Zwemmen

Zwemmen op TV

De zwemsport is een sport waarbij in verschillende stijlen afstanden in een zwembad of het open water afgelegd worden. De vier slagen waarmee wedstrijden worden gezwommen zijn de schoolslag, vlinderslag, rugslag en vrije slag. Bij de vrije slag wordt door de zwemmers vrijwel altijd gekozen voor de borstcrawl, omdat die slag het snelst is. De wedstrijden worden georganiseerd met verschillende slagen en verschillende afstanden. Er zijn wedstrijden in het langebaanzwemmen (50-meterbad), het kortebaanzwemmen (25-meterbad) en het openwaterzwemmen.

Grote toernooien

De belangrijkste zwemtoernooien worden live uitgezonden op tv. De Olympische Spelen, wereldkampioenschappen en Europese kampioenschappen zwemmen zijn op tv bij Eurosport en NOS Studio Sport te zien. 

Zwemmen op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 18:10 NOS Studio Sport

Sport, Onderwerpen van deze uitzending Mountainbiken: WB in Nové Mesto Motorsport: MotoGP Frankrijk Basketbal: Den ...

Onderwerpen van deze uitzending - Mountainbiken: WB in Nové Mesto - Motorsport: MotoGP Frankrijk - Basketbal: Den Bosch-Donar - Waterpolo: De Zaan-Donk - Wielrennen: negende etappe Giro - Badminton: reportage Selena Piek - Paralympisch: vier paralympiërs strijden voor drie tickets Spelen - Roeien: OKT in Luzern - Voetbal: Ajax-coach Ten Hag blikt terug - Zwemmen: vooruitblik op de EK

Morgen | 02:15 NOS Studio Sport

Sport, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Mountainbiken: WB in Nové Mesto Motorsport: MotoGP Frankrijk ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Mountainbiken: WB in Nové Mesto - Motorsport: MotoGP Frankrijk - Basketbal: Den Bosch-Donar - Waterpolo: De Zaan-Donk - Wielrennen: negende etappe Giro - Badminton: reportage Selena Piek - Paralympisch: vier paralympiërs strijden voor drie tickets Spelen - Roeien: OKT in Luzern - Voetbal: Ajax-coach Ten Hag blikt terug - Zwemmen: vooruitblik op de EK

Morgen | 19:00 NOS Sport: EK Zwemmen

Aflevering 84 van 112 Liveverslag van de EK Zwemmen.

Overmorgen | 09:50 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 22 van 52 - Toverdrankje - KRO-NCRV Pom maakt een toverdrankje. Als je van het toverdrankje drinkt word je heel sterk en durf je alles, vertelt hij aan Pim. Als Kees de buurhond langskomt, mag hij een slokje nemen van het toverdrankje. Kees wil wel sterk zijn en alles durven, dus hij neemt een flinke slok en gaat de gevaarlijke buurhond op z'n kop geven! Pim en Pom nemen ook een slokje. En ja hoor: ze durven ook wat ze eigenlijk niet durven: ze zwemmen in de vijver en klimmen in de hoogste boom. Maar dan komt Kees terug. Hij heeft een pleister op zijn neus en een verband om zijn poot. Dat heeft de buurhond gedaan. Het toverdrankje werkte helemaal niet!

Overmorgen | 19:00 NOS Sport: EK Zwemmen

Aflevering 85 van 112 Liveverslag van de EK Zwemmen.

Wo 19 mei 2021 | 09:00 Inui

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 26 - Blunder krijgt zwemles - KRO-NCRV Brombeer en Lissy nemen een frisse duik maar Blunder weigert het water in te gaan. Als blijkt dat hij niet kan zwemmen, besluiten zijn vrienden hem zwemles te geven.

Wo 19 mei 2021 | 14:25 Bernard

Seizoen 3 - Aflevering 3 van 52 - Zwemmen - KRO-NCRV Animatieserie over de ijsbeer Bernard.

Wo 19 mei 2021 | 19:00 NOS Sport: EK Zwemmen

Aflevering 86 van 112 Liveverslag van de EK Zwemmen.

Do 20 mei 2021 | 19:00 NOS Sport: EK Zwemmen

Aflevering 87 van 112 Liveverslag van de EK Zwemmen.

