Zorgen op tv (tv-tips)

Vandaag | 20:30 For One Night Only: He-le-maal naakt

Show, Vanavond zendt Net5 het eenmalige tv programma 'For One Night Only: he le maal naakt' uit. Hierin gaan acht ...

Vanavond zendt Net5 het eenmalige tv-programma 'For One Night Only: he-le-maal naakt' uit. Hierin gaan acht bekende Nederlandse mannen uit de kleren om aandacht te vragen voor voor prostaat- en teelbalkanker. Bloot De deelnemers doen mee om het taboe te doorbreken en de ziekte meer bespreekbaar te maken. De acht mannen vertellen in de uitzending allemaal waarom ze graag mee willen doen. De BN'ers voeren een dansact op en geven zich helemaal bloot. Dat zijn: - acteur en presentator Jasper Demollin - presentator Jan Versteegh - zanger Simon Keizer - acteur en producent Thijs Römer - Radio 538-dj Sander Lantinga - Viggo Waas - acteur, coach en inspirator Peter Faber Dans Choreograaf Kenzo Alvares begeleidt ze bij hun voorbereidingen voor de spectaculaire dans uit The Full Monty op de klassieker 'Leave Your Hat On' van Joe Cocker.

Morgen | 22:00 Breakdown IMDb: 6.9

Morgen - IMDB * 6.9 - Actiethriller, Breakdown is een Amerikaanse actiethriller uit het jaar 1997. Deze productie is geregisseerd door Jonathan Mostow ('Terminator 3: Rise of the Machines'). Met Kurt Russell en Kathleen Quinlan in de hoofdrol. ...

Breakdown is een Amerikaanse actiethriller uit het jaar 1997. Deze productie is geregisseerd door Jonathan Mostow ('Terminator 3: Rise of the Machines'). Met Kurt Russell en Kathleen Quinlan in de hoofdrol. Tijdens hun reis naar San Diego stranden Jeff en Amy met autopech middenin de woestijn. Een vriendelijke vrachtwagenchauffeur biedt het getrouwde stel hulp aan, waarop Amy besluit met hem mee te rijden naar een eetcafé om daar een garage te bellen. Als de tijd verstrijkt, begint Jeff zich steeds meer zorgen te maken om zijn vrouw en uiteindelijk krijgt hij zijn auto toch weer aan de praat. Eenmaal gearriveerd bij het eetcafé, ontdekt hij dat Amy daar nooit is aangekomen. De radeloze Jeff begint een zoektocht naar zijn vrouw, die blijkt te zijn gekidnapt en wordt vastgehouden voor losgeld. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/breakdown

Morgen | 20:25 Docu: Louis Theroux - Mothers on the Edge

Morgen - Documentaire waarin Louis Theroux een instelling bezoekt voor kersverse moeders met psychologische problemen. ...

Documentaire waarin Louis Theroux een instelling bezoekt voor kersverse moeders met psychologische problemen. Stress De zwangerschap en het moederschap zijn vaak de gelukkigste tijd voor een vrouw - zo wordt gezegd - maar het kan soms ook gepaard gaan met veel stress en psychologische problemen. In het Verenigd Koninkrijk krijgt een op de vijf vrouwen last van een psychische aandoening tijdens het eerste levensjaar van haar kind. Psychiatrische afdelingen Louis Theroux gaat in deze documentaire naar twee gespecialiseerde psychiatrische afdelingen waar de moeders tijdens hun behandeling kunnen blijven zorgen voor hun kind. Louis onderzoekt waar de oorzaak ligt van hun toestand en ontdekt hoe uitdagend de zorg is voor twee mensen die in de meest kwetsbare periode van hun leven zitten.

Zo 17 november 2019 | 20:20 Nieuw: Chinese dromen

17/11 - Reisdocumentaire, In de nieuwe, vierdelige documentaireserie Chinese dromen reist China expert Ruben Terlou ...

In de nieuwe, vierdelige documentaireserie Chinese dromen reist China-expert Ruben Terlou verder door China, gedreven door zijn niet aflatende fascinatie voor de Chinezen en met de snel veranderende maatschappij als kompas. Elke zondag om 20:15 uur op NPO 2 en terug te kijken bij Gids.tv. Persoonlijke gesprekken In vloeiend Mandarijn voert Ruben Terlou persoonlijke gesprekken met de Chinezen die hij onderweg tegenkomt. Hij toont de menselijke en kwetsbare kant van een volk dat zo ver van ons af lijkt te staan. Dromen De vier afleveringen gaan over de dromen van de Chinezen; dromen over de toekomst van hun land, de liefde, hun kinderen. Daar naar kijkend wordt duidelijk hoe snel de ontwikkelingen in China onder het leiderschap van president Xi Jinping gaan en wat de invloed daarvan op het leven van de gewone man, vrouw en kind is.

Je vindt hier de programma's van Zorgen op tv We hebben de volgende programma's voor Zorgen For One Night Only: He-le-maal naakt: Show, Vanavond zendt Net5 het eenmalige tv programma 'For One Night Only: he le maal naakt' uit. Hierin gaan acht. Breakdown: Morgen - IMDB * 6.9 - Actiethriller, Breakdown is een Amerikaanse actiethriller uit het jaar 1997. Deze productie is geregisseerd door Jonathan Mostow ('Terminator 3: Rise of the Machines'). Met Kurt Russell en Kathleen Quinlan in de hoofdrol.. Docu: Louis Theroux - Mothers on the Edge: Morgen - Documentaire waarin Louis Theroux een instelling bezoekt voor kersverse moeders met psychologische problemen.. Nieuw: Chinese dromen: 17/11 - Reisdocumentaire, In de nieuwe, vierdelige documentaireserie Chinese dromen reist China expert Ruben Terlou. Super Wings: Tekenfilm, Seizoen 1 Aflevering 16 Zuid Koreaans Chinees Amerikaanse animatieserie. Ridders van papier. Het schattige. Monchhichi: Animatiereeks over de magische avonturen van de Monchhichi, de moedige en schattige wezentjes die zorgen voor de. Monchhichi: Animatiereeks over de magische avonturen van de Monchhichi, de moedige en schattige wezentjes die zorgen voor de. Clubland: Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor. Clubland: Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor. Telekids Mini's: Super Wings: Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett.

