A man apart

Meest recente uitzending
A man apart
Datum
Di 2 juni 2020
Tijd
22:40 tot 00:50
IMDb
6.1
Genre
Film, Spanning
Jaar
2003
Regisseur
F. Gary Gray
Acteurs
Atiana Coons-Parker, Vin Diesel, Geno Silva, Alice Amter, Larenz Tate
Twitter hashtag
#amanapart
Deel-url
gids.tv/24462940

Nadat zijn vrouw is vermoord, heeft Sean Vetter (Vin Diesel) niets meer te verliezen en dat maakt zijn wraak des te gevaarlijker.

Al zeven jaar jaagt Sean Vetter (Vin Diesel) op Memo Lucero, de grote man achter het beruchtste en machtigste drugskartel. Met zijn arrestatie denkt Sean dat de rust wedergekeerd is. Maar deze is slechts van korte duur.

De mysterieuze Diablo neemt het kartel over en als ze hem proberen te overmeesteren slaat hij keihard terug door Stacy, Sean's vrouw, in hun eigen huis te vermoorden. Verscheurd door verdriet gaat Sean de strijd aan met Diablo. Hij heeft niets meer te verliezen, schakelt zelfs de hulp in van Lucero vanuit de gevangenis om wraak te nemen op Diablo.

Sinds 'The Negotiator' uit 1998 werd het een beetje stil rond regisseur F. Gary Gray. Maar in 2003 slaat hij terug met maar liefst twee nieuwe films: de remake van 'The Italian Job', en 'A Man Apart' met Vin Diesel. Deze reus van een acteur heeft zich in de afgelopen jaren opgewerkt van bijrollen ('Saving Private Ryan') tot hoofdrollen in grote producties ('XXX').

Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/a-man-apart

Meer op tv: Ajax Op TV op tv , Arsenal op tv en De Graafschap op tv

Video