Bekijk de uitzending van Docu: Jij bent van mij terug

Ma 14 juni 2021 | 20:30 Docu: Jij bent van mij

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van Docu: Jij bent van mij gemist? Bekijk hier naar Docu: Jij bent van mij gemist.

Docu: Jij bent van mij

Datum
Ma 14 juni 2021
Tijd
20:30 tot 21:30
Zender
NPO 2
Genre
Documentaire, Overig
Acteurs
Hetty Nietsch
Deel-url
gids.tv/26496642

In deze documentaire over de impact van stalking vertellen slachtoffers hoe stalkers hun levens kapotmaakten. Nabestaanden delen hun verdriet nadat een geliefde het slachtoffer werd van de meest gruwelijke vorm van stalking: moord.

Ervaring
De rode draad door hun verhalen is de ervaring van gitarist Harry Sacksioni, die veertig jaar lang door een vrouw werd gestalkt.

Astro TV
Andere slachtoffers zijn Astrid, die tien jaar werd achtervolgd door een man die een relatie met haar wilde. Daniëlle had daar ook last van. De oud-presentatrice van Astro TV kreeg van de politie te horen 'dat het erbij hoort als je op tv komt'.

Hümeyra
Ook komen de nabestaanden van Laura en Hümeyra aan het woord, die beiden werden vermoord door hun stalker. Een aware-knop hielp Laura niet toen een ex het op haar gemunt had. Hümeyra werd bij haar school doodgeschoten door haar ex-vriend, die ondanks meerdere aangiften en veroordelingen niet werd opgepakt.

Onze nieuwe app is nu al te testen! Download hem op apps.gids.tv

Docu: Jij bent van mij op tv

.