Bekijk de uitzending van 3 On Stage: Paaspop terug

Zo 15 april 2012 | 00:45 3 On Stage: Paaspop

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van 3 On Stage: Paaspop gemist? Bekijk hier naar 3 On Stage: Paaspop gemist.

3 On Stage: Paaspop

Datum
Zo 15 april 2012
Tijd
00:45 tot 01:45
Zender
NPO 3
Presentatie
Manuel Broekman
Twitter hashtag
#3onStage
Kijkwijzer
Deel-url
gids.tv/7440392

Manuel Broekman doet verslag van Paaspop, dé opener van het festivalseizoen 2012. De BNN-presentator struint de podia in Schijndel af, praat met de festivalgangers en interviewt de vele artiesten.

Deze uitzending van 3 On Stage is net zo divers als de programmering van het festival; van Ali B in het theater tot de vette beats van Emalkay op de OI!-stage. Andere grote namen dit jaar zijn, Selah Sue, The Wombats, Within Temptation, De Dijk en Guus Meeuwis.

Spuiten en Slikken-presentator en Feuten-acteur Manuel Broekman kan niet wachten tot het festivalseizoen losbarst.

Manuel: ‘Volgens mij snakt iedereen er naar om eindelijk weer buiten los te gaan op de muziek. Festivals zijn voor mij totale vrijheid. Genieten van alle vrolijke mensen die er op een festival nog mooier uitzien dan normaal. Ik heb er ontzettend veel zin in!'

Paaspop behoort inmiddels tot de top van de Europese openluchtevenementen. In 2011 trok het driedaagse festival meer dan 40.000 bezoekers en 150 bands en dj's op 11 podia. Paaspop bestaat sinds 1978 en belooft dit jaar nóg groter en spectaculairder te worden met de gloednieuwe OI!-stage en rockcafé Thunderbolt. Op de eerste zijn de beste dubstep-acts te vinden en in Thunderbolt komen de ruigste rockhits voorbij. Naast Paaspop doet BNN deze zomer ook verslag van Extrema Outdoor, Solar en Mysteryland.

3 On Stage: Paaspop op tv

.