Zoektocht op tv (tv-tips)

Overmorgen | 20:00 The Voice Kids

Seizoen 9 - Aflevering 14 Zoektocht naar jong zangtalent. Kinderen tussen de acht en veertien jaar strijden om de felbegeerde studiebeurs van 25.000 euro.

Morgen | 20:30 The Courier IMDb: 4.5

Morgen - IMDB * 4.5 - Thriller, The Courier is een Amerikaanse misdaad en actiefilm uit het jaar 2012. Met Jeffrey Dean Morgan, Til Schweiger en Mickey Rourke in de hoofdrol. Een miljoen dollar krijgt een koerier als hij een koffer kan afleveren. In ...

The Courier is een Amerikaanse misdaad- en actiefilm uit het jaar 2012. Met Jeffrey Dean Morgan, Til Schweiger en Mickey Rourke in de hoofdrol. Een miljoen dollar krijgt een koerier als hij een koffer kan afleveren. In een gevaarlijke wereld die niet op vragen zit te wachten, is hij de beste die er is en met het leven van zijn enige vriend dat ook op het spel staat, kan hij zich absoluut geen fout veroorloven. Het grote probleem is alleen dat de koffer afgeleverd dient te worden bij de de meest gevreesde en ongrijpbare huurmoordenaar van de onderwereld. Opgejaagd door huurmoordenaars en foute FBI-agenten begint de koerier aan een onmogelijke en spannende zoektocht. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-courier-2012

Je vindt hier de programma's van Zoektocht op tv We hebben de volgende programma's voor Zoektocht The Voice Kids: Overmorgen - Amusement, Seizoen 9 Aflevering 14 Zoektocht naar jong zangtalent. Kinderen tussen de acht en veertien. The Courier: Morgen - IMDB * 4.5 - Thriller, The Courier is een Amerikaanse misdaad en actiefilm uit het jaar 2012. Met Jeffrey Dean Morgan, Til Schweiger en Mickey Rourke in de hoofdrol. Een miljoen dollar krijgt een koerier als hij een koffer kan afleveren. In. American Pickers: Informatief, Seizoen 16 Aflevering 2 The Great Pick Off De geweldige zoektocht gaat door, terwijl Mike en Danielle hun. Flin & Flo: Jeugd, Aflevering 18 Kinderserie over de draak Flin en de ridder Flo, die onverwachts vrienden zijn geworden. Flo heeft. Puppy Vriendjes S2: Jeugd, Sneller dan een Cheetah / De soep zoektocht De pups gaan op zoek naar een Cheetah die hen het geheim kan geven. Homicide: Hours To Kill: Misdaad, Seizoen 1 Aflevering 8 Secrets in Suburbia De sleutel tot het oplossen van de zwaarste misdrijven ligt ergens. Bridezillas: Amusement, Seizoen 8 Tifani & Johanne Helse bruid Tifani wil wraak nemen op één van haar bruidsjonkers en besluit. Evert Thielen – De Meester van het Veelluik: Serie, Aflevering 3 Portretten volgens het Oude Ambacht. De serie ‘Evert Thielen, de Meester van het Veelluik’ is. Mao Mao: Helden met een puur hart: Animatie, Aflevering 113 Populariteitszoektocht Als duidelijk wordt dat Mao Mao niet zo populair is als Dascycloop en. Krabbé zoekt Picasso: Informatief, Seizoen 01 Aflevering 8 van 8 Op leven en dood AVROTROS In 1953 begint Picasso een relatie met de 46 jaar.

Zoektocht op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 07:33 Flin & Flo

Aflevering 18 Kinderserie over de draak Flin en de ridder Flo, die onverwachts vrienden zijn geworden. Flo heeft ooit Flins leven gered toen hij nog klein was. Sindsdien hebben de twee een hechte band. Samen vliegen ze de wereld rond in Flo's Draco: de houten draak die hij zelf gebouwd heeft. In hun zoektocht naar kwaadaardige draken beleven de twee helden spannende avonturen waar ze zich samen elke keer weer weten uit te redden.

Morgen | 06:45 Gravity Falls

Sokken Opera Mabel schrijft een sokkenopera om indruk te maken op een poppenspeler, maar de show draait de soep in wanneer Dipper's zoektocht naar het ontrafelen van raadsels in een supernatuurlijke ramp uitloopt.

