Zenders op Tvgids.tv

Je vindt hier de programma's van Wild op tv We hebben de volgende programma's voor Wild Telekids Mini's: Chuck and Friends: Tekenfilm, Seizoen 1 Aflevering 20 Amerikaans Canadese animatieserie. Trucks in het wild. Olivia: Tekenfilm, Seizoen 1 Aflevering 27 Britse animatieserie. Olivia en de natuurfotograaf. Olivia zegt later. Regenboog Vlinder Eenhoorn Kitten: Een wild zwijn doet zich voor als toekomstvoorspeller en lokt zo Felicity en Miguel in de val om diens gitaarstaf te. Andries: Praatprogramma, Aflevering 19 Talkshow. Dorina Nauta. Dorina Nauta wilde als kind domineesvrouw worden, want ze dacht. Best Night Ever: Overmorgen - IMDB * 4.0 - Komedie, Best Night Ever is een Amerikaanse komedie uit het jaar 2013. Met onder andere actrice Desiree Hall in de hoofdrol. Claire gaat trouwen, haar zus Leslie, feestbeest Zoe en de onberekenbare Janet vertrekken naar het. Ringel Singel 19: Overmorgen - Tekenfilm, Seizoen 1 Aflevering 6 Nederlandse animatieserie. Toen Willy niet langer Willy wilde zijn. Betreden Op Eigen Risico: Overmorgen - Show, Seizoen 4 Aflevering 3 Show rond bucketlistwensen van kijkers. Het gaat er vandaag wild aan toe met. Zigby: 23/01 - Tekenfilm, Seizoen 1 Aflevering 3 Britse 3D animatieserie. Zigby en de wilde klimplant. Nijlpaard Celine is met. Furiki Wheels: 23/01 - Jeugdserie, Animatieserie. Pret met Dragan / Op zoek naar de waterval (In het wild). Zip Zip: 23/01 - Jeugdreeks, Animatieserie. Wat het is om wild te zijn.

Wild op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 09:55 Telekids Mini's: Chuck and Friends

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Amerikaans-Canadese animatieserie. Trucks in het wild

Vandaag | 14:15 Olivia

Seizoen 1 - Aflevering 27 - Britse animatieserie. Olivia en de natuurfotograaf. Olivia zegt later natuurfotograaf te willen worden. Ze gaat op zoek naar wilde dieren. Julian helpt haar mee. Wanneer Olivia denkt een wild dier te zien, wil ze hoe dan ook een foto maken.

Vandaag | 23:55 Andries

Aflevering 19 - Talkshow. Dorina Nauta. Dorina Nauta wilde als kind domineesvrouw worden, want ze dacht dat een vrouw geen predikant mocht worden. Inmiddels preekt ze regelmatig en was ze de eerste vrouwelijke spreker op Opwekking.

Overmorgen | 00:30 Best Night Ever IMDb: 4.0

Overmorgen - IMDB * 4.0 - Komedie, Best Night Ever is een Amerikaanse komedie uit het jaar 2013. Met onder andere actrice Desiree Hall in de hoofdrol. Claire gaat trouwen, haar zus Leslie, feestbeest Zoe en de onberekenbare Janet vertrekken naar het ...

Best Night Ever is een Amerikaanse komedie uit het jaar 2013. Met onder andere actrice Desiree Hall in de hoofdrol. Claire gaat trouwen, haar zus Leslie, feestbeest Zoe en de onberekenbare Janet vertrekken naar het bruisende Las Vegas voor een vrijgezellenfeest. Wanneer Claire ontdekt dat haar aanstaande man wilde feestplannen heeft, gaat het viertal voor de overtreffende trap. Hun feest loopt gigantisch uit de hand; ze worden uit een stripclub getrapt, overvallen en in elkaar geslagen door de 'gelatineworstelkampioen' van Las Vegas. Ondanks de tegenslagen zetten ze alles op alles om de wildste nacht in de geschiedenis van vrijgezellenfeesten mee te maken. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/best-night-ever

Overmorgen | 09:10 Ringel Singel 19

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Nederlandse animatieserie. Toen Willy niet langer Willy wilde zijn

Overmorgen | 15:00 Betreden Op Eigen Risico

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Show rond bucketlistwensen van kijkers. Het gaat er vandaag wild aan toe met Dylan Haegens en rapper Leafs komt een paar bars spitten met zijn grootste fan.

Do 23 januari 2020 | 06:30 Zigby

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Britse 3D-animatieserie. Zigby en de wilde klimplant. Nijlpaard Celine is met vakantie en heeft aan Zigby gevraagd op haar tuin te letten. Ondanks Zigby's goede voornemens goed voor de planten te zorgen, groeit Celine's klimplant helemaal verkeerd. Zigby hoopt het nog in orde te krijgen voor Celine terugkomt en schakelt de hulp in van rups Chompy.

Do 23 januari 2020 | 09:30 Furiki Wheels

Animatieserie. Pret met Dragan / Op zoek naar de waterval (In het wild)

Do 23 januari 2020 | 12:28 Zip Zip

Animatieserie. Wat het is om wild te zijn

Vr 24 januari 2020 | 08:35 Kiwi & Strit

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Deense animatieserie. Wildebras. Op een open plek in het bos wonen twee grappige, pluizige wezentjes: Kiwi en Strit. Ze zijn nieuwsgierig en willen alles uitproberen. Maar wat ze ook doen het loopt steevast verkeerd af en daar moeten ze zelf heel erg om lachen.

Vr 24 januari 2020 | 14:55 Andries

Aflevering 19 - Talkshow. Dorina Nauta. Dorina Nauta wilde als kind domineesvrouw worden, want ze dacht dat een vrouw geen predikant mocht worden. Inmiddels preekt ze regelmatig en was ze de eerste vrouwelijke spreker op Opwekking.

Za 25 januari 2020 | 06:30 Sarah en Eend

Seizoen 1 - Aflevering 38 - Britse animatieserie. De wol is op. Dasdame is iets heel groots aan het breien, maar de wol is op. Geen nood: ze heeft een wilde wolwilg in de tuin en een heel ingenieuze machine om daar garen van te maken!

Za 25 januari 2020 | 10:55 Freeks wilde wereld

Seizoen 5 - Aflevering 9 - Natuurdocumentairereeks. Exclusief in Australië. Freek Vonk laat drie dieren zien die alleen in Australië voorkomen: de prachtig geschubde dennenappelskink, de baardagame, die kan zwaaien en knikkebollen en de woma python, een gravende wurgslang.

Za 25 januari 2020 | 11:10 Freeks wilde wereld

Seizoen 5 - Aflevering 15 - Natuurdocumentairereeks. On the road. Freek Vonk gaat 's nachts op pad om dieren langs de weg te spotten. Hij vindt de grootste én giftigste pad van de wereld, de reuzenpad, en de prachtig getekende, kleurrijke waterpython.

Za 25 januari 2020 | 11:50 Freeks wilde wereld

Seizoen 5 - Aflevering 14 - Natuurdocumentairereeks. Figurant in een dino-film. In het Australische Darwin spot Freek Vonk een bijzonder reptiel: de kraaghagedis, die veel weg heeft van een dinosauriër. Hij duikt onderweg ook nog een sloot in en laat een slangenhalsschildpad zien.

Za 25 januari 2020 | 12:00 Freeks wilde wereld

Seizoen 5 - Aflevering 3 - Natuurdocumentairereeks. Koning van de hagedissen. De reuzenvaraan met zijn krachtige poten is de grootste varaan van Australië. In de woestijn gaat Freek Vonk ook op zoek naar twee gekko's: de doornstaartgekko en de knopstaartgekko.

Za 25 januari 2020 | 12:30 Madagascar IMDb: 6.9

25/01 - IMDB * 6.9 - Animatiefilm, Madagascar is een Amerikaanse animatie en familiefilm uit het jaar 2005. Met de stemmen van Ben Stiller, Chris Rock, Sacha Baron Cohen en Jada Pinkett Smith. De leeuw Alex, zebra Marty, giraffe Melman en het ...

Madagascar is een Amerikaanse animatie- en familiefilm uit het jaar 2005. Met de stemmen van Ben Stiller, Chris Rock, Sacha Baron Cohen en Jada Pinkett Smith. De leeuw Alex, zebra Marty, giraffe Melman en het nijlpaard Gloria groeien samen op in de veilige omgeving van de dierentuin van Central Park in New York. Ze worden daar erg verwend en hebben geen flauw idee hoe het is om in het wild te leven. Zebra Marty is erg nieuwsgierig naar het leven buiten zijn vertrouwde omgeving en besluit te ontsnappen. Als zijn drie vrienden zijn vermissing ontdekken, verlaten ook zij de dierentuin en gaan ze naar hem op zoek. Het lukt hen om Marty op te sporen, maar daarbij belanden ze wel op een schip richting Afrika. Tot overmaat van ramp wordt dat schip gekaapt, lijden ze schipbreuk en belanden ze daarna in de wildernis van Madagaskar. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/madagascar-2005

Za 25 januari 2020 | 12:30 Ski & More

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Wintersportmagazine over bijzondere plekken en activiteiten die je tijdens jouw wintersportvakantie gezien en gedaan moet hebben. Deze week vanuit Wildschönau. Ruud Feltkamp is te gast en Annika overnacht in een iglo.

Za 25 januari 2020 | 13:00 Freeks wilde wereld

Seizoen 5 - Aflevering 1 - Natuurdocumentairereeks. Walvishaai special. De walvishaai is de allergrootste vis van de wereld. Freek Vonk is aan de westkust van Australië. Hij bekijkt walvishaaien vanuit de lucht en vanaf het water. Vervolgens komt een van z'n dromen uit en zwemt hij een stuk onder water met dit statige dier mee.

Za 25 januari 2020 | 13:10 Freeks wilde wereld

Seizoen 5 - Aflevering 2 - Natuurdocumentairereeks. Duivels van de woestijn. Freek Vonk is in de outback van Australië en ziet een hagedis die een en al schubben en stekels is: de bergduivel. Nóg duivelser is de giga giftige mulga slang, Freek zorgt ervoor dat die niet boos wordt.

Za 25 januari 2020 | 14:33 Sprookjes

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Acteur Jan Decleir leest voor uit zijn grote sprookjesboek. Tafeltje dek je. Er was eens, lang, lang geleden, een kleermaker die drie zonen had. Die hielpen hem in het naaiatelier, maar op een dag vond papa dat ze beter een ander vak konden leren. Geef toe: vier kleermakers in één dorp, dat is wel wat veel, hé? De eerste zoon besliste meubelmaker te worden, de tweede wilde molenaar worden en de derde koos voor timmerman. Ze namen afscheid van hun vader en trokken de wijde wereld in, op zoek naar iemand die hen dat nieuwe vak kon leren.

Za 25 januari 2020 | 14:35 Freeks wilde wereld

Seizoen 5 - Aflevering 19 - Natuurdocumentairereeks. Woestijnrakkers. Freek gaat in Australië op zoek naar woestijndieren. Hij treft overdag een soort hagedis aan: de doornstaartskink. Als hij 's nachts op pad gaat, ziet hij een woestijnschorpioen.

Za 25 januari 2020 | 14:45 Freeks wilde wereld

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Natuurdocumentairereeks. Vreemde snuiters onder water. Ningaloo Reef aan de westkust van Australië biedt ongelofelijk veel moois. Freek Vonk laat je bijzondere waterdieren zien: schildpadden, haaien, roggen en de indrukwekkende reuzenmanta. En hij krijgt een kusje van een zeeslang.

Za 25 januari 2020 | 14:55 Freeks wilde wereld

Seizoen 5 - Aflevering 19 - Natuurdocumentairereeks. Woestijnrakkers. Freek gaat in Australië op zoek naar woestijndieren. Hij treft overdag een soort hagedis aan: de doornstaartskink. Als hij 's nachts op pad gaat, ziet hij een woestijnschorpioen.

Za 25 januari 2020 | 15:05 Freeks wilde wereld

Seizoen 5 - Aflevering 13 - Natuurdocumentairereeks. Moerasbewoners. Freek Vonk vindt in het moerasgebied van Darwin groene wevermieren en fanatieke visjagers als reigers en lepelaars. Even verderop treft hij het grootste knaagdier van Australië, de zwartvoetboomrat.

Za 25 januari 2020 | 15:25 Oddball IMDb: 6.4

25/01 - IMDB * 6.4 - Familiefilm, Oswald en de Pinguïns Oddball is een Australische familie en avonturenfilm uit het jaar 2015. Met Alan Tudyk en Sarah Snook in de hoofdrol. Een kippenboer en diens kleindochter trainen een schattige viervoeter om ...

Oswald en de Pinguïns - Oddball is een Australische familie- en avonturenfilm uit het jaar 2015. Met Alan Tudyk en Sarah Snook in de hoofdrol. Een kippenboer en diens kleindochter trainen een schattige viervoeter om een wilde pinguïnkolonie te beschermen tegen aanvallen van vossen. Ondertussen probeert hij ook zijn familie opnieuw samen te brengen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/oddball

Zo 26 januari 2020 | 06:45 Andries

Aflevering 19 - Talkshow. Dorina Nauta. Dorina Nauta wilde als kind domineesvrouw worden, want ze dacht dat een vrouw geen predikant mocht worden. Inmiddels preekt ze regelmatig en was ze de eerste vrouwelijke spreker op Opwekking.

Zo 26 januari 2020 | 08:15 Jungle Book

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Animatieserie. Wilde Zwarte Bijen. Mowgli ontdekt de zwarte bijen, die levensgevaarlijk zijn. En hij bedenkt een list om Shere Khan terug te pakken, nadat deze Baloo en Bagheera heeft aangevallen.

Zo 26 januari 2020 | 13:04 Wilde Ganzen

Aflevering 4 - Magazine over concrete projecten in ontwikkelingslanden. India. Heb jij de allernieuwste smartphone al? Of die snelle laptop? Waar wij vaak bezig zijn met onze volgende aankoop, zijn in India nog veel mensen niet eens aangesloten op internet.

Zo 26 januari 2020 | 14:33 Sprookjes

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Acteur Jan Decleir leest voor uit zijn grote sprookjesboek. Tuinman en de Fakir. Er was eens een hele rijke sultan die echt alles had wat hij wilde hebben. Op een dag krijgt hij van een onderdaan een tulpenbol cadeau. De sultan ziet de schoonheid hiervan niet en is erg verdrietig. Hoe loopt het af met de onderdaan en de sultan?

Zo 26 januari 2020 | 14:35 Andere Tijden Special: Tussen terreur en de Toppers - De jaren 2000-2010

Special van het historische reportagemagazine 'Andere Tijden', met een overzicht van het eerste decennium van de 21ste eeuw. Het eerste decennium van de 21ste eeuw stond in het teken van de aanslagen op de Twin Towers en het Pentagon op 11 september 2001. In Nederland maakt de opkomst van de populistische politicus Pim Fortuyn een eind aan de traditionele politieke verhoudingen. In 2002, vlak voor de verkiezingen, wordt Fortuyn vermoord door Volkert van der G. Twee jaar later wordt Nederland opgeschrikt door een nieuwe politieke moord: die op Theo van Gogh door de moslimextremist Mohammed B. Geert Wilders ontpopt zich intussen als bestrijder van de islam en terwijl de eerste iPhone verkocht wordt in Nederland, Hyves ongekend populair is, UGGs het straatbeeld sieren en Mark Rutte meedanst met de vrolijke klanken van de Toppers, is de voormalige VVD'er met zijn PVV de grote winnaar van de Kamerverkiezingen van 2010.

Zo 26 januari 2020 | 15:10 Freeks wilde wereld

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Natuurdocumentairereeks over unieke diersoorten. Dieren met een hoorn. In Zimbabwe ontdekt Freek Vonk dieren met een hoorn, zoals de buffel, wiens hoorns een soort moordwapens zijn. Daarna vindt Freek twee kudu's waarvan de hoorns in elkaar verstrengeld zijn geraakt.

Zo 26 januari 2020 | 16:30 Heart and Hands

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Documentairereeks over beroepen die uitermate gevaarlijk zijn. Wildlife Rangers

Ma 27 januari 2020 | 00:30 Grimm

Seizoen 6 - Aflevering 11 - Amerikaanse fantasyserie. Where the Wild Things Were. Eve gaat op missie om de mysterieuze kracht die ze in de spiegel zag te vinden, maar ze komt terecht in een ongewone situatie. Wanneer de bende ontdekt wat ze heeft gedaan, vindt Nick een weg om haar te helpen. Ondertussen wordt een bondgenootschap opgericht en Renard ontdekt dat dit allemaal gelinkt is aan de persoon waar hij het meeste om geeft, Diana.

Ma 27 januari 2020 | 12:59 Brandweerman Sam

Seizoen 10 - Aflevering 15 - Britse animatieserie. Wildemannen. In het gezellige dorpje Piekepolder vinden Norman Price en zijn vriendjes het heerlijk om te spelen en ze belanden vaak in hachelijke situaties. Gelukkig is de dappere brandweerman Sam altijd in de buurt om ze te helpen.

Ma 27 januari 2020 | 18:40 Het Klokhuis

Seizoen 33 - Aflevering 4188 - Informatief magazine. Het Kantoor 254. Ben en Timo bereiden zich voor op een expeditie door de natuur en Wouter bouwt een poezenpaleis. Waarom zitten katten graag in kartonnen dozen? En hoe tel je wild in het wild?

Ma 27 januari 2020 | 20:30 The ghost and the darkness IMDb: 6.8

27/01 - IMDB * 6.8 - Avonturenfilm, The Ghost and the Darkness is een Amerikaanse en Duitse drama en avonturenfilm uit het jaar 1996. Met Val Kilmer en Michael Douglas in de hoofdrol. In het jaar 1898 krijgt ingenieur John Henry Patterson de ...

The Ghost and the Darkness is een Amerikaanse en Duitse drama- en avonturenfilm uit het jaar 1996. Met Val Kilmer en Michael Douglas in de hoofdrol. In het jaar 1898 krijgt ingenieur John Henry Patterson de opdracht van Robert Beaumont om in Kenia een brug over een rivier te bouwen als onderdeel van de spoorweg die daar wordt aangelegd. Hij laat zijn zwangere vrouw achter en vertrekt naar de wilde natuur van Afrika. Daar werken duizenden lokale en Indische arbeiders aan de spoorweg. Hij hoort dat ze schrik hebben van een leeuw die mensen eet. Patterson houdt de wacht in een boom en schiet die nacht de leeuw neer. Het is het begin van een nachtmerrie. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-ghost-and-the-darkness

Di 28 januari 2020 | 09:04 Telekids Mini's: StoryZoo

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Nederlandse animatieserie. De dierentuin. Toby en Pepper mogen een cadeautje brengen naar het nichtje van Beer Bax. Ze is een ijsbeer en woont in de dierentuin. Best een beetje eng om de ijsbeer te zoeken tussen de wilde dieren!

