Werken op tv (tv-tips)

Morgen | 20:30 Red Cliff IMDb: 7.4

Morgen - IMDB * 7.4 - Actiefilm, Red cliff is een Amerikaanse actie en avonturenfilm uit het jaar 2008. Met Tony Leung Chiu Wai en Takeshi Kaneshiro in de hoofdrol. Een meeslepend epos van regisseur John Woo (Face/Off, Mission: Impossible II) over ...

Red cliff is een Amerikaanse actie- en avonturenfilm uit het jaar 2008. Met Tony Leung Chiu Wai en Takeshi Kaneshiro in de hoofdrol. Een meeslepend epos van regisseur John Woo (Face/Off, Mission: Impossible II) over een sleutelmoment uit de Chinese geschiedenis. China, 208 na Christus. De Han dynastie loopt op zijn laatste benen. Eerste minister Cao Cao overtuigt de keizer ervan dat ze China enkel met geweld kunnen verenigen. Ze verklaren de oorlog aan de koninkrijken Xu en Wu. De geslepen Cao Cao komt aan het hoofd van een enorme oorlogsmachine en lanceert een militaire campagne zonder gelijke. Beseffend dat ze geen enkele kans maken, vinden de bedreigde koninkrijken elkaar in een onwaarschijnlijke alliantie. Aan de oevers van de Yangtze komen de legers tegenover elkaar te staan. In de schaduw van de Rode Klippen volgt een epische strijd. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/red-cliff

Overmorgen | 20:25 Killer by the Lake

Aflevering 4 - Franse misdaadserie. Afl. 7 & 8. Lise krijgt een klap te verwerken als haar moeder gevonden wordt. Commissaris Varella is er nog steeds van overtuigd dat Clovis de moordenaar moet zijn, maar Lise en Mathias verdenken iemand anders ervan de mol én de moordenaar te zijn. Er komt meer informatie over het geheimzinnige skelet dat uit het meer is opgediept, Cécile heeft een afspraakje en Laure doet een ontdekking die alles op zijn kop zet.

Overmorgen | 21:20 The Zookeeper's Wife IMDb: 7.0

Overmorgen - IMDB * 7.0 - Drama, The Zookeeper's Wife is een Amerikaans, Brits en Tsjechische waargebeurde dramafilm uit 2017. Deze productie is geregisseerd door Niki Caro. De hoofdrollen worden onder andere vertolkt door Jessica Chastain, Johan ...

The Zookeeper's Wife is een Amerikaans, Brits en Tsjechische waargebeurde dramafilm uit 2017. Deze productie is geregisseerd door Niki Caro. De hoofdrollen worden onder andere vertolkt door Jessica Chastain, Johan Heldenbergh, Daniel Brühl, Michael McElhatton, en Iddo Goldberg. Deze film vertelt het ontroerende en waargebeurde verhaal van de Poolse dierenverzorgers Antonina en Jan Zabinski van de dierentuin van Warschau. In 1939, wanneer de nazi's het land zijn binnengevallen, worden Antonina en Jan gedwongen te werken onder bevel van de Duitse zoöloog Lutz Heck. In het geheim besluiten de Zabinski's samen te werken met het verzet om honderden mensenlevens te redden, waarbij Antonina haar leven en dat van de kinderen op een levensgevaarlijk spel zet. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-zookeepers-wife

Je vindt hier de programma's van Werken op tv We hebben de volgende programma's voor Werken Red Cliff: Morgen - IMDB * 7.4 - Actiefilm, Red cliff is een Amerikaanse actie en avonturenfilm uit het jaar 2008. Met Tony Leung Chiu Wai en Takeshi Kaneshiro in de hoofdrol. Een meeslepend epos van regisseur John Woo (Face/Off, Mission: Impossible II) over. Killer by the Lake: Overmorgen - Misdaadserie, Aflevering 4 Franse misdaadserie. Afl. 7 & 8. Lise krijgt een klap te verwerken als haar. The Zookeeper's Wife: Overmorgen - IMDB * 7.0 - Drama, The Zookeeper's Wife is een Amerikaans, Brits en Tsjechische waargebeurde dramafilm uit 2017. Deze productie is geregisseerd door Niki Caro. De hoofdrollen worden onder andere vertolkt door Jessica Chastain, Johan. Maarten vd Weijden - Het moet zo extreem: Maarten van der Weijden is de Olympisch Kampioen open water zwemmen van 2008! In 2001 werd bij hem acute leukemie. The Ghost Whisperer: Dramaserie, Seizoen 1 Aflevering 14 Amerikaanse dramaserie. Last Execution. Melinda gaat naar een tentoonstelling met. Het Klokhuis: Jeugdprogramma, Seizoen 30 Aflevering 3841 Informatief jongerenmagazine. Werelderfgoed: Willemstad op Curaçao. De. Money Train: IMDB * 5.7 - Actiekomedie, Money Train is een Amerikaanse actiekomedie uit het jaar 1995. Deze film is geregisseerd door Joseph Ruben. Met Wesley Snipes, Woody Harrelson en Jennifer Lopez in de hoofdrol. John en Charlie zijn stiefbroers. Ze werken. The Office: Komische serie, Seizoen 3 Aflevering 3 Amerikaanse komische serie. The Coup. Michael komt nog maar eens in de problemen. Da Vinci's Machines: Air Screw, Seizoen 1 Aflevering 7 Air Screw: Het team bouwt een van Da Vinci's meest futuristische ontwerpen. Da Vinci. 2 Guns: IMDB * 6.7 - Actiekomedie, Bobby Trench, een agent van de narcoticabrigade en Michael Stigman, een inlichtingenofficier bij de marine, werken met veel tegenzin undercover als leden van een drugsbende. Geen van beiden weet dat de ander ook een.

Werken op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 18:40 The Ghost Whisperer

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Amerikaanse dramaserie. Last Execution. Melinda gaat naar een tentoonstelling met kunstwerken van de terechtgestelde moordenaar Clete Youngblood. Ze wordt er benaderd door zijn geest. Volgens Clete zijn de kunstwerken eigendom van zijn dochter Leslie en niet van de slinkse galerijhouder. Hij wil dat ze het onvervalste contract zoekt, zodat Leslie krijgt waar ze recht op heeft. Melinda ontdekt dat de arme kunstenares Leslie kwaad is op haar vader, omdat ze weinig contact met hem had voor hij in de gevangenis belandde. Melinda probeert op haar in te praten zodat Clete eeuwige rust kan vinden.

