Je vindt hier de programma's van Wapens op tv We hebben de volgende programma's voor Wapens Code Name: The Cleaner: Jake is een conciërge die vanwege geheugenverlies denkt dat hij iemand anders is. Een mysterieuze 'femme fatale' maakt hier dankbaar gebruik van door hem te laten geloven dat hij een undercover agent is. Ze stuurt hem achter wapensmokkelaars aan,. Bleeding Steel: Wanneer genetica onderzoeker dokter James vanwege zijn werk in levensgevaar verkeert, krijgt speciale eenheid van politieman Lin (Jackie Chan) de opdracht hem onmiddellijk in veiligheid te brengen. Ze worden echter overvallen door gemaskerde. CSI: Crime Scene Investigation: Catherine en Russell worden ter plaatse geroepen wanneer er schoten worden gehoord in het huis van de gepensioneerde. The Weapon Hunter 2: Seizoen 2 Aflevering 3 Aflevering 3: Paul Shull heeft een missie om de zwaarste wapens uit de oorlogsgeschiedenis te. American Guns: Custom Barrett/Colt Walker, Seizoen 1 Aflevering 10 Custom Barrett/Colt Walker: Kurt buigt zich over de op maat. The Weapon Hunter 2: Seizoen 1 Aflevering 1 The Weapon Hunter 1: Zwaardvechter Paul Shull gaat op zoek naar de meest spectaculaire oude. Mythbusters: Accidental Ammo, Seizoen 10 Aflevering 2 Accidental Ammo: Vandaag worden alledaagse huis , tuin en keukenvoorwerpen. All the Devil's Men: Voormalig Navy SEAL Jack Collins (Milo Gibson) is verslaafd aan pillen. En aan oorlog. Een afwijking die hem goed van pas bij zijn opdracht van de CIA om terroristen op te sporen. Maar de premiejager kampt met persoonlijke demonen en van hogerhand. Mythbusters: Morgen - Video Games Special, Seizoen 10 Aflevering 5 Video Games Special: Adam en Jamie testen videogames. Ze spelen. Forged In Fire: Morgen - Realityreeks, Seizoen 3 Aflevering 10 Realityreeks waarin vier Amerikaanse smeden het tegen elkaar opnemen.. Forged In Fire: Realityreeks, Seizoen 3 Aflevering 9 Realityreeks waarin vier Amerikaanse smeden het tegen elkaar opnemen. Cavalry. Vice: Gisteren - Documentaire, Seizoen 1 Aflevering 3 Reportagereeks waarin het team van VICE de wereld rondreist om de. Vice: Gisteren - Documentaire, Seizoen 1 Aflevering 3 Reportagereeks waarin het team van VICE de wereld rondreist om de. Vice: Gisteren - Documentaire, Seizoen 1 Aflevering 4 Reportagereeks waarin het team van VICE de wereld rondreist om de. Forged In Fire: Gisteren - Realityreeks, Seizoen 4 Aflevering 14 Realityreeks waarin vier Amerikaanse smeden het tegen elkaar opnemen.. Vice: Eergisteren - Documentaire, Seizoen 1 Aflevering 1 Reportagereeks waarin het team van VICE de wereld rondreist om de. Vice: Eergisteren - Documentaire, Seizoen 1 Aflevering 1 Reportagereeks waarin het team van VICE de wereld rondreist om de.

Wapens op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 18:00 Border Patrol

Seizoen 7 - Aflevering 5 - Realityreeks over de grenspolitie op de luchthavens van Gatwick en Manchester. 'Grenspolitie' gaat mee op pad met de agenten in de luchthavens van Gatwick en Manchester. Het programma toont de nauwe band tussen de mensen van de grenscontrole en hun speurhonden die op zoek gaan naar drugs, geld en wapens om te vermijden dat ze de grens worden overgesmokkeld. Wanneer de honden iets op het spoor zijn, gaat de grenspolitie over op ondervraging, onderzoek en eventuele arrestatie van de potentiële smokkelaars.