Morgen | 07:26 Flin & Flo

Aflevering 19 Kinderserie over de draak Flin en de ridder Flo, die onverwachts vrienden zijn geworden. Flo heeft ooit Flins leven gered toen hij nog klein was. Sindsdien hebben de twee een hechte band. Samen vliegen ze de wereld rond in Flo's Draco: de houten draak die hij zelf gebouwd heeft. In hun zoektocht naar kwaadaardige draken beleven de twee helden spannende avonturen waar ze zich samen elke keer weer weten uit te redden.

Morgen | 15:08 Suske En Wiske Junior

Een cadeau voor Kathy Het is Kathy's verjaardag en Suske en Wiske hebben geen kadootje voor haar. Hun zoektocht naar het perfecte kado brengt hen tot in ondergrondse tunnels.

Morgen | 21:55 Broodje Gezond

Seizoen 3 + 4 - Aflevering 3 van 11 - Ei - KRO-NCRV Begin de dag tik een eitje. Maar is dit wel zo'n goed idee? Is een dagelijks eitje wel of niet gezond? De meningen onder voor- en tegenstanders van dit oer-Hollandse product kunnen niet verder uit elkaar liggen. Is het ei nu een cholesterolbom of is het toch superfood? Tijdens de zoektocht naar antwoorden test Marlijn of het eten van 35 eieren in een week invloed heeft op je cholesterol en gaat Ersin op zoek naar het superei. Hoe kan het nu toch dat dit simpele eitje voor zoveel reuring zorgt? Een rondgang langs voedingswetenschappers, eierspecialisten en fervente tegenstanders moet antwoord geven.

Overmorgen | 07:08 Gravity Falls

Het Genootschap van het Blinde Oog Tijdens Dipper's zoektocht om de schrijver te vinden, komt hij erachter dat de geschiedenis van Gravity Falls anders in elkaar steekt dan hij dacht.

Overmorgen | 07:26 Flin & Flo

Aflevering 20 Kinderserie over de draak Flin en de ridder Flo, die onverwachts vrienden zijn geworden. Flo heeft ooit Flins leven gered toen hij nog klein was. Sindsdien hebben de twee een hechte band. Samen vliegen ze de wereld rond in Flo's Draco: de houten draak die hij zelf gebouwd heeft. In hun zoektocht naar kwaadaardige draken beleven de twee helden spannende avonturen waar ze zich samen elke keer weer weten uit te redden.

Overmorgen | 07:55 Ducktales

Luchtpiraten… in de lucht! Kwek is het zat om genegeerd te worden, maar zijn zoektocht naar aandacht gaat te ver wanneer hij zich aansluit bij de flamboyante Don Ravage en zijn bemanning bloeddorstige variétépiraten.

Zoektocht op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 06:00 American Pickers

Seizoen 16 - Aflevering 2 - The Great Pick Off De geweldige zoektocht gaat door, terwijl Mike en Danielle hun teaminspanningen voortzetten om Frank en Robbie aan te pakken voor hun ultieme picker-opschepperij.

Vandaag | 08:46 Puppy Vriendjes S2

Sneller dan een Cheetah / De soep zoektocht De pups gaan op zoek naar een Cheetah die hen het geheim kan geven van hun snelheid. / De pups gaan op een missie om de perfecte kom soep te zoeken voor Bob, die zich niet zo lekker voelt.

Vandaag | 11:00 Homicide: Hours To Kill

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Secrets in Suburbia De sleutel tot het oplossen van de zwaarste misdrijven ligt ergens in de laatste 24 uur van het leven van het slachtoffer. Deze waargebeurde documentaire-reeks volgt rechercheurs bij hun zoektocht in dit cruciale tijdsbestek.

Vandaag | 12:55 Bridezillas

Seizoen 8 - Tifani & Johanne Helse bruid Tifani wil wraak nemen op één van haar bruidsjonkers en besluit een laxerende brownie voor hem klaar te maken. Haar plan neemt echter een onverwachte wending. Johanne is vastbesloten om de perfecte trouwjurk te vinden. Daarvoor worden kosten noch moeite gespaard. Maar de zoektocht naar de trouwjurk verloopt niet vlot...

