Bekijk de uitzending van Achter het scherm terug

Wo 19 oktober 2011 | 20:25 Achter het scherm

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Achter het scherm gemist? Bekijk hier naar Achter het scherm gemist.

Achter het scherm

Datum
Wo 19 oktober 2011
Tijd
20:25 tot 20:50
Zender
NPO 2
Genre
Serie reportages
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/6571083

Bij Pauw & Witteman tref je als kijker elke dag oude en nieuwe bekenden die napraten over de gespreksonderwerpen van de dag. Een plek waar gediscussieerd en gelachen wordt.

Elke werkdag is voor de presentatoren en makers een race tegen de klok. We zien hoe in moordtempo onderwerpen er gedurende de dag bij komen en dus ook sneuvelen. Maar ook hoe gejaagd wordt op studiogasten en hoe nog vlak voor de uitzending de boel op zijn kop gaat voor een kersvers nieuwsfeit.

Ondanks alle hectiek en stress is er die avond weer een keurige uitzending met ook gewoon weer meer dan een miljoen kijkers...

Achter het Scherm is een serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen.

De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een blik in de keuken van de makers te werpen. Tonko Dop volgde bekende en onbekende makers van zeven Nederlandse toptitels: Het Journaal, Studio Sport, De Reünie, Pauw en Witteman, X-Factor, Flikken Maastricht en Sesamstraat.

De serie geeft een beeld van alle dynamiek en hectiek achter de schermen. Makers komen aan het woord over het geheim van een goed programma, over hun kijkers, over hun invloed op de samenleving, maar over ook hun eigen dilemma's en emoties.

Achter het scherm op tv

Sport jubileum miljoen maastricht nederland uitzending race televisie geheim journaal reünie sneuvelen sesamstraat achter de schermen keuken pauw en witteman klok pauw & witteman serie samenleving studio sport flikken maastricht flikken emoties kijker scherm schermen stress.