Je vindt hier de programma's van Zwart op tv We hebben de volgende programma's voor Zwart Ducktales: Jeugd, GEUR ldhaai Zwarte Magica zorgt dat Lena een magisch amulet in Dagobert's geldpakhuis legt, waardoor een. Ducktales: Jeugd, GEUR ldhaai Zwarte Magica zorgt dat Lena een magisch amulet in Dagobert's geldpakhuis legt, waardoor een. Teenage Mutant Ninja Turtles: Animatie, Seizoen 4 Aflevering 13 Het Eeuwige Vuur Het team moet onmogelijke obstakels overwinnen om het laatste stuk. Lummels: Jeugd, Zwartbaard De Lummels helpen een straatarme kapitein. Hij had een schatkaart, maar die is gestolen door de. Puccini - Madama Butterfly: Muziek, Op briljante wijze portretteert Puccini de breekbaarheid van een verliefde geisha, die door haar naïviteit. BinnensteBuiten: Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 11 van 175 KRO NCRV In Giethoorn Noord wonen Jan en Ineke Bouwmeester op een. The Aquarium: Natuur, Seizoen 1 Aflevering 4 Ready For The Jelly Als een van de zwartpuntrifhaaien niet goed eet, proberen de. Top 40 Hitdossier: Serie, Aflevering 7. Erik de Zwart presenteert in het programma Top 40 Hitdossier de leukste hits en clips uit de. Bones: Drama, Seizoen 1 Aflevering 4 van 22 The Man in The Bear Nadat een menselijke hand wordt gevonden in een zwarte beer in. Huize Herrie: Morgen - Animatie, Seizoen 2 Aflevering 4 Ontspannen in de spa / Zwart is beter Mam en pap gaan een weekend weg, de. Babar en de belevenissen van Badou: Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 2 van 52 Zwartslurfs grootste schat NTR Badou, Chiku en Jake spelen 'piraten van.

Zwart op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 11:08 Ducktales

GEUR ldhaai Zwarte Magica zorgt dat Lena een magisch amulet in Dagobert's geldpakhuis legt, waardoor een geldhaai tot leven komt. Als de haai Kwik, Kwek, Kwak en Turbo opeet, moeten Lena en Webby hem tegenhouden.

Vandaag | 13:51 Lummels

Zwartbaard De Lummels helpen een straatarme kapitein. Hij had een schatkaart, maar die is gestolen door de woeste piraat Zwartbaard. Dankzij de onvoorzichtigheid van Lev komen ze in de problemen. Toch is hij ook degene die Zwartbaard verslaat!

Vandaag | 16:30 BinnensteBuiten

Seizoen 2020 - Aflevering 11 van 175 - KRO-NCRV In Giethoorn-Noord wonen Jan en Ineke Bouwmeester op een idyllische plek. 25 jaar geleden kochten ze de woonboerderij uit 1876, die ze eerst volledig hebben gerenoveerd. In de zomer zijn ze vooral in de rijkbloeiende tuin te vinden die rondom het huis ligt en volledig door water is omgeven. Maar eigenlijk is het elke dag genieten, want op een mooie zomeravond pakken ze graag de punter en varen ze een stukje Giethoorn in. * Chef-kok Ramon Brugman maakt pittige merguez hotdogs op de barbecue met een zwartebonensalsa en geeft het gerecht een oosterse twist door middel van tehina. * Boswachter Marieke bezoekt het Bentwoud bij Bleiswijk. Het Bentwoud is het grootste aaneengesloten bos van de Randstad. Midden tussen de drukke steden ligt een prachtig, rustig gebied met vele soorten vogels, bomen en planten. Het natuurgebied is jong en is pas in 2000 ontwikkeld. Je ziet het gebied groeien en groener worden.

Morgen | 02:58 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 22 - The Man in The Bear Nadat een menselijke hand wordt gevonden in een zwarte beer in Washington State, reizen Brennan en Booth naar het kleine dorpje om de zaak te onderzoeken die hen leidt naar een moordlustige kannibaal.

Morgen | 10:14 Ducktales

Ducktales S1 Lena gebruikt Webby om in de kluis te komen waar Dagobert al zijn gevaarlijke schatten bewaart, maar is Lena de bevelen van Zwarte Magica eindelijk zat?

