Wraak op tv (tv-tip)

Vandaag | 20:30 Gladiator IMDb: 8.5

IMDB * 8.5 - Film, Spanning, Episch spektakelstuk met Russell Crowe als generaal Maximus, die wordt gedegradeerd tot slaaf en zich als gladiator terugvecht naar Rome. Keizer Marcus Aurelius beschouwt zijn beste generaal Maximus als een zoon. Wanneer ...

Episch spektakelstuk met Russell Crowe als generaal Maximus, die wordt gedegradeerd tot slaaf en zich als gladiator terugvecht naar Rome. Keizer Marcus Aurelius beschouwt zijn beste generaal Maximus als een zoon. Wanneer Marcus' jaloerse zoon Commodus hoort dat zijn vader niet hem maar Maximus als troonopvolger wil aanstellen vermoordt hij zijn vader en geeft hij opdracht Maximus te executeren. Deze weet aan de dood te ontsnappen, maar wordt verkocht als slaaf. In de gladiatorschool van Proximo ontwikkelt hij zich tot een ware vechtmachine, die zich keer op keer staande weet te houden in het Colosseum. Om alsnog wraak te kunnen nemen moet hij de sympathie van het Romeinse volk winnen. Zij is namelijk het enige dat machtiger is dan Commodus, de nieuwe keizer. Van de vele Oscarnominaties die Gladiator ontving werden er vijf verzilverd, waaronder die voor Beste Film en Beste Mannelijke Hoofdrol voor Russell Crowe. Ridley Scott verloor in de categorie Beste Regie van Steven Soderbergh. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/gladiator

Je vindt hier de programma's van Wraak op tv We hebben de volgende programma's voor Wraak Gladiator: IMDB * 8.5 - Film, Spanning, Episch spektakelstuk met Russell Crowe als generaal Maximus, die wordt gedegradeerd tot slaaf en zich als gladiator terugvecht naar Rome. Keizer Marcus Aurelius beschouwt zijn beste generaal Maximus als een zoon. Wanneer. Chain of Command: Film, Marinier James Webster is net thuis, alleen om getuige te zijn van de brute moord op zijn broer. Webster probeert onmiddellijk wraak te nemen en de daders op te sporen, maar terwijl hij dieper in de geheime wereld van corruptie en moord duikt,. Ducktales: Serie, Jeugd, De wraak van de dreiging! Wanneer Dagobert en Kwek een duistere Darkwing Duck film maken, probeert Turbo. Fatal Beauty: Film, Muzikant Trevor geniet van het leven, samen met zijn echtgenote Renee en hun dochtertje Clio, ondanks het feit dat hij momenteel zonder werk zit. Wanneer Trevor en Renee nieuwe buren krijgen, valt hij onmiddellijk voor de charmes van buurvrouw. The Blackadder: Serie, Seizoen 1, Aflevering 2 Born to be King. Edmund zint op wraak wanneer Dougal McAngus, 's Konings Opperste. De Kotmadam: Serie, Seizoen 14 Aflevering 10 Chatten Jeanne is furieus omdat Jef geregeld chat op de computer van Lies. De. Coriolanus: Film, Coriolanus, een gewaardeerde én gevreesde Romeinse generaal, moet niet veel hebben van de stad Rome en van zijn medeburgers. Zijn dominante en ambitieuze moeder wil echter dat hij alles in het werk stelt om de machtige positie van consul te. Gladiator: IMDB * 8.5 - Film, Episch spektakelstuk met Russell Crowe als generaal Maximus, die wordt gedegradeerd tot slaaf en zich als gladiator terugvecht naar Rome. Keizer Marcus Aurelius beschouwt zijn beste generaal Maximus als een zoon. Wanneer Marcus'. Boy Wonder: Film, Als achtjarig jochie ziet Sean hoe zijn moeder voor zijn ogen vermoord wordt. Hij blijft getraumatiseerd achter en verandert in een stille teruggetrokken jongen, die zijn dagen slijt met keihard studeren en het leren van vechtsporten. Als. How I Met Your Mother: Komische serie, Seizoen 8 Aflevering 11 Final Page Part 1 Het GNB gebouw dat Ted heeft ontworpen wordt geopend en Ted.