Vr 21 mei 2021 | 09:49 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 28 van 52 - Onder water - KRO-NCRV Pim en Pom kijken naar de vissen in het aquarium en vragen zich af hoe een vis dat kan: onderwater zwemmen. Dan moet je je adem inhouden weet Pom. Als ze dat heel lang zouden kunnen, dan zouden ze een kijkje kunnen nemen in onderwaterland. Dat gaan ze proberen en ze springen in het bad. Daar zien ze vissen, een zee-egel en een grote haai. Dat is schrikken! Gelukkig zijn ze net op tijd weer op het droge.

Vr 21 mei 2021 | 19:00 NOS Sport: EK Zwemmen

Aflevering 88 van 112 Liveverslag van de EK Zwemmen.

Za 22 mei 2021 | 19:00 NOS Sport: EK Zwemmen

Aflevering 89 van 112 Liveverslag van de EK Zwemmen.

Zo 23 mei 2021 | 09:10 De regels van Floor

Seizoen 01 - Aflevering 4 van 16 - Gevonden voorwerpen - VPRO Regel: Je moet nooit je zwemspullen vergeten, behalve wanneer... Tijdens het schoolzwemmen is een meisje uit Floors klas haar badpak vergeten en mag ze iets uit de bak met leenkleren kiezen. Floor gruwelt al bij idee, tot ze het leenbadpak ziet.

Di 25 mei 2021 | 17:05 Natuur op 2: Spion in de sneeuw

EO Van pinguïns tot papegaaien en van ijsberen tot otters, voor sommige dieren is de sneeuw de ultieme speeltuin. Ondanks de vrieskou vinden zij in de sneeuw een partner, bouwen ze er een huis en brengen ze er een gezin groot. In deze documentaire wordt een aantal goed gecamoufleerde robotdieren en camera's geplaatst op de plekken waar het allemaal gebeurt. Ondeugende bergpapegaaien maken de skipistes van Nieuw-Zeeland onveilig, adeliepingüins maken ruzie op de zuidpool en een jonge zeeotter leert zwemmen tussen de sneeuw en het ijs van de Alaskaanse winter.

Do 27 mei 2021 | 07:10 Zappelin Go

Seizoen 6 - Aflevering 9 van 20 - Joe en Fleur gaan zwemmen - AVROTROS Soy beleeft samen met zijn vriend Joe de leukste, spannendste en stoerste avonturen. De kinderen worden uitgedaagd om de bewegingen uit de verhalen samen met Soy en Joe mee te doen.

Do 27 mei 2021 | 17:05 Natuur op 2: Florida - het dierenparadijs van Amerika

EO Florida staat bekend om mooie stranden en het hele jaar zon, maar heeft ook een verrassende wilde kant. Hier bevinden zich naaldbossen, koraalriffen en de moerassen van de Everglades, de grootste subtropische wildernis in de Verenigde Staten. Lamantijnen zwemmen in glasheldere rivieren, babyalligators leren jagen en hertjes lopen vrij rond. Elk jaar krijgt Florida te maken met natuurkrachten, van bosbranden tot hevige orkanen. Nu wordt dit wilde paradijs bedreigd door de steeds nadrukkelijkere aanwezigheid van de mens en uitheemse diersoorten. Kan de natuur in Florida, ondersteund door pionierswerk van wetenschappers, de storm doorstaan?

 Meer

Zwemmen op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 20:05 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 41 van 44 - Geheim Agent Na het zwemmen is de kleding van Gumball en Darwin verdwenen. Bij de afdeling gevonden voorwerpen hijst Gumball zich in een smoking en voelt zich meteen een geheim agent. Samen met Darwin en Bobert ontmaskert hij de dief.

Morgen | 01:27 PAW Patrol

Seizoen 2 - Aflevering 1 - De Pups Redden de Pinguins / De Pups Redden een Dolfijnenjong De pups worden opgeroepen om een mysterie op te lossen waarbij alle vis verdwijnt. // Een dolfijnenjong dreigt stroomopwaarts de rivier op te zwemmen en de pups moeten hem redden.

