Vriend op tv (tv-tips)

Vandaag | 00:11 The Truman Show IMDb: 8.1

IMDB * 8.1 - Komedie, The Truman Show is een Amerikaanse komedie en dramafilm uit het jaar 1998. Deze productie is geregisseerd door Peter Weir. Met in de hoofdrol Jim Carrey. Het leven van Truman Burbank lijkt alledaags en onbenullig, maar toch ...

The Truman Show is een Amerikaanse komedie- en dramafilm uit het jaar 1998. Deze productie is geregisseerd door Peter Weir. Met in de hoofdrol Jim Carrey. Het leven van Truman Burbank lijkt alledaags en onbenullig, maar toch volgen miljoenen televisiekijkers over de hele wereld alle ontwikkelingen in zijn bestaan. Truman is zich echter niet bewust van het feit dat duizenden minicamera's al zijn activiteiten registreren en uitzenden, vierentwintig uur per dag, zeven dagen per week. Trumans vrouw, zijn beste vriend en de mensen die rondwandelen in de straten; het zijn allemaal acteurs en figuranten. Niets of niemand is wat het lijkt. Truman heeft niets in de gaten, tot op de dag dat hij vreemde boodschappen opvangt. Deze komedie laat een geheel andere kant van acteur Jim Carrey zien en laat ons zijn belachelijke doch amusante rollen zoals in ‘The Mask’ (1994) en ‘Ace Ventura’ (1994) even vergeten. De flexibiliteit van Jims gezicht staat voor de verandering in deze film niet centraal en voor 99 minuten is dit een hele verademing. Een bijzonder verfrissende film met een lach en een traan. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-truman-show

Vandaag | 22:25 Start: Gone

Dramaserie, De Amerikaanse misdaadserie Gone is vanaf vanavond elke zaterdag om 22:25 uur te zien op Net5. Ontvoerd De ...

De Amerikaanse misdaadserie Gone is vanaf vanavond elke zaterdag om 22:25 uur te zien op Net5. Ontvoerd De serie gaat over Kit 'Kick' Lanigan. Zij is vroeger als kind ontvoerd en is gered door FBI-agent Frank Novak. Na haar vrijlating is ze vastberaden dat ze nooit meer een slachtoffer wil zijn. Speciale team In de jaren die volgen traint Kick in vechtsporten en met vuurwapens. Als Novak haar overtuigt om zich aan te sluiten in zijn speciale team die verdwenen mensen opspoort, heeft zij haar roeping gevonden. Privédetectives Samen met privédetectives John Bishop, Maya Kennedy en Kits beste vriend James Finley starten ze de zoektocht naar Mia, een meisje dat ontvoerd werd op haar school in Hagerstown.

Je vindt hier de programma's van Vriend op tv We hebben de volgende programma's voor Vriend The Truman Show: IMDB * 8.1 - Komedie, The Truman Show is een Amerikaanse komedie en dramafilm uit het jaar 1998. Deze productie is geregisseerd door Peter Weir. Met in de hoofdrol Jim Carrey. Het leven van Truman Burbank lijkt alledaags en onbenullig, maar toch. Start: Gone: Dramaserie, De Amerikaanse misdaadserie Gone is vanaf vanavond elke zaterdag om 22:25 uur te zien op Net5. Ontvoerd De. Sarah en Eend (NTR): Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend. Sarah en Eend (NTR): Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend. Bubble Guppies: Seizoen 4 Aflevering 6 Verhuisbedrijf Guppy!: Als de verhuizing van hun vriend Skip niet gaat zoals gepland, komen. Sarah en Eend (NTR): Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend. Sarah en Eend (NTR): Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend. Sarah en Eend (NTR): Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend. Bol & Smik: Jeugdreeks, Jeugdserie. Een nacht vol sterren. Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven.. Littlest Pet Shop - A World Of Our Own: Serie, Seizoen 1 Aflevering 23 Amerikaanse animatieserie. De hond Roxie, kat Jade, hamster Trip, geitje Quincy, parkiet.

