Zorgen op tv (tv-tips)

Ma 17 augustus 2020 | 18:35 The Bold And The Beautiful

Seizoen 33 - Aflevering 8331 Thomas realiseert zich dat Steffy echt veel pijn lijdt en besluit voor haar te zorgen. Brooke wil Ridge verrassen met een nacht die hij nooit zal vergeten, maar ze weet nog niet dat de situatie is veranderd...

Overmorgen | 21:30 Terug: Ed Stafford, First Man Out

Overmorgen - Natuur, Ed Stafford is vanaf vanavond terug met een nieuw extreem seizoen van First Man Out. Hij neemt het ...

Ed Stafford is vanaf vanavond terug met een nieuw extreem seizoen van First Man Out. Hij neemt het elke aflevering op tegen een ervaren survival-expert in een wedstrijd om als eerste aan te komen op de plek van bestemming. De afleveringen zijn wekelijks op vrijdag om 21:30 uur te zien op Discovery. Bekijk op welk kanaal Discovery bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/4311/kanaal-discovery. Onheilspellend Ed Stafford reist af naar de meest onheilspellende gebieden van China, waar hij per aflevering de strijd aangaat met een andere ervaren survival-expert. De uitdaging: zorgen dat je als eerste van de twee bij een vooraf gekozen eindpunt komt. Dodelijke jungles Het is geen normale snelheidswedstrijd; Ed en zijn uitdagers zijn dagen onderweg dwars door de onbegaanbare natuur die China te bieden heeft: van dodelijke jungles en hoge bergtoppen tot droge woestijnen en drassige moerassen. Ze moeten zelf de snelste weg uitstippelen, eten vinden en overnachten tussen de soms gevaarlijke dieren. Reputatie Voor Ed staat er meer op het spel dan alleen overleven en heelhuids de finish halen. Hij wil laten zien dat hij de beste survivalexpert ter wereld is en zet dus ook zijn reputatie op het spel.

Je vindt hier de programma's van Zorgen op tv We hebben de volgende programma's voor Zorgen The Bold And The Beautiful: 17/08 - Drama, Serie, Soap, Seizoen 33 Aflevering 8331 Thomas realiseert zich dat Steffy echt veel pijn lijdt en. Terug: Ed Stafford, First Man Out: Overmorgen - Natuur, Ed Stafford is vanaf vanavond terug met een nieuw extreem seizoen van First Man Out. Hij neemt het. Documentaire: Clubland: Sport, Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er. Telekids Mini's: Fien & Teun: Serie, Jeugd, Teun is ziek Kinderprogramma over Fien en Teun. Zij wonen met hun ouders op een boerderij in het dorpje. Documentaire: Clubland: Sport, Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er. Super Wings: Jeugd, Het robotdino park Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen. My Little Pony: Jeugd, Wie het laatst lacht Pinkie Pie maakt zich zorgen omdat zij, in tegenstelling tot al haar vriendinnen, haar. Nicky, Ricky, Dicky & Dawn: Jeugd, Seizoen 3 Aflevering 14 Het Buffelaatste Nieuws De vierling verzorgen samen met een paar andere klasgenoten het. Monchhichi: Jeugd, Aflevering 15 Animatieserie over de Monchhichi, de moedige en schattige wezentjes die zorgen voor de mooiste. My Cat From Hell: Natuur, Seizoen 8 Aflevering 6 Mojito Cat Jackson helpt iemand met een kattenfobie en hij gaat terug naar Colorado om.

Zorgen op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 07:18 Telekids Mini's: Fien & Teun

Teun is ziek Kinderprogramma over Fien en Teun. Zij wonen met hun ouders op een boerderij in het dorpje Molenwaard. Ze beleven elke dag wel een avontuur. Fien en Teun zorgen goed voor hun dieren en spelen graag in hun boomhut.

Vandaag | 09:54 Super Wings

Het robotdino park Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, krijgt hij hulp van zijn vrienden. Samen lossen ze alle problemen op! Ze ontdekken nieuwe landen en leren allerlei culturen kennen.

Vandaag | 11:31 My Little Pony

Wie het laatst lacht Pinkie Pie maakt zich zorgen omdat zij, in tegenstelling tot al haar vriendinnen, haar levensdoel nog niet heeft gevonden. Ze besluit om raad te gaan vragen aan feestpony Cheese Sandwich.

Vandaag | 12:33 Monchhichi

Aflevering 15 Animatieserie over de Monchhichi, de moedige en schattige wezentjes die zorgen voor de mooiste kinderdromen. De Monchhichi creëren kinderdromen in de droomboomfabriek en proberen deze te beschermen tegen nachtmerries. Ze beleven magische avonturen, want het maken van mooie dromen is nog niet zo makkelijk!

