Je vindt hier de programma's van Wetenschappelijke op tv We hebben de volgende programma's voor Wetenschappelijke Annedroids: Jeugd, Aflevering 22 Kinderserie over de 11 jarige Anne. Ze is een genie en wetenschapper en heeft haar eigen robots. Annedroids: Jeugd, Aflevering 23 Kinderserie over de 11 jarige Anne. Ze is een genie en wetenschapper en heeft haar eigen robots. Annedroids: 01/06 - Jeugd, Aflevering 24 Kinderserie over de 11 jarige Anne. Ze is een genie en wetenschapper en heeft haar eigen. DOC: Als talent niet hard werkt: 01/06 - Sport, Seizoen 2014 2015 Aflevering 39 van 53 Een inkijkje in de PSV jeugdopleiding en de ontwikkeling daarvan.. Annedroids: 01/06 - Jeugd, Aflevering 25 Kinderserie over de 11 jarige Anne. Ze is een genie en wetenschapper en heeft haar eigen. Strip the Cosmos: 01/06 - Wetenschap, Seizoen 2 Aflevering 5 Mystery Of The Hidden Universe Met behulp van unieke animaties en. Strip the Cosmos: 01/06 - Wetenschap, Seizoen 2 Aflevering 6 Solar System: Hunt For The Missing Planet Met behulp van unieke animaties en. MacGyver: 01/06 - Drama, Seizoen 2 Aflevering 1 van 23 DIY or DIE De handige actieheld MacGyver is terug om de misdaad te. Annedroids: 02/06 - Jeugd, Aflevering 26 Kinderserie over de 11 jarige Anne. Ze is een genie en wetenschapper en heeft haar eigen. Sarah Graham's Food Safari: 02/06 - Amusement, Seizoen 2 Aflevering 13 van 13 Sarah reist af naar het onderzoekscentrum van Elephant's Alive, waar.

Wetenschappelijke op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 23:10 MacGyver

Seizoen 2 - Aflevering 1 van 23 - DIY or DIE De handige actieheld MacGyver is terug om de misdaad te bestrijden. Hij gebruikt zijn buitengewone, probleemoplossende vaardigheden en zijn uitgebreide wetenschappelijke kennis om levens te redden. MacGyver gaat samen met zijn compagnon Jack op gevaarlijke missies. Een CIA-agent vraagt het team om haar te helpen een voormalige medewerker naar huis te halen waarvan men geloofde dat hij twee jaar geleden was vermoord, maar vermoedelijk gevangen wordt gehouden door terroristen.

Do 4 juni 2020 | 22:20 MacGyver

Seizoen 2 - Aflevering 2 van 23 - Muscle Car + Paper Clips De handige actieheld MacGyver is terug om de misdaad te bestrijden. Hij gebruikt zijn buitengewone, probleemoplossende vaardigheden en zijn uitgebreide wetenschappelijke kennis om levens te redden. MacGyver gaat samen met zijn compagnon Jack op gevaarlijke missies. Na het verknoeien van een missie, gaat Riley undercover om een hackergroep te infiltreren die zich richt tot de Amerikaanse minister van Defensie.

Za 6 juni 2020 | 16:47 Marvel's Spider-Man

Oorsprong Na een beet door een radioactieve spin, gebruikt Peter de vijf stappen van de wetenschappelijke mehode om er achter te komen wat er met hem gebeurd is.

Wetenschappelijke op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 08:22 Annedroids

Aflevering 22 Kinderserie over de 11-jarige Anne. Ze is een genie en wetenschapper en heeft haar eigen robots ontwikkeld. Nick ontdekt Annes geheime laboratorium en vraagt aan zijn buurmeisje Shania om ervoor te zorgen dat Anne en haar robot hun vrienden worden. Samen helpen ze bij het oplossen van Annes wetenschappelijke problemen.

