Wouter op tv (tv-tip)

Za 6 juni 2020 | 20:00 Start herhalingen: Oh, Wat Een Jaar!

06/06 - Amusement, Voordat een nieuw seizoen met Chantal Janzen als presentatrice wordt opgenomen, herhaalt RTL 4 het ...

Voordat een nieuw seizoen met Chantal Janzen als presentatrice wordt opgenomen, herhaalt RTL 4 het tweede seizoen van Oh, Wat Een Jaar! met Linda de Mol als presentatrice. De afleveringen zijn de komende zaterdagen om 20:00 uur te zien op RTL 4. Teamcaptains Samen met teamcaptains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge gaat Linda elke aflevering terug in de tijd in de nostalgische spelshow die ze zelf bedacht. Look & feel Volledig in de look & feel van het betreffende jaar gaan de mannen, bijgestaan door wekelijks een andere BN'er, de strijd met elkaar aan om erachter te komen wie de meeste kennis over dit jaar heeft en zo de pot met guldens weet te veroveren. 1980 In deze eerste aflevering zijn dat actrice Carly Wijs en presentator Rolf Wouters. Zij gaan terug naar het jaar 1980. De teams spelen verschillende spellen waarin trends, groot nieuws en tv-fragmenten van dat jaar naar voren komen. Ook staat er iedere week weer een gastartiest klaar om de grootste hits uit deze periodes te laten horen. Bekijk waarom Linda de Mol niet begrijpt dat Chantal Janzen het programma van haar overneemt op gids.tv/v218136/linda-chantal.

Je vindt hier de programma's van Wouter op tv We hebben de volgende programma's voor Wouter Start herhalingen: Oh, Wat Een Jaar!: 06/06 - Amusement, Voordat een nieuw seizoen met Chantal Janzen als presentatrice wordt opgenomen, herhaalt RTL 4 het. RTL Z Special: Coronavirus - Al Jouw Vragen Over De NOW 2.0: Informatief, De overheid trekt opnieuw miljarden uit om bedrijven die geraakt zijn door de coronacrisis te steunen.. De Slimste Mens ter Wereld: Morgen - Nieuws/actualiteiten, Seizoen 16 Erik Van Looy gaat voor de zestiende keer op zoek naar De Slimste Mens ter. RTL Z Special: Coronavirus - Al Jouw Vragen Over De NOW 2.0: Morgen - Informatief, De overheid trekt opnieuw miljarden uit om bedrijven die geraakt zijn door de coronacrisis te. RTL Z Special: Coronavirus - Al Jouw Vragen Over De NOW 2.0: Morgen - Informatief, De overheid trekt opnieuw miljarden uit om bedrijven die geraakt zijn door de coronacrisis te. Het Klokhuis: 08/06 - Jeugd, Seizoen 32 Het Kantoor 222 NTR Timo en Wouter doen een opruimwedstrijd en Ben eet de kaas uit de. Allemaal Familie: 11/06 - IMDB * 5.7 - Comedy, Allemaal Familie is een Belgische romantische komedie uit het jaar 2017. Met onder andere Steve Geerts, Tom Audenaert en Wouter Hendrickx in de hoofdrol. Steve is een succesvol regisseur, zijn broer een beloftevolle kok. vtwonen verbouwen of verhuizen: 12/06 - Informatief, Seizoen 1 Aflevering 3 van 8 Zwolle In vtwonen verbouwen of verhuizen helpt presentatrice Airen. DOC: Alles voor Twente: 12/06 - Sport, Seizoen 2019 2020 Aflevering 31 van 45 FC Twente heeft 28 officiële supportersverenigingen. Dat is. Ik mis je: 13/06 - Informatief, Seizoen 2019 EO Laura is ervan overtuigd dat ze het niet waard is om te leven. Haar moeder Petra. De Slimste Mens ter Wereld: Nieuws/actualiteiten, Seizoen 16 Erik Van Looy gaat voor de zestiende keer op zoek naar De Slimste Mens ter Wereld. Het. Goedemorgen Nederland: Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 283 van 338 WNL Te gast zijn ANWB directeur Marjon Kaper, CDA fractievoorzitter. Goedemorgen Nederland: Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 248 van 338 WNL Te gast zijn ANWB directeur Marjon Kaper, CDA fractievoorzitter. Goedemorgen Nederland: Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 155 van 338 WNL Te gast zijn ANWB directeur Marjon Kaper, CDA fractievoorzitter. Goedemorgen Nederland: Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 107 van 128 WNL Te gast zijn ANWB directeur Marjon Kaper, CDA fractievoorzitter.