Overmorgen | 06:40 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 35 van 52 - Paardrijden - KRO-NCRV De vrouw gaat paardrijden en Pim en Pom mogen spelen in de manege. Daar maken ze kennis met een prachtig zwart paard. Hij heeft al heel veel prijzen gewonnen en vindt zichzelf heel erg belangrijk. Pim wil graag een keertje paardrijden, maar dat vindt het grote zwarte paard heel dom. Poezen rijden toch geen paard? Verdrietig gaat Pim buiten kijken en komt de pony Torpedo tegen. Torpedo klaagt dat niemand op hem rijden wil omdat ie te wild is. Maar Pim durft het wel en samen doen ze de moeilijkste sprongen en dressuuroefeningen. Zelfs het grote zwarte paard is onder de indruk en de pony Torpedo krijgt een echte prijs!

Overmorgen | 09:15 Ducktales

Het uur van Zwarte Magica! (Special) Terwijl Webby en Turbo de familie Duck weer bij elkaar proberen te krijgen, probeert Zwarte Magica Dagobert's geluksdubbeltje te stelen.

Overmorgen | 09:40 Ducktales

Ducks laten zich niet kisten! (Special) Nu Dagobert opgesloten is in zijn geluksdubbeltje, bouwt Zwarte Magica een schaduwleger om Duckstad te terroriseren.

Overmorgen | 12:25 Nils Holgersson

Seizoen 1 - Aflevering 28 van 52 - Sola's licht - BNNVARA Nils en Martin leren Sola kennen, een elfje dat erg op Lina lijkt en met haar toverstaf het mooiste vuurwerk veroorzaakt. De Zwarte Elf gooit echter weer roet in het eten. Wanneer hij ook achter de staf aangaat, doen Nils en Martin er alles aan om daar een stokje voor te steken...

Overmorgen | 12:44 Marvel's Spider-Man

Symbiotische Relatie Tijdens het gebruik van zijn nieuwe zwarte pak, ontdekt Spider-Man dat zijn nieuwe krachten gevaarlijk zijn. Hij moet een manier vinden om zijn pak te verslaan voor het hem vernietigt.

Overmorgen | 12:50 Supereekhoorns

EO Er zijn maar weinig dieren die op zoveel plekken op aarde voorkomen als de eekhoorn, dus wat is zijn geheim? We zien wat voor bijzonders deze ondeugende diertjes kunnen en hoe hun probleemoplossend vermogen op de proef wordt gesteld. Er komen opzienbarende ontdekkingen voorbij. Zo blijkt dat de zwarte eekhoorn van 9.000 noten precies kan onthouden waar hij ze heeft gelaten en worden er nieuwe robottechnologieën ontwikkeld aan de hand van de sprongen van de grijze eekhoorn. Daarnaast wordt er een rode eekhoorn zonder ouders gevolgd, genaamd Billy. Hij leert de vaardigheden die hij nodig heeft als hij weer wordt uitgezet in het wild. Het is tijd voor een ontmoeting met een dier dat niet mag worden onderschat: de supereekhoorn.

Za 30 mei 2020 | 00:30 Van God Los

Seizoen 4 - Aflevering 6 van 7 - Unlike - BNNVARA De vriendschap tussen Debby en Yindee spat uit elkaar, omdat Yindee de nieuwe vriend van Debby op Facebook zwart maakt. Dit valt zo slecht bij Debby dat ze Yindee in een opwelling dood wenst.

Za 30 mei 2020 | 14:46 Lummels

Zwartbaard De Lummels helpen een straatarme kapitein. Hij had een schatkaart, maar die is gestolen door de woeste piraat Zwartbaard. Dankzij de onvoorzichtigheid van Lev komen ze in de problemen. Toch is hij ook degene die Zwartbaard verslaat!

 Meer

Zwart op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 11:08 Ducktales

GEUR ldhaai Zwarte Magica zorgt dat Lena een magisch amulet in Dagobert's geldpakhuis legt, waardoor een geldhaai tot leven komt. Als de haai Kwik, Kwek, Kwak en Turbo opeet, moeten Lena en Webby hem tegenhouden.

Vandaag | 12:28 Teenage Mutant Ninja Turtles

Seizoen 4 - Aflevering 13 - Het Eeuwige Vuur Het team moet onmogelijke obstakels overwinnen om het laatste stuk van de Zwarte Gat Generator in handen te krijgen.

