Je vindt hier de programma's van Zaak op tv We hebben de volgende programma's voor Zaak Godzilla: Shin Godzilla: Film, Wanneer er uit het niets een vulkaan uit de zeebodem boven water komt, blijkt dit veroorzaakt te worden door een levend organisme. De eerste video's van het onbekende schepsel verschijnen: het is enorm en beweegt zich richting Tokio. De. Now Add Honey: Comedy, Caroline Morgans rustige leven staat op ontploffen Met ruziënde dochters, een baas die haar gek maakt en een echtgenoot die op het punt staat haar te verlaten heeft ze het al zwaar genoeg. Caroline is dolblij met het bezoek van zus Beth en. Crime Scene Investigation: Serie, Cockroaches (part 1) Het team start een onderzoek naar een maffiabende. Warrick wordt hoofdverdachte in een. Noddy, de detective: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 30 van 52 Noddy en de zaak van de geknapte ballonnen KRO NCRV Noddy en zijn vrienden. Animal Fight Club: Natuur, Seizoen 2 Aflevering 2 van 6 Leopards, Wild Boars, Pistol Shrimp In het ijskoude Siberië zijn steenarenden. ESPN Film: The Dotted Line: Sport, Seizoen 2015 2016 Aflevering 50 van 68 Documentaire over de wereld van spelersmakelaars en zaakwaarnemers in de. CSI: Miami: Serie, Backfire Het lukt Calleigh niet om een jongetje te redden uit een brandend huis. Het vuur was aangestoken.. Valley Of The Damned: Serie, Seizoen 1 Aflevering 1 Impossible Perpetrator Wanneer Candace Hiltz uit Prison Valley wordt vermoord, verdenkt. CSI: Miami: Serie, Meltdown Tijdens een goed voorbereide diamantroof komt iemand om het leven. Terwijl het team de zaak onderzoekt,. Costa!: Drama, Zon, zee, seks en een tattoo Monica wordt na een heftige nacht wakker met een tatoeage op haar schouder. Wolf is. CSI: New York: Serie, The past, present and murder Een man valt twintig verdiepingen naar beneden nadat hij uit het raam is geduwd. CSI: New York: Serie, Communication breakdown Amos Delaware, hoofd van de Montiquan Indian Nation, wordt in een trein getroffen door. Storage Wars: Informatief, Seizoen 12 Aflevering 2 Fowl Play De kopers gaan naar Torrance, waar Dave onder andere ziet dat hij steeds. Tanked: Natuur, Seizoen 8 Aflevering 3 Brett's Donut Mania Tank Brett is een nieuwe onderneming gestart: Donut Mania. De zaak. Crime Files: The Homefront: Amusement, Killer cop Amerikaanse crimeserie over de meest sensationele misdaden binnen familiekring. Kinderen die. Crime Files: The Homefront: Amusement, Family affairs Amerikaanse crimeserie over de meest sensationele misdaden binnen familiekring. Kinderen die.

Zaak op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 11:45 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 30 van 52 - Noddy en de zaak van de geknapte ballonnen - KRO-NCRV Noddy en zijn vrienden krijgen allemaal een ballon na het Wetenschapsfeestje van Slimpiesaurus. Maar als alle ballonnen ineens knappen, besluit Noddy te onderzoeken waarom.

Vandaag | 20:10 Chicago Med

Seizoen 5 - Aflevering 17 van 20 - The Ghosts of the Past Dr. Manning en Dr. Charles helpen in een gecompliceerde zaak om een kind te helpen dat geen onbekende is voor de SH. Dr. Marcel en Dr. Choi verzorgen een politieagent met een mysterieuze schotwond.

Vandaag | 20:32 Kees Van Der Spek: Oplichters Aangepakt

Seizoen 2 - Suriname Voor een keer geen oplichters, maar een schrijnende vermissingszaak. Veertig jaar geleden verdween de 36-jarige Willemijn van der Meer uit Amsterdam spoorloos. Onderzoek leert dat haar toenmalige echtgenoot Idris meer moet weten. Maar hij woont al tientallen jaren in Suriname, en de zes kinderen leven al die tijd in onzekerheid. Idris moet nu 83 zijn, als hij nog leeft. Kees en zijn team gaan op zoek.

