Watson op tv (tv-tip)

Vandaag | 20:25 Sherlock Holmes IMDb: 7.6

IMDB * 7.6 - Film, Detective Sherlock Holmes blijkt niet alleen over een legendarisch intellect te beschikken, maar laat ook zijn vuisten spreken om tegenstanders onschadelijk te maken. Samen met zijn trouwe vriend Dr. Watson weet hij zo de ...

Detective Sherlock Holmes blijkt niet alleen over een legendarisch intellect te beschikken, maar laat ook zijn vuisten spreken om tegenstanders onschadelijk te maken. Samen met zijn trouwe vriend Dr. Watson weet hij zo de gevaarlijke magiër Lord Blackwood te pakken te krijgen. Deze wordt veroordeeld tot de strop, maar beweert dat dit hem niet zal tegenhouden. Er gebeuren vervolgens onverklaarbare dingen en Blackwood lijkt herrezen uit de dood. Holmes en Watson moeten een mysterieuze samenzwering zien te ontrafelen voor hun vijand met zijn plan Engeland te gronde richt. Robert Downey Jr. brengt de legendarische detective tot leven en Jude Law schittert als Watson, de betrouwbare metgezel van Holmes, een arts en oorlogsveteraan die een formidabele bondgenoot voor Sherlock Holmes is. Na succesvolle Britse misdaadfilms als Snatch. en RocknRolla waagt regisseur Guy Ritchie zich voor het eerst aan een ambitieus, grootschalig Hollywood-project met deze nieuwe verfilming van Arthur Conan Doyle's beroemde creatie. Na de verrassende hit Iron Man bevestigt Robert Downey Jr. zijn nieuwe status als megaster met de titelrol van Sherlock Holmes. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/sherlock-holmes

Je vindt hier de programma's van Watson op tv We hebben de volgende programma's voor Watson Sherlock Holmes: IMDB * 7.6 - Film, Detective Sherlock Holmes blijkt niet alleen over een legendarisch intellect te beschikken, maar laat ook zijn vuisten spreken om tegenstanders onschadelijk te maken. Samen met zijn trouwe vriend Dr. Watson weet hij zo de. Elementary: Morgen - Serie, Seizoen 5 Fly Into a Rage, Make a Bad Landing Bell roept de hulp in van Sherlock nadat zijn vriendin. Elementary: Morgen - Serie, Seizoen 5 Moving Targets Sherlock en Watson onderzoeken de moord op een vrouwelijke politiechef die. Elementary: Overmorgen - Serie/soap, Seizoen 2 Aflevering 1 Step Nine Holmes en Watson trekken naar Londen om er een onopgelost. Elementary: Overmorgen - Serie/soap, Seizoen 2 Aflevering 2 Solve for X Holmes en Watson onderzoeken de moord op een alom. Fatal Honeymoon: Overmorgen - Film, Gabe en Tina Watson zijn pas getrouwd en gaan op hun droomhuwelijksreis naar Australië. Bij een duiktrip in het Groot Barrièrerif gaat het echter mis en Tina verdrinkt. Wat op het eerst zicht een banaal ongeluk lijkt, verandert. Elementary: Overmorgen - Serie/soap, Seizoen 2 Aflevering 2 Solve for X Holmes en Watson onderzoeken de moord op een alom. Elementary: 07/07 - Serie/soap, Seizoen 2 Aflevering 2 Solve for X Holmes en Watson onderzoeken de moord op een alom gerespecteerd. Elementary: 07/07 - Serie/soap, Seizoen 2 We Are Everyone Holmes en Watson zoeken een bouwondernemer die geheime informatie gelekt. OPJ - Pacifique Sud: 07/07 - Serie, Seizoen 1 Aflevering 1 van 50 Un plat qui se mange froid Premier jour dans la brigade pour Jackson. Elementary: Drama, Seizoen 5 Aflevering 10 van 24 Pick Your Poison Detective Sherlock Holmes werkt als speciaal agent voor de New. Elementary: Drama, Seizoen 5 Aflevering 9 van 24 It Serves You Right to Suffer Detective Sherlock Holmes werkt als speciaal agent. Elementary: Drama, Seizoen 5 Aflevering 8 van 24 How the Sausage is Made Detective Sherlock Holmes werkt als speciaal agent voor de.

