Week op tv (tv-tips)

Vandaag | 21:15 Slot: Het echte leven in de dierentuin

Natuurdocumentaire, Vanavond is de laatste aflevering van Het echte leven in de dierentuin, het programma over de ...

Vanavond is de laatste aflevering van Het echte leven in de dierentuin, het programma over de dieren in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Terroriseren Deze week is te zien hoe roloway Akua in de peuterpubertijd komt. Ze terroriseert haar soortgenoten, maar vooral de stokstaartjes moeten het ontgelden. Jongen Er is gezinsuitbreiding bij de orang-oetans als Tjintah haar vierde jong krijgt. En komen er ook jongen bij de reuzenpanda's?

Vandaag | 20:25 Last Days

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Documentairereeks over wat het betekent om op een bepaalde plek in de wereld ouder te worden en te sterven. Herent, België. Lieve mag een week lang over de schouders meekijken bij uitvaartcentrum Pues in Herent, België, bij een familiebedrijf dat al vier generaties bestaat. Al snel ontdekt Lieve hoe bevooroordeeld ze is. Wat ze ziet van de begrafeniswereld strookt niet met de ideeën die ze erover heeft in haar hoofd. Lieve ontdekt dat we niet bang zijn voor de dood, maar wel bang zijn om te sterven. Ze praat met de 68-jarige Ellie, die weet dat ze niet lang meer te leven heeft.

Morgen | 20:20 Nieuw: Green Warriors

Morgen - Documentaire, Deze week is op maandag tot en met woensdag om 20:20 uur op Canvas een documentaireserie te zien ...

Deze week is op maandag tot en met woensdag om 20:20 uur op Canvas een documentaireserie te zien waarin een team van GREEN Warriors drie grote milieuschandalen onder de aandacht brengt: in Paraguay, Zuid-Afrika en Indonesië. Sojaproductie Paraguay vertelt het verhaal van onze wereld. Om vee van over de hele wereld te voeden, vernietigt de gigantische sojaproductie de bossen van het land en wordt de omwonende bevolking bovendien blootgesteld aan een massale pesticidenvergiftiging. Bewijs In deze reportage werken journalisten en wetenschappers samen om het bewijs van de besmetting te vinden en ontwikkelen ze een uniek wetenschappelijk onderzoek naar de genetische schade bij kinderen die worden blootgesteld aan pesticiden. Vervuiling Zo hopen ze een nationaal debat op gang te brengen. Het team van 'GREEN Warriors' gaat terug naar de bron van de vervuiling en onderzoekt pesticidereuzen zoals Monsanto.

Overmorgen | 20:00 Live: PSV - Basel (voorronde CL)

Overmorgen - Voetbal, Live verslag van de wedstrijd PSV Basel in de tweede kwalificatieronde voor de Champions League. ...

Live verslag van de wedstrijd PSV - Basel in de tweede kwalificatieronde voor de Champions League. Het nieuwe seizoen gaat voor PSV vanavond echt van start. Het heenduel in de tweede voorronde wordt thuis gespeeld. Volgende week dinsdag is de return in Basel. Om de groepsfase van de Champions League te bereiken, moet PSV na Basel nog twee clubs uitschakelen. Lees meer over deze wedstrijd op gids.tv/4772/psv-fc-basel.

Morgen | 16:00 Jinek: o.a. Barbara Baarsma, Marleen de Rooy en Tim Kugelmann

Morgen - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in Jinek: Barbara Baarsma, Marleen de Rooy & Tim ...

Vanavond onder andere in Jinek: Barbara Baarsma, Marleen de Rooy & Tim Kugelmann over extreme huizenprijzen Een eigen huis, wie wil dat niet? Vooral voor modaalverdienders lijkt het onhaalbaar. Ook huren blijkt lastig. Voor een sociale huurwoning verdienen ze te veel en in de vrije sector zijn de huurprijzen door het dak gegaan. Vanavond praten we erover met econoom Barbara Baarsma, NOS politiek verslaggever Marleen de Rooy en makelaar Tim Kugelmann. Ook schuiven Niek Heijne en Joan van de Poll aan. Vorig jaar vertelden ze bij Jinek dat ze geen koopwoning konden vinden. Of dat inmiddels wel is gelukt? Dat horen we vanavond! Cabaretduo Yentl en de Boer over dubbele zwangerschap en theatertour Het cabaretduo Yentl Schieman en Christine de Boer oftewel Yentl en de Boer trekt al jaren volle zalen en lovende recensies met hun verschillende theaterprogramma’s en concerten. Logischerwijs stond er voor later dit jaar een nieuwe voorstelling op de planning. Maar daar is verandering in gekomen nu beide dames zwanger zijn. En dat is niet het enige, ze zijn slechts drie dagen na elkaar uitgerekend. Hoe ze elkaar dit opmerkelijke nieuws vertelden en welke gevolgen dit voor het duo gaat hebben vertellen ze vanavond bij Jinek. De Vierdaagse zit erop: Evelien de Bruijn, Sander van Hoorn en Jamai doen verslag! Het was afzien, blaren doorprikken en de pijn verbijten, maar het is tienduizenden mensen gelukt: het uitlopen van de Nijmeegse Vierdaagse. Meer dan 45.000 mensen liepen de afgelopen dagen tot wel 200 kilometer. Onder hen Jamai Loman en Sander van Hoorn. Samen met verslaggever Evelien de Bruijn vertellen ze vanavond bij Jinek hoe ze de week hebben beleefd, én overleefd!

Do 25 juli 2019 | 21:55 Docu: The Great British Skinny Dip

25/07 - Documentaire over Andrew Welch, marketingdirecteur van British Naturism, die nudisme wil bevorderen en meer ...

Documentaire over Andrew Welch, marketingdirecteur van British Naturism, die nudisme wil bevorderen en meer leden wil aantrekken. Nudisme Andrew Welch is marketingdirecteur van British Naturism, een organisatie waarvan het ledenaantal elk jaar afneemt en de leden steeds ouder worden. Andrew heeft een moeilijke baan. Het is zijn taak om nudisme te bevorderen en nieuwe jonge mensen aan te trekken. Naaktzwemmen Met de Great British Skinny Dip wil hij dit bereiken. Op locaties in het hele land organiseert hij in september een weekend naaktzwemmen, zodat jonge mensen op de meest toegankelijke manier nudisme kunnen ervaren. Maar gaat dat lukken? Voorbereiding We volgen Andrew tijdens de zes drukke maanden van voorbereiding en ontmoeten andere leden van deze besloten gemeenschap.

