Zaak op tv (tv-tips)

Morgen | 00:00 The Other Guys

Actiekomedie, Amerikaanse komedie (2010). De New Yorkse rechercheurs Allen Gamble (Will Ferell) en Terry Hoilz (Mark Wahlberg) slijten hun dagen achter hun bureaus. Ze hebben een hekel aan elkaar en moeten het saaie kantoorwerk doen voor de twee ...

Amerikaanse komedie (2010). De New Yorkse rechercheurs Allen Gamble (Will Ferell) en Terry Hoilz (Mark Wahlberg) slijten hun dagen achter hun bureaus. Ze hebben een hekel aan elkaar en moeten het saaie kantoorwerk doen voor de twee populairste en stoerste agenten van het korps: Christopher Danson en P.K. Highsmith. Wanneer Danson en Highsmith plots sneuvelen, verandert alles voor Gamble en Hoitz. Ze krijgen eindelijk de kans om zich te bewijzen. De twee stuiten op een op het eerste gezicht onschuldige zaak die geen enkele andere rechercheur wil hebben, maar die weleens het grootste misdrijf van New York zou kunnen worden. Het is de kans van hun leven, maar beschikken zij wel over de juiste capaciteiten? Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-other-guys

Vandaag | 21:10 Onrecht!

Aflevering 6 - Reportagereeks waarin slachtoffers van onrecht worden geholpen om alsnog hun recht te halen. Of het nu gaat om een malafide autoverkoper, een dubieuze rij-instructeur of om een absolute horrorstage, de slachtoffers voelen zich in de steek gelaten en kunnen wel wat hulp gebruiken. Bram en Dennis horen hun verhaal aan, doen onderzoek en brengen -eigenwijs en op eigen wijze- hun vastgelopen zaak weer in beweging. Met verborgen camera-acties, een gezonde dosis brutaliteit en de nodige humor gaan ze het onrecht te lijf.

Vandaag | 20:40 Animalitis

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Humaninterestreeks waarin Dieter Coppens een half jaar lang het kruim van de Belgische dierenexperts volgt. Op de Azoren onderzoekt Dieter samen met bioloog Frederic Vandeperre de doodsoorzaak van een aangespoelde zeeschildpad. In het Waalse dorpje Ferrières gaat hij aan de slag om een das te zenderen. Dokter Bart Van Goethem opereert een Franse bulldog met maagproblemen. In het Natuurhulpcentrum in Opglabbeek onderzoekt dierenarts Roxanne Van der Aa een groep java-apen die uit een Italiaans laboratorium komen.

Overmorgen | 20:25 Docu: Louis Theroux - Mothers on the Edge

Overmorgen - Documentaire waarin Louis Theroux een instelling bezoekt voor kersverse moeders met psychologische ...

Documentaire waarin Louis Theroux een instelling bezoekt voor kersverse moeders met psychologische problemen. Stress De zwangerschap en het moederschap zijn vaak de gelukkigste tijd voor een vrouw - zo wordt gezegd - maar het kan soms ook gepaard gaan met veel stress en psychologische problemen. In het Verenigd Koninkrijk krijgt een op de vijf vrouwen last van een psychische aandoening tijdens het eerste levensjaar van haar kind. Psychiatrische afdelingen Louis Theroux gaat in deze documentaire naar twee gespecialiseerde psychiatrische afdelingen waar de moeders tijdens hun behandeling kunnen blijven zorgen voor hun kind. Louis onderzoekt waar de oorzaak ligt van hun toestand en ontdekt hoe uitdagend de zorg is voor twee mensen die in de meest kwetsbare periode van hun leven zitten.

Morgen | 01:15 EenVandaag: o.a. Klavers stikstofwet gaat een stuk verder

Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: Klavers stikstofwet gaat een stuk verder: 'Waar ...

Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: Klavers stikstofwet gaat een stuk verder: 'Waar Nederland leiderschap nodig heeft, levert Rutte wanprestatie' Jesse Klaver presenteert vandaag een initiatiefwet om de stikstofcrisis aan te pakken. Hij vindt dat het kabinet te laat reageert en veel te weinig doet. "De stikstofcrisis lossen we alleen op met visie", zegt Groenlinks-leider Jesse Klaver. In zijn initiatiefwet 'Duurzame Aanpak Stikstof' gaat Klaver op alle terreinen (vervoer, agrarische sector, luchtvaart) verder dan de plannen die het kabinet vandaag presenteert. In de initiatiefwet wordt vastgelegd, dat de stikstofuitstoot van de landbouw in 2035 gehalveerd moet zijn. Evolutiebioloog Charles Darwin had ongelijk: onze tranen hebben wél nut Even flink huilen kan soms enorm opluchten, maar dat is niet alles. Hoogleraar klinische psychologie Ad Vingerhoets onderzocht het nut van huilen, de conclusie: zonder tranen kunnen we niet overleven. Hiermee stelt hij Charles Darwin in het ongelijk. Iedereen huilt weleens, of het nu bij een zielige film is of een heftige gebeurtenis. Huilhoogleraar Ad Vingerhoets is gespecialiseerd in stress en emoties, hij stelt dat onze tranen een grote rol spelen in onze levens, én in de evolutie. Familie vermoorde Humeyra: 'Waarom neemt niemand verantwoordelijkheid voor haar dood?' "Moeten we echt wachten tot ze doodgeschoten wordt?" De familie van de gestalkte Humeyra trok meerdere keren wanhopig aan de bel bij de politie over Bekir E., de ex en stalker van hun 16-jarige dochter en zusje. De angst van de familie werd op 18 december 2018 waarheid: Humeyra wordt voor de ogen van haar klasgenoten doodgeschoten door Bekir E. Haar vader stond aan de andere kant van school op haar te wachten. Aan de vooravond van de strafzaak tegen E. sprak EenVandaag met Humeyra's zus Tugba, Humeyra's moeder en hun advocaat Nelleke Stolk.

Je vindt hier de programma's van Zaak op tv We hebben de volgende programma's voor Zaak The Other Guys: Actiekomedie, Amerikaanse komedie (2010). De New Yorkse rechercheurs Allen Gamble (Will Ferell) en Terry Hoilz (Mark Wahlberg) slijten hun dagen achter hun bureaus. Ze hebben een hekel aan elkaar en moeten het saaie kantoorwerk doen voor de twee. Onrecht!: Documentaire, Aflevering 6 Reportagereeks waarin slachtoffers van onrecht worden geholpen om alsnog hun recht te halen.. Animalitis: Natuurdocumentaire, Seizoen 2 Aflevering 2 Humaninterestreeks waarin Dieter Coppens een half jaar lang het kruim van de. Docu: Louis Theroux - Mothers on the Edge: Overmorgen - Documentaire waarin Louis Theroux een instelling bezoekt voor kersverse moeders met psychologische. EenVandaag: o.a. Klavers stikstofwet gaat een stuk verder: Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: Klavers stikstofwet gaat een stuk verder: 'Waar. Unforgettable: Al en Carrie gaan op zoek naar de kroongetuige in een moordzaak. De vrouw verdween spoorloos kort voor haar getuigenis. Dennis De Bengel: Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George. Dennis De Bengel: Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George. Dennis De Bengel: Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George. Criminal Minds: Misdaadserie, Seizoen 5 Aflevering 16 Amerikaans Canadese misdaadserie. Mosley Lane. Acht jaar geleden werd Sarah.