Watson op tv (overige uitzendingen NL)

Za 11 juli 2020 | 09:15 Elementary

Seizoen 5 - Aflevering 9 van 24 - It Serves You Right to Suffer Detective Sherlock Holmes werkt als speciaal agent voor de New Yorkse politie. Om op het rechte pad te blijven na zijn ontslag uit het afkickcentrum, wordt hij door zijn vader veroordeeld tot Dr. Joan Watson. Deze voormalige chirurge blijkt ook goed te zijn in speurwerk, waardoor ze als duo moordzaak na moordzaak weten op te lossen. Wanneer Shinwell wordt verdacht van een bendemoord, hebben Holmes en Watson drie dagen om de echte moordenaar te vinden voordat Shinwell terug naar de gevangenis wordt gestuurd.

Za 11 juli 2020 | 10:05 Elementary

Seizoen 5 - Aflevering 10 van 24 - Pick Your Poison Detective Sherlock Holmes werkt als speciaal agent voor de New Yorkse politie. Om op het rechte pad te blijven na zijn ontslag uit het afkickcentrum, wordt hij door zijn vader veroordeeld tot Dr. Joan Watson. Deze voormalige chirurge blijkt ook goed te zijn in speurwerk, waardoor ze als duo moordzaak na moordzaak weten op te lossen. Watson is betrokken bij een DEA-onderzoek naar artsen die illegale recepten schrijven, dus zoekt ze samen met Holmes naar de dader die haar medische vergunning gebruikt om drugs te verkopen.

Za 11 juli 2020 | 11:00 Elementary

Seizoen 5 - Aflevering 11 van 24 - Be My Guest Detective Sherlock Holmes werkt als speciaal agent voor de New Yorkse politie. Om op het rechte pad te blijven na zijn ontslag uit het afkickcentrum, wordt hij door zijn vader veroordeeld tot Dr. Joan Watson. Deze voormalige chirurge blijkt ook goed te zijn in speurwerk, waardoor ze als duo moordzaak na moordzaak weten op te lossen. Holmes en Watson racen op zoek naar een vrouw die al jaren gevangen wordt gehouden voordat de ontvoerder drastische stappen neemt om te voorkomen dat hij wordt gepakt.

Za 11 juli 2020 | 11:55 Elementary

Seizoen 5 - Aflevering 12 van 24 - Crowned Clown, Downtown Brown Detective Sherlock Holmes werkt als speciaal agent voor de New Yorkse politie. Om op het rechte pad te blijven na zijn ontslag uit het afkickcentrum, wordt hij door zijn vader veroordeeld tot Dr. Joan Watson. Deze voormalige chirurge blijkt ook goed te zijn in speurwerk, waardoor ze als duo moordzaak na moordzaak weten op te lossen. Wanneer Holmes en Watson de moord in een clown onderzoeken, ontdekken ze een verband tussen zijn dood en de creatie van een nieuw bewapend virus.

Watson op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 22:20 Elementary

Seizoen 5 - Fly Into a Rage, Make a Bad Landing Bell roept de hulp in van Sherlock nadat zijn vriendin Chantal thuis door onbekenden werd aangevallen en haar ex-man werd vermoord. Terwijl Sherlock en Watson op zoek gaan naar de dader, heeft Bell de grootste moeite om zijn emoties in bedwang te houden.

Morgen | 23:15 Elementary

Seizoen 5 - Moving Targets Sherlock en Watson onderzoeken de moord op een vrouwelijke politiechef die deelnam aan een realityreeks. De verdenking valt al snel op een van haar medekandidaten. Shinwell vraagt Joan ondertussen om een gunst.

Overmorgen | 13:15 Elementary

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Step Nine Holmes en Watson trekken naar Londen om er een onopgelost mysterie te onderzoeken. Ze bezoeken er Sherlocks vroegere mentor, Gareth Lestrade. Holmes ontmoet ook zijn wat excentrieke broer Mycroft, die blijkbaar enkele geheimen met zich meedraagt.

Overmorgen | 18:50 Elementary

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Solve for X Holmes en Watson onderzoeken de moord op een alom gerespecteerd wiskundige die op het punt stond om een aartsmoeilijke en niet te kraken formule te ontcijferen. Watson krijgt daarnaast het bezoek van de zoon van een vroegere patiënt. De man vraagt haar om een lening.

Overmorgen | 20:35 Fatal Honeymoon

Overmorgen - Film, Gabe en Tina Watson zijn pas getrouwd en gaan op hun droomhuwelijksreis naar Australië. Bij een duiktrip in het Groot Barrièrerif gaat het echter mis en Tina verdrinkt. Wat op het eerst zicht een banaal ongeluk lijkt, verandert ...

