Zaak op tv (tv-tips)

Morgen | 20:10 Nieuw: Grantchester seizoen 4

Morgen - Misdaadserie, Vanaf vanavond is het nieuwe, vierde seizoen van de Britse misdaadserie Grantchester te zien op ...

Vanaf vanavond is het nieuwe, vierde seizoen van de Britse misdaadserie Grantchester te zien op NPO 2. Dit zesdelige seizoen wordt elke zaterdag om 20:10 uur uitgezonden. Moorden In de serie helpt de jonge dominee Sidney Chambers zijn vriend detective George Keating bij het oplossen van moorden in het dorpje Grantchester. Raciale spanningen De komst van Nathaniel Todd, een zwarte Amerikaanse burgerrechtenactivist, zorgt in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen voor raciale spanningen in het anders zo kalme Grantchester. Hulp Wanneer er ook nog een moord wordt gepleegd, heeft inspecteur Geordie Keating de hulp van Sydney Chambers hard nodig om te achterhalen hoe de vork in de steel zit. Verdachte Al snel is er een verdachte in beeld, maar of daarmee de zaak is opgelost, is nog maar de vraag.

Vandaag | 20:30 Street Fighter IMDb: 3.7

IMDB * 3.7 - Actiefilm, Chun Li is op jonge leeftijd getuige van de ontvoering van haar vader. Als haar moeder overlijdt, komt ze in het bezit van een oude rol met daarop Chinese teksten. Chun Li besluit uit te gaan zoeken waar de rol vandaan komt ...

Chun-Li is op jonge leeftijd getuige van de ontvoering van haar vader. Als haar moeder overlijdt, komt ze in het bezit van een oude rol met daarop Chinese teksten. Chun-Li besluit uit te gaan zoeken waar de rol vandaan komt en waarom deze bij haar bezorgd is. Zo komt ze op het spoor van Bison, die met harde hand probeert de onroerendgoedwereld van Bangkok in handen te krijgen. Bison is tevens verantwoordelijk voor de ontvoering van de vader van Chun-Li. Samen met de getalenteerde kungfu-meester Gen probeert ze wraak te nemen voor alle ellende die Bison veroorzaakt heeft en haar vader te bevrijden. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/street-fighter

Vandaag | 21:05 Black Cat, White Cat

Komedie, Roemeens Servisch Bulgaarse romantische komedie. De Romazigeuners Grga Pitic en Zarije Destanov zijn allebei in de 80 en vrienden voor het leven, al hebben ze elkaar in 25 jaar niet meer gezien. Zarijes zoon Matko is een nietsnut die in de ...

Roemeens-Servisch-Bulgaarse romantische komedie. De Romazigeuners Grga Pitic en Zarije Destanov zijn allebei in de 80 en vrienden voor het leven, al hebben ze elkaar in 25 jaar niet meer gezien. Zarijes zoon Matko is een nietsnut die in de Servisch-Bulgaarse grensstreek illegaal handel drijft met de Russen. Wanneer één van zijn zaakjes mislukt, moet hij dringend aan geld geraken. Hij vraagt Grga om een lening, maar wordt door zijn partner, zigeunerboef Dadan, gechanteerd. Die wil dat Matko's zoon Zare trouwt met zijn jongere zus Afrodite. Helaas hebben Zare en Afrodite absoluut geen belangstelling voor elkaar. Het huwelijk lijkt echter onafwendbaar. Maar dan overlijdt Zarije. Zare ziet daar een reden in om het huwelijk uit te stellen, maar Dadan wil van geen wijken weten en beweert dat Zarije helemaal niet dood is. Hij verstopt het lijk in een zak met ijs op de zolder en gaat voort met de voorbereidingen van het huwelijk...

