Zanger op tv (tv-tips)

Vandaag | 20:30 De Aristokatten IMDb: 7.1

IMDB * 7.1 - Animatiefilm, The Aristocats (Alternatieve titel: De Aristokatten) is een Amerikaanse animatiefilm uit het jaar 1970. Deze wereldberoemde Disney klassieker is geregisseerd door Wolfgang Reitherman. Met onder andere de stemmen van Phil ...

The Aristocats (Alternatieve titel: De Aristokatten) is een Amerikaanse animatiefilm uit het jaar 1970. Deze wereldberoemde Disney-klassieker is geregisseerd door Wolfgang Reitherman. Met onder andere de stemmen van Phil Harris, Eva Gabor en Sterling Holloway. In het romantische Parijs van 1910 wonen een moederkat Duchess en haar drie kittens, dochter Marie en de zonen Berlioz en Toulouse, in een enorm huis van de gepensioneerde operazangeres Adelaide “Madame” Bonfamille, samen met de butler Edgar Balthazar, het paard Frou Frou en Roquefort de muis, die ook bevriend zijn met de katten. Op een dag laat Madame haar testament opmaken. Ze wil dat al haar bezittingen naar haar katten gaan, daar ze zelf geen familie heeft. Edgar hoort dit en is boos, hij had namelijk verwacht dat híj alles zou erven. Om zijn erfenis veilig te stellen, bedenkt hij een duister plan om van de katten af te komen.. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/de-aristokatten

Overmorgen | 20:35 Beste Zangers: Ruben Annink

Overmorgen - Muziekshow, Deze week is singer songwriter Ruben Annink de hoofdgast in 'Beste Zangers'. Repertoire Het ...

Deze week is singer-songwriter Ruben Annink de hoofdgast in 'Beste Zangers'. Repertoire Het belooft een hele muzikale avond te worden. Dat is niet zo vreemd, gezien het repertoire van Ruben Annink. Floor Jansen brengt een Engelse versie van het nummer 'Van de liefde weet ik niets' en Emma heeft een eigen versie van ' Wie ze (hij) was'. Deelnemers In Beste Zangers steken zeven Nederlandse zangers elkaars hits in een nieuw jasje steken. De BN'ers dit jaar zijn Tim Akkerman, Floor Jansen, Ruben Annink, Emma Heesters, Henk Poort, Rolf Sanchez en Samantha Steenwijk. Het programma is opgenomen op Ibiza.

Je vindt hier de programma's van Zanger op tv We hebben de volgende programma's voor Zanger De Aristokatten: IMDB * 7.1 - Animatiefilm, The Aristocats (Alternatieve titel: De Aristokatten) is een Amerikaanse animatiefilm uit het jaar 1970. Deze wereldberoemde Disney klassieker is geregisseerd door Wolfgang Reitherman. Met onder andere de stemmen van Phil. Beste Zangers: Ruben Annink: Overmorgen - Muziekshow, Deze week is singer songwriter Ruben Annink de hoofdgast in 'Beste Zangers'. Repertoire Het. Dawson's Creek: Jeugdserie, 'Highway To Hell.' (s 5/ep 17) Charlie moet in allerijl op zoek gaan een nieuwe zanger voor zijn band. Hij. The Simpsons: Morgen - Animatiereeks, Seizoen 23 Aflevering 9 Amerikaanse animatieserie. Holidays Of Future Passed. Hoe zal het leven. Kate Plus Date: Morgen - Date in een escape room, Seizoen 1 Aflevering 2 Date in een escape room: Kate wordt opgesloten met de. Chantal's Pyjama Party: Morgen - Reality-show, Herhaling. In deze aflevering van Chantals Pyjama Party dendert Chantal Janzen de levens van. 300 choeurs chantent leurs idoles: Morgen - Show, De beste Franse zangkoren begeleiden tal van muzikale artiesten die hulde brengen aan de allergrootste. A Star Is Born: Morgen - Muzikaal drama, Jackson Maine is een countryzanger die op de rand van de afgrond staat wanneer hij een. Lip Sync Battle: Morgen - Seizoen 4 Aflevering 2 Fifth Harmony: Ally Brooke vs. Normani Kordei vs. Dinah Jane vs. Lauren Jauregui: De. Beste Zangers: Overmorgen - Muziekshow, Seizoen 5 Aflevering 4 Muzikale show waarin zeven Nederlandse zangers elkaars hits in een.

