Je vindt hier de programma's van Wennen op tv We hebben de volgende programma's voor Wennen Peppa Pig: Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 40 De Onzichtbare Vriend Suzie Schaap komt spelen bij Peppa, samen met haar onzichtbare. Grenzeloos Verliefd: Amusement, Serie, Seizoen 9 Aflevering 11 van 12 Marlou & Chandler Verenigde Staten Marlou doet een jaar high. How I Met Your Mother: Komische serie, Seizoen 8 Aflevering 14 Ring Up! Barney smeekt Ted om te blijven daten met zijn veel jongere en wildere. Peppa Pig: Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 40 De Onzichtbare Vriend Suzie Schaap komt spelen bij Peppa, samen met haar onzichtbare. Grenzeloos Verliefd: Morgen - Amusement, Serie, Seizoen 10 Aflevering 3 van 8 Guido in VS In Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse. Troetelbeertjes & Familie: Morgen - Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 11 Animatieserie. De Troetelbeertjes krijgen bezoek van hun familieleden, die ze. Troetelbeertjes & Familie: Morgen - Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 11 Animatieserie. De Troetelbeertjes krijgen bezoek van hun familieleden, die ze. MeesterSpion: Morgen - IMDB * 6.1 - Jeugd, Film, Meester Spion vertelt het verhaal van de 11 jarige Tim die samen met zijn ouders en zusje naar een hotel aan de kust verhuist. In het begin kan Tim moeilijk wennen aan zijn nieuwe thuis, tot hij Simon (Beau. Troetelbeertjes & Familie: Morgen - Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 12 Animatieserie. De Troetelbeertjes krijgen bezoek van hun familieleden, die ze. Tanguy, le retour: Morgen - Comedy, Film, Nadat hij door zijn geliefde is verlaten, keert de 44 jarige Tanguy na zestien jaar terug naar zijn ouderlijk huis, vergezeld door zijn tienerdochter Zhu. Bezorgd om hun 'kleine vent', doen zijn ouders Paul en Edith er alles. Expeditie Pairi Daiza: Amusement, Seizoen 5 De bevolkingsdienst van Pairi Daiza draait weer op volle toeren. In The Last Frontier arriveren. Troetelbeertjes & Familie: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 10 Animatieserie. De Troetelbeertjes krijgen bezoek van hun familieleden, die ze al lang. Troetelbeertjes & Familie: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 9 Animatieserie. De Troetelbeertjes krijgen bezoek van hun familieleden, die ze al lang. Troetelbeertjes & Familie: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 10 Animatieserie. De Troetelbeertjes krijgen bezoek van hun familieleden, die ze al lang. Grenzeloos Verliefd: Amusement, Serie, Seizoen 9 Aflevering 11 van 12 Marlou & Chandler Verenigde Staten Marlou doet een jaar high.

Wennen op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 01:00 Grenzeloos Verliefd

Seizoen 9 - Aflevering 11 van 12 - Marlou & Chandler - Verenigde Staten Marlou doet een jaar high school in North Carolina als ze de sportieve Chandler ontmoet. Tijdens het gala vallen hun dates dusdanig tegen dat ze de avond samen pratend én zoenend doorbrengen. Na een langeafstandsrelatie van zes jaar vertrekt Marlou nu naar de States om met haar grote liefde Chandler samen te kunnen zijn. Marlou trekt in bij haar schoonouders en is aan huis gekluisterd, omdat ze nog geen auto mag rijden. Kan ze wennen aan het thuis zitten en de Amerikaanse cultuur?

