Winnaar op tv (tv-tip)

Overmorgen | 20:20 Zomergasten: Jaap Goudsmit

Overmorgen - Informatief, Vanavond is viroloog en epidemioloog Jaap Goudsmit te gast bij Janine Abbring in Zomergasten ...

Vanavond is viroloog en epidemioloog Jaap Goudsmit te gast bij Janine Abbring in Zomergasten om te vertellen over zijn ideale televisieavond. Overleven Goudsmits thema voor de avond is overleven. Zijn overlevingsstrategie is er een van leren en nieuwsgierig zijn, maar het gaat ook over wat te doen om letterlijk te overleven. Toeval Een avond waarbij we in het hoofd van Nobelprijswinnaars kruipen en waarin we oorzaak en gevolg leren onderscheiden van toeval. Chaos Als je ergens middenin zit, lijkt het een chaos, maar naarmate de tijd verstrijkt, lijkt alles ordelijk op zijn plaats te vallen. Zo zal het ook gaan met de coronacrisis. Lees meer over wie Jaap Goudsmit is en wat je kunt verwachten van de uitzending op gids.tv/9454/jaap-goudsmit-zomergasten.

Je vindt hier de programma's van Winnaar op tv We hebben de volgende programma's voor Winnaar Zomergasten: Jaap Goudsmit: Overmorgen - Informatief, Vanavond is viroloog en epidemioloog Jaap Goudsmit te gast bij Janine Abbring in Zomergasten. Through the Wormhole with Morgan Freeman: Wetenschap, Seizoen 4 Aflevering 8 Is There a God Particle? Ontdek samen met Oscarwinnaar Morgan Freeman het verhaal. Through the Wormhole with Morgan Freeman: Wetenschap, Seizoen 4 Aflevering 9 Did God Create Evolution? Oscarwinnaar Morgan Freeman verkent de theorie van. Ik Weet Er Alles Van!: Spelshow, Amusement, Seizoen 2 Aflevering 40 Quiz waarin zes kandidaten onder leiding van Ruben Nicolai vier dagen. 5MinutenShow: Spelshow, Serie, Jeugd, Aflevering 10 Dagelijkse spelshow waarin zwerfafval en afvalscheiding centraal staan. Vier. Bak mee met MAX: Informatief, Seizoen 2018 Aflevering 6 van 18 Pavlova met rood fruit en advocaat Een koekje of een taartje af en toe. Bak mee met MAX: Informatief, Seizoen 2018 Aflevering 6 van 18 Pavlova met rood fruit en advocaat Een koekje of een taartje af en toe. Zafari: Jeugd, Slechte winnaars/Een boom voor twee Animatieserie over een bijzondere groep wilde dieren in Afrika. Aan de voet. 5MinutenShow: Spelshow, Serie, Jeugd, Aflevering 11 Dagelijkse spelshow waarin zwerfafval en afvalscheiding centraal staan. Vier. Crimson Peak: IMDB * 6.5 - Film, Crimson Peak is een Amerikaanse en Canadese fantasy en horrorfilm uit het jaar 2015. Deze productie is geregisseerd Guillermo del Toro (bekend van films zoals Oscarwinnaar 'The Shape of Water' en 'Pan's Labyrinth'). De hoofdrollen.

Winnaar op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 10:53 Ik Weet Er Alles Van!

Seizoen 2 - Aflevering 40 Quiz waarin zes kandidaten onder leiding van Ruben Nicolai vier dagen tegen elkaar strijden. Elke deelnemer heeft zijn of haar eigen specialisme, maar naast feitenkennis speelt ook mensenkennis een rol. De deelnemers kunnen elkaar uitdagen tot een duel en er valt een groot geldbedrag te verdienen voor de winnaar.