Wo 29 januari 2020 | 09:10 Ringel Singel 19

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Nederlandse animatieserie. Toen ze later iets wilden worden

Wo 29 januari 2020 | 12:27 Zip Zip

Animatieserie. De Wildste Droom

Do 30 januari 2020 | 21:50 Rambam

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Consumentenmagazine dat op eigenzinnige wijze zaken aanpakt waar een luchtje aan zit. Heel Holland coacht. Het aantal mensen dat zich coach noemt, is in de afgelopen vijf jaar verdubbeld tot 65.000. Deskundigen waarschuwen echter dat die enorme toename ook zorgt voor wildgroei en ongelukken.

Do 30 januari 2020 | 23:00 Wild Things IMDb: 6.5

30/01 - IMDB * 6.5 - Thriller, Wild Things is een Amerikaanse thriller uit het jaar 1998. De hoofdrollen worden vertolkt door Matt Dillon, Neve Campbell en Kevin Bacon. Sam Lombardo is een aantrekkelijke leraar die op de universiteit veel aandacht ...

Wild Things is een Amerikaanse thriller uit het jaar 1998. De hoofdrollen worden vertolkt door Matt Dillon, Neve Campbell en Kevin Bacon. Sam Lombardo is een aantrekkelijke leraar die op de universiteit veel aandacht trekt van zijn studentes. Op een dag dringt de bloedmooie Kelly, een van zijn leerlingen, zijn huis binnen en ze probeert hem te verleiden. De volgende dag beweert ze tegen iedereen op school dat Sam haar heeft verkracht. Een paar dagen later bekent een ander meisje, Suzie, dat zij eerder al door hem misbruikt werd. Sam heeft hulp nodig om zijn onschuld te bewijzen en neemt daarom Ken Bowden onder de arm, de enige advocaat die de zaak wil aannemen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/wild-things

Vr 31 januari 2020 | 02:55 Rambam

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Consumentenmagazine dat op eigenzinnige wijze zaken aanpakt waar een luchtje aan zit. Heel Holland coacht. Het aantal mensen dat zich coach noemt, is in de afgelopen vijf jaar verdubbeld tot 65.000. Deskundigen waarschuwen echter dat die enorme toename ook zorgt voor wildgroei en ongelukken.

Vr 31 januari 2020 | 11:45 Rambam

Seizoen 9 - Aflevering 4 - Consumentenmagazine dat op eigenzinnige wijze zaken aanpakt waar een luchtje aan zit. Heel Holland coacht. Het aantal mensen dat zich coach noemt, is in de afgelopen vijf jaar verdubbeld tot 65.000. Deskundigen waarschuwen echter dat die enorme toename ook zorgt voor wildgroei en ongelukken.

Za 1 februari 2020 | 13:47 Flin & Flo

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Jeugdreeks. De modderige Modderdraak. Flin heeft geen zin om in bad te gaan. Na een wilde achtervolging is het Flo nog steeds niet gelukt om hem in bad te steken. In de hoop om Flin op andere gedachten te brengen, vertelt hij het verhaal van de Modderige Modderdraak.

Za 1 februari 2020 | 14:30 Ski & More

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Wintersportmagazine over bijzondere plekken en activiteiten die je tijdens jouw wintersportvakantie gezien en gedaan moet hebben. Deze week vanuit Wildschönau. Ruud Feltkamp is te gast en Annika overnacht in een iglo.

 Meer

Wild op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 14:50 Regenboog Vlinder Eenhoorn Kitten

Een wild zwijn doet zich voor als toekomstvoorspeller en lokt zo Felicity en Miguel in de val om diens gitaarstaf te kunnen stelen.

Do 23 januari 2020 | 16:06 SpongeBob

SpongeBob opent ongewild zijn eigen Krabburger restaurant.

Vr 24 januari 2020 | 12:13 City Avonturen

Er wordt een natuurdocumentaire gemaakt over de biljonnair Fendrich alsof ie een wild dier is.

Vr 31 januari 2020 | 16:17 SpongeBob

SpongeBob sluit vriendschap met een school wilde schelpen.

Wild gemist

Gisteren 10:45 African Cats IMDb: 7.6

Gisteren - IMDB * 7.6 - Natuurdocumentaire, African Cats is een Amerikaanse avontuurlijke documentaire uit het jaar 2011. Met de stem van acteur Samuel L. Jackson. Deze bijzondere 'real life' versie van The Lion King toont een ontzagwekkend avontuur ...

African Cats is een Amerikaanse avontuurlijke documentaire uit het jaar 2011. Met de stem van acteur Samuel L. Jackson. Deze bijzondere 'real-life' versie van The Lion King toont een ontzagwekkend avontuur van familiebanden in het wild. Een verhaal dat zich afspeelt tegen de achtergrond van één van de wildste plekken op aarde. Het verhaal volgt Mara, een vertederend leeuwenwelpje, dat ernaar streeft om op te groeien met de kracht en wijsheid van haar moeder. Sita, een onbevreesde cheeta en alleenstaande moeder van vijf ondeugende pasgeborenen, en Fang, een trots leider die zijn gezin moet verdedigen tegen een reeds verbannen leeuw. 'African cats' legt de echte liefde, humor en vastberadenheid vast van de majestueuze koningen van de savanne. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/african-cats

Gisteren 06:56 City Avonturen

Er wordt een natuurdocumentaire gemaakt over de biljonnair Fendrich alsof ie een wild dier is.

Eergisteren 18:05 Betreden Op Eigen Risico

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Show rond bucketlistwensen van kijkers. Het gaat er vandaag wild aan toe met Dylan Haegens en rapper Leafs komt een paar bars spitten met zijn grootste fan.

Do 16 januari 2020 | 22:50 I'm Alive

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Out of Reach: Bloedstollende en aangrijpende verhalen van mensen die in extreme omstandigheden erin slaagden een gruwelijke aanval van een wild dier te overleven.

Do 16 januari 2020 | 21:55 Animal Cribs

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Cat Build Gone Wild: Een stel vraagt Antonio om voor hun Savannah-kat en pleegkittens de perfecte buitenruimte te ontwerpen. Hij bouwt onderling verbonden kattenloopplanken en uitdagende klimpalen.

Wo 15 januari 2020 | 23:00 America's National Parks Compilations

Een compilatie van de natuurlijke wonderen van Amerika. We zien iconische dieren in het wild zoals we ze nog niet eerder hebben gezien.

Wo 15 januari 2020 | 22:50 I'm Alive

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Guardians: Bloedstollende en aangrijpende verhalen van mensen die in extreme omstandigheden erin slaagden een gruwelijke aanval van een wild dier te overleven.

Wo 15 januari 2020 | 22:00 Wild Korea

Duizenden jaren lang stond Korea bekend om z'n natuurlijke schoonheid. Nu staat het echter vooral bekend om z'n conflicten. Maar daarnaast heeft het land ook prachtige natuur en bijzondere fauna.

Wo 15 januari 2020 | 21:00 Earth's Great Rivers

Following the astonishing wildlife, landscapes and people of the world's longest river, the Nile, beginning in the tropical mountain range of the Rwenzoris, home to one of the world's strangest birds, the shoebill stork. Then, cameras follow the Nile's journey as it travels through the wild Savannah lands of Uganda, before reaching the Ethiopian highlands where it receives an injection of water far to the East.

Wo 15 januari 2020 | 21:00 Wild Korea

Duizenden jaren lang stond Korea bekend om z'n natuurlijke schoonheid. Nu staat het echter vooral bekend om z'n conflicten. Maar daarnaast heeft het land ook prachtige natuur en bijzondere fauna.

Wo 15 januari 2020 | 20:35 Seven Worlds, One Planet

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Natuurdocumentairereeks over de natuurlijke diversiteit van de zeven continenten. Azië. Azië, het meeste gevarieerde en extreme continent, strekt zich uit van de noordpoolcirkel tot de evenaar. Walrussen komen in groten getale samen in het ijskoude noorden en op de afgelegen Russische vulkanen vind je bruine beren. Dit is een wereld van zeldzame dieren, van op yeti lijkende apen in de bergwouden van China tot het meest bizarre roofdier in de schroeiend hete woestijnen van Iran. Azië is het grootste continent, maar toch lijkt er niet genoeg plaats te zijn voor dieren in het wild. Enkel diep in het oerwoud vinden de laatste Sumatraanse neushoorns een thuis.

Wo 15 januari 2020 | 05:15 Flying Wild Alaska

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Goodbye Sun: Als de winter nadert, begint de jaarlijkse uittocht. Luke probeert in Unalakleet een riskante reddingsactie te voltooien voordat de zon twee maanden lang niet opkomt.

Di 14 januari 2020 | 22:50 I'm Alive

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Ambushed: Bloedstollende en aangrijpende verhalen van mensen die in extreme omstandigheden erin slaagden een gruwelijke aanval van een wild dier te overleven.

Di 14 januari 2020 | 20:27 Wild Mongolia: Land of Extremes

Mongolië, dat grenst aan het hart van Azië, is de thuisbasis van enkele van de hardste dieren op aarde die zich als de beste kunnen aanpassen aan hun omgeving.

Di 14 januari 2020 | 18:48 Wild Mongolia: Land of Extremes

Mongolië, dat grenst aan het hart van Azië, is de thuisbasis van enkele van de hardste dieren op aarde die zich als de beste kunnen aanpassen aan hun omgeving.

Di 14 januari 2020 | 17:56 Wild Mongolia: Land of Extremes

Mongolië, dat grenst aan het hart van Azië, is de thuisbasis van enkele van de hardste dieren op aarde die zich als de beste kunnen aanpassen aan hun omgeving.

Di 14 januari 2020 | 15:24 Wild Colombia's Lost Eden

Colombia is de thuisbasis van een verscheidenheid aan wilde dieren. Een evolutionair paradijs en een van de meest bio-diverse landen op aarde.

Di 14 januari 2020 | 13:55 Thuis

Seizoen 22 - Aflevering 4179 - Soap. Tom stapt naar Marianne met een wild idee. Olivia zit met Arne in haar hoofd. Charité verwijst Nancy door naar Renzo voor goede raad. Tamara mag instaan voor de make-up tijdens de fotoshoot voor het boek van Ruben.

Di 14 januari 2020 | 11:55 Babar en de belevenissen van Badou

Seizoen 2 - Aflevering 28 - Canadese animatieserie. De verkeerde brul. Badou, Chiku en Munroe gaan een toneelstuk opvoeren waarin Badou hard moet brullen. Omdat dat brullen maar niet lukt, gaat hij een brul-lesje nemen bij Andi. Andi leert Badou brullen, maar legt uit dat hij dat nooit zomaar in het wild mag doen waar hijzelf niet bij is, want de verkeerde brul kan verkeerd worden opgevat en klinken als een uitdaging. Omdat Badou zijn brul nog niet luid genoeg vindt, maakt Chiku een uitvinding die het volume versterkt. En uiteraard brult Badou vervolgens heel hard in de Savanne en trekt hij een agressieve leeuw aan.

Di 14 januari 2020 | 11:00 Wild Shetland

Die Shetlandinseln nördlich von Schottland bieten Fischottern und Papageientauchern, spektakulär tauchenden Tölpeln und seltenen Sturmschwalben einen Lebensraum. Den Jahreszeiten folgend, beginnt die Dokumentation mit den mächtigen Winterstürmen über dem Atlantik und begleitet zuerst eine Otterfamilie in der Dunkelheit des Winters. Wenn die Tage länger werden, versammeln sich Tausende Tölpel auf den mächtigen Felsentürmen an der Küste, um sich in einem wahren Fressrausch bis zu 25 Meter tief in den Atlantik zu stürzen. Unterdessen erkundet in einiger Entfernung die Otterfamilie im täglichen Überlebenskampf die Küste eines Fjords; dann taucht ein neues Männchen auf. Nachdem die kleinsten Seevögel der Welt - zarte Sturmschwalben - zum Nisten in ein 2.000 Jahre altes Bauwerk aus der Eisenzeit zurückgekehrt sind, bevölkern bald zahlreiche bunte Küken die grasbewachsenen Klippen. Wenn im Sommer die

Di 14 januari 2020 | 05:15 Flying Wild Alaska

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Trick or Tweto: Tijdens Halloween komen de kleine toestellen in de problemen door een zware storm. Ariels vaardigheden als manager worden op de proef gesteld als de stroom uitvalt.

Ma 13 januari 2020 | 15:45 Alaska: A Year in the Wild

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Natuurdocumentairereeks over het leven van wilde dieren in Alaska. Autumn. De herfst valt in Alaska. De dagen worden korter en de temperaturen zakken gestaag. Tijdens dit seizoen moeten de dieren in Alaska de voorbereidingen voor de winter treffen. Maar de tijd dringt, want in het verre noorden is de herfst een erg kort seizoen.

Ma 13 januari 2020 | 13:40 Wild Chile

In deze schitterende en fascinerende serie wordt aandacht besteed aan een breed scala aan dieren- en plantensoorten uit de prachtige Chileense natuur.

Zo 12 januari 2020 | 23:00 Wild Australia

Het vijfde continent en zijn verrassende en geliefde natuur is het onderwerp van deze vierdelige HD serie. We zien bekende leefgebieden zoals nooit tevoren, zodat we Australië en zijn iconische dieren zien zoals we ze nog nooit eerder hebben gezien. HD Super slow motion camera's, bewegende time-lapse-fotografie, beelden uit de lucht en extreme macro-objectieven zullen onze ogen opnieuw openen voor ’s werelds droogste continent. In elk van de vier afleveringen speelt één dier de hoofdrol, maar is er ook een bijrol voor andere fascinerende verhalen en adembenemende landschappen.

Zo 12 januari 2020 | 22:58 Animals Gone Wild

In Animals Gone Wild zie je de meest spannende en indrukwekkende momenten van dieren die de controle over zichzelf verliezen. In Disorderly Conduct zien we de ruwste en drukste duren. In Crazy Close Calls zien we dieren die dood spelen en de wetten der natuur trotseren. In Bizarre Encounters zien we verschillende dieren paren, vechten of bevriende in onwaarschijnlijke duo's. In Off The Wall zien we bizarre aanvallen en in Against All Odds zien we de meest gestoorde leven-op-dood reddingen. Tenslotte is het schrikken gegarandeerd in Sneaky Beasts. Alle dieren vind je hier bij Animals Gone Wild.

Zo 12 januari 2020 | 22:09 China's Wild Side

China's Wild Side is een tweedelige serie die zich richt op de onzichtbare wilde dieren van China in twee unieke gebieden: Tibet en Yunnan. Tibet heeft een verrassende diversiteit en is de thuisbasis van de hoogst levende slangen ter wereld, de hot-spring slang, en een stam primaten met een dikke vacht. In het zuidoosten van China heeft Yunnan een gevarieerd ecosysteem, variërend van alpenregio's tot tropisch regenwoud.

Zo 12 januari 2020 | 22:00 Wild Australia

Het vijfde continent en zijn verrassende en geliefde natuur is het onderwerp van deze vierdelige HD serie. We zien bekende leefgebieden zoals nooit tevoren, zodat we Australië en zijn iconische dieren zien zoals we ze nog nooit eerder hebben gezien. HD Super slow motion camera's, bewegende time-lapse-fotografie, beelden uit de lucht en extreme macro-objectieven zullen onze ogen opnieuw openen voor ’s werelds droogste continent. In elk van de vier afleveringen speelt één dier de hoofdrol, maar is er ook een bijrol voor andere fascinerende verhalen en adembenemende landschappen.

Zo 12 januari 2020 | 21:19 China's Wild Side

China's Wild Side is een tweedelige serie die zich richt op de onzichtbare wilde dieren van China in twee unieke gebieden: Tibet en Yunnan. Tibet heeft een verrassende diversiteit en is de thuisbasis van de hoogst levende slangen ter wereld, de hot-spring slang, en een stam primaten met een dikke vacht. In het zuidoosten van China heeft Yunnan een gevarieerd ecosysteem, variërend van alpenregio's tot tropisch regenwoud.

Zo 12 januari 2020 | 20:00 Crime Scene Investigation

Seizoen 6 - Aflevering 2 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Room Service. Het CSI-team onderzoekt de moord op de veelbelovende filmster Julian Harper. De man is na een wild feestje met zijn groupies dood aangetroffen in een hotelsuite. Verder onderzoekt het team de dood van een taxichauffeur en twee Laotianen. Het spoor leidt naar een wasserij die veel mensen uit Zuidoost-Azië in dienst heeft.

Zo 12 januari 2020 | 19:38 China's Wild Side

China's Wild Side is een tweedelige serie die zich richt op de onzichtbare wilde dieren van China in twee unieke gebieden: Tibet en Yunnan. Tibet heeft een verrassende diversiteit en is de thuisbasis van de hoogst levende slangen ter wereld, de hot-spring slang, en een stam primaten met een dikke vacht. In het zuidoosten van China heeft Yunnan een gevarieerd ecosysteem, variërend van alpenregio's tot tropisch regenwoud.

Zo 12 januari 2020 | 18:46 China's Wild Side

China's Wild Side is een tweedelige serie die zich richt op de onzichtbare wilde dieren van China in twee unieke gebieden: Tibet en Yunnan. Tibet heeft een verrassende diversiteit en is de thuisbasis van de hoogst levende slangen ter wereld, de hot-spring slang, en een stam primaten met een dikke vacht. In het zuidoosten van China heeft Yunnan een gevarieerd ecosysteem, variërend van alpenregio's tot tropisch regenwoud.

Zo 12 januari 2020 | 17:05 Wild South Africa

Nergens anders vind je hitte, kou, een woestijn, de tropen, Afrika en Antarctica allemaal in één land: Zuid-Afrika - zo divers als normaal gesproken alleen een heel continent is!

Zo 12 januari 2020 | 16:15 Animals Gone Wild

In Animals Gone Wild zie je de meest spannende en indrukwekkende momenten van dieren die de controle over zichzelf verliezen. In Disorderly Conduct zien we de ruwste en drukste duren. In Crazy Close Calls zien we dieren die dood spelen en de wetten der natuur trotseren. In Bizarre Encounters zien we verschillende dieren paren, vechten of bevriende in onwaarschijnlijke duo's. In Off The Wall zien we bizarre aanvallen en in Against All Odds zien we de meest gestoorde leven-op-dood reddingen. Tenslotte is het schrikken gegarandeerd in Sneaky Beasts. Alle dieren vind je hier bij Animals Gone Wild.

Zo 12 januari 2020 | 16:05 Wild Hawaii: Islands of Fire

De explosieve aard en enorme golven van Hawaii zijn een aanslag op de eilanden. Na elke vulkaanuitbarsting ontstaat er een nieuwe kustlijn. Kijk mee naar Wild Hawaii: Islands of Fire.

Zo 12 januari 2020 | 13:30 Code Of The Wild

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Aztecs In America: De broers trotseren sneeuw en onherbergzame oorden tijdens hun zoektocht naar een legendarische Aztekenschat. Wat ligt er volgens de geruchten verborgen in de bergen van Utah?

