Je vindt hier de programma's van Zanger op tv We hebben de volgende programma's voor Zanger RTV Drenthe Nostalgie - Jongens van het Noorden: Muziek, RTV Drenthe Nosatlgie gaat terug naar 2011 met een optreden vanThe Embraceable Quintet. Een 5 mansformatie van. RTV Drenthe Nostalgie - Jongens van het Noorden: Muziek, RTV Drenthe Nosatlgie gaat terug naar 2011 met een optreden vanThe Embraceable Quintet. Een 5 mansformatie van. RTV Drenthe Nostalgie - Jongens van het Noorden: Muziek, RTV Drenthe Nosatlgie gaat terug naar 2011 met een optreden vanThe Embraceable Quintet. Een 5 mansformatie van. Een Dag Met Henry en...: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 4 Een Dag Met Henry en...Een Gitaar Henry ontmoet een gitaar. De gitaar zit in een band en. RTV Drenthe Nostalgie - Jongens van het Noorden: Muziek, RTV Drenthe Nosatlgie gaat terug naar 2011 met een optreden vanThe Embraceable Quintet. Een 5 mansformatie van. Gran Gala di Verdi - Deel 1: Muziek, Het Gran Gala di Verdi is opgenomen in het Teatro Padiglione Palacassa in Parma. In 2001, honderd jaar na. RTV Drenthe Nostalgie - Jongens van het Noorden: Muziek, RTV Drenthe Nosatlgie gaat terug naar 2011 met een optreden vanThe Embraceable Quintet. Een 5 mansformatie van. RTV Drenthe Nostalgie - Jongens van het Noorden: Muziek, RTV Drenthe Nosatlgie gaat terug naar 2011 met een optreden vanThe Embraceable Quintet. Een 5 mansformatie van. Bourgondisch alfabet III - De la Rue - Zonder Naam: Morgen - Muziek, Een polyfone marathon als prelude op het Festival Oude Muziek Utrecht 2018. Tijdens drie opeenvolgende. RTV Drenthe Nostalgie - Jongens van het Noorden: Morgen - Muziek, RTV Drenthe Nosatlgie gaat terug naar 2011 met een optreden vanThe Embraceable Quintet. Een 5. RTV Drenthe Nostalgie - Jongens van het Noorden: Muziek, RTV Drenthe Nosatlgie gaat terug naar 2011 met een optreden vanThe Embraceable Quintet. Een 5 mansformatie van. Opera Singalong 2018: Muziek, De philharmonie zuidnederland en het Brabant Koor presenteren een unieke Opera Sing Along met de meest geliefde. RTV Drenthe Nostalgie - Jongens van het Noorden: Muziek, RTV Drenthe Nosatlgie gaat terug naar 2011 met een optreden vanThe Embraceable Quintet. Een 5 mansformatie van. Dance Dance Dance: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 3 van 6 Show 3 In Dance Dance Dance, gepresenteerd door Wendy van Dijk en Jandino. RTV Drenthe Nostalgie - Jongens van het Noorden: Muziek, RTV Drenthe Nosatlgie gaat terug naar 2011 met een optreden vanThe Embraceable Quintet. Een 5 mansformatie van. Beth Hart in Concert: Muziek, Populaire muziek, NTR De Amerikaanse zangeres Beth Hart staat met haar rauwe stem en persoonlijke teksten al. LEGO Friends: Girls On A Mission: Jeugd, Zus en zo Andrea vraagt haar zusje, Liz, om met haar mee te doen en beroemd te worden. Maar Liz heeft helemaal. RuPaul's Drag Race All Stars: Amusement, Seizoen 4 Aflevering 2 In deze aflevering daagt Ru de All Stars uit om auditie te doen voor de nieuwe.

Zanger op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 12:55 Dance Dance Dance

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 6 - Show 3 In Dance Dance Dance, gepresenteerd door Wendy van Dijk en Jandino Asporaat, trakteren elf BN'ers het publiek op spectaculaire dansmoves. We zien actrice Susan Visser met acteur Thomas Cammaert, Danny de Munk met zijn dochter Bo, zangeres Sharon Doorson met acteur Géza Weisz en zanger Vinchenzo met online content creator Nochtli Peralta Alvarez. Voor het eerst doet er ook een trio mee: Lisa, Shelley en Amy van OG3NE! Er wordt op hoog niveau gedanst, waarbij de populairste videoclips en onvergetelijke filmscenes aan bod komen. Naast de vertrouwde juryleden Timor Steffens en Igone de Jongh, is voormalig danser Jan Kooijman aan het team toegevoegd om de kandidaten te beoordelen. De deelnemers dansen niet alleen voor zichzelf en het publiek, maar ook voor een door henzelf gekozen goed doel.

Overmorgen | 09:55 Eigen Huis & Tuin

Seizoen 25 - Aflevering 11 Thomas heeft een flinke uitdaging op een zolder in Boxtel. Die zolder is op zijn zachtst gezegd een puinhoop. Hij maakt er een prachtige kinderkamer van. Bij zanger Brace gaat hij samen met hem aan de slag om de slaapkamer te pimpen. Tom is apetrots op de surftuin die hij heeft gemaakt. De bewoners zijn ook erg gelukkig met hun nieuwe tuin. Ze wanen zich daar nu op een relaxte vakantiebestemming.

