Je vindt hier de programma's van Winnaar op tv We hebben de volgende programma's voor Winnaar Helden door de modder VIPS: Spelshow, Seizoen 1 Aflevering 4 Spelshow waarin BN'ers een loodzwaar hindernissenparcours aangaan. De grote finale is. South Park: Seizoen 17 Aflevering 9 Titties and Dragons: De deuren zullen eindelijk opengaan voor de grootste Black Friday verkoop. Business Branding Mama's for Africa (winnaar BCVF 2019): Morgen - Reklame. VriendenLoterij De Winnaars: Morgen - Magazine, Seizoen 14 Aflevering 38 Programma waarin winnaars van de VriendenLoterij persoonlijk een cheque met. PJ Masks: Pyjamahelden: Morgen - Catboy en de Bonte Vlinderbrigade / Owlette de Winnaar: Luna steelt vlinders. / Luna strijdt voor speelgoed. Body of Proof: Overmorgen - Wanneer een lottowinnaar dood wordt aangetroffen in zijn appartement, is zo goed als iedereen een. Beau: o.a. Govert Sweep en Ties Granzier: Overmorgen - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Beau: De Nederlandse YouTubers. Groen in de Grote Stad: Overmorgen - Oogstmaaltijd / Winnaar winnaar: Oogstmaaltijd. / Winnaar winnaar. Shimmer & Shine: Overmorgen - Seizoen 2 Aflevering 2 Geflest / Zoem Zahramay: Shimmer en Shine maken een super glitterig flesje open op. Makelaars met een missie: Overmorgen - Realityreeks, Seizoen 1 Aflevering 36 Woonmagazine waarin drie makelaars zich een week lang inzetten voor.

Winnaar op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 13:10 Helden door de modder VIPS

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Spelshow waarin BN'ers een loodzwaar hindernissenparcours aangaan. De grote finale is aangebroken. De zes beste teams strijden op een compleet nieuw parcours om de Viking-Hammer. Welk team wordt de grote winnaar?

Morgen | 19:20 VriendenLoterij De Winnaars

Seizoen 14 - Aflevering 38 - Programma waarin winnaars van de VriendenLoterij persoonlijk een cheque met een aanzienlijk bedrag overhandigd krijgen

Overmorgen | 14:05 Beau: o.a. Govert Sweep en Ties Granzier

Overmorgen - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Beau: De Nederlandse YouTubers ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Beau: De Nederlandse YouTubers Govert Sweep en Ties Granzier zetten vandaag weer voet op Nederlandse bodem. Vorige week belandde het tweetal in een Amerikaanse cel nadat ze het verboden terrein Area 51 betraden. Vanavond doen ze bij BEAU hun verhaal. Vanavond weten we wie zichzelf de winnaar van The Voice Senior 2019 mag noemen. De acht finalisten zijn samen met coaches Angela Groothuizen, Marco Borsato, Ilse DeLange en Frans Bauer en presentatrice Lieke van Lexmond in de studio voor de grote onthulling. Daten op televisie is inmiddels razend populair en ook de beroemde concertpianiste Iris Hond gaat op deze manier naar de liefde op zoek. In 12 dates probeert ze met de hulp van een psycholoog de ware te vinden.

Overmorgen | 16:40 Makelaars met een missie

Seizoen 1 - Aflevering 36 - Woonmagazine waarin drie makelaars zich een week lang inzetten voor woningzoekenden met bijzondere wensen. In iedere aflevering staat één potentiële koper centraal. Op basis van zijn of haar wensenlijstje gaan de makelaars aan de slag. Ze moeten bewijzen van alle markten thuis te zijn. Aan het eind van de week wordt bekeken wie van de drie het beste uit de bus komt. De makelaar die de meeste huizen aan de man weet te brengen, mag zich weekwinnaar noemen.