Vriend op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 07:10 Bol & Smik

Jeugdserie. Een nacht vol sterren. Het verhaal van twee dikke vrienden die samen gekke avonturen beleven. Ze wonen samen in een gezellig huisje waarin ze al hun vriendjes ontvangen. Bol is groot, maar ook zachtaardig, vriendelijk, een beetje dromerig en heel netjes (vooral omdat hij dol is op stofzuigen). Hij houdt van rekenen en lezen, naar sterren kijken en zijn tanden flossen. Hij is ook dol op zingen, dansen en pianospelen.

Vandaag | 07:58 Littlest Pet Shop - A World Of Our Own

Seizoen 1 - Aflevering 23 - Amerikaanse animatieserie. De hond Roxie, kat Jade, hamster Trip, geitje Quincy, parkiet Edie en schildpad Bev hebben een magische verbinding ontdekt naar Paw-Tucket, een stad waar alleen dieren wonen. Daar vinden ze alles wat het hartje van een huisdier begeert: een schoonheidssalon, een pretpark, skipistes, prachtige appartementen en nog veel meer. De zes vrienden beleven spannende avonturen in Paw-Tucket.

Vandaag | 08:51 B.O.Z.: Bakugan Battle Planet

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Animatieserie over Dan Kouzo en zijn vrienden, die een band krijgen met de mysterieuze Bakugan

Vandaag | 08:54 B.O.Z.: Bakugan Battle Planet

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Animatieserie over Dan Kouzo en zijn vrienden, die een band krijgen met de mysterieuze Bakugan

Vandaag | 09:05 B.O.Z.: Bakugan Battle Planet

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Animatieserie over Dan Kouzo en zijn vrienden, die een band krijgen met de mysterieuze Bakugan

Vandaag | 12:25 ZombieLars

Seizoen 1 - Aflevering 11 - Noorse komische jeugdserie. Igor wil dat Torill de kinderen duidelijk maakt dat het niet oké is om bevriend te zijn met een zombie.

Vandaag | 12:51 Pokémon

Animatieserie. Vrienden maken en invloed uitoefenen op schurken!

Vandaag | 12:55 ZombieLars

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Noorse komische jeugdserie. Herman en Caroline, de kinderen van Torill, volgen Lars en zijn vrienden naar hun bus in het bos. Tess denkt dat ze door hun moeder gestuurd zijn om te spioneren en is woest, maar Anna hoort de twee zeggen dat ze zelf ook 'vreemden' zijn.

Vandaag | 13:10 ZombieLars

Seizoen 2 - Aflevering 1 - Noorse komische jeugdserie. Wanneer Torill haar kinderen verbiedt om met Lars en zijn vrienden om te gaan, ontploft de toch al steeds opstandigere Caroline.

Vandaag | 13:55 De mannen van dokter Anne

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Nederlandse komische dramaserie. Anne probeert alleen maar vrienden te zijn met Sam omdat hij getrouwd is, zijn vrouw in coma ligt en hij een dochter heeft. Het blijkt makkelijker gezegd dan gedaan.

Vandaag | 13:55 Door andere ogen

Aflevering 15 - Documentairereeks waarin door de ogen van anderen portretten worden geschetst van bijzondere personen. Maarten Spanjer. Portret van acteur en schrijver Maarten Spanjer. Mensen in zijn omgeving beschrijven hem als een natuurtalent, dat vooral in de jaren van het programma 'Taxi' glorieerde. Door zijn dwarse, eigenzinnige karakter verspeelde dit ook krediet in de wereld van film, theater en televisie. We kijken door de ogen van vriendin Monique Waterham, boezemvriend Rijk de Gooyer jr., Saskya Jol, René van der Gijp en Annegreet van Bergen.

Vandaag | 14:51 Lummels

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Animatieserie. Links, rechts... omhoog. De New Yorkse speelgoedhandelaar Mr. Dinkey wordt onder druk gezet door gangsterbaas Vito Malavito. De Lummels proberen hem bij te staan, maar dat is moeilijk. Malavito is zéér gevaarlijk en Lev brengt iedereen in gevaar, omdat hij het verschil tussen links en rechts niet weet. Hij leert dit pas als zijn vrienden op hun kop worden vastgebonden aan een torenhoge bouwstelling. Gelukkig weet Lev met deze nieuwe kennis Malavito uit te schakelen!

