Woning op tv (tv-tips)

Overmorgen | 20:30 No Escape IMDb: 6.8

Overmorgen - IMDB * 6.8 - Misdaad, Film, Spanning, No Escape is een Amerikaanse actiethriller uit het jaar 2015. Deze productie is geregisseerd door John Erick Dowdle. Met in de hoofdrol Owen Wilson, Pierce Brosnan en Lake Bell. De Amerikaanse ...

No Escape is een Amerikaanse actiethriller uit het jaar 2015. Deze productie is geregisseerd door John Erick Dowdle. Met in de hoofdrol Owen Wilson, Pierce Brosnan en Lake Bell. De Amerikaanse familie Dwyer vestigt zich in hun nieuwe woning in het buitenland. Daar raken ze verstrikt in een op hand zijnde staatsgreep. Samen gaan ze verwoed op zoek naar een veilige uitweg, weg van de omgeving waar buitenlanders onmiddellijk worden geëxecuteerd. Ze krijgen hierbij hulp van een excentrieke Brit (Pierce Brosnan). Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/no-escape

Vandaag | 19:40 Broeders in Berlijn

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 4 - NTR Maarten en Vincent van Rossem bekijken in Berlijn restanten van de Muur. Ook bezoeken ze een voormalige Stasi-gevangenis en een modelwoning uit de DDR-tijd. Heeft de DDR iets positiefs nagelaten?

Je vindt hier de programma's van Woning op tv We hebben de volgende programma's voor Woning No Escape: Overmorgen - IMDB * 6.8 - Misdaad, Film, Spanning, No Escape is een Amerikaanse actiethriller uit het jaar 2015. Deze productie is geregisseerd door John Erick Dowdle. Met in de hoofdrol Owen Wilson, Pierce Brosnan en Lake Bell. De Amerikaanse. Broeders in Berlijn: Informatief, Seizoen 1 Aflevering 1 van 4 NTR Maarten en Vincent van Rossem bekijken in Berlijn restanten van de Muur.. The Object Of Murder: Serie, Seizoen 1 Aflevering 1 Taken In Tennessee In 2011 wordt Holly Bobo ontvoerd uit haar woning op het platteland. Groeten uit de Kop: Informatief, Portret van Steenwijkerland. Wat zijn de laatste trends met kerst? In warenhuis Van de Wetering in. Het Blok Australië - All Stars: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 23 van 32 In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels uit eerdere. Het Blok Australië - All Stars: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 24 van 32 In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels uit eerdere. Beachfront Bargain Hunt: Lifestyle, Seizoen 12 Aflevering 9 Satisfaction In Sargent Een gezin zoekt een vakantiewoning aan het strand in. Beachfront Bargain Hunt: Lifestyle, Seizoen 12 Aflevering 10 Coastal Fun In Florida's Sun Een gezin uit Florida zoekt een vakantiewoning bij New. Het Blok Australië - All Stars: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 25 van 32 In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels uit eerdere. vtwonen weer verliefd op je huis: Informatief, Seizoen 9 Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten. Treehouse Masters: Natuur, Seizoen 2 Aflevering 10 Scottish Sky Garden Het team bouwt een Schotse cottage in een moeraseik en Pete bouwt. Onder de Loep: Informatief, Onderwerpen: containerdieven in Vollenhove, autodiefstal in Enschede/Haaksbergen, diefstal in Zwolle,.

Woning op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 15:25 Het Blok Australië - All Stars

Seizoen 1 - Aflevering 23 van 32 In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels uit eerdere seizoenen die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativiteit, planning en verkoop. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.

Vandaag | 16:20 Het Blok Australië - All Stars

Seizoen 1 - Aflevering 24 van 32 In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels uit eerdere seizoenen die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativiteit, planning en verkoop. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.

Vandaag | 17:45 Het Blok Australië - All Stars

Seizoen 1 - Aflevering 25 van 32 In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels uit eerdere seizoenen die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativiteit, planning en verkoop. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.

