Wk op tv (tv-tips)

Morgen | 14:00 Live: WK wielrennen voor vrouwen

Morgen - Sport, Live verslag van de wegwedstrijd voor vrouwen op de WK wielrennen in Italië, een rit over 143 ...

Live verslag van de wegwedstrijd voor vrouwen op de WK wielrennen in Italië, een rit over 143 kilometer rond Imola. De finish wordt tussen 16:30 en 17:00 uur verwacht. De vrouwen rijden vijf rondes van 28,8 kilometer met start- en finish op het racecircuit van Imola. De omlopen hebben twee serieuze klimmen van gemiddeld 5,9 en 6,4 procent over een lengte van 2,8 en 2,7 kilometer. Titelverdediger Annemiek van Vleuten is er ondanks een polsbreuk in de Giro Rosa ruim een week geleden bij in de wegwedstrijd. Favorieten zijn de eveneens Nederlandse Anna van der Breggen en vrouwen als Lizzie Deignan en Elisa Longo Borghini. Zondagmiddag is de wegwedstrijd bij de mannen ook live te zien bij de NOS op NPO 1 en online via gids.tv/live-tv. (Foto's: Bas Czerwinski/ANP)

Morgen | 13:45 Live Formule 1: kwalificatie GP van Rusland

Morgen - Sport, Voorbeschouwing en vanaf 14:00 uur live verslag op RTL Duitsland van de kwalificatie voor de Formule 1 ...

Voorbeschouwing en vanaf 14:00 uur live verslag op RTL Duitsland van de kwalificatie voor de Formule 1 GP van Rusland, gereden op het Sochi Autodrom in Sotsji. RTL Duitsland is bij veel tv-aanbieders in Nederland onderdeel van het zenderpakket. Het commentaar is in het Duits. Voor het Nederlandse verslag kun je terecht bij Ziggo Sport of betaalzender Ziggo Sport Select. Bekijk op welk kanaal RTL Duitsland bij jouw tv-aanbieder te vinden is op gids.tv/3783/kanaal-rtl-duitsland. De GP van Rusland is de tiende van het seizoen. Tot nu toe heeft Lewis Hamilton al zes van de negen races gewonnen. Hij gaat daardoor ruim aan kop in de WK-stand, voor zijn teamgenoot Valtteri Bottas. Max Verstappen staat derde. In de laatste twee races viel hij uit. Het tijdschema van de Formule 1 Grand Prix van Rusland 2020: - Zaterdag 26 september: - 13:15 uur: voorbeschouwing kwalificatie op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select - 13:45 uur: voorbeschouwing kwalificatie op RTL Duitsland - 14:00 uur: kwalificatie op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland - Zondag 27 september: - 12:00 uur: voorbeschouwing race op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland - 13:10 uur: race op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland Bekijk alle actuele video's over de Formule 1 op gids.tv/onderwerp/formule-1. (Foto's: Zuma Press/ANP)

Overmorgen | 13:35 Live: WK wielrennen voor mannen

Overmorgen - Sport, Live verslag van de wegwedstrijd voor mannen op de WK wielrennen in Italië, een rit over 258,2 ...

Live verslag van de wegwedstrijd voor mannen op de WK wielrennen in Italië, een rit over 258,2 kilometer rond Imola. De finish wordt tussen 16:30 en 17:00 uur verwacht. De mannen rijden negen rondes van 28,8 kilometer met start- en finish op het racecircuit van Imola. De omlopen hebben twee serieuze klimmen van gemiddeld 5,9 en 6,4 procent over een lengte van 2,8 en 2,7 kilometer. Wie wordt de opvolger van Mads Pedersen? De nieuwe wereldkampioen zal goed moeten klimmen. Daarom zijn mannen als Wout van Aert, Tourwinnaar Tadej Pogacar en Julian Alaphilippe kanshebbers. De 40-jarige Alejandro Valverde werd twee jaar geleden wereldkampioen en is nu opnieuw de kopman van de Spaanse ploeg. En wie weet kan Primoz Roglic revanche halen na het verlies van de gele trui op de voorlaatste dag van de Tour vorig weekend. (Foto's: Belga Photo/ANP)

Overmorgen | 13:00 Live: Formule 1 GP van Rusland

Overmorgen - Sport, Voorbeschouwing vanaf 12:00 uur en vanaf 13:10 uur live verslag op RTL Duitsland van de Formule 1 ...