Vandaag | 18:40 Het Klokhuis

Seizoen 30 - Aflevering 3841 - Informatief jongerenmagazine. Werelderfgoed: Willemstad op Curaçao. De historische haven en binnenstad van Willemstad, Curaçao zijn al jaren een bijzonder onderdeel van Nederland. Met de gekleurde bouwwerken als uitgangspunt mengt Maurice zich in de bevolking en komt meer te weten over waarom er op Curaçao zoveel verschillende culturen bij elkaar leven.

Morgen | 08:05 The Simpsons

Seizoen 23 - Aflevering 8 - Amerikaanse animatieserie. The Ten-Per-Cent Solution. Krusty de Clown is ten einde raad wanneer zijn tv-show geschrapt wordt. De Simpsons willen hem helpen en zoeken Annie Dubinsky, Krusty's eerste manager, op. Zij ziet het echter niet zitten om opnieuw met Krusty samen te werken: hij had zijn vroegere succes aan haar te danken maar zette haar daarna op straat.

Morgen | 10:00 Flodder

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Nederlandse komische serie. De dubbelgangster. Er zijn twee Franse gemeenteraadsleden op werkbezoek en Sjakie krijgt de opdracht om ze in de 'modelwijk' Zonnedael een rondleiding te geven. In datzelfde Zonnedael beramen enkele buurtbewoners intussen een duivels plan. Ze willen met een nep-Ma Flodder het allerlaatste beetje goodwill voor de familie Flodder wegwerken. Ze hopen dat de buurt eindelijk van de Flodders zal worden verlost.

Morgen | 11:22 Telekids Mini's: Little People

Seizoen 2 - Aflevering 42 - Amerikaans-Brits-Canadese animatieserie. Een verstierd humeur. Little People is de wereld van Sarah Lynn, Maggie, Michael, Sonya Lee en Eddie. Ze hebben allemaal hun favoriete activiteiten. Ze leren hoe ze kunnen samenwerken en ontdekken de wereld.

Morgen | 12:25 BinnensteBuiten

Aflevering 113 - Lifestylemagazine. Theo-Bert helpt Elly en Frank bij het opknappen van hun slaapkamer.In Brabant runnen Bart en Daniëlla een zorgtuinderij. Ramon maakt zomerse taco's.

Morgen | 17:30 Flodder

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Nederlandse komische serie. De afrekening. Een oude vrijer van ma Flodder is uit de gevangenis ontslagen. Johnnie vermoedt dat hij wraak komt nemen, omdat ma hem destijds heeft verlinkt. Hij koopt een aantal wapens van Kareltje, maar helaas blijken die tijdens de confrontatie niet helemaal naar behoren te werken.

Overmorgen | 13:45 Aan 't zand

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityshow waarin zes professionele kunstenaars uitgedaagd worden om de mooiste zandsculpturen te maken. Het thema is architectuur. Tijdens de eerste opdracht moeten de zandkunstenaars een zogenaamde cut through maken, een doorkijkje in de sculptuur. Hoe maak je een doorgang in het zand zonder dat je sculptuur instort? Tijdens de tweede opdracht carven de kunstenaars wereldberoemde gebouwen. Blijft de Toren van Pisa, gemaakt van zand, ook echt staan? En is het mogelijk om alle details van de Big Ben te verwerken in een zandsculptuur?

Werken op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 18:25 Maarten vd Weijden - Het moet zo extreem

Maarten van der Weijden is de Olympisch Kampioen open water zwemmen van 2008! In 2001 werd bij hem acute leukemie geconstateerd. Uiteindelijk genas hij van zijn ziekte en werd hij na 4 jaar volledige genezen verklaard. Na zijn Olympische gouden medaille stopte Maarten met topsport omdat hij niet langer slaaf wilde zijn van zijn eigen prestatiedrang. Na 6 jaar werken bij Unilever ‘dook Maarten weer in het water’. Hij kwam er achter dat hij simpelweg een persoon is die graag een doel heeft en daar naar toe wil werken. Maarten leeft met een zeker schuldgevoel omdat hij kanker heeft overwonnen en velen dat geluk niet hebben. Hij heeft een enorm talent voor zwemmen en kan op deze manier iets terug doen. En in de beleving van Maarten moet dat extreem, het moet pijn doen. Om geld in te zamelen voor kankeronderzoek zwom hij daarom van 18-20 augustus de 200 kilometer lange Elfstedentocht.

Vandaag | 18:40 Money Train IMDb: 5.7

IMDB * 5.7 - Actiekomedie, Money Train is een Amerikaanse actiekomedie uit het jaar 1995. Deze film is geregisseerd door Joseph Ruben. Met Wesley Snipes, Woody Harrelson en Jennifer Lopez in de hoofdrol. John en Charlie zijn stiefbroers. Ze werken ...

Money Train is een Amerikaanse actiekomedie uit het jaar 1995. Deze film is geregisseerd door Joseph Ruben. Met Wesley Snipes, Woody Harrelson en Jennifer Lopez in de hoofdrol. John en Charlie zijn stiefbroers. Ze werken als agenten in burger bij de metropolitie, maar erg gemotiveerd zijn ze niet. Wat hen wel mateloos boeit, is de gepantserde 'geldtrein' die de dagelijkse recettes van de metrostations oppikt. Ze dromen er al lang van het geldtransport te overvallen. Er zijn echter twee obstakels: hun job als agent en het feit dat hun baas Donald Patterson zijn job zeer ter harte neemt en de treinen en het geld zowat als zijn persoonlijk bezit beschouwt. Door de komst van een nieuwe, aantrekkelijke vrouwelijke collega, komt alles echter in een stroomversnelling terecht. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/money-train

Vandaag | 18:50 The Office

Seizoen 3 - Aflevering 3 - Amerikaanse komische serie. The Coup. Michael komt nog maar eens in de problemen bij de Dunder Miflin Paper Company wanneer Jan hem overtuigt om van maandag 'Movie Monday' te maken, een dag waarop alle medewerkers een film kijken in plaats van te werken. Voor Angela is hiermee de maat vol. Ze denkt de oplossing gevonden te hebben door Dwight te dwingen om te solliciteren voor Michaels job. In tussentijd amuseren Pam en Jim zich ieder op hun eigen manier om de tijd te doden. Pam doet aan online shopping en Jim speelt op zijn kantoor computerspelletjes.

Vandaag | 20:10 Da Vinci's Machines

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Air Screw: Het team bouwt een van Da Vinci's meest futuristische ontwerpen. Da Vinci bedacht dit apparaat in de 15de eeuw, maar toch ziet het er heel modern uit. Zal het ook werken?