Wraak op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 12:20 Marvel Spider-Man

Doods Feestje Eddie Brock, die samen is gesmolten met de wraakzuchtige symbiont Venom, heeft zijn zinnen gezet op de ondergang van Peter Parker en alles wat met Spider-Man te maken heeft.

Morgen | 20:54 CSI: Miami

All fall down Het CSI-team krijgt te maken met een seriemoordenaar die mysterieuze aanwijzingen stuurt. Een psychologiestudente is de hoofdverdachte. Zij is van haar onderzoek afgehaald en wil mogelijk wraak nemen.

Overmorgen | 05:04 Furiki

Excarlibur / Toornige taco's André en zijn vrienden proberen de legendarische auto Excarlibur uit het Burito Hotel te stelen. / André en Gordon moeten samenwerken om onder Muriëls wraak uit te komen.

Overmorgen | 13:49 Mini Ninja's

Zoveel Mensen Zoveel Wensen Tijdens het jaarlijkse Tabanata festival, hangen de dorpelingen briefjes in vier bijzondere bomen. Die briefjes spreken de wens uit dat Heer Ashida verdwijnt. Dit jaar wil Ashida wraak nemen.

Overmorgen | 19:35 Hawaii Five-O

Seizoen 2 - Aflevering 15 van 23 - Mai Ka Wa Kahiko (Out of the Past) Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de mooie Hawaïaanse Kono. Een vijand van Danny komt in deze aflevering terug om wraak te nemen. Dit brengt niet alleen Danny, maar ook zijn familieleven in gevaar. Five-0 komt in actie om hun teamgenoot te helpen.

Overmorgen | 22:10 Street Fighter IMDb: 3.7

Overmorgen - IMDB * 3.7 - Film, Chun Li is op jonge leeftijd getuige van de ontvoering van haar vader. Als haar moeder overlijdt, komt ze in het bezit van een oude rol met daarop Chinese teksten. Chun Li besluit uit te gaan zoeken waar de rol ...

Chun-Li is op jonge leeftijd getuige van de ontvoering van haar vader. Als haar moeder overlijdt, komt ze in het bezit van een oude rol met daarop Chinese teksten. Chun-Li besluit uit te gaan zoeken waar de rol vandaan komt en waarom deze bij haar bezorgd is. Zo komt ze op het spoor van Bison, die met harde hand probeert de onroerendgoedwereld van Bangkok in handen te krijgen. Bison is tevens verantwoordelijk voor de ontvoering van de vader van Chun-Li. Samen met de getalenteerde kungfu-meester Gen probeert ze wraak te nemen voor alle ellende die Bison veroorzaakt heeft en haar vader te bevrijden. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/street-fighter

Overmorgen | 23:10 Hawaii Five-0

Seizoen 1 - Aflevering 21 van 24 - Ho Opa I (Revenge) Hawaii Five-O draait om de agenten Steve McGarrett en Danny 'Danno' Williams die er een eigen, harde aanpak op nahouden bij het bestrijden van criminaliteit op het eiland. Ze worden bijgestaan door de ervaren Chin Ho Kelly en de mooie Hawaïaanse Kono. In deze aflevering keer het hoofd van een criminele organisatie zich tegen de familie van een undercover detective die is geïnfiltreerd binnen zijn groepering. Five-0 krijgt de opdracht om een wraakactie te voorkomen.

Wraak op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 06:30 Chain of Command

Film, Marinier James Webster is net thuis, alleen om getuige te zijn van de brute moord op zijn broer. Webster probeert onmiddellijk wraak te nemen en de daders op te sporen, maar terwijl hij dieper in de geheime wereld van corruptie en moord duikt, ...

Marinier James Webster is net thuis, alleen om getuige te zijn van de brute moord op zijn broer. Webster probeert onmiddellijk wraak te nemen en de daders op te sporen, maar terwijl hij dieper in de geheime wereld van corruptie en moord duikt, bevindt hij zich in het centrum van een dodelijke samenzwering die diep binnen de muren van de Amerikaanse regering snijdt. Met de meest meedogenloze militaire huurmoordenaar op zijn spoor, moet Webster de corrupte hooggeplaatste ambtenaren ontmaskeren voordat hij gewoon een van de vele slachtoffers wordt.