Vandaag | 16:55 Will & Grace

Seizoen 5 - Aflevering 15 - Amerikaanse sitcom. Homojo. Jack maakt kennis met de duistere kant van Karen wanneer hij met haar rivale omgaat: de Britse vriendin van haar ex-man Stan. Ondertussen proberen Will en Grace hun verwaterde vriendschap nieuw leven in te blazen.

Vandaag | 17:20 Will & Grace

Seizoen 5 - Aflevering 16 - Amerikaanse sitcom. Women and Children First. Jack loopt zijn oude babysitter tegen het lijf en besluit opnieuw van haar diensten gebruik te maken. Will vindt dat zijn vriend zich kinderachtig gedraagt, tot hij zelf de voordelen van een extra paar handen in huis ontdekt. Grace maakt zich op voor de thuiskomst van Leo. Ze moet haar hoop op een spoedig weerzien opbergen, wanneer haar man vrijwillig een maand langer in Afrika blijft.

Vandaag | 18:45 The Simpsons

Seizoen 25 - Aflevering 4 - Amerikaanse animatieserie. Yolo. Marge overtuigt Homer ervan om een oude vriend uit te nodigen en Lisa vindt dat het hoog tijd is voor nieuwe gedragsregels op school.

Vandaag | 19:10 Two and a Half Men

Seizoen 6 - Aflevering 1 - Amerikaanse komische serie. Taterhead Is Our Love Child. Charlie loopt een ex-vriendin tegen het lijf wier achtjarige zoontje Chuck wel heel sterk op hem lijkt. De jongen lijkt niet alleen op hem, hij blijkt ook een uitstekend pianospeler te zijn. Hoe hard hij ook probeert zichzelf van het tegendeel te overtuigen, Charlie komt stilaan tot het besef dat hij wel eens de vader van Chuck kan zijn.

Vandaag | 19:35 The Simpsons

Seizoen 25 - Aflevering 6 - Amerikaanse animatieserie. The Kid is all right. Lisa is van streek wanneer ze merkt dat haar nieuwe vriendin erg conservatief is. Ze moeten het tegen elkaar opnemen bij de verkiezing van klassenvertegenwoordiger.

Vandaag | 20:55 CSI: New York

Seizoen 8 - Aflevering 12 - Amerikaanse misdaadserie. Brooklyn 'till I die. Het team onderzoekt de moord op een tienermeisje en ontdekt dat haar vriend - de zoon van een bekende miljardair - werd ontvoerd. Het duurt dan ook niet lang voor de kidnappers losgeld vragen. Het onderzoek leidt het team naar een souvernirwinkel.

Vandaag | 21:55 9-1-1

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Amerikaanse dramaserie. Heartbreaker. Een verrassingsaanzoek op een vliegtuig loopt fout. Buck nodigt Abby uit op het verwelkomingsfeestje van Chimney. Op Valentijn geven Bobby en Chimney zich op om te werken, zodat Buck en Abby op hun eerste date kunnen gaan. Het afspraakje draait echter anders uit dan gepland. Athena haast zich om een orgaan af te leveren voor een transplantatie. Onderweg stoot ze op een verwarde vrouw, die haar vriend om het leven bracht na een rampzalige date.

Morgen | 06:40 Mullewapp

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Animatieserie. Het ei. De drie dikke vrienden redden een ei uit de klauwen van de vos en gaan vervolgens op zoek naar de moeder. Omdat ze haar niet meteen kunnen vinden, zorgen ze zelf een tijdje voor het ei.

 Meer

Vriend op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 03:05 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Vandaag | 03:15 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Vandaag | 03:45 Bubble Guppies

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Verhuisbedrijf Guppy!: Als de verhuizing van hun vriend Skip niet gaat zoals gepland, komen Molly, Gil en de andere guppy-verhuizers langs om Skips nieuwe huis in te richten.

Vandaag | 05:50 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Vandaag | 06:00 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Vandaag | 06:00 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Vandaag | 08:40 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Vandaag | 08:50 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Vandaag | 10:00 Just Tattoo Of Us

Seizoen 2 - Aflevering 2 - 202: Beste vrienden PJ en Harrison houden het niet droog met hun schokkende tatoeages. De bazige Imogen is sprakeloos als ze ziet wat haar vriend Kyle voor haar heeft ontworpen.

