Je vindt hier de programma's van Week op tv We hebben de volgende programma's voor Week Nascar Pace Lap: Voorbeschouwing op het aankomende Nascar weekend met de laatste ontwikkelingen. Koffietijd: Magazine, John Williams staat op dit moment in de theaters met de voorstelling R&B Oldskool Hits Part Two. In de. How I Met Your Mother: Komische serie, Seizoen 5 Aflevering 14 The Perfect Week: Als Barney bijna een perfecte week heeft gehaald door elke. Ziggo Sport Goals: Alle hoogtepunten van de wedstrijden van het afgelopen weekend uit de verschillende voetbalcompetities. Premier League Hoogtepunten: Alle hoogtepunten van de wedstrijden uit de Premier League, gespeeld in het afgelopen weekend. Telekids Mini's: 2 Kleine Kleutertjes: Educatief programma waarin kinderen van drie tot vijf jaar door middel van liedjes op een leuke manier leren tellen: de. Lekker Weekend: Speelronde 13: Lekker Weekend. Stop! Politie: Realityreeks, Seizoen 1 Aflevering 26 Realityreeks over het werk van de verkeerspolitie. Vierentwintig uur per dag,. Beau: o.a. Gaite Jansen: Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Beau: Gaite Jansen breekt internationaal door!. Premier League Hoogtepunten: Alle hoogtepunten van de wedstrijden uit de Premier League, gespeeld in het afgelopen weekend.

Week op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 10:00 Koffietijd

Magazine, John Williams staat op dit moment in de theaters met de voorstelling R&B Oldskool Hits Part Two. In de ...

John Williams staat op dit moment in de theaters met de voorstelling R&B Oldskool Hits Part Two. In de voorstelling presenteren zangers en zangeressen als Carolina Dijkhuizen, Laise Sanches, Kimberly Maasdamme, Sarah Jane en Omri Tindal onder begeleiding van een liveband de bekendste R&B hits uit de jaren negentig. John zingt zelf niet, hij praat de avond aan elkaar met persoonlijke herinneringen en anekdotes uit de jaren negentig. Wij willen natuurlijk alles weten over deze voorstelling! Kelly Weekers werkte tijdens haar middelbare school in de horeca waar ze gescout werd door modellenbureaus. Dit was het begin van haar carrière als model. In 2018 schreef ze haar eerste boek Happy Life 365 dat na één week in de top 5 van de bestsellerlijst binnenkwam. Na Kelly's bestseller Happy Life 365 van vorig jaar, komt in november haar tweede boek Happy Lifehacks 365 uit. Ze komt er alles over vertellen! Eline de Ruig is onze eigen musicalkenner. Samen met musicalacteur en theaterdirecteur Michael van Hoorne schuift ze aan om het te hebben over de populariteit van kindermusicals!

Vandaag | 13:30 Stop! Politie

Seizoen 1 - Aflevering 26 - Realityreeks over het werk van de verkeerspolitie. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk.

Vandaag | 14:05 Beau: o.a. Gaite Jansen

Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Beau: Gaite Jansen breekt internationaal door! ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Beau: Gaite Jansen breekt internationaal door! De pas 27-jarige actrice speelt een belangrijke rol in de nieuwe Amerikaanse serie ‘Jett’ en vorig jaar was ze al te zien in populaire Britse serie ‘Peaky Blinders’. Vanavond vertelt ze wat het succes met haar doet Het is een zooitje bij de Belastingdienst. Als twee pitbulls hebben de journalisten Pieter Klein van RTL en Jan Kleinnijhenhuis van Trouw zich vastgebeten in misstanden bij de Belastingdienst die mogelijk duizenden mensen in de problemen of de vernieling hebben geholpen. Ze krijgen daarbij informatie van een klokkenluider. Bergbeklimmer Arnold Coster is de enige Nederlander die maar liefst drie keer de top van de Mount Everest heeft bereikt. Hij klimt al sinds zijn zestiende en beklimt bergen over de hele wereld. Vorige week stond hij nog op 6812 meter hoogte maar vanavond vertelt Neerlands beste bergbeklimmer hoe het voelt om 250 dagen per jaar de hoogste bergen te beklimmen. Zelf wil Boudewijn de Groot zijn eigen repertoire uit de jaren '60 niet meer zingen, maar gelukkig gaf hij wel zijn zegen aan The Kik. De populaire Rotterdamse band tourt sinds januari door Nederland en bracht twee klassiekers van Boudewijn de Groot uit op plaat, waaronder ‘Het Land Van Maas En Waal. Vanavond horen we hoe dat klinkt!

Vandaag | 16:00 Het Perfecte Plaatje

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Fotografiewedstrijd waarin bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen. De deelnemers duiken in de wereld van Rembrandt van Rijn. Gekleed in 17e eeuwse outfits maken ze een selfie in het door Rembrandt zo beroemd geworden licht. Ook gaan ze dieren fotograferen: van onderen. En dat levert bijzondere beelden op. Nadat de vakjury de foto's heeft beoordeeld, maakt Tijl Beckand bekend wie deze week 'Het Perfecte Plaatje' moet verlaten

Vandaag | 16:40 Makelaars met een missie

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Woonmagazine waarin drie makelaars zich een week lang inzetten voor woningzoekenden met bijzondere wensen. In iedere aflevering staat één potentiële koper centraal. Op basis van zijn of haar wensenlijstje gaan de makelaars aan de slag. Ze moeten bewijzen van alle markten thuis te zijn. Aan het eind van de week wordt bekeken wie van de drie het beste uit de bus komt. De makelaar die de meeste huizen aan de man weet te brengen, mag zich weekwinnaar noemen.