Vandaag | 13:13 Ducktales

De wraak van de dreiging! Wanneer Dagobert en Kwek een duistere Darkwing Duck film maken, probeert Turbo ze samen met de originele Darkwing te stoppen.

Vandaag | 13:45 Fatal Beauty

Film, Muzikant Trevor geniet van het leven, samen met zijn echtgenote Renee en hun dochtertje Clio, ondanks het feit dat hij momenteel zonder werk zit. Wanneer Trevor en Renee nieuwe buren krijgen, valt hij onmiddellijk voor de charmes van buurvrouw ...

Muzikant Trevor geniet van het leven, samen met zijn echtgenote Renee en hun dochtertje Clio, ondanks het feit dat hij momenteel zonder werk zit. Wanneer Trevor en Renee nieuwe buren krijgen, valt hij onmiddellijk voor de charmes van buurvrouw Kaylie. Wat hij echter niet weet, is dat ze elkaar al eerder ontmoet hebben en dat Kaylie alleen maar uit is op wraak.

Vandaag | 15:31 The Blackadder

Seizoen 1, Aflevering 2 - Born to be King. Edmund zint op wraak wanneer Dougal McAngus, 's Konings Opperste Bevelhebber, Edmunds Schotse landgoederen krijgt.

Vandaag | 19:55 De Kotmadam

Seizoen 14 - Aflevering 10 - Chatten Jeanne is furieus omdat Jef geregeld chat op de computer van Lies. De donderwolken verdwijnen wanneer Lies de kotmadam ook leert chatten. Jeanne is zelfs niet meer weg te slaan van het computerscherm. Jef zint op wraak.

Vandaag | 20:30 Coriolanus

Film, Coriolanus, een gewaardeerde én gevreesde Romeinse generaal, moet niet veel hebben van de stad Rome en van zijn medeburgers. Zijn dominante en ambitieuze moeder wil echter dat hij alles in het werk stelt om de machtige positie van consul te ...

Coriolanus, een gewaardeerde én gevreesde Romeinse generaal, moet niet veel hebben van de stad Rome en van zijn medeburgers. Zijn dominante en ambitieuze moeder wil echter dat hij alles in het werk stelt om de machtige positie van consul te bereiken. Maar de trotse Coriolanus wil niet kruipen voor het gepeupel om stemmen te winnen. Als het volk weigert hem te steunen, is Corolianus woedend en veroorzaakt hij een ware opstand. Uiteindelijk wordt hij verbannen uit Rome. Al snel daarna sluit de held in ballingschap een pact met zijn gezworen vijand Tullus Aufidius om wraak te kunnen nemen op de stad.

Vandaag | 20:30 Gladiator IMDb: 8.5

IMDB * 8.5 - Film, Episch spektakelstuk met Russell Crowe als generaal Maximus, die wordt gedegradeerd tot slaaf en zich als gladiator terugvecht naar Rome. Keizer Marcus Aurelius beschouwt zijn beste generaal Maximus als een zoon. Wanneer Marcus' ...

Episch spektakelstuk met Russell Crowe als generaal Maximus, die wordt gedegradeerd tot slaaf en zich als gladiator terugvecht naar Rome. Keizer Marcus Aurelius beschouwt zijn beste generaal Maximus als een zoon. Wanneer Marcus' jaloerse zoon Commodus hoort dat zijn vader niet hem maar Maximus als troonopvolger wil aanstellen vermoordt hij zijn vader en geeft hij opdracht Maximus te executeren. Deze weet aan de dood te ontsnappen, maar wordt verkocht als slaaf. In de gladiatorschool van Proximo ontwikkelt hij zich tot een ware vechtmachine, die zich keer op keer staande weet te houden in het Colosseum. Om alsnog wraak te kunnen nemen moet hij de sympathie van het Romeinse volk winnen. Zij is namelijk het enige dat machtiger is dan Commodus, de nieuwe keizer. Van de vele Oscarnominaties die Gladiator ontving werden er vijf verzilverd, waaronder die voor Beste Film en Beste Mannelijke Hoofdrol voor Russell Crowe. Ridley Scott verloor in de categorie Beste Regie van Steven Soderbergh. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/gladiator

Vandaag | 22:40 Boy Wonder

Film, Als achtjarig jochie ziet Sean hoe zijn moeder voor zijn ogen vermoord wordt. Hij blijft getraumatiseerd achter en verandert in een stille teruggetrokken jongen, die zijn dagen slijt met keihard studeren en het leren van vechtsporten. Als ...