Vandaag | 19:42 Annedroids

Aflevering 23 Kinderserie over de 11-jarige Anne. Ze is een genie en wetenschapper en heeft haar eigen robots ontwikkeld. Nick ontdekt Annes geheime laboratorium en vraagt aan zijn buurmeisje Shania om ervoor te zorgen dat Anne en haar robot hun vrienden worden. Samen helpen ze bij het oplossen van Annes wetenschappelijke problemen.

Morgen | 08:16 Annedroids

Aflevering 24 Kinderserie over de 11-jarige Anne. Ze is een genie en wetenschapper en heeft haar eigen robots ontwikkeld. Nick ontdekt Annes geheime laboratorium en vraagt aan zijn buurmeisje Shania om ervoor te zorgen dat Anne en haar robot hun vrienden worden. Samen helpen ze bij het oplossen van Annes wetenschappelijke problemen.

Morgen | 13:00 DOC: Als talent niet hard werkt

Seizoen 2014-2015 - Aflevering 39 van 53 Een inkijkje in de PSV jeugdopleiding en de ontwikkeling daarvan. Van eind jaren 80 pionieren met een voetbal-internaat tot wetenschappelijke begeleiding en een volledige opleiding in 2014. Maar we zien ook dat de weg naar de top onveranderd blijft: onzeker, hard en bezaaid met hobbels. Boudewijn Zenden en Ibrahim Afellay bereikten via de PSV jeugdopleiding de absolute top, achter hen staan alweer diverse nog onbekende namen te trappelen om hun droom te verwezenlijken.

Morgen | 19:36 Annedroids

Aflevering 25 Kinderserie over de 11-jarige Anne. Ze is een genie en wetenschapper en heeft haar eigen robots ontwikkeld. Nick ontdekt Annes geheime laboratorium en vraagt aan zijn buurmeisje Shania om ervoor te zorgen dat Anne en haar robot hun vrienden worden. Samen helpen ze bij het oplossen van Annes wetenschappelijke problemen.

Morgen | 21:50 Strip the Cosmos

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Mystery Of The Hidden Universe Met behulp van unieke animaties en wetenschappelijke missies verkennen we de verborgen geheimen van het heelal. Planeten, manen en sterrenstelsels worden laag voor laag afgepeld.

Morgen | 22:40 Strip the Cosmos

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Solar System: Hunt For The Missing Planet Met behulp van unieke animaties en wetenschappelijke missies verkennen we de verborgen geheimen van het heelal. Planeten, manen en sterrenstelsels worden laag voor laag afgepeld.

Overmorgen | 08:12 Annedroids

Aflevering 26 Kinderserie over de 11-jarige Anne. Ze is een genie en wetenschapper en heeft haar eigen robots ontwikkeld. Nick ontdekt Annes geheime laboratorium en vraagt aan zijn buurmeisje Shania om ervoor te zorgen dat Anne en haar robot hun vrienden worden. Samen helpen ze bij het oplossen van Annes wetenschappelijke problemen.

Overmorgen | 18:03 Sarah Graham's Food Safari

Seizoen 2 - Aflevering 13 van 13 Sarah reist af naar het onderzoekscentrum van Elephant's Alive, waar dr. Michelle Henley baanbrekend onderzoek doet en wetenschappelijke oplossingen zoekt voor de bescherming van de natuur.

Overmorgen | 19:38 Annedroids

Aflevering 1 Kinderserie over de 11-jarige Anne. Ze is een genie en wetenschapper en heeft haar eigen robots ontwikkeld. Nick ontdekt Annes geheime laboratorium en vraagt aan zijn buurmeisje Shania om ervoor te zorgen dat Anne en haar robot hun vrienden worden. Samen helpen ze bij het oplossen van Annes wetenschappelijke problemen.

Wo 3 juni 2020 | 08:12 Annedroids

Aflevering 2 Kinderserie over de 11-jarige Anne. Ze is een genie en wetenschapper en heeft haar eigen robots ontwikkeld. Nick ontdekt Annes geheime laboratorium en vraagt aan zijn buurmeisje Shania om ervoor te zorgen dat Anne en haar robot hun vrienden worden. Samen helpen ze bij het oplossen van Annes wetenschappelijke problemen.

