Je vindt hier de programma's van Winston Gerschtanowitz op tv We hebben de volgende programma's voor Winston Gerschtanowitz De bloemenstal: Realityreeks, Seizoen 1 Aflevering 17 Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven. De bloemenstal: Morgen - Realityreeks, Seizoen 1 Aflevering 18 Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter. De bloemenstal: 24/11 - Realityreeks, Seizoen 1 Aflevering 8 Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het. De bloemenstal: 24/11 - Realityreeks, Seizoen 1 Aflevering 9 Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het. De bloemenstal: 25/11 - Realityreeks, Seizoen 1 Aflevering 19 Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter. De bloemenstal: 26/11 - Realityreeks, Seizoen 1 Aflevering 20 Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter. De bloemenstal: 27/11 - Realityreeks, Seizoen 1 Aflevering 21 Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter. De bloemenstal: 28/11 - Realityreeks, Seizoen 1 Aflevering 22 Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter. De bloemenstal: 29/11 - Realityreeks, Seizoen 1 Aflevering 23 Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter. De bloemenstal: 01/12 - Realityreeks, Seizoen 1 Aflevering 10 Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter.

Winston Gerschtanowitz op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Morgen | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Zo 24 november 2019 | 13:50 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Zo 24 november 2019 | 14:10 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Ma 25 november 2019 | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Di 26 november 2019 | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Wo 27 november 2019 | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Do 28 november 2019 | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 22 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Vr 29 november 2019 | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 23 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Zo 1 december 2019 | 13:50 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Zo 1 december 2019 | 14:05 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Ma 2 december 2019 | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 24 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Di 3 december 2019 | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 25 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Wo 4 december 2019 | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 26 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

 Meer

Winston Gerschtanowitz gemist

Zo 8 september 2019 | 19:55 Terug: Postcode Loterij Miljoenenjacht

08/09 - Spelshow, De spelshow met de grootste prijzenpot van Nederland is weer terug op televisie. Postcode Loterij Miljoenenjacht is voortaan, met Linda de Mol, te zien op SBS6. De komende vijf zondagen rond 20:00...

De spelshow met de grootste prijzenpot van Nederland is weer terug op televisie. Postcode Loterij Miljoenenjacht is voortaan, met Linda de Mol, te zien op SBS6. De komende vijf zondagen rond 20:00 uur. Kofferspel 500 kandidaten in de studio strijden om die ene, felbegeerde plek in de finale. In de finale maakt de kandidaat met het beroemde kofferspel kans op een geldprijs van misschien wel vijf miljoen euro. Nieuwe spelonderdelen Er is een aantal nieuwe spelonderdelen, maar die worden in de uitzendingen duidelijk. Verder is er weinig veranderd aan het succesvolle format. Thuiswinnaar Winston Gerschtanowitz ook weer elke week op pad om ook een deelnemer van de Postcode Loterij thuis het gewonnen finalebedrag uit te reiken.

Vr 14 juni 2019 | 20:30 Finale: It Takes 2

14/06 - Muziekshow, Vanavond is de finale van It Take 2, de zangwedstrijd waarin bekende Nederlanders samen met professionals duetten zingen. De finalisten van dit seizoen zijn: Cabaretier en acteur Pim Muda uit het team...

Vanavond is de finale van It Take 2, de zangwedstrijd waarin bekende Nederlanders samen met professionals duetten zingen. De finalisten van dit seizoen zijn: - Cabaretier en acteur Pim Muda uit het team van Trijntje Oosterhuis - Actrice Loes Haverkort uit het team van Marcel Veenendaal - Actrice Imanuelle Grives actrice Waylon - Lisa Michels presentatrice Waylon Negen bekende Nederlanders doen datgene wat niemand had verwacht: zingen. De zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis gaan met hun zelf samengesteld team de strijd aan. Het publiek kan rekenen op verrassende stemmen in schitterende duetten.

Vr 3 mei 2019 | 20:30 Terug: It Takes 2

03/05 - Reality-show, Vanaf vanavond is het nieuwe seizoen van It Takes 2 te zien, dit keer op SBS6. Elke vrijdag om 20:30 uur is te zien hoe negen bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen in een zangwedstrijd. In de...

Vanaf vanavond is het nieuwe seizoen van It Takes 2 te zien, dit keer op SBS6. Elke vrijdag om 20:30 uur is te zien hoe negen bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen in een zangwedstrijd. In de eerste aflevering treden de deelnemers allemaal een keer op. De drie zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis luisteren naar de optredens en kiezen ieder drie BN'ers. Ze weten van tevoren niet wie er te horen zijn. De BN'ers die dit jaar meedoen aan It Takes 2 zijn: - Bobbi Eden - Jan Joost van Gangelen - Rens Kroes - Harry Piekema - Imanuelle Grives - Lisa Michels - Loes Haverkort - Stefan Jurriens - Pim Muda In de volgende afleveringen zingen de BN'ers telkens samen met hun professionele duo-partner. De jury, bestaande uit Edsilia Rombley, Ronnie Flex en Gerard Ekdom, beoordeelt wekelijks alle optredens. It Takes 2 wordt gepresenteerd door Winston Gerschtanowitz en Gordon.

Zo 3 maart 2019 | 20:01 Terug: Postcode Loterij Miljoenenjacht

03/03 - Spelshow, De komende zondagen is Miljoenenjacht weer wekelijks om 20:00 uur te zien op RTL4. De bloedstollende afvalrace met Linda de Mol is voor het laatst te zien op RTL 4. Na de zomer gaan De Mol en het...

De komende zondagen is Miljoenenjacht weer wekelijks om 20:00 uur te zien op RTL4. De bloedstollende afvalrace met Linda de Mol is voor het laatst te zien op RTL 4. Na de zomer gaan De Mol en het programma over naar SBS6. Parate kennis en een goed reactievermogen is essentieel om een zo hoog mogelijk bedrag te winnen. Niet alleen in de studio blijft er één winnaar over. Ook één van de deelnemers van de Postcode Loterij die thuis meespeelt, wint mee. Vijfhonderd kandidaten strijden in de studio om een finaleplaats. Na drie zenuwslopende spelrondes per show blijft er één finalist over, die het 'Gouden Koffer Spel' mag spelen. En kans maakt op een koffer met daarin ? 5 miljoen. Maar, de koffer kan ook slechts ? 0,01 waard zijn. In de finale kiest de overgebleven kandidaat een van de 26 koffers en gaat daarna in onderhandeling met 'de bank'. De bank doet op basis van kansberekeningen een bod op de geldkoffer van de finalist. Slaat hij of zij dit bod af, worden steeds meer koffertjes geopend. Grote vraag tot de laatst geopende koffer is: welk bedrag zit er in het koffertje van de finalist? Andere vraag: wie heeft thuis met een volle bingokaart hetzelfde bedrag gewonnen?