Overmorgen | 19:50 The Goldbergs

Seizoen 3 - Aflevering 4 - I Caddyshacked The Pool Terwijl Adam (Sean Giambrone) alles doet om onder schoolzwemmen uit te komen, noopt jaloezie Barry (Troy Gentile) ertoe om Erica (Hayley Orrantia) te saboteren als ze probeert de wereld te verbeteren.

Overmorgen | 22:00 Documentaire: Sports Women

In deze editie van Sports Woman een Japans trio dat klaar stond om hun thuis Olympische Spelen in Tokio 2020 stormenderhand te veroveren; de onverschrokken Tori Borie - die ernaar streeft de snelste vrouw ter wereld te worden; zwemmen ziet dubbel in de vorm van de Australische zussen Cate en Bronte Campbell; PV Sindhu - India's allereerste vrouwelijke Olympische zilveren medaillewinnaar; en het damesteam van Manchester United doet het om het te winnen. Dit is Sportvrouw

Wo 19 mei 2021 | 08:00 Nature's Strangest Mysteries: Solved

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Giggling Rats Experts onderzoeken verbluffende natuurverschijnselen. Welke dieren kunnen giechelen? Waarom zwemmen zeeleeuwen in San Francisco zomaar opeens allemaal tegelijkertijd weg?

Wo 19 mei 2021 | 14:25 The Goldbergs

Seizoen 3 - Aflevering 4 - I Caddyshacked The Pool Terwijl Adam (Sean Giambrone) alles doet om onder schoolzwemmen uit te komen, noopt jaloezie Barry (Troy Gentile) ertoe om Erica (Hayley Orrantia) te saboteren als ze probeert de wereld te verbeteren.

Wo 19 mei 2021 | 19:54 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Zwemmen Peppa en George leren zwemmen, net als Kelly en Karel Konijn. En dat zwemmen je hele leven lang leuk is, laat Papa Big zien.

Wo 19 mei 2021 | 23:25 Documentaire: Maarten vd Weijden - Het moet zo extreem

Maarten van der Weijden is de Olympisch Kampioen open water zwemmen van 2008! In 2001 werd bij hem acute leukemie geconstateerd. Uiteindelijk genas hij van zijn ziekte en werd hij na 4 jaar volledige genezen verklaard. Na zijn Olympische gouden medaille stopte Maarten met topsport omdat hij niet langer slaaf wilde zijn van zijn eigen prestatiedrang. Na 6 jaar werken bij Unilever ‘dook Maarten weer in het water’. Hij kwam er achter dat hij simpelweg een persoon is die graag een doel heeft en daar naar toe wil werken. Maarten leeft met een zeker schuldgevoel omdat hij kanker heeft overwonnen en velen dat geluk niet hebben. Hij heeft een enorm talent voor zwemmen en kan op deze manier iets terug doen. En in de beleving van Maarten moet dat extreem, het moet pijn doen. Om geld in te zamelen voor kankeronderzoek zwom hij daarom van 18-20 augustus de 200 kilometer lange Elfstedentocht.

Do 20 mei 2021 | 21:35 Le Grand Bain IMDb: 7.0

20/05 - IMDB * 7.0 - Comedy, Film, In het gemeentelijk zwembad trainen de mannen Bertrand, Marcus, Simon, Laurent, Thierry en anderen onder het gezag van Delphine. Samen voelen ze zich vrij en nuttig. Ze gooien al hun energie in een discipline die ...

In het gemeentelijk zwembad trainen de mannen Bertrand, Marcus, Simon, Laurent, Thierry en anderen onder het gezag van Delphine. Samen voelen ze zich vrij en nuttig. Ze gooien al hun energie in een discipline die voorheen eigendom was van vrouwen, namelijk het sierlijke synchroonzwemmen. Deze uitdaging zal hen in staat stellen om de zin in het leven weer echt terug te vinden. Le Grand Bain is een Franse komedie- en sportfilm uit het jaar 2018. De hoofdrollen worden vertolkt door Mathieu Amalric, Benoît Poelvoorde en Virginie Efira. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/le-grand-bain

Vr 21 mei 2021 | 01:01 PAW Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Pups Redden een Kleine Pinguin / Pups Redden de Kattenshow Jake en Everest gaan pinguins spotten, maar dan zie ze een jonkie dat nog niet kan zwemmen, vast zitten op en eiland. // Burgemeester Humdinger maakt de ultieme kitten om de kattenshow mee te kunnen winnen.

