Je vindt hier de programma's van Zelfmoord op tv We hebben de volgende programma's voor Zelfmoord NCIS: Serie, Seizoen 4 Once a Hero Het NCIS team moet uitpluizen wat er gebeurd is met een gehonoreerde veteraan van de. Midsomer Murders: Serie/soap, Seizoen 8 Aflevering 1 van 16 Things That Go Bump in The Night: Part 1 Deel 1/2. Het lichaam van Patrick. Midsomer Murders: Serie/soap, Seizoen 8 Aflevering 2 van 16 Things That Go Bump in The Night: Part 2 Deel 2/2. Het lichaam van Patrick. White house farm: Serie, Aflevering 2 van 6 Een nieuwe verklaring van de familie verduidelijkt veel voor speurders Stan en Mick, maar. Blue Bloods: Misdaadserie, Seizoen 7 Aflevering 20 Amerikaanse misdaadserie. No Retreat, No Surrender. Tijdens het onderzoek naar de. Death in Paradise: Morgen - Serie/soap, Seizoen 3 Aflevering 8 van 8 Een inwoner van een bejaardentehuis lijkt zelfmoord te hebben. Midsomer Murders: Morgen - Serie/soap, Seizoen 8 Aflevering 1 van 16 Things That Go Bump in The Night: Part 1 Deel 1/2. Het lichaam van. Midsomer Murders: Morgen - Serie/soap, Seizoen 8 Aflevering 2 van 16 Things That Go Bump in The Night: Part 2 Deel 2/2. Het lichaam van. Breaking Homicide: Morgen - Mystery At The Mansion, Seizoen 1 Aflevering 4 Mystery At The Mansion: In 2001 werd de dood van de 32 jarige. NCIS: Morgen - Actieserie, Seizoen 9 Aflevering 15 Amerikaanse misdaadserie. Secrets. Het team onderzoekt de moord op een.

Zelfmoord op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 01:30 Blue Bloods

Seizoen 7 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. No Retreat, No Surrender. Tijdens het onderzoek naar de zelfmoord van een adolescent, komen Danny en Baez tot de vaststelling dat het hier om moord gaat.

Morgen | 16:05 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 15 - Amerikaanse misdaadserie. Secrets. Het team onderzoekt de moord op een marinekapitein. De man werd aangetroffen met een vreemd kostuum onder zijn kleren.

Morgen | 16:55 NCIS

Seizoen 9 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Psych Out. Wanneer een hooggeplaatste officier dood wordt aangetroffen, moet Gibbs samenwerken met dr. Samantha Ryan van PsyOps Divisie om de waarheid te achterhalen over de mogelijke zelfmoord. DiNozzo krijgt per ongeluk McGees loonbriefje in handen.

Overmorgen | 04:35 Bones

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. The Soldier on The Grave. Bones en Booth trekken naar een soldatenkerkhof. Aan het graf van Charlie Kent, een jonge soldaat en tevens een bijzonder beloftevolle basketspeler die op heldhaftige wijze stierf in Irak, vinden ze het verkoolde lichaam van een jongeman. Aanvankelijk wordt gedacht dat het om een zelfmoord gaat, een symbolische daad als teken van afkeer tegen de oorlogsvoering van het Amerikaanse leger. Maar wanneer Bones en haar onderzoekers de overblijfselen bestuderen, ontdekken ze dat de jongeman Devon Marshall is, een ex-collega uit Charlie Kents eenheid,

Wo 1 april 2020 | 01:50 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Amerikaanse misdaadserie. The Titan On The Tracks. Brennan en Booth onderzoeken de zelfmoord van een man. Hij beroofde zich van het leven door zijn wagen op de treinsporen te parkeren. Een aanstormende passagierstrein sleurde hem mee. Naast hem kwamen ook enkele treinpassagiers om het leven, onder wie senator Paula Davis.

