Zomer op tv (tv-tip)

Overmorgen | 20:25 Taal Is Zeg Maar Echt Mijn Ding IMDb: 5.6

Overmorgen - IMDB * 5.6 - Romantisch drama, 'Taal Is Zeg Maar Echt Mijn Ding' is een Nederlandse romantische komedie uit het jaar 2018. De hoofdrollen worden vertolkt door Fockeline Ouwerkerk en Egbert Jan Weeber. De onhandige Anne (Fockeline ...

'Taal Is Zeg Maar Echt Mijn Ding' is een Nederlandse romantische komedie uit het jaar 2018. De hoofdrollen worden vertolkt door Fockeline Ouwerkerk en Egbert-Jan Weeber. De onhandige Anne (Fockeline Ouwerkerk) heeft een passie voor taal. Stopwoorden, verbasteringen, verkeerde aanhalingstekens, scheldwoorden en aparte babynamen. Ze kan zich er enorm mee vermaken, het verbaast haar én ze heeft er een mening over. Bij het glossy tijdschrift waar ze werkt, mag ze echter alleen maar over zomermode en quinoa salades schrijven. Gelukkig kan ze haar frustratie daarover goed delen met haar collega en beste vriend Timo (Egbert-Jan Weeber). Als ze uiteindelijk ook nog voor haar vader (Peter Faber) moet zorgen, besluit Anne dat ze het helemaal anders wil; een baan met meer diepgang, weg uit de dagelijkse sleur en de liefde van haar leven vinden. Net als ze ontslag wil nemen, wordt ze gekoppeld aan de charmante, maar gladde fotograaf Rick (Tarikh Janssen) en ze besluit nog even te blijven. Een beslissing die voor vuurwerk zorgt, maar of ze er echt gelukkig van wordt? Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/taal-is-zeg-maar-echt-mijn-ding

Je vindt hier de programma's van Zomer op tv We hebben de volgende programma's voor Zomer Taal Is Zeg Maar Echt Mijn Ding: Overmorgen - IMDB * 5.6 - Romantisch drama, 'Taal Is Zeg Maar Echt Mijn Ding' is een Nederlandse romantische komedie uit het jaar 2018. De hoofdrollen worden vertolkt door Fockeline Ouwerkerk en Egbert Jan Weeber. De onhandige Anne (Fockeline. Blaze en de Monsterwielen: Seizoen 4 Aflevering 20 De Midzomernachtsrace: Blaze en zijn vrienden doen mee met de Midzomernachtsrace. Een race in. Fire Island: Reality-show, Seizoen 1 Aflevering 5 Realityshow waarin zes homo's een zomerhuisje delen op Fire Island. Ladies in Black: Romantische komedie, In de zomer van 1959 wacht Lisa op haar examenresultaten terwijl ze droomt van een studie aan de universiteit van Sydney. Ze ontdekt een nieuwe wereld tijdens haar vakantiejob. Fire Island: Reality-show, Seizoen 1 Aflevering 6 Realityshow waarin zes homo's een zomerhuisje delen op Fire Island. Paw Patrol: Morgen - Seizoen 3 Aflevering 17 Top sport pups / Pups redden sportdag: Ryder en de pups maken zich klaar voor een. Fire Island: Morgen - Reality-show, Seizoen 1 Aflevering 6 Realityshow waarin zes homo's een zomerhuisje delen op Fire Island. Bubble Guppies: Morgen - Seizoen 4 Aflevering 13 Het zomerkamp: Het is tijd voor sproeiers, sport en spelletjes, want het is zomer! De. Fire Island: Morgen - Reality-show, Seizoen 1 Aflevering 7 Realityshow waarin zes homo's een zomerhuisje delen op Fire Island. Ladies in Black: Morgen - Romantische komedie, In de zomer van 1959 wacht Lisa op haar examenresultaten terwijl ze droomt van een studie aan de universiteit van Sydney. Ze ontdekt een nieuwe wereld tijdens haar vakantiejob.

Zomer op tv (overige uitzendingen NL)

Overmorgen | 15:30 Sepp - de wolvenvriend IMDb: 6.8

Overmorgen - IMDB * 6.8 - Avonturenfilm, Zwitserse avonturenfilm uit 2015 met de originele titel Schellen Ursli. Een jongen moet tijdens een strenge winter zijn familie redden van financiële problemen. Nazomer in het idyllische Zwitserse ...