Zaak op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 23:05 Criminal Minds

Seizoen 5 - Aflevering 16 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Mosley Lane. Acht jaar geleden werd Sarah Hillridges zoon Charlie ontvoerd. Sarah is ervan overtuigd dat haar zoon nog leeft en neemt contact op met het team. JJ ontdekt dat de ontvoeringszaak waarmee ze bezig is veel gelijkenissen vertoont met die van Charlie.

Vandaag | 23:35 Law & Order: SVU

Seizoen 19 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. Complicated. Een jonge vrouw wordt alleen gevonden in Central Park, wat leidt tot de heropening van een 10-jarige zaak, terwijl Olivia Benson en Sheila Porter naar Noah gaan voor de familierechtbank.

Morgen | 01:25 Onrecht!

Aflevering 6 - Reportagereeks waarin slachtoffers van onrecht worden geholpen om alsnog hun recht te halen. Of het nu gaat om een malafide autoverkoper, een dubieuze rij-instructeur of om een absolute horrorstage, de slachtoffers voelen zich in de steek gelaten en kunnen wel wat hulp gebruiken. Bram en Dennis horen hun verhaal aan, doen onderzoek en brengen -eigenwijs en op eigen wijze- hun vastgelopen zaak weer in beweging. Met verborgen camera-acties, een gezonde dosis brutaliteit en de nodige humor gaan ze het onrecht te lijf.

Morgen | 03:40 Rosewood

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Amerikaanse dramaserie. Naegleria & Neighborhood Watch. Rosewood en Villa trekken naar Little Havana, een wijk in Miami waar Villa is opgegroeid, om een burgerwacht op te zoeken die mogelijk schuldig is aan moord. Villa ontdekt dat haar broer Marcos een verrassende link heeft met de zaak. Rosewood krijgt slecht nieuws te horen over de niertransplantatie.

Morgen | 10:45 The Simpsons

Seizoen 26 - Aflevering 21 - Amerikaanse animatieserie. Bull-E. Marge overtuigt Springfield van de noodzaak van een antipestverordening, als Bart op de dansschool wordt gepest. Homer wordt daarop gearresteerd als hij Flanders treitert.

Morgen | 17:50 Castle

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Amerikaanse misdaadserie. Heartbreak Hotel. Het onderzoek naar de moord op een casino-eigenaar in Atlantic City leidt de speurders naar aanwijzingen in twee steden. Terwijl Beckett en Gates achterblijven in New York City, trekken Castle en de andere detectives naar Atlantic City om de zaak verder te onderzoeken, maar ook om er een vrijgezellenfeest te organiseren voor Ryan.

Morgen | 19:30 ER

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Ask me no questions, I'll tell you no lies. Sinds het vertrek van Susan Lewis vlucht Mark Greene in zijn werk. Hij wil zich laten gelden en reorganiseert de afdeling. Hij gaat ook op heksenjacht als hij verneemt dat Jeanie's ex-man Al, die opgenomen is met ademhalingsmoeilijkheden, seropositief is. Mark vermoedt dat ook Jeanie besmet is met het HIV-virus en overtreedt alle regels om de waarheid te achterhalen. Grant verzuipt in het werk, maar weigert hulp omdat hij zich naar Benton toe wil bewijzen. Die slooft zich op zijn beurt uit voor Abby Keaton. Carol Hathaway overtuigt het management dat het geen goede zaak is om de verpleegsters van de spoedgevallen uit te lenen aan andere afdelingen. John Carter is teleurgesteld als Abby Keaton bij haar plan blijft om enkele maanden in Pakistan te gaan werken.

Morgen | 21:25 Inspector Banks

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Britse detectiveserie. A Little Bit of Heart. Wat begint als een verdwijningszaak escaleert al snel in een ontvoering met losgeld. De intelligente werkwijze van de daders verraadt dat ze geen amateurs zijn. Het slachtoffer blijkt een rijke Chinese zakenman te zijn die naar Leeds is gevlucht om vervolging in eigen land te voorkomen, iets wat volgens Banks een motief zou kunnen zijn voor de ontvoering. Zijn instinctieve politiewerk zorgt ervoor dat de zaak al snel gesloten kan worden, tot een dramatische wending er een moordonderzoek van maakt. Tot overmaat van ramp voltrekt er zich ook een persoonlijke tragedie.

Morgen | 21:30 Mr. Frank Visser rijdt visite

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Magazine waarin Frank Visser mensen met juridische problemen bezoekt. Meester Visser rijdt voor de eerste visite naar een nieuwbouwwijk in Vroomshoop. Kersverse bewoners Nettie en Bert-Jan hebben in hun tuin zand laten storten door een professioneel bedrijf. Maar dat bedrijf heeft volgens Nettie en Bert-Jan veel te veel zand in rekening gebracht. De situatie van mevrouw van der Zijpp uit Boskoop lijkt uitzichtloos nu haar buurman een schuur gaat bouwen pal voor haar raam. In Alphen aan den Rijn hebben bewoners enorm veel last van een containerruimte onder hun flat. Het stinkt, trekt ongedierte aan en is geen gezicht! Maar na jarenlang klagen zit er geen schot in de zaak en daarom heeft de bewonerscommissie onder leiding van voorzitter Francis Meester Vissers hulp ingeroepen.

Morgen | 22:55 CSI

Seizoen 4 - Aflevering 15 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Early Rollout. Ondernemer Mike Trent en zijn vrouw Laurel werden in ware executiestijl neergeschoten op hun oprit. Het CSI-team wordt in de vroege ochtend opgeroepen om de zaak te onderzoeken. Het levenloze lichaam van Trent werd duidelijk over de oprit gesleept, niet om het lichaam te verbergen, maar eerder om het ten toon te spreiden. Grissom vermoedt dat de daders iets duidelijk wilden maken. Maar wat?

Overmorgen | 08:35 Inui

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Animatieserie. Vind je mij niet aardig meer?. Hoewel Blunder het goed bedoelt veroorzaakt hij de ene ramp na de andere. Hij is bang dat Inui hem daarom niet aardig meer vindt, maar daar vergist hij zich in.

Overmorgen | 12:10 Er

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Amerikaanse ziekenhuisserie. Ask me no questions, I'll tell you no lies. Sinds het vertrek van Susan Lewis vlucht Mark Greene in zijn werk. Hij wil zich laten gelden en reorganiseert de afdeling. Hij gaat ook op heksenjacht als hij verneemt dat Jeanie's ex-man Al, die opgenomen is met ademhalingsmoeilijkheden, seropositief is. Mark vermoedt dat ook Jeanie besmet is met het HIV-virus en overtreedt alle regels om de waarheid te achterhalen. Grant verzuipt in het werk, maar weigert hulp omdat hij zich naar Benton toe wil bewijzen. Die slooft zich op zijn beurt uit voor Abby Keaton. Carol Hathaway overtuigt het management dat het geen goede zaak is om de verpleegsters van de spoedgevallen uit te lenen aan andere afdelingen. John Carter is teleurgesteld als Abby Keaton bij haar plan blijft om enkele maanden in Pakistan te gaan werken.