Wo 1 april 2020 | 23:05 Criminal Minds

Seizoen 5 - Aflevering 20 van 23 - A Thousand Words Criminal Minds draait om het eliteteam van de FBI: de BAU (Behavioral Analysis Unit). Zij analyseren de meest gevaarlijke criminelen en stoppen hen voordat ze weer toeslaan. De BAU moet op zoek naar een seriemoordenaar die zelfmoord wil plegen. Bij zijn laatste moord heeft hij verschillende aanwijzingen achter gelaten over zijn slachtoffer.

Do 2 april 2020 | 12:00 ER

Seizoen 7 - Aflevering 20 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Abby ontdekt door een administratieve fout pas op het laatste moment dat haar manisch-depressieve moeder Maggie naar een hoorzitting gaat waardoor ze ontslagen kan worden uit de instelling. Abby haast zich naar de rechtbank om te voorkomen dat haar moeder vroegtijdig vrijgelaten wordt en opnieuw de kans zou krijgen om zelfmoord te plegen. Maggie heeft echter een sterke verdediging opgebouwd. Op de spoedafdeling bezeert dokter Benton ondertussen zijn hand en zorgt zijn gewonde ex-vriendin Carla voor extra problemen.

Do 2 april 2020 | 20:30 A Walk Among the Tombstones IMDb: 6.5

02/04 - IMDB * 6.5 - Crime, A Walk Among the Tombstones is een Amerikaanse misdaadfilm uit 2014 die geschreven en geregisseerd werd door Scott Frank. De film is gebaseerd op het gelijknamig boek van Lawrence Block. New York is in de greep van een ...

A Walk Among the Tombstones is een Amerikaanse misdaadfilm uit 2014 die geschreven en geregisseerd werd door Scott Frank. De film is gebaseerd op het gelijknamig boek van Lawrence Block. New York is in de greep van een reeks brutale moorden. Wanneer de vrouw van een invloedrijke crimineel wordt ontvoerd en de seriemoordenaars losgeld eisen, kan de drugsdealer onmogelijk naar de politie. Hij roept de hulp in van privédetective Matt Scudder. Als voormalig NYPD agent is hij de aangewezen persoon om deze zaak tot op de bodem uit te zoeken. Hij bijt zich vast in het onderzoek en maakt koortsachtig jacht op de psychopaten die de stad terroriseren. Wanneer de enige getuige voor zijn ogen zelfmoord pleegt, lijkt het spoor dood te lopen. Tot Matt onderdeel wordt van het gestoorde spel dat door de moordlustige kidnappers gespeeld wordt. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/a-walk-among-the-tombstones

Zo 5 april 2020 | 21:25 Navy NCIS

Seizoen 17 - Aflevering 16 - Amerikaanse misdaadserie. Ephemera. Het team onderzoekt de zelfmoord van een gepensioneerde marineofficier die een zeldzame, waardevolle - en mogelijk gestolen - munt aan het Nationaal Museum van de Marine heeft overgelaten.

Zelfmoord op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 12:40 NCIS

Seizoen 4 - Once a Hero Het NCIS-team moet uitpluizen wat er gebeurd is met een gehonoreerde veteraan van de marine die dood is teruggevonden in een hotel. Al snel ontdekt het team dat hij geen zelfmoord pleegde en dat hij dakloos was.

Vandaag | 18:00 Midsomer Murders

Seizoen 8 - Aflevering 1 van 16 - Things That Go Bump in The Night: Part 1 Deel 1/2. Het lichaam van Patrick Pennyman, de lokale uitvaartondernemer, wordt door zijn vrouw Janet in het uitvaartcentrum gevonden. Zijn polsen zijn doorgesneden. Maar na onderzoek wordt zelfmoord uitgesloten.

Vandaag | 19:00 Midsomer Murders

Seizoen 8 - Aflevering 2 van 16 - Things That Go Bump in The Night: Part 2 Deel 2/2. Het lichaam van Patrick Pennyman, de lokale uitvaartondernemer, wordt door zijn vrouw Janet in het uitvaartcentrum gevonden. Zijn polsen zijn doorgesneden. Maar na onderzoek wordt zelfmoord uitgesloten.