Di 24 september 2019 | 16:40 Makelaars met een missie

Seizoen 1 - Aflevering 37 - Woonmagazine waarin drie makelaars zich een week lang inzetten voor woningzoekenden met bijzondere wensen. In iedere aflevering staat één potentiële koper centraal. Op basis van zijn of haar wensenlijstje gaan de makelaars aan de slag. Ze moeten bewijzen van alle markten thuis te zijn. Aan het eind van de week wordt bekeken wie van de drie het beste uit de bus komt. De makelaar die de meeste huizen aan de man weet te brengen, mag zich weekwinnaar noemen.

Wo 25 september 2019 | 07:55 B.O.Z.: Pokémon

Seizoen 15 - Aflevering 23 - Animatieserie. Zoektocht naar de Clubwinnaar!

Wo 25 september 2019 | 12:35 Cheers

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Amerikaanse komische serie. Manager Coach. De beminnelijke Coach gaat een jeugdhonkbalteam coachen, maar zijn winnaarsmentaliteit maakt van hem een boosaardige tiran.

Wo 25 september 2019 | 13:15 Jill

Seizoen 10 - Magazine. Jill's party - deel 2. Het programma bestaat vijf jaar, dus is het tijd voor een feestje. Jill gaat op zoek naar iemand die alles net zo goed kan als Jill zelf. De winnaar mag samen met Jill een aflevering presenteren.

Wo 25 september 2019 | 16:40 Makelaars met een missie

Seizoen 1 - Aflevering 38 - Woonmagazine waarin drie makelaars zich een week lang inzetten voor woningzoekenden met bijzondere wensen. In iedere aflevering staat één potentiële koper centraal. Op basis van zijn of haar wensenlijstje gaan de makelaars aan de slag. Ze moeten bewijzen van alle markten thuis te zijn. Aan het eind van de week wordt bekeken wie van de drie het beste uit de bus komt. De makelaar die de meeste huizen aan de man weet te brengen, mag zich weekwinnaar noemen.

Do 26 september 2019 | 16:40 Makelaars met een missie

Seizoen 1 - Aflevering 39 - Woonmagazine waarin drie makelaars zich een week lang inzetten voor woningzoekenden met bijzondere wensen. In iedere aflevering staat één potentiële koper centraal. Op basis van zijn of haar wensenlijstje gaan de makelaars aan de slag. Ze moeten bewijzen van alle markten thuis te zijn. Aan het eind van de week wordt bekeken wie van de drie het beste uit de bus komt. De makelaar die de meeste huizen aan de man weet te brengen, mag zich weekwinnaar noemen.

Vr 27 september 2019 | 12:35 Bak mee met MAX

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Culinair magazine. Makan mee met MAX: Pastei Tutup ajam. Hans Spitsbaard, winnaar van 'Heel Holland Bakt 2017' maakt toegankelijke en inspirerende lekkernijen. Altijd met een stap voor stap uitleg, zodat de beginnende thuisbakker er ook aan uit kan.

Vr 27 september 2019 | 14:15 Bak mee met MAX

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Culinair magazine. Makan mee met MAX: Pastei Tutup ajam. Hans Spitsbaard, winnaar van 'Heel Holland Bakt 2017' maakt toegankelijke en inspirerende lekkernijen. Altijd met een stap voor stap uitleg, zodat de beginnende thuisbakker er ook aan uit kan.

Vr 27 september 2019 | 16:40 Makelaars met een missie

Seizoen 1 - Aflevering 40 - Woonmagazine waarin drie makelaars zich een week lang inzetten voor woningzoekenden met bijzondere wensen. In iedere aflevering staat één potentiële koper centraal. Op basis van zijn of haar wensenlijstje gaan de makelaars aan de slag. Ze moeten bewijzen van alle markten thuis te zijn. Aan het eind van de week wordt bekeken wie van de drie het beste uit de bus komt. De makelaar die de meeste huizen aan de man weet te brengen, mag zich weekwinnaar noemen.