Vr 21 mei 2021 | 16:28 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 28 van 52 - Onder water - KRO-NCRV Pim en Pom kijken naar de vissen in het aquarium en vragen zich af hoe een vis dat kan: onderwater zwemmen. Dan moet je je adem inhouden weet Pom. Als ze dat heel lang zouden kunnen, dan zouden ze een kijkje kunnen nemen in onderwaterland. Dat gaan ze proberen en ze springen in het bad. Daar zien ze vissen, een zee-egel en een grote haai. Dat is schrikken! Gelukkig zijn ze net op tijd weer op het droge.

Za 22 mei 2021 | 00:25 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 28 van 52 - Onder water - KRO-NCRV Pim en Pom kijken naar de vissen in het aquarium en vragen zich af hoe een vis dat kan: onderwater zwemmen. Dan moet je je adem inhouden weet Pom. Als ze dat heel lang zouden kunnen, dan zouden ze een kijkje kunnen nemen in onderwaterland. Dat gaan ze proberen en ze springen in het bad. Daar zien ze vissen, een zee-egel en een grote haai. Dat is schrikken! Gelukkig zijn ze net op tijd weer op het droge.

Za 22 mei 2021 | 06:24 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 28 van 52 - Onder water - KRO-NCRV Pim en Pom kijken naar de vissen in het aquarium en vragen zich af hoe een vis dat kan: onderwater zwemmen. Dan moet je je adem inhouden weet Pom. Als ze dat heel lang zouden kunnen, dan zouden ze een kijkje kunnen nemen in onderwaterland. Dat gaan ze proberen en ze springen in het bad. Daar zien ze vissen, een zee-egel en een grote haai. Dat is schrikken! Gelukkig zijn ze net op tijd weer op het droge.

Za 22 mei 2021 | 12:31 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 28 van 52 - Onder water - KRO-NCRV Pim en Pom kijken naar de vissen in het aquarium en vragen zich af hoe een vis dat kan: onderwater zwemmen. Dan moet je je adem inhouden weet Pom. Als ze dat heel lang zouden kunnen, dan zouden ze een kijkje kunnen nemen in onderwaterland. Dat gaan ze proberen en ze springen in het bad. Daar zien ze vissen, een zee-egel en een grote haai. Dat is schrikken! Gelukkig zijn ze net op tijd weer op het droge.

Zo 23 mei 2021 | 03:06 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Zwemmen Peppa en George leren zwemmen, net als Kelly en Karel Konijn. En dat zwemmen je hele leven lang leuk is, laat Papa Big zien.

Zo 23 mei 2021 | 03:37 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 28 van 52 - Onder water - KRO-NCRV Pim en Pom kijken naar de vissen in het aquarium en vragen zich af hoe een vis dat kan: onderwater zwemmen. Dan moet je je adem inhouden weet Pom. Als ze dat heel lang zouden kunnen, dan zouden ze een kijkje kunnen nemen in onderwaterland. Dat gaan ze proberen en ze springen in het bad. Daar zien ze vissen, een zee-egel en een grote haai. Dat is schrikken! Gelukkig zijn ze net op tijd weer op het droge.

Zo 23 mei 2021 | 03:45 Expedition Mungo

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Deadly Dragon Of Borneo De rivieren van Borneo worden onveilig gemaakt door de Genali, een slang die zwemmende kinderen aanvalt. Mungo probeert feiten van fictie te onderscheiden. Is de Genali een python?

Zo 23 mei 2021 | 09:26 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 28 van 52 - Onder water - KRO-NCRV Pim en Pom kijken naar de vissen in het aquarium en vragen zich af hoe een vis dat kan: onderwater zwemmen. Dan moet je je adem inhouden weet Pom. Als ze dat heel lang zouden kunnen, dan zouden ze een kijkje kunnen nemen in onderwaterland. Dat gaan ze proberen en ze springen in het bad. Daar zien ze vissen, een zee-egel en een grote haai. Dat is schrikken! Gelukkig zijn ze net op tijd weer op het droge.

