Week op tv (tv-tips)

Vandaag | 20:30 Start herhalingen: Bed & Breakfast

Informatief, Nu het nieuwste seizoen van Bed & Breakfast is afgelopen, gaat NPO 1 vanaf vanavond verder met herhalingen ...

Nu het nieuwste seizoen van Bed & Breakfast is afgelopen, gaat NPO 1 vanaf vanavond verder met herhalingen van vorig jaar. Elke vrijdag is vanaf 20:35 uur te zien hoe b&b-eigenaren elkaars onderneming testen en beoordelen. Oude pastorie De deelnemers van deze week logeren pal naast de kerk in een Brabants dorpje. Paul en Christe runnen hier namelijk hun bed & breakfast in een oude pastorie. Ski-liefhebbers Aad en Christel hebben een b&b met kamers in wintersportstijl in Midden-Delfland. Natuurlijk gaan de gasten hier skiën, maar ze brengen ook een bezoek aan een zeer bijzondere kunstenaar. Retrokamers De laatste b&b is van Peter en Anneriet. In de gemeente Boxmeer hebben zij een bed & breakfast met retrokamers. De gasten gaan wandelvoetballen tegen het dorpsteam, dit onder leiding van niemand minder dan internationaal scheidsrechter Pol van Boekel. Bekijk de vorige afleveringen van Bed & Breakfast op gids.tv/programma/bed-breakfast.

Vandaag | 20:30 Thank you for the music

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 8 In het eerste seizoen van de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Wietze de Jager, Eva Cleven en Dwight Dissels. Na ieder gewonnen spel moet het duo op basis van looks één van de zes speciaal geselecteerde publieksleden inschatten hoe goed zij kunnen zingen: hoe meer zuivere en goed getimede noten, hoe hoger hun score!

Morgen | 20:25 Slot: De Grote Generatieshow

Morgen - Informatief, Na een paar weken onderbreking vanwege speciale (evenementen)uitzendingen is vanavond de vierde ...

Na een paar weken onderbreking vanwege speciale (evenementen)uitzendingen is vanavond de vierde en laatste aflevering van De Grote Generatieshow, waarin drie generaties het tegen elkaar opnemen onder leiding van bekende teamcaptains. Eten en drinken Het draait deze week om eten en drinken. De éne generatie dronk bijvoorbeeld al bier op z'n twaalfde verjaardag, de andere lurkt eerder een ballon vol lachgas leeg dan dat ze drank mogen kopen in de supermarkt. De BN'er-teamcaptains: - Generatie tot 30 jaar: Sahil Amar Aïssa - 30- tot 60-jarigen: Richard Groenendijk - 60-plussers: Gerard Cox Generatiekloof Er zijn genoeg verschillen, maar hoe diep is die generatiekloof nou echt? Sophie Hilbrand neemt de kijker mee terug in de tijd, maar ook het heden en de toekomst komen aan bod in deze spelshow waarin de generaties onder de loep genomen worden. Bekijk de vorige afleveringen van De Grote Generatieshow via gids.tv/programma/de-grote-generatieshow.

Overmorgen | 15:00 NOS Studio Sport Archief: Nederlands succes in de Europa Cup

Overmorgen - Sport, Aflevering 84 van 141 In het weekend dat aanvankelijk de Champions League finale op het programma ...

Aflevering 84 van 141 In het weekend dat aanvankelijk de Champions League-finale op het programma zou staan, blikt NOS Studio Sport Archief terug op de successen van de Nederlandse clubs in de Europa Cup.

Wo 3 juni 2020 | 21:30 Start: 100 Jaar Jong

03/06 - Amusement, Vanaf vanavond zendt SBS6 het programma 100 Jaar Jong, waarin Gordon 100 plussers die nog van alles ...

Vanaf vanavond zendt SBS6 het programma 100 Jaar Jong, waarin Gordon 100-plussers die nog van alles beleven opzoekt, elke woensdag om 21:30 uur opnieuw uit. Geraniums Er zijn steeds meer honderdjarigen in Nederland. De honderdplussers in dit programma laten Gordon en de rest van Nederland zien dat dat heus niet betekent dat ze de hele dag achter de geraniums zitten. Boodschappenrondje In deze aflevering: ondanks dat de 103-jarige Sam kinderloos is en bijna geen familie meer heeft, staat hij nog positief in het leven. Hij neemt Gordon mee op zijn vaste boodschappenrondje door Vlaardingen en bezoekt daar samen de Grote Kerk waar Sam in 1947 voor het laatst orgel heeft gespeeld. Bridgen De 101-jarige Lenie uit Etten-Leur is een echte levensgenieter. Ze houdt wel van een glaasje en gaat er nog een paar avonden per week op uit voor haar grote passie: bridgen. Na het eerste bezoek van Gordon gaat het opeens bergafwaarts met Lenie, waardoor haar jaarlijkse uitje naar de drankgroothandel in België in het water dreigt te vallen. Bekijk alle afleveringen van 100 Jaar Jong op KIJK.nl via gids.tv/programma/100-jaar-jong.

Je vindt hier de programma's van Week op tv We hebben de volgende programma's voor Week Start herhalingen: Bed & Breakfast: Informatief, Nu het nieuwste seizoen van Bed & Breakfast is afgelopen, gaat NPO 1 vanaf vanavond verder met herhalingen. Thank you for the music: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 7 van 8 In het eerste seizoen van de muzikale spelshow 'Thank you for the music'. Slot: De Grote Generatieshow: Morgen - Informatief, Na een paar weken onderbreking vanwege speciale (evenementen)uitzendingen is vanavond de vierde. NOS Studio Sport Archief: Nederlands succes in de Europa Cup: Overmorgen - Sport, Aflevering 84 van 141 In het weekend dat aanvankelijk de Champions League finale op het programma. Start: 100 Jaar Jong: 03/06 - Amusement, Vanaf vanavond zendt SBS6 het programma 100 Jaar Jong, waarin Gordon 100 plussers die nog van alles. The Incredible Dr. Pol: Informatief, Seizoen 9 Aflevering 15 van 20 Cat Scratch Fever Er worden deze week veel katten langsgebracht bij dr.. Kijkbuis Kids: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 8 van 9 In Kijkbuis Kids kijkt een vaste groep kinderen, omringd door camera's, vanaf. The Incredible Dr. Pol: Informatief, Seizoen 7 Aflevering 14 van 20 Pop! Goes The Beagle Het is een hectische week bij Pol Vet. Van worstelende. EenVandaag: o.a. helft jongeren vindt nieuwe coronaregels onduidelijk: Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Met hoeveel mensen mag je samenkomen? Helft jongeren vindt. Extinct Or Alive: Natuur, Seizoen 2 Aflevering 6 The Hidden Turtle Of Vietnam Forrest gaat in meren en rivieren in zowel bebouwde als.