Vandaag | 21:24 White house farm

Aflevering 2 van 6 Een nieuwe verklaring van de familie verduidelijkt veel voor speurders Stan en Mick, maar zorgt tegelijkertijd voor nog meer vragen. In de pers hebben ze het over een moord-zelfmoordzaak, een theorie die ook de wetsdokter volgt. De frustratie groeit bij Stan en hij neemt de wetsdokter mee naar de plaats delict. Een actie die niet in goede aarde valt bij Taff. Intussen heeft Ann zo haar eigen idee over de zaak en wil het daarover hebben met Taff, maar die laatste heeft daar geen oren naar. Stan is wel benieuwd naar wat ze hem off the record te vertellen heeft.

Morgen | 06:00 Death in Paradise

Seizoen 3 - Aflevering 8 van 8 Een inwoner van een bejaardentehuis lijkt zelfmoord te hebben gepleegd. Het is de taak aan het team om te bewijzen dat het moord was.

Morgen | 07:00 Midsomer Murders

Seizoen 8 - Aflevering 1 van 16 - Things That Go Bump in The Night: Part 1 Deel 1/2. Het lichaam van Patrick Pennyman, de lokale uitvaartondernemer, wordt door zijn vrouw Janet in het uitvaartcentrum gevonden. Zijn polsen zijn doorgesneden. Maar na onderzoek wordt zelfmoord uitgesloten.

Morgen | 07:55 Midsomer Murders

Seizoen 8 - Aflevering 2 van 16 - Things That Go Bump in The Night: Part 2 Deel 2/2. Het lichaam van Patrick Pennyman, de lokale uitvaartondernemer, wordt door zijn vrouw Janet in het uitvaartcentrum gevonden. Zijn polsen zijn doorgesneden. Maar na onderzoek wordt zelfmoord uitgesloten.

Morgen | 09:40 Breaking Homicide

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Mystery At The Mansion: In 2001 werd de dood van de 32-jarige Rebecca Zahau bestempeld als zelfmoord, ondanks sporen die duidden op moord. Heeft de politie zich vergist, of is er iets anders aan de hand?

Morgen | 16:26 Inside the Ambulance

Seizoen 3 - Aflevering 2 Een vrouw heeft zelfmoordneigingen, een jongeman heeft zijn hoofd gestoten en een oudere man is gestruikeld op zijn eigen verjaardagsfeestje. De crew praat over hypochondrisch ambulancepersoneel en uniformen.

Morgen | 19:50 Criminal Minds

Seizoen 3 - Aflevering 15 - A Higher Power Het team wordt naar Pittsburgh geroepen, wanneer een ongebruikelijk aantal zelfmoorden het werk blijkt te zijn van een zogenaamde 'Angel of Death', een seriemoordenaar die in de zorgsector werkt.

Overmorgen | 05:20 A Dinner for Them to Meet

Morgen - A Dinner for Them to Meet, Sandro Lanza, een oude soap acteur, doet na een pijnlijk televisiemoment een poging tot zelfmoord. Dit brengt zijn drie dochters Clara, Betty en Ines de kinderen van drie verschillende vrouwen naar zijn huis in ...

Sandro Lanza, een oude soap-acteur, doet na een pijnlijk televisiemoment een poging tot zelfmoord. Dit brengt zijn drie dochters Clara, Betty en Ines - de kinderen van drie verschillende vrouwen - naar zijn huis in Rome, waar ze elkaar voor het eerst ontmoeten. En besluiten om hem te helpen door op zoek te gaan naar een metgezel.

Overmorgen | 06:25 Homicide Hunter

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Razor's Edge Als de politie de 24-jarige Patrick Ray aantreft met een schotwond door zijn slaap, lijkt het op zelfmoord, maar inspecteur Joe Kenda twijfelt daaraan. Als hij dieper graaft, stuit hij op een moordmysterie dat zowel schokkend als tragisch is.