Zo 23 mei 2021 | 10:04 De Casagrandes

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Het grote verkoelen / Sluipen of zwemmen Het is snikheet, maar Hector vindt een A.C. apparaat te duur. De kinderen besluiten geld te verdienen op de braderie. // Het zwembad in de buurt gaat weer open voor het seizoen. Iedereen is dolenthousiast en wil meteen heen, behalve Carl.

Zo 23 mei 2021 | 14:16 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 28 van 52 - Onder water - KRO-NCRV Pim en Pom kijken naar de vissen in het aquarium en vragen zich af hoe een vis dat kan: onderwater zwemmen. Dan moet je je adem inhouden weet Pom. Als ze dat heel lang zouden kunnen, dan zouden ze een kijkje kunnen nemen in onderwaterland. Dat gaan ze proberen en ze springen in het bad. Daar zien ze vissen, een zee-egel en een grote haai. Dat is schrikken! Gelukkig zijn ze net op tijd weer op het droge.

Ma 24 mei 2021 | 01:30 Le Grand Bain IMDb: 7.0

24/05 - IMDB * 7.0 - Comedy, Film, In het gemeentelijk zwembad trainen de mannen Bertrand, Marcus, Simon, Laurent, Thierry en anderen onder het gezag van Delphine. Samen voelen ze zich vrij en nuttig. Ze gooien al hun energie in een discipline die ...

In het gemeentelijk zwembad trainen de mannen Bertrand, Marcus, Simon, Laurent, Thierry en anderen onder het gezag van Delphine. Samen voelen ze zich vrij en nuttig. Ze gooien al hun energie in een discipline die voorheen eigendom was van vrouwen, namelijk het sierlijke synchroonzwemmen. Deze uitdaging zal hen in staat stellen om de zin in het leven weer echt terug te vinden. Le Grand Bain is een Franse komedie- en sportfilm uit het jaar 2018. De hoofdrollen worden vertolkt door Mathieu Amalric, Benoît Poelvoorde en Virginie Efira. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/le-grand-bain

Ma 24 mei 2021 | 19:10 Grizzly Bear Cubs & Me

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 2 - EO Over tien weken moeten de jonge beren uitgezet worden, maar daar zijn ze nog niet klaar voor. Eerst moeten ze twee vaardigheden onder de knie krijgen die van levensbelang zijn: zwemmen en voedsel zoeken. Het belangrijkste is dat ze genoeg aankomen om de Russische winter in hun eentje te kunnen doorstaan. De welpen hebben geen moederbeer die ze dingen kan leren of die voedsel voor ze zoekt, dus het is aan Gordon en de familie Pazjetnov om de wezen voor te bereiden op de harde realiteit van het leven van een beer.

Ma 24 mei 2021 | 19:50 Bing

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 78 - Eendjes - NTR Bing en Sula gaan naar het park om de eendjes te voeren. Sula maakt weinig lawaai en kan heel goed stilstaan en ze geeft de eendjes precies de juiste hoeveelheid eten. Bing gooit al zijn eendenvoer in één keer in het water en krijgt meer dan waar hij om vroeg als er ineens een grote, fladderende gans aan komt zwemmen, die al zijn voer in één keer opeet.

Di 25 mei 2021 | 07:00 The Swimmer

25/05 - Film, Na lange afwezigheid verschijnt Neddy Merrill (Burt Lancaster) in zijn zwembroek plotseling vanuit de struiken in de tuin van zijn vrienden. Ned staart wat verdwaasd over het landschap en beseft opeens dat de zwembaden in de andere ...

Na lange afwezigheid verschijnt Neddy Merrill (Burt Lancaster) in zijn zwembroek plotseling vanuit de struiken in de tuin van zijn vrienden. Ned staart wat verdwaasd over het landschap en beseft opeens dat de zwembaden in de andere tuinen een soort rivier vormen naar zijn huis. Hij besluit naar huis te 'zwemmen', van zwembad naar zwembad. Onderweg komt Ned allerlei mensen tegen die zijn leven op enige wijze hebben bepaald, onder wie zijn vroegere minnares Shirley. Hoe dichter Ned bij zijn eigen huis komt, hoe meer hij de waarheid over zichzelf ontdekt.

