Zenders op Tvgids.tv

Wild op tv (tv-tips)

Vandaag | 22:45 Beau Séjour

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 10 - De vijf - KRO-NCRV Commissarissen Schneider en Plettinckx van de federale politie komen de moord op Kato Hoeven onderzoeken. Kato's vader, moeder, stiefvader en stiefzus worden ondervraagd. Wanneer Kato op haar eigen begrafenis is, treft ze de vijf mensen die haar nog wel kunnen zien. Zolang de politie in het duister tast, probeert Kato met de moed der wanhoop te achterhalen wie haar dood wilde hebben.

Overmorgen | 20:30 The Bourne Ultimatum IMDb: 8.0

Overmorgen - IMDB * 8.0 - Misdaad, Film, Spanning, The Bourne Ultimatum is een Amerikaanse actiefilm, die in 2007 in première ging en dat jaar drie Oscars won, die voor beste geluid, geluidseffecten en montage. De film is de derde in de Bourne ...

The Bourne Ultimatum is een Amerikaanse actiefilm, die in 2007 in première ging en dat jaar drie Oscars won, die voor beste geluid, geluidseffecten en montage. De film is de derde in de Bourne-reeks. Het enige wat hij wilde was verdwijnen. In plaats daarvan wordt ex-CIA agent Jason Bourne (Matt Damon) opgejaagd door degenen die hem maakten tot wie hij is. Nu hij naast zijn geheugen ook zijn geliefde kwijt is, laat hij zich niet uit het veld slaan door kogelregens of een nieuwe generatie van professioneel getrainde moordenaars. Bourne heeft slechts één doel: terug naar het begin om uit te zoeken wie hij was. Hij moet van Moskou, Parijs, Madrid en Londen naar Tanger en New York om te ontdekken wie Jason Bourne écht was. Ondertussen moet hij uit het vizier zien te blijven van politie, geheim agenten en Interpol. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-bourne-ultimatum

Je vindt hier de programma's van Wild op tv We hebben de volgende programma's voor Wild Beau Séjour: Serie, Seizoen 1 Aflevering 2 van 10 De vijf KRO NCRV Commissarissen Schneider en Plettinckx van de federale politie. The Bourne Ultimatum: Overmorgen - IMDB * 8.0 - Misdaad, Film, Spanning, The Bourne Ultimatum is een Amerikaanse actiefilm, die in 2007 in première ging en dat jaar drie Oscars won, die voor beste geluid, geluidseffecten en montage. De film is de derde in de Bourne. Extinct Or Alive: Natuur, Seizoen 2 Aflevering 10 The Caribbean Monk Seal Bioloog Forrest Galante trekt de wildernis in en probeert met. Wild Far East: Special, Natuur, Aflevering 1 van 1 Van tropische zeeën en broeierige jungles tot bevroren oceanen en met besneeuwde. The Last Alaskans: Serie, Seizoen 2 Aflevering 3 Survival Mode Terwijl Heimo op kariboevlees jaagt, scoren Tyler en Ashley groot wild, wat. Big Brother Weekoverzicht: Amusement, Reality, Seizoen 1 Aflevering 18 Realityshow waarin een groep wildvreemde mensen 100 dagen lang 24/7 door. The Last Alaskans: Serie, Seizoen 2 Aflevering 4 Alone Het is volop herfst in de bush als de Last Alaskans wennen aan het isolement van de. Wild Year: Siberia: Special, Natuur, Aflevering 1 van 1 Alleen de meest geharde wezens zijn in staat om in Siberië te leven. In de enorme,. The Lakeshore Killers: Special, Natuur, Aflevering 1 van 1 Diep in het hart van Afrika ligt de Zambezi vallei. Te midden van deze wildernis. Trials of The Wild: Natuur, Seizoen 1 Aflevering 3 van 10 The Gauntlet In de uitgestrekte Serengeti vlakte van Afrika neemt een miljoen.

