Bekijk de uitzending van Achter het scherm terug

Wo 28 september 2011 | 20:25 Achter het scherm

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Achter het scherm gemist? Bekijk hier naar Achter het scherm gemist.

Achter het scherm

Datum
Wo 28 september 2011
Tijd
20:25 tot 20:50
Zender
NPO 2
Genre
Serie reportages
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/6459903

Aflevering: De Reünie. Bijzondere en ontroerende verhalen staan centraal in De Reünie van de KRO, waarin voormalige klasgenoten elkaar weer ontmoeten.

Achter het Scherm is een serie reportages naar aanleiding van het zestigjarig jubileum van de televisie in Nederland. Televisiemakers schromen er niet voor terug in andermans leven binnen te dringen.

De rollen worden omgedraaid: de kijker krijgt nu eens de kans een blik in de keuken van de makers te werpen. Tonko Dop volgde bekende en onbekende makers van zeven Nederlandse toptitels: Het Journaal, Studio Sport, De Reünie, Pauw en Witteman, X-Factor, Flikken Maastricht en Sesamstraat.

De serie geeft een beeld van alle dynamiek en hectiek achter de schermen. Makers komen aan het woord over het geheim van een goed programma, over hun kijkers, over hun invloed op de samenleving, maar over ook hun eigen dilemma's en emoties.

Achter het scherm op tv

.