 Meer

Zaak op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 19:35 Unforgettable

Al en Carrie gaan op zoek naar de kroongetuige in een moordzaak. De vrouw verdween spoorloos kort voor haar getuigenis in de rechtbank.

Vandaag | 22:03 Dennis De Bengel

Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Vandaag | 22:23 Dennis De Bengel

Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Vandaag | 22:43 Dennis De Bengel

Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Vandaag | 23:05 Inbox: Alcatraz: Search for the Truth

Meer dan 50 jaar nadat drie mannen erin slaagden om te ontsnappen uit de zwaarst beveiligde gevangenis van de wereld, komen er nieuwe bewijzen en familiegeheimen naar boven die de mysterieuze zaak kunnen oplossen.

Morgen | 00:00 May God Save Us

In de broeierige zomer van 2011 in Madrid heeft een gewelddadige seriemoordenaar het voorzien op oudere vrouwen. Omdat de veiligheidsdiensten hun handen al vol hebben aan massale straatprotesten, worden de gesloten workaholic Velarde en de ...

In de broeierige zomer van 2011 in Madrid heeft een gewelddadige seriemoordenaar het voorzien op oudere vrouwen. Omdat de veiligheidsdiensten hun handen al vol hebben aan massale straatprotesten, worden de gesloten workaholic Velarde en de explosieve Alfaro – beiden niet vrij van persoonlijke problemen – geacht deze zaak zo spoedig en zo stil mogelijk op te lossen. Langzaam ontrafelt zich het psychologische profiel van zowel de dader als de rechercheurs, die zichzelf allemaal in zekere mate niet in de hand hebben. De dader is het duo echter steeds een stap voor.

Morgen | 02:55 Lethal Weapon

Wanneer Riggs en Murtaugh de moord op een jong model onderzoeken, ontdekken ze dat een van de rijkste families in Los Angeles enkele duistere geheimen te verbergen heeft. Bovendien komt Riggs te weten dat een oude kennis van zijn vrouw bij de zaak betrokken is.

Morgen | 06:55 New Tricks

Seizoen 9 - Aflevering 7 - UCOS heropent de zaak van Sean Docherty, een jonge poëet wiens verbrande lichaam tien jaar geleden op de sloperij van een gangster werd gevonden. 7/10

Morgen | 09:05 Friends

Seizoen 10 - Aflevering 3 - The One With Ross's Tan: Rachel en Joey vragen zich af hoe Chandler en Monica zo makkelijk de overgang van vrienden naar geliefden hebben gemaakt. Een irritante vriendin van Monica en Phoebe veroorzaakt onmin, en Ross worstelt met de instructies in een bruiningssalon.

Morgen | 10:05 Unforgettable

Al en Carrie gaan op zoek naar de kroongetuige in een moordzaak. De vrouw verdween spoorloos kort voor haar getuigenis in de rechtbank.

Morgen | 11:10 New Tricks

Seizoen 9 - Aflevering 7 - UCOS heropent de zaak van Sean Docherty, een jonge poëet wiens verbrande lichaam tien jaar geleden op de sloperij van een gangster werd gevonden. 7/10

Morgen | 11:50 Bob's Burgers

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Dawn Of The Peck: Bob boycot Thanksgiving, omdat Linda en de kinderen deze feestdag doorbrengen op het eerste jaarlijkse Turk-tacular Turkey Town Festival. Een wilde vogelaanval veroorzaakt echter een totale chaos.

Morgen | 14:10 Wittekerke

Frank weet dat Sam een tehuis voor probleemjongeren wil oprichten. Hij wil graag zijn schouders onder het project steken en maakt meteen werk van de locatie. Ook Sneyers wil meewerken, desnoods als vrijwilliger. Georges bijt zich vast in de zaak van de autodiefstallen. Geen enkele piste wordt onbewandeld gelaten en hij maakt volop gebruik van zijn vroegere contacten. Magda is totaal van de kaart door het telefoontje van haar zus. Max en Caro moeten een hond uit de kelder van een leegstaand pand bevrijden. Hij neemt de leiding over de reddingsactie en dat breekt hem zuur op. Maggie heeft een verrassing in petto voor Bart. Joke heeft een geheim afspraakje.

Morgen | 14:55 Friends

Seizoen 10 - Aflevering 10 - The One Where Chandler Gets Caught: Phoebe en Rachel volgen Chandler naar een buitenwijk wanneer ze hem in een auto zien stappen bij een knappe vrouw, waarna Monica zich genoodzaakt ziet om op te biechten dat de vrouw een makelaar is en dat ze buiten de stad willen gaan wonen.

Morgen | 16:45 Private Practice

De medische toestand van Erica verslecht snel en Cooper en Charlotte doen hun best om Mason zo goed mogelijk voor te bereiden. Violet en Pete, beiden weer single, hebben nog steeds gevoelens voor elkaar. Sheldon en Jake werken aan een zaak waarin een vrouw, die vastzit voor de moord op haar twee kinderen, zwanger is van haar derde kind.

Morgen | 16:45 Les experts

'Mea Culpa.' (s 5/ep 9) Terwijl het proces voor de moord op een restauranteigenaar aan de gang is, ontdekt Grissom nieuw bewijsmateriaal. De zaak moet heropend worden.

Morgen | 16:50 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Rusty en De Piraten Van Sprankeldam / Rusty's Muizenplaag: Rusty, Ruby en Frankie gaan samen op avontuur om de schat van Rusty's over-overgrootpa te zoeken! Alleen wil Frankie de schat stiekem voor zichzelf houden.. // Frankie veroorzaakt weer eens grote problemen als hij zijn Robo-Muis kloont met Rusty's Snelle Kloner en de hele stad met een robo-muizenplaag opzadelt.

Morgen | 17:00 Welkom in de Wayne toren

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Wakker worden Slaapkop: De Wayne wordt overspoelt door vreemde wezens. Ansi, Olly en Saraline gaan op zoek naar de oorzaak. Saraline gaat op zoek naar de geheime bibliotheek, en Olly en Ansi komen oog in oog te staan met een spion.

Morgen | 17:10 Witse

Seizoen 9 - Aflevering 11 - Misdaadserie. Sister Morphine. Maria Wuyts, een terminale kankerpatiënte, wordt vermoord met een overdosis morfine. Witse heeft een meer dan gewone interesse in deze zaak. Maria was de vrouw van Ward, nu een dementerende grijsaard, maar ooit Witses leermeester op de politieschool. Bovendien had Maria een wilsverklaring voor euthanasie bij ondraaglijk lijden.

Morgen | 18:35 Paw Patrol

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Pups redden een Superpup / Pups redden de robot van Ryder: Rubble doet alsof hij een super pup is maar raakt daardoor in de problemen. Ryder en de Paw Patrol moeten Rubble helpen! // Wanneer Ryder's robot pup op hol slaat veroorzaakt hij chaos in het stadje. Paw Patrol en Ryder moeten hem vinden.

Morgen | 18:45 The Simpsons

Homer verrast Marge met toegangskaarten voor een gezondheidscentrum. Hij zorgt ervoor dat zijn vader op Maggie kan letten terwijl ze weg zijn. Maar kort voor hun vertrek loopt alles verkeerd. De Flanders beschuldigen Homer en Marge ervan dat ze hun kinderen verwaarlozen, maar het echtpaar laat dit niet zomaar gebeuren. Ze brengen de zaak voor de rechtbank.

