Je vindt hier de programma's van Winkel op tv We hebben de volgende programma's voor Winkel TV Winkel: Serie. Pawn Stars - Best Ofs: Informatief, Seizoen 16 Aflevering 44 Best Of Coolest Collectibles Verbaas je opnieuw met de Pawn Stars en bekijk de. Groen in de Grote Stad: Serie, Jeugd, Sloopkogel Chip van de Biologisch Eten winkel moet vrede sluiten met de familie Groen. Dorg van Dango: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 1 Dorg krijgt een nieuwe bril / Dorg bestrijdt de misdaad Dorgs bril gaat steeds stuk en. Huize Herrie: Animatie, Seizoen 4 Aflevering 5 Winkel oorlog bij de Casagrandes / Lucha koorts bij de Casagrandes Tegenover de. The Big Bang Theory: Serie, Seizoen 9 Aflevering 4 van 24 The 2003 Approximation Sheldon leert van een verandering in zijn leven en besluit. The Big Bang Theory: Serie, Seizoen 9 Aflevering 4 van 24 The 2003 Approximation Sheldon leert van een verandering in zijn leven en besluit. De Wonderlijke Wereld van Gumball: Comedy, Aflevering 34 van 40 Wortels Als Darwin in de dierenwinkel treurig blijft staan voor een aquarium, schiet zijn. Hotter Than My Daughter: Amusement, Reality, Seizoen 9 Aflevering 2 Nathalie laat graag zien wat ze in huis heeft, tot grote ergernis van moeder. American Dad!: Amusement, Seizoen 15 Aflevering 5 Twinanigans Steve en Roger blazen hun carrière als acteertweeling nieuw leven in..

Winkel op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 07:00 TV Winkel

Vandaag | 19:40 The Big Bang Theory

Seizoen 9 - Aflevering 4 van 24 - The 2003 Approximation Sheldon leert van een verandering in zijn leven en besluit terug te keren naar 2003, een makkelijkere tijd voordat hij Leonard en Penny ontmoette. Ondertussen vormen Howard en Raj een band om bij de stripboekwinkel te spelen.

Vandaag | 21:27 Hotter Than My Daughter

Seizoen 9 - Aflevering 2 Nathalie laat graag zien wat ze in huis heeft, tot grote ergernis van moeder Danka. Met haar 'plastic fantastic-uiterlijk' trekt de Schiedamse Nathalie extreem veel bekijks. Danka wil haar dochter graag laten zien dat je ook sexy kunt zijn zónder plastische chirurgie en stoeipoezenpakjes. In Zeist is er werk aan de winkel bij de schaamteloze moeder Monique. De ontzettend korte rokjes en nietsverhullende jurkjes gaan zoon Michael veel te ver.

Morgen | 07:00 TV Winkel

Morgen | 07:30 TV Winkel

Aflevering 12 van 19 Homeshoppingprogramma.

Morgen | 21:30 Mr. Frank Visser rijdt Visite

Seizoen 7 - Aflevering 5 van 8 Chiel laat bij een juwelier de gouden trouwringen van hem en zijn overleden vrouw omsmelten tot een mooie zegelring. Maar als hij de ringen ophaalt ziet hij tot zijn grote verdriet dat de juwelier zich niet aan de afspraak heeft gehouden. Chiel wil zijn gelijk halen en van Meester Visser advies. Ramon woont met zijn vriendin en hun hond in een huurhuis dat van ellende bijna uit elkaar valt. De cv-ketel hangt buiten in een houten kast, de naden van het bad zijn beschimmeld en afgescheurd en er zit van alles los. Ramon betaalt wel de hoofdprijs terwijl de mankementen niet worden verholpen door de verhuurder. Hij wendt zich tot Meester Visser in de hoop dat hij huurverlaging kan krijgen. Gerrit en Alice laten in hun woning voor duizenden euro's de trap bekleden en gordijnen ophangen. Maar zowel de winkel als de stoffeerder maken er een potje van waardoor Gerrit en Alice een flink beschadigde trap hebben, onbruikbare gordijnen en schade aan bijna alle kozijnen.

Overmorgen | 07:00 TV Winkel

Overmorgen | 07:30 TV Winkel

Aflevering 12 van 19 Homeshoppingprogramma.

Overmorgen | 08:00 Tommy Teleshopping

Thuiswinkelprogramma.

Winkel op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 16:30 Pawn Stars - Best Ofs

Seizoen 16 - Aflevering 44 - Best Of - Coolest Collectibles Verbaas je opnieuw met de Pawn Stars en bekijk de coolste verzamelobjecten die ooit hun weg naar de winkel vonden, zoals het allereerste Playboy-magazine met Marilyn Monroe en een te gekke replica van de Batmobile.

Vandaag | 17:28 Groen in de Grote Stad

Sloopkogel Chip van de Biologisch Eten winkel moet vrede sluiten met de familie Groen.

Vandaag | 18:09 Dorg van Dango

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Dorg krijgt een nieuwe bril / Dorg bestrijdt de misdaad Dorgs bril gaat steeds stuk en hij wil een nieuwe, maar van z'n moeder moet hij bewijzen dat hij zuinig kan zijn op z'n huidige bril. // Er blijken spullen te worden gestolen uit het winkelcentrum. Dorg en z'n vrienden gaan op onderzoek uit.

Vandaag | 18:53 Huize Herrie

Seizoen 4 - Aflevering 5 - Winkel oorlog bij de Casagrandes / Lucha koorts bij de Casagrandes Tegenover de mercado komt een nieuwe zaak. Het blijkt een grote, moderne supermarkt te zijn. // Ronnie Anne is een groot fan van lucha libre, met name van La Tormenta. Ze wil met Sid kijken naar haar laatste grote wedstrijd, voordat ze gaat stoppen.

Vandaag | 19:40 The Big Bang Theory

Seizoen 9 - Aflevering 4 van 24 - The 2003 Approximation Sheldon leert van een verandering in zijn leven en besluit terug te keren naar 2003, een makkelijkere tijd voordat hij Leonard en Penny ontmoette. Ondertussen vormen Howard en Raj een band om bij de stripboekwinkel te spelen.

Vandaag | 21:15 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 34 van 40 - Wortels Als Darwin in de dierenwinkel treurig blijft staan voor een aquarium, schiet zijn familie in de stress. Wil Darwin terug naar zijn natuurlijke omgeving? Ze proberen 't hem naar de zin te maken, maar besluiten later hem toch terug te brengen naar waar hij vandaan komt. Maar was dat nou Darwins bedoeling...?

Morgen | 02:26 American Dad!

Seizoen 15 - Aflevering 5 - Twinanigans Steve en Roger blazen hun carrière als acteertweeling nieuw leven in. Het gezin raakt verslaafd aan een cadeauwinkel.

Morgen | 06:38 Huize Herrie

Seizoen 3 - Aflevering 14 - Schaal van gerechtigheid / Mode misdaad Een bulldozer wil devijver waar Lana's vissenvriendjes wonen dichtgooien. Dat wil Lana kostte wat kost zien te voorkomen. // Leni wordt beschuldigt van het stelen van sjaals in een winkel waar ze werkt. Lincoln en Clyde lossen de zaak op.

Morgen | 11:15 SOKO Stuttgart

Seizoen 5 - Aflevering 20 van 24 Als er von einem Kongress nach Hause kommt, findet Bernd Zimmermann seine Ehefrau Verena erschossen in ihrer gemeinsamen Wohnung - und alarmiert das Team der SOKO Stuttgart. Aufgrund fehlender Schmauchspuren kann Gerichtmedizinerin Prof. Wolter schnell den Tathergang rekonstruieren: Die Tote wurde, am offenen Fenster stehend, vom Haus gegenüber erschossen. Damit fällt der erste Verdacht der Kommissare auf die dort wohnende Übersetzerin Marlene Heine. Sie ist mit der Toten, die Eigentümerin der beiden Häuser war, wegen ihres Messie-Syndroms aneinander geraten - ihr drohte die Zwangsräumung. Als KTU-Leiter Jan Arnaud und sein Team bei der Wohnungsdurchsuchung eine Waffenbesitzkarte, ausgestellt auf Heines verstorbenen Ehemann, entdecken, gerät Frau Heine zunehmend unter Druck. Doch ein Aspekt widerspricht dieser Theorie: Aufgrund des Einschusswinkels muss der Schuss aus dem Stockwerk über Frau Heine abgegeben worden sein.

Morgen | 11:35 CSI: New York

Seizoen 3 - Obsession Op een koude winterdag krijgt het CSI-team te maken met twee moordzaken. Het eerste slachtoffer deed mee aan een race met winkelwagentjes in Central Park. Het tweede slachtoffer is een elegant geklede man die wordt gevonden in een leegstaand appartement. Op de plaats delict worden spullen gevonden die wijzen op een ontvoering.

Morgen | 13:25 CSI: New York

Seizoen 3 - Some buried bones Stella en Danny onderzoeken de zaak van een winkeldievegge die is beschuldigd van moord. De rest van het team is bezig met het oplossen van de moord op een student. Hij was bezig met het schrijven van een artikel over een geheim genootschap waar hij lid van was geworden. Hij had onlangs aangegeven de groep te willen verlaten.

Morgen | 14:17 Telekids Mini's: Wizzy & Woppy

Seizoen 1 - Aflevering 64 Kinderprogramma over de muizen Wizzy en Woppy. Zij wonen samen in hun kooi in de dierenwinkel. In de andere kooien wonen Kasha de papegaai en Dongo de schildpad. Als meneer Bram, de dierenverkoper, zijn winkel verlaat, komen de dieren uit hun kooien en beleven ze dolle avonturen.

Morgen | 15:30 Pawn Stars - Best Ofs

Seizoen 16 - Aflevering 45 - Best Of - On The Road Ga op pad met de Pawn Stars en zie de beste voorwerpen buiten de winkel, zoals een vintage piano van de Rat Pack, gevonden in het huis van de excentrieke verzamelaar Lonnie Hammergen, en een oude Samurai-helm.

Morgen | 16:30 Pawn Stars - Best Ofs

Seizoen 16 - Aflevering 46 - Best Of - Greatest Gambles Waag een gok met de Pawn Stars en herbeleef geweldige gokspellen uit de winkelgeschiedenis, maar ook een antiek White Eagle-medaillon, een twijfelachtige Gibson-mandoline en een Chris-Craft-boot uit 1984, waarmee Rick Coreys oordeel betwijfelt.

Morgen | 16:55 Radar: o.a. commerciële snelteststraten

Morgen - Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Commerciële snelteststraten De commerciële ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Commerciële snelteststraten De commerciële snelteststraten waar je je kunt laten testen op corona, schieten als paddestoelen uit de grond. De prijzen variëren van 60 tot 145 euro en binnen een kwartier tot twee uur heb je een uitslag en kun je weer verder. Met het oog op de feestdagen misschien wel handig om de hele familie te laten testen voor je Sinterklaas of kerst gaat vieren. Maar is die uitslag van een commerciële teststraat wel betrouwbaar, door wie wordt de test uitgevoerd, op welke manier en wat verklaart het prijsverschil tussen de verschillende locaties? Maandag in Radar een overzicht en uitleg. Waar is mijn 6500 euro? Radar checkt Tijdens het opruimen kom je een stortingsbewijs tegen van 10.000 gulden op een beleggingsrekening, nu omgerekend een kleine 6500 euro. Je bent na ruim twintig jaar benieuwd wat er op die rekening staat. Je gaat met al je papieren naar de bank, maar die zegt met droge ogen dat ze na zeven jaar een slapende rekening mogen opheffen en dat je dus simpelweg pech hebt. Ook bij alle andere instanties loop je keihard tegen een muur. Komt Fons wel verder? De zin of onzin van voedingssupplement VitaePro In de wintermaanden en zeker nu met het coronavirus, grijpen veel mensen naar voedingssupplementen om hun weerstand te vergroten. Uit een enquête van Radar blijkt dat twee derde van ruim 20.000 respondenten weleens een voedingssupplement heeft gebruikt, en dat meer dan de helft (56%) dat op dit moment doet. Neem bijvoorbeeld het product VitaePro. De reclame van het voedingssupplement komt regelmatig langs. Als we Erben Wennemars mogen geloven, neem je dit product als je spieren belangrijk vindt. Het product is niet te koop in de winkel, je moet een abonnement nemen. Hiervoor betaal je bijna 40 euro per zending, wat gelijk staat aan 60 tabletten. Maar heb je deze supplementen echt nodig? In Radar onderzoeken we wat voor product dit eigenlijk is, hoe gezond het is en of de prijs en kwaliteit in verhouding staan. Welke kledingstomer is de beste? Je wil je kleding kreukvrij maken met een handzame kledingstomer, maar welke is de beste? Is een strijkijzer nu overbodig? En maken kledingstomers hun claim waar dat ze 99 procent van de bacteriën doden en nare geurtjes uit je kleding laten verdwijnen? Drie experts onderwierpen vijf kledingstomers van onder de 65 euro aan testen. Maandag in Radar de uitslag.

Morgen | 17:30 Young Sheldon

Seizoen 3 - Aflevering 20 - A Baby Tooth and the Egyptian God of Knowledge Sheldon heeft een doorbraak wanneer hij bij de tandarts zit om een tand te laten trekken. Intussen gaan Dale en Meemaw naar het casino en maakt Georgie een grote fout wanneer Dale hem alleen laat in de winkel.