Wouter op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 19:49 RTL Z Special: Coronavirus - Al Jouw Vragen Over De NOW 2.0

De overheid trekt opnieuw miljarden uit om bedrijven die geraakt zijn door de coronacrisis te steunen. Minister Wouter Koolmees van Sociale Zaken beantwoordt vragen van ondernemers die hierop een beroep willen doen, samen met arbeidsjurist Maarten van Gelderen.

Morgen | 11:15 RTL Z Special: Coronavirus - Al Jouw Vragen Over De NOW 2.0

De overheid trekt opnieuw miljarden uit om bedrijven die geraakt zijn door de coronacrisis te steunen. Minister Wouter Koolmees van Sociale Zaken beantwoordt vragen van ondernemers die hierop een beroep willen doen, samen met arbeidsjurist Maarten van Gelderen.

Morgen | 14:15 RTL Z Special: Coronavirus - Al Jouw Vragen Over De NOW 2.0

De overheid trekt opnieuw miljarden uit om bedrijven die geraakt zijn door de coronacrisis te steunen. Minister Wouter Koolmees van Sociale Zaken beantwoordt vragen van ondernemers die hierop een beroep willen doen, samen met arbeidsjurist Maarten van Gelderen.

Ma 8 juni 2020 | 18:40 Het Klokhuis

Seizoen 32 - Het Kantoor 222 - NTR Timo en Wouter doen een opruimwedstrijd en Ben eet de kaas uit de muizenvallen. Janouk legt in Waarom Daarom uit waarom Nederlanders kaaskoppen genoemd worden, Pascal beantwoordt de vraag van een kind over hoe schoolmeubels gemaakt worden en in Doen Ze Dat Zo zie je hoe schuimrubber wordt geproduceerd.

Vr 12 juni 2020 | 01:20 vtwonen verbouwen of verhuizen

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 8 - Zwolle In vtwonen verbouwen of verhuizen helpt presentatrice Airen Mylene stellen waarvan het huis niet meer voldoet aan hun woonwensen. Er is sprake van gezinsuitbreiding of gebrek aan ruimte. Het koppel verkeert in tweestrijd: verbouwen of verhuizen. De een wil koste wat het kost weg en de ander wil nooit zijn of haar huis opgeven. Wat kiezen ze als ze van beide opties kunnen proeven? Sarah en Wouter wonen in een mooie hoekwoning. In het weekend en op vrije dagen zit hun huis vaak vol met familie en vrienden. Samen met vrienden hebben ze een kookclub opgericht. Sarah en Wouter hebben erg weinig ruimte in de keuken om gezellig en lang te koken. Ook hebben ze behoefte aan meer bergruimte na de komst van hun dochtertje. Wouter wil graag een grotere woning met een ruime open keuken. Hij staat ervoor open om eventueel naar Utrecht te verhuizen. Sarah daarentegen wil in Zwolle blijven.

