Zaak op tv (tv-tips)

Vandaag | 22:40 Unforgotten

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Britse misdaadserie. Cassie en Sunny ondervragen de vier mannen die in The Spinney verbleven tijdens de millenniumwissel. Geen van hen lijkt iets verdachts gedaan te hebben tijdens hun aanwezigheid in Middenham. Ondertussen zoekt de rest van het Bishop Street Station-team verder naar aanwijzingen in het oorspronkelijke onderzoek. De pers heeft ondertussen ook haar opwachting gemaakt, nu blijkt dat James ondervraagd is in de zaak rond Hayley Reid.

Vandaag | 23:40 Een Zaak Van Leven Of Dood IMDb: 6.2

IMDB * 6.2 - Drama, Nederlands drama. Hans trouwt met zijn levenslustige collega, Eva. Maar dan ontwikkelt Eva straatvrees en dat verandert alles. Ze bezoekt een psychiater en wordt verliefd op een ex collega van Hans.

Nederlands drama. Hans trouwt met zijn levenslustige collega, Eva. Maar dan ontwikkelt Eva straatvrees en dat verandert alles. Ze bezoekt een psychiater en wordt verliefd op een ex-collega van Hans.

Vandaag | 21:25 Blood

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Ierse dramaserie. Rash en Sands onderzoeken een reeks professionele inbraken. Intussen nemen Stefan en zijn team fraudeur Daniel Lorca in het vizier. Ze vallen het huis van diens advocaat binnen en nemen zijn computer in beslag. De zaak raakt in een stroomversnelling wanneer Michael Freeland, de voorzitter van een liefdadigheidsorganisatie, wordt neergestoken tijdens een van de inbraken. Leila, de zus van Rash, behandelt hem in het ziekenhuis en verneemt zo dat Michael allerhande gesjoemel binnen de organisatie op het spoor was. Hij vreest dat hij het doelwit van een doofpotoperatie is.

Je vindt hier de programma's van Zaak op tv We hebben de volgende programma's voor Zaak Unforgotten: Misdaadserie, Seizoen 3 Aflevering 2 Britse misdaadserie. Cassie en Sunny ondervragen de vier mannen die in The Spinney. Een Zaak Van Leven Of Dood: IMDB * 6.2 - Drama, Nederlands drama. Hans trouwt met zijn levenslustige collega, Eva. Maar dan ontwikkelt Eva straatvrees en dat verandert alles. Ze bezoekt een psychiater en wordt verliefd op een ex collega van Hans. Blood: Dramaserie, Seizoen 1 Aflevering 6 Ierse dramaserie. Rash en Sands onderzoeken een reeks professionele inbraken.. Shots Fired: Misdaadserie, 'The Content of Their Character.' (s 1/ep 7) Een ander team wordt op de zaak gezet, maar Preston blijft. Blazing Team: Animatieserie, 'Fan Aanval.' De teamleden ontmoeten hun grootste fan Otto. Wanneer Otto een duistere scherf aanraakt,. Jamie Oliver's Food Revolution: Culinair magazine, Seizoen 1 Aflevering 1 Culinair magazine met Jamie Oliver. Jamie Oliver staat aan de start van een. Jamie Oliver's Food Revolution: Culinair magazine, Seizoen 1 Aflevering 2 Culinair magazine met Jamie Oliver. Jamie Oliver staat aan de start van een. Jamie Oliver's Food Revolution: Culinair magazine, Seizoen 1 Aflevering 3 Culinair magazine met Jamie Oliver. Jamie doet er alles aan om verse voeding. Drain The Oceans 2: Seizoen 1 Aflevering 6 America's Sunken Shores: Oorlog... het weer... en menselijke fouten waren de oorzaak van de. The Office: Komische serie, Seizoen 2 Aflevering 20 Amerikaanse komische serie. Drug Testing. Wanneer Dwight een halve joint vindt.

Zaak op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 17:40 NCIS: Los Angeles

Seizoen 9 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Under Pressure. Op een plaats delict is napalm ontdekt. Het team onderzoekt de zaak die mogelijk verbanden heeft met terrorisme.

Vandaag | 22:45 CSI: New York

Seizoen 7 - Aflevering 20 - Amerikaanse misdaadserie. Nothing for something. Het lichaam van een jonge vrouw wordt aangetroffen in Central Park. Het team legt al snel de link met een oude moordzaak, waarbij een ander meisje op exact dezelfde manier om het leven kwam. De verdenking valt op een kunstverzamelaar uit Manhattan. Ondertussen wordt crimineel Raymond Harris vrijgelaten uit de gevangenis. En die heeft nog een rekening te vereffenen met Mac.

Morgen | 01:40 Chicago P.D

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. You Wish. Wanneer een zedendelinquent dood wordt aangetroffen, zoekt het team uit of het gaat om een wraakactie. Wanneer Intelligence de betrokkenen bij de zaak ondervraagt, komen ze een speciaal politiekorps op het spoor dat zich bezighoudt met illegale activiteiten. Jimmy laat zijn DNA testen bij dokter Halstead om te bewijzen dat hij de biologische vader van Lindsay is.