Di 9 juni 2020 | 00:05 Andries

Seizoen 2018 - Sharon Kips - EO Sharon Kips won als 20-jarige de allereerste X Factor en dat maakte haar tot een nationale beroemdheid. Ze maakte haar ambitie als zangeres waar, maar een internationale doorbraak bleef uit. Vijf jaar geleden startte ze samen met haar man een kerk in Haarlem, Re Connect. Haar geloof is in al die jaren gegroeid. Ze heeft steeds meer oog gekregen voor de onvoorwaardelijke liefde van God, vertelt ze aan Andries Knevel.

Di 9 juni 2020 | 16:31 Polly Pocket

Tiny power (part 2) Polly en haar vriendinnen gebruiken het medaillon om een uitverkocht concert van hun favoriete zangeres bij te wonen. Als de gemene Griselle en Gwen de zangeres ontvoeren, doen de meiden er alles aan om haar te redden.

Di 9 juni 2020 | 17:20 Klaas Kan Alles

Aflevering 1 van 45 - Kan Klaas een auto optillen en wegsmijten? - KRO-NCRV Klaas start meteen met één van de zwaarste fysieke uitdagingen tot nu toe, namelijk: Kan Klaas een auto optillen en wegsmijten? Als eerste gaat Klaas langs bij Alex Moonen, hij was vier keer de sterkste man van Nederland en heeft ervaring met het optillen van auto's. Maar wie niet sterk is moet slim zijn. Daarom roept Klaas ook de hulp in van werktuigbouwkundige Minke Berghuis van de Universiteit van Twente. Met het zogenaamde 'hefboomprincipe' lukt het Klaas om de auto op te krikken. Om zijn missie te kunnen halen reist Klaas af naar Oakland, Amerika. Daar heeft Matt Oehrlein samen met Gui Cavalcanti een gigantische robot ontwikkeld en gebouwd. Deze robot doet je denken aan Transformers en Robocop. Samen met een co-piloot bestuurt Klaas deze robot. Tijdens de opnames dreigt de robot in brand te vliegen. Lukt het Klaas toch nog om zijn missie te volbrengen? Verder stapt Klaas voor één dag in de voetsporen van concertfotograaf Raymond van Olphen. The Rolling Stones, Mumford and Sons, Madonna: je kunt het zo gek niet bedenken of hij heeft ze voor zijn lens gehad. Als officiële fotograaf voor 3FM, Radio 2 én diverse artiesten heeft Raymond de afgelopen vijftien jaar zijn sporen zeker verdiend. Klaas heeft wel wat ervaring met fotografie, maar concertfotografie is een vak apart. Tijdens Pinkpop krijgt Klaas de opdracht om foto's te maken van zangeres Davina Michelle. Radio-dj Frank van der Lende bepaalt welke foto's geschikt zijn voor de website van 3FM. Zit er een geslaagde foto van Klaas tussen? Verder crosst Klaas met zes BN'ers in een zwaar gepantserd voertuig van het Nederlandse leger, de bushmaster. Onderweg krijgen ze vijf wetenschappelijke vragen. Degene die de meeste wetenschappelijke vragen goed heeft en de snelste tijd neerzet, wint eeuwige roem. De BN'ers die aan de tand worden gevoeld zijn: Iris Amber Stenger, Edson Da Graça, Moïse Trustfull, Mert Ugurdiken, Daan Boom en Stijn Fransen.

Wo 10 juni 2020 | 17:20 Hip voor Nop

Seizoen 2019 - Aflevering 9 van 14 - Inez en Yana - EO Inez en Yana zijn niet alleen beste vriendinnen, maar ook tweelingzussen. Hun verjaardag is midden in de zomer en daarom kunnen er nooit veel mensen komen. Maar voor hun veertiende verjaardag moet dat anders gaan. Ze gaan hun verjaardagsfeest na de vakantie geven. Daarvoor willen ze natuurlijk een extra feestelijke outfit. Aan ontwerper Roos de taak om die te maken. Om de walk-incloset te vullen gaat Anne-Mar langs bij zanger Paul Sinha. Hij speelde Petrus in de Passion. De trend van deze week is de rok. Stefania laat zien hoe je de rok in drie verschillende stijlen kunt dragen met gebruik van tweedehandskleding.

Wo 10 juni 2020 | 23:10 Conan the destroyer IMDb: 5.9

10/06 - IMDB * 5.9 - Fantasy, Conan the destroyer is een Amerikaanse Fantasy en actiefilm uit het jaar 1984. Deze film is geregisseerd door Richard Fleischer ('Red Sonya'). Naast Arnold Schwarzenegger is ook de flamboyante diva, zangeres en actrice ...

Conan the destroyer is een Amerikaanse Fantasy- en actiefilm uit het jaar 1984. Deze film is geregisseerd door Richard Fleischer ('Red Sonya'). Naast Arnold Schwarzenegger is ook de flamboyante diva, zangeres en actrice Grace Jones te zien in deze film. Het verhaal gaat over Prinses Jehnna. Zij wordt gevangen genomen door een tovenaar. De kwaadaardige koningin Taramis wil Jehnna offeren om de troon voor eeuwig voor zichzelf te houden. Ze roept de hulp in van Conan om haar te redden. Conan accepteert het aanbod aangezien Taramis bijzondere magische krachten heeft waarmee zijn dode geliefde teruggebracht kan worden. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/conan-the-destroyer

Do 11 juni 2020 | 09:55 Eigen Huis & Tuin

Seizoen 25 - Aflevering 17 Evelyn gaat langs bij volkszanger Thomas Berge. Hij is sinds kort weer gelukkig in de liefde en hij kijkt ernaar uit om samen met zijn vriendin de feestdagen te vieren. Evelyn gaat er samen met Thomas en een stylist voor zorgen dat zijn huis voor deze kerst mooi versierd wordt. Verder start Thomas met een verbouwing in een oud huis waar hij een pracht van een badkamer gaat aanleggen. Tom is klaar met zijn klus voor twee gezinnen. Zij kunnen tijdens de feestdagen genieten van hun gezamenlijke voortuin.