Zo 12 januari 2020 | 12:50 Animals Gone Wild

In Animals Gone Wild zie je de meest spannende en indrukwekkende momenten van dieren die de controle over zichzelf verliezen. In Disorderly Conduct zien we de ruwste en drukste duren. In Crazy Close Calls zien we dieren die dood spelen en de wetten der natuur trotseren. In Bizarre Encounters zien we verschillende dieren paren, vechten of bevriende in onwaarschijnlijke duo's. In Off The Wall zien we bizarre aanvallen en in Against All Odds zien we de meest gestoorde leven-op-dood reddingen. Tenslotte is het schrikken gegarandeerd in Sneaky Beasts. Alle dieren vind je hier bij Animals Gone Wild.

Zo 12 januari 2020 | 10:00 Nick Cannon Presents: Wild 'N Out

Nick Cannon en een beroemde gast voeren voor een livepubliek twee teams van improvisatie-experts aan in een spectaculaire comedystrijd.

Za 11 januari 2020 | 22:16 Wild Mongolia: Land of Extremes

Mongolië, dat grenst aan het hart van Azië, is de thuisbasis van enkele van de hardste dieren op aarde die zich als de beste kunnen aanpassen aan hun omgeving.

Za 11 januari 2020 | 21:26 Wild Mongolia: Land of Extremes

Mongolië, dat grenst aan het hart van Azië, is de thuisbasis van enkele van de hardste dieren op aarde die zich als de beste kunnen aanpassen aan hun omgeving.

Za 11 januari 2020 | 20:34 Wild Mongolia: Land of Extremes

Mongolië, dat grenst aan het hart van Azië, is de thuisbasis van enkele van de hardste dieren op aarde die zich als de beste kunnen aanpassen aan hun omgeving.

Za 11 januari 2020 | 19:41 Wild Mongolia: Land of Extremes

Mongolië, dat grenst aan het hart van Azië, is de thuisbasis van enkele van de hardste dieren op aarde die zich als de beste kunnen aanpassen aan hun omgeving.

Za 11 januari 2020 | 18:49 Wild Mongolia: Land of Extremes

Mongolië, dat grenst aan het hart van Azië, is de thuisbasis van enkele van de hardste dieren op aarde die zich als de beste kunnen aanpassen aan hun omgeving.

Za 11 januari 2020 | 18:25 Wild tales from the village

BBC-natuurdocumentaire

Za 11 januari 2020 | 17:57 Wild Mongolia: Land of Extremes

Mongolië, dat grenst aan het hart van Azië, is de thuisbasis van enkele van de hardste dieren op aarde die zich als de beste kunnen aanpassen aan hun omgeving.

Za 11 januari 2020 | 15:30 Wild Dubai

Achter het moderne Dubai schuilt een verborgen schat; een prachtige natuur die getuigt van een duurzame band met de woestijn, de zee en de geschiedenis en traditie van de bewoners.

Za 11 januari 2020 | 15:10 Wild Australia

Het vijfde continent en zijn verrassende en geliefde natuur is het onderwerp van deze vierdelige HD serie. We zien bekende leefgebieden zoals nooit tevoren, zodat we Australië en zijn iconische dieren zien zoals we ze nog nooit eerder hebben gezien. HD Super slow motion camera's, bewegende time-lapse-fotografie, beelden uit de lucht en extreme macro-objectieven zullen onze ogen opnieuw openen voor ’s werelds droogste continent. In elk van de vier afleveringen speelt één dier de hoofdrol, maar is er ook een bijrol voor andere fascinerende verhalen en adembenemende landschappen.

Za 11 januari 2020 | 14:35 Wild Hawaii

Geniet van de paradijselijke natuur op Hawaï en ontdek de sterk uiteenlopende ecosystemen waarin vele bedreigde diersoorten leven.

Za 11 januari 2020 | 14:00 Wild Australia

Het vijfde continent en zijn verrassende en geliefde natuur is het onderwerp van deze vierdelige HD serie. We zien bekende leefgebieden zoals nooit tevoren, zodat we Australië en zijn iconische dieren zien zoals we ze nog nooit eerder hebben gezien. HD Super slow motion camera's, bewegende time-lapse-fotografie, beelden uit de lucht en extreme macro-objectieven zullen onze ogen opnieuw openen voor ’s werelds droogste continent. In elk van de vier afleveringen speelt één dier de hoofdrol, maar is er ook een bijrol voor andere fascinerende verhalen en adembenemende landschappen.

Za 11 januari 2020 | 13:30 Code Of The Wild

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Swift Silver: Chris en Casey gaan op zoek naar een legendarische zilvermijn. Een cryptische beschrijving in een dagboek leidt hen naar de wildernis van Kentucky. Kunnen ze de mijn lokaliseren?

Vr 10 januari 2020 | 22:50 I'm Alive

Seizoen 2 - Aflevering 3 - One Last Shot: Tweede serie met bloedstollende en aangrijpende verhalen van mensen die in extreme omstandigheden erin slaagden een aanval van een wild dier te overleven.

Vr 10 januari 2020 | 19:10 Evan Goes Wild

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Sharks And Recreation: Evan is op een Tahitiaans eiland waar hij met bultruggen zwemt. Hij helpt ook bij het verzamelen van DNA-materiaal van citroenhaaien en redt kittens die op straat zijn gedumpt.

Vr 10 januari 2020 | 09:35 Secret Life of the Zoo

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Documentairereeks over het leven achter de schermen van Chester Zoo. De drie cheetah's van Chester Zoo zijn al op leeftijd en dan steken, net zoals bij mensen, al wat kwaaltjes de kop op. De verzorgers merken dat Matah mankt en uit onderzoek door de dierenarts blijkt dat hij artritis heeft. Dat moet snel behandeld worden, want anders dreigt hij door de twee andere katten uitgestoten te worden. In het wild is een gewond dier immers een vogel voor de kat. Bij de orang-oetans eist peuter Tuti alle aandacht op. Hij wil met iedereen spelen, vooral met baby Kesuma. Mama Emma vertrouwt het niet en schermt haar kleintje angstvallig af.

Vr 10 januari 2020 | 05:15 Flying Wild Alaska

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Deep Freeze: Era Alaska heeft een kwispelende vracht voor viervoudig Iditarod-winnaar Lance Mackey. Jim en Ferno zetten alle zeilen bij op de drukste dag van het jaar voor de vliegmaatschappij.

Vr 10 januari 2020 | 02:15 Snow Cats and Me

Part one of two. Wildlife cameraman Gordon Buchanan joins pioneering biologist Dr Victor Lukarevskiy in Russia to attempt to rehabilitate two pairs of lynx held captive for years. Two of these cats, Koshka and Miass, were born in the wild, but have been locked in tiny steel cages for years by a fur trapper, while their Bryansk and Dasha have never seen the wilderness, and Dr Lukarevskiy wants to give these lynx a new life in the wild. Will they have the instincts needed to survive in the wild? And after years in human captivity, will they make it?

Do 9 januari 2020 | 22:50 I'm Alive

Aflevering 2 - Trial by Fire: Tweede serie met bloedstollende en aangrijpende verhalen van mensen die in extreme omstandigheden erin slaagden een aanval van een wild dier te overleven.

Do 9 januari 2020 | 21:00 Baby Chimp Rescue

Documentary following life in a home for orphaned chimpanzees run by wildlife vet Jimmy Desmond and his wife Jenny. The Desmonds started with just two rescued baby chimps, saved from the illegal pet trade, but now their home is bursting at the seams with 21 orphans to look after. Their dream is to build them all a new sanctuary in the forest and, with help from friend and chimp specialist Ben Garrod, they teach the orphans the skills they would have learnt from their mothers in the wild.

Do 9 januari 2020 | 18:30 Secret Life of the Zoo

Seizoen 5 - Aflevering 10 - Documentairereeks over het leven achter de schermen van Chester Zoo. De drie cheetah's van Chester Zoo zijn al op leeftijd en dan steken, net zoals bij mensen, al wat kwaaltjes de kop op. De verzorgers merken dat Matah mankt en uit onderzoek door de dierenarts blijkt dat hij artritis heeft. Dat moet snel behandeld worden, want anders dreigt hij door de twee andere katten uitgestoten te worden. In het wild is een gewond dier immers een vogel voor de kat. Bij de orang-oetans eist peuter Tuti alle aandacht op. Hij wil met iedereen spelen, vooral met baby Kesuma. Mama Emma vertrouwt het niet en schermt haar kleintje angstvallig af.

Do 9 januari 2020 | 17:15 The Snow Wolf Family and Me

Part one of two. Wildlife cameraman Gordon Buchanan hopes to get closer to wild wolves than anyone before to discover the true nature of this feared predator and heads to the north of Canada in search of a pack that has never seen people and so has no fear of humans. He begins to gain the trust of an Arctic wolf family and as time passes becomes accepted by the pack, including a female and its three newborn pups, and has some close encounters that reveal a softer side to the animals.

Do 9 januari 2020 | 05:15 Flying Wild Alaska

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Blow It Up: Doug maakt een riskante vlucht om vluchtige explosieven af te leveren op het eiland St.-Lawrence, terwijl in Unk Ben tijdens zijn vlucht in botsing komt met een grote vogel.

Do 9 januari 2020 | 00:05 My Mate's A Bad Date

Relationship expert Oloni helps seven disastrous daters, beginning with 21-year-old Kelsie from Newcastle, whose wild antics are keeping potential boyfriends away.

Wo 8 januari 2020 | 22:50 I'm Alive

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Living Nightmare: Tweede serie met bloedstollende en aangrijpende verhalen van mensen die in extreme omstandigheden erin slaagden een aanval van een wild dier te overleven.

Wo 8 januari 2020 | 22:00 America's National Parks

We zien de natuurlijke wonderen van Noord-Amerika, met de iconische wilde dieren zoals we deze nog nooit eerder hebben gezien. Aan de hand van indrukwekkende verhalen ontdekken we de fascinerende wisselwerkingen in het wild waarvan we dachten dat we er bekend mee waren.

Wo 8 januari 2020 | 21:00 America's National Parks

We zien de natuurlijke wonderen van Noord-Amerika, met de iconische wilde dieren zoals we deze nog nooit eerder hebben gezien. Aan de hand van indrukwekkende verhalen ontdekken we de fascinerende wisselwerkingen in het wild waarvan we dachten dat we er bekend mee waren.

Wo 8 januari 2020 | 00:15 NFL This Week

Mark Chapman is joined by Jason Bell and Osi Umenyiora to look back at the wild card play-offs.

Di 7 januari 2020 | 23:30 Natuur Op Z: Colombia: Wild Magic

Documentaire over de diverse landschappen, flora en fauna van Colombia. Deze film laat de meest bewonderenswaardige, spectaculaire en extreme voorbeelden zien van de natuur in dit Zuid-Amerikaanse land. Kijk mee naar ontpoppende blauwe vlinders, hamerhaaien die zich verzamelen bij het rotseiland Malpelo, het paarritueel van de zeldzame orinocokrokodil, de vlucht van een condor over de gletsjer van El Cocuy, de unieke, gekleurde rivier Caño Cristales en ontrafel het mysterie van de Verloren Stad.

Di 7 januari 2020 | 06:00 Alaska: Surviving the Last Frontier

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Back From the Wild: Na met veel moeite temperaturen onder nul, sneeuwstormen, beren en de bevroren rivieren van Alaska overleeft te hebben, komen de deelnemers bijeen voor een speciale reünie.

Di 7 januari 2020 | 05:15 Flying Wild Alaska

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Greenhorn Ben: Yuri wil graag een 208 Caravan vliegen. Tijdens zijn training in Bethel kampt hij echter met ijsvorming op de vleugels. Ondertussen verwelkomt Jim een nieuweling in het team.

Ma 6 januari 2020 | 21:00 Judi Dench's Wild Borneo Adventure

First of a two-part series in which Dame Judi Dench travels to Borneo to explore one of the world's oldest and most spectacular rainforests. In the first episode, she discovers how orangutans are helping to prevent global warming, falls in love with a dung beetle called Bob, and meets scientist Greg Asner, who is using the latest science to reveal how the loss of the rainforest is impacting the planet.

Ma 6 januari 2020 | 21:00 Project Grizzly

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Into The Wild: Berentrainer Jeff Watson wil de twee door hem grootgebrachte beren Bob en Screech uitzetten in het wild. Kan hij de beren leren hoe ze in de vrije natuur moeten overleven?

Ma 6 januari 2020 | 20:30 Natuur Op Z: Colombia: Wild Magic

Documentaire over de diverse landschappen, flora en fauna van Colombia. Deze film laat de meest bewonderenswaardige, spectaculaire en extreme voorbeelden zien van de natuur in dit Zuid-Amerikaanse land. Kijk mee naar ontpoppende blauwe vlinders, hamerhaaien die zich verzamelen bij het rotseiland Malpelo, het paarritueel van de zeldzame orinocokrokodil, de vlucht van een condor over de gletsjer van El Cocuy, de unieke, gekleurde rivier Caño Cristales en ontrafel het mysterie van de Verloren Stad.

Ma 6 januari 2020 | 18:15 Wild Australia

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Wild Australia - Part 2: Australië heeft een van de grootste en extreemste wildernissen ter wereld. De aboriginals wisten hier te overleven door van de natuur te leren.

Ma 6 januari 2020 | 18:15 Die Nordreportage

Silvester ist für die Bremer Feuerwehr die härteste Nacht des Jahres. Während alle anderen feiern, müssen die ersten Feuerwehrleute innerhalb von zehn Minuten nach Eingang eines Notrufs am Einsatzort sein. "Meistens schon direkt nach dem Jahreswechsel um 0:01 Uhr laufen die ersten Notrufe auf der Wache 1 auf", sagt Andreas Desczka, Sprecher der Berufsfeuerwehr in Bremen. In den vergangenen Jahren steigerte sich die Dramatik der Einsätze: vom brennenden Briefkasten über Wohnungen, die in Flammen standen, bis hin zu ernsten Verletzungen durch Feuerwerkskörper. Oft verlaufen die Einsätze mitten durchs Partyvolk, das nicht immer Verständnis aufbringt und den Einsatzkräften im Weg steht. Enge Gassen in der Altstadt und wild parkende Autos erschweren oft zusätzlich die Fahrt zum Einsatzort. Der Film aus der Reihe "Die Nordreportage" begleitet die Bremer Feuerwehr durch "die ersten und irrsten Stunden des Jahres", wie Feuerwehrmann Andreas Desczka den Jahresbeginn nennt.

Ma 6 januari 2020 | 16:05 Alaska: A Year in the Wild

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Natuurdocumentairereeks over het leven van wilde dieren in Alaska. Summer. Eindelijk is het zomer in Alaska. De warme lucht heeft de sneeuw van zelfs de hoogste bergtoppen doen verdwijnen. Dat betekent echter niet dat het leventje nu een peulschil is voor veel diersoorten. Ze moeten vaak nog voor hun kwetsbare jongen zorgen, en het is tijdens dit seizoen dat ze de buikjes rond moeten eten. Het lot van vele dieren hangt af van de zalm. Elk jaar steken meer dan driehonderd miljoen vissen de oceaan over om in de wilde rivieren van Alaska kuit te schieten. Je weet echter nooit wanneer ze er zijn. Maar als het zover is, zitten jong en oud uitgehongerd te wachten.

Ma 6 januari 2020 | 02:15 Papa hat keinen Plan

Klavierbauer Jan Epstein (schön stoisch: Lucas Gregorowicz) kommt mit seinem Laden in Berlin kaum über die Runden. Jetzt muss er ein Klavier nach Italien verfrachten. Tochter Mia (Bianca Nawrath), die eigentlich bei ihrer Mutter Serafina (Clelia Sarto) lebt, will unbedingt mit. Sie hat keine Lust auf Mamas neuen Spießerfreund Einar (Tim Bergmann). Jan fällt aus allen Wolken. Denn die Trennung von Fina hat er noch lange nicht verdaut... Mit dem Fiat 500 quietschend durch die Serpentinen, wild gestikulierende Carabinieri – wenn das mal nicht Italien ist! Gegen plumpe Klischees kämpft das immerhin sympathische Ensemble wacker: Eine Vollbremsung mit Klavier an Bord? Wortspiele mit "Piano"? Mamma Mia! Die Italienbilder und die Sequenzen mit der Ärztin sind dafür ganz hübsch.

Zo 5 januari 2020 | 22:40 NFL Wild Card Game: Eagles vs Seahawks

NFL Post Season 2019-2020

Zo 5 januari 2020 | 22:30 American Football: NFL

Die erste Playoff-Runde ist die Wild Card Round: Die beiden besten Teams einer Conference (AFC oder NFC) haben in der Wildcard-Round ein Freilos. Der jeweils drittplatzierte trifft auf den sechstplatzierten und der viertplatzierte tritt gegen den fünftplatzierten seiner Conference an (AFC/NFC), um die Gegner der besten Teams für die Divisional Round zu ermitteln.

Zo 5 januari 2020 | 22:02 China's Wild Side

China's Wild Side is een tweedelige serie die zich richt op de onzichtbare wilde dieren van China in twee unieke gebieden: Tibet en Yunnan. Tibet heeft een verrassende diversiteit en is de thuisbasis van de hoogst levende slangen ter wereld, de hot-spring slang, en een stam primaten met een dikke vacht. In het zuidoosten van China heeft Yunnan een gevarieerd ecosysteem, variërend van alpenregio's tot tropisch regenwoud.

Zo 5 januari 2020 | 19:47 China's Wild Side

China's Wild Side is een tweedelige serie die zich richt op de onzichtbare wilde dieren van China in twee unieke gebieden: Tibet en Yunnan. Tibet heeft een verrassende diversiteit en is de thuisbasis van de hoogst levende slangen ter wereld, de hot-spring slang, en een stam primaten met een dikke vacht. In het zuidoosten van China heeft Yunnan een gevarieerd ecosysteem, variërend van alpenregio's tot tropisch regenwoud.

Zo 5 januari 2020 | 19:38 China's Wild Side

China's Wild Side is een tweedelige serie die zich richt op de onzichtbare wilde dieren van China in twee unieke gebieden: Tibet en Yunnan. Tibet heeft een verrassende diversiteit en is de thuisbasis van de hoogst levende slangen ter wereld, de hot-spring slang, en een stam primaten met een dikke vacht. In het zuidoosten van China heeft Yunnan een gevarieerd ecosysteem, variërend van alpenregio's tot tropisch regenwoud.

Zo 5 januari 2020 | 19:05 NFL Wild Card Game: Saints vs Vikings

NFL Post Season 2019-2020

Zo 5 januari 2020 | 17:05 India's Wild Edens

India is een land met opvallende contrasten. Binnen de grenzen vinden we verzengende woestijnen, weelderige bossen en hoge, besneeuwde bergen.