Morgen | 13:30 Stop! Politie

Seizoen 1 - Aflevering 27 - Realityreeks over het werk van de verkeerspolitie. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk.

Week op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 09:30 Nascar Pace Lap

Nascar Pace Lap. Voorbeschouwing op het aankomende Nascar weekend met de laatste ontwikkelingen.

Vandaag | 10:25 How I Met Your Mother

Seizoen 5 - Aflevering 14 - The Perfect Week: Als Barney bijna een perfecte week heeft gehaald door elke dag een andere meid te scoren, vuurt de rest hem aan om hun eigen ellendige week even te vergeten.

Vandaag | 10:40 Ziggo Sport Goals

Ziggo Sport Goals. Alle hoogtepunten van de wedstrijden van het afgelopen weekend uit de verschillende voetbalcompetities.

Vandaag | 12:05 Premier League Hoogtepunten

Premier League Hoogtepunten. Alle hoogtepunten van de wedstrijden uit de Premier League, gespeeld in het afgelopen weekend.

Vandaag | 12:22 Telekids Mini's: 2 Kleine Kleutertjes

Educatief programma waarin kinderen van drie tot vijf jaar door middel van liedjes op een leuke manier leren tellen: de dagen van de week, de seizoenen en nog veel meer. Deze liedjes zijn geschreven door niemand minder dan Jan Smit en zijn ingezongen door zijn zus Monique Smit.

Vandaag | 12:45 Lekker Weekend: Speelronde 13

Lekker Weekend: Speelronde 13. Lekker Weekend

Vandaag | 15:55 Premier League Hoogtepunten

Premier League Hoogtepunten. Alle hoogtepunten van de wedstrijden uit de Premier League, gespeeld in het afgelopen weekend.

Vandaag | 16:00 Lekker Weekend: Speelronde 13

Lekker Weekend: Speelronde 13. Lekker Weekend

Vandaag | 16:55 The Loud House

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Cadeau frictie / Alles voor een sundae: Pap is jarig en de kids maken een plakboek met herinneringen als cadeau. // De kinderen zijn de hele week zo braaf geweest, dat mam en pap besluiten om ijs met ze te gaan eten als mam terug is van haar werk.

Vandaag | 18:00 Lekker Weekend: Speelronde 13

Lekker Weekend: Speelronde 13. Lekker Weekend

Vandaag | 18:15 Premier League Hoogtepunten

Premier League Hoogtepunten. Alle hoogtepunten van de wedstrijden uit de Premier League, gespeeld in het afgelopen weekend.

Vandaag | 19:15 Ziggo Sport Goals

Ziggo Sport Goals. Alle hoogtepunten van de wedstrijden van het afgelopen weekend uit de verschillende voetbalcompetities.

Vandaag | 21:20 Lekker Weekend: Speelronde 13

Lekker Weekend: Speelronde 13. Lekker Weekend

Vandaag | 23:00 NBA Game of the Week: L.A. Lakers - Golden State Warriors

NBA Game of the Week: L.A. Lakers - Golden State Warriors. Basket

Vandaag | 23:00 NBA Game of the Week: L.A. Lakers - Golden State Warriors

NBA Game of the Week: L.A. Lakers - Golden State Warriors. Verslag van de wedstrijd L.A. Lakers - Golden State Warriors, gespeeld in de beste basketbal-competitie ter wereld, de NBA.

Vandaag | 23:30 Nascar Pace Lap

Nascar Pace Lap. Voorbeschouwing op het aankomende Nascar weekend met de laatste ontwikkelingen.

Morgen | 01:05 Peptalk (herhaling)

Peptalk (herhaling). Sportpraatprogramma waarin de actualiteit van de dag en de belangrijkste ontwikkelingen van het afgelopen weekend uit de sportwereld worden besproken

Morgen | 02:45 Spring Breakers

Brit, Candy, Cotty, en Faith zijn beste vriendinnen. Ze wonen samen in een saai studentenhuis en hongeren naar avontuur. Omdat de dames geld nodig hebben om op vakantie te gaan, overvallen ze een restaurant, waarna ze afreizen naar Florida voor een ...

Brit, Candy, Cotty, en Faith zijn beste vriendinnen. Ze wonen samen in een saai studentenhuis en hongeren naar avontuur. Omdat de dames geld nodig hebben om op vakantie te gaan, overvallen ze een restaurant, waarna ze afreizen naar Florida voor een week vol wilde feestjes tijdens hun voorjaarsvakantie alias spring break. Al snel worden de vriendinnen opgepakt en belanden ze in de gevangenis. Hun borgtocht wordt betaald door de drugs- en wapenhandelaar Alien, die het viertal mee op sleeptouw neemt. De griezelige crimineel met gouden tanden heeft een aantal bizarre klusjes voor de losgeslagen meiden in petto.

Morgen | 03:00 Peppa Pig

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Fietsen: Papa Big heeft een grote pompoen gekweekt. Peppa is aan het fietsen, maar ze wil fietsen zonder zijwieltjes. Al snel botst ze tegen de pompoen.

Morgen | 04:50 Ultimate Airport Dubai

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Ring The Alarm: Dubai International probeert overal op voorbereid te zijn, maar een miljoen passagiers per week stelt de luchthaven voor bijzondere uitdagingen.

Morgen | 06:22 Telekids Mini's: 2 Kleine Kleutertjes

Educatief programma waarin kinderen van drie tot vijf jaar door middel van liedjes op een leuke manier leren tellen: de dagen van de week, de seizoenen en nog veel meer. Deze liedjes zijn geschreven door niemand minder dan Jan Smit en zijn ingezongen door zijn zus Monique Smit.

