Vrouw op tv (tv-tips)

Vandaag | 22:45 Clouds of Sils Maria IMDb: 6.7

IMDB * 6.7 - Drama, Clouds of Sils Maria (Alternatieve titel: Sils Maria) is een Franse, Zwitserse en Duitse dramafilm uit het jaar 2014. Met actrice Juliette Binoche en Kristen Stewart in de hoofdrol. Op het hoogtepunt van haar internationale ...

Clouds of Sils Maria (Alternatieve titel: Sils Maria) is een Franse, Zwitserse en Duitse dramafilm uit het jaar 2014. Met actrice Juliette Binoche en Kristen Stewart in de hoofdrol. Op het hoogtepunt van haar internationale carrière wordt actrice Maria Enders (Juliette Binoche) gevraagd voor de hoofdrol in het toneelstuk dat haar twintig jaar eerder beroemd maakte. Destijds speelde ze Sigrid, een verleidelijke jonge vrouw die haar oudere baas Helena in een spel van liefde tot zelfmoord drijft. Nu krijgt ze de rol van de oudere, gefrustreerde Helena aangeboden. Voor de repetities reist Maria met haar assistente en vriendin Valentine (Kristen Stewart) naar Sils Maria, een afgelegen plaatsje in de Alpen. Jo-Ann Ellis (Chloë Grace Moretz), een Hollywoodsterretje dat voortdurend in schandalen is verwikkeld, zal de rol van Sigrid spelen. Oog in oog met het gezicht van jeugd en ambitie, ziet Maria zich geconfronteerd met de eindigheid van haar eigen carrière en tast ze de grenzen van vriendschap en liefde af. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/clouds-of-sils-maria

Vandaag | 23:40 A Knight's Tale IMDb: 6.9

IMDB * 6.9 - Avonturenfilm, A Knight's Tale is een Amerikaanse actie en avonturenfilm uit het jaar 2001. Met Heath Ledger, Rufus Sewell en Shannyn Sossamon in de hoofdrol. Deze productie heeft onder andere de muziek van Queen's We Will Rock You en ...

A Knight's Tale is een Amerikaanse actie- en avonturenfilm uit het jaar 2001. Met Heath Ledger, Rufus Sewell en Shannyn Sossamon in de hoofdrol. Deze productie heeft onder andere de muziek van Queen's We Will Rock You en David Bowie's Golden Years. William is een jonge schildknaap die heel behendig is in steekspelen. Wanneer zijn meester plots sterft, besluit William met zijn kameraden Roland en Wat de wijde wereld in te trekken. Onderweg maken ze kennis met de onbekende schrijver Geoffrey Chaucer. William kan hem ervan overtuigen om stamboomdocumenten te vervalsen en hem tot ridder te benoemen. Met zijn gloednieuwe identiteit op zak, besluit William om die ridderstitel ook alle eer aan te doen en zijn kansen te wagen in een gerenommeerde, landelijke competitie. Dit is een doorn in het oog van ridder Adhemar. Wanneer William verliefd wordt op een schone jonkvrouw die voor Adhemar is bestemd, ontstaan er moeilijkheden. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/a-knights-tale

Je vindt hier de programma's van Vrouw op tv We hebben de volgende programma's voor Vrouw Clouds of Sils Maria: IMDB * 6.7 - Drama, Clouds of Sils Maria (Alternatieve titel: Sils Maria) is een Franse, Zwitserse en Duitse dramafilm uit het jaar 2014. Met actrice Juliette Binoche en Kristen Stewart in de hoofdrol. Op het hoogtepunt van haar internationale. A Knight's Tale: IMDB * 6.9 - Avonturenfilm, A Knight's Tale is een Amerikaanse actie en avonturenfilm uit het jaar 2001. Met Heath Ledger, Rufus Sewell en Shannyn Sossamon in de hoofdrol. Deze productie heeft onder andere de muziek van Queen's We Will Rock You en. Bad Match: IMDB * 5.5 - Thriller, Het leven van Harris, een via internet datende playboy verandert wanneer hij online de vrouw Riley leert kennen. Na een onenightstand denkt ze dat ze zijn vriendin is en omdat ze niet om kan gaan met afwijzing volgen al gauw. My Lottery Dream Home: Coast Of Dreams, Seizoen 2 Aflevering 8 Coast Of Dreams: Een vrouw uit Massachusetts wint vier miljoen dollar met een. The Incredible Dr. Pol 8: Seizoen 2 Aflevering 16 A Fair To Remember: De excentrieke dr. Jan Pol heeft samen met zijn vrouw Diane een goedlopende. Pandora's Box: Unleashing Evil: Angel Of Death, Seizoen 2 Aflevering 4 Angel Of Death: Wanneer een afgewezen vrouw bij de politie beschuldigingen uit. BIG TIME - Architect Bjarke Ingels: Kunstdocumentaire, Documentaire over de Deense architect Bjarke Ingels. De Deense architect Bjarke Ingels is nog geen. Columbo: Detectiveserie, 'Swan Song.' (s 3/ep 7) Nadat een country en westernzanger jarenlang door zijn vrouw werd gechanteerd,. The Odd Couple: Komische serie, Seizoen 2 Aflevering 3 Amerikaanse komische serie. From Here to Maturity. Oscar staat voor een dilemma. Most Evil: Murderous Women, Seizoen 1 Aflevering 3 Murderous Women: Dr Stone onderzoekt waarom vrouwen moorden terwijl 90% van.

Vrouw op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 10:25 BIG TIME - Architect Bjarke Ingels

Documentaire over de Deense architect Bjarke Ingels. De Deense architect Bjarke Ingels is nog geen veertig als hij met zijn studio Bjarke Ingels Group (BIG) zijn meest prestigieuze opdracht tot dan toe in de wacht sleept: de bouw van een appartementencomplex aan de oevers van van de Hudson-rivier in New York City. Regisseur Kaspar Astrup Schröder volgde de dynamische architect maar liefst zeven jaar in de aanloop naar het succes, een periode waarin Ingels tevens worstelt met serieuze gezondheidsproblemen én waarin hij de vrouw van zijn leven ontmoet.

Vandaag | 12:10 The Odd Couple

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Amerikaanse komische serie. From Here to Maturity. Oscar staat voor een dilemma wanneer hij het kindermeisje van zijn buurvrouw date. Emily dwingt Felix om deel te nemen aan een activiteit waarin ze geïnteresseerd is.

Vandaag | 14:05 De wereld volgens 80-jarigen

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Nederlandse realityreeks. De mannen leren omgaan met drones. Cees brengt zijn opgestoken kennis meteen in de praktijk en vraagt na 56 jaar huwelijk zijn vrouw opnieuw ten huwelijk met een drone.