Wo 11 december 2019 | 17:30 Flodder

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Nederlandse komische serie. De afrekening. Een oude vrijer van ma Flodder is uit de gevangenis ontslagen. Johnnie vermoedt dat hij wraak komt nemen, omdat ma hem destijds heeft verlinkt. Hij koopt een aantal wapens van Kareltje, maar helaas blijken die tijdens de confrontatie niet helemaal naar behoren te werken.

Do 12 december 2019 | 09:30 Flodder

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Nederlandse komische serie. De afrekening. Een oude vrijer van ma Flodder is uit de gevangenis ontslagen. Johnnie vermoedt dat hij wraak komt nemen, omdat ma hem destijds heeft verlinkt. Hij koopt een aantal wapens van Kareltje, maar helaas blijken die tijdens de confrontatie niet helemaal naar behoren te werken.

Zo 15 december 2019 | 18:00 Border Patrol

Seizoen 7 - Aflevering 6 - Realityreeks over de grenspolitie op de luchthavens van Gatwick en Manchester. 'Grenspolitie' gaat mee op pad met de agenten in de luchthavens van Gatwick en Manchester. Het programma toont de nauwe band tussen de mensen van de grenscontrole en hun speurhonden die op zoek gaan naar drugs, geld en wapens om te vermijden dat ze de grens worden overgesmokkeld. Wanneer de honden iets op het spoor zijn, gaat de grenspolitie over op ondervraging, onderzoek en eventuele arrestatie van de potentiële smokkelaars.

Wapens op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 16:10 Code Name: The Cleaner

Jake is een conciërge die vanwege geheugenverlies denkt dat hij iemand anders is. Een mysterieuze 'femme fatale' maakt hier dankbaar gebruik van door hem te laten geloven dat hij een undercover agent is. Ze stuurt hem achter wapensmokkelaars aan, ...

Jake is een conciërge die vanwege geheugenverlies denkt dat hij iemand anders is. Een mysterieuze 'femme fatale' maakt hier dankbaar gebruik van door hem te laten geloven dat hij een undercover agent is. Ze stuurt hem achter wapensmokkelaars aan, waarbij zowel de CIA als de FBI betrokken blijken te zijn. De mysterieuze vrouw blijkt kwade bedoelingen te hebben met Jake, terwijl een collega agente verliefd op hem wordt. Jake moet zijn hoofd koel houden bij deze knappe vrouwen terwijl hij met een levensgevaarlijke missie bezig is.

Vandaag | 17:40 Bleeding Steel

Wanneer genetica onderzoeker dokter James vanwege zijn werk in levensgevaar verkeert, krijgt speciale eenheid van politieman Lin (Jackie Chan) de opdracht hem onmiddellijk in veiligheid te brengen. Ze worden echter overvallen door gemaskerde ...

Wanneer genetica-onderzoeker dokter James vanwege zijn werk in levensgevaar verkeert, krijgt speciale eenheid van politieman Lin (Jackie Chan) de opdracht hem onmiddellijk in veiligheid te brengen. Ze worden echter overvallen door gemaskerde huurlingen met futuristisch uitziende wapens. Lin is de enige die het bloedbad overleeft. Wanneer dertien jaar later de verloren onderzoeksresultaten van James verschijnen in een boek genaamd Bleeding Steel, is dat reden genoeg voor Lin om zijn oude werk weer op te pakken. Tijdens zijn onderzoek ontmoet hij nieuwe bondgenoten, maar ook oude tegenstanders die nog steeds wraak willen nemen.

Vandaag | 18:50 CSI: Crime Scene Investigation

Catherine en Russell worden ter plaatse geroepen wanneer er schoten worden gehoord in het huis van de gepensioneerde legerkapitein Michael Newbury. Daar vinden ze verschillende kogelhulzen maar van Newbury is er geen spoor. Achter een geheime deur treffen ze een opslagplaats aan die gevuld is met vuurwapens.