Overmorgen | 08:35 The Young Ones

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Demolition Anarchist Rick, hippie Neil, rocker Mike en punker Vyvyan zijn vier studenten die een huis delen. Van studeren komt er niet veel in huis, daarvoor hebben ze het te druk met het prediken ze de revolutie en het plegen van geweld - vooral tegen elkaar. Als de jongens een brief van de stad krijgen met de mededeling dat hun verkrotte woonst zal worden gesloopt, verschillen de meningen over hoe dat probleem aangepakt dient. Vyvyan wil de slopers voor zijn door het huis zelf te vernielen; Mike tracht zijn charmes uit te spelen en Neil onderneemt een zelfmoordpoging.

Overmorgen | 13:25 Homicide Hunter

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Razor's Edge Als de politie de 24-jarige Patrick Ray aantreft met een schotwond door zijn slaap, lijkt het op zelfmoord, maar inspecteur Joe Kenda twijfelt daaraan. Als hij dieper graaft, stuit hij op een moordmysterie dat zowel schokkend als tragisch is.

Overmorgen | 14:15 Catfish: The TV Show

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Kayla & Courtney Toen Kayla twee was, vermoordde haar vader haar moeder. Later pleegde hij zelfmoord. Jaren later krijgt Kayla een berichtje van Courtney, een vrouw die beweert contact te hebben met haar vaders geest.

Overmorgen | 14:25 Without a Trace

Seizoen 5 - Without you Een toeriste uit Pennsylvania is verdwenen uit een hotelkamer nadat zij en haar man in hun hotelkamer overvallen zijn. Het FBI-team gaat op onderzoek.

Overmorgen | 14:35 Without a Trace

Seizoen 5 - Deep Water Wanneer een vrouwelijke senator vermist wordt, moeten Jack en zijn team werken onder extra druk van de media en de regering. De senator vertelde haar echtgenoot dat ze naar een spoedvergadering in Washington moest, maar dat blijkt een leugen. Jack vermoedt dat de vrouw ontvoerd werd en dat er snel een eis voor losgeld zal komen, maar die blijft uit. De speurders pluizen vervolgens alle andere mogelijke pistes uit: van politieke vijanden over een stalker tot de zelfmoord van één van haar medewerkers.

Overmorgen | 15:10 Without a Trace

Seizoen 5 - Deep Water Wanneer een vrouwelijke senator vermist wordt, moeten Jack en zijn team werken onder extra druk van de media en de regering. De senator vertelde haar echtgenoot dat ze naar een spoedvergadering in Washington moest, maar dat blijkt een leugen. Jack vermoedt dat de vrouw ontvoerd werd en dat er snel een eis voor losgeld zal komen, maar die blijft uit. De speurders pluizen vervolgens alle andere mogelijke pistes uit: van politieke vijanden over een stalker tot de zelfmoord van één van haar medewerkers.

Overmorgen | 16:10 The Young Ones

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Demolition Anarchist Rick, hippie Neil, rocker Mike en punker Vyvyan zijn vier studenten die een huis delen. Van studeren komt er niet veel in huis, daarvoor hebben ze het te druk met het prediken ze de revolutie en het plegen van geweld - vooral tegen elkaar. Als de jongens een brief van de stad krijgen met de mededeling dat hun verkrotte woonst zal worden gesloopt, verschillen de meningen over hoe dat probleem aangepakt dient. Vyvyan wil de slopers voor zijn door het huis zelf te vernielen; Mike tracht zijn charmes uit te spelen en Neil onderneemt een zelfmoordpoging.

Di 31 maart 2020 | 10:15 Arthur & Claire

31/03 - Arthur & Claire, De vijftigjarige Arthur is ernstig ziek en wil zijn leven beëindigen in een kliniek in Amsterdam. Op de avond van zijn geplande dood, wordt hij opgeschrikt door harde geluiden vanuit de hotelkamer naast de zijne. Hier ...