Vandaag | 12:40 Bak mee met MAX

Seizoen 2018 - Aflevering 6 van 18 - Pavlova met rood fruit en advocaat Een koekje of een taartje af en toe kan een heerlijke traktatie zijn. En als je het zelf maakt, is het vaak nóg lekkerder. Hans Spitsbaard, winnaar van Heel Holland Bakt (2017), geeft een toegankelijk zoet recept, zodat je in het weekend vol inspiratie aan de bak kunt. Altijd met een stap voor stap uitleg, zodat de beginnende thuisbakker er ook chocola van kan maken. Tijd om je familie, vrienden, buren en natuurlijk jezelf eens flink te verwennen met iets heerlijks uit de eigen oven. Oven aan, schort om en bak mee met MAX!

Vandaag | 14:15 Bak mee met MAX

Seizoen 2018 - Aflevering 6 van 18 - Pavlova met rood fruit en advocaat Een koekje of een taartje af en toe kan een heerlijke traktatie zijn. En als je het zelf maakt, is het vaak nóg lekkerder. Hans Spitsbaard, winnaar van Heel Holland Bakt (2017), geeft een toegankelijk zoet recept, zodat je in het weekend vol inspiratie aan de bak kunt. Altijd met een stap voor stap uitleg, zodat de beginnende thuisbakker er ook chocola van kan maken. Tijd om je familie, vrienden, buren en natuurlijk jezelf eens flink te verwennen met iets heerlijks uit de eigen oven. Oven aan, schort om en bak mee met MAX!

Vandaag | 15:16 Zafari

Slechte winnaars/Een boom voor twee Animatieserie over een bijzondere groep wilde dieren in Afrika. Aan de voet van de Kilimanjaro bevindt zich een geheime vallei, waar de dieren op magische wijze de vacht of veren van een ander dier hebben gekregen. Samen leren ze nieuwe dingen, hebben ze veel plezier en zijn ze trots op hoe uniek ze zijn.

Morgen | 11:00 Superkids

Seizoen 1 Wendy van Dijk en Johnny de Mol presenteren het nieuwe seizoen van Superkids. In deze spectaculaire en tegelijk ook ontroerende talentenjacht nemen kinderen tussen de 8 en 14 jaar, die allemaal een uitzonderlijk talent hebben, het tegen elkaar op. Van zang en dans tot acrobatiek en instrumentale acts, alles mag, als ze er maar heel goed in zijn. De jury bestaat uit Juvat Westendorp, Wibi Soerjadi, Maan en Gordon. Samen met een publieksjury bepalen deze vakmensen welk kind Superkid 2019 wordt. In de finale van Superkids strijden 12 acts om de titel 'Superkid 2019'. De winnaar wordt bepaald door een 50-koppige publieksjury én de vakjury. Welke act verbaast het meest en wint de studiebeurs van EUR 25.000?

Morgen | 20:01 All Together Now

Aflevering 4 Muzikale hitshow waarin het niet alleen om de beste stem draait, maar ook om het beste optreden. De deelnemers treden op voor 100 muziekprofessionals, aangevoerd Gerard Joling. Het doel: ervoor zorgen dat zo veel mogelijk van 'de 100' opstaan en uit volle borst meezingen. Het aantal meezingers en swingers bepaalt hoe goed de deelnemer heeft gepresteerd. Degene met de hoogste score is de winnaar van de aflevering.

Overmorgen | 04:00 Ruimtekuikens in de ruimte

Ultieme Niven / Kamp Spookiebroek Finley activeert per ongeluk het "Toernooi van ultieme winnaars". / De leerlingen gaan op survivalkamp. Finley neemt een enorme rugzakmachine met allerlei technologie mee.

Overmorgen | 06:05 Hugo IMDb: 7.5

Overmorgen - IMDB * 7.5 - Film, Weesjongetje Hugo is een klokkenluider en kruimeldief die in de muren van een druk treinstation in Parijs woont. Om te overleven moet hij geheimen bewaren en anoniem blijven. Maar wanneer hij een bijzonder meisje ...