Zo 29 september 2019 | 14:44 Lummels

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Animatieserie. Gigagladiator. In het oude Rome wordt de magere Linius opgepakt als hij eten steelt voor zijn hongerige zusje. Nu moet hij vechten in de arena tegen de brute gladiator Brutus Gaius. De Lummels helpen hem. De jongens vinden het beter als Liloe niet meevecht: ze is toch een meisje? Maar uitgerekend zij krijgt een idee waardoor Linius als een winnaar de arena verlaat.

Ma 30 september 2019 | 12:35 Kletspraat

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Quiz (2019) gebaseerd op de kennis die je kan hebben opgedaan bij 'Studio Snugger. Dagelijks probeert een groep van vijf kinderen een maximaal aantal punten te halen. Aan het eind van de week zijn de scores bekend van vijf teams. Het team met de hoogste score is de weekwinnaar en gaat door naar de finaleweek.

Ma 30 september 2019 | 16:40 Makelaars met een missie

Seizoen 1 - Aflevering 41 - Woonmagazine waarin drie makelaars zich een week lang inzetten voor woningzoekenden met bijzondere wensen. In iedere aflevering staat één potentiële koper centraal. Op basis van zijn of haar wensenlijstje gaan de makelaars aan de slag. Ze moeten bewijzen van alle markten thuis te zijn. Aan het eind van de week wordt bekeken wie van de drie het beste uit de bus komt. De makelaar die de meeste huizen aan de man weet te brengen, mag zich weekwinnaar noemen.

Di 1 oktober 2019 | 12:35 Kletspraat

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Quiz (2019) gebaseerd op de kennis die je kan hebben opgedaan bij 'Studio Snugger. Dagelijks probeert een groep van vijf kinderen een maximaal aantal punten te halen. Aan het eind van de week zijn de scores bekend van vijf teams. Het team met de hoogste score is de weekwinnaar en gaat door naar de finaleweek.

Di 1 oktober 2019 | 16:40 Makelaars met een missie

Seizoen 1 - Aflevering 42 - Woonmagazine waarin drie makelaars zich een week lang inzetten voor woningzoekenden met bijzondere wensen. In iedere aflevering staat één potentiële koper centraal. Op basis van zijn of haar wensenlijstje gaan de makelaars aan de slag. Ze moeten bewijzen van alle markten thuis te zijn. Aan het eind van de week wordt bekeken wie van de drie het beste uit de bus komt. De makelaar die de meeste huizen aan de man weet te brengen, mag zich weekwinnaar noemen.

Wo 2 oktober 2019 | 12:40 Kletspraat

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Quiz (2019) gebaseerd op de kennis die je kan hebben opgedaan bij 'Studio Snugger. Dagelijks probeert een groep van vijf kinderen een maximaal aantal punten te halen. Aan het eind van de week zijn de scores bekend van vijf teams. Het team met de hoogste score is de weekwinnaar en gaat door naar de finaleweek.

Wo 2 oktober 2019 | 16:40 Makelaars met een missie

Seizoen 1 - Aflevering 43 - Woonmagazine waarin drie makelaars zich een week lang inzetten voor woningzoekenden met bijzondere wensen. In iedere aflevering staat één potentiële koper centraal. Op basis van zijn of haar wensenlijstje gaan de makelaars aan de slag. Ze moeten bewijzen van alle markten thuis te zijn. Aan het eind van de week wordt bekeken wie van de drie het beste uit de bus komt. De makelaar die de meeste huizen aan de man weet te brengen, mag zich weekwinnaar noemen.