Zorgen op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 09:27 Super Wings

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Zuid-Koreaans-Chinees-Amerikaanse animatieserie. Ridders van papier. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.

Vandaag | 13:30 Nelli en Nora

Seizoen 1 - Aflevering 37 - Animatieserie. Nora's plantje. De meisjes krijgen een plantje van Mevrouw Bonner, ze mogen het zelf verzorgen en planten. Nelli vindt al gauw een mooi plekje, Nora is er langer naar op zoek.

Vandaag | 15:55 Cash or Trash?

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Kunst- en antiekmagazine waarin erfstukken worden getaxeerd en verkocht. In deze aflevering komt er een dure designstoel naar voren en zorgen een prachtige gouden munt en een roulette tafel voor verhitte onderhandelingen.

Morgen | 09:27 Super Wings

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Zuid-Koreaans-Chinees-Amerikaanse animatieserie. Vikingkamp. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken. Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen.

Morgen | 10:30 De Barometer

Programma over succesverhalen uit de ondernemerswereld. We volgen ondernemers die de ins en outs van hun bedrijf met ons delen. Samen met presentatrice Annemarie Brüning worden bedrijven geanalyseerd aan de hand van onze barometer. Hiermee wordt gepeild welke succesfactoren het bedrijf kansen bieden en voor groei kunnen zorgen.

Morgen | 15:10 Metterdaad

Aflevering 67 - Magazine rond goede doelen. Oeganda: 'Bijen zorgen voor mijn 17 pleegkinderen'. Juliet Munduru uit Oeganda is al dertig jaar pleegmoeder voor kinderen van wie de ouders zijn overleden, of die vanwege ziekte niet meer voor hen kunnen zorgen.

Morgen | 16:50 NCIS: Los Angeles

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. The 3rd Choir. Het team moet grenzen overschrijden om ervoor te zorgen dat Hetty veilig is. Wat ze niet weten, is dat Hetty zo haar eigen plannen heeft.

Morgen | 18:30 'Allo 'Allo!

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Britse komische serie. The Coming of the Long Distance Duck. René brengt Edith, Yvette en Mimi op de hoogte van Denises moordplannen. Edith besluit om zich te vermommen. Kolonel Van Strohm beveelt de Italianen om het communistische verzet aan te vallen, zodat hij ondertussen met Helga de schilderijen opnieuw in handen kan krijgen. Een groep Duitse generaals gaat de invasieplannen voor Engeland bespreken. René zal de bediening verzorgen en moet ondertussen de plannen zien te fotograferen.

Zorgen op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 10:10 Monchhichi

Animatiereeks over de magische avonturen van de Monchhichi, de moedige en schattige wezentjes die zorgen voor de mooiste kinderdromen.

Vandaag | 11:00 Monchhichi

Animatiereeks over de magische avonturen van de Monchhichi, de moedige en schattige wezentjes die zorgen voor de mooiste kinderdromen.

Vandaag | 12:05 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Vandaag | 12:55 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Vandaag | 13:12 Telekids Mini's: Super Wings

Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen kunnen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken! Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen. Grijp je paspoort en ga mee op reis met de Super Wings!

Vandaag | 14:20 Dieren in nesten

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Reportagereeks met Chris Dusauchoit. Louis en zijn zoon Geert brengen hun Koi-karper naar het UZ. Ze maken zich zorgen, want de schubben en de vinnen van de vis lijken af te brokkelen. Dokter Kathleen moet de vis in slaap brengen om hem goed te kunnen onderzoeken. Dokter Johan gaat op huisbezoek op een schip. Daar vertelt schippersvrouw Sonja dat haar terrier Whisty hevige pijn aan zijn buikje heeft. Er zit ook een gezwelletje. Johan heeft meteen zijn vermoedens. Sil en Bart moeten naar een manege. De eigenaars hebben een torenvalk gevangen die gekwetst is aan zijn vleugel. En Francis moet de hoeven bijschaven van een takin. Dat is een elandachtig dier, stevig gebouwd en met stevige hoorns. Francis moet dus extra uit zijn doppen kijken wanneer hij het beest in slaap schiet.

Vandaag | 14:23 Telekids Mini's: Fien & Teun

Kinderprogramma over Fien en Teun. Zij wonen met hun ouders op een boerderij in het dorpje Molenwaard. Ze beleven elke dag wel een avontuur. Fien en Teun zorgen goed voor hun dieren en spelen graag in hun boomhut.

Vandaag | 15:05 The Vanilla Ice Project

Seizoen 6 - Aflevering 11 - Bringing Down the Roof: Slecht weer gooit roet in het eten als Rob en de ninja's de aanbouw van een nieuw dak voorzien en de buitenkant van het huis opknappen. Harde wind en zware regen zorgen bijna voor een ramp, maar de ninja's houden vol en trotseren de elementen.

Vandaag | 15:10 Fairly Odd Parents

Seizoen 9 - Aflevering 7 - Twee En Een Halve Baby / Allemaal Nieuws: Poef en Foep krijgen een ei van juffrouw Powers waarvoor ze een tijdje moeten zorgen. Foep doet z'n best om van het ei een monster te maken. // Chet Ubetcha ziet dingen die er niet zijn en staat voor joker bij zijn publiek.

Vandaag | 17:20 According to Jim

Om ervoor te zorgen dat Cheryl zich aantrekkelijk voelt, veinst Jim een aanval van jaloezie in een restaurant. Hij leert dit trucje ook aan de date van Dana, maar zij vreest dat haar nieuw vriendje bezitterig en paranoïde is.

Vandaag | 17:20 Hungry af.

Heb jij ook zo'n trek, maar moet je nog wachten tot het avondeten op tafel staat? Geen zorgen! Stil je honger met XITE Hungry AF!

Vandaag | 18:05 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Vandaag | 18:55 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Vandaag | 20:00 Elementary

'Délit de faciès.' (s 4/ep 3) Holmes probeert ervoor te zorgen dat zijn vader zo snel mogelijk vertrekt. Ondertussen moet hij met Watson een dubbele moord onderzoeken. Hij ontdekt al snel dat een dubbelganger van het beoogde slachtoffer betrokken is.