Zanger op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 00:23 RTV Drenthe Nostalgie - Jongens van het Noorden

RTV Drenthe Nosatlgie gaat terug naar 2011 met een optreden vanThe Embraceable Quintet. Een 5-mansformatie van de Drentse zangeres Mary Veldkamp. In het Atrium spelen zij gemakkelijk in het gehoor liggende jazzmuziek in het Drents en Engels. Met o.a. Daansen, Luie stoel blues, There will never be another you.

Morgen | 01:25 RTV Drenthe Nostalgie - Jongens van het Noorden

RTV Drenthe Nosatlgie gaat terug naar 2011 met een optreden vanThe Embraceable Quintet. Een 5-mansformatie van de Drentse zangeres Mary Veldkamp. In het Atrium spelen zij gemakkelijk in het gehoor liggende jazzmuziek in het Drents en Engels. Met o.a. Daansen, Luie stoel blues, There will never be another you.

Morgen | 02:27 RTV Drenthe Nostalgie - Jongens van het Noorden

RTV Drenthe Nosatlgie gaat terug naar 2011 met een optreden vanThe Embraceable Quintet. Een 5-mansformatie van de Drentse zangeres Mary Veldkamp. In het Atrium spelen zij gemakkelijk in het gehoor liggende jazzmuziek in het Drents en Engels. Met o.a. Daansen, Luie stoel blues, There will never be another you.

Morgen | 03:18 Een Dag Met Henry en...

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Een Dag Met Henry en...Een Gitaar Henry ontmoet een gitaar. De gitaar zit in een band en ze willen nog 1 laatste optreden doen voordat ze met pensioen gaan. Ze hebben alleen geen zanger. Henry wordt de zanger en met hulp van de band treedt hij op voor een uitverkochte zaal.

Morgen | 03:29 RTV Drenthe Nostalgie - Jongens van het Noorden

RTV Drenthe Nosatlgie gaat terug naar 2011 met een optreden vanThe Embraceable Quintet. Een 5-mansformatie van de Drentse zangeres Mary Veldkamp. In het Atrium spelen zij gemakkelijk in het gehoor liggende jazzmuziek in het Drents en Engels. Met o.a. Daansen, Luie stoel blues, There will never be another you.

Morgen | 04:25 Gran Gala di Verdi - Deel 1

Het Gran Gala di Verdi is opgenomen in het Teatro Padiglione Palacassa in Parma. In 2001, honderd jaar na Verdi’s dood, kwamen enkele gelauwerde zangers uit onze tijd samen (waaronder Plácido Domingo en José Carreras) om een ode te brengen aan de Italiaanse maestro. Giuseppe Verdi had de gift die iedere operacomponist wenst te hebben; de mogelijkheid om melodieën te schrijven die een operapersonage weerspiegelen en de luisteraars in beroering kan brengen. Op het programma staan verschillende scenes en aria’s uit Il trovatore, Nabucco, Rigoletto, La traviata, Un ballo in maschera, Don Carlo, Aida, Otello, Falstaff, Ernani, Il corsaro, La forza del destino en Jérusalem. Het Orchestra del Maggio Musicale Fiorentino staat onder leiding van dirigent Zubin Mehta.

Morgen | 04:31 RTV Drenthe Nostalgie - Jongens van het Noorden

RTV Drenthe Nosatlgie gaat terug naar 2011 met een optreden vanThe Embraceable Quintet. Een 5-mansformatie van de Drentse zangeres Mary Veldkamp. In het Atrium spelen zij gemakkelijk in het gehoor liggende jazzmuziek in het Drents en Engels. Met o.a. Daansen, Luie stoel blues, There will never be another you.

Morgen | 05:33 RTV Drenthe Nostalgie - Jongens van het Noorden

RTV Drenthe Nosatlgie gaat terug naar 2011 met een optreden vanThe Embraceable Quintet. Een 5-mansformatie van de Drentse zangeres Mary Veldkamp. In het Atrium spelen zij gemakkelijk in het gehoor liggende jazzmuziek in het Drents en Engels. Met o.a. Daansen, Luie stoel blues, There will never be another you.

Morgen | 06:00 Bourgondisch alfabet III - De la Rue - Zonder Naam

Een polyfone marathon als prelude op het Festival Oude Muziek Utrecht 2018. Tijdens drie opeenvolgende concerten zingt het Huelgas Ensemble een heel alfabet aan Bourgondische componisten bij elkaar. Voor elke letter één.Het gaat om componisten die in dienst waren van het Bourgondische hof, met een speciale uitzondering voor de prins van de polyfonie, Josquin. De zangers gaan arm in arm met Paul Van Nevel langs misdelen, motetten en chansons van bekende en te ontdekken meesters als Champion, Divitis, Binchois, De Orto, Van Weerbeke en vele anderen. Met Anoniem en Incertus wordt een ode gebracht aan de vele polyfonisten-zonder-naam en hun adembenemende bijdragen aan het meerstemmige repertoire van de 15de eeuw.

