Bekijk de uitzending van Ali B: Je Suis Ali terug

Za 13 januari 2018 | 20:00 Ali B: Je Suis Ali

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Ali B: Je Suis Ali gemist? Bekijk hier naar Ali B: Je Suis Ali gemist.

Ali B: Je Suis Ali

Datum
Za 13 januari 2018
Tijd
20:00 tot 21:15
Zender
RTL 4
Deel-url
gids.tv/19410782

In 'Je Suis Ali', de vijfde cabaretvoorstelling van Ali B, maakt hij met talloze anekdotes inzichtelijk hoe lastig het is als er van alle kanten aan je wordt getrokken. Homo's vinden dat hij mee moet varen op de Marokkaanse boot tijdens de Gay Pride. Imams vinden dat hij vaker de islam moet prediken op tv. Politici vinden dat hij in het openbaar afstand moet nemen van IS. Boze Marokkanen vinden dat hij een kaaskop is geworden. En zo zijn er allerlei groepen die precies weten wie Ali is en wat hij zou moeten doen. Wat zou Ali's antwoord zijn? deze theatervoorstelling gaat Ali de strijd aan met iedereen die wat van hem vindt en is te zien welke kant hij kiest.

Het NRC schreef over de voorstelling: "Dat hij in zijn opzet slaagt, maakt van Je suis Ali een ijzersterke voorstelling: geestig, lyrisch, geëngageerd. Opnieuw."

De Volkskrant was van mening: "Ali B. put inspiratie uit zijn geloof om mooie dingen te kunnen maken. Het is een betoog waarmee hij opnieuw mooi bruggenbouwerswerk verricht."

En De Telegraaf oordeelde: "En opnieuw bewijst hij dat het verhalen vertellen hem in de genen zit. Het publiek hangt aan zijn lippen."

Ali B: Je Suis Ali op tv

Homo's islam boot politici volkskrant gay pride marokkanen imams suis telegraaf de telegraaf pride varen afstand seizoen aflevering 1.