Je vindt hier de programma's van Willems op tv We hebben de volgende programma's voor Willems Thuis: Soap, Seizoen 22 Aflevering 4088 Soap. Er is een belangrijk event in de Withoeve. Renzo maakt kennis met Adam. Simonne. Thuis: Morgen - Soap, Seizoen 22 Aflevering 4089 Soap. Tom heeft een aanvaring met Karin. Mayra is jarig en ook Marianne. Thuis: 29/07 - Soap, Seizoen 22 Aflevering 4090 Soap. Paulien kan rekenen op de steun van Adil. Marianne spreekt Judith aan.. Thuis: 30/07 - Soap, Seizoen 22 Aflevering 4091 Soap. Toon begrijpt Frank niet meer. Adil vraagt verlof aan Sam. Dieter krijgt. Thuis: 31/07 - Soap, Seizoen 22 Aflevering 4092 Soap. De nieuwe zaak bezorgt Peter kopzorgen. Charité praat met Joseph.. Thuis: 01/08 - Soap, Seizoen 22 Aflevering 4093 Soap. Tom heeft goed nieuws voor Marianne. Femke zet Nancy op haar plaats.. Thuis: 02/08 - Soap, Seizoen 22 Aflevering 4094 Soap. De frustraties groeien Tim boven het hoofd. Adil onderneemt actie. Arne. Live: Sporza: volleybal: 04/08 - Volleybal, Live uitzending, Live: Aflevering 3 Verslag van een wedstrijd van de Yellow Tigers op het olympisch. Thuis: 05/08 - Soap, Seizoen 22 Aflevering 4095 Soap. Tom is kwaad op zichzelf. Paulien stelt de hulp van Adil niet echt op.

Willems op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4088 - Soap. Er is een belangrijk event in de Withoeve. Renzo maakt kennis met Adam. Simonne blijft bij haar standpunt. Tim en Dieter hebben hun handen vol met hun nieuwe zaak. Jana helpt in de Frens.

Morgen | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4089 - Soap. Tom heeft een aanvaring met Karin. Mayra is jarig en ook Marianne feliciteert haar. Paulien maakt zich zorgen over Julia. Bob probeert te helpen waar hij kan. Ruben raadt Marianne aan de koe bij de horens te vatten.

Ma 29 juli 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4090 - Soap. Paulien kan rekenen op de steun van Adil. Marianne spreekt Judith aan. Peter heeft een nieuwe potentiële cliënt. Een idee van Karin kan nog voor serieuze problemen zorgen. Er heerst een zekere drukte in de Withoeve.

Di 30 juli 2019 | 13:30 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4091 - Soap. Toon begrijpt Frank niet meer. Adil vraagt verlof aan Sam. Dieter krijgt nogal veel telefoontjes. Tom moet nadenken over een vraag van Judith. Tamara denkt eraan om terug te gaan studeren. Rosa heeft contact met Peggy.

Wo 31 juli 2019 | 13:30 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4092 - Soap. De nieuwe zaak bezorgt Peter kopzorgen. Charité praat met Joseph. Olivia loopt Arne tegen het lijf. Jana wil haar vriendschap met Olivia terug aanhalen. Rosa zoekt Simonne op. Nancy maakt zich kwaad op Tim en Dieter.

Do 1 augustus 2019 | 13:30 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4093 - Soap. Tom heeft goed nieuws voor Marianne. Femke zet Nancy op haar plaats. Paulien zegt eens goed haar gedacht tegen bepaalde personen. Tamara en Renzo zijn het niet eens met elkaar. Angèle krijgt meer respect voor Frank.

Vr 2 augustus 2019 | 13:30 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4094 - Soap. De frustraties groeien Tim boven het hoofd. Adil onderneemt actie. Arne zit nog altijd in de knoop met zichzelf. Simonne begint te twijfelen. Olivia kijkt uit naar haar groepswerk. Peter doet een schokkende ontdekking.

Zo 4 augustus 2019 | 17:55 Live: Sporza: volleybal

Live: Aflevering 3 - Verslag van een wedstrijd van de Yellow Tigers op het olympisch kwalificatietoernooi in Italië. België - Kenia

Ma 5 augustus 2019 | 13:30 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4095 - Soap. Tom is kwaad op zichzelf. Paulien stelt de hulp van Adil niet echt op prijs. Bob zegt zijn dansles af. Marianne en Judith gaan samen voor Emma supporteren. Frank draait de knop volledig om en onderneemt actie.

Willems gemist

Di 30 oktober 2018 | 01:15 EenVandaag: o.a. fabrikant Stint over faillissement

30/10/18 - Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: Fabrikant Stint: 'Beslissing minister fataal voor mijn bedrijf' De fabrikant van de elektrische bolderkar Stint vraagt maandag faillissement aan bij de...

Herhaling. Vanavond onder andere in EénVandaag: - Fabrikant Stint: 'Beslissing minister fataal voor mijn bedrijf' De fabrikant van de elektrische bolderkar Stint vraagt maandag faillissement aan bij de rechtbank. "De beslissing van de minister is fataal geweest voor het bedrijf, niet het tragische ongeluk", zegt Edwin Renzen, eigenaar van Stint Urban Mobility op het NOS Radio 1 journaal. Het besluit om de Stints van de weg te halen, kwam een week na het fatale ongeluk in Oss op 20 september. Renzen zegt in het Radio 1 journaal dat het bedrijf na het besluit geen bestaansrecht meer had. “We hadden sindsdien nul inkomsten.” - Langer zelfstandig wonen klinkt rooskleuriger dan het is: 'We vinden mensen dood achter de deur' Zelfredzaam zijn, langer in je eigen huis wonen en verzorgd worden door je familie of vrienden. Dit klinkt voor veel ouderen prettiger in de oren dan naar een verzorgingshuis gaan. Maar de realiteit is weerbarstiger. De gevolgen van de bezuinigingen op de verzorgingshuizen zijn schrijnend. "We vinden zelfs mensen dood achter de deur." Arie Heijboer (78) woont op zichzelf en wordt verzorgd door zijn stiefdochter Jolanda Willems. "Hij kan eigenlijk niet meer op zichzelf wonen", zegt Jolanda. Drie jaar geleden kreeg Arie een herseninfarct waardoor lopen, praten en dingen onthouden niet meer zo goed gaan. - Het geheim van een goede dierenfoto: 'Voorbereiding is alles' Met een foto van twee Chinese stompneusapen wint de Nederlandse fotograaf Marsel van Oosten deze maand de titel ‘Wildlife Photographer of the Year’, uitgereikt door het Natural History Museum in Londen. De foto werd gekozen uit 45.000 inzendingen uit 95 landen. Hoe maak je de perfecte dierenfoto? De meester tipt!

Ma 29 oktober 2018 | 18:15 EenVandaag: o.a. fabrikant Stint over faillissement

29/10/18 - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in EénVandaag: Fabrikant Stint: 'Beslissing minister fataal voor mijn bedrijf' De fabrikant van de elektrische bolderkar Stint vraagt maandag faillissement aan bij de rechtbank....

Vanavond onder andere in EénVandaag: - Fabrikant Stint: 'Beslissing minister fataal voor mijn bedrijf' De fabrikant van de elektrische bolderkar Stint vraagt maandag faillissement aan bij de rechtbank. "De beslissing van de minister is fataal geweest voor het bedrijf, niet het tragische ongeluk", zegt Edwin Renzen, eigenaar van Stint Urban Mobility op het NOS Radio 1 journaal. Het besluit om de Stints van de weg te halen, kwam een week na het fatale ongeluk in Oss op 20 september. Renzen zegt in het Radio 1 journaal dat het bedrijf na het besluit geen bestaansrecht meer had. “We hadden sindsdien nul inkomsten.” - Langer zelfstandig wonen klinkt rooskleuriger dan het is: 'We vinden mensen dood achter de deur' Zelfredzaam zijn, langer in je eigen huis wonen en verzorgd worden door je familie of vrienden. Dit klinkt voor veel ouderen prettiger in de oren dan naar een verzorgingshuis gaan. Maar de realiteit is weerbarstiger. De gevolgen van de bezuinigingen op de verzorgingshuizen zijn schrijnend. "We vinden zelfs mensen dood achter de deur." Arie Heijboer (78) woont op zichzelf en wordt verzorgd door zijn stiefdochter Jolanda Willems. "Hij kan eigenlijk niet meer op zichzelf wonen", zegt Jolanda. Drie jaar geleden kreeg Arie een herseninfarct waardoor lopen, praten en dingen onthouden niet meer zo goed gaan. - Het geheim van een goede dierenfoto: 'Voorbereiding is alles' Met een foto van twee Chinese stompneusapen wint de Nederlandse fotograaf Marsel van Oosten deze maand de titel ‘Wildlife Photographer of the Year’, uitgereikt door het Natural History Museum in Londen. De foto werd gekozen uit 45.000 inzendingen uit 95 landen. Hoe maak je de perfecte dierenfoto? De meester tipt!

Zo 26 augustus 2018 | 15:00 Live Formule 1: GP van België 2018

26/08/18 - Sportprogramma, Live uitzending, Rechtstreeks verslag van de Formule 1 GP van België op het circuit Spa Francorchamps op de Vlaamse zender Canvas. Het is de eerste race na de zomerstop. Lewis Hamilton staat momenteel bovenaan in de...

Rechtstreeks verslag van de Formule 1 GP van België op het circuit Spa-Francorchamps op de Vlaamse zender Canvas. Het is de eerste race na de zomerstop. Lewis Hamilton staat momenteel bovenaan in de stand om het WK. Sebastian Vettel staat tweede. De Nederlandse coureur Max Verstappen heeft dit jaar tot nu toe één Grand Prix gewonnen. Het commentaar op Canvas komt van Stefaan Lammens en Marc Goossens. Het Nederlandse verslag van de Formule 1 GP van België is te zien op Ziggo Sport, het gratis kanaal 14 voor Ziggo-abonnees, en de betaalzender Ziggo Sport Select. De voorbeschouwing begint daar om 14:00 uur. Lees meer over de Formule 1 GP van België 2018 op gids.tv/3123/gp-van-belgie. Verder in deze uitzending: - Motorcross: MXGP van Bulgarije. Commentaar: Gert Gommé.

Gisteren 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4087 - Soap. Charité wil eerlijk zijn tegen Adam, maar is dat wel een goed idee? Tim en Dieter hebben een nieuwe zaak waar ze hun tanden kunnen inzetten. Bob schenkt minder aandacht aan Jana. Paulien verliest haar kalmte.

Gisteren 10:00 Bij Andy in de auto: Jetro Willems

Bij Andy in de auto: Jetro Willems. Bij Andy in de auto

Eergisteren 21:00 Bij Andy in de auto: Jetro Willems

Bij Andy in de auto: Jetro Willems. Bij Andy in de auto

Eergisteren 14:00 Sporza: Nacht van de Atletiek

Samenvatting van de Nacht van de Atletiek in Heusden-Zolder (20/7). Commentaar: Marc Willems en Kris Meertens

Do 18 juli 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4086 - Soap. Simonne voelt zich ongelooflijk schuldig. Het geduld van Sam geraakt stilaan op. Eddy mist zijn dochter. Marianne drukt Charité op het hart geen dingen te doen waar ze later spijt van kan krijgen. Femke heeft problemen met haar personeel.

Wo 17 juli 2019 | 22:45 Bij Andy in de auto: Jetro Willems

Bij Andy in de auto

Wo 17 juli 2019 | 22:40 Sporza: Atletiekmeeting Naimette

Samenvatting van de Internationale Meeting van de Provincie Luik in het stadion van Naimette-Xhovémont. Commentaar: Marc Willems

Wo 17 juli 2019 | 21:00 Bij Andy in de auto: Jetro Willems

Bij Andy in de auto

Wo 17 juli 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4085 - Soap. Judith maakt zich kwaad tegenover Charité, maar die blijft bij haar beslissing. Waldek en Julia hebben opnieuw een hevige ruzie. Arne probeert zijn probleem aan te pakken, maar zal het hem lukken?

Di 16 juli 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4084 - Soap. De relatie tussen Jana en Bob vertoont een beetje spanningen. Luc heeft een verzoek voor Bob. Tamara en Olivia genieten van de verrassing van Renzo. Judith maakt zich ongerust over haar medebewoners. Paulien zoekt Julia op.

Ma 15 juli 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4083 - Soap. De zenuwen steken de kop op bij Charité, maar gelukkig kan ze op de steun van Judith rekenen. Kaat moet een knoop doorhakken. Rosa viert haar verjaardag. Marianne houdt zich bezig met de inrichting van het appartement van Tom.

Za 13 juli 2019 | 13:40 Sporza: Diamond League

Aflevering 4 - Hoogtepunten van de Diamond League atletiekmeeting. Hoogtepunten van de Diamond League atletiekmeeting in Monaco. Commentaar: Kris Meertens en Marc Willems.

Vr 12 juli 2019 | 22:45 Sporza: Diamond League

Aflevering 4 - Hoogtepunten van de Diamond League atletiekmeeting. Hoogtepunten van de Diamond League atletiekmeeting in Monaco. Commentaar: Kris Meertens en Marc Willems.

Vr 12 juli 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4082 - Soap. Simonne probeert contact op te nemen met Waldek. Renzo doet geheimzinnig, tot grote frustratie van Tamara en Olivia. Tom krijgt een verontrustend telefoontje. Waldek zoekt Julia op. Karin krijgt onverwacht bezoek.

Do 11 juli 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4081 - Soap. Sam maakt zich ongerust over Waldek en ook Nancy zit met hem in. Kaat heeft een goed gesprek met Simonne. Bob verrast Jana met een lekker ontbijt. Het appartement van Tom is zo goed als afgewerkt.