Vandaag | 22:00 The Weapon Hunter 2

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Aflevering 3: Paul Shull heeft een missie om de zwaarste wapens uit de oorlogsgeschiedenis te vinden. In The Weapon Hunter wordt hij geholpen door een groepje excentrieke experts.

Vandaag | 22:30 American Guns

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Custom Barrett/Colt Walker: Kurt buigt zich over de op maat gemaakte Barrett van een klant, Rich en Bob onderzoeken twee zeldzame Colts en de wapensmeden dagen het salesteam uit tot een schietwedstrijd.

Morgen | 00:00 The Weapon Hunter 2

Seizoen 1 - Aflevering 1 - The Weapon Hunter 1: Zwaardvechter Paul Shull gaat op zoek naar de meest spectaculaire oude wapens in The Weapon Hunter. Hij wordt geholpen door een groep excentrieke historici, slagveld-kenners en wapenverzamelaars.

Morgen | 02:48 Mythbusters

Seizoen 10 - Aflevering 2 - Accidental Ammo: Vandaag worden alledaagse huis-, tuin- en keukenvoorwerpen omgetoverd tot levensgevaarlijke wapens. De mannen beginnen meteen goed.

Morgen | 03:05 All the Devil's Men

Voormalig Navy SEAL Jack Collins (Milo Gibson) is verslaafd aan pillen. En aan oorlog. Een afwijking die hem goed van pas bij zijn opdracht van de CIA om terroristen op te sporen. Maar de premiejager kampt met persoonlijke demonen en van hogerhand ...

Voormalig Navy SEAL Jack Collins (Milo Gibson) is verslaafd aan pillen. En aan oorlog. Een afwijking die hem goed van pas bij zijn opdracht van de CIA om terroristen op te sporen. Maar de premiejager kampt met persoonlijke demonen en van hogerhand stelt men zich vragen bij de potentiële risico's. Daarom geeft zijn CIA-contact Leigh (Sylvia Hoeks) hem een ultieme kans om in de frontlinies te blijven: met een driekoppig team moet hij in Londen de overgelopen CIA-agent McKnight vatten voor die de hand kan leggen op massavernietigingswapens.

Morgen | 08:00 Mythbusters

Seizoen 10 - Aflevering 5 - Video Games Special: Adam en Jamie testen videogames. Ze spelen zelf personages van een platformspel om te zien of het mogelijk is om met allerlei wapens van platform naar platform te springen.

Morgen | 09:20 Forged In Fire

Seizoen 3 - Aflevering 10 - Realityreeks waarin vier Amerikaanse smeden het tegen elkaar opnemen. The Pandat. Vier wapensmeden moeten van schroot een mes in eigen stijl maken in op een kolen gestookte smederij. Slechts twee smeden gaan door naar de finale, waarbij ze in vijf dagen een Pandat moeten maken, het oorlogszwaard van de Dajak.

Morgen | 19:15 Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Kijk aan! De Teenage Mutant Ninja Turtles zijn terug en ze hebben deze keer waanzinnige nieuwe krachten! Doe mee met Raph, Leo, Donnie en Mikey terwijl ze hun nieuwe wapens machtig worden , vechten met bizarre mutanten en de Verborgen Stad onder New York ontdekken. Kauwabonga!

Morgen | 21:55 Teenage Mutant Ninja Turtles

Seizoen 4 - Aflevering 18 - De Don: Don Vizioso's bende spoort de Turtles op met massa's Anti-Mutanten wapens.

Overmorgen | 00:00 The Weapon Hunter 2

Seizoen 1 - Aflevering 1 - The Weapon Hunter 1: Zwaardvechter Paul Shull gaat op zoek naar de meest spectaculaire oude wapens in The Weapon Hunter. Hij wordt geholpen door een groep excentrieke historici, slagveld-kenners en wapenverzamelaars.