Morgen | 11:45 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 31 van 52 - Noddy en de zaak van de roze slakroppen - KRO-NCRV Er gebeurt iets heel raars op de boerderij, alle sla van Boer Tom is roze geverfd! Boer Tom is helemaal van slag, dus besluit Noddy op onderzoek uit te gaan.

Morgen | 13:02 Groen in de Grote Stad

Parade / Doe-het-zelf-jongen Cricket laat Gloria alleen in de koffiesalon, terwijl hij in zijn pauze gaat genieten van de parade. / Bill gebruikt een bezoek aan de doe-het-zelf-zaak om Remy iets te leren over zelfredzaamheid.

Morgen | 15:15 Blinky Bill

Tijdmachine Greenpatch wordt opgeschrikt door het gerucht dat een gevaarlijke krokodil onderweg zou zijn naar het stadje. Blinky en Jacko besluiten de zaak zelf in handen te nemen en reizen terug in de tijd. Ze willen de krokodil tegenhouden.

Morgen | 15:19 Gravity Falls

Hoofdzaak Mabel en Dipper ontdekken een aantal wassen beelden van beroemdheden in de kelder van Oom Stan.

Morgen | 22:27 Chicago P.D.

Seizoen 7 - Aflevering 16 van 20 - Intimate Violence Een gewapende overval blijkt al gauw een moordzaak te zijn. Als de achtergrond van een van de verdachten op huiselijk geweld wijst, ziet Upton zich gedwongen haar eigen jeugd onder ogen te zien.

Overmorgen | 00:08 Chicago Med

Seizoen 5 - Aflevering 17 van 20 - The Ghosts of the Past Dr. Manning en Dr. Charles helpen in een gecompliceerde zaak om een kind te helpen dat geen onbekende is voor de SH. Dr. Marcel en Dr. Choi verzorgen een politieagent met een mysterieuze schotwond.

Zaak op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 08:05 Godzilla: Shin Godzilla

Film, Wanneer er uit het niets een vulkaan uit de zeebodem boven water komt, blijkt dit veroorzaakt te worden door een levend organisme. De eerste video's van het onbekende schepsel verschijnen: het is enorm en beweegt zich richting Tokio. De ...

Wanneer er uit het niets een vulkaan uit de zeebodem boven water komt, blijkt dit veroorzaakt te worden door een levend organisme. De eerste video's van het onbekende schepsel verschijnen: het is enorm en beweegt zich richting Tokio. De autoriteiten moeten snel handelen om de bevolking tegen de aankomende ramp te beschermen. Maar geen noodplan ter wereld anticipeert hoe om te gaan met een onbekend, gigantisch monster. Het wezen wordt een naam gegeven: Godzilla. Met de hulp van experts probeert de regering het beest te verslaan, maar Godzilla's zucht om te vernietigen neemt alleen maar toe.

Vandaag | 08:30 Now Add Honey

Comedy, Caroline Morgans rustige leven staat op ontploffen Met ruziënde dochters, een baas die haar gek maakt en een echtgenoot die op het punt staat haar te verlaten heeft ze het al zwaar genoeg. Caroline is dolblij met het bezoek van zus Beth en ...

Caroline Morgans rustige leven staat op ontploffen Met ruziënde dochters, een baas die haar gek maakt en een echtgenoot die op het punt staat haar te verlaten heeft ze het al zwaar genoeg. Caroline is dolblij met het bezoek van zus Beth en haar dochter Honey, een tienerster. Maar deze blijdschap verdwijnt als Beth naar een afkickkliniek moet, waardoor Honey bij Caroline blijft. Honey heeft het moeilijk zonder haar luxe levensstijl en Caroline's gezin ergert zich aan de diva die allerlei chaos veroorzaakt met fans en paparazzi. Maar Caroline realiseert zich dat Honey misschien net de verandering is die iedereen nodig heeft.