Wo 10 juli 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4080 - Soap. Adil, Bob en Toon werken aan hun groot project. Tamara heeft een verrassing voor Olivia. Ann spreekt Ruben aan over haar moeder. Frank zoekt Waldek op. Jana en Olivia gaan naar de voetbalmatch van Emma.

Di 9 juli 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4079 - Soap. Paulien wil Waldek aanspreken over haar moeder. Renzo kan wat hulp gebruiken en schakelt Kaat in. Toon en Sam hebben goede raad voor Frank. Marianne merkt dat er spanning in de lucht hangt tussen Karin en Tom.

Vr 5 juli 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4078 - Soap. Waldek stelt zich vragen bij het afstandelijke gedrag van Julia. Kaat krijgt slecht nieuws te horen. Marianne en Emma gaan samen shoppen. Nancy zet haar beste beentje voor in de Withoeve. Tom voelt zich wat buitengesloten op kantoor.

Do 4 juli 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4077 - Soap. Karin licht Tom in dat ze een nieuwe cliënt hebben. Er wordt een nieuw groot event geboekt bij de Withoeve. Rosa en Angèle hebben een vriendschappelijk moment. Kaat wil een etentje organiseren voor haar familie.

Wo 3 juli 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4076 - Soap. Waldek is zwaar doorgezakt in de Frens. Sam moet steeds meer werk weigeren bij de Kabouters. Renzo speelt scheidsrechter voor Tamara en Olivia. Ann verneemt dat Mayra zich geamuseerd heeft tijdens haar afwezigheid.

Di 2 juli 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4075 - Soap. Tom en Toon gooien het op een akkoordje. Jana krijgt leuk nieuws te horen. Karin zoekt een oude bekende op. Rosa neemt een gevaarlijke beslissing. Simonne voelt zich schuldig. Nancy is getuige van een ruzie tussen Waldek en Julia.

Ma 1 juli 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4074 - Soap. Tom en Judith zijn getuige van een zware ruzie in huis. Sam is onder de indruk van de foto's van Paulien. Frank wil Waldek graag helpen. Marianne stapt naar Rosa: ze wil iets verifiëren. Ann en Sandrine vertrekken op vakantie.

Vr 28 juni 2019 | 13:55 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4073 - Soap. Emma nodigt Jana uit om een oefenmatch van het voetbal bij te wonen. Tussen Waldek en Julia is de sfeer gespannen; hij lucht zijn hart bij Frank. Rosa en Marianne lopen elkaar tegen het lijf. Karin bijt zich vast in een nieuwe zaak.

Do 27 juni 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4072 - Soap. Leo wil met Rosa spreken. Jana verzet haar gedachten in de Frens. Ruben weet de vrouwen rondom zich te charmeren. Paulien is bezorgd over Julia; Julia neemt haar in vertrouwen. Renzo moet Nancy iets vertellen.

Wo 26 juni 2019 | 13:55 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4071 - Soap. Julia doet afstandelijk tegen Waldek. Rosa krijgt opnieuw speciale post. Karin is allesbehalve gelukkig na haar gesprek met Tom en Peter. Jana wil iets leuk doen met Bob. Paulien is toch een beetje onzeker.

Di 25 juni 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4070 - Soap. Karin, Peter en Tom hebben een belangrijke vergadering op kantoor. Paulien werkt door aan haar foto-opdracht. Simonne komt tot een moeilijk besef. Yvette zorgt voor een verrassing.

Ma 24 juni 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4069 - Soap. Britney neemt contact op met Eddy. Bob moet Sam iets vragen. Emma reageert nogal bits tegen Renée. Luc is verheugd. Julia blijft niet bij de pakken zitten. Frank voelt zich tekortschieten.

Vr 21 juni 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4068 - Soap. Frank wil geen hulp aanvaarden. Tim is nerveus. Luc verontschuldigt zich bij Rosa. Peter doet Tom een voorstel. Emma en Renée maken kennis met hun nieuwe trainer. Julia voelt zich niet goed en stapt naar Ann.

Do 20 juni 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4067 - Soap. Julia wordt door Femke naar huis gestuurd. Waldek is bezorgd. Karin wil praten over de toekomst van het advocatenkantoor. Kaat en Sam hebben een fijne avond samen. Charité uit haar dankbaarheid tegenover Marianne.

Wo 19 juni 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4066 - Soap. Angèle polst bij Simonne hoe het met Frank is. Paulien plaagt Tim. Karin probeert een klant binnen te halen. Sam geeft Toon een waarschuwing. Adam zoekt toenadering tot Charité.

Di 18 juni 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4065 - Soap. Rosa krijgt een onaangenaam telefoontje en vindt speciale post in haar brievenbus. Karin veegt Peter de mantel uit, maar hij komt verrassend uit de hoek. Judith wil een gesprek met haar zoon. Zal Julia de vraag van Waldek inwilligen?

Ma 17 juni 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4064 - Soap. Frank heeft het moeilijk. Peter en Femke gaan naar de gynaecoloog en Nancy is duidelijk nieuwsgierig naar het geslacht van de baby. Ann vertelt Judith wat meer over haar verleden met Ruben.

Do 13 juni 2019 | 23:00 Sporza: Diamond League

Aflevering 3 - Hoogtepunten van de Diamond League atletiekmeeting. Hoogtepunten van de Diamond League atletiekmeeting in Oslo. Commentaar: Marc Willems.

Di 11 juni 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4063 - Soap. Waldek zoekt Simonne op met een dubbel gevoel. Karin krijgt telefoon van een boze cliënt. Sandrine mag op Jessica rekenen als vaste babysit. Luc wil zoveel mogelijk bij Rosa zijn. Renée en Stan leggen het bij na een kleine ruzie.

Ma 10 juni 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4062 - Soap. Toon heeft een nieuwe prooi op het oog. Paulien weet twee vrienden te strikken voor een volgende fotoshoot. Charité hakt de knoop door. Stan heeft de raad van Marianne opgevolgd. Peter is trots op Femke.

Vr 7 juni 2019 | 14:30 Sporza: Diamond League

Aflevering 2 - Hoogtepunten van de Diamond League atletiekmeeting. Hoogtepunten van de Diamond League atletiekmeeting in Rome. Commentaar: Kris Meertens en Marc Willems.

Vr 7 juni 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4061 - Soap. Julia verwondt zich bij het afwassen. Charité weet niet goed meer welke richting ze moet uitgaan met haar gezin. Karin laat Tom voelen dat ze niet akkoord gaat met Peter zijn afwezigheid. Simonne is emotioneel.

Do 6 juni 2019 | 22:40 Sporza: Diamond League

Aflevering 2 - Hoogtepunten van de Diamond League atletiekmeeting. Hoogtepunten van de Diamond League atletiekmeeting in Rome. Commentaar: Kris Meertens en Marc Willems.

Do 6 juni 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4060 - Soap. Nancy heeft een ongeval met haar brommer en wordt opgevangen door Femke en Julia. Een patiënt zet Ann voor voldongen feiten. Sam en Tom bespreken de werken in het appartement. Frank zoekt Luc op.

Wo 5 juni 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4059 - Soap. Marianne heeft goede raad voor Stan. Julia lucht haar hart bij Simonne. Tamara vindt dat Nancy zich wel eens een nieuwe look mag aanmeten. Eddy krijgt bezoek in de gevangenis. Waldek stort zijn hart uit bij Mayra.

Di 4 juni 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4058 - Soap. Julia begint zich vragen te stellen en krijgt raad van Femke en Mayra. Er worden bloemen afgeleverd in de Withoeve. Kaat neemt contact op met haar vader. Marianne helpt Emma en Stan uit de nood.

Ma 3 juni 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4057 - Soap. Waldek en Simonne proberen hun gevoelens voor elkaar te onderdrukken. Karin brengt een interessante date mee naar het etentje. Renzo heeft het niet gemakkelijk. Ruben maakt kennis met Julia.

Zo 2 juni 2019 | 13:30 Live: Sporza op zondag

Live: Aflevering 10 - Voetbalmagazine dat terugblikt op de finale van de UEFA Europa League. Europa League preview magazine. Op woensdag 29 mei vond in Bakoe in Azerbeidzjan de finale van de Europa League plaats tussen Chelsea en Arsenal. Een terugblik.

Vr 31 mei 2019 | 13:53 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4056 - Soap. Simonne is kwaad op Frank. Bob concentreert zich op een nieuwe uitdaging. Femke merkt dat Peter nerveus is voor het etentje met Tom en Karin en doet er nog een schepje bovenop. Kaat krijgt bezoek.

Vr 31 mei 2019 | 05:55 Thuis

Aflevering 308 - Vlaamse soap

Do 30 mei 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4055 - Soap. Charité praat met Joseph, maar dat heeft niet het gewenste effect. Olivia is nerveus. Tamara heeft een duidelijke boodschap voor Arne. Luc wil kunnen racen met zijn rolstoel, maar daarvoor moet die sneller kunnen rijden.

Wo 29 mei 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4054 - Soap. Tim en Sam merken dat er iets scheelt met Kaat. Ann vraagt Marianne mee naar de dansles. Nancy is op zoek naar geld en misschien kan Tamara haar daarbij helpen. Simonne en Waldek spreken af.

Wo 29 mei 2019 | 05:55 Thuis

Aflevering 306 - Vlaamse soap

Di 28 mei 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4053 - Soap. Yvette begrijpt haar dochter niet. Marianne wil op eigen benen staan. Olivia test of ze klaar is voor haar rijexamen. Tamara bewondert Ruben. Nancy heeft geen goed nieuws voor Eddy.

Ma 27 mei 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4052 - Soap. In de Withoeve is er een congres van een groep advocaten. Tamara en Olivia trekken er samen op uit. Bob vergeet een deadline voor zijn doctoraat. Toon en Frank krijgen een koekje van eigen deeg.

Vr 24 mei 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4051 - Soap. Tim heeft nachtdienst. Waldek ontloopt Julia. Sam vertelt een geheim aan Paulien. Charité staat voor een moeilijke opdracht. Ruben stelt zijn nieuw boek voor.

Do 23 mei 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4050 - Soap. Jessica komt babysitten op Sandrine. Nancy voelt dat haar zoon er eens tussenuit moet. Waldek wil Simonne behoeden voor stommiteiten. Tom doet Marianne een voorstel. Paulien krijgt opnieuw een foto-opdracht.

Do 23 mei 2019 | 05:55 Thuis

Aflevering 302 - Vlaamse soap

Wo 22 mei 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4049 - Soap. Marianne wil zich nuttig maken, maar dat draait verkeerd uit. Kaat heeft belangrijk nieuws voor haar moeder. Bob beseft dat hij zich goed voelt bij Jana. Renzo krijgt bezoek van Charité.

Wo 22 mei 2019 | 05:55 Thuis

Aflevering 301 - Vlaamse soap

Ma 20 mei 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4048 - Soap. Nancy krijgt een onverwacht telefoontje. Frank raapt zijn moed bijeen en onderneemt actie. Tom heeft minder goed nieuws voor Charité. Luc mist Lowie. Waldek verdraagt Julia steeds minder in zijn buurt.

Vr 17 mei 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4047 - Soap. Simonne neemt Mayra in vertrouwen over Waldek. Bob zorgt voor een leuke verrassing voor zijn vrienden. Waldek en Frank trachten hun problemen uit te praten. Arne zoekt Olivia op.

Do 16 mei 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4046 - Soap. Charité roept de hulp in van Tom. Sam vangt Kaat op. Waldek doet zijn best om de draad terug op te nemen. Simonne probeert Julia te ontlopen. Peter nodigt zijn collega's Karin en Tom uit voor een etentje.

Wo 15 mei 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4045 - Soap. Olivia is kwaad en werkt haar boosheid uit op de verkeerde persoon. Nancy lucht haar hart bij Marianne. Frank en Toon hebben een plan. Voor Kaat is het genoeg geweest; ze onderneemt actie. Simonne en Waldek praten over hun situatie.

Ma 13 mei 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4044 - Soap. Frank en Toon proberen meer uit hun weddenschap met Paulien te halen. Rosa spreekt Frank aan. Bob krijgt enorm veel steun van zijn vrienden. Tom heeft een vraag voor Peter. Simonne kan zich niet concentreren op het werk.

Zo 12 mei 2019 | 17:10 Live: Sporza op zondag

Live: Aflevering 18 - Sportmagazine. Met: - Volleybal: 5de en beslissende wedstrijd in de finale van de play-offs van de Belgische volleybalcompetitie: Roeselare - Maaseik. Commentaar: Marc Willems (gespeeld op 11/5) - Autosport: GP Formule 1 van Spanje. Commentaar: Sammy Neyrinck.

Vr 10 mei 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4043 - Soap. Sam moet orde op zaken stellen bij de Kabouters. Kaat blijft niet bij de pakken zitten en spreekt zowel Frank als Simonne aan over de situatie tussen hen beiden. Olivia gaat naar een feestje. Rosa drinkt een koffie met Tim.

Do 9 mei 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4042 - Soap. Mayra doet Waldek een belofte. Karin stoort zich op het werk aan het gedrag van Peter en Tom. Frank krijgt ruzie met Waldek en Eddy. Tamara flirt in volle Frens met een klant en dat is niet naar de zin van Paulien.

Wo 8 mei 2019 | 23:20 Sporza: Volleybal

Aflevering 3 - Verslag. Derde wedstrijd: Roeselare - Maaseik. Commentaar: Marc Willems. (o.v.)

Wo 8 mei 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4041 - Soap. Simonne meldt zich ziek op het werk. Frank merkt dat Waldek zich vreemd gedraagt. Jana probeert de reacties van Bob te begrijpen. Charité moet Renzo iets vertellen.