De vijftigjarige Arthur is ernstig ziek en wil zijn leven beëindigen in een kliniek in Amsterdam. Op de avond van zijn geplande dood, wordt hij opgeschrikt door harde geluiden vanuit de hotelkamer naast de zijne. Hier ontdekt hij Claire (Hannah Hoekstra), een dertigjarig meisje dat zelfmoord wil plegen. Nadat Arthur haar hiervan weet te weerhouden, beginnen de twee aan een nachtelijk avontuur door Amsterdam in de hoop dat ze de zin van het leven hervinden.

Di 31 maart 2020 | 13:50 Without a Trace

Seizoen 5 - Deep Water Wanneer een vrouwelijke senator vermist wordt, moeten Jack en zijn team werken onder extra druk van de media en de regering. De senator vertelde haar echtgenoot dat ze naar een spoedvergadering in Washington moest, maar dat blijkt een leugen. Jack vermoedt dat de vrouw ontvoerd werd en dat er snel een eis voor losgeld zal komen, maar die blijft uit. De speurders pluizen vervolgens alle andere mogelijke pistes uit: van politieke vijanden over een stalker tot de zelfmoord van één van haar medewerkers.

Di 31 maart 2020 | 14:45 Death in Paradise

Seizoen 7 - Aflevering 1 van 8 DI Mooney en zijn team gaan op onderzoek als de verloofde van een hotelmiljardair de dag voor haar extravagante huwelijk van een balkon valt en alles wijst op zelfmoord... ware het niet dat het slachtoffer maar één nagel van haar hand gelakt had.

Di 31 maart 2020 | 18:55 Moonlighting

Seizoen 3 - Maddie's Turn to Cry Een vrouw vraagt Maddie en David om uit te zoeken of haar minnaar nog steeds contact heeft met zijn vrouw. En dan pleegt de echtgenote plots zelfmoord. Maddie moet ondertussen ook beslissen met wie ze verder wil: Sam of David.

Wo 1 april 2020 | 09:35 Death in Paradise

Seizoen 7 - Aflevering 1 van 8 DI Mooney en zijn team gaan op onderzoek als de verloofde van een hotelmiljardair de dag voor haar extravagante huwelijk van een balkon valt en alles wijst op zelfmoord... ware het niet dat het slachtoffer maar één nagel van haar hand gelakt had.

Wo 1 april 2020 | 13:15 Moonlighting

Seizoen 3 - Maddie's Turn to Cry Een vrouw vraagt Maddie en David om uit te zoeken of haar minnaar nog steeds contact heeft met zijn vrouw. En dan pleegt de echtgenote plots zelfmoord. Maddie moet ondertussen ook beslissen met wie ze verder wil: Sam of David.

Do 2 april 2020 | 13:45 Secrets of Eden

02/04 - Secrets of Eden, Stephen Drew is een populaire dominee in het kleine dorpje Haverhill, Vermont. Hij verkeert in shock wanneer Alice en George Hayward, twee trouwe parochianen, om het leven komen tijdens een zelfmoordactie. Het hele dorp ...

Stephen Drew is een populaire dominee in het kleine dorpje Haverhill, Vermont. Hij verkeert in shock wanneer Alice en George Hayward, twee trouwe parochianen, om het leven komen tijdens een zelfmoordactie. Het hele dorp staat bovendien op stelten en niemand begrijpt waarom het anders zo perfecte koppel zich van het leven heeft beroofd. Naarmate er steeds meer duistere geheimen van de twee naar boven komen, moeten de dorpelingen echter vaststellen dat niets was wat het leek. Ook Stephen blijkt het een en ander te verzwijgen.

Do 2 april 2020 | 23:30 Criminal Minds

Seizoen 3 Aflevering 15 - A Higher Power Het team wordt naar Pittsburgh geroepen, wanneer een ongebruikelijk aantal zelfmoorden het werk blijkt te zijn van een zogenaamde 'Angel of Death', een seriemoordenaar die in de zorgsector werkt.