Morgen | 06:10 Mannen in het wild

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityshow waarin presentator Bert van Leeuwen zes mannen meeneemt op een lichamelijk en geestelijk uitdagende reis in de Italiaanse bergen. Vaders. Het precieze begin van een midlifecrisis bij mannen is vaak moeilijk vast te stellen. Soms is er duidelijk een (externe) heftige oorzaak aan te wijzen die, achteraf gezien, het begin van de problemen markeert. Maar vaker ligt de oorzaak veel dichter bij huis; de eigen opvoeding en vooral de band met de vader.

Morgen | 13:35 The Goldbergs

Seizoen 6 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. I Coulda Been a Lawyer. Beverly wil een extra stopbord in de straat en bepleit haar zaak bij de gemeente. Barry is in paniek, omdat hij achter is met de inschrijving aan diverse universiteiten. Murray verergert de situatie.

Morgen | 13:50 Een Zaak Van Bloemen

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Humaninterestprogramma waarin het verhaal achter een bos bloemen wordt verteld

Zaak op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 10:25 Shots Fired

'The Content of Their Character.' (s 1/ep 7) Een ander team wordt op de zaak gezet, maar Preston blijft vastberaden om de waarheid te achterhalen.

Vandaag | 10:45 Blazing Team

'Fan Aanval.' De teamleden ontmoeten hun grootste fan Otto. Wanneer Otto een duistere scherf aanraakt, veroorzaakt hij ellende.

Vandaag | 12:00 Jamie Oliver's Food Revolution

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Culinair magazine met Jamie Oliver. Jamie Oliver staat aan de start van een revolutie in Amerika. Hij gaat de strijd aan met obesitas, hartkwalen, diabetes en andere aandoeningen die veroorzaakt worden door slechte eetgewoonten.

Vandaag | 12:55 Jamie Oliver's Food Revolution

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Culinair magazine met Jamie Oliver. Jamie Oliver staat aan de start van een revolutie in Amerika. Hij gaat de strijd aan met obesitas, hartkwalen, diabetes en andere aandoeningen die veroorzaakt worden door slechte eetgewoonten.

Vandaag | 13:55 Jamie Oliver's Food Revolution

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Culinair magazine met Jamie Oliver. Jamie doet er alles aan om verse voeding op het bord van de studenten in Huntington te toveren. Ondanks het grote verzet van D.J. Rod en kokkin Alice Grue, kan Jamie de directie van de school eindelijk tot inzicht brengen. Hij krijgt zelfs de toestemming om voor de studenten te koken. Wanneer Jamie een groep jonge, gemotiveerde tieners ontmoet, denkt hij zijn geheime wapen gevonden te hebben. Brittany heeft al geruime tijd last van overgewicht, waardoor haar lever nu ernstig beschadigd is. Bovendien zijn de levensverwachtingen van het meisje drastisch ingekort door de extra kilo's. Ook Marisa weet wat de gevolgen van overgewicht zijn. Het werd namelijk de oorzaak van haar vaders vroegtijdige dood. En we horen ook wat de beweegredenen zijn van Ryan, Robert en Brian om hun extra gewicht kwijt te spelen...

Vandaag | 14:00 Drain The Oceans 2

Seizoen 1 - Aflevering 6 - America's Sunken Shores: Oorlog... het weer... en menselijke fouten waren de oorzaak van de ergste scheepsrampen in de Amerikaanse geschiedenis. Stel dat we door de oceanen droog te leggen deze geheimen konden ontrafelen.

Vandaag | 15:00 The Office

Seizoen 2 - Aflevering 20 - Amerikaanse komische serie. Drug Testing. Wanneer Dwight een halve joint vindt in de parkeergarage van de Dunder Mifflin Company, gaat hij eigenhandig op onderzoek naar de dader. Hij pakt deze zaak aan als een ware politierechercheur. Voor zijn onderzoek vraagt hij zelfs om een ongewone gunst van Michael. Ondertussen gaat Jim de uitdaging van Pam aan en tracht hij de opdracht zo goed mogelijk te vervullen.

Vandaag | 15:10 Deadline: Crime with Tamron Hall

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Justice for Jane Doe: Wanneer het lichaam van een jonge vrouw na dertig jaar in de Golf van Mexico wordt aangetroffen, herkent de familie haar beschrijving. De zaak wordt heropend.

Vandaag | 15:35 Shots Fired

'The Content of Their Character.' (s 1/ep 7) Een ander team wordt op de zaak gezet, maar Preston blijft vastberaden om de waarheid te achterhalen.

