Je vindt hier de programma's van Ziekenhuis op tv We hebben de volgende programma's voor Ziekenhuis Bubble Guppies: Seizoen 3 Aflevering 24 Ongelofelijke organen: Molly en Oona komen de burgemeester tegen, die aan het trainen is voor. The A-Team: Actieserie, Seizoen 5 Aflevering 3 Amerikaanse actieserie. Firing Line. Murdock ontsnapt uit het veteranenziekenhuis om. The Big Bang Theory: Komische serie, Seizoen 3 Aflevering 14 Amerikaanse komische serie. Einstein Approximation. Sheldon zit al dagenlang. Z-Healthcare: Zakenmagazine, 'Z Healthcare Logistiek in het ziekenhuis van de toekomst.'. House: Dramaserie, Seizoen 6 Aflevering 6 Amerikaanse ziekenhuisserie. Brave Heart. Het team van House onderzoekt een. Tattoo Nightmares: Morgen - Seizoen 2 Aflevering 6 Behind The 8 Ball: Een softbalcoach met 'Bitch Please' op z'n nek vraagt Tommy om hulp,. The Big Bang Theory: Morgen - Komische serie, Seizoen 3 Aflevering 16 Amerikaanse komische serie. Excelsior Acquisition. Sheldon moet voor. The Good Karma Hospital: Morgen - Seizoen 2 Aflevering 4 Ruby is nog steeds aan het bijkomen van haar ontdekkingen op de theeplantage en moet. House: Morgen - Dramaserie, Seizoen 6 Aflevering 7 Amerikaanse ziekenhuisserie. Known Unknowns. Een groep tienermeisjes dringt. The Good Karma Hospital: Morgen - Seizoen 2 Aflevering 4 Ruby is nog steeds aan het bijkomen van haar ontdekkingen op de theeplantage en moet.

Ziekenhuis op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 19:30 The A-Team

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Amerikaanse actieserie. Firing Line. Murdock ontsnapt uit het veteranenziekenhuis om te voorkomen dat Face, B.A. en Hannibal worden geëxecuteerd.

Vandaag | 19:55 The Big Bang Theory

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Amerikaanse komische serie. Einstein Approximation. Sheldon zit al dagenlang vast in zijn theoretisch onderzoek en slaagt er niet in de laatste hand te leggen aan een formule. Hij neemt een voorbeeld aan Albert Einstein, die de relativiteitstheorie bedacht terwijl hij een saaie en doodgewone job uitoefende, en gaat aan de slag als keukenhulpje bij The Cheesecake Factory.

Vandaag | 23:02 House

Seizoen 6 - Aflevering 6 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Brave Heart. Het team van House onderzoekt een roekeloze politiedetective wiens vader, grootvader en overgrootvader allen op 40-jarige leeftijd aan een mysterieuze hartkwaal stierven. Maar er zijn geen symptomen die doen vermoeden dat hem hetzelfde lot wacht. Precies daarom is House er niet op gebrand deze zaak onder de loep te nemen. Intussen wordt Chase achtervolgd door de Dibala-zaak.

Morgen | 20:00 The Big Bang Theory

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Amerikaanse komische serie. Excelsior Acquisition. Sheldon moet voor de politierechtbank verschijnen omdat hij enkele weken geleden een rood licht negeerde toen hij Penny naar het ziekenhuis bracht. Hierdoor mist hij wel een signeersessie van Spider-Man-stripauteur Stan Lee. Dit vergeeft hij Penny nooit. Tot overmaat van ramp heeft de rechter geen oren naar zijn verdedigingspleidooi.

Morgen | 22:40 House

Seizoen 6 - Aflevering 7 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Known Unknowns. Een groep tienermeisjes dringt stiekem een rockconcert binnen. De drummer van de groep neemt twee van hen, Jordan en Phoebe, mee naar de backstageruimte. Wanneer de meisjes opnieuw samenkomen, zwellen Jordans handen en voeten plots op en valt ze flauw. Dokter House besluit het meisje te behandelen, maar ze is niet volledig eerlijk over wat er die avond is gebeurd.