Morgen | 08:20 The Incredible Dr. Pol 9

Seizoen 5 - Aflevering 7 - Dog-A-Pol-Ooza: Bij Dr. Pol komen deze week alleen maar honden binnen. Met honden als huisdier en als klant zijn ze een ongelooflijk belangrijk onderdeel van het leven van de Pols.

Morgen | 08:25 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Aan de andere kant van de cosmos / Brit's blog: Alvin wedt met Bocarter dat er buitenaards leven bestaat, en moet het binnen een week bewijzen, anders staat hij voor schut. // Brittany is woedend wanneer ze denkt dat Alvin op haar blog geschreven heeft en wil wraak nemen, maar was Alvin het wel?

Morgen | 08:35 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Aan de andere kant van de cosmos / Brit's blog: Alvin wedt met Bocarter dat er buitenaards leven bestaat, en moet het binnen een week bewijzen, anders staat hij voor schut. // Brittany is woedend wanneer ze denkt dat Alvin op haar blog geschreven heeft en wil wraak nemen, maar was Alvin het wel?

Morgen | 09:00 Nascar Pace Lap

Nascar Pace Lap. Voorbeschouwing op het aankomende Nascar weekend met de laatste ontwikkelingen.

Morgen | 09:10 NBA Game of the Week: L.A. Lakers - Golden State Warriors

NBA Game of the Week: L.A. Lakers - Golden State Warriors. Basket

Morgen | 09:15 The Incredible Dr. Pol 9

Seizoen 5 - Aflevering 8 - Knights Of The Round Stable: Het is weer een drukke week bij de kliniek van Dr. Pol. Zullen Dr. Pol en de andere dierenartsen deze week alle zieke dieren kunnen helpen?

Morgen | 10:45 Peptalk (herhaling)

Peptalk (herhaling). Sportpraatprogramma waarin de actualiteit van de dag en de belangrijkste ontwikkelingen van het afgelopen weekend uit de sportwereld worden besproken

Morgen | 12:22 Telekids Mini's: 2 Kleine Kleutertjes

Educatief programma waarin kinderen van drie tot vijf jaar door middel van liedjes op een leuke manier leren tellen: de dagen van de week, de seizoenen en nog veel meer. Deze liedjes zijn geschreven door niemand minder dan Jan Smit en zijn ingezongen door zijn zus Monique Smit.

Morgen | 12:40 Ziggo Sport Goals

Ziggo Sport Goals. Alle hoogtepunten van de wedstrijden van het afgelopen weekend uit de verschillende voetbalcompetities.

Morgen | 14:50 Lekker Weekend: Speelronde 1

Lekker Weekend: Speelronde 1. Lekker Weekend

Morgen | 15:00 Lekker Weekend: Speelronde 2

Lekker Weekend: Speelronde 2. Lekker Weekend

Morgen | 15:10 Lekker Weekend: Speelronde 3

Lekker Weekend: Speelronde 3. Lekker Weekend

Morgen | 15:20 Lekker Weekend: Speelronde 4

Lekker Weekend: Speelronde 4. Lekker Weekend

Morgen | 15:30 Lekker Weekend: Speelronde 5

Lekker Weekend: Speelronde 5. Lekker Weekend

Morgen | 15:40 Lekker Weekend: Speelronde 6

Lekker Weekend: Speelronde 6. Lekker Weekend

Morgen | 15:50 Lekker Weekend: Speelronde 7

Lekker Weekend: Speelronde 7. Lekker Weekend

Morgen | 16:00 Lekker Weekend: Speelronde 8

Lekker Weekend: Speelronde 8. Lekker Weekend

Morgen | 16:00 Shimmer & Shine

Seizoen 3 - Aflevering 4 - Samira En Zeta/De Juwelensteen: Samira vertelt het verhaal van hoe Zeta en zij ooit vriendinnen waren en hoe dat helemaal fout is gelopen. Want ooit, was ook Zeta een Geestje In Training… - Als Zeta erachter komt dat er een bijzondere Juwelensteen bestaat die meer stenen kweekt! Ze besluit hem onmiddellijk te stelen, maar daarmee brengt ze iedereen in gevaar...

Morgen | 16:10 Lekker Weekend: Speelronde 9

Lekker Weekend: Speelronde 9. Lekker Weekend

Morgen | 16:20 Lekker Weekend: Speelronde 13

Lekker Weekend: Speelronde 13. Lekker Weekend

Morgen | 16:20 Premier League Hoogtepunten

Premier League Hoogtepunten. Alle hoogtepunten van de wedstrijden uit de Premier League, gespeeld in het afgelopen weekend.

Morgen | 16:20 Lekker Weekend: Speelronde 10

Lekker Weekend: Speelronde 10. Lekker Weekend

Morgen | 16:30 Lekker Weekend: Speelronde 11

Lekker Weekend: Speelronde 11. Lekker Weekend

 Meer

Week gemist

Eerder Vandaag | 00:55 Beau: o.a. Gaite Jansen

Gisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Vanavond onder andere in Beau: Gaite Jansen breekt ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Beau: Gaite Jansen breekt internationaal door! De pas 27-jarige actrice speelt een belangrijke rol in de nieuwe Amerikaanse serie ‘Jett’ en vorig jaar was ze al te zien in populaire Britse serie ‘Peaky Blinders’. Vanavond vertelt ze wat het succes met haar doet Het is een zooitje bij de Belastingdienst. Als twee pitbulls hebben de journalisten Pieter Klein van RTL en Jan Kleinnijhenhuis van Trouw zich vastgebeten in misstanden bij de Belastingdienst die mogelijk duizenden mensen in de problemen of de vernieling hebben geholpen. Ze krijgen daarbij informatie van een klokkenluider. Bergbeklimmer Arnold Coster is de enige Nederlander die maar liefst drie keer de top van de Mount Everest heeft bereikt. Hij klimt al sinds zijn zestiende en beklimt bergen over de hele wereld. Vorige week stond hij nog op 6812 meter hoogte maar vanavond vertelt Neerlands beste bergbeklimmer hoe het voelt om 250 dagen per jaar de hoogste bergen te beklimmen. Zelf wil Boudewijn de Groot zijn eigen repertoire uit de jaren '60 niet meer zingen, maar gelukkig gaf hij wel zijn zegen aan The Kik. De populaire Rotterdamse band tourt sinds januari door Nederland en bracht twee klassiekers van Boudewijn de Groot uit op plaat, waaronder ‘Het Land Van Maas En Waal. Vanavond horen we hoe dat klinkt!

