Vriend op tv (tv-tip)

Vandaag | 22:15 Sluipschutters

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 8 - BNNVARA Van markt tot manege, van speedboot tot catwalk, van sauna tot sekspaleis. De Sluipschutters verplaatsen zich in moordend tempo. Als poppendokter, lijkschouwer, lifeguard, vechtsportleraar, graafmachinist of naaktloper. Hoe goed je ook oplet, je ziet ze never nooit aankomen. Een vlijmscherp, humoristisch sketchprogramma met Ronald Goedemondt, Bas Hoeflaak, Leo Alkemade en Jochen Otten. Vier vrienden. Honderd verschillende gezichten. 325 scènes. 224 locaties. Sluipschutters, ze zitten overal.

Je vindt hier de programma's van Vriend op tv We hebben de volgende programma's voor Vriend Sluipschutters: Amusement, Seizoen 1 Aflevering 2 van 8 BNNVARA Van markt tot manege, van speedboot tot catwalk, van sauna tot. George & Paul: Morgen - Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 2 van 13 Slaapwandelen NTR De twee vrienden George en Paul wonen in een wereld. Zin in Zappelin: Morgen - Jeugd, Dieren Safari: Wakker worden lied AVROTROS Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met. Zin in Zappelin: Morgen - Jeugd, Dieren Huisdier: Recept dierengezichtjes AVROTROS Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont. B.O.Z.: Bakugan Battle Planet: Morgen - Jeugd, Aflevering 21 Animatieserie over Dan Kouzo en zijn vrienden, die een band krijgen met de mysterieuze. Zin in Zappelin: Morgen - Jeugd, Dieren Partijtje: Spel wat maakt de balonnenman? AVROTROS Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos. B.O.Z.: Draken - Race Naar De Rand: Morgen - Jeugd, Aflevering 25 Animatieserie over de drakenrijder Hiccup en zijn draak Toothless. Ze ontdekken een. Zin in Zappelin: Morgen - Jeugd, Dieren Geluk: Recept lieverheersbeestje cupcake AVROTROS Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos. Zin in Zappelin: Morgen - Jeugd, Dieren Safari: Veel plezier lied AVROTROS Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met. Het Israël van Heertje en Bromet: Morgen - Informatief, Seizoen 1 Aflevering 1 van 8 Ongemak NTR Raoul keert terug naar Israël en treedt om te beginnen.

Vriend op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 06:40 George & Paul

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 13 - Slaapwandelen - NTR De twee vrienden George en Paul wonen in een wereld gemaakt van blokken. Ze zijn elkaars dikste vrienden, maar soms ook even niet. George en Paul zijn energiek en hebben een hoofd vol ideeën. De twee staan regelmatig voor problemen, maar vinden altijd weer een oplossing. Razendsnel bouwen ze een zwembad, voertuigen, racebanen en wolkenkrabbers: net wat ze nodig hebben voor hun avontuur. Alles is mogelijk. Het programma toont herkenbare situaties voor kleuters over bijvoorbeeld willen winnen, bang zijn, trucjes proberen en muziek maken. De serie bestaat uit korte grappen en slapstickachtige humor.

Morgen | 07:27 Zin in Zappelin

Dieren - Safari: Wakker worden lied - AVROTROS Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Morgen | 07:45 Zin in Zappelin

Dieren - Huisdier: Recept dierengezichtjes - AVROTROS Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Morgen | 07:50 B.O.Z.: Bakugan Battle Planet

Aflevering 21 Animatieserie over Dan Kouzo en zijn vrienden, die een band krijgen met de mysterieuze Bakugan. Tijdens de Bakugans raadselachtige 'ontwaking' zijn ze wereldwijd uit de korst van de aarde tevoorschijn gekomen. Dan en zijn vrienden moeten leren hoe ze met de Bakugan moeten omgaan om het gevecht tegen de kwade krachten aan te kunnen gaan.