Weesjongetje Hugo is een klokkenluider en kruimeldief die in de muren van een druk treinstation in Parijs woont. Om te overleven moet hij geheimen bewaren en anoniem blijven. Maar wanneer hij een bijzonder meisje ontmoet, wordt zijn dekmantel in gevaar gebracht. Een cryptische tekening, notitieblok, gestolen sleutel, mechanische man en een verborgen boodschap van zijn overleden vader vormen de ingrediënten van het mysterie dat Hugo omringt. Deze prachtige familiefilm van Oscarwinnaar Martin Scorsese ('The Departed') is een ode aan de vroege cinema, in het bijzonder het werk van de Fransman George Méliès (1861 - 1938). De film kreeg elf Oscarnominaties, waaronder voor Beste Film en Beste Regie. Uiteindelijk wist Hugo vijf Oscars in de wacht te slepen, voornamelijk in de technische categorieën. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/hugo

Overmorgen | 19:20 VriendenLoterij De Winnaars

Seizoen 15 - Aflevering 32 Winnaars van de VriendenLoterij worden verrast met een mooie prijs.

Ma 10 augustus 2020 | 12:50 Lummels

Gigagladiator In het oude Rome wordt de magere Linius opgepakt als hij eten steelt voor zijn hongerige zusje. Nu moet hij vechten in de arena tegen de brute gladiator Brutus Gaius. De Lummels helpen hem. De jongens vinden het beter als Liloe niet meevecht: ze is toch een meisje? Maar uitgerekend zij krijgt een idee waardoor Linius als winnaar de arena verlaat.

Ma 10 augustus 2020 | 16:50 LEGO Friends: Girls On A Mission

De winnaar zingt Door Andrea's focus op het winnen van de HLC Talentenjacht, verliest ze de focus op wat echt belangrijk is. Hierdoor verliest ze kostbare punten.

Ma 10 augustus 2020 | 20:00 Ik Weet Er Alles Van!

Seizoen 2 - Aflevering 41 Quiz waarin zes kandidaten onder leiding van Ruben Nicolai vier dagen tegen elkaar strijden. Elke deelnemer heeft zijn of haar eigen specialisme, maar naast feitenkennis speelt ook mensenkennis een rol. De deelnemers kunnen elkaar uitdagen tot een duel en er valt een groot geldbedrag te verdienen voor de winnaar.

Di 11 augustus 2020 | 10:50 Ik Weet Er Alles Van!

Seizoen 2 - Aflevering 41 Quiz waarin zes kandidaten onder leiding van Ruben Nicolai vier dagen tegen elkaar strijden. Elke deelnemer heeft zijn of haar eigen specialisme, maar naast feitenkennis speelt ook mensenkennis een rol. De deelnemers kunnen elkaar uitdagen tot een duel en er valt een groot geldbedrag te verdienen voor de winnaar.

Di 11 augustus 2020 | 20:00 Ik Weet Er Alles Van!

Seizoen 2 - Aflevering 42 Quiz waarin zes kandidaten onder leiding van Ruben Nicolai vier dagen tegen elkaar strijden. Elke deelnemer heeft zijn of haar eigen specialisme, maar naast feitenkennis speelt ook mensenkennis een rol. De deelnemers kunnen elkaar uitdagen tot een duel en er valt een groot geldbedrag te verdienen voor de winnaar.

 Meer

Winnaar op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 08:24 Through the Wormhole with Morgan Freeman

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Is There a God Particle? Ontdek samen met Oscarwinnaar Morgan Freeman het verhaal over de jacht van wetenschappers op een elementair deeltje dat zou verklaren hoe materie in het heelal is ontstaan.

Vandaag | 09:12 Through the Wormhole with Morgan Freeman

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Did God Create Evolution? Oscarwinnaar Morgan Freeman verkent de theorie van intelligent ontwerp en toetst deze aan het nieuwste empirische bewijs.