Eerder Vandaag | 00:30 Ladies Night: o.a. donorkind Steph Raeymaekers

Gisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Herhaling. Bij Merel Westrik in ‘Ladies Night’ woensdagavond schuift, ...

Herhaling. Bij Merel Westrik in ‘Ladies Night’ woensdagavond schuift, naast drie van haar vaste vriendinnen, Olcay Gulsen, Carolien Borgers en Stella Bergsma, ook Steph Raeymaekers (40) aan. Zij is geboren uit een anonieme spermacocktail en wil weten waar ze vandaan komt. Ook seksuoloog Ellen Laan en pedagoog Belle Barbé zijn te gast en vertellen waarom zij pleiten voor seksueel genot voor vrouwen. Anonieme spermacocktail Raeymaekers is donorkind, maar heeft haar biologische vader nog niet gevonden. Ze wil hem dolgraag ontmoeten. In Ladies Night vertelt ze erover. Ook spreekt ze de Verenigde Naties in Genève volgende week toe over de rechten van donorkinderen. De medische wetenschap maakt voor oudere vrouwen met een kinderwens steeds meer mogelijk: ook Nederlandse vrouwen zoeken hun heil in het buitenland voor een anonieme (commerciële) donor. Seksueel genot Daarnaast schuiven seksuoloog Ellen Laan en pedagoog Belle Barbé aan. Zij pleiten beiden voor seksueel genot voor vrouwen. Uit onderzoek blijkt dat mannen nog steeds meer plezier beleven aan seks dan vrouwen. Er is sprake van een orgasme gap: 95 procent van de heteroseksuele mannen komt klaar tijdens seks en bij vrouwen is dat slechts 65 procent. Wat kunnen we daar aan doen? Vaste vriendinnen Naast de gasten zijn uiteraard ook weer drie vaste vriendinnen van Westrik aanwezig in de studio. Vanavond schuiven Olcay Gulsen, Carolien Borgers en Stella Bergsma aan. In de talkshow bespreken zij met Westrik wat hen opviel in het nieuws, op social media en in hun dagelijks leven.

Gisteren 21:30 Ladies Night: o.a. donorkind Steph Raeymaekers

Gisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Bij Merel Westrik in ‘Ladies Night’ woensdagavond schuift, naast drie ...

Bij Merel Westrik in ‘Ladies Night’ woensdagavond schuift, naast drie van haar vaste vriendinnen, Olcay Gulsen, Carolien Borgers en Stella Bergsma, ook Steph Raeymaekers (40) aan. Zij is geboren uit een anonieme spermacocktail en wil weten waar ze vandaan komt. Ook seksuoloog Ellen Laan en pedagoog Belle Barbé zijn te gast en vertellen waarom zij pleiten voor seksueel genot voor vrouwen. Anonieme spermacocktail Raeymaekers is donorkind, maar heeft haar biologische vader nog niet gevonden. Ze wil hem dolgraag ontmoeten. In Ladies Night vertelt ze erover. Ook spreekt ze de Verenigde Naties in Genève volgende week toe over de rechten van donorkinderen. De medische wetenschap maakt voor oudere vrouwen met een kinderwens steeds meer mogelijk: ook Nederlandse vrouwen zoeken hun heil in het buitenland voor een anonieme (commerciële) donor. Seksueel genot Daarnaast schuiven seksuoloog Ellen Laan en pedagoog Belle Barbé aan. Zij pleiten beiden voor seksueel genot voor vrouwen. Uit onderzoek blijkt dat mannen nog steeds meer plezier beleven aan seks dan vrouwen. Er is sprake van een orgasme gap: 95 procent van de heteroseksuele mannen komt klaar tijdens seks en bij vrouwen is dat slechts 65 procent. Wat kunnen we daar aan doen? Vaste vriendinnen Naast de gasten zijn uiteraard ook weer drie vaste vriendinnen van Westrik aanwezig in de studio. Vanavond schuiven Olcay Gulsen, Carolien Borgers en Stella Bergsma aan. In de talkshow bespreken zij met Westrik wat hen opviel in het nieuws, op social media en in hun dagelijks leven.

Gisteren 20:25 50 jaar Turks Fruit: de film

Gisteren - Geschiedkundige documentaire, Vanavond is het tweede en laatste deel van het programma 50 jaar Turks Fruit, ...

Vanavond is het tweede en laatste deel van het programma 50 jaar Turks Fruit, waarin directbetrokkenen terugblikken op de film. Vorige week stond het boek centraal. Arnon Grunberg presenteert het programma. Monique van de Ven Onder anderen Karina Wolkers, Paul Verhoeven, Gerard Soeteman en Monique van de Ven, maar ook andere schrijvers, acteurs, opiniemakers, regisseurs en wetenschappers, blikken terug op de film Turks fruit. Seks In november 1969 verscheen de expliciete liefdesroman Turks Fruit van Jan Wolkers. Het boek vol seks en 'schuttingtaal' deed veel stof opwaaien, maar werd ook erkend als krachtig liefdesverhaal over kunst, liefde en dood. Best bezocht Met het boek bleek de seksuele revolutie definitief haar doorbraak te beleven in Nederland. De roman werd een bestseller en de film - die in 1973 in première ging - is nog altijd de best bezochte Nederlandse bioscoopfilm aller tijden.

