Je vindt hier de programma's van Wilson op tv We hebben de volgende programma's voor Wilson Space Station 76: IMDB * 4.9 - Komedie, Space Station 76 is een Amerikaanse sciencefiction en komediefilm uit het jaar 2014. Met onder andere Patrick Wilson, Liv Tyler en Matt Bomer in de hoofdrol. Het verhaal gaat over een groep mensen (en verschillende robots) die. Les Pyjamasques: Serie, Série d'animation. Masters of Flip: Episode 5, Seizoen 1 Aflevering 5 Episode 5: Het dynamische duo Kortney en Dave Wilson gaat op jacht naar huizen die. Grey's Anatomy: Dramaserie, Seizoen 13 Aflevering 8 Amerikaanse ziekenhuisserie. The Room Where It Happens. Door een moeilijke operatie. Grey's Anatomy: Dramaserie, Seizoen 13 Aflevering 9 Amerikaanse ziekenhuisserie. You Haven't Done Nothin'. Alex maakt een grote. The Office: Komische serie, Seizoen 3 Aflevering 21 Amerikaanse komische serie. Women's Appreciation. Er vloeit een golf van. The Office: Komische serie, Seizoen 3 Aflevering 22 Amerikaanse komische serie. Beach Games. Het is 'Beach Day' op het kantoor van. RTL 8's Countdown to Christmas: Hometown Christmas: Romantische tv-film, Amerikaanse romantische tv film. Noelle is speciaal voor de kerstdagen teruggekeerd naar haar geboortestad. Ze wil de levende kerststal, ooit bedacht door haar moeder, in ere herstellen. De organisatie verloopt moeizaam en dan. The Office: Komische serie, Seizoen 3 Aflevering 23 Amerikaanse komische serie. The Job, Part 1. Michael stelt zijn medewerker. The Office: Komische serie, Seizoen 3 Aflevering 23 Amerikaanse komische serie. The Job, Part 2. Michael stelt zijn medewerker.

Wilson op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 00:25 Space Station 76 IMDb: 4.9

IMDB * 4.9 - Komedie, Space Station 76 is een Amerikaanse sciencefiction en komediefilm uit het jaar 2014. Met onder andere Patrick Wilson, Liv Tyler en Matt Bomer in de hoofdrol. Het verhaal gaat over een groep mensen (en verschillende robots) die ...

Space Station 76 is een Amerikaanse sciencefiction- en komediefilm uit het jaar 2014. Met onder andere Patrick Wilson, Liv Tyler en Matt Bomer in de hoofdrol. Het verhaal gaat over een groep mensen (en verschillende robots) die leven in een ruimtestation in een versie van de toekomst in de jaren 70. Wanneer een nieuwe Assistent-Kapitein aankomt zorgt ze onopzettelijk voor spanningen tussen de crew. Al snel steken gevoelens van lust, jaloezie en woede de kop op en wordt de situatie net zo levensgevaarlijk als de asteroïde die hun kant op komt. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/space-station-76

Vandaag | 15:00 Grey's Anatomy

Seizoen 13 - Aflevering 8 - Amerikaanse ziekenhuisserie. The Room Where It Happens. Door een moeilijke operatie komen er heftige herinneringen boven bij Meredith, Richard, Owen en Stephanie. Ze doen er samen alles aan om een leven te redden.

Vandaag | 15:50 Grey's Anatomy

Seizoen 13 - Aflevering 9 - Amerikaanse ziekenhuisserie. You Haven't Done Nothin'. Alex maakt een grote beslissing over zijn toekomst, omdat hij denkt dat hij de gevangenis in moet. Het ziekenhuis wordt overspoeld met slachtoffers van een ingestort gebouw.

Vandaag | 20:00 RTL 8's Countdown to Christmas: Hometown Christmas

Romantische tv-film, Amerikaanse romantische tv film. Noelle is speciaal voor de kerstdagen teruggekeerd naar haar geboortestad. Ze wil de levende kerststal, ooit bedacht door haar moeder, in ere herstellen. De organisatie verloopt moeizaam en dan ...