Voorbeschouwing vanaf 12:00 uur en vanaf 13:10 uur live verslag op RTL Duitsland van de Formule 1 GP van Rusland, gereden op het Sochi Autodrom in Sotsji. RTL Duitsland is bij veel tv-aanbieders in Nederland onderdeel van het zenderpakket. Het commentaar is in het Duits. Voor het Nederlandse verslag kun je terecht bij Ziggo Sport of betaalzender Ziggo Sport Select. Bekijk op welk kanaal RTL Duitsland bij jouw tv-aanbieder te vinden is op gids.tv/3783/kanaal-rtl-duitsland. De GP van Rusland is de tiende van het seizoen. Tot nu toe heeft Lewis Hamilton al zes van de negen races gewonnen. Hij gaat daardoor ruim aan kop in de WK-stand, voor zijn teamgenoot Valtteri Bottas. Max Verstappen staat derde. In de laatste twee races viel hij uit. Het tijdschema van de Formule 1 Grand Prix van Rusland 2020: - Zaterdag 26 september: - 13:15 uur: voorbeschouwing kwalificatie op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select - 13:45 uur: voorbeschouwing kwalificatie op RTL Duitsland - 14:00 uur: kwalificatie op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland - Zondag 27 september: - 12:00 uur: voorbeschouwing race op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland - 13:10 uur: race op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland Bekijk alle actuele video's over de Formule 1 op gids.tv/onderwerp/formule-1. (Foto's: XPB/PA Images/ANP)

Vandaag | 18:45 NOS Sportjournaal

Sport, Onderwerpen van deze uitzending Voetbal: presentatie Frank de Boer Voetbal: vooruitblik eredivisie Wierlennen: ...

Onderwerpen van deze uitzending - Voetbal: presentatie Frank de Boer - Voetbal: vooruitblik eredivisie - Wierlennen: WK tijdrijden - Basketbal: Denver Nuggets-LA Lakers

WK

WK voetbal op tv

Van 14 juni tot en met 15 juli is het WK voetbal 2018 live op tv te zien. Het wereldkampioenschap wordt rechtstreeks uitgezonden door de NOS op NPO 1. Ben je benieuwd hoe laat jouw favorieten landen op het WK voetbal op tv te zien zijn? Bekijk dan hier het complete speelschema van het WK voetbal.

WK op TV

WK is de afkorting voor wereldkampioenschap. Op een WK komen de beste mensen van een bepaalde sport of hobby bij elkaar om te strijden voor de wereldtitel in een discipline. Veel wereldkampioenschappen in de sport zijn live op tv te volgen. Op deze pagina is een overzicht van uitzendingen tijdens WK's te zien.

In sommige sporten is slechts één wereldtitel te verdelen, zoals tijdens het WK voetbal. In dat geval wordt van een wereldkampioenschap gesproken. Bij sporten als zwemmen of atletiek zijn meerdere titels te verdelen en wordt gesproken over de wereldkampioenschappen zwemmen en atletiek.

Naast het WK voetbal, de WK atletiek en WK zwemmen zijn ook de WK schaatsen, het WK hockey, de WK wielrennen, WK volleybal, WK handbal, WK rugby, WK roeien en WK alpineskiën uitgebreid live op tv te zien.

De meeste wereldkampioenschappen in de sport worden live op Eurosport uitgezonden, maar ook NOS Studio Sport en Ziggo Sport zenden regelmatig WK's uit.