Vandaag | 13:31 Evert Thielen – De Meester van het Veelluik

Aflevering 3 - Portretten volgens het Oude Ambacht. De serie ‘Evert Thielen, de Meester van het Veelluik’ is gebaseerd op het vele weerzien dat Job Cieraad in de loop der jaren heeft gehad met één van de markantste kunstenaars die Nederland rijk is. Sinds hun eerste ontmoeting is Evert Thielen nationaal en internationaal bekend geworden met zijn veelluiken, waarin figuratieve kunst gecombineerd wordt met symboliek en magie. Als kind raakte Evert in de ban van de veelluiken van de gebroeders Van Eyck. Een opleiding aan de kunstacademie leek vanzelfsprekend, maar hij kon zijn draai niet vinden tussen de experimentele stromingen en gebrek aan belangstelling voor figuratieve kunst. Hij verliet de academie en ging zelf op zoek naar de geheimen van het middeleeuwse schildersambacht. Een zoektocht die meer dan tien jaar duurde. Toewijding, vakmanschap, discipline en liefde voor puurheid zijn aspecten die als een rode draad door deze serie lopen. We zien het allemaal in zijn manier van werken terug op de houten panelen. In zijn monumentale huis en atelier in Brugge volgen wij de schilder op de voet. Zo zijn er beelden te zien van het maken van zijn eigen verf volgens geheel middeleeuwse receptuur. De publieke belangstelling voor zijn veelluiken is heel groot. Deze serie is een lust voor het oog met heel veel nooit eerder getoond materiaal van een bijzonder getalenteerd vakman.

Vandaag | 16:07 Mao Mao: Helden met een puur hart

Aflevering 113 - Populariteitszoektocht Als duidelijk wordt dat Mao Mao niet zo populair is als Dascycloop en Vledermuis, wordt er besloten om van hem een aardigere en meer aaibare held te maken.

Vandaag | 17:35 Krabbé zoekt Picasso

Seizoen 01 - Aflevering 8 van 8 - Op leven en dood - AVROTROS In 1953 begint Picasso een relatie met de 46 jaar jongere Jacqueline Roque, met wie hij in 1961 trouwt. Ze vestigen zich in eerste instantie in Cannes, maar vanwege de niet aflatende stroom bezoekers, verhuizen ze uiteindelijk naar Mougins. Hier trekt Picasso zich terug in zijn studio waar hij werkt alsof de dood hem op de hielen zit. Jacqueline bewaakt het fort en het ene na het andere contact met de buitenwereld wordt verbroken. Aan het einde van zijn leven gaat Picasso in zijn werk het gevecht aan met grootheden als Rembrandt, Velazquez en Manet. Ook Jacqueline is in de werken te herkennen, waarin het gaat over zijn sterfelijkheid, zijn Spaanse identiteit, het isolement waarin hij is terechtgekomen en de zoektocht naar zijn plek in de kunstgeschiedenis. In 1973 sterft Picasso in Mougins. Hij wordt vrijwel zonder aanwezigen begraven in Vauvenargues. In 1985 opent het Picasso Museum in Parijs.

Vandaag | 17:45 Eat Pray Love IMDb: 5.8

IMDB * 5.8 - Film, Elizabeth Gilbert heeft 'alles wat haar hartje begeert' als moderne vrouw: een echtgenoot, een huis en een succesvolle carrière. Maar in plaats van gelukkig te zijn, wordt ze overspoeld door paniek, verdriet en verwarring. ...

Elizabeth Gilbert heeft 'alles wat haar hartje begeert' als moderne vrouw: een echtgenoot, een huis en een succesvolle carrière. Maar in plaats van gelukkig te zijn, wordt ze overspoeld door paniek, verdriet en verwarring. Wanneer zij en haar man scheiden, besluit Elizabeth een jaar lang alleen op reis te gaan. Op haar zoektocht naar evenwicht en geluk bezoekt ze Italië, Indië en Indonesië. Italië staat in het teken van eten en daar leert ze la dolce vita kennen, in India schrobt ze tempelvloeren en maakt ze kennis met de kracht van meditatie, en in Indonesië ontdekt ze de balans tussen ernst en lichtvoetigheid. Op Bali ontmoet ze de liefde van haar leven. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/eat-pray-love

Morgen | 00:05 Bridezillas

Seizoen 8 - Tifani & Johanne Helse bruid Tifani wil wraak nemen op één van haar bruidsjonkers en besluit een laxerende brownie voor hem klaar te maken. Haar plan neemt echter een onverwachte wending. Johanne is vastbesloten om de perfecte trouwjurk te vinden. Daarvoor worden kosten noch moeite gespaard. Maar de zoektocht naar de trouwjurk verloopt niet vlot...

Morgen | 00:20 Bassie & Adriaan En De Plaaggeest

Aflevering 1 Kinderserie. Clown Bassie en acrobaat Adriaan zijn allebei op zoek naar een baan, maar tijdens hun zoektocht worden ze steeds lastiggevallen door een zekere plaaggeest.

