Zorgen op tv (tv-tips)

Vandaag | 20:35 Radar: o.a. Thuisbezorgd: het bovenste restaurant echt het beste?

Consumentenmagazine, Vanavond onder andere in Radar: Thuisbezorgd: is het bovenste restaurant ook echt het beste? ...

Vanavond onder andere in Radar: Thuisbezorgd: is het bovenste restaurant ook echt het beste? Weinig is zo makkelijk als via Thuisbezorgd een maaltijd bestellen en laten bezorgen. Voeten omhoog, eten op schoot en relaxen maar! Alleen valt het eten een beetje tegen, dus besluit je de volgende keer bij een ander, maar soortgelijk restaurant te bestellen. Maar dan zie je aan de verpakking dat het eten uit dezelfde tent komt als waar je de vorige keer, toen je ontevreden was, besteld had. Het eten komt dus uit dezelfde keuken. En dat is nog niet alles: op de Thuisbezorgdsite staan de maaltijdaanbieders gerangschikt van boven naar beneden. Is de nummer één echt het beste restaurant of betaalt dit etablissement Thuisbezorgd om bovenaan te staan? Thuisbezorgd reageert in de studio. Klachten over warmtepompen blijven vaak onopgelost Uit onderzoek van Radar blijkt dat klachten over het functioneren van warmtepompinstallaties vaak niet naar tevredenheid van de consument worden afgehandeld. Bij maar liefst 55% procent van de consumenten blijft het probleem bestaan, soms zelfs na meerdere keren klagen bij verschillende instanties. Dat klagen over een niet-functionerende warmtepomp weinig oplevert ontdekt ook Marc Keijzer wanneer hij in 2015 een warmtepompinstallatie laat aanbrengen in zijn woning. Al snel blijkt dat de installatie niet naar behoren werkt. De woning wordt niet warm genoeg, het kraanwater is in de ochtend juist te warm en het beloofde rendement wordt niet gehaald. Keijzer doet zijn beklag bij de installateur, maar die kaatst de bal terug - en dat terwijl hij erkend lid is van de brancheorganisatie, Techniek Nederland. Radar laat zien hoe je als consument klem komt te zitten.

Vandaag | 20:25 Door Andere Ogen: Angela Merkel

Documentaire, Vanavond start een nieuwe reeks van het programma Door Andere Ogen. Hierin worden portretten geschetst ...

Vanavond start een nieuwe reeks van het programma Door Andere Ogen. Hierin worden portretten geschetst van bijzondere personen door de ogen van anderen. Elke maandag om 20:25 uur op NPO 2. In de eerste aflevering staat Angela Merkel centraal. De andere ogen Voor Merkel is de laatste ronde als bondskanselier aangebroken. Haar leven en carrière worden geschetst door de Duitse politicologe Julia Schramm, die onder de titel Vijftig tinten Merkel een boek over haar schreef, oud-correspondent Margriet Brandsma, Merkels oud-wiskundeleraar Hans-Ulrich Beeskow en toneelmakers Benjamin Moen en Floor Houwink ten Cate, die in ons land een opera over Merkel op de planken brachten. Carrière De uitzending beschrijft de tragiek van Merkel, die in de laatste jaren heeft moeten toezien hoe, vooral in de gebieden waar zij opgroeide - de voormalige DDR - de uiterst rechtse AFD (Alternative für Deutschland) terrein heeft gewonnen. Door Andere Ogen toont de wonderlijke carrière van Angela Merkel. De uitzending belicht ook Merkel als machtsfiguur.

Vandaag | 22:20 Docu: Stacey Dooley - The Young and Homeless

Documentaire, Stacey Dooley volgt een aantal Engelse tieners die dakloos zijn. Hoe slaan zij zich een weg door hun ...

Stacey Dooley volgt een aantal Engelse tieners die dakloos zijn. Hoe slaan zij zich een weg door hun leven? Wat is hun toekomstperspectief? Dakloos In 2017 hadden 150.000 jongeren in Groot-Brittannië contact met hulpverleners omdat ze dakloos dreigden te worden. Hiervan kregen 30.000 jongeren geen hulp. Hulp Bijvoorbeeld omdat een tiener misbruik thuis niet kan bewijzen en de hulpverlener vindt dat het vertrek van thuis een eigen keuze is. Of iemand krijgt geen hulp meer van het opvanghuis en staat weer op straat, omdat men vindt dat er andere jongeren zijn die dringender hulp nodig hebben. Kwetsbare tieners De tieners die niet geholpen worden, verdwijnen van de radar als verborgen daklozen. Deze kwetsbare tieners vermijden de straten en slapen in nachtbussen, op de bank bij vrienden of zoeken op Tinder een plek voor de nacht en een warme douche in de morgen. Ambities Naar school blijven gaan of zorgen dat je niet wordt ontslagen is een onmogelijke opdracht. Hoe lukt het deze jongeren dan ambities te blijven houden voor een betere toekomst?

Vandaag | 22:15 Zorg uit handen

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityreeks waarin zes prominente Nederlanders mantelzorgers de kans geven om tot rust te komen door hun zorgtaken tijdelijk over te nemen. Voor cabaretier Najib Amhali is zorgen voor een ander een vanzelfsprekendheid vanuit zijn Marokkaanse cultuur. Hij stapt voor een paar dagen in de rol van mantelzorger en ontlast vader Huug (63), die voor zijn 24-jarige zoon Robert zorgt. Robert lijdt aan een niet-aangeboren hersenletsel en is licht verstandelijk beperkt. Najib, zelf vader, komt er snel achter dat mantelzorgen een emotionele rollercoaster is.

Overmorgen | 22:00 Nieuw: Catastrophe seizoen 4

Overmorgen - Vanaf vanavond is het vierde seizoen van de serie Catastrophe elke woensdag om 22:00 uur te zien op BBC ...

Vanaf vanavond is het vierde seizoen van de serie Catastrophe elke woensdag om 22:00 uur te zien op BBC First. Dit seizoen bestaat uit vier afleveringen. Bekijk op welk kanaal BBC First bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/4169/kanaal-bbc-first. Deze komedie gaat over een Ierse vrouw en een Amerikaanse man die in Londen op een rampzalige manier proberen verliefd te worden. Klungelige liefde, onmiddellijke zwangerschap en vreselijke gebeurtenissen vormen de basis van deze vlammende relatie. In dit seizoen krijgt Rob een weekendbaan in een kringloopwinkel en woont hij AA-bijeenkomsten bij. Sharon gaat fanatiek fitnessen als haar minder dan sympathieke huisarts haar vertelt dat de fysieke conditie waarin ze verkeert niet zo optimaal is als ze had gedacht. Als Rob en Sharon naar Boston gaan voor een familievakantie wacht hun verdrietig nieuws.