Wo 2 oktober 2019 | 21:25 Herinneringen voor het leven - Stop dementie

Magazine waarin men stilstaat bij de ziekte van Alzheimer en dementie. De ziekte van Alzheimer is een ingrijpende hersenaandoening, waarbij de patiënt langzaam zichzelf en zijn of haar omgeving verliest. De ziekte grijpt steeds heftiger om zich heen en is inmiddels de grootste doodsoorzaak in Nederland. Mensen met alzheimer vertellen hun persoonlijke, soms hartverscheurende verhalen en ook hun partners, kinderen en familie delen hun ervaringen. Naast de persoonlijke verhalen geeft Dinant Bekkenkamp, teamleider wetenschappelijk onderzoek bij Alzheimer Nederland, verhelderende mini-colleges over onze hersenen in relatie tot verschillende ziekten. Ook zijn er verrassende bijdragen van onder anderen zangeres Simone Kleinsma, ballerina Igone de Jongh en Voice Kids-winnaar Silver Metz.

Do 3 oktober 2019 | 12:35 Kletspraat

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Quiz (2019) gebaseerd op de kennis die je kan hebben opgedaan bij 'Studio Snugger. Dagelijks probeert een groep van vijf kinderen een maximaal aantal punten te halen. Aan het eind van de week zijn de scores bekend van vijf teams. Het team met de hoogste score is de weekwinnaar en gaat door naar de finaleweek.

Do 3 oktober 2019 | 13:55 Herinneringen voor het leven - Stop dementie

Magazine waarin men stilstaat bij de ziekte van Alzheimer en dementie. De ziekte van Alzheimer is een ingrijpende hersenaandoening, waarbij de patiënt langzaam zichzelf en zijn of haar omgeving verliest. De ziekte grijpt steeds heftiger om zich heen en is inmiddels de grootste doodsoorzaak in Nederland. Mensen met alzheimer vertellen hun persoonlijke, soms hartverscheurende verhalen en ook hun partners, kinderen en familie delen hun ervaringen. Naast de persoonlijke verhalen geeft Dinant Bekkenkamp, teamleider wetenschappelijk onderzoek bij Alzheimer Nederland, verhelderende mini-colleges over onze hersenen in relatie tot verschillende ziekten. Ook zijn er verrassende bijdragen van onder anderen zangeres Simone Kleinsma, ballerina Igone de Jongh en Voice Kids-winnaar Silver Metz.

Do 3 oktober 2019 | 16:40 Makelaars met een missie

Seizoen 1 - Aflevering 44 - Woonmagazine waarin drie makelaars zich een week lang inzetten voor woningzoekenden met bijzondere wensen. In iedere aflevering staat één potentiële koper centraal. Op basis van zijn of haar wensenlijstje gaan de makelaars aan de slag. Ze moeten bewijzen van alle markten thuis te zijn. Aan het eind van de week wordt bekeken wie van de drie het beste uit de bus komt. De makelaar die de meeste huizen aan de man weet te brengen, mag zich weekwinnaar noemen.

Vr 4 oktober 2019 | 12:30 Kletspraat

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Quiz (2019) gebaseerd op de kennis die je kan hebben opgedaan bij 'Studio Snugger. Dagelijks probeert een groep van vijf kinderen een maximaal aantal punten te halen. Aan het eind van de week zijn de scores bekend van vijf teams. Het team met de hoogste score is de weekwinnaar en gaat door naar de finaleweek.

Vr 4 oktober 2019 | 12:35 Bak mee met MAX

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Culinair magazine. Makan mee met MAX: Bami Goreng en atjar komkommen. Hans Spitsbaard, winnaar van 'Heel Holland Bakt 2017' maakt toegankelijke en inspirerende lekkernijen. Altijd met een stap voor stap uitleg, zodat de beginnende thuisbakker er ook aan uit kan.

Vr 4 oktober 2019 | 14:15 Bak mee met MAX

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Culinair magazine. Makan mee met MAX: Bami Goreng en atjar komkommen. Hans Spitsbaard, winnaar van 'Heel Holland Bakt 2017' maakt toegankelijke en inspirerende lekkernijen. Altijd met een stap voor stap uitleg, zodat de beginnende thuisbakker er ook aan uit kan.