Zo 13 januari 2019 | 20:30 Terug: BankGiro Loterij The Wall

13/01 - Show, Vanaf vanavond is de Nederlandse spelshow The Wall weer elke zondag om 20:30 uur te zien op SBS6. In dit programma proberen de deelnemers, door vragen te beantwoorden, geld te verdienen. Groene en...

Vanaf vanavond is de Nederlandse spelshow The Wall weer elke zondag om 20:30 uur te zien op SBS6. In dit programma proberen de deelnemers, door vragen te beantwoorden, geld te verdienen. Groene en rode ballen vallen langs de twaalf meter hoge muur naar beneden in het vak van een geldbedrag. De enorme bedragen, de snelheid en onvoorspelbaarheid van de vallende ballen drijft de kijker naar het puntje van zijn stoel. Lees meer over hoe het spel werkt op gids.tv/programma/bankgiro-loterij-the-wall.

Di 1 januari 2019 | 20:31 Postcode Loterij Miljoenenjacht Nieuwjaarsspecial

01/01 - Show, Nieuwjaarsspecial waarin extra veel en extra spectaculaire prijzen te winnen zijn. Bovendien is de uitreiking van de PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro, ergens in het land, te zien. In de studio...

Nieuwjaarsspecial waarin extra veel en extra spectaculaire prijzen te winnen zijn. Bovendien is de uitreiking van de PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro, ergens in het land, te zien. In de studio speelt Linda de Mol met het publiek het reguliere spel, waarbij een van de deelnemers na het spelen van het koffertjesspel het jaar misschien wel begint als miljonair. Winston Gerschtanowitz gaat live met zijn gouden koffer op bezoek bij de thuiswinnaar, die hetzelfde bedrag als de studio kandidaat wint.

Ma 17 december 2018 | 20:30 Nieuw: Fijne Kerst

17/12/18 - Show, In het feelgoodprogramma Fijne Kerst! trekken twaalf bekende SBS6 presentatoren het land in om kerstwensen te vervullen. Mensen hebben voor een dierbare die het echt verdient of nodig heeft, een...

In het feelgoodprogramma Fijne Kerst! trekken twaalf bekende SBS6-presentatoren het land in om kerstwensen te vervullen. Mensen hebben voor een dierbare die het echt verdient of nodig heeft, een kerstwens ingestuurd. Johnny de Mol, Viktor Brand, Nicolette van Dam, Dennis van der Geest, Winston Gerschtanowitz, Shelly Sterk, Kees Tol, Airen Mylene, Leonie ter Braak, Kim-Lian van der Meij, Jeroen van der Boom, en Evelien de Bruijn zorgen ervoor dat de meest ontroerende, grappige en hartverwarmende wensen uitkomen. Fijne Kerst! is vanaf vanavond elke werkdag om 20:30 uur te zien op SBS6. De kerstwensen in Fijne Kerst! zijn heel uiteenlopend. Zo organiseert Viktor Brand samen met twee tieners die zijn grootgebracht door hun opa en oma een verrassingstrip naar Benidorm, om ze te bedanken voor hun liefde en steun. Jeroen van der Boom zingt een speciaal geschreven liedje voor de ouders van een stil geboren baby. En Shelly Sterk tovert de huiskamer van een alleenstaande, hardwerkende moeder om in een kleurrijk kerstwalhalla. Iets waar zijzelf de tijd en het geld niet voor heeft. Alles kan. Alles mag. Het is tenslotte bijna kerst.

Do 30 augustus 2018 | 20:30 Terug: Mensenkennis

30/08/18 - Spelshow, Vanavond start het tweede seizoen van het humoristische, maar ook leerzame programma Mensenkennis. Elke week gaan twee bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan: ze schatten het gedrag en de...

Vanavond start het tweede seizoen van het humoristische, maar ook leerzame programma Mensenkennis. Elke week gaan twee bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan: ze schatten het gedrag en de reacties van volwassenen en kinderen in, in allerlei bijzondere situaties. De afleveringen zijn elke donderdag om 20:30 uur op SBS6. Presentator Winston Gerschtanowitz test in dit nieuwe seizoen hoe het is gesteld met de mensenkennis van onder anderen Shelly Sterk, Gerard Ekdom, Fajah Lourens, Hélène Hendriks en Wilfred Genee. De gasten krijgen elke week andere psychologische experimenten en sociale dilemma's voor de kiezen. Hoe reageren gewone mensen op ongewone situaties? Laten mensen zich omkopen? Wat doen mensen als ze gevraagd worden om te liegen? En als ze zien dat iemand geld tekort komt, wie legt er dan bij en wie niet? Kunnen kinderen een geheim bewaren? Om te testen hoe goed hun mensenkennis is, krijgen ze fragmenten te zien waarbij ze moeten inschatten wat de persoon in het filmpje gaat doen. Wie is de 'beste mensenkenner' van Nederland?

Zo 22 april 2018 | 20:30 Nieuw: BankGiro Loterij The Wall

22/04/18 - Show, Een twaalf meter hoge muur met onderaan uiteenlopende geldbedragen, groene en rode ballen die het verschil maken tussen winst of verlies, een achtbaan van emoties en een koppel dat elkaar blindelings...

Een twaalf meter hoge muur met onderaan uiteenlopende geldbedragen, groene en rode ballen die het verschil maken tussen winst of verlies, een achtbaan van emoties en een koppel dat elkaar blindelings zal moeten vertrouwen: dat zijn de ingrediënten van BankGiro Loterij The Wall. In deze zenuwslopende spelshow, vanaf vanavond elke zondag om 20:30 uur op SBS6, proberen koppels met hun algemene kennis, vertrouwen in elkaar en heel veel geluk geldbedragen te winnen die kunnen oplopen tot miljoenen euro's. The Wall wordt gepresenteerd door Winston Gerschtanowitz. De gigantische geldprijzen en de onvoorspelbaarheid van de vallende ballen zorgen ervoor dat de kijker op het puntje van zijn stoel zit. Hoe het spel precies werkt lees je op gids.tv/1962/the-wall.