Vandaag | 20:30 2 Guns IMDb: 6.7

IMDB * 6.7 - Actiekomedie, Bobby Trench, een agent van de narcoticabrigade en Michael Stigman, een inlichtingenofficier bij de marine, werken met veel tegenzin undercover als leden van een drugsbende. Geen van beiden weet dat de ander ook een ...

Bobby Trench, een agent van de narcoticabrigade en Michael Stigman, een inlichtingenofficier bij de marine, werken met veel tegenzin undercover als leden van een drugsbende. Geen van beiden weet dat de ander ook een undercoveragent is en daarom vertrouwen ze elkaar net zomin als ze de criminelen die ze moeten neerhalen. Wanneer hun poging om een Mexicaans drugskartel te infiltreren mislukt, worden Trench en Stigman aan hun lot overgelaten. Nu iedereen hen onder de grond of achter slot en grendel wil, moeten ze elkaar wel leren vertrouwen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/2-guns

Morgen | 01:10 Da Vinci's Machines

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Air Screw: Het team bouwt een van Da Vinci's meest futuristische ontwerpen. Da Vinci bedacht dit apparaat in de 15de eeuw, maar toch ziet het er heel modern uit. Zal het ook werken?

Morgen | 01:15 My Crazy Love

'Erin and Jeff.' (s 1/ep 5) Erin zet haar droomjob op pauze zodat ze kan werken als cateraar om de knappe ober te kunnen verleiden. Jeff ontmoet een schoonheidskoningin en gaat tot het uiterste om indruk te maken op haar moeder. Hij hoopt zo dat zij haar dochter zal beïnvloeden om haar huidig vriendje te dumpen.

Morgen | 02:15 Bubble Guppies

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Specialiteit van de dag: Deema en Oona zien onderweg een pannenkoekenrestaurant en ze willen ook een restaurant beginnen. Als ze hebben geleerd wie er allemaal in een restaurant werken, openen de guppies hun eigen plaatjespizzarestaurant. Maar dan komt er een lastige klant binnen…

Morgen | 03:25 Rusty Rivets

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Rusty's waterwerken / Rusty's afvalrace: Als Meneer Hendriks per ongeluk een GIGANTISCHE strandbal met water in plaats van lucht vult moeten Rusty en Ruby deze naar het meer zien te krijgen om hem te legen. // Rusty en Ruby doen een wedstrijd wie het meeste afval naar het meer kan brengen als ze op een eiland gestrand raken.

Morgen | 06:00 Emma Willis: Delivering Babies

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Episode 3: Tv-presentator Emma Willis is drie maanden in opleiding op een drukke kraamafdeling. Ze beleeft wat verloskundigen meemaken die voor de NHS werken, de Britse gezondheidszorg.

Morgen | 06:45 Dual Survival

Seizoen 5 - Aflevering 21 - Eat or Be Eaten: Primitief survivalist Bill McConnell en voormalig commando Brady Powell werken samen in de meest onherbergzame gebieden ter wereld, waar de dood overal op de loer ligt.

Morgen | 08:02 Da Vinci's Machines

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Air Screw: Het team bouwt een van Da Vinci's meest futuristische ontwerpen. Da Vinci bedacht dit apparaat in de 15de eeuw, maar toch ziet het er heel modern uit. Zal het ook werken?

Morgen | 09:50 Sunny Day

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Een hechte vriendschap: Rox en Blair botsen tijdens de voorjaarsschoonmaak vanwege hun tegengestelde persoonlijkheden. Wanneer ze per ongeluk aan elkaar gelijmd raken door sterke haarlak, worden ze gedwongen om samen te werken.

Morgen | 10:10 Huize Herrie

Seizoen 3 - Aflevering 9 - De gekke geleerde/Gemis in connectie: Lisa krijgt een uitnodiging om in alle rust onderzoek te doen bij wetenschappers en ze mag ook bij hen intrekken./Lori en Bobby zijn bang dat de lange-afstand relatie niet gaat werken doordat het gesprek aan de telefoon vreemd verloopt.

Morgen | 10:55 South Park

Seizoen 10 - Aflevering 7 - Tsst: De schooldecaan wordt gek van Cartman en hij wil dat hij professionele hulp krijgt. De moeder van Cartman schakelt de supernanny in maar dit loopt helemaal verkeerd af. Het ziekenhuis denkt dat The Dog Whisperer: Cesar Milan, wel kan helpen. En het lijkt ook echt te werken. Wanneer Cesar weer vertrekt wil de moeder van Cartman graag een date met hem, alleen Cesar ziet dit niet zitten. De moeder van Cartman weet hier wel een plannetje op, wat een hoop verklaard!

Morgen | 11:55 Emma Willis: Delivering Babies

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Episode 4: Tv-presentator Emma Willis is drie maanden in opleiding op een drukke kraamafdeling. Ze beleeft wat verloskundigen meemaken die voor de NHS werken, de Britse gezondheidszorg.

Morgen | 12:02 Da Vinci's Machines

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Air Screw: Het team bouwt een van Da Vinci's meest futuristische ontwerpen. Da Vinci bedacht dit apparaat in de 15de eeuw, maar toch ziet het er heel modern uit. Zal het ook werken?

Morgen | 15:20 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 3 - Aflevering 18 - De gijzeling / De krantenjongen: Wanneer de teddybeer van Theodore, "Talking Teddy", wordt gestolen, moeten de jongens met Agent Dingmans samenwerken om hem terug te krijgen.. // Wanneer Alvin de krant begint te stelen om te verkopen op school, geeft Dave de krantenjongen de schuld en weigert hem te betalen.

Morgen | 15:35 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 3 - Aflevering 18 - De gijzeling / De krantenjongen: Wanneer de teddybeer van Theodore, "Talking Teddy", wordt gestolen, moeten de jongens met Agent Dingmans samenwerken om hem terug te krijgen.. // Wanneer Alvin de krant begint te stelen om te verkopen op school, geeft Dave de krantenjongen de schuld en weigert hem te betalen.

Morgen | 16:00 Shimmer & Shine

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Geflest / Zoem Zahramay: Shimmer en Shine maken een super glitterig flesje open op de markt.. en worden erin gezogen! Het is een val, van Zeta. En nu ze opgesloten zitten, kunnen ze geen wensen vervullen. Leah, Tala en Nahal moeten het flesje te pakken zien te krijgen en uitvogelen hoe ze Shimmer en Shine kunnen bevrijden zonder wensmagie! // Vandaag vindt de Zahramay Falls Tovertapijtenrace plaats en Leah strijdt samen met Shimmer en Shine voor de hoofdprijs. De winnaar ontvangt namelijk de Racelsteen, een magische edelsteen waarmee je supersnel kunt reizen. Maar als Zeta ook besluit om mee te doen omdat ze de steen voor zichzelf wil, krijgen de meiden een stel nieuwe obstakels voor hun kiezen. Alleen door samen te werken kunnen de drie meiden (en hun huisdieren) de Tovenares voorbij snellen en de race winnen!