Zanger op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 08:25 The Simpsons

Seizoen 23 - Aflevering 9 - Amerikaanse animatieserie. Holidays Of Future Passed. Hoe zal het leven van de Simpsons er binnen 30 jaar uitzien? Lisa is een succesvolle zakenvrouw. Ze is getrouwd met Milhouse en heeft een rebellerende tienerdochter. Bart is een werkloze en gescheiden nietsnut die zijn twee kinderen nauwelijks te zien krijgt. Maggie is de zangeres van een populaire popgroep.

Morgen | 16:00 Chantal's Pyjama Party

Herhaling. In deze aflevering van Chantals Pyjama Party dendert Chantal Janzen de levens van zangeres Maan en cabaretier en acteur Alex Klaasen binnen. Karaoke Zo verandert zij op het moment dat ze denken te kunnen gaan slapen alles in een totale chaos. Daarmee komt de karaokedroom van Maan uit en blijft bij Alex de deurbel maar gaan. Op maat gemaakt In dit programma organiseert Chantal Janzen bij bekende Nederlanders een op maat gemaakte pyjamaparty.

Overmorgen | 07:55 Beste Zangers

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Muzikale show waarin zeven Nederlandse zangers elkaars hits in een nieuw jasje steken. Floor Jansen. Deze week is Floor Jansen, de leadzangers van de Finse symfonische metalband Nightwish, de hoofdgast in 'Beste Zangers'. Voor haar collega's een hele uitdaging om haar repertoire te coveren. Emma Heesters roert Floor met haar versie van 'Strong' (After Forever)' en Samantha zingt het nummer 'Our Decades in the Sun' in het Nederlands ('Jij zit voor altijd in mij').

Overmorgen | 16:00 RTL Vakantie Magazine

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Vakantiemagazine. Sanne is met Saar Koningsberger in de hoofdstad van het Griekse eiland Kos. Arno gaat deurtjes tellen in een nieuwe camperchallenge. Sanne bezoekt de Second Home Beurs en verblijft met zangeres Sita in een vakantievilla in de Ardennen. Verder besteden we aandacht aan een camping op de Veluwe in Camping Van De Week nemen we een kijkje bij Jumpskillz.

Overmorgen | 19:10 The Simpsons

Seizoen 23 - Aflevering 9 - Amerikaanse animatieserie. Holidays Of Future Passed. Hoe zal het leven van de Simpsons er binnen 30 jaar uitzien? Lisa is een succesvolle zakenvrouw. Ze is getrouwd met Milhouse en heeft een rebellerende tienerdochter. Bart is een werkloze en gescheiden nietsnut die zijn twee kinderen nauwelijks te zien krijgt. Maggie is de zangeres van een populaire popgroep.

Zo 22 september 2019 | 12:30 Operatie Market Garden

Herdenkingsviering n.a.v. 75 jaar Operatie Market Garden. Dit jaar is het 75 jaar geleden dat Operatie Market Garden in Arnhem plaats vond. Aan de herdenkingsviering werken zangers mee van drie koren: The Episcopal Chorale Society uit Los Angeles, Exspecto uit Epe en Arise uit Kampen. Deze koren zijn speciaal samengesteld voor de herdenkingsviering, 75 jaar na dato. Musici zijn pianist Jos Mulder en organist Johan Luijmes. Voorgangers zijn ds. Rob Visser en emeritus deken OFM Henk Janssen.

Zo 22 september 2019 | 17:30 The A-Team

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Amerikaanse actieserie. The Heart of Rock N' Roll. Zanger Rick James vraagt het A-Team om rock n' roll-legende C.J. Mack te helpen. Die zit gevangen en zijn leven is ernstig in gevaar.

Ma 23 september 2019 | 16:13 Polly Pocket

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Amerikaans-Canadese 3D-animatieserie. Tiny power (part 2). Polly en haar vriendinnen gebruiken het medaillon om een uitverkocht concert van hun favoriete zangeres bij te wonen. Als de zangeres wordt ontvoerd door de gemene Griselle en Gwen, doen ze er alles aan om haar te redden.

Ma 23 september 2019 | 21:30 Waar is de Mol?