Vandaag | 15:55 NCIS : enquêtes spéciales

'Au nom des miens.' (s 7/ep 23) Een lid van het NCIS-team wordt vermoord tijdens het onderzoek van een verkrachtingszaak. Gibbs ontdekt dat er een ander motief aan de basis van de moord ligt. Een geheim dat hij al twintig jaar verborgen kon houden, dreigt nu uit te komen. Abby weet niet wat te doen met de informatie die ze over hem heeft.

Vandaag | 16:30 2 Broke Girls

'And the Attack of the Killer Apartment.' (s 5/ep 19) Randy wil blijven overnachten bij Max. Ondertussen is Caroline druk bezig met de nieuwe zaak.

Vandaag | 16:35 Les codes de l'apocalypse

Actiefilm, Wanneer er zich op de aarde grote problemen met vulkanen voordoen poogt geofysicus Kate Ferris de overheid ervan te overtuigen dat de oorzaak daarvan niet natuurlijk is. De echte oorzaak is een seismisch superwapen, dat ervoor zal zorgen ...

Wanneer er zich op de aarde grote problemen met vulkanen voordoen poogt geofysicus Kate Ferris de overheid ervan te overtuigen dat de oorzaak daarvan niet natuurlijk is. De echte oorzaak is een seismisch superwapen, dat ervoor zal zorgen dat de grote steden op de aarde vernietigd worden. Hierdoor zullen er miljoenen mensen sterven. Er is echter niemand die Kate wil geloven.

Vandaag | 16:40 L'arme fatale

'Léo pour vous servir.' (s 1/ep 15) Riggs en Murtaugh moeten opnieuw samenwerken met DEA-agente Karen Palmer om advocaat Leo Getz te beschermen wanneer deze gelinkt wordt aan het kartel. Wanneer ze de zaak dieper onderzoeken, ontdekt het drietal dat Leo niet de enige is die in gevaar verkeert.

Vandaag | 16:50 Rosewood

'Lidocaine & Long-Term Lust.' (s 2/ep 7) Een glamourmodel overlijdt de nacht na een fotoshoot op het strand. Rosewood en Villa verdiepen zich in de wereld van de plastische chirurgie om de zaak op te kunnen lossen.

Vandaag | 17:10 CSI: Crime Scene Investigation

'Art Imitates Life.' (s 9/ep 3) Het team onderzoekt een reeks van moorden waarbij de lichamen van de slachtoffers opgesteld staan in een alledaagse bezigheid. De verdenking valt op een fotograaf. Het team wordt ondertussen versterkt door de mooie Riley Adams. Zij krijgt al meteen haar eerste zaak voorgeschoteld: een man werd halfnaakt aangetroffen op een bank.

Vandaag | 17:35 Rosewood

'Prosopagnosia & Parrotfish.' (s 2/ep 8) De ogenschijnlijk eenvoudige zaak rond een dode foodtruckuitbater wordt gecompliceerd wanneer blijkt dat het slachtoffer een link heeft met het verleden van Slade.

Vandaag | 18:00 Killer Instinct with Chris Hansen

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Murder On Highway 23: De 20-jarige Megan Barroso verdwijnt als ze na een feest naar huis gaat. Haar auto wordt doorzeefd met kogels aangetroffen op Highway 23. Chris Hansen duikt in de zaak.

Vandaag | 19:10 Les Experts : Manhattan

'Jeu de maux.' (s 7/ep 6) Op het dak van een Wall Street-gebouw staat een auto geparkeerd met daarin het aan stukken gesneden lichaam van een jongen. Een koppel vreest dat het om hun vermiste zoon gaat. De zaak neemt een heel andere wending wanneer het team de ware identiteit van het slachtoffer achterhaalt.

Vandaag | 19:35 Huizenjagers

'Rivierenland.' Filip en Eline willen samen met hun dochtertje Noor verhuizen naar een grotere woning. Op het verlanglijstje van het gezin staan drie slaapkamers, een bureauruimte en plaats voor twee oldtimers. Maar dat is nog niet alles: zelfstandige Filip wil heel graag zijn optiekzaak in de woning onderbrengen. Een handelsruimte in of naast het pand zou dus een grote plus zijn.

Vandaag | 19:50 Henry Danger

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Groene vingers: Nadat Schwoz een ziekte heeft veroorzaakt die Charlotte, Henry, zijn familie en zelfs Ray per ongeluk heeft beïnvloedt, blijft hij in het huis van Henry om een genezing te vinden.

Vandaag | 20:10 Huize Herrie

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Schaal van gerechtigheid / Mode misdaad: Lana is vriendjes met een vis echtpaar dat eitjes heeft gelegd in de vijver waar ze wonen. Plots verschijnt er een bulldozer om de vijver dicht te gooien. Dat wil Lana kostte wat kost zien te voorkomen. // Leni wordt beschuldigt van het stelen van sjaals in de winkel waar ze net werkt. Lincoln en Clyde, in de ban van Ace Savvy en Eenoog Jack, besluiten de zaak Savvy stijl op te lossen.