Gisteren 11:10 DWDD: o.a. Prins Constantijn van Oranje

Gisteren - Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Tv programma 'It's a man's world' ...

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Tv-programma 'It's a man's world' Wordt onze wereld nog steeds gedomineerd door mannen? Die vraag onderzoekt Sophie Hilbrand in haar programma ‘It’s a man’s world’. In de aflevering van vanavond duikt ze daarom in de wereld van de start-ups. Is het in die jonge en progressieve scene beter gesteld met de gelijkheid? Sophie schuift aan met Prins Constantijn van Oranje, de Nederlandse start-up ambassadeur die ons land op de kaart moet zetten als start-up paradijs. VVD in het nauw? Alweer slikken voor de VVD: de maximumsnelheid gaat omlaag om de stikstofcrisis het hoofd te bieden. En dat nadat de rechter had verordonneerd dat de Staat zich moet inspannen om IS-kinderen terug te halen. En vorige week suggereerde minister Bijleveld van Defensie dat het ministerie van Rutte mogelijk al wist van de 70 burgerdoden die Nederland in Irak heeft veroorzaakt. De partij in zwaar weer? Aan tafel: Tom-Jan Meeus en Splinter Chabot. Coverplaat JB Meijers en Barry Hay Het begon allemaal in het programma ‘Ilse’s Veranda’, waar JB Meijers en Barry Hay een countryversie van ‘Radar Love’ maakten. Het idee ontstond om een heel album met covers te doen, samen met gastmuzikanten. Daar kwam het uiteindelijk niet van, dus besloten de heren gewoon samen een uitzonderlijke coverplaat te maken: ' For You Baby' . Luister vanavond naar ‘If Not For You’, oorspronkelijk van Dylan natuurlijk, en je begrijpt wat we bedoelen. Soundos El Ahmadi is tafeldame!

Gisteren 10:00 Koffietijd

Gisteren - Magazine, Leco van Zadelhoff groeide uit tot Nederlands bekendste kapper en visagist. Nu geeft hij als ...

Leco van Zadelhoff groeide uit tot Nederlands bekendste kapper en visagist. Nu geeft hij als gasthoofdredacteur in de nieuwe Nouveau tips & tricks aan vrouwen op leeftijd om 'Ageless Beauties' te worden en te blijven! Emma Levie studeerde Beeld en Taal aan de Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam. Ze is een creatieve duizendpoot en houdt er van om te tekenen. Op 7 november verschijnen er 4 herdrukken van Claudia Roden in de winkel. De Joodse keuken, Arabesque, De smaken van Italië en De smaken van Spanje. Op verzoek van Claudia heeft Emma de tekeningen op de omslag mogen tekenen! Synthia Stoffer begon in 2001 met free fighten en boksen. Ze heeft maar één missie en dat is vrouwen sterker en zelfbewuster te maken. Niet alleen door ze fysieke zelfverdedigingstechnieken te leren, maar ook door ze mentaal weerbaarder te maken. Met haar persoonlijke- en vechtsportervaring zette Synthia in 2017 haar eigen programma op. Ze deelt straks haar verhaal en geeft ze tips! Claudia Roden is een Britse kookboekenauteur van Egyptische komaf. Ze schreef tientallen boeken, en is vanwege de heruitgaven en kookboekenweek een week in Nederland! Ze komt hierover vertellen in Koffietijd.

Gisteren 03:00 DWDD: o.a. Prins Constantijn van Oranje

Eergisteren - Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Tv programma 'It's a man's ...

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Tv-programma 'It's a man's world' Wordt onze wereld nog steeds gedomineerd door mannen? Die vraag onderzoekt Sophie Hilbrand in haar programma ‘It’s a man’s world’. In de aflevering van vanavond duikt ze daarom in de wereld van de start-ups. Is het in die jonge en progressieve scene beter gesteld met de gelijkheid? Sophie schuift aan met Prins Constantijn van Oranje, de Nederlandse start-up ambassadeur die ons land op de kaart moet zetten als start-up paradijs. VVD in het nauw? Alweer slikken voor de VVD: de maximumsnelheid gaat omlaag om de stikstofcrisis het hoofd te bieden. En dat nadat de rechter had verordonneerd dat de Staat zich moet inspannen om IS-kinderen terug te halen. En vorige week suggereerde minister Bijleveld van Defensie dat het ministerie van Rutte mogelijk al wist van de 70 burgerdoden die Nederland in Irak heeft veroorzaakt. De partij in zwaar weer? Aan tafel: Tom-Jan Meeus en Splinter Chabot. Coverplaat JB Meijers en Barry Hay Het begon allemaal in het programma ‘Ilse’s Veranda’, waar JB Meijers en Barry Hay een countryversie van ‘Radar Love’ maakten. Het idee ontstond om een heel album met covers te doen, samen met gastmuzikanten. Daar kwam het uiteindelijk niet van, dus besloten de heren gewoon samen een uitzonderlijke coverplaat te maken: ' For You Baby' . Luister vanavond naar ‘If Not For You’, oorspronkelijk van Dylan natuurlijk, en je begrijpt wat we bedoelen. Soundos El Ahmadi is tafeldame!

Gisteren 00:15 DWDD: o.a. Prins Constantijn van Oranje

Eergisteren - Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Tv programma 'It's a man's ...

