Bekijk de uitzending van 3 on stage: Zeroes Request terug

Za 11 februari 2012 | 22:55 3 on stage: Zeroes Request

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van 3 on stage: Zeroes Request gemist? Bekijk hier naar 3 on stage: Zeroes Request gemist.

3 on stage: Zeroes Request

Datum
Za 11 februari 2012
Tijd
22:55 tot 02:05
Zender
NPO 3
Presentatie
Michiel Veenstra, Gerard Ekdom, Roosmarijn Reijmer
Twitter hashtag
#ZeroesRequest
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/7158548

3FM staat van 10 tot en met 17 februari in het teken van de Zeroes; popmuziek uit het eerste decennium van de 21e eeuw. De NTR sluit hierop aan en zendt op 11 februari drie uur lang live de eerste 3 on Stage: Zeroes Request uit.

Een tv-uitzending met verrassende concerten, niet eerder vertoonde interviews, mooie festivalherinneringen en videoclips van artiesten uit de jaren Zeroes. Voortbordurend op het succes van De Nacht van de Popmuziek (NTR) zoeken de dj's interactie met de kijkers thuis.

Met behulp van het zogenaamde tweede scherm kan de kijker bijvoorbeeld nummers aanvragen of aangeven welke artiesten beter zijn. Adele of Amy Winehouse?

Radiohead of Coldplay? En welke artiesten mogen niet ontbreken in de playlist?

Ook is de persoonlijke keuze van de dj's te zien, fragmenten uit bijzondere interviews, mooie herinneringen aan festivals en verrassende optredens.

3 on stage: Zeroes Request op tv

Popmuziek live artiesten festivals veenstra radiohead fragmenten gerard ekdom michiel veenstra concerten eeuw kijker adele scherm teken roosmarijn reijmer.
3FM Zeroes Request clip 2012