Bekijk de uitzending van 25 Jaar Goede Tijden, Slechte Tijden terug

Do 1 oktober 2015 | 20:01 25 Jaar Goede Tijden, Slechte Tijden

Dit programma is inmiddels afgelopen. Heb je de uitzending van 25 Jaar Goede Tijden, Slechte Tijden gemist? Bekijk hier naar 25 Jaar Goede Tijden, Slechte Tijden gemist.

25 Jaar Goede Tijden, Slechte Tijden

Datum
Do 1 oktober 2015
Tijd
20:01 tot 21:25
Zender
RTL 4
Acteurs
Jette van der Meij, Bartho Braat, Caroline De Bruijn, Erik de Vogel, Marjolein Keuning
Twitter hashtag
#GTST
Deel-url
gids.tv/14185123

‘Goede Tijden, Slechte Tijden’ bestaat een kwart eeuw. Al 25 jaar het doordeweekse vaste anker voor meer dan een miljoen mensen. Een bijzondere mijlpaal in de Nederlandse tv-geschiedenis dat zowel op het scherm als daar buiten groots gevierd wordt. Vanavond zendt RTL 4 een dubbellange aflevering uit van de soap der soaps ter ere van dit jubileum. De scènes van deze speciale aflevering spelen zich deze keer af in het prachtige decor van Ierland, waarin alle verhaallijnen tot een dramatisch hoogtepunt komen. Maar voordat die spannende extra lange aflevering van start gaat, trakteert RTL 4 de kijker eerst nog op een bijzondere verrassing.

Wiet reist met haar nieuwe geliefde, de excentrieke van adel afkomstige Zeger, af naar het ruige Ierland. Daar stelt hij haar op de proef en laat dan pas echt zijn ware gezicht zien. Wiet komt in een benarde en levensgevaarlijke situatie terecht en het sprookje komt uiteindelijk ten einde als er een leven valt te betreuren. Met Laura gaat het alles behalve goed. Volkomen uitgeput valt ze in zwijm en ziet ze haar leven aan zich voorbij flitsen. Jef, Janine en Linda zijn hier getuige van en raken in volledig shock.

Thijs laat zich weer eens van zijn meest harteloze kant zien. Als hem om hulp en informatie wordt gevraagd bij de nasleep van een aanrijding, houdt hij zijn kaken stijf op elkaar. En waar is Anna toch? Zij lijkt van de aardboden verdwenen, totdat Sjors een aanknopingspunt vindt en hulptroepen inschakelt.

De extra lange aflevering, waarvan de meesten scènes zich afspelen op rotsformaties en basalten kliffen in het noordoosten van Ierland, loopt niet voor iedereen goed af. Maar wie er uiteindelijk het loodje legt, er met kleerscheuren en verwondingen vanaf komt en voor wie zijn of haar leven voorgoed veranderd, is vanavond te zien.


Aansluitend is de documentaire ‘Antonie Kamerling’ van de veel geprezen Coen Verbraak te zien. Hierin interviewt hij onder anderen Isa Hoes, Albert Verlinde, Beau van Erven Dorens, Job Gosschalk, zijn broer Kris en zijn zus Liesbeth.

25 Jaar Goede Tijden, Slechte Tijden op tv

Jubileum miljoen wiet documentaire bruijn ierland vogel proef jette soap aanrijding hoes albert verlinde decor 25 jaar flitsen kwart noordoosten verlinde nasleep eeuw anker kijker sjors shock uitgeput sprookje scherm start laura isa hoes bartho braat beau van erven dorens caroline de bruijn coen verbraak erik de vogel jette van der meij job gosschalk marjolein keuning goede tijden slechte tijden.
Promo: 25 Jaar Goede Tijden, Slechte Tijden