Morgen | 19:15 Friends

Seizoen 10 - Aflevering 10 - The One Where Chandler Gets Caught: Phoebe en Rachel volgen Chandler naar een buitenwijk wanneer ze hem in een auto zien stappen bij een knappe vrouw, waarna Monica zich genoodzaakt ziet om op te biechten dat de vrouw een makelaar is en dat ze buiten de stad willen gaan wonen.

Morgen | 21:00 Deadline: Crime with Tamron Hall

Seizoen 6 - Aflevering 7 - Shot In The Dark: In 2003 wordt een vader van drie kinderen in zijn woning doodgeschoten. Zijn vrouw, haar vriend en haar jongere broer worden alle drie verdacht in de schokkende moordzaak.

Morgen | 22:00 The First 48

Voor rechercheurs van moordzaken start de klok op het moment dat ze worden gebeld. Hun kans om een zaak op te lossen wordt gehalveerd als ze binnen de eerste 48 uur geen sporen vinden.

Morgen | 22:03 Dennis De Bengel

Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Morgen | 22:23 Dennis De Bengel

Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Morgen | 22:43 Dennis De Bengel

Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Morgen | 23:20 Hot Stuff

Morgen - Een speciale groep politieagenten uit Miami pikt dieven van de straat op, maar voor zij klaar zijn met het papierwerk lopen de daders alweer op straat. Ze besluiten dat alle criminelen uit de buurt in één keer gepakt moeten worden en ...

Een speciale groep politieagenten uit Miami pikt dieven van de straat op, maar voor zij klaar zijn met het papierwerk lopen de daders alweer op straat. Ze besluiten dat alle criminelen uit de buurt in één keer gepakt moeten worden en zetten hiervoor hun eigen helingsoperatie op touw. Met een verborgen camera en een pakhuis vol gestolen goederen, proberen ze genoeg bewijsmateriaal te verzamelen voor een rechtszaak.

Overmorgen | 00:00 Private Practice

De medische toestand van Erica verslecht snel en Cooper en Charlotte doen hun best om Mason zo goed mogelijk voor te bereiden. Violet en Pete, beiden weer single, hebben nog steeds gevoelens voor elkaar. Sheldon en Jake werken aan een zaak waarin een vrouw, die vastzit voor de moord op haar twee kinderen, zwanger is van haar derde kind.

Overmorgen | 01:05 Rugrats

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Touchdown Tommy / De Rechtszaak: De vaders kijken football, de baby's zitten in hun box en Angeliekje wil Tommy's chocolademelkflesje. // De baby's houden een rechtszaak om te bepalen wie Tommy's clownslamp kapot heeft gemaakt. Elk kind vertelt zijn verhaal.

Overmorgen | 02:40 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 25 - Geheim Agent Rusty / Rusty Op De Maan: Ruby en Rusty raken verwikkeld in een spannend avontuur met Frankie, waarin ze Blaine Staal en Dokter Bronsneus spelen. // Rusty en Ruby gaan naar de maan maar Frankie wil het eerste jongetje op de maan zijn en veroorzaakt daarmee een hoop problemen.

Overmorgen | 02:45 True Nightmares

Seizoen 2 - Aflevering 6 - My Beloved Smother: Een vrouw verdwijnt na haar bruiloft en een jongetje wordt na het ophalen van snoep op Halloween met spoed naar het ziekenhuis gebracht, waar hij door onbekende oorzaak overlijdt.

Overmorgen | 07:50 Family Guy

Seizoen 10 - Aflevering 11 - And I'm Joyce Kinney: Lois raakt bevriend met de nieuwspresentatrice Joyce, die haar overhaalt om mee te werken aan een reportage over Lois als de modelhuisvrouw. Lois wordt daarin te kijk gezet, waarna ze zich genoodzaakt ziet om haar naam te zuiveren.

Overmorgen | 09:15 NCIS: Los Angeles

Sam raakt tijdens een undercovermissie in Soedan vermist. Bovendien wordt er kort nadien een lichaam gevonden van een man die aan zijn beschrijving voldoet. Callen reist naar Afrika om de zaak te onderzoeken.

Overmorgen | 09:23 Tsjaikovski - Pianoconcert Nr. 1 deel 3

Toen Pjotr Iljitsj Tsjaikovski zijn eerste pianoconcert in 1874 voltooide was hij niet helemaal zeker van zijn zaak. Het was de eerste keer dat hij in dit genre componeerde en om zeker te weten of hij erin geslaagd was bracht hij de partituur voor feedback naar Nikolaj Rubinstein, die de pianist die de eerste uitvoering zou verzorgen. Nadat Tsjaikovski het concert voor Rubinstein had voorgespeeld op kerstavond van datzelfde jaar maakte Rubinstein het werk letterlijk en figuurlijk met de grond gelijk: hij vond het een draak van een stuk en wilde het niet uitvoeren mits er een hele lijst met aanpassingen werd doorgevoerd. Aanvankelijk zakte Tsjaikovski de moed in de schoenen maar later schreef hij: ‘Ik zal geen enkele noot veranderen en het concert publiceren zoals het in zijn huidige vorm is’. Alhoewel niets wezenlijks veranderde heeft de componist zijn eerste pianoconcert toch gereviseerd voordat het op 15 oktober 1875 met groot succes in Boston première ging. Ook in Europa werd het stuk goed ontvangen en zelfs Nikolaj Rubinstein moest eraan geloven: vanaf 1878 ging ook hij het regelmatig uitvoeren. Tijdens deze uitzending: het derde deel.

Overmorgen | 10:25 The First 48

Voor rechercheurs van moordzaken start de klok op het moment dat ze worden gebeld. Hun kans om een zaak op te lossen wordt gehalveerd als ze binnen de eerste 48 uur geen sporen vinden.

Overmorgen | 11:35 Kung Fu Panda

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Meester Ping: Meneer Ping's noedelzaak is verwoest. Po vraagt hem om in het Jade Paleis te komen wonen.

Overmorgen | 12:45 Stephen King's Cell

Overmorgen - Noodlijdend kunstenaar Clay Riddell probeert huiswaarts te keren naar zijn zoon als plots overal chaos losbreekt en mensen in moordlustige monsters veranderen. Clay heeft al snel door dat een vreemd signaal uitgezonden door mobiele ...

Noodlijdend kunstenaar Clay Riddell probeert huiswaarts te keren naar zijn zoon als plots overal chaos losbreekt en mensen in moordlustige monsters veranderen. Clay heeft al snel door dat een vreemd signaal uitgezonden door mobiele telefoons de oorzaak is van de apocalyptische epidemie. Samen met een groep andere overlevenden in New England probeert hij het mysterie rondom het signaal te ontrafelen.

 Meer

Zaak gemist

Eerder Vandaag | 18:15 EenVandaag: o.a. Klavers stikstofwet gaat een stuk verder

Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in EénVandaag: Klavers stikstofwet gaat een stuk verder: 'Waar Nederland ...