Seizoen 9 - Aflevering 3 - Realityreeks waarin Johnny de Mol op reis gaat met bekende gasten en er emotionele momenten beleeft. Johnny neemt zanger André Hazes mee naar Cuba. Het Caribische eiland ademt muziek, en dat wil de populaire zanger graag een keertje met eigen ogen zien. Maar ook wil hij meemaken hoe de Cubanen - die nog nooit van André Hazes hebben gehoord - op zijn muziek reageren. En daarom heeft hij zijn bandgenoten drummer Micky en toetsenist Davy meegenomen, om een spetterend optreden te verzorgen.

Ma 23 september 2019 | 22:20 Zorg uit handen

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityreeks waarin zes prominente Nederlanders mantelzorgers de kans geven om tot rust te komen door hun zorgtaken tijdelijk over te nemen. Stef Bos. Mariska (48) is mantelzorger voor haar man Harjo (47), die aan niet-aangeboren hersenletsel lijdt. Zijn ziekte legt niet alleen een grote druk op Mariska, die naast haar werk voor Harjo zorgt, maar ook op hun 11-jarige zoon Justin. Ook Justin neemt mantelzorgtaken over als Mariska op haar werk is. Zanger Stef Bos ervaart, voor even, als mantelzorger wat er bij komt kijken om te leven met en zorgen voor een man die bij alles in zijn leven beperkt wordt door zijn hersenletsel.

Di 24 september 2019 | 15:55 Waar is de Mol?

Seizoen 9 - Aflevering 3 - Realityreeks waarin Johnny de Mol op reis gaat met bekende gasten en er emotionele momenten beleeft. Johnny neemt zanger André Hazes mee naar Cuba. Het Caribische eiland ademt muziek, en dat wil de populaire zanger graag een keertje met eigen ogen zien. Maar ook wil hij meemaken hoe de Cubanen - die nog nooit van André Hazes hebben gehoord - op zijn muziek reageren. En daarom heeft hij zijn bandgenoten drummer Micky en toetsenist Davy meegenomen, om een spetterend optreden te verzorgen.

Di 24 september 2019 | 18:00 Flodder

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Komische serie. Vrijdag de dertiende. Vrijdag de dertiende. En dat terwijl de Flodders zich opmaken voor een concert van Harko Sorbato, de beroemde smartlappenzanger. Het lijkt of het lot zich tegen hen heeft gekeerd, maar de Flodders vechten terug.

Di 24 september 2019 | 23:05 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 13 - Amerikaanse misdaadserie. Big in the Philippines. Het slachtoffer dat Bones en haar collega's dit keer bezig houdt, is Colin Haynes, een countryzanger uit de Filipijnen die moeite had om de eindjes aan elkaar te knopen en die werd aangetroffen in een ondiep graf. Hoe meer de Jeffersonian-onderzoekers te weten komen over het slachtoffer en zijn muzikale carrière, hoe meer ze begrijpen dat Haynes werd voorgelogen en bedrogen door zijn platenlabel. Intussen breekt hockeyspeler Wendell Bray zijn arm tijdens een wedstrijd. Bones staat hem bij door zijn wonden te behandelen, maar een blik van naderbij levert uiterst schokkend nieuws op voor Bray.

Do 26 september 2019 | 02:00 Lee Daniels' Star

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Amerikaanse muzikale dramaserie. Mrs. Rivera. Star volgt drie getalenteerde zangeressen, gespeeld door nieuwkomers Jude Demorest, Ryan Destiny en Bretagne O'Grady, die zich een weg wanen door de moordende muziekbusiness vol concurrentie.

Vr 27 september 2019 | 20:30 Dance Dance Dance

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Dansshow. Dansprogramma waarin vijf koppels bestaande uit bekende Nederlanders op spraakmakende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel. De deelnemende koppels zijn: 'GTST'-acteurs Toprak Yalçiner en Stijn Fransen, zangeres Edsilia Rombley en cabaretier Roué Verveer, 'Miss Nederland 2016' Zoey Ivory en haar goede vriend Marnix Lenselink, 'Shownieuws'-collega's Renate Gerschtanowitz en Koos van Plateringen en 'The Voice'-winnares Maan met haar maatje Kaj van der Voort. Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in combinatie met de inzet van de nieuwste digitale technieken zorgen voor spectaculaire performances op de dansvloer.