Morgen | 10:55 Grenzeloos Verliefd

Seizoen 10 - Aflevering 3 van 8 - Guido in VS In Grenzeloos Verliefd emigreren Nederlandse vrouwen naar hun liefde in het buitenland. Ze volgen hun hart, laten alles achter en moeten in het vreemde land zien te wennen aan een heel andere cultuur. In 2014 gaat de Nijmeegse Guido (31) naar de Verenigde Staten om als voetbalcoach aan de slag te gaan. Via een datingapp komt hij in contact met de van oorsprong Colombiaanse Diana (30) en ze besluiten op date te gaan. Het is gezellig, maar toch duurt het nog een tijdje voor ze er echt voor willen gaan. Dat besluit wordt genomen tijdens een vakantie in Portugal, in december 2016. Een langeafstandsrelatie is niets voor het stel. Diana is erg gebonden aan haar baan en heeft een familie om voor te zorgen, dus voor haar is verhuizen geen optie. Guido wil juist graag weer aan de slag als voetbaltrainer en krijgt een baan aangeboden in New Jersey. Dat betekent wel dat hij zijn eigen appartementje moet inruilen voor een huis dat hij deelt met Diana en al haar familieleden...

Morgen | 12:07 Troetelbeertjes & Familie

Seizoen 1 - Aflevering 11 Animatieserie. De Troetelbeertjes krijgen bezoek van hun familieleden, die ze al lang niet meer hadden gezien. Dat is wel even wennen! De Troetelbeertjes leren alles over de troetelhartjes en de deelwolk. Samen doen ze allerlei leuke dingen en beleven ze spannende avonturen.

Morgen | 15:30 MeesterSpion IMDb: 6.1

Morgen - IMDB * 6.1 - Jeugd, Film, Meester Spion vertelt het verhaal van de 11 jarige Tim die samen met zijn ouders en zusje naar een hotel aan de kust verhuist. In het begin kan Tim moeilijk wennen aan zijn nieuwe thuis, tot hij Simon (Beau ...

Meester Spion vertelt het verhaal van de 11-jarige Tim die samen met zijn ouders en zusje naar een hotel aan de kust verhuist. In het begin kan Tim moeilijk wennen aan zijn nieuwe thuis, tot hij Simon (Beau Schneider) ontmoet. Simon is net ontwaakt uit het jaar 1973 en moet erg wennen aan de nieuwe tijd. Daarnaast moet hij als oud-spion nog een oude misdaadzaak oplossen. Tim besluit Simon te helpen, wat het begin is van een zeer spannend avontuur… Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/meesterspion

Overmorgen | 11:20 Pingu in de stad

Seizoen 1 - Aflevering 10 van 26 - Bloemen competitie - NTR De kleine pinguïn Pingu is verhuisd naar de stad en moet erg wennen aan zijn nieuwe leefomgeving.

Overmorgen | 18:45 BinnensteBuiten

Seizoen 2020 - Aflevering 106 van 321 - KRO-NCRV Slapen op de steiger, zwemmen in de ringvaart en snoepen uit de tuin vol eetbare bloemen en planten. Het kan allemaal in Ilpendam, in en om het knusse dijkhuis met zelfgebouwde tuinhuis van Maaike en haar vriend Johan. Klussen is hun gezamenlijke passie, tuinieren is Maaikes lust en haar leven, haar tuin staat vol met wilde bloemen en geneeskrachtige planten. * Boswachter Harco Bergman neemt zijn zoon Bertwin mee het Kuinderbos in. Bertwin is zelf ook boswachter geworden, maar dan op Vlieland. Voor vader en zoon is het heerlijk om af en toe samen op pad te gaan in de voor hen beiden vertrouwde Noordoostpolder. Het bos is rijk aan dieren en dat is aan het begin van de zomer goed te zien, want dan is het topdrukte. De haviken en buizerds vliegen af en aan naar hun nest om de hongerige kuikens van genoeg eten te voorzien en de dassen laten hun kroost voorzichtig wennen aan hun omgeving.

Di 22 september 2020 | 11:20 Pingu in de stad

Seizoen 1 - Aflevering 11 van 26 - Laten we een iglo bouwen - NTR De kleine pinguïn Pingu is verhuisd naar de stad en moet erg wennen aan zijn nieuwe leefomgeving.