Je vindt hier de programma's van Zorgen op tv We hebben de volgende programma's voor Zorgen Radar: o.a. Thuisbezorgd: het bovenste restaurant echt het beste?: Consumentenmagazine, Vanavond onder andere in Radar: Thuisbezorgd: is het bovenste restaurant ook echt het beste?. Door Andere Ogen: Angela Merkel: Documentaire, Vanavond start een nieuwe reeks van het programma Door Andere Ogen. Hierin worden portretten geschetst. Docu: Stacey Dooley - The Young and Homeless: Documentaire, Stacey Dooley volgt een aantal Engelse tieners die dakloos zijn. Hoe slaan zij zich een weg door hun. Zorg uit handen: Realityreeks, Seizoen 1 Aflevering 3 Realityreeks waarin zes prominente Nederlanders mantelzorgers de kans geven om tot. Nieuw: Catastrophe seizoen 4: Overmorgen - Vanaf vanavond is het vierde seizoen van de serie Catastrophe elke woensdag om 22:00 uur te zien op BBC. Dr. Phil: Praatprogramma, Seizoen 17 Aflevering 76 Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. My Son Has No Empathy. Le Prince de Bel-Air: Komische serie, 'Le coup de foudre.' (s 1/ep 21) Carlton en Will maken zich zorgen omdat ze al een hele tijd geen. Game of Thrones: Fantasyserie, 'The North Remembers.' (s 2/ep 1) Robb Stark zet met zijn noordelijk leger de strijd tegen de Lannisters. Clubland: Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor. The Big Bang Theory: Komische serie, 'The Military Miniaturization.' (s 10/ep 2) In tegenstelling tot Sheldon maken Leonard en Howard zich.

Zorgen op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 17:39 Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 76 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. My Son Has No Empathy for My Cancer/ Mom Acts Like My Sister. Vera's 21-jarige zoon, Michael, heeft een fijne jeugd achter de rug. Alles werd anders toen Vera de diagnose borstkanker kreeg. Sindsdien is Michael erg negatief en voert hij weinig meer uit. Het gaat niet goed met Vera's gezondheid. Ze maakt zich ernstig zorgen over wat er met haar zoon gebeurt als zij komt te overlijden. Isaac en zijn moeder, Christina, vertellen over hun verstoorde relatie. Volgens Isaac zegt zijn moeder regelmatig dat hij haar leven heeft verwoest.

Morgen | 09:15 Door andere ogen

Herhaling. Vanavond start een nieuwe reeks van het programma Door Andere Ogen. Hierin worden portretten geschetst van bijzondere personen door de ogen van anderen. Elke maandag om 20:25 uur op NPO 2. In de eerste aflevering staat Angela Merkel centraal. De andere ogen Voor Merkel is de laatste ronde als bondskanselier aangebroken. Haar leven en carrière worden geschetst door de Duitse politicologe Julia Schramm, die onder de titel Vijftig tinten Merkel een boek over haar schreef, oud-correspondent Margriet Brandsma, Merkels oud-wiskundeleraar Hans-Ulrich Beeskow en toneelmakers Benjamin Moen en Floor Houwink ten Cate, die in ons land een opera over Merkel op de planken brachten. Carrière De uitzending beschrijft de tragiek van Merkel, die in de laatste jaren heeft moeten toezien hoe, vooral in de gebieden waar zij opgroeide - de voormalige DDR - de uiterst rechtse AFD (Alternative für Deutschland) terrein heeft gewonnen. Door Andere Ogen toont de wonderlijke carrière van Angela Merkel. De uitzending belicht ook Merkel als machtsfiguur.

Morgen | 10:00 Black-ish

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Amerikaanse komische serie. Black Nanny. Bow haalt Dre over om een kinderjuf te nemen. Het wil niet vlotten met de sollicitatiegesprekken, maar dan komt Vivian. Bow en Dre zijn onder de indruk van haar wens om voor het hele gezin te zorgen.

Morgen | 10:25 Black-ish

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Amerikaanse komische serie. The Leftovers. Bow haalt Dre over om een kinderjuf te nemen. Het wil niet vlotten met de sollicitatiegesprekken, maar dan komt Vivian. Bow en Dre zijn onder de indruk van haar wens om voor het hele gezin te zorgen.

Morgen | 14:20 Radar: o.a. Thuisbezorgd: het bovenste restaurant echt het beste?

Morgen - Consumentenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in Radar: Thuisbezorgd: is het bovenste restaurant ook ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Radar: Thuisbezorgd: is het bovenste restaurant ook echt het beste? Weinig is zo makkelijk als via Thuisbezorgd een maaltijd bestellen en laten bezorgen. Voeten omhoog, eten op schoot en relaxen maar! Alleen valt het eten een beetje tegen, dus besluit je de volgende keer bij een ander, maar soortgelijk restaurant te bestellen. Maar dan zie je aan de verpakking dat het eten uit dezelfde tent komt als waar je de vorige keer, toen je ontevreden was, besteld had. Het eten komt dus uit dezelfde keuken. En dat is nog niet alles: op de Thuisbezorgdsite staan de maaltijdaanbieders gerangschikt van boven naar beneden. Is de nummer één echt het beste restaurant of betaalt dit etablissement Thuisbezorgd om bovenaan te staan? Thuisbezorgd reageert in de studio. Klachten over warmtepompen blijven vaak onopgelost Uit onderzoek van Radar blijkt dat klachten over het functioneren van warmtepompinstallaties vaak niet naar tevredenheid van de consument worden afgehandeld. Bij maar liefst 55% procent van de consumenten blijft het probleem bestaan, soms zelfs na meerdere keren klagen bij verschillende instanties. Dat klagen over een niet-functionerende warmtepomp weinig oplevert ontdekt ook Marc Keijzer wanneer hij in 2015 een warmtepompinstallatie laat aanbrengen in zijn woning. Al snel blijkt dat de installatie niet naar behoren werkt. De woning wordt niet warm genoeg, het kraanwater is in de ochtend juist te warm en het beloofde rendement wordt niet gehaald. Keijzer doet zijn beklag bij de installateur, maar die kaatst de bal terug - en dat terwijl hij erkend lid is van de brancheorganisatie, Techniek Nederland. Radar laat zien hoe je als consument klem komt te zitten.

Morgen | 15:05 Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 76 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. My son has no empathy for my cancer/ mom acts like my sister. Vera's 21-jarige zoon, Michael, heeft een fijne jeugd achter de rug. Alles werd anders toen Vera de diagnose borstkanker kreeg. Sindsdien is Michael erg negatief en voert hij weinig meer uit. Het gaat niet goed met Vera's gezondheid. Ze maakt zich ernstig zorgen over wat er met haar zoon gebeurt als zij komt te overlijden. Isaac en zijn moeder, Christina, vertellen over hun verstoorde relatie. Volgens Isaac zegt zijn moeder regelmatig dat hij haar leven heeft verwoest.

Morgen | 15:17 Pokémon XY

Seizoen 18 - Aflevering 24 - Japanse animatieserie. Enge gastvrijheid!. Een regenachtige nacht en een oud landhuis zorgen voor een situatie die onze helden niet snel zullen vergeten.