Zwitserse avonturenfilm uit 2015 met de originele titel Schellen-Ursli. Een jongen moet tijdens een strenge winter zijn familie redden van financiële problemen. Nazomer in het idyllische Zwitserse Unterengadin. Ursli helpt zijn ouders bij het harde werk op de berg. Hij koestert een diepe vriendschap voor de even oude Sereina, die de zomer met haar ouders doorbrengt in het nabijgelegen vakantieverblijf. Maar wanneer er door het slechte weer een groot deel van de oogst verloren gaat, moet de familie een lening aangaan bij de rijke winkelier van het dorp, waardoor zij in zware schulden zitten. Voor Ursli stort de hele wereld in elkaar. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/sepp-de-wolvenvriend

Do 12 december 2019 | 09:15 Wickie de Viking

Seizoen 1 - Belgisch-Duits-Japanse animatieserie. Een zomerhuis in Flake. De Koning heeft Flake uitgekozen als zijn nieuwe zomerverblijf. Dat betekent wel dat Halvar en de rest van het dorp moet vertrekken. Daar is Halvar het uiteraard niet mee eens.

Za 14 december 2019 | 23:45 Song van het jaar

Magazine met een muzikaal jaaroverzicht. O.a. muzikale trends, hoogtepunten uit de festivalzomer, interviews met Duncan Laurence, Danny Vera en Merol, en de hoogtepunten van het Song van het Jaar Festival komen aan bod.

Zomer op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 06:40 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 4 - Aflevering 20 - De Midzomernachtsrace: Blaze en zijn vrienden doen mee met de Midzomernachtsrace. Een race in het donker om een lichtgevende trofee.

Vandaag | 07:53 Fire Island

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Realityshow waarin zes homo's een zomerhuisje delen op Fire Island

Vandaag | 09:45 Ladies in Black

Romantische komedie, In de zomer van 1959 wacht Lisa op haar examenresultaten terwijl ze droomt van een studie aan de universiteit van Sydney. Ze ontdekt een nieuwe wereld tijdens haar vakantiejob.

In de zomer van 1959 wacht Lisa op haar examenresultaten terwijl ze droomt van een studie aan de universiteit van Sydney. Ze ontdekt een nieuwe wereld tijdens haar vakantiejob.

Vandaag | 16:00 Fire Island

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Realityshow waarin zes homo's een zomerhuisje delen op Fire Island

Morgen | 07:15 Paw Patrol

Seizoen 3 - Aflevering 17 - Top sport pups / Pups redden sportdag: Ryder en de pups maken zich klaar voor een grote wedstrijd tegen de aapjes van Raimundo. // Het is sportdag en speciaal voor Everest bouwen Ryder en de pups een sneeuwschans. En dat midden in de zomer!

Morgen | 11:00 Fire Island

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Realityshow waarin zes homo's een zomerhuisje delen op Fire Island

Morgen | 12:35 Bubble Guppies

Seizoen 4 - Aflevering 13 - Het zomerkamp: Het is tijd voor sproeiers, sport en spelletjes, want het is zomer! De guppy's vieren het seizoen met buitenpret. En als Bubble Puppy gered moet worden, kan Gil laten zien wat hij op zomerkamp geleerd heeft!

Morgen | 16:00 Fire Island

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Realityshow waarin zes homo's een zomerhuisje delen op Fire Island

Morgen | 16:10 Ladies in Black

Morgen - Romantische komedie, In de zomer van 1959 wacht Lisa op haar examenresultaten terwijl ze droomt van een studie aan de universiteit van Sydney. Ze ontdekt een nieuwe wereld tijdens haar vakantiejob.

In de zomer van 1959 wacht Lisa op haar examenresultaten terwijl ze droomt van een studie aan de universiteit van Sydney. Ze ontdekt een nieuwe wereld tijdens haar vakantiejob.

Morgen | 17:00 Wild Yellowstone: Fire And Ice, 1

Wild Yellowstone: Fire And Ice, 1: De dieren die in Yellowstone in de Rocky Mountains wonen, gaan in de zomer het gevecht aan voor voedsel, en in de winter moeten ze de kou zien te overleven.

Morgen | 17:00 Vacation House For Free

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Zomerliefde: Vastgoedexpert Matt Blashaw helpt stellen bij het vinden en kopen van een vakantiehuis. Hij laat hen zien hoe ze de huurinkomsten kunnen maximaliseren om de kosten te dekken.