Als achtjarig jochie ziet Sean hoe zijn moeder voor zijn ogen vermoord wordt. Hij blijft getraumatiseerd achter en verandert in een stille teruggetrokken jongen, die zijn dagen slijt met keihard studeren en het leren van vechtsporten. Als tiener struint hij 's nachts door de straten van New York en beschermt hij slachtoffers van geweld door hun belagers keihard aan te pakken. Maar Seans missie van gerechtigheid en wraak loopt zwaar uit de hand wanneer een fanatieke rechercheur met haar eigen traumatische verleden onderzoek doet naar de vermoorde misdadigers.

Vandaag | 23:33 How I Met Your Mother

Seizoen 8 - Aflevering 11 - Final Page Part 1 Het GNB-gebouw dat Ted heeft ontworpen wordt geopend en Ted besluit wraak te nemen op z'n leraar, die zei dat hij nooit architect zou worden. Lily en Marshall gaan mee en komen een oude bekende tegen. Robin wil van Patrice af.

Morgen | 00:15 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 342 - De Stem Gumball en Darwin zijn niet erg zuinig op hun vrienden. Ze maken er vaak een potje van en verontschuldigen zich nooit. Dat komt ze duur te staan als op een kwade dag zich een stem meldt die zweert wraak op ze te nemen.

Morgen | 04:10 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 891 - De Cirkel Pap wordt al jaren gepest door de vader van Tobias, Harold Wilson. Eerst gaat hij er bijna aan onderdoor, maar dan neemt hij met behulp van Gumball, Darwin en Anais wraak. Alleen...houdt goedzak Richard dat vol?

Morgen | 04:31 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 342 - De Stem Gumball en Darwin zijn niet erg zuinig op hun vrienden. Ze maken er vaak een potje van en verontschuldigen zich nooit. Dat komt ze duur te staan als op een kwade dag zich een stem meldt die zweert wraak op ze te nemen.

Morgen | 04:55 Jane Got a Gun IMDb: 5.9

IMDB * 5.9 - Film, Jane Hammond (Natalie Portman) is een voorbeeldige vrouw die getrouwd is met Bill, een van de slechtste mannen die er in de stad rondloopt. Als Bill zich tegen zijn eigen bende keert en op een dag halfdood thuis komt met acht ...

Jane Hammond (Natalie Portman) is een voorbeeldige vrouw die getrouwd is met Bill, een van de slechtste mannen die er in de stad rondloopt. Als Bill zich tegen zijn eigen bende keert en op een dag halfdood thuis komt met acht kogels in zijn rug, neemt Jane zelf een wapen ter handen om orde op zaken te stellen. Om haar familie van de meedogenloze bendeleider John Bishop en zijn wraakzuchtige metgezellen te redden, probeert ze hulp te krijgen van Dan Frost, een revolverheld en voormalig liefde van haar. Dat deze hulp er komt, is te danken aan Dans liefde voor Jane, die maar nipt groter is dan de bijna net zo sterk aanwezige haat voor haar zwaar gehavende man Bill, die hij nu voor haar in bescherming zal moeten nemen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/jane-got-a-gun

Morgen | 06:24 Unikitty

Aflevering 11 van 104 - Actiehelden Hawkodile is de coolste actieheld van het land. Tot zijn oude rivaal opduikt en wraak op hem neemt. Hawkodile wordt verslagen en heeft dringend hulp nodig. Hij moet Unikitty en de anderen zien te transformeren in super sterke, gespierde actiehelden.

Morgen | 06:30 John Wick IMDb: 7.4

Morgen - IMDB * 7.4 - Film, John Wick is een levende legende door zijn onnavolgbare kwaliteiten als huurmoordenaar voor de Russische maffia. De mysterieuze eenling heeft zijn verleden afgezworen en wil niets liever dan in alle rust genieten van zijn ...