Morgen | 19:35 The Ghost Whisperer

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse dramaserie. Friendly Neighborhood Ghost. Melinda en Jim krijgen een nieuwe overbuur. Melinda begroet de man hartelijk, maar Todd stelt zich afstandelijk op. Melinda schrikt wanneer ze ziet dat Todd wordt achtervolgd door de moordzuchtige geest Lyle. Die denkt dat Todd zijn kleindochter heeft vermoord en wil hem met gelijke munt betalen. Todd beseft dat hij door iets of iemand wordt achtervolgd, maar hij kan zijn oren niet geloven wanneer Melinda hem vertelt wat er aan de hand is. Jim maakt zich zorgen omdat de geesten met wie Melinda in contact komt steeds sterker worden. Ze wil echter niet dat hij zich met haar gave bemoeit.

Morgen | 22:45 De Hofbar

Seizoen 2 - Aflevering 25 - Politieke talkshow. In de Hofbar tegenover de Tweede Kamer mag de burger zijn vinger op de zere plek leggen en krijgen politici het podium om zorgen in de samenleving weg te nemen, vertrouwen te winnen en hun eerlijke verhaal te vertellen. Zowel actualiteiten als agendapunten rechtstreeks vanuit de samenleving komen hier aan bod. En bij ieder onderwerp geldt de belangrijkste spelregel: geen Haagse vragen, geen Haagse antwoorden.

Overmorgen | 10:35 De Hofbar

Seizoen 2 - Aflevering 25 - Politieke talkshow. In de Hofbar tegenover de Tweede Kamer mag de burger zijn vinger op de zere plek leggen en krijgen politici het podium om zorgen in de samenleving weg te nemen, vertrouwen te winnen en hun eerlijke verhaal te vertellen. Zowel actualiteiten als agendapunten rechtstreeks vanuit de samenleving komen hier aan bod. En bij ieder onderwerp geldt de belangrijkste spelregel: geen Haagse vragen, geen Haagse antwoorden.

Overmorgen | 12:48 Mijn ridder en ik

Seizoen 1 - Aflevering 141 - Frans-Belgische animatieserie. Het lek. Om niet de wacht te hoeven te houden, overtuigt Jimmy Henri ervan om in plaats daarvan een lek te repareren in de klas van vrouwe Fontaine. Henri wordt vervolgens benoemd tot Onderhoudsofficier. Jimmy en Cat maken zich zorgen dat ze nu geen avonturen meer zullen beleven en moeten een manier verzinnen om Henri weer gewoon zijn werk te laten doen.

Overmorgen | 18:45 The Ghost Whisperer

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse dramaserie. Friendly Neighborhood Ghost. Melinda en Jim krijgen een nieuwe overbuur. Melinda begroet de man hartelijk, maar Todd stelt zich afstandelijk op. Melinda schrikt wanneer ze ziet dat Todd wordt achtervolgd door de moordzuchtige geest Lyle. Die denkt dat Todd zijn kleindochter heeft vermoord en wil hem met gelijke munt betalen. Todd beseft dat hij door iets of iemand wordt achtervolgd, maar hij kan zijn oren niet geloven wanneer Melinda hem vertelt wat er aan de hand is. Jim maakt zich zorgen omdat de geesten met wie Melinda in contact komt steeds sterker worden. Ze wil echter niet dat hij zich met haar gave bemoeit.

Overmorgen | 18:45 BinnensteBuiten

Aflevering 112 - Lifestylemagazine. Architectuurhistoricus Valentijn Carbo is op Vlieland en dierenarts Maurits en zijn vrouw Monique zorgen samen met hun vier kinderen voor heel veel dieren in en om hun huis.

 Meer

Zorgen op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 18:35 Le Prince de Bel-Air

'Le coup de foudre.' (s 1/ep 21) Carlton en Will maken zich zorgen omdat ze al een hele tijd geen vriendin meer gehad hebben. Maar dan verschijnt Kayla Samuels ten tonele. De jongedame wordt door tante Vivian uitgenodigd voor een diner ten huize Banks.

Vandaag | 19:40 Game of Thrones

'The North Remembers.' (s 2/ep 1) Robb Stark zet met zijn noordelijk leger de strijd tegen de Lannisters verder. Tyrion komt aan bij Joffrey om ervoor te zorgen dat de jonge koning zich niet te buiten gaat aan excessen. Stannis Baratheon maakt plannen om de troon van Dragonstone voor zich op te eisen. Hij sluit daarvoor een bondgenootschap met een bizarre priesteres.

Vandaag | 19:55 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Vandaag | 20:15 The Big Bang Theory

'The Military Miniaturization.' (s 10/ep 2) In tegenstelling tot Sheldon maken Leonard en Howard zich zorgen dat defensie hun project probeert te gebruiken voor militaire doeleinden. Ondertussen praat Penny haar mond voorbij en weet het farmaceutische bedrijf, waar ze allebei werken, dat Bernadette zwanger is, met alle gevolgen van dien.

Morgen | 01:35 Friends

Seizoen 4 - Aflevering 18 - The One With Rachel's New Dress: Phoebe mag een naam bedenken voor een van haar baby’s. Rachels plannen om haar vriendje te verleiden lopen mis, en Joey flapt er tegenover Chandler uit dat hij zijn naam vreselijk vindt. Ross maakt zich zorgen over zijn relatie met Emily.

Morgen | 07:00 Tootsie IMDb: 7.4

Morgen - IMDB * 7.4 - Komedie, Michael Dorsey, een getalenteerde acteur, zit al een tijdje zonder werk. Als actrice Dorothy Michaels schrijft hij zich tenslotte in voor een auditie, en wordt hij prompt aangenomen voor de rol van Emily in een ...

Michael Dorsey, een getalenteerde acteur, zit al een tijdje zonder werk. Als actrice Dorothy Michaels schrijft hij zich tenslotte in voor een auditie, en wordt hij prompt aangenomen voor de rol van Emily in een populaire tv-reeks. De realistische uitspraken waarmee Dorothy, alias Tootsie, uitpakt op de set en daarbuiten, bezorgen haar een stevige reputatie. Maar de geheimgehouden travestie bezorgt Michael emotionele spanningen: enerzijds is hij verliefd op zijn collega, Julie, die in hem alleen de vriendin Tootsie vermoedt. Anderzijds laat Julies vader zijn interesse in Tootsie blijken. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/tootsie

Morgen | 07:25 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Morgen | 09:45 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Rock door het bos/ Post poespas: Becca en haar vriendjes zijn samen een amateurband en spelen enkel voor zichzelf, maar zodra er op een concert een band uitvalt, grijpen zij hun kans om voor een groot publiek te kunnen spelen. Maar ze moeten nog wel op zoek naar een leadzanger… en die is dichterbij dan ze denken.! // M. J. verliest een brief tijdens het postbezorgen. Becca en haar vriendjes willen de brief graag bezorgen, maar kennen de geadresseerde niet. Het wordt een zware maar vrolijke zoektocht.

Morgen | 11:10 Le Prince de Bel-Air

'Le coup de foudre.' (s 1/ep 21) Carlton en Will maken zich zorgen omdat ze al een hele tijd geen vriendin meer gehad hebben. Maar dan verschijnt Kayla Samuels ten tonele. De jongedame wordt door tante Vivian uitgenodigd voor een diner ten huize Banks.