Morgen | 17:43 Mendelssohn Gala Concert 1997

Dit Mendelssohn Gala Concert is opgenomen in het Gewandhaus in Leipzig in 1997. Het Gewandhaus Orchester staat onder leiding van Kurt Masur, met violist Frank-Michael Erben als solist. Samen voeren ze een aantal van Felix Mendelssohns meest geliefde composities uit. Mendelssohn was zelf van 1835 tot en met 1847 dirigent van het Gewandhaus Orchester. Op het programma staan de ouverture uit ‘Midzomernachtdroom’, het Vioolconcert in e-klein en de ‘Schotse’ Symfonie in a-klein. Het orkest sluit af met de Trouwmars uit ‘Midzomernachtdroom’.

Morgen | 17:45 How I Met Your Mother

Lily vindt het erg dat Barney en Robin geen koppel zijn. Wanneer ze de twee ziet kussen, geven Barney en Robin toe dat ze al de hele zomer een geheime relatie hebben. Lily vindt dat de twee met elkaar moeten praten om uit te maken wat de relatie tussen hen nu eigenlijk is. Barney en Robin zien dat niet zitten en zijn gelukkig met de manier waarop ze nu met elkaar omgaan. Ondertussen bereidt Ted zich voor op zijn eerste dag als professor.

Morgen | 19:12 Beethovens Octet en Dvo?áks Serenade

De Berliner Philharmoniker behoort al jaren tot de beste orkesten ter wereld. In 1990 kwamen musici uit het orkest bijeen om enkele prachtige kamermuziekstukken te spelen. Het eerste is Ludwig van Beethovens Octet in Es-groot en er wordt afgesloten met Antonín Dvo?áks Serenade in d-klein. Beide composities zijn geschreven voor blaasinstrumenten. Wel herschreef en breidde Beethoven zijn eerste strijkkwartet uit voor zijn Octet in Es-groot. Dit concert is opgenomen in de Neue Kammern naast Slot Sanssouci, het zomerverblijf van Frederik de Grote.

Morgen | 22:05 Yukon Vet

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Bull Steam Ahead: Na de zomer breekt voor veel dieren de bronsttijd aan, maar op de El Dorado Ranch zijn de elandstieren niet in de stemming.

Morgen | 22:10 The Joy of Painting with Bob Ross

Seizoen 29 - Aflevering 3 - Magazine waarin cultfiguur Bob Ross in een halfuurtje gedetailleerde landschapsschilderijen maakt. Seasonal Progression. Een interessante manier om twee afbeeldingen in te lijsten! Bob Ross schildert een berglandschap van een weelderige zomer tot een prachtige winter, beide op één canvas.

Morgen | 23:00 Mozart - Symfonie Nr. 39, KV. 543

David Zinman dirigeert de Deutsche Kammerphilharmonie in een uitvoering van W. A. Mozarts (1756-1791) Symfonie Nr. 39, KV. 543. Opgenomen in de Sophiensaal te München in 1991 en geregisseerd door Janós Darvas. Het werk is de eerste in een serie van drie die bekend staan als Mozarts laatste symfonieën, welke elkaar in rap tempo opvolgden in de zomer van 1988. Het eerste deel van de Symfonie Nr. 39 opent met een fanfareachtige introductie door de kopersectie. Verder bevat het werk een interessant minuet en trio dat voorzien is van Oostenrijkse volksmelodieën (“Ländler”) en een klarinetsolo.

Overmorgen | 05:10 Vacation House For Free

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Zomerliefde: Vastgoedexpert Matt Blashaw helpt stellen bij het vinden en kopen van een vakantiehuis. Hij laat hen zien hoe ze de huurinkomsten kunnen maximaliseren om de kosten te dekken.

Overmorgen | 07:00 Fire Island

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Realityshow waarin zes homo's een zomerhuisje delen op Fire Island

Overmorgen | 09:25 Yukon Vet

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Bull Steam Ahead: Na de zomer breekt voor veel dieren de bronsttijd aan, maar op de El Dorado Ranch zijn de elandstieren niet in de stemming.

Overmorgen | 10:15 Flammable Children

Overmorgen - Tragikomedie, 1975. De veertienjarige Jeff beleeft een bijzondere zomer wanneer er een walvis aanspoelt in het Australische stadje waar hij woont. Ondertussen ontdekken zijn ouders de seksuele revolutie die iedereen in de ban heeft.