Vandaag | 18:00 vtwonen weer verliefd op je huis

Seizoen 9 Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compromis. Olaf en Monique wonen al 17 jaar in hun Purmerend. Jaren heeft hun leven en woning in het teken gestaan van de kinderen. Nu het al tieners zijn, is het tijd voor een volwassenen interieur. Het huidige interieur is namelijk een grote compromis bestaande uit witte tonen en grijze meubels. Lukt het de vtwonen stylist om beide stijlen te combineren in een vernieuwend en persoonlijk interieur.

Vandaag | 18:35 Het Blok Australië - All Stars

Seizoen 1 - Aflevering 26 van 32 In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels uit eerdere seizoenen die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativiteit, planning en verkoop. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.

Morgen | 14:10 Huizenjacht

Seizoen 5 - Aflevering 64 van 70 - Capelle Kees Tol, Viktor Brand, Marlayne Sahupala, Airen Mylene, Evelien de Bruijn en Mirella van Markus helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met elk budget en helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis.

Morgen | 15:45 Het Blok Australië - All Stars

Seizoen 1 - Aflevering 25 van 32 In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels uit eerdere seizoenen die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativiteit, planning en verkoop. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.

Morgen | 16:10 Nederland Verbouwt

Aflevering 2 van 37 - AVROTROS In Rotterdam hebben dertigers Melissa en Ruben in een oud jaren '30 huis hun droomwoning gevonden. Het moet alleen wel van top tot teen verbouwd worden. Binnen twee maanden verbouwen en verhuizen is hun optimistische doel. En de Drentse Brit (48) wil na haar scheiding haar leven een positieve impuls geven. Ze besluit een oude brandweerkazerne tot woonhuis te gaan verbouwen.

Morgen | 16:35 Het Blok Australië - All Stars

Seizoen 1 - Aflevering 26 van 32 In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels uit eerdere seizoenen die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativiteit, planning en verkoop. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.

Morgen | 17:50 Het Blok Australië - All Stars

Seizoen 1 In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels uit eerdere seizoenen die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativiteit, planning en verkoop. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.

Morgen | 18:00 vtwonen weer verliefd op je huis

Seizoen 9 Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compromis. De vtwonen stylist kijkt met een frisse blik naar de woning en zorgt er samen met Kees voor dat de verschillende woonstijlen weer op een lijn komen. Brenda en Peter hebben elkaar 33 jaar geleden leren kennen in hun studententijd. Als snel gingen ze samenwonen en zijn ze vaak verhuisd. Sinds 2,5 jaar wonen zij in hun droomhuis in Sassenheim. Tijdens een onrustige periode kwam het interieur op de laatste plek, dus is het tijd voor vernieuwing. Lukt het om de klassieke, moderne stijl van Brenda te combineren met de georganiseerde chaos van Peter?

Morgen | 18:35 Het Blok Australië - All Stars

Seizoen 1 - Aflevering 28 van 32 In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels uit eerdere seizoenen die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativiteit, planning en verkoop. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.

Overmorgen | 10:45 Woontrends

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 6 Woontrends is het nieuwe woonprogramma bij SBS6 voor iedereen met een dak boven zijn of haar hoofd. Iedere week gaan onze presentatoren op pad met een lijst trends. Dit kan iets zijn wat niet in je huis mag ontbreken of een goede tip waar je woning beter van wordt.

Overmorgen | 11:05 De Grote Verhuizing

Seizoen 20 - Aflevering 1 van 12 Mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning schakelen de hulp in van experts om het perfecte huis te vinden.

Overmorgen | 15:25 Het Blok Australië - All Stars

Seizoen 1 - Aflevering 27 van 32 In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels uit eerdere seizoenen die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativiteit, planning en verkoop. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.