Vandaag | 15:30 Fryslân DOK

Aflevering 15 - Documentairereeks over actuele kwesties in Friesland. Vrouwen van Friesland. De meeste standbeelden in de openbare ruimte zijn van mannen. Om hier verandering in te brengen maakt beeldhouwer Natasja Bennink zes borstbeelden van alledaagse, maar toch bijzondere, Friese vrouwen.

Vandaag | 17:00 De Visvrouwen

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Vismagazine. De vriendinnen, sportvissers Paula Petiet en Nathalie van den Berg, zijn opvallende tegenpolen die één passie delen: vissen.

Vandaag | 17:50 NCIS: Los Angeles

Seizoen 8 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. Getaway. Nell en Eric gaan undercover als koppel nadat het US Treasury Department werd gehackt. Ze hopen een man en een vrouw te vinden die vermoedelijk meer weten.

Vandaag | 18:15 Ik mis je

Aflevering 18 - Reportagereeks waarin overleden mensen worden geportretteerd. 'Ga nou niet vragen waarom, want daar krijg je toch geen antwoord op.' Dat zegt Corrie, de vrouw van Henk en de moeder van Joran Schuijn. Ondanks de zware behandelingen die ze voor haar borstkanker moet ondergaan, blijft Corrie tot het eind toe positief en zorgzaam. Toch komt de waarom-vraag bij Henk weer in alle hevigheid naar boven als ze overlijdt. Op een stralende dag staat een agent voor de deur van Rita Nijhuis met de verscheurde agenda van haar dochter Saskia. Op weg naar school is Saskia onder een trein gekomen. Ook al is het eenentwintig jaar geleden, het verdriet is er niet minder om. Wel heeft Rita op een bijzondere manier geleerd ermee om te gaan. 'Ik ben met een geweldige man getrouwd geweest. Alleen is er een stukje van zijn laatste levensfase dat ik moet deleten.' Dat vertelt Joke Bosink over Herman, haar zachtaardige, integere man.

Vandaag | 18:40 Man with a Plan

Seizoen 1 - Aflevering 12 - Amerikaanse komische serie. The Three Amigos. Wanneer Adam van zijn vrouw meer moet omgaan met Lowell, voelt Don zich in de steek gelaten.

Vandaag | 19:30 Helden van hier: Door het vuur

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Realityreeks over de brandweerlui en ambulanciers van Brandweerzone Centrum in Gent. Twee dronken mannen zetten Gent op stelten. Ze klimmen op de stelling van de Sint-Baafskathedraal en spelen een kat-en-muisspel met de politie. Het klimteam van de Gentse brandweer wordt opgeroepen om de mannen in te rekenen. Vroeg in de ochtend rukken ambulanciers Tom en Antoon uit voor een meisje dat gevallen is. Het blijkt echter veel erger dan de oproep doet vermoeden. De jonge vrouw is van twee verdiepingen hoog op de pinnen van een hek gevallen. Tom en Antoon kunnen haar echter niet verzorgen zonder hulp van de brandweer.

Vandaag | 20:00 CSI: New York

Seizoen 6 - Aflevering 4 - Amerikaanse misdaadserie. Dead reckoning. Een man wordt doodgestoken teruggevonden in een appartement. De vrouw van het slachtoffer gaat al snel over tot een bekentenis. Nadat ze erachter kwam dat haar man haar bedroog, heeft ze hem vermoord. Uit het DNA-onderzoek blijkt echter dat een andere vrouw achter de moord zit.

Vandaag | 20:30 Politie 24/7

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Realityreeks over het werk van Lokale Politie Antwerpen. Er komt een oproep binnen van een kind van wie de moeder wordt geduwd door haar vriend. Wanneer het interventieteam ter plaatse is, vlucht de vriend. In het wijkkantoor wordt een man verhoord die drie jaar lang spoorloos was. Volgens verschillende aanwijzingen was de man betrokken bij een drugsdeal. Het wijkteam wacht een vrouw op die naar de gevangenis moet. In de telecommandokamer merken inspecteurs een verdachte transactie op: twee mannen op straat verkopen een fiets in het midden van de nacht.

Vandaag | 20:30 Take Two

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Amerikaanse dramaserie. Stillwater. Sam en Eddie reizen naar de Californische wijnstreek om de mysterieuze verdwijning van een vrouw in een rolstoel te onderzoeken.

Vandaag | 20:55 CSI: New York

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Amerikaanse misdaadserie. Battle scars. Het CSI-team onderzoekt het bloedspoor dat een vrouw heeft achtergelaten toen ze door de lobby van een hotel struikelde voordat ze de hotelmanager de hulpdiensten liet bellen. Wanneer Stella en Don het hotel doorzoeken, vinden ze een slachtoffer.

Vandaag | 21:00 Bones

Seizoen 2 - Aflevering 22 - Amerikaanse misdaadserie. Stargazer in the Puddle. In een winkelwagentje wordt een lichaam gevonden dat in verregaande staat van ontbinding verkeert. Het blijkt te gaan om een jonge vrouw, die lijdt aan een verouderingsziekte. Het spoor leidt naar de verzorger van de vrouw.

Vandaag | 21:00 Blue Planet II

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Documentairereeks over het leven onder de zeespiegel. Groene zeeën. Met beelden van kelpwouden, waaronder een verzameling van duizenden zeekatten die zich uitstrekt over een koraalrif voor de zuidkust van Australië. Er zijn elf keer zoveel mannetjes dan vrouwtjes, waardoor er forse concurrentie ontstaat. De grotere mannetjes gebruiken bruut geweld om hun kleinere rivalen af te troeven. Die hanteren op hun beurt dan weer de kracht van misleiding door het uiterlijk van vrouwtjes na te bootsen. Daarnaast zijn er ook beelden van tijgerhaaien die jagen op soepschildpadden en Japanse reuzenkrabben die roofdieren trachten te omzeilen.

Vandaag | 21:55 Chicago Med

Seizoen 4 - Aflevering 15 - Amerikaanse dramaserie. We Hold These Truths. Natalie en Maggie zien een pick-up inrijden op een markt en moeten improviseren. In het ziekenhuis maakt iedereen zich op voor een toestroom van patiënten. De ex-vrouw van dr. Charles heeft nieuws.

Vandaag | 22:45 CSI: New York

Seizoen 6 - Aflevering 7 - Amerikaanse misdaadserie. Hammer down. Een vrachtwagen raakt betrokken bij een verkeersongeval. Ter plaatse aangekomen, merkt het CSI-team dat de chauffeur spoorloos verdwenen is. Op de koop toe vindt Flack in de laadruimte het lijk van een jonge vrouw. Sid onderzoekt het lichaam en ontdekt dat ze het slachtoffer is geworden van organenhandelaars.