Overmorgen | 17:15 Brugklas

Seizoen 7 - Aflevering 76 - Nederlandse jeugdserie. Terug in het ziekenhuis. Bo en Selma liegen dat ze bij elkaar slapen om naar een feestje te kunnen. Maar wanneer Bo haar enkel verzwikt kunnen de meiden zowel niet naar huis als naar het feest.

Overmorgen | 21:30 Chicago P.D

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. Endings. Na een brand in een flatgebouw wordt een patiënt vermist uit het Chicago Med-ziekenhuis. Het team ontdekt dat de patiënt een chip in haar lichaam heeft en ze vermoeden dat zij het slachtoffer is van mensensmokkel. Ondertussen heeft Halstead moeite met het overlijden van zijn vader en wordt hij gedwongen om de zaak van op een afstand te volgen.

Overmorgen | 22:25 The Resident

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Amerikaanse dramaserie. Comrades in Arms. Dr. Jude Silva, een oude makker uit het leger en een collega-chirurg, bezoekt Conrad in het ziekenhuis. Louise, een medewerker in het ziekenhuis, is ziek, maar wil niet behandeld worden. Wanneer ze instort, proberen de geneeskundigen haar de beste zorg te bieden, maar wanneer ze erachter komen dat ze geen papieren heeft, moeten ze het opnemen tegen Barb Olson.

Overmorgen | 22:45 House

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Teamwork. Pornoacteur Hank Hardwick verliest het bewustzijn op de set van zijn nieuwste film. Hij heeft te kampen met zware oogpijn en wordt meteen naar het Princeton Plainsboro-ziekenhuis gebracht. House staat te popelen om deze zaak te onderzoeken. Zodra Cuddy hem zijn dokterslicentie teruggeeft, kan hij opnieuw aan de slag gaan. Maar door het plotse vertrek van Cameron en Chase heeft hij enkel Foreman om hem te assisteren bij zijn zoektocht naar de oorzaak van Hardwicks toestand.

Do 22 augustus 2019 | 09:15 VPRO Tegenlicht

Aflevering 9 - Reportagemagazine waarin nieuwe ideeën en trends worden onderzocht binnen de wereld van politiek, economie, maatschappij, technologie en wetenschap. Exit Slotervaartziekenhuis. Reportage (2019) van Jos de Putter en Sarah van der Lely over de impact van marktwerking en de ontreddering van de gezondheidszorg aan de hand van het faillissement van het Amsterdamse Slotervaartziekenhuis. Op de dag dat Sarah van der Lely in het Slotervaartziekenhuis haar coschappen start, wordt het failliet verklaard. Ze legt met een kleine camera vast hoe het ziekenhuis op een fiasco afstevent.

Do 22 augustus 2019 | 21:55 The Resident

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Amerikaanse dramaserie. Comrades in Arms. Dr. Jude Silva, een oude makker uit het leger en een collega-chirurg, bezoekt Conrad in het ziekenhuis. Louise, een medewerker in het ziekenhuis, is ziek, maar wil niet behandeld worden. Wanneer ze instort, proberen de geneeskundigen haar de beste zorg te bieden, maar wanneer ze erachter komen dat ze geen papieren heeft, moeten ze het opnemen tegen Barb Olson.

Do 22 augustus 2019 | 22:40 House

Seizoen 6 - Aflevering 9 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Ignorance Is Bliss. Wetenschapper Jimmy Sidas is een genie, maar hij kiest er bewust voor om als koerier te werken. Hij wil niet leven met de druk die een job in de wetenschap met zich mee zou brengen. Hij is liever gelukkig dan briljant. Op een dag komt Jimmy tot de vaststelling dat hij zijn naam niet meer kan schrijven. Hij wordt opgenomen met allerlei vreemde symptomen. House en zijn team nemen het onderzoek voor hun rekening. Ondertussen probeert House ook nog een breuk te forceren tussen Cuddy en haar vriend Lucas.