John Wick is een levende legende door zijn onnavolgbare kwaliteiten als huurmoordenaar voor de Russische maffia. De mysterieuze eenling heeft zijn verleden afgezworen en wil niets liever dan in alle rust genieten van zijn luxe leven in New York. Totdat alles wat hem lief is, wordt afgenomen door een groep gewelddadige gangsters. Er rest John Wick nog maar een ding: wraak. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/john-wick

Morgen | 08:25 Bob's Burgers

Seizoen 7 - Aflevering 11 - A Few 'gurt Men Louise heeft het lastig als ze een van haar grootste vijanden moet verdedigen tijdens een neprechtszaak. Bob en Jimmy Pesto worden opgelicht door een voedselscammer en zinnen op wraak.

Morgen | 08:55 Mao Mao: Helden met een puur hart

Aflevering 109 - Bao Bao's wraak Als de oude partner van Mao Mao het koninkrijk bedreigt, moeten zijn vrienden meer over zijn verleden te weten komen om het heden te kunnen beschermen.

Morgen | 12:20 Marvel Spider-Man

Doods Feestje Eddie Brock, die samen is gesmolten met de wraakzuchtige symbiont Venom, heeft zijn zinnen gezet op de ondergang van Peter Parker en alles wat met Spider-Man te maken heeft.

Morgen | 12:35 Be Cool Scooby-Doo!

Aflevering 18 van 52 - Ga voor goud, Scooby! De bende raakt de skihellingen, hoewel Daphne zich meer richt op het raken van Fred met een wraak-sneeuwbal. Hun sneeuwpret wordt al snel onderbroken door het verschijnen van een kwaadaardig Sneeuwmanmonster dat erop uit is alle indringers van zijn berg af te schrikken.

Morgen | 14:28 The Blackadder

Seizoen 1, Aflevering 2 - Born to be King. Edmund zint op wraak wanneer Dougal McAngus, 's Konings Opperste Bevelhebber, Edmunds Schotse landgoederen krijgt.

Morgen | 14:40 NCIS

Seizoen 8 - Aflevering 24 - Pyramid Gibbs ontdekt de identiteit van de Port-to-Port Killer en zet alles op alles om hem te vinden. Die heeft het ondertussen op Ziva gemunt. Ze kan slechts ternauwernood worden gered door Timothy, Tony, Gibbs en Ray. Volgens haar is de seriemoordenaar een voormalig sluipschutter van de CIA die wraak wil nemen op iedereen die van hem een moordmachine maakten.

Morgen | 14:55 Acts of Vengeance

Morgen - Film, Hoewel Frank Valera veel om zijn vrouw en dochter geeft, heeft hij weinig tijd voor ze vanwege zijn baan als advocaat. Op een avond mist hij de talentenshow van zijn dochter. Later krijgt Frank opeens van de politie te horen dat zijn ...

Hoewel Frank Valera veel om zijn vrouw en dochter geeft, heeft hij weinig tijd voor ze vanwege zijn baan als advocaat. Op een avond mist hij de talentenshow van zijn dochter. Later krijgt Frank opeens van de politie te horen dat zijn familie dood is teruggevonden langs de weg. Niemand weet wie erachter zit. Frank stort helemaal in elkaar en probeert zijn verdriet weg te drinken. Maar dan raakt hij geïnspireerd om wraak te nemen en legt een eed van stilte af.

Morgen | 15:56 Mao Mao: Helden met een puur hart

Aflevering 109 - Bao Bao's wraak Als de oude partner van Mao Mao het koninkrijk bedreigt, moeten zijn vrienden meer over zijn verleden te weten komen om het heden te kunnen beschermen.

Morgen | 18:00 De Thundermans

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Grote afspraakjes Een wanhopige Phoebe zorgt dat Max zich niet met haar schoolproject bemoeit door hem te overtuigen dat een meisje van school met hem uit wil. Maar nadat Max en zijn date hier achterkomen, willen ze wraak.

Morgen | 19:25 De avonturen van Kid Danger

Seizoen 1 - Aflevering 10 - De vuile was / Faalfilmpjes Een tienermeisje brengt wassen beelden tot leven om wraak te nemen op Captain Man en Kid Danger. // Onzichtbare Brad chanteert Captain Man en Kid Danger door filmpjes van hen te publiceren.

Morgen | 20:30 Mike Brewer's World Of Cars

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Top Fuel Duel Mike gaat langs bij Top Fuel-kampioen Antron Brown. Antron leidt hem rond in de enorme Don Schumacher Racing-shop, maar Mike heeft een bijbedoeling voor het bezoek, namelijk wraak.