Overmorgen | 03:05 Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Kijk aan! De Teenage Mutant Ninja Turtles zijn terug en ze hebben deze keer waanzinnige nieuwe krachten! Doe mee met Raph, Leo, Donnie en Mikey terwijl ze hun nieuwe wapens machtig worden , vechten met bizarre mutanten en de Verborgen Stad onder New York ontdekken. Kauwabonga!

Overmorgen | 09:10 CSI: Crime Scene Investigation

Catherine en Russell worden ter plaatse geroepen wanneer er schoten worden gehoord in het huis van de gepensioneerde legerkapitein Michael Newbury. Daar vinden ze verschillende kogelhulzen maar van Newbury is er geen spoor. Achter een geheime deur treffen ze een opslagplaats aan die gevuld is met vuurwapens.

Overmorgen | 09:20 Forged In Fire

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Realityreeks waarin vier Amerikaanse smeden het tegen elkaar opnemen. The Naginata. Vier wapensmeden moeten een mes in eigen stijl maken met een willekeurig gekozen geheime techniek. Na een zware testronde gaan er slechts twee naar hun eigen smederij, waar ze een Japanse naginata moeten namaken.

Overmorgen | 19:45 How Do They Do It?

Seizoen 9 - Aflevering 8 - Suspension Bridge, Crossbows: Hoe wordt een staalkabel die een brug van 50.000 ton kan dragen gemaakt, hoe vangen jagers prooien met middeleeuwse wapens en hoe beheren kledingwinkels hun kledingvoorraad?

Overmorgen | 20:35 The Rock

Overmorgen - Een groep mariniers bezet met een massa chemische wapens het eiland Alcatraz. Ze eisen 100 miljoen dollar om het verlies van de gesneuvelde soldaten te compenseren bij hun families. Wordt er niet betaald, dan zullen er 15 raketten met ...

Een groep mariniers bezet met een massa chemische wapens het eiland Alcatraz. Ze eisen 100 miljoen dollar om het verlies van de gesneuvelde soldaten te compenseren bij hun families. Wordt er niet betaald, dan zullen er 15 raketten met het dodelijke VX-gas richting San Francisco gaan. Een team, met onder anderen wapenexpert Stanley Goodspeed en voormalig Alcatrazgevangene John Mason, wordt ingezet om de aanval te voorkomen.

Di 10 december 2019 | 02:10 Cutthroat Kitchen

Seizoen 14 - Aflevering 4 - Tournament of Terror: Heat 4: In heat vier van het Halloween Terrortoernooi snijden de koks hun tartaar met dodelijke wapens, graven ze ingrediënten op voor fra diavolo op een kerkhof en maken ze een pompoentoetje in een griezelige herfstkamer.

Di 10 december 2019 | 07:12 How Do They Do It?

Seizoen 9 - Aflevering 8 - Suspension Bridge, Crossbows: Hoe wordt een staalkabel die een brug van 50.000 ton kan dragen gemaakt, hoe vangen jagers prooien met middeleeuwse wapens en hoe beheren kledingwinkels hun kledingvoorraad?

Di 10 december 2019 | 09:20 Forged In Fire

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Realityreeks waarin vier Amerikaanse smeden het tegen elkaar opnemen. Zulu Iklwa. Vier nieuwe wapensmeden worden op de proef gesteld als ze een bajonet moeten smeden en die op een geweer moeten bevestigen. Na een pittige test moeten de overgebleven twee smeden in de finale de legendarische Zula Iklwa maken, een Afrikaans wapen.

Di 10 december 2019 | 10:30 Garage Gold

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Hats, Hardware and Zombie Gear: Tony vindt bij een klus gereedschap dat hij wil ombouwen tot anti-zombiewapens. Kraig heeft spijt dat hij de klus heeft aangenomen, maar hij kan het goedmaken met een weddenschap.