Za 28 september 2019 | 06:15 Zorg uit handen

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityreeks waarin zes prominente Nederlanders mantelzorgers de kans geven om tot rust te komen door hun zorgtaken tijdelijk over te nemen. Stef Bos. Mariska (48) is mantelzorger voor haar man Harjo (47), die aan niet-aangeboren hersenletsel lijdt. Zijn ziekte legt niet alleen een grote druk op Mariska, die naast haar werk voor Harjo zorgt, maar ook op hun 11-jarige zoon Justin. Ook Justin neemt mantelzorgtaken over als Mariska op haar werk is. Zanger Stef Bos ervaart, voor even, als mantelzorger wat er bij komt kijken om te leven met en zorgen voor een man die bij alles in zijn leven beperkt wordt door zijn hersenletsel.

Za 28 september 2019 | 08:00 Beste Zangers

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Muzikale show waarin zeven Nederlandse zangers elkaars hits in een nieuw jasje steken. Ruben Annink. Het belooft een hele muzikale avond te worden, maar dat is niet zo vreemd als we kijken naar het repertoire van singer-songwriter Ruben Annink. Floor Jansen brengt een Engelse versie van het nummer 'Van de liefde weet ik niets' en Emma heeft een eigen versie van ' Wie ze (hij) was'.

Za 28 september 2019 | 13:40 Dance Dance Dance

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Dansshow. Dansprogramma waarin vijf koppels bestaande uit bekende Nederlanders op spraakmakende wijze de sterren van de hemel dansen voor een goed doel. De deelnemende koppels zijn: 'GTST'-acteurs Toprak Yalçiner en Stijn Fransen, zangeres Edsilia Rombley en cabaretier Roué Verveer, 'Miss Nederland 2016' Zoey Ivory en haar goede vriend Marnix Lenselink, 'Shownieuws'-collega's Renate Gerschtanowitz en Koos van Plateringen en 'The Voice'-winnares Maan met haar maatje Kaj van der Voort. Het intensieve voorbereidingswerk van de deelnemers in combinatie met de inzet van de nieuwste digitale technieken zorgen voor spectaculaire performances op de dansvloer.

Za 28 september 2019 | 20:35 Beste Zangers

Seizoen 5 - Aflevering 6 - Muzikale show waarin zeven Nederlandse zangers elkaars hits in een nieuw jasje steken. Emma Heesters. Emma Heesters staat centraal in deze aflevering. Deze 23-jarige zangeres heeft een eigen YouTube-kanaal waarop zij regelmatig een nieuwe cover plaatst. Met ruim anderhalf miljoen abonnees heeft zij het grootste YouTube-coverkanaal in Nederland. Henk Poort duikt in het diepe met zijn vertolking van 'Despacito' en Samantha Steenwijk zingt een heel persoonlijk nummer voor Emma uit haar verleden: 'Geloof in jezelf'. Floor Jansen doet het kippenvel op de armen staan met haar versie van 'Shallow'.

Zo 29 september 2019 | 17:50 Welkom in de jaren 20 en 30

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Nederlandse historische komische jeugdserie. Kunst. Zangeres, danseres, actrice en cabaretière Fien de la Mar is hoofdgast. Zij vertelt alles over de enorme ontwikkeling van de kunsten in de jaren 20 en 30.: de jazz van Louis Armstrong, de moderne kunst van Mondriaan en Rietveld, en de nieuwste en populairste kunstvorm: de filmindustrie.

Wo 2 oktober 2019 | 21:25 Herinneringen voor het leven - Stop dementie

Magazine waarin men stilstaat bij de ziekte van Alzheimer en dementie. De ziekte van Alzheimer is een ingrijpende hersenaandoening, waarbij de patiënt langzaam zichzelf en zijn of haar omgeving verliest. De ziekte grijpt steeds heftiger om zich heen en is inmiddels de grootste doodsoorzaak in Nederland. Mensen met alzheimer vertellen hun persoonlijke, soms hartverscheurende verhalen en ook hun partners, kinderen en familie delen hun ervaringen. Naast de persoonlijke verhalen geeft Dinant Bekkenkamp, teamleider wetenschappelijk onderzoek bij Alzheimer Nederland, verhelderende mini-colleges over onze hersenen in relatie tot verschillende ziekten. Ook zijn er verrassende bijdragen van onder anderen zangeres Simone Kleinsma, ballerina Igone de Jongh en Voice Kids-winnaar Silver Metz.