Vandaag | 16:29 De Barometer

Aflevering 27 Programma over succesverhalen uit de ondernemerswereld. We volgen ondernemers die de ins en outs van hun bedrijf met ons delen. Samen met presentatrice Annemarie Brüning worden bedrijven geanalyseerd aan de hand van onze barometer. Hiermee wordt gepeild welke succesfactoren het bedrijf kansen bieden en voor groei kunnen zorgen.

Vandaag | 16:49 LEGO Friends: Girls On A Mission

Er was eens een vuurtoren De meisjes logeren in de vuurtoren om voor de dieren uit de kliniek te kunnen zorgen. Emma vindt een oud logboek van de vuurtorenwachter waarin de legende van het Heart Lake City zeemonster staat beschreven.

Vandaag | 20:30 Chicago Med

Seizoen 1 - Aflevering 9 van 18 - Choices Dr. Halstead brengt zijn carrière in gevaar wanneer hij een terminaal zieke kankerpatiënt reanimeert, dit was tegen de wensen van de familie in. Reese en April zorgen voor een dakloze man en de problemen van Dr. Choi komen naar boven nadat hij een patiënt met een bipolaire stoornis behandelt.

Morgen | 07:21 Telekids Mini's: Fien & Teun

Het spook Kinderprogramma over Fien en Teun. Zij wonen met hun ouders op een boerderij in het dorpje Molenwaard. Ze beleven elke dag wel een avontuur. Fien en Teun zorgen goed voor hun dieren en spelen graag in hun boomhut.

Morgen | 07:30 De Barometer Plus

Aflevering 20 Programma over succesverhalen uit de ondernemerswereld. We volgen ondernemers die de ins en outs van hun bedrijf met ons delen. Samen met presentatrice Annemarie Brüning worden bedrijven geanalyseerd aan de hand van onze barometer. Hiermee wordt gepeild welke succesfactoren het bedrijf kansen bieden en voor groei kunnen zorgen.

Morgen | 09:56 Super Wings

Trompo problemen Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, krijgt hij hulp van zijn vrienden. Samen lossen ze alle problemen op! Ze ontdekken nieuwe landen en leren allerlei culturen kennen.

Morgen | 11:33 Paf de hond

Ogen Wijd Open Hoodie heeft een ooginfectie en moet een speciaal beschermende bubbel dragen. Lola vraagt Pat om voor hem te zorgen. De Guanos besluiten natuurlijk dat dit de perfecte gelegenheid.

Morgen | 12:33 Monchhichi

Aflevering 16 Animatieserie over de Monchhichi, de moedige en schattige wezentjes die zorgen voor de mooiste kinderdromen. De Monchhichi creëren kinderdromen in de droomboomfabriek en proberen deze te beschermen tegen nachtmerries. Ze beleven magische avonturen, want het maken van mooie dromen is nog niet zo makkelijk!

Morgen | 17:35 Disney 11 S3

Episode 189 Vitto confronteert Alan en vraagt hem wat hij in zijn schild voert. Gabo en Dedé maken zich zorgen als zij niets van Vitto horen. De Haviken maken zich op voor hun eerste wedstrijd van het WK.

Overmorgen | 07:20 Telekids Mini's: Fien & Teun

Koekjes bakken Kinderprogramma over Fien en Teun. Zij wonen met hun ouders op een boerderij in het dorpje Molenwaard. Ze beleven elke dag wel een avontuur. Fien en Teun zorgen goed voor hun dieren en spelen graag in hun boomhut.

Overmorgen | 09:55 Super Wings

Mangrove schoonmaak Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, krijgt hij hulp van zijn vrienden. Samen lossen ze alle problemen op! Ze ontdekken nieuwe landen en leren allerlei culturen kennen.

Overmorgen | 10:30 De Barometer

Aflevering 27 Programma over succesverhalen uit de ondernemerswereld. We volgen ondernemers die de ins en outs van hun bedrijf met ons delen. Samen met presentatrice Annemarie Brüning worden bedrijven geanalyseerd aan de hand van onze barometer. Hiermee wordt gepeild welke succesfactoren het bedrijf kansen bieden en voor groei kunnen zorgen.

Overmorgen | 11:03 Paf de hond

Choas in het Circus Lola en haar vrienden zouden naar een optreden bij het Moon Circus gaan maar helaas missen ze de show. Maar geen zorgen. Lola besluit met Victor een eigen show op te zetten.