Morgen | 08:09 Zin in Zappelin

Dieren - Partijtje: Spel wat maakt de balonnenman? - AVROTROS Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Morgen | 08:26 B.O.Z.: Draken - Race Naar De Rand

Aflevering 25 Animatieserie over de drakenrijder Hiccup en zijn draak Toothless. Ze ontdekken een mysterieus en eeuwenoud Drakenoog dat vele geheimen bevat. Het leidt de vrienden naar nieuwe werelden met nieuwe draken. Hiccup en Toothless komen in gevaar, want de drakenjagers willen het Drakenoog hebben en achtervolgen hen!

Morgen | 08:31 Zin in Zappelin

Dieren - Geluk: Recept lieverheersbeestje cupcake - AVROTROS Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Morgen | 08:55 Zin in Zappelin

Dieren - Safari: Veel plezier lied - AVROTROS Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Morgen | 10:05 Het Israël van Heertje en Bromet

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 8 - Ongemak - NTR Raoul keert terug naar Israël en treedt om te beginnen als stand-upcomedian op bij De Vereniging voor Nederlandse Emigranten. De reactie van het publiek op zijn optreden is verrassend. Vervolgens heeft hij ontmoetingen met vrienden van vroeger, die hem onder meer vertellen over de toenemende orthodoxie. Bij de Klaagmuur lopen de spanningen hoog op en wordt Raoul opgepakt.

Morgen | 10:20 Nijntjes avonturen, groot en klein

Seizoen 3 - Aflevering 4 van 26 - Daan blijft slapen - KRO-NCRV Animatieserie. Elke aflevering vertelt hoe nijntje samen met haar vriendjes de wereld ontdekt.

Morgen | 10:53 Rita & Krokodil

Seizoen 1 - Aflevering 2 van 26 - Sneeuw - KRO-NCRV Rita is een vastberaden kleuter met een altijd hongerig vriendje, Krokodil. Hij woont in de badkuip, maar zeer waarschijnlijk bestaat hij enkel in de fantasie van Rita. Het zou kunnen dat Rita en Krokodil eigenlijk niet veel verder komen dan de tuin van oma of onder het vloerkleed in haar kamer. Rita's fantasie brengt hen echter overal waar ze maar willen. Met Krokodil in de buurt is er altijd wat te beleven.

Morgen | 11:00 Sarah en Eend

Seizoen 3 - Aflevering 2 van 40 - Hoeden gedoe - NTR Animatieserie over het jonge meisje Sarah en haar beste vriend Eend.

Morgen | 12:00 Raad eens hoeveel ik van je hou

Seizoen 1 - Aflevering 52 van 52 - De vierseizoenendans - NTR Grote Haas heeft Hazeltje een paar krokusjes laten zien. Hazeltje vindt het 'bijzondere winterbloemen'. Hazeltje wil Grote Haas in ruil daarvoor ook iets bijzonders laten zien. Hij bedenkt samen met zijn vrienden een vierseizoenendans.

Morgen | 12:50 Lassie Animated

Seizoen 2 - Aflevering 2 van 26 - Vrienden voor het leven (2) - EO Tijdens de zoektocht naar het verdwenen hondje Buddy moet Zoë denken aan het eerste avontuur dat ze met Lassie beleefde.

Morgen | 13:40 Bob de Bouwer

Seizoen 21 - Aflevering 12 van 26 - Op de vlucht voor de vlucht - KRO-NCRV Animatieserie over Bob de Bouwer, een bouwvakker die alles kan maken, samen met zijn vrienden Wendy, Liftie en Scoop.

Morgen | 14:50 Caps Club

Aflevering 2 van 20 - De kunstroof - AVROTROS Jeugdserie over een groep vrienden die mysterieuze zaken probeert op te lossen. Een aantal van hen heeft een handicap, maar is daardoor juist weer heel goed in andere dingen.

Morgen | 15:35 SOS: De Verbouwers

Seizoen 28 - Aflevering 3 van 6 Nick Knowles en het team schakelen vrienden, familie en lokale hulptroepen in om de huizen van gezinnen in heel Groot-Brittannië te transformeren.