Morgen | 17:30 Onder de Loep

Onderwerpen: update diefstal klok in Delden, mishandeling in Deventer, diefstal telefoon in Zwolle, diefstal parfum in Hengelo, inbraak restaurant in Ommen, inbraak fietsenwinkel in Rijssen, explosief in woning Enschede, vernieling Theekoepel in De Lutte. Delden – Unieke klok gestolen UPDATE: We lieten al eerder beelden zien van deze diefstal van een unieke tafelklok. Dat leverde verschillende tips en nieuwe camerabeelden op. Op de camerabeelden zijn drie mannen te zien die voorbij lopen. Een van de mannen komt mogelijk uit Almelo en een ander uit Hengelo of omgeving. Kijkt u alstublieft nog eens goed mee en help mee deze inbraak op te lossen. Op maandag 11 mei braken even voor 02:15 uur drie mannen in bij kasteel Twickel aan de Twickelerlaan. Om binnen te komen, maakten de inbrekers gebruik van een ladder. Ze gingen er vandoor met een unieke Hollandse tafelklok. De politie is op zoek naar alle informatie die mogelijk kan leiden tot het oplossen van deze zaak. Weet u waar de klok is gebleven? Wie heeft verdachte personen in de omgeving gezien? Wie kan iets vertellen over een eventuele voertuig waarin de mannen zich verplaatsten? Reed u op 11 mei rond 02:00 – 02:30 uur in de omgeving van de Twickelerlaan, over de N346 en heeft u een inwerking zijnde dashcam in uw auto? Of woont u in de omgeving en beschikt u over een camerasysteem? Deventer – Slachtoffer mishandeling aan lot overgelaten Op zondag 2 augustus is een 48-jarige man mishandeld op de Kapjeswelle. Rond 21:00 uur werd hij door meerdere personen geschopt en geslagen. Het slachtoffer werd gewond op straat achtergelaten totdat ambulancepersoneel zich over hem ontfermden en hem meenamen naar het ziekenhuis. Wij zijn op zoek naar getuigen van dit incident en willen graag weten wie de daders zijn. Van de verdachten zijn signalementen bekend: Verdachte 1 Donkerkleurige jas, heuplengte Spijkerbroek Donkerkleurig poloshirt met een witte streep in de kraag Donkerkleurig petje Donkerkleurige Adidas sneakers voorzien van 3 witte strepen aan de zijkant aan zijn voeten Verdachte 2 Ontbloot bovenlijf met op de rug een tatoeage Donkerkleurige korte broek Blauwe Adidas sneakers voorzien van 3 witte strepen aan de zijkant Donkerkleurig petje Verdachte 3 Donkerkleurig T-shirt Donkerkleurige korte broek Donkerkleurige badslippers voorzien van meerdere witte strepen Kaal/gemillimeterd haar Ongeschoren baardje Verdachte 4 Jack met een witte bies, Donkerkleurige broek Schoenen met witte zolen Donkerkleurig petje Wie heeft deze mishandeling zien gebeuren, woont u in de buurt en beschikt u over beelden? Wie zijn de personen op de beelden? Zwolle – Diefstal van een telefoon in een supermarkt Een vrouw liet op maandag 17 augustus per ongeluk haar telefoon liggen nadat ze had betaald bij een zelfscankassa in de supermarkt. Vlak daarna kwam een vrouw en minderjarig meisje bij de kassa en zagen de telefoon liggen. Op beeld is te zien dat ze kort overleggen, waarna het meisje de telefoon pakt en de vrouw hem van haar overneemt en in haar tas stopt. Hierop verlaten de vrouw en het meisje afzonderlijk van elkaar de winkel. Bent u de vrouw en/of het meisje op de beelden? Wij roepen u op om zich bij de politie te melden. Herkent u de vrouw en/of het meisje? Wij spreken u graag. Hengelo – Man steelt parfum uit Kruidvat Een winkeldief nam op 13 september enkele flesjes parfum uit het schap van een filiaal van het Kruidvat aan de Willem de Merodestraat en stopte deze in zijn kleding. Vervolgens pakte hij nog meer flesjes en verliet de winkel zonder te betalen. Een medewerkster sprak hem aan waarop hij haar bedreigde en doorliep. Wie is deze man? Ommen – Inbraak in restaurant Op donderdag 8 oktober werd 's nachts ingebroken in een restaurant aan de Balkerweg. De eigenaar hoorde rond 04:00 uur een geluid in het restaurantgedeelte van het pand. Hij bekeek meteen de beelden van de veiligheidscamera's en zag onbekenden bij de receptie aan de kassa's morrelen. Op het moment dat hij de mannen aanriep, hoorde hij ze wegrennen. De daders gingen er vandoor met een bedrag aan geld. Wie zijn deze mannen? Rijssen – Inbraak fietsenwinkel Een fietsenwinkel aan de Banisweg kreeg op dinsdag 27 oktober rond 03:30 uur ongewenst bezoek. Die nacht braken onbekenden in en namen 21 exclusieve racefietsen mee. De fietsen werden buiten in een witte bus geladen. De bus werd later die nacht aan de Lageweg in Holten aangetroffen. De daders waren inmiddels gevlogen maar de gestolen fietsen lagen nog wel in de bus. De bus was van diefstal afkomstig en er zaten valse kentekenplaten op. Wie herkent of weet wie deze mannen zijn? Wie weet wie er op 27 oktober inbraken bij de fietsenwinkel? Wie herkent deze mannen – denk ook aan de combinatie met een witte bus? Enschede – Explosief in woning De bewoner van een appartement aan de Bentelobrink werd op vrijdag 13 november opgeschrikt door een knal in een van de kamers van zijn appartement. Hij ging kijken en meteen volgde nog een explosie. De politie is op zoek naar informatie over dit incident. Alle informatie, hoe onbelangrijk het ook lijkt, kan helpen! Wie heeft er in de nacht van 12 op 13 november tussen 3.00 en 4.00 uur iets gezien of gehoord dat te maken kan hebben met deze explosie? Iedereen die in de omgeving woont en/of was tijdens het incident en beschikt over camera- of dashcambeelden vragen wij de beelden te bekijken in genoemde periode en contact op te nemen als daarop iets te zien is. De Lutte – Vernieling Theekoepel De Theekoepel aan de Tankenbergweg is door een of meerdere personen vernield. De politie is een onderzoek gestart en wil graag weten wie dit op zijn, haar of hun geweten heeft. Vermoedelijk zijn de vernielingen na 9 november gepleegd, maar het is niet precies bekend wanneer. Alle informatie is welkom! Wie heeft iets gezien of gehoord dat mogelijk met de vernielingen te maken heeft? Wie heeft informatie over wanneer de vernielingen precies gepleegd zijn? Het helpt het team ook als u aangeeft wanneer u voor het laatst de Theekoepel onbeschadigd hebt gezien.

Morgen | 17:45 Echte Verhalen: De Buurtpolitie

Seizoen 9 De uitbater van een elektrowinkel vindt een verdacht pakketje aan een wasmachine die hij heeft opgekocht. Koen en Tineke stellen vast dat het pakketje drugs bevat en gaan op zoek naar de eigenaar. Robin en Tom jagen op een ontsnapte slang. Het beest blijkt een verrassende schuilplaats gevonden te hebben.

Morgen | 18:30 Onder de Loep

Onderwerpen: update diefstal klok in Delden, mishandeling in Deventer, diefstal telefoon in Zwolle, diefstal parfum in Hengelo, inbraak restaurant in Ommen, inbraak fietsenwinkel in Rijssen, explosief in woning Enschede, vernieling Theekoepel in De Lutte. Delden – Unieke klok gestolen UPDATE: We lieten al eerder beelden zien van deze diefstal van een unieke tafelklok. Dat leverde verschillende tips en nieuwe camerabeelden op. Op de camerabeelden zijn drie mannen te zien die voorbij lopen. Een van de mannen komt mogelijk uit Almelo en een ander uit Hengelo of omgeving. Kijkt u alstublieft nog eens goed mee en help mee deze inbraak op te lossen. Op maandag 11 mei braken even voor 02:15 uur drie mannen in bij kasteel Twickel aan de Twickelerlaan. Om binnen te komen, maakten de inbrekers gebruik van een ladder. Ze gingen er vandoor met een unieke Hollandse tafelklok. De politie is op zoek naar alle informatie die mogelijk kan leiden tot het oplossen van deze zaak. Weet u waar de klok is gebleven? Wie heeft verdachte personen in de omgeving gezien? Wie kan iets vertellen over een eventuele voertuig waarin de mannen zich verplaatsten? Reed u op 11 mei rond 02:00 – 02:30 uur in de omgeving van de Twickelerlaan, over de N346 en heeft u een inwerking zijnde dashcam in uw auto? Of woont u in de omgeving en beschikt u over een camerasysteem? Deventer – Slachtoffer mishandeling aan lot overgelaten Op zondag 2 augustus is een 48-jarige man mishandeld op de Kapjeswelle. Rond 21:00 uur werd hij door meerdere personen geschopt en geslagen. Het slachtoffer werd gewond op straat achtergelaten totdat ambulancepersoneel zich over hem ontfermden en hem meenamen naar het ziekenhuis. Wij zijn op zoek naar getuigen van dit incident en willen graag weten wie de daders zijn. Van de verdachten zijn signalementen bekend: Verdachte 1 Donkerkleurige jas, heuplengte Spijkerbroek Donkerkleurig poloshirt met een witte streep in de kraag Donkerkleurig petje Donkerkleurige Adidas sneakers voorzien van 3 witte strepen aan de zijkant aan zijn voeten Verdachte 2 Ontbloot bovenlijf met op de rug een tatoeage Donkerkleurige korte broek Blauwe Adidas sneakers voorzien van 3 witte strepen aan de zijkant Donkerkleurig petje Verdachte 3 Donkerkleurig T-shirt Donkerkleurige korte broek Donkerkleurige badslippers voorzien van meerdere witte strepen Kaal/gemillimeterd haar Ongeschoren baardje Verdachte 4 Jack met een witte bies, Donkerkleurige broek Schoenen met witte zolen Donkerkleurig petje Wie heeft deze mishandeling zien gebeuren, woont u in de buurt en beschikt u over beelden? Wie zijn de personen op de beelden? Zwolle – Diefstal van een telefoon in een supermarkt Een vrouw liet op maandag 17 augustus per ongeluk haar telefoon liggen nadat ze had betaald bij een zelfscankassa in de supermarkt. Vlak daarna kwam een vrouw en minderjarig meisje bij de kassa en zagen de telefoon liggen. Op beeld is te zien dat ze kort overleggen, waarna het meisje de telefoon pakt en de vrouw hem van haar overneemt en in haar tas stopt. Hierop verlaten de vrouw en het meisje afzonderlijk van elkaar de winkel. Bent u de vrouw en/of het meisje op de beelden? Wij roepen u op om zich bij de politie te melden. Herkent u de vrouw en/of het meisje? Wij spreken u graag. Hengelo – Man steelt parfum uit Kruidvat Een winkeldief nam op 13 september enkele flesjes parfum uit het schap van een filiaal van het Kruidvat aan de Willem de Merodestraat en stopte deze in zijn kleding. Vervolgens pakte hij nog meer flesjes en verliet de winkel zonder te betalen. Een medewerkster sprak hem aan waarop hij haar bedreigde en doorliep. Wie is deze man? Ommen – Inbraak in restaurant Op donderdag 8 oktober werd 's nachts ingebroken in een restaurant aan de Balkerweg. De eigenaar hoorde rond 04:00 uur een geluid in het restaurantgedeelte van het pand. Hij bekeek meteen de beelden van de veiligheidscamera's en zag onbekenden bij de receptie aan de kassa's morrelen. Op het moment dat hij de mannen aanriep, hoorde hij ze wegrennen. De daders gingen er vandoor met een bedrag aan geld. Wie zijn deze mannen? Rijssen – Inbraak fietsenwinkel Een fietsenwinkel aan de Banisweg kreeg op dinsdag 27 oktober rond 03:30 uur ongewenst bezoek. Die nacht braken onbekenden in en namen 21 exclusieve racefietsen mee. De fietsen werden buiten in een witte bus geladen. De bus werd later die nacht aan de Lageweg in Holten aangetroffen. De daders waren inmiddels gevlogen maar de gestolen fietsen lagen nog wel in de bus. De bus was van diefstal afkomstig en er zaten valse kentekenplaten op. Wie herkent of weet wie deze mannen zijn? Wie weet wie er op 27 oktober inbraken bij de fietsenwinkel? Wie herkent deze mannen – denk ook aan de combinatie met een witte bus? Enschede – Explosief in woning De bewoner van een appartement aan de Bentelobrink werd op vrijdag 13 november opgeschrikt door een knal in een van de kamers van zijn appartement. Hij ging kijken en meteen volgde nog een explosie. De politie is op zoek naar informatie over dit incident. Alle informatie, hoe onbelangrijk het ook lijkt, kan helpen! Wie heeft er in de nacht van 12 op 13 november tussen 3.00 en 4.00 uur iets gezien of gehoord dat te maken kan hebben met deze explosie? Iedereen die in de omgeving woont en/of was tijdens het incident en beschikt over camera- of dashcambeelden vragen wij de beelden te bekijken in genoemde periode en contact op te nemen als daarop iets te zien is. De Lutte – Vernieling Theekoepel De Theekoepel aan de Tankenbergweg is door een of meerdere personen vernield. De politie is een onderzoek gestart en wil graag weten wie dit op zijn, haar of hun geweten heeft. Vermoedelijk zijn de vernielingen na 9 november gepleegd, maar het is niet precies bekend wanneer. Alle informatie is welkom! Wie heeft iets gezien of gehoord dat mogelijk met de vernielingen te maken heeft? Wie heeft informatie over wanneer de vernielingen precies gepleegd zijn? Het helpt het team ook als u aangeeft wanneer u voor het laatst de Theekoepel onbeschadigd hebt gezien.