Di 25 mei 2021 | 10:55 Op Stap Met Dirk Scheele

Seizoen 1 - Aflevering 5 - ijscoman Het is zomer! Dirk gaat naar het strand en ontmoet een zingende ijscoman. Als Dirk een liedje zingt krijgt hij een ijsje. Daarna gaat Dirk samen met alle kinderen zwemmen naar het zwembad.

Di 25 mei 2021 | 12:55 Grizzly Bear Cubs & Me

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 2 - EO Over tien weken moeten de jonge beren uitgezet worden, maar daar zijn ze nog niet klaar voor. Eerst moeten ze twee vaardigheden onder de knie krijgen die van levensbelang zijn: zwemmen en voedsel zoeken. Het belangrijkste is dat ze genoeg aankomen om de Russische winter in hun eentje te kunnen doorstaan. De welpen hebben geen moederbeer die ze dingen kan leren of die voedsel voor ze zoekt, dus het is aan Gordon en de familie Pazjetnov om de wezen voor te bereiden op de harde realiteit van het leven van een beer.

Wo 26 mei 2021 | 19:25 The Goldbergs

Seizoen 3 - Aflevering 4 - I Caddyshacked The Pool Terwijl Adam (Sean Giambrone) alles doet om onder schoolzwemmen uit te komen, noopt jaloezie Barry (Troy Gentile) ertoe om Erica (Hayley Orrantia) te saboteren als ze probeert de wereld te verbeteren.

Do 27 mei 2021 | 23:12 De Casagrandes

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Het grote verkoelen / Sluipen of zwemmen Het is snikheet, maar Hector vindt een A.C. apparaat te duur. De kinderen besluiten geld te verdienen op de braderie. // Het zwembad in de buurt gaat weer open voor het seizoen. Iedereen is dolenthousiast en wil meteen heen, behalve Carl.

Vr 28 mei 2021 | 01:01 PAW Patrol

Seizoen 2 - Aflevering 1 - De Pups Redden de Pinguins / De Pups Redden een Dolfijnenjong De pups worden opgeroepen om een mysterie op te lossen waarbij alle vis verdwijnt. // Een dolfijnenjong dreigt stroomopwaarts de rivier op te zwemmen en de pups moeten hem redden.

Vr 28 mei 2021 | 11:00 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Zwemmen Peppa en George leren zwemmen, net als Kelly en Karel Konijn. En dat zwemmen je hele leven lang leuk is, laat Papa Big zien.

Vr 28 mei 2021 | 22:00 Documentaire: Sports Women

In deze editie van Sports Woman een Japans trio dat klaar stond om hun thuis Olympische Spelen in Tokio 2020 stormenderhand te veroveren; de onverschrokken Tori Borie - die ernaar streeft de snelste vrouw ter wereld te worden; zwemmen ziet dubbel in de vorm van de Australische zussen Cate en Bronte Campbell; PV Sindhu - India's allereerste vrouwelijke Olympische zilveren medaillewinnaar; en het damesteam van Manchester United doet het om het te winnen. Dit is Sportvrouw

Za 29 mei 2021 | 22:10 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 41 van 44 - Geheim Agent Na het zwemmen is de kleding van Gumball en Darwin verdwenen. Bij de afdeling gevonden voorwerpen hijst Gumball zich in een smoking en voelt zich meteen een geheim agent. Samen met Darwin en Bobert ontmaskert hij de dief.

 Meer

Zwemmen gemist

Eerder Vandaag | 12:57 PAW Patrol

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Pups Redden een Kleine Pinguin / Pups Redden de Kattenshow Jake en Everest gaan pinguins spotten, maar dan zie ze een jonkie dat nog niet kan zwemmen, vast zitten op en eiland. // Burgemeester Humdinger maakt de ultieme kitten om de kattenshow mee te kunnen winnen.

Eerder Vandaag | 09:55 Earth's Tropical Islands

Aflevering 2 van 3 - Borneo - NTR Borneo is een verlaten wereld die van het vasteland is afgesloten door een stijgende zeespiegel. Je vindt er zwemmende apen, gigantische orang-oetans en kwallen die vastzitten in de meren van de jungle. Alleen de sterkste eilandbewoners kunnen overleven op dit eiland.