Morgen | 06:10 Cheers

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie. Sumner´s Return. Een jaar nadat hij Diane heeft verlaten voor zijn ex-vrouw, daagt professor Sumner plots op bij Cheers. Hij bekent dat hij het verschrikkelijk zou vinden als Diane hem haat voor zijn afschuwelijk gedrag. Hij smeekt haar om uit te eten te gaan met hem en zijn vrouw.

Morgen | 08:30 Frasier

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Amerikaanse komische serie. Guess Who's Coming to Breakfast. Martin heeft zijn buurvrouw Elaine uitgenodigd voor een intiem etentje in het appartement. Als Frasier de volgende ochtend ontdekt dat Elaine is blijven overnachten, is hij in alle staten.

Morgen | 09:00 Minoes IMDb: 6.9

Morgen - IMDB * 6.9 - Jeugdfilm, Nederlandse jeugdfilm. Journalist Tibbe maakt kennis met het raadselachtige vrouwtje Minoes, die met katten praat. In ruil voor onderdak levert ze Tibbe nieuws via haar kattenpersdienst. Eindelijk heeft Tibbe succes ...

Nederlandse jeugdfilm. Journalist Tibbe maakt kennis met het raadselachtige vrouwtje Minoes, die met katten praat. In ruil voor onderdak levert ze Tibbe nieuws via haar kattenpersdienst. Eindelijk heeft Tibbe succes als journalist, totdat hij meneer Ellemeet, directeur van de deodorantfabriek, ontmaskert als zwendelaar. Niemand gelooft hem en Tibbe wordt ontslagen. Maar Minoes laat het hier niet bij.

Morgen | 09:55 Made in America IMDb: 5.0

Morgen - IMDB * 5.0 - Komedie, Made in America is een Amerikaans en Franse komedie uit het jaar 1993. Met Whoopi Goldberg en Ted Danson in de hoofdrol. Sarah is een zelfstandige, zwarte vrouw die een eigen zaak in Californië heeft. Haar man stierf ...

Made in America is een Amerikaans en Franse komedie uit het jaar 1993. Met Whoopi Goldberg en Ted Danson in de hoofdrol. Sarah is een zelfstandige, zwarte vrouw die een eigen zaak in Californië heeft. Haar man stierf echter voor ze een gezin hadden. Ze gaat naar de spermabank voor het zaad van een slimme, zwarte. maar niet te lange man. Nu haar dochter Zora 18 jaar is, wil deze weten wie haar vader is. Hij blijkt echter een zeer blanke verkoper van tweedehands Amerikaanse auto's. Zij wil hem leren kennen, maar daar zit hij in eerste instantie niet zo op te wachten. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/made-in-america

Morgen | 09:55 Frasier

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Amerikaanse komische serie. The Show Where Lilith Comes Back. Frasier is verbaasd om de stem van zijn ex-vrouw Lilith te horen. Ze is naar Seattle gereisd voor een conventie. Frasier nodigt haar uit om langs te komen in zijn appartement.

Morgen | 10:25 De mooiste sprookjes

Seizoen 1 - Aflevering 30 - Sprookjesserie. Van de visser en zijn vrouw. Wanneer een arme visser een betoverde vis vangt en weer vrijlaat, laat de vis al zijn wensen in vervulling gaan. Maar de vissersvrouw is echter niet snel tevreden.

Morgen | 12:35 Ik mis je

Aflevering 18 - Reportagereeks waarin overleden mensen worden geportretteerd. 'Ga nou niet vragen waarom, want daar krijg je toch geen antwoord op.' Dat zegt Corrie, de vrouw van Henk en de moeder van Joran Schuijn. Ondanks de zware behandelingen die ze voor haar borstkanker moet ondergaan, blijft Corrie tot het eind toe positief en zorgzaam. Toch komt de waarom-vraag bij Henk weer in alle hevigheid naar boven als ze overlijdt. Op een stralende dag staat een agent voor de deur van Rita Nijhuis met de verscheurde agenda van haar dochter Saskia. Op weg naar school is Saskia onder een trein gekomen. Ook al is het eenentwintig jaar geleden, het verdriet is er niet minder om. Wel heeft Rita op een bijzondere manier geleerd ermee om te gaan. 'Ik ben met een geweldige man getrouwd geweest. Alleen is er een stukje van zijn laatste levensfase dat ik moet deleten.' Dat vertelt Joke Bosink over Herman, haar zachtaardige, integere man.

Morgen | 13:15 Fryslân DOK

Aflevering 15 - Documentairereeks over actuele kwesties in Friesland. Vrouwen van Friesland. De meeste standbeelden in de openbare ruimte zijn van mannen. Om hier verandering in te brengen maakt beeldhouwer Natasja Bennink zes borstbeelden van alledaagse, maar toch bijzondere, Friese vrouwen.

Morgen | 13:25 Austenland IMDb: 6.3

Morgen - IMDB * 6.3 - Romantische komedie, Austenland is een Amerikaanse en Britse romantische komedie uit het jaar 2013. Deze film geregisseerd door Jerusha Hess. Met Keri Russell, JJ Feild en Jennifer Coolidge in de hoofdrol. Jane Hayes is een ...

Austenland is een Amerikaanse en Britse romantische komedie uit het jaar 2013. Deze film geregisseerd door Jerusha Hess. Met Keri Russell, JJ Feild en Jennifer Coolidge in de hoofdrol. Jane Hayes is een vrijgezelle vrouw van in de dertig jaar. Een schijnbaar normale vrouw maar met een geheim. Haar obsessie voor Mr. Darcy, gespeeld door Colin Firth in de BBC verfilming van 'Pride and Prejudice', verpest echter haar liefdesleven. Geen enkele man kan aan hem tippen. Maar wanneer ze haar spaargeld besluit te spenderen aan een reis naar een Engelse badplaats wordt haar fantasie om de perfecte man te vinden ineens reëler dan ze zich ooit had kunnen voorstellen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/austenland

 Meer

Vrouw op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 05:05 Bad Match IMDb: 5.5

IMDB * 5.5 - Thriller, Het leven van Harris, een via internet datende playboy verandert wanneer hij online de vrouw Riley leert kennen. Na een onenightstand denkt ze dat ze zijn vriendin is en omdat ze niet om kan gaan met afwijzing volgen al gauw ...

Het leven van Harris, een via internet datende playboy verandert wanneer hij online de vrouw Riley leert kennen. Na een onenightstand denkt ze dat ze zijn vriendin is en omdat ze niet om kan gaan met afwijzing volgen al gauw dreigementen. Daarbij komt hij in de problemen op zijn werk en met de politie.

Vandaag | 05:35 My Lottery Dream Home

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Coast Of Dreams: Een vrouw uit Massachusetts wint vier miljoen dollar met een kraslot. Wat gaat ze kiezen, een huis met uitzicht op de oceaan of een grote achtertuin voor de kleinkinderen?