Ma 6 mei 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4040 - Soap. Eddy heeft een verzoek voor Nancy. Bob is vermoeid. Paulien krijgt opnieuw hoop in verband met haar foto-opdracht. Ann spreekt af met Jessica. De argwaan bij Femke groeit. Er is een drink bij de Kabouters.

Zo 5 mei 2019 | 00:10 Sporza: volleybal

Aflevering 3 - Verslag. Derde wedstrijd: Roeselare - Maaseik. Commentaar: Marc Willems. (o.v.)

Za 4 mei 2019 | 17:30 Sporza: Diamond League

Aflevering 1 - Hoogtepunten van de Diamond League atletiekmeeting. Hoogtepunten van de Diamond League atletiekmeeting in Doha, Qatar. Commentaar: Kris Meertens en Marc Willems.

Za 4 mei 2019 | 00:00 Sporza: Diamond League

Aflevering 1 - Hoogtepunten van de Diamond League atletiekmeeting. Hoogtepunten van de Diamond League atletiekmeeting in Doha, Qatar. Commentaar: Kris Meertens en Marc Willems.

Vr 3 mei 2019 | 13:55 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4039 - Soap. Yvette kan het niet laten en zoekt Frank opnieuw op. Bob en Jana groeien terug een beetje naar elkaar toe. Charité biedt een troostende schouder ten huize De Decker.

Do 2 mei 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4038 - Soap. Ann valt van de ene verrassing in de andere, want ze is jarig vandaag. Paulien is de wanhoop nabij, maar gelukkig kan ze op de steun van Adil rekenen. Dylan vertelt Nancy over het nieuwe lief van zijn papa.

Wo 1 mei 2019 | 05:55 Thuis

Aflevering 286 - Vlaamse soap

Ma 29 april 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4037 - Soap. Nancy krijgt het hard te verduren. Jana zoekt Bob op. Simonne wil niet dat Waldek haar nog langer ontwijkt. Paulien doet haar best, maar het valt haar zwaar.

Za 27 april 2019 | 05:55 Thuis

Aflevering 284 - Vlaamse soap

Vr 26 april 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4036 - Soap. Simonne heeft het moeilijk met Julia, die zich goed in haar vel voelt, en ook Waldek heeft het niet gemakkelijk als hij tegenover Frank staat. Arne is kwaad op zichzelf. Paulien heeft haar foto's afgewerkt.

Do 25 april 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4035 - Soap. Eddy krijgt terug een sprankeltje hoop. Yvette zoekt Frank op met een lekkere maaltijd. Kaat en Simonne spenderen wat tijd samen en dan volgt er een gesprek over mannen. Jana is bang dat ze Bob niet voldoende kan steunen.

Do 25 april 2019 | 05:55 Thuis

Aflevering 282 - Vlaamse soap

Wo 24 april 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4034 - Soap. Femke heeft het moeilijk. Nancy verneemt dat Charité de kwaadste nog niet is. Yvette voelt dat er iets aan de hand is met haar dochter en spreekt haar hierop aan. Rosa mist Peggy.

Di 23 april 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4033 - Soap. Nancy wil met Renzo en Femke spreken. Bob en Jana hebben goed geslapen. Meester Baert moet de erfenis van Hélène afhandelen. Simonne krijgt een oproep van Waldek. Britney brengt een bezoekje aan Eddy.

Di 23 april 2019 | 06:00 Thuis

Aflevering 280 - Vlaamse soap

Di 23 april 2019 | 05:45 Thuis

Aflevering 280 - Vlaamse soap

Ma 22 april 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4032 - Soap. Peter heeft alweer een moeilijk dossier. Yvette verneemt waar Frank naartoe is getrokken. Jana kan Bob overhalen om bij haar te blijven slapen. Mayra vertelt Ann wat ze te weten is gekomen over Jessica.

Zo 21 april 2019 | 19:00 Het journaal - Sportweekend

Aflevering 111 - Nieuws, met in 'Sportweekend' een uitgebreid overzicht van de sportactualiteit. Wielrennen: alles over de Amstel Gold Race - een uitgebreid wedstrijdverslag met reacties van alle hoofdrolspelers - analyse door Michel Wuyts en een live gesprek met Maarten Vangramberen (o.v.) - een reportage van Marc Willems Voetbal: alles over de 5e speeldag van de play-offs - een reportage vóór Anderlecht - AA Gent en een livegesprek met Wouter De Smet aan het Constant Vanden Stockstadion - uit het buitenland: een verslag van de titelmatch van Juventus (o.v.) Tennis: een verslag van dag 2 van de Fed Cupwedstrijd België - Spanje Hockey: een verslag van de ½ finale van de Euro Hockey League mét een Belgische vertegenwoordiger Handbal: een verslag van de bekerfinale bij de mannen tussen Sporting Nelo en Achilles Bocholt

Zo 21 april 2019 | 13:30 Live: Sporza op zondag

Live: Aflevering 16 - Sportmagazine. Met o.a.: Wielrennen: liveverslag van de Amstel Gold Race voor vrouwen. Commentaar: Ruben Van Gucht en Lieselot Decroix - Wielrennen: liveverslag van de Amstel Gold Race voor mannen. Commentaar: Michel Wuyts en José De Cauwer - Handbal: samenvatting van de bekerfinale bij de mannen (Sporting NeLo en Bocholt (verslag van 20/4). Commentaar: Dirk Gerlo en Jens Lievens; interviews: Marc Willems - Tennis: Fed Cup. Play-Offs Wereldgroep: België - Spanje. Dag 2: twee enkelwedstrijden + 1 dubbelwedstrijd. Commentaar: Gert Gommé.

Vr 19 april 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4031 - Soap. Nancy voelt dat er iets aan de hand is in de Withoeve. Mayra zoekt meer informatie over Jessica en gaat langs in de Frens. Luc mist Lowie, maar kan troost vinden bij Rosa. Renzo en Charité zijn dolverliefd.

Wo 17 april 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4030 - Soap. Nancy bezoekt Eddy in de gevangenis. Luc is over zijn toeren. Bob en Jana moeten een verklaring afleggen aan de politie. Judith moet haar kinderen nog iets belangrijks vertellen.

Ma 15 april 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4029 - Soap. Stan heeft het enorm moeilijk en voelt zich schuldig, maar kan troost en steun vinden bij Charité. Jessica wordt ondervraagd door de politie. Nancy haar hoofd staat niet naar feesten. Paulien is kwaad.

Vr 12 april 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4028 - Soap. Frank en Toon hebben ruzie. Simonne en Angèle zien elkaar. Nancy is in de wolken na een bespreking over haar aandeel in de Withoeve.

Wo 10 april 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4027 - Soap. Nancy heeft een verrassing voor het pasgetrouwde koppel. Stan en Emma krijgen slecht nieuws. Simonne wil Julia liever niet onder ogen komen. In de Withoeve moeten ze het werk met een man minder doen.

Di 9 april 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4026 - Soap. Charité verneemt wat er met Hélène gebeurd is. Femke en Peter hebben hun jawoord gegeven. Simonne en Waldek zijn in de war na hun kus. Frank moet zich bij de feiten neerleggen.

Ma 8 april 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 4025 - Soap. Jana geniet van haar vakantie. Tom krijgt goed nieuws. Tim heeft een verzoek voor Kaat. Karin is ongerust. Peggy heeft last van ochtendhumeur. Het event op de Withoeve loopt op z'n einde.

Za 6 april 2019 | 05:55 Thuis

Aflevering 269 - Vlaamse soap

Vr 5 april 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 4024 - Soap. Tamara geeft Renzo goede raad. Charité wil Hélène nog iets geven. Ann en Mayra zijn tevreden over hun nieuwe babysit. Sam nodigt Simonne uit voor een feestje van Hannah.

Vr 5 april 2019 | 06:05 Thuis

Aflevering 268 - Vlaamse soap

Do 4 april 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 4023 - Soap. Er is een avondactiviteit gepland voor het event van de Withoeve. Hélène zoekt Marianne op. Sandrine is ziek. Waldek kijkt uit naar zijn vakantie met Julia. Yvette maakt zich zorgen.

Wo 3 april 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 4022 - Soap. Charité zoekt Renzo op. De baas van Wendy is zeer veeleisend; bezwijkt Femke onder de druk? Frank en Simonne lijden meer onder de breuk dan ze willen toegeven.

Ma 1 april 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 4021 - Soap. Hélène staat onder druk. Simonne krijgt slecht nieuws te horen. Het belangrijke event gaat van start in de Withoeve. Sam dringt aan bij Frank om een nieuwe woonplaats te zoeken. Paulien werkt aan een foto-opdracht.

Vr 29 maart 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 4020 - Soap. Femke heeft het moeilijk en ook Julia heeft last van enorme stress. Olivia gaat alweer een avondje uit. Marianne verjaart vandaag en dat wordt gevierd. Peggy neemt Rosa in vertrouwen. Renzo kijkt uit naar zijn date.

Wo 27 maart 2019 | 20:25 Cop vs killer IMDb: 6.8

27/03 - IMDB * 6.8 - Tv-thriller, Cop vs Killer is een Nederlandse misdaadthriller uit het jaar 2012. Deze film is geregisseerd door Simon de Waal en Hans Pos. Met in de hoofdrol Jeroen Willems, Marcel Hensema en Rogier Philipoom. In Cop vs Killer volgen we de Rechercheur Frank Spinola. Hij probeert al tijdenlang samen met zijn speciale team de meedogenloze topcrimineel Mirko Narain te pakken te krijgen. Maar wat hij ook probeert, Mirko is hem telkens een stapje voor. Het lijkt wel alsof hij een informant heeft bij de politie....

Cop vs Killer is een Nederlandse misdaadthriller uit het jaar 2012. Deze film is geregisseerd door Simon de Waal en Hans Pos. Met in de hoofdrol Jeroen Willems, Marcel Hensema en Rogier Philipoom. In Cop vs Killer volgen we de Rechercheur Frank Spinola. Hij probeert al tijdenlang samen met zijn speciale team de meedogenloze topcrimineel Mirko Narain te pakken te krijgen. Maar wat hij ook probeert, Mirko is hem telkens een stapje voor. Het lijkt wel alsof hij een informant heeft bij de politie. Frank is een rechercheur die zich strikt aan de regels houdt. Totdat hij door Mirko op een onheilspellende manier wordt geprovoceerd en de veiligheid van zijn eigen gezin ernstig in het geding komt. De strijd gaat escaleren wanneer Frank ontdekt dat zelfs Mirko een zwakke plek heeft, een dochter. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/cop-vs-killer

Wo 27 maart 2019 | 06:00 Thuis

Aflevering 261 - Vlaamse soap

Di 26 maart 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 4019 - Soap. Femke verdrinkt in het werk. Tom heeft belangrijk nieuws voor Hélène. Toon botst op Kaat. Lowie gaat iets drinken in de Frens en ziet er Olivia samen met Arne. Marianne doet een onaangename ontdekking.

Di 26 maart 2019 | 06:00 Thuis

Aflevering 260 - Vlaamse soap

Ma 25 maart 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 4018 - Soap. Femke wil niet luisteren naar Peter. Nancy krijgt het hard te verduren. Yvette zoekt Frank op bij de Kabouters. Hij mist Simonne. Hélène haalt haar slag thuis.

Za 23 maart 2019 | 06:00 Thuis

Aflevering 259 - Vlaamse soap

Vr 22 maart 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 4017 - Soap. Julia is druk bezig met de voorbereidingen van een event. Rosa krijgt bezoek. Jessica loopt langs bij Ann en Mayra. Ruben merkt op dat Adil jaloers is. Sam vraagt Toon om te komen babysitten. Emma en Stan hebben examens.

Ma 18 maart 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 4016 - Soap. Femke heeft het enorm druk met de activiteiten in de Withoeve. Yvette wil haar zinnen verzetten. Nancy heeft een goed gesprek met Olivia. Tom is beter gezind. Jana kan zich niet concentreren tijdens het studeren.

Za 16 maart 2019 | 06:00 Thuis

Aflevering 254 - Vlaamse soap

Za 16 maart 2019 | 05:55 Thuis

Aflevering 254 - Vlaamse soap

Vr 15 maart 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 4015 - Soap. Judith is tevreden met het werk van De Kabouters. Peter moet zijn plannen herzien. Nancy wil Dieter haar excuses aanbieden. Tom en William spreken af om te gaan squashen. Femke zet Nancy op haar plaats.

Wo 13 maart 2019 | 06:00 Thuis

Aflevering 251 - Vlaamse soap

Wo 13 maart 2019 | 05:55 Thuis

Aflevering 251 - Vlaamse soap

Ma 11 maart 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 4014 - Soap. Angèle komt Yvette opzoeken. Nancy stort haar hart uit bij Marianne. William wil helpen met het verjaardagsfeest van Marianne. Simonne en Yvette zitten met een lekkende kraan thuis.

Vr 8 maart 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 4013 - Soap. Nancy zit in de knoop met zichzelf. Jana en Olivia hebben nood aan afleiding tussen de examens door. Peggy haalt herinneringen op. Adil merkt dat het tussen Toon en Judith wel klikt. Frank bezoekt Eddy in de gevangenis.

Wo 6 maart 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 4012 - Soap. Arne probeert Olivia te steunen. Hélène laat Tom niet in haar kaarten kijken. Renzo nodigt Charité uit voor een etentje. Lowie en Luc maken ruzie. Simonne blijft eten bij Julia en Waldek. Jessica heeft het moeilijk.

Ma 4 maart 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 4011 - Soap. Hélène wordt geconfronteerd met de harde realiteit. Sam moet veel geduld uitoefenen. Olivia draagt de gevolgen van een avondje uitgaan. Peter ziet alle puzzelstukjes in elkaar vallen. Wendy heeft goed nieuws voor Femke.