Wo 3 juni 2020 | 08:26 Sarah Graham's Food Safari

Seizoen 2 - Aflevering 13 van 13 Sarah reist af naar het onderzoekscentrum van Elephant's Alive, waar dr. Michelle Henley baanbrekend onderzoek doet en wetenschappelijke oplossingen zoekt voor de bescherming van de natuur.

Wo 3 juni 2020 | 10:30 Unikitty

Aflevering 23 van 104 - Lab Kat De robotassistenten van Dr. Fox zijn in staking, dus Unikitty en Puppycorn werpen zich op als vrijwillige proefpersonen die tijdens een nieuw enerverend experiment de ruimte in worden gelanceerd! Maar wanneer de missie gevaarlijk begint te worden, moet Dr. Fox kiezen tussen een wetenschappelijke doorbraak met wereldwijde erkenning, of haar vrienden.

Wo 3 juni 2020 | 17:00 The World Heritage

Water - Japan. Van de piramides van Gizeh tot de Chinese Muur en de Galapagos Eilanden: overal op aarde is kostbaar historisch en natuurlijk erfgoed te vinden. Deze unieke bouwwerken en gebieden verdienen het beschermd en bewaard te worden, zodat de mensheid er ook in de toekomst van kan blijven genieten. Daarom is de VN-organisatie UNESCO in 1972 begonnen met het aanwijzen van locaties die behoren tot het werelderfgoed. Deze locaties staan bekend als de World Heritage sites, en ze zijn er in drie soorten. ‘Cultureel erfgoed’ betreft voornamelijk historische locaties en gebouwencomplexen. Bij ‘natuurlijk erfgoed’ gaat het om natuurverschijnselen en streken die hun waarde ontlenen aan esthetische of wetenschappelijke argumenten of pure zeldzaamheid. En onder ‘culturele landschappen’ worden locaties verstaan waar mens en natuur samen iets uitzonderlijks hebben gecreëerd.

Wo 3 juni 2020 | 17:10 The World Heritage

Water - Roemenië. Van de piramides van Gizeh tot de Chinese Muur en de Galapagos Eilanden: overal op aarde is kostbaar historisch en natuurlijk erfgoed te vinden. Deze unieke bouwwerken en gebieden verdienen het beschermd en bewaard te worden, zodat de mensheid er ook in de toekomst van kan blijven genieten. Daarom is de VN-organisatie UNESCO in 1972 begonnen met het aanwijzen van locaties die behoren tot het werelderfgoed. Deze locaties staan bekend als de World Heritage sites, en ze zijn er in drie soorten. ‘Cultureel erfgoed’ betreft voornamelijk historische locaties en gebouwencomplexen. Bij ‘natuurlijk erfgoed’ gaat het om natuurverschijnselen en streken die hun waarde ontlenen aan esthetische of wetenschappelijke argumenten of pure zeldzaamheid. En onder ‘culturele landschappen’ worden locaties verstaan waar mens en natuur samen iets uitzonderlijks hebben gecreëerd.

Wo 3 juni 2020 | 17:22 Mijlpalen in de 20e Eeuw

Aflevering 12: 1950 tot 1959. Mijlpalen in de 20e eeuw is een indrukwekkend overzicht van de grote politieke intriges, oorlogen, medische revoluties, wetenschappelijke doorbraken en maatschappelijke onrust die de 20e eeuw hebben getekend. Aan de hand van bijzonder beeldmateriaal uit de archieven van Pathé en de BBC worden de voornaamste historische gebeurtenissen getoond. Documentairemaker Gary Tarpinian heeft met deze reeks een prachtig document neergezet over de 20e eeuw.

Wo 3 juni 2020 | 19:38 Annedroids

Aflevering 3 Kinderserie over de 11-jarige Anne. Ze is een genie en wetenschapper en heeft haar eigen robots ontwikkeld. Nick ontdekt Annes geheime laboratorium en vraagt aan zijn buurmeisje Shania om ervoor te zorgen dat Anne en haar robot hun vrienden worden. Samen helpen ze bij het oplossen van Annes wetenschappelijke problemen.