Morgen | 15:48 Pawn Stars

Aflevering 15 Amerikaanse realityserie waarin drie generaties van de familie Harrison worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden in pandjeshuis de Gold & Silver Pawn Shop in Las Vegas. Grootvader Richard, zoon Rick, kleinzoon Corey en diens jeugdvriend Austin Russell beoordelen zorgvuldig de waarde van de grote diversiteit aan artikelen die hun kleurrijke klanten bij ze binnenbrengen.

Morgen | 16:15 Pawn Stars

Aflevering 16 Amerikaanse realityserie waarin drie generaties van de familie Harrison worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden in pandjeshuis de Gold & Silver Pawn Shop in Las Vegas. Grootvader Richard, zoon Rick, kleinzoon Corey en diens jeugdvriend Austin Russell beoordelen zorgvuldig de waarde van de grote diversiteit aan artikelen die hun kleurrijke klanten bij ze binnenbrengen.

Morgen | 20:34 Beter Laat Dan Nooit

Seizoen 1 - Aflevering 4 De vier vrienden en Olcay zijn in het mooie Hanoi aangekomen. Willibrord is niet erg gecharmeerd van de kleding van Barrie, Peter en Gerard en hij heeft een make-over voor zijn kameraden geregeld. Of ze daar nou allemaal zo blij mee zijn...

Morgen | 22:10 Help, mijn borsten staan online

Aflevering 2 van 4 - Grooming - BNNVARA 'Hij zei dat hij een meisje van veertien was en vroeg mij om te masturberen voor de webcam'. Tim bouwde een online vriendschap op met Lisa. Tenminste, dat dacht hij. Want Lisa heette in het echte leven Karel. En Karel was in het echte leven een volwassen man van 21. Groomers zijn alomtegenwoordig op het internet. Ze zoeken contact met jongeren en doen zich voor als een leeftijdsgenoot. De jongens en meisjes zijn zich van geen kwaad bewust. Evi Hanssen spreekt met slachtoffers en de ouders van slachtoffers. Ze bezoekt ook Karel in de gevangenis, waar hij een celstraf van vijf jaar uitzit wegens grooming. Dan gaat Evi een stap verder en doet ze zich voor als veertienjarig meisje en begint te chatten met Stef, een volwassen man van 52. Uiteindelijk spreekt ze ook af met Stef op het station.

Overmorgen | 02:15 Help, mijn borsten staan online

Aflevering 2 van 4 - Grooming - BNNVARA 'Hij zei dat hij een meisje van veertien was en vroeg mij om te masturberen voor de webcam'. Tim bouwde een online vriendschap op met Lisa. Tenminste, dat dacht hij. Want Lisa heette in het echte leven Karel. En Karel was in het echte leven een volwassen man van 21. Groomers zijn alomtegenwoordig op het internet. Ze zoeken contact met jongeren en doen zich voor als een leeftijdsgenoot. De jongens en meisjes zijn zich van geen kwaad bewust. Evi Hanssen spreekt met slachtoffers en de ouders van slachtoffers. Ze bezoekt ook Karel in de gevangenis, waar hij een celstraf van vijf jaar uitzit wegens grooming. Dan gaat Evi een stap verder en doet ze zich voor als veertienjarig meisje en begint te chatten met Stef, een volwassen man van 52. Uiteindelijk spreekt ze ook af met Stef op het station.

Overmorgen | 06:40 George & Paul

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 13 - Ziek - NTR De twee vrienden George en Paul wonen in een wereld gemaakt van blokken. Ze zijn elkaars dikste vrienden, maar soms ook even niet. George en Paul zijn energiek en hebben een hoofd vol ideeën. De twee staan regelmatig voor problemen, maar vinden altijd weer een oplossing. Razendsnel bouwen ze een zwembad, voertuigen, racebanen en wolkenkrabbers: net wat ze nodig hebben voor hun avontuur. Alles is mogelijk. Het programma toont herkenbare situaties voor kleuters over bijvoorbeeld willen winnen, bang zijn, trucjes proberen en muziek maken. De serie bestaat uit korte grappen en slapstickachtige humor.