Week op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 22:00 Kijkbuis Kids

Seizoen 1 - Aflevering 8 van 9 In Kijkbuis Kids kijkt een vaste groep kinderen, omringd door camera's, vanaf de bank thuis naar volwassen TV programma's. Er wordt vaak keihard gelachen, af en toe met ogen gerold en er enkele keer vloeit er een traan. Ze gaan er elke week goed voor zitten, met hun broer, zus, vriendje of vriendinnetje TV kijken zonder dat de ouders meekijken. Een slang, een ijsbeer en een vestopte knuffel in een koffer, ver van huis. De Kijkbuis Kids krijgen weer veel te zien dat tot open monden en handen voor de ogen leidt. En hoe kijken de Kijkbuis Kids aan tegen de kinderen in het experiment "Home Alone" waarin kinderen van hun eigen leeftijd de hoofdrol hebben.

Morgen | 01:35 EenVandaag: o.a. helft jongeren vindt nieuwe coronaregels onduidelijk

Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Met hoeveel mensen mag je samenkomen? Helft jongeren vindt ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Met hoeveel mensen mag je samenkomen? Helft jongeren vindt nieuwe coronaregels onduidelijk Vanaf 1 juni wordt opnieuw een deel van de coronamaatregelen losgelaten. We kunnen en mogen meer, maar wat precies? Daar is verwarring over. Vooral onder jongeren is onduidelijk met hoeveel mensen ze mogen afspreken. Dat blijkt uit onderzoek van EenVandaag onder 30.000 leden van het Opiniepanel over de corona-aanpak van het kabinet. Vorige week bevestigde premier Rutte dat de eerder uitgestippelde versoepeling door kon gaan. Vanaf 1 juni kunnen mensen weer voorzichtig terecht in restaurants, musea en op terrassen. Tot opluchting van veel mensen, bleek uit ons onderzoek vlak na de persconferentie van 6 mei. Het checken van berichten door sociale media is ook een risico: wat is het verschil tussen een mening en nepnieuws? Voor het eerst plaatste Twitter een waarschuwing voor onjuiste informatie. Het sociale mediakanaal deed dit bij een tweet van president Trump. Maar hoe bepalen platforms wat 'nepnieuws' is? "Het probleem ontstaat als mensen hun mening weergeven als feit." Door de coronacrisis hebben meerdere sociale mediaplatforms hun beleid voor het monitoren van nepnieuws aangescherpt. Zo verwijderden Twitter, Facebook en YouTube talloze posts. En besloot WhatsApp dat populaire berichten nog maar één keer doorgestuurd mogen worden. Afstand houden? 'Nee, ik word toch niet ziek', zeggen veel jongeren die op straat hangen Minder inbraken, overvallen en fietsendiefstallen: in coronatijd zijn deze misdaadcijfers gedaald. Maar er zijn ook stijgingen. Het aantal meldingen van overlast door jongeren verdubbelde, zo blijkt uit nieuwe politiecijfers. Je zult nu maar 18 jaar oud zijn. Grote kans dat je wil uitgaan, sporten of gewoon bij vrienden op bezoek. Maar dat mag al maanden niet. Toch blijven veel jongeren elkaar zien, buiten op hangplekken of 'stiekem' thuis, vertelt jongerenwerker Joselito Hasselnook, die in een Apeldoornse wijk werkt. "Het is verschrikkelijk voor veel jongeren, ze wisten vanaf het begin al niet hoe ze ermee om moesten gaan. Ze spreken 's avonds af, in groepen van soms wel veertig man." Extra bewaking moet 'betreurenswaardige en bizarre' branden 5G-masten voorkomen Een aantal zendmasten wordt de komende tijd extra beveiligd, liet minister Grapperhaus weten. De afgelopen week zijn er opnieuw twee masten in de fik gestoken, terwijl het juist nu cruciaal is dat de communicatie met hulpdiensten soepel verloopt. Sinds april is bij 29 zendmasten door het hele land brand gesticht. Daarom moeten in elk geval de zogeheten 'C2000-masten' worden beveiligd, vindt de minister. Deze masten vormen het communicatienetwerk van de Nederlandse hulp- en veiligheidsdiensten, waaronder het netwerk van alarmnummer 112.

Morgen | 10:06 Big Hero 6: De Serie

Rivaliteitsweek Honey Lemon volgt in het geheim kunstlessen op de rivaliserende school van SFTI, SFKA, en weet al snel niet wiens kant ze moet kiezen in Rivaliteitsweek, waar de scholen grappen met elkaar uithalen.

Morgen | 10:30 Campus 12 weekoverzicht

Seizoen 1 - Aflevering 9 van 11 - AVROTROS Liveaction jeugdserie over de stoere bokser Noah De Smidt die op zoek gaat naar zijn verdwenen tweelingzus Bo.

Morgen | 11:15 Thank you for the music

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 8 In het eerste seizoen van de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Wietze de Jager, Eva Cleven en Dwight Dissels. Na ieder gewonnen spel moet het duo op basis van looks één van de zes speciaal geselecteerde publieksleden inschatten hoe goed zij kunnen zingen: hoe meer zuivere en goed getimede noten, hoe hoger hun score!

Morgen | 12:40 Kijkbuis Kids

Seizoen 1 - Aflevering 8 van 9 In Kijkbuis Kids kijkt een vaste groep kinderen, omringd door camera's, vanaf de bank thuis naar volwassen TV programma's. Er wordt vaak keihard gelachen, af en toe met ogen gerold en er enkele keer vloeit er een traan. Ze gaan er elke week goed voor zitten, met hun broer, zus, vriendje of vriendinnetje TV kijken zonder dat de ouders meekijken. Een slang, een ijsbeer en een vestopte knuffel in een koffer, ver van huis. De Kijkbuis Kids krijgen weer veel te zien dat tot open monden en handen voor de ogen leidt. En hoe kijken de Kijkbuis Kids aan tegen de kinderen in het experiment "Home Alone" waarin kinderen van hun eigen leeftijd de hoofdrol hebben.

Morgen | 13:10 Holland van boven

Seizoen 3 - Aflevering 21 van 52 Holland van Boven vliegt over heel Nederland en strijkt ieder week neer in een andere provincie. Verschillende mensen vertellen wat de provincie zo bijzonder maakt.

Morgen | 13:25 De Boomhut Battle

Seizoen 2019 - Aflevering 3 van 6 - Bouwfase 2 - EO Rob heeft de bouw in drie fases ingedeeld. Fase 1 is klaar, dat waren de vloeren en het eerste deel van de muren. Nu is het tijd voor fase 2; het aftimmeren van de wanden. Daar krijgen de teams twee weken de tijd voor. Als volgende week bouwfase twee is afgerond, dan gaat Rob weer zijn puntjes verdelen. Maar de teams kunnen nu al bonuspunten verdienen, met de Boomhut Bonus Battle. In deze battle moeten de teams deze stoel in elkaar zetten, want in iedere boomhut moet natuurlijk een stoel met boomhutgevoel staan. Daarvoor moeten de teamcaptains de Drentse natuur in en zo snel mogelijk de stoelonderdelen bij elkaar zoeken! Wie gaat deze Bonus Battle winnen?