Vandaag | 23:30 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Tover-Jeanette: Jeanette is jarig, maar ze wil het niet vieren, omdat ze niet meer gelooft in de magie van deze speciale dag. De Chipmunks en de Chipettes werken samen om haar een magische, sprookjesachtige verjaardag te bezorgen die ze nooit zal vergeten.

Morgen | 00:10 Posh Pawn

Enkele schilderijen die toebehoorden aan de beruchte Britse gangsters Ronnie en Reggie Kray bezorgen het team kopzorgen.

Morgen | 05:15 Fairly Odd Parents

Seizoen 6 - Aflevering 9 - Koning Chang / Het einde van de universum-teit: Mark Chang is teruggeroepen naar Yugopotamie om koning te worden, terwijl zijn vader, achternagezeten door een misterieuze aanvaller, vlucht voor zijn leven. // Dark Laser is terug en besluit er voor te zorgen dat Timmy aan zijn kant komt te staan.

Morgen | 05:35 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Rusty's Dino-Achtbaan / Rusty's Jufbedankjesdag: Rusty en Ruby doen hun uiterste best om ervoor te zorgen dat Liam een achtbaanritje kan maken op de Kermis./Rusty en Ruby hebben een heel bijzonder cadeau voor Juf Betty maar Frankie gooit roet in het eten en zorgt voor problemen.

Morgen | 05:40 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Tover-Jeanette: Jeanette is jarig, maar ze wil het niet vieren, omdat ze niet meer gelooft in de magie van deze speciale dag. De Chipmunks en de Chipettes werken samen om haar een magische, sprookjesachtige verjaardag te bezorgen die ze nooit zal vergeten.

Morgen | 06:30 The Trust

Morgen - Jim Stone en David Waters (Nicolas Cage en Elijah Wood) zijn twee agenten met suffe kantoorbaantjes die af en toe een centje bijverdienen met licht illegale randactiviteiten. Maar wanneer Stone lucht krijgt van het bestaan van een ...

Jim Stone en David Waters (Nicolas Cage en Elijah Wood) zijn twee agenten met suffe kantoorbaantjes die af en toe een centje bijverdienen met licht illegale randactiviteiten. Maar wanneer Stone lucht krijgt van het bestaan van een mysterieuze geldkluis, lijken hun financiële zorgen voorgoed voorbij. Snel even de locatie bepalen met wat uitgelezen speurwerk, de kluis openbreken en lekker de buit verdelen, toch? Maat wat hun garantie op een luilekkerleventje moest worden, ontpopt zich al snel tot een enkeltje richting hel.

Morgen | 06:50 Telekids Mini's: Poppenkast TV

Kinderprogramma. De zes poppen Imperia de burgemeester, Spokus de Tovenaar, Keck de politieagent, het ondeugende meisje Pipa, het lieve jongetje Flinky en Pup de Puppie beleven avonturen, halen grappen uit en zorgen voor hilarische momenten. Iedere aflevering staat een thema centraal, zoals spelen, jarig zijn en op vakantie gaan.

Morgen | 07:00 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Morgen | 07:05 Monchhichi

Animatiereeks over de magische avonturen van de Monchhichi, de moedige en schattige wezentjes die zorgen voor de mooiste kinderdromen.

Morgen | 08:00 According to Jim

Om ervoor te zorgen dat Cheryl zich aantrekkelijk voelt, veinst Jim een aanval van jaloezie in een restaurant. Hij leert dit trucje ook aan de date van Dana, maar zij vreest dat haar nieuw vriendje bezitterig en paranoïde is.

Morgen | 09:23 Tsjaikovski - Pianoconcert Nr. 1 deel 3

Toen Pjotr Iljitsj Tsjaikovski zijn eerste pianoconcert in 1874 voltooide was hij niet helemaal zeker van zijn zaak. Het was de eerste keer dat hij in dit genre componeerde en om zeker te weten of hij erin geslaagd was bracht hij de partituur voor feedback naar Nikolaj Rubinstein, die de pianist die de eerste uitvoering zou verzorgen. Nadat Tsjaikovski het concert voor Rubinstein had voorgespeeld op kerstavond van datzelfde jaar maakte Rubinstein het werk letterlijk en figuurlijk met de grond gelijk: hij vond het een draak van een stuk en wilde het niet uitvoeren mits er een hele lijst met aanpassingen werd doorgevoerd. Aanvankelijk zakte Tsjaikovski de moed in de schoenen maar later schreef hij: ‘Ik zal geen enkele noot veranderen en het concert publiceren zoals het in zijn huidige vorm is’. Alhoewel niets wezenlijks veranderde heeft de componist zijn eerste pianoconcert toch gereviseerd voordat het op 15 oktober 1875 met groot succes in Boston première ging. Ook in Europa werd het stuk goed ontvangen en zelfs Nikolaj Rubinstein moest eraan geloven: vanaf 1878 ging ook hij het regelmatig uitvoeren. Tijdens deze uitzending: het derde deel.

Morgen | 10:10 Monchhichi

Animatiereeks over de magische avonturen van de Monchhichi, de moedige en schattige wezentjes die zorgen voor de mooiste kinderdromen.

Morgen | 11:00 Monchhichi

Animatiereeks over de magische avonturen van de Monchhichi, de moedige en schattige wezentjes die zorgen voor de mooiste kinderdromen.

Morgen | 11:45 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 3 - Aflevering 18 - De strijd om lichtsnelheid: Blaze zijn lichtsnelheidsmotor vliegt er vandoor en Crusher grijpt zijn kans; hij gaat er als een speer achteraan. Blaze moet zorgen dat hij voor Crusher bij de motor is. Maar hoe gaat Blaze dat doen? Zonder motor kan hij niet rijden.