Wk op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 19:00 NOS Jeugdjournaal

- In de hele wereld actie voor klimaat * Tilburg:voetbalfeest niet weer doen * Presentatie bondscoach Frank de Boer * Tijdrit op de WK wielrennen in Italië * Reddingsactie walvissen gaat door * Carnavalsoptocht Rio gaat niet door * Gevluchte Nour zit nu vast in Turkije * CheckDitDan! * Het weer

Overmorgen | 11:05 De Jacht op Goud

WNL Vlak voor de Wereldkampioenschappen in Tryon, 2018 in South Carolina wint IJsbrand Chardon het CHIO in Aken. De gelouterde menner beschikt over toppaarden met de juiste mentaliteit. 'De Jacht op Goud' in Amerika is begonnen. Het wordt 'de dood of de gladiolen' tijdens een WK dat geteisterd wordt door de dreiging van een orkaan, een chaotische organisatie, helse temperaturen en de opkomst van zijn zoon Bram. Hoe houd je vijf paarden gezond en fit voor een dergelijk zwaar kampioenschap in een moordende concurrentie? Annette van Trigt volgde de voorbereidingen én het WK in Amerika. In oktober 2020 gaan de Wereldkampioenschappen in Valkenswaard alsnog door.

Wk op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 18:45 NOS Jeugdjournaal/herhaling NOS Jeugdjournaal

- In de hele wereld actie voor klimaat * Tilburg:voetbalfeest niet weer doen * Presentatie bondscoach Frank de Boer * Tijdrit op de WK wielrennen in Italië * Reddingsactie walvissen gaat door * Carnavalsoptocht Rio gaat niet door * Gevluchte Nour zit nu vast in Turkije * CheckDitDan! * Het weer

Vandaag | 19:59 Wielrennen: WK Imola | Tijdrit Mannen

Wielrennen: WK Imola | Tijdrit Mannen. Mannen Tijdrit

Morgen | 10:55 Live Formule 1: vrije training 3 GP Rusland

Live verslag van de derde vrije training van de GP van Rusland, gereden op het Sochi Autodrom in Sotsji. Lees meer over de race van dit weekend en de WK-stand op gids.tv/artikel/10603/gp-rusland. Het tijdschema van de Formule 1 Grand Prix van Rusland 2020 (alles live op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select): - Vrijdag 25 september: - 10.00 uur: vrije training 1 - 14.00 uur: vrije training 2 - Zaterdag 26 september: - 11.00 uur: vrije training 3 - 13.15 uur: voorbeschouwing kwalificatie - 14.00 uur: kwalificatie (ook op RTL Duitsland) - Zondag 13 september: - 12.00 uur: voorbeschouwing race (ook op RTL Duitsland) - 13.10 uur: race (ook op RTL Duitsland) Bekijk alle actuele video's over de Formule 1 op gids.tv/onderwerp/formule-1.

Morgen | 13:15 Live Formule 1: kwalificatie GP van Rusland

Voorbeschouwing en vanaf 14:00 uur live verslag van de kwalificatie van de Formule 1 GP van Rusland, gereden op het Sochi Autodrom in Sotsji. Met commentaar van Olav Mol en Jack Plooij. Presentatie en analyse: Rob Kamphues en Robert Doornbos. Het is de tiende GP van het jaar 2020. Lees meer over de race van dit weekend en de WK-stand op gids.tv/artikel/10603/gp-rusland. Het tijdschema van de Formule 1 GP van Rusland 2020 (alles live op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select): - Zaterdag 26 september: - 11:00 uur: vrije training 3 - 13:15 uur: voorbeschouwing kwalificatie op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select - 13:45 uur: voorbeschouwing kwalificatie op RTL Duitsland - 14:00 uur: kwalificatie op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland - Zondag 27 september: - 12:00 uur: voorbeschouwing race op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland - 13:10 uur: race op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland Ben je geen abonnee van Ziggo (Sport) en wil je wel gratis naar de kwalificatie en race kijken op RTL Duitsland? Bekijk op welk kanaal je die zender bij jouw tv-aanbieder kunt vinden op gids.tv/3783/kanaal-rtl-duitsland.