Morgen | 11:55 Kung Fu Panda

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Uit Elkaar: Fung en Gah-ri krijgen ruzie en gaan uit elkaar. Aan Po en meneer Ping de taak om ervoor te zorgen dat 't weer goed komt.

Morgen | 12:25 Jurassic World: Fallen Kingdom IMDb: 6.2

Morgen - IMDB * 6.2 - Sf-avonturenfilm, ‘Fallen Kingdom’ volgt Owen en Claire die enkele jaren na de gebeurtenissen van ‘Jurassic World’ terugkeren naar Isla Nublar. Een vulkaan op het eiland dreigt uit te barsten en vormt een gevaar voor de ...

‘Fallen Kingdom’ volgt Owen en Claire die enkele jaren na de gebeurtenissen van ‘Jurassic World’ terugkeren naar Isla Nublar. Een vulkaan op het eiland dreigt uit te barsten en vormt een gevaar voor de overgebleven dinosaurussen. Owen en Claire zijn de aangewezen personen om er voor te zorgen dat de dinosaurussen niet uitsterven en proberen met Claires organisatie, de ‘Dinosaur Protection Group’ de overgebleven dino’s te evacueren van het eiland. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/jurassic-world-fallen-kingdom

Morgen | 13:25 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Morgen | 15:20 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Rock door het bos/ Post poespas: Becca en haar vriendjes zijn samen een amateurband en spelen enkel voor zichzelf, maar zodra er op een concert een band uitvalt, grijpen zij hun kans om voor een groot publiek te kunnen spelen. Maar ze moeten nog wel op zoek naar een leadzanger… en die is dichterbij dan ze denken.! // M. J. verliest een brief tijdens het postbezorgen. Becca en haar vriendjes willen de brief graag bezorgen, maar kennen de geadresseerde niet. Het wordt een zware maar vrolijke zoektocht.

Morgen | 16:10 Trico Tri Happy Halloween

Morgen - Familiefilm, Een gezin verhuist terug naar Miami nadat ze in Californië hebben gewoond, om voor hun grootmoeder te zorgen. Ze weten niet dat hun nieuwe huis het beruchte Bradford huis is, waar twee ondeugende geesten zich schuilhouden.

Een gezin verhuist terug naar Miami nadat ze in Californië hebben gewoond, om voor hun grootmoeder te zorgen. Ze weten niet dat hun nieuwe huis het beruchte Bradford-huis is, waar twee ondeugende geesten zich schuilhouden.

Morgen | 16:10 Lukas

Morgen - Actiethriller, Een buitenwipper worstelt om voor zijn achtjarige dochter te zorgen. Op een dag vliegt hij in de gevangenis en verliest hij het hoederecht. Maar dan krijgt hij een herkansing van Interpol.

Een buitenwipper worstelt om voor zijn achtjarige dochter te zorgen. Op een dag vliegt hij in de gevangenis en verliest hij het hoederecht. Maar dan krijgt hij een herkansing van Interpol.

Morgen | 16:45 Buren

Aflevering 7858 - Australische soap. Mishti geniet van een avondje uit met Chloe en Amy én van de aandacht van de knappe Dilhan. Maar al snel blijkt dat zijn intenties niet van goede aard zijn... Sonya probeert de fout van Toadie recht te zetten door de confrontatie aan te gaan met Philippa. Kan zij ervoor zorgen dat Steph haar zoon niet opnieuw verliest? Bea wordt onbedoeld het slachtoffer van de snode plannen van Finn, maar het incident brengt haar ook dichter bij Elly. Is er eindelijk een verzoening in de maak?

Morgen | 17:55 How I Met Your Mother

'Slap Bet.' (s 2/ep 9) Robin weigert om naar het winkelcentrum te gaan. Bovendien doet ze er erg geheimzinnig over. Al snel worden tal van roddels de wereld ingestuurd. Zo beweert Barney dat ze een pornofilm heeft gedraaid in de winkelgalerij. Maar haar lief Ted maakt zich nog meer zorgen.

Morgen | 18:00 Friends

Seizoen 4 - Aflevering 18 - The One With Rachel's New Dress: Phoebe mag een naam bedenken voor een van haar baby’s. Rachels plannen om haar vriendje te verleiden lopen mis, en Joey flapt er tegenover Chandler uit dat hij zijn naam vreselijk vindt. Ross maakt zich zorgen over zijn relatie met Emily.

Morgen | 19:05 Two and a Half Men

'Family, Bublé, Deep-fried Turkey.' (s 12/ep 8) Walden wil Louis de perfecte Kerstmis bezorgen. Maar Alan en zijn moeder gooien roet in het eten.

Morgen | 19:30 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Morgen | 21:30 Bella en de Bulldogs

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Bromantiek: Sawyer en Troy krijgen ruzie en vinden dat Bella moet kiezen welke van de twee ze het liefst in het team wil houden. Ze doet er alles aan om er voor te zorgen dat ze de ruzie weer bij leggen.

Overmorgen | 05:20 Shimmer & Shine

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Drakenpokken / Bliksem in een flesje: Arme kleine Nazboo heeft een ernstig geval van Drakenpokken, en het enige dat hem kan genezen is een magische Drakenpeper van de Drakenpeperboom. Aangezien Zeta voor de zieke Nazboo moet zorgen, bieden de meiden aan om het Zahramay Bos in te trekken om de peper voor haar te vinden. Maar als ze wens-bestendige Drakenpeperboom ontdekken, moeten Leah, Shimmer en Shine een slim plan bedenken om ervoor te zorgen dat de boom zijn pepers afstaat, wat niet makkelijk is bij een boom die zo wild met zijn takken zwaait! Zijn ze op tijd terug met de peper voor ons favoriete draakje? // Leah, Shimmer en Shine ontmoetten Shaya, een Bliksemgeestje-in-training die een ontsnapte bliksemschicht achterna zit. Met hun nieuwe wolkboards, bieden de meiden aan om Shaya te helpen met het vangen van de bliksem, maar er is één probleempje.. Het koppige geestje-in-training laat zich niet graag helpen. Kunnen onze geestjes-in-training Shaya overhalen om hulp te accepteren voor de bliksemschicht chaos veroorzaakt op de marktplaats?

Overmorgen | 10:15 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Overmorgen | 10:30 FIA European Truck Racing Championship: Most

Met 1.000 pk en een gewicht van 5.3t zorgen deze koningen van het asfalt voor fascinerende actie en trekken meer dan 50.000 toeschouwers door heel Europa. Vergeet de strategie en bereid je voor op bumper-tot-bumper actie en veel vliegende onderdelen!

Overmorgen | 10:40 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Fijne Vriendentijnsdag / Hun liedje : In het bos wordt Vriendentijnsdag gevierd. Maar de vriendjes van Ringo hebben vertraging. Dus gaat de bende op zoek naar passende vriendjes met gelijke interesses om Ringo toch nog een leuke dag te bezorgen. // Na een ruzie met John dat hij altijd de liedjes voor Bosrockradio uitkiest, vertrekt Meneer Nugget en begint een piratenzender. Met het liedje dat ze ooit samen schreven, weet John Meneer Nugget over te halen terug te komen.

