Je vindt hier de programma's van Vriendschap op tv We hebben de volgende programma's voor Vriendschap The Fate of the Furious: Film, Spanning, Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn en Brian en Mia zich hebben teruggetrokken, lijkt het erop dat de crew een normaal leven aan het leiden is. Totdat een mysterieuze vrouw opduikt en Dom probeert te verleiden om toch weer het. Sleeping with Other People: Film, Jaren nadat ze elkaar als studenten ontmaagden, komen Lainey (Alison Brie) en Jake (Jason Sudeikis) elkaar weer tegen bij een praatgroep voor seksverslaafden in New York. De vonk is er nog, maar ze willen niet weer in de fout gaan. Tragisch. Ex On The Beach: Double Dutch: Jeugd, Seizoen 6 Aflevering 7 Er wordt meteen één deelnemer naar huis gestuurd en dat gaat gepaard met heel veel. Van God Los: Drama, Seizoen 4 Aflevering 6 van 7 Unlike BNNVARA De vriendschap tussen Debby en Yindee spat uit elkaar, omdat Yindee. Angelo Rules: Animatie, Aflevering 37 van 46 Beste Vrienden Na het spelen van een beste vrienden quiz is Angelo bang dat Sherwood. De Wonderlijke Wereld van Gumball: Animatie, Aflevering 501 Broertjes Gumball is zo verliefd op Penny dat hij haar ten huwelijk wil vragen. Maar Darwin. SpongeBob: Animatie, Seizoen 9 Vaarwel Krabburger? Meneer Krabs gaat de Krabburger wereldwijd diepgevroren verkopen, maar hierdoor. Telekids Mini's: Molang: Morgen - Jeugd, Aflevering 49 Animatieserie over het opgewekte konijn Molang en het verlegen kuikentje Piu Piu. Ondanks. Telekids Mini's: Molang: Morgen - Jeugd, Aflevering 50 Animatieserie over het opgewekte konijn Molang en het verlegen kuikentje Piu Piu. Ondanks. De Raket - Rommel in de ruimte!: Morgen - Film, ge Pottan is acht jaar oud. Ze was eigenlijk onderweg naar een zomerkamp, maar door een samenloop van omstandigheden komt ze bij een afvalverwerkingsbedrijf terecht. Daar lopen vreemde figuren rond, die zich met tegenzin over het.

Vriendschap op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 00:05 Van God Los

Seizoen 4 - Aflevering 6 van 7 - Unlike - BNNVARA De vriendschap tussen Debby en Yindee spat uit elkaar, omdat Yindee de nieuwe vriend van Debby op Facebook zwart maakt. Dit valt zo slecht bij Debby dat ze Yindee in een opwelling dood wenst.

Morgen | 10:17 Enchantimals

Aflevering 12 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Morgen | 10:27 My Little Pony

Aflevering 3 Animatieserie waarin zes pony's in het magische land Equestria de spannendste avonturen beleven. Twilight is een leergierige eenhoorn, die altijd bezig is met het verbeteren van haar magische krachten. Ze wordt door Prinses Celestia naar het sprookjesachtige Ponyville gestuurd, waar ze onder anderen Pinkie Pie, Applejack, Rainbow Dash, Rarity en Fluttershy leert kennen. Samen beleven ze grappige, spannende en betoverende avonturen en leren ze dat vriendschap iets magisch is!

Morgen | 11:13 Spirit - Samen Vrij

Aflevering 6 Animatieserie. De 12-jarige Lucky verhuist van de grote stad naar het platteland. Ze voelt zich er niet meteen thuis, maar dat verandert als ze vriendschap sluit met een wild paard dat ze Spirit noemt. Samen met haar nieuwe vriendinnen, Abigail en Pru, beleeft Lucky spannende avonturen. De dappere meiden en hun paarden verleggen hun grenzen en ontdekken wat het betekent om vrij te zijn.

Morgen | 12:23 Hatchimals

Aflevering 1 Animatieserie over de Hatchimals, magische wezentjes die uit een ei komen. We volgen de avonturen van Cheetree, Penguala, Puppit en Draggle. Terwijl ze door Hatchtopia reizen, leren ze belangrijke lessen over vriendschap, teamwork en het oplossen van problemen.

Overmorgen | 04:42 Furiki

Brenda's innerlijke stem / Fopheld Furiki André liegt tegen Chobado en zet zo hun vriendschap op het spel. / André wordt een beroemde racelegende nadat hij meneer MacWildegnoe op wonderbaarlijke wijze heeft gered.

Overmorgen | 08:20 The Secret Life of 4, 5 and 6 Year Olds

Seizoen 2015 - Aflevering 4 van 8 - The Secret Life of 5 Year Olds - EO Onze kleuters van vijf zitten al een heel jaar op school en zijn al een stuk zelfstandiger en zelfverzekerder. Ze genieten van nieuwe vriendjes en van nieuwe ervaringen. Op hun vijfde weten ze intussen hoe belangrijk leeftijdsgenoten zijn en gaan ze op zoek naar nieuwe vriendschappen en naar bevestiging. Ze beginnen zich er meer van bewust te worden dat ze een jongetje of een meisje zijn en ze hebben een steeds sterker gevoel voor rechtvaardigheid en onrechtvaardigheid. Een vaak gehoorde strijdkreet onder het spelen is 'het is niet eerlijk'. De sociale 'waarde' van vijfjarigen wordt onderzocht: wat zijn de kwaliteiten en eigenschappen die zij het meest waarderen en bewonderen?