Gisteren 13:39 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Eergisteren 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Zo 17 november 2019 | 14:11 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Zo 17 november 2019 | 14:10 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Za 16 november 2019 | 14:51 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 39 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Vr 15 november 2019 | 13:51 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Do 14 november 2019 | 13:50 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Wo 13 november 2019 | 13:43 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Di 12 november 2019 | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Ma 11 november 2019 | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Zo 10 november 2019 | 14:10 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Zo 10 november 2019 | 13:50 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Vr 8 november 2019 | 13:46 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Do 7 november 2019 | 13:46 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Wo 6 november 2019 | 13:44 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Di 5 november 2019 | 13:42 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Ma 4 november 2019 | 13:51 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Zo 3 november 2019 | 14:05 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Zo 3 november 2019 | 13:43 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Vr 1 november 2019 | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Do 31 oktober 2019 | 13:51 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Za 26 oktober 2019 | 12:50 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Wo 2 oktober 2019 | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 39 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Di 1 oktober 2019 | 13:46 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 38 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Ma 30 september 2019 | 13:58 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 37 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Vr 27 september 2019 | 13:46 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 36 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Do 26 september 2019 | 13:46 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 35 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Wo 25 september 2019 | 13:49 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 34 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Di 24 september 2019 | 13:46 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 33 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Ma 23 september 2019 | 13:52 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 32 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Vr 20 september 2019 | 13:46 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 31 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Do 19 september 2019 | 13:47 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 30 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Wo 18 september 2019 | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 29 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Di 17 september 2019 | 13:49 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 28 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Ma 16 september 2019 | 13:46 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 27 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Vr 13 september 2019 | 13:48 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 26 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Do 12 september 2019 | 13:50 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 25 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Wo 11 september 2019 | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 24 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Di 10 september 2019 | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 23 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Ma 9 september 2019 | 13:53 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 22 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Vr 6 september 2019 | 13:55 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Do 5 september 2019 | 13:50 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Wo 4 september 2019 | 13:50 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Di 3 september 2019 | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Ma 2 september 2019 | 13:44 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Vr 30 augustus 2019 | 13:49 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Do 29 augustus 2019 | 13:53 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Wo 28 augustus 2019 | 13:53 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Di 27 augustus 2019 | 13:41 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Ma 26 augustus 2019 | 13:56 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Zo 25 augustus 2019 | 13:21 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Vr 23 augustus 2019 | 13:58 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Do 22 augustus 2019 | 13:57 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Wo 21 augustus 2019 | 13:58 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Di 20 augustus 2019 | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Ma 19 augustus 2019 | 14:01 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Vr 16 augustus 2019 | 14:01 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Do 15 augustus 2019 | 16:50 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 26 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Do 15 augustus 2019 | 13:59 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Wo 14 augustus 2019 | 13:58 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Di 13 augustus 2019 | 13:49 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Ma 12 augustus 2019 | 14:09 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Vr 9 augustus 2019 | 16:55 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Vr 9 augustus 2019 | 15:47 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Vr 9 augustus 2019 | 13:59 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 39 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Do 8 augustus 2019 | 14:05 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 38 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Wo 7 augustus 2019 | 14:03 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 37 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Di 6 augustus 2019 | 15:53 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Di 6 augustus 2019 | 13:59 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 36 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Ma 5 augustus 2019 | 16:51 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Ma 5 augustus 2019 | 14:01 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 35 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Vr 2 augustus 2019 | 13:54 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 34 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Do 1 augustus 2019 | 13:55 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 33 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Wo 31 juli 2019 | 13:54 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 32 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Di 30 juli 2019 | 13:50 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 31 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Ma 29 juli 2019 | 16:50 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Ma 29 juli 2019 | 14:07 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 30 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Vr 26 juli 2019 | 13:50 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 29 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Do 25 juli 2019 | 13:58 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 28 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Wo 24 juli 2019 | 16:47 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 39 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Wo 24 juli 2019 | 13:57 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 27 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Di 23 juli 2019 | 16:47 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Di 23 juli 2019 | 13:58 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 26 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Ma 22 juli 2019 | 15:51 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 34 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Ma 22 juli 2019 | 14:00 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 25 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Zo 21 juli 2019 | 12:44 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Vr 19 juli 2019 | 13:59 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 24 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Do 18 juli 2019 | 13:57 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 23 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Wo 17 juli 2019 | 13:58 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 22 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Di 16 juli 2019 | 13:59 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Ma 15 juli 2019 | 13:58 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Vr 12 juli 2019 | 13:48 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Do 11 juli 2019 | 13:58 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Wo 10 juli 2019 | 13:51 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Di 9 juli 2019 | 13:54 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Ma 8 juli 2019 | 13:50 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Vr 5 juli 2019 | 13:54 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Do 4 juli 2019 | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Wo 3 juli 2019 | 13:51 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Di 2 juli 2019 | 13:51 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Ma 1 juli 2019 | 13:51 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Vr 28 juni 2019 | 13:58 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Do 27 juni 2019 | 13:59 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Wo 26 juni 2019 | 13:53 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Di 25 juni 2019 | 13:52 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Ma 24 juni 2019 | 13:54 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Vr 21 juni 2019 | 14:00 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Do 20 juni 2019 | 13:59 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Wo 19 juni 2019 | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 39 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Di 18 juni 2019 | 13:59 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 38 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Ma 17 juni 2019 | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 37 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Za 15 juni 2019 | 23:30 It Takes 2

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Zangwedstrijd waarin bekende Nederlanders samen met professionals duetten zingen. Negen bekende Nederlanders doen datgene wat niemand had verwacht: zingen. De zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis gaan met hun zelf samengesteld team de strijd aan. Het publiek kan rekenen op verrassende stemmen in schitterende duetten.

Za 15 juni 2019 | 13:15 It Takes 2

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Zangwedstrijd waarin bekende Nederlanders samen met professionals duetten zingen. Negen bekende Nederlanders doen datgene wat niemand had verwacht: zingen. De zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis gaan met hun zelf samengesteld team de strijd aan. Het publiek kan rekenen op verrassende stemmen in schitterende duetten.