Morgen | 11:45 Edwin van der Sar: Regen in Moskou

In 2018 was het 10 jaar geleden dat Edwin van der Sar eeuwige roem vergaarde in Manchester door in de Champions League Finale in Moskou de laatste penalty te stoppen en zo Manchester United “de cup met de grote oren” te bezorgen. Onlangs ging Van der Sar terug naar Manchester om samen met medespelers als Rooney en Carrick terug te kijken naar deze memorable dag. Ook ManUnited-supporters die er bij waren kijken nog vol trots terug op dat moment.

Morgen | 11:50 The Crocodile Hunter: Best Of Steve Irwin

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Steve And The Dragon: Terri Irwin en Wes Mannion verzorgen het commentaar bij een aflevering waarin Steve Irwin op de Komodo-eilanden in Indonesië op zoek gaat naar hedendaagse dinosaurussen.

Morgen | 11:50 The Crocodile Hunter: Best Of Steve Irwin

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Steve And The Dragon: Terri Irwin en Wes Mannion verzorgen het commentaar bij een aflevering waarin Steve Irwin op de Komodo-eilanden in Indonesië op zoek gaat naar hedendaagse dinosaurussen.

Morgen | 12:05 Mystery Diagnosis

De 41-jarige Daisy Hill leidt een normaal leventje tot ze ontdekt dat ze een abnormale bult heeft op haar nek die maar blijft groeien. Ze krijgt ook pijnscheuten in haar nek en besluit om naar de dokter te gaan. Die kalmeert haar en schrijft antibiotica voor omdat het niets ernstig is. Na enkele weken blijft de bult echter groeien en wendt Daisy zich tot een expert die haar naar de oncoloog stuurt. Nu maakt Daisy zich pas echt zorgen.

Morgen | 12:15 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Morgen | 13:05 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Morgen | 13:12 Telekids Mini's: Super Wings

Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen kunnen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken! Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen. Grijp je paspoort en ga mee op reis met de Super Wings!

Morgen | 14:23 Telekids Mini's: Fien & Teun

Kinderprogramma over Fien en Teun. Zij wonen met hun ouders op een boerderij in het dorpje Molenwaard. Ze beleven elke dag wel een avontuur. Fien en Teun zorgen goed voor hun dieren en spelen graag in hun boomhut.

Morgen | 16:20 Speechless

Maya neemt een vader en zoon met speciale zorgen onder haar hoede. Dylan en Ray gaan naar een bijeenkomst van een groep die tieners ondersteunt, maar ze doen dit om de verkeerde redenen. Jimmy heeft een prachtig nieuw tv-toestel.

Morgen | 17:00 Demain nous appartient

(s 1/ep 597) Chloé's gezondheidstoestand baart haar omgeving zorgen. Robins verwijten maken het conflict met Alex alleen maar erger. Arnaud en Bart zitten niet op dezelfde golflengte. William wil Sofia's geheim ontrafelen.

Morgen | 17:20 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 3 - Aflevering 18 - De strijd om lichtsnelheid: Blaze zijn lichtsnelheidsmotor vliegt er vandoor en Crusher grijpt zijn kans; hij gaat er als een speer achteraan. Blaze moet zorgen dat hij voor Crusher bij de motor is. Maar hoe gaat Blaze dat doen? Zonder motor kan hij niet rijden.

Morgen | 17:50 Edwin van der Sar: Regen in Moskou

In 2018 was het 10 jaar geleden dat Edwin van der Sar eeuwige roem vergaarde in Manchester door in de Champions League Finale in Moskou de laatste penalty te stoppen en zo Manchester United “de cup met de grote oren” te bezorgen. Onlangs ging Van der Sar terug naar Manchester om samen met medespelers als Rooney en Carrick terug te kijken naar deze memorable dag. Ook ManUnited-supporters die er bij waren kijken nog vol trots terug op dat moment.

Morgen | 18:20 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Morgen | 23:30 Body Fixers

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Episode 5: Een gedreven team professionals schiet te hulp om schoonheidsrampen te herstellen in een pop-up beauty shop. Ze zorgen voor een complete restyling.

 Meer

Zorgen gemist

Gisteren 01:15 EenVandaag: huiskatten richten massale slachtpartijen aan in natuur

Eergisteren - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in EenVandaag: Onze huiskatten richten massale ...

Herhaling. Vanavond onder andere in EenVandaag: Onze huiskatten richten massale slachtpartijen aan in natuur: 'Hou je kat 's nachts binnen!' Staatsbosbeheer en de vogelbescherming maken zich zorgen over de slachtingen die de kat aanricht. Jaarlijks zijn zeker 40 miljoen muizen, vogels, konijnen, eekhoorns en andere kleine zoogdieren slachtoffer van het jachtinstinct van onze huiskatten. En hierdoor staan kwetsbare diersoorten in bepaalde natuurgebieden onder druk. "Denk bijvoorbeeld aan weidevogels zoals de grutto. Die broedt op de grond. Als er dan een kat langskomt, dan is het heel makkelijk voor hem om een jong te pakken", vertelt Marieke Dijksman van de Vogelbescherming. Nierpatiënt Marijn zoekt via Facebook een orgaandonor: 'Met mijn bloedgroep moet je 4 tot 5 jaar wachten' De donornier die Marijn Rijkse al 16 jaar heeft, wordt nu door zijn lichaam afgestoten. Wachtlijsten zijn lang en binnen zijn familie is niemand geschikt als nieuwe donor. Daarom probeert hij het nu via Facebook. Toen Marijn nog maar een baby was, ontdekten doktoren dat zijn nieren niet naar behoren werken. "En op mijn 16de waren ze zo slecht dat ik moest gaan dialyseren. Toen kwam ik op de lijst voor donatie te staan", vertelt hij. Prijsstijging zorgpremies lijkt mee te vallen, maar je gaat waarschijnlijk toch behoorlijk meer betalen De prijsstijging van de zorgpremies 2020 lijkt mee te vallen, maar juich niet te vroeg. Als je meedoet aan een collectieve verzekering ga je waarschijnlijk alsnog behoorlijk wat meer betalen. Uiterlijk vandaag maken zorgverzekeringen hun premies voor 2020 bekend. De grootste zorgverzekeraars laten een lichte prijsstijging of prijsdaling zien, maar de onafhankelijke vergelijkingssite Zorgkiezer.nl maakt zich zorgen over verkapte kosten en zorg die alleen voor de rijken beschikbaar is. Jonge voetbaltalenten maken gewoon hun school af, want 'geen opleiding doen is echt van vroeger' 'Basketballers hebben allemaal gestudeerd, kunnen hun zinnen afmaken. In tegenstelling tot andere sporters. De meeste voetballers hebben hun school toch niet afgemaakt', zei basketbal-verslaggever Leon Kersten dit weekend in Langs de Lijn. Klopt dat? Leon Kersten was stellig afgelopen wekend. 'Dat durf ik wel te zeggen', voegde hij nog aan zijn uitspraak toe. Presentator Hugo Borst vroeg zich al af of het wel zou kloppen en verwachtte al dat verhaal een staartje zou krijgen. In de rubriek Feit of fictie? wagen we ons eraan.