Overmorgen | 15:45 vtwonen weer verliefd op je huis

Seizoen 11 - Aflevering 7 van 12 Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compromis. Ruud en Ingrid zijn bijna 28 jaar getrouwd en vanaf die tijd al woonachtig in dit huis. Nu alleen de jongste van hun drie dochters nog thuis woont, willen ze de woonkamer gezelliger maken nu ze meer tijd gaan doorbrengen met zijn tweeën. Alleen de vele deuren en ramen maken het moeilijk om de inrichting aan te passen. Daarbij is het interieur nu vijftig tinten wit en als het aan Ingrid ligt, blijft dat ook zo. Maar Ruud ziet juist graag wat minder prullaria en meer grote elementen terug.

Overmorgen | 16:15 Het Blok Australië - All Stars

Seizoen 1 - Aflevering 28 van 32 In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels uit eerdere seizoenen die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativiteit, planning en verkoop. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.

Overmorgen | 17:35 Het Blok Australië - All Stars

Seizoen 1 - Aflevering 29 van 32 In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels uit eerdere seizoenen die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativiteit, planning en verkoop. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.

Overmorgen | 17:55 vtwonen weer verliefd op je huis

Seizoen 9 - Noordwijk Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compromis. Joey en Katiche hebben hun droomhuis gevonden in Noordwijk: een vrijstaande woning uit de jaren '70. Dat er veel aan de woning moest gebeuren wisten ze, maar dat ze al zouden vastlopen bij het kiezen van een nieuwe vloer... daar waren ze niet op voorbereid. Het lijkt ook wel de omgekeerde wereld: Katiche wilt het interieur het liefst strak, wit en 'ongezellig', maar daar wordt Joey niet echt vrolijk van. Hij mist in haar stijl juist warmte en kleur. De vtwonen stylist gaat samen met Kees aan de slag in te zorgen dat de verschillende woonstijlen weer op een lijn komen.

Overmorgen | 18:30 Het Blok Australië - All Stars

Seizoen 1 - Aflevering 30 van 32 In een straat met vervallen huizen klussen en wonen vier koppels uit eerdere seizoenen die in korte tijd met een beperkt budget de complete gebouwen moeten renoveren en inrichten. De stellen worden getest op verschillende gebieden, zoals creativiteit, planning en verkoop. De twee deelnemers die de meeste overwaarde behalen bij het veilen van de woningen, winnen de zware klusstrijd.

Overmorgen | 18:35 BinnensteBuiten

Seizoen 2020 - Aflevering 18 van 175 - KRO-NCRV Toen de meeste kinderen uit het samengestelde gezin van Suzanne en Rob waren uitgevlogen, was het tijd om het roer om te gooien. In het Noord-Hollandse Sint Pancras vinden zij een nieuw thuis in een oude molen. Hoewel het idee van wonen in een molen bij hen vooral bestaat uit stoffige, oude ruimtes, besluiten ze toch de uitdaging aan te gaan. Ze restaureren de molen met veel liefde tot een moderne woning, maar door het vele transparante glaswerk zijn de sporen van het verleden ook nog goed zichtbaar. * Culinair expert Alain Caron droomt weg bij de Franse kaas van Mathilde. Hoewel de methode van kaasmaken typisch Frans is, komt deze kaas toch echt van oer-Hollandse koeien. Het proces begint in Baambrugge, waar de koeien grazen in een weiland vol weidevogels, en de kaas wordt gemaakt en gerijpt in de kaasmakerij van Mathilde in Amsterdam.

 Meer

Woning op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 10:40 The Object Of Murder

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Taken In Tennessee In 2011 wordt Holly Bobo ontvoerd uit haar woning op het platteland van Tennessee. Twee jaar lang zit er geen schot in de zaak, totdat een jager een lugubere vondst doet.