Di 22 september 2020 | 11:25 BinnensteBuiten

Seizoen 2020 - Aflevering 106 van 321 - KRO-NCRV Slapen op de steiger, zwemmen in de ringvaart en snoepen uit de tuin vol eetbare bloemen en planten. Het kan allemaal in Ilpendam, in en om het knusse dijkhuis met zelfgebouwde tuinhuis van Maaike en haar vriend Johan. Klussen is hun gezamenlijke passie, tuinieren is Maaikes lust en haar leven, haar tuin staat vol met wilde bloemen en geneeskrachtige planten. * Boswachter Harco Bergman neemt zijn zoon Bertwin mee het Kuinderbos in. Bertwin is zelf ook boswachter geworden, maar dan op Vlieland. Voor vader en zoon is het heerlijk om af en toe samen op pad te gaan in de voor hen beiden vertrouwde Noordoostpolder. Het bos is rijk aan dieren en dat is aan het begin van de zomer goed te zien, want dan is het topdrukte. De haviken en buizerds vliegen af en aan naar hun nest om de hongerige kuikens van genoeg eten te voorzien en de dassen laten hun kroost voorzichtig wennen aan hun omgeving.

Wo 23 september 2020 | 11:20 Pingu in de stad

Seizoen 1 - Aflevering 12 van 26 - Speciale bestelling voor Pingu - NTR De kleine pinguïn Pingu is verhuisd naar de stad en moet erg wennen aan zijn nieuwe leefomgeving.

Wo 23 september 2020 | 16:10 LEGO Friends: Girls On A Mission

Seizoen 3 - Welkom in het oerwoud Andrea en Luca de olifant vinden het moeilijk om aan het oerwoud te wennen. De meiden en River proberen ze te helpen. Shyela zorgt dat ze het oerwoud anders gaan zien en kent natuurlijke geheimen die echt iets voor Andrea zijn.

Wo 23 september 2020 | 16:46 Mech-X4

Versus het nieuwe kwaad Het team heeft moeite om te wennen aan hun nieuwe school.

Do 24 september 2020 | 12:25 Grenzeloos Verliefd

Seizoen 9 - Aflevering 8 van 12 - Floor & Eugene – Zuid-Afrika Floor is erg gehecht aan haar werk als coach en aan het bruisende centrum van Utrecht, waar ze woont. Ze trekt veel op met haar familie en vrienden, maar zal dit binnenkort allemaal moeten missen. Floor vertrekt namelijk naar Zuid-Afrika, naar haar grote liefde Eugene. Haar nieuwe woonplaats St. Lucia ligt erg afgelegen en heeft maar een paar honderd inwoners. Daarbij mag Floor niet werken, dus zal ze huisvrouw worden. Overdag klimmen de apen naar binnen en 's nachts lopen de nijlpaarden over straat. Zal ze wel kunnen wennen aan het wonen in een dorp waar iedereen elkaar kent en waar ze niet echt zichzelf kan zijn?

Vr 25 september 2020 | 12:20 Grenzeloos Verliefd

Seizoen 9 - Aflevering 10 van 12 - Indonesië Tijdens een reis door Indonesië ontmoet Maxime in een café gitarist Armando. Na die avond houden ze contact en bloeit er via Skype iets op. Een paar maanden later besluit Maxime hem weer op te zoeken. De vonk springt over en ze hakt de knoop door: ze gaat verhuizen naar Indonesië. Ze verruilt het drukke en levendige centrum van Rotterdam voor het geïsoleerde en primitieve Riung op het eiland Flores. Maxime zal de luxe van een gewone wc, douche en een supermarkt zeker gaan missen en ook de meer behouden levensstijl zal wennen worden. Daarbij spreekt Maxime nog nauwelijks Indonesisch en bovendien is de relatie met Armando op zijn minst stormachtig te noemen.

Za 26 september 2020 | 11:50 Troetelbeertjes & Familie

Seizoen 1 - Aflevering 12 Animatieserie. De Troetelbeertjes krijgen bezoek van hun familieleden, die ze al lang niet meer hadden gezien. Dat is wel even wennen! De Troetelbeertjes leren alles over de troetelhartjes en de deelwolk. Samen doen ze allerlei leuke dingen en beleven ze spannende avonturen.