Morgen | 16:02 Da Vinci's Machines

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Air Screw: Het team bouwt een van Da Vinci's meest futuristische ontwerpen. Da Vinci bedacht dit apparaat in de 15de eeuw, maar toch ziet het er heel modern uit. Zal het ook werken?

Morgen | 16:15 South Park

Seizoen 10 - Aflevering 10 - Miss Teacher Bangs a Boy: Cartman wordt door de directeur benoemd tot gang-opzichter van de South Park basisschool. Wanneer hij van Kyle hoort dat zijn kleine broertje seks heeft met Mrs. Stevenson gaat hij met Cartman samenwerken. Want dit vinden ze allebei ongepast gedrag. Ike, het broertje kiest uiteindelijk niet voor een relatie met de lerares maar voor zijn familie. Ikes lerares springt uiteindelijk van het Hilton Hotel af en is overleden.

Morgen | 16:20 Speechless

'C-h--Cheater !.' (s 1/ep 19) Wanner JJ spiekt bij een examen werken Maya en Kenneth samen om hem bewust te maken van zijn toekomst. Ray doet mee aan een piramidespel.

Morgen | 16:30 Misfit Garage

Seizoen 1 - Aflevering 15 - The Race to Finish the '71 Holy Grail Cuda: De mannen werken nog steeds aan de Cuda uit 1971, maar stuiten dan op een aantal problemen. Ondertussen hangt ook de toekomst van de Fired Up Garage aan een zijden draadje.

Morgen | 16:55 Demain nous appartient

(s 1/ep 557) Aurore en Georges onderzoeken een onrustwekkende verdwijning. Alex brengt een laatste eerbetoon aan zijn vriend. Clémentine krijgt advies om haar trauma te verwerken.

Morgen | 20:10 Da Vinci's Machines

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Crossbow Machine: Het team bouwt een van Da Vinci's meest futuristische ontwerpen. Da Vinci bedacht dit apparaat in de 15de eeuw, maar toch ziet het er heel modern uit. Zal het ook werken?

Morgen | 21:30 Bella en de Bulldogs

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Zijlijn Quarterback: Bella raakt geblesseerd en kan een tijdje niet spelen. Ze is bang dat Troy haar positie in het team zal krijgen en doet er van alles aan om weer te mogen spelen. Sophie wil niet samenwerken met Newt tijdens de scheikundeles.

Morgen | 22:25 The Reunion

Morgen - Actiefilm, Sam, Leo en Douglas zijn drie halfbroers met dezelfde vader. Wanneer hun steenrijke vader overlijdt, worden ze door hun zus Nina samengebracht om de erfenis te verdelen. Er is echter één voorwaarde aan verbonden: als ze zijn ...

Sam, Leo en Douglas zijn drie halfbroers met dezelfde vader. Wanneer hun steenrijke vader overlijdt, worden ze door hun zus Nina samengebracht om de erfenis te verdelen. Er is echter één voorwaarde aan verbonden: als ze zijn fortuin willen opstrijken, moeten de broers samenwerken als borgstellers.

Overmorgen | 00:30 Toon Marty

Seizoen 1 - Aflevering 26 - Jack de Stuntmol: Jack is er klaar mee om altijd maar te werken in de Toonmarkt. Hij gaat met pensioen en geeft de winkel aan Burnatron. Marty wil niet dat Burnatron zijn baas word en doet er alles aan om Jack ervan te overtuigen dat hij terug moet komen.

Overmorgen | 01:10 Da Vinci's Machines

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Crossbow Machine: Het team bouwt een van Da Vinci's meest futuristische ontwerpen. Da Vinci bedacht dit apparaat in de 15de eeuw, maar toch ziet het er heel modern uit. Zal het ook werken?

Overmorgen | 06:26 How It's Made

Seizoen 18 - Aflevering 10 - Cufflinks/Blueberry Turnovers/Dashboards: Kijk mee hoe manchetknopen, bessenpasteitjes, dashboarden en aardewerken potten worden gemaakt.

Overmorgen | 07:30 Abandoned Engineering

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Episode 1: Een aantal van 's werelds indrukwekkendste bouwwerken is in verval geraakt. De oorspronkelijke ontwerpers en de mensen die de gebouwen een nieuw leven geven vertellen hun verhaal.

Overmorgen | 08:15 Abandoned Engineering

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Episode 1: Een aantal van 's werelds indrukwekkendste bouwwerken is in verval geraakt. De oorspronkelijke ontwerpers en de mensen die de gebouwen een nieuw leven geven vertellen hun verhaal.

Overmorgen | 11:14 Da Vinci's Machines

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Self-Propelled Carts: Het team wordt gesplitst om twee zelfrijdende wagens te bouwen. Ze ontdekken hoe nauwkeurig de onderdelen moeten worden gemaakt om Da Vinci's vindingen te laten werken.

Overmorgen | 11:25 Emma Willis: Delivering Babies

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Episode 3: Tv-presentator Emma Willis is drie maanden in opleiding op een drukke kraamafdeling. Ze beleeft wat verloskundigen meemaken die voor de NHS werken, de Britse gezondheidszorg.

Overmorgen | 11:55 NCIS : enquêtes spéciales

'Chasseur de trésor.' (s 7/ep 18) Een duiker die naar verloren schatten op zoek ging, wordt dood aangetroffen. Het NCIS-team moet voor het onderzoek samenwerken met de CGIS, de Coast Guard Investigative Services. Gaandeweg ontdekken ze dat beide teams nogal wat gelijkenissen vertonen.

Overmorgen | 12:10 Vice

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Reportagereeks waarin het team van VICE de wereld rondreist om de belangrijke en meeslepende verhalen te vertellen die de gewone media links laten liggen. Greenland is Melting & Bonded Labor. Vandaag gaat VICE samen met klimaatwetenschapper Jason Box op expeditie naar Groenland, waar de hoogste temperaturen uit de geschiedenis gemeten worden: als het poolijs smelt, kan dat leiden tot een wereldwijde catastrofe. Verder een reportage over slavenarbeid in de steenbakkerijen in Pakistan, waar kinderen, vrouwen en mannen gedwongen worden in mensonterende omstandigheden te werken. De eigenaars beschikken over een grote economische en politieke macht, en worden ongemoeid gelaten.