Je vindt hier de programma's van Week op tv We hebben de volgende programma's voor Week Slot: Het echte leven in de dierentuin: Natuurdocumentaire, Vanavond is de laatste aflevering van Het echte leven in de dierentuin, het programma over de. Last Days: Reportage, Seizoen 1 Aflevering 8 Documentairereeks over wat het betekent om op een bepaalde plek in de wereld ouder te. Nieuw: Green Warriors: Morgen - Documentaire, Deze week is op maandag tot en met woensdag om 20:20 uur op Canvas een documentaireserie te zien. Live: PSV - Basel (voorronde CL): Overmorgen - Voetbal, Live verslag van de wedstrijd PSV Basel in de tweede kwalificatieronde voor de Champions League.. Jinek: o.a. Barbara Baarsma, Marleen de Rooy en Tim Kugelmann: Morgen - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in Jinek: Barbara Baarsma, Marleen de Rooy & Tim. Docu: The Great British Skinny Dip: 25/07 - Documentaire over Andrew Welch, marketingdirecteur van British Naturism, die nudisme wil bevorderen en meer. Thank you for the Music: Show, Seizoen 1 Aflevering 7 Muzikale spelshow. In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de. Holland van Boven: Life-stylemagazine, Seizoen 2 Aflevering 29 Magazine waarin iedere week een andere provincie aan bod komt. 'Holland van. RegioNed Weekend: . RegioNed Weekend: .

Week op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 13:55 Thank you for the Music

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Muzikale spelshow. In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Wietze de Jager, Eva Cleven en Dwight Dissels.

Vandaag | 15:25 Holland van Boven

Seizoen 2 - Aflevering 29 - Magazine waarin iedere week een andere provincie aan bod komt. 'Holland van Boven' vliegt over heel Nederland en strijkt iedere week neer in een andere provincie. Verschillende mensen vertellen wat de provincie zo bijzonder maakt.

Morgen | 01:20 Sterke Verhalen

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Humoristische panelshow. Kees Tol, Nynke de Jong, Martijn Fischer, Loretta Schrijver. In deze Nederlandse versie van de Britse komische panelshow 'Would I Lie to You' worden de deelnemers uitgedaagd om elkaar met volle overtuiging de sterkste verhalen te vertellen. De verhalen zijn onwaarschijnlijk, genant of lachewekkend, maar de grote vraag is: zijn ze echt gebeurd of compleet verzonnen? Onder leiding van Sanne Wallis de Vries nemen twee teams het tegen elkaar op. De vaste teamcaptains Peter Pannekoek en Richard Groenendijk hebben iedere week nieuwe panelleden aan hun zijde.

Morgen | 09:59 Zomer Met Art: o.a. Govert Schilling

Morgen - Praatprogramma over de actualiteit, Art Rooijakkers zit vanavond weer klaar om je zomeravond af te sluiten. ...

Art Rooijakkers zit vanavond weer klaar om je zomeravond af te sluiten. Dit doet hij niet alleen; niemand minder dan Gert Verhulst is deze week zijn zomerdate. Met vanavond: Morgen is het 50 jaar geleden dat de eerste mens voet zette op de maan. Samen met Govert Schilling en Anna Gimbrère beleven we die historische gebeurtenis opnieuw 86% van de Nederlanders is tevreden met zijn leven en vooral ouderen zijn gelukkiger dan 20 jaar geleden. Maar hoe word je eigenlijk gelukkig oud? Dennis van Aarsen won dit jaar The Voice of Holland en staat nu aan de vooravond van zijn grote theatertour. Wij krijgen een exclusief voorproefje van deze superster in spé. En wat is volgens het gouden ochtendradio-duo Mattie en Marieke het geheim van 'Het Geluid'?

Morgen | 11:06 Ik Weet Er Alles Van!

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Quiz waarin zes kandidaten, ieder met een eigen specialisme, een week lang proberen een groot geldbedrag te winnen. Naast feitenkennis speelt ook mensenkennis een rol. De deelnemers kunnen elkaar uitdagen tot een duel.

Morgen | 14:13 Stop! Politie

Seizoen 1 - Aflevering 73 - Realityreeks over het werk van de verkeerspolitie. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk.

Morgen | 14:32 Stop! Politie

Seizoen 3 - Aflevering 82 - Realityreeks over de mensen van de verkeerspolitie. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk. Het rijgedrag van automobilisten wordt al een aantal decennia gevolgd door middel van de camera´s in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

Morgen | 15:23 Stop! Politie

Seizoen 1 - Aflevering 80 - Realityreeks over het werk van de verkeerspolitie. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk.

Morgen | 16:45 Makelaars met een missie

Seizoen 1 - Aflevering 56 - Woonmagazine waarin drie makelaars zich een week lang inzetten voor woningzoekenden met bijzondere wensen. In iedere aflevering staat één potentiële koper centraal. Op basis van zijn of haar wensenlijstje gaan de makelaars aan de slag. Ze moeten bewijzen van alle markten thuis te zijn. Aan het eind van de week wordt bekeken wie van de drie het beste uit de bus komt. De makelaar die de meeste huizen aan de man weet te brengen, mag zich weekwinnaar noemen.

Morgen | 20:02 Ik Weet Er Alles Van!

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Quiz waarin zes kandidaten, ieder met een eigen specialisme, een week lang proberen een groot geldbedrag te winnen. Naast feitenkennis speelt ook mensenkennis een rol. De deelnemers kunnen elkaar uitdagen tot een duel.

Morgen | 20:30 All Stars 2 Old Stars IMDb: 6.2

Morgen - IMDB * 6.2 - Tragikomedie, All Stars 2: Old Stars is een Nederlandse komedie en dramafilm uit het jaar 2011. Met onder andere Kasper van Kooten, Peter Paul Muller, Danny de Munk en Thomas Acda inde hoofdrol. Veertien jaar na hun ...

All Stars 2: Old Stars is een Nederlandse komedie- en dramafilm uit het jaar 2011. Met onder andere Kasper van Kooten, Peter Paul Muller, Danny de Munk en Thomas Acda inde hoofdrol. Veertien jaar na hun belevenissen in All Stars, gaan de voetballers van het elftal Swift Boys op een 'ouderwets trainingskamp' naar Barcelona. Nadat aanvoerder Bram aankondigt te gaan trouwen in Barcelona, trakteren de mannen van het voetbalelftal Swift Boys zichzelf op een 'ouderwets trainingskamp' in de vorm van een lang weekend in de Spaanse stad. Maar bij de Swift Boys gaat niets volgens plan. Noodgedwongen haasten ze zich in het busje van Harry's Tuincentrum om op tijd in Spanje aan te komen, met onderweg de nodige obstakels: het Belgische wegennet, Duitse vakantiegangers en de Franse politie. Gaandeweg vragen de jongens zich af wat er van hun ooit zo mooie toekomstplannen terecht is gekomen. Of ze het leven leiden dat ze ooit voor ogen hadden. En of de 'tweede helft' nu al begonnen is. Dit komische drama is een vervolg op 'All Stars' uit 1997. De film werd opnieuw geschreven en geregisseerd door Jean van de Velde. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/all-stars-2-old-stars

 Meer

Week op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 16:45 RegioNed Weekend

Vandaag | 17:45 RegioNed Weekend

Vandaag | 18:35 The Yorkshire Dales and the Lakes

Series exploring what it is like to live and work in England's biggest expanse of protected countryside - in the national parks of the Lake District and the Yorkshire Dales. At Bleak Bank Farm in the Dales, the Dawson family prepare for their most critical week of the year and the annual sale of their lambs at auction. The episode also follows the hound trail, a little known Cumbrian sport where hounds race around the natural bowl of Buttermere. There's also ultra running up Helvellyn in the Lakes; while the residents of Barbon in the Dales await the arrival of high-speed broadband.