Vandaag | 11:55 5MinutenShow

Aflevering 10 Dagelijkse spelshow waarin zwerfafval en afvalscheiding centraal staan. Vier kinderen uit een gemeente krijgen samen met Ruben of Pauline een ludieke, grappige, creatieve of spannende opdracht. Gaan ze naar huis met een winnaarspakket of wordt het 't verliezers-T-shirt?

Vandaag | 19:04 5MinutenShow

Aflevering 11 Dagelijkse spelshow waarin zwerfafval en afvalscheiding centraal staan. Vier kinderen uit een gemeente krijgen samen met Ruben of Pauline een ludieke, grappige, creatieve of spannende opdracht. Gaan ze naar huis met een winnaarspakket of wordt het 't verliezers-T-shirt?

Vandaag | 22:50 Crimson Peak IMDb: 6.5

IMDB * 6.5 - Film, Crimson Peak is een Amerikaanse en Canadese fantasy en horrorfilm uit het jaar 2015. Deze productie is geregisseerd Guillermo del Toro (bekend van films zoals Oscarwinnaar 'The Shape of Water' en 'Pan's Labyrinth'). De hoofdrollen ...

Crimson Peak is een Amerikaanse en Canadese fantasy- en horrorfilm uit het jaar 2015. Deze productie is geregisseerd Guillermo del Toro (bekend van films zoals Oscarwinnaar 'The Shape of Water' en 'Pan's Labyrinth'). De hoofdrollen worden vertolkt door Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Charlie Hunnam en Tom Hiddleston. Net 5 zendt vanavond de sfeervolle horrorfilm Crimson Peak uit. Op jonge leeftijd verloor Edith (Mia Wasikowska) op tragische wijze haar moeder. Die komt 's nachts terug, met zwarte klauwen morrelend aan de deur en onheilspellend fluisterend 'Pas op voor Crimson Peak'. Edith valt voor een Britse vreemdeling, die haar na de gewelddadige dood van haar vader meeneemt naar zijn gotische villa bovenop een berg. Daar delft hij rode aarde, die als bloed afsteekt tegen de sneeuw. Zusterlief (Jessica Chastain) is minder blij met de komst van de prachtige blondine, met wie ze haar broer moet delen. Ook dwaalt Edith met een kandelaar rond in nadrukkelijk verboden en duistere vertrekken. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/crimson-peak

Vandaag | 23:30 Through the Wormhole with Morgan Freeman

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Is There a God Particle? Ontdek samen met Oscarwinnaar Morgan Freeman het verhaal over de jacht van wetenschappers op een elementair deeltje dat zou verklaren hoe materie in het heelal is ontstaan.

Morgen | 00:20 Through the Wormhole with Morgan Freeman

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Did God Create Evolution? Oscarwinnaar Morgan Freeman verkent de theorie van intelligent ontwerp en toetst deze aan het nieuwste empirische bewijs.

Morgen | 12:35 The Graham Norton Show

Seizoen 22 Met Oscarwinnaar Tom Hanks, die te zien is in Steven Spielbergs nieuwe film 'The Post', kampioen bij de zwaargewichten Anthony Joshua en 'Game of Thrones'-ster Maisie Williams. De Zweedse zussen achter First Aid Kit komen ook langs en brengen 'It's a Shame'.

Morgen | 19:05 5MinutenShow

Aflevering 12 Dagelijkse spelshow waarin zwerfafval en afvalscheiding centraal staan. Vier kinderen uit een gemeente krijgen samen met Ruben of Pauline een ludieke, grappige, creatieve of spannende opdracht. Gaan ze naar huis met een winnaarspakket of wordt het 't verliezers-T-shirt?

Morgen | 20:50 Asterix en de Olympische Spelen IMDb: 5.2

Morgen - IMDB * 5.2 - Film, Het verhaal begint wanneer de jonge Galliër Alafolix verneemt dat de winnaar van de Olympische Spelen met de Griekse schone Irina mag trouwen, wil hij koste wat het kost deelnemen. Hij roept de hulp in van Asterix en ...