Je vindt hier de programma's van Zaak op tv We hebben de volgende programma's voor Zaak Nieuw: Grantchester seizoen 4: Morgen - Misdaadserie, Vanaf vanavond is het nieuwe, vierde seizoen van de Britse misdaadserie Grantchester te zien op. Street Fighter: IMDB * 3.7 - Actiefilm, Chun Li is op jonge leeftijd getuige van de ontvoering van haar vader. Als haar moeder overlijdt, komt ze in het bezit van een oude rol met daarop Chinese teksten. Chun Li besluit uit te gaan zoeken waar de rol vandaan komt. Black Cat, White Cat: Komedie, Roemeens Servisch Bulgaarse romantische komedie. De Romazigeuners Grga Pitic en Zarije Destanov zijn allebei in de 80 en vrienden voor het leven, al hebben ze elkaar in 25 jaar niet meer gezien. Zarijes zoon Matko is een nietsnut die in de. People Magazine Investigates: Gone In 90 Seconds, Seizoen 3 Aflevering 4 Gone In 90 Seconds: In Arizona verdwijnt een 11 jarig meisje terwijl ze op. Noddy, de detective: Tekenfilm, Seizoen 1 Aflevering 19 Animatieserie. Noddy en de zaak van het verborgen verjaardagscadeau. Bling maakt nog. NCIS: New Orleans: Misdaadserie, 'Blue Christmas.' (s 2/ep 11) Wades adoptiezoon Danny is een van de verdachten in een moordzaak. Sonja. Shimmer & Shine: Seizoen 4 Aflevering 4 Toverdrankjesschool: De meiden mogen eindelijk naar toverdrankjesschool maar natuurlijk. NCIS: New Orleans: Misdaadserie, 'Sister City: Part II.' (s 2/ep 12) Abby Sciuto vliegt naar D.C. om samen met Sebastian aan een zaak te. Hearts Beat Loud: Komedie, Terwijl alleenstaande vader Frank zich klaarmaakt om zijn hardwerkende dochter Sam naar de universiteit te sturen, beseft hij dat hij moet accepteren dat zijn eigen platenzaak mislukt. In de hoop om verbonden te blijven met zijn dochter. Rush Hour: Komische serie, 'Familee Ties.' (s 1/ep 13) Wanneer vijf miljoen dollar wordt gestolen bij een spectaculaire overval in.

Zaak op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 07:30 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Animatieserie. Noddy en de zaak van het verborgen verjaardagscadeau. Bling maakt nog voor haar verjaardagsfeest al haar cadeaus open. Flapoor had dat al zien aankomen en verstopte het cadeau dat ze van hem en Noddy krijgt. Hij weet alleen niet meer waar.

Vandaag | 19:35 NCIS: New Orleans

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Amerikaanse misdaadserie. Billy and the Kid. De moord op een marinier vertoont gelijkenissen met de allereerste zaak die Pride en LaSalle samen onderzochten. Die moord vond plaats vlak voor orkaan Katrina, die alle bewijsmateriaal wegspoelde. Ondertussen viert het team samen Thanksgiving.

Vandaag | 21:55 24: Legacy

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Amerikaanse actieserie. 6:00pm - 7:00pm. Carter heeft iemand nodig die hem kan helpen om de terroristische cellen van Bin-Khalid voorgoed te stoppen. Hij wendt zich tot Andy, maar al snel wordt duidelijk dat ze een grote prijs zullen betalen voor hun plan. Wanneer de gewone ondervragingstechnieken CTU niet vooruithelpen om antwoorden los te krijgen bij Henry, roept Rebecca de hulp in van voormalig CTU-agent Tony Almeida om schot in de zaak te brengen.

Vandaag | 23:10 Criminal Minds

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Brothers in Arms. Het team gaat op zoek naar een seriemoordenaar die in Phoenix toeslaat en het telkens op politiemannen heeft gemunt. De lokale politie heeft het echter niet zo begrepen op hun interventie. De zaak wordt erg persoonlijk voor Morgan, die zelf ooit politieman is geweest.

Morgen | 00:00 Elementary

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Down Where the Dead Delight. Gina Cortes roept de hulp in van Watson om een zaak op te lossen. Watson vertrouwt de vrouw echter niet.

Morgen | 02:30 Chance

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Amerikaanse dramaserie. A Very Special Onion. Winter wordt patiënt bij de unit met onbedoelde gevolgen. D komt erachter dat Hynes' betrokkenheid bij de zaak Winter persoonlijker is dan deze liet uitschijnen.

Morgen | 19:30 NCIS: New Orleans

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Sister City: Part Two. Pride en zijn team ondervragen een Russische spion die betrokken was bij de zaak rond Abby's broer. Sebastian vliegt naar Washington om Abby te helpen bij het forensisch onderzoek.

Morgen | 21:50 CSI: New York

Seizoen 6 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. It happened to me. Mac en zijn collega's leiden het onderzoek naar de moord op een bediende van een informaticabedrijf. Hawkes heeft het moeilijk om zich te concentreren op de zaak, want hij kende het slachtoffer en had de moord kunnen voorkomen.

Zaak op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 06:00 People Magazine Investigates

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Gone In 90 Seconds: In Arizona verdwijnt een 11-jarig meisje terwijl ze op de ijscoman staat te wachten. De zaak is de aanleiding voor het grootste vermissingsonderzoek in de geschiedenis van Arizona.

Vandaag | 09:30 NCIS: New Orleans

'Blue Christmas.' (s 2/ep 11) Wades adoptiezoon Danny is een van de verdachten in een moordzaak. Sonja zit met de handen in het haar wanneer ze een kerstcadeau moet kopen voor Dwayne.

Vandaag | 10:15 Shimmer & Shine

Seizoen 4 - Aflevering 4 - Toverdrankjesschool: De meiden mogen eindelijk naar toverdrankjesschool maar natuurlijk veroorzaakt Zeta weer een hoop problemen.