Vr 23 augustus 2019 | 22:40 House

Seizoen 6 - Aflevering 10 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Wilson. Wilson gaat jagen met Tucker, een ex-patiënt. Deze uitstap is een jaarlijkse traditie om Tuckers overwinning in de strijd tegen kanker te vieren. Plots verliest Tucker echter elk gevoel in zijn arm. Dit zou kunnen wijzen op een beroerte of een terugkeer van de kanker. Testen in het Princeton Plainsboro-ziekenhuis doen echter vermoeden dat de oorzaak elders moet worden gezocht. Wanneer Wilson een koortsblaasje op de lip van Tuckers vriendin opmerkt, denkt hij dat zijn vriend een virus heeft opgelopen. House is het niet eens met Wilsons diagnose. Hij is ervan overtuigd dat Tucker opnieuw kanker heeft. Hij wil er zelfs geld op verwedden.

Za 24 augustus 2019 | 13:00 Nederland Proeft

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Culinair magazine. Ed gaat aan de slag met een groente die te weinig gebruikt wordt in de Hollandse keuken: venkel! Winston bezoekt een ziekenhuis dat werkt met een bijzonder voedselconcept.

Za 24 augustus 2019 | 19:30 Vtwonen

Seizoen 6 - Aflevering 6 - Interieurmagazine. Maarssen. Joelle en Roderick hebben kinderen in verschillende levensfases. Daarnaast werken ze beiden in het ziekenhuis en hebben ze te maken met onregelmatige tijden. Joelle en Roderick proberen rust en een fijn thuis voor iedereen te creëren, maar komen vooral tijd en inspiratie te kort om dit te bewerkstelligen. De kinderen hebben allen een eigen kamer, maar de woonkamer is een gemengd zooitje.

Za 24 augustus 2019 | 19:30 Helden van hier: Door het vuur

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Vlaamse realityreeks over de brandweerlui en ambulanciers van Brandweerzone Centrum Gent. Midden in de nacht is brand gesticht in een woning waar drie mensen liggen te slapen. Verschillende brandweerposten rukken uit om het vuur met man en macht te bestrijden. Bij het blussen krijgen ze van de politie te horen dat er mogelijk kwaad opzet in het spel is. De ambulanciers worden uitgestuurd naar een hoogzwangere vrouw met hevige weeën. Al snel is het duidelijk dat de vrouw niet op tijd op de materniteit zal geraken. De ambulanceploeg moet met spoed uitrukken voor een vrouw met een zwak hart die bewusteloos op haar bed ligt. Ze slagen erin haar te reanimeren, maar onderweg naar het ziekenhuis loopt het opnieuw mis ... Voor kersvers duiker Angelo breekt er een uniek moment aan. In de haven is een schip binnengevaren met een dode vinvis op de boeg en de rederij roept de hulp in van de brandweerduikers.

Za 24 augustus 2019 | 22:40 Mia Madre IMDb: 6.8

24/08 - IMDB * 6.8 - Drama, Mia Madre is een Franse, Duitse en Italiaanse dramafilm uit het jaar 2015. De hoofdrollen worden vertolkt door Margherita Buy en John Turturro. Deze film gaat over Margherita. Zij is een regisseuse die een film opneemt ...

Mia Madre is een Franse, Duitse en Italiaanse dramafilm uit het jaar 2015. De hoofdrollen worden vertolkt door Margherita Buy en John Turturro. Deze film gaat over Margherita. Zij is een regisseuse die een film opneemt met de beroemde Amerikaanse acteur Barry Huggins, die nogal een uitgesproken persoonlijkheid is op de set. Buiten de set probeert Margherita haar leven onder controle te houden ondanks dat ze zich zeer machteloos voelt als ze wordt geconfronteerd met de ziekte van haar moeder en het puberen van haar dochter. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/mia-madre

Zo 25 augustus 2019 | 01:00 Vechtershart

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Nederlandse dramaserie. Sponsor. David wil zich ontfermen over de financiële malaise van de sportschool. Maar Nick is daar helemaal niet van gediend. Toch ziet ook Nick dat er iets moet gebeuren wil hij de bruiloftswensen van Kirsten kunnen bekostigen. Een carrièreswitch? Ondertussen vermoedt Selma dat Jerry zich weer op het verkeerde pad begeeft. Hoe komt Jerry anders aan die geheimzinnige beenbreuken waarmee hij in het ziekenhuis ligt?