Het verhaal begint wanneer de jonge Galliër Alafolix verneemt dat de winnaar van de Olympische Spelen met de Griekse schone Irina mag trouwen, wil hij koste wat het kost deelnemen. Hij roept de hulp in van Asterix en Obelix en samen trekken ze naar Griekenland. Ze denken dat hun krachtige toverdrankje hen moeiteloos doorheen de Olympische Spelen zal loodsen, maar al snel blijkt dat stimulerende middelen verboden zijn. Daarbovenop moeten ze het ook nog opnemen tegen Brutus, de sluwe zoon van Caesar, die ook alles wil doen om de liefde van Irina te veroveren. Maar dit gaat niet zonder slag of stoot. Asterix en de Olympische Spelen ('Astérix aux Jeux Olympiques') is een Frans-Duits-Spaans-Italiaans-Belgische avonturen- en komediefilm uit het jaar 2008. Met onder andere Clovis Cornillac, Gérard Depardieu en Alain Delon in de hoofdrol. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/asterix-en-de-olympische-spelen

Morgen | 22:30 Bellator

Seizoen 2020 - Aflevering 243 - Chandler vs Henderson II Live vanuit Mohegan Sun Arena: Voormalig MMA-wereldkampioenen Michael Chandler en Benson Henderson gaan nogmaals de strijd met elkaar aan. Na hun eerste gevecht koos slechts een krappe meerderheid van de jury voor Chandler als winnaar.

Overmorgen | 04:00 Ruimtekuikens in de ruimte

Ultieme Niven / Kamp Spookiebroek Finley activeert per ongeluk het "Toernooi van ultieme winnaars". / De leerlingen gaan op survivalkamp. Finley neemt een enorme rugzakmachine met allerlei technologie mee.

Overmorgen | 07:00 Gloves Off

Overmorgen - Comedy, Film, Na de plotselinge dood van zijn bokstrainer erft Doug een Engelse sportschool met een hoge schuldenlast en een gemengde groep aspirant vechters. Wanneer een zigeunerin vraagt om haar stuntelende reusachtige broer te ...

Na de plotselinge dood van zijn bokstrainer erft Doug een Engelse sportschool met een hoge schuldenlast en een gemengde groep aspirant-vechters. Wanneer een zigeunerin vraagt om haar stuntelende reusachtige broer te trainen, stemt Doug met tegenzin toe. Het gaat om een bokswedstrijd met blote vuisten tegen de nog onverslagen en eveneens monsterlijke 'Zigeuner Koning'. Met een geldprijs van 100.000 pond voor de winnaar, gaan Doug en zijn bende underdogs richting het noorden op een hilarische roadtrip naar de Appleby Horse Fair.

Overmorgen | 14:35 Inspector Morse

Aflevering 6 van 33 - The setting of the sun Een groep buitenlandse studenten komt in Oxford een zomercursus volgen. Morse wordt door de knappe Dr. Jane Robson gevraagd om tijdens een welkomstdineetje de prijs te overhandigen aan de winnaar van een kruiswoordwedstrijd. Maar tijdens het etentje wordt een Japanse student op een gruwelijke, schijnbaar rituele manier vermoord. De hoofdverdachten hebben allemaal een perfect alibi: Morse heeft zelf kunnen vaststellen dat ze allen aanwezig waren op het diner. De charmante Dr. Robson gedraagt zich wel een beetje geprikkeld en onzeker, maar Morse wijt dat aan het recente overlijden van haar vader, die werd achtervolgd door een pijnlijk oorlogsverleden in Japans gevangenschap. Dan is er de sinistere Duitse student, die volgens Morse iets te verbergen heeft. Terwijl Morse en Lewis de zaak onderzoeken, komt alvast een mogelijk motief aan het licht: drugsmokkel. Ze worden ook geconfronteerd met de directeur van het college waar de studenten verblijven, de bepaald onvriendelijke en weinig behulpzame Sir Wilfred Mulryne. Maar voor de twee detectives ook maar één concreet spoor hebben gevonden, vallen er twee nieuwe doden en wordt de zaak steeds geheimzinniger...