Overmorgen | 08:55 Ik mis je

Seizoen 2019 - EO Dirkje is voor haar zus Gerrie Vierhuizen de belangrijkste persoon in haar leven. Als Gerrie moeilijke periodes meemaakt, steunt Dirkje haar door dik en dun. Dirkje krijgt kanker en is niet meer te genezen. De manier waarop ze sterft, maakt diepe indruk op Gerrie. Het is een keerpunt in haar leven. * 'Je hebt een maxicosi in je auto staan, maar je gaat met een kistje naar huis', zegt Hielke Klaver. Bente, het dochtertje van Hielke en Hermien, wordt geboren met een grote tumor in haar buik. Twaalf uur later sterft ze in de armen van haar moeder. * 'Ik ben blij dat ik jouw vriend ben geweest al die jaren.' Dat is wat Arie Broeks tegen zijn hartsvriend Henk zegt, vlak voor zijn overlijden. Ze ontmoeten elkaar op hun 18e bij de vrijwillige brandweer en worden vrienden voor het leven. Samen met hun vrouwen ondernemen ze veel en verdiept hun vriendschap zich meer en meer. Nu Arie alleen over is, mist hij ze meer dan ooit.

Overmorgen | 10:25 #forever

Seizoen 01 - Weekoverzicht - AVROTROS Sal, Dex, Noa en Bloem zijn vrienden met een zeer uiteenlopende achtergrond en vastberaden forever bij elkaar te blijven. Maar is hun vriendschap opgewassen tegen de snelle veranderingen die hun levens doormaken? De levens van de vier vrienden zijn te volgen. De kijker wordt meegenomen in de roerige en herkenbare wereld van deze pubers.

Overmorgen | 11:26 Enchantimals

Aflevering 5 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Overmorgen | 11:37 Spirit - Samen Vrij

Aflevering 7 Animatieserie. De 12-jarige Lucky verhuist van de grote stad naar het platteland. Ze voelt zich er niet meteen thuis, maar dat verandert als ze vriendschap sluit met een wild paard dat ze Spirit noemt. Samen met haar nieuwe vriendinnen, Abigail en Pru, beleeft Lucky spannende avonturen. De dappere meiden en hun paarden verleggen hun grenzen en ontdekken wat het betekent om vrij te zijn.

Overmorgen | 12:28 Hatchimals

Aflevering 2 Animatieserie over de Hatchimals, magische wezentjes die uit een ei komen. We volgen de avonturen van Cheetree, Penguala, Puppit en Draggle. Terwijl ze door Hatchtopia reizen, leren ze belangrijke lessen over vriendschap, teamwork en het oplossen van problemen.

Ma 1 juni 2020 | 05:04 Furiki

Gast, geen krasje op mijn wagen / De Anarchistische Mollen André wisselt van wagen met Kampioen en wordt paranoïde. / André wordt liever lid van een motorgang met mollen dan dat hij zijn vriendschap met Chobado redt.

 Meer

Vriendschap op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 21:30 The Fate of the Furious

Film, Spanning, Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn en Brian en Mia zich hebben teruggetrokken, lijkt het erop dat de crew een normaal leven aan het leiden is. Totdat een mysterieuze vrouw opduikt en Dom probeert te verleiden om toch weer het ...

Nu Dom en Letty op huwelijksreis zijn en Brian en Mia zich hebben teruggetrokken, lijkt het erop dat de crew een normaal leven aan het leiden is. Totdat een mysterieuze vrouw opduikt en Dom probeert te verleiden om toch weer het misdaadcircuit in te gaan. Hij kan de verleiding niet weerstaan en zet daarmee zijn hechte vriendschap met de groep op het spel.

Vandaag | 21:35 Sleeping with Other People

Film, Jaren nadat ze elkaar als studenten ontmaagden, komen Lainey (Alison Brie) en Jake (Jason Sudeikis) elkaar weer tegen bij een praatgroep voor seksverslaafden in New York. De vonk is er nog, maar ze willen niet weer in de fout gaan. Tragisch ...

Jaren nadat ze elkaar als studenten ontmaagden, komen Lainey (Alison Brie) en Jake (Jason Sudeikis) elkaar weer tegen bij een praatgroep voor seksverslaafden in New York. De vonk is er nog, maar ze willen niet weer in de fout gaan. Tragisch mislukte romances hebben geleid tot eindeloos vreemdgaan, dus besluiten ze hun vriendschap platonisch te houden om samen te herstellen van alle liefdesmisère. En hoe help je een goede vriend beter dan met een cursus zelfbevrediging? Kan liefde ook opbloeien terwijl je met andere mensen naar bed gaat?

Vandaag | 22:22 Ex On The Beach: Double Dutch

Seizoen 6 - Aflevering 7 Er wordt meteen één deelnemer naar huis gestuurd en dat gaat gepaard met heel veel tranen. Maar de tablet of terror heeft de smaak goed te pakken en laat nog één iemand naar huis gaan. Een vriendschap wordt hierdoor op het spel gezet.

Morgen | 00:59 Angelo Rules

Aflevering 37 van 46 - Beste Vrienden Na het spelen van een beste vrienden quiz is Angelo bang dat Sherwood geen beste vrienden meer met hem is. Hij zet alles op alles om zijn vriendschap terug te winnen.