1975. De veertienjarige Jeff beleeft een bijzondere zomer wanneer er een walvis aanspoelt in het Australische stadje waar hij woont. Ondertussen ontdekken zijn ouders de seksuele revolutie die iedereen in de ban heeft.

Overmorgen | 11:00 Fire Island

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Realityshow waarin zes homo's een zomerhuisje delen op Fire Island

Overmorgen | 13:31 Sjostakovitsj - Festivalouverture

Aan de vooravond van het 300-jarig bestaan vierde Sint-Petersburg, het Russische ‘venster naar Europa’, het jubileum op een grootse muzikale wijze. Ruslands crème de la crème van de klassieke muziek reisde af naar St. Petersburg om samen met het aloude Sint-Petersburg Philharmonisch onder leiding van dirigent Yuri Temirkanov deze bijzondere verjaardag te vieren. Het concert wordt geopend met de feestelijke Festival Ouverture van Ruslands eigen muziekheld Dmitri Sjostakovitsj. De componist schreef de ouverture in 1954 voor een concert in het Bolshoi Theater te Moskou ter gelegenheid van de 37e herdenking van de Oktober Revolutie (1917). Bolshoi’s dirigent Vassili Nebolsin, vond enkele dagen voor dit belangwekkende evenement plaatsvond dat hij geen geschikte concertopening had en deed een dringend beroep op Sjostakovitsj. In slechts drie dagen tijd voltooide de componist een ouverture in dezelfde levendige en melodieuze stijl van Glinka’s meesterlijke ‘Ouverture Russlan en Ludmilla’. Boze tongen beweren dat het orkestwerk de dood viert van de een jaar eerder overleden dictator Stalin. Het werk is inmiddels een populaire concertopening geworden en vormde de feestelijke opening van de Olympische Zomerspelen van Moskou in 1980.

Overmorgen | 14:30 The Joy of Painting with Bob Ross

Seizoen 29 - Aflevering 3 - Magazine waarin cultfiguur Bob Ross in een halfuurtje gedetailleerde landschapsschilderijen maakt. Seasonal Progression. Een interessante manier om twee afbeeldingen in te lijsten! Bob Ross schildert een berglandschap van een weelderige zomer tot een prachtige winter, beide op één canvas.

Do 12 december 2019 | 00:55 Angelo Rules

Angelo moet op een warme zomerdag het hek van Knakker schilderen... of kan hij andere mensen overhalen het voor hem te doen?

Do 12 december 2019 | 01:25 Angelo Rules

Angelo spreekt met Knakker af in de zomer met zijn neefje op te trekken. Wanneer neef Donald alleen maar voor ellende zorgt, moeten Angelo, Lola en Sherwood proberen van 'm af te komen.

Do 12 december 2019 | 07:00 Fire Island

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Realityshow waarin zes homo's een zomerhuisje delen op Fire Island

Do 12 december 2019 | 08:35 Antboy - 3

12/12 - Avonturenkomedie, Het is zomer en Pelle geniet van het leven met zijn vriendin Ida. Het criminaliteitscijfer in Middellund is nog nooit zo laag geweest. Pelle is gestopt als Antboy op te treden omdat de stad misschien niet eens meer een ...

Het is zomer en Pelle geniet van het leven met zijn vriendin Ida. Het criminaliteitscijfer in Middellund is nog nooit zo laag geweest. Pelle is gestopt als Antboy op te treden omdat de stad misschien niet eens meer een superheld nodig heeft. Trouwens, Pelle en Ida gaan samen verder naar dezelfde school na de zomervakantie. Aan de andere kant heeft Pelle Wilhelm niet veel gezien gedurende de zomer. Het lijkt alsof de twee elk hun eigen weg opgaan. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/antboy-3

Do 12 december 2019 | 10:50 Dirk Scheele

Seizoen 1 - Aflevering 5 - ijscoman: Het is zomer! Dirk gaat naar het strand en ontmoet een zingende ijscoman. Als Dirk een liedje zingt krijgt hij een ijsje. Daarna gaat Dirk samen met alle kinderen zwemmen naar het zwembad.

Do 12 december 2019 | 14:30 Spokenjagers

12/12 - De bangige Tom ontdekt thuis in de kelder een spook. Gelukkig doet deze Hugo geen vlieg kwaad, maar hij heeft wel dringend Toms hulp nodig. Hugo kan namelijk niet terug naar het spookhuis waar hij woont. Daar is een gevaarlijke Oude IJsgeest ...