Vandaag | 14:04 Puccini - Madama Butterfly

Op briljante wijze portretteert Puccini de breekbaarheid van een verliefde geisha, die door haar naïviteit gelooft dat haar liefde voor een Noord-Amerikaanse marineofficier wederzijds is. De partituur van de opera bevat geharmoniseerde traditionele Japanse volksmelodieën. Ondanks dat Madama Butterfly niet goed werd ontvangen tijdens de eerste uitvoering in Milaan in 1904, bleef Puccini vastbesloten om van het werk een succes te maken. Zelf bestempelde de componist Madama Butterfly namelijk als zijn meest expressieve en meest innige werk. In deze productie, opgenomen in het Teatro Real te Madrid in 2017, verplaatst regisseur Mario Gas de opera naar een filmstudio in de jaren ’30. Het ontroerende verhaal wordt verteld vanuit drie simultane perspectieven: de opera, de film die van de opera gemaakt wordt en een zwart-wit projectie op het grote scherm. Het orkest en koor van het Teatro Real staan onder muzikale leiding van Marco Armiliato. Solisten zijn Enkelejda Shkosa, Jorge de León, Angel Odena, Francisco Vas, Tomeu Bibilioni en Fernando Radó.

Vandaag | 19:40 The Aquarium

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Ready For The Jelly Als een van de zwartpuntrifhaaien niet goed eet, proberen de verzorgers erachter te komen wat er aan de hand is. En bij het aquarium is zeeleeuw Scarlett de puppycrèche ontgroeid.

Vandaag | 20:01 Top 40 Hitdossier

Aflevering 7. Erik de Zwart presenteert in het programma Top 40 Hitdossier de leukste hits en clips uit de befaamde Top 40. In elke aflevering staat de Top 40 van een bijzondere datum uit de geschiedenis centraal. In deze aflevering: 23 juni 1978. Met onder anderen Bob Dylan en Eric Clapton. En clips van Boney M, Robert Palmer en Kansas.

Morgen | 07:48 Huize Herrie

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Ontspannen in de spa / Zwart is beter Mam en pap gaan een weekend weg, de kinderen krijgen het voor elkaar dat ze mee mogen. // Lincoln en Rusty werken samen aan een project. Als Lucy het broertje van Rusty ziet is ze smoor, maar ze krijgt de indruk dat hij bang van haar is.

Morgen | 10:14 Ducktales

Ducktales S1 Lena gebruikt Webby om in de kluis te komen waar Dagobert al zijn gevaarlijke schatten bewaart, maar is Lena de bevelen van Zwarte Magica eindelijk zat?

Morgen | 11:06 Caught in the Act

Seizoen 6 - Aflevering 2 van 10 Een leeuwin probeert haar kroost te redden van een krokodil, wilde honden komen een zwarte neushoorn tegen en een bultrugwalvisjong zoekt z'n moeder. Dit is Caught in the Act!

Morgen | 17:42 RuPaul's Drag Race Untucked

Seizoen 10 - Aflevering 10 Tijdens het juryoverleg mogen de queens achter de schermen even bijkomen met een verfrissende cocktail. Kingsley vraagt zich af waarom hij aan Aqauria is gekoppeld en niet aan een van de zwarte queens. Eureka geeft toe dat ze het Aquaria moeilijk wilde maken door haar aan iemand te koppelen die totaal niet op haar lijkt.

Morgen | 21:00 Naar de Boeren!

Naar de Boeren! vertelt het verhaal van Sjaak de Zwart, de vader van regisseur Raoul de Zwart, die als 12-jarig Haags ‘bleekneusje’ in maart 1945 per schip werd geëvacueerd van Den Haag naar het Groningse Marum. De film begint tijdens de Hongerwinter van 1944-1945, wanneer de interkerkelijke bureaus besluiten tot een grote reddingsactie. In een tijd met gebrek aan bijna alles, slagen deze bureaus erin binnen enkele weken tienduizenden kinderen van de grote steden naar het platteland te evacueren. Niet alleen de bureaus zorgden voor deze kindertransporten, ook bedrijven, verenigingen en particulieren organiseerden deze evacuatie. Ondanks de omvang, is er van dit unieke historische feit maar één foto gemaakt. Maar veel van de kinderen van toen leven nog en kunnen hun ervaringen delen. Naast Sjaak de Zwart vertellen ook andere ‘bleekneusjes’ van toen levendig over hun ervaringen: de Hongerwinter, het afscheid nemen van de ouders, het vertrek en de reis naar een onbekende bestemming en wildvreemde pleeggezinnen, hun verblijf en ten slotte hun terugkeer.

Morgen | 23:05 The Joy of Painting with Bob Ross

Seizoen 18 - Aflevering 11 - Enchanted Forest Geniet van deze fascinerende ervaring van het gadeslaan van Bob Ross die deze diepdonkere bossen tot leven brengt - ongelooflijk magisch op een deels zwart canvas.