Morgen | 00:46 Bassie & Adriaan En De Plaaggeest

Aflevering 2 Kinderserie. Clown Bassie en acrobaat Adriaan zijn allebei op zoek naar een baan, maar tijdens hun zoektocht worden ze steeds lastiggevallen door een zekere plaaggeest.

Morgen | 01:10 Bassie & Adriaan En De Plaaggeest

Aflevering 3 Kinderserie. Clown Bassie en acrobaat Adriaan zijn allebei op zoek naar een baan, maar tijdens hun zoektocht worden ze steeds lastiggevallen door een zekere plaaggeest.

Morgen | 01:36 Bassie & Adriaan En De Plaaggeest

Aflevering 4 Kinderserie. Clown Bassie en acrobaat Adriaan zijn allebei op zoek naar een baan, maar tijdens hun zoektocht worden ze steeds lastiggevallen door een zekere plaaggeest.

Morgen | 02:01 Bassie & Adriaan En De Plaaggeest

Aflevering 5 Kinderserie. Clown Bassie en acrobaat Adriaan zijn allebei op zoek naar een baan, maar tijdens hun zoektocht worden ze steeds lastiggevallen door een zekere plaaggeest.

Morgen | 02:15 No One Can Brush My Hair Like the Wind

Film, Twee eenzame zielen raken verstrikt in een wanhopige zoektocht: de moeizame relatie tussen een eenzame schrijfster en een jong meisje dat haar leven binnenkomt.

Twee eenzame zielen raken verstrikt in een wanhopige zoektocht: de moeizame relatie tussen een eenzame schrijfster en een jong meisje dat haar leven binnenkomt.

Morgen | 02:23 Bassie & Adriaan En De Plaaggeest

Aflevering 6 Kinderserie. Clown Bassie en acrobaat Adriaan zijn allebei op zoek naar een baan, maar tijdens hun zoektocht worden ze steeds lastiggevallen door een zekere plaaggeest.

Morgen | 03:37 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 141 van 240 - Zoektocht, De Anais' "Daisy de Ezel" pop wordt door de andere kinderen afgepakt op de schoolbus. Als blijkt dat Daisy in handen is gevallen van Tina Rex, roept Anais de hulp in van Gumball en Darwin om haar terug te krijgen.

Morgen | 06:45 Gravity Falls

Sokken Opera Mabel schrijft een sokkenopera om indruk te maken op een poppenspeler, maar de show draait de soep in wanneer Dipper's zoektocht naar het ontrafelen van raadsels in een supernatuurlijke ramp uitloopt.

Morgen | 07:10 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 642 - De Zoektocht Vader Richard is werkloos en zit thuis. Iedereen denkt dat hij niet zoveel doet op een dag, maar niets is minder waar…

Morgen | 17:25 NCIS

Seizoen 7 - Masquerade Het team probeert in Washington een aanslag met een nucleaire bom te verijdelen. Hun zoektocht naar de bom wordt bemoeilijkt door Hart, die één van de verdachten verdedigt.

Morgen | 19:10 Chinese Zodiac

Morgen - Film, Om de wereld te redden van de ondergang, moet geheim agent Asian Hawk (Jackie Chan) twaalf bronzen dierenriemhoofden verzamelen. De hoofden werden in 1860 geplunderd door de Franse en Britse legers uit het Keizerlijke zomerpaleis in ...

Om de wereld te redden van de ondergang, moet geheim agent Asian Hawk (Jackie Chan) twaalf bronzen dierenriemhoofden verzamelen. De hoofden werden in 1860 geplunderd door de Franse en Britse legers uit het Keizerlijke zomerpaleis in Peking. Bij zijn zoektocht wordt Hawk geassisteerd door een Chinese studente en een vrouw uit Parijs. Niks zal hem stoppen op zijn laatste missie om de artefacten terug te vinden: vuurgevechten, parachutesprongen, achtervolgingen en heel veel explosies.

Morgen | 19:20 Home and Away

Robbo speelt een gevaarlijk spel met de vijand. Ziggy worstelt met de problemen in haar familie. Mackenzie en Dean hebben een goed gesprek. Robbo geraakt geen stap verder in zijn zoektocht naar Dylan en vreest dat er Jasmine iets zal overkomen.

Morgen | 19:45 Huizenjagers

Seizoen 2 Dorien en Ronald zijn beiden personal coach en vormen een sportief koppel dat droomt van een woning met voldoende ruimte om een fitnessruimte op te starten. Ondanks hun mooi budget, wordt de zoektocht niet makkelijk in de dure regio Herent-Haacht.