Vandaag | 14:35 Groeten uit de Kop

Portret van Steenwijkerland. Wat zijn de laatste trends met kerst? In warenhuis Van de Wetering in Kadoelen zijn vooral hartjes populair. Stoffen hartjes, metalen hartjes, hartjes met lichtjes erin en nog veel meer. Voor de inwoners van Kadoelen kon het wel eens de laatste kerst zijn dat ze er inkopen kunnen doen want eigenaar Arend gaat binnenkort met pensioen. Met pijn in het hart, want zijn afscheid betekent het einde van de winkel die al sinds 1888 in de familie is. Mevrouw De Liefde in Blokzijl geniet van haar pensioen en woont op het mooiste plekje van het stadje. Wel jammer dat het verkeer zo dicht langs haar woning raast. Het zoeken naar oud ijzer met een metaaldetector is een populaire hobby in de Kop. Dick Eekhof doet het al jaren en iedereen kent hem. En daar is hij trots op. Alfred Heite doet het ook, maar lang niet iedereen kent hem. En dat vindt hij helemaal niet erg. En wat doe je met oud ijzer? Dat verkoop je zodat je er benzine voor de auto mee kunt halen.

Vandaag | 17:00 Beachfront Bargain Hunt

Seizoen 12 - Aflevering 9 - Satisfaction In Sargent Een gezin zoekt een vakantiewoning aan het strand in Sargent, Texas. Over één ding kunnen ze het niet eens worden: moet je vanuit het huis kunnen vissen of het strand oplopen?

Vandaag | 17:30 Beachfront Bargain Hunt

Seizoen 12 - Aflevering 10 - Coastal Fun In Florida's Sun Een gezin uit Florida zoekt een vakantiewoning bij New Smyrna Beach, waar ze heel vaak op vakantie zijn geweest. Zullen ze een droomwoning binnen hun budget vinden?

Vandaag | 19:40 Castle

Seizoen 6 - Time Will Tell Castle en Beckett onderzoeken de dood van Shauna Taylor, een reclasseringsambtenaar die in haar woning werd gefolterd en vermoord. Wickfield, die Shauna goed kende, beweert dat die al een tijdje het gevoel had dat ze werd gevolgd. Het duurt niet lang voor er een verdachte wordt opgepakt. Die verrast Castle en Beckett met de mededeling dat hij door de tijd kan reizen en dat hij uit het jaar 2035 komt.

Morgen | 04:25 BinnensteBuiten

Seizoen 2020 - Aflevering 87 van 99 - KRO-NCRV Sinds een paar jaar woont Birgit van Dalsum in het Drentse Buinen. Ze verlaat het stadse Den Haag en koopt een voormalige sluiswachterswoning in een idyllische omgeving. Birgit is een echt buitenmens en vindt hier de rust en natuur waar ze naar op zoek is. Tijd om stil te zitten heeft ze niet, want ze heeft een lap grond van vijfduizend vierkante meter waar ze eetbare planten, struiken en bloemen op verbouwt. Ze heeft haar huis gevuld met bonte kleuren, zoals knalgeel, turquoise en oranje. * Chef-kok Ramon Brugman maakt een voorjaarsgerecht van versgebakken tortilla, gegrild lamsvlees, chipotle mayonaise en een salade.

Morgen | 05:10 Beachfront Bargain Hunt

Seizoen 12 - Aflevering 9 - Satisfaction In Sargent Een gezin zoekt een vakantiewoning aan het strand in Sargent, Texas. Over één ding kunnen ze het niet eens worden: moet je vanuit het huis kunnen vissen of het strand oplopen?

Morgen | 05:35 Beachfront Bargain Hunt

Seizoen 12 - Aflevering 10 - Coastal Fun In Florida's Sun Een gezin uit Florida zoekt een vakantiewoning bij New Smyrna Beach, waar ze heel vaak op vakantie zijn geweest. Zullen ze een droomwoning binnen hun budget vinden?