Zo 5 januari 2020 | 17:00 India's Wild Edens

India is een land met opvallende contrasten. Binnen de grenzen vinden we verzengende woestijnen, weelderige bossen en hoge, besneeuwde bergen.

Zo 5 januari 2020 | 16:45 Papa hat keinen Plan

Klavierbauer Jan Epstein (schön stoisch: Lucas Gregorowicz) kommt mit seinem Laden in Berlin kaum über die Runden. Jetzt muss er ein Klavier nach Italien verfrachten. Tochter Mia (Bianca Nawrath), die eigentlich bei ihrer Mutter Serafina (Clelia Sarto) lebt, will unbedingt mit. Sie hat keine Lust auf Mamas neuen Spießerfreund Einar (Tim Bergmann). Jan fällt aus allen Wolken. Denn die Trennung von Fina hat er noch lange nicht verdaut... Mit dem Fiat 500 quietschend durch die Serpentinen, wild gestikulierende Carabinieri – wenn das mal nicht Italien ist! Gegen plumpe Klischees kämpft das immerhin sympathische Ensemble wacker: Eine Vollbremsung mit Klavier an Bord? Wortspiele mit "Piano"? Mamma Mia! Die Italienbilder und die Sequenzen mit der Ärztin sind dafür ganz hübsch.

Zo 5 januari 2020 | 16:05 Wild New Zealand: Lost Paradise

Dankzij de evolutie is Nieuw-Zeeland nu een land vol zeldzame, bijzondere en geweldige dieren.

Zo 5 januari 2020 | 14:37 NFL Wild Card Game: Patriots vs Titans

NFL Post Season 2019-2020

Zo 5 januari 2020 | 13:30 Wild Tales From the Village

Documentary following the wildlife near a remote French village, including red squirrels, wild boar, dormice and stone martens. As the animals struggle to survive the winter, they take full advantage of living so close to unsuspecting humans in their search for food, while trying not to be detected. Narrated by Tcheky Karyo.

Zo 5 januari 2020 | 13:30 Code Of The Wild

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Vanished Confederate Treasure: De broers gaan in Virginia op zoek naar een verdwenen schatkist van de Confederale Staten. Ze banen zich een weg door een onherbergzaam gebied in de hoop het mysterie op te lossen.

Zo 5 januari 2020 | 12:06 NFL Wild Card Game: Texans vs Bills

NFL Post Season 2019-2020

Zo 5 januari 2020 | 09:00 Storm: Letters van Vuur IMDb: 6.1

05/01 - IMDB * 6.1 - Familiefilm, Storm: Letters van Vuur is een Nederlandse avonturen en familiefilm uit het jaar 2017. Met Davy Gomez, Yorick van Wageningen en Juna de Leeuw in de hoofdrol. Het verhaal speelt zich af in de middeleeuwse Lage Landen, waar de 12 jarige Storm (Davy Gomez) ziet hoe zijn vader Klaas (Yorick van Wageningen) wordt gearresteerd. Klaas is door de Inquisitie betrapt tijdens het drukken van een belangrijke, maar verboden brief van Maarten Luther. Storm weet te ontkomen met de originele drukletters en...

Storm: Letters van Vuur is een Nederlandse avonturen- en familiefilm uit het jaar 2017. Met Davy Gomez, Yorick van Wageningen en Juna de Leeuw in de hoofdrol. Het verhaal speelt zich af in de middeleeuwse Lage Landen, waar de 12-jarige Storm (Davy Gomez) ziet hoe zijn vader Klaas (Yorick van Wageningen) wordt gearresteerd. Klaas is door de Inquisitie betrapt tijdens het drukken van een belangrijke, maar verboden brief van Maarten Luther. Storm weet te ontkomen met de originele drukletters en wordt zo ongewild het middelpunt van de jacht op de brief. Bedreigd door de Inquisitie maar geholpen door Marieke (Juna de Leeuw), een weesmeisje dat in de ondergrondse tunnels woont, moet Storm in een spannende race tegen de klok zijn vader zien te redden van de doodstraf. Wat begint als een wild avontuur, ontaardt in een gevecht voor ieders vrijheid. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/storm-letters-van-vuur

Zo 5 januari 2020 | 02:00 NFL Wild Card Game: Patriots vs Titans

NFL Post Season 2019-2020

Za 4 januari 2020 | 22:35 NFL Wild Card Game: Texans vs Bills

NFL Post Season 2019-2020

Za 4 januari 2020 | 22:15 Wild Sri Lanka

Sri Lanka is een tropisch eiland in de Indische Oceaan, voor de zuidoostelijke kust van India.

Za 4 januari 2020 | 21:23 Wild Sri Lanka

Sri Lanka is een tropisch eiland in de Indische Oceaan, voor de zuidoostelijke kust van India.

Za 4 januari 2020 | 20:33 Wild Sri Lanka

Sri Lanka is een tropisch eiland in de Indische Oceaan, voor de zuidoostelijke kust van India.

Za 4 januari 2020 | 20:30 The Change-Up IMDb: 6.3

04/01 - IMDB * 6.3 - Komedie, The Change Up is een Amerikaanse komedie uit het jaar 2011. Met in de hoofdrol onder andere Jason Bateman, Ryan Reynolds en Olivia Wilde. Beste vrienden Dave en Mitch leiden een totaal verschillend leven. Mitch is een vrijgezelle, werkloze acteur die constant dames versiert, terwijl Dave een getrouwde, overwerkte advocaat is die thuis wordt omringd door poepluiers. Beiden zijn jaloers op de ander. Dave zou wel weer willen genieten van het vrijgezellenbestaan en Mitch mist de warmte van een...

The Change-Up is een Amerikaanse komedie uit het jaar 2011. Met in de hoofdrol onder andere Jason Bateman, Ryan Reynolds en Olivia Wilde. Beste vrienden Dave en Mitch leiden een totaal verschillend leven. Mitch is een vrijgezelle, werkloze acteur die constant dames versiert, terwijl Dave een getrouwde, overwerkte advocaat is die thuis wordt omringd door poepluiers. Beiden zijn jaloers op de ander. Dave zou wel weer willen genieten van het vrijgezellenbestaan en Mitch mist de warmte van een gezin. Nadat ze dit tijdens een wild avondje stappen met elkaar bespreken, staat hen de volgende ochtend een verrassing te wachten. Ze zijn op wonderbaarlijke wijze van lichaam verwisseld. Dit leidt tot gecompliceerde situaties waarbij ze zich in allerlei bochten moeten wringen om te voorkomen dat ze elkaars leven volledig verwoesten. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-change-up

Za 4 januari 2020 | 19:41 Wild Sri Lanka

Sri Lanka is een tropisch eiland in de Indische Oceaan, voor de zuidoostelijke kust van India.

Za 4 januari 2020 | 19:10 Canada: a year in the wild

Vierdelige natuurdocumentairereeks over de uitdagingen waarmee de dieren in de Canadese wildernis doorheen de vier jaargetijden geconfronteerd worden.

Za 4 januari 2020 | 18:49 Wild Sri Lanka

Sri Lanka is een tropisch eiland in de Indische Oceaan, voor de zuidoostelijke kust van India.

Za 4 januari 2020 | 18:10 The Tatra Mountains

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Natuurdocumentaire over het Tatragebergte in Slovakije. Wild at Heart. Tussen Polen en Slowakije vind je een wildernis die zo goed als uniek is in Europa: het Tatragebergte. Op de hellingen van de Tatra groeit namelijk een van de oudste bossen van Europa, het woongebied van enkele bijzondere roofdieren die elders al lang uitgestorven zijn: beren, wolven en lynxen. Deze oeroude bossen zijn voor hen de perfecte habitat, met name voor de bruine beer. Nergens in Europa wonen er zoveel bij elkaar als hier. Maar wat maakt deze omgeving zo interessant voor hen?

Za 4 januari 2020 | 17:57 Wild Sri Lanka

Sri Lanka is een tropisch eiland in de Indische Oceaan, voor de zuidoostelijke kust van India.

Za 4 januari 2020 | 17:55 Arctic: Alone

Terwijl de meeste deelnemers kleinere, consistentere voedselbronnen najagen, heeft één overlever de kans op groter wild. Hij merkt echter snel dat hij de ongewenste aandacht van roofdieren trekt.

Za 4 januari 2020 | 16:25 24Kitchen Gourmet Specials

Op 24Kitchen hebben we al jaren veel inspiratie voor heerlijke gerechten met de feestdagen. Van kalkoen tot wild, van cranberries tot perzik. aar wat doet Nederland? Juist. Gourmetten. Vandaar dat Hugo iedere aflevering inspiratie brengt voor de lekkerste gourmet gerechten.

Za 4 januari 2020 | 16:15 Epic Yellowstone

Wild und ungezähmt bahnt sich der Yellowstone River, einer der letzten naturbelassenen Flüsse der Welt, seinen Weg vom Nationalpark bis zu den Great Plains im Westen der USA. Die Dokumentation verfolgt den Lauf des Flusses, der in den Rocky Mountains entspringt, und seine wechselnde Gestalt im Verlauf der Jahreszeiten zeigt. In der Mitte des Nationalparks liegt der Yellowstone Lake, der größte Bergsee Nordamerikas. Obwohl er im Winter mit einer dicken Eisschicht bedeckt ist, tummeln sich an seinem nördlichen Ufer Trompeterschwäne, die am Abfluss des Yellowstone River, wo das Wasser von heißen Quellen erwärmt wird, Nahrung suchen. Mit der Schneeschmelze im Frühjahr verwandelt sich das eingefrorene Band in einen reißenden Fluss, und die Wassermassen setzen die Erosion des Grand Canyon fort. Bis zu ein paar hundert Metern fällt das gelb und rot gefärbte Gestein der Wände in die Tiefe. Auf dem Weg

Za 4 januari 2020 | 16:00 24Kitchen Gourmet Specials

Op 24Kitchen hebben we al jaren veel inspiratie voor heerlijke gerechten met de feestdagen. Van kalkoen tot wild, van cranberries tot perzik. aar wat doet Nederland? Juist. Gourmetten. Vandaar dat Hugo iedere aflevering inspiratie brengt voor de lekkerste gourmet gerechten.

Za 4 januari 2020 | 16:00 Auction Hunters

Seizoen 1 - Aflevering 1 - The Wild West: De Auction Hunters gaan in een wildweststadje op zoek naar goud. Ton ontdekt een Britse bundelrevolver uit ca. 1880. Hij kan echter alleen winst op het wapen maken als het werkt.

Za 4 januari 2020 | 15:30 Wild Africa: Rivers Of Life

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Episode 5: Het gebied rond de Sand River heeft een van de meest diverse dierenpopulaties van Afrika. Hier brengen leeuwinnen en luipaardenmoeders hun jongen groot in een wereld vol gevaren.

Za 4 januari 2020 | 15:10 Wild Great Britain

De Britse fauna kan terughoudend zijn, dus die valt niet heel erg op. In deze serie wordt het verborgen leven onthuld van zowel bekende als de wat ongewonere dieren.

Za 4 januari 2020 | 14:35 Wild Africa: Rivers Of Life

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Episode 4: De Okavangodelta is een waterrijk gebied omgeven door droge vlaktes. Eenmaal per jaar verspreiden vloedwateren zich over de delta, die dan in een paradijs voor de fauna verandert.

Za 4 januari 2020 | 14:00 Wild Great Britain

De Britse fauna kan terughoudend zijn, dus die valt niet heel erg op. In deze serie wordt het verborgen leven onthuld van zowel bekende als de wat ongewonere dieren.

Za 4 januari 2020 | 13:40 Wild Africa: Rivers Of Life

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Episode 3: We verkennen het landschap en de dierenwereld langs de rivieren van Afrika, van de dorre woestijnen en het dichte struikgewas tot de grasrijke savannen en de Afrikaanse jungle.

Za 4 januari 2020 | 13:30 Code Of The Wild

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Alaska Triangle: Chris en Casey gaan in het hart van Alaska op zoek naar sporen van een vliegtuig dat 47 jaar geleden neerstortte met twee politici aan boord. Kunnen ze het oude mysterie oplossen?

Za 4 januari 2020 | 12:45 Wild Africa: Rivers Of Life

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Episode 2: De Luangwa-rivier is een levensader in een gebied met extreme seizoenen. Hier leeft 's werelds grootste populatie nijlpaarden en tijdens de droogte geldt het recht van de sterkste.

Za 4 januari 2020 | 09:15 Deadly on a Mission: Pole to Pole

Steve Backshall is in Florida to continue his search for the world's deadliest creatures. He goes swimming with a wild alligator, witnesses the hunting methods of the bottlenose dolphin and wades into a swamp in an attempt to catch the weird and wonderful amphiuma salamander. On dry land, he goes on the trail of the eastern diamondback rattlesnake, America's largest serpent, and joins scientists tagging wild bobcats.

Za 4 januari 2020 | 05:15 Flying Wild Alaska

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Tundra Taxis: In Bethel werken bouwvakker in hoog tempo door om de nieuwe hangar van Era voor de eerste sneeuwval af te krijgen. Als Jim echter de voortgang inspecteert, is hij niet tevreden.

Vr 3 januari 2020 | 23:14 Animal Fight Club

Animal Fight Club kijkt naar de heftige gevechten tussen de grootste, stoerste en meest verrassend sterke vechters van het dierenrijk. Van beren tegen adelaars, van tijgers tegen neushoorns, deelnemers komen van over de hele wereld. Animal Fight Club levert het drama en de testosteron van de UFC, en onderzoekt de wetenschap achter de tactieken en lichamelijke wapens die menselijke kampioenen niet kunnen of willen gebruiken. Alles is toegestaan in het wild.

Vr 3 januari 2020 | 20:00 Snow Cats and Me

Part two of two. Gordon Buchanan and Dr Lukarevsky keep a close eye on Koshka's family as they continue on the road to full recovery. They have to prove their ability to hunt and survive before they can be released back to the wild. Bryansk has become so domesticated it's a major challenge for Gordon and Victor to help him find his wild instincts. If he cannot he will not be able to be released and will have to spend the rest of his life in captivity.

Vr 3 januari 2020 | 18:15 Project Grizzly

Seizoen 1 - Aflevering 3 - What About Bob?: Jeff leert de beren in het wild foerageren. Als Jeff door Bob wordt verwondt, weigert hij medische zorg. Later beseft hij hoe moeilijk het zal zijn om de beren te laten gaan.

Vr 3 januari 2020 | 16:25 The Vet Life

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Hog Wild And Home Free: Dr. Ross en Tauvia besluiten dat het tijd wordt om het huis van zijn moeder te verlaten. Ondertussen behandelt dr. Blue een varken dat amoureuze gevoelens heeft voor het meubilair.

Vr 3 januari 2020 | 07:15 Where the Wild Men are with Ben Fogle

Avonturier Ben Fogle ontmoet meer mensen die een leven in de meest afgelegen plekken op aarde.

Vr 3 januari 2020 | 05:15 Flying Wild Alaska

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Indian Summer: Door ongewoon warm weer voor de tijd van het jaar moet Jim in Brooks Range op zoek naar mogelijke landingsbanen, en Ferno en Ariel bereiden een Eskimo-maaltijd voor piloot John.

Do 2 januari 2020 | 20:00 Snow Cats and Me

Part one of two. Wildlife cameraman Gordon Buchanan joins pioneering biologist Dr Victor Lukarevskiy in Russia to attempt to rehabilitate two pairs of lynx held captive for years. Two of these cats, Koshka and Miass, were born in the wild, but have been locked in tiny steel cages for years by a fur trapper, while their Bryansk and Dasha have never seen the wilderness, and Dr Lukarevskiy wants to give these lynx a new life in the wild. Will they have the instincts needed to survive in the wild? And after years in human captivity, will they make it?

Do 2 januari 2020 | 19:05 Grizzly bear cubs and me

Tweedelige BBC-reeks waarin de Schotse natuurfilmer Gordon Buchanan een Russisch project bezoekt waar jonge beren zonder moeder klaargestoomd worden om weer losgelaten te worden in het wild.

Do 2 januari 2020 | 16:15 Trauminseln

Irland - die grüne Insel im Atlantik ist ein Land voller Mystik und faszinierender Landschaften. Ganz unterschiedliche, aber leidenschaftliche Radfahrer zeigen ihre Lieblingsstrecken und Lieblingsorte. Mit dem Journalisten und Musiker Mark Graham geht es nach Galway, die Universitätsstadt gehört zu den reizvollsten Städten Irlands. Auf dem Wild Atlantic Way, der mit 2.600 Kilometern längsten befestigten Küstenstraße der Welt. Bezaubernde kleine Orte, die sich an die Küste schmiegen, und uralte Monumente, deren Ursprung sich im Nebel der Zeit verliert, säumen den Weg. Mark Graham radelt durch das ursprüngliche Doolough Valley, entlang Irlands einzigem Fjord Killary Harbour, zum traumhaften Glassilaun Beach, vorbei am Märchenschloss Kylemore Abbey. Der Weg ist das Ziel. Als Restaurator mit einer Vorliebe für alte Fahrräder ist Marty Mannering immer auf der Suche nach neuen Fundstücken. Seine Reise f

Do 2 januari 2020 | 11:39 My Little Pony

Seizoen 8 - Aflevering 5 - Amerikaanse animatieserie. Grannies gone wild

Do 2 januari 2020 | 11:30 African Cats IMDb: 7.6

02/01 - IMDB * 7.6 - Natuurdocumentaire, African Cats is een Amerikaanse avontuurlijke documentaire uit het jaar 2011. Met de stem van acteur Samuel L. Jackson. Deze bijzondere 'real life' versie van The Lion King toont een ontzagwekkend avontuur van familiebanden in het wild. Een verhaal dat zich afspeelt tegen de achtergrond van één van de wildste plekken op aarde. Het verhaal volgt Mara, een vertederend leeuwenwelpje, dat ernaar streeft om op te groeien met de kracht en wijsheid van haar moeder. Sita, een onbevreesde cheeta en...

African Cats is een Amerikaanse avontuurlijke documentaire uit het jaar 2011. Met de stem van acteur Samuel L. Jackson. Deze bijzondere 'real-life' versie van The Lion King toont een ontzagwekkend avontuur van familiebanden in het wild. Een verhaal dat zich afspeelt tegen de achtergrond van één van de wildste plekken op aarde. Het verhaal volgt Mara, een vertederend leeuwenwelpje, dat ernaar streeft om op te groeien met de kracht en wijsheid van haar moeder. Sita, een onbevreesde cheeta en alleenstaande moeder van vijf ondeugende pasgeborenen, en Fang, een trots leider die zijn gezin moet verdedigen tegen een reeds verbannen leeuw. 'African cats' legt de echte liefde, humor en vastberadenheid vast van de majestueuze koningen van de savanne. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/african-cats

Do 2 januari 2020 | 07:10 Where the Wild Men are with Ben Fogle

Avonturier Ben Fogle ontmoet meer mensen die een leven in de meest afgelegen plekken op aarde.