Zo 27 september 2020 | 12:10 Troetelbeertjes & Familie

Seizoen 1 - Aflevering 1 Animatieserie. De Troetelbeertjes krijgen bezoek van hun familieleden, die ze al lang niet meer hadden gezien. Dat is wel even wennen! De Troetelbeertjes leren alles over de troetelhartjes en de deelwolk. Samen doen ze allerlei leuke dingen en beleven ze spannende avonturen.

Ma 28 september 2020 | 11:20 Pingu in de stad

Seizoen 1 - Aflevering 16 van 26 - Mama's verjaardagsverrassing - NTR De kleine pinguïn Pingu is verhuisd naar de stad en moet erg wennen aan zijn nieuwe leefomgeving.

Ma 28 september 2020 | 11:25 Grenzeloos Verliefd

Seizoen 9 - Aflevering 10 van 12 - Indonesië Tijdens een reis door Indonesië ontmoet Maxime in een café gitarist Armando. Na die avond houden ze contact en bloeit er via Skype iets op. Een paar maanden later besluit Maxime hem weer op te zoeken. De vonk springt over en ze hakt de knoop door: ze gaat verhuizen naar Indonesië. Ze verruilt het drukke en levendige centrum van Rotterdam voor het geïsoleerde en primitieve Riung op het eiland Flores. Maxime zal de luxe van een gewone wc, douche en een supermarkt zeker gaan missen en ook de meer behouden levensstijl zal wennen worden. Daarbij spreekt Maxime nog nauwelijks Indonesisch en bovendien is de relatie met Armando op zijn minst stormachtig te noemen.

Ma 28 september 2020 | 23:10 S.W.A.T.

Seizoen 1 - Aflevering 20 van 22 - Vendetta Het leven van Hondo en zijn carrière worden bedreigd wanneer de bewaker van de ontvoerder van zijn peetzoon wordt ontdekt. Jim heeft moeite met wennen aan zijn pas vrijgelaten moeder Karen. Hij is niet de enige die moet wennen.

Di 29 september 2020 | 11:25 Pingu in de stad

Seizoen 1 - Aflevering 17 van 26 - Pingu gaat vliegen - NTR De kleine pinguïn Pingu is verhuisd naar de stad en moet erg wennen aan zijn nieuwe leefomgeving.

Wo 30 september 2020 | 11:25 Pingu in de stad

Seizoen 1 - Aflevering 18 van 26 - Pingu glijdt naar roem - NTR De kleine pinguïn Pingu is verhuisd naar de stad en moet erg wennen aan zijn nieuwe leefomgeving.

 Meer

Wennen op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 00:13 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 40 - De Onzichtbare Vriend Suzie Schaap komt spelen bij Peppa, samen met haar onzichtbare vriend Leo de Leeuw. Peppa moet even wennen, maar al gauw speelt ze Suzie's spel mee, net als Papa en Mama Big. Alleen George vindt 't maar lastig.

Morgen | 01:32 How I Met Your Mother

Seizoen 8 - Aflevering 14 - Ring Up! Barney smeekt Ted om te blijven daten met zijn veel jongere en wildere vriendin, ook al hebben zij en Ted niks gemeen. Ondertussen moet Robin wennen aan de macht van de bling.

Morgen | 04:04 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 40 - De Onzichtbare Vriend Suzie Schaap komt spelen bij Peppa, samen met haar onzichtbare vriend Leo de Leeuw. Peppa moet even wennen, maar al gauw speelt ze Suzie's spel mee, net als Papa en Mama Big. Alleen George vindt 't maar lastig.