Overmorgen | 12:30 Monchhichi

Aflevering 17 Animatieserie over de Monchhichi, de moedige en schattige wezentjes die zorgen voor de mooiste kinderdromen. De Monchhichi creëren kinderdromen in de droomboomfabriek en proberen deze te beschermen tegen nachtmerries. Ze beleven magische avonturen, want het maken van mooie dromen is nog niet zo makkelijk!

 Meer

Zorgen op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 07:00 Documentaire: Clubland

Documentaire: Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Vandaag | 07:25 Documentaire: Clubland

Documentaire: Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Vandaag | 12:24 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Het Buffelaatste Nieuws De vierling verzorgen samen met een paar andere klasgenoten het ochtendnieuws op de schooltelevisie. Ricky, die de leiding heeft, begint plotseling Avery heel erg voor te trekken, tot grote verbazing en frustratie van de anderen.

Vandaag | 13:40 My Cat From Hell

Seizoen 8 - Aflevering 6 - Mojito Cat Jackson helpt iemand met een kattenfobie en hij gaat terug naar Colorado om te zorgen dat zijn favoriete kitten van het kittenopvangproject bij haar adoptiegezin kan blijven.

Vandaag | 15:20 Documentaire: Clubland

Documentaire: Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Vandaag | 15:45 Documentaire: Clubland

Documentaire: Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Vandaag | 16:10 Documentaire: Clubland

Documentaire: Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Vandaag | 17:54 Broodschappers

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Pizzaschappers! / 'Gist'erbrood De Broodschappers krijgen concurrentie van de Pizzaschappers. Twee meideneenden die pizza bezorgen in plaats van brood. // Als BuhDeuce een pechdag heeft besluit hij van het tijdreizende 'Gist'terbrood te eten en de dag opnieuw te beleven.

Vandaag | 20:20 Documentaire: Clubland

Documentaire: Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Vandaag | 20:45 Documentaire: Clubland

Documentaire: Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Morgen | 03:05 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Polly Op Vakantie Oma en Opa Big gaan op vakantie…Ze brengen Polly Papegaai naar Peppa toe, zodat zij en George voor Polly kunnen zorgen. Maarrr…dan vliegt Polly de boom in. Hoe krijgen ze haar weer naar beneden?

Morgen | 05:45 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Rusty's Dino-Achtbaan / Rusty's Jufbedankjesdag Rusty en Ruby doen hun uiterste best om ervoor te zorgen dat Liam een achtbaanritje kan maken op de Kermis. // Rusty en Ruby hebben een heel bijzonder cadeau voor Juf Betty maar Frankie gooit roet in het eten en zorgt voor problemen.

Morgen | 07:00 Documentaire: Clubland

Documentaire: Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Morgen | 07:25 Documentaire: Clubland

Documentaire: Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Morgen | 10:37 SpongeBob

Seizoen 10 - Aflevering 208 - Slapend verliezen / Krokante Katering Octo heeft een auditie bij het Philharmonisch orkest, maar hij is niet wakker te krijgen. // Meneer Krabs en zijn personeel verzorgen de catering in een chique landhuis.

Morgen | 11:33 Paf de hond

Ogen Wijd Open Hoodie heeft een ooginfectie en moet een speciaal beschermende bubbel dragen. Lola vraagt Pat om voor hem te zorgen. De Guanos besluiten natuurlijk dat dit de perfecte gelegenheid.

Morgen | 13:30 Please stand by

Morgen - Film, Wendy ziet het leven anders. Ze is onafhankelijk, heeft een briljante geest en een ondeugend gevoel voor humor. Maar Wendy heeft ook autisme. Voor haar zijn mensen onberekenbare wezens en de wereld een verwarrende plaats. Ze heeft het ...

Wendy ziet het leven anders. Ze is onafhankelijk, heeft een briljante geest en een ondeugend gevoel voor humor. Maar Wendy heeft ook autisme. Voor haar zijn mensen onberekenbare wezens en de wereld een verwarrende plaats. Ze heeft het altijd moeilijk gehad en wil alleen maar een kans om geaccepteerd te worden, net als ieder ander. Geïnspireerd door haar verzorgster Scottie, wordt Wendy volwassen en ontsnapt ze aan het verzorgingshuis om te beginnen aan een roadtrip, met als doel haar 500 pagina's tellende Star Trek script te bezorgen bij een Hollywood competitie.

Morgen | 15:20 Documentaire: Clubland

Documentaire: Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Morgen | 15:45 Documentaire: Clubland

Documentaire: Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Morgen | 16:15 Documentaire: Clubland

Documentaire: Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Morgen | 17:35 Disney 11 S3

Episode 189 Vitto confronteert Alan en vraagt hem wat hij in zijn schild voert. Gabo en Dedé maken zich zorgen als zij niets van Vitto horen. De Haviken maken zich op voor hun eerste wedstrijd van het WK.