Gisteren 00:55 Nieuwsuur: o.a. de stikstofmaatregelen van het kabinet

Eergisteren - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: De stikstofmaatregelen van het ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: De stikstofmaatregelen van het kabinet De maximumsnelheid wordt op alle snelwegen 100 kilometer per uur. Wel mag tussen 19.00 en 06.00 uur nog 130 worden gereden, waar het nu overdag ook al mag. De coalitie heeft vanochtend een akkoord bereikt over stikstofmaatregelen die ertoe moeten leiden dat de bouw op korte termijn wordt vlotgetrokken. Veel bouwprojecten liggen stil door de stikstofcrisis of dreigen stil te vallen. Het kabinet gaat de plannen vandaag verder uitwerken en wil ze morgenochtend presenteren, zei premier Rutte. Totale chaos in Bolivia na opstappen president Morales Bolivia verkeert in een machtsvacuüm na het aftreden van president Evo Morales. Die legde zijn functie neer na wekenlange felle protesten. Zijn mogelijke plaatsvervangers hebben ook hun functie neergelegd. Ook na het vertrek van Morales zijn er nog steeds confrontaties op verschillende plekken in Bolivia. Bolivianen in Nederland maken zich zorgen over hun familie. Wij spreken met hen. Jongeren in de politiek Er wordt gesproken over de komst van een jongerenparlement. Nieuwsuur vraagt zich af: wat hebben en kunnen jongeren met de politiek? In een vijfdelige reeks 'De Stem van de Jongeren'vanavond de eerste aflevering over een jonge Rotterdamse studente die iets wil doen aan de positie van jongeren in haar buurt, een achterstandswijk. Nieuwsuur Sport Voetbal: Oranje-Slovenië (v) Waterpolo: reportage Nederland-Servië

Gisteren 00:05 Nieuwsuur: o.a. de stikstofmaatregelen van het kabinet

Eergisteren - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: De stikstofmaatregelen van het ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: De stikstofmaatregelen van het kabinet De maximumsnelheid wordt op alle snelwegen 100 kilometer per uur. Wel mag tussen 19.00 en 06.00 uur nog 130 worden gereden, waar het nu overdag ook al mag. De coalitie heeft vanochtend een akkoord bereikt over stikstofmaatregelen die ertoe moeten leiden dat de bouw op korte termijn wordt vlotgetrokken. Veel bouwprojecten liggen stil door de stikstofcrisis of dreigen stil te vallen. Het kabinet gaat de plannen vandaag verder uitwerken en wil ze morgenochtend presenteren, zei premier Rutte. Totale chaos in Bolivia na opstappen president Morales Bolivia verkeert in een machtsvacuüm na het aftreden van president Evo Morales. Die legde zijn functie neer na wekenlange felle protesten. Zijn mogelijke plaatsvervangers hebben ook hun functie neergelegd. Ook na het vertrek van Morales zijn er nog steeds confrontaties op verschillende plekken in Bolivia. Bolivianen in Nederland maken zich zorgen over hun familie. Wij spreken met hen. Jongeren in de politiek Er wordt gesproken over de komst van een jongerenparlement. Nieuwsuur vraagt zich af: wat hebben en kunnen jongeren met de politiek? In een vijfdelige reeks 'De Stem van de Jongeren'vanavond de eerste aflevering over een jonge Rotterdamse studente die iets wil doen aan de positie van jongeren in haar buurt, een achterstandswijk. Nieuwsuur Sport Voetbal: Oranje-Slovenië (v) Waterpolo: reportage Nederland-Servië

Eerder Vandaag | 08:55 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 9 - De App: Als Dave een ouder-app genaamd Harmonie krijgt, die moet zorgen dat de chipmunks zich goed gedragen en hun schoolwerk en klusjes in huis doen, doet Alvin er alles aan om aan haar te ontsnappen.

Eerder Vandaag | 07:05 Monchhichi

Animatiereeks over de magische avonturen van de Monchhichi, de moedige en schattige wezentjes die zorgen voor de mooiste kinderdromen.

Eerder Vandaag | 07:00 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Eerder Vandaag | 06:50 Telekids Mini's: Poppenkast TV

Kinderprogramma. De zes poppen Imperia de burgemeester, Spokus de Tovenaar, Keck de politieagent, het ondeugende meisje Pipa, het lieve jongetje Flinky en Pup de Puppie beleven avonturen, halen grappen uit en zorgen voor hilarische momenten. Iedere aflevering staat een thema centraal, zoals spelen, jarig zijn en op vakantie gaan.

Eerder Vandaag | 06:10 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Super-raceauto: Blaze en AJ gaan op bezoek in VelocityVille, een stad vol racebanen en raceauto's. Raceauto Speedrick wil de snelste zijn en denkt dit te bereiken door ervoor te zorgen dat de andere auto's niet meer kunnen racen.

Eerder Vandaag | 05:15 Fairly Odd Parents

Seizoen 6 - Aflevering 9 - Koning Chang / Het einde van de universum-teit: Mark Chang is teruggeroepen naar Yugopotamie om koning te worden, terwijl zijn vader, achternagezeten door een misterieuze aanvaller, vlucht voor zijn leven. // Dark Laser is terug en besluit er voor te zorgen dat Timmy aan zijn kant komt te staan.