Morgen | 06:35 RTV Drenthe Nostalgie - Jongens van het Noorden

RTV Drenthe Nosatlgie gaat terug naar 2011 met een optreden vanThe Embraceable Quintet. Een 5-mansformatie van de Drentse zangeres Mary Veldkamp. In het Atrium spelen zij gemakkelijk in het gehoor liggende jazzmuziek in het Drents en Engels. Met o.a. Daansen, Luie stoel blues, There will never be another you.

Morgen | 07:37 RTV Drenthe Nostalgie - Jongens van het Noorden

RTV Drenthe Nosatlgie gaat terug naar 2011 met een optreden vanThe Embraceable Quintet. Een 5-mansformatie van de Drentse zangeres Mary Veldkamp. In het Atrium spelen zij gemakkelijk in het gehoor liggende jazzmuziek in het Drents en Engels. Met o.a. Daansen, Luie stoel blues, There will never be another you.

Morgen | 10:59 Game Shakers

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Bunger Games Babe en Kenzie gaan een game maken over Kayla Bunger een bekende zangeres en Kenzie is een groot fan van haar. Kayla blijkt alleen niet zo aardig te zijn als Kenzie dacht.

Morgen | 14:00 Heavy Trip

Morgen - Comedy, Turo is blijven hangen in een klein dorpje in Finland. Het hoogtepunt in zijn dagelijks leven is dat hij de leadzanger is bij een amateur heavy metalbandje met de naam Impaled Rektum. Het enige probleem is dat ze na twaalf jaar ...

Turo is blijven hangen in een klein dorpje in Finland. Het hoogtepunt in zijn dagelijks leven is dat hij de leadzanger is bij een amateur heavy metalbandje met de naam Impaled Rektum. Het enige probleem is dat ze na twaalf jaar repeteren nog steeds geen enkel optreden hebben gehad. Wanneer ze onverwachts bezoek krijgen van een promotor van een groot heavy metalfestival in Noorwegen, besluiten ze alles op alles te zetten om hun dromen waar te maken.

Morgen | 16:30 Beth Hart in Concert

NTR De Amerikaanse zangeres Beth Hart staat met haar rauwe stem en persoonlijke teksten al jaren garant voor goudeerlijke bluesrock. In Tivoli Vredenburg geeft ze een bijzonder, akoestisch solo-optreden. Een avond recht uit het hart, die je ook recht in je hart zal raken.

Morgen | 16:45 Bloed, Zweet en Tranen IMDb: 7.1

Morgen - IMDB * 7.1 - Film, Bloed, zweet & tranen is een Nederlandse biografie film uit 2015 over het leven van André Hazes. Hoofdrollen worden gespeeld door Fedja van Huêt, Martijn Fischer, Hadewych Minis en Matheu Hinzen. Amsterdam, eind ...

Bloed, zweet & tranen is een Nederlandse biografie film uit 2015 over het leven van André Hazes. Hoofdrollen worden gespeeld door Fedja van Huêt, Martijn Fischer, Hadewych Minis en Matheu Hinzen. Amsterdam, eind jaren vijftig. Als achtjarig jongetje wordt André Hazes op de Amsterdamse Albert Cuyp ontdekt door Johnny Kraaijkamp. In de jaren tachtig beleeft hij, met hulp van producer en manager Tim Griek, zijn grote doorbraak als volkszanger. In zijn nadagen, de eerste jaren na de millenniumwisseling, krijgen zijn alcoholverslaving en zware gezondheidsproblemen de overhand. Deze drie perioden uit Hazes' leven zijn door elkaar gevlochten in dit genuanceerde muzikale tragisch drama. Martijn Fischer is fantastisch en kruipt na de musical Hij gelooft in mij opnieuw in de huid van de zanger en doet alle zangpartijen zelf. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/bloed-zweet-en-tranen

Morgen | 19:00 Buddy Vs. Duff

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Waitress The Musical Cake Zangeres en actrice Jordin Sparks vraagt Buddy Valastro en Duff Goldman om te helpen bij het creëren van prachtige taarten voor het wrapfeest van de musical 'de Waitress'.

Overmorgen | 14:00 L1 Concert

Maestro of music deel 2 Op een prachtige zomeravond beleefde Maestro Guido Dieteren samen met zangeres Wendy Kokkelkoren, het virtuoze poporkest en het publiek een onvergetelijke avond op de Markt in Kerkrade. Het wervelende muziekspektakel met gastartiesten als VoXXclub, Cristian Lanza, Roy Verbeek en DJ Kim Kaey toverde het volle plein om tot een intieme concertarena. Het was van de eerste tot de laatste minuut een muziekspektakel van kippenvel tot feest. Grote verrassing van de avond was dochter Emma-Sophie: Zij maakte haar podiumdebuut in een duet met mama Wendy "Samen voor Altijd". De ontroerend mooie zang, de prachtige composities, het authentieke speelplezier en de geweldige sfeer en ambiance op het plein maakten dit een concert om nooit te vergeten.