Vr 14 juni 2019 | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 36 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Do 13 juni 2019 | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 35 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Wo 12 juni 2019 | 13:58 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 34 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Di 11 juni 2019 | 14:05 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 33 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Ma 10 juni 2019 | 14:04 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 32 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Za 8 juni 2019 | 23:30 It Takes 2

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Zangwedstrijd waarin bekende Nederlanders samen met professionals duetten zingen. Negen bekende Nederlanders doen datgene wat niemand van ze had verwacht: zingen. De drie zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis gaan met hun zelf samengestelde team de strijd aan. Het publiek kan rekenen op verrassende stemmen in schitterende duetten.

Za 8 juni 2019 | 13:20 It Takes 2

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Zangwedstrijd waarin bekende Nederlanders samen met professionals duetten zingen. Negen bekende Nederlanders doen datgene wat niemand van ze had verwacht: zingen. De drie zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis gaan met hun zelf samengestelde team de strijd aan. Het publiek kan rekenen op verrassende stemmen in schitterende duetten.

Vr 7 juni 2019 | 20:30 It Takes 2

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Zangwedstrijd waarin bekende Nederlanders samen met professionals duetten zingen. Negen bekende Nederlanders doen datgene wat niemand van ze had verwacht: zingen. De drie zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis gaan met hun zelf samengestelde team de strijd aan. Het publiek kan rekenen op verrassende stemmen in schitterende duetten.

Vr 7 juni 2019 | 14:01 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 31 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Do 6 juni 2019 | 14:01 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 30 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Wo 5 juni 2019 | 13:50 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 29 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Di 4 juni 2019 | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 28 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Ma 3 juni 2019 | 13:53 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 27 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Za 1 juni 2019 | 23:30 It Takes 2

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Zangwedstrijd waarin bekende Nederlanders samen met professionals duetten zingen. In It Takes 2 gaan negen bekende Nederlanders iets doen dat niemand van ze had verwacht namelijk zingen! De drie zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis gaan met hun zelf samengestelde team de strijd aan. Het publiek kan rekenen op verrassende stemmen in schitterende duetten.

Za 1 juni 2019 | 13:05 It Takes 2

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Zangwedstrijd waarin bekende Nederlanders samen met professionals duetten zingen. In It Takes 2 gaan negen bekende Nederlanders iets doen dat niemand van ze had verwacht namelijk zingen! De drie zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis gaan met hun zelf samengestelde team de strijd aan. Het publiek kan rekenen op verrassende stemmen in schitterende duetten.

Vr 31 mei 2019 | 20:30 It Takes 2

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Zangwedstrijd waarin bekende Nederlanders samen met professionals duetten zingen. In It Takes 2 gaan negen bekende Nederlanders iets doen dat niemand van ze had verwacht namelijk zingen! De drie zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis gaan met hun zelf samengestelde team de strijd aan. Het publiek kan rekenen op verrassende stemmen in schitterende duetten.

Vr 31 mei 2019 | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 26 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Do 30 mei 2019 | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 25 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Wo 29 mei 2019 | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 24 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Di 28 mei 2019 | 13:53 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 23 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Ma 27 mei 2019 | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 22 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Vr 24 mei 2019 | 13:52 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Do 23 mei 2019 | 13:52 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Wo 22 mei 2019 | 13:50 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Di 21 mei 2019 | 13:51 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Ma 20 mei 2019 | 13:40 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Vr 17 mei 2019 | 13:55 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Do 16 mei 2019 | 13:59 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Wo 15 mei 2019 | 13:49 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Di 14 mei 2019 | 13:48 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Humaninterestreeks waarin op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Ma 13 mei 2019 | 13:38 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Vr 10 mei 2019 | 13:53 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Do 9 mei 2019 | 13:48 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Do 9 mei 2019 | 09:59 Koffietijd

Het gaat goed met Tim Douwsma! Eind april heeft hij een nieuwe single uitgebracht: Jij gaat met me mee. Daarnaast wordt Tim vader! Het is dus hoog tijd om eens even goed bij te praten met hem. Hoe verloopt de zwangerschap van zijn vriendin? En hoe ziet hij de toekomst voor zich? Negen BN'ers die op tv hun ziel en zaligheid leggen in iets dat ze nóg niet goed kunnen, namelijk: zingen! En daarbij worden ze ook nog eens beoordeeld door een vakjury, je moet het maar durven! Ze doen dit in It Takes 2, onder de bevlogen leiding van... Winston Gerschtanowitz. Samen met Gordon presenteert hij het vierde seizoen van It Takes 2. Hoe vindt Winston het om deze show met - zijn ooit rivaal - Gordon te presenteren? En Winston zat ooit in een boyband. Kan hij zelf nog een beetje zingen? Koffieleuters Jan en Charly zijn er weer en ze hebben versterking meegenomen in de vorm van niemand minder dan Rick Brandsteder. We gaan het met hen hebben over financiën. Geld is een van de grootste relatiekillers en daarom is het goed om dit eens met onze mannen te bespreken. Waar vroeger (getrouwde) stellen al hun geld op een bulk gooiden, is dat tegenwoordig niet meer het geval. Veel stelletjes hebben een eigen bankrekening en soms alleen een gezamenlijke rekening voor de vaste lasten. Moet je aankopen verantwoorden naar je partner? Waar moet je afspraken over maken? En trouwen in gemeenschap van goederen, is dat nog wel van nu?

Wo 8 mei 2019 | 13:48 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Di 7 mei 2019 | 13:44 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Ma 6 mei 2019 | 13:37 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Zo 5 mei 2019 | 13:13 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Za 4 mei 2019 | 23:30 It takes 2

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Realityshow waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. Negen bekende Nederlanders doen iets wat niemand had verwacht: zingen! Bobbi Eden, Jan Joost van Gangelen, Rens Kroes, Harry Piekema, Imanuelle Grives, Lisa Michels, Loes Haverkort, Stefan Jurriens en Pim Muda gaan die uitdaging aan. De drie zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis stellen zélf hun team samen. In de eerste aflevering geven de deelnemers hiervoor eerst een solo-optreden. De professionals kunnen deze optredens niet zien en beoordelen dus enkel de stemmen. Zij kiezen ieder drie BN'er-kandidaten. Een vakkundige jury bestaande uit Edsilia Rombley, Ronnie Flex en Gerard Ekdom beoordeelt alle optredens. De presentatie is in handen van Winston Gerschtanowitz en Gordon.