Do 2 april 2020 | 23:30 Criminal Minds

Seizoen 3 - Aflevering 15 - A Higher Power Het team wordt naar Pittsburgh geroepen, wanneer een ongebruikelijk aantal zelfmoorden het werk blijkt te zijn van een zogenaamde 'Angel of Death', een seriemoordenaar die in de zorgsector werkt.

Vr 3 april 2020 | 10:06 Mahler - Symfonie Nr. 1

Jean Paul’s roman ‘Titan’, waarin een artistiek begaafde jongeling zijn plaats niet kan vinden in de samenleving en zich uiteindelijk overgeeft aan wanhoop en zelfmoord, is de inspiratiebron geweest voor Gustav Mahlers Eerste Symfonie. Dit werk ontstond niet zonder slag of stoot: Mahler componeerde het tussen 1887 en 1888 toen hij in zijn 20-er jaren als dirigent werkzaam was bij de Opera in Leipzig. De eerste versie van het werk werd gezien als een symfonisch gedicht in twee delen, met titels die duidelijk een verhaal vertellen. Deze voorloper ging in 1898 in Boedapest in première maar werd slecht ontvangen. Mahler besloot het werk te reviseren: de beeldende titels werden geschrapt en hij liet het originele tweede deel (Blumine) vallen. Het resultaat is een prachtige symfonie, vol met muzikale verwijzingen. Zo is in het eerste deel een eerdere compositie van Mahler te horen (Ging heut' morgens übers Feld uit Lieder eines Fahrenden Gesellen), het tweede deel is een Oostenrijkse Ländler (een boerendans) en in het derde deel maakt hij een toespeling op een wel heel bekende melodie: ‘Vader Jakob’. Al met al is deze Eerste Symfonie een ongelofelijke prestatie voor zo’n jonge componist.

Vr 3 april 2020 | 11:35 KLAAR

Seizoen 1 - Aflevering 15 van 15 - Waarom mensen zelfmoord plegen VRT NWS geeft betrouwbare informatie en duiding voor jongeren rond actuele thema's.

Vr 3 april 2020 | 21:20 CSI: Crime Scene Investigation

Seizoen 11 - Aflevering 18 - Hitting for the Cycle Het team moet tijdens een shift zowel een moord, een zelfmoord als een dodelijk ongeluk onderzoeken. Er worden weddenschappen geplaatst om te zien of er diezelfde avond ook een slachtoffer zal worden binnengebracht dat een natuurlijke dood stierf.

Vr 3 april 2020 | 22:10 CSI: Crime Scene Investigation

Seizoen 11 - Aflevering 19 - Unleashed In een bos wordt het lichaam van een vrouw teruggevonden. Het slachtoffer werd schijnbaar aangevallen door een poema. Langston ontdekt dat de vrouw al dood was toen ze werd verscheurd door het dier. Ondertussen onderzoeken Nick en Robbins de zelfmoord van een zeventienjarig, zwanger meisje.

Vr 3 april 2020 | 22:15 Moord of Zelfmoord

Seizoen 1 - Patrick Bruggeman De 33-jarige Patrick Bruggeman hield altijd al van spanning en avontuur. Toen hij zijn passie voor motorcross moest opgeven, liep hij recht in de armen van spannende vrouwen. Wanneer Patrick in kritieke toestand bij één van zijn vriendinnen werd gevonden en na drie dagen overleed, vertrouwde de familie haar verhaal niet. Volgens de vriendin van Patrick had hij zich opgehangen, maar de sporen op zijn lichaam vertelden een ander verhaal. De familie blijft nu nog steeds met een hoop vragen zitten.

Za 4 april 2020 | 14:05 Death in Paradise

Seizoen 7 - Aflevering 1 van 8 DI Mooney en zijn team gaan op onderzoek als de verloofde van een hotelmiljardair de dag voor haar extravagante huwelijk van een balkon valt en alles wijst op zelfmoord... ware het niet dat het slachtoffer maar één nagel van haar hand gelakt had.