Vandaag | 10:24 Crime Scene Investigation

Cockroaches (part 1) Het team start een onderzoek naar een maffiabende. Warrick wordt hoofdverdachte in een moordzaak die gerelateerd is aan de maffia. Zijn verslaving aan pillen begint gevolgen te hebben voor zijn functioneren.

Vandaag | 12:10 Animal Fight Club

Seizoen 2 - Aflevering 2 van 6 - Leopards, Wild Boars, Pistol Shrimp In het ijskoude Siberië zijn steenarenden genoodzaakt voor hun voedsel te vechten en zijn luipaarden in de Serengeti elkaars concurrenten.

Vandaag | 12:30 ESPN Film: The Dotted Line

Seizoen 2015-2016 - Aflevering 50 van 68 Documentaire over de wereld van spelersmakelaars en zaakwaarnemers in de Amerikaanse sportwereld. Peter Greenberg (MLB) en Eugene Lee (NFL) worden gevolgd in hun dagelijkse werk in een competitieve wereld.

Vandaag | 13:05 CSI: Miami

Backfire Het lukt Calleigh niet om een jongetje te redden uit een brandend huis. Het vuur was aangestoken. Calleigh komt in het ziekenhuis terecht en ervaart een uittreding. Ook communiceert het dode jongetje met haar. Lukt het haar de zaak op te lossen?

Vandaag | 13:20 Valley Of The Damned

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Impossible Perpetrator Wanneer Candace Hiltz uit Prison Valley wordt vermoord, verdenkt de politie haar broer. Door gebrek aan bewijs blijft de zaak onopgelost, totdat de politie een opslagbox ontdekt.

Vandaag | 13:45 CSI: Miami

Meltdown Tijdens een goed voorbereide diamantroof komt iemand om het leven. Terwijl het team de zaak onderzoekt, wordt er belangrijk bewijsmateriaal gestolen. Eric Delko keert terug, maar houdt er een verborgen agenda op na.

Vandaag | 13:59 Costa!

Zon, zee, seks en een tattoo Monica wordt na een heftige nacht wakker met een tatoeage op haar schouder. Wolf is onder de indruk en wil ook zo'n tatoeage. Monica doet net alsof ze zich de tatoeëerder herinnert, maar dat veroorzaakt alleen maar problemen.

Vandaag | 17:11 Animal Fight Club

Seizoen 2 - Aflevering 2 van 6 - Leopards, Wild Boars, Pistol Shrimp In het ijskoude Siberië zijn steenarenden genoodzaakt voor hun voedsel te vechten en zijn luipaarden in de Serengeti elkaars concurrenten.

Vandaag | 19:07 Crime Scene Investigation

Grissom’s divine comedy Grissom is geveld door een griep, maar wordt toch opgetrommeld. Het team krijgt de opdracht om met spoed de moord te onderzoeken op een hoofdgetuige in een rechtszaak tegen een gevaarlijke bende. Zonder voldoende bewijsmateriaal komt de bendeleider op vrije voeten.

Vandaag | 19:08 Teen Mom 2

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Breaking Apart Leah krijgt de uitspraak in haar voogdijzaak. Een enorme ruzie verwoest Kailyns hernieuwde vriendschap met Jo. Jenelle stelt haar nieuwe vriend voor aan Barb. Chelsea is woest over iets wat Adam online post.

Vandaag | 19:35 Dertigers

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 25 - BNNVARA Bart neemt een middag vrij om op de kinderen te passen, maar dan gebeurt er iets waarbij hij toch Lot nodig heeft. Nora's ouders horen dat ze opa en oma worden, terwijl Alex een pikant geheim van Feras verklapt aan de rest van de groep. Het gaat niet goed met de platenzaak van Pieter.