Wild op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 22:55 Big Brother Weekoverzicht

Seizoen 1 - Aflevering 18 Realityshow waarin een groep wildvreemde mensen 100 dagen lang 24/7 door camera's wordt gevolgd in het Big Brother-huis. Ze kunnen niet anders dan zichzelf zijn, zonder filters en social media. Wat is perceptie en wat is realiteit?

Morgen | 06:20 Furiki

Brenda's innerlijke stem / Fopheld Furiki André liegt tegen Chobado en zet zo hun vriendschap op het spel. / André wordt een beroemde racelegende nadat hij meneer MacWildegnoe op wonderbaarlijke wijze heeft gered.

Morgen | 14:30 Groen in de Grote Stad

Cricket versus / Blauwe aardappel Vandaag is de grote dag voor Cricket. Hij moet met een wild dier vechten om zijn achternaam te verdienen. / Cricket haalt Bill over om zijn pickup truck te veranderen in een foodtruck.

Morgen | 14:40 Dodelijk 360

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 13 - Beren - EO Steve Backshall gaat dit keer niet achter de wilde dieren aan, maar analyseert hun jachttechniek.

Morgen | 17:23 Big Brother

Seizoen 1 - Aflevering 17 Realityshow waarin een groep wildvreemde mensen 100 dagen lang 24/7 door camera's wordt gevolgd in het Big Brother-huis. Ze kunnen niet anders dan zichzelf zijn, zonder filters en social media. Wat is perceptie en wat is realiteit?

Morgen | 17:35 Freeks wilde wereld

Seizoen 01 - Aflevering 5 van 19 - Nijlpaard en giraffe - VPRO Freek vindt het gevaarlijkste dier van Afrika: het nijlpaard! Hoewel de nijlpaarden lekker in het water dobberen, moet Freek niet te ver in hun territorium komen. Om zo'n leefgebied wordt in de dierenwereld namelijk flink gevochten zo ook door twee mannetjesgiraffen, wat een klappen delen die uit!

Morgen | 20:30 Familie Gillis: massa is kassa

Seizoen 2 - Aflevering 4 van 8 Het vakantieseizoen komt ten einde en dat betekent dat de tien vakantieparken van Peter Gillis gaan sluiten. Hierdoor heeft Peter tijd om een rondje te karten met het hele gezin. Ondertussen wordt er ook hard gewerkt aan het 'winterklaar' maken van alle vijfduizend verblijven; de grote schoonmaak gaat van start. Maar als Peter plotseling hoort dat er klachten binnenkomen over achterstallig onderhoud, wordt hij 'foxwild' en krijgt zijn zoon Mark de wind van voren.

Morgen | 21:29 Big Brother

Seizoen 1 - Aflevering 19 Realityshow waarin een groep wildvreemde mensen 100 dagen lang 24/7 door camera's wordt gevolgd in het Big Brother-huis. Ze kunnen niet anders dan zichzelf zijn, zonder filters en social media. Wat is perceptie en wat is realiteit?

Overmorgen | 05:56 Furiki

Pret met Dragan / Op zoek naar de waterval (In het wild) André moet leren om geduldig te zijn tijdens een speurtocht. / André en Pepita werken samen voor een fotowedstrijd.

Overmorgen | 07:15 Olivia

Seizoen 1 - Aflevering 45 van 50 - Olivia gaat naar de bibliotheek - NTR Olivia en Ian gaan samen met vader naar de bibliotheek. Olivia raakt daar haar boek kwijt dat ze nog niet uit had en daarom wilde verlengen. Wanneer ze van de bibliothecaresse hoort dat haar boek waarschijnlijk op het karretje ligt met boeken die weer in de boekenkast worden gestopt, begint ze een zoektocht. Uiteindelijk heeft de man van het voorleeshoekje het boek in handen gekregen. En omdat vader toch langer in de bieb wil blijven, kan Olivia alsnog het einde van het boek horen.