Vanavond onder andere in EénVandaag: Klavers stikstofwet gaat een stuk verder: 'Waar Nederland leiderschap nodig heeft, levert Rutte wanprestatie' Jesse Klaver presenteert vandaag een initiatiefwet om de stikstofcrisis aan te pakken. Hij vindt dat het kabinet te laat reageert en veel te weinig doet. "De stikstofcrisis lossen we alleen op met visie", zegt Groenlinks-leider Jesse Klaver. In zijn initiatiefwet 'Duurzame Aanpak Stikstof' gaat Klaver op alle terreinen (vervoer, agrarische sector, luchtvaart) verder dan de plannen die het kabinet vandaag presenteert. In de initiatiefwet wordt vastgelegd, dat de stikstofuitstoot van de landbouw in 2035 gehalveerd moet zijn. Evolutiebioloog Charles Darwin had ongelijk: onze tranen hebben wél nut Even flink huilen kan soms enorm opluchten, maar dat is niet alles. Hoogleraar klinische psychologie Ad Vingerhoets onderzocht het nut van huilen, de conclusie: zonder tranen kunnen we niet overleven. Hiermee stelt hij Charles Darwin in het ongelijk. Iedereen huilt weleens, of het nu bij een zielige film is of een heftige gebeurtenis. Huilhoogleraar Ad Vingerhoets is gespecialiseerd in stress en emoties, hij stelt dat onze tranen een grote rol spelen in onze levens, én in de evolutie. Familie vermoorde Humeyra: 'Waarom neemt niemand verantwoordelijkheid voor haar dood?' "Moeten we echt wachten tot ze doodgeschoten wordt?" De familie van de gestalkte Humeyra trok meerdere keren wanhopig aan de bel bij de politie over Bekir E., de ex en stalker van hun 16-jarige dochter en zusje. De angst van de familie werd op 18 december 2018 waarheid: Humeyra wordt voor de ogen van haar klasgenoten doodgeschoten door Bekir E. Haar vader stond aan de andere kant van school op haar te wachten. Aan de vooravond van de strafzaak tegen E. sprak EenVandaag met Humeyra's zus Tugba, Humeyra's moeder en hun advocaat Nelleke Stolk.

Eerder Vandaag | 12:00 Opsporing verzocht: de moord op Derk Wiersum

Magazine, Herhaling. In de uitzending van Opsporing verzocht van dinsdag 12 november, om 20.30 uur te zien op NPO 1, is ...

Herhaling. In de uitzending van Opsporing verzocht van dinsdag 12 november, om 20.30 uur te zien op NPO 1, is extra aandacht voor de moord op Derk Wiersum. Het huis van de vermoorde advocaat werd al weken voor de moord in de gaten gehouden, en de politie brengt meerdere auto's in verband met de aanslag. Vluchtauto Een witte Opel Combo, die vermoedelijk werd gebruikt als vluchtauto, werd begin oktober al getraceerd door de politie; de bestuurder van die auto is de enige persoon die tot nu toe vast zit in verband met de moord op Wiersum. Ook is er een grijze Volkswagen Transporter door de politie geconfisqueerd. Deze werd twee dagen vóór de moord op de advocaat nog gezien in de straat waar hij woont. Verkenning De politie gaat ervan uit dat de Volkswagen werd gebruikt tijdens de verkenningstochten in de buurt van het huis van Wiersum. Voordat deze straat ingereden kan worden, moesten de auto's door een straat waar camera's hangen. Aan de hand van deze beelden hoopt de politie op tips. Wiersum werd op 18 september doodgeschoten. Hij was de advocaat van Nabil B., kroongetuige in de zaak tegen Ridouan Taghi.

Eerder Vandaag | 11:10 DWDD: o.a. Prins Constantijn van Oranje

Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Tv programma 'It's a man's world' Wordt onze ...

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Tv-programma 'It's a man's world' Wordt onze wereld nog steeds gedomineerd door mannen? Die vraag onderzoekt Sophie Hilbrand in haar programma ‘It’s a man’s world’. In de aflevering van vanavond duikt ze daarom in de wereld van de start-ups. Is het in die jonge en progressieve scene beter gesteld met de gelijkheid? Sophie schuift aan met Prins Constantijn van Oranje, de Nederlandse start-up ambassadeur die ons land op de kaart moet zetten als start-up paradijs. VVD in het nauw? Alweer slikken voor de VVD: de maximumsnelheid gaat omlaag om de stikstofcrisis het hoofd te bieden. En dat nadat de rechter had verordonneerd dat de Staat zich moet inspannen om IS-kinderen terug te halen. En vorige week suggereerde minister Bijleveld van Defensie dat het ministerie van Rutte mogelijk al wist van de 70 burgerdoden die Nederland in Irak heeft veroorzaakt. De partij in zwaar weer? Aan tafel: Tom-Jan Meeus en Splinter Chabot. Coverplaat JB Meijers en Barry Hay Het begon allemaal in het programma ‘Ilse’s Veranda’, waar JB Meijers en Barry Hay een countryversie van ‘Radar Love’ maakten. Het idee ontstond om een heel album met covers te doen, samen met gastmuzikanten. Daar kwam het uiteindelijk niet van, dus besloten de heren gewoon samen een uitzonderlijke coverplaat te maken: ' For You Baby' . Luister vanavond naar ‘If Not For You’, oorspronkelijk van Dylan natuurlijk, en je begrijpt wat we bedoelen. Soundos El Ahmadi is tafeldame!

Eerder Vandaag | 17:10 Witse

Seizoen 9 - Aflevering 10 - Misdaadserie. Ademnood. Carla Oostkamp beweert dat advocaat Pascal Segers het slachtoffer werd van een moordcomplot. Hij was een fraudezaak op het spoor waarbij een rechter betrokken was. Witse is geïntrigeerd door de gedrevenheid van Carla. Zeker als hij ontdekt dat de rechter deelnam aan seksfeestjes. De theorie van Carla is opeens niet meer zo vergezocht.

Eerder Vandaag | 17:00 Air Crash Investigation

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Bad Attitude: Op elke vlucht vertrouwen passagiers hun leven toe aan de gezagvoerder, die met zijn menselijke tekortkomingen de oorzaak kan zijn van een vliegtuigramp. Dat was ook het geval bij BEA vlucht 548.

Eerder Vandaag | 16:50 Rusty Rivets

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Rusty en De Piraten Van Sprankeldam / Rusty's Muizenplaag: Rusty, Ruby en Frankie gaan samen op avontuur om de schat van Rusty's over-overgrootpa te zoeken! Alleen wil Frankie de schat stiekem voor zichzelf houden.. // Frankie veroorzaakt weer eens grote problemen als hij zijn Robo-Muis kloont met Rusty's Snelle Kloner en de hele stad met een robo-muizenplaag opzadelt.

Eerder Vandaag | 16:26 Ruimtekuikens in de ruimte

Het trollen van Thrognak / Op Blibli passen: Chuck veroorzaakt een oorlog. / Starleuy past op Bibli.

Eerder Vandaag | 16:15 Bob's Burgers

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Dawn Of The Peck: Bob boycot Thanksgiving, omdat Linda en de kinderen deze feestdag doorbrengen op het eerste jaarlijkse Turk-tacular Turkey Town Festival. Een wilde vogelaanval veroorzaakt echter een totale chaos.