Za 13 juni 2020 | 19:20 Ik mis je

Seizoen 2019 - EO Laura is ervan overtuigd dat ze het niet waard is om te leven. Haar moeder Petra Walinga staat met lege handen. Het enige wat ze kan doen, is haar armen om haar dochter heenslaan, zeggen dat ze van haar houdt en voor haar bidden. * Wouter de Bruijn vertelt over zijn verstandelijk beperkte broer, van wie het levensplezier af straalde. Het was dan ook een zware klap voor Wouter toen John onverwachts overleed. * Paula van Leur rijdt naar het ziekenhuis in de veronderstelling dat er iets met haar zwager aan de hand is, maar bij aankomst hoort ze dat haar zus zal overlijden door een aneurysma. 'Ik heb nog in haar oor gefluisterd dat ik van haar hou en haar bedankt voor alles wat ze voor mij gedaan heeft.'

Ma 15 juni 2020 | 18:40 Het Klokhuis

Seizoen 32 - Het Kantoor 223 - NTR Ben betaalt voortaan een deel van het salaris uit in fooien en Wouter heeft een onduidelijke bobbel op zijn been. Is dat Osgood-Schlatter? En wat is dat eigenlijk? In Waarom Daarom legt Janouk uit waarom we fooi geven en Pascal laat in Doen Ze Dat Zo zien hoe een glazenwasser werkt.

Wouter op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 11:05 De Slimste Mens ter Wereld

Seizoen 16 Erik Van Looy gaat voor de zestiende keer op zoek naar De Slimste Mens ter Wereld. Het jurygestoelte wordt opgeblonken voor maar liefst twaalf geweldige bijzitters die elke avond opnieuw zorgen voor de nodige extra bijdrages en subtiele nuanceringen. De kandidaten van dit seizoen zijn: Dominique Van Malder, Saïd Boumazoughe, Hans Vanaken, Wouter Vandenhaute, Liesa Naert, Jinnih Beels, Tourist LeMC, Luca Brecel, Clara Cleymans, Niels Albert, Soe Nsuki, Peter Van de Veire, Omar Souidi, Jeroen van Koningsbrugge, Brigitte Kaandorp, Pieter Delanoy, Rani De Coninck, Pieter De Crem, Franck Boeckx, Youri Mulder, Michele Cuvelier, Wim Lybaert, Sven Gatz, Viktor Verhulst, Julie Colpaert, Hugo Borst, Annelies Van Herck, Layla El-Dekmak, Guy T'Sjoen, Hakim Chatar en Boris Van Severen.

Do 11 juni 2020 | 09:40 Allemaal Familie IMDb: 5.7

11/06 - IMDB * 5.7 - Comedy, Allemaal Familie is een Belgische romantische komedie uit het jaar 2017. Met onder andere Steve Geerts, Tom Audenaert en Wouter Hendrickx in de hoofdrol. Steve is een succesvol regisseur, zijn broer een beloftevolle kok ...

Allemaal Familie is een Belgische romantische komedie uit het jaar 2017. Met onder andere Steve Geerts, Tom Audenaert en Wouter Hendrickx in de hoofdrol. Steve is een succesvol regisseur, zijn broer een beloftevolle kok en Steve zijn vrouw schreef net een bestseller. Bepaalde gebeurtenissen doen hen beseffen dat geluk niet eeuwig duurt en dat er meer is in het leven dan enkel succes. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/allemaal-familie

Vr 12 juni 2020 | 13:00 DOC: Alles voor Twente

Seizoen 2019-2020 - Aflevering 31 van 45 FC Twente heeft 28 officiële supportersverenigingen. Dat is ongekend in Nederland. Naast De Vriendenkring en Vak-P uit Enschede zijn er ook supportersverenigingen in dorpen diep in de regio. En juist bij de gratie van de inmiddels 28 verenigingen is de achterban van FC Twente trouwer en sterker dan ooit. De 29e is in Glanerbrug in de maak. Joffrey Vogelzang en Wouter Middelhof krijgen als aspirant-lid een jaar de tijd om zich te bewijzen.