Morgen | 15:35 Woontrends

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 6 Woontrends is het nieuwe woonprogramma bij SBS6 voor iedereen met een dak boven zijn of haar hoofd. Iedere week gaan onze presentatoren op pad met een lijst trends. Dit kan iets zijn wat niet in je huis mag ontbreken of een goede tip waar je woning beter van wordt.

Morgen | 16:50 vtwonen weer verliefd op je huis

Seizoen 11 - Aflevering 6 van 12 Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compromis. Inge en Aart Jan hebben moeilijke jaren achter de rug. Langzaam komt het gezin tot rust. Nu het huis nog. De uiteenlopende smaken zitten hen in de weg bij het gezellig maken van hun thuis.

Morgen | 16:58 RTL Kampeert

Seizoen 1 - Opstappen en Nieuwpoort Sander bezoekt dit keer meerdere campings in Noord-Brabant en België. Camping Blauwe meer ligt net over de grens bij het plaatsje Lommel. Een fantastische plek voor jong en oud, met een kenmerkende bruisende sfeer. Camping Prinsenmeer, gelegen in de Brabantse Peel, biedt het hele jaar door vakantiepret. De camping heeft onder meer een grote plaza, een subtropisch zwemparadijs, strandbad en een indoorspeeltuin. De Belgische Camping van de week is dit keer Nieuwpoort. Een prachtige camping aan de Belgische kust, op slechts vijf kilometer van de zee.

Morgen | 18:39 Voor De Rechter

Seizoen 4 - Aflevering 10 In Haarlem moet een jongen voorkomen met een ellenlang strafblad. Deze keer zou hij benzine en kentekens gestolen hebben en daarnaast politieauto's hebben geramd toen hij wilde vluchten. Verder wordt een man voor de tweede keer in korte tijd bij de douane gepakt met te veel sigaretten. Hij beweert hooguit één slof bij zich te hebben gehad. Een tweeling miste de eerste week van school, omdat zij op vakantie waren. De vader kreeg een boete van 600 euro en gaat hiertegen in verzet.

Morgen | 19:35 vtwonen weer verliefd op je huis

Seizoen 11 - Aflevering 6 van 12 Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compromis. Inge en Aart Jan hebben moeilijke jaren achter de rug. Langzaam komt het gezin tot rust. Nu het huis nog. De uiteenlopende smaken zitten hen in de weg bij het gezellig maken van hun thuis.

Morgen | 21:20 Even tot hier

Seizoen 3 - Aflevering 6 van 7 - BNNVARA Bijna was het 'even tot hier' voor het programma. Want hoe maak je een satirische zaterdagavondshow tijdens een intelligente lockdown? Een quiz met tweehonderd man publiek? Onmogelijk. Een musicalensemble? Ondenkbaar. Een complete band uit België? Niet te doen. En toch starten we 'gewoon'. In een aangepaste vorm: iets korter en zonder een paar vertrouwde gezichten. Maar met satire, met muziek, met een simpel liedje en met anderhalve meter afstand. Dus ook tijdens de coronacrisis nemen Jeroen Woe en Niels van der Laan weer de week door. Met aandacht voor alles wat er gebeurd is en, speciaal dit seizoen, ook alles wat er niet gebeurd is.

Morgen | 21:50 De Beste Liedjes van...

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 8 - De Beste Liedjes van... - 5 In dit programma ontvangt Jeroen van der Boom, van achter zijn piano en met zijn band, iedere week een bijzondere muzikale gast. Samen met zijn gasten richt Jeroen zich op een gemeenschappelijke passie, namelijk ‘De liefde voor muziek’. Iedere uitzending wordt de artiest verrast met een bijzonder gastoptreden. In deze aflevering zijn Gerard Joling en Jamai Loman te gast.

Overmorgen | 07:25 Boer zoekt Vrouw Special: impact corona

Herhaling. In de tweede aflevering van Boer zoekt Vrouw Special praat Yvon Jaspers bij met boer Herman en bezoekt bloemenboer Jaap. Beiden hebben duidelijk last van de gevolgen van het coronavirus. Boer Herman Yvon gaat langs bij Fleur en videochat met boer Herman in Frankrijk. De coronacrisis heeft een lelijke streep gehaald door hun plannen. Na drieëneenhalf jaar op en neer reizen besloot het jonge stel begin dit jaar dat Fleur voorgoed bij Herman op de boerderij zou intrekken. Grenzen op slot Maar helaas. De grenzen gingen op slot en sindsdien zit Fleur alleen thuis en Herman op afstand in Frankrijk. Een flinke domper voor het stel. Ondanks die tegenvaller prijst Fleur zich enorm gelukkig: door Herman is ze een totaal andere, zelfverzekerdere vrouw geworden. Gemengde gevoelens Ook voor de Noord-Hollandse boer Jaap, die in 2018 een oproep deed om zijn droomvrouw te vinden, heeft corona grote impact. Zijn snijbloemkwekerij heeft last van het exportverbod en hij ziet zich gedwongen zijn bloemen te vernietigen. Jaap kijkt met gemengde gevoelens terug op zijn Boer zoekt Vrouw-avontuur. Geluk Achteraf schaamt hij zich voor zijn aanpak tijdens de logeerweek. Gelukkig heeft hij er veel van geleerd en inmiddels gaat het goed in de liefde. Jaap heeft zijn geluk gevonden bij Helle die met haar ontwapenende kerstkaart Jaaps leven op z'n kop zette. Zal hij dit keer de liefde wel de tijd geven die het verdient? Bekijk de eerste Boer zoekt Vrouw Special terug via gids.tv/programma/boer-zoekt-vrouw-special.

Overmorgen | 09:04 RTL Kampeert

Seizoen 1 - Opstappen en Nieuwpoort Sander bezoekt dit keer meerdere campings in Noord-Brabant en België. Camping Blauwe meer ligt net over de grens bij het plaatsje Lommel. Een fantastische plek voor jong en oud, met een kenmerkende bruisende sfeer. Camping Prinsenmeer, gelegen in de Brabantse Peel, biedt het hele jaar door vakantiepret. De camping heeft onder meer een grote plaza, een subtropisch zwemparadijs, strandbad en een indoorspeeltuin. De Belgische Camping van de week is dit keer Nieuwpoort. Een prachtige camping aan de Belgische kust, op slechts vijf kilometer van de zee.