De bangige Tom ontdekt thuis in de kelder een spook. Gelukkig doet deze Hugo geen vlieg kwaad, maar hij heeft wel dringend Toms hulp nodig. Hugo kan namelijk niet terug naar het spookhuis waar hij woont. Daar is een gevaarlijke Oude IJsgeest komen wonen, die midden in de zomer de hele stad bevriest. Tom en Hugo roepen de hulp in van de professionele spokenjager Hetty, die net ontslagen is bij het Spokenjagersinstituut. Hetty heeft het niet zo op kinderen en spoken, maar Tom en Hugo weten haar over te halen om samen op jacht te gaan. Zal het deze stoere spokenjagers lukken de stad te redden?

Do 12 december 2019 | 14:45 Chinese Zodiac

12/12 - Om de wereld te redden van de ondergang, moet geheim agent Asian Hawk (Jackie Chan) twaalf bronzen dierenriemhoofden verzamelen. De hoofden werden in 1860 geplunderd door de Franse en Britse legers uit het Keizerlijke zomerpaleis in Peking. ...

Om de wereld te redden van de ondergang, moet geheim agent Asian Hawk (Jackie Chan) twaalf bronzen dierenriemhoofden verzamelen. De hoofden werden in 1860 geplunderd door de Franse en Britse legers uit het Keizerlijke zomerpaleis in Peking. Bij zijn zoektocht wordt Hawk geassisteerd door een Chinese studente en een vrouw uit Parijs. Niks zal hem stoppen op zijn laatste missie om de artefacten terug te vinden: vuurgevechten, parachutesprongen, achtervolgingen en heel veel explosies.

Do 12 december 2019 | 20:30 De Balie debat Festivals

Ze nemen een prominente plek in tijdens de zomermaanden: de vele festivals die Amsterdam rijk is. Ieder seizoen weer trekken miljoenen bezoekers van heinde en verre naar de hoofdstad om te genieten van een breed scala aan evenementen. Tijdens een avondvullend programma gaan organisaties, gemeente en bewoners met elkaar in gesprek over de huidige situatie in het festivallandschap.

Vr 13 december 2019 | 12:00 Mystery Diagnosis

De 34-jarige Mark Chernek leidt een gelukkig leven met zijn vrouw en dochter. Tot hij op een zomerdag uit zijn truck stapt en het gevoel heeft dat er de hele tijd een steen in zijn schoen zit, ook al is dat niet het geval. Hij krijgt alsmaar meer last van beide voeten en het lijkt alsof er naalden in zijn voeten steken. Op een dag zien zijn voeten rood en blauw, maar de dokters weten in eerste instantie geen raad. Na een tijdje blijkt dat Mark lijdt aan de zeldzame ziekte van Buerger, een chronische ontsteking van de bloedvaten.

Vr 13 december 2019 | 16:43 Fire Island

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Realityshow waarin zes homo's een zomerhuisje delen op Fire Island

Vr 13 december 2019 | 16:45 On Chesil Beach

13/12 - Het is de zomer van 1962 en Engeland is slechts een jaar verwijderd van grote sociale veranderingen, Beatlemania, de seksuele revolutie en de Swinging Sixties. Op de avond van hun huwelijk dineren Florence en Edward op hun kamer in een ...

Het is de zomer van 1962 en Engeland is slechts een jaar verwijderd van grote sociale veranderingen, Beatlemania, de seksuele revolutie en de Swinging Sixties. Op de avond van hun huwelijk dineren Florence en Edward op hun kamer in een bedompt hotel bij Chesil Beach in het Engelse Dorset. Hier blikt het stel terug op hun ontluikende romance, ongemakkelijk over de aanstaande huwelijksnacht. De verzwegen misverstanden en angsten van die avond zullen hun levens voor altijd veranderen. Geliefd Brits auteur Ian McEwan schreef zelf het scenario voor de verfilming van zijn bestseller roman On Chesil Beach.

Vr 13 december 2019 | 18:50 Craig van de Kreek

Wanneer Craig een vuurvliegje in een potje bewaard verstoord hij daarmee de balans van de zomer.