Overmorgen | 10:55 Rabbids Invasie

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Liefde Rabbid / Super inventieve Rabbids / Welkom in Rabbidland: De Rabbids weten ervoor te zorgen dat Zak eindelijk met zijn liefje zoent. De Rabbids proberen op allerlei manieren de maan te bereiken. Een jonge Rabbid komt erachter dat het leven een vicieuze cirkel is.

Overmorgen | 11:05 Rabbids Invasie

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Liefde Rabbid / Super inventieve Rabbids / Welkom in Rabbidland: De Rabbids weten ervoor te zorgen dat Zak eindelijk met zijn liefje zoent. De Rabbids proberen op allerlei manieren de maan te bereiken. Een jonge Rabbid komt erachter dat het leven een vicieuze cirkel is.

Overmorgen | 11:35 Shimmer & Shine

Seizoen 3 - Aflevering 18 - Zahra-Glitter Zahra-Gloei: De meisjes vieren Vriendjesknuffeldag door het Dierengeestje te helpen om huisdieren te bezorgen. Maar als Zeta een spreuk gebruikt om de zon te verduisteren, moet het Dierengeestje met het Glittergeestje samenwerken om de huisdieren te laten gloeien zodat ze wat kunnen zien.

Overmorgen | 11:35 Kung Fu Panda

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Kung schoen: Om onder een training uit te komen, koopt Po schoenen die ervoor zullen zorgen dat zijn Kung Fu technieken verbeteren. Helaas voor Po zijn de magische schoenen niet wat ze lijken en zullen ze hem en zijn naasten in gevaar brengen.

Overmorgen | 12:40 Friends

Seizoen 4 - Aflevering 18 - The One With Rachel's New Dress: Phoebe mag een naam bedenken voor een van haar baby’s. Rachels plannen om haar vriendje te verleiden lopen mis, en Joey flapt er tegenover Chandler uit dat hij zijn naam vreselijk vindt. Ross maakt zich zorgen over zijn relatie met Emily.

Overmorgen | 15:10 Atchoo!

Seizoen 1 - Aflevering 52 - Onafscheidelijke vijanden: Het is de dag van het jaarlijkse schooltoernooi en de kinderen moeten in teams van twee de finish zien te bereiken. Natuurlijk komt Teo samen met Stan in een team en eerst lijkt dat er voor te gaan zorgen dat ze zullen verliezen.

Overmorgen | 15:20 McLeod's Daughters

'Returned Favour.' (s 7/ep 6) Jodi is jaloers wanneer ze Matt op straat ziet met een vrouw. Ook Patrick maakt zich zorgen wanneer Tayler hem vertelt dat ze een afspraakje heeft. Marcus wil indruk maken op Alex en regelt achter zijn rug een grote veeverkoop, maar er treden complicaties op en de band tussen de broers staat op springen. Stevie probeert dit te vermijden en springt in de bres voor Marcus.

Overmorgen | 15:20 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Rock door het bos/ Post poespas: Becca en haar vriendjes zijn samen een amateurband en spelen enkel voor zichzelf, maar zodra er op een concert een band uitvalt, grijpen zij hun kans om voor een groot publiek te kunnen spelen. Maar ze moeten nog wel op zoek naar een leadzanger… en die is dichterbij dan ze denken.! // M. J. verliest een brief tijdens het postbezorgen. Becca en haar vriendjes willen de brief graag bezorgen, maar kennen de geadresseerde niet. Het wordt een zware maar vrolijke zoektocht.

Overmorgen | 15:25 Teen Mom 2

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Iced Out: Kailyn en Javi krijgen slecht nieuws over Javi's baan. Leah vindt dat Corey de meiden in de war maakt met de nieuwe voogdijregeling. Barb maakt zich zorgen om Jenelle's nieuwe vriend. Chelsea en Cole zetten een grote stap samen.

Overmorgen | 15:35 Yorkshire Vet

Seizoen 4 - Aflevering 4 - In deze aflevering neemt Julian het op tegen Hilda de Schotse hooglander om een grote knobbel tussen haar hoorns te verwijderen. Hij heeft zoiets nog nooit gezien en heeft al z'n lassotalent nodig om te zorgen dat ze niets beschadigd met haar hoorns terwijl hij haar behandelt.

Overmorgen | 17:45 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Overmorgen | 19:00 Le Prince de Bel-Air

'L'amour et tout le tremblement.' (s 2/ep 1) Philip heeft kaartjes voor de uitreiking van de 'People's Choice Award' maar komt één kaartje tekort voor Geoffrey. Hij voelt zich schuldig en probeert alsnog een kaartje te bemachtigen. Ondertussen maken Philip en Vivian zich zorgen over Will. Ze vinden dat hij zijn relatie met Kathleen te serieus neemt.

 Meer

Zorgen gemist

Eerder Vandaag | 16:56 Socutera

Aflevering 37 - Informatief magazine rond goede doelen. Nierstichting Nederland. Voluit leven is voor nierpatiënten niet vanzelfsprekend. De Nierstichting zet alles op alles om ervoor te zorgen dat mensen met een nierziekte in leven blijven, en écht kunnen blijven leven.

Eerder Vandaag | 15:40 Kramer vs. Kramer IMDb: 7.8

IMDB * 7.8 - Drama, Dustin Hoffman en Meryl Streep zijn het echtpaar Ted en Joanna Kramer. Joanna besluit haar man te verlaten, omdat die zich alleen maar aan zijn carrière denkt en hun zoontje Billy verwaarloost. Dan staat Ted er plotseling alleen ...

Dustin Hoffman en Meryl Streep zijn het echtpaar Ted en Joanna Kramer. Joanna besluit haar man te verlaten, omdat die zich alleen maar aan zijn carrière denkt en hun zoontje Billy verwaarloost. Dan staat Ted er plotseling alleen voor en moet hij niet alleen zelf koken en de huishouding doen, maar ook zijn zoon opvoeden. Ted ontdekt dat hij zijn zoon eigenlijk nauwelijks kent, maar langzaam wennen beiden aan een leven zonder moeder. Maar doordat Ted nu meer tijd aan zijn zoon besteedt dan aan zijn baan, raakt zijn werk zo verwaarloosd dat hij ontslagen wordt. Op hetzelfde moment komt Joanna terug en eist haar zoon op. Het verhaal van 'Kramer vs. Kramer' is gestructureerd rond de rechtszaak tussen de twee Kramers over de voogdij van Billy. Maar de kracht en schoonheid van de film liggen juist in de dagelijkse, banale zorgen en beslommeringen van een onwennige vader. Dustin Hoffman en Meryl Streep wonnen allebei terecht een Oscar voor hun rol van meneer en mevrouw Kramer.