Vandaag | 08:05 The Incredible Dr. Pol 8

Seizoen 2 - Aflevering 16 - A Fair To Remember: De excentrieke dr. Jan Pol heeft samen met zijn vrouw Diane een goedlopende dierenkliniek op het platteland van Michigan.

Vandaag | 09:40 Pandora's Box: Unleashing Evil

Seizoen 2 - Aflevering 4 - Angel Of Death: Wanneer een afgewezen vrouw bij de politie beschuldigingen uit over haar ex, twijfelt een rechercheur aan haar motieven. Hij weet niet dat de vrouw duistere geheimen bewaart.

Vandaag | 11:15 Columbo

'Swan Song.' (s 3/ep 7) Nadat een country- en westernzanger jarenlang door zijn vrouw werd gechanteerd, vermoordt hij haar. Nadien probeert hij in scène te zetten dat de moordenaar het niet op zijn vrouw, maar op hem had gemunt.

Vandaag | 12:25 Most Evil

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Murderous Women: Dr Stone onderzoekt waarom vrouwen moorden terwijl 90% van alle moorden door mannen wordt gepleegd, en waarom deze moordenaressen juist mensen doden met wie ze een band hebben.

Vandaag | 14:25 Family Guy

Seizoen 18 - Aflevering 20 - In ‘Family Guy’ beleeft de familie Griffin telkens opnieuw bizarre avonturen in het stadje Quahog. De cartoon draait om Peter Griffin en zijn gezin, bestaande uit vrouw Lois, zoon Chris, dochter Meg, baby Stewie en hond Brian. Het leven bij de Griffin’s is alles behalve harmonisch: het is voornamelijk chaos en wanorde die heersen! Telkens bevinden zich de personages van ‘Family Guy’ in hilarische situaties die doorgaans beginnen met een mooi plan van vader Peter Griffin altijd desastreus uitpakt voor hem en zijn familie. Meg en Chris proberen hun High School-carrière zo goed mogelijk te doorstaan terwijl Stewie ondertussen de wereld probeert over te nemen of in de problemen komt met zijn tijdreis-experimenten. De pratende, rokende, martini-drinkende hond Brian voorziet alles van sarcastisch commentaar. ‘Family Guy’ is een echte klassieker geworden in het adult animatie-genre en bijfiguren als Glenn Quagmire, Mayor West en Mort Goldman hebben ondertussen ook al de cultstatus bereikt. Seth MacFarlane bedacht de cartoonserie en de karakteristieke ‘cut away’, waarbij de verhaallijn wordt onderbroken voor een van de vele anekdotes van de personages. Bij ‘Family Guy’ weet je een ding zeker: het is nooit saai in Quahog!

Vandaag | 15:50 Family Guy

Seizoen 6 - Aflevering 18 - Meet the Quagmires: Peter gaat terug in de tijd naar de periode vóór zijn huwelijk, waarin hij Lois laat zitten voor een feestje met Molly Ringwald. Terug in het heden ontdekt hij tot zijn schrik dat Molly Ringwald zijn vrouw is, en dat Lois getrouwd is met Quagmire.

Vandaag | 18:10 Building Off The Grid

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Appalachian Underground: Een man wil zijn vrouw verrassen op hun trouwdag. Zonder dat zij het weet, bouwt hij een L-vormige ecologische vakantiewoning die volledig opgaat in het landschap.

Vandaag | 19:30 Seeking Sister Wife

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Tell All: Daten met meerdere personen wordt ingewikkeld - hoe meer personen, des te meer problemen! Drie families zoeken, daten of halen een nieuwe vrouw in hun leven.

Vandaag | 20:25 3 Days to Kill IMDb: 6.2

IMDB * 6.2 - Misdaadthriller, 3 Days to Kill is een Frans en Amerikaanse actiethriller uit het jaar 2014 onder regie van McG. Deze productie is gemodelleerd naar een verhaal van Luc Besson en heeft Kevin Costner, Amber Heard, Hailee Steinfeld en ...

3 Days to Kill is een Frans en Amerikaanse actiethriller uit het jaar 2014 onder regie van McG. Deze productie is gemodelleerd naar een verhaal van Luc Besson en heeft Kevin Costner, Amber Heard, Hailee Steinfeld en Connie Nielsen in de hoofdrollen. CIA-agent Ethan Renner (Kevin Costner) werkt in het geheim voor de overheid. Wanneer hij te horen krijgt dat hij terminaal ziek is, besluit hij zijn spannende leventje op te geven om een relatie op te bouwen met zijn vrouw en dochter, die hij altijd op afstand hield. Wanneer zijn agentschap hem een experimenteel, maar potentieel levensreddend medicijn aanbiedt in ruil voor een laatste missie, kan hij echter niet weigeren. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/3-days-to-kill

Vandaag | 20:30 A Million Ways to Die in the West IMDb: 6.1

IMDB * 6.1 - Komedie, A Million Ways to Die in the West is een Amerikaanse western komedie uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Seth MacFarlane. Hoofdrollen worden vertolkt door Seth MacFarlane, Charlize Theron en Liam Neeson. ...

A Million Ways to Die in the West is een Amerikaanse western- komedie uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Seth MacFarlane. Hoofdrollen worden vertolkt door Seth MacFarlane, Charlize Theron en Liam Neeson. Arizona, 1882. Niks gaat makkelijk in het meedogenloze Oude Westen, behalve sterven. Albert is een softie in moeilijke tijden die er allesbehalve thuishoort. Tot Alberts grote verdriet verlaat zijn vriendin hem voor de vervelende barbier van de stad, maar dan verschijnt er een mysterieuze mooie vrouw die hem helpt zijn moed bijeen te rapen. De 'stoere' boer wordt echter meteen op de proef gesteld wanneer haar man, een beruchte outlaw, de stad komt binnenrijden op zoek naar wraak. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/a-million-ways-to-die-in-the-west

Vandaag | 22:15 Viceroy's House IMDb: 6.7

IMDB * 6.7 - Drama, Viceroy's House in Delhi was het huis van de Britse heersers van India. Na 300 jaar komt er aan die regel een einde. Gedurende zes maanden in 1947 neemt Lord Mountbatten, kleinzoon van koningin Victoria, de post waar van de ...

Viceroy's House in Delhi was het huis van de Britse heersers van India. Na 300 jaar komt er aan die regel een einde. Gedurende zes maanden in 1947 neemt Lord Mountbatten, kleinzoon van koningin Victoria, de post waar van de laatste onderkoning, die belast is met het teruggeven van India aan zijn volk. Het verhaal van de film ontvouwt zich binnen deze grote woning. Boven woont Mountbatten samen met zijn vrouw en dochter; beneden leven hun 500 hindoe-, moslim- en Sikh-bedienden. Als de politieke elite - Nehru, Jinnah en Gandhi - naar Viceroy's House komt om te twisten over de geboorte van het onafhankelijke India, breekt een conflict uit. Men besluit het land te verdelen en er ontstaat een nieuw islamitische thuisland: Pakistan. Het is een beslissing waarvan de gevolgen weerklinken tot op de dag van vandaag.