Overmorgen | 10:25 #forever

Seizoen 01 - Weekoverzicht - AVROTROS Sal, Dex, Noa en Bloem zijn vrienden met een zeer uiteenlopende achtergrond en vastberaden forever bij elkaar te blijven. Maar is hun vriendschap opgewassen tegen de snelle veranderingen die hun levens doormaken? De levens van de vier vrienden zijn te volgen. De kijker wordt meegenomen in de roerige en herkenbare wereld van deze pubers.

Overmorgen | 15:05 Holland van boven

Seizoen 3 - Aflevering 22 van 52 Holland van Boven vliegt over heel Nederland en strijkt ieder week neer in een andere provincie. Verschillende mensen vertellen wat de provincie zo bijzonder maakt.

Overmorgen | 16:00 Woontrends

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 6 Woontrends is het nieuwe woonprogramma bij SBS6 voor iedereen met een dak boven zijn of haar hoofd. Iedere week gaan onze presentatoren op pad met een lijst trends. Dit kan iets zijn wat niet in je huis mag ontbreken of een goede tip waar je woning beter van wordt.

Overmorgen | 16:01 Eindelijk Tijd

Seizoen 1 - Aflevering 4 Thuiskok Agnes gaat aan de slag met deeg en een tafeloven voor pizza's. Camperspecialist Jacob staat weer op een leuk, ander plekje met zijn thuisblijfhuis op wielen en Sanne verrast haar buurmeisje Roos met een jeugdtijdschrift. Deze week hebben we contact met camping Kampeerdorp De Zandstuve voor de huidige stand van zaken. Ook kun je in deze tijd gewoon nieuwbouwprojecten bezichtigen, vertelt Florine van een onlinewoonplatform. Tot slot bellen we overzees: Ronald zit op Bonaire en praat ons bij over de situatie daar. En we sluiten af met een thuiszit-interieurtip van Ger.

Overmorgen | 16:55 NOS Studio Sport Archief: Nederlands succes in de Europa Cup

Overmorgen - Sport, Aflevering 86 van 141 In het weekend dat aanvankelijk de Champions League finale op het programma ...

Aflevering 86 van 141 In het weekend dat aanvankelijk de Champions League-finale op het programma zou staan, blikt NOS Studio Sport Archief terug op de successen van de Nederlandse clubs in de Europa Cup.

Overmorgen | 19:30 vtwonen weer verliefd op je huis

Seizoen 11 - Aflevering 7 van 12 Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compromis. Ruud en Ingrid zijn bijna 28 jaar getrouwd en vanaf die tijd al woonachtig in dit huis. Nu alleen de jongste van hun drie dochters nog thuis woont, willen ze de woonkamer gezelliger maken nu ze meer tijd gaan doorbrengen met zijn tweeën. Alleen de vele deuren en ramen maken het moeilijk om de inrichting aan te passen. Daarbij is het interieur nu vijftig tinten wit en als het aan Ingrid ligt, blijft dat ook zo. Maar Ruud ziet juist graag wat minder prullaria en meer grote elementen terug.

Overmorgen | 21:34 Het Zijn Net Mensen

Seizoen 5 - Aflevering 6 Spelshow waarin presentator Humberto Tan samen met teamcaptains Martijn Koning en Jeroen van Koningsbrugge in de wondere wereld van de fauna duikt. Elke week schuift er een andere bekende Nederlander aan bij de teamcaptains. In verschillende rondes wordt de kennis van de teamcaptains en hun gasten over het dierenrijk getest. Boswachter Arjan Postma geeft ook dit seizoen als kenner van het dierenrijk tekst en uitleg.

Overmorgen | 23:25 Man Bijt Hond XL

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 6 Man bijt hond XL is een uur vol bijzondere en waarachtige verhalen, waarbij iedere aflevering als vanouds wordt afgesloten met het doornemen van de dag. Met de vertrouwde stem van Michael Abspoel en een aantal bekende rubrieken. Maar Man bijt hond XL is méér. In de afgelopen tijd zijn er nieuwe rubrieken geboren. Zo keren de verslaggevers in deze XL-versie terug naar de deuren waar ze exact 20 jaar geleden ook aanbelden. Bovendien laat Man Bijt Hond XL op haar manier zien wat er in Nederland gebeurt in deze bijzondere (corona)tijd. Iedere week gaan de verslaggevers op gepaste afstand op pad om Nederland te portretteren. Ronnie en Penny vertellen over het prille begin van hun bijzondere liefde en moestuinierders Ted en Remco tonen hoe iedereen in deze corona tijd over groene vingers kan beschikken. De uitbundig versierde boten van Henk uit Amsterdam waren een lust voor het oog op alle grote evenementen te water, speciaal voor Man bijt hond zet hij ook nu toch even de bloemetjes buiten.

Ma 1 juni 2020 | 00:45 Bed & Breakfast

Seizoen 12 - Aflevering 3 van 10 - MAX De gasten slapen deze week in de bed and breakfast van Ria en Theo, zij hebben een dijkhuisje aan de Lek. In de gemeente Gouda wordt er gelogeerd bij Jon en Ria die een jaren 70-hoekhuis hebben. Bij hen gaat alle winst naar goede doelen, waaronder het weeshuis van hun dochter in Afrika. En in de gemeente Drimmelen, in de vroegere school van hun kinderen, runnen Anita en Mario hun B&B.

Ma 1 juni 2020 | 01:40 Even tot hier

Seizoen 3 - Aflevering 6 van 7 - BNNVARA Bijna was het 'even tot hier' voor het programma. Want hoe maak je een satirische zaterdagavondshow tijdens een intelligente lockdown? Een quiz met tweehonderd man publiek? Onmogelijk. Een musicalensemble? Ondenkbaar. Een complete band uit België? Niet te doen. En toch starten we 'gewoon'. In een aangepaste vorm: iets korter en zonder een paar vertrouwde gezichten. Maar met satire, met muziek, met een simpel liedje en met anderhalve meter afstand. Dus ook tijdens de coronacrisis nemen Jeroen Woe en Niels van der Laan weer de week door. Met aandacht voor alles wat er gebeurd is en, speciaal dit seizoen, ook alles wat er niet gebeurd is.

Ma 1 juni 2020 | 06:50 De Grote Generatieshow

Herhaling. Na een paar weken onderbreking vanwege speciale (evenementen)uitzendingen is vanavond de vierde en laatste aflevering van De Grote Generatieshow, waarin drie generaties het tegen elkaar opnemen onder leiding van bekende teamcaptains. Eten en drinken Het draait deze week om eten en drinken. De éne generatie dronk bijvoorbeeld al bier op z'n twaalfde verjaardag, de andere lurkt eerder een ballon vol lachgas leeg dan dat ze drank mogen kopen in de supermarkt. De BN'er-teamcaptains: - Generatie tot 30 jaar: Sahil Amar Aïssa - 30- tot 60-jarigen: Richard Groenendijk - 60-plussers: Gerard Cox Generatiekloof Er zijn genoeg verschillen, maar hoe diep is die generatiekloof nou echt? Sophie Hilbrand neemt de kijker mee terug in de tijd, maar ook het heden en de toekomst komen aan bod in deze spelshow waarin de generaties onder de loep genomen worden. Bekijk de vorige afleveringen van De Grote Generatieshow via gids.tv/programma/de-grote-generatieshow.