Vandaag | 10:15 NCIS: New Orleans

'Sister City: Part II.' (s 2/ep 12) Abby Sciuto vliegt naar D.C. om samen met Sebastian aan een zaak te werken waarbij haar broer is betrokken. Ellie Bishop komt een pakje bezorgen in New Orleans en helpt Pride en zijn team met een zaak.

Vandaag | 10:35 Hearts Beat Loud

Komedie, Terwijl alleenstaande vader Frank zich klaarmaakt om zijn hardwerkende dochter Sam naar de universiteit te sturen, beseft hij dat hij moet accepteren dat zijn eigen platenzaak mislukt. In de hoop om verbonden te blijven met zijn dochter ...

Terwijl alleenstaande vader Frank zich klaarmaakt om zijn hardwerkende dochter Sam naar de universiteit te sturen, beseft hij dat hij moet accepteren dat zijn eigen platenzaak mislukt. In de hoop om verbonden te blijven met zijn dochter door hun gedeelde liefde voor muziek, dringt hij er bij haar op aan om van hun wekelijkse "Jamsessie" een echte band te maken. Onverwacht wordt hun eerste nummer een kleine Spotify-hit.

Vandaag | 10:55 Rush Hour

'Familee Ties.' (s 1/ep 13) Wanneer vijf miljoen dollar wordt gestolen bij een spectaculaire overval in het centrum van Los Angeles, worden Carter en Lee op de zaak gezet. Zij ontdekken al snel dat vier miljoen van de buit door de Quantaou-bende werd verdeeld onder vier van de grootste criminele bendes van de stad. De Qauntaou proberen op deze manier de volledige macht te krijgen over alle criminele netwerken van L.A.

Vandaag | 11:20 The A-Team

'Cup a' Joe.' (s 3/ep 14) Joe en Edith Dutton baten samen met hun dochter Patty een bescheiden eethuis uit, voornamelijk bezocht door truckers op doorreis. Het gaat echter niet zo goed meer met de zaak, sedert de bende van Jack Slater enkele vrachtwagens heeft vernield en de diner 'verboden terrein' heeft verklaard. Slater wil het handeltje immers zo goedkoop mogelijk overnemen.

Vandaag | 14:00 Capitaine Marleau

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Franse misdaadserie. La nuit de la lune rousse. Jeanne Dewaere is de 40-jarige directrice van een dierentuin. Wanneer een van haar werkneemsters, Manon, verwikkeld geraakt bij een zaak van vandalisme, vernietigt Jeanne de bewijzen om haar medewerkster te vrijwaren van een straf. De vandalismepraktijken van Manon zorgden echter - ongewild - voor de dood van twee personen, zodat de zaak een vervelend staartje krijgt.

Vandaag | 14:15 Odd Squad

'De Ene Die Kon Ontsnappen.' O'Donahue stopte bij Odd Squad door een gefaalde missie met een mysterieuze slechterik. Zou de onopgeloste zaak hem na enkele jaren terug aan het werk zetten?

Vandaag | 15:20 Love It or List It - Vancouver

'Geneva & David.' Toen Geneva en David hun huis kochten, wisten ze dat er nog veel werk aan was. Vier jaar later is er echter weinig schot in de zaak gekomen. Geneva wil iets anders zoeken, maar David hoopt zijn vrouw te kunnen overtuigen met een verbouwing.

Vandaag | 16:25 NCIS: New Orleans

'Sister City: Part II.' (s 2/ep 12) Abby Sciuto vliegt naar D.C. om samen met Sebastian aan een zaak te werken waarbij haar broer is betrokken. Ellie Bishop komt een pakje bezorgen in New Orleans en helpt Pride en zijn team met een zaak.

Vandaag | 16:45 Family Guy

Seizoen 6 - Aflevering 17 - It Takes a Village Idiot, and I Married One: Als een olieraffinaderij giftig afval in het meer van Quahog dumpt, voelt Lois zich genoodzaakt om zich kandidaat te stellen voor de burgemeesterspost. Ze ontdekt dat de absolute macht absoluut corrumpeert. En Peter geniet van zijn rol als "First Lady".

Vandaag | 18:30 The Simpsons

'Ice Cream of Margie (With the Light Blue Hair).' (s 18/ep 7) Homer wordt ontslagen in de kerncentrale. Hij beslist om ijsventer te worden en koopt een ijswagen. Zijn succesvolle zaak zorgt voor een overvloed aan ijslolly's en Marge krijgt het briljante idee om deze overschotjes te gebruiken om levensgrote beelden te maken van verschillende inwoners van Springfield.

Vandaag | 19:45 Chicago Fire

'Better to Lie.' (s 1/ep 17) Severide krijgt het bezoek van zijn vader Benny. Het wordt een emotioneel weerzien. Mills bekommert zich om een aangeslagen automobilist die een zwaar ongeluk veroorzaakte en die zelfmoord wil plegen. Shay neemt een belangrijke beslissing over haar toekomst met Clarice. Gabby, Herrmann en Otis gaan op zoek naar de eigenaar van de doos die ze in de kluis vonden.