Vandaag | 20:30 CSI: Crime Scene Investigation

'Woulda, Coulda, Shoulda.' (s 9/ep 7) Het team onderzoekt de moord op een vrouw wier echtgenoot twaalf jaar geleden de hoofdverdachte was in een moordzaak. Grissom vermoedt dat het zou kunnen gaan om een afrekening. Grissom moet getuigen over de mentale gezondheid van Natalie Davis.

Vandaag | 21:00 L'héritage

Christophe Perrin, een bekende oesterkweker in Arcachon, wordt het slachtoffer van een moordpoging. Hij is daarna niet langer in staat de zaak te leiden, maar zijn drie dochters schieten te hulp.

Vandaag | 21:00 Agatha Raisin

Seizoen 1 - Aflevering 6 - De jonge bruid Kylie Stokes wordt dood aangetroffen en alles wijst erop dat ze in een stortvloed is verdronken. Maar Agatha, die had gezien dat de bruid op deze 'blijde' dag enigszins van slag was, wil deze zaak zelf zien op te lossen. 6/8

Vandaag | 23:10 CSI: Crime Scene Investigation

'One To Go.' (s 9/ep 10) Grissom maakt zich op om afscheid te nemen van zijn team. Iedereen wil zijn laatste zaak tot een goed einde brengen, maar de medeplichtige in de Dick and Jane-moorden vinden, is een loodzware taak. De onderzoekers werken tegen de klok om de vermiste echtgenote van het laatste slachtoffer te vinden. Grissom nodigt dr. Langston uit om de zieke geest van Haskell beter te begrijpen.

Morgen | 01:00 Agatha Raisin

Seizoen 1 - Aflevering 6 - De jonge bruid Kylie Stokes wordt dood aangetroffen en alles wijst erop dat ze in een stortvloed is verdronken. Maar Agatha, die had gezien dat de bruid op deze 'blijde' dag enigszins van slag was, wil deze zaak zelf zien op te lossen. 6/8

Morgen | 02:15 Jamie Oliver's Food Revolution

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Culinair magazine met Jamie Oliver. Jamie Oliver staat aan de start van een revolutie in Amerika. Hij gaat de strijd aan met obesitas, hartkwalen, diabetes en andere aandoeningen die veroorzaakt worden door slechte eetgewoonten.

Morgen | 03:00 Jamie Oliver's Food Revolution

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Culinair magazine met Jamie Oliver. Jamie Oliver staat aan de start van een revolutie in Amerika. Hij gaat de strijd aan met obesitas, hartkwalen, diabetes en andere aandoeningen die veroorzaakt worden door slechte eetgewoonten.

Morgen | 03:30 Deadly Secrets

Seizoen 1 - Aflevering 5 - A Fire Inside: Een pyromaan vermoordt vier mensen in een winkel in Californië. Twee brandonderzoekers onderzoeken de zaak en wanneer de waarheid aan het licht komt, is iemand er gloeiend bij!

Morgen | 03:45 Jamie Oliver's Food Revolution

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Culinair magazine met Jamie Oliver. Jamie doet er alles aan om verse voeding op het bord van de studenten in Huntington te toveren. Ondanks het grote verzet van D.J. Rod en kokkin Alice Grue, kan Jamie de directie van de school eindelijk tot inzicht brengen. Hij krijgt zelfs de toestemming om voor de studenten te koken. Wanneer Jamie een groep jonge, gemotiveerde tieners ontmoet, denkt hij zijn geheime wapen gevonden te hebben. Brittany heeft al geruime tijd last van overgewicht, waardoor haar lever nu ernstig beschadigd is. Bovendien zijn de levensverwachtingen van het meisje drastisch ingekort door de extra kilo's. Ook Marisa weet wat de gevolgen van overgewicht zijn. Het werd namelijk de oorzaak van haar vaders vroegtijdige dood. En we horen ook wat de beweegredenen zijn van Ryan, Robert en Brian om hun extra gewicht kwijt te spelen...

Morgen | 07:40 Top Wing

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Gans grijpt zijn kans/Rod kukelekuut erop los: Swift en Brody zetten samen een reddingsactie op touw voor twee ganzen die verdwaald zijn in een dikke mist. / Swift schiet Rod te hulp als deze met zijn luide gekukeleku een lawine veroorzaakt.

Morgen | 08:45 People Magazine Investigates

Aflevering 3 - Somebody's Watching: De vrouw van een brandweercommandant in een stadje in Louisiana komt om bij een brand in haar woning. Uit de sectie blijkt echter dat de doodsoorzaak een schotwond in het hoofd is.

Morgen | 09:40 Les codes de l'apocalypse

Morgen - Actiefilm, Wanneer er zich op de aarde grote problemen met vulkanen voordoen poogt geofysicus Kate Ferris de overheid ervan te overtuigen dat de oorzaak daarvan niet natuurlijk is. De echte oorzaak is een seismisch superwapen, dat ervoor ...