Morgen | 19:30 Onder de Loep

Onderwerpen: update diefstal klok in Delden, mishandeling in Deventer, diefstal telefoon in Zwolle, diefstal parfum in Hengelo, inbraak restaurant in Ommen, inbraak fietsenwinkel in Rijssen, explosief in woning Enschede, vernieling Theekoepel in De Lutte. Delden – Unieke klok gestolen UPDATE: We lieten al eerder beelden zien van deze diefstal van een unieke tafelklok. Dat leverde verschillende tips en nieuwe camerabeelden op. Op de camerabeelden zijn drie mannen te zien die voorbij lopen. Een van de mannen komt mogelijk uit Almelo en een ander uit Hengelo of omgeving. Kijkt u alstublieft nog eens goed mee en help mee deze inbraak op te lossen. Op maandag 11 mei braken even voor 02:15 uur drie mannen in bij kasteel Twickel aan de Twickelerlaan. Om binnen te komen, maakten de inbrekers gebruik van een ladder. Ze gingen er vandoor met een unieke Hollandse tafelklok. De politie is op zoek naar alle informatie die mogelijk kan leiden tot het oplossen van deze zaak. Weet u waar de klok is gebleven? Wie heeft verdachte personen in de omgeving gezien? Wie kan iets vertellen over een eventuele voertuig waarin de mannen zich verplaatsten? Reed u op 11 mei rond 02:00 – 02:30 uur in de omgeving van de Twickelerlaan, over de N346 en heeft u een inwerking zijnde dashcam in uw auto? Of woont u in de omgeving en beschikt u over een camerasysteem? Deventer – Slachtoffer mishandeling aan lot overgelaten Op zondag 2 augustus is een 48-jarige man mishandeld op de Kapjeswelle. Rond 21:00 uur werd hij door meerdere personen geschopt en geslagen. Het slachtoffer werd gewond op straat achtergelaten totdat ambulancepersoneel zich over hem ontfermden en hem meenamen naar het ziekenhuis. Wij zijn op zoek naar getuigen van dit incident en willen graag weten wie de daders zijn. Van de verdachten zijn signalementen bekend: Verdachte 1 Donkerkleurige jas, heuplengte Spijkerbroek Donkerkleurig poloshirt met een witte streep in de kraag Donkerkleurig petje Donkerkleurige Adidas sneakers voorzien van 3 witte strepen aan de zijkant aan zijn voeten Verdachte 2 Ontbloot bovenlijf met op de rug een tatoeage Donkerkleurige korte broek Blauwe Adidas sneakers voorzien van 3 witte strepen aan de zijkant Donkerkleurig petje Verdachte 3 Donkerkleurig T-shirt Donkerkleurige korte broek Donkerkleurige badslippers voorzien van meerdere witte strepen Kaal/gemillimeterd haar Ongeschoren baardje Verdachte 4 Jack met een witte bies, Donkerkleurige broek Schoenen met witte zolen Donkerkleurig petje Wie heeft deze mishandeling zien gebeuren, woont u in de buurt en beschikt u over beelden? Wie zijn de personen op de beelden? Zwolle – Diefstal van een telefoon in een supermarkt Een vrouw liet op maandag 17 augustus per ongeluk haar telefoon liggen nadat ze had betaald bij een zelfscankassa in de supermarkt. Vlak daarna kwam een vrouw en minderjarig meisje bij de kassa en zagen de telefoon liggen. Op beeld is te zien dat ze kort overleggen, waarna het meisje de telefoon pakt en de vrouw hem van haar overneemt en in haar tas stopt. Hierop verlaten de vrouw en het meisje afzonderlijk van elkaar de winkel. Bent u de vrouw en/of het meisje op de beelden? Wij roepen u op om zich bij de politie te melden. Herkent u de vrouw en/of het meisje? Wij spreken u graag. Hengelo – Man steelt parfum uit Kruidvat Een winkeldief nam op 13 september enkele flesjes parfum uit het schap van een filiaal van het Kruidvat aan de Willem de Merodestraat en stopte deze in zijn kleding. Vervolgens pakte hij nog meer flesjes en verliet de winkel zonder te betalen. Een medewerkster sprak hem aan waarop hij haar bedreigde en doorliep. Wie is deze man? Ommen – Inbraak in restaurant Op donderdag 8 oktober werd 's nachts ingebroken in een restaurant aan de Balkerweg. De eigenaar hoorde rond 04:00 uur een geluid in het restaurantgedeelte van het pand. Hij bekeek meteen de beelden van de veiligheidscamera's en zag onbekenden bij de receptie aan de kassa's morrelen. Op het moment dat hij de mannen aanriep, hoorde hij ze wegrennen. De daders gingen er vandoor met een bedrag aan geld. Wie zijn deze mannen? Rijssen – Inbraak fietsenwinkel Een fietsenwinkel aan de Banisweg kreeg op dinsdag 27 oktober rond 03:30 uur ongewenst bezoek. Die nacht braken onbekenden in en namen 21 exclusieve racefietsen mee. De fietsen werden buiten in een witte bus geladen. De bus werd later die nacht aan de Lageweg in Holten aangetroffen. De daders waren inmiddels gevlogen maar de gestolen fietsen lagen nog wel in de bus. De bus was van diefstal afkomstig en er zaten valse kentekenplaten op. Wie herkent of weet wie deze mannen zijn? Wie weet wie er op 27 oktober inbraken bij de fietsenwinkel? Wie herkent deze mannen – denk ook aan de combinatie met een witte bus? Enschede – Explosief in woning De bewoner van een appartement aan de Bentelobrink werd op vrijdag 13 november opgeschrikt door een knal in een van de kamers van zijn appartement. Hij ging kijken en meteen volgde nog een explosie. De politie is op zoek naar informatie over dit incident. Alle informatie, hoe onbelangrijk het ook lijkt, kan helpen! Wie heeft er in de nacht van 12 op 13 november tussen 3.00 en 4.00 uur iets gezien of gehoord dat te maken kan hebben met deze explosie? Iedereen die in de omgeving woont en/of was tijdens het incident en beschikt over camera- of dashcambeelden vragen wij de beelden te bekijken in genoemde periode en contact op te nemen als daarop iets te zien is. De Lutte – Vernieling Theekoepel De Theekoepel aan de Tankenbergweg is door een of meerdere personen vernield. De politie is een onderzoek gestart en wil graag weten wie dit op zijn, haar of hun geweten heeft. Vermoedelijk zijn de vernielingen na 9 november gepleegd, maar het is niet precies bekend wanneer. Alle informatie is welkom! Wie heeft iets gezien of gehoord dat mogelijk met de vernielingen te maken heeft? Wie heeft informatie over wanneer de vernielingen precies gepleegd zijn? Het helpt het team ook als u aangeeft wanneer u voor het laatst de Theekoepel onbeschadigd hebt gezien.

Morgen | 20:30 Onder de Loep

Onderwerpen: update diefstal klok in Delden, mishandeling in Deventer, diefstal telefoon in Zwolle, diefstal parfum in Hengelo, inbraak restaurant in Ommen, inbraak fietsenwinkel in Rijssen, explosief in woning Enschede, vernieling Theekoepel in De Lutte. Delden – Unieke klok gestolen UPDATE: We lieten al eerder beelden zien van deze diefstal van een unieke tafelklok. Dat leverde verschillende tips en nieuwe camerabeelden op. Op de camerabeelden zijn drie mannen te zien die voorbij lopen. Een van de mannen komt mogelijk uit Almelo en een ander uit Hengelo of omgeving. Kijkt u alstublieft nog eens goed mee en help mee deze inbraak op te lossen. Op maandag 11 mei braken even voor 02:15 uur drie mannen in bij kasteel Twickel aan de Twickelerlaan. Om binnen te komen, maakten de inbrekers gebruik van een ladder. Ze gingen er vandoor met een unieke Hollandse tafelklok. De politie is op zoek naar alle informatie die mogelijk kan leiden tot het oplossen van deze zaak. Weet u waar de klok is gebleven? Wie heeft verdachte personen in de omgeving gezien? Wie kan iets vertellen over een eventuele voertuig waarin de mannen zich verplaatsten? Reed u op 11 mei rond 02:00 – 02:30 uur in de omgeving van de Twickelerlaan, over de N346 en heeft u een inwerking zijnde dashcam in uw auto? Of woont u in de omgeving en beschikt u over een camerasysteem? Deventer – Slachtoffer mishandeling aan lot overgelaten Op zondag 2 augustus is een 48-jarige man mishandeld op de Kapjeswelle. Rond 21:00 uur werd hij door meerdere personen geschopt en geslagen. Het slachtoffer werd gewond op straat achtergelaten totdat ambulancepersoneel zich over hem ontfermden en hem meenamen naar het ziekenhuis. Wij zijn op zoek naar getuigen van dit incident en willen graag weten wie de daders zijn. Van de verdachten zijn signalementen bekend: Verdachte 1 Donkerkleurige jas, heuplengte Spijkerbroek Donkerkleurig poloshirt met een witte streep in de kraag Donkerkleurig petje Donkerkleurige Adidas sneakers voorzien van 3 witte strepen aan de zijkant aan zijn voeten Verdachte 2 Ontbloot bovenlijf met op de rug een tatoeage Donkerkleurige korte broek Blauwe Adidas sneakers voorzien van 3 witte strepen aan de zijkant Donkerkleurig petje Verdachte 3 Donkerkleurig T-shirt Donkerkleurige korte broek Donkerkleurige badslippers voorzien van meerdere witte strepen Kaal/gemillimeterd haar Ongeschoren baardje Verdachte 4 Jack met een witte bies, Donkerkleurige broek Schoenen met witte zolen Donkerkleurig petje Wie heeft deze mishandeling zien gebeuren, woont u in de buurt en beschikt u over beelden? Wie zijn de personen op de beelden? Zwolle – Diefstal van een telefoon in een supermarkt Een vrouw liet op maandag 17 augustus per ongeluk haar telefoon liggen nadat ze had betaald bij een zelfscankassa in de supermarkt. Vlak daarna kwam een vrouw en minderjarig meisje bij de kassa en zagen de telefoon liggen. Op beeld is te zien dat ze kort overleggen, waarna het meisje de telefoon pakt en de vrouw hem van haar overneemt en in haar tas stopt. Hierop verlaten de vrouw en het meisje afzonderlijk van elkaar de winkel. Bent u de vrouw en/of het meisje op de beelden? Wij roepen u op om zich bij de politie te melden. Herkent u de vrouw en/of het meisje? Wij spreken u graag. Hengelo – Man steelt parfum uit Kruidvat Een winkeldief nam op 13 september enkele flesjes parfum uit het schap van een filiaal van het Kruidvat aan de Willem de Merodestraat en stopte deze in zijn kleding. Vervolgens pakte hij nog meer flesjes en verliet de winkel zonder te betalen. Een medewerkster sprak hem aan waarop hij haar bedreigde en doorliep. Wie is deze man? Ommen – Inbraak in restaurant Op donderdag 8 oktober werd 's nachts ingebroken in een restaurant aan de Balkerweg. De eigenaar hoorde rond 04:00 uur een geluid in het restaurantgedeelte van het pand. Hij bekeek meteen de beelden van de veiligheidscamera's en zag onbekenden bij de receptie aan de kassa's morrelen. Op het moment dat hij de mannen aanriep, hoorde hij ze wegrennen. De daders gingen er vandoor met een bedrag aan geld. Wie zijn deze mannen? Rijssen – Inbraak fietsenwinkel Een fietsenwinkel aan de Banisweg kreeg op dinsdag 27 oktober rond 03:30 uur ongewenst bezoek. Die nacht braken onbekenden in en namen 21 exclusieve racefietsen mee. De fietsen werden buiten in een witte bus geladen. De bus werd later die nacht aan de Lageweg in Holten aangetroffen. De daders waren inmiddels gevlogen maar de gestolen fietsen lagen nog wel in de bus. De bus was van diefstal afkomstig en er zaten valse kentekenplaten op. Wie herkent of weet wie deze mannen zijn? Wie weet wie er op 27 oktober inbraken bij de fietsenwinkel? Wie herkent deze mannen – denk ook aan de combinatie met een witte bus? Enschede – Explosief in woning De bewoner van een appartement aan de Bentelobrink werd op vrijdag 13 november opgeschrikt door een knal in een van de kamers van zijn appartement. Hij ging kijken en meteen volgde nog een explosie. De politie is op zoek naar informatie over dit incident. Alle informatie, hoe onbelangrijk het ook lijkt, kan helpen! Wie heeft er in de nacht van 12 op 13 november tussen 3.00 en 4.00 uur iets gezien of gehoord dat te maken kan hebben met deze explosie? Iedereen die in de omgeving woont en/of was tijdens het incident en beschikt over camera- of dashcambeelden vragen wij de beelden te bekijken in genoemde periode en contact op te nemen als daarop iets te zien is. De Lutte – Vernieling Theekoepel De Theekoepel aan de Tankenbergweg is door een of meerdere personen vernield. De politie is een onderzoek gestart en wil graag weten wie dit op zijn, haar of hun geweten heeft. Vermoedelijk zijn de vernielingen na 9 november gepleegd, maar het is niet precies bekend wanneer. Alle informatie is welkom! Wie heeft iets gezien of gehoord dat mogelijk met de vernielingen te maken heeft? Wie heeft informatie over wanneer de vernielingen precies gepleegd zijn? Het helpt het team ook als u aangeeft wanneer u voor het laatst de Theekoepel onbeschadigd hebt gezien.

Morgen | 22:30 Onder de Loep

Onderwerpen: update diefstal klok in Delden, mishandeling in Deventer, diefstal telefoon in Zwolle, diefstal parfum in Hengelo, inbraak restaurant in Ommen, inbraak fietsenwinkel in Rijssen, explosief in woning Enschede, vernieling Theekoepel in De Lutte. Delden – Unieke klok gestolen UPDATE: We lieten al eerder beelden zien van deze diefstal van een unieke tafelklok. Dat leverde verschillende tips en nieuwe camerabeelden op. Op de camerabeelden zijn drie mannen te zien die voorbij lopen. Een van de mannen komt mogelijk uit Almelo en een ander uit Hengelo of omgeving. Kijkt u alstublieft nog eens goed mee en help mee deze inbraak op te lossen. Op maandag 11 mei braken even voor 02:15 uur drie mannen in bij kasteel Twickel aan de Twickelerlaan. Om binnen te komen, maakten de inbrekers gebruik van een ladder. Ze gingen er vandoor met een unieke Hollandse tafelklok. De politie is op zoek naar alle informatie die mogelijk kan leiden tot het oplossen van deze zaak. Weet u waar de klok is gebleven? Wie heeft verdachte personen in de omgeving gezien? Wie kan iets vertellen over een eventuele voertuig waarin de mannen zich verplaatsten? Reed u op 11 mei rond 02:00 – 02:30 uur in de omgeving van de Twickelerlaan, over de N346 en heeft u een inwerking zijnde dashcam in uw auto? Of woont u in de omgeving en beschikt u over een camerasysteem? Deventer – Slachtoffer mishandeling aan lot overgelaten Op zondag 2 augustus is een 48-jarige man mishandeld op de Kapjeswelle. Rond 21:00 uur werd hij door meerdere personen geschopt en geslagen. Het slachtoffer werd gewond op straat achtergelaten totdat ambulancepersoneel zich over hem ontfermden en hem meenamen naar het ziekenhuis. Wij zijn op zoek naar getuigen van dit incident en willen graag weten wie de daders zijn. Van de verdachten zijn signalementen bekend: Verdachte 1 Donkerkleurige jas, heuplengte Spijkerbroek Donkerkleurig poloshirt met een witte streep in de kraag Donkerkleurig petje Donkerkleurige Adidas sneakers voorzien van 3 witte strepen aan de zijkant aan zijn voeten Verdachte 2 Ontbloot bovenlijf met op de rug een tatoeage Donkerkleurige korte broek Blauwe Adidas sneakers voorzien van 3 witte strepen aan de zijkant Donkerkleurig petje Verdachte 3 Donkerkleurig T-shirt Donkerkleurige korte broek Donkerkleurige badslippers voorzien van meerdere witte strepen Kaal/gemillimeterd haar Ongeschoren baardje Verdachte 4 Jack met een witte bies, Donkerkleurige broek Schoenen met witte zolen Donkerkleurig petje Wie heeft deze mishandeling zien gebeuren, woont u in de buurt en beschikt u over beelden? Wie zijn de personen op de beelden? Zwolle – Diefstal van een telefoon in een supermarkt Een vrouw liet op maandag 17 augustus per ongeluk haar telefoon liggen nadat ze had betaald bij een zelfscankassa in de supermarkt. Vlak daarna kwam een vrouw en minderjarig meisje bij de kassa en zagen de telefoon liggen. Op beeld is te zien dat ze kort overleggen, waarna het meisje de telefoon pakt en de vrouw hem van haar overneemt en in haar tas stopt. Hierop verlaten de vrouw en het meisje afzonderlijk van elkaar de winkel. Bent u de vrouw en/of het meisje op de beelden? Wij roepen u op om zich bij de politie te melden. Herkent u de vrouw en/of het meisje? Wij spreken u graag. Hengelo – Man steelt parfum uit Kruidvat Een winkeldief nam op 13 september enkele flesjes parfum uit het schap van een filiaal van het Kruidvat aan de Willem de Merodestraat en stopte deze in zijn kleding. Vervolgens pakte hij nog meer flesjes en verliet de winkel zonder te betalen. Een medewerkster sprak hem aan waarop hij haar bedreigde en doorliep. Wie is deze man? Ommen – Inbraak in restaurant Op donderdag 8 oktober werd 's nachts ingebroken in een restaurant aan de Balkerweg. De eigenaar hoorde rond 04:00 uur een geluid in het restaurantgedeelte van het pand. Hij bekeek meteen de beelden van de veiligheidscamera's en zag onbekenden bij de receptie aan de kassa's morrelen. Op het moment dat hij de mannen aanriep, hoorde hij ze wegrennen. De daders gingen er vandoor met een bedrag aan geld. Wie zijn deze mannen? Rijssen – Inbraak fietsenwinkel Een fietsenwinkel aan de Banisweg kreeg op dinsdag 27 oktober rond 03:30 uur ongewenst bezoek. Die nacht braken onbekenden in en namen 21 exclusieve racefietsen mee. De fietsen werden buiten in een witte bus geladen. De bus werd later die nacht aan de Lageweg in Holten aangetroffen. De daders waren inmiddels gevlogen maar de gestolen fietsen lagen nog wel in de bus. De bus was van diefstal afkomstig en er zaten valse kentekenplaten op. Wie herkent of weet wie deze mannen zijn? Wie weet wie er op 27 oktober inbraken bij de fietsenwinkel? Wie herkent deze mannen – denk ook aan de combinatie met een witte bus? Enschede – Explosief in woning De bewoner van een appartement aan de Bentelobrink werd op vrijdag 13 november opgeschrikt door een knal in een van de kamers van zijn appartement. Hij ging kijken en meteen volgde nog een explosie. De politie is op zoek naar informatie over dit incident. Alle informatie, hoe onbelangrijk het ook lijkt, kan helpen! Wie heeft er in de nacht van 12 op 13 november tussen 3.00 en 4.00 uur iets gezien of gehoord dat te maken kan hebben met deze explosie? Iedereen die in de omgeving woont en/of was tijdens het incident en beschikt over camera- of dashcambeelden vragen wij de beelden te bekijken in genoemde periode en contact op te nemen als daarop iets te zien is. De Lutte – Vernieling Theekoepel De Theekoepel aan de Tankenbergweg is door een of meerdere personen vernield. De politie is een onderzoek gestart en wil graag weten wie dit op zijn, haar of hun geweten heeft. Vermoedelijk zijn de vernielingen na 9 november gepleegd, maar het is niet precies bekend wanneer. Alle informatie is welkom! Wie heeft iets gezien of gehoord dat mogelijk met de vernielingen te maken heeft? Wie heeft informatie over wanneer de vernielingen precies gepleegd zijn? Het helpt het team ook als u aangeeft wanneer u voor het laatst de Theekoepel onbeschadigd hebt gezien.