Overmorgen | 07:27 Zin in Zappelin

Spannend - Monsters: Wakker worden lied - AVROTROS Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Overmorgen | 07:44 Zin in Zappelin

Spannend - Spoken: Knutsel spoken lampje - AVROTROS Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Overmorgen | 08:08 Zin in Zappelin

Spannend - Monsters: Knutsel monsterknijpers - AVROTROS Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Overmorgen | 08:30 Zin in Zappelin

Spannend - Kapper: Verhaal monster in de kast - AVROTROS Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Overmorgen | 08:55 Zin in Zappelin

Spannend - Superhelden: Veel plezier lied - AVROTROS Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Overmorgen | 09:30 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 20 van 40 - Angelina en de poster - EO Angelina en haar vrienden moeten een poster maken voor de open dag van Camembert Academie.

Overmorgen | 10:15 Nijntjes avonturen, groot en klein

Seizoen 3 - Aflevering 5 van 26 - Nijntje de piraat - KRO-NCRV Animatieserie. Elke aflevering vertelt hoe nijntje samen met haar vriendjes de wereld ontdekt.

Overmorgen | 10:46 Rita & Krokodil

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 26 - Vissen - KRO-NCRV Rita is een vastberaden kleuter met een altijd hongerig vriendje, Krokodil. Hij woont in de badkuip, maar zeer waarschijnlijk bestaat hij enkel in de fantasie van Rita. Het zou kunnen dat Rita en Krokodil eigenlijk niet veel verder komen dan de tuin van oma of onder het vloerkleed in haar kamer. Rita's fantasie brengt hen echter overal waar ze maar willen. Met Krokodil in de buurt is er altijd wat te beleven.

Overmorgen | 10:50 Sarah en Eend

Seizoen 3 - Aflevering 3 van 40 - Een ochtend vol dauw - NTR Animatieserie over het jonge meisje Sarah en haar beste vriend Eend.

Overmorgen | 11:15 Ziggy en de Zootram

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 26 - Keizerin Emilie - KRO-NCRV Juf Emilie wil graag een plant zien die naar haar vernoemd is. Maar wanneer de plant de hele tram overwoekert, moeten Ziggy en zijn vriendjes een plan bedenken om de tram te bevrijden en op tijd bij de dierentuin te komen.

Overmorgen | 11:45 Raad eens hoeveel ik van je hou

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 52 - Een veld vol met bloemen - NTR Hazeltje en Kleine Veldmuis gaan paarse bloemen plukken. Ze willen al hun vrienden een bosje geven. Ze vergeten alleen dat er in de paarse bloemen nectar zit die de vlinders zo lekker vinden. En na al het plukken is er niks meer voor de vlinders over. Donsje (een wijs vogeltje) heeft een idee. Ze kent een veld vol met paarse bloemen. Hazeltje en Kleine Veldmuis lokken de vlinders naar dit grote veld met een spoor van paarse bloemen.

Overmorgen | 12:10 Masha en de beer

Seizoen 1 - Aflevering 18 van 26 - Wasdag - VPRO Animatieserie over het meisje Masha dat bevriend raakt met een beer.

Overmorgen | 12:20 Leo & Tijg

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 26 - Herfst in taiga - KRO-NCRV Het is herfst geworden in de taiga en Mapa Pandiga voelt zich ineens minder goed. Leo, Tijg en Mila gaan op zoek naar een ginsengwortel om Mapa Pandiga's ziekte te genezen. De vrienden komen terecht bij een moeras waar de grote zweepslang woont.

Overmorgen | 13:25 Bob de Bouwer

Seizoen 21 - Aflevering 13 van 26 - Scoop zegt oeps - KRO-NCRV Animatieserie over Bob de Bouwer, een bouwvakker die alles kan maken, samen met zijn vrienden Wendy, Liftie en Scoop.