Vandaag | 19:49 Crime Scene Investigation

A thousand days on earth Grissom en zijn team onderzoeken de moord op een 3-jarig meisje. Ze is in een kartonnen doos gevonden in de buurt van een parkeerterrein. Het kind blijkt onder de chemische brandwonden te zitten, maar de doodsoorzaak is een klap op het hoofd. Catherine heeft het erg moeilijk met deze zaak.

Vandaag | 20:00 Lives Destroyed: Shattered

Seizoen 3 - Aflevering 2 - One Wrong Turn In 2005 weet een grootmoeder de moord op haar kleinzoon te voorkomen. Maar als rechercheurs de zaak onderzoeken, blijkt dat de getuige meer weet dan ze loslaat.

Vandaag | 20:35 How Do They Do It?

Seizoen 7 - Aflevering 17 - Blaze Cops/Oaked In deze aflevering ontdekken we hoe onderzoekers de oorzaak van een brand achterhalen en hoe eikenbomen worden gebruikt bij het wijnmaakproces.

Vandaag | 23:06 Animal Fight Club

Seizoen 2 - Aflevering 2 van 6 - Leopards, Wild Boars, Pistol Shrimp In het ijskoude Siberië zijn steenarenden genoodzaakt voor hun voedsel te vechten en zijn luipaarden in de Serengeti elkaars concurrenten.

Vandaag | 23:11 Crime Files: The Homefront

Killer cop Amerikaanse crimeserie over de meest sensationele misdaden binnen familiekring. Kinderen die miljoenen stelen van hun ouders, echtgenoten met een drugshandel en omvangrijke misdaadfamilies die nergens voor terugdeinzen. Elke aflevering wordt een deskundige analyse losgelaten op een specifieke zaak. Met behulp van feitelijk bewijs wordt in kaart gebracht wat er zich precies heeft afgespeeld.

Vandaag | 23:33 Crime Files: The Homefront

Murderous siblings Amerikaanse crimeserie over de meest sensationele misdaden binnen familiekring. Kinderen die miljoenen stelen van hun ouders, echtgenoten met een drugshandel en omvangrijke misdaadfamilies die nergens voor terugdeinzen. Elke aflevering wordt een deskundige analyse losgelaten op een specifieke zaak. Met behulp van feitelijk bewijs wordt in kaart gebracht wat er zich precies heeft afgespeeld.

Morgen | 02:43 CSI: New York

Communication breakdown Amos Delaware, hoofd van de Montiquan Indian Nation, wordt in een trein getroffen door een kogel. Het lukt het CSI-team de schutter op te sporen, maar bij de autopsie van Delaware blijkt de schotwond niet de doodsoorzaak te zijn. De rechercheurs ontdekken een eeuwenoud indiaans gebruik en gaan op bezoek bij het enige Montiquan-stamlid in New York om hem om opheldering te vragen.

Morgen | 04:03 CSI: New York

The past, present and murder Een man valt twintig verdiepingen naar beneden nadat hij uit het raam is geduwd door mediamagnaat Robert Dunbrook. Terwijl Dunbrook zijn zoon belt om contact te leggen met zijn advocaat, haalt iemand het slachtoffer van de straat. Het CSI-team gaat op zoek naar het lichaam en moet uitvinden of er sprake is van moord of zelfverdediging. Bewijsmateriaal leidt Mac naar een eerdere zaak.

Morgen | 04:10 DNA Onbekend

Seizoen 05 - Aflevering 5 van 8 - AVROTROS In DNA Onbekend staan familiegeheimen, en de ontrafeling hiervan, door DNA-onderzoek centraal. Is mijn vader eigenlijk wel mijn echte vader? Zijn mijn broers wel echt mijn familie? Grote twijfels en onbeantwoorde vragen over familiebanden laten diepe sporen na in het leven van de mensen. Want leven in het ongewisse, of het nu gaat om oorlogskinderen, adoptiezaken of het vermoeden voortgekomen te zijn uit overspel, veroorzaakt veel verdriet. Dionne Stax gaat in DNA Onbekend op pad om voor eens en altijd een antwoord te vinden en een eind te maken aan een leven vol onduidelijkheden en ontkenningen.