Amerikaanse romantische tv-film. Noelle is speciaal voor de kerstdagen teruggekeerd naar haar geboortestad. Ze wil de levende kerststal, ooit bedacht door haar moeder, in ere herstellen. De organisatie verloopt moeizaam en dan loopt Noelle ook nog haar oude jeugdliefde tegen het lijf. Met de nodige tegenzin besluiten ze samen te werken om de kerststal tot een succes te maken.

Vandaag | 22:00 The Resident

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Amerikaanse dramaserie. Virtually Impossible. Conrad, Kit, Mina en Raptor werken samen om het leven te redden van een student medicijnen die een drievoudige orgaantransplantatie moet ondergaan. Bell moet de zeer riskante operatie uitvoeren.

Vandaag | 22:55 The Resident

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Amerikaanse dramaserie. Stupid Things in the Name of Sex. Conrad wil Nick verrassen met een etentje voor Valentijnsdag. Als het niet doorgaat, geeft hij de reservering aan iemand die het goed kan gebruiken. Intussen besluit Bell om de dag in de OK te vieren.

Vr 20 december 2019 | 19:00 Two and a Half Men

Seizoen 10 - Aflevering 10 - Amerikaanse komische serie. One Nut Johnson. Walden is het beu dat vrouwen op hem vallen omwille van zijn geld. Hij besluit om een nieuwe identiteit aan te nemen, namelijk die van een alledaagse, gewone man onder de naam Sam Wilson. Alan is hierbij zijn helpende hand en zijn goede voorbeeld. En hun tactiek blijkt te werken want Walden ontmoet een vrouw die werkelijk in hem geïnteresseerd is, of tenminste in Sam Wilson.

Za 21 december 2019 | 19:05 Two and a Half Men

Seizoen 10 - Aflevering 11 - Amerikaanse komische serie. Give Santa a Tail-Hole. Walden leeft nog steeds met een dubbele identiteit. Zijn alter ego Sam Wilson blijkt zijn roeping gevonden te hebben als kerstboomverkoper. Terwijl hij aan het werk is, krijgt hij echter een interessant zakenvoorstel aangeboden door niemand minder dan Mark Zuckerberg. Ondertussen voelt Alan zich eenzaam nu hij de feestdagen alleen lijkt te moeten doorbrengen in Malibu House.

Za 21 december 2019 | 22:00 The Christmas Cottage IMDb: 6.4

21/12 - IMDB * 6.4 - Tv-drama, Interieurontwerpster Lacey is gestopt met zoeken naar de ware liefde. Maar als ze voor haar vriendin Ava een huisje inricht voor haar huwelijksnacht, komt ze daar met Ava's broer vast te zitten door hevige sneeuwval en ...

Interieurontwerpster Lacey is gestopt met zoeken naar de ware liefde. Maar als ze voor haar vriendin Ava een huisje inricht voor haar huwelijksnacht, komt ze daar met Ava's broer vast te zitten door hevige sneeuwval en lijkt er toch iets magisch te gebeuren. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-christmas-cottage

Wilson op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 09:00 Les Pyjamasques

Série d'animation

Vandaag | 10:30 Masters of Flip

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Episode 5: Het dynamische duo Kortney en Dave Wilson gaat op jacht naar huizen die betere tijden hebben gekend. Welke onvermoede parel kunnen ze met de meeste winst doorverkopen?

Vandaag | 19:25 The Office

Seizoen 3 - Aflevering 21 - Amerikaanse komische serie. Women's Appreciation. Er vloeit een golf van verontwaardiging doorheen het kantoor wanneer Phyllis vertelt wat ze meemaakte op de parking van Dunder Mifflin. Andy en Dwight doen er alles aan om de parking te bewaken en de uitgangen beter te beveiligen. Ondertussen neemt Michael alle vrouwelijke werknemers mee voor een uitstapje om hun zinnen even te verzetten. Of tenminste dat zegt hij, want in werkelijkheid wil hij hen graag om relationeel advies vragen.

Vandaag | 19:50 The Office

Seizoen 3 - Aflevering 22 - Amerikaanse komische serie. Beach Games. Het is 'Beach Day' op het kantoor van Dunder Mifflin en Michael maakt van deze dag gebruik om uit te zoeken welke van zijn werknemers de beste vervanger voor hem zou zijn. Michael solliciteerde namelijk voor een hogere functie in het kantoor van New York en lijkt er nu al van overtuigd dat hij die job zal krijgen.