Overmorgen | 14:35 Caps Club

Aflevering 3 van 20 - De film - AVROTROS Jeugdserie over een groep vrienden die mysterieuze zaken probeert op te lossen. Een aantal van hen heeft een handicap, maar is daardoor juist weer heel goed in andere dingen.

Overmorgen | 15:40 Beter Laat Dan Nooit

Seizoen 1 - Aflevering 4 De vier vrienden en Olcay zijn in het mooie Hanoi aangekomen. Willibrord is niet erg gecharmeerd van de kleding van Barrie, Peter en Gerard en hij heeft een make-over voor zijn kameraden geregeld. Of ze daar nou allemaal zo blij mee zijn...

Overmorgen | 17:40 De Amazone

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 12 - Suriname - 'Goudkoorts' - BNNVARA De Amazone zit vol goud en in Suriname is de goudkoorts overal voelbaar; van Paramaribo, waar Braziliaanse goudzoekers hun buit omwisselen in dollars, tot diep in het binnenland waar Surinaamse gelukszoekers een graantje meepikken van de enorme goudvoorraad. Nicolas en zijn vrienden laten Sandra Korstjens zien hoe zij hun schatten wegkapen bij de Canadese multinational IAMGOLD. Het levert net genoeg op om het hoofd boven water te houden. Maar bijna alle goudzoekers werken met kwik, waardoor de rivieren vervuild raken en de lekkerste vis eigenlijk niet meer gegeten kan worden.

Overmorgen | 19:05 Typisch

Seizoen 1 - Aflevering 8 van 24 - Liefde - BNNVARA Co en Bep Mechielsen vertellen vol liefde over de adoptie van Jacob. Hij is in India op een vuilnisbelt te vondeling gelegd. Jacob wil daar zelf eigenlijk niets van weten, hij voelt zich vooral Oosterender. En de grote dag voor Jan en Rianne is aangebroken. Rianne's zonen geven hun moeder aan Jan. Erna houdt een toespraak, met een lach en een traan. En 's avonds stroomt de feestzaal vol familie en vrienden. Henrike is drie jaar geleden naar Texel gekomen om rust te vinden. En om te bedenken wat ze verder wilde met haar leven. Dat is gelukt. Ze schrijft nu een boek over haar zoektocht. En om in haar levensonderhoud te voorzien werkt ze in een strandtent.

Overmorgen | 20:30 Steenrijk, Straatarm

Seizoen 2 - Aflevering 13 van 16 In Steenrijk, Straatarm ruilen twee families met een volledig tegengesteld welstandniveau een week lang van huis, budget en dagelijks leven. Maakt geld werkelijk gelukkig? Aan het einde van de week wordt duidelijk hoeveel ze achteraf, ondanks hun verschillende financiële omstandigheden, toch gemeen hebben. En of geld inderdaad het verschil kan maken. Na een succesvolle carrière in de salesindustrie volgt Jack zijn hart en stort hij zich op de kunsten. Inmiddels hangt Jack's Art wereldwijd in de galerijen. Jacks vriendin Betty werkt in de medische hoek en runt daarnaast een goedlopende bed & breakfast. Samen genieten ze van al het moois dat het leven te bieden heeft. Van ritjes in de gitzwarte Mustang tot diners waar dan ook ter wereld. De familie van Heeswijk in Lelystad kan niet ongelimiteerd spenderen. Door de crisis is de familie in de financiële ellende terecht gekomen. Het verliezen van een baan, dwong de familie uiteindelijk tot de verkoop van hun huis.

