Bekijk de uitzending van 3 Op Reis Midweek terug

Ma 16 oktober 2017 | 19:50 3 Op Reis Midweek

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van 3 Op Reis Midweek gemist? Bekijk hier naar 3 Op Reis Midweek gemist.

3 Op Reis Midweek

Datum
Ma 16 oktober 2017
Tijd
19:50 tot 20:25
Zender
NPO 3
Genre
Toeristisch magazine
Jaar
2017
Presentatie
Filemon Wesselink, Gwen van Poorten, Maurice Lede
Twitter hashtag
#3opreismidweek
Deel-url
gids.tv/18812050

Vanaf vanavond wordt in 3 op Reis Midweek de nodige reisinspiratie de huiskamer ingeslingerd. In dit dagelijkse reismagazine wordt een nieuw reisavontuur van een BNNVARA-presentator afgewisseld met de mooiste fragmenten van reisprogramma’s uit binnen- en buitenland. Roadtrips, de Méditerranée, adrenaline in de Zwitserse bergen en culinaire paradijzen, het beste van dit alles beleef je mee in 3 op Reis Midweek.

Waar in het reguliere 3 op Reis op zondag wekelijks twee nieuwe reizen worden gemaakt, is er bij Midweek dagelijks een lekkere mix te zien van nieuwe bestemmingen, gecombineerd met oude vertrouwde 3 op Reis-items en inspiratie van onze buitenlandse collega’s van onder andere Vice en BBC. Dit alles verpakt in een wekelijks nieuw thema. 3 op Reis Midweek is vanaf vanavond wekelijks, van maandag tot en met donderdag, om 19:50 uur te zien op NPO 3.

In de eerste vier afleveringen van 3 op Reis Midweek staat Noord-Europa centraal. Gwen van Poorten reist naar Noorwegen en start haar trip in Oslo: de snelst groeiende stad van Europa. Ze bezoekt middenin de stad een drijvende sauna, duikt de Noorse fashionscene in en eet een hapje in een driesterrenrestaurant. Haar droom gaat in vervulling tijdens een husky tour door de bergen en ze overwint haar angsten op een 60-meter hoge skischans. ‘De Noren zijn volgens onderzoek de gelukkigste mensen op aarde. Ik ben gaan uitzoeken waarom dat zo is. Wat daar in ieder geval flink bijdraagt aan een goede dosis geluk is de natuur en de ruimte, ze hebben alles goed voor elkaar.’

Tussendoor blikken we terug op Floortjes zoektocht naar het Noorderlicht en zien we Dennis in Estland de adrenalinekraan opendraaien. Onze Noorse collega Ivar Berglin van Vice is in Zweden, in het enige Viking café ter wereld.

3 Op Reis Midweek op tv

Onderzoek noorwegen buitenland natuur zoektocht ruimte zweden noorderlicht fragmenten bergen reizen aarde driesterrenrestaurant inspiratie vice sauna estland viking collega husky droom maurice lede thema dosis skischans gwen poorten europa start magazine filemon wesselink gwen van poorten dennis noren geluk stad.