Overmorgen | 12:50 Da Vinci's Machines

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Air Screw: Het team bouwt een van Da Vinci's meest futuristische ontwerpen. Da Vinci bedacht dit apparaat in de 15de eeuw, maar toch ziet het er heel modern uit. Zal het ook werken?

Overmorgen | 13:25 Kung Fu Panda

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Ketting reactie: Po en de tijger zijn aangevallen en aan elkaar geketend door bandieten. Om de strijd te winnen, moeten ze leren om samen te werken.

Overmorgen | 13:35 Fresh Off the Boat

'Driver's Eddie 2: Orlando Drift.' (s 5/ep 11) Eddie haalt eindelijk zijn rijbewijs. Toch wacht hem geen vrijheid, maar een eindeloze lijst aan klusjes die hij voor zijn moeder moet afwerken. Louis kijkt uit naar een jongensweekendje weg op Chili Con met Marvin. Maar dan besluit Honey om mee te gaan.

Overmorgen | 13:38 Da Vinci's Machines

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Crossbow Machine: Het team bouwt een van Da Vinci's meest futuristische ontwerpen. Da Vinci bedacht dit apparaat in de 15de eeuw, maar toch ziet het er heel modern uit. Zal het ook werken?

Overmorgen | 13:40 Vice

Seizoen 6 - Aflevering 21 - Reportagereeks met meeslepende verhalen die de gewone media links laten liggen. Engineering Earth. De uitstoot van broeikasgassen is van ongekend niveau, en wetenschappers werken aan de ontwikkeling van een back-up-plan door het gebruik van technologie voor geo-engineering van de aardse atmosfeer. Shane Smith en Ben Anderson ontdekken hoe deze technologie werkt en hoe effectief dit radicale plan kan zijn.

 Meer

Werken gemist

Gisteren 21:25 Docu: De Schuldmachine

Gisteren - Documentaire over de manier waarop problematische schulden jongeren gevangenhoudt. Jongvolwassenen Aan de ...

Documentaire over de manier waarop problematische schulden jongeren gevangenhoudt. Jongvolwassenen Aan de hand van de schulddossiers van drie jongvolwassenen uit Amsterdam-Zuidoost wordt duidelijk wat het belang is van een persoonlijke aanpak en wordt het verhaal achter de schulden verteld om jongeren te helpen hun toekomst weer in handen te nemen. Vrijwilliger Onze gids in de schuldmachine is Willem Los, jarenlang manager debiteurenbeheer en sinds enkele jaren vrijwilliger bij ONSbank. Dat is een kunstenaarsinitiatief dat met een persoonlijk en artistiek leertraject en schuldrust jongeren een nieuw perspectief biedt op zichzelf en hun leefwereld om zelf oplossingsgericht aan hun toekomst te kunnen werken. Digitalisering Met Willem ontdekken we hoe door de verregaande digitalisering in Nederland mensen anonieme BSN-nummers zijn geworden. Hoe makkelijk je gevangen raakt in een ondoorgrondelijk systeem waarmee de schuldenindustrie krankzinnig veel geld verdient, maar mensen steeds verder in de problemen komen.

Eerder Vandaag | 17:40 Weg van het meesterwerk

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Cultuurhistorische documentairereeks waarin Thomas Vanderveken een roadtrip maakt in het spoor van drie wereldberoemde werken van Vlaamse meesters. Van Eyck - Het Arnolfini-portret. 'Portret van Giovanni Arnolfini en zijn vrouw' (1434) van Jan Van Eyck hangt in de National Gallery in Londen. Het is zonder twijfel een van de meest mysterieuze en tot de verbeelding sprekende werken uit de kunstgeschiedenis. Dat dit meesterwerk na al zijn omzwervingen vandaag nog te bewonderen is in Londen, blijkt een klein mirakel.

Eerder Vandaag | 16:15 South Park

Seizoen 10 - Aflevering 7 - Tsst: De schooldecaan wordt gek van Cartman en hij wil dat hij professionele hulp krijgt. De moeder van Cartman schakelt de supernanny in maar dit loopt helemaal verkeerd af. Het ziekenhuis denkt dat The Dog Whisperer: Cesar Milan, wel kan helpen. En het lijkt ook echt te werken. Wanneer Cesar weer vertrekt wil de moeder van Cartman graag een date met hem, alleen Cesar ziet dit niet zitten. De moeder van Cartman weet hier wel een plannetje op, wat een hoop verklaard!

Eerder Vandaag | 13:20 My Crazy Love

'Erin and Jeff.' (s 1/ep 5) Erin zet haar droomjob op pauze zodat ze kan werken als cateraar om de knappe ober te kunnen verleiden. Jeff ontmoet een schoonheidskoningin en gaat tot het uiterste om indruk te maken op haar moeder. Hij hoopt zo dat zij haar dochter zal beïnvloeden om haar huidig vriendje te dumpen.

Eerder Vandaag | 12:50 Zack & Quack

Seizoen 1 - Aflevering 14 - De Pop-Up Paaseieren Zoektocht / Pop Kunstfestival: De chocoladekippen van de Paashaas - de kippen die chocolade eieren leggen - zijn gevlogen! Daarom gaan Zack en Quack de Paashaas helpen om ze terug te vinden zodat het paaseieren zoeken dit jaar door kan gaan. // Wanneer het vlak voor het Pop Kunstfestival over het prachtige schilderij van Kira regent, vertrekt Zack op avontuur om het recht te zetten. Maar alleen een regenboog is kleurrijk genoeg om Kira te helpen om haar kunstwerken weer te restaureren.

Eerder Vandaag | 11:55 Emma Willis: Delivering Babies

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Episode 3: Tv-presentator Emma Willis is drie maanden in opleiding op een drukke kraamafdeling. Ze beleeft wat verloskundigen meemaken die voor de NHS werken, de Britse gezondheidszorg.

Eerder Vandaag | 11:24 Telekids Mini's: Little People

Seizoen 2 - Aflevering 41 - Amerikaans-Brits-Canadese animatieserie. Geef het terug. Little People is de wereld van Sarah Lynn, Maggie, Michael, Sonya Lee en Eddie. Ze hebben allemaal hun favoriete activiteiten. Ze leren hoe ze kunnen samenwerken en ontdekken de wereld.

Eerder Vandaag | 08:30 Golden Gays

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Canadese realityshow. Aaron wordt gevraagd als stagiair te werken voor een high profile feest. Valya probeert Rudy te moderniseren. De beren worden geconfronteerd met een deadline voor het openen van hun resort.