Overmorgen | 16:45 Tommy's Honour IMDb: 6.3

Overmorgen - IMDB * 6.3 - Drama, Biography, Romance, Biopic, Film, Dit waargebeurde verhaal speelt zich af in het Schotland van 1866. De vijftienjarige Tommy Morris is de zoon van Tom, golflegende van de Royal & Ancient Golf Club. Tom senior is ...

Dit waargebeurde verhaal speelt zich af in het Schotland van 1866. De vijftienjarige Tommy Morris is de zoon van Tom, golflegende van de Royal & Ancient Golf Club. Tom senior is winnaar van het eerste golftoernooi ooit, in 1860. Maar het ziet er naar uit dat het talent wordt doorgegeven aan Tommy, die golf in zijn tienerjaren extreem populair maakt. Tommy's Honour is een Amerikaanse dramafilm uit het jaar 2016. Deze productie is geregisseerd door Jason Connery. Met Sam Neill, Peter Mullan, Jack Lowden en Ophelia Lovibond in de hoofdrol. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/tommys-honour

Overmorgen | 19:00 5MinutenShow

Aflevering 13 Dagelijkse spelshow waarin zwerfafval en afvalscheiding centraal staan. Vier kinderen uit een gemeente krijgen samen met Ruben of Pauline een ludieke, grappige, creatieve of spannende opdracht. Gaan ze naar huis met een winnaarspakket of wordt het 't verliezers-T-shirt?

Overmorgen | 21:35 Drag Race Thailand

Seizoen 2 - Aflevering 11 Nog één zinderende aflevering voor de grote finale! De vijf overgebleven queens moeten een lied opnemen en een bijbehorende videoclip maken. Wie verovert een plekje in de top drie en wordt uitgeroepen tot de winnaar van seizoen twee van Drag Race Thailand?

Ma 10 augustus 2020 | 01:42 Drag Race Thailand

Seizoen 2 - Aflevering 11 Nog één zinderende aflevering voor de grote finale! De vijf overgebleven queens moeten een lied opnemen en een bijbehorende videoclip maken. Wie verovert een plekje in de top drie en wordt uitgeroepen tot de winnaar van seizoen twee van Drag Race Thailand?

Ma 10 augustus 2020 | 11:55 5MinutenShow

Aflevering 14 Dagelijkse spelshow waarin zwerfafval en afvalscheiding centraal staan. Vier kinderen uit een gemeente krijgen samen met Ruben of Pauline een ludieke, grappige, creatieve of spannende opdracht. Gaan ze naar huis met een winnaarspakket of wordt het 't verliezers-T-shirt?

Ma 10 augustus 2020 | 16:45 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 201 van 240 - De Koelkast Iedereen in het gezin Watterson heeft vanavond een programma op tv dat hij of zij wil zien. Maar er is maar één afstandsbediening. De familie verzint de gekste dingen om het apparaatje te bemachtigen./Mam probeert haar hele gezin beter te laten presteren. Als Gumball daar niet aan wil meedoen verzint ze een extreem trainingsprogramma om haar zoon te leren om een winnaar te worden.

Ma 10 augustus 2020 | 16:55 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 202 van 240 - De Afstandsbediening Iedereen in het gezin Watterson heeft vanavond een programma op tv dat hij of zij wil zien. Maar er is maar één afstandsbediening. De familie verzint de gekste dingen om het apparaatje te bemachtigen./Mam probeert haar hele gezin beter te laten presteren. Als Gumball daar niet aan wil meedoen verzint ze een extreem trainingsprogramma om haar zoon te leren om een winnaar te worden.

Ma 10 augustus 2020 | 17:45 The Young and Prodigious T.S. Spivet IMDb: 7.1

10/08 - IMDB * 7.1 - Film, 'The Young and Prodigious T.S. Spivet' is een Australische, Canadese en Franse drama en avonturenfilm uit het jaar 2013. Met Kyle Catlett, Helena Bonham Carter en Robert Maillet in de hoofdrol. Deze productie is gebaseerd ...