Morgen | 03:37 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 501 - Broertjes Gumball is zo verliefd op Penny dat hij haar ten huwelijk wil vragen. Maar Darwin voelt zich zwaar gepasseerd door zijn maatje en wordt vreselijk jaloers. Hij probeert de vriendschap te saboteren.

Morgen | 05:23 SpongeBob

Seizoen 9 - Vaarwel Krabburger? Meneer Krabs gaat de Krabburger wereldwijd diepgevroren verkopen, maar hierdoor komt de vriendschap van SpongeBob en Patrick op het spel te staan.

Morgen | 06:21 Telekids Mini's: Molang

Aflevering 49 Animatieserie over het opgewekte konijn Molang en het verlegen kuikentje Piu Piu. Ondanks hun verschillen hebben ze een unieke vriendschap ontwikkeld. Samen beleven ze allerlei avonturen.

Morgen | 06:25 Telekids Mini's: Molang

Aflevering 50 Animatieserie over het opgewekte konijn Molang en het verlegen kuikentje Piu Piu. Ondanks hun verschillen hebben ze een unieke vriendschap ontwikkeld. Samen beleven ze allerlei avonturen.

Morgen | 07:00 De Raket - Rommel in de ruimte!

Morgen - Film, ge Pottan is acht jaar oud. Ze was eigenlijk onderweg naar een zomerkamp, maar door een samenloop van omstandigheden komt ze bij een afvalverwerkingsbedrijf terecht. Daar lopen vreemde figuren rond, die zich met tegenzin over het ...

ge Pottan is acht jaar oud. Ze was eigenlijk onderweg naar een zomerkamp, maar door een samenloop van omstandigheden komt ze bij een afvalverwerkingsbedrijf terecht. Daar lopen vreemde figuren rond, die zich met tegenzin over het meisje ontfermen. Al gauw ontdekt Pottan wat ze te verbergen hebben: achter een hoge omheining zijn ze een zelfgemaakt ruimteschip in elkaar aan het knutselen. Wat volgt is een avontuur vol humor en onverwachte vriendschappen. Pottan wordt zelfs de eerste achtjarige ruimtevaarder in de geschiedenis!

Morgen | 10:00 Land Girls

Seizoen 1, Aflevering 3 - Codes of Honour. Land Girls was de koosnaam voor jonge vrouwen die tijdens de Tweede Wereldoorlog huis en haard achterlieten om als lid van de Women's Land Army de Britse landbouw draaiende te houden. In deze hartverwarmende dramaserie volgen we de lotgevallen van vier van deze dappere dames: de nuchtere Annie, haar vrolijke zus Bea, de onhandige Joyce en de koele Nancey. Het leven van deze stadsmeiden komt op zijn kop te staan als ze zomaar van de ene op de andere dag keihard aan het werk gaan op het platteland. Ze worden snel volwassen en sluiten vriendschappen voor het leven. Overdag werken ze zij aan zij met krijgsgevangenen. Hun vrije tijd brengen ze samen door in een slaapzaal met primitieve voorzieningen. Terwijl ze wachten op nieuws over hun dierbaren dreigt er van alle kanten gevaar. En dat gevaar is niet alleen afkomstig van de vijand.

Morgen | 10:47 Ducktales

Vriendschap is niet betoverend! Terwijl ze vastzit in het Schaduwrijk, probeert Lena Webby te beschermen tegen haar verdachte nieuwe vriendinnetje Veerle tijdens een bovennatuurlijke logeerpartij.

Morgen | 12:08 My Little Pony

Het laatste probleem We nemen een kijkje in de toekomst. Vele jaren na het gevecht tegen Tirek, Chrysalis en Cozy Glow, zien we Twilight op de troon. Samen met haar vriendinnen vormt ze de Vriendschapscommissie die het land regeert. De jonge pony Luster Dawn, een studiebol die er het nut niet van inziet om vriendschappen te sluiten, krijgt haar eerste en belangrijkste vriendschapsles.

Morgen | 12:39 Marathon: LEGO Friends: Girls On A Mission

Vriendschapshuis Een graffitikunstenaar, Pranksy, vernielt de muurschildering van Emma. Als de meiden naar hem op zoek gaan, ontdekken ze een verlaten brandweerstation. Ze besluiten er hun nieuwe thuisbasis van te maken.

Morgen | 14:43 Rapunzels Wilde Avontuur

De draak van Pascal Pascal sluit vriendschap met een babydraak. Als de baby groter wordt, moet Pascal kiezen tussen zijn nieuwe vriend en de veiligheid van Corona.

Morgen | 16:28 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Vriendschapsband Blaze en zijn vrienden ontmoeten Watts. Ze krijgen samen een band. En verliezen er een!

Morgen | 16:40 The American IMDb: 6.3

Morgen - IMDB * 6.3 - Misdaad, Film, The American is een Amerikaanse misdaad en dramafilm uit het jaar 2010. Deze productie is geregisseerd door de Nederlandse regisseur en fotograaf Anton Corbijn. Met in de hoofdrol George Clooney, Thekla Reuten en ...