Vr 13 december 2019 | 19:40 Ik vertrek

Chris (36) en Loes (36) zijn ervan overtuigd dat ze hun emigratie goed geregeld hebben. Samen met hun kinderen Thije (4) en Jilke (2) verhuizen zij naar Frankrijk om een luxecamping op te zetten, speciaal gericht op gezinnen met jonge kinderen. Alles is tot in de puntjes gepland en hun grote vriendengroep is opgetrommeld om de hele vakantie te komen klussen. Terwijl Loes nog een half jaar met de kinderen in Nederland woont, klust Chris in zijn eentje in Frankrijk hard door aan hun droom. Alles lijkt in kannen en kruiken, de zomer komt in zicht, en dan opeens blijkt de campingvergunning maar niet rond te komen. Hoe vergaat het Chris en Loes een half jaar zonder elkaar, gaan zij in Frankrijk hun Nederlandse vrienden niet heel erg missen en krijgen ze de vergunning nog voor het zomerseizoen?

Vr 13 december 2019 | 23:50 Brahms - Vioolconcert deel 3

Vioolvirtuoos Henryk Wieniawski vond het werk onspeelbaar, zijn collega Pablo de Sarasate wilde het niet spelen omdat hij als solist weigerde met zijn viool in zijn hand naar de hobosolo in het tweede deel te luisteren en de dirigenten Hans von Bülow en Joseph Hellmesberger zouden beiden hebben gezegd dat het ‘een werk tegen de viool’ in plaats van ‘een werk voor de viool is’. Het vioolconcert van Johannes Brahms werd dan wel niet door iedereen goed ontvangen, inmiddels behoort het tot het standaardrepertoire. Brahms schreef het werk in de zomer van 1878 voor zijn goede vriend Joseph Joachim die op nieuwjaarsdag 1879 in Leipzig de eerste uitvoering gaf. Tijdens deze uitzending de finale.

Za 14 december 2019 | 00:15 Ik vertrek

Chris (36) en Loes (36) zijn ervan overtuigd dat ze hun emigratie goed geregeld hebben. Samen met hun kinderen Thije (4) en Jilke (2) verhuizen zij naar Frankrijk om een luxecamping op te zetten, speciaal gericht op gezinnen met jonge kinderen. Alles is tot in de puntjes gepland en hun grote vriendengroep is opgetrommeld om de hele vakantie te komen klussen. Terwijl Loes nog een half jaar met de kinderen in Nederland woont, klust Chris in zijn eentje in Frankrijk hard door aan hun droom. Alles lijkt in kannen en kruiken, de zomer komt in zicht, en dan opeens blijkt de campingvergunning maar niet rond te komen. Hoe vergaat het Chris en Loes een half jaar zonder elkaar, gaan zij in Frankrijk hun Nederlandse vrienden niet heel erg missen en krijgen ze de vergunning nog voor het zomerseizoen?

Za 14 december 2019 | 01:15 SpongeBob

Seizoen 7 - Aflevering 10 - Een dag zonder tranen / Vakantiebaantje: Octo vindt dat SpongeBob te veel huilt. SpongeBob ontkent dat. Ze sluiten een weddenschap. // Juffrouw Puff moet heel de zomer gratis in de Krokante Krab te werken.

Za 14 december 2019 | 11:43 Fire Island

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Realityshow waarin zes homo's een zomerhuisje delen op Fire Island

Za 14 december 2019 | 16:15 Wild Russia: Earth's Last Great Wilderness

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Siberia's Frozen Heart: Siberië, een desolate en bevroren wereld waar het in de korte zomers bloedheet is en in de lange winters ijskoud. Toch weten dieren er te overleven.

Za 14 december 2019 | 16:53 Fire Island

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Realityshow waarin zes homo's een zomerhuisje delen op Fire Island

Zo 15 december 2019 | 00:35 Angelo Rules

Angelo moet op een warme zomerdag het hek van Knakker schilderen... of kan hij andere mensen overhalen het voor hem te doen?

Zo 15 december 2019 | 00:50 The Joy of Painting with Bob Ross

Seizoen 29 - Aflevering 3 - Magazine waarin cultfiguur Bob Ross in een halfuurtje gedetailleerde landschapsschilderijen maakt. Seasonal Progression. Een interessante manier om twee afbeeldingen in te lijsten! Bob Ross schildert een berglandschap van een weelderige zomer tot een prachtige winter, beide op één canvas.

Zo 15 december 2019 | 01:05 Angelo Rules

Angelo spreekt met Knakker af in de zomer met zijn neefje op te trekken. Wanneer neef Donald alleen maar voor ellende zorgt, moeten Angelo, Lola en Sherwood proberen van 'm af te komen.