Do 9 juli 2020 | 06:40 George & Paul

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 13 - Extreme makeover - NTR De twee vrienden George en Paul wonen in een wereld gemaakt van blokken. Ze zijn elkaars dikste vrienden, maar soms ook even niet. George en Paul zijn energiek en hebben een hoofd vol ideeën. De twee staan regelmatig voor problemen, maar vinden altijd weer een oplossing. Razendsnel bouwen ze een zwembad, voertuigen, racebanen en wolkenkrabbers: net wat ze nodig hebben voor hun avontuur. Alles is mogelijk. Het programma toont herkenbare situaties voor kleuters over bijvoorbeeld willen winnen, bang zijn, trucjes proberen en muziek maken. De serie bestaat uit korte grappen en slapstickachtige humor.

Do 9 juli 2020 | 07:27 Zin in Zappelin

Naar buiten - Moestuin: Wakker worden lied - AVROTROS Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Do 9 juli 2020 | 07:43 Zin in Zappelin

Naar buiten - Geluk: Knutsel klavertje vier armband - AVROTROS Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Do 9 juli 2020 | 08:07 Zin in Zappelin

Naar buiten - Buitenspelen: Liedje buitenspelen - AVROTROS Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Do 9 juli 2020 | 08:28 Zin in Zappelin

Naar buiten - Safari: Knutsel verrekijker - AVROTROS Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Do 9 juli 2020 | 08:52 Zin in Zappelin

Naar buiten - Buitenspelen: Veel plezier lied - AVROTROS Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Do 9 juli 2020 | 09:40 Inui

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 26 - Het prachtige noorderlicht - KRO-NCRV Onze vrienden beklimmen een berg om het nachtelijk schouwspel van het noorderlicht te bewonderen. Ze vallen echter in slaap en missen het spektakel, maar genieten niet minder van een prachtige zonsopgang.

Do 9 juli 2020 | 09:50 Pingu in de stad

Seizoen 2 - Aflevering 2 van 26 - Pingu's nieuwe vriend - NTR De kleine pinguïn Pingu is verhuisd naar de stad en moet erg wennen aan zijn nieuwe leefomgeving.

 Meer

Vriend gemist

Eerder Vandaag | 16:41 Pawn Stars

Aflevering 43 Amerikaanse realityserie waarin drie generaties van de familie Harrison worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden in pandjeshuis de Gold & Silver Pawn Shop in Las Vegas. Grootvader Richard, zoon Rick, kleinzoon Corey en diens jeugdvriend Austin Russell beoordelen zorgvuldig de waarde van de grote diversiteit aan artikelen die hun kleurrijke klanten bij ze binnenbrengen.

Eerder Vandaag | 16:14 Pawn Stars

Aflevering 11 Amerikaanse realityserie waarin drie generaties van de familie Harrison worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden in pandjeshuis de Gold & Silver Pawn Shop in Las Vegas. Grootvader Richard, zoon Rick, kleinzoon Corey en diens jeugdvriend Austin Russell beoordelen zorgvuldig de waarde van de grote diversiteit aan artikelen die hun kleurrijke klanten bij ze binnenbrengen.

Eerder Vandaag | 15:47 Pawn Stars

Aflevering 10 Amerikaanse realityserie waarin drie generaties van de familie Harrison worden gevolgd tijdens hun werkzaamheden in pandjeshuis de Gold & Silver Pawn Shop in Las Vegas. Grootvader Richard, zoon Rick, kleinzoon Corey en diens jeugdvriend Austin Russell beoordelen zorgvuldig de waarde van de grote diversiteit aan artikelen die hun kleurrijke klanten bij ze binnenbrengen.

Eerder Vandaag | 15:35 SOS: De Verbouwers

Seizoen 28 - Aflevering 2 van 6 Nick Knowles en het team schakelen vrienden, familie en lokale hulptroepen in om de huizen van gezinnen in heel Groot-Brittannië te transformeren.

Eerder Vandaag | 14:50 Caps Club

Aflevering 1 van 20 - De boomhut - AVROTROS Jeugdserie over een groep vrienden die mysterieuze zaken probeert op te lossen. Een aantal van hen heeft een handicap, maar is daardoor juist weer heel goed in andere dingen.