Eerder Vandaag | 16:05 NCIS: Los Angeles

Een marinier beweert dat hij ten onrechte wordt beschuldigd van moord. Het is aan het NCIS-team om de zaak uit te pluizen.

Eerder Vandaag | 16:05 New Tricks

Seizoen 9 - Aflevering 7 - UCOS heropent de zaak van Sean Docherty, een jonge poëet wiens verbrande lichaam tien jaar geleden op de sloperij van een gangster werd gevonden. 7/10

Eerder Vandaag | 15:30 Dr. Strangelove Or: How I Learned to Stop Worrying and Love the Bomb

Amerikaanse generaal Jack Ripper draait door wanneer de Koude Oorlog op zijn hoogtepunt raakt. Door waanzin gedreven stuurt hij een groot aantal vliegtuigen naar de Sovjet Unie om het land te bombarderen met kernwapens. De Amerikaanse president ...

Amerikaanse generaal Jack Ripper draait door wanneer de Koude Oorlog op zijn hoogtepunt raakt. Door waanzin gedreven stuurt hij een groot aantal vliegtuigen naar de Sovjet Unie om het land te bombarderen met kernwapens. De Amerikaanse president (Peter Sellers) regelt een ontmoeting met zijn adviseurs, waar hij van de Sovjet-ambassadeur hoort dat er, als de wapens afgevuurd zullen worden, een automatisch apparaat in werking gesteld zal worden dat al het leven op aarde vernietigt. Het is dus zaak om de vliegtuigen terug te roepen, wat echter moeilijk wordt aangezien niemand de juiste communicatie-codes weet.

Eerder Vandaag | 13:40 Beestjes Hotel

Vechten of vluchten / De zaak Wilberforce Wilberforce: Jade vecht tegen haar instinct/ De goedgelovige Wilberforce.

Eerder Vandaag | 13:30 NCIS: New Orleans

De moord op een marinier vertoont gelijkenissen met de allereerste zaak die Pride en LaSalle samen onderzochten. Die moord vond plaats vlak voor orkaan Katrina, die alle bewijsmateriaal wegspoelde. Ondertussen viert het team samen Thanksgiving.

Eerder Vandaag | 12:40 Elementary

Sherlock en Joan onderzoeken de moord op een archeoloog die dood werd teruggevonden op een oude stortplaats. Ze ontdekken dat de man op zoek was naar een modern artefact: een zeldzaam en waardevol videospelletje uit de jaren 80. Joan ontdekt al snel een link tussen deze zaak en een nabijgelegen chemiebedrijf dat illegaal giftige chemicaliën dumpt in de buurt van de stortplaats.

Eerder Vandaag | 12:40 Lassie Animated

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Animatieserie. In de val. Tijdens een zware onweersbui komt er veel modder en wrakhout los, waardoor er een dam ontstaat die het water naar de vallei tegenhoudt. De dieren krijgen dorst en de parkwachters gaan op onderzoek. Gerard kijkt in een grot om de oorzaak te zoeken en valt, waarbij hij vast komt te zitten tussen stenen.

Eerder Vandaag | 11:50 NCIS

Het is Halloween en het NCIS-team is volop bezig met een afpersingszaak. Een marinier is aangevallen in zijn eigen huis en de dader heeft de dochter ontvoerd. Het onderzoek wijst uit dat de marinier gescheiden woont van zijn echtgenote.

Eerder Vandaag | 11:40 The Simpsons

Seizoen 26 - Aflevering 21 - Amerikaanse animatieserie. Bull-E. Marge overtuigt Springfield van de noodzaak van een antipestverordening, als Bart op de dansschool wordt gepest. Homer wordt daarop gearresteerd als hij Flanders treitert.

Eerder Vandaag | 11:05 New Tricks

Seizoen 9 - Aflevering 6 - UCOS onderzoekt de zaak van een 16-jarige tenniskampioene die na verlies van een belangrijke wedstrijd dood werd gevonden na een val van een balkon. 6/10

Eerder Vandaag | 10:20 Godzilla: Shin Godzilla

Wanneer er uit het niets een vulkaan uit de zeebodem boven water komt, blijkt dit veroorzaakt te worden door een levend organisme. De eerste video's van het onbekende schepsel verschijnen: het is enorm en beweegt zich richting Tokio. De autoriteiten ...

Wanneer er uit het niets een vulkaan uit de zeebodem boven water komt, blijkt dit veroorzaakt te worden door een levend organisme. De eerste video's van het onbekende schepsel verschijnen: het is enorm en beweegt zich richting Tokio. De autoriteiten moeten snel handelen om de bevolking tegen de aankomende ramp te beschermen. Maar geen noodplan ter wereld anticipeert hoe om te gaan met een onbekend, gigantisch monster. Het wezen wordt een naam gegeven: Godzilla. Met de hulp van experts probeert de regering het beest te verslaan, maar Godzilla's zucht om te vernietigen neemt alleen maar toe.

Eerder Vandaag | 09:05 NCIS: Los Angeles

Een marinier beweert dat hij ten onrechte wordt beschuldigd van moord. Het is aan het NCIS-team om de zaak uit te pluizen.

Eerder Vandaag | 07:10 Cutthroat Kitchen

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Welcome to the Jungle: De keuken vat vlam als een chef moet koken met Altons fakkel uit de jungle. Later veroorzaakt een enorme fonduepan een enorme puinhoop.

Eerder Vandaag | 06:55 New Tricks

Seizoen 9 - Aflevering 6 - UCOS onderzoekt de zaak van een 16-jarige tenniskampioene die na verlies van een belangrijke wedstrijd dood werd gevonden na een val van een balkon. 6/10

Eerder Vandaag | 06:30 Vendetta

Wanneer een kruidenier ingrijpt bij een brute straatroof, veroorzaakt hij per ongeluk de dood van een jonge overvaller. De volgende dag krijgen ze bezoek van de rest van de bende en betalen hij en zijn vrouw op gruwelijke wijze de tol. Hun zoon ...

Wanneer een kruidenier ingrijpt bij een brute straatroof, veroorzaakt hij per ongeluk de dood van een jonge overvaller. De volgende dag krijgen ze bezoek van de rest van de bende en betalen hij en zijn vrouw op gruwelijke wijze de tol. Hun zoon Jimmy, op oneervolle wijze ontslagen uit het Britse leger, keert net uit Afghanistan terug als hij het vreselijke nieuws verneemt. Hij begint de daders op te sporen om de zinloze dood van zijn ouders te wreken. Dat levert hem niet alleen de onverdeelde aandacht van de politie op, maar ook van zijn oude regiment, waarover hij meer weet dan hen lief is.

Eerder Vandaag | 04:45 Rosewood

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Amerikaanse dramaserie. Naegleria & Neighborhood Watch. Rosewood en Villa trekken naar Little Havana, een wijk in Miami waar Villa is opgegroeid, om een burgerwacht op te zoeken die mogelijk schuldig is aan moord. Villa ontdekt dat haar broer Marcos een verrassende link heeft met de zaak. Rosewood krijgt slecht nieuws te horen over de niertransplantatie.