Vandaag | 18:45 RegioNed Weekend

Vandaag | 19:00 Het journaal - Sportweekend

Nieuwsuitzending, Live uitzending, Met vandaag onder andere: Wielrennen: alles over de 15e etappe van de Tour een ...

Met vandaag onder andere: Wielrennen: alles over de 15e etappe van de Tour - een uitgebreid wedstrijdverslag met reacties van alle hoofdrolspelers - een live gesprek met Maarten Vangramberen - een reportage van Bert Pitschon Voetbal: - Verslag van de Supercup met reacties - Reportage over het nieuwe Racing Genk - Bayern - Real Madrid op de International Champions Cup, de eerste wedstrijd van Eden Hazard Atletiek: - Verslag van de nacht van de atletiek - Reportage over het opkomend Belgisch atletiektalent na de goede prestaties op het EK beloften - Ov Diamond League in Londen Zwemmen: verslag van de 4x100m + reacties op het WK in Zuid-Korea Jumping: verslag van de jumping in Aachen + reacties Kort: Golf: The Open en WK zeilen met Emma Plasschaert

Vandaag | 19:35 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Wat kan er nou helemaal mis gaan?: De vierling heeft het weekend bij hun oma gelogeerd en krijgen een cadeau als beloning voor hun goede gedrag. Ze mogen deze echter pas de volgende dag openmaken. Maar morgen is wel héél ver weg.

Vandaag | 19:45 RegioNed Weekend

Vandaag | 20:15 Het journaal - Sportweekend

Nieuws, Actualiteiten, Met vandaag onder andere: Wielrennen: alles over de 15e etappe van de Tour een uitgebreid ...

Met vandaag onder andere: Wielrennen: alles over de 15e etappe van de Tour - een uitgebreid wedstrijdverslag met reacties van alle hoofdrolspelers - een live gesprek met Maarten Vangramberen - een reportage van Bert Pitschon Voetbal: - Verslag van de Supercup met reacties - Reportage over het nieuwe Racing Genk - Bayern - Real Madrid op de International Champions Cup, de eerste wedstrijd van Eden Hazard Atletiek: - Verslag van de nacht van de atletiek - Reportage over het opkomend Belgisch atletiektalent na de goede prestaties op het EK beloften - Ov Diamond League in Londen Zwemmen: verslag van de 4x100m + reacties op het WK in Zuid-Korea Jumping: verslag van de jumping in Aachen + reacties Kort: Golf: The Open en WK zeilen met Emma Plasschaert

Vandaag | 20:45 RegioNed Weekend

Vandaag | 21:00 PGA Champions Tour Hoogtepunten

PGA Champions Tour Hoogtepunten. Hoogtepunten van de PGA Champions Tour van afgelopen weekend.

Vandaag | 21:45 RegioNed Weekend

Vandaag | 22:00 Love Island

Reality series hosted by Caroline Flack. It is the beginning of the final week, and the clock is well and truly ticking down to the finish. With the end in sight, nobody wants to be next to leave the villa. The 50,000 pound prize is finally within reach for one couple, but which of them will come out on top?

Vandaag | 22:45 RegioNed Weekend

Vandaag | 23:05 How I Met Your Mother

Seizoen 9 - Aflevering 6 - Knight Vision: Als Ted moet kiezen tussen drie dates voor het huwelijksweekend, maakt hij een slechte keuze. Barney en Robin krijgen ruzie met hun predikant en Marshall leert zijn carpoolmaatje Daphne beter kennen.

Vandaag | 23:45 RegioNed Weekend

Morgen | 00:45 Long Lost Family

Herhaling. Davina McCall and Nicky Campbell help more people find their missing loved ones. This edition follows two people haunted by the events of the past. One woman is driven to find her younger brother based on a memory of spending a week with him 50 years ago. Meanwhile, a man has spent decades wondering why his mother gave him up as a child.

Morgen | 01:35 Weather for the Week Ahead

Detailed weather report.

Morgen | 05:00 The Open Official Film

The Open Official Film. A look back at some of the best contests at the Open. Northern Irish golfer Darren Clarke enjoyed a memorable week at the 2011 Open, staged at Royal St George's Golf Club.

Morgen | 06:00 NRJ Weekend

Morgen | 07:00 Track & Field

Wekelijks magazine met nieuws en achtergronden uit de atletiekwereld. Met ruime aandacht voor de Diamond League, maar ook de IAAF World Challenge komt aan bod. En elke week interviews met de grootste atleten en aanstormende talenten.

Morgen | 09:00 PGA Champions Tour Hoogtepunten

PGA Champions Tour Hoogtepunten. Hoogtepunten van de PGA Champions Tour van afgelopen weekend.

Morgen | 09:30 This Week in Parliament

Highlights of the week's proceedings in Parliament.

Morgen | 09:50 South Park

Seizoen 19 - Aflevering 6 - Tweek x Craig: De Aziatische meisjes op school maken dromerige tekeningen van Tweek en Craig.

Morgen | 10:15 Wanted Down Under

Seizoen 12 - Aflevering 15 - Taylor Family: A Shropshire couple sample life in Melbourne for a week, but while Rob is keen to make a fresh start, Selina is having doubts about moving away from friends and family.

Morgen | 12:30 Switch

Seizoen 4 - Aflevering 15 - Quiz. Kandidaten deze week zijn Gwen, student Medical Management Assistant uit Poppel, communicatiemedewerker Jannik uit Mechelen, student Energietechnologie Lukas uit Ternat, leerkracht Line uit Grimbergen en student Orthopedagogiek Shalien uit Nijlen.

Morgen | 17:13 Evenement van de week

Morgen | 17:30 Beachfront Bargain Hunt

Seizoen 22 - Aflevering 3 - Ontsnapping uit het stadsleven: Een stel wil in het weekend langs Jersey Shore kunnen ontspannen en daar hun baby kunnen opvoeden. Ze zoeken naar een ruim huis om de stad te ontvluchten.

Morgen | 17:43 Evenement van de week

Morgen | 18:00 How I Met Your Mother

Seizoen 9 - Aflevering 6 - Knight Vision: Als Ted moet kiezen tussen drie dates voor het huwelijksweekend, maakt hij een slechte keuze. Barney en Robin krijgen ruzie met hun predikant en Marshall leert zijn carpoolmaatje Daphne beter kennen.