Vandaag | 23:45 Unsane IMDb: 6.4

IMDB * 6.4 - Thriller, 'Unsane' volgt een jonge vrouw die tegen haar zin opgesloten wordt in een inrichting voor geesteszieken. Ze komt er oog in oog te staan met haar grootste angsten. Zijn de vreselijke ervaringen die ze meemaakt echt of slechts ...

'Unsane' volgt een jonge vrouw die tegen haar zin opgesloten wordt in een inrichting voor geesteszieken. Ze komt er oog in oog te staan met haar grootste angsten. Zijn de vreselijke ervaringen die ze meemaakt echt of slechts een bijverschijnsel van haar waanzin? Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/unsane

Morgen | 02:15 Toughest Military Jobs

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Endurance: Kijk mee hoe de mannen en vrouwen van het Amerikaanse leger geconfronteerd worden met extreme situaties die hen dwingen hun fysieke en emotionele grenzen te verleggen.

Morgen | 02:25 Drunk History

Seizoen 6 - Aflevering 5 - Love: Een student graaft een tunnel onder de Berlijnse Muur door, Edie Windsor brengt de Defence of Marriage Act ten val en John Wojtowicz berooft een bank om de geslachtsaanpassende operatie van zijn vrouw te kunnen betalen.

Morgen | 02:45 Married To Evil

Aflevering 3 - Playing With Fire: Wanneer een 18-jarige jongen verliefd wordt op een oudere vrouw, maakt zijn moeder zich zorgen. Als het huis van een politieagent afbrandt, wordt brandstichting vermoed.

Morgen | 07:50 Southern Fried Homicide

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Directions to Hell: De politie treft een jonge vrouw badend in het bloed aan in haar woning in Georgia. Ze vecht voor haar leven. De zaak zet de politie op het spoor van een seriemoordenaar.

Morgen | 11:00 Columbo

'A Friend in Deed.' (s 3/ep 8) Hugh Caldwell vermoordt zijn vrouw tijdens een hoogoplopende ruzie. In paniek belt hij zijn beste vriend en buurman Mark Halperin om diens hulp in te roepen. Die bedenkt al snel een plan om zijn vriend een alibi te verschaffen en de moord op een uit de hand gelopen inbraak te doen lijken. Maar dan treft de politie ook bij Mark thuis een lijk aan.

Morgen | 11:30 The 1980s: The Deadliest Decade

Seizoen 2 - Aflevering 7 - The Dixieland Murders: In 1987 worden rechter Vincent Sherry en zijn vrouw vermoord in hun huis. Hun dochter begint aan een tien jaar durende missie om de moordenaar voor het gerecht te brengen.

Morgen | 13:50 The Guardian

'Home.' (s 1/ep 11) De rechtszaak tegen dokter Reed, die zijn vrouw voor de ogen van zijn zoontje Hunter vermoordde, gaat de laatste dag in. Hij wordt onschuldig verklaard, maar nu moet Nick de rechtbank er nog van overtuigen Hunter opnieuw bij zijn vader te laten intrekken. Dat is geen eenvoudige opdracht, aangezien hij de enige lijkt te zijn die dat een verstandige beslissing vindt.

Morgen | 14:00 Inside the Ambulance

Seizoen 3 - Aflevering 1 - In deze aflevering: een man die moeite heeft met ademen nadat hij zichzelf heeft geïnjecteerd, een vrouw met ondraaglijke pijn en een peuter die een toeval heeft gehad. De crew heeft het over mankini's, overdosissen en patiënten boven de 90.

Morgen | 14:00 Catfish: The TV Show

Seizoen 7 - Aflevering 22 - Chelsea & Lennie: Nev en medepresentator Tallulah Willis helpen Chelsea, een jonge vrouw die verliefd is op een realityster. Maar de zoektocht naar de waarheid onthult dat Chelsea zelf geheimen heeft. Eindigt het met ware liefde of raakt ze alles kwijt?

Morgen | 14:55 Inside the Ambulance

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Een vrouw heeft zelfmoordneigingen, een jongeman heeft zijn hoofd gestoten en een oudere man is gestruikeld op zijn eigen verjaardagsfeestje. De crew praat over hypochondrisch ambulancepersoneel en uniformen.

 Meer

Vrouw gemist

Eerder Vandaag | 03:30 True Crime with Aphrodite Jones

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Murder on Route 91: Vlak voor middernacht verlaten Nuzzio en zijn vrouw Route 91. Ze worden achtervolgd door een paar duistere figuren. Wat kunnen die van plan zijn?

Eerder Vandaag | 00:00 Elementary

Seizoen 4 - Aflevering 11 - Amerikaanse misdaadserie. Down Where the Dead Delight. Gina Cortes roept de hulp in van Watson om een zaak op te lossen. Watson vertrouwt de vrouw echter niet.

Gisteren 22:20 Criminal Minds

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. 52 Pickup. Een seriemoordenaar die het op prostituees had gemunt, heeft nu ook Vanessa Holden, een jonge vrouw van goede komaf, vermoord. Prentiss en Todd gaan undercover in Atlanta om de man op te sporen, maar dit blijkt niet zo gemakkelijk te zijn. De moordenaar heeft namelijk zijn kunsten geperfectioneerd en lokt zijn slachtoffers met zijn charmes gemakkelijk in de val.

Gisteren 22:20 The Commuter IMDb: 6.3

Gisteren - IMDB * 6.3 - Actie, The Commuter is een actiiethriller gemaakt in 2017 en in 2018 in premiere gegaan. In de film spelen de acteurs Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson, Jonathan Banks en Sam Neill. De film gaat over een man die ...

The Commuter is een actiiethriller gemaakt in 2017 en in 2018 in premiere gegaan. In de film spelen de acteurs Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson, Jonathan Banks en Sam Neill. De film gaat over een man die ongewild is gerekruteerd in een moordcomplot, nadat hij een mysterieuze vrouw heeft ontmoet terwijl hij op zijn dagelijkse trein pendelt. Michael is een verzekeringsagent die zoals elke dag heen en weer reist tussen zijn woonplaats en de plaats waar hij werkt. Een mysterieuze vreemdeling dwingt hem echter de identiteit te onthullen van een verborgen passagier in zijn trein, vóór deze de laatste halte bereikt. Michael probeert het mysterie zo snel mogelijk op te lossen, maar beseft dat een dodelijk plan wordt gesmeed en raakt verwikkeld in een criminele samenzwering, die het leven op het spel zet van Michael en de andere passagiers. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-commuter

Gisteren 21:30 The Legend of Zorro IMDb: 6.0

Gisteren - IMDB * 6.0 - Avonturenfilm, The Legend of Zorro is een Amerikaanse actie en avonturenfilm uit het jaar 2005. Met met Antonio Banderas, Catherine Zeta Jones en Rufus Sewell in de hoofdrol. Antonio Banderas keert terug als de gemaskerde ...