Vr 4 oktober 2019 | 16:40 Makelaars met een missie

Seizoen 1 - Aflevering 45 - Woonmagazine waarin drie makelaars zich een week lang inzetten voor woningzoekenden met bijzondere wensen. In iedere aflevering staat één potentiële koper centraal. Op basis van zijn of haar wensenlijstje gaan de makelaars aan de slag. Ze moeten bewijzen van alle markten thuis te zijn. Aan het eind van de week wordt bekeken wie van de drie het beste uit de bus komt. De makelaar die de meeste huizen aan de man weet te brengen, mag zich weekwinnaar noemen.

 Meer

Winnaar op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 18:30 South Park

Seizoen 17 - Aflevering 9 - Titties and Dragons: De deuren zullen eindelijk opengaan voor de grootste Black Friday-verkoop in de geschiedenis. De jongens zijn verdeeld over welke spelconsole ze zullen kopen: Een bloederige strijd zal bepalen of Xbox of Sony de winnaar wordt.

Morgen | 12:40 Business Branding Mama's for Africa (winnaar BCVF 2019)

Overmorgen | 04:34 PJ Masks: Pyjamahelden

Catboy en de Bonte Vlinderbrigade / Owlette de Winnaar: Luna steelt vlinders. / Luna strijdt voor speelgoed.

Overmorgen | 10:10 Body of Proof

Wanneer een lottowinnaar dood wordt aangetroffen in zijn appartement, is zo goed als iedereen een verdachte in deze moordzaak.

Overmorgen | 15:30 Groen in de Grote Stad

Oogstmaaltijd / Winnaar winnaar: Oogstmaaltijd. / Winnaar winnaar.

Overmorgen | 16:00 Shimmer & Shine

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Geflest / Zoem Zahramay: Shimmer en Shine maken een super glitterig flesje open op de markt.. en worden erin gezogen! Het is een val, van Zeta. En nu ze opgesloten zitten, kunnen ze geen wensen vervullen. Leah, Tala en Nahal moeten het flesje te pakken zien te krijgen en uitvogelen hoe ze Shimmer en Shine kunnen bevrijden zonder wensmagie! // Vandaag vindt de Zahramay Falls Tovertapijtenrace plaats en Leah strijdt samen met Shimmer en Shine voor de hoofdprijs. De winnaar ontvangt namelijk de Racelsteen, een magische edelsteen waarmee je supersnel kunt reizen. Maar als Zeta ook besluit om mee te doen omdat ze de steen voor zichzelf wil, krijgen de meiden een stel nieuwe obstakels voor hun kiezen. Alleen door samen te werken kunnen de drie meiden (en hun huisdieren) de Tovenares voorbij snellen en de race winnen!

Overmorgen | 22:00 Ink Master

Seizoen 12 - Aflevering 11 - Drie talentvolle Ink Master-winnaars keren terug voor een nieuw seizoen. Dit keer zullen ze niet alleen de strijd aangaan, maar zullen ze een zorgvuldig gekozen team talentvolle artiesten coachen. De artiesten moeten zware opdrachten doorstaan om zo te bewijzen dat ze het talent en doorzettingsvermogen hebben om die felbegeerde 100.000 dollar te winnen, en niet te vergeten de titel van Ink Master.

Di 24 september 2019 | 21:45 De Thundermans

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Dit Lijkt Een KLus Voor: Max en Phoebe willen een nieuwe MyPhone, maar van hun ouders moeten ze die zelf maar verdienen. De tweeling gaat solliciteren in het pizzarestaurant van Mrs Wong en ze worden allebei aangenomen. Als Max een veel te grote telefonische bestelling aanneemt, moeten de twee wel samenwerken. Barb doet mee aan de kampioenschappen bekertjes stapelen en Nora en Billy verdienen een aardig zakcentje door te wedden op de winnaar.