Di 10 december 2019 | 12:10 Garage Gold

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Hats, Hardware and Zombie Gear: Tony vindt bij een klus gereedschap dat hij wil ombouwen tot anti-zombiewapens. Kraig heeft spijt dat hij de klus heeft aangenomen, maar hij kan het goedmaken met een weddenschap.

Di 10 december 2019 | 13:20 All the Devil's Men

10/12 - Voormalig Navy SEAL Jack Collins (Milo Gibson) is verslaafd aan pillen. En aan oorlog. Een afwijking die hem goed van pas bij zijn opdracht van de CIA om terroristen op te sporen. Maar de premiejager kampt met persoonlijke demonen en van ...

Voormalig Navy SEAL Jack Collins (Milo Gibson) is verslaafd aan pillen. En aan oorlog. Een afwijking die hem goed van pas bij zijn opdracht van de CIA om terroristen op te sporen. Maar de premiejager kampt met persoonlijke demonen en van hogerhand stelt men zich vragen bij de potentiële risico's. Daarom geeft zijn CIA-contact Leigh (Sylvia Hoeks) hem een ultieme kans om in de frontlinies te blijven: met een driekoppig team moet hij in Londen de overgelopen CIA-agent McKnight vatten voor die de hand kan leggen op massavernietigingswapens.

Di 10 december 2019 | 13:50 Forged In Fire

Seizoen 4 - Aflevering 16 - Realityreeks waarin vier Amerikaanse smeden het tegen elkaar opnemen. The Kampilan. Een vervolg van de populaire serie waarin de beste wapensmeden uit de VS strijden om de meest iconische wapens uit de geschiedenis na te maken, die door een deskundige jury worden beoordeeld.

Wo 11 december 2019 | 03:30 Free Fire

11/12 - 1978, wijde pijpen en leren jasjes. Een stel opgefokte gangsters komt bij elkaar in een oude fabriekshal maar al snel is er ruzie en zijn de wapens getrokken. Wie de kogelregen én de stortvloed van rake oneliners overleeft, gaat naar huis ...

1978, wijde pijpen en leren jasjes. Een stel opgefokte gangsters komt bij elkaar in een oude fabriekshal maar al snel is er ruzie en zijn de wapens getrokken. Wie de kogelregen én de stortvloed van rake oneliners overleeft, gaat naar huis met de koffer vol geld.

Wo 11 december 2019 | 09:20 Forged In Fire

Seizoen 3 - Aflevering 15 - Realityreeks waarin vier Amerikaanse smeden het tegen elkaar opnemen. The Haladie. Vier wapensmeden maken met koolstofstaal een hakmes, maar er gaan er maar twee door naar de finale, waarin ze in vijf dagen een oud tweesnijdend Indiaas wapen moeten maken dat kan stoten en snijden.

Wo 11 december 2019 | 13:38 Mythbusters

Seizoen 10 - Aflevering 23 - Volunteer Special: De Mythbusters Volunteer Special onderzoekt een mythe over zombiewapens en hoe je het beste in de rij voor de kassa kunt wachten. Een leger menselijke proefkonijnen schiet te hulp.

Wo 11 december 2019 | 17:35 Desperado

11/12 - Een naamloze en eenzame mariachi (Antonio Banderas) reist rond met een gitaarkoffer vol vuurwapens. Hij zint op wraak. Wraak op de drugsdealer Bucho die zijn vriendin vermoordde en zijn hand verwondde. El Mariachi papt aan met de bloedmooie ...

Een naamloze en eenzame mariachi (Antonio Banderas) reist rond met een gitaarkoffer vol vuurwapens. Hij zint op wraak. Wraak op de drugsdealer Bucho die zijn vriendin vermoordde en zijn hand verwondde. El Mariachi papt aan met de bloedmooie Carolina (Salma Hayek), maar ondertussen stuurt Bucho zijn mannen op hem af. Een explosieve confrontatie kan niet uitblijven.