 Meer

Zanger op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 05:40 Dawson's Creek

'Highway To Hell.' (s 5/ep 17) Charlie moet in allerijl op zoek gaan een nieuwe zanger voor zijn band. Hij smeekt Joey om tijdelijk in te vallen, maar dat is niet naar de zin van Pacey, die de ex van Jen voor geen haar vertrouwt. Toch besluit hij haar samen met Audrey naar de bar te vergezellen waar de band die avond moet optreden. Daar wacht hen een dronken en luidruchtig publiek.

Morgen | 09:55 Kate Plus Date

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Date in een escape room: Kate wordt opgesloten met de gepensioneerde agent Jeremiah tijdens een date in een escape room. Ze heeft bovendien een culturele date met de Italiaanse operazanger Rosario.

Morgen | 21:05 300 choeurs chantent leurs idoles

De beste Franse zangkoren begeleiden tal van muzikale artiesten die hulde brengen aan de allergrootste sterren zoals Charles Aznavour, Johnny Hallyday, Aretha Franklin, France Gall, Edith Piaf, en Céline Dion. Van 'Emmenez-moi' tot 'La Groupie du pianiste' en 'Comme d'habitude', alle deelnemende zangers brengen hun eigen versie van deze mythische hits.

Morgen | 23:10 A Star Is Born

Jackson Maine is een countryzanger die op de rand van de afgrond staat wanneer hij een getalenteerde zangeres ontdekt, Ally. Als de twee een hartstochtelijke liefdesrelatie beginnen, zet Jackson Ally in de spotlights.

Overmorgen | 04:05 Lip Sync Battle

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Fifth Harmony: Ally Brooke vs. Normani Kordei vs. Dinah Jane vs. Lauren Jauregui: De bekroonde zangeressen van Fifth Harmony nemen het tegen elkaar op in een epische vierstrijd in de LSB-arena.

Overmorgen | 12:05 C'est du belge

'Yves Duteil respect !.' Deze week bezoeken we zanger Yves Duteil, voor wie het allemaal begon in Spa. In 1974 won hij daar de publieksprijs en de prijs voor beste lied op het Festival International de la Chanson Française.

Overmorgen | 13:15 The Graham Norton Show

Gasten: poplegende Elton John, acteur en schrijver Stephen Fry, actrice Carey Mulligan en zanger Robbie Williams. Singer-songwriter Pink treedt op met haar hitsingle 'What About Us'.

Overmorgen | 17:50 André Hazes: Ik haal alles uit het leven

De opmars van André Hazes lijkt geen grenzen te kennen. De populaire zanger scoort de ene na de andere hit en ook privé gaat het André, Monique en de kleine Dre jr. voor de wind.

Overmorgen | 21:25 CSI: Crime Scene Investigation

'Young Man With A Horn.' (s 9/ep 8) De populaire zangeres Layla wordt vlakbij een nachtclub dood aangetroffen. Deze club was echter al vijftig jaar gesloten, sinds de moord op de toenmalige eigenaar. De onderzoekers ontdekken dat het slachtoffer een duister geheim met zich meedroeg dat haar carrière om zeep kon helpen. Het CSI moet het verband tussen de twee moorden achterhalen om de dader te vatten.

Zo 22 september 2019 | 04:25 Lip Sync Battle

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Luis Fonsi vs. Joan Smalls: De temperatuur loopt op op het podium van LSB als de knappe Latino zanger Luis Fonsi het opneemt tegen topmodel Joan Smalls. Er is niks 'Despacito' aan deze strijd om de gordel.

Ma 23 september 2019 | 09:00 Dog Whisperer

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Anger Management: Cesar helpt de zanger van Rooney met zijn agressieve pitbull, terwijl auteur en producer Paul hulp nodig heeft met zijn twee Boston-terriërs.

Di 24 september 2019 | 04:45 Lip Sync Battle

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Shania Twain Tribute: Derek Hough vs. Nicole Scherzinger: Het podium staat in het teken van de legendarische countryzangeres Shania Twain als Derek Hough en Nicole Scherzinger playbacken op haar grootste hits.