Eerder Vandaag | 14:30 FIA European Truck Racing Championship: Most

Met 1.000 pk en een gewicht van 5.3t zorgen deze koningen van het asfalt voor fascinerende actie en trekken meer dan 50.000 toeschouwers door heel Europa. Vergeet de strategie en bereid je voor op bumper-tot-bumper actie en veel vliegende onderdelen!

Eerder Vandaag | 13:40 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Eerder Vandaag | 11:55 Magnum

'China Doll.' (s 1/ep 3) Magnum heeft de knappe Mai Ling ontmoet en is totaal van streek. Wanneer ze hem vraagt om goed voor een antieke vaas te zorgen die ze verkocht zou hebben aan een handelaar uit San Francisco, is hij meteen bereid om dit te doen. Een zekere Choi is echter op zoek naar het kunstvoorwerp en is tot alles bereid is om het te bemachtigen.

Eerder Vandaag | 10:50 Pieter Konijn

Seizoen 2 - Aflevering 36 - Britse animatieserie (2014). Het verhaal van de krijsende eekhoorns. Als Felix en Hakketak ruzie krijgen, vertrekt Felix en wordt het in het eekhoorn kamp een complete chaos. Pieter moet zorgen dat de twee het weer goedmaken voordat het helemaal misgaat.

Eerder Vandaag | 10:35 Butterbean's Café

Seizoen 1 - Aflevering 22 - De Groene Kampioen schiet te hulp!: Jasper is super blij met zijn nieuwe Groene Kampioen. Hij helpt zelfs Butterbean met het bezorgen van bestellingen.

Eerder Vandaag | 08:35 Multiplicity IMDb: 6.1

IMDB * 6.1 - Science fiction, Doug Kinney staat onder een grote druk: zijn werk, zijn vrouw en zijn dochter zorgen ervoor dat hij weinig tijd voor zichzelf overhoudt. Wanneer hij door een wetenschapper benaderd wordt met een voorstel om zichzelf te ...

Doug Kinney staat onder een grote druk: zijn werk, zijn vrouw en zijn dochter zorgen ervoor dat hij weinig tijd voor zichzelf overhoudt. Wanneer hij door een wetenschapper benaderd wordt met een voorstel om zichzelf te klonen, pakt hij deze kans met beide handen aan.

Eerder Vandaag | 07:25 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Eerder Vandaag | 05:00 Fairly Odd Parents

Seizoen 9 - Aflevering 7 - Twee En Een Halve Baby / Allemaal Nieuws: Poef en Foep krijgen een ei van juffrouw Powers waarvoor ze een tijdje moeten zorgen. Foep doet z'n best om van het ei een monster te maken. // Chet Ubetcha ziet dingen die er niet zijn en staat voor joker bij zijn publiek.

Gisteren 22:40 De monitor

Aflevering 22 - Reportagemagazine. De Plasticplaag: wie moet onze rivieren schoon houden?. Veel Nederlanders maken zich zorgen over het plastic dat van alle kanten onze wateren in waait en stroomt. Ze zien dat het zich ophoopt en dat dieren er last van hebben. Vrijwilligers ruimen regelmatig onze stranden op. Maar hoe zit dat met onze rivieren en grachten: hoeveel plastic zit daarin? En wie moet het opruimen?

Gisteren 22:30 FIA European Truck Racing Championship: Most

Met 1.000 pk en een gewicht van 5.3t zorgen deze koningen van het asfalt voor fascinerende actie en trekken meer dan 50.000 toeschouwers door heel Europa. Vergeet de strategie en bereid je voor op bumper-tot-bumper actie en veel vliegende onderdelen!

Gisteren 21:40 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Gisteren 20:30 One True Thing IMDb: 7.0

Gisteren - IMDB * 7.0 - Drama, One True Thing is een Amerikaanse dramafilm uit het jaar 1998. De film is geregisseerd door Carl Franklin. De hoofdrollen worden vertolkt door Meryl Streep, Renée Zellweger en William Hurt. De moeder van Ellen, een ...

One True Thing is een Amerikaanse dramafilm uit het jaar 1998. De film is geregisseerd door Carl Franklin. De hoofdrollen worden vertolkt door Meryl Streep, Renée Zellweger en William Hurt. De moeder van Ellen, een harde zakenvrouw uit New York wordt ernstig ziek. Om voor Kate te kunnen zorgen, wordt Ellen gedwongen haar baan op te zeggen en de relatie met haar vriend te verbreken. In de daaropvolgende periode komt ze een hoop te weten over haar ouders en zichzelf. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/one-true-thing

Gisteren 18:20 De slaapservice

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Jeugdmagazine. Anna. Anna heeft per ongeluk de trailer van de horrorfilm 'IT' gezien. Sindsdien is ze bang voor horrorclowns. Ze leert haar turntalent in te zetten om de rottige beelden letterlijk stuk te slaan.

Gisteren 16:54 Socutera

Aflevering 37 - Informatief magazine rond goede doelen. Nierstichting Nederland. Voluit leven is voor nierpatiënten niet vanzelfsprekend. De Nierstichting zet alles op alles om ervoor te zorgen dat mensen met een nierziekte in leven blijven, en écht kunnen blijven leven.

Gisteren 16:45 Les Experts : Miami

'Avec ou sans lui.' (s 7/ep 1) Het team gaat op zoek naar de persoon die op Horatio schoot toen hij op de luchthaven op Kyle en Julia stond te wachten. De aanwijzingen op het vliegveld zorgen ervoor dat er al snel een lijst met verdachten wordt opgesteld, onder wie Juan Ortega, een bekend wapenhandelaar die een prijs op het hoofd van Horatio had gezet.

Gisteren 16:00 Baywatch

'Strangers Among Us.' (s 3/ep 16) Een deel van het strand wordt inpalmd door dokter Fay Taylor, haar medewerkers en aanhangers. Ze zijn ervan overtuigd dat buitenaardse wezens vanuit de zee zullen oprijzen en willen hen verwelkomen. Mitch en Stephanie geloven niet in UFO's en maken zich zorgen over de veiligheid van de strandgasten.

Gisteren 15:35 Kramer vs. Kramer IMDb: 7.8

Gisteren - IMDB * 7.8 - Drama, Dustin Hoffman en Meryl Streep zijn het echtpaar Ted en Joanna Kramer. Joanna besluit haar man te verlaten, omdat die zich alleen maar aan zijn carrière denkt en hun zoontje Billy verwaarloost. Dan staat Ted er ...

Dustin Hoffman en Meryl Streep zijn het echtpaar Ted en Joanna Kramer. Joanna besluit haar man te verlaten, omdat die zich alleen maar aan zijn carrière denkt en hun zoontje Billy verwaarloost. Dan staat Ted er plotseling alleen voor en moet hij niet alleen zelf koken en de huishouding doen, maar ook zijn zoon opvoeden. Ted ontdekt dat hij zijn zoon eigenlijk nauwelijks kent, maar langzaam wennen beiden aan een leven zonder moeder. Maar doordat Ted nu meer tijd aan zijn zoon besteedt dan aan zijn baan, raakt zijn werk zo verwaarloosd dat hij ontslagen wordt. Op hetzelfde moment komt Joanna terug en eist haar zoon op. Het verhaal van 'Kramer vs. Kramer' is gestructureerd rond de rechtszaak tussen de twee Kramers over de voogdij van Billy. Maar de kracht en schoonheid van de film liggen juist in de dagelijkse, banale zorgen en beslommeringen van een onwennige vader. Dustin Hoffman en Meryl Streep wonnen allebei terecht een Oscar voor hun rol van meneer en mevrouw Kramer.