Do 12 december 2019 | 01:10 Mythbusters

Seizoen 10 - Aflevering 23 - Volunteer Special: De Mythbusters Volunteer Special onderzoekt een mythe over zombiewapens en hoe je het beste in de rij voor de kassa kunt wachten. Een leger menselijke proefkonijnen schiet te hulp.

Do 12 december 2019 | 09:20 Forged In Fire

Seizoen 3 - Aflevering 12 - Realityreeks waarin vier Amerikaanse smeden het tegen elkaar opnemen. The Zweihander. Vier deelnemers gaan met kleine blokjes staal aan de slag, waarna de twee overblijvers een Duitse Zweihänder gaan maken. Met het oog op de lengte en het gebruik op het slagveld worden de wapens buiten getest, waarna er maar één de kampioen kan zijn.

Do 12 december 2019 | 12:55 Forged In Fire

Seizoen 4 - Aflevering 19 - Realityreeks waarin vier Amerikaanse smeden het tegen elkaar opnemen. International Championship. Vier van de beste wapensmeden wereldwijd strijden in het Forged In Fire International Championship. Ieders nationale eer staat op het spel en het kost de smeden bloed, zweet en tranen om een Spadroon te smeden.

Do 12 december 2019 | 21:00 American Guns

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Family Arms: De Wyatts lijken een gewoon gezin. Ze runnen echter het familiebedrijf Gunsmoke, dat gespecialiseerd is in vuurwapens. Kijk mee hoe Rich en Renee wapens kopen en verkopen.

Vr 13 december 2019 | 03:00 American Guns

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Family Arms: De Wyatts lijken een gewoon gezin. Ze runnen echter het familiebedrijf Gunsmoke, dat gespecialiseerd is in vuurwapens. Kijk mee hoe Rich en Renee wapens kopen en verkopen.

Vr 13 december 2019 | 04:40 Bleeding Steel

13/12 - Wanneer genetica onderzoeker dokter James vanwege zijn werk in levensgevaar verkeert, krijgt speciale eenheid van politieman Lin (Jackie Chan) de opdracht hem onmiddellijk in veiligheid te brengen. Ze worden echter overvallen door gemaskerde ...

Wanneer genetica-onderzoeker dokter James vanwege zijn werk in levensgevaar verkeert, krijgt speciale eenheid van politieman Lin (Jackie Chan) de opdracht hem onmiddellijk in veiligheid te brengen. Ze worden echter overvallen door gemaskerde huurlingen met futuristisch uitziende wapens. Lin is de enige die het bloedbad overleeft. Wanneer dertien jaar later de verloren onderzoeksresultaten van James verschijnen in een boek genaamd Bleeding Steel, is dat reden genoeg voor Lin om zijn oude werk weer op te pakken. Tijdens zijn onderzoek ontmoet hij nieuwe bondgenoten, maar ook oude tegenstanders die nog steeds wraak willen nemen.

Vr 13 december 2019 | 09:20 Forged In Fire

Seizoen 3 - Aflevering 11 - Realityreeks waarin vier Amerikaanse smeden het tegen elkaar opnemen. The Pata. In drie seizoenen zijn 26 wapensmeden Forged in Fire-kampioen geworden. Vanavond keren de winnaars terug om te laten zien wie de beste is. Met 10.000 dollar op het spel, én hun reputatie, moeten de twee overgebleven smeden de dodelijke Pata maken.

Vr 13 december 2019 | 20:35 The Last Samurai

13/12 - Nathan Algren, een gerespecteerde veteraan uit de Amerikaanse Burgeroorlog, trekt in 1870 naar Japan om de soldaten van keizer Meji te trainen voor een gevecht om de laatste samoerai uit te roeien. De samoerai willen op hun beurt het land ...