Zo 3 maart 2019 | 19:00 Live: Sporza: atletiek

Live: Aflevering 1 - Rechtstreeks verslag van het EK Indooratletiek in Glasgow. Commentaar: Marc Willems en Kris Meertens.

Za 2 maart 2019 | 17:00 Live: Sporza: Wielrennen en atletiek

Live: Aflevering 2 - Liveverslag van het WK Baanwielrennen en het EK Indooratletiek. Commentaar wielrennen: Renaat Schotte; interviews: Tom Vandenbulcke. Commentaar atletiek: Marc Willems en Kris Meertens.

Za 2 maart 2019 | 05:55 Thuis

Aflevering 244 - Vlaamse soap

Vr 1 maart 2019 | 21:10 Live: Sporza: Wielrennen en atletiek

Live: Aflevering 1 - Liveverslag van het WK Baanwielrennen en het EK Indooratletiek. Liveverslag van het WK Baanwielrennen in Pruszków (Polen) en het EK Indooratletiek in Glasgow (Schotland). Commentaar wielrennen: Renaat Schotte, interviews: Tom Vandenbulcke. Commentaar atletiek: Marc Willems en Kris Meertens.

Vr 1 maart 2019 | 18:30 Live: Sporza: Wielrennen en atletiek

Live: Aflevering 1 - Liveverslag van het WK Baanwielrennen en het EK Indooratletiek. Liveverslag van het WK Baanwielrennen in Pruszków (Polen) en het EK Indooratletiek in Glasgow (Schotland). Commentaar wielrennen: Renaat Schotte, interviews: Tom Vandenbulcke. Commentaar atletiek: Marc Willems en Kris Meertens.

Vr 1 maart 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 4010 - Soap. Hélène doet Tom een voorstel. Olivia en Tamara hebben zin om terug de bloemetjes buiten te zetten. Rosa weet niet goed wat ze moet denken van het verhaal van Peggy. Nancy haar frustraties steken de kop op.

Do 28 februari 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 4009 - Soap. Kan Mayra haar belofte tegenover Peter houden? Sam krijgt een nieuwe opdracht binnen voor de Kabouters. Jessica zoekt Tamara op. Britney is jarig en krijgt een mooi cadeau van Femke en Peter. Charité is haar sjaal kwijt.

Wo 27 februari 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 4008 - Soap. Rosa brengt met Luc een bezoek aan de Withoeve. Tom en William hebben afgesproken. Lowie zijn twijfels zijn nog niet weg. Peggy spreekt haar familie toe. Waldek probeert Frank nog eens aan te spreken over Kaat.

Ma 25 februari 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 4007 - Soap. Arne heeft het moeilijk met studeren en vraagt hulp aan Olivia, terwijl Hélène Stan helpt met zijn examens. Peter heeft het even moeilijk. Frank loopt langs bij Lowie, maar dan arriveert Kaat onverwacht.

Vr 22 februari 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 4006 - Soap. Peter loopt zenuwachtig rond. Nancy verschijnt te laat op het werk en krijgt een uitbrander. Lowie is jarig. Yvette wil een etentje organiseren voor de vrouwen van de familie. Rosa gaat samen met Peggy op zoek naar een appartement.

Do 21 februari 2019 | 14:05 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 4005 - Soap. Hélène heeft een cadeautje voor Charité. Een mysterieuze gast in de Frens zorgt voor een grote verrassing. Bob en Jana gaan babysitten op Sandrine. Luc wil Lowie steunen, maar kan hij dat ook?

Wo 20 februari 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 4004 - Soap. Charité wordt aangenaam verrast. Paulien twijfelt aan zichzelf. Renzo heeft het laatste item van zijn to-dolijstje afgewerkt. Lowie stapt naar zijn vader. De Kabouters kunnen een belangrijke werf helemaal afwerken.

Di 19 februari 2019 | 06:00 Thuis

Aflevering 235 - Vlaamse soap

Ma 18 februari 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 4003 - Soap. Kaat krijgt pijnlijk nieuws. Marianne heeft een voorstel voor Tom. Renzo probeert zijn levenswijsheid mee te geven aan een klant in de Frens. Leo mist het kaarten. Jessica stuurt een sms naar Tamara.

Vr 15 februari 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 4002 - Soap. Nancy wil Simonne een klein beetje goede raad geven. Charité laat twee feestjes aan zich voorbijgaan. Willen Adil en Paulien een volgende stap zetten in hun relatie? Jana heeft een belangrijk etentje. Tim biedt Kaat een troostende schouder.

Do 14 februari 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 4001 - Soap. Renzo wil dat Olivia zich herpakt. Femke moet eens goed met Nancy praten. Tom gaat terug joggen onder lichte druk van Judith. Lowie zit in dubio. Op het kantoor van Tom zijn er veranderingen op til.

Wo 13 februari 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 4000 - Soap. Kaat moet een hoop papierwerk in orde brengen. Peter gaat terug werken op kantoor. Judith wil inschikkelijker zijn naar Hélène toe, maar kan ze dat ook volhouden? Adil wordt ontgoocheld door Paulien.

Ma 11 februari 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3999 - Soap. Renzo is de bezorgde vader. Hannah kan niet naar de crèche, dus neemt Sam haar mee naar het werk. Charité zoekt een hobby voor haar zoontje. Lowie vraagt raad aan Bob. Marianne doet een schrikwekkende ontdekking.

Zo 10 februari 2019 | 18:05 Live: Sporza: volleybal

Live: Aflevering 1 - Rechtstreeks verslag van de finale van de Beker van België bij de vrouwen. Commentaar: Marc Willems. Interviews: Sammy Neyrinck.

Vr 8 februari 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3998 - Soap. Frank zoekt Eddy op. Rosa begint aan een nieuw hoofdstuk in haar leven. Paulien wil een feestje organiseren, maar niet iedereen is even enthousiast. Tamara en Olivia gaan uit. Er komt nieuws vanuit New York.

Do 7 februari 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3997 - Soap. Nancy voelt zich wat triest, maar wordt opgevrolijkt door Peter. Peggy verrast Rosa. Olivia's tactiek werkt. Frank heeft geen zin in een preek van zijn collega's. Lowie maakt nieuwe plannen. Kaat zoekt Sam op.

Wo 6 februari 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3996 - Soap. Nancy geniet na van haar avondje uit. Ann en Mayra nemen Sandrine mee naar zee. Hélène gaat supporteren voor Emma. Lowie en Frank hebben het allebei moeilijk. Olivia laat zich eens goed gaan tijdens een feestje in de Frens.

Ma 4 februari 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3995 - Soap. Olivia confronteert Arne met haar gedachtenkronkels. Luc probeert Lowie nog hoop te geven. Marianne komt Sandrine oppikken voor een uitje. Tim krijgt de resultaten van zijn proeven. Frank voelt zich gesteund door Toon.

Do 31 januari 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3995 - Soap. Olivia confronteert Arne met haar gedachtenkronkels. Luc probeert Lowie nog hoop te geven. Marianne komt Sandrine oppikken voor een uitje. Tim krijgt de resultaten van zijn proeven. Frank voelt zich gesteund door Toon.

Wo 30 januari 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3994 - Soap. Rosa heeft haar examen afgelegd. Paulien vertelt Lowie wat ze eerder in de week vernomen heeft. Charité krijgt ook eens goed nieuws. Peter is jarig. Tamara krijgt onverwacht bezoek.

Ma 28 januari 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3993 - Soap. Frank onderneemt actie. Femke en Peter hebben een nieuwe naam voor hun zaak. Judith heeft het moeilijk om Hélène te vertrouwen. Lowie twijfelt aan de beslissing die hij genomen heeft. Nancy staat voor het eerst oog in oog met Kaat.

Vr 25 januari 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3992 - Soap. William is niet zo gelukkig met bepaalde beslissingen van Marianne. Julia doet Rosa een voorstel waar Waldek niet echt mee gediend is. Charité krijgt slecht nieuws. Femke lijkt een terugslag te hebben.

Do 24 januari 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3991 - Soap. Renzo voelt zich schuldig. Frank stort zijn hart uit bij Waldek, terwijl Simonne hetzelfde doet bij Julia. Peter en Femke hebben een kleine onenigheid over de inrichting van hun zaak. Olivia moet doorzetten, maar dat valt haar zwaar.

Wo 23 januari 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3990 - Soap. Lowie krijgt opnieuw een tegenslag te verwerken. Sinds lange tijd hebben Ann en Marianne ook een kort gesprek. Tim begint aan het laatste deel van zijn selectieproeven. Zal Frank opdagen op het familie-etentje?

Ma 21 januari 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3989 - Soap. Judith spreekt Tom aan. Paulien probeert door te dringen tot Lowie. Renzo komt met een idee om Olivia te helpen. Yvette is druk bezig met kokkerellen. Voor Femke en Peter wordt het een emotionele dag.

Zo 20 januari 2019 | 14:30 Live: Sporza op zondag

Live: Aflevering 3 - Sportmagazine. Met: Basketbal: Spirou Charleroi - Antwerp Giants. Commentaar: Kris Meertens (verslag van 19/1). - Zwemmen: liveverslag van de Flanders Swimming Cup in Antwerpen. Commentaar: Inge Van Meensel en Emmanuel Vanluchene. Analist: Sidney Appelboom. Interviews: Ruben Van Gucht. - Veldrijden: 8ste manche van de Wereldbeker in Pont-Château (Frankrijk). Commentaar: Michel Wuyts en Paul Herygers. - Veldlopen: CrossCup Hannuit. Commentaar: Marc Willems en Kris Meertens.

Vr 18 januari 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3988 - Soap. Luc heeft een preek klaar voor Lowie. Bob is nerveus voor een presentatie voor zijn doctoraatsstudie. Julia doet Waldek een leuk voorstel. Judith is kwaad. De herinrichting van de Zus en Zo begint vorm te krijgen.

Do 17 januari 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3987 - Soap. William wil Marianne steunen. Lowie gedraagt zich onredelijk. Peter maakt zich zorgen over Tom. Frank vindt opnieuw plezier in zijn werk. Nancy zit boordevol energie. Paulien en Tamara geloven Olivia niet.

Wo 16 januari 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3987 - Soap. William wil Marianne steunen. Lowie gedraagt zich onredelijk. Peter maakt zich zorgen over Tom. Frank vindt opnieuw plezier in zijn werk. Nancy zit boordevol energie. Paulien en Tamara geloven Olivia niet.

Di 15 januari 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3986 - Soap. Lowie is enorm gekwetst. Simonne plant een familie-etentje. Toon neemt zijn verantwoordelijkheid heel serieus. Peter en Femke hebben een beslissing genomen. Hélène voelt zich schuldig. Peggy zoekt Renzo op.

Ma 14 januari 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3985 - Soap. Judith maakt zich ongerust over Tom. Waldek ziet Frank steeds dieper in de put zakken. Arne zoekt Olivia op. Tamara doet haar best om Olivia uit te leggen hoe bepaalde zaken in elkaar steken. Opnieuw krijgt Lowie een anoniem bericht.

Vr 11 januari 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3984 - Soap. Olivia en Lowie moeten hun problemen uitpraten. Frank kan bij Toon terecht, terwijl Simonne haar gevoelens uit bij Julia. Tom waant zich de winnaar, tot hij het deksel op de neus krijgt. Renzo geeft Peggy goede raad.

Vr 11 januari 2019 | 06:00 Thuis

Aflevering 208 - Vlaamse soap

Do 10 januari 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3983 - Soap. Bob wil zich excuseren bij Jana. De vadergevoelens van Renzo komen even naar boven wanneer iemand zijn hulp nodig heeft. Adil wil Toon iets uitleggen. Nancy geniet van haar verrassing. Eddy krijgt bezoek.

Do 10 januari 2019 | 06:00 Thuis

Aflevering 207 - Vlaamse soap

Wo 9 januari 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3982 - Soap. Tom houdt voet bij stuk, tegen beter weten in van iedereen uit zijn omgeving. Luc praat met Lowie over Olivia. Britney heeft iets speciaals gemaakt voor Lucas. Olivia moet pijnlijk nieuws brengen.

Wo 9 januari 2019 | 06:00 Thuis

Aflevering 206 - Vlaamse soap

Wo 9 januari 2019 | 05:55 Thuis

Aflevering 206 - Vlaamse soap

Di 8 januari 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3981 - Soap. Femke en Peter lijken zich helemaal te herpakken. De zenuwen steken de kop op bij Nancy. Tim dingt mee naar promotie op het werk. Sam moet haar best doen om sommige kabouters in het gareel te houden. Wendy heeft minder leuk nieuws voor Renzo.

Ma 7 januari 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3980 - Soap. Sam heeft een grote opdracht in de wacht gesleept voor de Kabouters. Nancy krijgt een leuke uitnodiging. Yvette moet iets bespreken met Simonne. Jenny en Leo verhuizen. Toon trekt naar de Frens.

Zo 6 januari 2019 | 13:30 Live: Sporza op zondag

Live: Aflevering 1 - Sportmagazine. Met: Veldrijden: liveverslag van de Brussels Universities Cyclocross, zevende manche van de DVV Verzekeringen Trofee (13.45: vrouwen, 15.00: mannen). Commentaar: Michel Wuyts en Paul Herygers. Interviews: Maarten Vangramberen. - Volleybal: Liveverslag van de kwalificatiewedstrijd België - Israël voor het EK volley voor vrouwen in 2019. Commentaar: Marc Willems. Interviews: Sammy Neyrinck.