Overmorgen | 12:50 Familie Gillis: massa is kassa

Seizoen 2 - Aflevering 4 van 8 Het vakantieseizoen komt ten einde en dat betekent dat de tien vakantieparken van Peter Gillis gaan sluiten. Hierdoor heeft Peter tijd om een rondje te karten met het hele gezin. Ondertussen wordt er ook hard gewerkt aan het 'winterklaar' maken van alle vijfduizend verblijven; de grote schoonmaak gaat van start. Maar als Peter plotseling hoort dat er klachten binnenkomen over achterstallig onderhoud, wordt hij 'foxwild' en krijgt zijn zoon Mark de wind van voren.

Overmorgen | 14:35 Dodelijk 360

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 13 - Walvissen en dolfijnen - EO Steve Backshall gaat dit keer niet achter de wilde dieren aan, maar analyseert hun jachttechniek.

Overmorgen | 14:45 The Most

Seizoen 3 - Natuur - Wildlifeparken Informatief lifestyleprogramma waarin in elke aflevering een ander thema centraal staat: de meest bijzondere reisbestemmingen, (extreme) sportbeelden, de mooiste natuurbeelden en de meest bizarre bouwconstructies. Laat je inspireren door de meest betoverende beelden en laat je verrassen door handige weetjes uit alle hoeken van de wereld.

Overmorgen | 17:30 Big Brother

Seizoen 1 - Aflevering 19 Realityshow waarin een groep wildvreemde mensen 100 dagen lang 24/7 door camera's wordt gevolgd in het Big Brother-huis. Ze kunnen niet anders dan zichzelf zijn, zonder filters en social media. Wat is perceptie en wat is realiteit?

Overmorgen | 17:35 Freeks wilde wereld

Seizoen 01 - Aflevering 12 van 19 - Cobra en olifant - VPRO Freek vindt één van de onopvallendste dieren van de Zuid-Afrikaanse savanne: de bidsprinkhaan. Vervolgens komt hij heel dichtbij het grootste dier van Afrika, de olifant. Daarnaast vindt hij een fascinerende cobra.

 Meer

Wild op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 21:00 Extinct Or Alive

Seizoen 2 - Aflevering 10 - The Caribbean Monk Seal Bioloog Forrest Galante trekt de wildernis in en probeert met behulp van de nieuwste technologie sporen te vinden van diersoorten die officieel uitgestorven zijn verklaard.

Vandaag | 22:19 Wild Far East

Aflevering 1 van 1 Van tropische zeeën en broeierige jungles tot bevroren oceanen en met besneeuwde bergen; het Verre Oosten is een epische natuurlijke schoonheid.

Vandaag | 22:50 The Last Alaskans

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Survival Mode Terwijl Heimo op kariboevlees jaagt, scoren Tyler en Ashley groot wild, wat een boost is voor hun zelfvertrouwen. Bob en zijn dochter halen in hun blokhut oude herinneringen op.

Vandaag | 23:45 The Last Alaskans

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Alone Het is volop herfst in de bush als de Last Alaskans wennen aan het isolement van de wildernis. Bob Harte verwelkomt een bezoeker in zijn blokhut om de eenzaamheid te verdrijven.

Morgen | 00:55 Wild Year: Siberia

Aflevering 1 van 1 Alleen de meest geharde wezens zijn in staat om in Siberië te leven. In de enorme, kale toendra moeten deze dieren vechten om te overleven.

Morgen | 02:31 The Lakeshore Killers

Aflevering 1 van 1 Diep in het hart van Afrika ligt de Zambezi-vallei. Te midden van deze wildernis ligt een groot meer, een Hof van Eden zoals nergens anders op aarde. Hier ontmoeten we drie mannetjes leeuwen; Takunda, Gombwe en Zindoga. Ze worden volwassen, maar hebben nog veel te bewijzen.

Morgen | 04:47 Trials of The Wild

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 10 - The Gauntlet In de uitgestrekte Serengeti-vlakte van Afrika neemt een miljoen gnoes een zeldzame pauze zodat de vrouwtjes hun jongen geboren kunnen laten worden.