Do 4 juni 2020 | 08:12 Annedroids

Aflevering 4 Kinderserie over de 11-jarige Anne. Ze is een genie en wetenschapper en heeft haar eigen robots ontwikkeld. Nick ontdekt Annes geheime laboratorium en vraagt aan zijn buurmeisje Shania om ervoor te zorgen dat Anne en haar robot hun vrienden worden. Samen helpen ze bij het oplossen van Annes wetenschappelijke problemen.

Do 4 juni 2020 | 09:01 The World Heritage

Water - Japan. Van de piramides van Gizeh tot de Chinese Muur en de Galapagos Eilanden: overal op aarde is kostbaar historisch en natuurlijk erfgoed te vinden. Deze unieke bouwwerken en gebieden verdienen het beschermd en bewaard te worden, zodat de mensheid er ook in de toekomst van kan blijven genieten. Daarom is de VN-organisatie UNESCO in 1972 begonnen met het aanwijzen van locaties die behoren tot het werelderfgoed. Deze locaties staan bekend als de World Heritage sites, en ze zijn er in drie soorten. ‘Cultureel erfgoed’ betreft voornamelijk historische locaties en gebouwencomplexen. Bij ‘natuurlijk erfgoed’ gaat het om natuurverschijnselen en streken die hun waarde ontlenen aan esthetische of wetenschappelijke argumenten of pure zeldzaamheid. En onder ‘culturele landschappen’ worden locaties verstaan waar mens en natuur samen iets uitzonderlijks hebben gecreëerd.

Do 4 juni 2020 | 09:11 The World Heritage

Water - Roemenië. Van de piramides van Gizeh tot de Chinese Muur en de Galapagos Eilanden: overal op aarde is kostbaar historisch en natuurlijk erfgoed te vinden. Deze unieke bouwwerken en gebieden verdienen het beschermd en bewaard te worden, zodat de mensheid er ook in de toekomst van kan blijven genieten. Daarom is de VN-organisatie UNESCO in 1972 begonnen met het aanwijzen van locaties die behoren tot het werelderfgoed. Deze locaties staan bekend als de World Heritage sites, en ze zijn er in drie soorten. ‘Cultureel erfgoed’ betreft voornamelijk historische locaties en gebouwencomplexen. Bij ‘natuurlijk erfgoed’ gaat het om natuurverschijnselen en streken die hun waarde ontlenen aan esthetische of wetenschappelijke argumenten of pure zeldzaamheid. En onder ‘culturele landschappen’ worden locaties verstaan waar mens en natuur samen iets uitzonderlijks hebben gecreëerd.

Do 4 juni 2020 | 09:32 Mijlpalen in de 20e Eeuw

Aflevering 12: 1950 tot 1959. Mijlpalen in de 20e eeuw is een indrukwekkend overzicht van de grote politieke intriges, oorlogen, medische revoluties, wetenschappelijke doorbraken en maatschappelijke onrust die de 20e eeuw hebben getekend. Aan de hand van bijzonder beeldmateriaal uit de archieven van Pathé en de BBC worden de voornaamste historische gebeurtenissen getoond. Documentairemaker Gary Tarpinian heeft met deze reeks een prachtig document neergezet over de 20e eeuw.

Do 4 juni 2020 | 19:38 Annedroids

Aflevering 5 Kinderserie over de 11-jarige Anne. Ze is een genie en wetenschapper en heeft haar eigen robots ontwikkeld. Nick ontdekt Annes geheime laboratorium en vraagt aan zijn buurmeisje Shania om ervoor te zorgen dat Anne en haar robot hun vrienden worden. Samen helpen ze bij het oplossen van Annes wetenschappelijke problemen.