Morgen | 07:25 2Doc: Goede buren

HUMAN Als de Rotterdamse Bep de Bruin na tien jaar dood in haar woning wordt gevonden, is de stad in shock. Hoe was het mogelijk dat niemand haar had gemist? De gemeente start een campagne tegen eenzaamheid. De invoelende Ada (59) en haar nuchtere overbuurvrouw Wilma (70) twijfelen geen moment en worden vrijwilligers. Samen leggen ze huisbezoeken af, op zoek naar eenzame ouderen die hulp behoeven. Zo ontmoeten ze onder anderen de alleenwonende Jan (81), die al zeven jaar lang nauwelijks zijn huis uit is geweest. En de sterke, eigenzinnige Til (85) die elk aanbod van ondersteuning weigert en haar problemen liever bij zichzelf houdt. Diep geraakt door de eenzaamheid die ze tegenkomen, besluiten Ada en Wilma in actie te komen. Maar kun je iemand wel uit zijn eenzaamheid bevrijden? En waar ligt de grens tussen zorgen voor en bemoeien met?

Morgen | 09:05 The Great Indoors

Seizoen 1 - Step One: Shelter Jack verblijft noodgedwongen in de kleine flat van Clark totdat hij zelf een woning heeft gevonden.

Morgen | 10:25 Castle

Seizoen 6 - Time Will Tell Castle en Beckett onderzoeken de dood van Shauna Taylor, een reclasseringsambtenaar die in haar woning werd gefolterd en vermoord. Wickfield, die Shauna goed kende, beweert dat die al een tijdje het gevoel had dat ze werd gevolgd. Het duurt niet lang voor er een verdachte wordt opgepakt. Die verrast Castle en Beckett met de mededeling dat hij door de tijd kan reizen en dat hij uit het jaar 2035 komt.

Morgen | 17:00 Beachfront Bargain Hunt

Seizoen 12 - Aflevering 11 - All In For Alabama Een moeder en twee dochters uit Ohio leggen hun geld bij elkaar om in een strandwoning in Gulf Shores, Alabama te investeren, zodat het hele gezin ervan kan genieten.

Morgen | 17:30 Beachfront Bargain Hunt

Seizoen 12 - Aflevering 12 - Flockin' To Rockport Een stel dat elkaar al vanaf de middelbare school kent, zoekt een vakantiewoning voor het gezin in het pittoreske vissersplaatsje Rockport, Texas. Het budget is 250.000 dollar.

Morgen | 19:05 Elementary

Seizoen 1 - While You Were Sleeping Holmes en Watson onderzoeken de moord op een man die in zijn woning om het leven werd gebracht. Een getuige beweert de dader te hebben herkend, alleen blijkt het te gaan om een vrouw die al enkele dagen in coma ligt. Watson heeft een afspraakje met haar ex-vriendje Ty.

Morgen | 20:30 Extreme Makeover: Home Edition

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Renovating A Time Capsule Jesse Tyler Ferguson en het team verrassen een familie met de verbouwing van hun huis in Californië tot een volwaardige, moderne woning.

Morgen | 21:40 FAROEK

Seizoen 2020 Eind vorig jaar waren er maar liefst negen aanslagen in Antwerpen die te maken hebben met het drugsmilieu. Afgelopen weekend ontplofte er opnieuw een granaat. Het Antwerpse gerecht wil alles op alles zetten om het geweld te stoppen. Een jonge vrouw van negentien werd eind vorig jaar het slachtoffer van een carjacking. De daders gebruikten haar wagen om een ramkraak te plegen op een juwelierszaak in Genk. Daarna staken ze de auto in brand. De federale gerechtelijke politie van Limburg roept de hulp in van kijkers om de daders te kunnen vatten. In Gent werd een vrouw van 90 jaar in haar woning beroofd en voor dood achtergelaten. Een sociaal assistente vond haar twee dagen later. Ze werd in allerijl opgenomen in het ziekenhuis, maar overleed een week later. De federale gerechtelijke politie van Oost-Vlaanderen doet een oproep aan getuigen.

Morgen | 22:50 No Escape IMDb: 6.8

Morgen - IMDB * 6.8 - Film, No Escape is een Amerikaanse actiethriller uit het jaar 2015. Deze productie is geregisseerd door John Erick Dowdle. Met in de hoofdrol Owen Wilson, Pierce Brosnan en Lake Bell. De Amerikaanse familie Dwyer vestigt zich ...