Overmorgen | 14:35 The Dateables

Seizoen 2 - Aflevering 7 van 8 - Steven, Afashie & Danoesja - BNNVARA Wat is er mooier dan een nieuwe liefde vinden? Drie bijzondere vrijgezellen gaan op zoek naar de liefde van hun leven. Ondanks dat het liefdespad voor hen wat hobbelig kan zijn, laten zij zich nergens door beperken! De 24-jarige Steven is een Brabantse volkszanger die vol bravoure op het podium staat, maar meiden aanspreken vindt hij, mede door zijn licht verstandelijke beperking, nog wel eens lastig. De 24-jarige Afashie zou graag een avontuurlijke vriendin willen. Afashie heeft ADHD en Erbse Parese, een aandoening waardoor ze een verlamde arm en een spraakstoornis heeft. Dat weerhoudt haar er wel eens van te gaan daten, maar toch durft ze het avontuur aan. Danoesja werd geboren met de neurologische aandoening Spina Bifida, bekend als een 'open ruggetje', waardoor ze in een rolstoel zit. Na een geslaagde eerste date, heeft ze nu haar tweede date met de nuchtere Lode, voor wie ze een verrassing in petto heeft.

Overmorgen | 18:00 L1 Concert

Maestro of music deel 2 Op een prachtige zomeravond beleefde Maestro Guido Dieteren samen met zangeres Wendy Kokkelkoren, het virtuoze poporkest en het publiek een onvergetelijke avond op de Markt in Kerkrade. Het wervelende muziekspektakel met gastartiesten als VoXXclub, Cristian Lanza, Roy Verbeek en DJ Kim Kaey toverde het volle plein om tot een intieme concertarena. Het was van de eerste tot de laatste minuut een muziekspektakel van kippenvel tot feest. Grote verrassing van de avond was dochter Emma-Sophie: Zij maakte haar podiumdebuut in een duet met mama Wendy "Samen voor Altijd". De ontroerend mooie zang, de prachtige composities, het authentieke speelplezier en de geweldige sfeer en ambiance op het plein maakten dit een concert om nooit te vergeten.

Overmorgen | 21:00 L1 Concert

Maestro of music deel 2 Op een prachtige zomeravond beleefde Maestro Guido Dieteren samen met zangeres Wendy Kokkelkoren, het virtuoze poporkest en het publiek een onvergetelijke avond op de Markt in Kerkrade. Het wervelende muziekspektakel met gastartiesten als VoXXclub, Cristian Lanza, Roy Verbeek en DJ Kim Kaey toverde het volle plein om tot een intieme concertarena. Het was van de eerste tot de laatste minuut een muziekspektakel van kippenvel tot feest. Grote verrassing van de avond was dochter Emma-Sophie: Zij maakte haar podiumdebuut in een duet met mama Wendy "Samen voor Altijd". De ontroerend mooie zang, de prachtige composities, het authentieke speelplezier en de geweldige sfeer en ambiance op het plein maakten dit een concert om nooit te vergeten.

Di 9 juni 2020 | 03:35 The Dateables

Seizoen 2 - Aflevering 7 van 8 - Steven, Afashie & Danoesja - BNNVARA Wat is er mooier dan een nieuwe liefde vinden? Drie bijzondere vrijgezellen gaan op zoek naar de liefde van hun leven. Ondanks dat het liefdespad voor hen wat hobbelig kan zijn, laten zij zich nergens door beperken! De 24-jarige Steven is een Brabantse volkszanger die vol bravoure op het podium staat, maar meiden aanspreken vindt hij, mede door zijn licht verstandelijke beperking, nog wel eens lastig. De 24-jarige Afashie zou graag een avontuurlijke vriendin willen. Afashie heeft ADHD en Erbse Parese, een aandoening waardoor ze een verlamde arm en een spraakstoornis heeft. Dat weerhoudt haar er wel eens van te gaan daten, maar toch durft ze het avontuur aan. Danoesja werd geboren met de neurologische aandoening Spina Bifida, bekend als een 'open ruggetje', waardoor ze in een rolstoel zit. Na een geslaagde eerste date, heeft ze nu haar tweede date met de nuchtere Lode, voor wie ze een verrassing in petto heeft.

Di 9 juni 2020 | 06:00 Gran Gala di Verdi - Deel 2

Het Gran Gala di Verdi is opgenomen in het Teatro Padiglione Palacassa in Parma. In 2001, honderd jaar na Verdi’s dood, kwamen enkele gelauwerde zangers uit onze tijd samen (waaronder Plácido Domingo en José Carreras) om een ode te brengen aan de Italiaanse maestro. Giuseppe Verdi had de gift die iedere operacomponist wenst te hebben; de mogelijkheid om melodieën te schrijven die een operapersonage weerspiegelen en de luisteraars in beroering kan brengen. Op het programma staan verschillende scenes en aria’s uit Il trovatore, Nabucco, Rigoletto, La traviata, Un ballo in maschera, Don Carlo, Aida, Otello, Falstaff, Ernani, Il corsaro, La forza del destino en Jérusalem. Het Orchestra del Maggio Musicale Fiorentino staat onder leiding van dirigent Zubin Mehta.

Di 9 juni 2020 | 07:03 Celebrate St. Patrick 2017

Celebrate St. Patrick (2017) werd opgenomen in Down Cathedral in Downpatrick, Noord-Ierland. Van heinde en verre reisden koren af naar deze historische kathedraal om op te treden met lokale Ierse musici tijdens de viering van Saint Patrick’s Day. In dit concert ontmoeten gewijde muziek, traditionele Ierse instrumenten en de muziek uit de Ierse diaspora elkaar. De verschillende kooroptredens worden opgeluisterd door uitvoeringen door de veelgeprezen zangers van Voices of Ireland, en ook de prachtige klank van de Ierse harp wordt voor het voetlicht gebracht. Avalon biedt de buitengewone combinatie van de traditionele Ierse doedelzak met klassieke strijkinstrumenten. Lezingen uit de overgeleverde teksten van Sint Patrick en prachtige beelden van de Counties Armagh en Down maken deze viering compleet: Celebrate Saint Patrick is een feest voor de oren en de ogen!