Morgen | 06:00 Valley Of The Damned

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Impossible Perpetrator Wanneer Candace Hiltz uit Prison Valley wordt vermoord, verdenkt de politie haar broer. Door gebrek aan bewijs blijft de zaak onopgelost, totdat de politie een opslagbox ontdekt.

Morgen | 06:11 Crime Files: The Homefront

Family affairs Amerikaanse crimeserie over de meest sensationele misdaden binnen familiekring. Kinderen die miljoenen stelen van hun ouders, echtgenoten met een drugshandel en omvangrijke misdaadfamilies die nergens voor terugdeinzen. Elke aflevering wordt een deskundige analyse losgelaten op een specifieke zaak. Met behulp van feitelijk bewijs wordt in kaart gebracht wat er zich precies heeft afgespeeld.

Morgen | 06:33 Crime Files: The Homefront

Killer cop Amerikaanse crimeserie over de meest sensationele misdaden binnen familiekring. Kinderen die miljoenen stelen van hun ouders, echtgenoten met een drugshandel en omvangrijke misdaadfamilies die nergens voor terugdeinzen. Elke aflevering wordt een deskundige analyse losgelaten op een specifieke zaak. Met behulp van feitelijk bewijs wordt in kaart gebracht wat er zich precies heeft afgespeeld.

Morgen | 06:54 Crime Files: The Homefront

Murderous siblings Amerikaanse crimeserie over de meest sensationele misdaden binnen familiekring. Kinderen die miljoenen stelen van hun ouders, echtgenoten met een drugshandel en omvangrijke misdaadfamilies die nergens voor terugdeinzen. Elke aflevering wordt een deskundige analyse losgelaten op een specifieke zaak. Met behulp van feitelijk bewijs wordt in kaart gebracht wat er zich precies heeft afgespeeld.

Morgen | 08:00 How Do They Do It?

Seizoen 7 - Aflevering 17 - Blaze Cops/Oaked In deze aflevering ontdekken we hoe onderzoekers de oorzaak van een brand achterhalen en hoe eikenbomen worden gebruikt bij het wijnmaakproces.

Morgen | 10:10 Dr. Strangelove Or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb

Morgen - Comedy, Amerikaanse generaal Jack Ripper draait door wanneer de Koude Oorlog op zijn hoogtepunt raakt. Door waanzin gedreven stuurt hij een groot aantal vliegtuigen naar de Sovjet Unie om het land te bombarderen met kernwapens. De ...

Amerikaanse generaal Jack Ripper draait door wanneer de Koude Oorlog op zijn hoogtepunt raakt. Door waanzin gedreven stuurt hij een groot aantal vliegtuigen naar de Sovjet Unie om het land te bombarderen met kernwapens. De Amerikaanse president (Peter Sellers) regelt een ontmoeting met zijn adviseurs, waar hij van de Sovjet-ambassadeur hoort dat er, als de wapens afgevuurd zullen worden, een automatisch apparaat in werking gesteld zal worden dat al het leven op aarde vernietigt. Het is dus zaak om de vliegtuigen terug te roepen, wat echter moeilijk wordt aangezien niemand de juiste communicatie-codes weet.

Morgen | 11:16 Crime Scene Investigation

Grissom’s divine comedy Grissom is geveld door een griep, maar wordt toch opgetrommeld. Het team krijgt de opdracht om met spoed de moord te onderzoeken op een hoofdgetuige in een rechtszaak tegen een gevaarlijke bende. Zonder voldoende bewijsmateriaal komt de bendeleider op vrije voeten.

Morgen | 11:57 Crime Scene Investigation

A thousand days on earth Grissom en zijn team onderzoeken de moord op een 3-jarig meisje. Ze is in een kartonnen doos gevonden in de buurt van een parkeerterrein. Het kind blijkt onder de chemische brandwonden te zitten, maar de doodsoorzaak is een klap op het hoofd. Catherine heeft het erg moeilijk met deze zaak.