Za 5 januari 2019 | 05:55 Thuis

Aflevering 204 - Vlaamse soap

Vr 4 januari 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3979 - Soap. Simonne en Femke fietsen samen naar het werk. Peter voelt zich niet goed in zijn vel. Tamara staat voor een moeilijke keuze. Yvette krijgt goed nieuws. Olivia mag op steun rekenen uit onverwachte hoek.

Vr 4 januari 2019 | 06:05 Thuis

Aflevering 203 - Vlaamse soap

Vr 4 januari 2019 | 05:55 Thuis

Aflevering 203 - Vlaamse soap

Do 3 januari 2019 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3978 - Soap. Emma heeft afgesproken met vrienden, maar de avond loopt een beetje uit de hand. Waldek doet een vreemde ontdekking. Tom blijft zich vastbijten in een speciale zaak. Olivia en Lowie maken ruzie. Judith krijgt verrassend nieuws.

Do 3 januari 2019 | 05:55 Thuis

Aflevering 202 - Vlaamse soap

Wo 2 januari 2019 | 13:55 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3977 - Soap. Tom volgt de raad van Judith op. Peter en Femke maken grote plannen. Sam is bezorgd over Toon. Simonne voelt zich niet zo goed. Olivia toont absoluut geen medelijden. Emma heeft een idee.

Ma 31 december 2018 | 13:55 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3976 - Soap. Femke lijkt te herleven en dat doet Peter enorm veel plezier. Toon verbaast Adil. Simonne is zenuwachtig. Judith wil dat Tom actie onderneemt. Lowie krijgt opnieuw een anoniem bericht en dat laat hem niet onberoerd.

Za 29 december 2018 | 05:55 Thuis

Aflevering 199 - Vlaamse soap

Vr 28 december 2018 | 06:00 Thuis

Aflevering 198 - Vlaamse soap

Vr 28 december 2018 | 05:55 Thuis

Aflevering 198 - Vlaamse soap

Do 27 december 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3975 - Soap. Femke is enthousiast over haar voorstel, maar zal Peter haar enthousiasme delen? Jenny heeft een verzoek voor Tom. Het zelfvertrouwen van Olivia groeit opnieuw. Luc en Frank hebben een gesprek.

Wo 26 december 2018 | 05:45 Thuis

Aflevering 196 - Vlaamse soap

Di 25 december 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3974 - Soap. Toon heeft een afspraak in de Frens. Peter geeft Tom een beetje goede raad. Hélène krijgt steun en dat doet haar deugd. Waldek is gelukkig. Rosa probeert Peggy een levensles mee te geven. Olivia wil met Tamara praten.

Za 22 december 2018 | 05:55 Thuis

Aflevering 194 - Vlaamse soap

Vr 21 december 2018 | 06:00 Thuis

Aflevering 193 - Vlaamse soap

Ma 17 december 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3973 - Soap. Nancy gaat een avondje op stap, maar dat verloopt helemaal anders dan verwacht. Toon ontvangt een telefoontje met een leuke uitnodiging. Lowie moet Olivia iets laten zien. De Frens krijgt te kampen met een stroompanne.

Za 15 december 2018 | 06:10 Thuis

Aflevering 189 - Vlaamse soap

Vr 14 december 2018 | 13:55 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3972 - Soap. Femke laat zich niet door de kleinste verandering uit het lood slaan. Peggy en Renzo hebben een goed gesprek. Ann en Mayra zijn aan een nieuw hoofdstuk begonnen. Sam wil met Toon praten. Judith is bang dat Tom enorm veel energie steekt in een verloren zaak.

Do 13 december 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3971 - Soap. Toon krijgt de wind van voren van Adil. Lowie ontvangt opnieuw een bericht van een anonieme afzender. Hélène vindt troost bij Emma. Peggy zoekt Renzo op in de Frens, maar botst op Nancy. Femke bekijkt de mogelijkheden voor een nieuw withoeveproduct.

Wo 12 december 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3970 - Soap. Peter kan de vragen van Julia niet beantwoorden. Renzo heeft een belangrijke taak te volbrengen. Stan en Renée zijn verliefd. Luc begrijpt de reactie van Frank niet. Femke is jarig vandaag. Tom krijgt bezoek.

Ma 10 december 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3969 - Soap. Peter wil goed voorbereid zijn. Ann en Mayra hebben iets om naar uit te kijken. Julia is er niet met haar hoofd bij. Rosa oefent voor haar examen. Tamara contacteert Toon om af te spreken. Stan krijgt hulp uit onverwachte hoek.

Zo 9 december 2018 | 13:30 Live: Sporza op zondag

Live: Aflevering 36 - Sportmagazine. Met: Veldrijden: liveverslag van de Druivencross in Overijse (13.45: vrouwen; 15.00: mannen). Commentaar: Michel Wutys en Paul Herygers. Interviews: Maarten Vangramberen. - EK veldlopen in Tilburg (Nederland). Commentaar: Kris Meertens en Marc Willems. - Boksen: Delfine Persoon verdedigde gisteren in Ardooie haar WBC-wereldtitel bij de lichtgewichten. Reportage: Chris Picavet.

Vr 7 december 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3968 - Soap. Adil is niet blij met het gedrag van Toon. Nancy moet Britney iets belangrijk uitleggen. Bob is zenuwachtig. Tom schrijft een belangrijke brief. Stan heeft problemen met een boekbespreking. Jenny zoekt Marianne op.

Do 6 december 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3967 - Soap. Peter en Femke hakken de knoop door. Rosa en Peggy ontmoeten elkaar. Nancy zoekt troost. Judith maakt zich zorgen over Marianne. Hélène spreekt met Tom over haar bevindingen.

Wo 5 december 2018 | 13:55 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3967 - Soap. Peter en Femke hakken de knoop door. Rosa en Peggy ontmoeten elkaar. Nancy zoekt troost. Judith maakt zich zorgen over Marianne. Hélène spreekt met Tom over haar bevindingen.

Ma 3 december 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3966 - Soap. Nancy is niet gediend met de houding van Tom. Peter twijfelt. Rosa gaat op zoek naar een appartement. Frank kan Waldek in vertrouwen nemen. De verhuis van Tom en Judith verloopt goed. Lowie krijgt een bericht van een anonieme afzender.

Zo 2 december 2018 | 17:05 Sporza op zondag

Met: - WK hockey (mannen): India - België (samenvatting). - Veldrijden: samenvatting van de Zilvermeercross in Mol. Commentaar: Renaat Schotte.

Vr 30 november 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3965 - Soap. Peter wil Femke steunen, maar lukt het hem nog? Marianne zoekt Tom op. Frank slaat een fijne uitnodiging af. Luc komt langs bij Lowie. Hélène heeft informatie voor Tom. De Kabouters laten een dag zoals vandaag niet zomaar passeren.

Do 29 november 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3964 - Soap. Lowie steekt de handen uit de mouwen. Judith heeft het moeilijk. Yvette zoekt haar dochter op. Nancy heeft groot nieuws voor Marianne. Toon krijgt bezoek van Tim. Simonne is kwaad op Frank. Tom lijkt maar niet in zijn opzet te slagen.

Wo 28 november 2018 | 13:55 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3963 - Soap. Olivia voelt zich in de steek gelaten door Lowie. Sam komt wat onder druk te staan. Mayra kijkt uit naar een beetje vakantie. Rosa en Frank hebben een goed gesprek. Judith probeert haar frustraties onder controle te houden.

Ma 26 november 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3962 - Soap. Tom moet zijn gedachten even op een rij zetten. Judith blijft op haar hoede thuis. Frank probeert Waldek te ontlopen. Simonne lucht haar hart bij Rosa en Jenny. Marianne zoekt haar advocaat op. Nancy overhoort een gesprek.

Zo 25 november 2018 | 13:30 Live: Sporza op zondag

Live: Aflevering 35 - Sportmagazine. Met: Veldrijden: liveverslag van de Vlaamse Duinencross in Koksijde, 5de manche van de Wereldbeker (13.30: vrouwen, 15.00: elite mannen). Commentaar: Michel Wuyts en Paul Herygers. Interviews: Ruben Van Gucht. - WK trial, BMX. Commentaar: Kristof Meul. - Basketbal: Mechelen - Antwerp (verslag van 24/11). Commentaar: Christophe Vandegoor. - Veldlopen: CrossCup West-Vlaanderen in Roeselare. Commentaar: Marc Willems en Kris Meertens. - Autosport: GP Formule 1 van Abu Dhabi (Verenigde Arabische Emiraten). Commentaar: Stefaan Lammens.

Zo 25 november 2018 | 09:34 Eigen Huis & Tuin

Seizoen 34 - Aflevering 13 - Klusprogramma waarin de mooiste huis- en tuinverbouwingen aan bod komen. Evelyn kijkt binnen bij interieurstylist Marlot Willems, een expert op het gebied van oude spullen een nieuw leven geven. In haar keuken heeft ze dit juist andersom gedaan: haar nieuwe spiegels hebben een oude vintage-look gekregen. Thomas start deze week in Gouda aan de slaapkamer van Dimitri en Monique. En Tom legt in Spijkenisse de laatste hand aan de tuin van Merle en Pepijn.

Za 24 november 2018 | 18:07 Eigen Huis & Tuin

Seizoen 34 - Aflevering 13 - Klusprogramma waarin de mooiste huis- en tuinverbouwingen aan bod komen. Evelyn kijkt binnen bij interieurstylist Marlot Willems, een expert op het gebied van oude spullen een nieuw leven geven. In haar keuken heeft ze dit juist andersom gedaan: haar nieuwe spiegels hebben een oude vintage-look gekregen. Thomas start deze week in Gouda aan de slaapkamer van Dimitri en Monique. En Tom legt in Spijkenisse de laatste hand aan de tuin van Merle en Pepijn.

Vr 23 november 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3961 - Soap. Nancy verrast Peter en Femke met een paasbrunch. Tom moet alles uit de kast halen om Judith te overtuigen van zijn plan. Rosa spreekt Waldek aan. Ann is kwaad op haar broer. Sam probeert Tim zo goed mogelijk te steunen.

Do 22 november 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3961 - Soap. Nancy verrast Peter en Femke met een paasbrunch. Tom moet alles uit de kast halen om Judith te overtuigen van zijn plan. Rosa spreekt Waldek aan. Ann is kwaad op haar broer. Sam probeert Tim zo goed mogelijk te steunen.

Wo 21 november 2018 | 13:55 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3960 - Soap. Toon wil opnieuw scoren, maar hij wordt verhinderd. Simonne is nerveus. Het plan van Tom begint vorm te krijgen. Ellen duikt onverwacht op bij Jana. Frank en Simonne zijn het niet eens met elkaar. Charité is met verstomming geslagen.

Di 20 november 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3959 - Soap. Tom is er met zijn gedachten niet bij. Dieter pakt het helemaal verkeerd aan. Paulien en Jana zijn kwaad op Toon. Sam moet op zoek naar een babysit. Femke en Peter hebben het niet gemakkelijk. Yvette is bezig met de grote schoonmaak.

Ma 19 november 2018 | 13:55 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3958 - Soap. Sam komt een kijkje nemen in de Zus en Zo. Dylan vraagt naar Peggy; dat valt Renzo zwaar. Tom probeert zijn informatie elders te zoeken. Toon heeft wilde plannen met zijn date. Tim moet met Hannah naar de dokter.

Vr 16 november 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3957 - Soap. Wendy schakelt de hulp in van Renzo. Jana en Bob staan op het punt te vertrekken, wanneer een onverwachte gast opduikt. Toon heeft een mysterieuze afspraak in de Frens. De verhuis van Tom en Judith komt stilaan dichterbij.

Do 15 november 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3956 - Soap. Emma en Stan hebben iets goed te maken. Dieter is vastberaden. Jana krijgt een speciaal verzoek van Bob. Simonne neemt Julia in vertrouwen. Paulien doet Renzo een voorstel. Olivia heeft weer geen zin om naar de les te gaan.

Wo 14 november 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3955 - Soap. Renzo en Peggy hebben een goed gesprek. Emma lijkt nog altijd te twijfelen. Olivia krijgt af te rekenen met pestgedrag, maar ze wil zich niet laten kennen. Renzo probeert Femke terug richting Nancy te duwen.

Ma 12 november 2018 | 13:55 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3954 - Soap. Julia doet Waldek een onalledaags voorstel. Peggy neemt contact op met Renzo. Jana krijgt een leuke verrassing. Olivia is nerveus. Dieter wil opnieuw afspreken met zijn date. Yvette maakt plannen.

Zo 11 november 2018 | 23:50 Remise

11/11/18 - Kortfilm, Belgische kortfilm (2017). Luc Moulin is Belgisch kampioen schaakboksen. Maar dat is dan ook meteen alles. Eigenlijk gelooft er maar één iemand in hem: zijn zoon Kasper. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/remise

Belgische kortfilm (2017). Luc Moulin is Belgisch kampioen schaakboksen. Maar dat is dan ook meteen alles. Eigenlijk gelooft er maar één iemand in hem: zijn zoon Kasper. Bekijk meer over deze film op gids.tv/film/remise

Vr 9 november 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3953 - Soap. Nancy probeert zich te herpakken en kan op de steun van Frank rekenen. Olivia moet binnenkort een proefles geven. Rosa zoekt Renzo op. Hélène krijgt bezoek. Simonne wil Frank nog iets zeggen. Waldek hakt een knoop door.

Do 8 november 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3952 - Soap. Sam is jarig en ze wordt in de bloemetjes gezet. Julia wil Simonne iets zeggen. Charité vertelt over haar laatste afspraakje. Peter en Femke trachten zich te herpakken. Rosa krijgt belangrijk nieuws.