'The Young and Prodigious T.S. Spivet' is een Australische, Canadese en Franse drama- en avonturenfilm uit het jaar 2013. Met Kyle Catlett, Helena Bonham Carter en Robert Maillet in de hoofdrol. Deze productie is gebaseerd op de gelauwerde bestseller 'The Selected Works Of T.S. Spivet' van Reif Larsen uit 2009. De avonturen van de jongen T.S. Spivet. Hij woont op een ranch in Montana met zijn moeder die geobsedeerd is door de morfologie van kevers, zijn vader (een cowboy die honderd jaar te laat is geboren) en zijn 14-jarige zus die ervan droomt Miss America te worden. T.S. is een wonderkind met een passie voor cartografie en wetenschappelijke uitvindingen. Op een dag krijgt hij een onverwacht telefoontje van het Smithsonian Museum. Hij krijgt te horen dat hij de winnaar van een zeer prestigieuze prijs is voor zijn ontdekking van een machine die uit zichzelf blijft bewegen. Hij wordt uitgenodigd op een receptie waar hij een speech moet geven. Zonder iemand op de hoogte te brengen trekt hij met een goederentrein door de Verenigde Staten met als eindbestemming Washington DC. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-young-and-prodigious-ts-spivet

Ma 10 augustus 2020 | 19:00 5MinutenShow

Aflevering 15 Dagelijkse spelshow waarin zwerfafval en afvalscheiding centraal staan. Vier kinderen uit een gemeente krijgen samen met Ruben of Pauline een ludieke, grappige, creatieve of spannende opdracht. Gaan ze naar huis met een winnaarspakket of wordt het 't verliezers-T-shirt?

Di 11 augustus 2020 | 08:45 The Company Men

11/08 - Film, Bobby Walker heeft een goede baan, een nog beter salaris, een mooie vrouw en lieve kinderen. Maar na een reorganisatie staat hij samen met zijn collega's Phil en Gene op straat. Plotseling moeten de drie mannen hun rol als kostwinnaar, ...

Bobby Walker heeft een goede baan, een nog beter salaris, een mooie vrouw en lieve kinderen. Maar na een reorganisatie staat hij samen met zijn collega's Phil en Gene op straat. Plotseling moeten de drie mannen hun rol als kostwinnaar, echtgenoot en vader herzien. Opeens zit Bobby aan tafel met carrièrecoaches, moet hij zijn geliefde auto verkopen en kan hij hun grote huis niet meer betalen. Bobby zet al zijn trots opzij om een baantje te accepteren bij zijn zwager, de zelfstandige aannemer Jack. Ondanks alle tegenslagen groeit het inzicht dat er meer is in het leven dan de golfbaan en het azen op de beste, grootste businessdeals.

Di 11 augustus 2020 | 11:55 5MinutenShow

Aflevering 16 Dagelijkse spelshow waarin zwerfafval en afvalscheiding centraal staan. Vier kinderen uit een gemeente krijgen samen met Ruben of Pauline een ludieke, grappige, creatieve of spannende opdracht. Gaan ze naar huis met een winnaarspakket of wordt het 't verliezers-T-shirt?

Di 11 augustus 2020 | 17:58 RuPaul's Drag Race All Stars

Seizoen 2 - Aflevering 8 - All Stars Supergroup De winnaar van RuPaul's Drag Race All Stars wordt gekroond. Maar eerst moeten de queens een rap schrijven en laten horen op de muziek van RuPauls nieuwe hitsingle en langskomen in RuPauls podcast met Michelle Visage.

Di 11 augustus 2020 | 18:00 Voetbal: UEFA Champions League Dagjournaal

De beste 8 ploegen van Europa strijden deze dagen in Portugal voor de eindzege in de Champions League 2019/20. In dit Dagjournaal ziet u dagelijks het laatste nieuws, achtergronden, interviews en analyses van de wedstrijden die uiteindelijk toch nog de Champions League Winnaar van 2020 op zullen leveren.