Eerder Vandaag | 13:40 Bob de Bouwer

Seizoen 21 - Aflevering 11 van 26 - Hondenhindernis - KRO-NCRV Animatieserie over Bob de Bouwer, een bouwvakker die alles kan maken, samen met zijn vrienden Wendy, Liftie en Scoop.

Eerder Vandaag | 13:20 Babar en de belevenissen van Badou

Seizoen 2 - Aflevering 1 van 52 - Reddertjes, aan de slag! - NTR Badou krijgt een bericht in handen dat eigenlijk bedoeld is voor Babar. Er staat in dat Hippoheld ergens vastzit en bevrijd moet worden. Badou speelt net de Reddertjes met zijn vriendjes en als Reddertjes besluiten ze Hippoheld te gaan redden. Ondertussen moet Zawadi de boodschap aan Babar overbrengen. Maar Zawadi komt zelf ergens vast te zitten, dus Babar ontvangt het bericht nooit. Badou probeert ondertussen allerlei plannen te bedenken om Hippoheld te redden, maar al zijn plannen mislukken. Dan komt hij erachter dat dat komt doordat hij alles in zijn eentje probeert te verzinnen en uit te voeren in plaats van als een team. Uiteindelijk lukt het de Reddertjes om Hippoheld te redden als een team.

Eerder Vandaag | 13:09 Dr. Phil

Seizoen 18 - Young, possessed and in love Victoria vraagt Dr. Phil om hulp omdat ze het gevoel heeft dat er een duivel in haar schuilt. Daarnaast is ze er ook van overtuigd dat ze haar demonen heeft overgebracht op haar vriend, Thomas. Beiden hebben een uitdrijvingsritueel ondergaan, maar dat heeft alleen bij Thomas geholpen. Kan Dr. Phil iets voor Victoria doen?

Eerder Vandaag | 12:45 Lassie Animated

Seizoen 2 - Aflevering 1 van 26 - Vrienden voor het leven (1) - EO We zien hoe Zoë en Lassie elkaar hebben leren kennen. Er woedden destijds grote bosbranden in het park en Zoë deed haar best de doodsbange Lassie over haar angsten heen te helpen.

Eerder Vandaag | 11:20 Ziggy en de Zootram

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 26 - De veren van Flora - KRO-NCRV Flora is in de rui en schaamt zich zo dat ze niet meer mee wil naar de zoo. Weten Ziggy en zijn vriendjes haar over te halen?

Eerder Vandaag | 11:00 Sarah en Eend

Seizoen 3 - Aflevering 1 van 40 - Papieren vliegtuigjes - NTR Animatieserie over het jonge meisje Sarah en haar beste vriend Eend.

Eerder Vandaag | 10:53 Rita & Krokodil

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 26 - Het bos - KRO-NCRV Rita is een vastberaden kleuter met een altijd hongerig vriendje, Krokodil. Hij woont in de badkuip, maar zeer waarschijnlijk bestaat hij enkel in de fantasie van Rita. Het zou kunnen dat Rita en Krokodil eigenlijk niet veel verder komen dan de tuin van oma of onder het vloerkleed in haar kamer. Rita's fantasie brengt hen echter overal waar ze maar willen. Met Krokodil in de buurt is er altijd wat te beleven.

Eerder Vandaag | 10:15 Nijntjes avonturen, groot en klein

Seizoen 3 - Aflevering 3 van 26 - Nijntje en de boomhut - KRO-NCRV Animatieserie. Elke aflevering vertelt hoe nijntje samen met haar vriendjes de wereld ontdekt.

Eerder Vandaag | 10:05 Teletubbies

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 60 - Vrienden maken - NTR De Teletubbies zeggen eerst om de beurt 'ah-oh' tegen elkaar en zeggen daarna 'ah-oh' tegen de bloemen. De kinderen in het verhaaltje maken een vriendschapscirkel van hun handafdrukken.