No Escape is een Amerikaanse actiethriller uit het jaar 2015. Deze productie is geregisseerd door John Erick Dowdle. Met in de hoofdrol Owen Wilson, Pierce Brosnan en Lake Bell. De Amerikaanse familie Dwyer vestigt zich in hun nieuwe woning in het buitenland. Daar raken ze verstrikt in een op hand zijnde staatsgreep. Samen gaan ze verwoed op zoek naar een veilige uitweg, weg van de omgeving waar buitenlanders onmiddellijk worden geëxecuteerd. Ze krijgen hierbij hulp van een excentrieke Brit (Pierce Brosnan). Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/no-escape

Overmorgen | 00:10 2Doc: Goede buren

HUMAN Als de Rotterdamse Bep de Bruin na tien jaar dood in haar woning wordt gevonden, is de stad in shock. Hoe was het mogelijk dat niemand haar had gemist? De gemeente start een campagne tegen eenzaamheid. De invoelende Ada (59) en haar nuchtere overbuurvrouw Wilma (70) twijfelen geen moment en worden vrijwilligers. Samen leggen ze huisbezoeken af, op zoek naar eenzame ouderen die hulp behoeven. Zo ontmoeten ze onder anderen de alleenwonende Jan (81), die al zeven jaar lang nauwelijks zijn huis uit is geweest. En de sterke, eigenzinnige Til (85) die elk aanbod van ondersteuning weigert en haar problemen liever bij zichzelf houdt. Diep geraakt door de eenzaamheid die ze tegenkomen, besluiten Ada en Wilma in actie te komen. Maar kun je iemand wel uit zijn eenzaamheid bevrijden? En waar ligt de grens tussen zorgen voor en bemoeien met?

Overmorgen | 00:30 Extreme Makeover: Home Edition

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Renovating A Time Capsule Jesse Tyler Ferguson en het team verrassen een familie met de verbouwing van hun huis in Californië tot een volwaardige, moderne woning.

Overmorgen | 00:40 Elementary

Seizoen 1 - While You Were Sleeping Holmes en Watson onderzoeken de moord op een man die in zijn woning om het leven werd gebracht. Een getuige beweert de dader te hebben herkend, alleen blijkt het te gaan om een vrouw die al enkele dagen in coma ligt. Watson heeft een afspraakje met haar ex-vriendje Ty.

Overmorgen | 05:10 Beachfront Bargain Hunt

Seizoen 12 - Aflevering 11 - All In For Alabama Een moeder en twee dochters uit Ohio leggen hun geld bij elkaar om in een strandwoning in Gulf Shores, Alabama te investeren, zodat het hele gezin ervan kan genieten.

Overmorgen | 05:35 Beachfront Bargain Hunt

Seizoen 12 - Aflevering 12 - Flockin' To Rockport Een stel dat elkaar al vanaf de middelbare school kent, zoekt een vakantiewoning voor het gezin in het pittoreske vissersplaatsje Rockport, Texas. Het budget is 250.000 dollar.

Overmorgen | 07:45 The Great Indoors

Seizoen 1 - Step One: Shelter Jack verblijft noodgedwongen in de kleine flat van Clark totdat hij zelf een woning heeft gevonden.

Overmorgen | 09:45 Extreme Makeover: Home Edition

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Renovating A Time Capsule Jesse Tyler Ferguson en het team verrassen een familie met de verbouwing van hun huis in Californië tot een volwaardige, moderne woning.

Overmorgen | 13:20 The Interrogator

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Overkill Een jonge vrouw treft haar buurvrouw dood aan in haar woning. Ze is vastbesloten om rechercheur Fil Waters te helpen om de meedogenloze moordenaar te vinden.

Overmorgen | 14:20 Elementary

Seizoen 1 - While You Were Sleeping Holmes en Watson onderzoeken de moord op een man die in zijn woning om het leven werd gebracht. Een getuige beweert de dader te hebben herkend, alleen blijkt het te gaan om een vrouw die al enkele dagen in coma ligt. Watson heeft een afspraakje met haar ex-vriendje Ty.