The American is een Amerikaanse misdaad en dramafilm uit het jaar 2010. Deze productie is geregisseerd door de Nederlandse regisseur en fotograaf Anton Corbijn. Met in de hoofdrol George Clooney, Thekla Reuten en Violante Placido. Tijdens een opdracht in Zweden ontsnapt de Amerikaanse huurmoordenaar en wapenexpert Jack ternauwernood aan een aanslag door twee andere moordenaars. Na dat incident reist hij naar Rome. Zijn opdrachtgever Pavel stuurt hem door naar een stadje in de Abruzzen om er een tijdje onder te duiken, tot het Zweedse probleem is 'opgelost'. Ondertussen moet hij een gesofisticeerd wapen maken voor zijn Belgische collega Mathilde. Jack sluit vriendschap met een plaatselijke priester en begint een relatie met de prostituee Clara. Geleidelijk aan laat hij zijn voorzichtigheid varen en dat komt hem duur te staan. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-american

Morgen | 18:02 Land Girls

Seizoen 1, Aflevering 4 - Trekkers. Land Girls was de koosnaam voor jonge vrouwen die tijdens de Tweede Wereldoorlog huis en haard achterlieten om als lid van de Women's Land Army de Britse landbouw draaiende te houden. In deze hartverwarmende dramaserie volgen we de lotgevallen van vier van deze dappere dames: de nuchtere Annie, haar vrolijke zus Bea, de onhandige Joyce en de koele Nancey. Het leven van deze stadsmeiden komt op zijn kop te staan als ze zomaar van de ene op de andere dag keihard aan het werk gaan op het platteland. Ze worden snel volwassen en sluiten vriendschappen voor het leven. Overdag werken ze zij aan zij met krijgsgevangenen. Hun vrije tijd brengen ze samen door in een slaapzaal met primitieve voorzieningen. Terwijl ze wachten op nieuws over hun dierbaren dreigt er van alle kanten gevaar. En dat gevaar is niet alleen afkomstig van de vijand.

Morgen | 18:35 The Green Hornet IMDb: 5.8

Morgen - IMDB * 5.8 - Comedy, The Green Hornet is een actiekomedie film uit het jaar 2011. Met in de hoofdrol voor met Seth Rogen, Jay Chou en Cameron Diaz. Deze productie werd geregisseerd door Michel Gondry. Britt Reid is de zoon van een ...

The Green Hornet is een actiekomedie film uit het jaar 2011. Met in de hoofdrol voor met Seth Rogen, Jay Chou en Cameron Diaz. Deze productie werd geregisseerd door Michel Gondry. Britt Reid is de zoon van een mediamagnaat uit Los Angeles. Zijn zorgeloze leventje bestaat voornamelijk uit feestvieren, totdat zijn vader op mysterieuze wijze sterft en Britt diens omvangrijke imperium erft. Britt sluit daarop vriendschap met één van zijn vaders werknemers, de toegewijde en inventieve Kato. Ze besluiten om voor het eerst in hun leven iets zinvols te doen: de misdaad bestrijden. En volgens hen is de beste manier om dit te doen zelf crimineel te worden. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-green-hornet

Morgen | 20:12 De Thundermans

Seizoen 2 - Aflevering 18 - Een geboren held - deel 1 De vriendschap van Phoebe en Cherry wordt flink getest wanneer de familie Thunderman onverwacht nieuws krijgt. Max gaat samen met Dr. Colosso de Schurk van de Eeuw award ophalen. Te gast zijn: Dana Snyder en Paul F. Tompkins.

Morgen | 20:38 De Thundermans

Seizoen 2 - Aflevering 19 - Een geboren held - deel 2 De vriendschap van Phoebe en Cherry wordt flink getest wanneer de familie Thunderman onverwacht nieuws krijgt. Max gaat samen met Dr. Colosso de Schurk van de Eeuw award ophalen. Te gast zijn: Dana Snyder en Paul F. Tompkins.

Morgen | 22:11 Ex On The Beach: Double Dutch

Seizoen 6 - Aflevering 7 Er wordt meteen één deelnemer naar huis gestuurd en dat gaat gepaard met heel veel tranen. Maar de tablet of terror heeft de smaak goed te pakken en laat nog één iemand naar huis gaan. Een vriendschap wordt hierdoor op het spel gezet.

Morgen | 23:32 De Wonderlijke Wereld van Gumball

Aflevering 501 - Broertjes Gumball is zo verliefd op Penny dat hij haar ten huwelijk wil vragen. Maar Darwin voelt zich zwaar gepasseerd door zijn maatje en wordt vreselijk jaloers. Hij probeert de vriendschap te saboteren.

Overmorgen | 01:09 Angelo Rules

Aflevering 7 van 46 - De Balans van de Natuur Na een poets met een VR-Bril probeert Angelo bevriend te raken met Tracy, maar wanneer het lukt en de natuur de vriendschap afstoot, moeten Angelo en zijn vrienden alles doen om te overleven.

Overmorgen | 04:42 Furiki

Brenda's innerlijke stem / Fopheld Furiki André liegt tegen Chobado en zet zo hun vriendschap op het spel. / André wordt een beroemde racelegende nadat hij meneer MacWildegnoe op wonderbaarlijke wijze heeft gered.

Overmorgen | 06:22 Telekids Mini's: Molang

Aflevering 51 Animatieserie over het opgewekte konijn Molang en het verlegen kuikentje Piu Piu. Ondanks hun verschillen hebben ze een unieke vriendschap ontwikkeld. Samen beleven ze allerlei avonturen.