Za 13 juni 2020 | 23:35 Allemaal Familie IMDb: 5.7

13/06 - IMDB * 5.7 - Comedy, Allemaal Familie is een Belgische romantische komedie uit het jaar 2017. Met onder andere Steve Geerts, Tom Audenaert en Wouter Hendrickx in de hoofdrol. Steve is een succesvol regisseur, zijn broer een beloftevolle kok ...

Allemaal Familie is een Belgische romantische komedie uit het jaar 2017. Met onder andere Steve Geerts, Tom Audenaert en Wouter Hendrickx in de hoofdrol. Steve is een succesvol regisseur, zijn broer een beloftevolle kok en Steve zijn vrouw schreef net een bestseller. Bepaalde gebeurtenissen doen hen beseffen dat geluk niet eeuwig duurt en dat er meer is in het leven dan enkel succes. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/allemaal-familie

Wouter gemist

Eerder Vandaag | 10:45 De Slimste Mens ter Wereld

Seizoen 16 Erik Van Looy gaat voor de zestiende keer op zoek naar De Slimste Mens ter Wereld. Het jurygestoelte wordt opgeblonken voor maar liefst twaalf geweldige bijzitters die elke avond opnieuw zorgen voor de nodige extra bijdrages en subtiele nuanceringen. De kandidaten van dit seizoen zijn: Dominique Van Malder, Saïd Boumazoughe, Hans Vanaken, Wouter Vandenhaute, Liesa Naert, Jinnih Beels, Tourist LeMC, Luca Brecel, Clara Cleymans, Niels Albert, Soe Nsuki, Peter Van de Veire, Omar Souidi, Jeroen van Koningsbrugge, Brigitte Kaandorp, Pieter Delanoy, Rani De Coninck, Pieter De Crem, Franck Boeckx, Youri Mulder, Michele Cuvelier, Wim Lybaert, Sven Gatz, Viktor Verhulst, Julie Colpaert, Hugo Borst, Annelies Van Herck, Layla El-Dekmak, Guy T'Sjoen, Hakim Chatar en Boris Van Severen.

Eerder Vandaag | 09:40 Goedemorgen Nederland

Seizoen 2020 - Aflevering 283 van 338 - WNL Te gast zijn ANWB-directeur Marjon Kaper, CDA-fractievoorzitter Pieter Heerma en politiek commentator Wouter de Winther. Met hen hebben we het over de demonstratie die staat gepland in Rotterdam, waar maar tachtig demonstranten mogen komen. Ook hebben we het over de Nederlandse ondernemers in Italië die met smart wachten op de toeristen.

Eerder Vandaag | 09:10 Goedemorgen Nederland

Seizoen 2020 - Aflevering 248 van 338 - WNL Te gast zijn ANWB-directeur Marjon Kaper, CDA-fractievoorzitter Pieter Heerma en politiek commentator Wouter de Winther. Met hen hebben we het over de demonstratie die staat gepland in Rotterdam, waar maar tachtig demonstranten mogen komen. Ook hebben we het over de Nederlandse ondernemers in Italië die met smart wachten op de toeristen.

Eerder Vandaag | 08:35 Goedemorgen Nederland

Seizoen 2020 - Aflevering 155 van 338 - WNL Te gast zijn ANWB-directeur Marjon Kaper, CDA-fractievoorzitter Pieter Heerma en politiek commentator Wouter de Winther. Met hen hebben we het over de demonstratie die staat gepland in Rotterdam, waar maar tachtig demonstranten mogen komen. Ook hebben we het over de Nederlandse ondernemers in Italië die met smart wachten op de toeristen.

Eerder Vandaag | 08:10 Goedemorgen Nederland

Seizoen 2020 - Aflevering 107 van 128 - WNL Te gast zijn ANWB-directeur Marjon Kaper, CDA-fractievoorzitter Pieter Heerma en politiek commentator Wouter de Winther. Met hen hebben we het over de demonstratie die staat gepland in Rotterdam, waar maar tachtig demonstranten mogen komen. Ook hebben we het over de Nederlandse ondernemers in Italië die met smart wachten op de toeristen.