Morgen | 20:30 Mike Brewer's World Of Cars

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Top Fuel Duel Mike gaat langs bij Top Fuel-kampioen Antron Brown. Antron leidt hem rond in de enorme Don Schumacher Racing-shop, maar Mike heeft een bijbedoeling voor het bezoek, namelijk wraak.

Morgen | 20:40 Aspe

Seizoen 1 - Het vierkant van de wraak Bij de vooraanstaande juwelier Ludovic Degroof is ingebroken. De dieven hebben evenwel niets meegenomen. Ze hebben wel alle juwelen opgelost in een bokaal Koningswater. In de kluis hebben ze een brief achtergelaten met daarop een vreemd vierkant. Het lijkt een banaal voorval, waaraan Pieter Van In dan ook niet veel aandacht besteedt. Hij heeft trouwens wat anders aan zijn hoofd: Hannelore is zwanger. Maar als ook Degroofs nazaten een brief met vierkant krijgen en bovendien zijn enige kleindochter Bernadette wordt ontvoerd, neemt de zaak een heel andere wending. Als toekomstige vader is Van In extra gevoelig voor kindermishandeling. En dus gooit hij zich voluit op deze zaak. Hij ontdekt dat bij de familie Degroof niets is wat het lijkt en dat de familie het slachtoffer is van een waanzinnige wraakoefening. En die revanche heeft alles te maken met het onfrisse verleden van Ludovic Degroof.

Morgen | 21:20 Cardinal

Seizoen 2017 - Catherine Cardinal ontdekt dat Eric niet alleen handelde. Hij weet Keith te redden, maar het is lang niet zeker of hij ook op tijd zal zijn om het leven van zijn dochter Kelly te redden, nu Edie uit is op wraak. Delorme vindt antwoorden op de vragen rond het donkere verleden van Cardinal. Nu moet ze enkel nog beslissen of ze hem zal aangeven.

Morgen | 22:49 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 891 - De Cirkel Pap wordt al jaren gepest door de vader van Tobias, Harold Wilson. Eerst gaat hij er bijna aan onderdoor, maar dan neemt hij met behulp van Gumball, Darwin en Anais wraak. Alleen...houdt goedzak Richard dat vol?

Overmorgen | 01:20 Mike Brewer's World Of Cars

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Top Fuel Duel Mike gaat langs bij Top Fuel-kampioen Antron Brown. Antron leidt hem rond in de enorme Don Schumacher Racing-shop, maar Mike heeft een bijbedoeling voor het bezoek, namelijk wraak.

Overmorgen | 01:25 Mike Brewer's World Of Cars

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Top Fuel Duel Mike gaat langs bij Top Fuel-kampioen Antron Brown. Antron leidt hem rond in de enorme Don Schumacher Racing-shop, maar Mike heeft een bijbedoeling voor het bezoek, namelijk wraak.

Overmorgen | 02:10 Vigilante Diaries

Morgen - Film, The Vigilante Diaries is een explosieve action adventure film vol filmhelden uit de jaren ’90 en internationale spionage. De film draait om een team misdaad bestrijdende black ops agenten, die worden geleid door een mysterieuze anti ...

The Vigilante Diaries is een explosieve action-adventure film vol filmhelden uit de jaren ’90 en internationale spionage. De film draait om een team misdaad bestrijdende black-ops agenten, die worden geleid door een mysterieuze anti-held die bekend staat als ‘The Vigilante’. Hun reddingsmissies en wraakacties voeren ons van mega-villa’s en de onderwereld van Los Angeles naar verre oorden als Irak, Armenië en Rusland en laten ons kennismaken met een groep kleurrijke, gevaarlijke en hilarische karakters. Er staat het team van The Vigilante een zware kluif te wachten!

Overmorgen | 02:28 De avonturen van Kid Danger

Seizoen 1 - Aflevering 10 - De vuile was / Faalfilmpjes Een tienermeisje brengt wassen beelden tot leven om wraak te nemen op Captain Man en Kid Danger. // Onzichtbare Brad chanteert Captain Man en Kid Danger door filmpjes van hen te publiceren.