Overmorgen | 06:26 Telekids Mini's: Molang

Aflevering 52 Animatieserie over het opgewekte konijn Molang en het verlegen kuikentje Piu Piu. Ondanks hun verschillen hebben ze een unieke vriendschap ontwikkeld. Samen beleven ze allerlei avonturen.

Overmorgen | 07:45 Bluey

Kamperen Op kampeervakantie sluit Bluey vriendschap met Jean-Luc. Ze gaan samen op jacht naar een wild papa-zwijn en wij krijgen een heel klein kijkje in de toekomst.

Overmorgen | 08:40 Seven Years In Tibet IMDb: 7.1

Overmorgen - IMDB * 7.1 - Film, Seven Years In Tibet is een Amerikaanse en Britse drama en avonturenfilm uit het jaar 1997. Deze productie is geregisseerd door Jean Jacques Annaud. De hoofdrollen worden vertolkt door Brad Pitt, B.D. Wong en David ...

Seven Years In Tibet is een Amerikaanse en Britse drama- en avonturenfilm uit het jaar 1997. Deze productie is geregisseerd door Jean-Jacques Annaud. De hoofdrollen worden vertolkt door Brad Pitt, B.D. Wong en David Thewlis. Voormalig Olympisch skikampioen Heinrich Harrer (Brad Pitt) vertrekt net voor de Tweede Wereldoorlog op expeditie naar de Himalaya, terwijl zijn zwangere vrouw in Oostenrijk achterblijft. In India wordt hij gevangengenomen, maar samen met Peter Aufschneiter (David Thewlis) weet hij te ontsnappen. Ze steken de grens met Tibet over en ontdekken daar de verboden stad Lhasa. Heinrich wordt hier aangesteld als de mentor van de jonge Dhalai Lama, waarmee hij een vriendschapsband opbouwt die zijn leven zal veranderen. Met 'Se7en' had Brad Pitt in 1995 al bewezen een van de betere acteurs van zijn generatie te zijn, maar of hij ook een episch drama kon dragen bleef nog maar de vraag. Zijn rol in 'Seven Years in Tibet' van Jean-Jacques Annaud werd over het algemeen niet als erg overtuigend ervaren. De geringe twijfel die nog rond het talent van Pitt bestond zou eigenlijk pas twee jaar later met zijn ijzersterke optreden in 'Fight Club' worden weggevaagd. Pitt liet hierin zien een uitstekend karakteracteur te zijn en was ook niet te beroerd om zijn gezicht tot pulp te laten slaan. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/seven-years-in-tibet

Overmorgen | 09:05 LEGO Friends: Girls On A Mission

Vriendschapshuis Een graffitikunstenaar, Pranksy, vernielt de muurschildering van Emma. Als de meiden naar hem op zoek gaan, ontdekken ze een verlaten brandweerstation. Ze besluiten er hun nieuwe thuisbasis van te maken.

Overmorgen | 10:00 Land Girls

Seizoen 1, Aflevering 4 - Trekkers. Land Girls was de koosnaam voor jonge vrouwen die tijdens de Tweede Wereldoorlog huis en haard achterlieten om als lid van de Women's Land Army de Britse landbouw draaiende te houden. In deze hartverwarmende dramaserie volgen we de lotgevallen van vier van deze dappere dames: de nuchtere Annie, haar vrolijke zus Bea, de onhandige Joyce en de koele Nancey. Het leven van deze stadsmeiden komt op zijn kop te staan als ze zomaar van de ene op de andere dag keihard aan het werk gaan op het platteland. Ze worden snel volwassen en sluiten vriendschappen voor het leven. Overdag werken ze zij aan zij met krijgsgevangenen. Hun vrije tijd brengen ze samen door in een slaapzaal met primitieve voorzieningen. Terwijl ze wachten op nieuws over hun dierbaren dreigt er van alle kanten gevaar. En dat gevaar is niet alleen afkomstig van de vijand.

Overmorgen | 10:50 Doctor Proctor's Schetenpoeder

Overmorgen - Film, De verstrooide dokter Proktor heeft per ongeluk 's werelds krachtigste schetenpoeder uitgevonden. Het toevallige bezoek van twee kinderen is het begin van een vreemde vriendschap. De nette Lisa met haar vlechtjes en de roodharige ...

De verstrooide dokter Proktor heeft per ongeluk 's werelds krachtigste schetenpoeder uitgevonden. Het toevallige bezoek van twee kinderen is het begin van een vreemde vriendschap. De nette Lisa met haar vlechtjes en de roodharige Bulle gaan helpen om van dokter Proctors schetenpoeder een commercieel succes te maken. De kwade genius meneer Thrane ziet ook wel mogelijkheden met het poeder.

Overmorgen | 13:54 Unikitty

Aflevering 73 van 104 - Tijdcapsule De vrienden leggen hun favoriete spullen in een tijdcapsule om deze 100 jaar in de toekomst vooruit te sturen. Maar dan komen ze vast te zitten in de capsule. Dr. Fox probeert de bende te overtuigen hun favoriete spullen te gebruiken om aan de capsule te ontsnappen. Vervolgens vertelt elk personage waarom hun favoriete spullen niet gebruikt mogen worden en waarom Dr. Fox ze niet mag vernielen voor de ontsnapping. Dan onthult Unikitty dat vriendschap haar favoriete ding is en dat ze met opzet iedereen in de capsule gevangennam, zodat de toekomst hun vriendschap kon zien! Helaas blijken de spullen niet te werken en moeten zij 100 jaar in de capsule doorbrengen.