Wanneer er zich op de aarde grote problemen met vulkanen voordoen poogt geofysicus Kate Ferris de overheid ervan te overtuigen dat de oorzaak daarvan niet natuurlijk is. De echte oorzaak is een seismisch superwapen, dat ervoor zal zorgen dat de grote steden op de aarde vernietigd worden. Hierdoor zullen er miljoenen mensen sterven. Er is echter niemand die Kate wil geloven.

Morgen | 11:30 Married With Secrets

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Two-Faced: In een aquaduct wordt het in ontbinding verkerende lichaam van een zakenman aangetroffen. Het kost de politie tientallen jaren speurwerk om de moordzaak op te lossen.

Morgen | 11:35 Instinct

'Manhunt.' (s 2/ep 9) Ryan en Dylan doen een belangrijke ontdekking in de zaak rond de Sleeping Beauty Killer. Dylan ontvangt verontrustend nieuws van zijn vader.

Morgen | 12:15 2 Broke Girls

'And the Attack of the Killer Apartment.' (s 5/ep 19) Randy wil blijven overnachten bij Max. Ondertussen is Caroline druk bezig met de nieuwe zaak.

Morgen | 12:25 Magnum

'Never Again... Never Again.' (s 1/ep 7) Lena en Saul Greenberg, twee overlevenden van de Holocaust, hebben vrede en rust gevonden op Hawaï, waar ze een kleine kledingzaak uitbaten. Daar komt plots een einde aan, wanneer ze beseffen dat ze opnieuw het slachtoffer zijn van blinde haat. Wanneer Saul door onbekenden wordt meegenomen, probeert Magnum hem op te sporen. Een initiatief dat veel gevaarlijker is dan hij kan vermoeden.

Morgen | 12:40 Les Experts : Manhattan

'En haut de l'affiche.' (s 4/ep 17) Op het strand van Rockaway wordt het lichaam van een jonge vrouw aangetroffen. Mac en Sheldon gaan ter plaatse op zoek naar aanwijzingen. Mac denkt eerst aan een haaienaanval en vindt dat het dan ook eerder een zaak voor de kustwacht is. Niet veel later spoelt er opnieuw een vrouw aan. Haar lichaam is nog intact.

Morgen | 12:50 Instinct

'Trust Issues.' (s 2/ep 10) Dylan en Lizzie onderzoeken de dood van drie familieleden die samen een zaak hadden.

Morgen | 13:45 The Guardian

'Monster.' (s 2/ep 2) Ronnie, een dertienjarige jongen, wordt in verdenking gesteld van de moord op zijn adoptiemoeder. Nick doet er alles aan om het proces van de jongen voor de jeugdrechtbank te laten doorgaan. Hij krijgt het echter moeilijk wanneer Ronnie zelf geen enkele interesse in zijn zaak toont. Bovendien geeft verder onderzoek aan dat de tiener zijn moeder eerst verkrachtte.

Morgen | 13:55 Instinct

'Grey Matter.' (s 2/ep 11) Voorbijgangers vinden een afgehakt hoofd in het park. Dylan en Lizzie onderzoeken de zaak en ontdekken in de buurt nog drie andere afgehakte hoofden.

Morgen | 14:10 Les Experts : Manhattan

'Baiser mortel.' (s 4/ep 19) De taximoordenaar slaat andermaal toe. De detectives volgen een spoor om de dader te stoppen. Ondertussen wordt de grond onder Macs voeten steeds heter. Hij besluit zijn hele team op de zaak te zetten. Danny, Lindsay en Flack onderzoeken ook de dood van een baseballfan die tijdens een belangrijke wedstrijd werd vermoord.

Morgen | 15:00 Les Experts : Manhattan

'Double emploi.' (s 4/ep 20) Het is de topprioriteit van het hele CSI-team om de taximoordenaar te pakken te krijgen. Na intensief speurwerk komt de zaak tot een climax. Wanneer Mac er eindelijk van overtuigd is dat hij de dader te pakken heeft, blijkt deze dood te zijn.

Morgen | 15:40 Ducktales

The Shadow War Part Two The Day of the Ducks!: Het schaduwleger van Zwarte Magica veroorzaakt chaos.