Morgen | 20:30 School of Rock

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Ons Verhaal (Maar Meer Over Mezelf) In Summer's voortdurende zoektocht naar haar rol in de band, wil ze persé de songwriter van de band worden. Als ze merkt dat ze moeite heeft om zichzelf te uiten helpt Dewey haar innerlijke gevoel te vinden.

Morgen | 21:54 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 642 - De Zoektocht Vader Richard is werkloos en zit thuis. Iedereen denkt dat hij niet zoveel doet op een dag, maar niets is minder waar…

Morgen | 22:35 Stella Blómkvist

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 6 - KRO-NCRV Stella Blómkvist is een slimme, eigenwijze advocate. De IJslandse gaat het gevaar niet uit de weg en om haar doel te bereiken deinst ze er niet voor terug om de regels aan haar laars te lappen. Wanneer de assistente van de premier wordt vermoord, werpt Stella zich op als advocaat van Saemi, de hoofdverdachte. In haar zoektocht naar de waarheid komt ze op het spoor van corruptie en verduistering.

Morgen | 22:55 Huizenjagers

Seizoen 2 Dorien en Ronald zijn beiden personal coach en vormen een sportief koppel dat droomt van een woning met voldoende ruimte om een fitnessruimte op te starten. Ondanks hun mooi budget, wordt de zoektocht niet makkelijk in de dure regio Herent-Haacht.

Morgen | 23:00 Hometown Homicide

Seizoen 1 - Aflevering 1 - All News Is Local In 2000 werd de 17-jarige Jessica Carpenter dood aangetroffen door haar moeder. Verslaggevers en familieleden vertellen over de zoektocht naar een mogelijke seriemoordenaar.

Overmorgen | 00:45 Home and Away

Robbo speelt een gevaarlijk spel met de vijand. Ziggy worstelt met de problemen in haar familie. Mackenzie en Dean hebben een goed gesprek. Robbo geraakt geen stap verder in zijn zoektocht naar Dylan en vreest dat er Jasmine iets zal overkomen.

Overmorgen | 02:45 De jurk

Seizoen 1 - Michèle, Eline & Véronique Bruid Eline maakt een feestje van haar zoektocht. Een pretpakket en uitgebreide jury doen haar paskamer swingen, want een jurk kies je niet alleen. Michèle weet niet goed wat ze precies wil. Ze vertrouwt op het ervaren oog van haar mama. Véronique wil eruit springen met haar unieke jurk. Ze kiest niet voor een sluier, maar voor een origineel alternatief.

Overmorgen | 02:50 Stella Blómkvist

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 6 - KRO-NCRV Stella Blómkvist is een slimme, eigenwijze advocate. De IJslandse gaat het gevaar niet uit de weg en om haar doel te bereiken deinst ze er niet voor terug om de regels aan haar laars te lappen. Wanneer de assistente van de premier wordt vermoord, werpt Stella zich op als advocaat van Saemi, de hoofdverdachte. In haar zoektocht naar de waarheid komt ze op het spoor van corruptie en verduistering.

Overmorgen | 06:28 Telekids Mini's: Super Wings

Zoektocht op het plein Animatieserie. Het schattige vliegtuigje Jett vliegt de wereld rond om pakketjes te bezorgen bij kinderen. Als Jett problemen tegenkomt, wordt hij geholpen door zijn vrienden Dizzy, Jerome en Donnie. Ze hebben speciale krachten waardoor ze niet alleen kunnen vliegen, maar ook kunnen klimmen, rennen, tillen, graven en zelfs diepzeeduiken! Samen ontdekken ze nieuwe landen en leren ze allerlei culturen kennen. Grijp je paspoort en ga mee op reis met de Super Wings!

Overmorgen | 07:08 Gravity Falls

Het Genootschap van het Blinde Oog Tijdens Dipper's zoektocht om de schrijver te vinden, komt hij erachter dat de geschiedenis van Gravity Falls anders in elkaar steekt dan hij dacht.

Overmorgen | 07:55 Ducktales

Luchtpiraten… in de lucht! Kwek is het zat om genegeerd te worden, maar zijn zoektocht naar aandacht gaat te ver wanneer hij zich aansluit bij de flamboyante Don Ravage en zijn bemanning bloeddorstige variétépiraten.