Overmorgen | 05:04 Furiki

Excarlibur / Toornige taco's André en zijn vrienden proberen de legendarische auto Excarlibur uit het Burito Hotel te stelen. / André en Gordon moeten samenwerken om onder Muriëls wraak uit te komen.

Overmorgen | 11:50 How I Met Your Mother

Seizoen 8 - Aflevering 11 - Final Page Part 1 Het GNB-gebouw dat Ted heeft ontworpen wordt geopend en Ted besluit wraak te nemen op z'n leraar, die zei dat hij nooit architect zou worden. Lily en Marshall gaan mee en komen een oude bekende tegen. Robin wil van Patrice af.

Overmorgen | 13:49 Mini Ninja's

Zoveel Mensen Zoveel Wensen Tijdens het jaarlijkse Tabanata festival, hangen de dorpelingen briefjes in vier bijzondere bomen. Die briefjes spreken de wens uit dat Heer Ashida verdwijnt. Dit jaar wil Ashida wraak nemen.

Overmorgen | 15:15 Kin IMDb: 5.8

Overmorgen - IMDB * 5.8 - Film, Jimmy is recent vrijgelaten uit de gevangenis en moet noodgedwongen op de vlucht slaan met zijn geadopteerde broer, omdat hij schulden heeft bij een zeer gevaarlijke crimineel Taylor. Ze worden beschermd door een oud ...

Jimmy is recent vrijgelaten uit de gevangenis en moet noodgedwongen op de vlucht slaan met zijn geadopteerde broer, omdat hij schulden heeft bij een zeer gevaarlijke crimineel Taylor. Ze worden beschermd door een oud wapen dat ze ergens hebben gevonden. Ze worden achternagezeten door een wraakzuchtige crimineel, maar krijgen versterking van een vrouw. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/kin

Overmorgen | 16:26 De avonturen van Kid Danger

Seizoen 1 - Aflevering 10 - De vuile was / Faalfilmpjes Een tienermeisje brengt wassen beelden tot leven om wraak te nemen op Captain Man en Kid Danger. // Onzichtbare Brad chanteert Captain Man en Kid Danger door filmpjes van hen te publiceren.

Overmorgen | 21:30 The Challenge: Total Madness

Seizoen 35 - Aflevering 5 - Break up with your bf, i'm bored Tijdens de challenge 'Bomb Squad' moeten de deelnemers in teams werken om een bom te ontmantelen. Rogan zoekt wraak op Jay. Jordan en Wes krijgen ruzie over vleeswaren.

Overmorgen | 21:30 Miraculous - Verhalen over Ladybug & Cat Noir

Lekker Weertje Aurore, een jong meisje dat meedoet aan een competitie voor TV-weermeisje, verliest en wil wraak nemen. Havikmot verandert haar met zijn akuma in de kwaadaardige Lekker Weertje.

Overmorgen | 22:10 Licence to Kill IMDb: 6.6

Overmorgen - IMDB * 6.6 - Film, Actiefilm: In het exotische Key West wordt een vriend van James Bond zwaar mishandeld door drugskoning Sanchez. Bond zint op wraak en negeert een bevel van M om de zaak te laten rusten en een nieuwe opdracht uit te ...

Actiefilm: In het exotische Key West wordt een vriend van James Bond zwaar mishandeld door drugskoning Sanchez. Bond zint op wraak en negeert een bevel van M om de zaak te laten rusten en een nieuwe opdracht uit te voeren. Hierdoor wordt hij geschorst en wordt zijn vergunning om te doden ingetrokken. Bond is echter vastbesloten de zaak op te lossen. Hij maakt zich los van de geheime dienst en slaat op de vlucht om in zijn eentje achter Sanchez aan te kunnen gaan. In deze zestiende Bondfilm die in 1989 werd uitgebracht is Timothy Dalton voor de tweede en laatste keer te zien als 007. Voor regisseur John Glen was dit alweer de vijfde film waar hij aan het roer stond, maar voordat hij bij 'For Your Eyes Only' voor het eerst de regie op zich nam had hij al als editor aan meerdere Bondfilms meegewerkt. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/licence-to-kill

Overmorgen | 23:29 The Blackadder

Seizoen 1, Aflevering 2 - Born to be King. Edmund zint op wraak wanneer Dougal McAngus, 's Konings Opperste Bevelhebber, Edmunds Schotse landgoederen krijgt.

 Meer