Morgen | 13:30 Sporza: WK wielrennen

Rechtstreeks verslag van het WK wielrennen in Imola (Italië)

Morgen | 15:00 Wielrennen: WK Imola | Wegrace Vrouwen

Wielrennen: WK Imola | Wegrace Vrouwen. Italië

Morgen | 16:50 Wielrennen: WK Imola | Tijdrit Mannen

Wielrennen: WK Imola | Tijdrit Mannen. Mannen Tijdrit

Morgen | 19:35 Wielrennen: WK Imola | Wegrace Vrouwen

Wielrennen: WK Imola | Wegrace Vrouwen. Italië

Overmorgen | 08:30 Wielrennen: WK Imola | Wegrace Vrouwen

Wielrennen: WK Imola | Wegrace Vrouwen. Italië

Overmorgen | 09:15 Sporza: WK wielrennen

Rechtstreeks verslag van het WK wielrennen in Imola (Italië)

Overmorgen | 09:40 Wielrennen: WK Imola

Wielrennen: WK Imola. Italië

Overmorgen | 11:00 Sporza: WK wielrennen

Rechtstreeks verslag van het WK wielrennen in Imola (Italië)

Overmorgen | 12:00 Live: Formule 1 GP van Rusland 2020

Voorbeschouwing en vanaf 13:10 uur live verslag van de Formule 1 GP van Rusland, gereden op het Sochi Autodrom in Sotsji. Met commentaar van Olav Mol en Jack Plooij. Presentatie: Rob Kamphues. Het is de tiende GP van het jaar 2020. Lees meer over de race van dit weekend en de WK-stand op gids.tv/artikel/10603/gp-rusland. Het tijdschema van de Formule 1 GP van Rusland 2020 (alles live op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select): - Zaterdag 26 september: - 11:00 uur: vrije training 3 - 13:15 uur: voorbeschouwing kwalificatie op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select - 13:45 uur: voorbeschouwing kwalificatie op RTL Duitsland - 14:00 uur: kwalificatie op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland - Zondag 27 september: - 12:00 uur: voorbeschouwing race op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland - 13:10 uur: race op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland Ben je geen abonnee van Ziggo (Sport) en wil je wel gratis naar de kwalificatie en race kijken op RTL Duitsland? Bekijk op welk kanaal je die zender bij jouw tv-aanbieder kunt vinden op gids.tv/3783/kanaal-rtl-duitsland.