Overmorgen | 08:15 Say Yes to the Dress UK

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Wedding Dress Stress Elena wil een enorme jurk voor haar bruiloft, maar wat vindt haar entourage daarvan? Katie's zoektocht naar een jurk waarin je ziet dat ze is afgevallen, loopt op huilen uit.

Overmorgen | 08:30 Teen Titans Go!

Aflevering 101 van 309 - Gehaktballenfeest Terwijl hij Raven mee wil laten doen met een gehaktballenfeest, vuurt Cyborg een half vlees, half robot gehaktbal in haar mond, waardoor ze haar tand breekt en de octopus demon die in haar mond woont vrij laat./Robin's geliefde staf wordt gebroken door de andere Titans, dus hij gaat op een moeilijke zoektocht naar de Heelalboom om een nieuwe te krijgen.

Overmorgen | 08:39 Teen Titans Go!

Aflevering 102 van 309 - Stafvergadering Terwijl hij Raven mee wil laten doen met een gehaktballenfeest, vuurt Cyborg een half vlees, half robot gehaktbal in haar mond, waardoor ze haar tand breekt en de octopus demon die in haar mond woont vrij laat./Robin's geliefde staf wordt gebroken door de andere Titans, dus hij gaat op een moeilijke zoektocht naar de Heelalboom om een nieuwe te krijgen.

Overmorgen | 09:00 Home and Away

Robbo speelt een gevaarlijk spel met de vijand. Ziggy worstelt met de problemen in haar familie. Mackenzie en Dean hebben een goed gesprek. Robbo geraakt geen stap verder in zijn zoektocht naar Dylan en vreest dat er Jasmine iets zal overkomen.

Overmorgen | 11:45 A Kid Like Jake

Overmorgen - Film, Alex en Greg Wheeler (Claire Danes en Jim Parsons) wonen in Brooklyn en hebben altijd geweten dat hun slimme vierjarige zoontje Jake meer interesse had in sprookjesprinsessen dan in speelgoedauto's. Op de kinderopvang wijst ...

Alex en Greg Wheeler (Claire Danes en Jim Parsons) wonen in Brooklyn en hebben altijd geweten dat hun slimme vierjarige zoontje Jake meer interesse had in sprookjesprinsessen dan in speelgoedauto's. Op de kinderopvang wijst juffrouw Judy (Octavia Spencer) hen op het feit dat Jake niet zomaar door een fase gaat. In de zoektocht naar een geschikte basisschool voor hem, spoort ze Alex en Greg aan om een plek te vinden waar Jake als transgender wordt geaccepteerd. Omdat er geen geld is voor een particuliere school, moet het echtpaar beslissen of ze de geaardheid van Jake wel willen inzetten om aan een beurs te komen.

Overmorgen | 14:20 Say Yes to the Dress UK

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Wedding Dress Stress Elena wil een enorme jurk voor haar bruiloft, maar wat vindt haar entourage daarvan? Katie's zoektocht naar een jurk waarin je ziet dat ze is afgevallen, loopt op huilen uit.

Overmorgen | 14:40 Krabbé zoekt Picasso

Seizoen 01 - Aflevering 8 van 8 - Op leven en dood - AVROTROS In 1953 begint Picasso een relatie met de 46 jaar jongere Jacqueline Roque, met wie hij in 1961 trouwt. Ze vestigen zich in eerste instantie in Cannes, maar vanwege de niet aflatende stroom bezoekers, verhuizen ze uiteindelijk naar Mougins. Hier trekt Picasso zich terug in zijn studio waar hij werkt alsof de dood hem op de hielen zit. Jacqueline bewaakt het fort en het ene na het andere contact met de buitenwereld wordt verbroken. Aan het einde van zijn leven gaat Picasso in zijn werk het gevecht aan met grootheden als Rembrandt, Velazquez en Manet. Ook Jacqueline is in de werken te herkennen, waarin het gaat over zijn sterfelijkheid, zijn Spaanse identiteit, het isolement waarin hij is terechtgekomen en de zoektocht naar zijn plek in de kunstgeschiedenis. In 1973 sterft Picasso in Mougins. Hij wordt vrijwel zonder aanwezigen begraven in Vauvenargues. In 1985 opent het Picasso Museum in Parijs.

Overmorgen | 17:10 Huizenjagers

Seizoen 2 Dorien en Ronald zijn beiden personal coach en vormen een sportief koppel dat droomt van een woning met voldoende ruimte om een fitnessruimte op te starten. Ondanks hun mooi budget, wordt de zoektocht niet makkelijk in de dure regio Herent-Haacht.

 Meer