Zo 25 augustus 2019 | 15:00 Grey's Anatomy

Seizoen 13 - Aflevering 4 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Falling Slowly. Meredith en Nathan proberen uit te zoeken wat er gaande is tussen hen. Amelia zet vraagtekens bij haar relatie met Owen. Alex probeert juist te handelen.

Zo 25 augustus 2019 | 15:45 Grey's Anatomy

Seizoen 13 - Aflevering 5 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Both Sides Now. De patiënten van Meredith en Bailey hebben allebei een levertransplantatie nodig. Owen gaat op bezoek bij andere artsen met het kindje Harriet. En Amelia is bang om Owen iets belangrijks vertellen.

Zo 25 augustus 2019 | 16:30 Helden van hier: Door het vuur

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Vlaamse realityreeks over de brandweerlui en ambulanciers van Brandweerzone Centrum Gent. Midden in de nacht is brand gesticht in een woning waar drie mensen liggen te slapen. Verschillende brandweerposten rukken uit om het vuur met man en macht te bestrijden. Bij het blussen krijgen ze van de politie te horen dat er mogelijk kwaad opzet in het spel is. De ambulanciers worden uitgestuurd naar een hoogzwangere vrouw met hevige weeën. Al snel is het duidelijk dat de vrouw niet op tijd op de materniteit zal geraken. De ambulanceploeg moet met spoed uitrukken voor een vrouw met een zwak hart die bewusteloos op haar bed ligt. Ze slagen erin haar te reanimeren, maar onderweg naar het ziekenhuis loopt het opnieuw mis ... Voor kersvers duiker Angelo breekt er een uniek moment aan. In de haven is een schip binnengevaren met een dode vinvis op de boeg en de rederij roept de hulp in van de brandweerduikers.

Zo 25 augustus 2019 | 21:50 Chicago P.D

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Amerikaanse misdaadserie. Endings. Na een brand in een flatgebouw wordt een patiënt vermist uit het Chicago Med-ziekenhuis. Het team ontdekt dat de patiënt een chip in haar lichaam heeft en ze vermoeden dat zij het slachtoffer is van mensensmokkel. Ondertussen heeft Halstead moeite met het overlijden van zijn vader en wordt hij gedwongen om de zaak van op een afstand te volgen.

Zo 25 augustus 2019 | 22:45 The Resident

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Amerikaanse dramaserie. Comrades in Arms. Dr. Jude Silva, een oude makker uit het leger en een collega-chirurg, bezoekt Conrad in het ziekenhuis. Louise, een medewerker in het ziekenhuis, is ziek, maar wil niet behandeld worden. Wanneer ze instort, proberen de geneeskundigen haar de beste zorg te bieden, maar wanneer ze erachter komen dat ze geen papieren heeft, moeten ze het opnemen tegen Barb Olson.

Ma 26 augustus 2019 | 03:05 Chance

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie. The Unflinching Spark. Jacklyn en Chance geven eindelijk toe aan hun hartstocht. Terwijl Raymond in het ziekenhuis ligt, doorzoeken D en Chance zijn huis op zoek naar bewijs van corruptie.

Ma 26 augustus 2019 | 22:35 House

Seizoen 6 - Aflevering 11 - Amerikaanse ziekenhuisserie. The Down Low. Wanneer drugdealer Mickey in elkaar zakt tijdens het afhandelen van een belangrijke deal, wordt hij door zijn kompaan Eddie naar het Princeton Plainsboro-ziekenhuis gebracht. Mickey is bijzonder karig met het geven van persoonlijke informatie, waardoor House en zijn team op ouderwets detectivewerk zijn aangewezen om te achterhalen aan welke aandoening hij lijdt. Is zijn toestand te wijten aan een cocaïneverslaving of is er een andere oorzaak?