Morgen | 05:11 Trials of The Wild

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 10 - Night of The Christmas Crab De rode krab van Christmaseiland is een landgebonden soort, maar heeft wel een sterke band met de oceaan, de enige plaats waar ze kunnen baren.

Morgen | 05:15 Flying Wild Alaska

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Cakes on a Plane Een skateteam gaat een skatepark bouwen voor de lokale jeugd, Ariel vliegt in een nieuw toestel en eerste piloot Erik Snuggerud kampt met turbulentie tijdens een speciale vlucht.

Morgen | 06:00 Trials of The Wild

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 10 - Fatal Attractions Is liefde niet groots? Voor veel dieren in het wild is het aantrekken van een partner en het krijgen van de kans om te broeden meer een bloedsport.

Morgen | 06:28 Trials of The Wild

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 10 - Army of The Ants Een roofdier sluipt door de Costa Ricaanse bossen. Geen jaguar, maar een superorganisme van een half miljoen kleine eenheden - een mierenkolonie.

Morgen | 06:48 Wine Party Pool

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Edible Pool Anthony Archer is designer van bijzondere zwembaden. Hij bouwt inspirerende, natuurlijke zwemvijvers die zeer gewild zijn bij huiseigenaren in de VS.

Morgen | 07:47 Wild Portugal

Aflevering 1 van 1

Morgen | 07:59 Lawless Island Alaska Compilations

Seizoen 2 - Aflevering 2 van 5 - The Woodsman Het manusje-van-alles van Port Protection is net zo scherpzinnig als dat hij geslepen is. Van zijn huis tot zijn gadgets, hij weet als geen ander hoe je moet overleven in de wildernis van Alaska.

Morgen | 10:00 Supercar Superbuild

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Ford Mustang Ford wilde auto's bouwen die wereldwijd verkocht konden worden. De laatste auto die volgens dit principe werd ontworpen is het meest iconische model van het merk: de Mustang.

Morgen | 12:54 Wild Portugal

Aflevering 1 van 1

Morgen | 15:07 Wild Hunters

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 9 - Bears Het lichaam van beren verandert naargelang de seizoenen, waardoor ze de zwaarste omstandigheden kunnen doorstaan en extreem gedrag vertonen.

Morgen | 16:07 Wild Hunters

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 9 - Fish Van de diepten van de oceanen tot de hoogste bergrivieren; de kaken van vissen en hun vijanden gaan onophoudelijk open en dicht.

Morgen | 21:55 Wildest Indochina

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Thailand Thailand werd gevormd door oerkrachten. Dieren staan voor grote uitdagingen in een land waar de tijger nog altijd bovenaan de voedselketen staat en waar apen zich snel ontwikkelen.

Overmorgen | 04:45 Trials of The Wild

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 10 - Fatal Attractions Is liefde niet groots? Voor veel dieren in het wild is het aantrekken van een partner en het krijgen van de kans om te broeden meer een bloedsport.

Overmorgen | 05:10 Trials of The Wild

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 10 - Army of The Ants Een roofdier sluipt door de Costa Ricaanse bossen. Geen jaguar, maar een superorganisme van een half miljoen kleine eenheden - een mierenkolonie.

Overmorgen | 05:15 Flying Wild Alaska

Seizoen 2 - Aflevering 11 - Prop, Drop & Ball John Dronenberg en Justin Essian vliegen propaangas naar een vissershuisje, Luke Hickerson kampt met defecte apparatuur en Ponts daagt Ariel uit om de perfecte landing te maken.

Overmorgen | 06:00 Trials of The Wild

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 10 - Trials of The Wild: Episode Aan de rand van de Sahara in Mali worstelt een samenleving om te gedijen. Dit is geen samenleving van mensen maar van zeldzame woestijnolifanten.

Overmorgen | 06:24 Trials of The Wild

Seizoen 1 - Aflevering 8 van 10 - Trials of The Wild: Episode Wie zegt dat alles boven de grond gebeurt? En wie zegt dat je vleugels nodig hebt om te vliegen?