Morgen | 23:30 Onder de Loep

Onderwerpen: update diefstal klok in Delden, mishandeling in Deventer, diefstal telefoon in Zwolle, diefstal parfum in Hengelo, inbraak restaurant in Ommen, inbraak fietsenwinkel in Rijssen, explosief in woning Enschede, vernieling Theekoepel in De Lutte. Delden – Unieke klok gestolen UPDATE: We lieten al eerder beelden zien van deze diefstal van een unieke tafelklok. Dat leverde verschillende tips en nieuwe camerabeelden op. Op de camerabeelden zijn drie mannen te zien die voorbij lopen. Een van de mannen komt mogelijk uit Almelo en een ander uit Hengelo of omgeving. Kijkt u alstublieft nog eens goed mee en help mee deze inbraak op te lossen. Op maandag 11 mei braken even voor 02:15 uur drie mannen in bij kasteel Twickel aan de Twickelerlaan. Om binnen te komen, maakten de inbrekers gebruik van een ladder. Ze gingen er vandoor met een unieke Hollandse tafelklok. De politie is op zoek naar alle informatie die mogelijk kan leiden tot het oplossen van deze zaak. Weet u waar de klok is gebleven? Wie heeft verdachte personen in de omgeving gezien? Wie kan iets vertellen over een eventuele voertuig waarin de mannen zich verplaatsten? Reed u op 11 mei rond 02:00 – 02:30 uur in de omgeving van de Twickelerlaan, over de N346 en heeft u een inwerking zijnde dashcam in uw auto? Of woont u in de omgeving en beschikt u over een camerasysteem? Deventer – Slachtoffer mishandeling aan lot overgelaten Op zondag 2 augustus is een 48-jarige man mishandeld op de Kapjeswelle. Rond 21:00 uur werd hij door meerdere personen geschopt en geslagen. Het slachtoffer werd gewond op straat achtergelaten totdat ambulancepersoneel zich over hem ontfermden en hem meenamen naar het ziekenhuis. Wij zijn op zoek naar getuigen van dit incident en willen graag weten wie de daders zijn. Van de verdachten zijn signalementen bekend: Verdachte 1 Donkerkleurige jas, heuplengte Spijkerbroek Donkerkleurig poloshirt met een witte streep in de kraag Donkerkleurig petje Donkerkleurige Adidas sneakers voorzien van 3 witte strepen aan de zijkant aan zijn voeten Verdachte 2 Ontbloot bovenlijf met op de rug een tatoeage Donkerkleurige korte broek Blauwe Adidas sneakers voorzien van 3 witte strepen aan de zijkant Donkerkleurig petje Verdachte 3 Donkerkleurig T-shirt Donkerkleurige korte broek Donkerkleurige badslippers voorzien van meerdere witte strepen Kaal/gemillimeterd haar Ongeschoren baardje Verdachte 4 Jack met een witte bies, Donkerkleurige broek Schoenen met witte zolen Donkerkleurig petje Wie heeft deze mishandeling zien gebeuren, woont u in de buurt en beschikt u over beelden? Wie zijn de personen op de beelden? Zwolle – Diefstal van een telefoon in een supermarkt Een vrouw liet op maandag 17 augustus per ongeluk haar telefoon liggen nadat ze had betaald bij een zelfscankassa in de supermarkt. Vlak daarna kwam een vrouw en minderjarig meisje bij de kassa en zagen de telefoon liggen. Op beeld is te zien dat ze kort overleggen, waarna het meisje de telefoon pakt en de vrouw hem van haar overneemt en in haar tas stopt. Hierop verlaten de vrouw en het meisje afzonderlijk van elkaar de winkel. Bent u de vrouw en/of het meisje op de beelden? Wij roepen u op om zich bij de politie te melden. Herkent u de vrouw en/of het meisje? Wij spreken u graag. Hengelo – Man steelt parfum uit Kruidvat Een winkeldief nam op 13 september enkele flesjes parfum uit het schap van een filiaal van het Kruidvat aan de Willem de Merodestraat en stopte deze in zijn kleding. Vervolgens pakte hij nog meer flesjes en verliet de winkel zonder te betalen. Een medewerkster sprak hem aan waarop hij haar bedreigde en doorliep. Wie is deze man? Ommen – Inbraak in restaurant Op donderdag 8 oktober werd 's nachts ingebroken in een restaurant aan de Balkerweg. De eigenaar hoorde rond 04:00 uur een geluid in het restaurantgedeelte van het pand. Hij bekeek meteen de beelden van de veiligheidscamera's en zag onbekenden bij de receptie aan de kassa's morrelen. Op het moment dat hij de mannen aanriep, hoorde hij ze wegrennen. De daders gingen er vandoor met een bedrag aan geld. Wie zijn deze mannen? Rijssen – Inbraak fietsenwinkel Een fietsenwinkel aan de Banisweg kreeg op dinsdag 27 oktober rond 03:30 uur ongewenst bezoek. Die nacht braken onbekenden in en namen 21 exclusieve racefietsen mee. De fietsen werden buiten in een witte bus geladen. De bus werd later die nacht aan de Lageweg in Holten aangetroffen. De daders waren inmiddels gevlogen maar de gestolen fietsen lagen nog wel in de bus. De bus was van diefstal afkomstig en er zaten valse kentekenplaten op. Wie herkent of weet wie deze mannen zijn? Wie weet wie er op 27 oktober inbraken bij de fietsenwinkel? Wie herkent deze mannen – denk ook aan de combinatie met een witte bus? Enschede – Explosief in woning De bewoner van een appartement aan de Bentelobrink werd op vrijdag 13 november opgeschrikt door een knal in een van de kamers van zijn appartement. Hij ging kijken en meteen volgde nog een explosie. De politie is op zoek naar informatie over dit incident. Alle informatie, hoe onbelangrijk het ook lijkt, kan helpen! Wie heeft er in de nacht van 12 op 13 november tussen 3.00 en 4.00 uur iets gezien of gehoord dat te maken kan hebben met deze explosie? Iedereen die in de omgeving woont en/of was tijdens het incident en beschikt over camera- of dashcambeelden vragen wij de beelden te bekijken in genoemde periode en contact op te nemen als daarop iets te zien is. De Lutte – Vernieling Theekoepel De Theekoepel aan de Tankenbergweg is door een of meerdere personen vernield. De politie is een onderzoek gestart en wil graag weten wie dit op zijn, haar of hun geweten heeft. Vermoedelijk zijn de vernielingen na 9 november gepleegd, maar het is niet precies bekend wanneer. Alle informatie is welkom! Wie heeft iets gezien of gehoord dat mogelijk met de vernielingen te maken heeft? Wie heeft informatie over wanneer de vernielingen precies gepleegd zijn? Het helpt het team ook als u aangeeft wanneer u voor het laatst de Theekoepel onbeschadigd hebt gezien.

Morgen | 23:55 Last Man Standing

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Rediscover America De vriendschap tussen Mike en Ed wordt op de proef gesteld als de opdringerige vriendin van Ed, Wendi, vindt dat Outdoor Man-winkeleigenaar Ed en niet Mike het gezicht van de sportzaak moet zijn.

Overmorgen | 00:00 Pawn Stars - Best Ofs

Seizoen 16 - Aflevering 45 - Best Of - On The Road Ga op pad met de Pawn Stars en zie de beste voorwerpen buiten de winkel, zoals een vintage piano van de Rat Pack, gevonden in het huis van de excentrieke verzamelaar Lonnie Hammergen, en een oude Samurai-helm.

Overmorgen | 00:30 Onder de Loep

Onderwerpen: update diefstal klok in Delden, mishandeling in Deventer, diefstal telefoon in Zwolle, diefstal parfum in Hengelo, inbraak restaurant in Ommen, inbraak fietsenwinkel in Rijssen, explosief in woning Enschede, vernieling Theekoepel in De Lutte. Delden – Unieke klok gestolen UPDATE: We lieten al eerder beelden zien van deze diefstal van een unieke tafelklok. Dat leverde verschillende tips en nieuwe camerabeelden op. Op de camerabeelden zijn drie mannen te zien die voorbij lopen. Een van de mannen komt mogelijk uit Almelo en een ander uit Hengelo of omgeving. Kijkt u alstublieft nog eens goed mee en help mee deze inbraak op te lossen. Op maandag 11 mei braken even voor 02:15 uur drie mannen in bij kasteel Twickel aan de Twickelerlaan. Om binnen te komen, maakten de inbrekers gebruik van een ladder. Ze gingen er vandoor met een unieke Hollandse tafelklok. De politie is op zoek naar alle informatie die mogelijk kan leiden tot het oplossen van deze zaak. Weet u waar de klok is gebleven? Wie heeft verdachte personen in de omgeving gezien? Wie kan iets vertellen over een eventuele voertuig waarin de mannen zich verplaatsten? Reed u op 11 mei rond 02:00 – 02:30 uur in de omgeving van de Twickelerlaan, over de N346 en heeft u een inwerking zijnde dashcam in uw auto? Of woont u in de omgeving en beschikt u over een camerasysteem? Deventer – Slachtoffer mishandeling aan lot overgelaten Op zondag 2 augustus is een 48-jarige man mishandeld op de Kapjeswelle. Rond 21:00 uur werd hij door meerdere personen geschopt en geslagen. Het slachtoffer werd gewond op straat achtergelaten totdat ambulancepersoneel zich over hem ontfermden en hem meenamen naar het ziekenhuis. Wij zijn op zoek naar getuigen van dit incident en willen graag weten wie de daders zijn. Van de verdachten zijn signalementen bekend: Verdachte 1 Donkerkleurige jas, heuplengte Spijkerbroek Donkerkleurig poloshirt met een witte streep in de kraag Donkerkleurig petje Donkerkleurige Adidas sneakers voorzien van 3 witte strepen aan de zijkant aan zijn voeten Verdachte 2 Ontbloot bovenlijf met op de rug een tatoeage Donkerkleurige korte broek Blauwe Adidas sneakers voorzien van 3 witte strepen aan de zijkant Donkerkleurig petje Verdachte 3 Donkerkleurig T-shirt Donkerkleurige korte broek Donkerkleurige badslippers voorzien van meerdere witte strepen Kaal/gemillimeterd haar Ongeschoren baardje Verdachte 4 Jack met een witte bies, Donkerkleurige broek Schoenen met witte zolen Donkerkleurig petje Wie heeft deze mishandeling zien gebeuren, woont u in de buurt en beschikt u over beelden? Wie zijn de personen op de beelden? Zwolle – Diefstal van een telefoon in een supermarkt Een vrouw liet op maandag 17 augustus per ongeluk haar telefoon liggen nadat ze had betaald bij een zelfscankassa in de supermarkt. Vlak daarna kwam een vrouw en minderjarig meisje bij de kassa en zagen de telefoon liggen. Op beeld is te zien dat ze kort overleggen, waarna het meisje de telefoon pakt en de vrouw hem van haar overneemt en in haar tas stopt. Hierop verlaten de vrouw en het meisje afzonderlijk van elkaar de winkel. Bent u de vrouw en/of het meisje op de beelden? Wij roepen u op om zich bij de politie te melden. Herkent u de vrouw en/of het meisje? Wij spreken u graag. Hengelo – Man steelt parfum uit Kruidvat Een winkeldief nam op 13 september enkele flesjes parfum uit het schap van een filiaal van het Kruidvat aan de Willem de Merodestraat en stopte deze in zijn kleding. Vervolgens pakte hij nog meer flesjes en verliet de winkel zonder te betalen. Een medewerkster sprak hem aan waarop hij haar bedreigde en doorliep. Wie is deze man? Ommen – Inbraak in restaurant Op donderdag 8 oktober werd 's nachts ingebroken in een restaurant aan de Balkerweg. De eigenaar hoorde rond 04:00 uur een geluid in het restaurantgedeelte van het pand. Hij bekeek meteen de beelden van de veiligheidscamera's en zag onbekenden bij de receptie aan de kassa's morrelen. Op het moment dat hij de mannen aanriep, hoorde hij ze wegrennen. De daders gingen er vandoor met een bedrag aan geld. Wie zijn deze mannen? Rijssen – Inbraak fietsenwinkel Een fietsenwinkel aan de Banisweg kreeg op dinsdag 27 oktober rond 03:30 uur ongewenst bezoek. Die nacht braken onbekenden in en namen 21 exclusieve racefietsen mee. De fietsen werden buiten in een witte bus geladen. De bus werd later die nacht aan de Lageweg in Holten aangetroffen. De daders waren inmiddels gevlogen maar de gestolen fietsen lagen nog wel in de bus. De bus was van diefstal afkomstig en er zaten valse kentekenplaten op. Wie herkent of weet wie deze mannen zijn? Wie weet wie er op 27 oktober inbraken bij de fietsenwinkel? Wie herkent deze mannen – denk ook aan de combinatie met een witte bus? Enschede – Explosief in woning De bewoner van een appartement aan de Bentelobrink werd op vrijdag 13 november opgeschrikt door een knal in een van de kamers van zijn appartement. Hij ging kijken en meteen volgde nog een explosie. De politie is op zoek naar informatie over dit incident. Alle informatie, hoe onbelangrijk het ook lijkt, kan helpen! Wie heeft er in de nacht van 12 op 13 november tussen 3.00 en 4.00 uur iets gezien of gehoord dat te maken kan hebben met deze explosie? Iedereen die in de omgeving woont en/of was tijdens het incident en beschikt over camera- of dashcambeelden vragen wij de beelden te bekijken in genoemde periode en contact op te nemen als daarop iets te zien is. De Lutte – Vernieling Theekoepel De Theekoepel aan de Tankenbergweg is door een of meerdere personen vernield. De politie is een onderzoek gestart en wil graag weten wie dit op zijn, haar of hun geweten heeft. Vermoedelijk zijn de vernielingen na 9 november gepleegd, maar het is niet precies bekend wanneer. Alle informatie is welkom! Wie heeft iets gezien of gehoord dat mogelijk met de vernielingen te maken heeft? Wie heeft informatie over wanneer de vernielingen precies gepleegd zijn? Het helpt het team ook als u aangeeft wanneer u voor het laatst de Theekoepel onbeschadigd hebt gezien.