Di 27 augustus 2019 | 18:40 Two and a Half Men

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Amerikaanse komische serie. A Lung Full of Alan. Tijdens zijn schooljaren was Alan goed bevriend met Jamie. Het doet hem dan ook genoegen dat ze hem na al die jaren eens komt opzoeken. Als tiener pestte Charlie het meisje onophoudelijk, maar wanneer hij vaststelt dat het lelijke eendje een sierlijke zwaan geworden is, stelt hij meteen alles in het werk om haar te veroveren. Ook Alan blijft niet ongevoelig voor haar charmes, maar Jamie houdt er een eigen agenda op na.

Di 27 augustus 2019 | 23:00 House

Seizoen 6 - Aflevering 12 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Remorse. House en zijn team ontfermen zich over Valerie, een bijzonder aantrekkelijke zakenvrouw die met hevige pijnscheuten in haar oor kampt. Haar uiterlijk is zowat de enige reden voor House om deze zaak aan te nemen. Ook de andere mannen in zijn team zijn meteen door hun bevallige patiënte gecharmeerd. Thirteen hekelt de oppervlakkigheid van haar collega's en is vastberaden verder te kijken dan Valeries uiterlijke schoonheid.

Wo 28 augustus 2019 | 18:20 The Simpsons

Seizoen 30 - Aflevering 1 - Amerikaanse animatieserie. Bart's Not Dead. Bart gaat een uitdaging aan en eindigt in het ziekenhuis. Als hij daar beweert dat hij in de hemel is geweest en Jezus heeft ontmoet, bieden christelijke producers de Simpsons een moviedeal aan.

 Meer

Ziekenhuis op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 12:25 Bubble Guppies

Seizoen 3 - Aflevering 24 - Ongelofelijke organen: Molly en Oona komen de burgemeester tegen, die aan het trainen is voor de jaarlijkse marathon. Maar als ze buikpijn krijgt, moet ze naar het ziekenhuis voor een controle.

Vandaag | 20:25 Z-Healthcare

'Z-Healthcare - Logistiek in het ziekenhuis van de toekomst.'

Morgen | 06:20 Tattoo Nightmares

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Behind The 8 Ball: Een softbalcoach met 'Bitch Please' op z'n nek vraagt Tommy om hulp, Gus helpt een dame met een tatoeage van een 8-ball die haar verdacht maakt en Jasmines klant kan in het ziekenhuis belanden door z'n tatoeage.

Morgen | 22:00 The Good Karma Hospital

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Ruby is nog steeds aan het bijkomen van haar ontdekkingen op de theeplantage en moet bedenken of ze fouten uit het verleden kan vergeven. Mari gaat de strijd aan met Lydia als een draagmoeder in het ziekenhuis bevalt. 4/6

Overmorgen | 01:55 The Good Karma Hospital

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Ruby is nog steeds aan het bijkomen van haar ontdekkingen op de theeplantage en moet bedenken of ze fouten uit het verleden kan vergeven. Mari gaat de strijd aan met Lydia als een draagmoeder in het ziekenhuis bevalt. 4/6

Overmorgen | 09:10 Ghosted

'Ghost Studz.' (s 1/ep 7) Wanneer de twee zelfvoldane acteurs van spokenjagersprogramma 'Ghost Studz' per ongeluk op echte paranormale activiteiten stuiten, moeten Max en Leroy undercover gaan in een verlaten psychiatrisch ziekenhuis om hen te redden.

Overmorgen | 09:55 Rizzoli & Isles : autopsie d'un meurtre

'Esprit, es-tu là ?.' (s 7/ep 6) Tijdens een onderzoek naar een dubbele moord in een ziekenhuis stuiten Jane en Maura op een oud spookverhaal. Angela kan Frankie overtuigen om mee te gaan naar het concert van Kent.

Overmorgen | 10:50 Scorpion

'Arrivals & Departures.' (s 2) Team Scorpion en Walters ouders bezoeken Megan in het ziekenhuis nadat haar gezondheid verslechterd. Ze worden in quarantaine geplaatst wanneer een dodelijke schimmel iedereen dreigt te infecteren.

Overmorgen | 16:45 Ghosted

'Ghost Studz.' (s 1/ep 7) Wanneer de twee zelfvoldane acteurs van spokenjagersprogramma 'Ghost Studz' per ongeluk op echte paranormale activiteiten stuiten, moeten Max en Leroy undercover gaan in een verlaten psychiatrisch ziekenhuis om hen te redden.