Vandaag | 20:15 The Office

Seizoen 3 - Aflevering 23 - Amerikaanse komische serie. The Job, Part 1. Michael stelt zijn medewerker Dwight aan als regionale manager. Hij is er immers nog steeds van overtuigd dat hij de hogere functie zal krijgen waarvoor hij solliciteerde op de vestiging van Dunder Mifflin in New York. Wat later blijkt dat hij echter heel wat concurrentie heeft: ook Jim en Karen hebben zich kandidaat gesteld voor de hogere positie. Op liefdesvlak lijkt het Michael ondertussen weer voor de wind te gaan: hij begint opnieuw een relatie met Jan, nadat ze een borstvergroting heeft laten uitvoeren.

Vandaag | 20:40 The Office

Seizoen 3 - Aflevering 23 - Amerikaanse komische serie. The Job, Part 2. Michael stelt zijn medewerker Dwight aan als regionale manager. Hij is er immers nog steeds van overtuigd dat hij de hogere functie zal krijgen waarvoor hij solliciteerde op de vestiging van Dunder Mifflin in New York. Wat later blijkt dat hij echter heel wat concurrentie heeft: ook Jim en Karen hebben zich kandidaat gesteld voor de hogere positie. Op liefdesvlak lijkt het Michael ondertussen weer voor de wind te gaan: hij begint opnieuw een relatie met Jan, nadat ze een borstvergroting heeft laten uitvoeren.

Vandaag | 22:00 His Dark Materials

Seizoen 1 - Aflevering 7 - The Fight to the Death: Separated from her friends, Lyra must use all of her methods of deception to thwart a formidable foe. Meanwhile, Mrs Coulter plots her next move. Adaptation of Philip Pullman's epic fantasy, starring Dafne Keen and Ruth Wilson.

Vandaag | 22:03 Dennis De Bengel

Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Vandaag | 22:23 Dennis De Bengel

Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Vandaag | 22:43 Dennis De Bengel

Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Morgen | 20:20 Blazing Team

'Yo-tomastic voor het Volk.' Een robot raakt besmet door duistere energie en begint de stad te verwoesten. Ondertussen vindt Wilson dat het Blazing Team kostbare tijd verliest door ieder klein probleem op te oplossen.

Morgen | 22:03 Dennis De Bengel

Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Morgen | 22:05 Blazing Team

'Yo-tomastic voor het Volk.' Een robot raakt besmet door duistere energie en begint de stad te verwoesten. Ondertussen vindt Wilson dat het Blazing Team kostbare tijd verliest door ieder klein probleem op te oplossen.

Morgen | 22:23 Dennis De Bengel

Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Morgen | 22:43 Dennis De Bengel

Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Overmorgen | 16:20 Love & Mercy

Overmorgen - In de jaren zestig behaalt de jonge muzikant Brian Wilson enorm succes door een groot aantal hits met The Beach Boys. Na een paniekaanval in de jaren zeventig stopt hij met optreden en trekt hij zich terug in de studio. Ondertussen ...

In de jaren zestig behaalt de jonge muzikant Brian Wilson enorm succes door een groot aantal hits met The Beach Boys. Na een paniekaanval in de jaren zeventig stopt hij met optreden en trekt hij zich terug in de studio. Ondertussen verliest hij door psychische problemen de grip op de realiteit en begint hij stemmen in zijn hoofd te horen. Later, in de jaren tachtig, is Wilson een gebroken en verwarde man. Hij staat onder observatie van de omstreden psycholoog Eugene Landy. Dan ontmoet hij Melinda Ledbetter, die vastbesloten is Wilson uit Landy's grip te krijgen.

Overmorgen | 21:50 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Pap wordt al jaren gepest door de vader van Tobias, Harold Wilson. Eerst gaat hij er bijna aan onderdoor, maar dan neemt hij met behulp van Gumball, Darwin en Anais wraak. Alleen...houdt goedzak Richard dat vol?