Di 9 juni 2020 | 12:20 Beth Hart in Concert

NTR De Amerikaanse zangeres Beth Hart staat met haar rauwe stem en persoonlijke teksten al jaren garant voor goudeerlijke bluesrock. In Tivoli Vredenburg geeft ze een bijzonder, akoestisch solo-optreden. Een avond recht uit het hart, die je ook recht in je hart zal raken.

Di 9 juni 2020 | 13:30 L1 Concert

Maestro of music deel 2 Op een prachtige zomeravond beleefde Maestro Guido Dieteren samen met zangeres Wendy Kokkelkoren, het virtuoze poporkest en het publiek een onvergetelijke avond op de Markt in Kerkrade. Het wervelende muziekspektakel met gastartiesten als VoXXclub, Cristian Lanza, Roy Verbeek en DJ Kim Kaey toverde het volle plein om tot een intieme concertarena. Het was van de eerste tot de laatste minuut een muziekspektakel van kippenvel tot feest. Grote verrassing van de avond was dochter Emma-Sophie: Zij maakte haar podiumdebuut in een duet met mama Wendy "Samen voor Altijd". De ontroerend mooie zang, de prachtige composities, het authentieke speelplezier en de geweldige sfeer en ambiance op het plein maakten dit een concert om nooit te vergeten.

Di 9 juni 2020 | 16:25 Treehouse Masters

Seizoen 6 - Aflevering 11 - Grace VanderWaal's Got Treehouse Pete bouwt twee boomhutten voor de 13-jarige zangeres Grace VanderWaal. Het team ontwerpt een clubhuis in 'boho chic'-stijl en een atelier met ramen aan alle kanten.

Di 9 juni 2020 | 22:05 Félicité

09/06 - Drama, NTR Franse speelfilm. Félicité is een trotse vrouw die werkt als zangeres in een bar in Kinshasa. Als haar zoon bij een motorongeval betrokken raakt, moet zij een manier vinden om het ziekenhuis te betalen. Ze zoekt koortsachtig ...

NTR Franse speelfilm. Félicité is een trotse vrouw die werkt als zangeres in een bar in Kinshasa. Als haar zoon bij een motorongeval betrokken raakt, moet zij een manier vinden om het ziekenhuis te betalen. Ze zoekt koortsachtig naar een oplossing in de straten van Kinshasa.

Wo 10 juni 2020 | 01:39 Beth Hart in Concert

NTR De Amerikaanse zangeres Beth Hart staat met haar rauwe stem en persoonlijke teksten al jaren garant voor goudeerlijke bluesrock. In Tivoli Vredenburg geeft ze een bijzonder, akoestisch solo-optreden. Een avond recht uit het hart, die je ook recht in je hart zal raken.

Wo 10 juni 2020 | 02:21 Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir

Angstegaal De populaire zangeres Clara Nachtegaal wordt door Havikmot geakumeerd tot Angstegaal. Om haar te verslaan moeten Adrien en Marinette blijven dansen, zingen en rijmen.

Wo 10 juni 2020 | 05:35 Félicité

10/06 - Drama, NTR Franse speelfilm. Félicité is een trotse vrouw die werkt als zangeres in een bar in Kinshasa. Als haar zoon bij een motorongeval betrokken raakt, moet zij een manier vinden om het ziekenhuis te betalen. Ze zoekt koortsachtig ...

NTR Franse speelfilm. Félicité is een trotse vrouw die werkt als zangeres in een bar in Kinshasa. Als haar zoon bij een motorongeval betrokken raakt, moet zij een manier vinden om het ziekenhuis te betalen. Ze zoekt koortsachtig naar een oplossing in de straten van Kinshasa.

Wo 10 juni 2020 | 20:35 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Born to Run Riggs en Murtaugh onderzoeken samen met de jonge rechercheur Zach Bowman de moord op de lijfwacht van de beroemde popzangeres Shaye. Ze ontdekken al snel dat Shaye en Zach een geheime relatie hadden. En dat is niet het enige dat de jonge popster te verbergen heeft. Daarnaast werken Riggs en Karen aan hun relatie.

Do 11 juni 2020 | 00:15 Félicité

11/06 - Drama, NTR Franse speelfilm. Félicité is een trotse vrouw die werkt als zangeres in een bar in Kinshasa. Als haar zoon bij een motorongeval betrokken raakt, moet zij een manier vinden om het ziekenhuis te betalen. Ze zoekt koortsachtig ...

NTR Franse speelfilm. Félicité is een trotse vrouw die werkt als zangeres in een bar in Kinshasa. Als haar zoon bij een motorongeval betrokken raakt, moet zij een manier vinden om het ziekenhuis te betalen. Ze zoekt koortsachtig naar een oplossing in de straten van Kinshasa.