Do 4 juni 2020 | 22:20 MacGyver

Seizoen 2 - Aflevering 2 van 23 - Muscle Car + Paper Clips De handige actieheld MacGyver is terug om de misdaad te bestrijden. Hij gebruikt zijn buitengewone, probleemoplossende vaardigheden en zijn uitgebreide wetenschappelijke kennis om levens te redden. MacGyver gaat samen met zijn compagnon Jack op gevaarlijke missies. Na het verknoeien van een missie, gaat Riley undercover om een hackergroep te infiltreren die zich richt tot de Amerikaanse minister van Defensie.

Vr 5 juni 2020 | 01:00 The World Heritage

Water - Japan. Van de piramides van Gizeh tot de Chinese Muur en de Galapagos Eilanden: overal op aarde is kostbaar historisch en natuurlijk erfgoed te vinden. Deze unieke bouwwerken en gebieden verdienen het beschermd en bewaard te worden, zodat de mensheid er ook in de toekomst van kan blijven genieten. Daarom is de VN-organisatie UNESCO in 1972 begonnen met het aanwijzen van locaties die behoren tot het werelderfgoed. Deze locaties staan bekend als de World Heritage sites, en ze zijn er in drie soorten. ‘Cultureel erfgoed’ betreft voornamelijk historische locaties en gebouwencomplexen. Bij ‘natuurlijk erfgoed’ gaat het om natuurverschijnselen en streken die hun waarde ontlenen aan esthetische of wetenschappelijke argumenten of pure zeldzaamheid. En onder ‘culturele landschappen’ worden locaties verstaan waar mens en natuur samen iets uitzonderlijks hebben gecreëerd.

Vr 5 juni 2020 | 01:10 The World Heritage

Water - Roemenië. Van de piramides van Gizeh tot de Chinese Muur en de Galapagos Eilanden: overal op aarde is kostbaar historisch en natuurlijk erfgoed te vinden. Deze unieke bouwwerken en gebieden verdienen het beschermd en bewaard te worden, zodat de mensheid er ook in de toekomst van kan blijven genieten. Daarom is de VN-organisatie UNESCO in 1972 begonnen met het aanwijzen van locaties die behoren tot het werelderfgoed. Deze locaties staan bekend als de World Heritage sites, en ze zijn er in drie soorten. ‘Cultureel erfgoed’ betreft voornamelijk historische locaties en gebouwencomplexen. Bij ‘natuurlijk erfgoed’ gaat het om natuurverschijnselen en streken die hun waarde ontlenen aan esthetische of wetenschappelijke argumenten of pure zeldzaamheid. En onder ‘culturele landschappen’ worden locaties verstaan waar mens en natuur samen iets uitzonderlijks hebben gecreëerd.

Vr 5 juni 2020 | 01:22 Mijlpalen in de 20e Eeuw

Aflevering 12: 1950 tot 1959. Mijlpalen in de 20e eeuw is een indrukwekkend overzicht van de grote politieke intriges, oorlogen, medische revoluties, wetenschappelijke doorbraken en maatschappelijke onrust die de 20e eeuw hebben getekend. Aan de hand van bijzonder beeldmateriaal uit de archieven van Pathé en de BBC worden de voornaamste historische gebeurtenissen getoond. Documentairemaker Gary Tarpinian heeft met deze reeks een prachtig document neergezet over de 20e eeuw.

Vr 5 juni 2020 | 02:55 You Have Been Warned

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Not Safe For Work Een countdown van 's werelds beste wetenschappelijke stunts door hobbyisten. Experts analyseren bizarre internetfilmpjes en geven uitleg over de wetenschap achter de stunts.

Vr 5 juni 2020 | 08:12 Annedroids

Aflevering 6 Kinderserie over de 11-jarige Anne. Ze is een genie en wetenschapper en heeft haar eigen robots ontwikkeld. Nick ontdekt Annes geheime laboratorium en vraagt aan zijn buurmeisje Shania om ervoor te zorgen dat Anne en haar robot hun vrienden worden. Samen helpen ze bij het oplossen van Annes wetenschappelijke problemen.