Morgen | 15:12 Troetelbeertjes & Familie

Seizoen 1 - Aflevering 11 Animatieserie. De Troetelbeertjes krijgen bezoek van hun familieleden, die ze al lang niet meer hadden gezien. Dat is wel even wennen! De Troetelbeertjes leren alles over de troetelhartjes en de deelwolk. Samen doen ze allerlei leuke dingen en beleven ze spannende avonturen.

Morgen | 15:32 Troetelbeertjes & Familie

Seizoen 1 - Aflevering 12 Animatieserie. De Troetelbeertjes krijgen bezoek van hun familieleden, die ze al lang niet meer hadden gezien. Dat is wel even wennen! De Troetelbeertjes leren alles over de troetelhartjes en de deelwolk. Samen doen ze allerlei leuke dingen en beleven ze spannende avonturen.

Morgen | 18:25 Tanguy, le retour

Morgen - Comedy, Film, Nadat hij door zijn geliefde is verlaten, keert de 44 jarige Tanguy na zestien jaar terug naar zijn ouderlijk huis, vergezeld door zijn tienerdochter Zhu. Bezorgd om hun 'kleine vent', doen zijn ouders Paul en Edith er alles ...

Nadat hij door zijn geliefde is verlaten, keert de 44-jarige Tanguy na zestien jaar terug naar zijn ouderlijk huis, vergezeld door zijn tienerdochter Zhu. Bezorgd om hun 'kleine vent', doen zijn ouders Paul en Edith er alles aan om Tanguy weer wat levenslust te geven. Het valt hen echter niet mee om aan de nieuwe situatie te wennen en ze hopen dat ze hun oude leventje zo snel mogelijk weer terug krijgen. Helaas voor hen begint Tanguy zich nogal op z'n gemak te voelen en lijkt het er niet op dat dat hij snel zal vertrekken.

Overmorgen | 00:35 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 40 - De Onzichtbare Vriend Suzie Schaap komt spelen bij Peppa, samen met haar onzichtbare vriend Leo de Leeuw. Peppa moet even wennen, maar al gauw speelt ze Suzie's spel mee, net als Papa en Mama Big. Alleen George vindt 't maar lastig.

Overmorgen | 04:27 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 40 - De Onzichtbare Vriend Suzie Schaap komt spelen bij Peppa, samen met haar onzichtbare vriend Leo de Leeuw. Peppa moet even wennen, maar al gauw speelt ze Suzie's spel mee, net als Papa en Mama Big. Alleen George vindt 't maar lastig.

Overmorgen | 16:20 How I Met Your Mother

Seizoen 8 - Aflevering 14 - Ring Up! Barney smeekt Ted om te blijven daten met zijn veel jongere en wildere vriendin, ook al hebben zij en Ted niks gemeen. Ondertussen moet Robin wennen aan de macht van de bling.

Di 22 september 2020 | 18:55 Komen Eten

Seizoen 17 - Nicole uit Berlare Nicole (45) is een zelfstandige nagelstyliste en is het gewend om haar klanten goed te verwennen, en dat gaat ze ook doen met haar gasten. Nicole woont in Berlare, een gemeente in Oost-Vlaanderen die bekendstaat voor het Donkmeer, waar een typisch streekproduct gekweekt wordt: paling. Haar voorgerecht zal Nicole dan ook zelf vangen. Haar lange nagels komen hier goed van pas... Als decoratie voor haar huis, heeft Nicole Veuve Cliquot-flessen gebruikt, haar lievelingschampagne. Maar Nicole drinkt nog liever gin en heeft ook een enorme gincollectie van 150 flessen. Nicole kookt op een hoog niveau maar bij haar hoofdgerecht zit er een haar in de boter, of beter gezegd, in de saus.

Wo 23 september 2020 | 14:50 Wildling

23/09 - Film, In een afgelegen boshut vindt sheriff Ellen Cooper (Liv Tyler) de jonge vrouw Anna, die haar hele leven door haar vader is opgesloten om haar te beschermen tegen de zogenaamde 'Wildling'. Anna's vader heeft haar altijd goed behandeld, ...