Overmorgen | 01:00 SOKO Stuttgart

Seizoen 5 - Aflevering 20 van 24 Als er von einem Kongress nach Hause kommt, findet Bernd Zimmermann seine Ehefrau Verena erschossen in ihrer gemeinsamen Wohnung - und alarmiert das Team der SOKO Stuttgart. Aufgrund fehlender Schmauchspuren kann Gerichtmedizinerin Prof. Wolter schnell den Tathergang rekonstruieren: Die Tote wurde, am offenen Fenster stehend, vom Haus gegenüber erschossen. Damit fällt der erste Verdacht der Kommissare auf die dort wohnende Übersetzerin Marlene Heine. Sie ist mit der Toten, die Eigentümerin der beiden Häuser war, wegen ihres Messie-Syndroms aneinander geraten - ihr drohte die Zwangsräumung. Als KTU-Leiter Jan Arnaud und sein Team bei der Wohnungsdurchsuchung eine Waffenbesitzkarte, ausgestellt auf Heines verstorbenen Ehemann, entdecken, gerät Frau Heine zunehmend unter Druck. Doch ein Aspekt widerspricht dieser Theorie: Aufgrund des Einschusswinkels muss der Schuss aus dem Stockwerk über Frau Heine abgegeben worden sein.

Overmorgen | 01:30 Onder de Loep

Onderwerpen: update diefstal klok in Delden, mishandeling in Deventer, diefstal telefoon in Zwolle, diefstal parfum in Hengelo, inbraak restaurant in Ommen, inbraak fietsenwinkel in Rijssen, explosief in woning Enschede, vernieling Theekoepel in De Lutte. Delden – Unieke klok gestolen UPDATE: We lieten al eerder beelden zien van deze diefstal van een unieke tafelklok. Dat leverde verschillende tips en nieuwe camerabeelden op. Op de camerabeelden zijn drie mannen te zien die voorbij lopen. Een van de mannen komt mogelijk uit Almelo en een ander uit Hengelo of omgeving. Kijkt u alstublieft nog eens goed mee en help mee deze inbraak op te lossen. Op maandag 11 mei braken even voor 02:15 uur drie mannen in bij kasteel Twickel aan de Twickelerlaan. Om binnen te komen, maakten de inbrekers gebruik van een ladder. Ze gingen er vandoor met een unieke Hollandse tafelklok. De politie is op zoek naar alle informatie die mogelijk kan leiden tot het oplossen van deze zaak. Weet u waar de klok is gebleven? Wie heeft verdachte personen in de omgeving gezien? Wie kan iets vertellen over een eventuele voertuig waarin de mannen zich verplaatsten? Reed u op 11 mei rond 02:00 – 02:30 uur in de omgeving van de Twickelerlaan, over de N346 en heeft u een inwerking zijnde dashcam in uw auto? Of woont u in de omgeving en beschikt u over een camerasysteem? Deventer – Slachtoffer mishandeling aan lot overgelaten Op zondag 2 augustus is een 48-jarige man mishandeld op de Kapjeswelle. Rond 21:00 uur werd hij door meerdere personen geschopt en geslagen. Het slachtoffer werd gewond op straat achtergelaten totdat ambulancepersoneel zich over hem ontfermden en hem meenamen naar het ziekenhuis. Wij zijn op zoek naar getuigen van dit incident en willen graag weten wie de daders zijn. Van de verdachten zijn signalementen bekend: Verdachte 1 Donkerkleurige jas, heuplengte Spijkerbroek Donkerkleurig poloshirt met een witte streep in de kraag Donkerkleurig petje Donkerkleurige Adidas sneakers voorzien van 3 witte strepen aan de zijkant aan zijn voeten Verdachte 2 Ontbloot bovenlijf met op de rug een tatoeage Donkerkleurige korte broek Blauwe Adidas sneakers voorzien van 3 witte strepen aan de zijkant Donkerkleurig petje Verdachte 3 Donkerkleurig T-shirt Donkerkleurige korte broek Donkerkleurige badslippers voorzien van meerdere witte strepen Kaal/gemillimeterd haar Ongeschoren baardje Verdachte 4 Jack met een witte bies, Donkerkleurige broek Schoenen met witte zolen Donkerkleurig petje Wie heeft deze mishandeling zien gebeuren, woont u in de buurt en beschikt u over beelden? Wie zijn de personen op de beelden? Zwolle – Diefstal van een telefoon in een supermarkt Een vrouw liet op maandag 17 augustus per ongeluk haar telefoon liggen nadat ze had betaald bij een zelfscankassa in de supermarkt. Vlak daarna kwam een vrouw en minderjarig meisje bij de kassa en zagen de telefoon liggen. Op beeld is te zien dat ze kort overleggen, waarna het meisje de telefoon pakt en de vrouw hem van haar overneemt en in haar tas stopt. Hierop verlaten de vrouw en het meisje afzonderlijk van elkaar de winkel. Bent u de vrouw en/of het meisje op de beelden? Wij roepen u op om zich bij de politie te melden. Herkent u de vrouw en/of het meisje? Wij spreken u graag. Hengelo – Man steelt parfum uit Kruidvat Een winkeldief nam op 13 september enkele flesjes parfum uit het schap van een filiaal van het Kruidvat aan de Willem de Merodestraat en stopte deze in zijn kleding. Vervolgens pakte hij nog meer flesjes en verliet de winkel zonder te betalen. Een medewerkster sprak hem aan waarop hij haar bedreigde en doorliep. Wie is deze man? Ommen – Inbraak in restaurant Op donderdag 8 oktober werd 's nachts ingebroken in een restaurant aan de Balkerweg. De eigenaar hoorde rond 04:00 uur een geluid in het restaurantgedeelte van het pand. Hij bekeek meteen de beelden van de veiligheidscamera's en zag onbekenden bij de receptie aan de kassa's morrelen. Op het moment dat hij de mannen aanriep, hoorde hij ze wegrennen. De daders gingen er vandoor met een bedrag aan geld. Wie zijn deze mannen? Rijssen – Inbraak fietsenwinkel Een fietsenwinkel aan de Banisweg kreeg op dinsdag 27 oktober rond 03:30 uur ongewenst bezoek. Die nacht braken onbekenden in en namen 21 exclusieve racefietsen mee. De fietsen werden buiten in een witte bus geladen. De bus werd later die nacht aan de Lageweg in Holten aangetroffen. De daders waren inmiddels gevlogen maar de gestolen fietsen lagen nog wel in de bus. De bus was van diefstal afkomstig en er zaten valse kentekenplaten op. Wie herkent of weet wie deze mannen zijn? Wie weet wie er op 27 oktober inbraken bij de fietsenwinkel? Wie herkent deze mannen – denk ook aan de combinatie met een witte bus? Enschede – Explosief in woning De bewoner van een appartement aan de Bentelobrink werd op vrijdag 13 november opgeschrikt door een knal in een van de kamers van zijn appartement. Hij ging kijken en meteen volgde nog een explosie. De politie is op zoek naar informatie over dit incident. Alle informatie, hoe onbelangrijk het ook lijkt, kan helpen! Wie heeft er in de nacht van 12 op 13 november tussen 3.00 en 4.00 uur iets gezien of gehoord dat te maken kan hebben met deze explosie? Iedereen die in de omgeving woont en/of was tijdens het incident en beschikt over camera- of dashcambeelden vragen wij de beelden te bekijken in genoemde periode en contact op te nemen als daarop iets te zien is. De Lutte – Vernieling Theekoepel De Theekoepel aan de Tankenbergweg is door een of meerdere personen vernield. De politie is een onderzoek gestart en wil graag weten wie dit op zijn, haar of hun geweten heeft. Vermoedelijk zijn de vernielingen na 9 november gepleegd, maar het is niet precies bekend wanneer. Alle informatie is welkom! Wie heeft iets gezien of gehoord dat mogelijk met de vernielingen te maken heeft? Wie heeft informatie over wanneer de vernielingen precies gepleegd zijn? Het helpt het team ook als u aangeeft wanneer u voor het laatst de Theekoepel onbeschadigd hebt gezien.

Overmorgen | 02:30 Onder de Loep

Onderwerpen: update diefstal klok in Delden, mishandeling in Deventer, diefstal telefoon in Zwolle, diefstal parfum in Hengelo, inbraak restaurant in Ommen, inbraak fietsenwinkel in Rijssen, explosief in woning Enschede, vernieling Theekoepel in De Lutte. Delden – Unieke klok gestolen UPDATE: We lieten al eerder beelden zien van deze diefstal van een unieke tafelklok. Dat leverde verschillende tips en nieuwe camerabeelden op. Op de camerabeelden zijn drie mannen te zien die voorbij lopen. Een van de mannen komt mogelijk uit Almelo en een ander uit Hengelo of omgeving. Kijkt u alstublieft nog eens goed mee en help mee deze inbraak op te lossen. Op maandag 11 mei braken even voor 02:15 uur drie mannen in bij kasteel Twickel aan de Twickelerlaan. Om binnen te komen, maakten de inbrekers gebruik van een ladder. Ze gingen er vandoor met een unieke Hollandse tafelklok. De politie is op zoek naar alle informatie die mogelijk kan leiden tot het oplossen van deze zaak. Weet u waar de klok is gebleven? Wie heeft verdachte personen in de omgeving gezien? Wie kan iets vertellen over een eventuele voertuig waarin de mannen zich verplaatsten? Reed u op 11 mei rond 02:00 – 02:30 uur in de omgeving van de Twickelerlaan, over de N346 en heeft u een inwerking zijnde dashcam in uw auto? Of woont u in de omgeving en beschikt u over een camerasysteem? Deventer – Slachtoffer mishandeling aan lot overgelaten Op zondag 2 augustus is een 48-jarige man mishandeld op de Kapjeswelle. Rond 21:00 uur werd hij door meerdere personen geschopt en geslagen. Het slachtoffer werd gewond op straat achtergelaten totdat ambulancepersoneel zich over hem ontfermden en hem meenamen naar het ziekenhuis. Wij zijn op zoek naar getuigen van dit incident en willen graag weten wie de daders zijn. Van de verdachten zijn signalementen bekend: Verdachte 1 Donkerkleurige jas, heuplengte Spijkerbroek Donkerkleurig poloshirt met een witte streep in de kraag Donkerkleurig petje Donkerkleurige Adidas sneakers voorzien van 3 witte strepen aan de zijkant aan zijn voeten Verdachte 2 Ontbloot bovenlijf met op de rug een tatoeage Donkerkleurige korte broek Blauwe Adidas sneakers voorzien van 3 witte strepen aan de zijkant Donkerkleurig petje Verdachte 3 Donkerkleurig T-shirt Donkerkleurige korte broek Donkerkleurige badslippers voorzien van meerdere witte strepen Kaal/gemillimeterd haar Ongeschoren baardje Verdachte 4 Jack met een witte bies, Donkerkleurige broek Schoenen met witte zolen Donkerkleurig petje Wie heeft deze mishandeling zien gebeuren, woont u in de buurt en beschikt u over beelden? Wie zijn de personen op de beelden? Zwolle – Diefstal van een telefoon in een supermarkt Een vrouw liet op maandag 17 augustus per ongeluk haar telefoon liggen nadat ze had betaald bij een zelfscankassa in de supermarkt. Vlak daarna kwam een vrouw en minderjarig meisje bij de kassa en zagen de telefoon liggen. Op beeld is te zien dat ze kort overleggen, waarna het meisje de telefoon pakt en de vrouw hem van haar overneemt en in haar tas stopt. Hierop verlaten de vrouw en het meisje afzonderlijk van elkaar de winkel. Bent u de vrouw en/of het meisje op de beelden? Wij roepen u op om zich bij de politie te melden. Herkent u de vrouw en/of het meisje? Wij spreken u graag. Hengelo – Man steelt parfum uit Kruidvat Een winkeldief nam op 13 september enkele flesjes parfum uit het schap van een filiaal van het Kruidvat aan de Willem de Merodestraat en stopte deze in zijn kleding. Vervolgens pakte hij nog meer flesjes en verliet de winkel zonder te betalen. Een medewerkster sprak hem aan waarop hij haar bedreigde en doorliep. Wie is deze man? Ommen – Inbraak in restaurant Op donderdag 8 oktober werd 's nachts ingebroken in een restaurant aan de Balkerweg. De eigenaar hoorde rond 04:00 uur een geluid in het restaurantgedeelte van het pand. Hij bekeek meteen de beelden van de veiligheidscamera's en zag onbekenden bij de receptie aan de kassa's morrelen. Op het moment dat hij de mannen aanriep, hoorde hij ze wegrennen. De daders gingen er vandoor met een bedrag aan geld. Wie zijn deze mannen? Rijssen – Inbraak fietsenwinkel Een fietsenwinkel aan de Banisweg kreeg op dinsdag 27 oktober rond 03:30 uur ongewenst bezoek. Die nacht braken onbekenden in en namen 21 exclusieve racefietsen mee. De fietsen werden buiten in een witte bus geladen. De bus werd later die nacht aan de Lageweg in Holten aangetroffen. De daders waren inmiddels gevlogen maar de gestolen fietsen lagen nog wel in de bus. De bus was van diefstal afkomstig en er zaten valse kentekenplaten op. Wie herkent of weet wie deze mannen zijn? Wie weet wie er op 27 oktober inbraken bij de fietsenwinkel? Wie herkent deze mannen – denk ook aan de combinatie met een witte bus? Enschede – Explosief in woning De bewoner van een appartement aan de Bentelobrink werd op vrijdag 13 november opgeschrikt door een knal in een van de kamers van zijn appartement. Hij ging kijken en meteen volgde nog een explosie. De politie is op zoek naar informatie over dit incident. Alle informatie, hoe onbelangrijk het ook lijkt, kan helpen! Wie heeft er in de nacht van 12 op 13 november tussen 3.00 en 4.00 uur iets gezien of gehoord dat te maken kan hebben met deze explosie? Iedereen die in de omgeving woont en/of was tijdens het incident en beschikt over camera- of dashcambeelden vragen wij de beelden te bekijken in genoemde periode en contact op te nemen als daarop iets te zien is. De Lutte – Vernieling Theekoepel De Theekoepel aan de Tankenbergweg is door een of meerdere personen vernield. De politie is een onderzoek gestart en wil graag weten wie dit op zijn, haar of hun geweten heeft. Vermoedelijk zijn de vernielingen na 9 november gepleegd, maar het is niet precies bekend wanneer. Alle informatie is welkom! Wie heeft iets gezien of gehoord dat mogelijk met de vernielingen te maken heeft? Wie heeft informatie over wanneer de vernielingen precies gepleegd zijn? Het helpt het team ook als u aangeeft wanneer u voor het laatst de Theekoepel onbeschadigd hebt gezien.