Zo 5 april 2020 | 06:00 Death in Paradise

Seizoen 7 - Aflevering 1 van 8 DI Mooney en zijn team gaan op onderzoek als de verloofde van een hotelmiljardair de dag voor haar extravagante huwelijk van een balkon valt en alles wijst op zelfmoord... ware het niet dat het slachtoffer maar één nagel van haar hand gelakt had.

Zo 5 april 2020 | 06:30 Arthur & Claire

05/04 - Arthur & Claire, De vijftigjarige Arthur is ernstig ziek en wil zijn leven beëindigen in een kliniek in Amsterdam. Op de avond van zijn geplande dood, wordt hij opgeschrikt door harde geluiden vanuit de hotelkamer naast de zijne. Hier ...

De vijftigjarige Arthur is ernstig ziek en wil zijn leven beëindigen in een kliniek in Amsterdam. Op de avond van zijn geplande dood, wordt hij opgeschrikt door harde geluiden vanuit de hotelkamer naast de zijne. Hier ontdekt hij Claire (Hannah Hoekstra), een dertigjarig meisje dat zelfmoord wil plegen. Nadat Arthur haar hiervan weet te weerhouden, beginnen de twee aan een nachtelijk avontuur door Amsterdam in de hoop dat ze de zin van het leven hervinden.

Zo 5 april 2020 | 09:45 Death in Paradise

Seizoen 5 - Aflevering 8 van 8 - The Backpack Killer Het team krijgt te maken met een onmogelijke moordenaar als een backpacker in een afgesloten kamer wordt doodgeschoten. Vandaag is het de trouwdag van JP - maar bereikt hij het altaar?

Zo 5 april 2020 | 10:45 Death in Paradise

Seizoen 7 - Aflevering 1 van 8 DI Mooney en zijn team gaan op onderzoek als de verloofde van een hotelmiljardair de dag voor haar extravagante huwelijk van een balkon valt en alles wijst op zelfmoord... ware het niet dat het slachtoffer maar één nagel van haar hand gelakt had.

Zo 5 april 2020 | 16:15 Midsomer Murders

Seizoen 8 - Aflevering 11 van 16 - Hidden Depths: Part 1 Deel 1/2. Advocaat Nick Turner komt om het leven na een val van zijn dak. Gedacht wordt aan moord, maar Barnaby en Scott speculeren over de vraag of het niet om een zelfmoord gaat.

Zo 5 april 2020 | 17:15 Midsomer Murders

Seizoen 8 - Aflevering 12 van 16 - Hidden Depths: Part 2 Deel 2/2. Advocaat Nick Turner komt om het leven na een val van zijn dak. Gedacht wordt aan moord, maar Barnaby en Scott speculeren over de vraag of het niet om een zelfmoord gaat.

Ma 6 april 2020 | 04:25 Midsomer Murders

Seizoen 8 - Aflevering 11 van 16 - Hidden Depths: Part 1 Deel 1/2. Advocaat Nick Turner komt om het leven na een val van zijn dak. Gedacht wordt aan moord, maar Barnaby en Scott speculeren over de vraag of het niet om een zelfmoord gaat.

 Meer

Zelfmoord gemist

Eerder Vandaag | 03:55 Homicide Hunter

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Razor's Edge Als de politie de 24-jarige Patrick Ray aantreft met een schotwond door zijn slaap, lijkt het op zelfmoord, maar inspecteur Joe Kenda twijfelt daaraan. Als hij dieper graaft, stuit hij op een moordmysterie dat zowel schokkend als tragisch is.

Eerder Vandaag | 02:36 From Him

Na de zelfmoord van zijn vriendje probeert een jongeman diens ouders ervan te overtuigen dat hij van hen hield.