Vandaag | 20:35 Heat IMDb: 8.2

IMDB * 8.2 - Misdaadthriller, Amerikaanse misdaadthriller: Los Angeles. Neil McCauley is een beroepscrimineel die een fortuin vergaarde met een indrukwekkende reeks gewelddadige kraken. Vincent Hanna is luitenant bij de misdaadbrigade die met een ...

Amerikaanse misdaadthriller: Los Angeles. Neil McCauley is een beroepscrimineel die een fortuin vergaarde met een indrukwekkende reeks gewelddadige kraken. Vincent Hanna is luitenant bij de misdaadbrigade die met een ziekelijke verbetenheid achter McCauley aanzit. Tijdens een overval op een geldtransport doden McCauley en zijn trawanten drie bewakers. Hanna bijt zich in de zaak vast. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/heat

Vandaag | 21:25 Cold Case

'Frank's Best.' (s 3/ep 10) 2001. Weduwnaar Frank DiCenzio runt een succesvolle delicatessenzaak. Op een avond wordt hij na een overval vermoord aangetroffen in zijn winkel. Jaren later duikt Paolo Munosz in Amerika op. Hij is de broer van Ricardo, de man die voor Frank werkte en veroordeeld werd voor de overval én voor de moord. Volgens Paolo is Ricardo onschuldig. Hij smeekt Scott en Lilly om de zaak te heropenen.

Vandaag | 22:00 Diabolical: Deadly Love

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Mother Of All Lies: In 2015 bracht rechercheur Scott Sanderson een gruwelijke zaak rond een vermiste moeder en haar baby aan het licht. De waarheid veranderde het leven van alle betrokken voorgoed.

Vandaag | 22:00 Luther

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Door Luthers toenemende afwezigheid van de zaak, leidt Halliday de jacht op een monster dat vrij rondloopt - een moordenaar die vastbesloten is zijn laatste macabere meesterwerk te voltooien... 4/4

Vandaag | 22:00 Blessed Benefit

In Jordanië bevindt een vader zich in de gevangenis na verwikkeld te zijn geraakt in verdacht zaakje, maar vindt er paradoxaal genoeg de vrijheid.

Vandaag | 22:00 Candice Renoir

'Ce que femme veut (2/2).' (s 5/ep 10) Candice zet het moordonderzoek voort. Hij is er vast van overtuigd dat de zaak gelinkt is aan de moord op de moeder van het slachtoffer in 1975.

Vandaag | 23:45 Candice Renoir

'Pourvu qu'on ait l'ivresse.' (s 1/ep 3) Candice onderzoekt de zaak van de zeventienjarige Arthur die in een dok werd geduwd. De jongen deed aan comazuipen. Op het thuisfront heeft Candice problemen met haar dochter. Hierdoor kan ze zich maar moeilijk concentreren op haar werk.

Morgen | 00:00 Ridiculousness

Seizoen 7 - Aflevering 19 - Tyler Farr: In deze nieuwe aflevering laten countryzanger Tyler Farr Rob, Chanel en Sterling zien wat de helende kracht van 'Redneck-therapie' is, hoe je 'Afziet In Vrede' en wat 'Buitenboordzaakje' precies betekent.

Morgen | 00:30 Toon Marty

Seizoen 1 - Aflevering 11 - 15 Minuten om de wereld te redden: Marty komt erachter dat alles zich in Toonstad na zonsopgang vanzelf herstelt. Hij gaat zich met Burnie en Holly totaal te buiten en veroorzaakt zelfs de dood van Jack, en dan blijkt Toonstad zich die dag niet vanzelf te herstellen..

Morgen | 02:00 Luther

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Door Luthers toenemende afwezigheid van de zaak, leidt Halliday de jacht op een monster dat vrij rondloopt - een moordenaar die vastbesloten is zijn laatste macabere meesterwerk te voltooien... 4/4

Morgen | 02:00 Diabolical: Deadly Love

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Mother Of All Lies: In 2015 bracht rechercheur Scott Sanderson een gruwelijke zaak rond een vermiste moeder en haar baby aan het licht. De waarheid veranderde het leven van alle betrokken voorgoed.

Morgen | 03:10 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 45 - Kapitein Papa Big: Papa Big mag de boot van Opa lenen, voor een heerlijk dagje uit. Maar Opa is wel erg bang dat zijn boot schade zal oplopen. En dat is niet voor niks, want zo'n goeie stuurman is Papa Big niet. Maar de schade aan de boot veroorzaakt Opa toch echt zelf!

Morgen | 09:30 Welkom in de Wayne toren

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Een soort van ongeluksvloek: Olly denkt dat Ansi vervloekt is omdat hij per ongeluk de veters van zijn schoen heeft gebroken. De vloek lijkt besmettelijk te zijn als Annacille ineens 20 jaar ouder wordt. Saraline gaan naarstig op zoek naar de oorzaak én een oplossing.