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Tv-programma 'It's a man's world' Wordt onze wereld nog steeds gedomineerd door mannen? Die vraag onderzoekt Sophie Hilbrand in haar programma ‘It’s a man’s world’. In de aflevering van vanavond duikt ze daarom in de wereld van de start-ups. Is het in die jonge en progressieve scene beter gesteld met de gelijkheid? Sophie schuift aan met Prins Constantijn van Oranje, de Nederlandse start-up ambassadeur die ons land op de kaart moet zetten als start-up paradijs. VVD in het nauw? Alweer slikken voor de VVD: de maximumsnelheid gaat omlaag om de stikstofcrisis het hoofd te bieden. En dat nadat de rechter had verordonneerd dat de Staat zich moet inspannen om IS-kinderen terug te halen. En vorige week suggereerde minister Bijleveld van Defensie dat het ministerie van Rutte mogelijk al wist van de 70 burgerdoden die Nederland in Irak heeft veroorzaakt. De partij in zwaar weer? Aan tafel: Tom-Jan Meeus en Splinter Chabot. Coverplaat JB Meijers en Barry Hay Het begon allemaal in het programma ‘Ilse’s Veranda’, waar JB Meijers en Barry Hay een countryversie van ‘Radar Love’ maakten. Het idee ontstond om een heel album met covers te doen, samen met gastmuzikanten. Daar kwam het uiteindelijk niet van, dus besloten de heren gewoon samen een uitzonderlijke coverplaat te maken: ' For You Baby' . Luister vanavond naar ‘If Not For You’, oorspronkelijk van Dylan natuurlijk, en je begrijpt wat we bedoelen. Soundos El Ahmadi is tafeldame!

Eerder Vandaag | 08:20 Wicked Tuna 8

Seizoen 5 - Aflevering 11 - Riders In The Storm: Als het in week 11 hevig stormt staan de kapiteins van Gloucester voor een moeilijke keuze op een kritiek moment. Wordt het vissen of vluchten?

Eerder Vandaag | 07:20 The Graham Norton Show

Seizoen 26 - Aflevering 7 - In 'The Graham Norton Show’ heeft gastheer Graham Norton elke week de grootste sterren te gast. Graham ontvangt gasten van Adele en Lady Gaga tot Quentin Tarantino en Arnold Schwarzenegger op zijn rode bank. Elke week krijgt hij het weer voor elkaar de beroemdheden hun gênantste en leukste verhalen te laten vertellen. Toen Cameron Diaz te gast was vertelde ze bijvoorbeeld hoe ze drie keer haar neus heeft gebroken. En wist je dat Hugh Grant een keer in een Franse trein betrapt is toen hij zijn aambeien probeerde te bekijken? Bij ‘The Graham Norton Show’ ontdek je ook de grappigste Britse comedians en is er elke week een live-optreden van een muzikale gast. De show wordt traditioneel afgesloten met fans uit het publiek die hun leukste verhalen vertellen in ‘the red chair’. Als het verhaal niet bevalt wordt je zonder pardon omgekieperd door Graham of een van de gasten. Kijk hieronder welke gasten Graham deze week ontvangt in zijn talkshow!

Eerder Vandaag | 07:00 PGA Champions Tour Hoogtepunten

PGA Champions Tour Hoogtepunten. Hoogtepunten van de PGA Champions Tour van afgelopen weekend.

Eerder Vandaag | 06:22 Telekids Mini's: 2 Kleine Kleutertjes

Educatief programma waarin kinderen van drie tot vijf jaar door middel van liedjes op een leuke manier leren tellen: de dagen van de week, de seizoenen en nog veel meer. Deze liedjes zijn geschreven door niemand minder dan Jan Smit en zijn ingezongen door zijn zus Monique Smit.

Gisteren 23:10 Victorious

Seizoen 3 - Aflevering 23 - Ja of ja?: Sikowitz daagt zijn leerlingen uit om voor een week op alle vragen alleen nog maar ja te antwoorden.

Gisteren 22:25 Spring Breakers

Gisteren - Brit, Candy, Cotty, en Faith zijn beste vriendinnen. Ze wonen samen in een saai studentenhuis en hongeren naar avontuur. Omdat de dames geld nodig hebben om op vakantie te gaan, overvallen ze een restaurant, waarna ze afreizen naar ...

Brit, Candy, Cotty, en Faith zijn beste vriendinnen. Ze wonen samen in een saai studentenhuis en hongeren naar avontuur. Omdat de dames geld nodig hebben om op vakantie te gaan, overvallen ze een restaurant, waarna ze afreizen naar Florida voor een week vol wilde feestjes tijdens hun voorjaarsvakantie alias spring break. Al snel worden de vriendinnen opgepakt en belanden ze in de gevangenis. Hun borgtocht wordt betaald door de drugs- en wapenhandelaar Alien, die het viertal mee op sleeptouw neemt. De griezelige crimineel met gouden tanden heeft een aantal bizarre klusjes voor de losgeslagen meiden in petto.

Gisteren 20:33 Het Perfecte Plaatje

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Fotografiewedstrijd waarin bekende Nederlanders het tegen elkaar opnemen. De deelnemers duiken in de wereld van Rembrandt van Rijn. Gekleed in 17e eeuwse outfits maken ze een selfie in het door Rembrandt zo beroemd geworden licht. Ook gaan ze dieren fotograferen: van onderen. En dat levert bijzondere beelden op. Nadat de vakjury de foto's heeft beoordeeld, maakt Tijl Beckand bekend wie deze week 'Het Perfecte Plaatje' moet verlaten

Gisteren 17:45 Beurs Inside

Informatief programma waarin presentator Roland Koopman samen met zijn vaste beursanalisten en een actuele hoofdgast naar de beursontwikkelingen van de afgelopen week en aankomende week kijkt. Centraal staat de vraag: waar zit mijn winst deze week? Zo kan er beter worden belegd en volledig up-to-date worden begonnen aan de komende beursweek.