Overmorgen | 22:03 Dennis De Bengel

Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Overmorgen | 22:23 Dennis De Bengel

Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Overmorgen | 22:43 Dennis De Bengel

Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Wo 18 december 2019 | 22:03 Dennis De Bengel

Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Wo 18 december 2019 | 22:23 Dennis De Bengel

Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Wo 18 december 2019 | 22:43 Dennis De Bengel

Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Do 19 december 2019 | 22:03 Dennis De Bengel

Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Do 19 december 2019 | 22:23 Dennis De Bengel

Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Do 19 december 2019 | 22:43 Dennis De Bengel

Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Vr 20 december 2019 | 04:50 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Pap wordt al jaren gepest door de vader van Tobias, Harold Wilson. Eerst gaat hij er bijna aan onderdoor, maar dan neemt hij met behulp van Gumball, Darwin en Anais wraak. Alleen...houdt goedzak Richard dat vol?

Vr 20 december 2019 | 13:20 Two and a Half Men

Weihnachten steht vor der Tür. Und Walden spielt weiterhin seine Rolle als Sam Wilson. Er wohnt bei seiner neuen Freundin Kate in ihrer kleinen Wohnung. Nachdem Kates Einkommen sehr gering ist, sucht sich Walden auch einen Job als Weihnachtsbaumverkäufer. Inzwischen plant Alan sein Weihnachtsfest. Doch niemand hat Zeit: Jack feiert mit seiner Freundin, Lyndsey muss ihrer kranken Mutter helfen und auch Evelyn hat schon was anderes vor. Doch dann ist da ja noch Berta.

Vr 20 december 2019 | 13:50 Two and a Half Men

Walden zieht in seiner Rolle als Sam Wilson zu seiner Freundin Kate. Somit hat Alan das große Haus ganz für sich allein und genießt sein Leben auf 'Alancrest'. Da Kates Gehalt als Verkäuferin zu gering ist, versucht sie sich nebenbei als Schneiderin. Doch keiner interessiert sich für ihre Mode, was sie sehr deprimiert. Um sie zu unterstützen und gleichzeitig das Geheimnis über seinen Reichtum beizubehalten, bittet Walden Alan um einen Gefallen. Alan soll mit Waldens Geld in Kates Entwürfe investieren.

Vr 20 december 2019 | 22:03 Dennis De Bengel

Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Vr 20 december 2019 | 22:23 Dennis De Bengel

Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Vr 20 december 2019 | 22:43 Dennis De Bengel

Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Za 21 december 2019 | 00:00 Verdi - Aida

De experimentele theaterregisseur Robert Wilson verleent Verdi’s grote opera Aida een Zen-achtige rust. Wilsons zorgvuldig gestileerde en intens dramatische opvoering geeft uitdrukking aan de wrijving tussen de ambities van een individu, plicht, en traditie. In deze visueel rustige, maar emotioneel geladen uitvoering stijgen de cast, het Symfonieorkest, en Koor van de Munt – onder de muzikale leiding van Kazushi Ono – tot grote hoogten. Deze live-registratie werd opgenomen in de Koninklijke Muntschouwburg in Brussel.

Za 21 december 2019 | 05:25 Virgin Tales - Jungfrauen-Märchen

Die Wilsons sind eine neunköpfige evangelikale Familie, die in Colorado Springs lebt. Sie sind die Begründer der sogenannten Purity Balls, bei denen Töchter im Abendkleid von ihren Vätern begleitet werden und gemeinsam ein Gelübde ablegen, dass das Mädchen bis zur Ehe keusch bleibt. Inzwischen werden diese Bälle in 48 Staaten der USA gefeiert. Und die fünf Wilson-Töchter, die nur einen Mann heiraten wollen, der genauso ist wie ihr Vater, sind die Vorzeige-Jungfrauen der USA: jung, charmant und jeden noch so scheuen Kuss vor der Ehe verteufelnd. Auch die Söhne vertreten strikt die Haltung, eine Frau das erste Mal vor dem Traualtar zu küssen. Die Wilsons sind ein lebendiges Beispiel dafür, wie stark das Konzept "Jungfräulichkeit" auch heute noch das Leben junger Frauen beeinflussen kann, und das in einem westlichen Land, das als aufgeklärt und als Hort der Freiheit und Heimat der selbstbestimmten jungen Frauen gilt. So passiv, wi

Za 21 december 2019 | 06:15 Two and a Half Men

Weihnachten steht vor der Tür. Und Walden spielt weiterhin seine Rolle als Sam Wilson. Er wohnt bei seiner neuen Freundin Kate in ihrer kleinen Wohnung. Nachdem Kates Einkommen sehr gering ist, sucht sich Walden auch einen Job als Weihnachtsbaumverkäufer. Inzwischen plant Alan sein Weihnachtsfest. Doch niemand hat Zeit: Jack feiert mit seiner Freundin, Lyndsey muss ihrer kranken Mutter helfen und auch Evelyn hat schon was anderes vor. Doch dann ist da ja noch Berta.