Morgen | 10:35 Pandora's Box: Unleashing Evil

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Blood & Oil: In 2012 stuiten rechercheurs tijdens een vermissingszaak in North Dakota op gestolen schaliegasopbrengsten, een meedogenloze oplichter en zijn moordlustige partner.

Morgen | 10:55 Nella and the Princess Knight

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Slaperige Draakjes // Wie Niet Weg Is Is Gezien: Als een stel slaperige draakjes in Castlehaven komen wonen omdat er een eng monster in hun grot zit, gaat Nella op avontuur om het uit te zoeken. // Een wilde minotaurus veroorzaakt chaos als ze verstoppertje wil spelen in het kasteel.

Morgen | 11:50 Huize Herrie

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Schaal van gerechtigheid / Mode misdaad: Lana is vriendjes met een vis echtpaar dat eitjes heeft gelegd in de vijver waar ze wonen. Plots verschijnt er een bulldozer om de vijver dicht te gooien. Dat wil Lana kostte wat kost zien te voorkomen. // Leni wordt beschuldigt van het stelen van sjaals in de winkel waar ze net werkt. Lincoln en Clyde, in de ban van Ace Savvy en Eenoog Jack, besluiten de zaak Savvy stijl op te lossen.

Morgen | 12:45 Lethal Weapon

'Leo Getz Justice.' (s 3/ep 4) Cole en Murtaugh denken na over de fouten die ze hebben gemaakt in het verleden. Oude bekende Leo Gatz keert terug als de betrokken advocaat bij Cole en Murtaughs laatste zaak.

Morgen | 13:15 Shakespeare & Hathaway: Private Investigators

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Frank en Lu onderzoeken een vermissing in een casino waar gokken een zaak is van leven en dood. 7/10

Morgen | 13:25 Bull

'Justified.' (s 2/ep 20) Een oude vriend van Bull heeft zijn hulp nodig in een zaak rond huiselijk geweld.

Morgen | 14:45 NCIS: New Orleans

'Billy and the Kid.' (s 2/ep 10) De moord op een marinier vertoont gelijkenissen met de allereerste zaak die Pride en LaSalle samen onderzochten. Die moord vond plaats vlak voor orkaan Katrina, die alle bewijsmateriaal wegspoelde. Ondertussen viert het team samen Thanksgiving.

Morgen | 15:10 Gone

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Field Of Broken Dreams: De 17-jarige Chris Daigle verdwijnt aan het eind van de schooldag. De verdwijning blijft jarenlang opopgelost, maar dan besluit een rechercheur de zaak opnieuw te onderzoeken.

Morgen | 15:25 Family Guy

Seizoen 6 - Aflevering 17 - It Takes a Village Idiot, and I Married One: Als een olieraffinaderij giftig afval in het meer van Quahog dumpt, voelt Lois zich genoodzaakt om zich kandidaat te stellen voor de burgemeesterspost. Ze ontdekt dat de absolute macht absoluut corrumpeert. En Peter geniet van zijn rol als "First Lady".

Morgen | 15:30 NCIS: New Orleans

'Blue Christmas.' (s 2/ep 11) Wades adoptiezoon Danny is een van de verdachten in een moordzaak. Sonja zit met de handen in het haar wanneer ze een kerstcadeau moet kopen voor Dwayne.

Morgen | 16:20 NCIS: New Orleans

'Sister City: Part II.' (s 2/ep 12) Abby Sciuto vliegt naar D.C. om samen met Sebastian aan een zaak te werken waarbij haar broer is betrokken. Ellie Bishop komt een pakje bezorgen in New Orleans en helpt Pride en zijn team met een zaak.

Morgen | 17:05 Welkom in de Wayne toren

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Een soort van ongeluksvloek: Olly denkt dat Ansi vervloekt is omdat hij per ongeluk de veters van zijn schoen heeft gebroken. De vloek lijkt besmettelijk te zijn als Annacille ineens 20 jaar ouder wordt. Saraline gaan naarstig op zoek naar de oorzaak én een oplossing.

Morgen | 17:55 Danni Lowinski

'Genkgate.' (s 2/ep 7) Roman ontdekt een oude videocamera in de kast en wil nog eens een familiefilm maken, zoals vroeger. Maar Danni is niet echt enthousiast. Ze krijgt het ervan op haar heupen dat haar vader haar continu filmt, zelfs op het werk. Een jonge vrouw beweert dat haar werkgever haar geslagen heeft en wil een rechtszaak aanspannen. Ze vraagt Danni om haar juridisch bij te staan.