Do 2 januari 2020 | 05:15 Flying Wild Alaska

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Life or Death: Luke vliegt gevaarlijke stoffen naar een afgelegen dorp. En als de winter in Unalakleet zijn eerste slachtoffer eist, treft Jim voorbereidingen om de doodskist te vervoeren.

Do 2 januari 2020 | 00:30 Alaska: Surviving the Last Frontier

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Out of the Wild: De prachtige wildernis van Alaska is het toneel voor een strijd tussen mens en natuur, waarbij een groep vrijwilligers moet zien te overleven in deze onherbergzame omgeving.

Wo 1 januari 2020 | 23:00 America's National Parks Compilations

Een compilatie van de natuurlijke wonderen van Amerika. We zien iconische dieren in het wild zoals we ze nog niet eerder hebben gezien.

Wo 1 januari 2020 | 21:45 Jung in den 80ern – Dauerwelle, Punks und Friedensträume

Popper, Punks, Ökos, Friedensaktivisten: Die 80er waren rebellisch, bunt und wild – alles war möglich. Aber ob Aids, Atom oder Pershing, unbeschwert war die Dekade nicht. Zeitgenossen wie Schauspielerin Elena Uhlig oder Autor Frank Goosen erinnern an Phänomene wie Schulterpolster, Walkman oder die Neue Deutsche Welle.

Wo 1 januari 2020 | 21:10 Grizzly bear cubs and me

Tweedelige BBC-reeks waarin de Schotse natuurfilmer Gordon Buchanan een Russisch project bezoekt waar jonge beren zonder moeder klaargestoomd worden om weer losgelaten te worden in het wild.

Wo 1 januari 2020 | 20:15 Jung in den 70ern – Schlaghose, Freiheitsdrang & Discofieber

"Schlaghose, Freiheitsdrang & Discofieber" sind für Moderator Reinhold Beckmann quicklebendig. Die 70er-Jahre: freizügig, wild, bunt. Die heutigen Rentner erinnern sich gern daran. Ihre Kinder und Enkel können sehen, was Oma und Opa mal drauf hatten, als sie sich unter der Disco-Kugel ins Saturday-Night-Fever stürzten.

Wo 1 januari 2020 | 18:00 The Hangover IMDb: 7.7

01/01 - IMDB * 7.7 - Komedie over drie vrienden die geen idee meer hebben wat er tijdens een wild vrijgezellenfeest in Las Vegas is gebeurd en nu de bruidegom kwijt zijn. Twee dagen voor zijn bruiloft vertrekken Doug en zijn drie beste vrienden naar Las Vegas voor een vrijgezellenfeest dat ze nooit zullen vergeten. Maar wanneer de drie vrienden wakker worden zijn ze wél alles vergeten. Ze vinden een tijger in de badkamer en een zes maanden oude baby in de kast van hun hotelkamer. De enige die ze niet kunnen vinden...

Komedie over drie vrienden die geen idee meer hebben wat er tijdens een wild vrijgezellenfeest in Las Vegas is gebeurd en nu de bruidegom kwijt zijn. Twee dagen voor zijn bruiloft vertrekken Doug en zijn drie beste vrienden naar Las Vegas voor een vrijgezellenfeest dat ze nooit zullen vergeten. Maar wanneer de drie vrienden wakker worden zijn ze wél alles vergeten. Ze vinden een tijger in de badkamer en een zes maanden oude baby in de kast van hun hotelkamer. De enige die ze niet kunnen vinden is Doug. Ze moeten erachter zien te komen wat voor rare capriolen ze de vorige nacht hebben uitgehaald om Doug zo snel mogelijk terug naar L.A. te krijgen zodat hij kan trouwen. Regisseur Todd Phillips, bekend van 'Old School', wist bokslegende Mike Tyson niet alleen zover te krijgen om een bijrol te spelen in deze hitkomedie, hij kreeg hem ook nog eens aan het zingen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-hangover

Wo 1 januari 2020 | 16:45 Yellowstone - Park der Extreme

Wild und ungezähmt bahnt sich der Yellowstone River, einer der letzten naturbelassenen Flüsse der Welt, seinen Weg vom Nationalpark bis zu den Great Plains im Westen der USA. Die Dokumentation verfolgt den Lauf des Flusses, der in den Rocky Mountains entspringt, und seine wechselnde Gestalt im Verlauf der Jahreszeiten zeigt. In der Mitte des Nationalparks liegt der Yellowstone Lake, der größte Bergsee Nordamerikas. Obwohl er im Winter mit einer dicken Eisschicht bedeckt ist, tummeln sich an seinem nördlichen Ufer Trompeterschwäne, die am Abfluss des Yellowstone River, wo das Wasser von heißen Quellen erwärmt wird, Nahrung suchen. Mit der Schneeschmelze im Frühjahr verwandelt sich das eingefrorene Band in einen reißenden Fluss, und die Wassermassen setzen die Erosion des Grand Canyon fort. Bis zu ein paar hundert Metern fällt das gelb und rot gefärbte Gestein der Wände in die Tiefe. Auf dem Weg

Wo 1 januari 2020 | 12:04 Europe's Wild Islands

Ontdek de oude toppen van de Azoren, waar de reuzen van de zee samenkomen om te genieten van het microscopische plankton van de eilanden.

Wo 1 januari 2020 | 11:55 Europe's Wild Islands

Ontdek de oude toppen van de Azoren, waar de reuzen van de zee samenkomen om te genieten van het microscopische plankton van de eilanden.

Wo 1 januari 2020 | 07:11 28 Days IMDb: 6.0

01/01 - IMDB * 6.0 - Drama, 28 Days is een Amerikaanse drama en komediefilm uit het jaar 2000. Deze productie is geregisseerd door Betty Thomas ('I Spy). Met Sandra Bullock, Viggo Mortensen en Steve Buscemi in de hoofdrol. Gwen Cummings (Sandra Bullock) is een succesvolle New Yorkse schrijfster die er een wild uitgaansleven op nahoudt. Ze duikt op in alle trendy clubs en is in beschonken toestand te vinden op elk hip feestje. Haar leven neemt een radicale wending wanneer ze op het huwelijksfeest van haar zus Lily een...

28 Days is een Amerikaanse drama- en komediefilm uit het jaar 2000. Deze productie is geregisseerd door Betty Thomas ('I Spy). Met Sandra Bullock, Viggo Mortensen en Steve Buscemi in de hoofdrol. Gwen Cummings (Sandra Bullock) is een succesvolle New Yorkse schrijfster die er een wild uitgaansleven op nahoudt. Ze duikt op in alle trendy clubs en is in beschonken toestand te vinden op elk hip feestje. Haar leven neemt een radicale wending wanneer ze op het huwelijksfeest van haar zus Lily een heftig auto-ongeluk veroorzaakt. Ze wordt veroordeeld tot een afkickkuur van 28 dagen in een ontwenningskliniek, waar ze zich moet houden aan een strikt schema vol regels en afspraken. Al snel komt ze in een groot conflict met zichzelf. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/28-days

Wo 1 januari 2020 | 05:15 Flying Wild Alaska

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Meet the Twetos: De familie Tweto van luchtvaartmaatschappij Era Alaska trotseert de Arctische elementen om voorraden en mensen naar de meest afgelegen gebieden van Alaska te vervoeren.

Wo 1 januari 2020 | 02:55 Trauminseln

Sanft und wild, üppig und karg - Korsika ist eine Herausforderung für jeden Radfahrer und vielleicht Europas letztes echtes Abenteuer. Die Insel bietet eine ursprüngliche Landschaft mit schneebedeckten Berggipfeln, blendend weißen Sandstränden, wilder Vegetation und rotbraunen Felsen. Zwei sehr unterschiedliche Rad-Guides präsentieren ihre Lieblingsstrecken und Lieblingsorte. Knapp 100 Kilometer und 2.300 Höhenmeter legt die Hotelfachfrau Clémence Raffi auf ihrer Tour durch den Süden der gebirgigen Insel zurück. Vom Touristenzentrum Porto-Vecchio fährt sie über das malerische Bergdorf Zonza bis zum Cocoon Village in l'Ospédale, wo sie eine ungewöhnliche Nacht in einer außergewöhnlichen Unterkunft erwartet. Wie kleine Nester hängen in diesem Dorf Kugeln an den Felsen: Camping der Luxusklasse, auch Glamping genannt. Der ehemalige Rennradprofi Dominique Bozzi, der einzige Korse, der jemals die Tour de France mitgefahren ist, gilt auf der Insel als lebende Legende. Heute trainiert

Wo 1 januari 2020 | 01:20 De nacht van loslopend wild & gevogelte

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Sketchreeks. Loslopend wild. Met sketches situatiehumor over hoe vrouwen, en de mannen rondom hen, zich door allerlei grappige, maar vooral herkenbare situaties worstelen. In deze aflevering o.m. de reeksjes 'Homeparty mannen' en 'Efkes poepen', en een gastoptreden van Sam Gooris.

Di 31 december 2019 | 18:25 24Kitchen Gourmet Specials

Op 24Kitchen hebben we al jaren veel inspiratie voor heerlijke gerechten met de feestdagen. Van kalkoen tot wild, van cranberries tot perzik. aar wat doet Nederland? Juist. Gourmetten. Vandaar dat Hugo iedere aflevering inspiratie brengt voor de lekkerste gourmet gerechten.

Di 31 december 2019 | 18:00 Australia: Earth's Magical Kingdom

An exploration of how native creatures have adapted to survive in the human environment. In Melbourne, tree-dwelling possums have taken to sharing trees in city parks, risking encounters with traffic and cats. In Brisbane's parks, over the past 150 years of so, eastern water dragons have become twice the size of their wild cousins and without trees to climb their limbs are getting longer and claws shorter. Beyond the cities, dingoes eek out an existence in the inhospitable environment of a desert goldmine, while climate change and deforestation is posing a threat to koalas. Narrated by Barry Humphries.

Di 31 december 2019 | 17:20 Animal Cribs

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Cat Build Gone Wild: Een stel vraagt Antonio om voor hun Savannah-kat en pleegkittens de perfecte buitenruimte te ontwerpen. Hij bouwt onderling verbonden kattenloopplanken en uitdagende klimpalen.

Di 31 december 2019 | 16:59 Wild Winter

Het is winter; voor dieren groot en klein het meest meedogenloze seizoen. Sommige klampen zich vast aan het leven, andere zien kansen op het ijs.

Di 31 december 2019 | 16:12 Wild Nordic Compilations

In deze compilatie laten we de fabelachtige wildernis van Noorwegen, Finland en Zweden zien vanuit de lucht. We zien het landschap veranderen van een kleurig herfsttafereel naar een winterwonderland.

Di 31 december 2019 | 15:30 Wild Dubai

Achter het moderne Dubai schuilt een verborgen schat; een prachtige natuur die getuigt van een duurzame band met de woestijn, de zee en de geschiedenis en traditie van de bewoners.

Di 31 december 2019 | 13:39 Wild Antarctica

Op een van de meest afgelegen en onherbergzame plaatsen op aarde leven talloze diersoorten in extreme omstandigheden.

Di 31 december 2019 | 10:55 Wild Tales From the Village

Documentary following the wildlife near a remote French village, including red squirrels, wild boar, dormice and stone martens. As the animals struggle to survive the winter, they take full advantage of living so close to unsuspecting humans in their search for food, while trying not to be detected. Narrated by Tcheky Karyo.

Ma 30 december 2019 | 22:00 Snow Cats and Me

Part two of two. Gordon Buchanan and Dr Lukarevsky keep a close eye on Koshka's family as they continue on the road to full recovery. They have to prove their ability to hunt and survive before they can be released back to the wild. Bryansk has become so domesticated it's a major challenge for Gordon and Victor to help him find his wild instincts. If he cannot he will not be able to be released and will have to spend the rest of his life in captivity.

Ma 30 december 2019 | 20:30 28 Days IMDb: 6.0

30/12/19 - IMDB * 6.0 - Drama, 28 Days is een Amerikaanse drama en komediefilm uit het jaar 2000. Deze productie is geregisseerd door Betty Thomas ('I Spy). Met Sandra Bullock, Viggo Mortensen en Steve Buscemi in de hoofdrol. Gwen Cummings (Sandra Bullock) is een succesvolle New Yorkse schrijfster die er een wild uitgaansleven op nahoudt. Ze duikt op in alle trendy clubs en is in beschonken toestand te vinden op elk hip feestje. Haar leven neemt een radicale wending wanneer ze op het huwelijksfeest van haar zus Lily een...

28 Days is een Amerikaanse drama- en komediefilm uit het jaar 2000. Deze productie is geregisseerd door Betty Thomas ('I Spy). Met Sandra Bullock, Viggo Mortensen en Steve Buscemi in de hoofdrol. Gwen Cummings (Sandra Bullock) is een succesvolle New Yorkse schrijfster die er een wild uitgaansleven op nahoudt. Ze duikt op in alle trendy clubs en is in beschonken toestand te vinden op elk hip feestje. Haar leven neemt een radicale wending wanneer ze op het huwelijksfeest van haar zus Lily een heftig auto-ongeluk veroorzaakt. Ze wordt veroordeeld tot een afkickkuur van 28 dagen in een ontwenningskliniek, waar ze zich moet houden aan een strikt schema vol regels en afspraken. Al snel komt ze in een groot conflict met zichzelf. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/28-days

Ma 30 december 2019 | 19:36 Wild Colombia's Lost Eden

Colombia is de thuisbasis van een verscheidenheid aan wilde dieren. Een evolutionair paradijs en een van de meest bio-diverse landen op aarde.

Ma 30 december 2019 | 18:50 24Kitchen Gourmet Specials

Op 24Kitchen hebben we al jaren veel inspiratie voor heerlijke gerechten met de feestdagen. Van kalkoen tot wild, van cranberries tot perzik. aar wat doet Nederland? Juist. Gourmetten. Vandaar dat Hugo iedere aflevering inspiratie brengt voor de lekkerste gourmet gerechten.

Ma 30 december 2019 | 18:25 24Kitchen Gourmet Specials

Op 24Kitchen hebben we al jaren veel inspiratie voor heerlijke gerechten met de feestdagen. Van kalkoen tot wild, van cranberries tot perzik. aar wat doet Nederland? Juist. Gourmetten. Vandaar dat Hugo iedere aflevering inspiratie brengt voor de lekkerste gourmet gerechten.

Ma 30 december 2019 | 17:03 Wild Russia

Rusland ligt verspreid over 11 tijdzones en één en een half continent. Het blijft een van 's werelds grootste wildernissen, oogverblindend in zijn uitersten.

Ma 30 december 2019 | 16:15 Wild Nordic Compilations

In deze compilatie laten we de fabelachtige wildernis van Noorwegen, Finland en Zweden zien vanuit de lucht. We zien het landschap veranderen van een kleurig herfsttafereel naar een winterwonderland.

Ma 30 december 2019 | 13:43 Wild Alaska

De woeste kust van de grootste staat van Amerika biedt een thuis aan talloze diersoorten. Na de winter profiteren ze van de lange dagen.

Ma 30 december 2019 | 07:10 Where the Wild Men are with Ben Fogle

Avonturier Ben Fogle ontmoet meer mensen die een leven in de meest afgelegen plekken op aarde.

Zo 29 december 2019 | 22:14 Wild Japan: Snow Monkeys

In de besneeuwde bergen van Japan woont Hiro, een jonge sneeuwaap die dankzij zijn charmante persoonlijkheid een opmerkelijke vriendschap sluit.

Zo 29 december 2019 | 21:22 Wild Far East

Van tropische zeeën en broeierige jungles tot bevroren oceanen en met besneeuwde bergen; het Verre Oosten is een epische natuurlijke schoonheid.

Zo 29 december 2019 | 21:00 Snow Cats and Me

Part one of two. Wildlife cameraman Gordon Buchanan joins pioneering biologist Dr Victor Lukarevskiy in Russia to attempt to rehabilitate two pairs of lynx held captive for years. Two of these cats, Koshka and Miass, were born in the wild, but have been locked in tiny steel cages for years by a fur trapper, while their Bryansk and Dasha have never seen the wilderness, and Dr Lukarevskiy wants to give these lynx a new life in the wild. Will they have the instincts needed to survive in the wild? And after years in human captivity, will they make it?

Zo 29 december 2019 | 20:30 The River Wild IMDb: 6.4

29/12/19 - IMDB * 6.4 - Thriller, The River Wild is een Amerikaanse avonturen en actiethriller uit het jaar 1994. De belangrijkste hoofdrol wordt vertolkt door Meryl Streep. Ook zien we acteurs Kevin Bacon en David Strathairn in deze film waar een levensgevaarlijke rivier centraal staat. Gail (Meryl Streep) organiseert een spannende wildwatertocht om de verjaardag van haar zoon te vieren en haar wankele huwelijk te redden. Hoewel ze vroeger een erg bekwaam riviergids was, wil Gail nu niet meer dezelfde risico's nemen als in haar...

The River Wild is een Amerikaanse avonturen- en actiethriller uit het jaar 1994. De belangrijkste hoofdrol wordt vertolkt door Meryl Streep. Ook zien we acteurs Kevin Bacon en David Strathairn in deze film waar een levensgevaarlijke rivier centraal staat. Gail (Meryl Streep) organiseert een spannende wildwatertocht om de verjaardag van haar zoon te vieren en haar wankele huwelijk te redden. Hoewel ze vroeger een erg bekwaam riviergids was, wil Gail nu niet meer dezelfde risico's nemen als in haar jonge jaren. Ze wordt echter tot het uiterste gedreven wanneer een ontmoeting met drie mysterieuze dieven hun vakantie in een vreselijke hel verandert. De drie criminelen willen de ervaring van Gail als riviergids inschakelen om veilig uit de zogenaamde Gauntlet te geraken en deinzen daarbij voor niets terug. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-river-wild

Zo 29 december 2019 | 19:38 Wild Japan: Snow Monkeys

In de besneeuwde bergen van Japan woont Hiro, een jonge sneeuwaap die dankzij zijn charmante persoonlijkheid een opmerkelijke vriendschap sluit.

Zo 29 december 2019 | 18:46 Wild Far East

Van tropische zeeën en broeierige jungles tot bevroren oceanen en met besneeuwde bergen; het Verre Oosten is een epische natuurlijke schoonheid.

Zo 29 december 2019 | 17:25 24Kitchen Gourmet Specials

Op 24Kitchen hebben we al jaren veel inspiratie voor heerlijke gerechten met de feestdagen. Van kalkoen tot wild, van cranberries tot perzik. aar wat doet Nederland? Juist. Gourmetten. Vandaar dat Hugo iedere aflevering inspiratie brengt voor de lekkerste gourmet gerechten.