Di 24 september 2019 | 23:16 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Mam probeert haar hele gezin beter te laten presteren. Als Gumball daar niet aan wil meedoen, verzint ze een extreem trainingsprogramma om haar zoon te leren om een winnaar te worden.

Do 26 september 2019 | 20:55 SpongeBob

Seizoen 8 - Aflevering 22 - Slaksnoep // Meenemen of Hier Opeten?: Gerrit raakt verslaaft aan Slaksnoep. Als blijkt dat het nergens meer te krijgen is, reist SpongeBob de hele wereld over. // Plankton probeert te raden hoeveel sesamzaadje er in de pot zitten. De winnaar krijgt een gratis Krabburger.

Vr 27 september 2019 | 10:55 South Park

Seizoen 17 - Aflevering 9 - Titties and Dragons: De deuren zullen eindelijk opengaan voor de grootste Black Friday-verkoop in de geschiedenis. De jongens zijn verdeeld over welke spelconsole ze zullen kopen: Een bloederige strijd zal bepalen of Xbox of Sony de winnaar wordt.

Vr 27 september 2019 | 17:30 Henry Danger

Seizoen 5 - Aflevering 20 - Massagestoel: Ray en Henry krijgen een massagestoel als bedankje voor het verslaan van een schurk. Er wordt echter zo druk geruzied om wie er op de stoel mag zitten dat Ray een toernooi organiseert. De winnaar krijgt de stoel.

Za 28 september 2019 | 16:52 Fashion Fund

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Realityshow waarin opkomende modeontwerpers strijden om 300.000 dollar aan subsidies. De winnaars worden bekendgemaakt.

Zo 29 september 2019 | 11:53 Fashion Fund

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Realityshow waarin opkomende modeontwerpers strijden om 300.000 dollar aan subsidies. De winnaars worden bekendgemaakt.

Ma 30 september 2019 | 07:53 Fashion Fund

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Realityshow waarin opkomende modeontwerpers strijden om 300.000 dollar aan subsidies. De winnaars worden bekendgemaakt.

Ma 30 september 2019 | 22:00 Ink Master

Seizoen 12 - Aflevering 12 - Drie talentvolle Ink Master-winnaars keren terug voor een nieuw seizoen. Dit keer zullen ze niet alleen de strijd aangaan, maar zullen ze een zorgvuldig gekozen team talentvolle artiesten coachen. De artiesten moeten zware opdrachten doorstaan om zo te bewijzen dat ze het talent en doorzettingsvermogen hebben om die felbegeerde 100.000 dollar te winnen, en niet te vergeten de titel van Ink Master.

 Meer

Winnaar gemist

Eerder Vandaag | 00:51 Beau: o.a. Govert Sweep en Ties Granzier

Gisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Beau: De Nederlandse YouTubers ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Beau: De Nederlandse YouTubers Govert Sweep en Ties Granzier zetten vandaag weer voet op Nederlandse bodem. Vorige week belandde het tweetal in een Amerikaanse cel nadat ze het verboden terrein Area 51 betraden. Vanavond doen ze bij BEAU hun verhaal. Vanavond weten we wie zichzelf de winnaar van The Voice Senior 2019 mag noemen. De acht finalisten zijn samen met coaches Angela Groothuizen, Marco Borsato, Ilse DeLange en Frans Bauer en presentatrice Lieke van Lexmond in de studio voor de grote onthulling. Daten op televisie is inmiddels razend populair en ook de beroemde concertpianiste Iris Hond gaat op deze manier naar de liefde op zoek. In 12 dates probeert ze met de hulp van een psycholoog de ware te vinden.