Eerder Vandaag | 08:00 L'amour ne s'achète pas

Tv-familiefilm, De hardwerkende verpleegster Lily droomt van een loopbaan als dokter. Wanneer ze op een dag de arrogante rijkeluiszoon Jeff ontmoet, zet dat haar wereld compleet op zijn kop.

De hardwerkende verpleegster Lily droomt van een loopbaan als dokter. Wanneer ze op een dag de arrogante rijkeluiszoon Jeff ontmoet, zet dat haar wereld compleet op zijn kop.

Eerder Vandaag | 06:55 The Simpsons

Seizoen 23 - Aflevering 8 - Amerikaanse animatieserie. The Ten-Per-Cent Solution. Krusty de Clown is ten einde raad wanneer zijn tv-show geschrapt wordt. De Simpsons willen hem helpen en zoeken Annie Dubinsky, Krusty's eerste manager, op. Zij ziet het echter niet zitten om opnieuw met Krusty samen te werken: hij had zijn vroegere succes aan haar te danken maar zette haar daarna op straat.

Eerder Vandaag | 06:45 Dual Survival

Seizoen 5 - Aflevering 20 - Take Me to the River: Survivalist Bill McConnell en voormalig commando Brady Powell werken samen in de meest onherbergzame gebieden ter wereld, waar de dood overal op de loer ligt.

Eerder Vandaag | 06:00 I Almost Got Away With It

Seizoen 3 - Aflevering 39 - Got to Work on a Crab Boat: Kenneth Raulerson wordt gezocht voor een gewapende overval. Hij vlucht naar Alaska om als krabvisser te werken. Zes maanden later keert hij terug; hij geeft zich niet zomaar over.

Eerder Vandaag | 06:00 Emma Willis: Delivering Babies

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Episode 2: Tv-presentator Emma Willis is drie maanden in opleiding op een drukke kraamafdeling. Ze beleeft wat verloskundigen meemaken die voor de NHS werken, de Britse gezondheidszorg.

Gisteren 22:55 Maarten vd Weijden - Het moet zo extreem

Maarten van der Weijden is de Olympisch Kampioen open water zwemmen van 2008! In 2001 werd bij hem acute leukemie geconstateerd. Uiteindelijk genas hij van zijn ziekte en werd hij na 4 jaar volledige genezen verklaard. Na zijn Olympische gouden medaille stopte Maarten met topsport omdat hij niet langer slaaf wilde zijn van zijn eigen prestatiedrang. Na 6 jaar werken bij Unilever ‘dook Maarten weer in het water’. Hij kwam er achter dat hij simpelweg een persoon is die graag een doel heeft en daar naar toe wil werken. Maarten leeft met een zeker schuldgevoel omdat hij kanker heeft overwonnen en velen dat geluk niet hebben. Hij heeft een enorm talent voor zwemmen en kan op deze manier iets terug doen. En in de beleving van Maarten moet dat extreem, het moet pijn doen. Om geld in te zamelen voor kankeronderzoek zwom hij daarom van 18-20 augustus de 200 kilometer lange Elfstedentocht.

Gisteren 22:45 Kung Fu Panda

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Ketting reactie: Po en de tijger zijn aangevallen en aan elkaar geketend door bandieten. Om de strijd te winnen, moeten ze leren om samen te werken.

Gisteren 21:20 Weg van het meesterwerk

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Cultuurhistorische documentairereeks waarin Thomas Vanderveken een roadtrip maakt in het spoor van drie wereldberoemde werken van Vlaamse meesters. Van Eyck - Het Arnolfini-portret. 'Portret van Giovanni Arnolfini en zijn vrouw' (1434) van Jan Van Eyck hangt in de National Gallery in Londen. Het is zonder twijfel een van de meest mysterieuze en tot de verbeelding sprekende werken uit de kunstgeschiedenis. Dat dit meesterwerk na al zijn omzwervingen vandaag nog te bewonderen is in Londen, blijkt een klein mirakel.

Gisteren 17:07 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 43 - Aflevering 6082 - Nederlandse soap. Kimberly moet het slim spelen om JoJo op het juiste spoor te zetten wat betreft haar diabetes. Valentijn zint op een tegenactie als de andere vloggers hem weg willen werken. Bing reageert zijn ongeduld af op Shanti en Puck.

Gisteren 16:03 Ver Van Huis

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityreeks waarin Angela Groothuizen vier probleemgezinnen onderbrengt in een amishgemeenschap om hen te helpen een nieuwe start te maken. De familie Van Beek zoekt toch een beetje toenadering, ook al blijven ze sceptisch. Ze willen de kleding nog niet aan, maar proberen wel steeds meer mee te werken. Bij de familie Te Vrede is er veel irritatie, met name door de verveling die is toegeslagen door het gemis van hun telefoons. Ook bij moeder en zoon Van Hilten slaat de verveling toe. Amish-gastheer Johnny besluit Marlon mee te nemen naar zijn werk. Hier knapt de puber enorm van op. De familie Voets is lekker bezig. Ze besteden nog meer tijd aan elkaar door perziken te potten.

Gisteren 16:02 Da Vinci's Machines

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Self-Propelled Carts: Het team wordt gesplitst om twee zelfrijdende wagens te bouwen. Ze ontdekken hoe nauwkeurig de onderdelen moeten worden gemaakt om Da Vinci's vindingen te laten werken.

Gisteren 13:20 I Almost Got Away With It

Seizoen 3 - Aflevering 39 - Got to Work on a Crab Boat: Kenneth Raulerson wordt gezocht voor een gewapende overval. Hij vlucht naar Alaska om als krabvisser te werken. Zes maanden later keert hij terug; hij geeft zich niet zomaar over.

Gisteren 13:15 Maarten vd Weijden - Het moet zo extreem

Maarten van der Weijden is de Olympisch Kampioen open water zwemmen van 2008! In 2001 werd bij hem acute leukemie geconstateerd. Uiteindelijk genas hij van zijn ziekte en werd hij na 4 jaar volledige genezen verklaard. Na zijn Olympische gouden medaille stopte Maarten met topsport omdat hij niet langer slaaf wilde zijn van zijn eigen prestatiedrang. Na 6 jaar werken bij Unilever ‘dook Maarten weer in het water’. Hij kwam er achter dat hij simpelweg een persoon is die graag een doel heeft en daar naar toe wil werken. Maarten leeft met een zeker schuldgevoel omdat hij kanker heeft overwonnen en velen dat geluk niet hebben. Hij heeft een enorm talent voor zwemmen en kan op deze manier iets terug doen. En in de beleving van Maarten moet dat extreem, het moet pijn doen. Om geld in te zamelen voor kankeronderzoek zwom hij daarom van 18-20 augustus de 200 kilometer lange Elfstedentocht.