Za 4 mei 2019 | 13:30 It takes 2

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Realityshow waarin negen bekende Nederlanders zich van een nog onbekende kant laten zien. Negen bekende Nederlanders doen iets wat niemand had verwacht: zingen! Bobbi Eden, Jan Joost van Gangelen, Rens Kroes, Harry Piekema, Imanuelle Grives, Lisa Michels, Loes Haverkort, Stefan Jurriens en Pim Muda gaan die uitdaging aan. De drie zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis stellen zélf hun team samen. In de eerste aflevering geven de deelnemers hiervoor eerst een solo-optreden. De professionals kunnen deze optredens niet zien en beoordelen dus enkel de stemmen. Zij kiezen ieder drie BN'er-kandidaten. Een vakkundige jury bestaande uit Edsilia Rombley, Ronnie Flex en Gerard Ekdom beoordeelt alle optredens. De presentatie is in handen van Winston Gerschtanowitz en Gordon.

Vr 3 mei 2019 | 13:57 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Do 2 mei 2019 | 13:53 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Wo 1 mei 2019 | 13:49 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Di 30 april 2019 | 13:53 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Ma 29 april 2019 | 14:01 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Vr 26 april 2019 | 13:56 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 39 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Do 25 april 2019 | 12:50 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Wo 24 april 2019 | 13:43 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 37 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Di 23 april 2019 | 13:49 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 36 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Ma 22 april 2019 | 13:47 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 35 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Vr 19 april 2019 | 13:53 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 34 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Do 18 april 2019 | 13:47 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 33 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Wo 17 april 2019 | 13:48 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 32 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Di 16 april 2019 | 13:43 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 31 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Ma 15 april 2019 | 13:41 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 30 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Zo 14 april 2019 | 13:50 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Vr 12 april 2019 | 14:00 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 29 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Do 11 april 2019 | 14:00 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 28 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Wo 10 april 2019 | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 27 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Di 9 april 2019 | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 26 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Ma 8 april 2019 | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 25 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Zo 7 april 2019 | 13:44 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 29 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Vr 5 april 2019 | 13:58 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 24 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Do 4 april 2019 | 14:08 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 23 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Wo 3 april 2019 | 13:49 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 22 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Di 2 april 2019 | 13:49 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Ma 1 april 2019 | 13:51 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Zo 31 maart 2019 | 14:40 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 36 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Zo 31 maart 2019 | 11:35 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Vr 29 maart 2019 | 13:58 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Do 28 maart 2019 | 14:06 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Wo 27 maart 2019 | 13:59 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Di 26 maart 2019 | 13:58 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Ma 25 maart 2019 | 13:57 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Zo 24 maart 2019 | 20:01 Postcode Loterij Miljoenenjacht

Seizoen 23 - Aflevering 4 - Spelshow waarin een hoofdprijs te verdienen is van 5 miljoen euro. Deelnemers van de Nationale Postcode Loterij kunnen thuis meespelen met de Postcode Loterij Bingo. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. Ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buurtgenoten die meespelen in de winnende postcode.

Zo 24 maart 2019 | 16:19 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 30 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Zo 24 maart 2019 | 15:13 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 27 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Zo 24 maart 2019 | 13:44 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Zo 24 maart 2019 | 11:38 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Vr 22 maart 2019 | 13:58 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Do 21 maart 2019 | 13:56 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Wo 20 maart 2019 | 13:52 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Di 19 maart 2019 | 13:55 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Ma 18 maart 2019 | 13:56 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Zo 17 maart 2019 | 20:00 Postcode Loterij Miljoenenjacht

Seizoen 23 - Aflevering 3 - Spelshow waarin een hoofdprijs te verdienen is van 5 miljoen euro. Deelnemers van de Nationale Postcode Loterij kunnen thuis meespelen met de Postcode Loterij Bingo. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. Ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buurtgenoten die meespelen in de winnende postcode.

Vr 15 maart 2019 | 16:25 Mag dat?!

Aflevering 8 - Komische spelshow (2019), gepresenteerd door Anita Witzier. Teamkapiteins Jörgen Raymann en Pieter Derks worden bijgestaan door Winston Gerschtanowitz en Sofie van den Enk in de strijd voor een eretitel en een bokaal.

Vr 15 maart 2019 | 14:00 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Do 14 maart 2019 | 22:25 Mag dat?!

Aflevering 8 - Komische spelshow (2019), gepresenteerd door Anita Witzier. Teamkapiteins Jörgen Raymann en Pieter Derks worden bijgestaan door Winston Gerschtanowitz en Sofie van den Enk in de strijd voor een eretitel en een bokaal.

Do 14 maart 2019 | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Wo 13 maart 2019 | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Di 12 maart 2019 | 13:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Ma 11 maart 2019 | 13:54 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Zo 10 maart 2019 | 20:00 Postcode Loterij Miljoenenjacht

Seizoen 23 - Aflevering 2 - Spelshow waarin een hoofdprijs te verdienen is van 5 miljoen euro. Deelnemers van de Nationale Postcode Loterij kunnen thuis meespelen met de Postcode Loterij Bingo. Degene die als eerste een volle Bingokaart heeft, wint hetzelfde geldbedrag als de finalist in de studio. Ditzelfde bedrag wordt ook nog eens verdeeld onder alle buurtgenoten die meespelen in de winnende postcode.

Vr 8 maart 2019 | 13:57 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Do 7 maart 2019 | 13:56 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Wo 6 maart 2019 | 13:46 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Ma 18 februari 2019 | 16:15 BankGiro Loterij The Wall

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Nederlandse spelshow. Een 12 meter hoge muur met onderaan oplopende geldbedragen, groene en rode ballen die het verschil maken tussen winst of verlies, een achtbaan van emoties en een koppel dat elkaar blindelings vertrouwt: dat zijn de ingrediënten van BankGiro Loterij: The Wall. In het tweede seizoen van dit populaire spelprogramma proberen koppels geldbedragen te winnen die kunnen oplopen tot honderdduizenden euro's. Bij welk bedrag valt de rode of de groene bal? Afhankelijk van de algemene kennis van de duo's en hoe goed zij hun partner kennen, vallen er life changing geldbedragen te winnen... of ben je in één klap alles kwijt...