Morgen | 18:10 Zack & Quack

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Bevoegd om te Poppen / De Popathon: Als Zack en zijn vrienden een James Bond-achtige film willen maken moet Brulpaap de slechterik spelen. Maar wanneer een echte slechterik hem ontvoerd, moeten plotseling Kira, Zack en Quack hem redden. / Zack, Quack en Kira doen mee met de popathon. Quack heeft echter niet geoefend. Wanneer hij een kortere route neemt, veroorzaakt hij een scheur in het boek die voor veel problemen zorgt.

Morgen | 18:25 Groen in de Grote Stad

Parade Day/DIY Guys: Werken versus de parade. / De doe-het-zelf-zaak.

 Meer

Zaak gemist

Eergisteren 22:00 Heat IMDb: 8.2

Eergisteren - IMDB * 8.2 - Thriller, Amerikaanse misdaadthriller: Los Angeles. Neil McCauley is een beroepscrimineel die een fortuin vergaarde met een indrukwekkende reeks gewelddadige kraken. Vincent Hanna is luitenant bij de misdaadbrigade die met ...

Amerikaanse misdaadthriller: Los Angeles. Neil McCauley is een beroepscrimineel die een fortuin vergaarde met een indrukwekkende reeks gewelddadige kraken. Vincent Hanna is luitenant bij de misdaadbrigade die met een ziekelijke verbetenheid achter McCauley aanzit. Tijdens een overval op een geldtransport doden McCauley en zijn trawanten drie bewakers. Hanna bijt zich in de zaak vast. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/heat

Eerder Vandaag | 01:10 NCIS

'Blowback.' (s 4/ep 14) Het team ontdekt dat een geheim wapensysteem verkocht zal worden aan La Grenouille, een belangrijke wapenhandelaar. Om de transactie tegen te houden, gaat Ducky undercover. Intussen blijkt dat andere agentschappen dezelfde zaak onderzoeken, maar met andere bedoelingen.

Gisteren 23:45 The Staircase II: The Last Chance

Documentaire over de zaak van de tot levenslang veroordeelde Michael Peterson, waarbij de belangrijkste getuige-deskundige lijkt te hebben geblunderd. In 2004 werd de prijswinnende, inmiddels klassieke documentairereeks 'The Staircase' uitgezonden. Maar de belangrijkste getuige-deskundige in de zaak van de tot levenslang veroordeelde Michael Peterson lijkt te hebben geblunderd. Krijgt Peterson, al acht jaar in de gevangenis voor de moord op zijn vrouw, een nieuwe kans en dus een nieuw proces?

Gisteren 22:38 House

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Emancipation. Een 16-jarige arbeidster begint bloed te spuwen op de werkvloer. Aangezien ze op zo'n jonge leeftijd al geruime tijd zelfstandig is, denken Dr. House en zijn team meteen aan drugs en daarbijhorende hartproblemen. Het team komt echter dingen te weten over het meisje die een heel ander licht werpen op de zaak. Ondertussen heeft Dr. House geen oren naar Dr. Foremans plannen zijn assistentie te verlenen bij een aantal klinische testen.

Gisteren 20:10 F.C. De Kampioenen

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Komische serie. Overtijd. Bieke is te laat met een artikel over alleenstaande moeders. Carmen hoort hierover en leidt eruit af dat Bieke zwanger is. Carmen gaat het nieuws onmiddellijk vertellen bij Doortje en ook bij Boma. De Kampioenen gaan zich met de zaak bemoeien, vooral als ze horen dat Bieke en Marc helemaal geen trouwplannen hebben. Ze drijven de misverstanden zover dat Bieke denkt dat Marc een kind verwekt heeft bij een andere vrouw, en dat Marc denkt dat Bieke zwanger is van iemand anders. Als Pascale hierover wordt ingelicht slaan bij haar de stoppen door.

Gisteren 18:00 The A-Team

'Cup a' Joe.' (s 3/ep 14) Joe en Edith Dutton baten samen met hun dochter Patty een bescheiden eethuis uit, voornamelijk bezocht door truckers op doorreis. Het gaat echter niet zo goed meer met de zaak, sedert de bende van Jack Slater enkele vrachtwagens heeft vernield en de diner 'verboden terrein' heeft verklaard. Slater wil het handeltje immers zo goedkoop mogelijk overnemen.

Gisteren 15:50 Les Experts : Manhattan

'La cité des rêves.' (s 5/ep 14) Wanneer een Russische toerist dood wordt teruggevonden, bijt het CSI-team zich vast in de zaak. Al snel worden ze geconfronteerd met de meedogenloze realiteit van de mensenhandel.