Overmorgen | 03:10 Pawn Stars - Best Ofs

Seizoen 16 - Aflevering 46 - Best Of - Greatest Gambles Waag een gok met de Pawn Stars en herbeleef geweldige gokspellen uit de winkelgeschiedenis, maar ook een antiek White Eagle-medaillon, een twijfelachtige Gibson-mandoline en een Chris-Craft-boot uit 1984, waarmee Rick Coreys oordeel betwijfelt.

Overmorgen | 03:30 Onder de Loep

Onderwerpen: update diefstal klok in Delden, mishandeling in Deventer, diefstal telefoon in Zwolle, diefstal parfum in Hengelo, inbraak restaurant in Ommen, inbraak fietsenwinkel in Rijssen, explosief in woning Enschede, vernieling Theekoepel in De Lutte. Delden – Unieke klok gestolen UPDATE: We lieten al eerder beelden zien van deze diefstal van een unieke tafelklok. Dat leverde verschillende tips en nieuwe camerabeelden op. Op de camerabeelden zijn drie mannen te zien die voorbij lopen. Een van de mannen komt mogelijk uit Almelo en een ander uit Hengelo of omgeving. Kijkt u alstublieft nog eens goed mee en help mee deze inbraak op te lossen. Op maandag 11 mei braken even voor 02:15 uur drie mannen in bij kasteel Twickel aan de Twickelerlaan. Om binnen te komen, maakten de inbrekers gebruik van een ladder. Ze gingen er vandoor met een unieke Hollandse tafelklok. De politie is op zoek naar alle informatie die mogelijk kan leiden tot het oplossen van deze zaak. Weet u waar de klok is gebleven? Wie heeft verdachte personen in de omgeving gezien? Wie kan iets vertellen over een eventuele voertuig waarin de mannen zich verplaatsten? Reed u op 11 mei rond 02:00 – 02:30 uur in de omgeving van de Twickelerlaan, over de N346 en heeft u een inwerking zijnde dashcam in uw auto? Of woont u in de omgeving en beschikt u over een camerasysteem? Deventer – Slachtoffer mishandeling aan lot overgelaten Op zondag 2 augustus is een 48-jarige man mishandeld op de Kapjeswelle. Rond 21:00 uur werd hij door meerdere personen geschopt en geslagen. Het slachtoffer werd gewond op straat achtergelaten totdat ambulancepersoneel zich over hem ontfermden en hem meenamen naar het ziekenhuis. Wij zijn op zoek naar getuigen van dit incident en willen graag weten wie de daders zijn. Van de verdachten zijn signalementen bekend: Verdachte 1 Donkerkleurige jas, heuplengte Spijkerbroek Donkerkleurig poloshirt met een witte streep in de kraag Donkerkleurig petje Donkerkleurige Adidas sneakers voorzien van 3 witte strepen aan de zijkant aan zijn voeten Verdachte 2 Ontbloot bovenlijf met op de rug een tatoeage Donkerkleurige korte broek Blauwe Adidas sneakers voorzien van 3 witte strepen aan de zijkant Donkerkleurig petje Verdachte 3 Donkerkleurig T-shirt Donkerkleurige korte broek Donkerkleurige badslippers voorzien van meerdere witte strepen Kaal/gemillimeterd haar Ongeschoren baardje Verdachte 4 Jack met een witte bies, Donkerkleurige broek Schoenen met witte zolen Donkerkleurig petje Wie heeft deze mishandeling zien gebeuren, woont u in de buurt en beschikt u over beelden? Wie zijn de personen op de beelden? Zwolle – Diefstal van een telefoon in een supermarkt Een vrouw liet op maandag 17 augustus per ongeluk haar telefoon liggen nadat ze had betaald bij een zelfscankassa in de supermarkt. Vlak daarna kwam een vrouw en minderjarig meisje bij de kassa en zagen de telefoon liggen. Op beeld is te zien dat ze kort overleggen, waarna het meisje de telefoon pakt en de vrouw hem van haar overneemt en in haar tas stopt. Hierop verlaten de vrouw en het meisje afzonderlijk van elkaar de winkel. Bent u de vrouw en/of het meisje op de beelden? Wij roepen u op om zich bij de politie te melden. Herkent u de vrouw en/of het meisje? Wij spreken u graag. Hengelo – Man steelt parfum uit Kruidvat Een winkeldief nam op 13 september enkele flesjes parfum uit het schap van een filiaal van het Kruidvat aan de Willem de Merodestraat en stopte deze in zijn kleding. Vervolgens pakte hij nog meer flesjes en verliet de winkel zonder te betalen. Een medewerkster sprak hem aan waarop hij haar bedreigde en doorliep. Wie is deze man? Ommen – Inbraak in restaurant Op donderdag 8 oktober werd 's nachts ingebroken in een restaurant aan de Balkerweg. De eigenaar hoorde rond 04:00 uur een geluid in het restaurantgedeelte van het pand. Hij bekeek meteen de beelden van de veiligheidscamera's en zag onbekenden bij de receptie aan de kassa's morrelen. Op het moment dat hij de mannen aanriep, hoorde hij ze wegrennen. De daders gingen er vandoor met een bedrag aan geld. Wie zijn deze mannen? Rijssen – Inbraak fietsenwinkel Een fietsenwinkel aan de Banisweg kreeg op dinsdag 27 oktober rond 03:30 uur ongewenst bezoek. Die nacht braken onbekenden in en namen 21 exclusieve racefietsen mee. De fietsen werden buiten in een witte bus geladen. De bus werd later die nacht aan de Lageweg in Holten aangetroffen. De daders waren inmiddels gevlogen maar de gestolen fietsen lagen nog wel in de bus. De bus was van diefstal afkomstig en er zaten valse kentekenplaten op. Wie herkent of weet wie deze mannen zijn? Wie weet wie er op 27 oktober inbraken bij de fietsenwinkel? Wie herkent deze mannen – denk ook aan de combinatie met een witte bus? Enschede – Explosief in woning De bewoner van een appartement aan de Bentelobrink werd op vrijdag 13 november opgeschrikt door een knal in een van de kamers van zijn appartement. Hij ging kijken en meteen volgde nog een explosie. De politie is op zoek naar informatie over dit incident. Alle informatie, hoe onbelangrijk het ook lijkt, kan helpen! Wie heeft er in de nacht van 12 op 13 november tussen 3.00 en 4.00 uur iets gezien of gehoord dat te maken kan hebben met deze explosie? Iedereen die in de omgeving woont en/of was tijdens het incident en beschikt over camera- of dashcambeelden vragen wij de beelden te bekijken in genoemde periode en contact op te nemen als daarop iets te zien is. De Lutte – Vernieling Theekoepel De Theekoepel aan de Tankenbergweg is door een of meerdere personen vernield. De politie is een onderzoek gestart en wil graag weten wie dit op zijn, haar of hun geweten heeft. Vermoedelijk zijn de vernielingen na 9 november gepleegd, maar het is niet precies bekend wanneer. Alle informatie is welkom! Wie heeft iets gezien of gehoord dat mogelijk met de vernielingen te maken heeft? Wie heeft informatie over wanneer de vernielingen precies gepleegd zijn? Het helpt het team ook als u aangeeft wanneer u voor het laatst de Theekoepel onbeschadigd hebt gezien.

Overmorgen | 04:30 Onder de Loep

Onderwerpen: update diefstal klok in Delden, mishandeling in Deventer, diefstal telefoon in Zwolle, diefstal parfum in Hengelo, inbraak restaurant in Ommen, inbraak fietsenwinkel in Rijssen, explosief in woning Enschede, vernieling Theekoepel in De Lutte. Delden – Unieke klok gestolen UPDATE: We lieten al eerder beelden zien van deze diefstal van een unieke tafelklok. Dat leverde verschillende tips en nieuwe camerabeelden op. Op de camerabeelden zijn drie mannen te zien die voorbij lopen. Een van de mannen komt mogelijk uit Almelo en een ander uit Hengelo of omgeving. Kijkt u alstublieft nog eens goed mee en help mee deze inbraak op te lossen. Op maandag 11 mei braken even voor 02:15 uur drie mannen in bij kasteel Twickel aan de Twickelerlaan. Om binnen te komen, maakten de inbrekers gebruik van een ladder. Ze gingen er vandoor met een unieke Hollandse tafelklok. De politie is op zoek naar alle informatie die mogelijk kan leiden tot het oplossen van deze zaak. Weet u waar de klok is gebleven? Wie heeft verdachte personen in de omgeving gezien? Wie kan iets vertellen over een eventuele voertuig waarin de mannen zich verplaatsten? Reed u op 11 mei rond 02:00 – 02:30 uur in de omgeving van de Twickelerlaan, over de N346 en heeft u een inwerking zijnde dashcam in uw auto? Of woont u in de omgeving en beschikt u over een camerasysteem? Deventer – Slachtoffer mishandeling aan lot overgelaten Op zondag 2 augustus is een 48-jarige man mishandeld op de Kapjeswelle. Rond 21:00 uur werd hij door meerdere personen geschopt en geslagen. Het slachtoffer werd gewond op straat achtergelaten totdat ambulancepersoneel zich over hem ontfermden en hem meenamen naar het ziekenhuis. Wij zijn op zoek naar getuigen van dit incident en willen graag weten wie de daders zijn. Van de verdachten zijn signalementen bekend: Verdachte 1 Donkerkleurige jas, heuplengte Spijkerbroek Donkerkleurig poloshirt met een witte streep in de kraag Donkerkleurig petje Donkerkleurige Adidas sneakers voorzien van 3 witte strepen aan de zijkant aan zijn voeten Verdachte 2 Ontbloot bovenlijf met op de rug een tatoeage Donkerkleurige korte broek Blauwe Adidas sneakers voorzien van 3 witte strepen aan de zijkant Donkerkleurig petje Verdachte 3 Donkerkleurig T-shirt Donkerkleurige korte broek Donkerkleurige badslippers voorzien van meerdere witte strepen Kaal/gemillimeterd haar Ongeschoren baardje Verdachte 4 Jack met een witte bies, Donkerkleurige broek Schoenen met witte zolen Donkerkleurig petje Wie heeft deze mishandeling zien gebeuren, woont u in de buurt en beschikt u over beelden? Wie zijn de personen op de beelden? Zwolle – Diefstal van een telefoon in een supermarkt Een vrouw liet op maandag 17 augustus per ongeluk haar telefoon liggen nadat ze had betaald bij een zelfscankassa in de supermarkt. Vlak daarna kwam een vrouw en minderjarig meisje bij de kassa en zagen de telefoon liggen. Op beeld is te zien dat ze kort overleggen, waarna het meisje de telefoon pakt en de vrouw hem van haar overneemt en in haar tas stopt. Hierop verlaten de vrouw en het meisje afzonderlijk van elkaar de winkel. Bent u de vrouw en/of het meisje op de beelden? Wij roepen u op om zich bij de politie te melden. Herkent u de vrouw en/of het meisje? Wij spreken u graag. Hengelo – Man steelt parfum uit Kruidvat Een winkeldief nam op 13 september enkele flesjes parfum uit het schap van een filiaal van het Kruidvat aan de Willem de Merodestraat en stopte deze in zijn kleding. Vervolgens pakte hij nog meer flesjes en verliet de winkel zonder te betalen. Een medewerkster sprak hem aan waarop hij haar bedreigde en doorliep. Wie is deze man? Ommen – Inbraak in restaurant Op donderdag 8 oktober werd 's nachts ingebroken in een restaurant aan de Balkerweg. De eigenaar hoorde rond 04:00 uur een geluid in het restaurantgedeelte van het pand. Hij bekeek meteen de beelden van de veiligheidscamera's en zag onbekenden bij de receptie aan de kassa's morrelen. Op het moment dat hij de mannen aanriep, hoorde hij ze wegrennen. De daders gingen er vandoor met een bedrag aan geld. Wie zijn deze mannen? Rijssen – Inbraak fietsenwinkel Een fietsenwinkel aan de Banisweg kreeg op dinsdag 27 oktober rond 03:30 uur ongewenst bezoek. Die nacht braken onbekenden in en namen 21 exclusieve racefietsen mee. De fietsen werden buiten in een witte bus geladen. De bus werd later die nacht aan de Lageweg in Holten aangetroffen. De daders waren inmiddels gevlogen maar de gestolen fietsen lagen nog wel in de bus. De bus was van diefstal afkomstig en er zaten valse kentekenplaten op. Wie herkent of weet wie deze mannen zijn? Wie weet wie er op 27 oktober inbraken bij de fietsenwinkel? Wie herkent deze mannen – denk ook aan de combinatie met een witte bus? Enschede – Explosief in woning De bewoner van een appartement aan de Bentelobrink werd op vrijdag 13 november opgeschrikt door een knal in een van de kamers van zijn appartement. Hij ging kijken en meteen volgde nog een explosie. De politie is op zoek naar informatie over dit incident. Alle informatie, hoe onbelangrijk het ook lijkt, kan helpen! Wie heeft er in de nacht van 12 op 13 november tussen 3.00 en 4.00 uur iets gezien of gehoord dat te maken kan hebben met deze explosie? Iedereen die in de omgeving woont en/of was tijdens het incident en beschikt over camera- of dashcambeelden vragen wij de beelden te bekijken in genoemde periode en contact op te nemen als daarop iets te zien is. De Lutte – Vernieling Theekoepel De Theekoepel aan de Tankenbergweg is door een of meerdere personen vernield. De politie is een onderzoek gestart en wil graag weten wie dit op zijn, haar of hun geweten heeft. Vermoedelijk zijn de vernielingen na 9 november gepleegd, maar het is niet precies bekend wanneer. Alle informatie is welkom! Wie heeft iets gezien of gehoord dat mogelijk met de vernielingen te maken heeft? Wie heeft informatie over wanneer de vernielingen precies gepleegd zijn? Het helpt het team ook als u aangeeft wanneer u voor het laatst de Theekoepel onbeschadigd hebt gezien.