Do 22 augustus 2019 | 15:50 De Kidnappers

22/08 - Jeugdfilm, Nadat de moeder van Anders, Oskar, Winni en hun kleine broertje Bertram in het ziekenhuis is opgenomen en zijzelf met hun vader uit hun flat worden gezet, trekken ze uit nood in bij hun oom Georg. Georg wil een rijk jongetje ...

Nadat de moeder van Anders, Oskar, Winni en hun kleine broertje Bertram in het ziekenhuis is opgenomen en zijzelf met hun vader uit hun flat worden gezet, trekken ze uit nood in bij hun oom Georg. Georg wil een rijk jongetje kidnappen om zo aan geld te komen en vraagt de kinderen om hulp. Die willen eerst niet, maar als hun vader geen werk kan vinden stemmen ze toch in.

Do 22 augustus 2019 | 18:45 Grey's Anatomy

'Support System.' (s 8/ep 19) Cristina is ontroostbaar en probeert Owen details over zijn affaire te laten bekennen. Mark is voor één dag hoofd van het ziekenhuis en neemt zijn taak zeer ernstig. Hij krijgt ruzie met Richard over een levertransplantatie van een patiënt. Callie helpt Meredith bij het studeren voor een examen en Arizona, Callie en Bailey plannen een ladies night voor Teddy.

Do 22 augustus 2019 | 23:45 Chicago Fire

'Who Lives and Who Dies.' (s 5/ep 11) Dawson moet haar emoties bedwingen nadat ze wordt opgeroepen naar een ongeluk waarbij een zwangere vrouw is betrokken. Casey wordt bij een woningbrand gedwongen om een lastige belissing te nemen wanneer twee kritieke slachtoffers hulp nodig hebben. Ondertussen groeien Severide en Anna naar elkaar toe tijdens hun herstel in het ziekenhuis.

Vr 23 augustus 2019 | 06:45 Tattoo Nightmares

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Disco Love: Jasmine ontdekt hoe ver een meisje kan gaan voor de liefde, Gus belandt in 1978 voor een tattoohustle en Tommy probeert een mislukt eerbetoon uit te wissen waardoor de vrouw van zijn klant verlamd in het ziekenhuis kwam te liggen.

Ma 26 augustus 2019 | 17:20 My Cat From Hell

Seizoen 8 - Aflevering 3 - Nightmare On Cat Street: Gedragsexpert Jackson Galaxy helpt mensen met probleemkatten, waaronder poezen die relatiebreuken veroorzaken en terrorkatten die hun baasje in het ziekenhuis doen belanden.

Ma 26 augustus 2019 | 17:20 My Cat From Hell

Seizoen 8 - Aflevering 3 - Nightmare On Cat Street: Gedragsexpert Jackson Galaxy helpt mensen met probleemkatten, waaronder poezen die relatiebreuken veroorzaken en terrorkatten die hun baasje in het ziekenhuis doen belanden.

Di 27 augustus 2019 | 01:35 My Cat From Hell

Seizoen 8 - Aflevering 3 - Nightmare On Cat Street: Gedragsexpert Jackson Galaxy helpt mensen met probleemkatten, waaronder poezen die relatiebreuken veroorzaken en terrorkatten die hun baasje in het ziekenhuis doen belanden.

Di 27 augustus 2019 | 01:35 My Cat From Hell

Seizoen 8 - Aflevering 3 - Nightmare On Cat Street: Gedragsexpert Jackson Galaxy helpt mensen met probleemkatten, waaronder poezen die relatiebreuken veroorzaken en terrorkatten die hun baasje in het ziekenhuis doen belanden.

Di 27 augustus 2019 | 11:50 My Cat From Hell

Seizoen 8 - Aflevering 3 - Nightmare On Cat Street: Gedragsexpert Jackson Galaxy helpt mensen met probleemkatten, waaronder poezen die relatiebreuken veroorzaken en terrorkatten die hun baasje in het ziekenhuis doen belanden.