Za 21 december 2019 | 06:45 Two and a Half Men

Walden zieht in seiner Rolle als Sam Wilson zu seiner Freundin Kate. Somit hat Alan das große Haus ganz für sich allein und genießt sein Leben auf 'Alancrest'. Da Kates Gehalt als Verkäuferin zu gering ist, versucht sie sich nebenbei als Schneiderin. Doch keiner interessiert sich für ihre Mode, was sie sehr deprimiert. Um sie zu unterstützen und gleichzeitig das Geheimnis über seinen Reichtum beizubehalten, bittet Walden Alan um einen Gefallen. Alan soll mit Waldens Geld in Kates Entwürfe investieren.

Za 21 december 2019 | 09:04 Les Pyjamasques

Série d'animation

Za 21 december 2019 | 16:30 Love & Mercy

21/12 - In de jaren zestig behaalt de jonge muzikant Brian Wilson enorm succes door een groot aantal hits met The Beach Boys. Na een paniekaanval in de jaren zeventig stopt hij met optreden en trekt hij zich terug in de studio. Ondertussen verliest ...

In de jaren zestig behaalt de jonge muzikant Brian Wilson enorm succes door een groot aantal hits met The Beach Boys. Na een paniekaanval in de jaren zeventig stopt hij met optreden en trekt hij zich terug in de studio. Ondertussen verliest hij door psychische problemen de grip op de realiteit en begint hij stemmen in zijn hoofd te horen. Later, in de jaren tachtig, is Wilson een gebroken en verwarde man. Hij staat onder observatie van de omstreden psycholoog Eugene Landy. Dan ontmoet hij Melinda Ledbetter, die vastbesloten is Wilson uit Landy's grip te krijgen.

Za 21 december 2019 | 17:05 I Still Know What You Did Last Summer

21/12 - Julie James (Jennifer Love Hewitt) is nooit meer dezelfde geworden als ze was voor de moord op de visser Ben Willis, die onder meer twee van haar vrienden heeft vermoord. Het gaat slecht op school en haar relatie loopt op de klippen. Het tij ...

Julie James (Jennifer Love Hewitt) is nooit meer dezelfde geworden als ze was voor de moord op de visser Ben Willis, die onder meer twee van haar vrienden heeft vermoord. Het gaat slecht op school en haar relatie loopt op de klippen. Het tij voor Julie lijkt te keren, wanneer haar beste vriendin Karla Wilson (Brandy) een reis voor vier personen naar de Bahama's wint. Daar aangekomen lijkt het noodlot weer toe te slaan. Want wat begon als een ontspannen romantische vakantie, verandert a snel in een tripje waarbij de vier moeten rennen voor hun leven.

Za 21 december 2019 | 22:03 Dennis De Bengel

Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Za 21 december 2019 | 22:23 Dennis De Bengel

Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

 Meer

Wilson gemist

Gisteren 22:55 Hachi: A Dog's Tale

Gisteren - Wie laat een schattige puppy alleen achter op een koud treinperron? Professor Parker Wilson kan dat niet over zijn hart krijgen en neemt het hondje mee naar huis. Hij onderneemt thuis pogingen om de rechtmatige eigenaar op te sporen, maar ...

Wie laat een schattige puppy alleen achter op een koud treinperron? Professor Parker Wilson kan dat niet over zijn hart krijgen en neemt het hondje mee naar huis. Hij onderneemt thuis pogingen om de rechtmatige eigenaar op te sporen, maar zonder succes. De hond, Hachi genaamd, wordt de beste vriend die Parker zich maar kan wensen. De twee wandelen iedere dag samen naar het station en wanneer Parker 's avonds weer aankomt, zit Hachi hem al op te wachten. Zo ook op de dag dat Parker op de universiteit een hartaanval krijgt en niet meer thuiskomt. Hachi weet van geen wijken en is de volgende dag weer precies op tijd terug op zijn vaste plekje bij het station, speurend naar zijn baasje.