The Legend of Zorro is een Amerikaanse actie- en avonturenfilm uit het jaar 2005. Met met Antonio Banderas, Catherine Zeta-Jones en Rufus Sewell in de hoofdrol. Antonio Banderas keert terug als de gemaskerde held Zorro die met zijn vrouw (Catherine Zeta-Jones) de gevaarlijkste missie uit zijn leven krijgt. Nadat hij heeft geholpen om van Californië de 31e staat van Amerika te maken, zal Zorro zich moeten houden aan de belofte die hij aan zijn vrouw Elena deed: hij moet zijn geheime identiteit opgeven en een normaal leven leiden als Alejandro de la Vega. Zijn twijfel lijkt de twee uit elkaar te drijven. Hun zoontje Joaquin is inmiddels tien jaar oud en weet niets van zijn vaders dubbelleven. Tegelijkertijd worden er nieuwe plannen gesmeed door dezelfde boosdoeners die Californië buiten de Verenigde Staten wilden houden. Ze dreigen een eeuwenoud gevaar te ontketenen dat de loop van de geschienis voor altijd zou kunnen veranderen. En alleen held van het volk Zorro kan hen stoppen. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-legend-of-zorro

Gisteren 21:30 De wereld volgens 80-jarigen

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Nederlandse realityreeks. De mannen leren omgaan met drones. Cees brengt zijn opgestoken kennis meteen in de praktijk en vraagt na 56 jaar huwelijk zijn vrouw opnieuw ten huwelijk met een drone.

Gisteren 21:25 NCIS: Los Angeles

Seizoen 8 - Aflevering 18 - Amerikaanse misdaadserie. Getaway. Nell en Eric gaan undercover als koppel nadat het US Treasury Department werd gehackt. Ze hopen een man en een vrouw te vinden die vermoedelijk meer weten.

Gisteren 18:25 Inside the Ambulance

Seizoen 3 - Aflevering 5 - In deze aflevering: een vrouw die onder de douche een toeval kreeg, een man die moeite heeft met zijn kankerdiagnose en een jong meisje dat haar hoofd heeft opengehaald maar geen behandeling wil.

Gisteren 18:20 Phantom Thread IMDb: 7.5

Gisteren - IMDB * 7.5 - Drama, In het naoorlogse Londen bevinden zich een fameuze kleermaker, Reynolds Woodcock genaamd, en zijn zus in het centrum van de Britse mode industrie. Ze maken daar kleding voor koninklijke families en edellieden. Vrouwen ...

In het naoorlogse Londen bevinden zich een fameuze kleermaker, Reynolds Woodcock genaamd, en zijn zus in het centrum van de Britse mode-industrie. Ze maken daar kleding voor koninklijke families en edellieden. Vrouwen betreden het leven van de alleenstaande kleermaker, bieden hem inspiratie en gezelschap, maar vertrekken vervolgens weer. Tot hij op een dag Alma ontmoet, een jonge, wilskrachtige vrouw die al snel het middelpunt van zijn leven wordt en zijn strak geregisseerde en geplande leven op zijn kop zet. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/phantom-thread

Gisteren 18:00 True Crime with Aphrodite Jones

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Murder on Route 91: Vlak voor middernacht verlaten Nuzzio en zijn vrouw Route 91. Ze worden achtervolgd door een paar duistere figuren. Wat kunnen die van plan zijn?

Gisteren 17:50 Dr. Phil

Seizoen 17 - Aflevering 1 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. The Model, the Hitman and the Victim. Exclusief interview met model Tara lambert, de vrouw die een huurmoordenaar benaderde om de ex-vriendin van haar man te laten vermoorden. Ze had geen idee dat de betreffende huurmoordenaar in werkelijkheid een undercoveragent was. Hoe kwam Tara zover dat ze een moord wilde laten plegen? Ook het beoogde slachtoffer komt aan het woord.

Gisteren 15:40 My Lottery Dream Home

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Coast Of Dreams: Een vrouw uit Massachusetts wint vier miljoen dollar met een kraslot. Wat gaat ze kiezen, een huis met uitzicht op de oceaan of een grote achtertuin voor de kleinkinderen?

Gisteren 15:08 Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 172 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. My husband blames me for blowing his $1 million settlement. Carols echtgenoot, Bob, noemt zijn vrouw een ijskoude golddigger. Volgens hem heeft Carol zijn vermogen van een miljoen dollar erdoorheen gejaagd. Ze zou dagelijks duizenden dollars hebben uitgegeven aan onder meer kleding, tassen en auto's. Bob liet dat toe uit angst dat ze hem anders zou verlaten. Bob denkt dat Carol hem zal verlaten nu het geld op is. Hij vraagt dr. Phil om hulp bij het redden van zijn huwelijk.

Gisteren 14:15 Castle

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Amerikaanse misdaadserie. 3xk. Wanneer een vrouw dood wordt aangetroffen in een steegje wijst alles erop dat ze het slachtoffer werd van de beruchte Triple Killer, oftewel 3XK, een seriemoordenaar die enkele jaren geleden verdween. Alexis heeft een geheime aanbidder.

Gisteren 12:20 A Million Ways to Die in the West IMDb: 6.1

Gisteren - IMDB * 6.1 - Komedie, A Million Ways to Die in the West is een Amerikaanse western komedie uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Seth MacFarlane. Hoofdrollen worden vertolkt door Seth MacFarlane, Charlize Theron en Liam ...

A Million Ways to Die in the West is een Amerikaanse western- komedie uit het jaar 2014. Deze productie is geregisseerd door Seth MacFarlane. Hoofdrollen worden vertolkt door Seth MacFarlane, Charlize Theron en Liam Neeson. Arizona, 1882. Niks gaat makkelijk in het meedogenloze Oude Westen, behalve sterven. Albert is een softie in moeilijke tijden die er allesbehalve thuishoort. Tot Alberts grote verdriet verlaat zijn vriendin hem voor de vervelende barbier van de stad, maar dan verschijnt er een mysterieuze mooie vrouw die hem helpt zijn moed bijeen te rapen. De 'stoere' boer wordt echter meteen op de proef gesteld wanneer haar man, een beruchte outlaw, de stad komt binnenrijden op zoek naar wraak. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/a-million-ways-to-die-in-the-west

Gisteren 12:00 Cheers

Seizoen 2 - Aflevering 5 - Amerikaanse komische serie. Sumner´s Return. Een jaar nadat hij Diane heeft verlaten voor zijn ex-vrouw, daagt professor Sumner plots op bij Cheers. Hij bekent dat hij het verschrikkelijk zou vinden als Diane hem haat voor zijn afschuwelijk gedrag. Hij smeekt haar om uit te eten te gaan met hem en zijn vrouw.