Morgen | 18:10 Nuances

'Parmezaanse kaas en kruidencake.' Chef-kok Thierry-Theys stelt elke week een gerecht aan u voor dat zich enigszins onderscheid van de klassieke manier van koken. Vandaag staat er een vegetarisch gerecht op het menu op basis van Parmezaanse kaas waar hij ook een cakeje van ondermeer dragon en peterselie aan toevoegt.

Morgen | 18:13 Evenement van de week

Morgen | 18:15 Escape to the Chateau

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Lifestylereeks waarin het Britse echtpaar Dick Strawbridge en Angel Adoree een verlaten kasteel in Frankrijk omtovert tot hun droompaleis. Het is hartje zomer en erg druk in het kasteel van Dick en Angel. Ze moeten maar liefst zeven huwelijken en veertien culinaire weekendjes zien te organiseren. Bovendien heeft Angel ook enkele renovaties op de to-dolijst staan, waaronder een flat voor de ouders van Angel. Zomer betekent ook vakantie voor hun kinderen Arthur en Dorothy. Dick en Angel nemen het tweetal daarom mee op een tripje naar Parijs.

Morgen | 18:43 Evenement van de week

Morgen | 19:13 Evenement van de week

Morgen | 19:40 Dagelijkse zomerkost

Seizoen 3 - Aflevering 19 - Culinair magazine waarin Jeroen Meus bij een gastvrije Vlaming een portie dagelijkse zomerkost klaarmaakt. Vlinderpasta met boontjes, chipolata en currydressing. Een snelle maar overheerlijke zomerpasta op maat van de kinderen.

Morgen | 19:43 Evenement van de week

Morgen | 20:13 Evenement van de week

Morgen | 20:30 The Charlotte Show

Seizoen 3 - Aflevering 4 - The Lakes: Charlotte en Josh nodigen hun ouders uit voor een weekendje weg, maar mogen hun families elkaar nog na een weekend samen in het Lake District? Charlotte's ma Letitia heeft een afspraak om te zien of ze haar vagina strakker wil laten maken.

Morgen | 20:43 Evenement van de week

 Meer

Week gemist

Eerder Vandaag | 02:00 Nieuwsuur: o.a. maanlanding 1969

Gisteren - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in Nieuwsuur: 'Een grote stap voor de mensheid'' Deze week gaan ...

Vanavond onder andere in Nieuwsuur: 'Een grote stap voor de mensheid'' Deze week gaan we terug in de tijd, precies 50 jaar terug naar de tumultueuze zomer van 1969. Het was een zomer van Grote Gebeurtenissen die hun sporen nalieten in het heden, de eerste Britse troepen die Noord-Ierland binnengingen,, het muziekfestival Woodstock en natuurlijk de maandlanding. Vanavond staan we stil bij de "grote stap voor de mensheid", zoals astronaut Neil Armstrong het noemde toen hij op de dag af 50 jaar geleden als eerste mens voet zette op de maan. De politie en worsteling om het korps diverser te krijgen Vrouwen, homo's en agenten met een niet-westerse achtergrond voelen zich niet altijd veilig binnen de politie. Als oplossing wordt meer diversiteit genoemd, maar de aanwas van leerlingen met een dubbele culturele achtergrond stagneert, zo blijkt uit jaarcijfers van de politie.

Eerder Vandaag | 01:20 Nieuwsuur: o.a. maanlanding 1969

Gisteren - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in Nieuwsuur: 'Een grote stap voor de mensheid'' Deze week gaan ...

Vanavond onder andere in Nieuwsuur: 'Een grote stap voor de mensheid'' Deze week gaan we terug in de tijd, precies 50 jaar terug naar de tumultueuze zomer van 1969. Het was een zomer van Grote Gebeurtenissen die hun sporen nalieten in het heden, de eerste Britse troepen die Noord-Ierland binnengingen,, het muziekfestival Woodstock en natuurlijk de maandlanding. Vanavond staan we stil bij de "grote stap voor de mensheid", zoals astronaut Neil Armstrong het noemde toen hij op de dag af 50 jaar geleden als eerste mens voet zette op de maan. De politie en worsteling om het korps diverser te krijgen Vrouwen, homo's en agenten met een niet-westerse achtergrond voelen zich niet altijd veilig binnen de politie. Als oplossing wordt meer diversiteit genoemd, maar de aanwas van leerlingen met een dubbele culturele achtergrond stagneert, zo blijkt uit jaarcijfers van de politie.

Gisteren 22:00 Nieuwsuur: o.a. maanlanding 1969

Gisteren - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in Nieuwsuur: 'Een grote stap voor de mensheid'' Deze week gaan ...

Vanavond onder andere in Nieuwsuur: 'Een grote stap voor de mensheid'' Deze week gaan we terug in de tijd, precies 50 jaar terug naar de tumultueuze zomer van 1969. Het was een zomer van Grote Gebeurtenissen die hun sporen nalieten in het heden, de eerste Britse troepen die Noord-Ierland binnengingen,, het muziekfestival Woodstock en natuurlijk de maandlanding. Vanavond staan we stil bij de "grote stap voor de mensheid", zoals astronaut Neil Armstrong het noemde toen hij op de dag af 50 jaar geleden als eerste mens voet zette op de maan. De politie en worsteling om het korps diverser te krijgen Vrouwen, homo's en agenten met een niet-westerse achtergrond voelen zich niet altijd veilig binnen de politie. Als oplossing wordt meer diversiteit genoemd, maar de aanwas van leerlingen met een dubbele culturele achtergrond stagneert, zo blijkt uit jaarcijfers van de politie.

Gisteren 01:25 EenVandaag: o.a. overhandigen Amerikaanse vlag wordt 'emotionele gebeurtenis'

Eergisteren - Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in EénVandaag: Ambassadeur Pete Hoekstra: overhandigen ...