Overmorgen | 06:48 Wine Party Pool

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Ultimate Pools Anthony Archer is designer van bijzondere zwembaden. Hij bouwt inspirerende, natuurlijke zwemvijvers die zeer gewild zijn bij huiseigenaren in de VS.

Overmorgen | 07:31 Nordic Wild

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 4 - Reborn Zodra de Arctische winter terrein verliest, komen de wilde dieren van Scandinavië weer tevoorschijn. Hun jongen verkennen een nieuwe wereld.

Overmorgen | 08:55 Trials of The Wild

Seizoen 1 - Aflevering 8 van 10 - Trials of The Wild: Episode Wie zegt dat alles boven de grond gebeurt? En wie zegt dat je vleugels nodig hebt om te vliegen?

Overmorgen | 10:54 Nordic Wild

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 4 - Reborn Zodra de Arctische winter terrein verliest, komen de wilde dieren van Scandinavië weer tevoorschijn. Hun jongen verkennen een nieuwe wereld.

Overmorgen | 11:40 Nordic Wild

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 4 - Furious Life In de herfst breekt op de toendra de paartijd aan voor de machtige muskusos. Ook elanden, auerhoenders en herten gaan op zoek naar een partner.

Overmorgen | 12:26 Nordic Wild

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 4 - At The Edge De Zweedse zeearenden zijn blij dat het winterijs zich terugtrekt, maar voor de ijsberen breken moeilijke tijden aan.

Overmorgen | 14:47 Winter's Hidden Wonders

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 3 - Asia's Frozen Wilderness

Overmorgen | 18:00 Wild Arctic

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 3 - Islands of Ice And Fire De Arctische eilanden zijn een bijzonder leefgebied die van al zijn dieren het maximale vraagt.

Overmorgen | 18:15 My Cat From Hell

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Gotham Feral Cats Jackson ontmoet in New York een vader en zoon die al enige tijd voor een kolonie wilde katten in hun achtertuin zorgen en daarbij dringend hulp nodig hebben.

Overmorgen | 18:53 Wild Arctic

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 3 - The Frozen Forest Beren, wolven en kolibries komen tevoorschijn in de hoop deel te nemen aan een vreetpartij in het grootste bos op aarde.

Overmorgen | 19:47 Wild Arctic

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 3 - Desert of Ice Bovenaan onze planeet ligt de Arctische toendra. Het sombere terrein van de toendra herbergt fascinerende dieren, elk met unieke eigenschappen.

 Meer

Wild gemist

Eerder Vandaag | 19:44 Wild Far East

Aflevering 1 van 1 Van tropische zeeën en broeierige jungles tot bevroren oceanen en met besneeuwde bergen; het Verre Oosten is een epische natuurlijke schoonheid.

Eerder Vandaag | 19:20 Blowing Up History

Seizoen 4 - Aflevering 15 - Ghosts Of The Wild West Het beruchte vuurgevecht bij de O.K. Corral duurde slechts 30 seconden. Experts proberen met geavanceerde technologie het mysterie rond de gebeurtenis te ontrafelen.

Eerder Vandaag | 18:15 Wild Australia

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Wild Australia - Part 1 Australië heeft een van de grootste en extreemste wildernissen ter wereld. De Aboriginals wisten hier te overleven door van de natuur te leren.

Eerder Vandaag | 17:05 Freeks wilde wereld

Seizoen 02 - Aflevering 9 van 20 - Wilde honden - VPRO In Zimbabwe gaat Freek op zoek naar Afrikaanse wilde honden. Dit zijn hele zeldzame roofdieren waarvan er niet meer zoveel zijn. Maar Freek heeft mazzel, want hij vindt een roedel van deze wilde honden. Een van de vrouwtjes is gewond aan haar poot, maar gelukkig is Freek samen met een dierenarts dus verdoven ze de hond om haar te behandelen. Dit is niet zonder gevaar en heel spannend!