Eerder Vandaag | 02:40 Chicago P.D

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Sanctuary. Een jogster wordt brutaal vermoord in het park. Wanneer Rixton en Atwater op de plaats van de misdaad arriveren, zien ze hoe twee zwarte mannen een kerk binnenvluchten.

Eerder Vandaag | 00:55 How To Get Away with Murder

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Amerikaanse misdaadserie. What Did We Do?. Emily Sinclair komt tot een doorbraak in de zaak Hapstall, maar haar daden hebben grote gevolgen wanneer er details aan het licht komen over de nacht dat Annalise neergeschoten werd, inclusief de identiteit van de schutter.

Gisteren 23:45 Tsjaikovski - Pianoconcert Nr. 1 deel II

Toen Pjotr Iljitsj Tsjaikovski zijn eerste pianoconcert in 1874 voltooide was hij niet helemaal zeker van zijn zaak. Het was de eerste keer dat hij in dit genre componeerde en om zeker te weten of hij erin geslaagd was bracht hij de partituur voor feedback naar Nikolaj Rubinstein, die de pianist die de eerste uitvoering zou verzorgen. Nadat Tsjaikovski het concert voor Rubinstein had voorgespeeld op kerstavond van datzelfde jaar maakte Rubinstein het werk letterlijk en figuurlijk met de grond gelijk: hij vond het een draak van een stuk en wilde het niet uitvoeren mits er een hele lijst met aanpassingen werd doorgevoerd. Aanvankelijk zakte Tsjaikovski de moed in de schoenen maar later schreef hij: ‘Ik zal geen enkele noot veranderen en het concert publiceren zoals het in zijn huidige vorm is’. Alhoewel niets wezenlijks veranderde heeft de componist zijn eerste pianoconcert toch gereviseerd voordat het op 15 oktober 1875 met groot succes in Boston première ging. Ook in Europa werd het stuk goed ontvangen en zelfs Nikolaj Rubinstein moest eraan geloven: vanaf 1878 ging ook hij het regelmatig uitvoeren. Tijdens deze uitzending: het tweede deel.

Gisteren 22:55 Chicago P.D

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. You Wish. Wanneer een zedendelinquent dood wordt aangetroffen, zoekt het team uit of het gaat om een wraakactie. Wanneer Intelligence de betrokkenen bij de zaak ondervraagt, komen ze een speciaal politiekorps op het spoor dat zich bezighoudt met illegale activiteiten. Jimmy laat zijn DNA testen bij dokter Halstead om te bewijzen dat hij de biologische vader van Lindsay is.

Gisteren 20:29 Charlie's Angels: Full Throttle IMDb: 4.9

Gisteren - IMDB * 4.9 - Actiekomedie, Charlie's Angels: Full Throttle is een Amerikaanse actiefilm uit het jaar 2003. Met Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Liu in de hoofdrol. Het trio Natalie, Alex en Dylan moeten twee gemiste ringen terughalen, ...

Charlie's Angels: Full Throttle is een Amerikaanse actiefilm uit het jaar 2003. Met Cameron Diaz, Drew Barrymore en Lucy Liu in de hoofdrol. Het trio Natalie, Alex en Dylan moeten twee gemiste ringen terughalen, die zeer belangrijke informatie bevatten over de nieuwe identiteit van FBI-mensen. Daarbij worden de dames gevolgd door een gevallen engel, Madison. Wanneer er vijf personen dood worden gevonden, kunnen alleen de Angels de zaak nog redden. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/charlies-angels-full-throttle

Gisteren 18:50 Elementary

Sherlock en Joan onderzoeken de moord op een archeoloog die dood werd teruggevonden op een oude stortplaats. Ze ontdekken dat de man op zoek was naar een modern artefact: een zeldzaam en waardevol videospelletje uit de jaren 80. Joan ontdekt al snel een link tussen deze zaak en een nabijgelegen chemiebedrijf dat illegaal giftige chemicaliën dumpt in de buurt van de stortplaats.

Gisteren 18:00 NCIS: New Orleans

De moord op een marinier vertoont gelijkenissen met de allereerste zaak die Pride en LaSalle samen onderzochten. Die moord vond plaats vlak voor orkaan Katrina, die alle bewijsmateriaal wegspoelde. Ondertussen viert het team samen Thanksgiving.

Gisteren 16:05 New Tricks

Seizoen 9 - Aflevering 6 - UCOS onderzoekt de zaak van een 16-jarige tenniskampioene die na verlies van een belangrijke wedstrijd dood werd gevonden na een val van een balkon. 6/10

Gisteren 15:55 Les experts

'La fontaine de jouvence.' (s 5/ep 4) In een hotelsuite wordt het levenloze lichaam van een vrouw ontdekt. Ze vertoont symptomen van het gevaarlijke ebolavirus. Als ook een andere vrouw met dezelfde doodsoorzaak wordt aangetroffen, krijgen Catherine en Nick de zaak toegewezen.

Gisteren 15:15 Father Brown

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Britse dramaserie. The laws of motion. Een race op een autocircuit wordt fataal voor een van de chauffeurs. Father Brown onderzoekt de zaak, maar dat is tegen de zin van inspecteur Sullivan, die zijn bemoeienissen meer dan zat is.

Gisteren 14:20 Meurtres au paradis

'Erreur sur la personne.' (s 6/ep 7) Het team wordt gedwongen de zaak te heropenen als een toerist beweert een alibi te hebben voor een vrouw die is veroordeeld voor een moord die ze zeven jaar geleden gepleegd zou hebben.

Gisteren 11:45 Hallo Bungalow

Gisteren - In de Negen Straatjes van Amsterdam lijkt iedereen op zoek naar liefde, behalve Daan. Hij woont met zijn dochter Saar in de Hartenstraat, waar hij zijn een eigen zaak als traiteur heeft. Dan opent de knappe, arrogante modeontwerpster ...

In de Negen Straatjes van Amsterdam lijkt iedereen op zoek naar liefde, behalve Daan. Hij woont met zijn dochter Saar in de Hartenstraat, waar hij zijn een eigen zaak als traiteur heeft. Dan opent de knappe, arrogante modeontwerpster Katje naast zijn winkel een hippe modezaak. Als vlak voor het openingsfeest de catering onverwachts afbelt, moet Katje wel een beroep doen op Daan. Dat is vragen om narigheid: de twee zijn elkaars tegenpool. Als Katje erachter komt dat Daan aan online dating doet, stuurt ze hem een anoniem bericht. Al snel blijkt dat Daan, die de echte Katje niet kan uitstaan, erg gecharmeerd is van deze anonieme vrouw.

Gisteren 11:30 Teen Mom UK

Seizoen 6 - Aflevering 5 - KICK START CAREERS: Sassi start haar eigen zaak, 'Sassi's Salon'. Chloe besluit dat ze verloskundige wil worden, maar moet Jordan nog wel overtuigen. Megan ontdekt iets over Dylan en z'n vriendin. Shannons onzekerheden worden haar te veel. Slecht nieuws voor Amber.

Gisteren 10:40 True Crime: Crime Stories

Canadese misdaaddocumentaireserie waarin een aantal van de meest opmerkelijke misdaden uit de geschiedenis wordt belicht. Niet eerder vertoonde beelden zorgen, in combinatie met verhalen van personen die nauw betrokken waren bij de zaak, voor schokkende onthullingen en een gedetailleerde reconstructie.