Vanavond onder andere in EénVandaag: Ambassadeur Pete Hoekstra: overhandigen Amerikaanse vlag wordt 'emotionele gebeurtenis' Vanavond wordt in Washington officieel de Amerikaanse vlag overgedragen die in 1944 als eerste op Utah Beach (Normandië) aan land kwam. Dat wordt een emotionele gebeurtenis, zegt ambassadeur Pete Hoekstra. De vlag, nu nog in handen van een Nederlander, wordt in aanwezigheid van president Trump en premier Rutte overgedragen. "Er zijn ook enkele veteranen aanwezig bij de ceremonie. Misschien is dit wel precies de vlag die zij op het strand gezien hebben", zegt Hoekstra. Pieter Slagboom vindt 'Gods wegen hoger dan die van de mens' en laat daarom zijn kinderen niet vaccineren Gemiddeld ligt de vaccinatiegraad in Nederland ruim boven de 90 procent. Maar er zijn ook gemeenten waar amper de helft van de kinderen is ingeënt, zoals in Neder-Betuwe. Inwoner Pieter Slagboom: "Wij hoeven alleen maar in de Heere te geloven." Eind vorige maand meldde het RIVM nog hoopvol dat de daling van de vaccinatiegraad was gestabiliseerd. Het landelijk gemiddelde komt hiermee boven de 92 procent uit. Dat is nog wel ruim onder de norm van 95 procent die de WHO hanteert. Een hoopvol signaal, maar ondertussen zijn er gemeenten die met veel lagere cijfers te kampen hebben. Voornamelijk dorpen in de christelijke biblebelt, maar ook plekken waar het antroposofische gedachtegoed hoogtij viert scoren een stuk lager dan het landelijke gemiddelde. De kans op uitbraken van ziekten als mazelen, polio en rodehond is hier dan ook een reëel gevaar. Boeren bezorgd over droogte in het oosten: 'Je weet gewoon niet waar dit eindigt' Voor het tweede jaar op rij kampen boeren in het oosten van het land met extreme droogte. Ze maken zich zorgen. "Voor een jaar kan het een keer, maar niet jaar op jaar”, zegt Henk Jolink van boerenorganisatie LTO. Sinds deze week geldt in de Achterhoek en delen van Twente een verbod om oppervlaktewater te gebruiken vanwege de droogte. In het oosten van het land is het namelijk droger dan in de rest van het land. Neerslag is er amper gevallen. Rojda zit al 3 maanden met haar baby in een Turkse cel: 'Ze is moeder, geen terrorist' "Ze heeft nu twee tandjes en kan kruipen en rollen." De 8 maanden oude baby van Rojda zit al bijna haar halve leven, samen met haar moeder, vast in een Turkse cel. De aanleiding: Rojda werkte in Nederland voor een Koerdische stichting. Ze deed het wel vaker: een stedentrip naar Istanbul. Als de 31-jarige Rojda bij de douane wordt aangehouden dacht ze dan ook eerst aan een routinecontrole. Dat gebeurde wel vaker, 'omdat wij een Nederlands paspoort hebben met een Koerdische naam'. Maar het was geen standaardcontrole. Rojda werd aangehouden voor 'banden met een terroristische organisatie' en verdween met haar baby in de cel. Haar zus Berivan ontsprong de dans, hoewel ze voor dezelfde organisatie werkt als Rojda. Ebru Umar: 'Vervolg klikturken voor terrorisme' Columniste Ebru Umar wil dat er hard wordt opgetreden tegen 'klikturken': Turkse Nederlanders die bij de Turkse overheid aangifte doen tegen Turkije-critici. "Iemand bewust uitleveren aan een regime dat niet deugt is een schending van mensenrechten." Ebru Umar zat zelf in 2016 enige tijd vast in Turkije nadat ze door Nederlandse Turken was aangegeven. Sinds haar zaak worden regelmatig Nederlanders in Turkije vastgehouden, vaak op dubieuze gronden. De laatste in een almaar groeiend aantal zaken is de Rotterdamse moeder, die al 3 maanden met haar baby in een Turkse gevangenis zit.

Gisteren 00:45 Zomer Met Art: o.a. Govert Schilling

Eergisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Art Rooijakkers zit vanavond weer klaar om je zomeravond af te ...

Art Rooijakkers zit vanavond weer klaar om je zomeravond af te sluiten. Dit doet hij niet alleen; niemand minder dan Gert Verhulst is deze week zijn zomerdate. Met vanavond: Morgen is het 50 jaar geleden dat de eerste mens voet zette op de maan. Samen met Govert Schilling en Anna Gimbrère beleven we die historische gebeurtenis opnieuw 86% van de Nederlanders is tevreden met zijn leven en vooral ouderen zijn gelukkiger dan 20 jaar geleden. Maar hoe word je eigenlijk gelukkig oud? Dennis van Aarsen won dit jaar The Voice of Holland en staat nu aan de vooravond van zijn grote theatertour. Wij krijgen een exclusief voorproefje van deze superster in spé. En wat is volgens het gouden ochtendradio-duo Mattie en Marieke het geheim van 'Het Geluid'?

Gisteren 00:25 Jinek: o.a. Barbara Baarsma, Marleen de Rooy en Tim Kugelmann

Eergisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Vanavond onder andere in Jinek: Barbara Baarsma, Marleen de Rooy ...

Vanavond onder andere in Jinek: Barbara Baarsma, Marleen de Rooy & Tim Kugelmann over extreme huizenprijzen Een eigen huis, wie wil dat niet? Vooral voor modaalverdienders lijkt het onhaalbaar. Ook huren blijkt lastig. Voor een sociale huurwoning verdienen ze te veel en in de vrije sector zijn de huurprijzen door het dak gegaan. Vanavond praten we erover met econoom Barbara Baarsma, NOS politiek verslaggever Marleen de Rooy en makelaar Tim Kugelmann. Ook schuiven Niek Heijne en Joan van de Poll aan. Vorig jaar vertelden ze bij Jinek dat ze geen koopwoning konden vinden. Of dat inmiddels wel is gelukt? Dat horen we vanavond! Cabaretduo Yentl en de Boer over dubbele zwangerschap en theatertour Het cabaretduo Yentl Schieman en Christine de Boer oftewel Yentl en de Boer trekt al jaren volle zalen en lovende recensies met hun verschillende theaterprogramma’s en concerten. Logischerwijs stond er voor later dit jaar een nieuwe voorstelling op de planning. Maar daar is verandering in gekomen nu beide dames zwanger zijn. En dat is niet het enige, ze zijn slechts drie dagen na elkaar uitgerekend. Hoe ze elkaar dit opmerkelijke nieuws vertelden en welke gevolgen dit voor het duo gaat hebben vertellen ze vanavond bij Jinek. De Vierdaagse zit erop: Evelien de Bruijn, Sander van Hoorn en Jamai doen verslag! Het was afzien, blaren doorprikken en de pijn verbijten, maar het is tienduizenden mensen gelukt: het uitlopen van de Nijmeegse Vierdaagse. Meer dan 45.000 mensen liepen de afgelopen dagen tot wel 200 kilometer. Onder hen Jamai Loman en Sander van Hoorn. Samen met verslaggever Evelien de Bruijn vertellen ze vanavond bij Jinek hoe ze de week hebben beleefd, én overleefd!

Eergisteren 22:00 Docu: Explorer - Journey To Europa

Eergisteren - Deze week viert National Geographic het 50 jarige jubileum van de eerste mens op de maan met programma's ...