Zo 15 december 2019 | 02:25 Wild Russia: Earth's Last Great Wilderness

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Siberia's Frozen Heart: Siberië, een desolate en bevroren wereld waar het in de korte zomers bloedheet is en in de lange winters ijskoud. Toch weten dieren er te overleven.

 Meer

Zomer gemist

Eerder Vandaag | 01:50 Angelo Rules

Angelo spreekt met Knakker af in de zomer met zijn neefje op te trekken. Wanneer neef Donald alleen maar voor ellende zorgt, moeten Angelo, Lola en Sherwood proberen van 'm af te komen.

Gisteren 23:05 Polar Bear Invasion

Polar Bear Invasion: In de herfst keren ijsberen die de zomer hebben doorgebracht op het land terug naar de ijsvlakten, waar ze jagen op vissen en zeehonden.

Gisteren 21:00 Secrets Of The Underground

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Mystery Of The Ice Cave: Een wonderlijke grot bevriest in de zomer en smelt in de winter. Elders kan een kind in een oogwenk worden opgeslokt door een enorme zandduin. Rob en Stefan gaan op onderzoek uit.

Gisteren 16:45 Hotel Transylvania 3: Een Monsterlijk Leuke Vakantie

Gisteren - Animatiefilm, Mavis verrast Dracula met een reis voor de familie op een luxueus cruiseschip. Zo kunnen ze er tijdens de zomer even tussenuit knijpen. Alles verloopt goed totdat Dracula verliefd wordt op Ericka, de kapitein van het schip.

Mavis verrast Dracula met een reis voor de familie op een luxueus cruiseschip. Zo kunnen ze er tijdens de zomer even tussenuit knijpen. Alles verloopt goed totdat Dracula verliefd wordt op Ericka, de kapitein van het schip.

Gisteren 12:50 Polar Bear Invasion

Polar Bear Invasion: In de herfst keren ijsberen die de zomer hebben doorgebracht op het land terug naar de ijsvlakten, waar ze jagen op vissen en zeehonden.

Gisteren 10:15 Van Hier Tot Tokio

In de zomer van 2020 vinden de Olympische Spelen plaats in Tokio. Voor vele sporters is dit het doel waar jaren naar toe wordt gewerkt. In de documentaire serie "Van Hier Tot Tokio" volgen we 4 sporters en teams: de Nederlandse 3x3 basketballers, de Nederlandse volleybaldames, wielrenner Mathieu van der Poel en atlete Susan Krumins. We zien hun voorbereidingen, hun twijfels, hun vorderingen en hun dromen. We volgen ze Van Hier Tot Tokio.

Eergisteren 23:35 Bloeistraat 11 IMDb: 6.9

Eergisteren - IMDB * 6.9 - Kortfilm, Belgisch Nederlandse korte animatiefilm. Het is zomervakantie, twee beste vriendinnen brengen al hun tijd samen in huis door. Ze zijn onafscheidelijk en doen het liefst alles met z'n tweeën. Maar de ...

Belgisch-Nederlandse korte animatiefilm. Het is zomervakantie, twee beste vriendinnen brengen al hun tijd samen in huis door. Ze zijn onafscheidelijk en doen het liefst alles met z'n tweeën. Maar de vanzelfsprekendheid van hun samenzijn wordt op de proef gesteld door hun ontluikende puberteit. Terwijl de zomer voortduurt zorgt het haast ongemerkt veranderen van de lichamen van de meisjes voor een ongemakkelijkheid in hun vriendschap.

Eergisteren 23:30 Rico

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Realityreeks waarin kickbokser Rico Verhoeven wordt gevolgd in het spannendste jaar van zijn leven. Het gevecht van Rico Verhoeven tegen Badr Hari komt dichterbij, en het trainingsschema wordt steeds intensiever. Afgelopen zomer was er nog wél tijd voor ontspanning, zoals Rico's trip naar L.A. waar hij in het kader van zijn acteerambities wereldsterren als Halle Berry en Arnold Schwarzenegger ontmoette. Ook zien we Rico chillen en poolen, thuis bij zijn goede vriend Martin Garrix en gaat hij op date met zijn dochter.