Overmorgen | 05:30 Onder de Loep

Onderwerpen: update diefstal klok in Delden, mishandeling in Deventer, diefstal telefoon in Zwolle, diefstal parfum in Hengelo, inbraak restaurant in Ommen, inbraak fietsenwinkel in Rijssen, explosief in woning Enschede, vernieling Theekoepel in De Lutte. Delden – Unieke klok gestolen UPDATE: We lieten al eerder beelden zien van deze diefstal van een unieke tafelklok. Dat leverde verschillende tips en nieuwe camerabeelden op. Op de camerabeelden zijn drie mannen te zien die voorbij lopen. Een van de mannen komt mogelijk uit Almelo en een ander uit Hengelo of omgeving. Kijkt u alstublieft nog eens goed mee en help mee deze inbraak op te lossen. Op maandag 11 mei braken even voor 02:15 uur drie mannen in bij kasteel Twickel aan de Twickelerlaan. Om binnen te komen, maakten de inbrekers gebruik van een ladder. Ze gingen er vandoor met een unieke Hollandse tafelklok. De politie is op zoek naar alle informatie die mogelijk kan leiden tot het oplossen van deze zaak. Weet u waar de klok is gebleven? Wie heeft verdachte personen in de omgeving gezien? Wie kan iets vertellen over een eventuele voertuig waarin de mannen zich verplaatsten? Reed u op 11 mei rond 02:00 – 02:30 uur in de omgeving van de Twickelerlaan, over de N346 en heeft u een inwerking zijnde dashcam in uw auto? Of woont u in de omgeving en beschikt u over een camerasysteem? Deventer – Slachtoffer mishandeling aan lot overgelaten Op zondag 2 augustus is een 48-jarige man mishandeld op de Kapjeswelle. Rond 21:00 uur werd hij door meerdere personen geschopt en geslagen. Het slachtoffer werd gewond op straat achtergelaten totdat ambulancepersoneel zich over hem ontfermden en hem meenamen naar het ziekenhuis. Wij zijn op zoek naar getuigen van dit incident en willen graag weten wie de daders zijn. Van de verdachten zijn signalementen bekend: Verdachte 1 Donkerkleurige jas, heuplengte Spijkerbroek Donkerkleurig poloshirt met een witte streep in de kraag Donkerkleurig petje Donkerkleurige Adidas sneakers voorzien van 3 witte strepen aan de zijkant aan zijn voeten Verdachte 2 Ontbloot bovenlijf met op de rug een tatoeage Donkerkleurige korte broek Blauwe Adidas sneakers voorzien van 3 witte strepen aan de zijkant Donkerkleurig petje Verdachte 3 Donkerkleurig T-shirt Donkerkleurige korte broek Donkerkleurige badslippers voorzien van meerdere witte strepen Kaal/gemillimeterd haar Ongeschoren baardje Verdachte 4 Jack met een witte bies, Donkerkleurige broek Schoenen met witte zolen Donkerkleurig petje Wie heeft deze mishandeling zien gebeuren, woont u in de buurt en beschikt u over beelden? Wie zijn de personen op de beelden? Zwolle – Diefstal van een telefoon in een supermarkt Een vrouw liet op maandag 17 augustus per ongeluk haar telefoon liggen nadat ze had betaald bij een zelfscankassa in de supermarkt. Vlak daarna kwam een vrouw en minderjarig meisje bij de kassa en zagen de telefoon liggen. Op beeld is te zien dat ze kort overleggen, waarna het meisje de telefoon pakt en de vrouw hem van haar overneemt en in haar tas stopt. Hierop verlaten de vrouw en het meisje afzonderlijk van elkaar de winkel. Bent u de vrouw en/of het meisje op de beelden? Wij roepen u op om zich bij de politie te melden. Herkent u de vrouw en/of het meisje? Wij spreken u graag. Hengelo – Man steelt parfum uit Kruidvat Een winkeldief nam op 13 september enkele flesjes parfum uit het schap van een filiaal van het Kruidvat aan de Willem de Merodestraat en stopte deze in zijn kleding. Vervolgens pakte hij nog meer flesjes en verliet de winkel zonder te betalen. Een medewerkster sprak hem aan waarop hij haar bedreigde en doorliep. Wie is deze man? Ommen – Inbraak in restaurant Op donderdag 8 oktober werd 's nachts ingebroken in een restaurant aan de Balkerweg. De eigenaar hoorde rond 04:00 uur een geluid in het restaurantgedeelte van het pand. Hij bekeek meteen de beelden van de veiligheidscamera's en zag onbekenden bij de receptie aan de kassa's morrelen. Op het moment dat hij de mannen aanriep, hoorde hij ze wegrennen. De daders gingen er vandoor met een bedrag aan geld. Wie zijn deze mannen? Rijssen – Inbraak fietsenwinkel Een fietsenwinkel aan de Banisweg kreeg op dinsdag 27 oktober rond 03:30 uur ongewenst bezoek. Die nacht braken onbekenden in en namen 21 exclusieve racefietsen mee. De fietsen werden buiten in een witte bus geladen. De bus werd later die nacht aan de Lageweg in Holten aangetroffen. De daders waren inmiddels gevlogen maar de gestolen fietsen lagen nog wel in de bus. De bus was van diefstal afkomstig en er zaten valse kentekenplaten op. Wie herkent of weet wie deze mannen zijn? Wie weet wie er op 27 oktober inbraken bij de fietsenwinkel? Wie herkent deze mannen – denk ook aan de combinatie met een witte bus? Enschede – Explosief in woning De bewoner van een appartement aan de Bentelobrink werd op vrijdag 13 november opgeschrikt door een knal in een van de kamers van zijn appartement. Hij ging kijken en meteen volgde nog een explosie. De politie is op zoek naar informatie over dit incident. Alle informatie, hoe onbelangrijk het ook lijkt, kan helpen! Wie heeft er in de nacht van 12 op 13 november tussen 3.00 en 4.00 uur iets gezien of gehoord dat te maken kan hebben met deze explosie? Iedereen die in de omgeving woont en/of was tijdens het incident en beschikt over camera- of dashcambeelden vragen wij de beelden te bekijken in genoemde periode en contact op te nemen als daarop iets te zien is. De Lutte – Vernieling Theekoepel De Theekoepel aan de Tankenbergweg is door een of meerdere personen vernield. De politie is een onderzoek gestart en wil graag weten wie dit op zijn, haar of hun geweten heeft. Vermoedelijk zijn de vernielingen na 9 november gepleegd, maar het is niet precies bekend wanneer. Alle informatie is welkom! Wie heeft iets gezien of gehoord dat mogelijk met de vernielingen te maken heeft? Wie heeft informatie over wanneer de vernielingen precies gepleegd zijn? Het helpt het team ook als u aangeeft wanneer u voor het laatst de Theekoepel onbeschadigd hebt gezien.

Overmorgen | 06:29 ALVINNN!!! en de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 34 - Winkelwagen Rodeo Alvin doet mee met een winkelwagen rodeo om een nieuwe fiets voor Theodore te winnen.

Overmorgen | 06:30 Onder de Loep

Onderwerpen: update diefstal klok in Delden, mishandeling in Deventer, diefstal telefoon in Zwolle, diefstal parfum in Hengelo, inbraak restaurant in Ommen, inbraak fietsenwinkel in Rijssen, explosief in woning Enschede, vernieling Theekoepel in De Lutte. Delden – Unieke klok gestolen UPDATE: We lieten al eerder beelden zien van deze diefstal van een unieke tafelklok. Dat leverde verschillende tips en nieuwe camerabeelden op. Op de camerabeelden zijn drie mannen te zien die voorbij lopen. Een van de mannen komt mogelijk uit Almelo en een ander uit Hengelo of omgeving. Kijkt u alstublieft nog eens goed mee en help mee deze inbraak op te lossen. Op maandag 11 mei braken even voor 02:15 uur drie mannen in bij kasteel Twickel aan de Twickelerlaan. Om binnen te komen, maakten de inbrekers gebruik van een ladder. Ze gingen er vandoor met een unieke Hollandse tafelklok. De politie is op zoek naar alle informatie die mogelijk kan leiden tot het oplossen van deze zaak. Weet u waar de klok is gebleven? Wie heeft verdachte personen in de omgeving gezien? Wie kan iets vertellen over een eventuele voertuig waarin de mannen zich verplaatsten? Reed u op 11 mei rond 02:00 – 02:30 uur in de omgeving van de Twickelerlaan, over de N346 en heeft u een inwerking zijnde dashcam in uw auto? Of woont u in de omgeving en beschikt u over een camerasysteem? Deventer – Slachtoffer mishandeling aan lot overgelaten Op zondag 2 augustus is een 48-jarige man mishandeld op de Kapjeswelle. Rond 21:00 uur werd hij door meerdere personen geschopt en geslagen. Het slachtoffer werd gewond op straat achtergelaten totdat ambulancepersoneel zich over hem ontfermden en hem meenamen naar het ziekenhuis. Wij zijn op zoek naar getuigen van dit incident en willen graag weten wie de daders zijn. Van de verdachten zijn signalementen bekend: Verdachte 1 Donkerkleurige jas, heuplengte Spijkerbroek Donkerkleurig poloshirt met een witte streep in de kraag Donkerkleurig petje Donkerkleurige Adidas sneakers voorzien van 3 witte strepen aan de zijkant aan zijn voeten Verdachte 2 Ontbloot bovenlijf met op de rug een tatoeage Donkerkleurige korte broek Blauwe Adidas sneakers voorzien van 3 witte strepen aan de zijkant Donkerkleurig petje Verdachte 3 Donkerkleurig T-shirt Donkerkleurige korte broek Donkerkleurige badslippers voorzien van meerdere witte strepen Kaal/gemillimeterd haar Ongeschoren baardje Verdachte 4 Jack met een witte bies, Donkerkleurige broek Schoenen met witte zolen Donkerkleurig petje Wie heeft deze mishandeling zien gebeuren, woont u in de buurt en beschikt u over beelden? Wie zijn de personen op de beelden? Zwolle – Diefstal van een telefoon in een supermarkt Een vrouw liet op maandag 17 augustus per ongeluk haar telefoon liggen nadat ze had betaald bij een zelfscankassa in de supermarkt. Vlak daarna kwam een vrouw en minderjarig meisje bij de kassa en zagen de telefoon liggen. Op beeld is te zien dat ze kort overleggen, waarna het meisje de telefoon pakt en de vrouw hem van haar overneemt en in haar tas stopt. Hierop verlaten de vrouw en het meisje afzonderlijk van elkaar de winkel. Bent u de vrouw en/of het meisje op de beelden? Wij roepen u op om zich bij de politie te melden. Herkent u de vrouw en/of het meisje? Wij spreken u graag. Hengelo – Man steelt parfum uit Kruidvat Een winkeldief nam op 13 september enkele flesjes parfum uit het schap van een filiaal van het Kruidvat aan de Willem de Merodestraat en stopte deze in zijn kleding. Vervolgens pakte hij nog meer flesjes en verliet de winkel zonder te betalen. Een medewerkster sprak hem aan waarop hij haar bedreigde en doorliep. Wie is deze man? Ommen – Inbraak in restaurant Op donderdag 8 oktober werd 's nachts ingebroken in een restaurant aan de Balkerweg. De eigenaar hoorde rond 04:00 uur een geluid in het restaurantgedeelte van het pand. Hij bekeek meteen de beelden van de veiligheidscamera's en zag onbekenden bij de receptie aan de kassa's morrelen. Op het moment dat hij de mannen aanriep, hoorde hij ze wegrennen. De daders gingen er vandoor met een bedrag aan geld. Wie zijn deze mannen? Rijssen – Inbraak fietsenwinkel Een fietsenwinkel aan de Banisweg kreeg op dinsdag 27 oktober rond 03:30 uur ongewenst bezoek. Die nacht braken onbekenden in en namen 21 exclusieve racefietsen mee. De fietsen werden buiten in een witte bus geladen. De bus werd later die nacht aan de Lageweg in Holten aangetroffen. De daders waren inmiddels gevlogen maar de gestolen fietsen lagen nog wel in de bus. De bus was van diefstal afkomstig en er zaten valse kentekenplaten op. Wie herkent of weet wie deze mannen zijn? Wie weet wie er op 27 oktober inbraken bij de fietsenwinkel? Wie herkent deze mannen – denk ook aan de combinatie met een witte bus? Enschede – Explosief in woning De bewoner van een appartement aan de Bentelobrink werd op vrijdag 13 november opgeschrikt door een knal in een van de kamers van zijn appartement. Hij ging kijken en meteen volgde nog een explosie. De politie is op zoek naar informatie over dit incident. Alle informatie, hoe onbelangrijk het ook lijkt, kan helpen! Wie heeft er in de nacht van 12 op 13 november tussen 3.00 en 4.00 uur iets gezien of gehoord dat te maken kan hebben met deze explosie? Iedereen die in de omgeving woont en/of was tijdens het incident en beschikt over camera- of dashcambeelden vragen wij de beelden te bekijken in genoemde periode en contact op te nemen als daarop iets te zien is. De Lutte – Vernieling Theekoepel De Theekoepel aan de Tankenbergweg is door een of meerdere personen vernield. De politie is een onderzoek gestart en wil graag weten wie dit op zijn, haar of hun geweten heeft. Vermoedelijk zijn de vernielingen na 9 november gepleegd, maar het is niet precies bekend wanneer. Alle informatie is welkom! Wie heeft iets gezien of gehoord dat mogelijk met de vernielingen te maken heeft? Wie heeft informatie over wanneer de vernielingen precies gepleegd zijn? Het helpt het team ook als u aangeeft wanneer u voor het laatst de Theekoepel onbeschadigd hebt gezien.