Morgen | 23:20 The Aquarium

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Ready For The Jelly Als een van de zwartpuntrifhaaien niet goed eet, proberen de verzorgers erachter te komen wat er aan de hand is. En bij het aquarium is zeeleeuw Scarlett de puppycrèche ontgroeid.

Overmorgen | 02:32 Teenage Mutant Ninja Turtles

Seizoen 4 - Aflevering 8 - De Strijd om Dimensie X De Turtles moeten het vertrouwen winnen van de Utrom Raad om het volgende stuk van de Zwarte Gat Generator te bemachtigen.

Overmorgen | 04:00 Top 40 Hitdossier

Aflevering 7. Erik de Zwart presenteert in het programma Top 40 Hitdossier de leukste hits en clips uit de befaamde Top 40. In elke aflevering staat de Top 40 van een bijzondere datum uit de geschiedenis centraal. In deze aflevering: 23 juni 1978. Met onder anderen Bob Dylan en Eric Clapton. En clips van Boney M, Robert Palmer en Kansas.

Overmorgen | 09:15 Ducktales

Het uur van Zwarte Magica! (Special) Terwijl Webby en Turbo de familie Duck weer bij elkaar proberen te krijgen, probeert Zwarte Magica Dagobert's geluksdubbeltje te stelen.

Overmorgen | 09:40 Ducktales

Ducks laten zich niet kisten! (Special) Nu Dagobert opgesloten is in zijn geluksdubbeltje, bouwt Zwarte Magica een schaduwleger om Duckstad te terroriseren.

Overmorgen | 12:42 RuPaul's Drag Race Untucked

Seizoen 10 - Aflevering 10 Tijdens het juryoverleg mogen de queens achter de schermen even bijkomen met een verfrissende cocktail. Kingsley vraagt zich af waarom hij aan Aqauria is gekoppeld en niet aan een van de zwarte queens. Eureka geeft toe dat ze het Aquaria moeilijk wilde maken door haar aan iemand te koppelen die totaal niet op haar lijkt.

Overmorgen | 12:44 Marvel's Spider-Man

Symbiotische Relatie Tijdens het gebruik van zijn nieuwe zwarte pak, ontdekt Spider-Man dat zijn nieuwe krachten gevaarlijk zijn. Hij moet een manier vinden om zijn pak te verslaan voor het hem vernietigt.

Overmorgen | 13:55 The Joy of Painting with Bob Ross

Seizoen 18 - Aflevering 11 - Enchanted Forest Geniet van deze fascinerende ervaring van het gadeslaan van Bob Ross die deze diepdonkere bossen tot leven brengt - ongelooflijk magisch op een deels zwart canvas.

Overmorgen | 14:31 Badlands

Aflevering 1 van 1 In het hart van het wrede landschap van het Amerikaanse Midwesten vechten zwartstaartprairiehonden, uilen en Amerikaanse bizons om te overleven.

Overmorgen | 15:10 Pawn Stars South Africa

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Ripped Off Een heksenuitrusting voor beginners inclusief bezemsteel zorgt voor een intrigerende aflevering, met daarin een zwarte postzegel van één penny uit 1840 en een verrekijker uit de Boerenoorlog.

Overmorgen | 15:26 Top 40 Hitdossier

Aflevering 7. Erik de Zwart presenteert in het programma Top 40 Hitdossier de leukste hits en clips uit de befaamde Top 40. In elke aflevering staat de Top 40 van een bijzondere datum uit de geschiedenis centraal. In deze aflevering: 23 juni 1978. Met onder anderen Bob Dylan en Eric Clapton. En clips van Boney M, Robert Palmer en Kansas.

Overmorgen | 20:00 Zingen uit Dankbaarheid

Registratie van het feestelijk concert wat ter ere van de jubilerende dirigent Jan Quintus Zwart werd opgenomen in De Doelen te Rotterdam.

Overmorgen | 23:05 Pawn Stars South Africa

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Ripped Off Een heksenuitrusting voor beginners inclusief bezemsteel zorgt voor een intrigerende aflevering, met daarin een zwarte postzegel van één penny uit 1840 en een verrekijker uit de Boerenoorlog.

Vr 29 mei 2020 | 03:10 Badlands

Aflevering 1 van 1 In het hart van het wrede landschap van het Amerikaanse Midwesten vechten zwartstaartprairiehonden, uilen en Amerikaanse bizons om te overleven.