Deze week viert National Geographic het 50-jarige jubileum van de eerste mens op de maan met programma's over missies naar de maan en verschillende planeten. Met vanavond de documentaire Explorer: Journey To Europa. Buitenaards leven Europa – een ijzige maan van Jupiter op zo'n 780 miljoen kilometer afstand van de aarde – is misschien wel onze beste hoop voor het vinden van buitenaards leven in ons zonnestelsel. Ontdekkers Een innovatieve groep ontdekkers en wetenschappers plannen een reis naar Europa met de vraag: zou er leven kunnen zijn?

Eergisteren 20:30 Prison Girls - Life Inside: suikeroom en transgender

Eergisteren - Documentaire, Vanavond is de voorlaatste aflevering van deze documentairereeks over het leven van vrouwen ...

Vanavond is de voorlaatste aflevering van deze documentairereeks over het leven van vrouwen in een Amerikaanse gevangenis. Suikeroom Ook in de gevangenis heb je geld nodig en Missy lost dat op haar eigen manier op: met een suikeroompje. Hij komt elke week op bezoek en het is duidelijk dat hij haar aanbidt. Junkieleven De heroïneverslaafde Missy moet terechtstaan voor huisvredebreuk en ontvoering. Om haar kinderen terug te krijgen zal ze het junkieleven vaarwel moeten zeggen. Transgender Transgender Franklin en medegevangene Leslie worden steeds meer verliefd... Ze zien elkaar alleen in de klas, maar zijn ze in staat om hun relatie geheim te houden?

Eergisteren 09:54 Zomer Met Art: o.a. Martine Sandifort

Eergisteren - Praatprogramma over de actualiteit, Art Rooijakkers zit vanavond weer klaar om je zomeravond af te ...

Art Rooijakkers zit vanavond weer klaar om je zomeravond af te sluiten. Dit doet hij niet alleen; niemand minder dan Gert Verhulst is deze week zijn zomerdate. Met vanavond onder andere: De Dokter Corrie Show gaat de wereld over en binnenkort zijn de seksuele voorlichtingspraktijken van Martine Sandifort zelfs in Australie op tv te zien! Zojuist bracht premier Rutte voor de tweede keer een bezoek aan president Trump. Waar hebben die twee het over gehad? Nienke Plas is bezorgd over appende ouders die hun kinderen emotioneel verwaarlozen. Leon Verdonschot is popjournalist en festivalganger pur sang; Leon Verdonschot, wijst ons zo als iedere week ook nu weer de weg in festivalland. Ruben Annink is nog maar 21, maar weet helaas al hoe het is om depressief te zijn, een moeilijke, maar ook inmiddels afgesloten periode waarover hij de EP Helderzien maakte.

Eerder Vandaag | 13:40 Weather for the Week Ahead

Detailed weather report.

Eerder Vandaag | 13:10 De Mees Kees Kwis

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Spelshow waarin iedere week een klas het tegen zichzelf opneemt

Eerder Vandaag | 12:45 De Mees Kees Kwis

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Spelshow waarin iedere week een klas het tegen zichzelf opneemt

Eerder Vandaag | 12:30 Dagelijkse zomerkost

Seizoen 3 - Aflevering 18 - Culinair magazine waarin Jeroen Meus bij een gastvrije Vlaming een portie dagelijkse zomerkost klaarmaakt. In het weekend krijgen we nog eens de hoogtepunten van de voorbije week te zien, op smaak gebracht met extra sfeerbeelden.

Eerder Vandaag | 12:20 De Mees Kees Kwis

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Spelshow waarin iedere week een klas het tegen zichzelf opneemt

Eerder Vandaag | 12:00 WWE RAW

Highlights from another week of pulsating action on Raw, featuring all your favourite WWE superstars.

Eerder Vandaag | 11:55 De Mees Kees Kwis

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Spelshow waarin iedere week een klas het tegen zichzelf opneemt

Eerder Vandaag | 11:40 Married With Children

Seizoen 10 - Aflevering 12 - Amerikaanse komische serie. Love conquers Al. De ouders van Peggy maken een zware huwelijkscrisis door. Peggy stelt voor dat ze een weekendje therapie gaan volgen om terug dichter naar elkaar toe te groeien en hun liefde terug op te wekken. Zij en Al zullen hen daar gezelschap houden. Kelly krijgt Bud intussen zover dat hij wil babysitten op het jongere zusje van haar date.

Eerder Vandaag | 11:35 The Odd Couple

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie. Unger the Influence. Wanneer Felix een weekendje weg is, organiseert Oscar samen met Murph een feestje.

Eerder Vandaag | 11:30 De Mees Kees Kwis

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Spelshow waarin iedere week een klas het tegen zichzelf opneemt

Eerder Vandaag | 10:30 Modern Family

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Mistery Date: Als Claire Manny en Luke het weekend meeneemt naar Alex' decathlon, wil Phil een mannenavond organiseren, en nodigt ook een Bulldog-alumnus uit. Maar ze lijken totaal niet op één lijn te zitten.

Eerder Vandaag | 10:00 Het Weekmenu

'Het Weekmenu - Piet Huysentruyt.' Kalfslende met grootmoeders groentjes // Pasta met gerookte zalm // Mac & cheese met gehaktballetjes // Vegetarisch slaatje met geitenkaas

Eerder Vandaag | 09:57 Weer een week op Cartoon Network

Eerder Vandaag | 09:55 De Grote Tuinverbouwing

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Magazine waarin mensen verrast worden met een getransformeerde tuin en interieur. Lodewijk Hoekstra sluit zich aan bij het huidige team. Hij spant zich al jaren met hart en ziel in om een groene en duurzame leefomgeving voor jong en oud te maken. In de rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' toert Lodewijk wekelijks in zijn speciale bus door het land om de mensen op een plezierige manier te leren over duurzaamheid. Tuinicoon Rob Verlinden reist in zijn nieuwe rubriek 'Robs Wereld' door zowel Nederland als het buitenland op zoek naar de meeste bijzondere planten. Tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven gaan elke week op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin en interieur. En kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzondere gerechten van de barbecue.

Eerder Vandaag | 09:55 De Kapel

Aflevering 30 - Religieus magazine. Een mooie vraag en een eerlijk antwoord. We zingen prachtige liederen vanuit de mooie Sint Jacobskerk in Vlissingen. Naast veel samenzang luisteren we naar een speciaal samengesteld Zeeuws projectkoor o.l.v Martin Mans.

Eerder Vandaag | 07:50 How I Met Your Mother

Seizoen 9 - Aflevering 1 - The Locket: Onderweg naar Long Island voor hun bruiloftsweekend doen Robin en Barney een verrassende familieontdekking. Marshall ziet iets online wat z'n hele reis terug naar het oosten verandert en Lily confronteert Ted ermee dat hij Robin los moet laten.

Eerder Vandaag | 07:00 PGA Champions Tour Hoogtepunten

PGA Champions Tour Hoogtepunten. Hoogtepunten van de PGA Champions Tour van afgelopen weekend.