Di 27 augustus 2019 | 11:50 My Cat From Hell

Seizoen 8 - Aflevering 3 - Nightmare On Cat Street: Gedragsexpert Jackson Galaxy helpt mensen met probleemkatten, waaronder poezen die relatiebreuken veroorzaken en terrorkatten die hun baasje in het ziekenhuis doen belanden.

Di 27 augustus 2019 | 17:00 Married With Secrets

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Dr. Deception: Wanneer Jean Claude Dominique wordt aangereden, haast zijn vrouw zich naar het ziekenhuis, waar ze geconfronteerd wordt met zijn andere vrouw. De ontmoeting leidt tot een drama.

Wo 28 augustus 2019 | 04:50 Bubble Guppies

Seizoen 3 - Aflevering 24 - Ongelofelijke organen: Molly en Oona komen de burgemeester tegen, die aan het trainen is voor de jaarlijkse marathon. Maar als ze buikpijn krijgt, moet ze naar het ziekenhuis voor een controle.

Wo 28 augustus 2019 | 08:45 Married With Secrets

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Dr. Deception: Wanneer Jean Claude Dominique wordt aangereden, haast zijn vrouw zich naar het ziekenhuis, waar ze geconfronteerd wordt met zijn andere vrouw. De ontmoeting leidt tot een drama.

 Meer

Ziekenhuis gemist

Gisteren 23:20 Superhospital

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityreeks die achter de schermen kijkt van het Royal Derby Hospital. In deze aflevering volgen we ex-buitenwippers Scott en Malcolm, die de pubs en clubs van Derby tien jaar geleden hebben ingeruild voor dit ziekenhuis. Hun job als veiligheidsagent blijkt bijzonder onvoorspelbaar te zijn. We maken ook kennis met twee verpleegsters: Becki, die op de neonatale afdeling een band vormt met de ouders van de premature Jacob, en Lee, die op de spoeddienst een vrouw moet helpen die aan het bevallen is op de achterbank van een auto. In het ziekenhuis beginnen niet alleen levens, soms eindigen ze daar ook. Daarom nemen we ook een kijkje in het mortuarium.

Gisteren 18:10 Superhospital

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityreeks die achter de schermen kijkt van het Royal Derby Hospital. In deze aflevering volgen we ex-buitenwippers Scott en Malcolm, die de pubs en clubs van Derby tien jaar geleden hebben ingeruild voor dit ziekenhuis. Hun job als veiligheidsagent blijkt bijzonder onvoorspelbaar te zijn. We maken ook kennis met twee verpleegsters: Becki, die op de neonatale afdeling een band vormt met de ouders van de premature Jacob, en Lee, die op de spoeddienst een vrouw moet helpen die aan het bevallen is op de achterbank van een auto. In het ziekenhuis beginnen niet alleen levens, soms eindigen ze daar ook. Daarom nemen we ook een kijkje in het mortuarium.

Gisteren 15:45 Grey's Anatomy

Seizoen 13 - Aflevering 3 - Amerikaanse ziekenhuisserie. I Ain't No Miracle Worker. Er gebeurt een auto-ongeluk tijdens een begrafenis. Vervolgens zit de familie kibbelend in het ziekenhuis. Arizona is terug uit New-York en Amelia schiet Meredith en Maggie te hulp.

Gisteren 11:10 Extant

'Change Scenario.' (s 2/ep 1) Molly werd opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis, maar weet te ontsnappen.

Gisteren 08:10 Cheers

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie. Little Sister Don't Cha. Terwijl Carla in het ziekenhuis vertoeft voor de geboorte van haar nieuwste spruit, neemt haar zus Annette haar job in Cheers over. De vrouw weet van aanpakken en versiert elke kerel die ze te zien krijgt. De naïeve Cliff denkt dat Annette echt voor hem valt.

Gisteren 07:45 Cheers

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Amerikaanse komische serie. Power Play. Sam en Diane staan eindelijk open voor een relatie met elkaar. Maar de stamgasten in Cheers staan sceptisch tegenover het nieuwe koppel. Volgens hen zijn de slaagkansen beperkt. Ook Diane twijfelt al snel aan haar beslissing.