In een afgelegen boshut vindt sheriff Ellen Cooper (Liv Tyler) de jonge vrouw Anna, die haar hele leven door haar vader is opgesloten om haar te beschermen tegen de zogenaamde 'Wildling'. Anna's vader heeft haar altijd goed behandeld, tot het gruwelijke moment dat hij voor haar ogen zijn eigen hoofd eraf schoot met een dubbelloops jachtgeweer. Wanneer sheriff Cooper Anna in huis neemt, kan het meisje eindelijk wennen aan een normaal bestaan. Totdat de buurt wordt opgeschrikt door de vondst van een aantal walgelijk verminkte lijken en Coopers onderzoek leidt naar een merkwaardige legende en een eeuwenoude bloedvete.

Wo 23 september 2020 | 16:46 Mech-X4

Versus het nieuwe kwaad Het team heeft moeite om te wennen aan hun nieuwe school.

Vr 25 september 2020 | 00:19 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 37 - Kelly Konijn Peppa en George gaan spelen bij Kelly en Karel Konijn, en daar is alles anders dan thuis. Het huis, de gewoontes en vooral het eten. Eerst kan George er maar moeilijk aan wennen, totdat hij een wortel proeft.

Vr 25 september 2020 | 00:33 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 40 - De Onzichtbare Vriend Suzie Schaap komt spelen bij Peppa, samen met haar onzichtbare vriend Leo de Leeuw. Peppa moet even wennen, maar al gauw speelt ze Suzie's spel mee, net als Papa en Mama Big. Alleen George vindt 't maar lastig.

Vr 25 september 2020 | 04:03 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 37 - Kelly Konijn Peppa en George gaan spelen bij Kelly en Karel Konijn, en daar is alles anders dan thuis. Het huis, de gewoontes en vooral het eten. Eerst kan George er maar moeilijk aan wennen, totdat hij een wortel proeft.

Vr 25 september 2020 | 04:17 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 40 - De Onzichtbare Vriend Suzie Schaap komt spelen bij Peppa, samen met haar onzichtbare vriend Leo de Leeuw. Peppa moet even wennen, maar al gauw speelt ze Suzie's spel mee, net als Papa en Mama Big. Alleen George vindt 't maar lastig.

Vr 25 september 2020 | 18:29 Huize Herrie

Seizoen 3 - Aflevering 5 - Stadsmensen / Dubbelgrap Lori gaat op visite bij Bobby en Lincoln gaat mee om Ronnie Anne te zien. Lori kan niet goed wennen en Lincoln vindt dat Ronnie Anne is veranderd. // De familie probeert Luan's 1 april grappen te ontlopen door dubbelgangers in te zetten.

Za 26 september 2020 | 15:15 Troetelbeertjes & Familie

Seizoen 1 - Aflevering 1 Animatieserie. De Troetelbeertjes krijgen bezoek van hun familieleden, die ze al lang niet meer hadden gezien. Dat is wel even wennen! De Troetelbeertjes leren alles over de troetelhartjes en de deelwolk. Samen doen ze allerlei leuke dingen en beleven ze spannende avonturen.

Za 26 september 2020 | 15:40 Troetelbeertjes & Familie

Seizoen 1 - Aflevering 2 Animatieserie. De Troetelbeertjes krijgen bezoek van hun familieleden, die ze al lang niet meer hadden gezien. Dat is wel even wennen! De Troetelbeertjes leren alles over de troetelhartjes en de deelwolk. Samen doen ze allerlei leuke dingen en beleven ze spannende avonturen.

Zo 27 september 2020 | 15:15 Troetelbeertjes & Familie

Seizoen 1 - Aflevering 3 Animatieserie. De Troetelbeertjes krijgen bezoek van hun familieleden, die ze al lang niet meer hadden gezien. Dat is wel even wennen! De Troetelbeertjes leren alles over de troetelhartjes en de deelwolk. Samen doen ze allerlei leuke dingen en beleven ze spannende avonturen.