Gisteren 22:43 Dennis De Bengel

Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Gisteren 22:23 Dennis De Bengel

Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Gisteren 22:03 Dennis De Bengel

Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Gisteren 20:35 The Office

Seizoen 3 - Aflevering 20 - Amerikaanse komische serie. Product Recall. Dunder Mifflin verkeert in crisis wanneer een grote levering van kilo's papier per ongeluk wordt uitgezonden met een onkuis watermerk. In een poging de plooien glad te strijken, organiseert het kantoor in alle haast en spoed een persconferentie waarop Michael de pers improviserend te woord staat. Intussen proberen Jim en Andy de schooldirecteur en ontvanger van de foute levering te kalmeren, terwijl Andy ondertussen een geheim over zijn nieuwe vriendin ontdekt.

Gisteren 20:10 The Office

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Amerikaanse komische serie. Safety Training. Andy keert terug naar het kantoor van Dunder Mifflin na enkele weken afwezigheid voor een woedebeheersingscursus. Hij is vastberaden om een nieuwe, frisse start te nemen met al zijn collega's. Intussen is het een dag veiligheidstraining op kantoor en maken Michael en Dwight er hun missie van om alle mogelijke gevaren op de werkvloer te belichten.

Gisteren 19:45 The Office

Seizoen 3 - Aflevering 18 - Amerikaanse komische serie. The Negotiation. Dwight redt Jim van een aanval van Roy als gevolg van de bekentenis van Pam, maar wil daarvoor geen bedankje ontvangen. Ondertussen waagt Darryl zijn kans om opslag te vragen aan Michael. Hieruit leidt Michael af dat hij zelf te weinig wordt betaald. Daarom gaat hij eigenhandig onderhandelen op het hoofdkwartier.

Gisteren 19:20 The Office

Seizoen 3 - Aflevering 17 - Amerikaanse komische serie. Cocktails. Michael en Jan komen er voor het eerst officieel voor uit dat ze een koppel zijn op de Dunder Mifflin-daguitstap. De achtergebleven kantoorbedienden van het bedrijf gaan samen wat drinken. Ze trekken naar een café waar het happy hour is. Eens daar ontdekt Roy dat Jim en Pam kusten op de Casino Night van Dunder Mifflin.

Gisteren 18:55 The Office

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Amerikaanse komische serie. Business School. Michael voelt zich vereerd wanneer hij als gastspreker wordt uitgenodigd op de business school van Ryan, maar het blijkt niet te lopen zoals hij zelf in gedachten had. Eens terug op kantoor botst hij op een hevige Dwight die volop een vleermuis probeert te vangen die zijn weg van de zolder naar de werkvloer heeft gevonden. Ondertussen lijkt Pam gelukkig met haar liefde Roy en nodigt ze enkele collega's uit voor haar allereerste kunstshow.

Gisteren 17:32 Faites sauter la banque

Gisteren - Misdaadkomedie

Gisteren 12:20 Mr Bean

Herhaling. Thanks to some ingenious driving, Mr Bean gets to an appointment with the dentist after oversleeping. But what follows would make even the most mild-mannered dentist wish his patient had stayed in bed. Mr Bean also has trouble in the park with a bothersome fly, and meets a child with a remote-controlled boat. With Rowan Atkinson, Richard Wilson, and Caroline Quentin.(1992)

Gisteren 09:04 Les Pyjamasques

Série d'animation

Gisteren 01:35 Love & Mercy

Gisteren - In de jaren zestig behaalt de jonge muzikant Brian Wilson enorm succes door een groot aantal hits met The Beach Boys. Na een paniekaanval in de jaren zeventig stopt hij met optreden en trekt hij zich terug in de studio. Ondertussen ...

In de jaren zestig behaalt de jonge muzikant Brian Wilson enorm succes door een groot aantal hits met The Beach Boys. Na een paniekaanval in de jaren zeventig stopt hij met optreden en trekt hij zich terug in de studio. Ondertussen verliest hij door psychische problemen de grip op de realiteit en begint hij stemmen in zijn hoofd te horen. Later, in de jaren tachtig, is Wilson een gebroken en verwarde man. Hij staat onder observatie van de omstreden psycholoog Eugene Landy. Dan ontmoet hij Melinda Ledbetter, die vastbesloten is Wilson uit Landy's grip te krijgen.