Zo 17 februari 2019 | 20:25 BankGiro Loterij The Wall

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Nederlandse spelshow. Een 12 meter hoge muur met onderaan oplopende geldbedragen, groene en rode ballen die het verschil maken tussen winst of verlies, een achtbaan van emoties en een koppel dat elkaar blindelings vertrouwt: dat zijn de ingrediënten van BankGiro Loterij: The Wall. In het tweede seizoen van dit populaire spelprogramma proberen koppels geldbedragen te winnen die kunnen oplopen tot honderdduizenden euro's. Bij welk bedrag valt de rode of de groene bal? Afhankelijk van de algemene kennis van de duo's en hoe goed zij hun partner kennen, vallen er life changing geldbedragen te winnen... of ben je in één klap alles kwijt...

Zo 17 februari 2019 | 14:43 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Zo 17 februari 2019 | 13:55 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 31 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Ma 11 februari 2019 | 16:15 BankGiro Loterij The Wall

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Nederlandse spelshow. Een 12 meter hoge muur met onderaan oplopende geldbedragen, groene en rode ballen die het verschil maken tussen winst of verlies, een achtbaan van emoties en een koppel dat elkaar blindelings vertrouwt: dat zijn de ingrediënten van 'BankGiro Loterij: The Wall'. In het spelprogramma proberen koppels geldbedragen te winnen die kunnen oplopen tot honderdduizenden euro's. Bij welk bedrag valt de rode of de groene bal? Afhankelijk van de algemene kennis van de duo's en hoe goed zij hun partner kennen, vallen er life changing geldbedragen te winnen... of ben je in één klap alles kwijt...

Ma 11 februari 2019 | 12:44 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 28 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Zo 10 februari 2019 | 20:25 BankGiro Loterij The Wall

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Nederlandse spelshow. Een 12 meter hoge muur met onderaan oplopende geldbedragen, groene en rode ballen die het verschil maken tussen winst of verlies, een achtbaan van emoties en een koppel dat elkaar blindelings vertrouwt: dat zijn de ingrediënten van 'BankGiro Loterij: The Wall'. In het spelprogramma proberen koppels geldbedragen te winnen die kunnen oplopen tot honderdduizenden euro's. Bij welk bedrag valt de rode of de groene bal? Afhankelijk van de algemene kennis van de duo's en hoe goed zij hun partner kennen, vallen er life changing geldbedragen te winnen... of ben je in één klap alles kwijt...

Zo 10 februari 2019 | 14:06 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 30 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Zo 10 februari 2019 | 13:51 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 26 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Ma 4 februari 2019 | 16:15 BankGiro Loterij The Wall

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Nederlandse spelshow. Een 12 meter hoge muur met onderaan oplopende geldbedragen, groene en rode ballen die het verschil maken tussen winst of verlies, een achtbaan van emoties en een koppel dat elkaar blindelings vertrouwt: dat zijn de ingrediënten van 'BankGiro Loterij: The Wall'. In het spelprogramma proberen koppels geldbedragen te winnen die kunnen oplopen tot honderdduizenden euro's. Bij welk bedrag valt de rode of de groene bal? Afhankelijk van de algemene kennis van de duo's en hoe goed zij hun partner kennen, vallen er life changing geldbedragen te winnen... of ben je in één klap alles kwijt...

Ma 4 februari 2019 | 12:45 BankGiro Loterij The Wall

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Nederlandse spelshow. Een 12 meter hoge muur met onderaan oplopende geldbedragen, groene en rode ballen die het verschil maken tussen winst of verlies, een achtbaan van emoties en een koppel dat elkaar blindelings vertrouwt: dat zijn de ingrediënten van 'BankGiro Loterij: The Wall'. In het spelprogramma proberen koppels geldbedragen te winnen die kunnen oplopen tot honderdduizenden euro's. Bij welk bedrag valt de rode of de groene bal? Afhankelijk van de algemene kennis van de duo's en hoe goed zij hun partner kennen, vallen er life changing geldbedragen te winnen... of ben je in één klap alles kwijt...

Zo 3 februari 2019 | 20:25 BankGiro Loterij The Wall

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Nederlandse spelshow. Een 12 meter hoge muur met onderaan oplopende geldbedragen, groene en rode ballen die het verschil maken tussen winst of verlies, een achtbaan van emoties en een koppel dat elkaar blindelings vertrouwt: dat zijn de ingrediënten van 'BankGiro Loterij: The Wall'. In het spelprogramma proberen koppels geldbedragen te winnen die kunnen oplopen tot honderdduizenden euro's. Bij welk bedrag valt de rode of de groene bal? Afhankelijk van de algemene kennis van de duo's en hoe goed zij hun partner kennen, vallen er life changing geldbedragen te winnen... of ben je in één klap alles kwijt...

Zo 3 februari 2019 | 13:48 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 39 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Ma 28 januari 2019 | 16:15 BankGiro Loterij The Wall

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Nederlandse spelshow. Een 12 meter hoge muur met onderaan oplopende geldbedragen, groene en rode ballen die het verschil maken tussen winst of verlies, een achtbaan van emoties en een koppel dat elkaar blindelings vertrouwt: dat zijn de ingrediënten van 'BankGiro Loterij: The Wall'. In het spelprogramma proberen koppels geldbedragen te winnen die kunnen oplopen tot honderdduizenden euro's. Bij welk bedrag valt de rode of de groene bal? Afhankelijk van de algemene kennis van de duo's en hoe goed zij hun partner kennen, vallen er life changing geldbedragen te winnen... of ben je in één klap alles kwijt...

Ma 28 januari 2019 | 12:45 BankGiro Loterij The Wall

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Nederlandse spelshow. Een 12 meter hoge muur met onderaan oplopende geldbedragen, groene en rode ballen die het verschil maken tussen winst of verlies, een achtbaan van emoties en een koppel dat elkaar blindelings vertrouwt: dat zijn de ingrediënten van 'BankGiro Loterij: The Wall'. In het spelprogramma proberen koppels geldbedragen te winnen die kunnen oplopen tot honderdduizenden euro's. Bij welk bedrag valt de rode of de groene bal? Afhankelijk van de algemene kennis van de duo's en hoe goed zij hun partner kennen, vallen er life changing geldbedragen te winnen... of ben je in één klap alles kwijt...