Eerder Vandaag | 12:40 Business Branding Mama's for Africa (winnaar BCVF 2019)

Eerder Vandaag | 11:40 SpongeBob

Seizoen 8 - Aflevering 22 - Slaksnoep // Meenemen of Hier Opeten?: Gerrit raakt verslaaft aan Slaksnoep. Als blijkt dat het nergens meer te krijgen is, reist SpongeBob de hele wereld over. // Plankton probeert te raden hoeveel sesamzaadje er in de pot zitten. De winnaar krijgt een gratis Krabburger.

Eerder Vandaag | 07:40 Jill

Seizoen 10 - Magazine. Jill's party - deel 1. Het programma bestaat vijf jaar, dus is het tijd voor een feestje. Jill gaat op zoek naar iemand die net zo goed kan knutselen, tekenen én bakken als zijzelf. De winnaar mag samen met Jill een aflevering presenteren.

Eerder Vandaag | 00:50 SpongeBob

Seizoen 8 - Aflevering 22 - Slaksnoep // Meenemen of Hier Opeten?: Gerrit raakt verslaaft aan Slaksnoep. Als blijkt dat het nergens meer te krijgen is, reist SpongeBob de hele wereld over. // Plankton probeert te raden hoeveel sesamzaadje er in de pot zitten. De winnaar krijgt een gratis Krabburger.

Gisteren 16:00 Shimmer & Shine

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Geflest / Zoem Zahramay: Shimmer en Shine maken een super glitterig flesje open op de markt.. en worden erin gezogen! Het is een val, van Zeta. En nu ze opgesloten zitten, kunnen ze geen wensen vervullen. Leah, Tala en Nahal moeten het flesje te pakken zien te krijgen en uitvogelen hoe ze Shimmer en Shine kunnen bevrijden zonder wensmagie! // Vandaag vindt de Zahramay Falls Tovertapijtenrace plaats en Leah strijdt samen met Shimmer en Shine voor de hoofdprijs. De winnaar ontvangt namelijk de Racelsteen, een magische edelsteen waarmee je supersnel kunt reizen. Maar als Zeta ook besluit om mee te doen omdat ze de steen voor zichzelf wil, krijgen de meiden een stel nieuwe obstakels voor hun kiezen. Alleen door samen te werken kunnen de drie meiden (en hun huisdieren) de Tovenares voorbij snellen en de race winnen!

Gisteren 14:20 Huize Herrie

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Meisjes goeroe / Wie maakt me los?: Lincoln en Clyde moeten een bedrijfje beginnen als schoolproject. Ze komen op het idee om adviezen over meisjes te gaan verkopen. // Alles is een wedstrijd bij de kinderen Herrie en de winnaar wrijft dat de anderen graag onder de neus.

Gisteren 14:15 Bak mee met MAX

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Culinair magazine. Makan mee met MAX: Ketoprak. Hans Spitsbaard, winnaar van 'Heel Holland Bakt 2017' maakt toegankelijke en inspirerende lekkernijen. Altijd met een stap voor stap uitleg, zodat de beginnende thuisbakker er ook aan uit kan.

Gisteren 12:35 Bak mee met MAX

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Culinair magazine. Makan mee met MAX: Ketoprak. Hans Spitsbaard, winnaar van 'Heel Holland Bakt 2017' maakt toegankelijke en inspirerende lekkernijen. Altijd met een stap voor stap uitleg, zodat de beginnende thuisbakker er ook aan uit kan.

Eergisteren 17:40 Jill

Seizoen 10 - Magazine. Jill's party - deel 2. Het programma bestaat vijf jaar, dus is het tijd voor een feestje. Jill gaat op zoek naar iemand die alles net zo goed kan als Jill zelf. De winnaar mag samen met Jill een aflevering presenteren.

Eergisteren 07:40 Good Bones

Seizoen 4 - Aflevering 13 - Strijd tussen twee vrouwen: Mina en Karen hebben een groot duplexwoningproject aangenomen en maken hier een wedstrijd van. Ze renoveren ieder een deel en de vastgoedmakelaars kiezen de winnaar.

 Meer