Do 8 november 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3952 - Soap. Sam is jarig en ze wordt in de bloemetjes gezet. Julia wil Simonne iets zeggen. Charité vertelt over haar laatste afspraakje. Peter en Femke trachten zich te herpakken. Rosa krijgt belangrijk nieuws.

Wo 7 november 2018 | 13:55 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3951 - Soap. Peter voelt zich schuldig. Bij de Kabouters worden bepaalde zaken opgehelderd. Emma krijgt nieuws van Hélène. Femke heeft het moeilijk. Toon ontvangt berichtjes van een onbekend nummer. Toms meest recente idee valt niet in goede aarde bij Judith.

Di 6 november 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3951 - Soap. Peter voelt zich schuldig. Bij de Kabouters worden bepaalde zaken opgehelderd. Emma krijgt nieuws van Hélène. Femke heeft het moeilijk. Toon ontvangt berichtjes van een onbekend nummer. Toms meest recente idee valt niet in goede aarde bij Judith.

Ma 5 november 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3950 - Soap. De uitdaging tussen Waldek en Toon laat haar sporen na. Paulien doet een leuke ontdekking. Charité heeft een afspraakje. De resultaten van de eerste examens van Tim zijn binnen. Renzo gaat langs bij Rosa.

Zo 4 november 2018 | 13:30 Live: Sporza op zondag

Live: Aflevering 33 - Sportmagazine. Met: Veldrijden: liveverslag van het EK in Rosmalen, NL (13.45: vrouwen, 15.15: mannen). Commentaar: Michel Wuyts en Paul Herygers. Interviews: Christophe Vandegoor. - Autosport: Condroz Rally (BK Rally). Commentaar: Gert Gommé. - Veldlopen: CrossCup van de Provincie Antwerpen in Mol. Commentaar: Marc Willems en Kris Meertens.

Za 27 oktober 2018 | 06:00 Thuis

Aflevering 154 - Vlaamse soap

Za 27 oktober 2018 | 05:55 Thuis

Aflevering 154 - Vlaamse soap

Za 27 oktober 2018 | 05:55 Thuis

Aflevering 154 - Vlaamse soap

Vr 26 oktober 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3949 - Soap. Nancy smeekt Frank om hulp. Olivia wil niet echt aan haar dag beginnen. Tim twijfelt aan zijn capaciteiten als inspecteur. Ann heeft minder goed nieuws voor Charité. Waldek en Toon dagen elkaar uit. Tom is zenuwachtig.

Do 25 oktober 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3948 - Soap. Emma wil Hélène opzoeken. Frank plaagt Waldek, maar die laat zich niet kennen. Simonne steunt Frank in zijn beslissing. Renzo verrast Femke. Tom blijft bij zijn besluit. Julia moet vervelend nieuws brengen.

Wo 24 oktober 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3947 - Soap. Julia zoekt Paulien op. Olivia moet een groepswerk doen, maar ziet daar zwaar tegenop. Adil geeft opnieuw rijles. Yvette belt met Kaat. Simonne maakt zich zorgen over Waldek. Ann en Mayra hebben goede raad voor Charité.

Di 23 oktober 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3946 - Soap. Ann en Mayra kijken uit naar hun citytrip. Judith heeft zo haar bedenkingen bij het gedrag van Emma. Rosa zit in zak en as en wordt opgevangen door Jenny. Frank ligt met zichzelf in de knoop. Adil is in de zevende hemel.

Ma 22 oktober 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3945 - Soap. Luc viert zijn verjaardag. Peggy krijgt een telefoontje van haar advocaat. Tom bespreekt een idee met Judith. Eddy ziet het allemaal niet meer zitten. Charité krijgt slecht nieuws.

Vr 19 oktober 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3944 - Soap. Toon is te laat op het werk en dat levert hem wat commentaar op van zijn collega's. Ann krijgt bezoek. Nancy helpt Renzo in de Frens. Lowie nodigt Rosa uit voor het feestje van Luc. Tom is Ann niet bepaald welgezind. Bob en Jana hebben een goed gesprek.

Do 18 oktober 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3943 - Soap. Peggy is helemaal overstuur na een gesprek met Rosa. Femke gaat langs bij Jana. Olivia start enthousiast met haar rijlessen. Tom verlegt zijn focus terug naar zijn gezin. Waldek stelt Frank gerust. Bob probeert Jana op te vangen.

Wo 17 oktober 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3942 - Soap. Rosa moet Jenny iets opbiechten. Renzo vraagt aan Peggy of hij een avondje alleen mag zijn met zijn zoon. Lowie nodigt Frank uit voor de verjaardag van Luc. Tom verliest zijn geduld. Frank kan verhinderen dat Eddy opnieuw stommiteiten doet.

Di 16 oktober 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3941 - Soap. Eddy voelt zich niet zo goed. Wendy vraagt Renzo om op Dylan te passen. Judith maakt zich ongerust over Tom. Yvette is opgelucht. Er loopt veel volk rond in de Zus en Zo.

Ma 15 oktober 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3940 - Soap. Waldek aanhoort de goede raad van Sam. Jenny heeft belangrijk nieuws voor Tom. Julia krijgt opnieuw een goede beoordeling. William komt bij Tom met een voorstel. Nancy maakt zich zorgen over Eddy. Jenny zoekt Ann op.

Vr 12 oktober 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3939 - Soap. Femke heeft Nancy nog iets terug te geven. Sam vindt dat er spanning in de lucht hangt tussen Waldek en Julia. Luc wil Jana zijn excuses aanbieden. Tom luistert naar het verhaal van Charité. Renzo heeft het niet gemakkelijk.

Do 11 oktober 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3938 - Soap. Eddy zorgt voor problemen bij Wendy. Yvette krijgt eindelijk een beetje goed nieuws. Tom krijgt hulp uit onverwachte hoek. Femke uit haar woede tegen de verkeerde persoon. Judith maakt zich zorgen over Marianne.

Do 11 oktober 2018 | 06:05 Thuis

Aflevering 142 - Vlaamse soap

Do 11 oktober 2018 | 05:45 Thuis

Aflevering 142 - Vlaamse soap

Wo 10 oktober 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3937 - Soap. Tom is nog zwaar onder de indruk van het nieuws dat hij vernomen heeft. Marianne doet haar best om William van haar idee te overtuigen. Simonne wil Waldek iets laten zien. Jana opent haar hart voor Bob.

Di 9 oktober 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3936 - Soap. Renzo zoekt Femke op. Tom heeft te doen met Wendy. William moet Marianne iets vertellen. Julia en Simonne steken een tandje bij voor het evenement deze week. Toon stort zijn hart uit bij Sam.

Ma 8 oktober 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3935 - Soap. Jana heeft een goed gesprek met haar moeder over Bob. Marianne moet naar het ziekenhuis voor een routinecontrole. Ann en Mayra gaan eten bij Tom en Judith. Waldek zit met twijfels. Peggy voelt zich buitengesloten.

Vr 5 oktober 2018 | 13:55 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3934 - Soap. Femke moet inspringen voor Julia. Toon geeft het nog niet zo snel op. De zorgen groeien Yvette boven het hoofd. Charité krijgt goed nieuws. Rosa heeft raad voor Renzo. Peter en Eddy hebben het een beetje te bont gemaakt.

Do 4 oktober 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3933 - Soap. Yvette heeft een brief voor Simonne. Toon vraagt Renzo om hulp. Rosa maakt zich zorgen om haar dochter. Sam neemt Toon apart. Eddy spuwt zijn gal, maar Nancy zit met haar gedachten elders en luistert niet.

Wo 3 oktober 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3932 - Soap. Nancy geeft Femke iets dat haar nauw aan het hart ligt. Wendy en Toon hebben hun eerste echte ruzie. Er is een speeddate-avond in de Frens. Tom neemt een nieuwe zaak aan en wil deze winnen. Charité krijgt een leuke uitnodiging.

Di 2 oktober 2018 | 20:32 Zomerhitte IMDb: 5.2

02/10/18 - IMDB * 5.2 - Romantisch drama, Het verhaal speelt zich of op Texel. Fotograaf Bob, die zijn vriendin Jara verloren heeft bij een terroristische aanslag in Afghanistan, is daar ruim een jaar later. Hij maakt op Texel een fotoreportage. Tijdens deze broeierige zomer ontmoet hij de beeldschone geschiedenisstudente Kathleen die een zomerbaantje heeft in de disco en werkt voor een louche, oude man met de bijnaam De Mummie. Een man die ook op het eiland vertoeft, een zekere Frederico Federici, waarschuwt Bob voor de Mummie en voor...

Het verhaal speelt zich of op Texel. Fotograaf Bob, die zijn vriendin Jara verloren heeft bij een terroristische aanslag in Afghanistan, is daar ruim een jaar later. Hij maakt op Texel een fotoreportage. Tijdens deze broeierige zomer ontmoet hij de beeldschone geschiedenisstudente Kathleen die een zomerbaantje heeft in de disco en werkt voor een louche, oude man met de bijnaam De Mummie. Een man die ook op het eiland vertoeft, een zekere Frederico Federici, waarschuwt Bob voor de Mummie en voor Kathleen. Vanaf het eerste moment dat Bob haar ontmoet is hij in de ban van deze mysterieuze, vrijgevochten vrouw. Ze is ontwapenend en ongrijpbaar tegelijkertijd. Onopvallend probeert Bob haar te volgen. Is zij, net als hij, ook verliefd? Of gebruikt ze hem alleen maar voor haar duistere praktijken met de ongure maffiatypes die op het eiland rondhangen? Is dit de ware liefde of is het een nachtmerrie?

Di 2 oktober 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3931 - Soap. De uitslagen van de examens komen binnen. Yvette voelt zich eenzaam en ook Peggy loopt een beetje verloren. Wendy doet een teleurstellende ontdekking. Emma heeft nieuwe vrienden gemaakt in het centrum.

Ma 1 oktober 2018 | 13:55 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3930 - Soap. Tom blijft bij zijn standpunt. Mayra kan Charité uit een benarde situatie helpen. Het is kaartavond, maar zijn er wel genoeg spelers? Stan weet niet goed wat hij moet denken van de stemmingswisselingen van Emma.

Zo 30 september 2018 | 20:05 Live: Sporza: WK volleybal

Live: Aflevering 5 - Verslag van een wedstrijd van de Red Dragons op het WK volleybal voor mannen. Liveverslag van de finale op het WK volleybal voor mannen in Italië en Bulgarijë. Commentaar: Marc Willems.

Do 27 september 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3929 - Soap. Yvette maakt zich ongerust. Peter wil met Femke aan de voorbereidingen van hun huwelijk beginnen. De jongeren spelen een spel met een leuke inzet. Ann stelt voor om Mayra te helpen. Toon krijgt een fijne uitnodiging.

Wo 26 september 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3928 - Soap. Peggy geniet van haar dag. Ann en Mayra hebben een voorstel voor Charité. Tim maakt afspraken met Simonne. Wendy wil Toon verrassen. Yvette krijgt goede raad. Jana en Olivia hebben een verrassing voor Renzo.

Di 25 september 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3927 - Soap. Mayra krijgt een eigenaardig telefoontje. Peggy denkt na over haar toekomst. Jana en Olivia amuseren zich in de Frens. Niet iedereen is enthousiast over een mogelijke kaartavond.

Ma 24 september 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3927 - Soap. Mayra krijgt een eigenaardig telefoontje. Peggy denkt na over haar toekomst. Jana en Olivia amuseren zich in de Frens. Niet iedereen is enthousiast over een mogelijke kaartavond.

Zo 23 september 2018 | 20:20 Live: Sporza: WK volleybal

Live: Aflevering 4 - Verslag van een wedstrijd van de Red Dragons op het WK volleybal voor mannen. Liveverslag van de wedstrijd België - Brazilië (tweede groepsfase) op het WK volleybal voor mannen in Italië en Bulgarijë. Commentaar: Marc Willems en Koen Hoeyberghs.

Vr 21 september 2018 | 23:30 Sporza: WK volleybal

Aflevering 2 - Verslag van een wedstrijd van de Red Dragons op het WK volleybal voor mannen. Tweede groepsfase: België - Slovenië. Samenvatting van de wedstrijd België - Slovenië op het WK volleybal voor mannen in Italië en Bulgarijë. Commentaar: Marc Willems.

Vr 21 september 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3926 - Soap. Peggy houdt de schijn op tegenover Renzo en Rosa. Ann en Mayra zijn nog altijd bezorgd over Charité. Sam en Tim maken allebei plannen voor een verrassingsweekend. Renzo voelt zich goed in zijn vel.

Do 20 september 2018 | 23:22 UEFA Europa League Samenvattingen

Samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de UEFA Europa League. Vanavond is de kick-off van de groepsfase voor de UEFA Europa League 2018-2019 live te zien bij RTL 7. Het team van de mannenzender is volledig vernieuwd en de Europese competitie wordt vanaf dit seizoen gepresenteerd door Bart Nolles en Simon Zijlemans. Nolles presenteerde afgelopen zomer bij RTL 7 het dagelijkse programma Tour du Jour en verzorgde eerder de presentatie bij voetbal, darts en boksen. Zijlemans is sinds 2014 als verslaggever verbonden aan het Voetbal Inside-platform. Hierbinnen was hij onder andere het gezicht van 'Speler van de Week'. Hij debuteerde afgelopen augustus als presentator tijdens de kwalificatiewedstrijden van de UEFA Europa League. Vanaf 18:00 uur neemt het nieuwe duo plaats aan desk met vaste analist Jan Boskamp. Naast de markante oud-voetballer en trainer is ook Mario Been aanwezig. Been was in het seizoen 2016-2017 naast Dick Advocaat assistent-trainer van Fenerbahce. De Turkse ploeg, die inmiddels onder leiding staat van de Nederlander Philip Cocu, neemt het vanaf 21:00 uur op tegen Dinamo Zagreb. De eerste live wedstrijd van de avond is te zien vanaf 18:55 uur. In het Stade Velodrome staat Olympique Marseille tegenover Eintracht Frankfurt. Bij beide clubs is er Nederlandse inbreng. Olympique Marseille, finalist van de UEFA Europa League in het seizoen 2017-2018, haalde afgelopen transferperiode Kevin Strootman binnen, terwijl Eintracht Frankfurt zowel Jetro Willems als Jonathan de Guzman onder contract heeft staan. Alle ins en outs rondom de wedstrijd tussen Olympique Marseille en Eintracht Frankfurt komen van verslaggever Marcel Maijer.