Overmorgen | 16:00 Wielrennen: WK Imola

Wielrennen: WK Imola. Italië

Overmorgen | 21:30 Motocross: WK

Motocross: WK. Race 1 MX2 - Italië

Overmorgen | 22:00 Motocross: WK

Motocross: WK. Race 1 MXGP - Italië

Overmorgen | 22:30 Motocross: WK

Motocross: WK. Race 2 MX2 - Italië

Overmorgen | 23:00 Motocross: WK

Motocross: WK. Race 2 MXGP - Italië

Ma 28 september 2020 | 10:00 Wielrennen: WK Imola

Wielrennen: WK Imola. Italië

Di 29 september 2020 | 06:30 Wielrennen: WK Imola | Wegrace Vrouwen

Wielrennen: WK Imola | Wegrace Vrouwen. Italië

Di 29 september 2020 | 07:30 Wielrennen: WK Imola

Wielrennen: WK Imola. Italië

Wo 30 september 2020 | 21:30 Motocross: WK in Mantova

Motocross: WK in Mantova. Race 1 MX2 - Italië

Wo 30 september 2020 | 22:00 Motocross: WK in Mantova

Motocross: WK in Mantova. Race 1 MXGP - Italië

Wo 30 september 2020 | 22:30 Motocross: WK in Mantova

Motocross: WK in Mantova. Race 2 MX2 - Italië

Wo 30 september 2020 | 23:00 Motocross: WK in Mantova

Motocross: WK in Mantova. Race 2 MXGP - Italië

Do 1 oktober 2020 | 05:30 Wielrennen: WK Imola | Vrouwen Tijdrit

Wielrennen: WK Imola | Vrouwen Tijdrit. Nederlands Commentaar

Vr 2 oktober 2020 | 00:30 Wielrennen: WK Imola | Wegrace Vrouwen

Wielrennen: WK Imola | Wegrace Vrouwen. Italië

Vr 2 oktober 2020 | 05:30 Wielrennen: WK Imola | Tijdrit Mannen

Wielrennen: WK Imola | Tijdrit Mannen. Mannen Tijdrit

Za 3 oktober 2020 | 00:30 Wielrennen: WK Imola

Wielrennen: WK Imola. Italië

Za 3 oktober 2020 | 05:30 Wielrennen: WK Imola

Wielrennen: WK Imola. Italië

Za 3 oktober 2020 | 10:50 Superbike: WK in Magny Cours

Superbike: WK in Magny Cours. Superpole - Frankrijk

Za 3 oktober 2020 | 12:10 Wielrennen: WK Imola

Wielrennen: WK Imola. Italië

Za 3 oktober 2020 | 16:45 Wielrennen: WK Imola

Wielrennen: WK Imola. Italië

Za 3 oktober 2020 | 16:45 Wielrennen: WK Imola

Wielrennen: WK Imola. Italië

Za 3 oktober 2020 | 21:15 Superbike: WK in Magny Cours

Superbike: WK in Magny Cours. Race 1 - Frankrijk

Zo 4 oktober 2020 | 10:30 Superbike: WK in Magny Cours

Superbike: WK in Magny Cours. Superpole - Frankrijk

Zo 4 oktober 2020 | 10:50 Superbike: WK in Magny Cours

Superbike: WK in Magny Cours. Superpole Race - Frankrijk

Zo 4 oktober 2020 | 11:30 Motocross: WK in Mantova

Motocross: WK in Mantova. Race 2 MXGP - Italië

Zo 4 oktober 2020 | 12:00 Motocross: WK in Mantova

Motocross: WK in Mantova. Race 1 MX2 - Italië

Zo 4 oktober 2020 | 18:00 Superbike: WK in Magny Cours

Superbike: WK in Magny Cours. Supersport - Frankrijk

Zo 4 oktober 2020 | 18:30 Superbike: WK in Magny Cours

Superbike: WK in Magny Cours. Race 2 - Frankrijk

Zo 4 oktober 2020 | 21:00 Motocross: WK in Mantova

Motocross: WK in Mantova. Race 1 MXGP - Italië

Zo 4 oktober 2020 | 21:30 Motocross: WK in Mantova

Motocross: WK in Mantova. Race 2 MX2 - Italië

Zo 4 oktober 2020 | 21:40 Le grand bain

04/10 - Comedy, Film, In het gemeentelijk zwembad bekwaamt een groepje mannen van middelbare leeftijd zich in de kunst van het synchroonzwemmen. Hun trainster Delphine is een voormalig zwemkampioene die haar portie ellende wel gehad heeft. De heren ...

In het gemeentelijk zwembad bekwaamt een groepje mannen van middelbare leeftijd zich in de kunst van het synchroonzwemmen. Hun trainster Delphine is een voormalig zwemkampioene die haar portie ellende wel gehad heeft. De heren zelf zijn van diverse pluimage en hebben ook allemaal zo hun eigen besognes. Samen vormen ze echter een hecht team en zijn ze er voor elkaar. Ondanks sceptische reacties van familie en vrienden besluiten ze als team voor Frankrijk uit te komen op het WK synchroonzwemmen. Met veel wilskracht storten ze zich in het avontuur, dat hen het zelfvertrouwen en het plezier in het leven teruggeeft.