Gisteren 11:34 Pim & Pom

Seizoen 1 - Aflevering 34 - Animatieserie. Het Wilde Westen. De vrouw heeft een vriendin op bezoek en die heeft haar zoontje Bas meegenomen. Bas speelt dat hij een stoere cowboy is. Hij probeert Pim en Pom met zijn lasso te vangen.

Gisteren 00:50 The Cool Kids

'Pilot.' (s 1/ep 1) Margaret komt als enige vrouw in een groepje met drie mannelijke rusthuisbewoners terecht. Ze probeert wat leven in de brouwerij te brengen maar het duurt even voor ze elkaar begrijpen.

Gisteren 00:20 Major Crimes

Seizoen 4 - Aflevering 21 - Amerikaanse misdaadserie. Hindsight, Part 3. Er wordt een nieuw slachtoffer gevonden. Sharon richt haar aandacht op voormalig officier Mark Hickman. Die heeft er een gewoonte van gemaakt om op het verkeerde moment op te duiken op de verkeerde plaats. Bovendien bewaart hij een geheim dat tegelijk een goed moordmotief zou kunnen zijn voor hem of zijn vrouw. De bendeoorlog kent een hoogtepunt met maar liefst drie nieuwe moorden. Tao doet een interessante ontdekking met betrekking tot Peter Goldman, de beruchte advocaat die er zijn levenswerk van heeft gemaakt om te strijden tegen de LAPD.

Eergisteren 23:45 The Staircase II: The Last Chance

Documentaire over de zaak van de tot levenslang veroordeelde Michael Peterson, waarbij de belangrijkste getuige-deskundige lijkt te hebben geblunderd. In 2004 werd de prijswinnende, inmiddels klassieke documentairereeks 'The Staircase' uitgezonden. Maar de belangrijkste getuige-deskundige in de zaak van de tot levenslang veroordeelde Michael Peterson lijkt te hebben geblunderd. Krijgt Peterson, al acht jaar in de gevangenis voor de moord op zijn vrouw, een nieuwe kans en dus een nieuw proces?

Eergisteren 23:16 Elena Undone IMDb: 6.2

Eergisteren - IMDB * 6.2 - Drama. Fotografe Elena zit gevangen in een liefdeloos huwelijk met een homofobe dominee. Wanneer ze de lesbische schrijfster Peyton ontmoet, met wie ze gaat samenwerken aan een fotografieproject, leidt dat tot een ...

Drama. Fotografe Elena zit gevangen in een liefdeloos huwelijk met een homofobe dominee. Wanneer ze de lesbische schrijfster Peyton ontmoet, met wie ze gaat samenwerken aan een fotografieproject, leidt dat tot een zinderend buitenechtelijk avontuur. Ondanks de intensiteit van hun aantrekkingskracht is Peyton, die nog middenin het verwerkingsproces van haar vorige relatie zit, op haar hoede en wil ze niet verzanden in een affaire met een getrouwde heteroseksuele vrouw. Elena zal moeten kiezen tussen haar man en een onbevredigend huwelijk, en Peyton.

Eergisteren 22:02 Dans Onder Vuur

Portret van de gepassioneerde choreograaf Wies Bloemen. De gepassioneerde Wies Bloemen is een vrouw die een eigen taal ontwikkeld heeft die vaak ruig, woest en ontregelend is. Documentairemakers Mildred Roethof en Annegré Bosman volgen Wies van dichtbij en brengen een ode aan de dans, maar brengen ook een tijdsdocument in een uiterst turbulente tijd.

Eergisteren 22:00 CSI

Seizoen 2 - Aflevering 8 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Slaves of Las Vegas. Wanneer het levenloze en naakte lichaam van een knappe vrouw wordt aangetroffen in een zandbak, worden Grissom en Catherine opgeroepen om de doodsoorzaak vast te stellen. Door de striemen die zich op het lichaam bevinden, neemt het team in eerste instantie aan dat het een gewelddadige misdaad betreft, maar verder onderzoek spreekt die stelling tegen. Intussen worden Warrick en Sara belast met het onderzoek naar een schietpartij.

Eergisteren 21:30 The mask of Zorro IMDb: 6.7

Eergisteren - IMDB * 6.7 - Avonturenfilm waarin Antonio Banderas als een nieuwe Zorro de kneepjes van het vak leert van zijn voorganger Anthony Hopkins. Het is twintig jaar geleden sinds Don Diego de la Vega (Anthony Hopkins) zijn laatste heldendaad ...

Avonturenfilm waarin Antonio Banderas als een nieuwe Zorro de kneepjes van het vak leert van zijn voorganger Anthony Hopkins. Het is twintig jaar geleden sinds Don Diego de la Vega (Anthony Hopkins) zijn laatste heldendaad als Zorro heeft verricht. Maar de onderdrukking duurt voort en hij zal een opvolger moeten vinden, die wil vechten voor het Mexicaanse volk. Hij neemt Alejandro Murietta (Antonio Banderas) onder zijn hoede, een struikrover met een vaag verleden. Murietta wordt Zorro, de grote held die de la Vega eens was. Samen strijden ze voor de vrijheid van het volk en zoeken ze de waarheid omtrent de afkomst van de mooie Elena (Catherine Zeta-Jones). Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-mask-of-zorro

Eergisteren 21:05 A History of Violence IMDb: 7.5

Eergisteren - IMDB * 7.5 - Misdaadthriller, A History of Violence is een Amerikaanse, Canadese en Duitse thriller en dramafilm uit het jaar 2005. Met niemand minder dan Viggo Mortensen (Oscarwinnaar 'Green Book') in de hoofdrol. Tom Stall leidt een ...

A History of Violence is een Amerikaanse, Canadese en Duitse thriller- en dramafilm uit het jaar 2005. Met niemand minder dan Viggo Mortensen (Oscarwinnaar 'Green Book') in de hoofdrol. Tom Stall leidt een rustig leven in een klein Amerikaans stadje samen met zijn echtgenote Edie en hun twee kinderen. Een onverwacht en bloederig incident zet hem plotseling in de schijnwerpers als held. Door zijn verschijning in de media menen enkele uiterst dubieuze types Tom te herkennen als hun oud collega en partner in Crime, die jaren geleden ineens spoorloos verdween. Tom probeert zijn familie ervan te overtuigen dat de criminelen de verkeerde man voor zich hebben. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/a-history-of-violence

Eergisteren 21:05 Family Guy

Seizoen 6 - Aflevering 18 - Meet the Quagmires: Peter gaat terug in de tijd naar de periode vóór zijn huwelijk, waarin hij Lois laat zitten voor een feestje met Molly Ringwald. Terug in het heden ontdekt hij tot zijn schrik dat Molly Ringwald zijn vrouw is, en dat Lois getrouwd is met Quagmire.