Ma 28 januari 2019 | 12:40 BankGiro Loterij The Wall (aangepaste HH)

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Show

Zo 27 januari 2019 | 20:25 BankGiro Loterij The Wall

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Nederlandse spelshow. Een 12 meter hoge muur met onderaan oplopende geldbedragen, groene en rode ballen die het verschil maken tussen winst of verlies, een achtbaan van emoties en een koppel dat elkaar blindelings vertrouwt: dat zijn de ingrediënten van 'BankGiro Loterij: The Wall'. In het spelprogramma proberen koppels geldbedragen te winnen die kunnen oplopen tot honderdduizenden euro's. Bij welk bedrag valt de rode of de groene bal? Afhankelijk van de algemene kennis van de duo's en hoe goed zij hun partner kennen, vallen er life changing geldbedragen te winnen... of ben je in één klap alles kwijt...

Ma 21 januari 2019 | 12:45 BankGiro Loterij The Wall

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Nederlandse spelshow. Een 12 meter hoge muur met onderaan oplopende geldbedragen, groene en rode ballen die het verschil maken tussen winst of verlies, een achtbaan van emoties en een koppel dat elkaar blindelings vertrouwt: dat zijn de ingrediënten van 'BankGiro Loterij: The Wall'. In het spelprogramma proberen koppels geldbedragen te winnen die kunnen oplopen tot honderdduizenden euro's. Bij welk bedrag valt de rode of de groene bal? Afhankelijk van de algemene kennis van de duo's en hoe goed zij hun partner kennen, vallen er life changing geldbedragen te winnen... of ben je in één klap alles kwijt...

Zo 20 januari 2019 | 20:25 BankGiro Loterij The Wall

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Nederlandse spelshow. Een 12 meter hoge muur met onderaan oplopende geldbedragen, groene en rode ballen die het verschil maken tussen winst of verlies, een achtbaan van emoties en een koppel dat elkaar blindelings vertrouwt: dat zijn de ingrediënten van 'BankGiro Loterij: The Wall'. In het spelprogramma proberen koppels geldbedragen te winnen die kunnen oplopen tot honderdduizenden euro's. Bij welk bedrag valt de rode of de groene bal? Afhankelijk van de algemene kennis van de duo's en hoe goed zij hun partner kennen, vallen er life changing geldbedragen te winnen... of ben je in één klap alles kwijt...

Ma 14 januari 2019 | 12:45 BankGiro Loterij The Wall

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Nederlandse spelshow. Een 12 meter hoge muur met onderaan oplopende geldbedragen, groene en rode ballen die het verschil maken tussen winst of verlies, een achtbaan van emoties en een koppel dat elkaar blindelings vertrouwt: dat zijn de ingrediënten van 'BankGiro Loterij: The Wall'. In het spelprogramma proberen koppels geldbedragen te winnen die kunnen oplopen tot honderdduizenden euro's. Bij welk bedrag valt de rode of de groene bal? Afhankelijk van de algemene kennis van de duo's en hoe goed zij hun partner kennen, vallen er life changing geldbedragen te winnen... of ben je in één klap alles kwijt...

Zo 13 januari 2019 | 15:15 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Zo 13 januari 2019 | 12:08 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Zo 6 januari 2019 | 15:18 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Zo 18 november 2018 | 15:16 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Zo 18 november 2018 | 12:45 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Zo 18 november 2018 | 11:39 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Zo 11 november 2018 | 11:42 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 24 - Realityprogramma. Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Za 20 oktober 2018 | 23:20 Mensenkennis

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Humoristische spelshow

Vr 19 oktober 2018 | 15:05 Mensenkennis

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Humoristische spelshow

Do 18 oktober 2018 | 20:30 Mensenkennis

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Humoristische spelshow

Zo 14 oktober 2018 | 23:30 Mensenkennis

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Humoristische spelshow

Za 13 oktober 2018 | 23:25 Mensenkennis

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Humoristische spelshow

Vr 12 oktober 2018 | 14:10 Mensenkennis

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Humoristische spelshow

Do 11 oktober 2018 | 20:30 Mensenkennis

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Humoristische spelshow

Za 6 oktober 2018 | 23:30 Mensenkennis

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Humoristische spelshow

Vr 5 oktober 2018 | 14:00 Mensenkennis

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Humoristische spelshow

Do 4 oktober 2018 | 20:30 Mensenkennis

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Humoristische spelshow

Za 29 september 2018 | 23:20 Mensenkennis

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Humoristische spelshow

Vr 28 september 2018 | 14:10 Mensenkennis

Herhaling. Seizoen 2 - Aflevering 5 - Humoristische spelshow Presentator Winston Gerschtanowitz test in Mensenkennis hoe het is gesteld met de mensenkennis van bekende Nederlanders De gasten krijgen elke week andere psychologische experimenten en sociale dilemma's voor de kiezen. Hoe reageren gewone mensen op ongewone situaties? Laten mensen zich omkopen? Om te testen hoe goed hun mensenkennis is, krijgen ze fragmenten te zien waarbij ze moeten inschatten wat de persoon in het filmpje gaat doen.

Do 27 september 2018 | 20:30 Mensenkennis

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Humoristische spelshow Presentator Winston Gerschtanowitz test in Mensenkennis hoe het is gesteld met de mensenkennis van bekende Nederlanders De gasten krijgen elke week andere psychologische experimenten en sociale dilemma's voor de kiezen. Hoe reageren gewone mensen op ongewone situaties? Laten mensen zich omkopen? Om te testen hoe goed hun mensenkennis is, krijgen ze fragmenten te zien waarbij ze moeten inschatten wat de persoon in het filmpje gaat doen.

Za 22 september 2018 | 23:25 Mensenkennis

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Humoristische spelshow

Vr 21 september 2018 | 14:10 Mensenkennis

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Humoristische spelshow

Do 20 september 2018 | 20:30 Mensenkennis

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Humoristische spelshow Presentator Winston Gerschtanowitz test in Mensenkennis hoe het is gesteld met de mensenkennis van twee bekende Nederlanders. De gasten krijgen elke week andere psychologische experimenten en sociale dilemma’s voor de kiezen. Hoe reageren gewone mensen op ongewone situaties? Laten mensen zich omkopen? Om te testen hoe goed hun mensenkennis is, krijgen ze fragmenten te zien waarbij ze moeten inschatten wat de persoon in het filmpje gaat doen.