Do 26 september 2019 | 04:25 Lip Sync Battle

Seizoen 4 - Aflevering 17 - Lil Rel Howery vs. Naya Rivera: Topkomiek Lil Rel Howery neemt het op tegen de bijzondere talenten van zangeres en actrice Naya Rivera.

Za 28 september 2019 | 20:00 Bong Appetit: Cook-Off

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Culinair magazine waarin Abdullah Saeed samen met topchefs kookt met cannabis. K-Town. Innovatieve Koreaanse chef-koks Deuki Hong, Esther Choi en Han Hwang vergroten de competitie en bereiden maaltijden voor B Real, Vanessa, Miguel, de Dank Duchess en zangeres Lykke Li.

Zo 29 september 2019 | 09:50 Sunny Day

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Lacey's Salon: Wanneer de meiden een beroemde operazangeres als klant krijgen, denkt Lacey dat ze ook prima kapster kan zijn. Met een list krijgt ze de zangeres in haar eigen kappersstoel, maar het hele plan pakt niet zo goed uit.

Zo 29 september 2019 | 19:25 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Rock door het bos/ Post poespas: Becca en haar vriendjes zijn samen een amateurband en spelen enkel voor zichzelf, maar zodra er op een concert een band uitvalt, grijpen zij hun kans om voor een groot publiek te kunnen spelen. Maar ze moeten nog wel op zoek naar een leadzanger… en die is dichterbij dan ze denken.! // M. J. verliest een brief tijdens het postbezorgen. Becca en haar vriendjes willen de brief graag bezorgen, maar kennen de geadresseerde niet. Het wordt een zware maar vrolijke zoektocht.

Ma 30 september 2019 | 10:00 Clickbait

Seizoen 1 - Aflevering 1 - 201: Clickbait duikt met je het internetwormgat in voor muzikaal vermaak: van beatboxende baby's tot mislukte rap-aanzoeken en belachelijke domme filmpjes van zangers en dansers die plat op hun gezicht gaan.

Wo 2 oktober 2019 | 10:40 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Rock door het bos/ Post poespas: Becca en haar vriendjes zijn samen een amateurband en spelen enkel voor zichzelf, maar zodra er op een concert een band uitvalt, grijpen zij hun kans om voor een groot publiek te kunnen spelen. Maar ze moeten nog wel op zoek naar een leadzanger… en die is dichterbij dan ze denken.! // M. J. verliest een brief tijdens het postbezorgen. Becca en haar vriendjes willen de brief graag bezorgen, maar kennen de geadresseerde niet. Het wordt een zware maar vrolijke zoektocht.

Wo 2 oktober 2019 | 18:35 Catfish: The TV Show

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Marvin & Austin: Nadat hij maanden met een sexy model seks-sms'jes heeft uitgewisseld, wil Marvin hem graag ontmoeten. Max en hulpje zangeres Chantal Claret helpen Marvin om zijn geliefde te vinden, maar ze ontdekken al gauw meer dan ze hadden gewild!

 Meer

Zanger gemist

Eerder Vandaag | 20:33 Chantals Pyjama Party: o.a. Maan

Reality-show, In deze aflevering van Chantals Pyjama Party dendert Chantal Janzen de levens van zangeres Maan en ...

In deze aflevering van Chantals Pyjama Party dendert Chantal Janzen de levens van zangeres Maan en cabaretier en acteur Alex Klaasen binnen. Karaoke Zo verandert zij op het moment dat ze denken te kunnen gaan slapen alles in een totale chaos. Daarmee komt de karaokedroom van Maan uit en blijft bij Alex de deurbel maar gaan. Op maat gemaakt In dit programma organiseert Chantal Janzen bij bekende Nederlanders een op maat gemaakte pyjamaparty.

Eerder Vandaag | 20:35 André Hazes: Ik haal alles uit het leven

De opmars van André Hazes lijkt geen grenzen te kennen. De populaire zanger scoort de ene na de andere hit en ook privé gaat het André, Monique en de kleine Dre jr. voor de wind.