Ma 1 juni 2020 | 08:35 The Middle

Seizoen 8 - Aflevering 18 van 23 - The Par-Tay Mike krijgt ruzie vanwege een loodgieter. Sue houdt iets voor Frankie geheim. Brick gaat een weekendje naar Axl om van het studentenleven te proeven.

Ma 1 juni 2020 | 08:44 Telekids Mini's: 2 Kleine Kleutertjes

Tanden poetsen Educatief programma waarin kinderen van drie tot vijf jaar door middel van liedjes op een leuke manier leren tellen: de dagen van de week, de seizoenen en nog veel meer. Deze liedjes zijn geschreven door niemand minder dan Jan Smit en zijn ingezongen door zijn zus Monique Smit.

Ma 1 juni 2020 | 10:15 Klinkt Smakelijk

Seizoen 1 - Aflevering 40 van 40 Een overheerlijk familierecept, een eigen specialiteit of gewoon één ultiem gerecht; iedere thuiskok heeft wel een 'signature dish' waar familieleden en vrienden watertandend voor aan tafel komen zitten. Nicolette van Dam presenteert het nieuwe dagelijkse kookprogramma Klinkt Smakelijk, waarin gepassioneerde amateurchefs tegen elkaar strijden en de kans krijgen om hun specialiteit te delen met een professionele jury. Niet alleen het koken, maar vooral ook het presenteren van het gerecht en het verhaal erachter zijn essentieel. De driekoppige jury bestaat uit Nicolette van Dam, chef-kok Julius Jaspers en iedere week een andere culinair georiënteerde bekende Nederlander!

Ma 1 juni 2020 | 11:05 Paf de hond

Reddings Tank Wanneer Victor een weekendje weggaat biedt Lola aan om op Tank te passen, ook al weet ze dat Tank en haar eigen huisdieren niet zo'n goede klik hebben.

 Meer

Week op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 21:56 The Incredible Dr. Pol

Seizoen 9 - Aflevering 15 van 20 - Cat Scratch Fever Er worden deze week veel katten langsgebracht bij dr. Pol. Daarnaast helpen de dierenartsen een hond die golfballen heeft opgegeten, een geitenlam in nood en een koe met melkziekte.

Vandaag | 22:46 The Incredible Dr. Pol

Seizoen 7 - Aflevering 14 van 20 - Pop! Goes The Beagle Het is een hectische week bij Pol Vet. Van worstelende wilde alpaca's tot rollende vaarskalveren, de dierenartsen hebben hun handen vol. Het zijn harverwarmende, schattige en spannende situaties.

Morgen | 02:30 Extinct Or Alive

Seizoen 2 - Aflevering 6 - The Hidden Turtle Of Vietnam Forrest gaat in meren en rivieren in zowel bebouwde als landelijke gebieden in Vietnam op zoek naar een van de laatste nog levende exemplaren van de Yangtze-weekschildpad.

Morgen | 07:15 The Incredible Dr. Pol

Seizoen 5 - Aflevering 7 van 20 - Dog-A-Pol-Ooza Bij Dr. Pol komen deze week alleen maar honden binnen. Met honden als huisdier en als klant zijn ze een ongelooflijk belangrijk onderdeel van het leven van de Pols.

Morgen | 07:58 The Incredible Dr. Pol

Seizoen 5 - Aflevering 8 van 20 - Knights Of The Round Stable Het is weer een drukke week bij de kliniek van Dr. Pol. Zullen Dr. Pol en de andere dierenartsen deze week alle zieke dieren kunnen helpen?

Morgen | 09:05 EenVandaag: o.a. helft jongeren vindt nieuwe coronaregels onduidelijk

Morgen - Informatief, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Met hoeveel mensen mag je samenkomen? Helft jongeren ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Met hoeveel mensen mag je samenkomen? Helft jongeren vindt nieuwe coronaregels onduidelijk Vanaf 1 juni wordt opnieuw een deel van de coronamaatregelen losgelaten. We kunnen en mogen meer, maar wat precies? Daar is verwarring over. Vooral onder jongeren is onduidelijk met hoeveel mensen ze mogen afspreken. Dat blijkt uit onderzoek van EenVandaag onder 30.000 leden van het Opiniepanel over de corona-aanpak van het kabinet. Vorige week bevestigde premier Rutte dat de eerder uitgestippelde versoepeling door kon gaan. Vanaf 1 juni kunnen mensen weer voorzichtig terecht in restaurants, musea en op terrassen. Tot opluchting van veel mensen, bleek uit ons onderzoek vlak na de persconferentie van 6 mei. Het checken van berichten door sociale media is ook een risico: wat is het verschil tussen een mening en nepnieuws? Voor het eerst plaatste Twitter een waarschuwing voor onjuiste informatie. Het sociale mediakanaal deed dit bij een tweet van president Trump. Maar hoe bepalen platforms wat 'nepnieuws' is? "Het probleem ontstaat als mensen hun mening weergeven als feit." Door de coronacrisis hebben meerdere sociale mediaplatforms hun beleid voor het monitoren van nepnieuws aangescherpt. Zo verwijderden Twitter, Facebook en YouTube talloze posts. En besloot WhatsApp dat populaire berichten nog maar één keer doorgestuurd mogen worden. Afstand houden? 'Nee, ik word toch niet ziek', zeggen veel jongeren die op straat hangen Minder inbraken, overvallen en fietsendiefstallen: in coronatijd zijn deze misdaadcijfers gedaald. Maar er zijn ook stijgingen. Het aantal meldingen van overlast door jongeren verdubbelde, zo blijkt uit nieuwe politiecijfers. Je zult nu maar 18 jaar oud zijn. Grote kans dat je wil uitgaan, sporten of gewoon bij vrienden op bezoek. Maar dat mag al maanden niet. Toch blijven veel jongeren elkaar zien, buiten op hangplekken of 'stiekem' thuis, vertelt jongerenwerker Joselito Hasselnook, die in een Apeldoornse wijk werkt. "Het is verschrikkelijk voor veel jongeren, ze wisten vanaf het begin al niet hoe ze ermee om moesten gaan. Ze spreken 's avonds af, in groepen van soms wel veertig man." Extra bewaking moet 'betreurenswaardige en bizarre' branden 5G-masten voorkomen Een aantal zendmasten wordt de komende tijd extra beveiligd, liet minister Grapperhaus weten. De afgelopen week zijn er opnieuw twee masten in de fik gestoken, terwijl het juist nu cruciaal is dat de communicatie met hulpdiensten soepel verloopt. Sinds april is bij 29 zendmasten door het hele land brand gesticht. Daarom moeten in elk geval de zogeheten 'C2000-masten' worden beveiligd, vindt de minister. Deze masten vormen het communicatienetwerk van de Nederlandse hulp- en veiligheidsdiensten, waaronder het netwerk van alarmnummer 112.