Za 15 september 2018 | 23:00 Mensenkennis

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Humoristische spelshow

Vr 14 september 2018 | 14:05 Mensenkennis

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Humoristische spelshow

Do 13 september 2018 | 20:30 Mensenkennis

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Humoristische spelshow

Za 8 september 2018 | 22:50 Mensenkennis

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Humoristische spelshow

Vr 7 september 2018 | 14:05 Mensenkennis

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Humoristische spelshow

Do 6 september 2018 | 20:30 Mensenkennis

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Humoristische spelshow

Zo 2 september 2018 | 18:20 Mensenkennis

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Humoristische spelshow

Za 1 september 2018 | 23:05 Mensenkennis

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Humoristische spelshow

Vr 31 augustus 2018 | 14:05 Mensenkennis

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Humoristische spelshow

Zo 26 augustus 2018 | 13:35 BankGiro Loterij The Wall

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Nederlandse spelshow

Zo 19 augustus 2018 | 23:30 BankGiro Loterij The Wall

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Nederlandse spelshow

Zo 19 augustus 2018 | 13:35 BankGiro Loterij The Wall

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Nederlandse spelshow

Zo 12 augustus 2018 | 23:30 BankGiro Loterij The Wall

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Nederlandse spelshow

Za 21 juli 2018 | 23:00 Circus Gerschtanowitz

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Show. Winston en Renate Gerschtanowitz ontvangen een enorme diversiteit aan bijzondere, gekke, creatieve deelnemers en acts die het steeds met twee of drie tegen elkaar opnemen.

Zo 1 juli 2018 | 20:30 Mensenkennis

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Humoristische spelshow. Gasten: Remy Bonjasky en Laura Dekker.

Ma 25 juni 2018 | 14:10 Mensenkennis

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Humoristische spelshow. Gasten: Do en Martijn Fisscher.

Zo 24 juni 2018 | 20:30 Mensenkennis

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Humoristische spelshow. Gasten: Do en Martijn Fisscher.

Za 23 juni 2018 | 23:05 Circus Gerschtanowitz

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Show. Winston en Renate Gerschtanowitz ontvangen een enorme diversiteit aan bijzondere, gekke, creatieve deelnemers en acts die het steeds met twee of drie tegen elkaar opnemen.

Ma 18 juni 2018 | 14:10 Mensenkennis

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Humoristische spelshow. In deze humoristische spelshow test presentator Winston Gerschtanowitz de mensenkennis van bekende Nederlanders. Hoe reageren mensen op verschillende situaties? Sociale dilemma's, psychologische experimenten, grappige filmpjes, gekke confrontaties op straat en bijzondere gasten in de studio: dat zijn de ingrediënten van Mensenkennis. Iedere week gaan andere BN'ers in de studio met elkaar de strijd aan en aan het einde van de uitzending blijkt wie de meeste Mensenkennis heeft. In deze uitzending zijn Nicolien Sauerbreij en Nick Schilder te gast.

Zo 17 juni 2018 | 20:30 Mensenkennis

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Humoristische spelshow. In deze humoristische spelshow test presentator Winston Gerschtanowitz de mensenkennis van bekende Nederlanders. Hoe reageren mensen op verschillende situaties? Sociale dilemma's, psychologische experimenten, grappige filmpjes, gekke confrontaties op straat en bijzondere gasten in de studio: dat zijn de ingrediënten van Mensenkennis. Iedere week gaan andere BN'ers in de studio met elkaar de strijd aan en aan het einde van de uitzending blijkt wie de meeste Mensenkennis heeft. In deze uitzending zijn Nicolien Sauerbreij en Nick Schilder te gast.

Ma 11 juni 2018 | 14:05 Mensenkennis

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Humoristische spelshow

Zo 10 juni 2018 | 20:30 Mensenkennis

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Humoristische spelshow

Ma 4 juni 2018 | 14:10 Mensenkennis

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Humoristische spelshow

Zo 3 juni 2018 | 20:30 Mensenkennis

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Humoristische spelshow

Zo 3 juni 2018 | 17:55 BankGiro Loterij The Wall

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Nederlandse spelshow

Zo 3 juni 2018 | 16:10 BankGiro Loterij The Wall

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Nederlandse spelshow

Vr 1 juni 2018 | 23:50 BankGiro Loterij The Wall

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Nederlandse spelshow

Ma 28 mei 2018 | 14:55 BankGiro Loterij The Wall

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Nederlandse spelshow

Zo 27 mei 2018 | 20:30 BankGiro Loterij The Wall

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Nederlandse spelshow

Zo 27 mei 2018 | 18:00 BankGiro Loterij The Wall

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Nederlandse spelshow

Zo 27 mei 2018 | 16:20 BankGiro Loterij The Wall

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Nederlandse spelshow

Vr 25 mei 2018 | 23:50 BankGiro Loterij The Wall

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Nederlandse spelshow

Ma 21 mei 2018 | 15:00 BankGiro Loterij The Wall

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Nederlandse spelshow

Zo 20 mei 2018 | 20:30 BankGiro Loterij The Wall

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Nederlandse spelshow

Vr 20 april 2018 | 11:10 Tijd voor MAX

Aflevering 73 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen: Met: Jan Taminiau's creaties in Utrecht, Nick & Simon in de Ziggo Dome en Winston Gerschtanowitz presenteert nieuwe quiz.

Do 19 april 2018 | 19:05 Tijd voor MAX

Aflevering 73 - Nieuws- en actualiteitenmagazine, met Martine van Os en Sybrand Niessen: Met: Jan Taminiau's creaties in Utrecht, Nick & Simon in de Ziggo Dome en Winston Gerschtanowitz presenteert nieuwe quiz.

Zo 1 april 2018 | 23:34 Bestemming

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Reismagazine waarin Postcode Loterij-ambassadeurs verschillende projecten bezoeken: Postcode Loterij-ambassadeur Winston Gerschtanowitz gaat naar Rwanda en bezoekt Akagera National Park, een van de mooiste savannewildparken in Centraal-Afrika. Hij ziet hoe het park beheerd wordt door African Parks met als doel om het geheel ecologisch, economisch en sociaal te verduurzamen. Winston gaat op zoek naar de Big Five en ziet hoe rangers hun werk doen en stropers opsporen.

Za 31 maart 2018 | 15:21 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Realityprogramma: Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Zo 25 maart 2018 | 13:16 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityprogramma: Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Zo 18 maart 2018 | 14:22 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 28 - Realityprogramma: Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

Zo 18 maart 2018 | 12:15 De bloemenstal

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Realityprogramma: Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen.

 Meer