Eerder Vandaag | 06:00 NRJ Weekend

Eerder Vandaag | 02:15 Weather for the Week Ahead

Detailed weather report.

Eerder Vandaag | 02:00 Megafactories

Seizoen 1 - Aflevering 41 - Williams F1: Megafactories krijgt toegang tot het Formule 1-team Williams F1. Ze hebben een week om de auto te herstellen voordat ze weer maandenlang op reis moeten. De auto moet aerodynamischer worden.

Eerder Vandaag | 00:10 Fort Boyard

Deze week doen de kandidaten moedig mee aan ten voordele van de Bonnes Fées.

Gisteren 23:40 Zeeland de week

Gisteren 23:35 Dagelijkse zomerkost

Seizoen 3 - Aflevering 18 - Culinair magazine waarin Jeroen Meus bij een gastvrije Vlaming een portie dagelijkse zomerkost klaarmaakt. In het weekend krijgen we nog eens de hoogtepunten van de voorbije week te zien, op smaak gebracht met extra sfeerbeelden.

Gisteren 23:10 Zeeland de week

Gisteren 22:40 Zeeland de week

Gisteren 22:10 Zeeland de week

Gisteren 22:00 Love Island: Unseen Bits

Romantic reality series. A round-up of everything that has been happening in the villa over the past week, including exclusive extra footage.

Gisteren 21:40 Zeeland de week

Gisteren 21:10 Zeeland de week

Gisteren 20:47 Vestiaires

'Handification.' (s 8/ep 14) Romy en Orson, twee zwemmers met een beperking, zien elkaar elke week op de training en delen met veel humor hun visie op de wereld.

Gisteren 20:40 Zeeland de week

Gisteren 20:30 Thank you for the Music

Seizoen 1 - Aflevering 7 - Muzikale spelshow. In de muzikale spelshow 'Thank you for the music' strijden Johnny de Mol, Soundos El Ahmadi en Sanne Hans tegen elkaar. Deze week worden ze vergezeld door: Wietze de Jager, Eva Cleven en Dwight Dissels.

Gisteren 20:10 Zeeland de week

Gisteren 19:40 Zeeland de week

Gisteren 19:35 Dagelijkse zomerkost

Seizoen 3 - Aflevering 18 - Culinair magazine waarin Jeroen Meus bij een gastvrije Vlaming een portie dagelijkse zomerkost klaarmaakt. In het weekend krijgen we nog eens de hoogtepunten van de voorbije week te zien, op smaak gebracht met extra sfeerbeelden.

Gisteren 19:35 Stukken van Mensen

Surfer Frank Vanleenhove brengt de dealers deze week een windsurfzeil waar Keith Haring zijn bekende 'radiant babies' op tekende. Dimitri uit Antwerpen verkoopt een litho op metaal van Biscuits Parein. Zijn betovergrootvader Edouard Parein was de stichter van Biscuit Parein in 1895. Franky uit Kortemark vond tijdens een wandeling een stuk druipsteen achter een waterval.

Gisteren 19:10 Zeeland de week

Gisteren 18:40 Zeeland de week

Gisteren 18:10 Zeeland de week

Gisteren 17:00 De Grote Tuinverbouwing

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Magazine waarin mensen verrast worden met een getransformeerde tuin en interieur. Lodewijk Hoekstra sluit zich aan bij het huidige team. Hij spant zich al jaren met hart en ziel in om een groene en duurzame leefomgeving voor jong en oud te maken. In de rubriek 'Lodewijks Groene Geluk' toert Lodewijk wekelijks in zijn speciale bus door het land om de mensen op een plezierige manier te leren over duurzaamheid. Tuinicoon Rob Verlinden reist in zijn nieuwe rubriek 'Robs Wereld' door zowel Nederland als het buitenland op zoek naar de meeste bijzondere planten. Tuinman Ivo Putman en styliste Suzanne van der Hoeven gaan elke week op pad om mensen te verrassen met een getransformeerde tuin en interieur. En kok Jeremy Vermolen verwent het team met allerlei bijzondere gerechten van de barbecue.

Gisteren 16:55 Teen Mom OG

Seizoen 7 - Aflevering 7 - Runways, Rehab, and Retail : Amber komt voor het eerst in het openbaar met haar nieuwe vriend. Tyler zit met Butch z'n drugsgebruik. Farrah en Sophia staan model op New York Fashion Week. Maci en Taylor nemen de volgende stap voor hun kledinglijn. Ryan gebruikt niet.

Gisteren 14:15 Four in a Bed

Herhaling. Reality series in which bed-and-breakfast owners compete to be crowned the best. The third visit of the week is to Schiehallion Hotel in Aberfeldy, managed by Julie Dunbar, with her colleague James Graham. On arrival all the guests are impressed by their rooms but once again luxury lovers Andy and Jeronime are left wanting more from their beds.

Gisteren 13:20 De Mees Kees Kwis

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Spelshow waarin iedere week een klas het tegen zichzelf opneemt

Gisteren 13:00 Je Droom Achterna: Een Frans Kasteel

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Nederlandse realityshow. Deze week mogen de stellen voor het eerst het kasteel aanpakken. Ieder stel krijgt een hotelkamer om opnieuw in te richten naar een themakamer. En de stellen krijgen een extra opdracht.

Gisteren 12:57 Nederland Proeft

Seizoen 4 - Aflevering 3 - Culinair magazine. Het is de week van de tomaat. Ed verwerkt Hollandse tomaten in een gezond Spaans gerecht. Winston heeft afgesproken met Leontien van Moorsel, die alles vertelt over haar gezonde eetpatroon.

Gisteren 12:55 De Mees Kees Kwis

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Spelshow waarin iedere week een klas het tegen zichzelf opneemt

Gisteren 12:40 Holland van Boven

Seizoen 2 - Aflevering 28 - Magazine waarin iedere week een andere provincie aan bod komt. 'Holland van Boven' vliegt over heel Nederland en strijkt iedere week neer in een andere provincie. Verschillende mensen vertellen wat de provincie zo bijzonder maakt.

Gisteren 12:35 De Mees Kees Kwis

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Spelshow waarin iedere week een klas het tegen zichzelf opneemt. Gouda

Gisteren 12:35 John and Lisa's Weekend Kitchen

Herhaling. It is Barbecue Week in John and Lisa's Weekend Kitchen - with a menu perfect for indoor or outdoor grilling. John gives a masterclass in cooking the perfect steak, whilst Lisa gives her take on some classic accompaniments - potato salad and slaw. Also on the menu are beautiful paneer skewers and grilled tomatoes sure to please any guest, while the brilliant Levi Roots joins John and Lisa to make his delicious chicken burgers and toffee bananas.

Gisteren 12:30 De week van Bruzz

Aflevering 29 - Magazine. Weekoverzicht van BRUZZ, het programma van de Vlaams-Brusselse Media, met actuareportages van de afgelopen week.