Gisteren 12:44 Golden Gays

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Canadese realityshow. Aaron wordt gevraagd als stagiair te werken voor een high profile feest. Valya probeert Rudy te moderniseren. De beren worden geconfronteerd met een deadline voor het openen van hun resort.

Gisteren 12:02 Da Vinci's Machines

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Self-Propelled Carts: Het team wordt gesplitst om twee zelfrijdende wagens te bouwen. Ze ontdekken hoe nauwkeurig de onderdelen moeten worden gemaakt om Da Vinci's vindingen te laten werken.

Gisteren 12:00 Sunny Day

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Een hechte vriendschap: Rox en Blair botsen tijdens de voorjaarsschoonmaak vanwege hun tegengestelde persoonlijkheden. Wanneer ze per ongeluk aan elkaar gelijmd raken door sterke haarlak, worden ze gedwongen om samen te werken.

Gisteren 11:55 Emma Willis: Delivering Babies

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Episode 2: Tv-presentator Emma Willis is drie maanden in opleiding op een drukke kraamafdeling. Ze beleeft wat verloskundigen meemaken die voor de NHS werken, de Britse gezondheidszorg.

Gisteren 11:35 Blazing Team

'Zo Sterk als Wilson.' De ontevreden worstelaar Raging Bull wordt door Belloc overhaald om samen te werken.

Gisteren 11:08 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 43 - Aflevering 6082 - Nederlandse soap. Kimberly moet het slim spelen om JoJo op het juiste spoor te zetten wat betreft haar diabetes. Valentijn zint op een tegenactie als de andere vloggers hem weg willen werken. Bing reageert zijn ongeduld af op Shanti en Puck.

Gisteren 11:00 Grey's Anatomy

'Bad Blood.' (s 9/ep 13) Derek en April werken dag en nacht om een oplossing te vinden voor het ziekenhuis. Cristina heeft moeite om de religieuze wensen van een familie in te willigen. Arizona herkent veel van zichzelf in een patiënt.

Gisteren 10:50 Pieter Konijn

Seizoen 2 - Aflevering 38 - Britse animatieserie (2014). Het verhaal van de grote taart trip. Als Pieter op de winkel van Gember en Zoetzuur moet letten, komt hij erachter dat het nog niet zo makkelijk is om in een winkel te werken. Vooral niet met klanten als Ronald Rat.

Gisteren 09:50 Tot op de Graat

'Kreeft.' Johan Segers heeft de eer te werken met het goud uit de Noordzee: de kreeft. Voor Johan heeft een topproduct als de kreeft niet veel nodig om volledig tot zijn recht te komen. Daarom kiest de chef voor twee eenvoudige bereidingen: de kreeft bellevue en een navarin van kreeft.

Gisteren 08:02 Da Vinci's Machines

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Self-Propelled Carts: Het team wordt gesplitst om twee zelfrijdende wagens te bouwen. Ze ontdekken hoe nauwkeurig de onderdelen moeten worden gemaakt om Da Vinci's vindingen te laten werken.

Gisteren 07:25 School of Rock IMDb: 7.1

Gisteren - IMDB * 7.1 - School of Rock is een Amerikaanse en Duitse muziek en komediefilm uit het jaar 2003. Met in de hoofdrol acteur Jack Black. Dewey Finn is een ruziemaker en een matig gitarist die zich een ster waant. Wanneer hij door zijn band ...

School of Rock is een Amerikaanse en Duitse muziek- en komediefilm uit het jaar 2003. Met in de hoofdrol acteur Jack Black. Dewey Finn is een ruziemaker en een matig gitarist die zich een ster waant. Wanneer hij door zijn band wordt buitengegooid gaat hij wanhopig op zoek naar werk. Uiteindelijk klopt hij aan bij een school en komt hij als leerkracht voor de klas te staan. Hij is vastberaden om van zijn leerlingen volbloed rock-'n-rollers te maken, maar het schoolhoofd is allerminst opgetogen wanneer zijn nieuwe leerkracht de leerlingen inschrijft voor een muziekwedstrijd voor nieuwe bands. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-school-of-rock

Gisteren 06:45 Dual Survival

Seizoen 5 - Aflevering 19 - Fire And Ice - Chile Part 1: Primitief survivalist Bill McConnell en voormalig commando Brady Powell werken samen in de meest onherbergzame gebieden ter wereld, waar de dood overal op de loer ligt.

Gisteren 06:25 The Simpsons

Seizoen 23 - Aflevering 4 - Amerikaanse animatieserie. Replaceable You. Homer krijgt op het werk een assistente toegewezen: Roz. Aanvankelijk is hij in de wolken met haar, tot ze aan Mr. Burns verklapt dat Homer en Barney tijdens de werkuren naar de bioscoop zijn geweest. Roz krijgt prompt Homers functie, terwijl Homer haar nieuwe assistent wordt. Martin en Bart werken samen aan een uitvinding voor de jaarlijkse wetenschapsbeurs: een mechanische zeehond.

Gisteren 06:00 Mansions & Murders

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Goodnight Nurse: Voor Velma betekent werken voor Elisabeth dat ze de oude erfgename beschermt voor haar manipulatieve, hebzuchtige kind. Bij dodelijke gebeurtenissen is Velma de enige bescherming.

Gisteren 06:00 Emma Willis: Delivering Babies

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Episode 1: Tv-presentator Emma Willis is drie maanden in opleiding op een drukke kraamafdeling. Ze beleeft wat verloskundigen meemaken die voor de NHS werken, de Britse gezondheidszorg.

Gisteren 01:10 Da Vinci's Machines

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Self-Propelled Carts: Het team wordt gesplitst om twee zelfrijdende wagens te bouwen. Ze ontdekken hoe nauwkeurig de onderdelen moeten worden gemaakt om Da Vinci's vindingen te laten werken.

Eergisteren 22:00 9-1-1

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Amerikaanse dramaserie. Pilot. In het 911 oproepcentrum werken tal van mensen. Een van hen is politie-inspecteur Athena Grant, die de onderzoeken leidt, maar tegelijk ook haar eigen familiale problemen het hoofd probeert te bieden. Bobby Nash en zijn team van brandweerlieden doen al het mogelijke om levens te redden. Abby Clark probeert alle oproepen in goede banen te leiden.