Nathan Algren, een gerespecteerde veteraan uit de Amerikaanse Burgeroorlog, trekt in 1870 naar Japan om de soldaten van keizer Meji te trainen voor een gevecht om de laatste samoerai uit te roeien. De samoerai willen op hun beurt het land heroveren. Algren geeft opleidingen met moderne, Westerse wapens aan de troepen van de keizer. Wanneer Algren wordt ontvoerd door de samoerai, komt hij in nauw contact met hun cultuur. Zijn respect voor de samoerai groeit en hij ontgroeit steeds meer de Westerse waarden. Uiteindelijk moet hij kiezen tussen twee werelden en voor wie hij wil vechten.

Za 14 december 2019 | 02:30 Bleeding Steel

14/12 - Wanneer genetica onderzoeker dokter James vanwege zijn werk in levensgevaar verkeert, krijgt speciale eenheid van politieman Lin (Jackie Chan) de opdracht hem onmiddellijk in veiligheid te brengen. Ze worden echter overvallen door gemaskerde ...

Wanneer genetica-onderzoeker dokter James vanwege zijn werk in levensgevaar verkeert, krijgt speciale eenheid van politieman Lin (Jackie Chan) de opdracht hem onmiddellijk in veiligheid te brengen. Ze worden echter overvallen door gemaskerde huurlingen met futuristisch uitziende wapens. Lin is de enige die het bloedbad overleeft. Wanneer dertien jaar later de verloren onderzoeksresultaten van James verschijnen in een boek genaamd Bleeding Steel, is dat reden genoeg voor Lin om zijn oude werk weer op te pakken. Tijdens zijn onderzoek ontmoet hij nieuwe bondgenoten, maar ook oude tegenstanders die nog steeds wraak willen nemen.

Za 14 december 2019 | 12:45 CSI: Crime Scene Investigation

Catherine en Russell worden ter plaatse geroepen wanneer er schoten worden gehoord in het huis van de gepensioneerde legerkapitein Michael Newbury. Daar vinden ze verschillende kogelhulzen maar van Newbury is er geen spoor. Achter een geheime deur treffen ze een opslagplaats aan die gevuld is met vuurwapens.

Za 14 december 2019 | 19:15 Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Kijk aan! De Teenage Mutant Ninja Turtles zijn terug en ze hebben deze keer waanzinnige nieuwe krachten! Doe mee met Raph, Leo, Donnie en Mikey terwijl ze hun nieuwe wapens machtig worden , vechten met bizarre mutanten en de Verborgen Stad onder New York ontdekken. Kauwabonga!

Za 14 december 2019 | 22:30 American Guns

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Family Arms: De Wyatts lijken een gewoon gezin. Ze runnen echter het familiebedrijf Gunsmoke, dat gespecialiseerd is in vuurwapens. Kijk mee hoe Rich en Renee wapens kopen en verkopen.

Zo 15 december 2019 | 00:00 Codes and Conspiracies

Aflevering 2 - American Nazis: In de jaren 30 waren er ook in de VS nazi's actief. Ze hielden bijeenkomsten in Madison Square Garden en probeerden geheime informatie over Amerikaanse oorlogswapens te stelen.

Zo 15 december 2019 | 01:10 Mythbusters

Seizoen 10 - Aflevering 5 - Video Games Special: Adam en Jamie testen videogames. Ze spelen zelf personages van een platformspel om te zien of het mogelijk is om met allerlei wapens van platform naar platform te springen.

Zo 15 december 2019 | 03:05 Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Kijk aan! De Teenage Mutant Ninja Turtles zijn terug en ze hebben deze keer waanzinnige nieuwe krachten! Doe mee met Raph, Leo, Donnie en Mikey terwijl ze hun nieuwe wapens machtig worden , vechten met bizarre mutanten en de Verborgen Stad onder New York ontdekken. Kauwabonga!

Zo 15 december 2019 | 06:30 Sirocco

15/12 - De loyaliteit van een wapensmokkelaar wordt op de proef gesteld als hij valt voor de minnares van de Franse kolonel die strijdt tegen een vastberaden Syrische verzetsmacht.

De loyaliteit van een wapensmokkelaar wordt op de proef gesteld als hij valt voor de minnares van de Franse kolonel die strijdt tegen een vastberaden Syrische verzetsmacht.