Di 11 augustus 2020 | 18:30 Family Guy

Seizoen 16 - Aflevering 10 - Boy (Dog) Meets Girl (Dog) Brian ontmoet Ellie, een vrouwelijke showhond. Hij wordt smoorverliefd en doet mee aan een hondenshow waarbij de winnaar met Ellie mag fokken. Peter en Lois gaan heel ver om Chris ervan te overtuigen dat 'Arthur Valentin'" niet bestaat.

Di 11 augustus 2020 | 19:00 5MinutenShow

Aflevering 17 Dagelijkse spelshow waarin zwerfafval en afvalscheiding centraal staan. Vier kinderen uit een gemeente krijgen samen met Ruben of Pauline een ludieke, grappige, creatieve of spannende opdracht. Gaan ze naar huis met een winnaarspakket of wordt het 't verliezers-T-shirt?

Di 11 augustus 2020 | 20:20 Voetbal: UEFA Champions League Dagjournaal

De beste 8 ploegen van Europa strijden deze dagen in Portugal voor de eindzege in de Champions League 2019/20. In dit Dagjournaal ziet u dagelijks het laatste nieuws, achtergronden, interviews en analyses van de wedstrijden die uiteindelijk toch nog de Champions League Winnaar van 2020 op zullen leveren.

Di 11 augustus 2020 | 21:13 Drag Race Thailand

Seizoen 2 - Aflevering 11 Nog één zinderende aflevering voor de grote finale! De vijf overgebleven queens moeten een lied opnemen en een bijbehorende videoclip maken. Wie verovert een plekje in de top drie en wordt uitgeroepen tot de winnaar van seizoen twee van Drag Race Thailand?

Di 11 augustus 2020 | 22:50 Voetbal: UEFA Champions League Dagjournaal

De beste 8 ploegen van Europa strijden deze dagen in Portugal voor de eindzege in de Champions League 2019/20. In dit Dagjournaal ziet u dagelijks het laatste nieuws, achtergronden, interviews en analyses van de wedstrijden die uiteindelijk toch nog de Champions League Winnaar van 2020 op zullen leveren.

Di 11 augustus 2020 | 22:50 Voetbal: UEFA Champions League Dagjournaal

De beste 8 ploegen van Europa strijden deze dagen in Portugal voor de eindzege in de Champions League 2019/20. In dit Dagjournaal ziet u dagelijks het laatste nieuws, achtergronden, interviews en analyses van de wedstrijden die uiteindelijk toch nog de Champions League Winnaar van 2020 op zullen leveren.

Wo 12 augustus 2020 | 00:10 Voetbal: UEFA Champions League Dagjournaal

De beste 8 ploegen van Europa strijden deze dagen in Portugal voor de eindzege in de Champions League 2019/20. In dit Dagjournaal ziet u dagelijks het laatste nieuws, achtergronden, interviews en analyses van de wedstrijden die uiteindelijk toch nog de Champions League Winnaar van 2020 op zullen leveren.

Wo 12 augustus 2020 | 00:10 Voetbal: UEFA Champions League Dagjournaal

De beste 8 ploegen van Europa strijden deze dagen in Portugal voor de eindzege in de Champions League 2019/20. In dit Dagjournaal ziet u dagelijks het laatste nieuws, achtergronden, interviews en analyses van de wedstrijden die uiteindelijk toch nog de Champions League Winnaar van 2020 op zullen leveren.

Wo 12 augustus 2020 | 02:05 Drag Race Thailand

Seizoen 2 - Aflevering 11 Nog één zinderende aflevering voor de grote finale! De vijf overgebleven queens moeten een lied opnemen en een bijbehorende videoclip maken. Wie verovert een plekje in de top drie en wordt uitgeroepen tot de winnaar van seizoen twee van Drag Race Thailand?

 Meer