Gisteren 15:05 The Goldbergs

Seizoen 6 - Aflevering 7 - Amerikaanse komische serie. Bohemian Rap City. Beverly en Murray maken zich zorgen over Adams speelgoedobsessie en proberen hem warm te krijgen voor een nieuwe hobby. Ondertussen besluiten de Dropouts om auditie te doen voor Star Search.

Gisteren 14:05 Kramer vs. Kramer IMDb: 7.8

Gisteren - IMDB * 7.8 - Drama, Dustin Hoffman en Meryl Streep zijn het echtpaar Ted en Joanna Kramer. Joanna besluit haar man te verlaten, omdat die zich alleen maar aan zijn carrière denkt en hun zoontje Billy verwaarloost. Dan staat Ted er ...

Dustin Hoffman en Meryl Streep zijn het echtpaar Ted en Joanna Kramer. Joanna besluit haar man te verlaten, omdat die zich alleen maar aan zijn carrière denkt en hun zoontje Billy verwaarloost. Dan staat Ted er plotseling alleen voor en moet hij niet alleen zelf koken en de huishouding doen, maar ook zijn zoon opvoeden. Ted ontdekt dat hij zijn zoon eigenlijk nauwelijks kent, maar langzaam wennen beiden aan een leven zonder moeder. Maar doordat Ted nu meer tijd aan zijn zoon besteedt dan aan zijn baan, raakt zijn werk zo verwaarloosd dat hij ontslagen wordt. Op hetzelfde moment komt Joanna terug en eist haar zoon op. Het verhaal van 'Kramer vs. Kramer' is gestructureerd rond de rechtszaak tussen de twee Kramers over de voogdij van Billy. Maar de kracht en schoonheid van de film liggen juist in de dagelijkse, banale zorgen en beslommeringen van een onwennige vader. Dustin Hoffman en Meryl Streep wonnen allebei terecht een Oscar voor hun rol van meneer en mevrouw Kramer.

Gisteren 13:10 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Gisteren 12:55 Magnum

'China Doll.' (s 1/ep 3) Magnum heeft de knappe Mai Ling ontmoet en is totaal van streek. Wanneer ze hem vraagt om goed voor een antieke vaas te zorgen die ze verkocht zou hebben aan een handelaar uit San Francisco, is hij meteen bereid om dit te doen. Een zekere Choi is echter op zoek naar het kunstvoorwerp en is tot alles bereid is om het te bemachtigen.

Gisteren 12:25 Bubble Guppies

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Ga mee naar school!: Oona maakt zich zorgen om haar vriendje Avi. Het is zijn eerste schooldag en hij is nerveus. De guppies laten zien wat je allemaal doet op school en hoe leuk het is om op school te leren, te spelen en nieuwe vrienden te ontmoeten.

Gisteren 09:00 Flodder

'Latin Lover - deel 2.' (s 1/ep 8) Johnnies vriend Kareltje heeft tijdelijk onderdak nodig voor een Italiaanse kennis. Johnnie is bereid hiervoor te zorgen, vooral gezien de ruime financiële tegenprestatie. De man verovert weldra de hele familie met z'n kookkunst, in het bijzonder Ma Flodder die de Italiaanse wijn en de liefde proeft. Beiden smaken haar uitstekend.

Gisteren 08:50 Airport Charleroi

'Airport charleroi - 1.' Het is druk vandaag op de luchthaven van Charleroi. Het is 1 juli, het begin van de vakantie. Om amper 6 uur ?s ochtends is er al meer volk dan op andere dagen. Meer passagiers, meer vliegtuigen, maar ook meer werk en stress. We volgen Duty Manager Gregory. Hij moet ervoor zorgen dat de 16 vliegtuigen én hun 3.000 passagiers kunnen vertrekken voor 7 uur 's ochtends.

Gisteren 08:30 Flodder

'Latin Lover - deel 1.' (s 1/ep 7) Johnnies vriend Kareltje heeft tijdelijk onderdak nodig voor een Italiaanse kennis. Johnnie is bereid hiervoor te zorgen, vooral gezien de ruime financiële tegenprestatie. De man verovert weldra de hele familie met z'n kookkunst, in het bijzonder ma Flodder.

Gisteren 08:00 Puppy Dog Pals S2

Neefje Cody / Hissy´s speeltje is kwijt: De puppies zorgen voor Cody. / De puppies helpen Hissy.

Gisteren 07:25 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Gisteren 07:00 Call the Midwife

Seizoen 8 - Aflevering 2 - Lucille maakt zich ernstig zorgen over haar bejaarde patiënte Clarice Milgrove. Ze leeft in haar eentje te midden van rommel, boeken en blikken voedsel met een stinkend zwerend been. 2/8

Gisteren 03:30 De Pinguïns van Madagascar

Seizoen 3 - Aflevering 13 - Tunnel der Liefde / Een Perfecte Dag: Als een enorme niesbui van Rico ervoor zorgt dat de tunnel onder de dierentuin beschadigd, vraagt Skipper 4 leuke bevers om de situatie te redden. // Skipper heeft een perfecte dag en besluit om ervoor te zorgen iets uit het verleden recht te zetten.

Gisteren 03:10 Vang Blake!

Seizoen 1 - Aflevering 22 - Wezel! // Niet- bestaand!: Blake krijgt bezoek van Wanda de ruimtewezel om het tegen de eekliens op te nemen. // De eekliens willen met een teletijd-camera ervoor zorgen dat Blake's ouders elkaar nooit ontmoeten waardoor Blake niet bestaat in de toekomst.

Gisteren 00:00 Evil Talks: Chilling Confessions

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Biting The Hand That Feeds: Een trucker die onderweg is, maakt zich zorgen als hij zijn vrouw niet kan bereiken. Agenten die bij hem thuis gaan kijken, treffen een jongeman aan en doen een gruwelijke vondst.

Eergisteren 21:45 De chalet

'De Chalet - 3.' Drie Njam!-chefs trekken naar de Ardennen. Dominique Persoone, Peppe Giacomazza en Roger Van Damme maken er een feestlijk culinaire vakantie van. Laat je inspireren om van de vroege uurtjes tot het gat in de nacht van het leven te genieten. De chefs zorgen voor een waaier aan feestelijke gerechten.

Eergisteren 21:20 What's Eating Gilbert Grape IMDb: 7.8

Eergisteren - IMDB * 7.8 - Drama, Gilbert Grape leeft in Endora, een klein plaatsje waar niets te beleven valt. Zijn voornaamste taak is het zorgen voor zijn geestelijk gehandicapte broertje Arnie. Op een dag passeren Becky en haar grootmoeder door ...