 Meer

Zaak gemist

Eerder Vandaag | 02:35 Nieuwsuur: o.a. tijd voor meer vrouwen in de top

Gisteren - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Ook bedrijfsleven vindt het tijd voor ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Ook bedrijfsleven vindt het tijd voor meer vrouwen in de top Werkgevers- en werknemersorganisaties vinden dat er een quotum moet komen om bedrijven te dwingen meer vrouwen in de top aan te nemen. Ook moet er meer culturele diversiteit komen in de raden van bestuur en raden van commissarissen. Dat staat in een nieuw advies van de Sociaal-Economische Raad (SER), waarin wordt geconcludeerd dat het aantal vrouwen in topfuncties nu te langzaam stijgt. Het bedrijfsleven verzette zich eerder tegen een verplicht quotum. Leidt het Fashion Pact echt tot een duurzamere mode-industrie? De mode-industrie is één van de meest vervuilende industrieën op aarde. Voor de productie van kleding zijn enorme hoeveelheden water en chemicaliën nodig. Daarnaast wordt een derde van alle kleding ongedragen vernietigd of weer teruggestuurd naar de goedkope lonenlanden. Maar de consument blijft kopen en de productie blijft doorgaan. Een milieupact dat meer dan dertig modereuzen, zoals H&M, Adidas en Puma, sloten moet het tij keren. In het pact beloven ze plechtig dat ze hun uiterste best gaan doen om minder te vervuilen. Maar in het pact staan nauwelijks concrete afspraken en de productie blijft onveranderd hoog. Zijn het loze beloftes of is het een eerste stap? Rechter weert pers en publiek na liquidatie De zittingen in de grote liquidatiezaak tegen Ridouan Taghi en zijn medeverdachten zijn dinsdag en donderdag niet toegankelijk voor pers en publiek. De rechtbank in Amsterdam heeft dat bekendgemaakt naar aanleiding van de moord op advocaat Derk Wiersum, die kroongetuige Nabil B. bijstond in de zaak. "De implicaties van deze gebeurtenis zijn op dit moment nog niet volledig te overzien", schrijft de rechtbank in een persbericht. Verder wordt het besluit niet toegelicht. In de studio spreken we met oud-rechter Frans Bauduin, bekend van de processen tegen Robert M. en Volkert van der Graaf. Nieuwsuur Sport Voetbal: vooraf: PSV-Ajax Honkbal: OKT: Nederland-Spanje

Eerder Vandaag | 01:45 Nieuwsuur: o.a. tijd voor meer vrouwen in de top

Gisteren - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Ook bedrijfsleven vindt het tijd voor ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Ook bedrijfsleven vindt het tijd voor meer vrouwen in de top Werkgevers- en werknemersorganisaties vinden dat er een quotum moet komen om bedrijven te dwingen meer vrouwen in de top aan te nemen. Ook moet er meer culturele diversiteit komen in de raden van bestuur en raden van commissarissen. Dat staat in een nieuw advies van de Sociaal-Economische Raad (SER), waarin wordt geconcludeerd dat het aantal vrouwen in topfuncties nu te langzaam stijgt. Het bedrijfsleven verzette zich eerder tegen een verplicht quotum. Leidt het Fashion Pact echt tot een duurzamere mode-industrie? De mode-industrie is één van de meest vervuilende industrieën op aarde. Voor de productie van kleding zijn enorme hoeveelheden water en chemicaliën nodig. Daarnaast wordt een derde van alle kleding ongedragen vernietigd of weer teruggestuurd naar de goedkope lonenlanden. Maar de consument blijft kopen en de productie blijft doorgaan. Een milieupact dat meer dan dertig modereuzen, zoals H&M, Adidas en Puma, sloten moet het tij keren. In het pact beloven ze plechtig dat ze hun uiterste best gaan doen om minder te vervuilen. Maar in het pact staan nauwelijks concrete afspraken en de productie blijft onveranderd hoog. Zijn het loze beloftes of is het een eerste stap? Rechter weert pers en publiek na liquidatie De zittingen in de grote liquidatiezaak tegen Ridouan Taghi en zijn medeverdachten zijn dinsdag en donderdag niet toegankelijk voor pers en publiek. De rechtbank in Amsterdam heeft dat bekendgemaakt naar aanleiding van de moord op advocaat Derk Wiersum, die kroongetuige Nabil B. bijstond in de zaak. "De implicaties van deze gebeurtenis zijn op dit moment nog niet volledig te overzien", schrijft de rechtbank in een persbericht. Verder wordt het besluit niet toegelicht. In de studio spreken we met oud-rechter Frans Bauduin, bekend van de processen tegen Robert M. en Volkert van der Graaf. Nieuwsuur Sport Voetbal: vooraf: PSV-Ajax Honkbal: OKT: Nederland-Spanje

Gisteren 21:35 Bed & Breakfast: o.a. knuffelsessie met varkens

Gisteren - Realityreeks, In deze aflevering van Bed & Breakfast uit wordt er gelogeerd in Noord Brabant. ...

In deze aflevering van Bed & Breakfast uit wordt er gelogeerd in Noord-Brabant. Knuffelsessie met varkens De b&b-houders logeren als eerste bij Marlieke en Jack. Zij namen de bed & breakfast over waar ze ooit hun huwelijksnacht doorbrachten. Ze nemen hun gasten mee naar een knuffelsessie met varkens. Grotten Anita en Peter bouwden in Limburg een oude school om tot bed & breakfast; kijkend over de heuvels en met uitzicht op de kerk. Samen met hun gasten bezoeken ze de Mergelgrotten die zo kenmerkend zijn voor het gebied. Themakamers Tot slot wordt er ook geslapen en ontbeten bij Tim en Nicole. De twee lieten in hun achtertuin een bed & breakfast bouwen en met hulp van een interieurstylist kwamen de opvallende themakamers tot stand.