Vr 29 mei 2020 | 04:45 The Aquarium

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Ready For The Jelly Als een van de zwartpuntrifhaaien niet goed eet, proberen de verzorgers erachter te komen wat er aan de hand is. En bij het aquarium is zeeleeuw Scarlett de puppycrèche ontgroeid.

Vr 29 mei 2020 | 05:00 Naar de Boeren!

Naar de Boeren! vertelt het verhaal van Sjaak de Zwart, de vader van regisseur Raoul de Zwart, die als 12-jarig Haags ‘bleekneusje’ in maart 1945 per schip werd geëvacueerd van Den Haag naar het Groningse Marum. De film begint tijdens de Hongerwinter van 1944-1945, wanneer de interkerkelijke bureaus besluiten tot een grote reddingsactie. In een tijd met gebrek aan bijna alles, slagen deze bureaus erin binnen enkele weken tienduizenden kinderen van de grote steden naar het platteland te evacueren. Niet alleen de bureaus zorgden voor deze kindertransporten, ook bedrijven, verenigingen en particulieren organiseerden deze evacuatie. Ondanks de omvang, is er van dit unieke historische feit maar één foto gemaakt. Maar veel van de kinderen van toen leven nog en kunnen hun ervaringen delen. Naast Sjaak de Zwart vertellen ook andere ‘bleekneusjes’ van toen levendig over hun ervaringen: de Hongerwinter, het afscheid nemen van de ouders, het vertrek en de reis naar een onbekende bestemming en wildvreemde pleeggezinnen, hun verblijf en ten slotte hun terugkeer.

Vr 29 mei 2020 | 07:10 Pawn Stars South Africa

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Ripped Off Een heksenuitrusting voor beginners inclusief bezemsteel zorgt voor een intrigerende aflevering, met daarin een zwarte postzegel van één penny uit 1840 en een verrekijker uit de Boerenoorlog.

Vr 29 mei 2020 | 08:41 RuPaul's Drag Race Untucked

Seizoen 10 - Aflevering 10 Tijdens het juryoverleg mogen de queens achter de schermen even bijkomen met een verfrissende cocktail. Kingsley vraagt zich af waarom hij aan Aqauria is gekoppeld en niet aan een van de zwarte queens. Eureka geeft toe dat ze het Aquaria moeilijk wilde maken door haar aan iemand te koppelen die totaal niet op haar lijkt.

Vr 29 mei 2020 | 13:40 The Eichmann Show

29/05 - Film, Het proces van Adolf Eichmann de architect van de Endlösung, de man die de massale deportatie en uitroeiing van 6 miljoen Joden organiseerde was een uniek en buitengewoon moment in de zowel de politieke geschiedenis als die van de ...

Het proces van Adolf Eichmann - de architect van de Endlösung, de man die de massale deportatie en uitroeiing van 6 miljoen Joden organiseerde - was een uniek en buitengewoon moment in de zowel de politieke geschiedenis als die van de televisie. Deze film toont het drama achter de schermen. Hoe een op de zwarte lijst geplaatste documentairemaker (Anthony LaPaglia) en een baanbrekende tv-producent (Martin Freeman) enorme obstakels overwonnen toen zij de getuigenis van een van de beruchtste nazi's van de Tweede Wereldoorlog wilden vastleggen.

Vr 29 mei 2020 | 15:00 Teen Titans Go!

Aflevering 1120 - Zwarte Vrijdag Starfire krijgt bezoek van drie geesten die haar de echte gedachte achter Zwarte Vrijdag laten zien.

Vr 29 mei 2020 | 16:00 Limburg Doc

Militairen in de Mijnstreek Documentairemaakster Frederieke Jochems keert terug naar de plek waar zij opgroeide in Brunssum. Het karakteristieke huis met rieten dak uit haar jeugd stond ooit naast het hek van de vroegere Staatsmijn Hendrik. Na de mijnsluiting kwam daar, in de verlaten mijngebouwen, het NAVO-hoofdkwartier AFCENT, verbannen uit Frankrijk door president De Gaulle. Tegenwoordig is dat het Joint Forces Command Headquarters Brunssum. Een bijzondere plek. Daar waar duizenden mijnwerkers jarenlang het zwarte goud aan de oppervlakte wisten te brengen, werken nu militairen uit 28 landen.

Vr 29 mei 2020 | 20:00 The Cable Guy IMDb: 6.1

29/05 - IMDB * 6.1 - Film, The Cable Guy is een zwarte komedie uit 1996 onder regie van Ben Stiller. Het was de eerste film waarin Jim Carrey een serieuzere hoofdrol speelt, na zijn typetjes uit The Mask, Ace Ventura: Pet Detective en Dumb & ...