Zo 15 december 2019 | 08:00 Mythbusters

Aflevering 10 - Unfinished Business: Adam en Jamie testen vier mythen die populair zijn bij de fans, waaronder videogames, granaten, spionnenauto's en supersnelle vuurwapens. De Mythbusters leven zich helemaal uit!

 Meer

Wapens gemist

Eerder Vandaag | 09:20 Forged In Fire

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Realityreeks waarin vier Amerikaanse smeden het tegen elkaar opnemen. Cavalry Saber. Vier nieuwe wapensmeden staan voor de uitdaging om een geweerloop om te smeden tot een mes. Na een zware testronde hebben de twee finalisten vijf dagen om een van de meest legendarische wapens in de oorlogshistorie te smeden: de cavaleriesabel.

Eerder Vandaag | 05:00 Vice

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Reportagereeks waarin het team van VICE de wereld rondreist om de belangrijke en meeslepende verhalen te vertellen die de gewone media links laten liggen. Guns & Ammo. Thomas Morton ontmoet een wapengekke predikant die zelfs les geeft over wapens, en Shane Smith bezoekt Irak waar tal van aangeboren afwijkingen te wijten zouden zijn aan Amerikaanse munitieresten.

Eerder Vandaag | 03:10 Vice

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Reportagereeks waarin het team van VICE de wereld rondreist om de belangrijke en meeslepende verhalen te vertellen die de gewone media links laten liggen. Guns & Ammo. Thomas Morton ontmoet een wapengekke predikant die zelfs les geeft over wapens, en Shane Smith bezoekt Irak waar tal van aangeboren afwijkingen te wijten zouden zijn aan Amerikaanse munitieresten.

Eerder Vandaag | 02:40 Vice

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Reportagereeks waarin het team van VICE de wereld rondreist om de belangrijke en meeslepende verhalen te vertellen die de gewone media links laten liggen. Love & Rockets. VICE praat in China met mannelijke vrijgezellen die op zoek zijn naar liefde in een land waar de eenkindpolitiek heeft geleid tot een onevenwicht en waar miljoenen mannen niet aan een vrouw komen.

Gisteren 12:55 Forged In Fire

Seizoen 4 - Aflevering 14 - Realityreeks waarin vier Amerikaanse smeden het tegen elkaar opnemen. The Kachin Dao. Meer afleveringen van deze populaire serie waarin de beste wapensmeden van Amerika het tegen elkaar opnemen om de meest iconische wapens uit de geschiedenis na te maken. Ze worden beoordeeld door een jury van experts.

Gisteren 05:00 Vice

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Reportagereeks waarin het team van VICE de wereld rondreist om de belangrijke en meeslepende verhalen te vertellen die de gewone media links laten liggen. Killer Kids. Vandaag trekt VICE naar Afghanistan, waar de Taliban kinderen - vaak niet ouder dan zes - inzet als zelfmoordcommando's. Vice sprak met enkele kinderen die gearresteerd konden worden voor ze zichzelf opbliezen. Daarnaast is er een reportage over de gevaarlijkste regio ter wereld voor politici: de Filippijnen, een aan wapens verslaafd land, waar vele kinderen een opleiding krijgen in terroristische trainingskampen.

Gisteren 02:10 Vice

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Reportagereeks waarin het team van VICE de wereld rondreist om de belangrijke en meeslepende verhalen te vertellen die de gewone media links laten liggen. Killer Kids. Vandaag trekt VICE naar Afghanistan, waar de Taliban kinderen - vaak niet ouder dan zes - inzet als zelfmoordcommando's. Vice sprak met enkele kinderen die gearresteerd konden worden voor ze zichzelf opbliezen. Daarnaast is er een reportage over de gevaarlijkste regio ter wereld voor politici: de Filippijnen, een aan wapens verslaafd land, waar vele kinderen een opleiding krijgen in terroristische trainingskampen.