Gilbert Grape leeft in Endora, een klein plaatsje waar niets te beleven valt. Zijn voornaamste taak is het zorgen voor zijn geestelijk gehandicapte broertje Arnie. Op een dag passeren Becky en haar grootmoeder door Endora. Gilbert wordt verliefd op Becky, maar hij raakt in de problemen als hij tijd probeert vrij te maken voor zijn privé-leven. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/whats-eating-gilbert-grape

Eergisteren 20:23 Socutera

Aflevering 37 - Informatief magazine rond goede doelen. Nierstichting Nederland. Voluit leven is voor nierpatiënten niet vanzelfsprekend. De Nierstichting zet alles op alles om ervoor te zorgen dat mensen met een nierziekte in leven blijven, en écht kunnen blijven leven.

Eergisteren 20:10 Flodder

'Latin Lover - deel 2.' (s 1/ep 8) Johnnies vriend Kareltje heeft tijdelijk onderdak nodig voor een Italiaanse kennis. Johnnie is bereid hiervoor te zorgen, vooral gezien de ruime financiële tegenprestatie. De man verovert weldra de hele familie met z'n kookkunst, in het bijzonder Ma Flodder die de Italiaanse wijn en de liefde proeft. Beiden smaken haar uitstekend.

Eergisteren 19:25 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Eergisteren 18:40 Teen Mom 2

Seizoen 7 - Aflevering 4 - Iced Out: Kailyn en Javi krijgen slecht nieuws over Javi's baan. Leah vindt dat Corey de meiden in de war maakt met de nieuwe voogdijregeling. Barb maakt zich zorgen om Jenelle's nieuwe vriend. Chelsea en Cole zetten een grote stap samen.

Eergisteren 18:10 Burgers'sZoo: Drukte in de Dierentuin

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Nederlandse realityreeks. In de dierentuin werkt het personeel dag en nacht om ervoor te zorgen dat de bezoekers keer op keer worden getrakteerd op een mooie belevenis. De verzorgers hebben een hechte band met de dieren.

Eergisteren 17:50 Socutera

Aflevering 37 - Informatief magazine rond goede doelen. Nierstichting Nederland. Voluit leven is voor nierpatiënten niet vanzelfsprekend. De Nierstichting zet alles op alles om ervoor te zorgen dat mensen met een nierziekte in leven blijven, en écht kunnen blijven leven.

Eergisteren 17:45 Helse bruiden

'Jeanine & Callie.' Helse bruid Callie heeft één week voor haar huwelijk al flink wat tranen gelaten. Ze vreest namelijk dat een taalbarrière tussen de twee families voor problemen zal zorgen. Jeanines trouwdag komt alsmaar dichterbij. Zullen haar last minute ruzies met Thomas en zijn familie haar grote dag in het gedrang brengen?

Eergisteren 17:40 Burgers'sZoo: Drukte in de Dierentuin

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Nederlandse realityreeks. In de dierentuin werkt het personeel dag en nacht om ervoor te zorgen dat de bezoekers keer op keer worden getrakteerd op een mooie belevenis. De verzorgers hebben een hechte band met de dieren.

Eergisteren 15:40 Teen Mom OG

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Icing on a Cake of Lies: Amber schiet uit haar slof tegen Ryans vrouw. Maci wil dat Ryan volledig afkickt, anders mag hij Bentley niet zien. Catelynn maakt zich zorgen om Tylers vader Butch. Farrah viert haar verjaardag in New York en Amber blaast hun verloving af.

Eergisteren 14:25 On Chesil Beach

Eergisteren - Romantisch drama, Juli 1962. Edward en Florence denken dat hun huwelijk hen geluk, vertrouwen en vrijheid zal brengen en hun ware dromen zal verwezenlijken. De mooie belofte voor de toekomst kan echter niet hun zorgen over de ...

Juli 1962. Edward en Florence denken dat hun huwelijk hen geluk, vertrouwen en vrijheid zal brengen en hun ware dromen zal verwezenlijken. De mooie belofte voor de toekomst kan echter niet hun zorgen over de huwelijksnacht wegnemen.

Eergisteren 13:25 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Eergisteren 12:05 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Rusty's Dino-Achtbaan / Rusty's Jufbedankjesdag: Rusty en Ruby doen hun uiterste best om ervoor te zorgen dat Liam een achtbaanritje kan maken op de Kermis./Rusty en Ruby hebben een heel bijzonder cadeau voor Juf Betty maar Frankie gooit roet in het eten en zorgt voor problemen.

Eergisteren 11:30 Demain nous appartient

(s 1/ep 549) Om Victor te helpen, doen Arnaud en Flore ondervragingen. Garance maakt zich steeds meer zorgen om haar moeder. Victoire is vastbesloten om haar leven weer in handen te nemen. Chloé lijdt onder de bijwerkingen van haar behandeling.

Eergisteren 11:00 Call the Midwife

Seizoen 8 - Aflevering 2 - Lucille maakt zich ernstig zorgen over haar bejaarde patiënte Clarice Milgrove. Ze leeft in haar eentje te midden van rommel, boeken en blikken voedsel met een stinkend zwerend been. 2/8

Eergisteren 10:45 FIA European Truck Racing Championship: Most

Met 1.000 pk en een gewicht van 5.3t zorgen deze koningen van het asfalt voor fascinerende actie en trekken meer dan 50.000 toeschouwers door heel Europa. Vergeet de strategie en bereid je voor op bumper-tot-bumper actie en veel vliegende onderdelen!

Eergisteren 08:30 Mijn ridder en ik

Seizoen 1 - Aflevering 127 - Frans-Belgische animatieserie. Ouder-kinddag. Als Jimmy Cat en Bjorn vertelt over de zoveelste geweldige dag met Henri, verzuchten zijn twee vrienden dat hun ouders niet zo geweldig zijn. Jimmy stelt voor dat ze allebei een dagje met hun ouders doorbrengen om te zien dat ze het mis hebben. Maar de plannen van de koningin en Bad Jack gaan niet goed samen en dus moeten Jimmy en zijn vader ervoor zorgen dat het voor iedereen een leuk dagje wordt.

Eergisteren 07:25 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Eergisteren 06:15 Zorg uit handen

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Realityreeks waarin zes prominente Nederlanders mantelzorgers de kans geven om tot rust te komen door hun zorgtaken tijdelijk over te nemen. De 83-jarige Eugenie lijdt aan de ziekte van Alzheimer en is afhankelijk van mantelzorg. Haar kinderen hebben een eigen manier gevonden om voor hun moeder te kunnen zorgen. Ze nemen hun moeder om de beurt in huis en zijn allemaal parttime mantelzorger. Hedwig (63) neemt ook haar deel van de mantelzorg op zich, maar vindt het zorgen voor haar moeder, die behoorlijk in de war is, zwaar. Joris Linssen neemt de rol van mantelzorger over van Hedwig. Hedwig komt voor een paar dagen tot rust op Ibiza.

 Meer