Morgen | 12:39 Crime Files: The Homefront

Murderous siblings Amerikaanse crimeserie over de meest sensationele misdaden binnen familiekring. Kinderen die miljoenen stelen van hun ouders, echtgenoten met een drugshandel en omvangrijke misdaadfamilies die nergens voor terugdeinzen. Elke aflevering wordt een deskundige analyse losgelaten op een specifieke zaak. Met behulp van feitelijk bewijs wordt in kaart gebracht wat er zich precies heeft afgespeeld.

Morgen | 15:20 Air Crash Investigation

Seizoen 19 - Aflevering 3 van 10 - Explosive Touchdown Na een rustige landing ontploft een deel van een Thais vliegtuig en gaat de romp op in een vlammenzee. De onderzoekers vinden de oorzaak in een van de bagagevakken.

Morgen | 17:00 Truth About Murder With Sunny Hostin

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Murder At The Window Sunny Hostin onderzoekt de schokkende zaak van de zwangere Malinada Gibbons, die in haar eigen woning op gruwelijke wijze werd verkracht en vermoord.

Morgen | 18:28 Crime Scene Investigation

A thousand days on earth Grissom en zijn team onderzoeken de moord op een 3-jarig meisje. Ze is in een kartonnen doos gevonden in de buurt van een parkeerterrein. Het kind blijkt onder de chemische brandwonden te zitten, maar de doodsoorzaak is een klap op het hoofd. Catherine heeft het erg moeilijk met deze zaak.

Morgen | 18:50 Cold Feet

Seizoen 6 - Aflevering 4 van 8 - BNNVARA Het zit David niet mee. Zijn baas steunt hem niet bij de rechtszaak die tegen hem loopt en zijn vrouw Robyn wil een scheiding. Karen denkt dat het tijd is haar dochters te vertellen over haar en Eddie. De langeafstandsrelatie van Adam en Angela verloopt moeizaam.

Morgen | 20:30 El Chicano

Morgen - Misdaad, Film, Moordenaars, drugsdealers en bendes maken de straten van East LA onveilig. Maar één mysterieuze, anonieme vigilante betaalt de misdaad met gelijke munt terug. In de getto staat hij bekend als 'El Chicano', die geharde ...

Moordenaars, drugsdealers en bendes maken de straten van East LA onveilig. Maar één mysterieuze, anonieme vigilante betaalt de misdaad met gelijke munt terug. In de getto staat hij bekend als 'El Chicano', die geharde criminelen op dezelfde gewelddadige manier uit de weg ruimt. Zijn acties lokken echter nog meer geweld uit en politieagent Diego Hernandez krijgt de opdracht hem te ontmaskeren. Diego heeft niet veel zin in de zaak want El Chicano doet het politiewerk een stuk sneller, efficiënter én dodelijker dan de politie zelf. Bovendien vermoedt Diego dat de vigilante een stuk bekender is dan hem lief is.

Morgen | 23:00 Body Cam

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Shots Fired Een echtelijke ruzie verandert in een gijzelingssituatie waarbij kinderlevens in gevaar komen. En wat aanvankelijk een auto-ongeval lijkt, verandert in een meervoudige moordzaak.

Morgen | 23:08 Crime Files: The Homefront

Murderous siblings Amerikaanse crimeserie over de meest sensationele misdaden binnen familiekring. Kinderen die miljoenen stelen van hun ouders, echtgenoten met een drugshandel en omvangrijke misdaadfamilies die nergens voor terugdeinzen. Elke aflevering wordt een deskundige analyse losgelaten op een specifieke zaak. Met behulp van feitelijk bewijs wordt in kaart gebracht wat er zich precies heeft afgespeeld.