Morgen | 15:05 De Reünie

Seizoen 2018 - Aflevering 9 van 14 - Nazareth Mavo Helmond - KRO-NCRV Het zijn doorzetters, de Mavo leerlingen uit Helmond van 1979. Anne bijvoorbeeld werd jong moeder van 3 kinderen en stond er alleen voor. Ze weigerde een uitkering en moest daardoor dubbeltjes tussen de bankkussen zoeken om boodschappen te doen. Maar ze wist dat ze ooit succesvol zou worden. Nu runt ze een bedrijf waarin ze middenstanders helpt om zich via social media te verkopen. De dubbeltjes van vroeger zijn inmiddels heel veel euro's geworden. Aan Ajouad vertelt ze hoe ze dit voor elkaar heeft gekregen. En ook Henk weet wat doorzetten is. Hij nam een de kleine kruidenierszaak over van zijn oom en heeft nu een slagerij met tientallen medewerkers, is mede-eigenaar van een supermarkt, en fokt ook nog eens paarden waar hij tonnen voor vangt. Nooit stilzitten en 1 week vakantie per jaar, dat is het leven van Henk. Maar de toekomst is onzeker. John was een ADHD'er op school, net als zijn 2 zonen dat nu ook zijn. Hij strijdt tegen het stigma dat deze jongens hebben in onze maatschappij. Aan Ajouad legt hij uit hoe hij vooral wil dat zijn zonen zichzelf kunnen zijn. Om dat voor elkaar te krijgen reizen ze door heel Europa om in achtbanen te zitten.

Morgen | 18:25 Start herhalingen: Bed & Breakfast

Herhaling. Nu het nieuwste seizoen van Bed & Breakfast is afgelopen, gaat NPO 1 vanaf vanavond verder met herhalingen van vorig jaar. Elke vrijdag is vanaf 20:35 uur te zien hoe b&b-eigenaren elkaars onderneming testen en beoordelen. Oude pastorie De deelnemers van deze week logeren pal naast de kerk in een Brabants dorpje. Paul en Christe runnen hier namelijk hun bed & breakfast in een oude pastorie. Ski-liefhebbers Aad en Christel hebben een b&b met kamers in wintersportstijl in Midden-Delfland. Natuurlijk gaan de gasten hier skiën, maar ze brengen ook een bezoek aan een zeer bijzondere kunstenaar. Retrokamers De laatste b&b is van Peter en Anneriet. In de gemeente Boxmeer hebben zij een bed & breakfast met retrokamers. De gasten gaan wandelvoetballen tegen het dorpsteam, dit onder leiding van niemand minder dan internationaal scheidsrechter Pol van Boekel. Bekijk de vorige afleveringen van Bed & Breakfast op gids.tv/programma/bed-breakfast.

Morgen | 19:30 Flipping Bangers

Seizoen 2 - Aflevering 4 De twee monteurs Will en Gus knappen in een week tijd een oude auto op in de hoop winst te maken. Verdienen ze op de verkoop of hebben ze voor niets zo hard gewerkt?

Morgen | 22:35 Filmtalks

Morgen - Film, Aflevering 1 van 19 An (Sweet Bean) VPRO Bero Beyer, directeur van het International Film Festival Rotterdam, vertelt waarom de Japanse film An van Naomi Kawase zijn favoriet in de Filmweek is.

Aflevering 1 van 19 - An (Sweet Bean) - VPRO Bero Beyer, directeur van het International Film Festival Rotterdam, vertelt waarom de Japanse film An van Naomi Kawase zijn favoriet in de Filmweek is.

Overmorgen | 08:40 De Reünie

Seizoen 2018 - Aflevering 9 van 14 - Nazareth Mavo Helmond - KRO-NCRV Het zijn doorzetters, de Mavo leerlingen uit Helmond van 1979. Anne bijvoorbeeld werd jong moeder van 3 kinderen en stond er alleen voor. Ze weigerde een uitkering en moest daardoor dubbeltjes tussen de bankkussen zoeken om boodschappen te doen. Maar ze wist dat ze ooit succesvol zou worden. Nu runt ze een bedrijf waarin ze middenstanders helpt om zich via social media te verkopen. De dubbeltjes van vroeger zijn inmiddels heel veel euro's geworden. Aan Ajouad vertelt ze hoe ze dit voor elkaar heeft gekregen. En ook Henk weet wat doorzetten is. Hij nam een de kleine kruidenierszaak over van zijn oom en heeft nu een slagerij met tientallen medewerkers, is mede-eigenaar van een supermarkt, en fokt ook nog eens paarden waar hij tonnen voor vangt. Nooit stilzitten en 1 week vakantie per jaar, dat is het leven van Henk. Maar de toekomst is onzeker. John was een ADHD'er op school, net als zijn 2 zonen dat nu ook zijn. Hij strijdt tegen het stigma dat deze jongens hebben in onze maatschappij. Aan Ajouad legt hij uit hoe hij vooral wil dat zijn zonen zichzelf kunnen zijn. Om dat voor elkaar te krijgen reizen ze door heel Europa om in achtbanen te zitten.

Overmorgen | 09:00 Grave Secrets

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Ten Weeks Later Als Jamie Laiaddee als vermist wordt opgegeven, blijkt dat ze al tien weken niet meer is gezien. De politie ontdekt dat Jamie duistere geheimen had die ze niet met anderen deelde.

Overmorgen | 09:50 Filmtalks

Overmorgen - Film, Aflevering 1 van 19 An (Sweet Bean) VPRO Bero Beyer, directeur van het International Film Festival Rotterdam, vertelt waarom de Japanse film An van Naomi Kawase zijn favoriet in de Filmweek is.

Aflevering 1 van 19 - An (Sweet Bean) - VPRO Bero Beyer, directeur van het International Film Festival Rotterdam, vertelt waarom de Japanse film An van Naomi Kawase zijn favoriet in de Filmweek is.

Overmorgen | 15:50 The Incredible Dr. Pol

Seizoen 7 - Aflevering 7 van 20 - Mamma Mia! Er gebeurt weer van alles deze week. Dr. Emily onthult dat ze zwanger is en bespreekt hoe het is om dierenarts en moeder te zijn.