Do 20 september 2018 | 22:54 UEFA Europa League Nabeschouwing

Nabeschouwing op een wedstrijden uit de UEFA Europa League. Vanavond is de kick-off van de groepsfase voor de UEFA Europa League 2018-2019 live te zien bij RTL 7. Het team van de mannenzender is volledig vernieuwd en de Europese competitie wordt vanaf dit seizoen gepresenteerd door Bart Nolles en Simon Zijlemans. Nolles presenteerde afgelopen zomer bij RTL 7 het dagelijkse programma Tour du Jour en verzorgde eerder de presentatie bij voetbal, darts en boksen. Zijlemans is sinds 2014 als verslaggever verbonden aan het Voetbal Inside-platform. Hierbinnen was hij onder andere het gezicht van 'Speler van de Week'. Hij debuteerde afgelopen augustus als presentator tijdens de kwalificatiewedstrijden van de UEFA Europa League. Vanaf 18:00 uur neemt het nieuwe duo plaats aan desk met vaste analist Jan Boskamp. Naast de markante oud-voetballer en trainer is ook Mario Been aanwezig. Been was in het seizoen 2016-2017 naast Dick Advocaat assistent-trainer van Fenerbahce. De Turkse ploeg, die inmiddels onder leiding staat van de Nederlander Philip Cocu, neemt het vanaf 21:00 uur op tegen Dinamo Zagreb. De eerste live wedstrijd van de avond is te zien vanaf 18:55 uur. In het Stade Velodrome staat Olympique Marseille tegenover Eintracht Frankfurt. Bij beide clubs is er Nederlandse inbreng. Olympique Marseille, finalist van de UEFA Europa League in het seizoen 2017-2018, haalde afgelopen transferperiode Kevin Strootman binnen, terwijl Eintracht Frankfurt zowel Jetro Willems als Jonathan de Guzman onder contract heeft staan. Alle ins en outs rondom de wedstrijd tussen Olympique Marseille en Eintracht Frankfurt komen van verslaggever Marcel Maijer.

Do 20 september 2018 | 20:50 UEFA Europa League Live Wedstrijd: Dinamo Zagreb - Fenerbahce

Liveverslag van Dinamo Zagreb - Fenerbahce in de groepsfase van de UEFA Europa League. Vanavond is de kick-off van de groepsfase voor de UEFA Europa League 2018-2019 live te zien bij RTL 7. Het team van de mannenzender is volledig vernieuwd en de Europese competitie wordt vanaf dit seizoen gepresenteerd door Bart Nolles en Simon Zijlemans. Nolles presenteerde afgelopen zomer bij RTL 7 het dagelijkse programma Tour du Jour en verzorgde eerder de presentatie bij voetbal, darts en boksen. Zijlemans is sinds 2014 als verslaggever verbonden aan het Voetbal Inside-platform. Hierbinnen was hij onder andere het gezicht van 'Speler van de Week'. Hij debuteerde afgelopen augustus als presentator tijdens de kwalificatiewedstrijden van de UEFA Europa League. Vanaf 18:00 uur neemt het nieuwe duo plaats aan desk met vaste analist Jan Boskamp. Naast de markante oud-voetballer en trainer is ook Mario Been aanwezig. Been was in het seizoen 2016-2017 naast Dick Advocaat assistent-trainer van Fenerbahce. De Turkse ploeg, die inmiddels onder leiding staat van de Nederlander Philip Cocu, neemt het vanaf 21:00 uur op tegen Dinamo Zagreb. De eerste live wedstrijd van de avond is te zien vanaf 18:55 uur. In het Stade Velodrome staat Olympique Marseille tegenover Eintracht Frankfurt. Bij beide clubs is er Nederlandse inbreng. Olympique Marseille, finalist van de UEFA Europa League in het seizoen 2017-2018, haalde afgelopen transferperiode Kevin Strootman binnen, terwijl Eintracht Frankfurt zowel Jetro Willems als Jonathan de Guzman onder contract heeft staan. Alle ins en outs rondom de wedstrijd tussen Olympique Marseille en Eintracht Frankfurt komen van verslaggever Marcel Maijer.

Do 20 september 2018 | 18:49 UEFA Europa League Live Wedstrijd: Olympique Marseille - Eintracht Frankfurt

Liveverslag van Olympique Marseille - Eintracht Frankfurt in de groepsfase van de UEFA Europa League. Vanavond is de kick-off van de groepsfase voor de UEFA Europa League 2018-2019 live te zien bij RTL 7. Het team van de mannenzender is volledig vernieuwd en de Europese competitie wordt vanaf dit seizoen gepresenteerd door Bart Nolles en Simon Zijlemans. Nolles presenteerde afgelopen zomer bij RTL 7 het dagelijkse programma Tour du Jour en verzorgde eerder de presentatie bij voetbal, darts en boksen. Zijlemans is sinds 2014 als verslaggever verbonden aan het Voetbal Inside-platform. Hierbinnen was hij onder andere het gezicht van 'Speler van de Week'. Hij debuteerde afgelopen augustus als presentator tijdens de kwalificatiewedstrijden van de UEFA Europa League. Vanaf 18:00 uur neemt het nieuwe duo plaats aan desk met vaste analist Jan Boskamp. Naast de markante oud-voetballer en trainer is ook Mario Been aanwezig. Been was in het seizoen 2016-2017 naast Dick Advocaat assistent-trainer van Fenerbahce. De Turkse ploeg, die inmiddels onder leiding staat van de Nederlander Philip Cocu, neemt het vanaf 21:00 uur op tegen Dinamo Zagreb. De eerste live wedstrijd van de avond is te zien vanaf 18:55 uur. In het Stade Velodrome staat Olympique Marseille tegenover Eintracht Frankfurt. Bij beide clubs is er Nederlandse inbreng. Olympique Marseille, finalist van de UEFA Europa League in het seizoen 2017-2018, haalde afgelopen transferperiode Kevin Strootman binnen, terwijl Eintracht Frankfurt zowel Jetro Willems als Jonathan de Guzman onder contract heeft staan. Alle ins en outs rondom de wedstrijd tussen Olympique Marseille en Eintracht Frankfurt komen van verslaggever Marcel Maijer.

Do 20 september 2018 | 17:59 UEFA Europa League Voorbeschouwing

Vanavond is de kick-off van de groepsfase voor de UEFA Europa League 2018-2019 live te zien bij RTL 7. Het team van de mannenzender is volledig vernieuwd en de Europese competitie wordt vanaf dit seizoen gepresenteerd door Bart Nolles en Simon Zijlemans. Nolles presenteerde afgelopen zomer bij RTL 7 het dagelijkse programma Tour du Jour en verzorgde eerder de presentatie bij voetbal, darts en boksen. Zijlemans is sinds 2014 als verslaggever verbonden aan het Voetbal Inside-platform. Hierbinnen was hij onder andere het gezicht van 'Speler van de Week'. Hij debuteerde afgelopen augustus als presentator tijdens de kwalificatiewedstrijden van de UEFA Europa League. Vanaf 18:00 uur neemt het nieuwe duo plaats aan desk met vaste analist Jan Boskamp. Naast de markante oud-voetballer en trainer is ook Mario Been aanwezig. Been was in het seizoen 2016-2017 naast Dick Advocaat assistent-trainer van Fenerbahce. De Turkse ploeg, die inmiddels onder leiding staat van de Nederlander Philip Cocu, neemt het vanaf 21:00 uur op tegen Dinamo Zagreb. De eerste live wedstrijd van de avond is te zien vanaf 18:55 uur. In het Stade Velodrome staat Olympique Marseille tegenover Eintracht Frankfurt. Bij beide clubs is er Nederlandse inbreng. Olympique Marseille, finalist van de UEFA Europa League in het seizoen 2017-2018, haalde afgelopen transferperiode Kevin Strootman binnen, terwijl Eintracht Frankfurt zowel Jetro Willems als Jonathan de Guzman onder contract heeft staan. Alle ins en outs rondom de wedstrijd tussen Olympique Marseille en Eintracht Frankfurt komen van verslaggever Marcel Maijer.

Do 20 september 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3925 - Soap. Tom brengt Ann een bezoekje. De babyborrel van Hannah vindt vandaag plaats en iedereen steekt de handen uit de mouwen. Sam zet Frank in de bloemetjes. Leo is kwaad op Peggy. Peter neemt Eddy in vertrouwen.

Wo 19 september 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3924 - Soap. Adil heeft een kleine verrassing voor Paulien. Yvette is op zoek naar antwoorden op haar vragen. Marianne schrikt wanneer ze belangrijk nieuws verneemt. Femke doet Rosa een voorstel. Nancy verrast Femke.

Di 18 september 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3923 - Soap. Charité komt niet werken. Olivia heeft haar laatste examen en daarna wil ze feesten. Simonne krijgt een leuk berichtje. Nancy probeert Eddy mee te slepen in haar enthousiasme. Yvette is helemaal van de kaart.

Ma 17 september 2018 | 16:50 Live: Sporza: WK volleybal

Live: Aflevering 3 - Verslag van een wedstrijd van de Red Dragons op het WK volleybal voor mannen. België - Dominicaanse Republiek. Liveverslag van de wedstrijd België - Dominicaanse Republiek. Commentaar: Marc Willems.

Ma 17 september 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3922 - Soap. Marianne weet niet goed wat ze moet doen. Nancy doet venijnig tegen Rosa en Peggy, maar die laten het niet aan hun hart komen. Wendy en Femke hebben een afspraak. Yvette gaat naar Ann. Lowie wil Jana iets vragen.

Zo 16 september 2018 | 18:00 Live: Sporza: WK volleybal

Live: Aflevering 2 - Verslag van een wedstrijd van de Red Dragons op het WK volleybal voor mannen. Japan - België. Liveverslag van de wedstrijd Japan - België. Commentaar: Marc Willems.

Zo 16 september 2018 | 14:00 Live: Sporza op zondag

Live: Aflevering 27 - Sportmagazine. - Basketbal: liveverslag van de oefenwedstrijd van de Belgian Cats. België - Argentinië. Commentaar: Christophe Vandegoor en Sofie Hendrickx; interviews: Ruben Van Gucht - Wielrennen: Climbing for Life Vogezen (6 - 8/9). Commentaar: Christophe Vandegoor - Badminton: finales Yonex Belgian International 2018. Commentaar: Gert Gommé - Autosport: GP F1 van Singapore. Commentaar: Stefaan Lammens - Volleybal: liveverslag van een wedstrijd van de Red Dragons op het WK volleybal voor mannen in Italië en Bulgarijë. Japan - België. Commentaar: Marc Willems en Koen Hoeyberghs (vanaf 18.00 uur gaat het verslag verder op Canvas)

Za 15 september 2018 | 16:50 Live: Sporza: WK volleybal

Live: Aflevering 1 - Verslag van een wedstrijd van de Red Dragons op het WK volleybal voor mannen. België - Slovenië. Liveverslag van de wedstrijd België - Slovenië. Commentaar: Marc Willems.

Vr 14 september 2018 | 23:20 Majesteit IMDb: 6.5

14/09/18 - IMDB * 6.5 - Drama, 'Majesteit' speelt zich af net na het overlijden van Claus. Beatrix moet een troonrede voorlezen waar verschillende punten in staan waar ze het totaal niet mee eens is. Een uur voordat de troonrede begint komt Premier Balkenende naar haar toe, hij eist dat er stukken worden aangepast. Dat is voor haar het begin van een emotionele reis die laat zien welke onmogelijke eisen de monarchie stelt aan de mens. Beatrix blikt terug en denkt aan haar verblijf in Canada tijdens de oorlog en de Hofmans...

'Majesteit' speelt zich af net na het overlijden van Claus. Beatrix moet een troonrede voorlezen waar verschillende punten in staan waar ze het totaal niet mee eens is. Een uur voordat de troonrede begint komt Premier Balkenende naar haar toe, hij eist dat er stukken worden aangepast. Dat is voor haar het begin van een emotionele reis die laat zien welke onmogelijke eisen de monarchie stelt aan de mens. Beatrix blikt terug en denkt aan haar verblijf in Canada tijdens de oorlog en de Hofmans-affaire. Is het verstandig dat ze afstand doet van de troon, met wie kan ze daar over praten, wie is te vertrouwen?

Vr 14 september 2018 | 22:35 Toni Erdmann IMDb: 7.4

14/09/18 - IMDB * 7.4 - Drama , Winfried is een 65 jarige begeesterende muziekleraar met een voorliefde voor grappen en die samenwoont met zijn oude hond. Zijn dochter Ines is echter het compleet tegenovergestelde: als ambitieuze zakenvrouw, reist ze de hele wereld rond en trekt van het ene project naar het andere om zo recht op de carrièreladder omhoog te klimmen. Vader en dochter krijgen elkaar daarom niet vaak te zien, maar dat verandert abrupt als Winfried's hond sterft en hij besluit om (onaangekondigd) Ines te gaan...