The Cable Guy is een zwarte komedie uit 1996 onder regie van Ben Stiller. Het was de eerste film waarin Jim Carrey een serieuzere hoofdrol speelt, na zijn typetjes uit The Mask, Ace Ventura: Pet Detective en Dumb & Dumber. De kabelmonteur Chip komt niet alleen de kabel aansluiten. Hij sluit ook vriendschap met zijn klanten. Wanneer Steven de kabelmonteur om een aansluiting vraagt, denkt Chip dat hij een nieuwe beste vriend heeft gevonden. Maar hoe Steven ook probeert om de kabelmonteur uit zijn buurt te houden, hij aanvaardt geen afwijzing. Langzaamaan neemt deze vriendschap vreemde vormen aan en Steven komt erachter dat een gratis kabelaansluiting niet bestaat. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-cable-guy

Vr 29 mei 2020 | 23:00 Limburg Doc

Militairen in de Mijnstreek Documentairemaakster Frederieke Jochems keert terug naar de plek waar zij opgroeide in Brunssum. Het karakteristieke huis met rieten dak uit haar jeugd stond ooit naast het hek van de vroegere Staatsmijn Hendrik. Na de mijnsluiting kwam daar, in de verlaten mijngebouwen, het NAVO-hoofdkwartier AFCENT, verbannen uit Frankrijk door president De Gaulle. Tegenwoordig is dat het Joint Forces Command Headquarters Brunssum. Een bijzondere plek. Daar waar duizenden mijnwerkers jarenlang het zwarte goud aan de oppervlakte wisten te brengen, werken nu militairen uit 28 landen.

Za 30 mei 2020 | 01:20 Trumbo IMDb: 7.4

30/05 - IMDB * 7.4 - Documentary, Trumbo is een Amerikaanse biografische documentaire uit het jaar 2007. Met Joan Allen, Brian Dennehy en Kirk Douglas zijn in deze docu te zien. Deze documentaire gaat over het leven van de controversiële scenarist ...

Trumbo is een Amerikaanse biografische documentaire uit het jaar 2007. Met Joan Allen, Brian Dennehy en Kirk Douglas zijn in deze docu te zien. Deze documentaire gaat over het leven van de controversiële scenarist Dalton Trumbo. Trumbo's eigen woorden vormen de basis en achtergrond van zijn levensverhaal dat wordt gekenmerkt door zijn heftige schermutselingen met de Amerikaanse overheid. In het bijzonder de McCarthy-stroming die hem op de beruchte zwarte lijst zette. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/trumbo-2007

Za 30 mei 2020 | 12:10 Chicago P.D

Seizoen 5 - Allegiance Halstead en Atwater gaan undercover om te voorkomen dat een lading uiterst gevaarlijke wapens op de zwarte markt belandt. Voight onderneemt een laatste wanhoopspoging om Olinsky's onschuld aan te tonen.

Za 30 mei 2020 | 13:35 Pawn Stars South Africa

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Ripped Off Een heksenuitrusting voor beginners inclusief bezemsteel zorgt voor een intrigerende aflevering, met daarin een zwarte postzegel van één penny uit 1840 en een verrekijker uit de Boerenoorlog.

 Meer

Zwart gemist

Eerder Vandaag | 07:10 Babar en de belevenissen van Badou

Seizoen 2 - Aflevering 2 van 52 - Zwartslurfs grootste schat - NTR Badou, Chiku en Jake spelen 'piraten van Zwartslurf'. Maar Badou stelt Jake teleur als hij hem vertelt dat Zwartslurf maar een verzinsel is en nooit echt heeft bestaan. Ondertussen heeft Meneer Duister een nep-schatkaart te koop en wil in ruil daarvoor een flamingo-ei hebben. Jake gelooft dat de kaart echt is en steelt het flamingo-ei uit het paleis om aan de schatkaart te komen. Vervolgens legt Babar uit dat Zwartslurf wel heeft bestaan. En natuurlijk zijn er veel dingen bij verzonnen, maar voor iemand die zo jong is als Jake is het leuk om overal in te geloven. Badou voelt zich schuldig en besluit samen met Chiku om Jake te helpen tijdens zijn zoektocht. Maar ze vinden enkel een oud schip. Jake is teleurgesteld, maar Babar besluit het schip op te knappen en Jake te verblijden met deze schat. Want de grootste schat van een piraat is zijn schip.