Gisteren 06:15 One Born Every Minute

Het is een drukke avond op de afdeling. Sarah en haar verloofde Chris komen acht weken te vroeg het ziekenhuis binnen. Gary is zelf nog een kind, maar wil een verantwoordelijke vader en een goeie echtgenoot worden. Chloe en Daniel kijken er naar uit om hun pasgeboren kindje in de armen te sluiten.

Gisteren 01:35 Scorpion

'Arrivals & Departures.' (s 2) Team Scorpion en Walters ouders bezoeken Megan in het ziekenhuis nadat haar gezondheid verslechterd. Ze worden in quarantaine geplaatst wanneer een dodelijke schimmel iedereen dreigt te infecteren.

Gisteren 00:10 Vechtershart

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Nederlandse dramaserie. De verloren zoon. Terwijl Nick gedesillusioneerd langs de Duitse autobaan struint, wordt John Roest met spoed opgenomen in het ziekenhuis, waar artsen vechten voor zijn leven.

Eergisteren 21:55 Chicago Med

Seizoen 4 - Aflevering 19 - Amerikaanse dramaserie. Never Let You Go. Het ziekenhuis gaat in lockdown wanneer een man met een pistool medisch personeel gegijzeld houdt.

Eergisteren 20:00 The Big Bang Theory

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Amerikaanse komische serie. Psychic Vortex. Leonard vindt het belachelijk dat Penny het advies van een waarzegster serieus neemt en hij drijft de spot met haar. Daar krijgt hij al snel spijt van. Hij verontschuldigt zich en besluit haar te vergezellen bij haar volgende bezoek aan haar waarzegster. Ondertussen slaagt Rajesh erin om Sheldon mee te sleuren naar een feestje, zodat ze nieuwe vrouwen kunnen ontmoeten.

Eergisteren 17:05 Witse

Seizoen 6 - Aflevering 8 - Politieserie. In de fout. Een jager wordt in de borst geschoten. Witse ontdekt dat het slachtoffer, een succesvol chirurg en berucht rokkenjager, ook 'doktertje' speelde met de vrouw van een collega. Die laatste is lang niet de enige verdachte; het ziekenhuis blijkt een wespennest van ambitie en jaloezie. Het onderzoek krijgt een andere wending wanneer blijkt dat er nog een ander verdacht overlijden is geweest. Witse wil de zaak uitzoeken, maar stoot op het medisch beroepsgeheim.

Eergisteren 13:50 The Angriest Man in Brooklyn IMDb: 5.7

Eergisteren - IMDB * 5.7 - Komedie, Henry Altmann, nors als altijd, wordt wakker met een barstende hoofdpijn en haast zich naar het ziekenhuis. Helaas krijgt hij te horen dat zijn arts met vakantie is en dat de nieuwe dokter Sharon Gill hem zal ...

Henry Altmann, nors als altijd, wordt wakker met een barstende hoofdpijn en haast zich naar het ziekenhuis. Helaas krijgt hij te horen dat zijn arts met vakantie is en dat de nieuwe dokter Sharon Gill hem zal ontvangen. Sharon zit een beetje in de put sinds haar geliefde kat Harold zelfmoord heeft gepleegd door uit het raam te springen. In eerste instantie ergert Henry zich aan Sharon, totdat ze hem vertelt dat hij waarschijnlijk nog maar 90 minuten te leven heeft.

Eergisteren 09:55 De Kidnappers

Eergisteren - Jeugdfilm, Nadat de moeder van Anders, Oskar, Winni en hun kleine broertje Bertram in het ziekenhuis is opgenomen en zijzelf met hun vader uit hun flat worden gezet, trekken ze uit nood in bij hun oom Georg. Georg wil een rijk jongetje ...

Nadat de moeder van Anders, Oskar, Winni en hun kleine broertje Bertram in het ziekenhuis is opgenomen en zijzelf met hun vader uit hun flat worden gezet, trekken ze uit nood in bij hun oom Georg. Georg wil een rijk jongetje kidnappen om zo aan geld te komen en vraagt de kinderen om hulp. Die willen eerst niet, maar als hun vader geen werk kan vinden stemmen ze toch in.

 Meer