Gisteren 08:20 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 51 - Frans-Brits-Amerikaanse animatieserie. Noddy en de zaak van de gevaarlijke clown. Er is chaos in Speelgoedland nu een onbekende clown grapjes begint uit te halen met iedereen. Noddy moet uitzoeken wie de clown is en hem tegenhouden voor de grapjes uit de hand lopen.

Gisteren 07:10 Les secrets du lac

Rechercheur Jennifer Riley werkt in New York. Wanneer haar zus van moord wordt beschuldigd, keert ze terug naar haar geboortestad, om de zaak uit te pluizen. Ze ontdekt er al snel enkele duistere geheimen.

Gisteren 03:00 Rosewood

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Amerikaanse dramaserie. Clavicle Trauma & Closure. Een crimineel lokt Rosewood naar de plek waar een miljonair werd vermoord, waardoor Rosewood geen andere keuze heeft dan een zaak uit het verleden te heropenen.

Gisteren 02:20 Chicago P.D

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. You Wish. Wanneer een zedendelinquent dood wordt aangetroffen, zoekt het team uit of het gaat om een wraakactie. Wanneer Intelligence de betrokkenen bij de zaak ondervraagt, komen ze een speciaal politiekorps op het spoor dat zich bezighoudt met illegale activiteiten. Jimmy laat zijn DNA testen bij dokter Halstead om te bewijzen dat hij de biologische vader van Lindsay is.

Gisteren 02:00 Dead Silent

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Secrets Of The Santa Cruz Mountains: Wanneer in 1979 de 19-jarige Linda Jozovich verdwijnt, tast de politie in het duister. Zes jaar later brengt een tweede verdwijning meer duidelijkheid in de zaak.

Gisteren 01:00 True Crime: Crime Stories

Canadese misdaaddocumentaireserie waarin een aantal van de meest opmerkelijke misdaden uit de geschiedenis wordt belicht. Niet eerder vertoonde beelden zorgen, in combinatie met verhalen van personen die nauw betrokken waren bij de zaak, voor schokkende onthullingen en een gedetailleerde reconstructie.

Gisteren 00:10 Blue Iguana

Eergisteren - Twee ex bajesklanten en boezemvrienden Eddie (Sam Rockwell) en Paul (Ben Schwartz) slijten hun dagen in voorwaardelijke vrijheid, zwoegend in een New Yorkse eettent. Hun leven zit in het slop tot Katherine, een Engelse advocate, hen ...

Twee ex-bajesklanten en boezemvrienden - Eddie (Sam Rockwell) en Paul (Ben Schwartz) - slijten hun dagen in voorwaardelijke vrijheid, zwoegend in een New Yorkse eettent. Hun leven zit in het slop tot Katherine, een Engelse advocate, hen voorstelt om in Londen een onschatbare edelsteen te gaan stelen, de Blue Iguana. Hun grootste zorg is echter niet hoe ze de heist van de eeuw zullen waarmaken, maar de concurrentie van een psychotische misdaadbaas. De zaak wordt er niet minder ingewikkeld op wanneer ook Cupido zich met de zaak gaat bemoeien.

Eergisteren 23:50 The Children Act

Eergisteren - Drama, Het huwelijk van rechter Fiona Maye met haar man staat op losse schroeven. Ze stort zich op een ingewikkelde zaak waarbij een 17 jarige jongen, gediagnosticeerd met kanker, behandeling weigert door de religieuze overtuigingen ...

Het huwelijk van rechter Fiona Maye met haar man staat op losse schroeven. Ze stort zich op een ingewikkelde zaak waarbij een 17-jarige jongen, gediagnosticeerd met kanker, behandeling weigert door de religieuze overtuigingen van zijn familie.

Eergisteren 23:48 Tsjaikovski - Pianoconcert Nr. 1 deel 3

Toen Pjotr Iljitsj Tsjaikovski zijn eerste pianoconcert in 1874 voltooide was hij niet helemaal zeker van zijn zaak. Het was de eerste keer dat hij in dit genre componeerde en om zeker te weten of hij erin geslaagd was bracht hij de partituur voor feedback naar Nikolaj Rubinstein, die de pianist die de eerste uitvoering zou verzorgen. Nadat Tsjaikovski het concert voor Rubinstein had voorgespeeld op kerstavond van datzelfde jaar maakte Rubinstein het werk letterlijk en figuurlijk met de grond gelijk: hij vond het een draak van een stuk en wilde het niet uitvoeren mits er een hele lijst met aanpassingen werd doorgevoerd. Aanvankelijk zakte Tsjaikovski de moed in de schoenen maar later schreef hij: ‘Ik zal geen enkele noot veranderen en het concert publiceren zoals het in zijn huidige vorm is’. Alhoewel niets wezenlijks veranderde heeft de componist zijn eerste pianoconcert toch gereviseerd voordat het op 15 oktober 1875 met groot succes in Boston première ging. Ook in Europa werd het stuk goed ontvangen en zelfs Nikolaj Rubinstein moest eraan geloven: vanaf 1878 ging ook hij het regelmatig uitvoeren. Tijdens deze uitzending: het derde deel.

Eergisteren 14:00 Les secrets du lac

Rechercheur Jennifer Riley werkt in New York. Wanneer haar zus van moord wordt beschuldigd, keert ze terug naar haar geboortestad, om de zaak uit te pluizen. Ze ontdekt er al snel enkele duistere geheimen.

Eergisteren 12:55 Dalziel and Pascoe

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Walls Of Silence Part 2: Voor Dalziel is deze zaak een emotioneel mijnenveld. Tien jaar geleden heeft hij een verkeersongeluk veroorzaakt waarbij een jonge vrouw is overleden. Deel 2 van 2. 2/8

Eergisteren 10:40 True Crime: Crime Stories

Canadese misdaaddocumentaireserie waarin een aantal van de meest opmerkelijke misdaden uit de geschiedenis wordt belicht. Niet eerder vertoonde beelden zorgen, in combinatie met verhalen van personen die nauw betrokken waren bij de zaak, voor schokkende onthullingen en een gedetailleerde reconstructie.

Eergisteren 10:35 Disappeared

Seizoen 4 - Aflevering 44 - The Wedding Ring: Moeder en echtgenote Tina McQuaig verdwijnt spoorloos. Haar auto wordt later teruggevonden, maar die bevat geen aanwijzingen. Na een schokkende ontdekking wordt de zaak heropend.

Eergisteren 08:50 Fleuve Noir

Eergisteren - Thriller, De tiener Dany Arnault is verdwenen. François Visconti, een vermoeide en gedesillusioneerde politiecommandant, wordt op de zaak gezet.

De tiener Dany Arnault is verdwenen. François Visconti, een vermoeide en gedesillusioneerde politiecommandant, wordt op de zaak gezet.

Eergisteren 08:25 Noddy, de detective

Seizoen 1 - Aflevering 50 - Frans-Brits-Amerikaanse animatieserie. Noddy en de zaak van de verdwenen vleugels. De feeën gaan een grote vliegshow geven, maar Coco raakt haar vleugels kwijt. Noddy gaat uitzoeken wie de vleugels heeft gepakt, en krijgt zowaar zelf de schuld.

 Meer