Overmorgen | 16:06 Mao Mao: Helden met een puur hart

Aflevering 104 - Uit elkaar Vledermuis voelt zich buitengesloten en wenst dat Mao Mao en Dascycloop minder tijd met elkaar en meer tijd met haar doorbrengen. Als ze krijgt wat ze wenst en er per ongeluk voor zorgt dat hun vriendschap wordt beëindigd, kan alleen een geheim uit het verleden hen weer bij elkaar brengen.

Overmorgen | 16:47 Catfish: The TV Show

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Jaylin & Ja’la Jaylin is bereid een vriendschap en een carrière als gamer op te geven voor iemand die hij nog nooit heeft gesproken. Dankzij Nev en Max ontdekt hij dat de waarheid soms vreemder is dan fictie.

Overmorgen | 17:39 Blaze en de Monsterwielen

Seizoen 3 - Aflevering 16 - Vriendschapsband Blaze en zijn vrienden ontmoeten Watts. Ze krijgen samen een band. En verliezen er een!

Ma 1 juni 2020 | 05:04 Furiki

Gast, geen krasje op mijn wagen / De Anarchistische Mollen André wisselt van wagen met Kampioen en wordt paranoïde. / André wordt liever lid van een motorgang met mollen dan dat hij zijn vriendschap met Chobado redt.

Ma 1 juni 2020 | 06:15 Telekids Mini's: Molang

Aflevering 1 Animatieserie over het opgewekte konijn Molang en het verlegen kuikentje Piu Piu. Ondanks hun verschillen hebben ze een unieke vriendschap ontwikkeld. Samen beleven ze allerlei avonturen.

 Meer

Vriendschap gemist

Eerder Vandaag | 20:30 Documentaire: The Everlasting Friendship

Jesse Owens en Luz Long Jesse Owens was de grote man tijdens de Olympische Spelen van 1936 in Berlijn. Als eerste Afro-Amerikaanse sporter won hij 4x goud op één Olympiade en dat nog wel in het Nazi-Duitsland van Adolf Hitler. Tijdens deze Spelen ontstond er een hechte vriendschap tussen de Duitse verspringer Luz Long en Jesse Owens. Deze vriendschap hield stand tot de dood van Long, als soldaat in de Tweede Wereldoorlog. In deze aangrijpende film wordt er teruggekeken op de sportieve strijd én de hechte vriendschap tussen Long en Owens, met unieke beelden en reacties van nabestaanden.

Eerder Vandaag | 20:30 Documentaire: The Everlasting Friendship

Jesse Owens en Luz Long Jesse Owens was de grote man tijdens de Olympische Spelen van 1936 in Berlijn. Als eerste Afro-Amerikaanse sporter won hij 4x goud op één Olympiade en dat nog wel in het Nazi-Duitsland van Adolf Hitler. Tijdens deze Spelen ontstond er een hechte vriendschap tussen de Duitse verspringer Luz Long en Jesse Owens. Deze vriendschap hield stand tot de dood van Long, als soldaat in de Tweede Wereldoorlog. In deze aangrijpende film wordt er teruggekeken op de sportieve strijd én de hechte vriendschap tussen Long en Owens, met unieke beelden en reacties van nabestaanden.

Eerder Vandaag | 20:00 Land Girls

Seizoen 1, Aflevering 4 - Trekkers. Land Girls was de koosnaam voor jonge vrouwen die tijdens de Tweede Wereldoorlog huis en haard achterlieten om als lid van de Women's Land Army de Britse landbouw draaiende te houden. In deze hartverwarmende dramaserie volgen we de lotgevallen van vier van deze dappere dames: de nuchtere Annie, haar vrolijke zus Bea, de onhandige Joyce en de koele Nancey. Het leven van deze stadsmeiden komt op zijn kop te staan als ze zomaar van de ene op de andere dag keihard aan het werk gaan op het platteland. Ze worden snel volwassen en sluiten vriendschappen voor het leven. Overdag werken ze zij aan zij met krijgsgevangenen. Hun vrije tijd brengen ze samen door in een slaapzaal met primitieve voorzieningen. Terwijl ze wachten op nieuws over hun dierbaren dreigt er van alle kanten gevaar. En dat gevaar is niet alleen afkomstig van de vijand.

Eerder Vandaag | 20:00 The Cable Guy IMDb: 6.1

IMDB * 6.1 - Film, The Cable Guy is een zwarte komedie uit 1996 onder regie van Ben Stiller. Het was de eerste film waarin Jim Carrey een serieuzere hoofdrol speelt, na zijn typetjes uit The Mask, Ace Ventura: Pet Detective en Dumb & Dumber. De ...

The Cable Guy is een zwarte komedie uit 1996 onder regie van Ben Stiller. Het was de eerste film waarin Jim Carrey een serieuzere hoofdrol speelt, na zijn typetjes uit The Mask, Ace Ventura: Pet Detective en Dumb & Dumber. De kabelmonteur Chip komt niet alleen de kabel aansluiten. Hij sluit ook vriendschap met zijn klanten. Wanneer Steven de kabelmonteur om een aansluiting vraagt, denkt Chip dat hij een nieuwe beste vriend heeft gevonden. Maar hoe Steven ook probeert om de kabelmonteur uit zijn buurt te houden, hij aanvaardt geen afwijzing. Langzaamaan neemt deze vriendschap vreemde vormen aan en Steven komt erachter dat een gratis kabelaansluiting niet bestaat. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-cable-guy

Eerder Vandaag | 18:30 #forever

Seizoen 01 - Aflevering 65 van 134 - Klem - AVROTROS Sal, Dex, Noa en Bloem zijn vrienden met een zeer uiteenlopende achtergrond en vastberaden forever bij elkaar te blijven. Maar is hun vriendschap opgewassen tegen de snelle veranderingen die hun levens doormaken? De levens van de vier vrienden zijn te volgen. De kijker wordt meegenomen in de roerige en herkenbare wereld van deze pubers.