Eergisteren 22:43 Dennis De Bengel

Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Eergisteren 22:23 Dennis De Bengel

Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Eergisteren 22:03 Dennis De Bengel

Animatieserie over Dennis, een energiek jongetje dat vaak onbedoeld problemen veroorzaakt. Hij ziet buurman George Wilson als zijn idool en probeert hem regelmatig te helpen, maar Wilson wordt het liefst met rust gelaten aangezien Dennis meer problemen veroorzaakt dan oplost.

Eergisteren 19:10 The Meg IMDb: 5.7

Eergisteren - IMDB * 5.7 - Sf-actiefilm, The Meg is een Amerikaans Chinese actie thriller uit 2018, geregisseerd door Jon Turteltaub. De film is losjes gebaseerd op de roman Meg: A Novel of Deep Terror van Steve Alten. De film werd wereldwijd slecht ...

The Meg is een Amerikaans-Chinese actie-thriller uit 2018, geregisseerd door Jon Turteltaub. De film is losjes gebaseerd op de roman Meg: A Novel of Deep Terror van Steve Alten. De film werd wereldwijd slecht ontvangen door filmcritic, maar had desondanks een positieve opbrengst van ruim een half miljard Amerikaanse dollar. De Chinezen vinden in deze film een diepere trog dan de Marianentrog. En daar ontdekken ze dat er heel wat mysterieuze wezens zijn die we niet eerder voor mogelijk hielden, waaronder de Megalodon, een haai waarvan men dacht dat 'ie uitgestorven was. Verrassing! Hij leeft, en heeft het voorzien op Jason Statham en zijn team. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-meg

Eergisteren 18:50 Take Me Out: Celebrity Special

Herhaling. Paddy McGuinness plays cupid for three famous and single men in this celebrity edition of the hit dating show. In this edition, TOWIE star James Argent, radio DJ Melvin Odoom and Olympic medallist Nile Wilson look for love.

Eergisteren 18:50 The Office

Seizoen 3 - Aflevering 23 - Amerikaanse komische serie. The Job, Part 2. Michael stelt zijn medewerker Dwight aan als regionale manager. Hij is er immers nog steeds van overtuigd dat hij de hogere functie zal krijgen waarvoor hij solliciteerde op de vestiging van Dunder Mifflin in New York. Wat later blijkt dat hij echter heel wat concurrentie heeft: ook Jim en Karen hebben zich kandidaat gesteld voor de hogere positie. Op liefdesvlak lijkt het Michael ondertussen weer voor de wind te gaan: hij begint opnieuw een relatie met Jan, nadat ze een borstvergroting heeft laten uitvoeren.

Eergisteren 14:45 Love & Mercy

Eergisteren - In de jaren zestig behaalt de jonge muzikant Brian Wilson enorm succes door een groot aantal hits met The Beach Boys. Na een paniekaanval in de jaren zeventig stopt hij met optreden en trekt hij zich terug in de studio. Ondertussen ...

In de jaren zestig behaalt de jonge muzikant Brian Wilson enorm succes door een groot aantal hits met The Beach Boys. Na een paniekaanval in de jaren zeventig stopt hij met optreden en trekt hij zich terug in de studio. Ondertussen verliest hij door psychische problemen de grip op de realiteit en begint hij stemmen in zijn hoofd te horen. Later, in de jaren tachtig, is Wilson een gebroken en verwarde man. Hij staat onder observatie van de omstreden psycholoog Eugene Landy. Dan ontmoet hij Melinda Ledbetter, die vastbesloten is Wilson uit Landy's grip te krijgen.

Eergisteren 09:54 Chuggington

Seizoen 3 - Aflevering 84 - Britse animatieserie. Magnetische Wilson

Eergisteren 06:00 Vice

Seizoen 6 - Aflevering 18 - Reportagereeks met meeslepende verhalen die de gewone media links laten liggen. A New Leaf & Quantum Supremacy. Charlet Dubic onderzoekt de strijd voor een cocaïne-vrij Colombia. Taylor Wilson ontmoet de wetenschappers op het snijvlak van een nieuw computertijdperk.

 Meer