Gabe en Tina Watson zijn pas getrouwd en gaan op hun droomhuwelijksreis naar Australië. Bij een duiktrip in het Groot Barrièrerif gaat het echter mis en Tina verdrinkt. Wat op het eerst zicht een banaal ongeluk lijkt, verandert al vlug in een moordonderzoek. Gabe verandert voortdurend zijn versie van de feiten, die bovendien niet overeenkomen met de verklaringen van verschillende getuigen.

Di 7 juli 2020 | 02:20 Elementary

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Solve for X Holmes en Watson onderzoeken de moord op een alom gerespecteerd wiskundige die op het punt stond om een aartsmoeilijke en niet te kraken formule te ontcijferen. Watson krijgt daarnaast het bezoek van de zoon van een vroegere patiënt. De man vraagt haar om een lening.

Di 7 juli 2020 | 13:00 Elementary

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Solve for X Holmes en Watson onderzoeken de moord op een alom gerespecteerd wiskundige die op het punt stond om een aartsmoeilijke en niet te kraken formule te ontcijferen. Watson krijgt daarnaast het bezoek van de zoon van een vroegere patiënt. De man vraagt haar om een lening.

Di 7 juli 2020 | 18:45 Elementary

Seizoen 2 - We Are Everyone Holmes en Watson zoeken een bouwondernemer die geheime informatie gelekt heeft. Hun plannen worden echter gedwarsboomd wanneer een groep cyberactivisten de ondernemer in bescherming proberen te nemen. Joan meldt zich ondertussen aan op een online datingservice.

Di 7 juli 2020 | 21:00 OPJ - Pacifique Sud

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 50 - Un plat qui se mange froid Premier jour dans la brigade pour Jackson Bellerose, un flic taiseux qui vient de la BAC de Paris. S'il ne fait aucun effort avec la commandante Clarissa Hoarau, il prend de haut ses coéquipiers, le capitaine Gaspard Watson et la brigadière Kelly Kwaté. Entre son arrogance, qu'il ne cache pas, et une enquête sur un meurtre qu'il veut mener selon ses règles, Jackson loupe une intégration en douceur

Wo 8 juli 2020 | 02:55 Elementary

Seizoen 2 - We Are Everyone Holmes en Watson zoeken een bouwondernemer die geheime informatie gelekt heeft. Hun plannen worden echter gedwarsboomd wanneer een groep cyberactivisten de ondernemer in bescherming proberen te nemen. Joan meldt zich ondertussen aan op een online datingservice.

Wo 8 juli 2020 | 13:05 Elementary

Seizoen 2 - We Are Everyone Holmes en Watson zoeken een bouwondernemer die geheime informatie gelekt heeft. Hun plannen worden echter gedwarsboomd wanneer een groep cyberactivisten de ondernemer in bescherming proberen te nemen. Joan meldt zich ondertussen aan op een online datingservice.

Do 9 juli 2020 | 21:05 Sherlock

Seizoen 4 - Aflevering 1 van 4 - L'effroyable mariée Pourquoi Thomas Ricoletti est-il surpris de voir sa femme vêtue de sa vieille robe de mariée ? Il s'avère que quelques heures plus tôt, cette dernière s'est donné la mort... Le fantôme de Mme Ricoletti semble désormais hanter les rues, animé par une intarissable soif de vengeance. Du quartier brumeux de Limehouse aux profondeurs d'une église en ruines, Holmes, Watson et leurs amis vont devoir faire preuve de ruse afin de lutter contre un ennemi apparemment sorti de sa tombe et pour dévoiler la terrible vérité sur... l'effroyable mariée !

Vr 10 juli 2020 | 14:00 OPJ - Pacifique Sud

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 50 - Un plat qui se mange froid Premier jour dans la brigade pour Jackson Bellerose, un flic taiseux qui vient de la BAC de Paris. S'il ne fait aucun effort avec la commandante Clarissa Hoarau, il prend de haut ses coéquipiers, le capitaine Gaspard Watson et la brigadière Kelly Kwaté. Entre son arrogance, qu'il ne cache pas, et une enquête sur un meurtre qu'il veut mener selon ses règles, Jackson loupe une intégration en douceur

Zo 12 juli 2020 | 14:15 Songs of Praise

The UK's Favourite Hymn Aled Jones is at Leicester's De Montfort Hall to count down the UK's 10 favourite hymns as voted for by viewers, with performances of the chosen tunes by the Kingdom Choir, Lesley Garrett, Colin Thackery, Russell Watson, Sope Aluko, Eddi Reader, Katherine Jenkins and Daniel O' Donnell.