Eerder Vandaag | 18:21 Miraculous: Verhalen over Ladybug & Cat Noir

Ikari Gozen Op Vriendschapsdag wordt er een grote spuurtocht gehouden in Parijs. Er worden willekeurige tweetallen gevormd die een beroemdheid moeten zoeken, en die beroemdheid is Adrien!

Eerder Vandaag | 17:48 My Little Pony

Aflevering 21 Animatieserie waarin zes pony's in het magische land Equestria de spannendste avonturen beleven. Twilight is een leergierige eenhoorn, die altijd bezig is met het verbeteren van haar magische krachten. Ze wordt door Prinses Celestia naar het sprookjesachtige Ponyville gestuurd, waar ze onder anderen Pinkie Pie, Applejack, Rainbow Dash, Rarity en Fluttershy leert kennen. Samen beleven ze grappige, spannende en betoverende avonturen en leren ze dat vriendschap iets magisch is!

Eerder Vandaag | 16:55 #forever

Seizoen 01 - Aflevering 64 van 134 - Pijnlijk eerlijk - AVROTROS Sal, Dex, Noa en Bloem zijn vrienden met een zeer uiteenlopende achtergrond en vastberaden forever bij elkaar te blijven. Maar is hun vriendschap opgewassen tegen de snelle veranderingen die hun levens doormaken? De levens van de vier vrienden zijn te volgen. De kijker wordt meegenomen in de roerige en herkenbare wereld van deze pubers.

Eerder Vandaag | 15:15 The Knife That Killed Me

Film, De tiener Paul Varderman verhuist naar een nieuwe school en raakt betrokken bij 'de freaks', een groep in de periferie van het schoolleven, degenen die er niet in passen: buitenstaanders. Tegelijkertijd trekt hij de aandacht van de verwrongen ...

De tiener Paul Varderman verhuist naar een nieuwe school en raakt betrokken bij 'de freaks', een groep in de periferie van het schoolleven, degenen die er niet in passen: buitenstaanders. Tegelijkertijd trekt hij de aandacht van de verwrongen en manipulatieve pestkop van de school, Roth. Als Paul een boodschap van Roth aan de leider van een bende op een rivaliserende school aflevert, ontbrandt er een gevaarlijke vete. Geconfronteerd met de toenemende druk van beide groepen moet Paul beslissen waar zijn vriendschap ligt, een beslissing die hem zijn leven kan kosten.

Eerder Vandaag | 15:15 Rudi het racevarken

Seizoen 1 - Aflevering 12 van 26 - Geen woord tegen oma - AVROTROS De tienjarige Frits is net met zijn vader op de boerderij van zijn opa en oma komen wonen. Hij sluit vriendschap met de Turkse Ayla, die ook net met haar moeder naar het platteland is verhuisd, en met Rudy, een varkentje dat heel hard kan rennen. Dat is maar goed ook, want niet iedereen is gecharmeerd van de kleine krulstaart.

Eerder Vandaag | 14:49 Catfish: The TV Show

Seizoen 5 - Aflevering 5 - Jaylin & Ja’la Jaylin is bereid een vriendschap en een carrière als gamer op te geven voor iemand die hij nog nooit heeft gesproken. Dankzij Nev en Max ontdekt hij dat de waarheid soms vreemder is dan fictie.

Eerder Vandaag | 14:44 My Little Pony

Aflevering 2 Animatieserie waarin zes pony's in het magische land Equestria de spannendste avonturen beleven. Twilight is een leergierige eenhoorn, die altijd bezig is met het verbeteren van haar magische krachten. Ze wordt door Prinses Celestia naar het sprookjesachtige Ponyville gestuurd, waar ze onder anderen Pinkie Pie, Applejack, Rainbow Dash, Rarity en Fluttershy leert kennen. Samen beleven ze grappige, spannende en betoverende avonturen en leren ze dat vriendschap iets magisch is!

Eerder Vandaag | 14:23 Miraculous: Verhalen over Ladybug & Cat Noir

Ikari Gozen Op Vriendschapsdag wordt er een grote spuurtocht gehouden in Parijs. Er worden willekeurige tweetallen gevormd die een beroemdheid moeten zoeken, en die beroemdheid is Adrien!

Eerder Vandaag | 12:23 Telekids Mini's: Molang

Aflevering 48 Animatieserie over het opgewekte konijn Molang en het verlegen kuikentje Piu Piu. Ondanks hun verschillen hebben ze een unieke vriendschap ontwikkeld. Samen beleven ze allerlei avonturen.

Eerder Vandaag | 12:20 Telekids Mini's: Molang

Aflevering 47 Animatieserie over het opgewekte konijn Molang en het verlegen kuikentje Piu Piu. Ondanks hun verschillen hebben ze een unieke vriendschap ontwikkeld. Samen beleven ze allerlei avonturen.