Eergisteren 21:00 CSI

Seizoen 2 - Aflevering 7 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Caged. Een vrouw wordt dood aangetroffen in een kamer die op slot zit, terwijl een andere vrouw in haar auto door een trein wordt gegrepen en overlijdt.

Eergisteren 20:10 F.C. De Kampioenen

Seizoen 5 - Aflevering 4 - Komische serie. Overtijd. Bieke is te laat met een artikel over alleenstaande moeders. Carmen hoort hierover en leidt eruit af dat Bieke zwanger is. Carmen gaat het nieuws onmiddellijk vertellen bij Doortje en ook bij Boma. De Kampioenen gaan zich met de zaak bemoeien, vooral als ze horen dat Bieke en Marc helemaal geen trouwplannen hebben. Ze drijven de misverstanden zover dat Bieke denkt dat Marc een kind verwekt heeft bij een andere vrouw, en dat Marc denkt dat Bieke zwanger is van iemand anders. Als Pascale hierover wordt ingelicht slaan bij haar de stoppen door.

Eergisteren 20:05 CSI

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. Alter Boys. Een vrouw wordt dood aangetroffen in een spa, terwijl een jongeman wordt betrapt bij het begraven van doden.

Eergisteren 19:35 Anger Management

Seizoen 2 - Aflevering 68 - Amerikaanse komische serie. Charlie Gets Between Sean and Jordan. Charlie vraagt Sean om met een vrouw te daten om hem te helpen.

Eergisteren 17:41 Dr. Phil

Seizoen 16 - Aflevering 172 - Talkshow waarin dr. Phil problemen bespreekbaar maakt. My Husband Blames Me for Blowing His $1 Million Settlement. Carols echtgenoot, Bob, noemt zijn vrouw een ijskoude golddigger. Volgens hem heeft Carol zijn vermogen van een miljoen dollar erdoorheen gejaagd. Ze zou dagelijks duizenden dollars hebben uitgegeven aan onder meer kleding, tassen en auto's. Bob liet dat toe uit angst dat ze hem anders zou verlaten. Bob denkt dat Carol hem zal verlaten nu het geld op is. Hij vraagt dr. Phil om hulp bij het redden van zijn huwelijk.

Eergisteren 17:40 Buren

Aflevering 7839 - Australische soap. Voor Kirsha lijkt de schoolreis een lijdensweg te gaan worden, want ze wordt opnieuw gepest door Tia. Yashvi wil dat ze voor zichzelf opkomt. Susan neemt haar onder haar vleugels, maar dan slaat het noodlot pas echt toe. Ook voor Elly en Liam is het een ongemakkelijke uitstap, zeker wanneer Elly iets te weten komt dat enorme gevolgen kan hebben voor Amy en Jimmy. Sheila weigert haar ontslag te aanvaarden en zet alles op alles om Paul te overtuigen van haar goede bedoelingen.

Eergisteren 12:35 Cheers

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Amerikaanse komische serie. Little Sister Don't Cha. Terwijl Carla in het ziekenhuis vertoeft voor de geboorte van haar nieuwste spruit, neemt haar zus Annette haar job in Cheers over. De vrouw weet van aanpakken en versiert elke kerel die ze te zien krijgt. De naïeve Cliff denkt dat Annette echt voor hem valt.

Eergisteren 11:10 Viceroy's House IMDb: 6.7

Eergisteren - IMDB * 6.7 - Drama, Viceroy's House in Delhi was het huis van de Britse heersers van India. Na 300 jaar komt er aan die regel een einde. Gedurende zes maanden in 1947 neemt Lord Mountbatten, kleinzoon van koningin Victoria, de post ...

Viceroy's House in Delhi was het huis van de Britse heersers van India. Na 300 jaar komt er aan die regel een einde. Gedurende zes maanden in 1947 neemt Lord Mountbatten, kleinzoon van koningin Victoria, de post waar van de laatste onderkoning, die belast is met het teruggeven van India aan zijn volk. Het verhaal van de film ontvouwt zich binnen deze grote woning. Boven woont Mountbatten samen met zijn vrouw en dochter; beneden leven hun 500 hindoe-, moslim- en Sikh-bedienden. Als de politieke elite - Nehru, Jinnah en Gandhi - naar Viceroy's House komt om te twisten over de geboorte van het onafhankelijke India, breekt een conflict uit. Men besluit het land te verdelen en er ontstaat een nieuw islamitische thuisland: Pakistan. Het is een beslissing waarvan de gevolgen weerklinken tot op de dag van vandaag.

Eergisteren 10:35 Southern Fried Homicide

Seizoen 2 - Aflevering 6 - Directions to Hell: De politie treft een jonge vrouw badend in het bloed aan in haar woning in Georgia. Ze vecht voor haar leven. De zaak zet de politie op het spoor van een seriemoordenaar.

Eergisteren 09:57 Zomer Met Art: o.a. Jan Terlouw

Art Rooijakkers zit vanavond weer klaar om je zomeravond af te sluiten. Dit doet hij niet alleen; niemand minder dan Gert Verhulst is deze week zijn zomerdate. Met vanavond: Hoewel hij inmiddels 87 is, staat Jan Terlouw dit weekend met zijn kleinzoon op het podium tijdens de Zwarte Cross. Vanavond een gesprek met de twee generaties. Het is vandaag vijf jaar geleden dat vlucht MH17 boven Oost-Oekraïne uit de lucht werd geschoten. De vreselijke tragedie leidde tot een onverwachte vriendschap tussen Asmaa Aljuned, de vrouw van copiloot Ahmad Hakimi Hanapi, en Wilfred Kreuger, die vijf jaar geleden de deur van MH17 sloot. Bram Krikke probeert dit jaar een zomerhit te scoren. Deze week duikt hij in de studio met onze eigen Marcel Fisser. We hebben steeds minder seks. Jeanneke Scholtens en Mabel Nummerdor hebben het zelfs over een heuse SEXIT. Vanavond nemen we een kijkje in de toekomst. Stefanie Joosten scoorde in Japan de rol van haar leven in de game Metal Gear Solid V. Vanavond vertelt deze Lara Croft van de Lage Landen hoe zij van Limburgs meisje veranderde in een wereldberoemde gamebabe.

 Meer