Zo 29 december 2019 | 13:38 Wild Yellowstone: Fire And Ice,

De dieren die in Yellowstone in de Rocky Mountains wonen, gaan in de zomer het gevecht aan voor voedsel, en in de winter moeten ze de kou zien te overleven.

Zo 29 december 2019 | 00:09 TOP 2000 pick-up tour

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Muziekmagazine over de verhalen van bekende en onbekende Nederlanders bij hun favoriete plaat uit de Top 2000. 'Take It Easy', Eagles. Sportjournalist Dione de Graaff vertelt aan NPO Radio 2 dj Ruud de Wild bij de blauwe pick-up over haar ontmoeting op 16-jarige leeftijd met Glenn Frey, de zanger van 'Take It Easy' van de Eagles, nr. 372 uit de Top 2000.

Za 28 december 2019 | 23:06 Tiger Orange

Amerikaanse dramafilm uit 2014 met Frankie Valenti, beter bekend als porno-acteur Johnny Hazzard. De broers Chet en Todd zijn allebei homo, maar verschillen enorm. Terwijl Chet nog steeds in het dorp van zijn vader woont, is Todd naar de grote stad vertrokken en heeft daar een wild leven. Maar bij het overlijden van hun vader keert hij terug, en de spanningen tussen de broers lopen op als een oude vlam opduikt. Winnaar van de L.A. Outfest Grand Jury Award in de categorie Beste Acteur.

Za 28 december 2019 | 20:15 Yellowstone - Park der Extreme

Wild und ungezähmt bahnt sich der Yellowstone River, einer der letzten naturbelassenen Flüsse der Welt, seinen Weg vom Nationalpark bis zu den Great Plains im Westen der USA. Die Dokumentation verfolgt den Lauf des Flusses, der in den Rocky Mountains entspringt, und seine wechselnde Gestalt im Verlauf der Jahreszeiten zeigt. In der Mitte des Nationalparks liegt der Yellowstone Lake, der größte Bergsee Nordamerikas. Obwohl er im Winter mit einer dicken Eisschicht bedeckt ist, tummeln sich an seinem nördlichen Ufer Trompeterschwäne, die am Abfluss des Yellowstone River, wo das Wasser von heißen Quellen erwärmt wird, Nahrung suchen. Mit der Schneeschmelze im Frühjahr verwandelt sich das eingefrorene Band in einen reißenden Fluss, und die Wassermassen setzen die Erosion des Grand Canyon fort. Bis zu ein paar hundert Metern fällt das gelb und rot gefärbte Gestein der Wände in die Tiefe. Auf dem Weg

Za 28 december 2019 | 19:15 Canada: a year in the wild

Vierdelige natuurdocumentairereeks over de uitdagingen waarmee de dieren in de Canadese wildernis doorheen de vier jaargetijden geconfronteerd worden.

Za 28 december 2019 | 18:00 Wild Sri Lanka

Sri Lanka is een tropisch eiland in de Indische Oceaan, voor de zuidoostelijke kust van India.

Za 28 december 2019 | 17:55 Arctic: Alone

De overlevers beginnen nu serieus te jagen, voordat het wild vanwege de winter verdwijnt. Een deelnemer krijgt eindelijk de kans om met zijn jacht Alone-geschiedenis te schrijven, terwijl een andere wordt getroffen door een vervelende punctiewond.

Za 28 december 2019 | 17:06 Wild Antarctica

Op een van de meest afgelegen en onherbergzame plaatsen op aarde leven talloze diersoorten in extreme omstandigheden.

Za 28 december 2019 | 15:30 Wild Costa Rica

Maak kennis met de dierenwereld van Costa Rica, een van de ecologisch meest diverse landen ter wereld, en kom oog in oog met onder andere de zeldzame en schuwe ocelot en de poema.

Za 28 december 2019 | 15:23 Wild Arctic

Helemaal bovenaan onze planeet ligt een van de meest unieke leefgebieden, bewoond door enkele van de meest dodelijke en iconische diersoorten.

Za 28 december 2019 | 14:35 Wild Australia

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Wild Australia - Part 2: Australië heeft een van de grootste en extreemste wildernissen ter wereld. De aboriginals wisten hier te overleven door van de natuur te leren.

Za 28 december 2019 | 13:40 Wild Arctic

Helemaal bovenaan onze planeet ligt een van de meest unieke leefgebieden, bewoond door enkele van de meest dodelijke en iconische diersoorten.

Vr 27 december 2019 | 20:38 Animal Fight Club

Animal Fight Club kijkt naar de heftige gevechten tussen de grootste, stoerste en meest verrassend sterke vechters van het dierenrijk. Van beren tegen adelaars, van tijgers tegen neushoorns, deelnemers komen van over de hele wereld. Animal Fight Club levert het drama en de testosteron van de UFC, en onderzoekt de wetenschap achter de tactieken en lichamelijke wapens die menselijke kampioenen niet kunnen of willen gebruiken. Alles is toegestaan in het wild.

Vr 27 december 2019 | 19:30 Auction Hunters

Seizoen 1 - Aflevering 1 - The Wild West: De Auction Hunters gaan in een wildweststadje op zoek naar goud. Ton ontdekt een Britse bundelrevolver uit ca. 1880. Hij kan echter alleen winst op het wapen maken als het werkt.

Vr 27 december 2019 | 19:30 Gone Fishing: Mortimer & Whitehouse

Paul Whitehouse and Bob Mortimer brave the wild lakes of Essex in search of the mighty carp. They have the latest high-tech equipment to catch the biggest fish they can - and are fully prepared to stay all night if they have to. The pair discuss the true meaning of a mid-life crisis and decide to visit a beauty clinic to see whether there are any suitable treatments available to re-capture their youth. Bob reveals his secret recipe to make the perfect scrambled eggs - but it's not the only thing that shocks Paul.

Vr 27 december 2019 | 19:00 Gone Fishing: Mortimer & Whitehouse

Comedy actors Paul Whitehouse and Bob Mortimer travel to the picturesque River Usk in south Wales, where Paul's father first taught him to fish as a young child. The duo discuss their respective childhoods and reflect on their own family lives and values. In their cosy cottage accommodation in the heart of the countryside they compare school photographs and Paul serenades Bob with his guitar. Once outside in the picturesque environment, their quarry is the wild brown trout.

Vr 27 december 2019 | 18:50 24Kitchen Gourmet Specials

Op 24Kitchen hebben we al jaren veel inspiratie voor heerlijke gerechten met de feestdagen. Van kalkoen tot wild, van cranberries tot perzik. aar wat doet Nederland? Juist. Gourmetten. Vandaar dat Hugo iedere aflevering inspiratie brengt voor de lekkerste gourmet gerechten.

Vr 27 december 2019 | 18:30 24Kitchen Gourmet Specials

Op 24Kitchen hebben we al jaren veel inspiratie voor heerlijke gerechten met de feestdagen. Van kalkoen tot wild, van cranberries tot perzik. aar wat doet Nederland? Juist. Gourmetten. Vandaar dat Hugo iedere aflevering inspiratie brengt voor de lekkerste gourmet gerechten.

Vr 27 december 2019 | 14:36 Wild Arctic

Helemaal bovenaan onze planeet ligt een van de meest unieke leefgebieden, bewoond door enkele van de meest dodelijke en iconische diersoorten.

Vr 27 december 2019 | 11:15 Der Trapper aus dem Münsterland

Fritz Dieck aus Lienen im Münsterland hat einen Beruf mit extremem Seltenheitswert: Er ist professioneller Trapper in Kanada. Fritz Dieck lebt vom Fallenstellen. Seine Trapline – also das Jagdgebiet – umfasst 140.000 Hektar und liegt weitab der Zivilisation in British Columbia. Dort in der absoluten Wildnis leben er und seine Frau Gabriela als Selbstversorger in einer Holzhütte ohne Strom und fließend Wasser. Im Winter, wenn die Temperaturen bis zu minus 40 Grad erreichen, ist Trapping Season. Dieck ist dann jeden Tag mit dem Motorschlitten und auf Schneeschuhen unterwegs, um Fallen zu stellen und das erlegte Wild einzusammeln. Die Reporter Karin und Peter Wejdling haben den Abenteurer in Kanada besucht und seinen Trapperalltag kennengelernt.

Vr 27 december 2019 | 10:45 Freek in het wild

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Natuur- en avonturenserie met de Nederlandse bioloog Freek Vonk. Chimpansees volgen. Freek is in het tropisch regenwoud van Kibale National Park in Oeganda. Daar gaat hij een dag op pad met wilde chimpansees. Ook komt hij een kannibaal tegen.

Vr 27 december 2019 | 10:35 Freek in het wild

Seizoen 2 - Aflevering 17 - Natuur- en avonturenserie met de Nederlandse bioloog Freek Vonk. Slimme chimpansees. Freek is in het tropisch regenwoud van Kibale Nationaal Park in Oeganda. Hier gaat hij op zoek naar onze naaste familie: de chimpansee.

Vr 27 december 2019 | 10:24 Where the Wild Men are with Ben Fogle

Avonturier Ben Fogle ontmoet meer mensen die een leven in de meest afgelegen plekken op aarde.

Vr 27 december 2019 | 08:00 Where the Wild Men are with Ben Fogle

Avonturier Ben Fogle ontmoet meer mensen die een leven in de meest afgelegen plekken op aarde.

Do 26 december 2019 | 20:35 Wild Yellowstone: Fire And Ice,

De dieren die in Yellowstone in de Rocky Mountains wonen, gaan in de zomer het gevecht aan voor voedsel, en in de winter moeten ze de kou zien te overleven.

Do 26 december 2019 | 19:05 Grizzly bear cubs and me

Tweedelige BBC-reeks waarin de Schotse natuurfilmer Gordon Buchanan een Russisch project bezoekt waar jonge beren zonder moeder klaargestoomd worden om weer losgelaten te worden in het wild.

Do 26 december 2019 | 18:03 Wild Yellowstone: Fire And Ice,

De dieren die in Yellowstone in de Rocky Mountains wonen, gaan in de zomer het gevecht aan voor voedsel, en in de winter moeten ze de kou zien te overleven.

Do 26 december 2019 | 17:09 Wild Russia

Rusland ligt verspreid over 11 tijdzones en één en een half continent. Het blijft een van 's werelds grootste wildernissen, oogverblindend in zijn uitersten.

Do 26 december 2019 | 17:00 24Kitchen Gourmet Specials

Op 24Kitchen hebben we al jaren veel inspiratie voor heerlijke gerechten met de feestdagen. Van kalkoen tot wild, van cranberries tot perzik. aar wat doet Nederland? Juist. Gourmetten. Vandaar dat Hugo iedere aflevering inspiratie brengt voor de lekkerste gourmet gerechten.

Do 26 december 2019 | 16:17 Wild Russia: Earth's Last Great Wilderness

Rusland is het grootste land op aarde. Van woestijnen en steppen tot bossen en toendra's, Rusland is een land van grote contrasten waar zeer zeldzame dieren leven in deze laatste wildernis.

Do 26 december 2019 | 16:15 Wild Russia: Earth's Last Great Wilderness

Rusland is het grootste land op aarde. Van woestijnen en steppen tot bossen en toendra's, Rusland is een land van grote contrasten waar zeer zeldzame dieren leven in deze laatste wildernis.

Do 26 december 2019 | 15:25 Wild Yellowstone: Fire And Ice,

De dieren die in Yellowstone in de Rocky Mountains wonen, gaan in de zomer het gevecht aan voor voedsel, en in de winter moeten ze de kou zien te overleven.

Do 26 december 2019 | 14:35 Wild Arctic

Helemaal bovenaan onze planeet ligt een van de meest unieke leefgebieden, bewoond door enkele van de meest dodelijke en iconische diersoorten.

Do 26 december 2019 | 12:30 Secret Life of the Zoo

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Realityreeks over het leven achter de schermen van Chester Zoo, de populairste dierentuin van het Verenigd Koninkrijk. Ingelezen door Chris Dusauchoit. Tussen tijger Kirana en haar dochter Kasarna wil het de laatste tijd niet echt vlotten. In het wild zouden de twee al lang apart leven, maar in de dierentuin moeten ze het noodgedwongen doen met een beperkt territorium. Kirana beschouwt haar dochter meer en meer als een concurrente, zeker als het voedertijd is. JC is de stamvader bij de West-Afrikaanse mandrils, maar zijn zonen Ludo en Jarreth staan te trappelen om hem van de troon te stoten. Bij de kleine of rode panda's lijken relatieproblemen aan de oorzaak te liggen van het gewichtsverlies van het mannetje Jung.

Do 26 december 2019 | 10:45 Freek in het wild

Seizoen 2 - Aflevering 16 - Natuur- en avonturenserie met de Nederlandse bioloog Freek Vonk. Zalmentrek en vuur maken. Freek is aan de kust van British Columbia in Canada. Hier gaat hij op zoek naar een van de belangrijkste dieren van dat gebied, de zalm. Survivaltip: hoe maak je vuur, en hoe kampeer je 'beerveilig'?

Do 26 december 2019 | 09:55 Where the Wild Men are with Ben Fogle

Avonturier Ben Fogle ontmoet meer mensen die een leven in de meest afgelegen plekken op aarde.

Do 26 december 2019 | 09:55 Where the Wild Men are with Ben Fogle

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Ben Fogle bezoekt in het ijskoude noorden de 40-jarige Gaynor Leeper, voormalig communicatiemanager uit Londen die haar oude leven verruilde voor een bestaan tussen de sledehonden.

Do 26 december 2019 | 09:00 Where the Wild Men are with Ben Fogle

Avonturier Ben Fogle ontmoet meer mensen die een leven in de meest afgelegen plekken op aarde.

Do 26 december 2019 | 08:00 Where the Wild Men are with Ben Fogle

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Ben Fogle zoekt het stel Mike en Fran Turner op die hem verwelkomen in hun zelfgebouwde blokhut in Alaska. Hij ontdekt hoe ze zichzelf voorzien door het land te bewerken en dieren te vangen.

Do 26 december 2019 | 07:40 Aap, poot, pies

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Nederlandse jeugdserie. Aisia wil een huisdier, maar dat blijkt lastiger dan ze had gedacht. Luc vindt het onzin omdat er genoeg dieren om hen heen zijn, het lieveheersbeestje dat ze heeft gevonden vliegt weg, de hond, gespeeld door een voorbijkomend jongetje, is erg wild en zelfs de poes van Bart blijkt te krabben.

Do 26 december 2019 | 07:10 Where the Wild Men are with Ben Fogle

Avonturier Ben Fogle ontmoet meer mensen die een leven in de meest afgelegen plekken op aarde.

Do 26 december 2019 | 01:45 Arctic: Alone

Terwijl de meeste deelnemers kleinere, consistentere voedselbronnen najagen, heeft één overlever de kans op groter wild. Hij merkt echter snel dat hij de ongewenste aandacht van roofdieren trekt.

Do 26 december 2019 | 00:20 Secret Life of the Zoo

Seizoen 4 - Aflevering 2 - Realityreeks over het leven achter de schermen van Chester Zoo, de populairste dierentuin van het Verenigd Koninkrijk. Ingelezen door Chris Dusauchoit. Tussen tijger Kirana en haar dochter Kasarna wil het de laatste tijd niet echt vlotten. In het wild zouden de twee al lang apart leven, maar in de dierentuin moeten ze het noodgedwongen doen met een beperkt territorium. Kirana beschouwt haar dochter meer en meer als een concurrente, zeker als het voedertijd is. JC is de stamvader bij de West-Afrikaanse mandrils, maar zijn zonen Ludo en Jarreth staan te trappelen om hem van de troon te stoten. Bij de kleine of rode panda's lijken relatieproblemen aan de oorzaak te liggen van het gewichtsverlies van het mannetje Jung.

Wo 25 december 2019 | 21:25 Arctic: Alone

Terwijl de meeste deelnemers kleinere, consistentere voedselbronnen najagen, heeft één overlever de kans op groter wild. Hij merkt echter snel dat hij de ongewenste aandacht van roofdieren trekt.

Wo 25 december 2019 | 21:10 Grizzly bear cubs and me

Tweedelige BBC-reeks waarin de Schotse natuurfilmer Gordon Buchanan een Russisch project bezoekt waar jonge beren zonder moeder klaargestoomd worden om weer losgelaten te worden in het wild.

Wo 25 december 2019 | 21:00 Grizzly Bear Cubs and Me

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Britse natuurdocumentairereeks waarin de Schotse natuurfilmer Gordon Buchanan een Russisch project bezoekt waar jonge beren zonder moeder klaargestoomd worden om weer losgelaten te worden in het wild. De Russische familie Pazjetnov zorgt al 30 jaar lang voor de vele babygrizzlyberen die hun moeder kwijtraken wanneer hun habitat verstoord wordt. Ze hebben in die tijd al meer dan 200 welpjes opnieuw in het wild vrijgelaten en Gordon Buchanan wil uitzoeken hoe de familie te werk gaat. Maak kennis met de jonge diertjes die respectievelijk in een container in Moskou en in een doos in Sint-Petersburg werden achtergelaten. Samen met de Pazjetnovs helpt Gordon de welpjes weer klaar te stomen voor een leven in het wild.

Wo 25 december 2019 | 18:46 Madagascar IMDb: 6.9

25/12/19 - IMDB * 6.9 - Animatiefilm, Amerikaanse animatiefilm. Een zebra uit de New Yorkse dierentuin wil terug naar de wildernis en ontsnapt. Zijn vrienden een leeuw, een giraf en een nijlpaard gaan achter hem aan. Ze worden op een boot gezet en stranden per ongeluk op het eiland Madagaskar. Daar maken ze kennis met een kolonie lemuren, onder leiding van King Julien XIII, die hen verwelkomt. Er ontstaan echter een aantal problemen op het eiland, zoals wanneer Alex de leeuw voor het eerst in zijn leven echte honger krijgt en de New...

Amerikaanse animatiefilm. Een zebra uit de New Yorkse dierentuin wil terug naar de wildernis en ontsnapt. Zijn vrienden - een leeuw, een giraf en een nijlpaard - gaan achter hem aan. Ze worden op een boot gezet en stranden per ongeluk op het eiland Madagaskar. Daar maken ze kennis met een kolonie lemuren, onder leiding van King Julien XIII, die hen verwelkomt. Er ontstaan echter een aantal problemen op het eiland, zoals wanneer Alex de leeuw voor het eerst in zijn leven echte honger krijgt en de New Yorkers geen flauw idee hebben hoe ze in het wild moeten overleven...

Wo 25 december 2019 | 18:30 Where the Wild Men are with Ben Fogle

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Ben gaat naar Frans-Polynesië in de Stille Oceaan, op bezoek bij de Britse emigrant Rick en z'n vriendin Jasna, die een nomadisch bestaan leiden op hun jacht. Ze zeilen de hele eilandengroep, die inmiddels hun thuis is geworden, rond.