Vr 5 juni 2020 | 08:30 The Young and Prodigious T.S. Spivet IMDb: 7.1

05/06 - IMDB * 7.1 - Film, 'The Young and Prodigious T.S. Spivet' is een Australische, Canadese en Franse drama en avonturenfilm uit het jaar 2013. Met Kyle Catlett, Helena Bonham Carter en Robert Maillet in de hoofdrol. Deze productie is gebaseerd ...

'The Young and Prodigious T.S. Spivet' is een Australische, Canadese en Franse drama- en avonturenfilm uit het jaar 2013. Met Kyle Catlett, Helena Bonham Carter en Robert Maillet in de hoofdrol. Deze productie is gebaseerd op de gelauwerde bestseller 'The Selected Works Of T.S. Spivet' van Reif Larsen uit 2009. De avonturen van de jongen T.S. Spivet. Hij woont op een ranch in Montana met zijn moeder die geobsedeerd is door de morfologie van kevers, zijn vader (een cowboy die honderd jaar te laat is geboren) en zijn 14-jarige zus die ervan droomt Miss America te worden. T.S. is een wonderkind met een passie voor cartografie en wetenschappelijke uitvindingen. Op een dag krijgt hij een onverwacht telefoontje van het Smithsonian Museum. Hij krijgt te horen dat hij de winnaar van een zeer prestigieuze prijs is voor zijn ontdekking van een machine die uit zichzelf blijft bewegen. Hij wordt uitgenodigd op een receptie waar hij een speech moet geven. Zonder iemand op de hoogte te brengen trekt hij met een goederentrein door de Verenigde Staten met als eindbestemming Washington DC. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-young-and-prodigious-ts-spivet

Vr 5 juni 2020 | 09:40 Unikitty

Aflevering 35 van 104 - Magische Tragedie Nadat Richard een goochelshow gedaan heeft, raakt Dokter Fox geobsedeerd en wil weten hoe zijn onwetenschappelijke trucs werken. Maar wanneer zij en haar briljante brein achter Richard´s goochelgeheimen komt, dreigt ze de pracht van magie te verpesten.

Vr 5 juni 2020 | 14:26 What Happened Next?

Seizoen 2 - Aflevering 14 Serie waarin gezocht wordt naar de wetenschappelijke verklaring achter een aantal grappige en verbijsterende filmpjes van ongelukken, verwoestingen en mislukte stunts.

Vr 5 juni 2020 | 14:50 What Happened Next?

Seizoen 2 - Aflevering 15 Serie met grappige en verbijsterende clips van ongelukken, verwoestingen en mislukte stunts, die aan de hand van wetenschappelijke theorieën nader worden verklaard.

Vr 5 juni 2020 | 19:38 Annedroids

Aflevering 7 Kinderserie over de 11-jarige Anne. Ze is een genie en wetenschapper en heeft haar eigen robots ontwikkeld. Nick ontdekt Annes geheime laboratorium en vraagt aan zijn buurmeisje Shania om ervoor te zorgen dat Anne en haar robot hun vrienden worden. Samen helpen ze bij het oplossen van Annes wetenschappelijke problemen.

Vr 5 juni 2020 | 21:25 Mysteries Of The Deep

Seizoen 1 - Aflevering 4 - The Bermuda Triangle Conspiracy Jeremy Wade onderzoekt mysteries van de diepzee, waaronder spoorloos verdwenen schepen, verloren schatten en onverklaarbare wetenschappelijke verschijnselen.

Vr 5 juni 2020 | 21:30 Mysteries Of The Deep

Seizoen 1 - Aflevering 4 - The Bermuda Triangle Conspiracy Jeremy Wade onderzoekt mysteries van de diepzee, waaronder spoorloos verdwenen schepen, verloren schatten en onverklaarbare wetenschappelijke verschijnselen.

Za 6 juni 2020 | 02:00 What Happened Next?

Seizoen 2 - Aflevering 14 Serie waarin gezocht wordt naar de wetenschappelijke verklaring achter een aantal grappige en verbijsterende filmpjes van ongelukken, verwoestingen en mislukte stunts.