Zo 27 september 2020 | 15:40 Troetelbeertjes & Familie

Seizoen 1 - Aflevering 4 Animatieserie. De Troetelbeertjes krijgen bezoek van hun familieleden, die ze al lang niet meer hadden gezien. Dat is wel even wennen! De Troetelbeertjes leren alles over de troetelhartjes en de deelwolk. Samen doen ze allerlei leuke dingen en beleven ze spannende avonturen.

Zo 27 september 2020 | 16:00 Komen Eten

Seizoen 17 - Nicole uit Berlare Nicole (45) is een zelfstandige nagelstyliste en is het gewend om haar klanten goed te verwennen, en dat gaat ze ook doen met haar gasten. Nicole woont in Berlare, een gemeente in Oost-Vlaanderen die bekendstaat voor het Donkmeer, waar een typisch streekproduct gekweekt wordt: paling. Haar voorgerecht zal Nicole dan ook zelf vangen. Haar lange nagels komen hier goed van pas... Als decoratie voor haar huis, heeft Nicole Veuve Cliquot-flessen gebruikt, haar lievelingschampagne. Maar Nicole drinkt nog liever gin en heeft ook een enorme gincollectie van 150 flessen. Nicole kookt op een hoog niveau maar bij haar hoofdgerecht zit er een haar in de boter, of beter gezegd, in de saus.

Zo 27 september 2020 | 19:59 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 37 - Kelly Konijn Peppa en George gaan spelen bij Kelly en Karel Konijn, en daar is alles anders dan thuis. Het huis, de gewoontes en vooral het eten. Eerst kan George er maar moeilijk aan wennen, totdat hij een wortel proeft.

Ma 28 september 2020 | 19:54 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 40 - De Onzichtbare Vriend Suzie Schaap komt spelen bij Peppa, samen met haar onzichtbare vriend Leo de Leeuw. Peppa moet even wennen, maar al gauw speelt ze Suzie's spel mee, net als Papa en Mama Big. Alleen George vindt 't maar lastig.

Di 29 september 2020 | 15:11 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 37 - Kelly Konijn Peppa en George gaan spelen bij Kelly en Karel Konijn, en daar is alles anders dan thuis. Het huis, de gewoontes en vooral het eten. Eerst kan George er maar moeilijk aan wennen, totdat hij een wortel proeft.

Di 29 september 2020 | 16:55 Tanguy, le retour

29/09 - Comedy, Film, Nadat hij door zijn geliefde is verlaten, keert de 44 jarige Tanguy na zestien jaar terug naar zijn ouderlijk huis, vergezeld door zijn tienerdochter Zhu. Bezorgd om hun 'kleine vent', doen zijn ouders Paul en Edith er alles ...

Nadat hij door zijn geliefde is verlaten, keert de 44-jarige Tanguy na zestien jaar terug naar zijn ouderlijk huis, vergezeld door zijn tienerdochter Zhu. Bezorgd om hun 'kleine vent', doen zijn ouders Paul en Edith er alles aan om Tanguy weer wat levenslust te geven. Het valt hen echter niet mee om aan de nieuwe situatie te wennen en ze hopen dat ze hun oude leventje zo snel mogelijk weer terug krijgen. Helaas voor hen begint Tanguy zich nogal op z'n gemak te voelen en lijkt het er niet op dat dat hij snel zal vertrekken.

Di 29 september 2020 | 17:40 Teen Titans Go!

Aflevering 45 van 52 - Open communicatie Om Bumblebee te laten wennen aan haar nieuwe woonsituatie, spreken de Titans af alleen open en eerlijk met elkaar te communiceren.

Di 29 september 2020 | 18:30 The Simpsons

Seizoen 8 - You Only Move Twice Homer vertelt aan zijn gezin dat hij is aangenomen door de Globex Corporation in het verafgelegen Cypress Creek. Na het zien van een promotievideo over het stadje, zijn de Simpsons laaiend enthousiast en willen ze meteen verhuizen. Homer is zeer tevreden over de nieuwe job, maar de rest van het gezin kan niet aan de nieuwe omgeving wennen. Bovendien blijkt Homers baas snode plannen te hebben.