Ma 1 juni 2020 | 03:55 De Reünie

Seizoen 2018 - Aflevering 9 van 14 - Nazareth Mavo Helmond - KRO-NCRV Het zijn doorzetters, de Mavo leerlingen uit Helmond van 1979. Anne bijvoorbeeld werd jong moeder van 3 kinderen en stond er alleen voor. Ze weigerde een uitkering en moest daardoor dubbeltjes tussen de bankkussen zoeken om boodschappen te doen. Maar ze wist dat ze ooit succesvol zou worden. Nu runt ze een bedrijf waarin ze middenstanders helpt om zich via social media te verkopen. De dubbeltjes van vroeger zijn inmiddels heel veel euro's geworden. Aan Ajouad vertelt ze hoe ze dit voor elkaar heeft gekregen. En ook Henk weet wat doorzetten is. Hij nam een de kleine kruidenierszaak over van zijn oom en heeft nu een slagerij met tientallen medewerkers, is mede-eigenaar van een supermarkt, en fokt ook nog eens paarden waar hij tonnen voor vangt. Nooit stilzitten en 1 week vakantie per jaar, dat is het leven van Henk. Maar de toekomst is onzeker. John was een ADHD'er op school, net als zijn 2 zonen dat nu ook zijn. Hij strijdt tegen het stigma dat deze jongens hebben in onze maatschappij. Aan Ajouad legt hij uit hoe hij vooral wil dat zijn zonen zichzelf kunnen zijn. Om dat voor elkaar te krijgen reizen ze door heel Europa om in achtbanen te zitten.

Ma 1 juni 2020 | 04:30 The Interrogator

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Bonnie And Clyde Wanneer binnen een week twee taxichauffeurs worden vermoord, ontstaat er onrust in de stad Houston. Van een van de moorden zijn camerabeelden, waarop twee daders te zien zijn.

Ma 1 juni 2020 | 05:05 Filmtalks

01/06 - Film, Aflevering 1 van 19 An (Sweet Bean) VPRO Bero Beyer, directeur van het International Film Festival Rotterdam, vertelt waarom de Japanse film An van Naomi Kawase zijn favoriet in de Filmweek is.

Aflevering 1 van 19 - An (Sweet Bean) - VPRO Bero Beyer, directeur van het International Film Festival Rotterdam, vertelt waarom de Japanse film An van Naomi Kawase zijn favoriet in de Filmweek is.

Ma 1 juni 2020 | 06:28 Cesar Millan's Dog Nation

Seizoen 1 - Aflevering 7 van 8 - City of Angels Deze week zijn Cesar en Andre in Los Angeles, waar ze aan het water in Long Beach tips geven aan hondenbezitters.

 Meer

Week gemist

Eerder Vandaag | 18:15 EenVandaag: o.a. helft jongeren vindt nieuwe coronaregels onduidelijk

Informatief, Onderwerpen van deze uitzending Met hoeveel mensen mag je samenkomen? Helft jongeren vindt nieuwe ...

Onderwerpen van deze uitzending Met hoeveel mensen mag je samenkomen? Helft jongeren vindt nieuwe coronaregels onduidelijk Vanaf 1 juni wordt opnieuw een deel van de coronamaatregelen losgelaten. We kunnen en mogen meer, maar wat precies? Daar is verwarring over. Vooral onder jongeren is onduidelijk met hoeveel mensen ze mogen afspreken. Dat blijkt uit onderzoek van EenVandaag onder 30.000 leden van het Opiniepanel over de corona-aanpak van het kabinet. Vorige week bevestigde premier Rutte dat de eerder uitgestippelde versoepeling door kon gaan. Vanaf 1 juni kunnen mensen weer voorzichtig terecht in restaurants, musea en op terrassen. Tot opluchting van veel mensen, bleek uit ons onderzoek vlak na de persconferentie van 6 mei. Het checken van berichten door sociale media is ook een risico: wat is het verschil tussen een mening en nepnieuws? Voor het eerst plaatste Twitter een waarschuwing voor onjuiste informatie. Het sociale mediakanaal deed dit bij een tweet van president Trump. Maar hoe bepalen platforms wat 'nepnieuws' is? "Het probleem ontstaat als mensen hun mening weergeven als feit." Door de coronacrisis hebben meerdere sociale mediaplatforms hun beleid voor het monitoren van nepnieuws aangescherpt. Zo verwijderden Twitter, Facebook en YouTube talloze posts. En besloot WhatsApp dat populaire berichten nog maar één keer doorgestuurd mogen worden. Afstand houden? 'Nee, ik word toch niet ziek', zeggen veel jongeren die op straat hangen Minder inbraken, overvallen en fietsendiefstallen: in coronatijd zijn deze misdaadcijfers gedaald. Maar er zijn ook stijgingen. Het aantal meldingen van overlast door jongeren verdubbelde, zo blijkt uit nieuwe politiecijfers. Je zult nu maar 18 jaar oud zijn. Grote kans dat je wil uitgaan, sporten of gewoon bij vrienden op bezoek. Maar dat mag al maanden niet. Toch blijven veel jongeren elkaar zien, buiten op hangplekken of 'stiekem' thuis, vertelt jongerenwerker Joselito Hasselnook, die in een Apeldoornse wijk werkt. "Het is verschrikkelijk voor veel jongeren, ze wisten vanaf het begin al niet hoe ze ermee om moesten gaan. Ze spreken 's avonds af, in groepen van soms wel veertig man." Extra bewaking moet 'betreurenswaardige en bizarre' branden 5G-masten voorkomen Een aantal zendmasten wordt de komende tijd extra beveiligd, liet minister Grapperhaus weten. De afgelopen week zijn er opnieuw twee masten in de fik gestoken, terwijl het juist nu cruciaal is dat de communicatie met hulpdiensten soepel verloopt. Sinds april is bij 29 zendmasten door het hele land brand gesticht. Daarom moeten in elk geval de zogeheten 'C2000-masten' worden beveiligd, vindt de minister. Deze masten vormen het communicatienetwerk van de Nederlandse hulp- en veiligheidsdiensten, waaronder het netwerk van alarmnummer 112.

Eerder Vandaag | 19:10 The Great British Bake Off

Seizoen 7 - Aflevering 6 van 10 - Botanische week - MAX Er zijn nog maar zeven bakkers over. Er zijn drie opdrachten waarvoor inspiratie uit de natuur wordt gehaald. De bakkers mogen alles wat groeit en bloeit gebruiken om hun baksels de ultieme botanische smaak te geven. Als signatuuropdracht mogen de bakkers met frisse citrussmaken een eigen draai geven aan hun creatie. Verborgen onder de geruite doeken ligt een gebladerde technische opdracht. Als botanisch spektakelstuk maken de bakkers uitbundig gedecoreerde taarten.