Wo 25 december 2019 | 18:30 Where the Wild Men are with Ben Fogle

Avonturier Ben Fogle ontmoet meer mensen die een leven in de meest afgelegen plekken op aarde.

Wo 25 december 2019 | 17:35 Where the Wild Men are with Ben Fogle

Avonturier Ben Fogle ontmoet meer mensen die een leven in de meest afgelegen plekken op aarde.

Wo 25 december 2019 | 17:35 Where the Wild Men are with Ben Fogle

Seizoen 3 - Aflevering 7 - Ben moet diep de Appalachen van Oost-Amerika in om de 25-jarige Justin Burke te ontmoeten, die z'n bevoorrechte leventje verruilde voor de wildernis.

Wo 25 december 2019 | 17:12 Wild Russia

Rusland ligt verspreid over 11 tijdzones en één en een half continent. Het blijft een van 's werelds grootste wildernissen, oogverblindend in zijn uitersten.

Wo 25 december 2019 | 17:00 24Kitchen Gourmet Specials

Op 24Kitchen hebben we al jaren veel inspiratie voor heerlijke gerechten met de feestdagen. Van kalkoen tot wild, van cranberries tot perzik. aar wat doet Nederland? Juist. Gourmetten. Vandaar dat Hugo iedere aflevering inspiratie brengt voor de lekkerste gourmet gerechten.

Wo 25 december 2019 | 16:40 Where the Wild Men are with Ben Fogle

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Ben ontmoet in Australië de 61-jarige Barbara Walker, een weduwe die al 8 jaar lang ver weg van andere mensen woont.

Wo 25 december 2019 | 16:40 Where the Wild Men are with Ben Fogle

Avonturier Ben Fogle ontmoet meer mensen die een leven in de meest afgelegen plekken op aarde.

Wo 25 december 2019 | 16:20 Wild Russia: Earth's Last Great Wilderness

Rusland is het grootste land op aarde. Van woestijnen en steppen tot bossen en toendra's, Rusland is een land van grote contrasten waar zeer zeldzame dieren leven in deze laatste wildernis.

Wo 25 december 2019 | 15:55 Where the Wild Men are with Ben Fogle

Avonturier Ben Fogle ontmoet meer mensen die een leven in de meest afgelegen plekken op aarde.

Wo 25 december 2019 | 15:55 Where the Wild Men are with Ben Fogle

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Ben gaat inZuidoost-Azië op bezoek bij de 31-jarige Jon Watkinson, die z'n carrière in de financiële sector opgaf en omruilde voor een leven in een bamboe-hut die hij zelf bouwde op een afgelegen eiland in de Mekong in Laos.

Wo 25 december 2019 | 15:28 Russia's Wild Sea

De Zee van Okhotsk ligt tussen Kamchatka en Hokkaido: de laatste ongerepte oceaan op aarde.

Wo 25 december 2019 | 14:55 Where the Wild Men are with Ben Fogle

Avonturier Ben Fogle ontmoet meer mensen die een leven in de meest afgelegen plekken op aarde.

Wo 25 december 2019 | 14:55 Where the Wild Men are with Ben Fogle

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Ben Fogle bezoekt in het ijskoude noorden de 40-jarige Gaynor Leeper, voormalig communicatiemanager uit Londen die haar oude leven verruilde voor een bestaan tussen de sledehonden.

Wo 25 december 2019 | 14:38 Wild Arctic

Helemaal bovenaan onze planeet ligt een van de meest unieke leefgebieden, bewoond door enkele van de meest dodelijke en iconische diersoorten.

Wo 25 december 2019 | 14:00 Where the Wild Men are with Ben Fogle

Avonturier Ben Fogle ontmoet meer mensen die een leven in de meest afgelegen plekken op aarde.

Wo 25 december 2019 | 14:00 Where the Wild Men are with Ben Fogle

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Ben Fogle bezoekt de 72-jarige tweeling Bill en Bob Stone, vrijbuiters in de canyon die op een afgelegen plek in het hart van het wilde westen wonen. Hij gaat met hen vee hoeden, rotsklimmen en in een grot slapen.

Wo 25 december 2019 | 13:46 Wild Islands

De Britse overzeese gebieden liggen verspreid over alle 7 zeeën en strekken zich uit van de tropen tot de Zuidpool. Het zijn een aantal van de meest afgelegen plaatsen op aarde. In twee programma’s van een uur verkennen we de natuurlijke rijkdom van het leven op plaatsen zo ver weg, dat maar weinige het ooit hebben bezocht.

Wo 25 december 2019 | 13:00 Where the Wild Men are with Ben Fogle

Avonturier Ben Fogle ontmoet meer mensen die een leven in de meest afgelegen plekken op aarde.

Wo 25 december 2019 | 13:00 Where the Wild Men are with Ben Fogle

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Ben Fogle zoekt het stel Mike en Fran Turner op die hem verwelkomen in hun zelfgebouwde blokhut in Alaska. Hij ontdekt hoe ze zichzelf voorzien door het land te bewerken en dieren te vangen.

Wo 25 december 2019 | 12:54 Wild Islands

De Britse overzeese gebieden liggen verspreid over alle 7 zeeën en strekken zich uit van de tropen tot de Zuidpool. Het zijn een aantal van de meest afgelegen plaatsen op aarde. In twee programma’s van een uur verkennen we de natuurlijke rijkdom van het leven op plaatsen zo ver weg, dat maar weinige het ooit hebben bezocht.

Wo 25 december 2019 | 12:00 Where the Wild Men are with Ben Fogle

Avonturier Ben Fogle ontmoet meer mensen die een leven in de meest afgelegen plekken op aarde.

Wo 25 december 2019 | 12:00 Where the Wild Men are with Ben Fogle

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Avonturier Ben Fogle gaat naar Afrika en de zandduinen van de woestijn in Namibië. Hij verblijft bij de 50-jarige Gideon David en z'n jonge gezin in het grootste natuurgebied van het continent.

Wo 25 december 2019 | 10:55 24Kitchen Gourmet Specials

Op 24Kitchen hebben we al jaren veel inspiratie voor heerlijke gerechten met de feestdagen. Van kalkoen tot wild, van cranberries tot perzik. aar wat doet Nederland? Juist. Gourmetten. Vandaar dat Hugo iedere aflevering inspiratie brengt voor de lekkerste gourmet gerechten.

Wo 25 december 2019 | 10:50 Freek in het wild

Seizoen 2 - Aflevering 15 - Natuur- en avonturenserie met de Nederlandse bioloog Freek Vonk. Zwarte beren in de achtertuin. Freek is aan de kust van British Columbia in Canada op zoek naar een grote beer die niet bang is voor mensen: de zwarte beer. Dat is een stuk lastiger dan gedacht.

Wo 25 december 2019 | 08:10 Wild France With Ray Mears

Ray Mears ontdekt de dramatische landschappen van Frankrijk. Tijdens zijn reis door de bergen, langs de kust, door de bossen, langs de rivieren en wetlands verkent hij de fauna en flora en verdiept hij zich in de geheimen van het landschap.

Di 24 december 2019 | 20:40 Wild Year: Siberia

Wild Year: Siberia: Alleen de meest geharde wezens zijn in staat om in Siberië te leven. In de enorme, kale toendra moeten deze dieren vechten om te overleven.

Di 24 december 2019 | 20:15 Seven Worlds, One Planet

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Natuurdocumentairereeks over de natuurlijke diversiteit van de zeven continenten. Asia. Azië, het meeste gevarieerde en extreme continent, strekt zich uit van de noordpoolcirkel tot de evenaar. Walrussen komen in groten getale samen in het ijskoude noorden en op de afgelegen Russische vulkanen vind je bruine beren. Dit is een wereld van zeldzame dieren, van op yeti lijkende apen in de bergwouden van China tot het meest bizarre roofdier in de schroeiend hete woestijnen van Iran. Azië is het grootste continent, maar toch lijkt er niet genoeg plaats te zijn voor dieren in het wild. Enkel diep in het oerwoud vinden de laatste Sumatraanse neushoorns een thuis.

Di 24 december 2019 | 20:05 Wild Australia

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Wild Australia - Part 1: Australië heeft een van de grootste en extreemste wildernissen ter wereld. De Aboriginals wisten hier te overleven door van de natuur te leren.

Di 24 december 2019 | 19:48 TOP 2000 pick-up tour

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Muziekmagazine over de verhalen van bekende en onbekende Nederlanders bij hun favoriete plaat uit de Top 2000. 'Strong', London Grammar. NPO Radio 2-dj Ruud de Wild gaat met de blauwe pick-up langs bij zangeres Roxeanne Hazes om te praten over de radicale omslag in haar leven en loopbaan die nr. 570 uit de Top 2000, 'Strong' van London Grammar, teweeg bracht.

Di 24 december 2019 | 19:45 NG Wild series 1

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Search For King Cobra: Ze zijn meer dan vier meter lang en alle bosbewoners zijn bang voor ze, maar er is maar weinig bekend over de zeer giftige slangen van India.

Di 24 december 2019 | 18:55 Wild Winter

Wild Winter: Het is winter; voor dieren groot en klein het meest meedogenloze seizoen. Sommige klampen zich vast aan het leven, andere zien kansen op het ijs.

Di 24 december 2019 | 18:05 Wild Year: Siberia

Wild Year: Siberia: Alleen de meest geharde wezens zijn in staat om in Siberië te leven. In de enorme, kale toendra moeten deze dieren vechten om te overleven.

Di 24 december 2019 | 17:10 Wild Russia: Earth's Last Great Wilderness

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Kamchatka: Actieve vulkanen vormen het landschap van het schiereiland Kamtsjatka, waar arenden en beren genieten van de rijkdom van het Koerilenmeer.

Di 24 december 2019 | 16:20 Wild Russia: Earth's Last Great Wilderness

Rusland is het grootste land op aarde. Van woestijnen en steppen tot bossen en toendra's, Rusland is een land van grote contrasten waar zeer zeldzame dieren leven in deze laatste wildernis.

Di 24 december 2019 | 16:17 Wild Russia: Earth's Last Great Wilderness

Rusland is het grootste land op aarde. Van woestijnen en steppen tot bossen en toendra's, Rusland is een land van grote contrasten waar zeer zeldzame dieren leven in deze laatste wildernis.

Di 24 december 2019 | 15:27 Russia's Wild Sea

De Zee van Okhotsk ligt tussen Kamchatka en Hokkaido: de laatste ongerepte oceaan op aarde.

Di 24 december 2019 | 10:50 Freek in het wild

Seizoen 2 - Aflevering 14 - Natuur- en avonturenserie met de Nederlandse bioloog Freek Vonk. Grizzly beren zoeken. Aan de kust van British Columbia in Canada leeft één van de grootste landroofdieren van de wereld: de grizzlybeer. Dit dier is groot, heeft enorme klauwen, is heel snel, kan klimmen én zwemmen.

Ma 23 december 2019 | 23:10 Animal Fight Club

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Leopards, Wild Boars, Pistol Shrimp: In het ijskoude Siberië zijn steenarenden genoodzaakt voor hun voedsel te vechten en zijn luipaarden in de Serengeti elkaars concurrenten.

Ma 23 december 2019 | 17:35 Freek in het wild

Seizoen 2 - Aflevering 13 - Natuur- en avonturenserie met de Nederlandse bioloog Freek Vonk. Blauwe haaien. Waarom zijn haaien goeie jagers? Hebben ze een radar? En kan je haaien hypnotiseren? Freek geeft antwoord op deze vragen als hij voor de Zuid-Afrikaanse kust op zoek gaat naar blauwe haaien.

Ma 23 december 2019 | 16:15 Wild Russia: Earth's Last Great Wilderness

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Kamchatka: Ring of Fire: Kamtsjatka, een afgelegen toevluchtsoord voor wilde dieren in het verre oosten van Rusland. Hier doen dieren hun best te overleven en niet dood te vriezen in deze ongerepte wildernis

Ma 23 december 2019 | 15:25 Born Wild

Born Wild: Jonge dieren...grote ogen, zachte vacht en dunne veren. Ontdek ongelooflijke overlevingsverhalen van de band tussen moeder en haar nakomelingen.

Ma 23 december 2019 | 14:30 Wild Alaska

Wild Alaska: De woeste kust van de grootste staat van Amerika biedt een thuis aan talloze diersoorten. Na de winter profiteren ze van de lange dagen.

Zo 22 december 2019 | 21:15 Wild Mongolia: Land of Extremes

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Kingdom Above The Clouds: Het Altai-gebergte in Mongolië is het leefgebied van enkele van de meest iconische en ongrijpbare dieren ter wereld.

Zo 22 december 2019 | 18:45 Wild Mongolia: Land of Extremes

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Kingdom Above The Clouds: Het Altai-gebergte in Mongolië is het leefgebied van enkele van de meest iconische en ongrijpbare dieren ter wereld.

Zo 22 december 2019 | 17:05 Wild Nordic

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Creatures of The Taiga: The creatures of the taiga find their homes deep within Scandinavia's ancient forests and this fall season will be the ultimate test of survival.

Zo 22 december 2019 | 16:40 Freek in het wild

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Natuur- en avonturenserie met de Nederlandse bioloog Freek Vonk. Lopende tank en kelphaai. Freek is in Kariega in Zuid-Afrika en komt daar een lopende tank tegen. Voor de kust van Simons Town in Zuid-Afrika gaat hij onder water op zoek naar een mysterieuze oerhaai in de kelpwouden.

Zo 22 december 2019 | 16:10 Wild Nordic

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Mystic Waters: From Finland's far north, wild Viking Rivers inspire explorers from across the globe, from daring ice-skaters to naked ice-swimmers.

Zo 22 december 2019 | 15:20 Wild Nordic

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Land of Ice And Snow: The Top of the World uncovers a vast frozen wilderness marked by unique artic wildlife, age-old traditions and a battle against the harshest winters.

Zo 22 december 2019 | 15:15 24Kitchen Gourmet Specials

Op 24Kitchen hebben we al jaren veel inspiratie voor heerlijke gerechten met de feestdagen. Van kalkoen tot wild, van cranberries tot perzik. aar wat doet Nederland? Juist. Gourmetten. Vandaar dat Hugo iedere aflevering inspiratie brengt voor de lekkerste gourmet gerechten.

Zo 22 december 2019 | 14:30 Wild Nordic

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Kingdom In The Sky: De Scandinavische bergen: bedekt met sneeuw, winderig, onherbergzaam en wild. Deze toendra is een thuis voor eeuwenoude diersoorten als de muskusos, poolvos en rendieren.

Zo 22 december 2019 | 13:40 Wild Nordic

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Viking Coast: Aan de Noorse kustlijn vind je enorme fjorden, torenhoge bergen en avontuurlijke onderzoekers. Het is een prachtige combinatie van eeuwenoude cultuur en moderne wildernis.

Zo 22 december 2019 | 12:25 Der Süden der Toskana

Die Toskana mit ihrer malerischen Landschaft, den weltbekannten Städten und ihren Bewohnern ist zweifelsohne eine der Sehnsuchtsregionen Europas. Weitab der touristischen Zentren wie Florenz und Pisa sowie der Weinbauregionen im Chianti gibt es noch unbekannte Flecken im Süden der Toskana, wo vieles noch authentisch und wild ist und die Menschen ihren Eigensinn pflegen. Dort bildet eine faszinierende Umgebung die Bühne für Menschen, die mit italienischer Lebensfreude ihre Geschichte erzählen. Zu ihnen zählt Alessandro Zampieri, einer der letzten Cowboys im Wilden Westen Italiens, ebenso wie Paolo Fanciulli, der ausrangierte, kunstvoll verzierte Marmorblöcke vor der Küste versenkt, um damit den Schleppnetzfischern das Leben schwer zu machen. Silvia Marini und Saskia Stoeckelmann, die als erfolgreiches Damenteam an der bekanntesten Oldimer-Rallye der Welt, der Mille Miglia, teilnehmen, gehören ebenfalls dazu. Im Zentr

Zo 22 december 2019 | 10:20 All The Wild Horses

Sportdocumentaire

Zo 22 december 2019 | 10:20 All The Wild Horses

1000 km door de woestijn op wilde paarden: wat drijft de deelnemers van de Mongol Derby? Deze aangrijpende film over de beroemde en beruchte paardenrace in Mongolie heeft de afgelopen jaren meer dan 15 prijzen gewonnen. Ze vertelt het verhaal van de langste en gevaarlijkste paardenrace ter wereld: 1000 km door de Mongoolse woestijn op inheemse wilde paarden. Gevaar loert aan alle kanten: wolven, blikseminslagen, de deelnemers zijn hun leven niet zeker. Wat drijft mensen om aan deze race deel te nemen? In deze adembenemende docu reist regisseur Ivo Marloh mee en leert hij de ruiters kennen. Stuk voor stuk fascinerende verhalen in een tocht die levens verandert.

Zo 22 december 2019 | 02:05 South Park

Seizoen 11 - Aflevering 13 - Guitar Queer-O : Stan en Kyle zijn helemaal wild van Guitar Hero. Maar het feit dat Stan veel beter is in het spel beschadigt zijn vriendschap met Kyle.

Za 21 december 2019 | 22:40 Paul IMDb: 7.0

21/12/19 - IMDB * 7.0 - Komische avonturenfilm, Paul is een knetter gekke Britse en Amerikaanse komedie en sciencefictionfilm uit het jaar 2011. Met Simon Pegg en Nick Frost in de hoofdrol. De stem van Paul wordt verzorgd door Seth Rogen. Graeme Willy en Clive Gollings zijn twee Britse nerds die na lang sparen eindelijk een road trip door Amerika maken. De uitgestippelde route gaat langs alle beroemde plekken waar zich 'buitenaardse' dingen hebben afgespeeld: van de mysterieuze 'UFO hangar' Area 51 tot de stad Roswell, waar in 1947 vliegende...

Paul is een knetter gekke Britse en Amerikaanse komedie- en sciencefictionfilm uit het jaar 2011. Met Simon Pegg en Nick Frost in de hoofdrol. De stem van Paul wordt verzorgd door Seth Rogen. Graeme Willy en Clive Gollings zijn twee Britse nerds die na lang sparen eindelijk een road trip door Amerika maken. De uitgestippelde route gaat langs alle beroemde plekken waar zich 'buitenaardse' dingen hebben afgespeeld: van de mysterieuze 'UFO-hangar' Area 51 tot de stad Roswell, waar in 1947 vliegende schotels gesignaleerd werden. Een wild avontuur is echter onvermijdelijk wanneer het duo langs de kant van de weg het ruimtemannetje Paul tegen het lijf loopt. Paul is ontsnapt uit een militaire basis en vraagt Graeme en Clive om hulp. Kunnen zij Paul terug naar zijn moederschip brengen voordat een drietal koelbloedige FBI-agenten hem kan oppakken..? Simon Pegg en Nick Frost spelen de hoofdrollen in Paul. Ook schreven zij samen het scenario van de film. Eerder waren Pegg en Frost samen te zien in komedies als Shaun of the Dead (2004) en Hot Fuzz (2007). Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/paul

Za 21 december 2019 | 21:20 India's Wild Edens

India's Wild Edens: India is een land met opvallende contrasten. Binnen de grenzen vinden we verzengende woestijnen, weelderige bossen en hoge, besneeuwde bergen.