Gisteren 16:45 Makelaars met een missie

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Woonmagazine waarin drie makelaars zich een week lang inzetten voor woningzoekenden met bijzondere wensen. In iedere aflevering staat één potentiële koper centraal. Op basis van zijn of haar wensenlijstje gaan de makelaars aan de slag. Ze moeten bewijzen van alle markten thuis te zijn. Aan het eind van de week wordt bekeken wie van de drie het beste uit de bus komt. De makelaar die de meeste huizen aan de man weet te brengen, mag zich weekwinnaar noemen.

Gisteren 15:38 Stop! Politie

Seizoen 1 - Aflevering 73 - Realityreeks over het werk van de verkeerspolitie. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk.

Gisteren 14:55 Home Alone

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityshow waarin elke week een nieuwe groep kinderen van tussen de acht en twaalf jaar een paar dagen zelfstandig in een huis leeft. In het 'Home Alone'-huis woont elke week een andere groep kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Helemaal alleen, zonder ouders en zonder regels! Kunnen ze zichzelf prima redden of hebben ze hun ouders nog hard nodig? De ouders zitten samen met gezinstherapeut Selma van Duinen in het naastgelegen huis om hun kinderen, zonder dat zij dit weten, te volgen. De kinderen kennen elkaar niet en krijgen met volwassen situaties te maken die ze als groep zelf moeten oplossen.

Gisteren 14:15 Zondag met Lubach

Seizoen 10 - Aflevering 5 - Satirisch actualiteitenmagazine. Tabaksindustrie. Over de tabaksindustrie, sjoemelsigaretten en de falende Europese test om gifstoffen in sigaretten te meten. Verder: 'Klets hem d'r in!', een vergeetachtige premier en een goed gesprek met de kerk.

Gisteren 13:55 How I Met Your Mother

Seizoen 5 - Aflevering 14 - The Perfect Week: Als Barney bijna een perfecte week heeft gehaald door elke dag een andere meid te scoren, vuurt de rest hem aan om hun eigen ellendige week even te vergeten.

Gisteren 13:21 Stop! Politie

Seizoen 1 - Aflevering 25 - Realityreeks over het werk van de verkeerspolitie. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk.

Gisteren 12:22 Telekids Mini's: 2 Kleine Kleutertjes

Educatief programma waarin kinderen van drie tot vijf jaar door middel van liedjes op een leuke manier leren tellen: de dagen van de week, de seizoenen en nog veel meer. Deze liedjes zijn geschreven door niemand minder dan Jan Smit en zijn ingezongen door zijn zus Monique Smit.

Gisteren 09:15 Beurs Inside

Informatief programma waarin presentator Roland Koopman samen met zijn vaste beursanalisten en een actuele hoofdgast naar de beursontwikkelingen van de afgelopen week en aankomende week kijkt. Centraal staat de vraag: waar zit mijn winst deze week? Zo kan er beter worden belegd en volledig up-to-date worden begonnen aan de komende beursweek.

Gisteren 08:20 The Incredible Dr. Pol 9

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Dr. Fix-It-All: Het is weer een drukke week voor Dr. Pol, zowel in de kliniek als thuis.

Gisteren 07:20 The Graham Norton Show

Seizoen 20 - Aflevering 4 - In 'The Graham Norton Show’ heeft gastheer Graham Norton elke week de grootste sterren te gast. Graham ontvangt gasten van Adele en Lady Gaga tot Quentin Tarantino en Arnold Schwarzenegger op zijn rode bank. Elke week krijgt hij het weer voor elkaar de beroemdheden hun gênantste en leukste verhalen te laten vertellen. Toen Cameron Diaz te gast was vertelde ze bijvoorbeeld hoe ze drie keer haar neus heeft gebroken. En wist je dat Hugh Grant een keer in een Franse trein betrapt is toen hij zijn aambeien probeerde te bekijken? Bij ‘The Graham Norton Show’ ontdek je ook de grappigste Britse comedians en is er elke week een live-optreden van een muzikale gast. De show wordt traditioneel afgesloten met fans uit het publiek die hun leukste verhalen vertellen in ‘the red chair’. Als het verhaal niet bevalt wordt je zonder pardon omgekieperd door Graham of een van de gasten. Kijk hieronder welke gasten Graham deze week ontvangt in zijn talkshow!

Gisteren 06:22 Telekids Mini's: 2 Kleine Kleutertjes

Educatief programma waarin kinderen van drie tot vijf jaar door middel van liedjes op een leuke manier leren tellen: de dagen van de week, de seizoenen en nog veel meer. Deze liedjes zijn geschreven door niemand minder dan Jan Smit en zijn ingezongen door zijn zus Monique Smit.

Eergisteren 21:30 Home Alone

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Realityshow waarin elke week een nieuwe groep kinderen van tussen de acht en twaalf jaar een paar dagen zelfstandig in een huis leeft. In het 'Home Alone'-huis woont elke week een andere groep kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Helemaal alleen, zonder ouders en zonder regels! Kunnen ze zichzelf prima redden of hebben ze hun ouders nog hard nodig? De ouders zitten samen met gezinstherapeut Selma van Duinen in het naastgelegen huis om hun kinderen, zonder dat zij dit weten, te volgen. De kinderen kennen elkaar niet en krijgen met volwassen situaties te maken die ze als groep zelf moeten oplossen.

Eergisteren 18:25 How I Met Your Mother

Seizoen 5 - Aflevering 14 - The Perfect Week: Als Barney bijna een perfecte week heeft gehaald door elke dag een andere meid te scoren, vuurt de rest hem aan om hun eigen ellendige week even te vergeten.