Eerder Vandaag | 18:11 The Bold And The Beautiful Flashback

Seizoen 28 - Aflevering 6955 Vanwege het coronavirus zijn er voorlopig geen nieuwe afleveringen van 'The Bold'. We blikken terug op een aantal memorabele uitzendingen. Deze week: het bezoek van 'The Bold' aan Amsterdam, met een gastrol voor Ferry Doedens.

Eerder Vandaag | 18:00 vtwonen weer verliefd op je huis

Seizoen 9 Elke week gaan Kees Tol en de stylisten de uitdaging aan om de bewoners weer verliefd te laten worden op hun huis. De liefde voor hun woning is bekoeld, omdat de woonsmaak van het stel behoorlijk uit elkaar ligt, met als gevolg een compromis. Een woonboot midden in Amsterdam is het liefdes stekje van Eduard, Sarah en hun twee kinderen. Vanwege de smalle ruimtes en schuine daken is het lastig om de woonboot naar ieders wens in te richten. Daarnaast liggen de smaken van Eduard en Sarah recht tegenover elkaar. Eduard houdt namelijk van lichte kleuren, maar Sarah heeft een voorliefde voor donkere kleuren. Kan er een compromis gesloten worden om deze woonboot weer licht en toegankelijk te maken?

Eerder Vandaag | 17:45 The Bold And The Beautiful Flashback

Seizoen 28 - Aflevering 6954 Vanwege het coronavirus zijn er voorlopig geen nieuwe afleveringen van 'The Bold'. We blikken terug op een aantal memorabele uitzendingen. Deze week: het bezoek van 'The Bold' aan Amsterdam, met een gastrol voor Ferry Doedens.

Eerder Vandaag | 17:43 The Bold And The Beautiful Flashback

Seizoen 28 - Aflevering 6954 Vanwege het coronavirus zijn er voorlopig geen nieuwe afleveringen van 'The Bold'. We blikken terug op een aantal memorabele uitzendingen. Deze week: het bezoek van 'The Bold' aan Amsterdam, met een gastrol voor Ferry Doedens.

Eerder Vandaag | 17:35 De Geknipte Gast

Seizoen 1 - Aflevering 15 van 15 - BNNVARA Iedere week is er wel een prominente Nederlander het middelpunt van een belangrijke culturele gebeurtenis. Daarom ontvangt Özcan Akyol iedere week iemand in zijn salon om helemaal te worden gecoiffeerd en te praten over zijn of haar aanstaande grote moment.

Eerder Vandaag | 15:32 Eigen Huis & Tuin

Seizoen 19 - Aflevering 5 In Soest start Thomas aan de woonkamer van de familie Bosman. De ruimte mist sfeer en gezelligheid en heeft een gekke indeling. Tom gaat deze week verder in de tuin van Mira en Ricardo in Gorinchem. Is het hem gelukt om van hun zandbak een natuurlijke wildernis te maken?

Eerder Vandaag | 13:05 De slimste mens

Aflevering 25 van 30 - KRO-NCRV Wie wordt deze zomer De slimste mens? Onder leiding van Philip Freriks en het kritisch oog van (enig) jurylid Maarten van Rossem gaan dagelijks drie prominente Nederlanders de strijd aan in de vragenarena. In De slimste mens gaat het niet alleen gaat om kennis en algemene ontwikkeling, maar ook om associatief denken en strategisch spel. Nieuwsmakers, cabaretiers, wetenschappers, acteurs en vele andere prominenten maken zich op voor de strijd om de eervolle titel van De slimste mens in de wacht te slepen. De slimste mens is voor het eerst uitgezonden in de zomer van 2012. Al sinds de eerste aflevering is het een kijkcijferhit, met dagelijks bijna anderhalf miljoen kijkers. Ook de app blijft onverminderd succesvol met ruim 1,5 miljoen downloads. De slimste mens is een productie van Skyhigh TV. Deze week de finale week met vanavond als nieuwe finalist: Nina de la Croix

Eerder Vandaag | 12:48 Stop! Politie

Aflevering 64 Realityserie waarin de verkeerspolitie wordt gevolgd. 24 uur per dag, 7 dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg. Het rijgedrag van automobilisten wordt al decennia gevolgd met behulp van de camera's in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

Eerder Vandaag | 12:16 The Bold And The Beautiful Flashback

Seizoen 28 - Aflevering 6954 Vanwege het coronavirus zijn er voorlopig geen nieuwe afleveringen van 'The Bold'. We blikken terug op een aantal memorabele uitzendingen. Deze week: het bezoek van 'The Bold' aan Amsterdam, met een gastrol voor Ferry Doedens.

Eerder Vandaag | 12:05 Stop! Politie

Aflevering 21 Realityserie waarin de verkeerspolitie wordt gevolgd. 24 uur per dag, 7 dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg. Het rijgedrag van automobilisten wordt al decennia gevolgd met behulp van de camera's in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

Eerder Vandaag | 11:30 The Bold And The Beautiful Flashback

Seizoen 28 - Aflevering 6954 Vanwege het coronavirus zijn er voorlopig geen nieuwe afleveringen van 'The Bold'. We blikken terug op een aantal memorabele uitzendingen. Deze week: het bezoek van 'The Bold' aan Amsterdam, met een gastrol voor Ferry Doedens.

Eerder Vandaag | 10:45 Klinkt Smakelijk

Seizoen 1 - Aflevering 39 van 40 Een overheerlijk familierecept, een eigen specialiteit of gewoon één ultiem gerecht; iedere thuiskok heeft wel een 'signature dish' waar familieleden en vrienden watertandend voor aan tafel komen zitten. Nicolette van Dam presenteert het nieuwe dagelijkse kookprogramma Klinkt Smakelijk, waarin gepassioneerde amateurchefs tegen elkaar strijden en de kans krijgen om hun specialiteit te delen met een professionele jury. Niet alleen het koken, maar vooral ook het presenteren van het gerecht en het verhaal erachter zijn essentieel. De driekoppige jury bestaat uit Nicolette van Dam, chef-kok Julius Jaspers en iedere week een andere culinair georiënteerde bekende Nederlander!

Eerder Vandaag | 09:13 The Bold And The Beautiful Flashback

Seizoen 28 - Aflevering 6954 Vanwege het coronavirus zijn er voorlopig geen nieuwe afleveringen van 'The Bold'. We blikken terug op een aantal memorabele uitzendingen. Deze week: het bezoek van 'The Bold' aan Amsterdam, met een gastrol voor Ferry Doedens.

Eerder Vandaag | 08:46 Telekids Mini's: 2 Kleine Kleutertjes

Fietsen Educatief programma waarin kinderen van drie tot vijf jaar door middel van liedjes op een leuke manier leren tellen: de dagen van de week, de seizoenen en nog veel meer. Deze liedjes zijn geschreven door niemand minder dan Jan Smit en zijn ingezongen door zijn zus Monique Smit.

 Meer