Eergisteren 21:45 De Thundermans

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Phoebe Tegen Max: Max haalt op Schoolfotodag een grap uit met Phoebe, die zweert Max terug te pakken. Het gevolg is een grappenoorlog die volledig uit de hand loopt. Omdat Biully en Nora niet echt hun steentje bijdragen aan het huishouden en de harde aanpak die Hank voorstaat niet echt lijkt te werken, besluit Barb het over een andere boeg te gooien en de tips te volgen van een zelfhulpboek over opvoeden.

Eergisteren 20:33 Ver Van Huis

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Realityreeks waarin Angela Groothuizen vier probleemgezinnen onderbrengt in een amishgemeenschap om hen te helpen een nieuwe start te maken. De familie Van Beek zoekt toch een beetje toenadering, ook al blijven ze sceptisch. Ze willen de kleding nog niet aan, maar proberen wel steeds meer mee te werken. Bij de familie Te Vrede is er veel irritatie, met name door de verveling die is toegeslagen door het gemis van hun telefoons. Ook bij moeder en zoon Van Hilten slaat de verveling toe. Amish-gastheer Johnny besluit Marlon mee te nemen naar zijn werk. Hier knapt de puber enorm van op. De familie Voets is lekker bezig. Ze besteden nog meer tijd aan elkaar door perziken te potten.

Eergisteren 20:10 Thuis

Seizoen 25 - Aflevering 4676 - Soap. Tamara laat zich niet zomaar doen. Tom doet zijn best om Stan op te monteren. Kaat onderneemt actie. Eddy moppert omdat hij niet de kans krijgt samen te werken met Thilly. Ann en Tania knijpen er een avondje tussenuit. Dieter haalt de vriendschap met Tim nog eens aan.

Eergisteren 20:10 Da Vinci's Machines

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Self-Propelled Carts: Het team wordt gesplitst om twee zelfrijdende wagens te bouwen. Ze ontdekken hoe nauwkeurig de onderdelen moeten worden gemaakt om Da Vinci's vindingen te laten werken.

Eergisteren 20:00 Goede Tijden, Slechte Tijden

Seizoen 43 - Aflevering 6082 - Nederlandse soap. Kimberly moet het slim spelen om JoJo op het juiste spoor te zetten wat betreft haar diabetes. Valentijn zint op een tegenactie als de andere vloggers hem weg willen werken. Bing reageert zijn ongeduld af op Shanti en Puck.

Eergisteren 18:55 Blazing Team

'Zo Sterk als Wilson.' De ontevreden worstelaar Raging Bull wordt door Belloc overhaald om samen te werken.

Eergisteren 18:55 BinnensteBuiten

Aflevering 111 - Lifestylemagazine. Mark en Vivian wonen samen met hun dochtertje in een oude boerderij, Sijmen en Sissie wonen en werken op de oudste biologische tuinderij van Nederland en Sharon maakt een courgetteburger.

Eergisteren 17:30 Golden Gays

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Canadese realityshow. Aaron wordt gevraagd als stagiair te werken voor een high profile feest. Valya probeert Rudy te moderniseren. De beren worden geconfronteerd met een deadline voor het openen van hun resort.

Eergisteren 17:30 The Simpsons

Seizoen 23 - Aflevering 4 - Amerikaanse animatieserie. Replaceable You. Homer krijgt op het werk een assistente toegewezen: Roz. Aanvankelijk is hij in de wolken met haar, tot ze aan Mr. Burns verklapt dat Homer en Barney tijdens de werkuren naar de bioscoop zijn geweest. Roz krijgt prompt Homers functie, terwijl Homer haar nieuwe assistent wordt. Martin en Bart werken samen aan een uitvinding voor de jaarlijkse wetenschapsbeurs: een mechanische zeehond.

Eergisteren 16:15 Barnwood Builders

Seizoen 7 - Aflevering 12 - Operation Hero: Mark en het team werken samen met veteranen aan de bouw van een enorme blokhut voor een inspirerend project. Slagen ze erin het complexe project te voltooien?

Eergisteren 16:10 Tot op de Graat

'Kreeft.' Johan Segers heeft de eer te werken met het goud uit de Noordzee: de kreeft. Voor Johan heeft een topproduct als de kreeft niet veel nodig om volledig tot zijn recht te komen. Daarom kiest de chef voor twee eenvoudige bereidingen: de kreeft bellevue en een navarin van kreeft.

Eergisteren 15:30 Kung Fu Panda

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Ketting reactie: Po en de tijger zijn aangevallen en aan elkaar geketend door bandieten. Om de strijd te winnen, moeten ze leren om samen te werken.

Eergisteren 14:40 Barnwood Builders

Seizoen 7 - Aflevering 12 - Operation Hero: Mark en het team werken samen met veteranen aan de bouw van een enorme blokhut voor een inspirerend project. Slagen ze erin het complexe project te voltooien?

Eergisteren 13:20 Mansions & Murders

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Goodnight Nurse: Voor Velma betekent werken voor Elisabeth dat ze de oude erfgename beschermt voor haar manipulatieve, hebzuchtige kind. Bij dodelijke gebeurtenissen is Velma de enige bescherming.

Eergisteren 11:55 Emma Willis: Delivering Babies

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Episode 1: Tv-presentator Emma Willis is drie maanden in opleiding op een drukke kraamafdeling. Ze beleeft wat verloskundigen meemaken die voor de NHS werken, de Britse gezondheidszorg.

Eergisteren 09:26 Flodder

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Nederlandse komische serie. Op heterdaad. De criminaliteit in Zonnedael neemt toe en de buurtbewoners besluiten een burgerwacht op te richten. Aangemoedigd door Sjakie meldt zich een eerste vrijwilliger: zoon Kees. Nadat Johnnie van de schrik bekomen is, laat ook hij zich door Sjakie overtuigen om mee te werken. Het enthousiasme van Kees neemt af wanneer blijkt dat de burgerwacht niet bewapend wordt.

Eergisteren 09:00 The Simpsons

Seizoen 23 - Aflevering 4 - Amerikaanse animatieserie. Replaceable You. Homer krijgt op het werk een assistente toegewezen: Roz. Aanvankelijk is hij in de wolken met haar, tot ze aan Mr. Burns verklapt dat Homer en Barney tijdens de werkuren naar de bioscoop zijn geweest. Roz krijgt prompt Homers functie, terwijl Homer haar nieuwe assistent wordt. Martin en Bart werken samen aan een uitvinding voor de jaarlijkse wetenschapsbeurs: een mechanische zeehond.

 Meer