Bekijk de uitzending van 3FM Zeroes Request terug

Za 9 februari 2013 | 22:30 3FM Zeroes Request

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van 3FM Zeroes Request gemist? Bekijk hier naar 3FM Zeroes Request gemist.

3FM Zeroes Request

Datum
Za 9 februari 2013
Tijd
22:30 tot 01:30
Zender
NPO 3
Presentatie
Eric Corton, Michiel Veenstra
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/8734710

3FM staat van 8 tot en met 18 februari in het teken van de Zeroes; popmuziek uit het eerste decennium van de 21e eeuw. De NTR sluit hierop aan en zendt live de tweede 3FM Zeroes Request uit.

Een tv-uitzending met verrassende concerten, niet eerder vertoonde interviews, mooie festivalherinneringen en videoclips van artiesten uit de jaren Zeroes. Met vele 3FM collega dj's te gast.

Voortbordurend op het succes van De Nacht van de Popmuziek (NTR) zoeken de dj's interactie met de kijkers thuis. Met behulp van het tweede scherm kan de kijker bijvoorbeeld nummers aanvragen of aangeven welke artiesten beter zijn en daarom uitgezonden moeten worden.

Wil je de Kooks of Franz Ferdinand zien? En welke artiesten mogen niet ontbreken in de playlist?

Ook is de persoonlijke keuze van de dj's te zien, fragmenten uit bijzondere interviews, mooie herinneringen aan festivals en verrassende optredens.

3FM Zeroes Request op tv

Popmuziek live artiesten festivals veenstra fragmenten michiel veenstra concerten eric corton collega eeuw kijker scherm ferdinand teken franz ferdinand.
3FM Zeroes Request clip 2013