Morgen | 19:30 Documentaire: Clubland

Documentaire: Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Morgen | 20:00 Documentaire: Clubland

Documentaire: Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Morgen | 20:30 Birdman

Morgen - Comedy, Film, Een aan lager wal geraakte acteur die ooit een iconische superheld speelde, probeert zijn carrière weer nieuw leven in te blazen met behulp van een Broadway toneelstuk, gebaseerd op een verhaal van Raymond Carver. Zijn plan ...

Een aan lager wal geraakte acteur die ooit een iconische superheld speelde, probeert zijn carrière weer nieuw leven in te blazen met behulp van een Broadway-toneelstuk, gebaseerd op een verhaal van Raymond Carver. Zijn plan komt echter in gevaar door het enorme ego van zijn hoofdrolspeler. Daarnaast heeft hij ook nog eens zorgen binnen de familie, wat het geheel er niet veel makkelijker op maakt.

Overmorgen | 03:52 SpongeBob

Seizoen 10 - Aflevering 208 - Slapend verliezen / Krokante Katering Octo heeft een auditie bij het Philharmonisch orkest, maar hij is niet wakker te krijgen. // Meneer Krabs en zijn personeel verzorgen de catering in een chique landhuis.

Overmorgen | 07:00 Documentaire: Clubland

Documentaire: Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Overmorgen | 07:25 Documentaire: Clubland

Documentaire: Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Overmorgen | 10:25 Meet Dave

Overmorgen - Comedy, Film, Dave is een technologisch meesterwerk dat van binnenuit wordt gecontroleerd door buitenaardse wezens en het is de kapitein die model stond voor het uiterlijk ervan. Elk bemanningslid is verantwoordelijk voor één deel van ...

Dave is een technologisch meesterwerk dat van binnenuit wordt gecontroleerd door buitenaardse wezens en het is de kapitein die model stond voor het uiterlijk ervan. Elk bemanningslid is verantwoordelijk voor één deel van het lichaam, en dat geheel coördineren blijkt niet gemakkelijk. Zeker niet wanneer Dave geconfronteerd wordt met onze realiteit. In de minuscule controlekamer van Dave zorgen elke ontmoeting en elke situatie dan ook voor paniek en verwarring. En vooral, niemand mag vermoeden wat Dave's ware aard en missie zijn. Voor de kapitein en zijn bemanning is het hoog tijd om te ontdekken wat het inhoudt om mens te zijn!

Overmorgen | 10:55 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 28 - Zoe Zebra, Dochter Van De Postbode Zoe Zebra viert haar verjaardagsfeestje en nodigt iedereen uit per brief. Dat is natuurlijk reuze spannend voor Peppa en George, want een brief krijg je niet iedere dag! En een brief terugschrijven en bezorgen is helemaal top!

Overmorgen | 11:03 Paf de hond

Choas in het Circus Lola en haar vrienden zouden naar een optreden bij het Moon Circus gaan maar helaas missen ze de show. Maar geen zorgen. Lola besluit met Victor een eigen show op te zetten.

Overmorgen | 13:30 Solitary Man

Overmorgen - Film, De automagnaat Ben (Michael Douglas) krijgt slecht nieuws te horen over zijn gezondheid en verlaat hierdoor zijn vrouw. Hij besluit met alles en iedereen het bed in te duiken en krijgt het zelfs zover om zijn autobedrijf naar de ...

De automagnaat Ben (Michael Douglas) krijgt slecht nieuws te horen over zijn gezondheid en verlaat hierdoor zijn vrouw. Hij besluit met alles en iedereen het bed in te duiken en krijgt het zelfs zover om zijn autobedrijf naar de knoppen te helpen. Deze gebeurtenissen zorgen ervoor dat Ben uiteindelijk een road-trip maakt, waar hij al snel een oude bekende tegen komt; zijn oude universiteitsmaatje. Samen proberen ze Ben's leven weer op de rails te krijgen.

Overmorgen | 14:12 Fairly Odd Parents

Seizoen 6 - Aflevering 89 - Koning Chang / Het einde van de universum-teit Mark Chang is teruggeroepen naar Yugopotamie om koning te worden, terwijl zijn vader, achternagezeten door een misterieuze aanvaller, vlucht voor zijn leven. // Dark Laser is terug en besluit er voor te zorgen dat Timmy aan zijn kant komt te staan.

 Meer