Winfried is een 65-jarige begeesterende muziekleraar met een voorliefde voor grappen en die samenwoont met zijn oude hond. Zijn dochter Ines is echter het compleet tegenovergestelde: als ambitieuze zakenvrouw, reist ze de hele wereld rond en trekt van het ene project naar het andere om zo recht op de carrièreladder omhoog te klimmen. Vader en dochter krijgen elkaar daarom niet vaak te zien, maar dat verandert abrupt als Winfried's hond sterft en hij besluit om (onaangekondigd) Ines te gaan bezoeken op haar werk.

Vr 14 september 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3921 - Soap. Rosa begint vandaag haar nieuwe leven. Peggy hoort wat de plannen van Renzo zijn. Lowie denkt er nog altijd aan om Luc in huis te nemen. Marianne bezoekt Jenny. Charité lijkt iets te verbergen.

Do 13 september 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3920 - Soap. Emma komt naar huis voor een weekend. Paulien krijgt een unieke kans, maar zal ze die ook kunnen grijpen? Renzo passeert in de Frens. Yvette krijgt onverwacht bezoek. Rosa en Julia maken ruzie. Simonne wordt verrast.

Di 11 september 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3919 - Soap. Paulien heeft enorm veel zenuwen. Rosa maakt afspraken met Peter. Marianne bezoekt Hélène. Eddy is slechtgezind. Ann zit met twijfels. Stan bezorgt Renée een mooie verrassing. Femke gooit het over een andere boeg met de Withoeveproducten.

Ma 10 september 2018 | 17:45 Thuis

Aflevering 120 - Vlaamse soap

Ma 10 september 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3918 - Soap. Jana en Bob helpen Olivia uit de nood. Lowie gaat langs bij Ann. Yvette komt op bezoek bij de Kabouters. Renzo en Peggy plannen een leuke avond met Dylan. Femke is bezorgd. Tussen Wendy en Toon laait de passie hoog op.

Vr 7 september 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3917 - Soap. Femke heeft niet zo'n goed nieuws voor Julia. Judith geeft Ann goede raad, maar tegelijk doet ze op die manier aan zelfreflectie. Simonne gaat op ziekenbezoek. Judith en Stan gaan naar de gevangenis, op bezoek bij Hélène.

Do 6 september 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3916 - Soap. Frank en Eddy beseffen allebei dat hun ruzie grote gevolgen kan hebben. Femke en Peter krijgen goed nieuws. Stan wil Hélène bezoeken. Ann is niet van plan om zich te laten doen. Julia krijgt een berisping van Femke. Peggy spreekt Renzo aan over zijn gedrag.

Wo 5 september 2018 | 13:55 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3915 - Soap. De evaluaties van de workshop komen binnen. Peter doet een onverwachte zet en verrast zo iedereen, ook Tom. Renzo gelooft zijn oren niet als hij het nieuws van Peggy verneemt. Tussen Eddy en Frank laaien de gemoederen hoog op.

Di 4 september 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3914 - Soap. Femke denkt dat ze alles onder controle heeft tijdens de workshop. Toon doet een mededeling. Paulien staat op haar strepen. Marianne stelt Ann voor voldongen feiten. Renzo spreekt Peggy moed in.

Ma 3 september 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3913 - Soap. Renzo is de perfecte gastheer tijdens de workshop. Ann heeft wat informatie voor Charité. Tim moet met Hannah naar de dokter. Jana stelt Olivia gerust. Marianne gaat langs bij Peter. Hélène wil Judith spreken.

Vr 31 augustus 2018 | 20:05 Live: Sporza: Memorial Van Damme

Live: Rechtstreeks verslag van de Diamond League atletiekmeeting vanuit Brussel. Commentaar: Kris Meertens en Marc Willems. Presentatie: Maarten Vangramberen.

Vr 31 augustus 2018 | 19:30 Live: Sporza: Memorial Van Damme

Live: Rechtstreeks verslag van de Diamond League atletiekmeeting vanuit Brussel. Commentaar: Kris Meertens en Marc Willems. Presentatie: Maarten Vangramberen.

Do 30 augustus 2018 | 23:25 Sporza: Diamond League

Aflevering 5 - Hoogtepunten van een Diamond League-atletiekmeeting. Hoogtepunten van de Diamond League atletiekmeeting in Zürich. Commentaar: Kris Meertens en Marc Willems.

Do 30 augustus 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3912 - Soap. Peter doet een belofte aan Tom die echter zelf met zijn gedachten ver weg zit. Femke is een belangrijk detail vergeten en zoekt Frank op. Luc krijgt opnieuw bezoek van Rosa. Simonne doet haar best om Sam te helpen.

Di 28 augustus 2018 | 00:30 Toni Erdmann IMDb: 7.4

28/08/18 - IMDB * 7.4 - Drama , Winfried is een 65 jarige begeesterende muziekleraar met een voorliefde voor grappen en die samenwoont met zijn oude hond. Zijn dochter Ines is echter het compleet tegenovergestelde: als ambitieuze zakenvrouw, reist ze de hele wereld rond en trekt van het ene project naar het andere om zo recht op de carrièreladder omhoog te klimmen. Vader en dochter krijgen elkaar daarom niet vaak te zien, maar dat verandert abrupt als Winfried's hond sterft en hij besluit om (onaangekondigd) Ines te gaan...

Winfried is een 65-jarige begeesterende muziekleraar met een voorliefde voor grappen en die samenwoont met zijn oude hond. Zijn dochter Ines is echter het compleet tegenovergestelde: als ambitieuze zakenvrouw, reist ze de hele wereld rond en trekt van het ene project naar het andere om zo recht op de carrièreladder omhoog te klimmen. Vader en dochter krijgen elkaar daarom niet vaak te zien, maar dat verandert abrupt als Winfried's hond sterft en hij besluit om (onaangekondigd) Ines te gaan bezoeken op haar werk.

Ma 27 augustus 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3911 - Soap. Renzo heeft enkele vragen voor Peggy. Paulien ontvangt een belangrijke brief. Lowie heeft wilde plannen. De volgende workshop bezorgt Julia wat stress, die ze tegen de verkeerde persoon afreageert. Ann wil Charité helpen.

Vr 24 augustus 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3910 - Soap. Luc spelt Lowie de les. Waldek wordt onwel. Lowie doet zijn best om het terug goed te maken met Olivia. Peggy ziet het leven opnieuw wat rooskleuriger in. Het plan van Tom slaat als een boemerang terug in zijn gezicht.

Vr 24 augustus 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3910 - Soap. Luc spelt Lowie de les. Waldek wordt onwel. Lowie doet zijn best om het terug goed te maken met Olivia. Peggy ziet het leven opnieuw wat rooskleuriger in. Het plan van Tom slaat als een boemerang terug in zijn gezicht.

Vr 24 augustus 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3910 - Soap. Luc spelt Lowie de les. Waldek wordt onwel. Lowie doet zijn best om het terug goed te maken met Olivia. Peggy ziet het leven opnieuw wat rooskleuriger in. Het plan van Tom slaat als een boemerang terug in zijn gezicht.

Vr 24 augustus 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3910 - Soap. Luc spelt Lowie de les. Waldek wordt onwel. Lowie doet zijn best om het terug goed te maken met Olivia. Peggy ziet het leven opnieuw wat rooskleuriger in. Het plan van Tom slaat als een boemerang terug in zijn gezicht.

Vr 24 augustus 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3910 - Soap. Luc spelt Lowie de les. Waldek wordt onwel. Lowie doet zijn best om het terug goed te maken met Olivia. Peggy ziet het leven opnieuw wat rooskleuriger in. Het plan van Tom slaat als een boemerang terug in zijn gezicht.

Vr 24 augustus 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3910 - Soap. Luc spelt Lowie de les. Waldek wordt onwel. Lowie doet zijn best om het terug goed te maken met Olivia. Peggy ziet het leven opnieuw wat rooskleuriger in. Het plan van Tom slaat als een boemerang terug in zijn gezicht.

Do 23 augustus 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3909 - Soap. Olivia kan rekenen op de steun van haar vrienden. Peggy en Renzo proberen de draad terug op te pikken. Yvette en Nancy steunen Sam. Tom en Judith hebben enkele dingen te bespreken met Ann en Mayra.

Do 23 augustus 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3909 - Soap. Olivia kan rekenen op de steun van haar vrienden. Peggy en Renzo proberen de draad terug op te pikken. Yvette en Nancy steunen Sam. Tom en Judith hebben enkele dingen te bespreken met Ann en Mayra.

Do 23 augustus 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3909 - Soap. Olivia kan rekenen op de steun van haar vrienden. Peggy en Renzo proberen de draad terug op te pikken. Yvette en Nancy steunen Sam. Tom en Judith hebben enkele dingen te bespreken met Ann en Mayra.

Do 23 augustus 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3909 - Soap. Olivia kan rekenen op de steun van haar vrienden. Peggy en Renzo proberen de draad terug op te pikken. Yvette en Nancy steunen Sam. Tom en Judith hebben enkele dingen te bespreken met Ann en Mayra.

Wo 22 augustus 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3908 - Soap. Paulien heeft het moeilijk maar ze kan rekenen op de steun van haar mama. Femke gebruikt Renzo als tussenpersoon om alle zaken te regelen met de Zus en Zo. Bob komt verrassend uit de hoek. Frank beseft dat hij verkeerd was.

Wo 22 augustus 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3908 - Soap. Paulien heeft het moeilijk maar ze kan rekenen op de steun van haar mama. Femke gebruikt Renzo als tussenpersoon om alle zaken te regelen met de Zus en Zo. Bob komt verrassend uit de hoek. Frank beseft dat hij verkeerd was.

Wo 22 augustus 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3908 - Soap. Paulien heeft het moeilijk maar ze kan rekenen op de steun van haar mama. Femke gebruikt Renzo als tussenpersoon om alle zaken te regelen met de Zus en Zo. Bob komt verrassend uit de hoek. Frank beseft dat hij verkeerd was.

Wo 22 augustus 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3908 - Soap. Paulien heeft het moeilijk maar ze kan rekenen op de steun van haar mama. Femke gebruikt Renzo als tussenpersoon om alle zaken te regelen met de Zus en Zo. Bob komt verrassend uit de hoek. Frank beseft dat hij verkeerd was.

Wo 22 augustus 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3908 - Soap. Paulien heeft het moeilijk maar ze kan rekenen op de steun van haar mama. Femke gebruikt Renzo als tussenpersoon om alle zaken te regelen met de Zus en Zo. Bob komt verrassend uit de hoek. Frank beseft dat hij verkeerd was.

Di 21 augustus 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3907 - Soap. Rosa botst op Luc. Lowie duwt Olivia van zich af. Paulien heeft geen zin om te gaan werken. Tom heeft mogelijk een idee en deelt dat met Ann. Peggy zou graag de klok terugdraaien.

Di 21 augustus 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3907 - Soap. Rosa botst op Luc. Lowie duwt Olivia van zich af. Paulien heeft geen zin om te gaan werken. Tom heeft mogelijk een idee en deelt dat met Ann. Peggy zou graag de klok terugdraaien.

Di 21 augustus 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3907 - Soap. Rosa botst op Luc. Lowie duwt Olivia van zich af. Paulien heeft geen zin om te gaan werken. Tom heeft mogelijk een idee en deelt dat met Ann. Peggy zou graag de klok terugdraaien.

Di 21 augustus 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3907 - Soap. Rosa botst op Luc. Lowie duwt Olivia van zich af. Paulien heeft geen zin om te gaan werken. Tom heeft mogelijk een idee en deelt dat met Ann. Peggy zou graag de klok terugdraaien.

Ma 20 augustus 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3906 - Soap. Ann krijgt een telefoontje. Lowie is kwaad op Olivia en ook Peter is woedend. Peggy wil een toenadering doen tot Femke. Rosa kan haar hart lucht bij Jenny. Judith moet nog bekomen van het etentje. Eddy heeft een idee.

Ma 20 augustus 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3906 - Soap. Ann krijgt een telefoontje. Lowie is kwaad op Olivia en ook Peter is woedend. Peggy wil een toenadering doen tot Femke. Rosa kan haar hart lucht bij Jenny. Judith moet nog bekomen van het etentje. Eddy heeft een idee.

Vr 17 augustus 2018 | 11:00 Toni Erdmann IMDb: 7.4

17/08/18 - IMDB * 7.4 - Drama , Winfried is een 65 jarige begeesterende muziekleraar met een voorliefde voor grappen en die samenwoont met zijn oude hond. Zijn dochter Ines is echter het compleet tegenovergestelde: als ambitieuze zakenvrouw, reist ze de hele wereld rond en trekt van het ene project naar het andere om zo recht op de carrièreladder omhoog te klimmen. Vader en dochter krijgen elkaar daarom niet vaak te zien, maar dat verandert abrupt als Winfried's hond sterft en hij besluit om (onaangekondigd) Ines te gaan...

Winfried is een 65-jarige begeesterende muziekleraar met een voorliefde voor grappen en die samenwoont met zijn oude hond. Zijn dochter Ines is echter het compleet tegenovergestelde: als ambitieuze zakenvrouw, reist ze de hele wereld rond en trekt van het ene project naar het andere om zo recht op de carrièreladder omhoog te klimmen. Vader en dochter krijgen elkaar daarom niet vaak te zien, maar dat verandert abrupt als Winfried's hond sterft en hij besluit om (onaangekondigd) Ines te gaan bezoeken op haar werk.

Wo 15 augustus 2018 | 13:50 Thuis

Seizoen 21 - Aflevering 3904 - Soap. Peter vraagt hulp aan Tom. Bob zoekt Jana opnieuw op. Wendy wil Tom bedanken. Nancy overtuigt Femke en Peter om hun best te doen. Julia komt terug thuis. Sam moet eens praten met Frank over Eddy.

 Meer