Gisteren 23:55 Private Practice

Sam staat erop om zelf voor Corinne te zorgen en laat haar ontslaan uit het ziekenhuis. Sheldon waarschuwt hem voor deze zware taak. Scott is in elkaar geslagen en wordt de Intensive Care binnengebracht. Het is Petes taak om ervoor te zorgen dat hij er weer bovenop komt. Ondertussen moet Amelia een keuze maken over haar ongeboren kind en wanneer Jack een bezoekje brengt aan de school van zijn dochter, hoort ze hem uit over zijn liefdesleven. Erica's gezondheid gaat steeds meer achteruit.

Gisteren 23:30 Body Fixers

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Episode 3: Een gedreven team professionals schiet te hulp om schoonheidsrampen te herstellen in een pop-up beauty shop. Ze zorgen voor een complete restyling.

Gisteren 21:30 Cash or Trash?

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Kunst- en antiekmagazine waarin erfstukken worden getaxeerd en verkocht. In deze aflevering komt er een dure designstoel naar voren en zorgen een prachtige gouden munt en een roulette tafel voor verhitte onderhandelingen.

Gisteren 20:15 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Niet versturen / De bol: Alvin jut Simon op om een boze mail naar zijn docent te sturen. Als Simon de e-mail per ongeluk verstuurt moeten ze zorgen dat de docent hem niet leest! // Wanneer Simon merkt dat Theodore geen nee kan zeggen, maakt hij de "Nee-schudder".

Gisteren 20:00 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Niet versturen / De bol: Alvin jut Simon op om een boze mail naar zijn docent te sturen. Als Simon de e-mail per ongeluk verstuurt moeten ze zorgen dat de docent hem niet leest! // Wanneer Simon merkt dat Theodore geen nee kan zeggen, maakt hij de "Nee-schudder".

Gisteren 18:55 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Gisteren 18:15 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Gisteren 16:50 Checkpoint

Aflevering 22 - Show. Hoe kun je ervoor zorgen dat je 's ochtends stopt met 'snoozen'? Hoe kun je varen zonder zeeziek te worden? En wie zijn er beter met loeiende sirenes, de jongens of de meiden?

Gisteren 16:45 Private Practice

Sam staat erop om zelf voor Corinne te zorgen en laat haar ontslaan uit het ziekenhuis. Sheldon waarschuwt hem voor deze zware taak. Scott is in elkaar geslagen en wordt de Intensive Care binnengebracht. Het is Petes taak om ervoor te zorgen dat hij er weer bovenop komt. Ondertussen moet Amelia een keuze maken over haar ongeboren kind en wanneer Jack een bezoekje brengt aan de school van zijn dochter, hoort ze hem uit over zijn liefdesleven. Erica's gezondheid gaat steeds meer achteruit.

Gisteren 16:35 Married with Children

Nu Peggy op bezoek is bij haar familie is Buck overgeleverd aan de goede zorgen van Al en de kinderen. Natuurlijk houdt niemand zich met hem bezig en moet het arme dier de straten afschuimen op zoek naar voedsel. Op zijn tocht langs de plaatselijke restaurants leert hij de straathond Lola kennen. Intussen wacht Al vol spanning op de terugkeer van Marcy en Jefferson.

Gisteren 16:30 De Barometer

Programma over succesverhalen uit de ondernemerswereld. We volgen ondernemers die de ins en outs van hun bedrijf met ons delen. Samen met presentatrice Annemarie Brüning worden bedrijven geanalyseerd aan de hand van onze barometer. Hiermee wordt gepeild welke succesfactoren het bedrijf kansen bieden en voor groei kunnen zorgen.

Gisteren 15:25 Teen Mom 2

Seizoen 5 - Aflevering 16 - Overload: Leah neemt medicijnen tegen haar angstaanvallen. Kailyn en Javi gaan voor het eerst naar Joe en Vee's appartement. Nathan maakt zich op voor de bajes en Jenelle maakt zich zorgen over het eenzame bestaan. Chelsea heeft een afspraak met een advocaat.

Gisteren 14:45 The Vanilla Ice Project

Seizoen 6 - Aflevering 11 - Bringing Down the Roof: Slecht weer gooit roet in het eten als Rob en de ninja's de aanbouw van een nieuw dak voorzien en de buitenkant van het huis opknappen. Harde wind en zware regen zorgen bijna voor een ramp, maar de ninja's houden vol en trotseren de elementen.

Gisteren 14:23 Telekids Mini's: Fien & Teun

Kinderprogramma over Fien en Teun. Zij wonen met hun ouders op een boerderij in het dorpje Molenwaard. Ze beleven elke dag wel een avontuur. Fien en Teun zorgen goed voor hun dieren en spelen graag in hun boomhut.

Gisteren 14:20 Dieren in nesten

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Reportagereeks met Chris Dusauchoit. In de Zoo van Antwerpen moet Francis een gewonde leguaan verzorgen. Een schildpad heeft hem in zijn staart gebeten en ook de knie van de leguaan ziet er niet al te best uit. In het UZ maakt Karine zich zorgen over labrador Tots. De anders zo speelse Tots is zichzelf niet meer. Al een maand lang is hij suf en af en toe krijgt hij zelfs een epileptische aanval. Dokter Luc probeert uit te zoeken wat er mis is. Gaetanne en haar zoontje Arthur brengen de kleine poes César naar dierenarts Johan. César heeft hevige koorts, eet niks meer en niest. Het ziet er niet goed uit voor het katje. René heeft een hazelworm in zijn tuin zitten. Sil en Bart van het natuurhulpcentrum laten het diertje vrij in beschermd gebied.

Gisteren 12:55 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Gisteren 12:20 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Gisteren 11:00 Monchhichi

Animatiereeks over de magische avonturen van de Monchhichi, de moedige en schattige wezentjes die zorgen voor de mooiste kinderdromen.

Gisteren 10:30 De Hofbar

Seizoen 2 - Aflevering 32 - Politieke talkshow. In de Hofbar tegenover de Tweede Kamer mag de burger zijn vinger op de zere plek leggen en krijgen politici het podium om zorgen in de samenleving weg te nemen, vertrouwen te winnen en hun eerlijke verhaal te vertellen. Zowel actualiteiten als agendapunten rechtstreeks vanuit de samenleving komen hier aan bod. En bij ieder onderwerp geldt de belangrijkste spelregel: geen Haagse vragen, geen Haagse antwoorden.