Eerder Vandaag | 00:30 Without a Trace

Seizoen 5 - Deep Water Wanneer een vrouwelijke senator vermist wordt, moeten Jack en zijn team werken onder extra druk van de media en de regering. De senator vertelde haar echtgenoot dat ze naar een spoedvergadering in Washington moest, maar dat blijkt een leugen. Jack vermoedt dat de vrouw ontvoerd werd en dat er snel een eis voor losgeld zal komen, maar die blijft uit. De speurders pluizen vervolgens alle andere mogelijke pistes uit: van politieke vijanden over een stalker tot de zelfmoord van één van haar medewerkers.

Gisteren 22:10 Moord of Zelfmoord

Seizoen 1 - Bryan Berendsen Het was altijd de grote droom van de 19-jarige Bryan Berendsen om militair te worden. In 2010 zou hij dan ook uitgezonden worden naar Afghanistan, maar voor het zover was, gebeurde er iets verschrikkelijks. Na een avond feesten met vrienden viel Bryan van de elfde verdieping van een appartementsgebouw naar beneden. Het onderzoek van de politie wijst op zelfmoord, maar de Familie denkt hier anders over en blijft met veel vragen zitten.

Gisteren 20:00 Homicide Hunter

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Razor's Edge Als de politie de 24-jarige Patrick Ray aantreft met een schotwond door zijn slaap, lijkt het op zelfmoord, maar inspecteur Joe Kenda twijfelt daaraan. Als hij dieper graaft, stuit hij op een moordmysterie dat zowel schokkend als tragisch is.

Gisteren 18:50 Without a Trace

Seizoen 5 - Deep Water Wanneer een vrouwelijke senator vermist wordt, moeten Jack en zijn team werken onder extra druk van de media en de regering. De senator vertelde haar echtgenoot dat ze naar een spoedvergadering in Washington moest, maar dat blijkt een leugen. Jack vermoedt dat de vrouw ontvoerd werd en dat er snel een eis voor losgeld zal komen, maar die blijft uit. De speurders pluizen vervolgens alle andere mogelijke pistes uit: van politieke vijanden over een stalker tot de zelfmoord van één van haar medewerkers.

Gisteren 10:35 Breaking Homicide

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Mystery At The Mansion: In 2001 werd de dood van de 32-jarige Rebecca Zahau bestempeld als zelfmoord, ondanks sporen die duidden op moord. Heeft de politie zich vergist, of is er iets anders aan de hand?

Gisteren 10:01 Jaap van Zweden dirigeert Symphonie Fantastique

De ontmoeting tussen de Franse componist Hector Berlioz en de knappe actrice Harriet Smithson leidde tot een van Berlioz’ beroemdste werken. Nadat Berlioz’ haar Shakespeare had zien spelen was hij op slag verliefd: hij stuurde haar ontelbare liefdesbrieven maar zij beantwoorde er geen één. Berlioz’ hart was gebroken en hij componeerde zijn Symphonie fantastique: Épisode de la vie d'un Artiste...en cinq parties (Symfonie fantastique: Episode uit het leven van een artiest… in vijf delen). Het werk vertelt het verhaal van een jonge artiest die tijdens een aanval van liefdesverdriet zelfmoord probeert te plegen maar niet genoeg gif inneemt: in plaats van te sterven hallucineert hij enkel. Door dit verhaal in de muziek en de uitgebreide orkestbezetting (onder andere vier harpen en een klok), was dit een revolutionair werk.

Gisteren 03:30 Breaking Homicide

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Mystery At The Mansion: In 2001 werd de dood van de 32-jarige Rebecca Zahau bestempeld als zelfmoord, ondanks sporen die duidden op moord. Heeft de politie zich vergist, of is er iets anders aan de hand?

Eergisteren 18:00 Breaking Homicide

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Mystery At The Mansion: In 2001 werd de dood van de 32-jarige Rebecca Zahau bestempeld als zelfmoord, ondanks sporen die duidden op moord. Heeft de politie zich vergist, of is er iets anders aan de hand?