Morgen | 23:30 Crime Files: The Homefront

Secrets and lies Amerikaanse crimeserie over de meest sensationele misdaden binnen familiekring. Kinderen die miljoenen stelen van hun ouders, echtgenoten met een drugshandel en omvangrijke misdaadfamilies die nergens voor terugdeinzen. Elke aflevering wordt een deskundige analyse losgelaten op een specifieke zaak. Met behulp van feitelijk bewijs wordt in kaart gebracht wat er zich precies heeft afgespeeld.

Overmorgen | 02:36 Air Crash Investigation

Seizoen 17 - Aflevering 3 van 10 - Deadly Distraction Delta Airlines Flight 1141 crasht vlak na het opstijgen in Dallas. 94 mensen weten te ontsnappen aan de vlammen, 14 mensen komen om. De oorzaak moet bij het vliegtuig zelf liggen.

Overmorgen | 04:40 Crime Files: The Homefront

Killer cop Amerikaanse crimeserie over de meest sensationele misdaden binnen familiekring. Kinderen die miljoenen stelen van hun ouders, echtgenoten met een drugshandel en omvangrijke misdaadfamilies die nergens voor terugdeinzen. Elke aflevering wordt een deskundige analyse losgelaten op een specifieke zaak. Met behulp van feitelijk bewijs wordt in kaart gebracht wat er zich precies heeft afgespeeld.

 Meer

Zaak gemist

Eerder Vandaag | 09:03 CSI: New York

The past, present and murder Een man valt twintig verdiepingen naar beneden nadat hij uit het raam is geduwd door mediamagnaat Robert Dunbrook. Terwijl Dunbrook zijn zoon belt om contact te leggen met zijn advocaat, haalt iemand het slachtoffer van de straat. Het CSI-team gaat op zoek naar het lichaam en moet uitvinden of er sprake is van moord of zelfverdediging. Bewijsmateriaal leidt Mac naar een eerdere zaak.

Eerder Vandaag | 07:43 CSI: New York

Communication breakdown Amos Delaware, hoofd van de Montiquan Indian Nation, wordt in een trein getroffen door een kogel. Het lukt het CSI-team de schutter op te sporen, maar bij de autopsie van Delaware blijkt de schotwond niet de doodsoorzaak te zijn. De rechercheurs ontdekken een eeuwenoud indiaans gebruik en gaan op bezoek bij het enige Montiquan-stamlid in New York om hem om opheldering te vragen.

Eerder Vandaag | 07:35 Storage Wars

Seizoen 12 - Aflevering 2 - Fowl Play De kopers gaan naar Torrance, waar Dave onder andere ziet dat hij steeds meer winst maakt. Maria vindt kleding die haar niet past, wat een goede zaak is. En Kenny gooit het eens over een andere boeg, maar dat lijkt niet goed uit te pakken.

Eerder Vandaag | 06:45 Tanked

Seizoen 8 - Aflevering 3 - Brett's Donut Mania Tank Brett is een nieuwe onderneming gestart: Donut Mania. De zaak wordt feestelijk geopend en om Brett te feliciteren verrassen Wayde en het team hem met een aquarium!

Eerder Vandaag | 06:40 Crime Files: The Homefront

Killer cop Amerikaanse crimeserie over de meest sensationele misdaden binnen familiekring. Kinderen die miljoenen stelen van hun ouders, echtgenoten met een drugshandel en omvangrijke misdaadfamilies die nergens voor terugdeinzen. Elke aflevering wordt een deskundige analyse losgelaten op een specifieke zaak. Met behulp van feitelijk bewijs wordt in kaart gebracht wat er zich precies heeft afgespeeld.

Eerder Vandaag | 06:18 Crime Files: The Homefront

Family affairs Amerikaanse crimeserie over de meest sensationele misdaden binnen familiekring. Kinderen die miljoenen stelen van hun ouders, echtgenoten met een drugshandel en omvangrijke misdaadfamilies die nergens voor terugdeinzen. Elke aflevering wordt een deskundige analyse losgelaten op een specifieke zaak. Met behulp van feitelijk bewijs wordt in kaart gebracht wat er zich precies heeft afgespeeld.