Gisteren 10:10 Monchhichi

Animatiereeks over de magische avonturen van de Monchhichi, de moedige en schattige wezentjes die zorgen voor de mooiste kinderdromen.

Gisteren 10:05 Married with Children

Nu Peggy op bezoek is bij haar familie is Buck overgeleverd aan de goede zorgen van Al en de kinderen. Natuurlijk houdt niemand zich met hem bezig en moet het arme dier de straten afschuimen op zoek naar voedsel. Op zijn tocht langs de plaatselijke restaurants leert hij de straathond Lola kennen. Intussen wacht Al vol spanning op de terugkeer van Marcy en Jefferson.

Gisteren 10:00 Metterdaad

Aflevering 67 - Magazine rond goede doelen. Oeganda: 'Bijen zorgen voor mijn 17 pleegkinderen'. Juliet Munduru uit Oeganda is al dertig jaar pleegmoeder voor kinderen van wie de ouders zijn overleden, of die vanwege ziekte niet meer voor hen kunnen zorgen.

Gisteren 07:05 Monchhichi

Animatiereeks over de magische avonturen van de Monchhichi, de moedige en schattige wezentjes die zorgen voor de mooiste kinderdromen.

Gisteren 07:00 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Gisteren 06:50 Telekids Mini's: Poppenkast TV

Kinderprogramma. De zes poppen Imperia de burgemeester, Spokus de Tovenaar, Keck de politieagent, het ondeugende meisje Pipa, het lieve jongetje Flinky en Pup de Puppie beleven avonturen, halen grappen uit en zorgen voor hilarische momenten. Iedere aflevering staat een thema centraal, zoals spelen, jarig zijn en op vakantie gaan.

Gisteren 06:05 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Polly Op Vakantie: Oma en Opa Big gaan op vakantie…Ze brengen Polly Papegaai naar Peppa toe, zodat zij en George voor Polly kunnen zorgen. Maarrr…dan vliegt Polly de boom in. Hoe krijgen ze haar weer naar beneden?

Gisteren 00:35 The Vanilla Ice Project

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Great Expansions: De ninja's krijgen de taak om de woonkamer eens flink onder handen te nemen. Ze installeren spiksplinternieuwe lampen om de donkere ruimte mee te verlichten en de plafondtegels zorgen voor een vleugje glamour.

Gisteren 00:25 Married with Children

Nu Peggy op bezoek is bij haar familie is Buck overgeleverd aan de goede zorgen van Al en de kinderen. Natuurlijk houdt niemand zich met hem bezig en moet het arme dier de straten afschuimen op zoek naar voedsel. Op zijn tocht langs de plaatselijke restaurants leert hij de straathond Lola kennen. Intussen wacht Al vol spanning op de terugkeer van Marcy en Jefferson.

Gisteren 00:05 What Lies Beneath IMDb: 6.6

Eergisteren - IMDB * 6.6 - Thriller, Terwijl professor Norman Spencer (Harrison Ford) zich helemaal in zijn werk stort, probeert zijn vrouw Claire (Michelle Pfeiffer) te wennen aan het feit dat haar dochter vertrokken is naar de universiteit. Er ...

Terwijl professor Norman Spencer (Harrison Ford) zich helemaal in zijn werk stort, probeert zijn vrouw Claire (Michelle Pfeiffer) te wennen aan het feit dat haar dochter vertrokken is naar de universiteit. Er beginnen vreemde dingen te gebeuren in hun grote, lege huis en als Claire visioenen krijgt van een vermoorde vrouw, begint ze te geloven dat de buurman zijn echtgenote heeft vermoord. Norman maakt zich zorgen, maar gelooft niet dat hun huis behekst is en wil dat Claire psychische hulp zoekt. Wanneer de bovennatuurlijke verschijnselen steeds gevaarlijker worden, dreigt de afschuwelijke waarheid alles kapot te maken. De bovennatuurlijke thriller What Lies Beneath maakte regisseur Robert Zemeckis (Back to the Future-trilogie) in de periode dat de opnames van zijn film Cast Away een paar maanden stil lagen om hoofdrolspeler Tom Hanks de gelegenheid te geven af te vallen. Zemeckis wilde per se de topacteurs Harrison Ford en Michelle Pfeiffer hebben voor de hoofdrollen. Dat hem dit lukte, was op zich een hele prestatie omdat zowel Ford als Pfeiffer niet voor veel films te strikken zijn. Ford, die bekend werd met zijn rollen van Han Solo in Star Wars en de avonturier Indiana Jones, houdt sinds de jaren tachtig een gemiddelde van één film per jaar aan. En Pfeiffer liet kort na What Lies Beneath een paar jaar niets meer van zich horen, om in 2007 terug te keren in maar liefst drie bioscoopfilms: Hairspray, Stardust en I Could Never Be Your Woman. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/what-lies-beneath

Eergisteren 23:35 Private Practice

Sam probeert te zorgen voor zijn zus Corinne, maar haar mentale toestand maakt dat bijna onmogelijk. Sheldon ontdekt het grote nieuws van Amelia en Cooper wil niet dat Charlotte andere hulp zoekt voor Erica.

Eergisteren 23:30 Body Fixers

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Episode 2: Een gedreven team professionals schiet te hulp om schoonheidsrampen te herstellen in een pop-up beauty shop. Ze zorgen voor een complete restyling.

Eergisteren 22:45 De Hofbar

Seizoen 2 - Aflevering 32 - Politieke talkshow. In de Hofbar tegenover de Tweede Kamer mag de burger zijn vinger op de zere plek leggen en krijgen politici het podium om zorgen in de samenleving weg te nemen, vertrouwen te winnen en hun eerlijke verhaal te vertellen. Zowel actualiteiten als agendapunten rechtstreeks vanuit de samenleving komen hier aan bod. En bij ieder onderwerp geldt de belangrijkste spelregel: geen Haagse vragen, geen Haagse antwoorden.