Gisteren 15:35 Cold Case

'Honor.' (s 3/ep 8) 1972. Neds vader, piloot Carl Burton, keert terug uit Vietnam waar hij als krijgsgevangene werd vastgehouden. Hij wordt door familie en vrienden met open armen als een ware held ontvangen. Amper een jaar later wordt Carl op straat vermoord aangetroffen. Zijn moord bleef jarenlang een mysterie tot John en zijn rechercheurs de zaak heropenen

Gisteren 14:00 NCIS

'Blowback.' (s 4/ep 14) Het team ontdekt dat een geheim wapensysteem verkocht zal worden aan La Grenouille, een belangrijke wapenhandelaar. Om de transactie tegen te houden, gaat Ducky undercover. Intussen blijkt dat andere agentschappen dezelfde zaak onderzoeken, maar met andere bedoelingen.

Gisteren 13:20 People Magazine Investigates

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Gone In 90 Seconds: In Arizona verdwijnt een 11-jarig meisje terwijl ze op de ijscoman staat te wachten. De zaak is de aanleiding voor het grootste vermissingsonderzoek in de geschiedenis van Arizona.

Gisteren 10:35 Southern Fried Homicide

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Directions to Hell: De politie treft een jonge vrouw badend in het bloed aan in haar woning in Georgia. Ze vecht voor haar leven. De zaak zet de politie op het spoor van een seriemoordenaar.

Gisteren 09:55 Rizzoli & Isles : autopsie d'un meurtre

'Dans la tourmente.' (s 6/ep 1) Een man wordt neergeschoten in de metro van Boston. Het blijkt dat een rechercheur verantwoordelijk is voor het geloste schot. De druk van Binnenlandse Zaken op deze zaak is groot, maar al snel blijkt dat de omstandigheden rond de schietpartij alles behalve duidelijk waren.

Gisteren 09:30 NCIS: New Orleans

'Billy and the Kid.' (s 2/ep 10) De moord op een marinier vertoont gelijkenissen met de allereerste zaak die Pride en LaSalle samen onderzochten. Die moord vond plaats vlak voor orkaan Katrina, die alle bewijsmateriaal wegspoelde. Ondertussen viert het team samen Thanksgiving.

Gisteren 08:45 Murder Comes to Town

Aflevering 4 - Wicked Witness: Een angstige oproep naar het alarmnummer is het begin van een bizarre zaak in een stadje in Colorado, waarbij familiegeheimen en beschuldigingen van marteling aan het licht komen.

Gisteren 07:35 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Animatieserie. Noddy en de zaak van de stiekeme tekenaar. Biceps poseert voor Noddy en zijn vrienden, die tekeningen van hem maken. Iedereen is blij met het resultaat, maar die blijdschap slaat om in teleurstelling wanneer blijkt dat iemand alle tekeningen heeft beklad.

Gisteren 05:10 Gone

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Troubled Waters: Twee tieners verdwijnen spoorloos en niemand weet wat er gebeurd zou kunnen zijn. Als de zaak jaren later wordt heropend, blijken de antwoorden onder ieders neus te hebben gelegen.

Gisteren 03:30 Southern Fried Homicide

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Directions to Hell: De politie treft een jonge vrouw badend in het bloed aan in haar woning in Georgia. Ze vecht voor haar leven. De zaak zet de politie op het spoor van een seriemoordenaar.

Gisteren 00:50 NCIS

'Blowback.' (s 4/ep 14) Het team ontdekt dat een geheim wapensysteem verkocht zal worden aan La Grenouille, een belangrijke wapenhandelaar. Om de transactie tegen te houden, gaat Ducky undercover. Intussen blijkt dat andere agentschappen dezelfde zaak onderzoeken, maar met andere bedoelingen.

Eergisteren 23:45 Capitaine Marleau

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Franse misdaadserie. La nuit de la lune rousse. Jeanne Dewaere is de 40-jarige directrice van een dierentuin. Wanneer een van haar werkneemsters, Manon, verwikkeld geraakt bij een zaak van vandalisme, vernietigt Jeanne de bewijzen om haar medewerkster te vrijwaren van een straf. De vandalismepraktijken van Manon zorgden echter - ongewild - voor de dood van twee personen, zodat de zaak een vervelend staartje krijgt.

Eergisteren 22:15 Criminal Minds: Beyond Borders

Seizoen 1 - Amerikaanse misdaadserie. De lo Inocentes. Een vrouw, die samen met haar familie op vakantie is in Mexico, wordt het slachtoffer van een fout spelletje. Het team onderzoekt welke rol haar man in deze zaak heeft.

Eergisteren 18:00 NCIS

'Blowback.' (s 4/ep 14) Het team ontdekt dat een geheim wapensysteem verkocht zal worden aan La Grenouille, een belangrijke wapenhandelaar. Om de transactie tegen te houden, gaat Ducky undercover. Intussen blijkt dat andere agentschappen dezelfde zaak onderzoeken, maar met andere bedoelingen.

Eergisteren 18:00 Southern Fried Homicide

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Directions to Hell: De politie treft een jonge vrouw badend in het bloed aan in haar woning in Georgia. Ze vecht voor haar leven. De zaak zet de politie op het spoor van een seriemoordenaar.