Za 6 juni 2020 | 02:05 Mysteries Of The Deep

Seizoen 1 - Aflevering 4 - The Bermuda Triangle Conspiracy Jeremy Wade onderzoekt mysteries van de diepzee, waaronder spoorloos verdwenen schepen, verloren schatten en onverklaarbare wetenschappelijke verschijnselen.

Za 6 juni 2020 | 02:15 Mysteries Of The Deep

Seizoen 1 - Aflevering 4 - The Bermuda Triangle Conspiracy Jeremy Wade onderzoekt mysteries van de diepzee, waaronder spoorloos verdwenen schepen, verloren schatten en onverklaarbare wetenschappelijke verschijnselen.

Za 6 juni 2020 | 02:24 What Happened Next?

Seizoen 2 - Aflevering 15 Serie met grappige en verbijsterende clips van ongelukken, verwoestingen en mislukte stunts, die aan de hand van wetenschappelijke theorieën nader worden verklaard.

Za 6 juni 2020 | 02:55 You Have Been Warned

Seizoen 4 - Aflevering 12 - Wild Things Een countdown van 's werelds beste wetenschappelijke stunts door hobbyisten. Experts analyseren bizarre internetfilmpjes en geven uitleg over de wetenschap achter de stunts.

Za 6 juni 2020 | 08:12 Annedroids

Aflevering 8 Kinderserie over de 11-jarige Anne. Ze is een genie en wetenschapper en heeft haar eigen robots ontwikkeld. Nick ontdekt Annes geheime laboratorium en vraagt aan zijn buurmeisje Shania om ervoor te zorgen dat Anne en haar robot hun vrienden worden. Samen helpen ze bij het oplossen van Annes wetenschappelijke problemen.

Za 6 juni 2020 | 16:47 Marvel's Spider-Man

Oorsprong Na een beet door een radioactieve spin, gebruikt Peter de vijf stappen van de wetenschappelijke mehode om er achter te komen wat er met hem gebeurd is.

Za 6 juni 2020 | 17:55 Sarah Graham's Food Safari

Seizoen 2 - Aflevering 13 van 13 Sarah reist af naar het onderzoekscentrum van Elephant's Alive, waar dr. Michelle Henley baanbrekend onderzoek doet en wetenschappelijke oplossingen zoekt voor de bescherming van de natuur.

Za 6 juni 2020 | 19:38 Annedroids

Aflevering 9 Kinderserie over de 11-jarige Anne. Ze is een genie en wetenschapper en heeft haar eigen robots ontwikkeld. Nick ontdekt Annes geheime laboratorium en vraagt aan zijn buurmeisje Shania om ervoor te zorgen dat Anne en haar robot hun vrienden worden. Samen helpen ze bij het oplossen van Annes wetenschappelijke problemen.

Zo 7 juni 2020 | 08:12 Annedroids

Aflevering 10 Kinderserie over de 11-jarige Anne. Ze is een genie en wetenschapper en heeft haar eigen robots ontwikkeld. Nick ontdekt Annes geheime laboratorium en vraagt aan zijn buurmeisje Shania om ervoor te zorgen dat Anne en haar robot hun vrienden worden. Samen helpen ze bij het oplossen van Annes wetenschappelijke problemen.

Zo 7 juni 2020 | 19:38 Annedroids

Aflevering 11 Kinderserie over de 11-jarige Anne. Ze is een genie en wetenschapper en heeft haar eigen robots ontwikkeld. Nick ontdekt Annes geheime laboratorium en vraagt aan zijn buurmeisje Shania om ervoor te zorgen dat Anne en haar robot hun vrienden worden. Samen helpen ze bij het oplossen van Annes wetenschappelijke problemen.

Ma 8 juni 2020 | 08:12 Annedroids

Aflevering 12 Kinderserie over de 11-jarige Anne. Ze is een genie en wetenschapper en heeft haar eigen robots ontwikkeld. Nick ontdekt Annes geheime laboratorium en vraagt aan zijn buurmeisje Shania om ervoor te zorgen dat Anne en haar robot hun vrienden worden. Samen helpen ze bij het oplossen van Annes wetenschappelijke problemen.

 Meer