Gisteren 12:10 Couples Come Dine with Me

Herhaling. Couples version of the cookery-based reality show. Astronautical engineer Adam and junior doctor Steph kick the week off, in and around Berkshire. The next hosts, stockbroker Simon and Liz, go for a gastropub style menu. On the final night, everyone is impressed by NHS workers Mat and Lee's menu, but behind the scenes there is plenty of drama.

Gisteren 12:10 De Mees Kees Kwis

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Spelshow waarin iedere week een klas het tegen zichzelf opneemt. Alphen aan de Rijn

Gisteren 11:45 De Mees Kees Kwis

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Spelshow waarin iedere week een klas het tegen zichzelf opneemt. Amersfoort

Gisteren 11:00 Track & Field

Wekelijks magazine met nieuws en achtergronden uit de atletiekwereld. Met ruime aandacht voor de Diamond League, maar ook de IAAF World Challenge komt aan bod. En elke week interviews met de grootste atleten en aanstormende talenten.

Gisteren 09:26 Weer een week op Cartoon Network

Gisteren 09:25 The New Kid IMDb: 6.7

Gisteren - IMDB * 6.7 - Komedie, Franse jeugdfilm. De eerste week van Benno op zijn nieuwe school verloopt niet zoals gehoopt. Hij wordt mishandeld door de bende van Charles, de populaire jongens, en de enige studenten die enige sympathie uitstralen ...

Franse jeugdfilm. De eerste week van Benno op zijn nieuwe school verloopt niet zoals gehoopt. Hij wordt mishandeld door de bende van Charles, de populaire jongens, en de enige studenten die enige sympathie uitstralen vallen ook al niet in zijn smaak. Gelukkig is er Johanna, een mooie Zweedse met wie Benno bevriend raakt en op wie hij verliefd wordt. Helaas zoekt ook zij steeds meer toenadering tot de bende van Charles. Op advies van zijn oom organiseert Benno een feestje en nodigt hij de hele klas uit. Dit is dé kans om populair te worden en Johanna weer te vinden. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-new-kid

Gisteren 02:20 Weather for the Week Ahead

Detailed weather report.

Gisteren 01:05 Prison Girls - Life Inside

Vanavond is de voorlaatste aflevering van deze documentairereeks over het leven van vrouwen in een Amerikaanse gevangenis. Suikeroom Ook in de gevangenis heb je geld nodig en Missy lost dat op haar eigen manier op: met een suikeroompje. Hij komt elke week op bezoek en het is duidelijk dat hij haar aanbidt. Junkieleven De heroïneverslaafde Missy moet terechtstaan voor huisvredebreuk en ontvoering. Om haar kinderen terug te krijgen zal ze het junkieleven vaarwel moeten zeggen. Transgender Transgender Franklin en medegevangene Leslie worden steeds meer verliefd... Ze zien elkaar alleen in de klas, maar zijn ze in staat om hun relatie geheim te houden?

Eergisteren 22:00 Love Island

Reality series hosted by Caroline Flack. The penultimate week is drawing to a close and all the islanders are desperate to stay the distance and claim the prize.

Eergisteren 21:00 Track & Field

Wekelijks magazine met nieuws en achtergronden uit de atletiekwereld. Met ruime aandacht voor de Diamond League, maar ook de IAAF World Challenge komt aan bod. En elke week interviews met de grootste atleten en aanstormende talenten.

Eergisteren 20:50 Fort Boyard

Wie troont zich deze week tot meest sportieve en slimste bij de nieuwe uitdagingen in het mythische Fort Boyard?

Eergisteren 20:45 Switch

Seizoen 4 - Aflevering 15 - Quiz. Kandidaten deze week zijn Gwen, student Medical Management Assistant uit Poppel, communicatiemedewerker Jannik uit Mechelen, student Energietechnologie Lukas uit Ternat, leerkracht Line uit Grimbergen en student Orthopedagogiek Shalien uit Nijlen.

Eergisteren 20:00 Ik Weet Er Alles Van!

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Quiz waarin zes kandidaten, ieder met een eigen specialisme, een week lang proberen een groot geldbedrag te winnen. Naast feitenkennis speelt ook mensenkennis een rol. De deelnemers kunnen elkaar uitdagen tot een duel.

Eergisteren 16:59 Makelaars met een missie

Seizoen 1 - Aflevering 55 - Woonmagazine waarin drie makelaars zich een week lang inzetten voor woningzoekenden met bijzondere wensen. In iedere aflevering staat één potentiële koper centraal. Op basis van zijn of haar wensenlijstje gaan de makelaars aan de slag. Ze moeten bewijzen van alle markten thuis te zijn. Aan het eind van de week wordt bekeken wie van de drie het beste uit de bus komt. De makelaar die de meeste huizen aan de man weet te brengen, mag zich weekwinnaar noemen.

Eergisteren 14:27 Stop! Politie

Seizoen 3 - Aflevering 81 - Realityreeks over de mensen van de verkeerspolitie. Vierentwintig uur per dag, zeven dagen in de week zijn de mannen en vrouwen van de verkeerspolitie onderweg om het verkeer veilig te houden en wij mogen met ze meekijken tijdens hun werk. Het rijgedrag van automobilisten wordt al een aantal decennia gevolgd door middel van de camera´s in de politievoertuigen. Dat niet iedereen zich netjes aan de regels houdt, is duidelijk.

Eergisteren 12:55 Knight Squad

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Gemeen Van Top Tot Teen: Ciara, Arc, Warwick en Broosje moeten voor een opdracht samenwerken met Fay. Om haar minder gemeen te maken, bedenken ze een list. Alleen verloopt dit anders dan gepland. Friswik is 1 week koning van Astoria.

Eergisteren 10:55 Ik Weet Er Alles Van!

Seizoen 1 - Aflevering 9 - Quiz waarin zes kandidaten, ieder met een eigen specialisme, een week lang proberen een groot geldbedrag te winnen. Naast feitenkennis speelt ook mensenkennis een rol. De deelnemers kunnen elkaar uitdagen tot een duel.

Eergisteren 10:15 Wanted Down Under Revisited

Seizoen 12 - Aflevering 2 - Ellis Waugh Revisit: Catching up with Rebecca Ellis and her partner Kylie Waugh, who in January 2018 sampled a week in Brisbane. It was a tough decision as moving would mean leaving the children's dad behind in Sunderland. Did they ever take the plunge or are they still in Sunderland?

Eergisteren 09:30 Switch

Seizoen 4 - Aflevering 14 - Quiz. Kandidaten deze week zijn Gwen, student Medical Management Assistant uit Poppel, communicatiemedewerker Jannik uit Mechelen, student Energietechnologie Lukas uit Ternat, leerkracht Line uit Grimbergen en student Orthopedagogiek Shalien uit Nijlen.

 Meer