Eergisteren 17:00 Murder Comes to Town

Aflevering 4 - Wicked Witness: Een angstige oproep naar het alarmnummer is het begin van een bizarre zaak in een stadje in Colorado, waarbij familiegeheimen en beschuldigingen van marteling aan het licht komen.

Eergisteren 16:25 NCIS: New Orleans

'Billy and the Kid.' (s 2/ep 10) De moord op een marinier vertoont gelijkenissen met de allereerste zaak die Pride en LaSalle samen onderzochten. Die moord vond plaats vlak voor orkaan Katrina, die alle bewijsmateriaal wegspoelde. Ondertussen viert het team samen Thanksgiving.

Eergisteren 15:50 Les Experts : Manhattan

'Le souvenir de trop.' (s 5/ep 12) Verschillende toekomstige bruiden vliegen elkaar in de haren tijdens een uitverkoop van bruidsjurken. Wanneer een van de winkeliers dood wordt teruggevonden, moet het CSI-team aan de slag. De bizarre aanwijzingen in deze zaak dwingen Hawkes om zijn eigen verleden onder ogen te zien.

Eergisteren 14:45 Rush Hour

'Familee Ties.' (s 1/ep 13) Wanneer vijf miljoen dollar wordt gestolen bij een spectaculaire overval in het centrum van Los Angeles, worden Carter en Lee op de zaak gezet. Zij ontdekken al snel dat vier miljoen van de buit door de Quantaou-bende werd verdeeld onder vier van de grootste criminele bendes van de stad. De Qauntaou proberen op deze manier de volledige macht te krijgen over alle criminele netwerken van L.A.

Eergisteren 13:50 SpongeBob

Seizoen 11 - Aflevering 26 - Een kwal van een eekhoorn / Het draadje: Wanneer Sandy met Patrick en Spongebob gaat kwallenvissen vindt ze het maar saai. Ze probeert wat leven in de brouwerij te krijgen.. // Spongebob ziet dat er een daadje van Octo's shirt loszit, hij begint de zaak te ontrafelen.

Eergisteren 12:45 Ink Master

Seizoen 8 - Aflevering 4 - Put on Your Armor: Niemand is zeker van z'n zaak wanneer team Peck en team Nunez krijgers moeten maken voor de eliminatie. De strijd om 100.000 dollar en de titel gaat door.

Eergisteren 12:25 Gone

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Troubled Waters: Twee tieners verdwijnen spoorloos en niemand weet wat er gebeurd zou kunnen zijn. Als de zaak jaren later wordt heropend, blijken de antwoorden onder ieders neus te hebben gelegen.

Eergisteren 10:15 NCIS: New Orleans

'Billy and the Kid.' (s 2/ep 10) De moord op een marinier vertoont gelijkenissen met de allereerste zaak die Pride en LaSalle samen onderzochten. Die moord vond plaats vlak voor orkaan Katrina, die alle bewijsmateriaal wegspoelde. Ondertussen viert het team samen Thanksgiving.

Eergisteren 07:50 Elementary

'Déjà Vu All Over Again.' (s 1/ep 18) Watson krijgt haar eerste zaak toegewezen: de verdwijning van een vrouw die een videoband achterliet met daarop een afscheidsboodschap. In haar boodschap verwijst de vrouw naar een moord die zes maanden eerder werd gepleegd in een metrostation. Toen werd een jonge vrouw door een man onder een rijdend metrostel geduwd, enkele ogenblikken nadat ze een boeket bloemen had gekregen van de man.

Eergisteren 07:35 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Animatieserie. Noddy en de zaak van de niet helpende koningin. Als een ridder zichzelf per ongeluk klein heeft getoverd en alleen Koningin Glitterglans kan helpen, weigert deze tevoorschijn te komen. Noddy en Pat-Pat denken dat ze zich ergens voor schaamt.

Eergisteren 07:00 The Nile Hilton Incident IMDb: 6.8

Eergisteren - IMDB * 6.8 - Thriller, De net gescheiden, corrupte politie commissaris Ahmed Noredin moet een moord op een beroemde zangeres onderzoeken. Zij is vermoord in een hotelkamer in 'The Nile Hilton' in Caïro. Noredin ontdekt al snel dat de ...

De net gescheiden, corrupte politie-commissaris Ahmed Noredin moet een moord op een beroemde zangeres onderzoeken. Zij is vermoord in een hotelkamer in 'The Nile Hilton' in Caïro. Noredin ontdekt al snel dat de vermoorde zangeres een geheim contact had met de eigenaar van het hotel, Shafig, een welgestelde aannemer, die beste vrienden is met de zoon van president Mubarak. Als het spoor naar de dader loopt naar de rijken en politieke machtselite, wordt de zaak gesloten en bestempeld als "opgelost". Noredin is erop gebrand om de zaak op te lossen. Hij zet zijn leven op het spel om de moord op te lossen.

 Meer