Overmorgen | 17:00 Truth About Murder With Sunny Hostin

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Murder At The Window Sunny Hostin onderzoekt de schokkende zaak van de zwangere Malinada Gibbons, die in haar eigen woning op gruwelijke wijze werd verkracht en vermoord.

Overmorgen | 19:45 Huizenjagers

Seizoen 2 David en Audrey gaan volgend jaar trouwen en zijn op zoek naar een instapklare, grote woning met ruimte voor een naai- en pottenbakkersatelier. Tinne toont hen een verbouwd boerderijtje in Sterrebeek, ex-profkeeper Clint probeert vandaag te scoren met een bel-etagewoning uit de jaren 70. Stijn neemt hen mee naar een vrijstaande villa met alles erop en eraan.

Overmorgen | 20:30 No Escape IMDb: 6.8

Overmorgen - IMDB * 6.8 - Misdaad, Film, Spanning, No Escape is een Amerikaanse actiethriller uit het jaar 2015. Deze productie is geregisseerd door John Erick Dowdle. Met in de hoofdrol Owen Wilson, Pierce Brosnan en Lake Bell. De Amerikaanse ...

No Escape is een Amerikaanse actiethriller uit het jaar 2015. Deze productie is geregisseerd door John Erick Dowdle. Met in de hoofdrol Owen Wilson, Pierce Brosnan en Lake Bell. De Amerikaanse familie Dwyer vestigt zich in hun nieuwe woning in het buitenland. Daar raken ze verstrikt in een op hand zijnde staatsgreep. Samen gaan ze verwoed op zoek naar een veilige uitweg, weg van de omgeving waar buitenlanders onmiddellijk worden geëxecuteerd. Ze krijgen hierbij hulp van een excentrieke Brit (Pierce Brosnan). Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/no-escape

 Meer

Woning gemist

Eerder Vandaag | 06:25 Treehouse Masters

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Scottish Sky Garden Het team bouwt een Schotse cottage in een moeraseik en Pete bouwt voor het eerst een luchtbrug tussen de woning en het nieuwe boomhuis van de eigenaar.