Za 21 december 2019 | 20:30 The Change-Up IMDb: 6.3

21/12/19 - IMDB * 6.3 - Komedie, The Change Up is een Amerikaanse komedie uit het jaar 2011. Met in de hoofdrol onder andere Jason Bateman, Ryan Reynolds en Olivia Wilde. Beste vrienden Dave en Mitch leiden een totaal verschillend leven. Mitch is een vrijgezelle, werkloze acteur die constant dames versiert, terwijl Dave een getrouwde, overwerkte advocaat is die thuis wordt omringd door poepluiers. Beiden zijn jaloers op de ander. Dave zou wel weer willen genieten van het vrijgezellenbestaan en Mitch mist de warmte van een...

The Change-Up is een Amerikaanse komedie uit het jaar 2011. Met in de hoofdrol onder andere Jason Bateman, Ryan Reynolds en Olivia Wilde. Beste vrienden Dave en Mitch leiden een totaal verschillend leven. Mitch is een vrijgezelle, werkloze acteur die constant dames versiert, terwijl Dave een getrouwde, overwerkte advocaat is die thuis wordt omringd door poepluiers. Beiden zijn jaloers op de ander. Dave zou wel weer willen genieten van het vrijgezellenbestaan en Mitch mist de warmte van een gezin. Nadat ze dit tijdens een wild avondje stappen met elkaar bespreken, staat hen de volgende ochtend een verrassing te wachten. Ze zijn op wonderbaarlijke wijze van lichaam verwisseld. Dit leidt tot gecompliceerde situaties waarbij ze zich in allerlei bochten moeten wringen om te voorkomen dat ze elkaars leven volledig verwoesten. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-change-up

Za 21 december 2019 | 18:45 India's Wild Edens

India's Wild Edens: India is een land met opvallende contrasten. Binnen de grenzen vinden we verzengende woestijnen, weelderige bossen en hoge, besneeuwde bergen.

Za 21 december 2019 | 18:00 Wild Sri Lanka

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Land Of Lakes: Wat wild betreft zijn de vlaktes van Sri Lanka minstens zo spectaculair als de Afrikaanse Serengeti. Het leven verandert er voortdurend.

Za 21 december 2019 | 16:15 Wild Year: Siberia

Wild Year: Siberia: Alleen de meest geharde wezens zijn in staat om in Siberië te leven. In de enorme, kale toendra moeten deze dieren vechten om te overleven.

Za 21 december 2019 | 02:50 Der Süden der Toskana

Die Toskana mit ihrer malerischen Landschaft, den weltbekannten Städten und ihren Bewohnern ist zweifelsohne eine der Sehnsuchtsregionen Europas. Weitab der touristischen Zentren wie Florenz und Pisa sowie der Weinbauregionen im Chianti gibt es noch unbekannte Flecken im Süden der Toskana, wo vieles noch authentisch und wild ist und die Menschen ihren Eigensinn pflegen. Dort bildet eine faszinierende Umgebung die Bühne für Menschen, die mit italienischer Lebensfreude ihre Geschichte erzählen. Zu ihnen zählt Alessandro Zampieri, einer der letzten Cowboys im Wilden Westen Italiens, ebenso wie Paolo Fanciulli, der ausrangierte, kunstvoll verzierte Marmorblöcke vor der Küste versenkt, um damit den Schleppnetzfischern das Leben schwer zu machen. Silvia Marini und Saskia Stoeckelmann, die als erfolgreiches Damenteam an der bekanntesten Oldimer-Rallye der Welt, der Mille Miglia, teilnehmen, gehören ebenfalls dazu. Im Zentr

Za 21 december 2019 | 02:20 Seven Worlds, One Planet

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Europe: David Attenborough looks at the wildlife of Europe, a crowded continent hiding the most surprising animals in pockets of wilderness. Gibraltar Nature Reserve is home to Europe's only wild population of primates, with its Barbary macaques living a life of kidnapping and high drama, while in the cemeteries of Vienna graverobbing European hamsters do battle with one another. Italian mountain villages are the hunting grounds for rarely seen wolves, and lynx lurk in the forests of Spain.

Za 21 december 2019 | 00:30 Alaska: Surviving the Last Frontier

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Back From the Wild: Na met veel moeite temperaturen onder nul, sneeuwstormen, beren en de bevroren rivieren van Alaska overleeft te hebben, komen de deelnemers bijeen voor een speciale reünie.

Vr 20 december 2019 | 19:35 Wild Reversions 2014

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Puma: Lion Of The Andes: Slechts ongeveer 500 Siberische tijgers, een van de grootste katten ter wereld, leven nog ??in het wild. Zonder menselijke tussenkomst om deze dieren te beschermen tegen veranderende weersomstandigheden, stroperij en leefgebieden die worden aangetast door de mens, is de kans groot dat ze gedurende ons leven nog uitsterven. Reis mee met een Russisch-Amerikaans wetenschappelijk team dat de natuurlijke historie en het gedrag van de Siberische tijger in zijn natuurlijke omgeving documenteert.

Vr 20 december 2019 | 17:40 Freek in het wild

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Natuur- en avonturenserie met de Nederlandse bioloog Freek Vonk. Leeuwin verdoven. Freek is in Kariega, Zuid-Afrika. Een leewin heeft een medisch onderzoek nodig. Freek helpt de dierenarts en laat ineens ook zien hoe een troep leeuwen in elkaar zit.

Vr 20 december 2019 | 17:05 Wild Japan: Snow Monkeys

Wild Japan: Snow Monkeys: In de besneeuwde bergen van Japan woont Hiro, een jonge sneeuwaap die dankzij zijn charmante persoonlijkheid een opmerkelijke vriendschap sluit.

Vr 20 december 2019 | 11:55 Wild Reversions 2014

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Puma: Lion Of The Andes: Slechts ongeveer 500 Siberische tijgers, een van de grootste katten ter wereld, leven nog ??in het wild. Zonder menselijke tussenkomst om deze dieren te beschermen tegen veranderende weersomstandigheden, stroperij en leefgebieden die worden aangetast door de mens, is de kans groot dat ze gedurende ons leven nog uitsterven. Reis mee met een Russisch-Amerikaans wetenschappelijk team dat de natuurlijke historie en het gedrag van de Siberische tijger in zijn natuurlijke omgeving documenteert.

Vr 20 december 2019 | 00:00 Wild West: America's Great Frontier

A journey along America's West coast. The programme examines how the landscape is shaped by the Pacific Ocean as well as powerful forces beneath ground, particularly along the San Andreas Fault. The programme also visits the warm and sheltered waters of the Sea of Cortez, where animals including blue whales gather, and discovers how a small community in America's westernmost point have a unique relationship with grey whales.

Do 19 december 2019 | 21:35 All The Wild Horses

Sportdocumentaire

Do 19 december 2019 | 18:53 24Kitchen Gourmet Specials

Op 24Kitchen hebben we al jaren veel inspiratie voor heerlijke gerechten met de feestdagen. Van kalkoen tot wild, van cranberries tot perzik. aar wat doet Nederland? Juist. Gourmetten. Vandaar dat Hugo iedere aflevering inspiratie brengt voor de lekkerste gourmet gerechten.

Do 19 december 2019 | 17:40 Freek in het wild

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Natuur- en avonturenserie met de Nederlandse bioloog Freek Vonk. Tandi de neushoorn. In Kariega in Zuid-Afrika leeft Tandi, een neushoornvrouwtje dat een aanval van stropers heeft overleefd. Freek legt uit waarom stropers achter de hoorn van de neushoorn aanzitten.

Do 19 december 2019 | 17:10 Wild Russia: Earth's Last Great Wilderness

Seizoen 2 - Aflevering 4 - The Hidden Kingdom: In het verre oosten van Rusland strekken boreale wouden zich uit in het noorden en gematigde regenwouden in het zuiden. Hier vinden diersoorten nog een unieke, ongerepte wildernis.

Do 19 december 2019 | 11:30 Märkte - Im Bauch von …

Der Münchner Viktualienmarkt gilt als die "Gute Stube" der bayerischen Landeshauptstadt. Von Gourmet-Käse, über den ersten Frühlingshonig bis hin zum frischen Wild im Herbst: Auf diesem Markt zeigt sich die Liebe der Münchner zu deftigem Essen und zur Behaglichkeit. Der Viktualienmarkt vermittelt das heimatliche Gefühl der reichhaltigen bayerischen Esskultur. Um die 100 Stände lassen die Herzen der Gourmets höher schlagen. Vor 200 Jahren noch galt der Viktualienmarkt als Handelsort für Agrarerzeugnisse. Mittlerweile tummeln sich hier die Feinschmecker, Marktbesucher und Touristen. Ein besonderes Highlight ist der Biergarten. In festgelegtem Wechsel wird von den historischen Brauereien das "beste Bier der Welt" ausgeschenkt.

Wo 18 december 2019 | 21:00 Wild Botswana

Wild Botswana, 1: Botswana is een land van uitersten met ontelbare iconische werelden gevormd door machtige krachten. Elke omgeving legt aan diersoorten zijn eigen regels en uitdagingen op.

Wo 18 december 2019 | 17:40 Freek in het wild

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Natuur- en avonturenserie met de Nederlandse bioloog Freek Vonk. Verdoofde olifant. Freek helpt de dierenarts als de leidster van de olifantenkudde een medisch onderzoek krijgt.

Wo 18 december 2019 | 16:15 Wild Arctic

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Desert of Ice: Bovenaan onze planeet ligt de Arctische toendra. Het sombere terrein van de toendra herbergt fascinerende dieren, elk met unieke eigenschappen.

Wo 18 december 2019 | 15:50 Trauminseln

Sanft und wild, üppig und karg - Korsika ist eine Herausforderung für jeden Radfahrer und vielleicht Europas letztes echtes Abenteuer. Die Insel bietet eine ursprüngliche Landschaft mit schneebedeckten Berggipfeln, blendend weißen Sandstränden, wilder Vegetation und rotbraunen Felsen. Zwei sehr unterschiedliche Rad-Guides präsentieren ihre Lieblingsstrecken und Lieblingsorte. Knapp 100 Kilometer und 2.300 Höhenmeter legt die Hotelfachfrau Clémence Raffi auf ihrer Tour durch den Süden der gebirgigen Insel zurück. Vom Touristenzentrum Porto-Vecchio fährt sie über das malerische Bergdorf Zonza bis zum Cocoon Village in l'Ospédale, wo sie eine ungewöhnliche Nacht in einer außergewöhnlichen Unterkunft erwartet. Wie kleine Nester hängen in diesem Dorf Kugeln an den Felsen: Camping der Luxusklasse, auch Glamping genannt. Der ehemalige Rennradprofi Dominique Bozzi, der einzige Korse, der jemals die Tour de France mitgefahren ist, gilt auf der Insel als lebende Legende. Heute trainiert

Wo 18 december 2019 | 12:50 Wild Islands

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Unseen Islands: Atlantic Arks: Vleesetende lijsters, schildpadden met extreem goede navigatievaardigheden en unieke zeevogels zijn te vinden in de Britse overzeese gebieden.

Wo 18 december 2019 | 01:30 Natuur Op Z: Wild Japan

Driedelige natuurdocumentaire over Japan. De eilandstaat is een van de drukste en modernste landen op aarde. Het land kent een grote verscheidenheid aan landschappen en er leven veel verschillende diersoorten. Elke aflevering wordt ingezoomd op een ander deel van Japan. Van de witte bergtoppen in het hoge noorden via de beboste bergen op de centraal gelegen eilanden naar de subtropische zuidelijke eilanden met hun koraalriffen en mangroven.

Wo 18 december 2019 | 00:30 Natuur Op Z: Wild Japan

Driedelige natuurdocumentaire over Japan. De eilandstaat is een van de drukste en modernste landen op aarde. Het land kent een grote verscheidenheid aan landschappen en er leven veel verschillende diersoorten. Elke aflevering wordt ingezoomd op een ander deel van Japan. Van de witte bergtoppen in het hoge noorden via de beboste bergen op de centraal gelegen eilanden naar de subtropische zuidelijke eilanden met hun koraalriffen en mangroven.

Di 17 december 2019 | 23:30 Natuur Op Z: Wild Japan

Driedelige natuurdocumentaire over Japan. De eilandstaat is een van de drukste en modernste landen op aarde. Het land kent een grote verscheidenheid aan landschappen en er leven veel verschillende diersoorten. Elke aflevering wordt ingezoomd op een ander deel van Japan. Van de witte bergtoppen in het hoge noorden via de beboste bergen op de centraal gelegen eilanden naar de subtropische zuidelijke eilanden met hun koraalriffen en mangroven.

Di 17 december 2019 | 21:15 Stranger Than Nature Compilations

Seizoen 1 - Aflevering 8 - The Elk Files: Big, strong elk are dropping down dead or are left parlayzed in the wild Wyoming countryside by the hundreds. The only clue in this distressing mystery is orange blobs of urine on the ground. Could the strange color of the urine point to the cause of the elks' death and illness?

Di 17 december 2019 | 17:40 Freek in het wild

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Natuur- en avonturenserie met de Nederlandse bioloog Freek Vonk. Leeuwenjacht. Op zoek naar leeuwen komt Freek een jagende leeuwin tegen. Survivaltip: wat doe je als je te voet een groep leeuwen tegenkomt? Freek legt het uit.

Di 17 december 2019 | 17:00 Wild Russia: Earth's Last Great Wilderness

Seizoen 2 - Aflevering 2 - East of Eden: Het Baikalmeer en de oostelijke delta van de Kaspische Zee vormen een schatkamer van biodiversiteit en vreemde, raadselachtige wezens. Hier worden Ruslands diepte geheimen onthuld.

Di 17 december 2019 | 15:50 Trauminseln

Irland - die grüne Insel im Atlantik ist ein Land voller Mystik und faszinierender Landschaften. Ganz unterschiedliche, aber leidenschaftliche Radfahrer zeigen ihre Lieblingsstrecken und Lieblingsorte. Mit dem Journalisten und Musiker Mark Graham geht es nach Galway, die Universitätsstadt gehört zu den reizvollsten Städten Irlands. Auf dem Wild Atlantic Way, der mit 2.600 Kilometern längsten befestigten Küstenstraße der Welt. Bezaubernde kleine Orte, die sich an die Küste schmiegen, und uralte Monumente, deren Ursprung sich im Nebel der Zeit verliert, säumen den Weg. Mark Graham radelt durch das ursprüngliche Doolough Valley, entlang Irlands einzigem Fjord Killary Harbour, zum traumhaften Glassilaun Beach, vorbei am Märchenschloss Kylemore Abbey. Der Weg ist das Ziel. Als Restaurator mit einer Vorliebe für alte Fahrräder ist Marty Mannering immer auf der Suche nach neuen Fundstücken. Seine Reise f

Di 10 december 2019 | 00:21 Grey's Anatomy

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie. Where the wild things are. Zes weken zijn verstreken sinds Derek en Meredith hun relatie hebben beëindigd. Derek gaat nog altijd uit met Rose terwijl Meredith, Alex, Izzie en Cristina verwikkeld zitten in een wedstrijd waarbij Bailey de knoop doorhakt. Ondertussen trachten George en Lexie zich aan te passen aan hun nieuwe, armzalige appartement. Callie vindt ondertussen een goede vriendin in de aartsvijand van Christina, Erica Hahn.

Ma 9 december 2019 | 18:34 Grey's Anatomy

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Amerikaanse dramaserie. Where the wild things are. Zes weken zijn verstreken sinds Derek en Meredith hun relatie hebben beëindigd. Derek gaat nog altijd uit met Rose terwijl Meredith, Alex, Izzie en Cristina verwikkeld zitten in een wedstrijd waarbij Bailey de knoop doorhakt. Ondertussen trachten George en Lexie zich aan te passen aan hun nieuwe, armzalige appartement. Callie vindt ondertussen een goede vriendin in de aartsvijand van Christina, Erica Hahn.

Wo 27 november 2019 | 22:40 Daddy's Home - Ein Vater zu viel

27/11/19 - Überaus witziger Komödien Hit um den Kampf zweier grundverschiedenen Väter um dieselbe Familie. Mark Wahlberg und Will Ferrell liefern sich nach "Die etwas anderen Cops" ein mit allen Mitteln geführtes Duell. Mit Slapstick und frechem Wortwitz starten sie ein Pointen Feuerwerk nach dem anderen. Da bleibt kein Auge trocken! Der pflichtbewusste, einfühlsame Radioangestellte Brad Whitaker hat in der bezaubernden Sarah und deren beiden Kindern Megan und Dylan seine perfekte Familie...

Überaus witziger Komödien-Hit um den Kampf zweier grundverschiedenen Väter um dieselbe Familie. Mark Wahlberg und Will Ferrell liefern sich nach "Die etwas anderen Cops" ein mit allen Mitteln geführtes Duell. Mit Slapstick und frechem Wortwitz starten sie ein Pointen-Feuerwerk nach dem anderen. Da bleibt kein Auge trocken! Der pflichtbewusste, einfühlsame Radioangestellte Brad Whitaker hat in der bezaubernden Sarah und deren beiden Kindern Megan und Dylan seine perfekte Familie gefunden. Just als er das Vertrauen als Stiefvater der beiden Kleinen gewonnen hat, platzt deren biologischer Vater in seine Idylle. Dusty, Sarahs Ex, spielt in einer anderen Liga. Muskelbepackt und gutaussehend ist der coole Draufgänger wild entschlossen, seine Familie zurückzugewinnen. Die beiden liefern sich einen erbitterten Kampf um die Gunst ihrer Liebsten.

Wo 27 november 2019 | 01:30 Natuur Op Z: Owls - Behind The Magic

Natuurdocumentaire over de uil. Met zijn charismatische voorkomen is het een van de populairste vogelsoorten, maar het is niet makkelijk om in het wild een uil te spotten. Als ze 's nachts in actie komen, zweven ze bijna in totale stilte dwars door de donkere bossen. Wetenschappers onthullen onder meer hoe uilen in het donker kunnen zien en hoe ze zich zo geruisloos kunnen voortbewegen.

Ma 25 november 2019 | 22:30 Natuur Op Z: Owls - Behind The Magic

Natuurdocumentaire over de uil. Met zijn charismatische voorkomen is het een van de populairste vogelsoorten, maar het is niet makkelijk om in het wild een uil te spotten. Als ze 's nachts in actie komen, zweven ze bijna in totale stilte dwars door de donkere bossen. Wetenschappers onthullen onder meer hoe uilen in het donker kunnen zien en hoe ze zich zo geruisloos kunnen voortbewegen.

 Meer