Eergisteren 17:45 Beurs Inside

Informatief programma waarin presentator Roland Koopman samen met zijn vaste beursanalisten en een actuele hoofdgast naar de beursontwikkelingen van de afgelopen week en aankomende week kijkt. Centraal staat de vraag: waar zit mijn winst deze week? Zo kan er beter worden belegd en volledig up-to-date worden begonnen aan de komende beursweek.

Eergisteren 16:40 Makelaars met een missie

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Woonmagazine waarin drie makelaars zich een week lang inzetten voor woningzoekenden met bijzondere wensen. In iedere aflevering staat één potentiële koper centraal. Op basis van zijn of haar wensenlijstje gaan de makelaars aan de slag. Ze moeten bewijzen van alle markten thuis te zijn. Aan het eind van de week wordt bekeken wie van de drie het beste uit de bus komt. De makelaar die de meeste huizen aan de man weet te brengen, mag zich weekwinnaar noemen.

Eergisteren 16:00 Voor Hetzelfde Geld

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Reportagemagazine. Jasper en Rianne hebben een koophuis in Amsterdam-Noord, maar hebben behoefte aan meer rust en ruimte. In de hoofdstad kunnen ze dat wel vergeten, dus verhuizen lijkt een te grote stap. Kan een week proefwonen in een dorp daar verandering in brengen?

Eergisteren 15:50 Cultuurshock

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Realityreeks waarin Nederlandse gezinnen worden uitgedaagd om een week te wonen, werken en leven bij de meest extreme culturen ter wereld. De vakanties van de Almelose familie Webbink bestaan uit bakken in de zon, lekker eten en vooral niks doen. Moeder Anouk wil haar twee verwende pubers laten inzien dat ze het zo slecht nog niet hebben, dus gaat dit jaar het roer om! De nuchtere Twentenaren worden gedropt in Mongolië bij een herdersvolk dat rondtrekt over de kale hoogvlakte met hun dieren en tent. 40 graden is hier geen uitzondering, maar bakken in de zon? Daar hebben de Mongolen en dus ook de Webbinkjes geen tijd voor. Belaagd door honderden vliegen moeten ze schapen scheren, geiten slachten, koeien melken, mee in de vreemde rituelen en eetgewoonten én nog maar nét gewend in hun tent, moeten ze alweer verkassen! Mongolen zijn altijd in beweging!

Eergisteren 14:55 Paleis voor een Prikkie

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Realityreeks waarin huizen van mensen die het financieel niet breed hebben met een minimaal budget en creatieve oplossingen worden omgetoverd tot een droomwoning. Deze week in Paleis voor een Prikkie reizen de interieurdesigners Frank & Rogier af naar het Gooi. In Huizen wonen Joop en Claudia samen met hun vier kinderen, maar de vijfde is onderweg, want Claudia is opnieuw zwanger! Het lieve gezin heeft het financieel heel moeilijk en daarom hebben zij Frank & Rogier gevraagd hen te helpen. De mannen hebben nog nooit zo'n kale, kille woonkamer gezien. Hoe gaan ze dit opknappen voor slechts 250 euro?

Eergisteren 14:40 Stop! Politie

Seizoen 3 - Aflevering 44 - Realityreeks over de mensen van de verkeerspolitie. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk. Het rijgedrag van automobilisten wordt al een aantal decennia gevolgd door middel van de camera´s in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

Eergisteren 14:21 Stop! Politie

Seizoen 1 - Aflevering 55 - Realityreeks over het werk van de verkeerspolitie. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk.

Eergisteren 13:34 Stop! Politie

Seizoen 1 - Aflevering 24 - Realityreeks over het werk van de verkeerspolitie. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk.

Eergisteren 09:15 Beurs Inside

Informatief programma waarin presentator Roland Koopman samen met zijn vaste beursanalisten en een actuele hoofdgast naar de beursontwikkelingen van de afgelopen week en aankomende week kijkt. Centraal staat de vraag: waar zit mijn winst deze week? Zo kan er beter worden belegd en volledig up-to-date worden begonnen aan de komende beursweek.

Eergisteren 07:20 The Graham Norton Show

Seizoen 20 - Aflevering 2 - In 'The Graham Norton Show’ heeft gastheer Graham Norton elke week de grootste sterren te gast. Graham ontvangt gasten van Adele en Lady Gaga tot Quentin Tarantino en Arnold Schwarzenegger op zijn rode bank. Elke week krijgt hij het weer voor elkaar de beroemdheden hun gênantste en leukste verhalen te laten vertellen. Toen Cameron Diaz te gast was vertelde ze bijvoorbeeld hoe ze drie keer haar neus heeft gebroken. En wist je dat Hugh Grant een keer in een Franse trein betrapt is toen hij zijn aambeien probeerde te bekijken? Bij ‘The Graham Norton Show’ ontdek je ook de grappigste Britse comedians en is er elke week een live-optreden van een muzikale gast. De show wordt traditioneel afgesloten met fans uit het publiek die hun leukste verhalen vertellen in ‘the red chair’. Als het verhaal niet bevalt wordt je zonder pardon omgekieperd door Graham of een van de gasten. Kijk hieronder welke gasten Graham deze week ontvangt in zijn talkshow!

Eergisteren 06:22 Telekids Mini's: 2 Kleine Kleutertjes

Educatief programma waarin kinderen van drie tot vijf jaar door middel van liedjes op een leuke manier leren tellen: de dagen van de week, de seizoenen en nog veel meer. Deze liedjes zijn geschreven door niemand minder dan Jan Smit en zijn ingezongen door zijn zus Monique Smit.

 Meer