Zo 12 juli 2020 | 15:10 Elementary

Seizoen 5 - Fly Into a Rage, Make a Bad Landing Bell roept de hulp in van Sherlock nadat zijn vriendin Chantal thuis door onbekenden werd aangevallen en haar ex-man werd vermoord. Terwijl Sherlock en Watson op zoek gaan naar de dader, heeft Bell de grootste moeite om zijn emoties in bedwang te houden.

Zo 12 juli 2020 | 16:05 Elementary

Seizoen 5 - Moving Targets Sherlock en Watson onderzoeken de moord op een vrouwelijke politiechef die deelnam aan een realityreeks. De verdenking valt al snel op een van haar medekandidaten. Shinwell vraagt Joan ondertussen om een gunst.

Ma 13 juli 2020 | 18:40 OPJ - Pacifique Sud

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 50 - Un plat qui se mange froid Premier jour dans la brigade pour Jackson Bellerose, un flic taiseux qui vient de la BAC de Paris. S'il ne fait aucun effort avec la commandante Clarissa Hoarau, il prend de haut ses coéquipiers, le capitaine Gaspard Watson et la brigadière Kelly Kwaté. Entre son arrogance, qu'il ne cache pas, et une enquête sur un meurtre qu'il veut mener selon ses règles, Jackson loupe une intégration en douceur

Di 14 juli 2020 | 21:30 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 16 - He Didn't Look Like a Prince Leah maakt het uit met Jason. Jenelle wilde met haar zoontje Jace op pad, maar dat verliep anders. Briana laat Luis voor het eerst alleen met Stella. Kailyn krijgt advies van Amber uit Teen Mom OG. Chelsea zorgt voor zieke Watson.

Wo 15 juli 2020 | 18:50 Elementary

Seizoen 2 - On The Line Sherlock en Watson onderzoeken de dood van Samantha Wabash, een jonge vrouw die zelfmoord pleegde. Kort voor haar dood had Samantha nog de politie opgebeld. Ze was ervan overtuigd dat Lucas Bundsch achter haar aan zat. Samantha had Bundsch altijd verantwoordelijk gehouden voor de moord op haar zus Allie, enkele jaren eerder.

Do 16 juli 2020 | 02:30 Elementary

Seizoen 2 - On The Line Sherlock en Watson onderzoeken de dood van Samantha Wabash, een jonge vrouw die zelfmoord pleegde. Kort voor haar dood had Samantha nog de politie opgebeld. Ze was ervan overtuigd dat Lucas Bundsch achter haar aan zat. Samantha had Bundsch altijd verantwoordelijk gehouden voor de moord op haar zus Allie, enkele jaren eerder.

Do 16 juli 2020 | 13:05 Elementary

Seizoen 2 - On The Line Sherlock en Watson onderzoeken de dood van Samantha Wabash, een jonge vrouw die zelfmoord pleegde. Kort voor haar dood had Samantha nog de politie opgebeld. Ze was ervan overtuigd dat Lucas Bundsch achter haar aan zat. Samantha had Bundsch altijd verantwoordelijk gehouden voor de moord op haar zus Allie, enkele jaren eerder.

Do 16 juli 2020 | 14:00 Chronicles of a Champion Golfer

Tiger Woods, Tom Watson and Jack Nicklaus A look at how Tiger Woods, Tom Watson and Jack Nicklaus have fared at The Open, featuring first-person accounts from the trio, as they recount their famous victories.

Do 16 juli 2020 | 18:50 Elementary

Seizoen 2 - Tremors Een onderzoek loopt grondig fout en Sherlock moet getuigen in een officieel politieonderzoek dat niet enkel zijn toekomst, maar ook die van Watson bij de NYPD in gevaar brengt.

Do 16 juli 2020 | 21:05 Sherlock

Seizoen 4 - Aflevering 2 van 4 - Les six Thatcher Tandis que Sherlock attend de voir à quoi ressemblera la vengeance posthume de Moriarty, une mystérieuse affaire déconcerte Scotland Yard. Mais Sherlock est plus intéressé par un détail apparemment anodin. Pourquoi quelqu'un détruit-il les images de l'ancienne Première ministre Margaret Thatcher ? Y a-t-il un fou en liberté ? Ou un projet beaucoup plus sombre, lié au passé de Mary Watson, serait-il à l'oeuvre ?