Eerder Vandaag | 09:20 Gordon & Paddy

Animatiefilm, Jarenlang heeft commissaris Gordon de rust in het bos bewaard. Nu droomt hij van zijn pensioen. Met de pientere muis Paddy heeft hij de ideale opvolger gevonden. Voor haar eerste zaak moet Paddy meteen stevig aan de slag.

Jarenlang heeft commissaris Gordon de rust in het bos bewaard. Nu droomt hij van zijn pensioen. Met de pientere muis Paddy heeft hij de ideale opvolger gevonden. Voor haar eerste zaak moet Paddy meteen stevig aan de slag.

Eerder Vandaag | 06:00 Deadly Secrets

Seizoen 1 - Aflevering 5 - A Fire Inside: Een pyromaan vermoordt vier mensen in een winkel in Californië. Twee brandonderzoekers onderzoeken de zaak en wanneer de waarheid aan het licht komt, is iemand er gloeiend bij!

Eerder Vandaag | 00:50 CSI: Crime Scene Investigation

'A Thousand Days On Earth.' (s 8/ep 13) Een stand-upcomedian maakt een ongelukkig grapje over abortus. Enkele uren later treft hij een kinderlijkje aan in zijn wagen. Het slachtoffer is een driejarig meisje. Het CSI-team moet een schrijnende autopsie verrichten en vooral Catherine heeft het moeilijk met de zaak.

Eerder Vandaag | 00:00 Elementary

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. The Cost of Doing Business. Een scherpschutter vermoordt vier mensen in Manhattan. Sherlocks vader Morland biedt zijn hulp aan om de zaak tot een goed einde te brengen.

Gisteren 23:05 Elementary

'The Cost of Doing Business.' (s 4/ep 6) Een scherpschutter vermoordt vier mensen in Manhattan. Sherlocks vader Morland biedt zijn hulp aan om de zaak tot een goed einde te brengen.

Gisteren 22:00 Volcano IMDb: 5.5

Gisteren - IMDB * 5.5 - Actiethriller, Mike Roark werkt als directeur in het crisiscentrum van Los Angeles. Wanneer de stad wordt opgeschrikt door aardbevingen en plotse explosies slagen de seismologen er maar niet in de oorzaak te achterhalen. ...

Mike Roark werkt als directeur in het crisiscentrum van Los Angeles. Wanneer de stad wordt opgeschrikt door aardbevingen en plotse explosies slagen de seismologen er maar niet in de oorzaak te achterhalen. Roark bijt zich vast in de zaak en ontdekt samen met dr. Amy Barnes dat een tot dan onbekende vulkaan vlak onder de stad op het punt staat om uit te barsten en dat niets de lavastroom kan tegenhouden. De vulkaan barst inderdaad uit en de hete lava verspreidt zich razendsnel door de straten en metrotunnels van de stad en verbrandt alles op zijn weg. Roark, zijn rechterhand Emmitt en Amy trachten de vulkaan te bestrijden, maar het lijkt een hopeloos gevecht te worden. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/volcano

Gisteren 21:25 NCIS: Los Angeles

Seizoen 9 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Under Pressure. Op een plaats delict is napalm ontdekt. Het team onderzoekt de zaak die mogelijk verbanden heeft met terrorisme.

Gisteren 20:40 DCI Banks

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Britse detectiveserie. Undertow. Banks en zijn team hebben nogal wat moeite bij het oplossen van een zaak. Colin Anderson, de nieuwe hoofdinspecteur, spoort Helen aan om de zaak snel af te sluiten. Maar Banks heeft een verdachte in het vizier: misdaadbaas Steve Richards. Terwijl bewijzen en getuigen verdwijnen, raakt Banks geobsedeerd door de man. Anderson haalt hem van de zaak en vervangt hem door Helen. Een in een hoekje gedreven Banks moet alles uit de kast halen om deze zaak op te lossen.

Gisteren 17:50 Cold Case

'Mind Games.' (s 6/ep 18) Wanneer nieuwe bewijsstukken worden gevonden, heropenen de speurders de zaak van de vermoorde psychiater Julie Ramierez. Het team zoekt uit of de schizofrene dakloze Pete Scanell, een van Ramierez' patiënten, haar om het leven heeft gebracht.

Gisteren 16:00 Les Experts

'Faux coupable.' (s 2/ep 6) Grissom en zijn team ondervragen een vermoedelijke moordenaar die op heterdaad werd betrapt terwijl hij zijn slachtoffers wou begraven. Op het eerste gezicht lijkt de zaak duidelijk. Grissom trekt de eenvoud van het bewijsmateriaal echter in twijfel. Als een vrouw dood wordt aangetroffen in een hotel krijgen Catherine en Warrick het onderzoek toegewezen.