Wo 30 september 2020 | 03:16 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 37 - Kelly Konijn Peppa en George gaan spelen bij Kelly en Karel Konijn, en daar is alles anders dan thuis. Het huis, de gewoontes en vooral het eten. Eerst kan George er maar moeilijk aan wennen, totdat hij een wortel proeft.

Wo 30 september 2020 | 08:15 Teen Titans Go!

Aflevering 45 van 52 - Open communicatie Om Bumblebee te laten wennen aan haar nieuwe woonsituatie, spreken de Titans af alleen open en eerlijk met elkaar te communiceren.

 Meer

Wennen gemist

Eerder Vandaag | 18:15 Expeditie Pairi Daiza

Seizoen 5 De bevolkingsdienst van Pairi Daiza draait weer op volle toeren. In The Last Frontier arriveren twee Stellerzeeleeuwen, Icy en Kiska. Ze brullen (het zijn tenslotte leeuwen) van plezier als ze na een lange reis hun nieuwe plonsbad mogen induiken. Icy en Kiska krijgen er als buren een groot wolvengezin bij, helemaal uit Canada. Niels laat ze al aan hem wennen. In de Nautilus, de onderwaterwereld van het park, gaat een bewoner weg. Zeeschildpad Peggy kan na drie jaar revalidatie weer zwemmen en duiken, met maar drie poten. In The Land of Origins wachten ze op een nieuw nest van Zola en Zane, dat zijn wonderlijke schoenbekooievaars. Eerder kropen Abou en Marqoub hier al uit hun ei, dus de verzorgers weten dat het kan. Charlotte mag op stap met een paar rendieren, ze doorkruist het hele park om ze voor te stellen aan de bezoekers. En allesdoener Tim is deze keer tandartsassistent. Gorilla Wazi krijgt een wortelkanaalbehandeling.

Eerder Vandaag | 15:41 Troetelbeertjes & Familie

Seizoen 1 - Aflevering 10 Animatieserie. De Troetelbeertjes krijgen bezoek van hun familieleden, die ze al lang niet meer hadden gezien. Dat is wel even wennen! De Troetelbeertjes leren alles over de troetelhartjes en de deelwolk. Samen doen ze allerlei leuke dingen en beleven ze spannende avonturen.

Eerder Vandaag | 15:21 Troetelbeertjes & Familie

Seizoen 1 - Aflevering 9 Animatieserie. De Troetelbeertjes krijgen bezoek van hun familieleden, die ze al lang niet meer hadden gezien. Dat is wel even wennen! De Troetelbeertjes leren alles over de troetelhartjes en de deelwolk. Samen doen ze allerlei leuke dingen en beleven ze spannende avonturen.

Eerder Vandaag | 11:53 Troetelbeertjes & Familie

Seizoen 1 - Aflevering 10 Animatieserie. De Troetelbeertjes krijgen bezoek van hun familieleden, die ze al lang niet meer hadden gezien. Dat is wel even wennen! De Troetelbeertjes leren alles over de troetelhartjes en de deelwolk. Samen doen ze allerlei leuke dingen en beleven ze spannende avonturen.

Eerder Vandaag | 09:15 Grenzeloos Verliefd

Seizoen 9 - Aflevering 11 van 12 - Marlou & Chandler - Verenigde Staten Marlou doet een jaar high school in North Carolina als ze de sportieve Chandler ontmoet. Tijdens het gala vallen hun dates dusdanig tegen dat ze de avond samen pratend én zoenend doorbrengen. Na een langeafstandsrelatie van zes jaar vertrekt Marlou nu naar de States om met haar grote liefde Chandler samen te kunnen zijn. Marlou trekt in bij haar schoonouders en is aan huis gekluisterd, omdat ze nog geen auto mag rijden. Kan ze wennen aan het thuis zitten en de Amerikaanse cultuur?