Eerder Vandaag | 09:45 Inui

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 26 - Spiegeltje, spiegeltje - KRO-NCRV Blunder breekt Inui's spiegel als hij daarin kijkt om te zien wat de reden is dat iedereen hem uitlacht. Inui besluit daarop om uit ijs lachspiegels te maken waarin al haar vriendjes op hun voordeligst uitkomen.

Eerder Vandaag | 09:35 Angelina Ballerina

Seizoen 4 - Aflevering 17 van 40 - Angelina en de muizelingenbond van de dansschoenen - EO Angelina en haar vriendinnen richten een club op en besluiten dat de jongens er niet bij mogen. Maar dat lijkt toch geen goede beslissing geweest te zijn.

Eerder Vandaag | 08:57 Zin in Zappelin

Aflevering 5 van 59 - Water - Zee: Veel plezier lied - AVROTROS Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Eerder Vandaag | 08:32 Zin in Zappelin

Aflevering 4 van 59 - Water - Piraten: Spel piraten op zee - AVROTROS Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Eerder Vandaag | 08:27 B.O.Z.: Draken - Race Naar De Rand

Aflevering 24 Animatieserie over de drakenrijder Hiccup en zijn draak Toothless. Ze ontdekken een mysterieus en eeuwenoud Drakenoog dat vele geheimen bevat. Het leidt de vrienden naar nieuwe werelden met nieuwe draken. Hiccup en Toothless komen in gevaar, want de drakenjagers willen het Drakenoog hebben en achtervolgen hen!

Eerder Vandaag | 08:10 Zin in Zappelin

Aflevering 3 van 59 - Water - Zee: Verhaal zeemeermin - AVROTROS Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Eerder Vandaag | 07:52 B.O.Z.: Bakugan Battle Planet

Aflevering 20 Animatieserie over Dan Kouzo en zijn vrienden, die een band krijgen met de mysterieuze Bakugan. Tijdens de Bakugans raadselachtige 'ontwaking' zijn ze wereldwijd uit de korst van de aarde tevoorschijn gekomen. Dan en zijn vrienden moeten leren hoe ze met de Bakugan moeten omgaan om het gevecht tegen de kwade krachten aan te kunnen gaan.

Eerder Vandaag | 07:45 Zin in Zappelin

Aflevering 2 van 59 - Water - Haaien: Knutsel haaienspel - AVROTROS Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Eerder Vandaag | 07:30 Ella, Oscar & Hoo

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 52 - Drie vriendjes - AVROTROS Animatieserie over de bijdehante Ella en de soms wat dromerige Oscar. Samen beleven ze grote en kleinere avonturen. Ook altijd aanwezig is Hoo, een continu meereizend wolkje.

Eerder Vandaag | 07:27 Zin in Zappelin

Aflevering 1 van 59 - Water - Piraten: Wakker worden lied - AVROTROS Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Eerder Vandaag | 06:52 B.O.Z.: Inazuma 11

We gaan voetballen! Mark Evans is de aanvoerder van het schoolvoetbalteam. Het team staat op het punt opgeheven te worden door gebrek aan interesse. Mark zet alles op alles om leerlingen enthousiast te krijgen om mee te doen. Helemaal als zich een belangrijke vriendschappelijke wedstrijd aankondigt.

Eerder Vandaag | 06:40 George & Paul

Seizoen 1 - Aflevering 1 van 13 - Alleen - NTR De twee vrienden George en Paul wonen in een wereld gemaakt van blokken. Ze zijn elkaars dikste vrienden, maar soms ook even niet. George en Paul zijn energiek en hebben een hoofd vol ideeën. De twee staan regelmatig voor problemen, maar vinden altijd weer een oplossing. Razendsnel bouwen ze een zwembad, voertuigen, racebanen en wolkenkrabbers: net wat ze nodig hebben voor hun avontuur. Alles is mogelijk. Het programma toont herkenbare situaties voor kleuters over bijvoorbeeld willen winnen, bang zijn, trucjes proberen en muziek maken. De serie bestaat uit korte grappen en slapstickachtige humor.

 Meer