Eerder Vandaag | 11:59 Enchantimals

Aflevering 1 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Eerder Vandaag | 11:26 De Thundermans

Seizoen 3 - Aflevering 1 - Op het rechte of pijlsnelle pad Cherry vraagt aan Max of hij zijn superkrachten wil gebruiken, om haar te helpen met het halen van haar rijbewijs. Phoebe, jaloers op deze nieuwe vriendschap, zet haar eigen relatie met haar beste vriendin op het spel.

Eerder Vandaag | 10:13 Enchantimals

Aflevering 4 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Eerder Vandaag | 10:03 Enchantimals

Aflevering 20 Animatieserie over de Enchantimals, schattige meisjes die nauw verbonden zijn met hun favoriete dierenvriendjes. Ze leven in een wereld vol plezier en avontuur. Vriendschap maakt alles mogelijk!

Eerder Vandaag | 09:00 My Little Pony

Aflevering 20 Animatieserie waarin zes pony's in het magische land Equestria de spannendste avonturen beleven. Twilight is een leergierige eenhoorn, die altijd bezig is met het verbeteren van haar magische krachten. Ze wordt door Prinses Celestia naar het sprookjesachtige Ponyville gestuurd, waar ze onder anderen Pinkie Pie, Applejack, Rainbow Dash, Rarity en Fluttershy leert kennen. Samen beleven ze grappige, spannende en betoverende avonturen en leren ze dat vriendschap iets magisch is!

Eerder Vandaag | 08:41 Telekids Mini's: Molang

Aflevering 14 Animatieserie over het opgewekte konijn Molang en het verlegen kuikentje Piu Piu. Ondanks hun verschillen hebben ze een unieke vriendschap ontwikkeld. Samen beleven ze allerlei avonturen.

Eerder Vandaag | 08:39 My Little Pony

Aflevering 19 Animatieserie waarin zes pony's in het magische land Equestria de spannendste avonturen beleven. Twilight is een leergierige eenhoorn, die altijd bezig is met het verbeteren van haar magische krachten. Ze wordt door Prinses Celestia naar het sprookjesachtige Ponyville gestuurd, waar ze onder anderen Pinkie Pie, Applejack, Rainbow Dash, Rarity en Fluttershy leert kennen. Samen beleven ze grappige, spannende en betoverende avonturen en leren ze dat vriendschap iets magisch is!

Eerder Vandaag | 08:36 Telekids Mini's: Molang

Aflevering 13 Animatieserie over het opgewekte konijn Molang en het verlegen kuikentje Piu Piu. Ondanks hun verschillen hebben ze een unieke vriendschap ontwikkeld. Samen beleven ze allerlei avonturen.

Eerder Vandaag | 07:47 De Thundermans

Seizoen 4 - Aflevering 8 - De Perfecte Dump Wanneer Phoebe hoort dat Max uit zijn band gezet dreigt te worden, vermoedt ze dat zijn superheldentraining zijn vriendschappen schaadt.

Eerder Vandaag | 06:56 Hatchimals

Aflevering 28 Animatieserie over de Hatchimals, magische wezentjes die uit een ei komen. We volgen de avonturen van Cheetree, Penguala, Puppit en Draggle. Terwijl ze door Hatchtopia reizen, leren ze belangrijke lessen over vriendschap, teamwork en het oplossen van problemen.

Eerder Vandaag | 06:51 B.O.Z.: Inazuma 11

We gaan voetballen! Mark Evans is de aanvoerder van het schoolvoetbalteam. Het team staat op het punt opgeheven te worden door gebrek aan interesse. Mark zet alles op alles om leerlingen enthousiast te krijgen om mee te doen. Helemaal als zich een belangrijke vriendschappelijke wedstrijd aankondigt.

Eerder Vandaag | 06:25 Typisch Nieuw Den Helder

Seizoen 14 - Aflevering 2 van 12 - BNNVARA In de wijk Nieuw Den Helder is 't Wijkhuis een belangrijke plek. Hier worden feesten gevierd, gekookt voor de wijk en cursussen gegeven. Cris, die in een caravan aan de overkant woont, komt er graag en Lianda bestiert de boel. Dikla is sportfanaat, runt haar eigen sportschool en geeft sportles bij de marine. In haar eigen tijd traint ze keihard; ze is kampioen gewichtheffen. En ook haar zoon Bodhin heeft sportieve ambities. En het is de tijd van de grote paddentrek. Stephan was verslaafd en dakloos, maar kwam uit de goot en gaat vandaag met Jona de padden veilig in de poel aan de andere kant van de weg uitzetten. Bij Silvano in de schuur is het beregezellig. De vrienden maken een rap en praten over de belangrijke dingen in het leven: meisjes en vriendschap.

Eerder Vandaag | 06:21 Telekids Mini's: Molang

Aflevering 46 Animatieserie over het opgewekte konijn Molang en het verlegen kuikentje Piu Piu. Ondanks hun verschillen hebben ze een unieke vriendschap ontwikkeld. Samen beleven ze allerlei avonturen.

Eerder Vandaag | 06:17 Telekids Mini's: Molang

Aflevering 45 Animatieserie over het opgewekte konijn Molang en het verlegen kuikentje Piu Piu. Ondanks hun verschillen hebben ze een unieke vriendschap ontwikkeld. Samen beleven ze allerlei avonturen.

 Meer