Zo 4 oktober 2020 | 22:00 Motocross: WK in Mantova

Motocross: WK in Mantova. Race 2 MXGP - Italië

 Meer

Wk gemist

Eerder Vandaag | 14:25 Live: WK wielrennen, tijdrit mannen

Sport, Live verslag van de tijdrit voor mannen op de WK wielrennen in Italië. De individuele tijdrit gaat over een ...

Live verslag van de tijdrit voor mannen op de WK wielrennen in Italië. De individuele tijdrit gaat over een grotendeels vlak parcours op en bij het autocircuit van Imola en gaat over 31,7 kilometer. Titelverdediger Rohan Dennis behoort automatisch weer tot de favorieten voor de wereldtitel. Ook Nederlander Tom Dumoulin en zijn Jumbo-Visma-teamgenoot Wout van Aert uit België behoren tot de kanshebbers. Daarnaast maken mannen als Stefan Küng, Filippo Ganna en Victor Campenaerts een goede kans op een medaille en eventueel de zege. De komende dagen zijn de wegwedstrijd voor vrouwen (zaterdag) en de wegwedstrijd voor mannen (zondag) ook live te zien bij de NOS op NPO 1 en NOS.nl. De livestreams zijn ook te zien via Gids.tv. (Foto's: EPA/ANP)

Eerder Vandaag | 14:30 Wielrennen: WK Imola | Tijdrit Mannen

Wielrennen: WK Imola | Tijdrit Mannen. Mannen Tijdrit Lawson Craddock - Brandon McNulty

Eerder Vandaag | 14:23 Sporza: WK wielrennen

Rechtstreeks verslag van het WK wielrennen in Imola (Italië)

Eerder Vandaag | 13:55 Live Formule 1: vrije training 2 GP Rusland

Live verslag van de tweede vrije training van de GP van Rusland, gereden op het Sochi Autodrom in Sotsji. Lees meer over de race van dit weekend en de WK-stand op gids.tv/artikel/10603/gp-rusland. Het tijdschema van de Formule 1 Grand Prix van Rusland 2020 (alles live op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select): - Vrijdag 25 september: - 10.00 uur: vrije training 1 - 14.00 uur: vrije training 2 - Zaterdag 26 september: - 11.00 uur: vrije training 3 - 13.15 uur: voorbeschouwing kwalificatie - 14.00 uur: kwalificatie (ook op RTL Duitsland) - Zondag 13 september: - 12.00 uur: voorbeschouwing race (ook op RTL Duitsland) - 13.10 uur: race (ook op RTL Duitsland) Bekijk alle actuele video's over de Formule 1 op gids.tv/onderwerp/formule-1.

Eerder Vandaag | 13:32 Wielrennen: WK Imola | Vrouwen Tijdrit

Wielrennen: WK Imola | Vrouwen Tijdrit. Nederlands Commentaar

Eerder Vandaag | 09:55 Live Formule 1: vrije training 1 GP Rusland

Live verslag van de eerste vrije training van de GP van Rusland, gereden op het Sochi Autodrom in Sotsji. Lees meer over de race van dit weekend en de WK-stand op gids.tv/artikel/10603/gp-rusland. Het tijdschema van de Formule 1 Grand Prix van Rusland 2020 (alles live op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select): - Vrijdag 25 september: - 10.00 uur: vrije training 1 - 14.00 uur: vrije training 2 - Zaterdag 26 september: - 11.00 uur: vrije training 3 - 13.15 uur: voorbeschouwing kwalificatie - 14.00 uur: kwalificatie (ook op RTL Duitsland) - Zondag 13 september: - 12.00 uur: voorbeschouwing race (ook op RTL Duitsland) - 13.10 uur: race (ook op RTL Duitsland) Bekijk alle actuele video's over de Formule 1 op gids.tv/onderwerp/formule-1.