Eerder Vandaag | 10:00 Dawson's Creek

'Highway To Hell.' (s 5/ep 17) Charlie moet in allerijl op zoek gaan een nieuwe zanger voor zijn band. Hij smeekt Joey om tijdelijk in te vallen, maar dat is niet naar de zin van Pacey, die de ex van Jen voor geen haar vertrouwt. Toch besluit hij haar samen met Audrey naar de bar te vergezellen waar de band die avond moet optreden. Daar wacht hen een dronken en luidruchtig publiek.

Eerder Vandaag | 08:40 Goedemorgen Nederland

Aflevering 14 - Actueel ochtendmagazine. Te gast zijn journalist van De Telegraaf Wierd Duk en zanger Wolter Kroes. Met hen hebben we het over de EU-leiders die praten over een oplossing van het migratieprobleem en Glennis Grace.

Eerder Vandaag | 08:40 A Star Is Born

Jackson Maine is een countryzanger die op de rand van de afgrond staat wanneer hij een getalenteerde zangeres ontdekt, Ally. Als de twee een hartstochtelijke liefdesrelatie beginnen, zet Jackson Ally in de spotlights.

Eerder Vandaag | 08:10 Goedemorgen Nederland

Aflevering 14 - Actueel ochtendmagazine. Te gast zijn journalist van De Telegraaf Wierd Duk en zanger Wolter Kroes. Met hen hebben we het over de EU-leiders die praten over een oplossing van het migratieprobleem en Glennis Grace.

Eerder Vandaag | 07:40 Goedemorgen Nederland

Aflevering 14 - Actueel ochtendmagazine. Te gast zijn journalist van De Telegraaf Wierd Duk en zanger Wolter Kroes. Met hen hebben we het over de EU-leiders die praten over een oplossing van het migratieprobleem en Glennis Grace.

Eerder Vandaag | 07:15 The Simpsons

Seizoen 23 - Aflevering 9 - Amerikaanse animatieserie. Holidays Of Future Passed. Hoe zal het leven van de Simpsons er binnen 30 jaar uitzien? Lisa is een succesvolle zakenvrouw. Ze is getrouwd met Milhouse en heeft een rebellerende tienerdochter. Bart is een werkloze en gescheiden nietsnut die zijn twee kinderen nauwelijks te zien krijgt. Maggie is de zangeres van een populaire popgroep.

Eerder Vandaag | 07:10 Goedemorgen Nederland

Aflevering 14 - Actueel ochtendmagazine. Te gast zijn journalist van De Telegraaf Wierd Duk en zanger Wolter Kroes. Met hen hebben we het over de EU-leiders die praten over een oplossing van het migratieprobleem en Glennis Grace.

Gisteren 11:25 Le Prince de Bel-Air

'La faute à qui ?.' (s 1/ep 24) Ashley is binnenkort jarig. Iedereen zoekt naar de geknipte verrassing. Ashley blijkt een grote fan te zijn van de jonge zanger Little T. Hilary probeert de zanger op haar feestje te krijgen.

Eergisteren 19:05 Le Prince de Bel-Air

'La faute à qui ?.' (s 1/ep 24) Ashley is binnenkort jarig. Iedereen zoekt naar de geknipte verrassing. Ashley blijkt een grote fan te zijn van de jonge zanger Little T. Hilary probeert de zanger op haar feestje te krijgen.

Eergisteren 15:55 Waar is de Mol?

Herhaling. In de nieuwste aflevering van Waar is de Mol? gaat Johnny de Mol met Britt Dekker naar Oekraïne, waar ze een openhartig gesprek voeren. Kernramp Belangrijkste reden voor Dekker om naar Oekraïne te gaan is de kernramp van Tsjernobyl, die 33 jaar geleden plaatsvond in het land. Dekker is ontzettend nieuwsgierig naar de plek en het verhaal van de ramp. Bovendien kan ze genieten van de manier waarop de natuur de rampplek heeft overgenomen, ondanks haar angst voor radioactieve straling. Beste vriendin Dekker is natuurlijk niet alleen: ze neemt haar beste vriendin Lia, Britts steun en toeverlaat, mee op reis. Tijdens de reis vertelt Dekker openhartig over haar spanningen voorafgaand aan paardenwedstrijden, de moeite die ze had met negatieve reacties op social media, de eetstoornis die ze heeft gehad, haar grote liefde Max en het overlijden van vader Willem.

 Meer