Gisteren 10:25 Fleuve Noir

Gisteren - Thriller, De tiener Dany Arnault is verdwenen. François Visconti, een vermoeide en gedesillusioneerde politiecommandant, wordt op de zaak gezet.

De tiener Dany Arnault is verdwenen. François Visconti, een vermoeide en gedesillusioneerde politiecommandant, wordt op de zaak gezet.

Gisteren 10:25 Teen Mom UK

Seizoen 6 - Aflevering 5 - KICK START CAREERS: Sassi start haar eigen zaak, 'Sassi's Salon'. Chloe besluit dat ze verloskundige wil worden, maar moet Jordan nog wel overtuigen. Megan ontdekt iets over Dylan en z'n vriendin. Shannons onzekerheden worden haar te veel. Slecht nieuws voor Amber.

Gisteren 09:10 Midsomer Murders

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Painted in Blood: Part 1: Deel 1/2. Als Joyce het lichaam van de bejaarde medekunststudente, Ruth Fairfax, ontdekt, komt Barnaby erachter dat Ruth niet helemaal de persoon was die ze leek te zijn, maar hij wordt van de zaak gehaald. 5/10

Gisteren 08:15 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Frans-Brits-Amerikaanse animatieserie. Noddy en de zaak van de blauwe muur. Iedereen gaat verstoppertje spelen in Bikkelbouw, maar Volt onderbreekt het spel omdat iemand de hoge muur bij zijn werkplaats blauw heeft geschilderd.

Gisteren 04:20 Midsomer Murders

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Painted in Blood: Part 1: Deel 1/2. Als Joyce het lichaam van de bejaarde medekunststudente, Ruth Fairfax, ontdekt, komt Barnaby erachter dat Ruth niet helemaal de persoon was die ze leek te zijn, maar hij wordt van de zaak gehaald. 5/10

Gisteren 00:55 Agatha Raisin

Seizoen 1 - Aflevering 6 - De jonge bruid Kylie Stokes wordt dood aangetroffen en alles wijst erop dat ze in een stortvloed is verdronken. Maar Agatha, die had gezien dat de bruid op deze 'blijde' dag enigszins van slag was, wil deze zaak zelf zien op te lossen. 6/8

Eergisteren 21:55 Bones

Seizoen 9 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. The Fury In The Jury. Profvoetballer Peter Kidman wordt veroordeeld voor de moord op zijn vrouw, een zaak waarin Bones zich verder mag verdiepen. Intussen neemt Daisy haar plaats in bij het Jeffersonian-team, maar ze heeft het duidelijk moeilijk met de hoge verwachtingen. Iedereen is ervan overtuigd dat Peter de dader is, maar Bones twijfelt. Wanneer haar collega's plots geconfronteerd worden met het vermoorde lichaam van Kidmans vriend Barnes lijkt het erop dat ze Bones misschien toch weer gelijk moeten geven.

Eergisteren 20:00 Midsomer Murders

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Painted in Blood: Part 1: Deel 1/2. Als Joyce het lichaam van de bejaarde medekunststudente, Ruth Fairfax, ontdekt, komt Barnaby erachter dat Ruth niet helemaal de persoon was die ze leek te zijn, maar hij wordt van de zaak gehaald. 5/10

Eergisteren 17:05 Witse

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Politieserie. Jelle. Het lijk van Jelle, een jongen met het syndroom van Down, wordt uit de stadsvijver gehaald. Het spoor leidt al snel naar circus Monelly. Jelle hing er vaak rond en had er enkele vrienden. Maar Witse komt te weten dat de jongen er niet door iedereen geliefd was. Wanneer ook de buurtbewoners zich met het onderzoek bemoeien, loopt de zaak uit de hand.

Eergisteren 16:00 Les Experts

'Un tyran dans les rangs.' (s 2/ep 4) Wanneer de grappenmaker van de lokale middelbare school vermoord wordt teruggevonden, wordt het CSI-team opgeroepen om de zaak te onderzoeken. De student werd omgebracht met een schot in de rug en werd gevonden in het toilet van de school. Intussen onderzoeken Nick en Sara een lichaam dat in verre staat van ontbinding werd teruggevonden.

Eergisteren 08:45 The Goldbergs

Seizoen 6 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. I Coulda Been a Lawyer. Beverly wil een extra stopbord in de straat en bepleit haar zaak bij de gemeente. Barry is in paniek, omdat hij achter is met de inschrijving aan diverse universiteiten. Murray verergert de situatie.

Eergisteren 08:15 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Frans-Brits-Amerikaanse animatieserie. Noddy en de zaak van de ongelukken in Speelgoedland. Er gebeurt iets vreemds in Speelgoedland, bomen vallen om en machines draaien door.

 Meer