Bekijk de uitzending van 2Doc: Leve de vrouw van de SRV (BNNVARA) terug

Ma 30 maart 2020 | 20:30 2Doc: Leve de vrouw van de SRV (BNNVARA)

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van 2Doc: Leve de vrouw van de SRV (BNNVARA) gemist? Bekijk hier naar 2Doc: Leve de vrouw van de SRV (BNNVARA) gemist.

2Doc: Leve de vrouw van de SRV (BNNVARA)

Datum
Ma 30 maart 2020
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
NPO 2
Genre
Documentaire
Acteurs
Max Ploeg
Deel-url
gids.tv/24046685

De eigenzinnige Tonny probeert op geheel eigen wijze haar plek in de samenleving te vinden door een rijdende winkel te starten in Tilburg. Met dit relikwie uit een voorbije tijd helpt ze de hulpbehoevenden hun hoofd boven water te houden, terwijl ze hier onzekerheid en financiele problemen voor terug krijgt.

Stressvol
Ongehinderd door enige ervaring als kruidenier en met een krakkemikkige bus maakt ze lange, stressvolle dagen. Rustiger aan doen is geen optie meer. want de hele buurt is afhankelijk van Tonny en haar boodschappen.

Optimistisch
Het constante balanceren tussen de zorg voor anderen en het niet wegcijferen van zichzelf wordt nog lastiger nadat haar relatie misloopt met haar vriend en helper Kees. Hoe dan ook, ondanks de kuilen in de weg blijft Tonny optimistisch haar wagen rondrijden. Haar idealen zijn misschien net zo ouderwets als haar onderneming, toch zet ze door.

2Doc: Leve de vrouw van de SRV (BNNVARA) op tv

.