Bekijk de uitzending van Achter het scherm terug

Wo 26 oktober 2011 | 20:25 Achter het scherm

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Achter het scherm gemist? Bekijk hier naar Achter het scherm gemist.

Achter het scherm

Datum
Wo 26 oktober 2011
Tijd
20:25 tot 20:50
Zender
NPO 2
Genre
Serie reportages
Twitter hashtag
#xfactor
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/6607107

Aflevering: Bij... X-Factor

Serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen.

De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een blik in de keuken van de makers te werpen. Tonko Dop volgde bekende en onbekende makers van zeven Nederlandse toptitels: Het Journaal, Studio Sport, De Reünie, Pauw en Witteman, X-Factor, Flikken Maastricht en Sesamstraat.

De serie geeft een beeld van alle dynamiek en hectiek achter de schermen. Makers komen aan het woord over het geheim van een goed programma, over hun kijkers, over hun invloed op de samenleving, maar over ook hun eigen dilemma’s en emoties.

Achter het scherm op tv

Sport jubileum maastricht nederland televisie geheim journaal reünie sesamstraat achter de schermen keuken pauw en witteman serie samenleving studio sport flikken maastricht flikken emoties kijker scherm schermen.