Do 11 juni 2020 | 02:47 Gala vanuit Berlin - 2010

Tijdens het nieuwsjaarsconcert van 2010 staat de Berliner Philharmoniker onder leiding van Gustavo Dudamel, wiens onuitputtelijke energie en uitzonderlijke artisticiteit hem tot een van de meest gevraagde dirigenten ter wereld maken. Samen verwelkomen ze mezzosopraan Elīna Garanča, die zich in korte tijd heeft ontpopt tot een van de meest bekende zangeressen van deze tijd. Op het concertprogramma staan enkele werken van Franse componisten, waaronder Berlioz’ Le Carnival Romain, Overture, Op. 9 en 'D’Amour l’ardente flamme’ uit La Damnation de Faust (Op. 24). Daarnaast zingt Garanča Saint-Saëns’ ‘Mon cœur s’ouvre à ta voix’ en de ‘Danse Bacchanale’ uit de opera Samson et Dalila, naast de ‘Habanera’, ‘Seguidilla’ en het ‘Chanson Bohème’ uit Bizets Carmen. Het concert wordt afgesloten met De Falla's Suite Nr. 2 uit het ballet ‘El sombrero de tres picos’.

Do 11 juni 2020 | 06:00 Wiener Sängerknaben in Wenen

Al meer dan 500 jaar vormen de jonge zangers van de Wiener Sängerknaben de een van de meest vooraanstaande koren in de wereld van de klassieke muziek. Door de jaren heen hebben verschillende bekende componisten zich verbonden aan dit gezelschap: zo zijn Joseph Haydn en Franz Schubert lid geweest. Ook Wolfgang Amadeus Mozart heeft verschillende werken geschreven voor de Sängerknaben en daarom werd zijn 250e verjaardag in 2006 ook bij dit koor groots gevierd. Samen met het Radio Symphonieorchester Wien en hun dirigent Bertrand de Billy voert het koor tijdens dit galaconcert in de Weense Stephansdom onder andere de 'Krönungsmesse' uit, met als solist de Franse sopraan Sandrine Piau.

Do 11 juni 2020 | 07:22 School of Rock

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Mijn Kopie De band heeft dringend een zanger nodig en Summer vraagt Tomika om haar daarbij te helpen. Maar ze moet meteen beslissen wat belangrijker is: Zangeres in de band of haar vriendschap met Tomika.

Do 11 juni 2020 | 09:10 Beth Hart in Concert

NTR De Amerikaanse zangeres Beth Hart staat met haar rauwe stem en persoonlijke teksten al jaren garant voor goudeerlijke bluesrock. In Tivoli Vredenburg geeft ze een bijzonder, akoestisch solo-optreden. Een avond recht uit het hart, die je ook recht in je hart zal raken.

Do 11 juni 2020 | 15:00 Lethal Weapon

Seizoen 2 - Born to Run Riggs en Murtaugh onderzoeken samen met de jonge rechercheur Zach Bowman de moord op de lijfwacht van de beroemde popzangeres Shaye. Ze ontdekken al snel dat Shaye en Zach een geheime relatie hadden. En dat is niet het enige dat de jonge popster te verbergen heeft. Daarnaast werken Riggs en Karen aan hun relatie.

Do 11 juni 2020 | 15:07 Villa Frans

Boer Frans ontvangt BN’ers op zijn boerderij in De Lutte. In deze aflevering is zangeres Sjoukje Smit te gast. De 'Dutch Diva', die tijdloze hits als 'Ik zie een ster' en 'Terug naar de kust' op haar naam heeft staan, krijgt natuurlijk eerst een rondleiding over het boerenbedrijf.

Do 11 juni 2020 | 15:48 Catfish: The TV Show

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Marvin & Austin Nadat hij maanden met een sexy model seks-sms'jes heeft uitgewisseld, wil Marvin hem graag ontmoeten. Max en hulpje zangeres Chantal Claret helpen Marvin om zijn geliefde te vinden, maar ze ontdekken al gauw meer dan ze hadden gewild!

Do 11 juni 2020 | 18:20 Bohemian Rhapsody IMDb: 8.0

11/06 - IMDB * 8.0 - Film, Bohemian Rhapsody is een biografische film uit het jaar 2018 over de Britse rockband Queen. De film is een Brits Amerikaanse productie van 20th Century Fox. Acteur Rami Malek, bekend van Mr. Robot, speelt de iconische ...

Bohemian Rhapsody is een biografische film uit het jaar 2018 over de Britse rockband Queen. De film is een Brits-Amerikaanse productie van 20th Century Fox. Acteur Rami Malek, bekend van Mr. Robot, speelt de iconische zanger Freddie Mercury. Deze film gaat over over de prille beginjaren van de populaire Britse band Queen. Van de samenstelling van de band, tot het wereldberoemde optreden op Live Aid in 1985. Rami Malek, bekend van Mr. Robot, speelt Freddie Mercury. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/bohemian-rhapsody

Vr 12 juni 2020 | 00:00 Handel - Agrippina

De opera Agrippina werd door de 24-jarige Georg Friedrich Handel geschreven. Het betekende het eerste theatrale succes van de componist. Het werk bevat frisse, uitbundige en inventieve muziek en is voorzien van een van de fijnste libretti waar Handel mee heeft gewerkt. De opera is gecomponeerd in 1709 en werd voor het eerste uitgevoerd in Venetië. Zoals gebruikelijk voor Handel, is de opera geschreven rond een aantal hoogstaande aria’s, waarin de virtuositeit van de zangers uitstekend tot zijn recht komt. Deze prachtige productie van operaregisseur Michael Hampe is opgenomen in het achttiende-eeuwse paleistheater tijdens het Schwetzingen Festival in 1985. De London Baroque Players, een orkest gespecialiseerd in vroege muziek uit de 17e en 18e eeuw, staat onder leiding van Arnold Östman. Samen begeleiden ze een indrukkende cast met als solisten Günter von Kannen, Barbara Daniels, David Kuebler, Janice Hall, Claudio Nicolai, Ulrich Hielscher, Eberhard Katz en Carlos Feller.