Eerder Vandaag | 06:11 Onder de Loep

Onderwerpen: containerdieven in Vollenhove, autodiefstal in Enschede/Haaksbergen, diefstal in Zwolle, inbraak in Enschede, autobranden in Haaksbergen, diefstal in Hellendoorn en Whatsappfraude in Obdam/Deventer/Arnhem. Vollenhove – Politie zoekt containerdieven Vanaf het terrein van een bedrijf aan De Hagen wordt in de nacht van 6 op 7 mei een container met metaal gestolen. Op beeld is te zien hoe op 6 mei even voor 23:00 uur een lichtgrijze auto bij het bedrijf stopt. Twee mannen stappen uit, scharrelen wat rond en vernielen het hek. Daarna vertrekken ze weer. Later die nacht, om 00:50 uur rijdt een vrachtwagen het terrein op via het vernielde hek. Even later verlaat de vrachtwagen het terrein met de container, in de richting van Oppenzwolle. De vrachtwagen wordt later met lekke band aangetroffen op de A67. Deze bleek gestolen te zijn. Bij de vrachtwagen werden rijplaten aangetroffen. Wie (her)kent de mannen op de beelden? Wie weet waar de container met aluminium afval is gebleven? Wie weet van wie de rijplaten zijn die zijn aangetroffen? Enschede/Haaksbergen – Politie zoekt autodief Op zaterdag 11 april rijdt op de kruising van de Celebesstraat en Kuipersdijk een onbekende man met opzet met zijn fiets achterop een auto. De bestuurder van de auto krijgt vervolgens een stof in zijn gezicht gespoten, waarna de onbekende man er met zijn auto vandoor gaat. De auto wordt later teruggevonden op de Dr Schaepmanstraat in Haaksbergen. Wie kent de verdachte? Wie herkent de man in combinatie met kleding en fiets? Wie heeft in Haaksbergen, in de omgeving vanwaar de auto is achtergelaten iets gezien dat mogelijk met dit brutale incident te maken heeft? Hengelo – Onbekende gooit brandend voorwerp in woning Een onbekende man gooit in de nacht van 26 april rond 02:15 uur een ruit kapot van een woning aan de Anton van Duinkerkenstraat. Even later gooit dezelfde persoon een brandend voorwerp naar binnen. Gelukkig vallen er geen gewonden. De politie is op zoek naar de dader. Wie is deze persoon? Zwolle – Man steelt vlees uit supermarkt Bij een supermarkt aan het Klein Grachtje pleegt een man op 26 april een winkeldiefstal. Hij pakt meerdere pakken vlees en rekent vervolgens maar een product af. De overige producten neemt hij mee zonder te betalen. Wie kent de man op de beelden? Enschede – Politie zoekt inbreker In de nacht van 1 op 2 mei breekt een onbekende man in bij een bedrijfspand aan de Langestraat. Op beeld is te zien dat een man die nacht bij het bedrijfspand aankomt. Hij zet zijn fiets neer en breekt vervolgens in. Even later verlaat hij het pand. Hij vertrekt met buit weer op zijn fiets. Van de dader is een signalement bekend: * vrij lange man * draagt een korte jas en een petje * draagt sportschoenen van het merk Nike * rijdt op een herenfiets met dubbele fietstas Wie kent de man op beeld? Eventueel in combinatie met de fiets? Haaksbergen - Autobranden Op woensdag 20 mei gaan tussen 02:20 en 02:35 uur twee auto's in vlammen op. Dit gebeurt op Wagnerstraat en de Karel Doormanstraat. De politie is op zoek naar getuigen, mensen die mogelijk iets gezien of gehoord hebben die nacht wat mogelijk met de autobranden te maken heeft. Weet u meer van een of beide autobranden? We spreken u graag! Hellendoorn – Diefstal forellenkwekerij In de nacht van vrijdag op zaterdag 22 op 23 mei wordt ingebroken bij een Forellenkweker aan de Ommerweg. 's Morgensvroeg ontdekt de eigenaar dat verschillende goederen, waaronder een groene luchtbak weg zijn. Wie kan iets vertellen over deze inbraak? Wie weet waar de groene luchtbak nu is? Obdam/Deventer/Arnhem - Vrouw slachtoffer van Whatsapp fraude Op maandag 26 augustus 2019 kreeg een vrouw uit Obdam een appje van een onbekend nummer. Het appje was zogenaamd van haar dochter, die vertelde dat ze een nieuw nummer had en vroeg haar moeder enkele bedragen over te maken. De vrouw dacht dat het klopte en maakte het geld over. De bedragen werden dezelfde dag nog door een onbekende man, in meerdere etappes opgenomen bij een pinautomaat in Deventer. Uit onderzoek blijkt dat de pinpas die hierbij gebruikt werd afkomstig was uit Arnhem. Wie kent deze pinner?Voorkom Whatsapp fraude Als een bekende via WhatsApp, of een ander sociaal platform, vraagt geld over te maken, check dan altijd of u ook echt met deze persoon contact heeft, ook al wordt er aangegeven snel te reageren. Er wordt bij Whatsapp fraude meestal gebruik gemaakt van een zogenaamde geldezel, iemand die zijn of haar rekening laat gebruiken door criminelen. Je rekening laten gebruiken voor fraude, of het geld opnemen van zo'n ter beschikking gestelde rekening is strafbaar. - Bel de bekende op het nummer dat u heeft van die persoon.- Lukt het niet om telefonisch contact te leggen, ga dan uit van oplichting tot het tegendeel bewezen is.- Maak nooit geld over voordat u met de bekende gesproken hebt.- Wordt er gesproken over tijdsdruk, ga dan uit van oplichting tot het tegendeel bewezen is.