Eergisteren 22:55 Van Hier Tot Tokio

In de zomer van 2020 vinden de Olympische Spelen plaats in Tokio. Voor vele sporters is dit het doel waar jaren naar toe wordt gewerkt. In de documentaire serie "Van Hier Tot Tokio" volgen we 4 sporters en teams: de Nederlandse 3x3 basketballers, de Nederlandse volleybaldames, wielrenner Mathieu van der Poel en atlete Susan Krumins. We zien hun voorbereidingen, hun twijfels, hun vorderingen en hun dromen. We volgen ze Van Hier Tot Tokio.

Eergisteren 16:50 Van Hier Tot Tokio

In de zomer van 2020 vinden de Olympische Spelen plaats in Tokio. Voor vele sporters is dit het doel waar jaren naar toe wordt gewerkt. In de documentaire serie "Van Hier Tot Tokio" volgen we 4 sporters en teams: de Nederlandse 3x3 basketballers, de Nederlandse volleybaldames, wielrenner Mathieu van der Poel en atlete Susan Krumins. We zien hun voorbereidingen, hun twijfels, hun vorderingen en hun dromen. We volgen ze Van Hier Tot Tokio.

Eergisteren 14:35 Butterbean's Café

Seizoen 1 - Aflevering 9 - De Sterren Cupcake Verrassing! / Zomer slushpuppy's!: Butterbean en haar vrienden moeten in alle haast nog meer cupcakes bakken. En dan gaat er wel eens wat mis. // Mevrouw Learnerbrook wil op de laaste schooldag graag ijsjes uitdelen aan haar leerlingen, maar dan gaat de vriezer in Butterbean’s Café kapot.

Eergisteren 14:05 May God Save Us

Eergisteren - In de broeierige zomer van 2011 in Madrid heeft een gewelddadige seriemoordenaar het voorzien op oudere vrouwen. Omdat de veiligheidsdiensten hun handen al vol hebben aan massale straatprotesten, worden de gesloten workaholic Velarde ...

In de broeierige zomer van 2011 in Madrid heeft een gewelddadige seriemoordenaar het voorzien op oudere vrouwen. Omdat de veiligheidsdiensten hun handen al vol hebben aan massale straatprotesten, worden de gesloten workaholic Velarde en de explosieve Alfaro – beiden niet vrij van persoonlijke problemen – geacht deze zaak zo spoedig en zo stil mogelijk op te lossen. Langzaam ontrafelt zich het psychologische profiel van zowel de dader als de rechercheurs, die zichzelf allemaal in zekere mate niet in de hand hebben. De dader is het duo echter steeds een stap voor.

Eergisteren 10:50 Van Hier Tot Tokio

In de zomer van 2020 vinden de Olympische Spelen plaats in Tokio. Voor vele sporters is dit het doel waar jaren naar toe wordt gewerkt. In de documentaire serie "Van Hier Tot Tokio" volgen we 4 sporters en teams: de Nederlandse 3x3 basketballers, de Nederlandse volleybaldames, wielrenner Mathieu van der Poel en atlete Susan Krumins. We zien hun voorbereidingen, hun twijfels, hun vorderingen en hun dromen. We volgen ze Van Hier Tot Tokio.

Eergisteren 09:20 Antboy - 3

Eergisteren - Avonturenkomedie, Het is zomer en Pelle geniet van het leven met zijn vriendin Ida. Het criminaliteitscijfer in Middellund is nog nooit zo laag geweest. Pelle is gestopt als Antboy op te treden omdat de stad misschien niet eens meer ...

Het is zomer en Pelle geniet van het leven met zijn vriendin Ida. Het criminaliteitscijfer in Middellund is nog nooit zo laag geweest. Pelle is gestopt als Antboy op te treden omdat de stad misschien niet eens meer een superheld nodig heeft. Trouwens, Pelle en Ida gaan samen verder naar dezelfde school na de zomervakantie. Aan de andere kant heeft Pelle Wilhelm niet veel gezien gedurende de zomer. Het lijkt alsof de twee elk hun eigen weg opgaan. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/antboy-3

Eergisteren 08:05 Butterbean's Café

Seizoen 1 - Aflevering 9 - De Sterren Cupcake Verrassing! / Zomer slushpuppy's!: Butterbean en haar vrienden moeten in alle haast nog meer cupcakes bakken. En dan gaat er wel eens wat mis. // Mevrouw Learnerbrook wil op de laaste schooldag graag ijsjes uitdelen aan haar leerlingen, maar dan gaat de vriezer in Butterbean’s Café kapot.

 Meer