Do 16 juli 2020 | 22:35 Sherlock

Seizoen 4 - Aflevering 1 van 4 - L'effroyable mariée Pourquoi Thomas Ricoletti est-il surpris de voir sa femme vêtue de sa vieille robe de mariée ? Il s'avère que quelques heures plus tôt, cette dernière s'est donné la mort... Le fantôme de Mme Ricoletti semble désormais hanter les rues, animé par une intarissable soif de vengeance. Du quartier brumeux de Limehouse aux profondeurs d'une église en ruines, Holmes, Watson et leurs amis vont devoir faire preuve de ruse afin de lutter contre un ennemi apparemment sorti de sa tombe et pour dévoiler la terrible vérité sur... l'effroyable mariée !

Vr 17 juli 2020 | 02:25 Elementary

Seizoen 2 - Tremors Een onderzoek loopt grondig fout en Sherlock moet getuigen in een officieel politieonderzoek dat niet enkel zijn toekomst, maar ook die van Watson bij de NYPD in gevaar brengt.

Vr 17 juli 2020 | 06:57 ALVINNN!!! en de Chipmunks

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Voortvluchtig / Sherlock Chipmunk Wanneer de jongens per ongeluk de nieuwe flatscreen tv van Dave kapot maken besluiten ze als voortvluchtigen door het leven te gaan. // Jeanette en Eleanor gaan als Sherlock Holmes en Watson op zoek naar de verdwenen teddybeer van Theodore.

Vr 17 juli 2020 | 13:00 Elementary

Seizoen 2 - Tremors Een onderzoek loopt grondig fout en Sherlock moet getuigen in een officieel politieonderzoek dat niet enkel zijn toekomst, maar ook die van Watson bij de NYPD in gevaar brengt.

Vr 17 juli 2020 | 18:50 Elementary

Seizoen 2 - Internal Audit Holmes en Watson onderzoeken de brutale moord op Donald Hauser, een financieel adviseur die zijn cliënten oplichtte. De dader liet op een muur het in bloed geschreven woord 'dief' achter. Sherlock vermoedt dat de dader één van Hausers cliënten is. Daarnaast overweegt Sherlock om zelf een vroegere drugsverslaafde bij te staan bij zijn herstel.

 Meer

Watson gemist

Eerder Vandaag | 11:55 Elementary

Seizoen 5 - Aflevering 10 van 24 - Pick Your Poison Detective Sherlock Holmes werkt als speciaal agent voor de New Yorkse politie. Om op het rechte pad te blijven na zijn ontslag uit het afkickcentrum, wordt hij door zijn vader veroordeeld tot Dr. Joan Watson. Deze voormalige chirurge blijkt ook goed te zijn in speurwerk, waardoor ze als duo moordzaak na moordzaak weten op te lossen. Watson is betrokken bij een DEA-onderzoek naar artsen die illegale recepten schrijven, dus zoekt ze samen met Holmes naar de dader die haar medische vergunning gebruikt om drugs te verkopen.

Eerder Vandaag | 11:00 Elementary

Seizoen 5 - Aflevering 9 van 24 - It Serves You Right to Suffer Detective Sherlock Holmes werkt als speciaal agent voor de New Yorkse politie. Om op het rechte pad te blijven na zijn ontslag uit het afkickcentrum, wordt hij door zijn vader veroordeeld tot Dr. Joan Watson. Deze voormalige chirurge blijkt ook goed te zijn in speurwerk, waardoor ze als duo moordzaak na moordzaak weten op te lossen. Wanneer Shinwell wordt verdacht van een bendemoord, hebben Holmes en Watson drie dagen om de echte moordenaar te vinden voordat Shinwell terug naar de gevangenis wordt gestuurd.

Eerder Vandaag | 10:10 Elementary

Seizoen 5 - Aflevering 8 van 24 - How the Sausage is Made Detective Sherlock Holmes werkt als speciaal agent voor de New Yorkse politie. Om op het rechte pad te blijven na zijn ontslag uit het afkickcentrum, wordt hij door zijn vader veroordeeld tot Dr. Joan Watson. Deze voormalige chirurge blijkt ook goed te zijn in speurwerk, waardoor ze als duo moordzaak na moordzaak weten op te lossen. Joan is bang dat de soberheid van Sherlock gevaar loopt als ze ontdekt dat hij tegen haar heeft gelogen over het bijwonen van herstelbijeenkomsten.