Eerder Vandaag | 16:25 Mimoun's Gevecht

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 4 - Opvoeding - NTR Acteur Mimoun Ouled Radi worstelt met de vraag hoe streng hij moet zijn in de toepassing van zijn islamitische levensovertuiging. Hoe gaan andere moslims daarmee om? Als ouders bijvoorbeeld. Mimoun, zelf vader van twee dochters, gaat in gesprek met bekeerling Nourdeen Wildeman, het liberale oud-Tweede Kamerlid Samira Bouchibti, 'moeder van Halal' Esmaa Alariachi en oud-profvoetballer en KNVB-programmamanager Houssin Bezai.

Eerder Vandaag | 16:24 The Lakeshore Killers

Aflevering 1 van 1 Diep in het hart van Afrika ligt de Zambezi-vallei. Te midden van deze wildernis ligt een groot meer, een Hof van Eden zoals nergens anders op aarde. Hier ontmoeten we drie mannetjes leeuwen; Takunda, Gombwe en Zindoga. Ze worden volwassen, maar hebben nog veel te bewijzen.

Eerder Vandaag | 14:47 Wild Year: Siberia

Aflevering 1 van 1 Alleen de meest geharde wezens zijn in staat om in Siberië te leven. In de enorme, kale toendra moeten deze dieren vechten om te overleven.

Eerder Vandaag | 13:15 Wild Yellowstone: She Wolf

Aflevering 1 van 1 Het aangrijpende levensverhaal van een vrouwtjeswolf, die ondanks vele tegenslagen de top weet te bereiken als leider van haar roedel.

Eerder Vandaag | 13:04 Wilde Ganzen

Seizoen 2021 - Aflevering 4 van 52 - Tanzania - EO Duurzame ontwikkelingsprojecten, opgezet door bevlogen Nederlanders samen met de lokale bevolking.

Eerder Vandaag | 12:50 How It's Made

Seizoen 22 - Aflevering 25 - Wild West Holsters, Water Video Housings Er worden nog meer alledaagse voorwerpen onder de loep genomen. Zo nemen we een kijkje bij de productie van holsters uit het wilde westen en de behuizing van onderwatercamera's.

Eerder Vandaag | 12:26 Wild Little Cats

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 1 Leeuwen en tijgers spreken tot de verbeelding en verbazen ons met hun jachtvaardigheden. Maar ze overschaduwen hun kleinere soortgenoten.

Eerder Vandaag | 12:25 Wild Yellowstone: Land Of Extremes

Aflevering 1 van 1

Eerder Vandaag | 11:15 Steken en Prikken

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 11 - De rode bosmier - BNNVARA Wat gebeurt er als je je laat steken en prikken door wilde dieren in je achtertuin? Emma Wortelboer en Jurre Geluk trekken door de natuur om het uit te zoeken. Bioloog Roy Veldhuizen legt alles uit over het betreffende dier. Huisarts Addy Valenkamp vertelt hoe de beet het beste behandeld kan worden.

Eerder Vandaag | 10:10 The Simpsons

Seizoen 28 - Aflevering 7 van 22 - Havana Wild Weekend De Simpsons gaan naar Cuba voor goedkope zorg voor opa als het Retirement Castle en het V.A. Ziekenhuis geen oplossing hebben voor opa's gezondheidsproblemen.

Eerder Vandaag | 08:57 Trials of The Wild

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 10 - Night of The Christmas Crab De rode krab van Christmaseiland is een landgebonden soort, maar heeft wel een sterke band met de oceaan, de enige plaats waar ze kunnen baren.

Eerder Vandaag | 06:24 Trials of The Wild

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 10 - Night of The Christmas Crab De rode krab van Christmaseiland is een landgebonden soort, maar heeft wel een sterke band met de oceaan, de enige plaats waar ze kunnen baren.

Eerder Vandaag | 06:00 Trials of The Wild

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 10 - The Gauntlet In de uitgestrekte Serengeti-vlakte van Afrika neemt een miljoen gnoes een zeldzame pauze zodat de vrouwtjes hun jongen geboren kunnen laten worden.

 Meer