Eergisteren 21:30 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Clayton verandert zichzelf steeds in iemand anders en zorgt daarmee voor een hoop problemen. Gumball en Darwin gaan er voor zorgen dat hij ermee op gaat houden.

Eergisteren 21:30 Bella en de Bulldogs

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Bromantiek: Sawyer en Troy krijgen ruzie en vinden dat Bella moet kiezen welke van de twee ze het liefst in het team wil houden. Ze doet er alles aan om er voor te zorgen dat ze de ruzie weer bij leggen.

Eergisteren 19:50 Game Shakers

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Babes nepziekte: Trip maakt zich zorgen om zijn haar en wil niet kaal worden. Bobby Dong gaat hem daarbij helpen. Babe probeert van Scott af te komen en verzint een nepziekte.

Eergisteren 19:05 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Eergisteren 18:30 Catfish: The TV Show

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Courtney & Isaak: Courtney heeft het contact verbroken met Isaak, die ze online heeft ontmoet. Isaak geeft niet op en doet er alles aan om Courtney terug te winnen. Miss Cassidy Wolf werkt samen met Nev om ervoor te zorgen dat Isaak Courtney met rust laat.

Eergisteren 18:15 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Eergisteren 17:37 The Bold and the Beautiful

Seizoen 34 - Aflevering 8181 - Amerikaanse soap. Wyatt toont mededogen als Flo haar liefde toont en om vergeving vraagt. Shauna vraagt Quinn om zich te bemoeien met Wyatts liefdesleven, om ervoor te zorgen dat hij bij Flo uitkomt en niet bij Sally.

Eergisteren 16:50 Private Practice

Sam probeert te zorgen voor zijn zus Corinne, maar haar mentale toestand maakt dat bijna onmogelijk. Sheldon ontdekt het grote nieuws van Amelia en Cooper wil niet dat Charlotte andere hulp zoekt voor Erica.

Eergisteren 15:30 De Barometer Plus

Programma over succesverhalen uit de ondernemerswereld. We volgen ondernemers die de ins en outs van hun bedrijf met ons delen. Samen met presentatrice Annemarie Brüning worden bedrijven geanalyseerd aan de hand van onze barometer. Hiermee wordt gepeild welke succesfactoren het bedrijf kansen bieden en voor groei kunnen zorgen.

Eergisteren 14:30 Teen Mom 2

Seizoen 5 - Aflevering 13 - Thats the Way Love Goes: Javi gaat weer werken en Kailyn blijft alleen achter met de kinderen. Jo betrekt een nieuw appartement. Jenelle maakt zich steeds meer zorgen om Nathan. Chelsea krijgt groot nieuws over Adam. Leah ontdekt de oorzaak van Ali's spierdystrofie.

Eergisteren 13:00 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Eergisteren 12:35 My Wife and Kids

Wanneer Michael verneemt dat zijn ouders op bezoek komen, krijgt hij het meteen benauwd. Hij heeft immers een communicatiestoornis met zijn vader. Janet kan het bovendien niet vinden met haar schoonmoeder. Maar voor het welzijn van de kinderen besluiten ze om Michaels ouders nog een kans te geven. Intussen maakt Janet zich ook zorgen om Juniors eerste afspraakje.

Eergisteren 12:10 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Eergisteren 11:35 The Bold and the Beautiful

Seizoen 34 - Aflevering 8181 - Amerikaanse soap. Wyatt toont mededogen als Flo haar liefde toont en om vergeving vraagt. Shauna vraagt Quinn om zich te bemoeien met Wyatts liefdesleven, om ervoor te zorgen dat hij bij Flo uitkomt en niet bij Sally.

Eergisteren 11:00 Monchhichi

Animatiereeks over de magische avonturen van de Monchhichi, de moedige en schattige wezentjes die zorgen voor de mooiste kinderdromen.

Eergisteren 10:45 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Tijdens een liefdadigheidsfeest van de ouders worden de kinderen in een lokaal opgesloten. Gumball wordt gekozen als leider, moet zorgen dat ze weer vrijkomen, maar maakt er een puinhoop van.

Eergisteren 10:40 True Crime: Crime Stories

Canadese misdaaddocumentaireserie waarin een aantal van de meest opmerkelijke misdaden uit de geschiedenis wordt belicht. Niet eerder vertoonde beelden zorgen, in combinatie met verhalen van personen die nauw betrokken waren bij de zaak, voor schokkende onthullingen en een gedetailleerde reconstructie.

Eergisteren 10:10 Monchhichi

Animatiereeks over de magische avonturen van de Monchhichi, de moedige en schattige wezentjes die zorgen voor de mooiste kinderdromen.

Eergisteren 07:55 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Tijdens een liefdadigheidsfeest van de ouders worden de kinderen in een lokaal opgesloten. Gumball wordt gekozen als leider, moet zorgen dat ze weer vrijkomen, maar maakt er een puinhoop van.

Eergisteren 07:30 De Barometer

Programma over succesverhalen uit de ondernemerswereld. We volgen ondernemers die de ins en outs van hun bedrijf met ons delen. Samen met presentatrice Annemarie Brüning worden bedrijven geanalyseerd aan de hand van onze barometer. Hiermee wordt gepeild welke succesfactoren het bedrijf kansen bieden en voor groei kunnen zorgen.

Eergisteren 07:05 Monchhichi

Animatiereeks over de magische avonturen van de Monchhichi, de moedige en schattige wezentjes die zorgen voor de mooiste kinderdromen.

Eergisteren 07:00 Clubland

Clubland. Een documentaire serie over de grootste competities en hun tradities, rivaliteiten, schurken en helden die er voor zorgen dat supporters zo houden van hun sport en hun kampioenen.

Eergisteren 06:50 Telekids Mini's: Poppenkast TV

Kinderprogramma. De zes poppen Imperia de burgemeester, Spokus de Tovenaar, Keck de politieagent, het ondeugende meisje Pipa, het lieve jongetje Flinky en Pup de Puppie beleven avonturen, halen grappen uit en zorgen voor hilarische momenten. Iedere aflevering staat een thema centraal, zoals spelen, jarig zijn en op vakantie gaan.

 Meer