Overmorgen | 06:50 Radar: o.a. commerciële snelteststraten

Overmorgen - Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Commerciële snelteststraten De commerciële ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Commerciële snelteststraten De commerciële snelteststraten waar je je kunt laten testen op corona, schieten als paddestoelen uit de grond. De prijzen variëren van 60 tot 145 euro en binnen een kwartier tot twee uur heb je een uitslag en kun je weer verder. Met het oog op de feestdagen misschien wel handig om de hele familie te laten testen voor je Sinterklaas of kerst gaat vieren. Maar is die uitslag van een commerciële teststraat wel betrouwbaar, door wie wordt de test uitgevoerd, op welke manier en wat verklaart het prijsverschil tussen de verschillende locaties? Maandag in Radar een overzicht en uitleg. Waar is mijn 6500 euro? Radar checkt Tijdens het opruimen kom je een stortingsbewijs tegen van 10.000 gulden op een beleggingsrekening, nu omgerekend een kleine 6500 euro. Je bent na ruim twintig jaar benieuwd wat er op die rekening staat. Je gaat met al je papieren naar de bank, maar die zegt met droge ogen dat ze na zeven jaar een slapende rekening mogen opheffen en dat je dus simpelweg pech hebt. Ook bij alle andere instanties loop je keihard tegen een muur. Komt Fons wel verder? De zin of onzin van voedingssupplement VitaePro In de wintermaanden en zeker nu met het coronavirus, grijpen veel mensen naar voedingssupplementen om hun weerstand te vergroten. Uit een enquête van Radar blijkt dat twee derde van ruim 20.000 respondenten weleens een voedingssupplement heeft gebruikt, en dat meer dan de helft (56%) dat op dit moment doet. Neem bijvoorbeeld het product VitaePro. De reclame van het voedingssupplement komt regelmatig langs. Als we Erben Wennemars mogen geloven, neem je dit product als je spieren belangrijk vindt. Het product is niet te koop in de winkel, je moet een abonnement nemen. Hiervoor betaal je bijna 40 euro per zending, wat gelijk staat aan 60 tabletten. Maar heb je deze supplementen echt nodig? In Radar onderzoeken we wat voor product dit eigenlijk is, hoe gezond het is en of de prijs en kwaliteit in verhouding staan. Welke kledingstomer is de beste? Je wil je kleding kreukvrij maken met een handzame kledingstomer, maar welke is de beste? Is een strijkijzer nu overbodig? En maken kledingstomers hun claim waar dat ze 99 procent van de bacteriën doden en nare geurtjes uit je kleding laten verdwijnen? Drie experts onderwierpen vijf kledingstomers van onder de 65 euro aan testen. Maandag in Radar de uitslag.

Overmorgen | 07:05 Pawn Stars - Best Ofs

Seizoen 16 - Aflevering 45 - Best Of - On The Road Ga op pad met de Pawn Stars en zie de beste voorwerpen buiten de winkel, zoals een vintage piano van de Rat Pack, gevonden in het huis van de excentrieke verzamelaar Lonnie Hammergen, en een oude Samurai-helm.

Overmorgen | 07:30 Onder de Loep

Onderwerpen: update diefstal klok in Delden, mishandeling in Deventer, diefstal telefoon in Zwolle, diefstal parfum in Hengelo, inbraak restaurant in Ommen, inbraak fietsenwinkel in Rijssen, explosief in woning Enschede, vernieling Theekoepel in De Lutte. Delden – Unieke klok gestolen UPDATE: We lieten al eerder beelden zien van deze diefstal van een unieke tafelklok. Dat leverde verschillende tips en nieuwe camerabeelden op. Op de camerabeelden zijn drie mannen te zien die voorbij lopen. Een van de mannen komt mogelijk uit Almelo en een ander uit Hengelo of omgeving. Kijkt u alstublieft nog eens goed mee en help mee deze inbraak op te lossen. Op maandag 11 mei braken even voor 02:15 uur drie mannen in bij kasteel Twickel aan de Twickelerlaan. Om binnen te komen, maakten de inbrekers gebruik van een ladder. Ze gingen er vandoor met een unieke Hollandse tafelklok. De politie is op zoek naar alle informatie die mogelijk kan leiden tot het oplossen van deze zaak. Weet u waar de klok is gebleven? Wie heeft verdachte personen in de omgeving gezien? Wie kan iets vertellen over een eventuele voertuig waarin de mannen zich verplaatsten? Reed u op 11 mei rond 02:00 – 02:30 uur in de omgeving van de Twickelerlaan, over de N346 en heeft u een inwerking zijnde dashcam in uw auto? Of woont u in de omgeving en beschikt u over een camerasysteem? Deventer – Slachtoffer mishandeling aan lot overgelaten Op zondag 2 augustus is een 48-jarige man mishandeld op de Kapjeswelle. Rond 21:00 uur werd hij door meerdere personen geschopt en geslagen. Het slachtoffer werd gewond op straat achtergelaten totdat ambulancepersoneel zich over hem ontfermden en hem meenamen naar het ziekenhuis. Wij zijn op zoek naar getuigen van dit incident en willen graag weten wie de daders zijn. Van de verdachten zijn signalementen bekend: Verdachte 1 Donkerkleurige jas, heuplengte Spijkerbroek Donkerkleurig poloshirt met een witte streep in de kraag Donkerkleurig petje Donkerkleurige Adidas sneakers voorzien van 3 witte strepen aan de zijkant aan zijn voeten Verdachte 2 Ontbloot bovenlijf met op de rug een tatoeage Donkerkleurige korte broek Blauwe Adidas sneakers voorzien van 3 witte strepen aan de zijkant Donkerkleurig petje Verdachte 3 Donkerkleurig T-shirt Donkerkleurige korte broek Donkerkleurige badslippers voorzien van meerdere witte strepen Kaal/gemillimeterd haar Ongeschoren baardje Verdachte 4 Jack met een witte bies, Donkerkleurige broek Schoenen met witte zolen Donkerkleurig petje Wie heeft deze mishandeling zien gebeuren, woont u in de buurt en beschikt u over beelden? Wie zijn de personen op de beelden? Zwolle – Diefstal van een telefoon in een supermarkt Een vrouw liet op maandag 17 augustus per ongeluk haar telefoon liggen nadat ze had betaald bij een zelfscankassa in de supermarkt. Vlak daarna kwam een vrouw en minderjarig meisje bij de kassa en zagen de telefoon liggen. Op beeld is te zien dat ze kort overleggen, waarna het meisje de telefoon pakt en de vrouw hem van haar overneemt en in haar tas stopt. Hierop verlaten de vrouw en het meisje afzonderlijk van elkaar de winkel. Bent u de vrouw en/of het meisje op de beelden? Wij roepen u op om zich bij de politie te melden. Herkent u de vrouw en/of het meisje? Wij spreken u graag. Hengelo – Man steelt parfum uit Kruidvat Een winkeldief nam op 13 september enkele flesjes parfum uit het schap van een filiaal van het Kruidvat aan de Willem de Merodestraat en stopte deze in zijn kleding. Vervolgens pakte hij nog meer flesjes en verliet de winkel zonder te betalen. Een medewerkster sprak hem aan waarop hij haar bedreigde en doorliep. Wie is deze man? Ommen – Inbraak in restaurant Op donderdag 8 oktober werd 's nachts ingebroken in een restaurant aan de Balkerweg. De eigenaar hoorde rond 04:00 uur een geluid in het restaurantgedeelte van het pand. Hij bekeek meteen de beelden van de veiligheidscamera's en zag onbekenden bij de receptie aan de kassa's morrelen. Op het moment dat hij de mannen aanriep, hoorde hij ze wegrennen. De daders gingen er vandoor met een bedrag aan geld. Wie zijn deze mannen? Rijssen – Inbraak fietsenwinkel Een fietsenwinkel aan de Banisweg kreeg op dinsdag 27 oktober rond 03:30 uur ongewenst bezoek. Die nacht braken onbekenden in en namen 21 exclusieve racefietsen mee. De fietsen werden buiten in een witte bus geladen. De bus werd later die nacht aan de Lageweg in Holten aangetroffen. De daders waren inmiddels gevlogen maar de gestolen fietsen lagen nog wel in de bus. De bus was van diefstal afkomstig en er zaten valse kentekenplaten op. Wie herkent of weet wie deze mannen zijn? Wie weet wie er op 27 oktober inbraken bij de fietsenwinkel? Wie herkent deze mannen – denk ook aan de combinatie met een witte bus? Enschede – Explosief in woning De bewoner van een appartement aan de Bentelobrink werd op vrijdag 13 november opgeschrikt door een knal in een van de kamers van zijn appartement. Hij ging kijken en meteen volgde nog een explosie. De politie is op zoek naar informatie over dit incident. Alle informatie, hoe onbelangrijk het ook lijkt, kan helpen! Wie heeft er in de nacht van 12 op 13 november tussen 3.00 en 4.00 uur iets gezien of gehoord dat te maken kan hebben met deze explosie? Iedereen die in de omgeving woont en/of was tijdens het incident en beschikt over camera- of dashcambeelden vragen wij de beelden te bekijken in genoemde periode en contact op te nemen als daarop iets te zien is. De Lutte – Vernieling Theekoepel De Theekoepel aan de Tankenbergweg is door een of meerdere personen vernield. De politie is een onderzoek gestart en wil graag weten wie dit op zijn, haar of hun geweten heeft. Vermoedelijk zijn de vernielingen na 9 november gepleegd, maar het is niet precies bekend wanneer. Alle informatie is welkom! Wie heeft iets gezien of gehoord dat mogelijk met de vernielingen te maken heeft? Wie heeft informatie over wanneer de vernielingen precies gepleegd zijn? Het helpt het team ook als u aangeeft wanneer u voor het laatst de Theekoepel onbeschadigd hebt gezien.

Overmorgen | 08:56 SpongeBob

Seizoen 6 - Aflevering 120 - Geen pet voor Pat / De verduivelde speelgoedwinkel Patrick wil net zo'n petje als SpongeBob omdat zo'n petje het symbool is van "werk hebben". // Patrick en SpongeBob laten zich insluiten in een nieuwe speelgoedwinkel.

Overmorgen | 09:42 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Vierling met een Blog Het café van de sportwinkel dreigt te sluiten, er zijn te weinig klanten. Ene Gourmet Man trekt al het publiek naar andere tentjes dmv zijn blog. Anne en Tom willen het café sluiten. De vierling doet er alles aan om het café te redden.

Overmorgen | 10:11 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Vreemde eend in de bijt De vierling speelt elk jaar in de commercial voor de winkel van Eerlijke Abe. Maar ze zijn het zat en besluiten te stoppen. Als ze worden vervangen besluiten ze dat ze dit baantje toch weer terug willen.

 Meer

Winkel gemist

Eerder Vandaag | 14:14 Telekids Mini's: Wizzy & Woppy

Seizoen 1 - Aflevering 63 Kinderprogramma over de muizen Wizzy en Woppy. Zij wonen samen in hun kooi in de dierenwinkel. In de andere kooien wonen Kasha de papegaai en Dongo de schildpad. Als meneer Bram, de dierenverkoper, zijn winkel verlaat, komen de dieren uit hun kooien en beleven ze dolle avonturen.

Eerder Vandaag | 14:05 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 34 van 40 - Wortels Als Darwin in de dierenwinkel treurig blijft staan voor een aquarium, schiet zijn familie in de stress. Wil Darwin terug naar zijn natuurlijke omgeving? Ze proberen 't hem naar de zin te maken, maar besluiten later hem toch terug te brengen naar waar hij vandaan komt. Maar was dat nou Darwins bedoeling...?

Eerder Vandaag | 10:35 Dropje

Seizoen 1 - Aflevering 10 van 13 - Kwijt - NTR Dropje zoekt in de winkel ijverig mee naar een knuffel die kwijt is. Hij vindt iets anders maar het ruikt wel hetzelfde.

Eerder Vandaag | 08:35 Shakespeare & Hathaway: Private Investigators

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 10 - The Fairest Show Means Most Deceit Diana en haar man Leon, eigenaars van een luxe cadeauwinkel, roepen de hulp in van Frank en Lu als ze ex-medewerker Lola verdenken van het indienen van een valse schadeclaim.

Eerder Vandaag | 08:00 Tommy Teleshopping

Thuiswinkelprogramma.

Eerder Vandaag | 07:30 TV Winkel

Aflevering 14 van 19 Homeshoppingprogramma.

Eerder Vandaag | 07:05 Pawn Stars - Best Ofs

Seizoen 16 - Aflevering 41 - Best Of - Fake Or Fortune Oordeel zelf en ervaar opnieuw de vervalsingen en verrassende schatten die u ooit bij Pawn Stars zag, zoals een schilderij van Claude Monet van twee miljoen dollar. Echt of vals, zij betekenen voor de winkel veel geld of zijn een grote mislukking.

Eerder Vandaag | 06:45 Pawn Stars

Seizoen 19 - Aflevering 29 - The Pawn Commandments Een verkoper met een Bijbel uit 1500 probeert de gelovige in Corey naar boven te halen, maar Corey’s expert waarschuwt hem om op te passen voor valse exemplaren. Rick sluit een weddenschap af als een gokmachine voor paardenrennen de winkel binnekomt.

Eerder Vandaag | 06:30 Keuringsdienst van Waarde

Seizoen 2020 - Witte thee - KRO-NCRV Het is de meest exclusieve vorm van thee: de witte thee. De thee wordt een keer per jaar geplukt, van de meest verse blaadjes. Bijzonder zou je denken, en toch ligt de supermarkt er vol mee. Dat is knap! We gaan op bezoek in een theewinkel, we houden een proefsessie met een theekenner en we mogen op een plantage in Nederland zien hoe de thee wordt geplukt. Uiteindelijk wil een theehandelaar ons via zoom wel uitleggen hoe de vork in de steel zit.

Eerder Vandaag | 06:23 Telekids Mini's: 2 Kleine Kleutertjes

Seizoen 2 - Samen naar de winkel Educatief programma waarin kinderen van drie tot vijf jaar door middel van liedjes op een leuke manier leren tellen: de dagen van de week, de seizoenen en nog veel meer. Deze liedjes zijn geschreven door niemand minder dan Jan Smit en zijn ingezongen door zijn zus Monique Smit.

Eerder Vandaag | 06:10 Brabant Nieuws

Zodat je altijd weet wat er in Brabant speelt, blijf je op de hoogte met Brabant Nieuws. Met reportages, studiogasten en verslaggevers door de hele provincie brengen we wat Brabant boeit. Altijd betrokken, altijd betrouwbaar, altijd Brabants Jongeren in Roosendaal trekken al vuurwerk afstekend door de straten, buurtbewoners zijn doodsbang. En bent u ook fan van de kringloop? Moet haast wel, want die winkels doen het top.

 Meer