Vr 12 juni 2020 | 06:00 Josquin in Spanje - Missa Hercules Dux Ferrariæ

Vlaamse en Spaanse muziekkapellen tekenden voor de muziek aan het hof van Karel V en Filips II. Maar hoe zou Josquin geklonken hebben in de Spaanse traditie, met zangers verdubbeld door blaasinstrumenten? En hoe klonk daarnaast de lokale, Spaanse muziek van Guerrero, Josquins bewonderaar? Música Temprana, met een capilla (zangers) en ministriles altos (blazers), plaatst Josquin naast Morales en Guerrero.

 Meer

Zanger gemist

Eerder Vandaag | 23:11 RTV Drenthe Nostalgie - Jongens van het Noorden

RTV Drenthe Nosatlgie gaat terug naar 2011 met een optreden vanThe Embraceable Quintet. Een 5-mansformatie van de Drentse zangeres Mary Veldkamp. In het Atrium spelen zij gemakkelijk in het gehoor liggende jazzmuziek in het Drents en Engels. Met o.a. Daansen, Luie stoel blues, There will never be another you.

Eerder Vandaag | 21:25 Opera Singalong 2018

De philharmonie zuidnederland en het Brabant Koor presenteren een unieke Opera Sing Along met de meest geliefde operahits! Op het feestelijke programma staan de grootste operaklassiekers en Napolitaanse liederen. Onder de solisten zijn Francis van Broekhuizen (sopraan), Adriano Granziani (tenor) en jonge sterren als Laetitia Gerards (sopraan) en Raoul Steffani (bariton). Ook Leona Philippo, bekend van tv-programma's als de Voice of Holland en Maestro zal het podium betreden, net als speciale gastzanger Marco Bakker. Het koor en orkest staan onder de muzikale leiding van Enrico Delamboye. De Opera Sing Along is een coproductie van philharmonie zuidnederland en NTVF producties, het Brabant Koor, Theater aan de Parade en Teepe Productions.

Eerder Vandaag | 21:11 RTV Drenthe Nostalgie - Jongens van het Noorden

RTV Drenthe Nosatlgie gaat terug naar 2011 met een optreden vanThe Embraceable Quintet. Een 5-mansformatie van de Drentse zangeres Mary Veldkamp. In het Atrium spelen zij gemakkelijk in het gehoor liggende jazzmuziek in het Drents en Engels. Met o.a. Daansen, Luie stoel blues, There will never be another you.

Eerder Vandaag | 20:00 Dance Dance Dance

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 6 - Show 3 In Dance Dance Dance, gepresenteerd door Wendy van Dijk en Jandino Asporaat, trakteren elf BN'ers het publiek op spectaculaire dansmoves. We zien actrice Susan Visser met acteur Thomas Cammaert, Danny de Munk met zijn dochter Bo, zangeres Sharon Doorson met acteur Géza Weisz en zanger Vinchenzo met online content creator Nochtli Peralta Alvarez. Voor het eerst doet er ook een trio mee: Lisa, Shelley en Amy van OG3NE! Er wordt op hoog niveau gedanst, waarbij de populairste videoclips en onvergetelijke filmscenes aan bod komen. Naast de vertrouwde juryleden Timor Steffens en Igone de Jongh, is voormalig danser Jan Kooijman aan het team toegevoegd om de kandidaten te beoordelen. De deelnemers dansen niet alleen voor zichzelf en het publiek, maar ook voor een door henzelf gekozen goed doel.

Eerder Vandaag | 19:11 RTV Drenthe Nostalgie - Jongens van het Noorden

RTV Drenthe Nosatlgie gaat terug naar 2011 met een optreden vanThe Embraceable Quintet. Een 5-mansformatie van de Drentse zangeres Mary Veldkamp. In het Atrium spelen zij gemakkelijk in het gehoor liggende jazzmuziek in het Drents en Engels. Met o.a. Daansen, Luie stoel blues, There will never be another you.

Eerder Vandaag | 09:45 Beth Hart in Concert

NTR De Amerikaanse zangeres Beth Hart staat met haar rauwe stem en persoonlijke teksten al jaren garant voor goudeerlijke bluesrock. In Tivoli Vredenburg geeft ze een bijzonder, akoestisch solo-optreden. Een avond recht uit het hart, die je ook recht in je hart zal raken.

Eerder Vandaag | 08:56 LEGO Friends: Girls On A Mission

Zus en zo Andrea vraagt haar zusje, Liz, om met haar mee te doen en beroemd te worden. Maar Liz heeft helemaal geen zin om een beroemde zangeres te worden. Toch ontdekken ze dat ze meer op elkaar lijken dan ze dachten.

Eerder Vandaag | 07:38 RuPaul's Drag Race All Stars

Seizoen 4 - Aflevering 2 In deze aflevering daagt Ru de All Stars uit om auditie te doen voor de nieuwe meidengroep Henny, samen met Drag Race-legende Stacy Layne Matthews. De gastjuryleden van deze week zijn countryzangeres Kacey Musgraves en r&b-ster Ciara.