Onderwerpen in A Fairly Odd Christmas

De volgende onderwerpen hebben wij gevonden in de uitzending van A Fairly Odd Christmas

Bekijk de uitzending van A Fairly Odd Christmas terug

Do 27 december 2018 | 13:15 A Fairly Odd Christmas

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van A Fairly Odd Christmas gemist? Bekijk hier naar A Fairly Odd Christmas gemist.

A Fairly Odd Christmas

Datum
Do 27 december 2018
Tijd
13:15 tot 14:20
Zender
Nickelodeon
Deel-url
gids.tv/21567115

Aflevering 1 - Een Fairly Odd Kerstmis: De Kerstman elfen zijn druk bezig met de voorbereidingen voor kerst. Maar al snel ziet hij dat de wensen van steeds meer kinderen al zijn vervuld.

Timmy, Tootie, Wanda, Cosmo en Poof vervullen alle wensen van de kinderen al. Trouwe hulpjes van de Kerstman, halen ze naar de Noordpool.

De Kerstman legt uit dat hij degene is die de wensen van de kinderen moet vervullen en dat magische krachten een grote verantwoordelijkheid met zich meebrengen. Als een van de machines hapert, wil Timmy helpen met magie.

Maar hierdoor valt de Kerstman op zijn hoofd en is helemaal in de war. Het blijkt dat de werkplaats niet draait zonder Kerstman.

Timmy moet zijn plaats innemen. Maar hij blijkt op de 'niet-braaf' lijst te staan.

Timmy kan zijn plaats dus niet innemen, zolang hij op die lijst staat. De enige die hem van de lijst kan halen is Elmer, de Oude Elf, die ver weg woont.

Timmy begint aan een gevaarlijke, magische reis naar de oude Elf. Lukt het Timmy deze reis te maken en kan hij kerst redden voordat het te laat is?

A Fairly Odd Christmas op tv

Lijst noordpool voorbereidingen verantwoordelijkheid redden kerst kerstman machines werkplaats magie kinderen hoofd reis aflevering 1 elfen druk deze.