Vandaag | 11:30 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Vandaag | 11:35 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Vandaag | 13:35 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Vandaag | 13:40 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Vandaag | 14:05 Shampoo

Tegen de achtergrond van de Amerikaanse verkiezingen van 1968, probeert kapper George Roundy (Warren Beatty) iedereen te vriend te houden. Hij heeft het maar wat druk met de seksuele behoeftes van zijn vrouw, zijn minnares, diens dochter en zijn ex ...

Tegen de achtergrond van de Amerikaanse verkiezingen van 1968, probeert kapper George Roundy (Warren Beatty) iedereen te vriend te houden. Hij heeft het maar wat druk met de seksuele behoeftes van zijn vrouw, zijn minnares, diens dochter en zijn ex-vriendin. Bovendien heeft hij een lening nodig om zijn eigen haarsalon te financieren.

Vandaag | 16:20 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Vandaag | 16:25 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Vandaag | 16:35 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Vandaag | 20:00 Shampoo

Tegen de achtergrond van de Amerikaanse verkiezingen van 1968, probeert kapper George Roundy (Warren Beatty) iedereen te vriend te houden. Hij heeft het maar wat druk met de seksuele behoeftes van zijn vrouw, zijn minnares, diens dochter en zijn ex ...

Tegen de achtergrond van de Amerikaanse verkiezingen van 1968, probeert kapper George Roundy (Warren Beatty) iedereen te vriend te houden. Hij heeft het maar wat druk met de seksuele behoeftes van zijn vrouw, zijn minnares, diens dochter en zijn ex-vriendin. Bovendien heeft hij een lening nodig om zijn eigen haarsalon te financieren.

Vandaag | 20:55 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Vandaag | 21:00 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Morgen | 00:20 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Morgen | 00:30 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Morgen | 00:35 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Morgen | 02:40 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Morgen | 02:50 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Morgen | 03:15 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 40 - De Onzichtbare Vriend: Suzie Schaap komt spelen bij Peppa, samen met haar onzichtbare vriend Leo de Leeuw. Peppa moet even wennen, maar al gauw speelt ze Suzie's spel mee, net als Papa en Mama Big. Alleen George vindt 't maar lastig…

Morgen | 06:00 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Morgen | 06:00 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Morgen | 06:05 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Morgen | 06:15 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

 Meer

Vriend gemist

Eerder Vandaag | 00:00 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Gisteren 23:40 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Gisteren 21:00 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Gisteren 20:55 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Gisteren 20:30 Flikken Rotterdam

Seizoen 4 - Aflevering 6 - Politieserie. Doreen. Esther neemt ontslag en zoekt haar ex op die inmiddels in een geloofsgemeenschap leeft. Ze vraagt of zij ook kan toetreden. Stan, Noucha en Dries onderzoeken de gewelddadige dood van een zakenman.

Gisteren 19:45 Zin in Zappelin Voor het slapen - Dromen (AVROTROS)

Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Gisteren 19:35 Catfish: The TV Show

Seizoen 7 - Aflevering 9 - Infiniti & Dave: Nev en Max gaan naar New York om Infiniti te helpen, een 19-jarige danseres die zeker weet dat haar online vriend de ware is. Maar als Nev en Max op onderzoek uitgaan, komen ze erachter dat Infiniti's scharrel nog loucher is dan ze dachten.

Gisteren 19:18 Zin in Zappelin Voor het slapen - Dromen (AVROTROS)

Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Gisteren 18:57 Zin in Zappelin Voor het slapen - Dromen (AVROTROS)

Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Gisteren 18:29 Zin in Zappelin Voor het slapen - Dromen (AVROTROS)

Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Gisteren 18:13 Zin in Zappelin Voor het slapen - Dromen (AVROTROS)

Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Gisteren 18:00 Zin in Zappelin Voor het slapen - Dromen (AVROTROS)

Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Gisteren 17:17 Flodder

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Nederlandse komische serie. Goud geld. Johnnie wil met zijn vriend Kareltje een aantal sekslijnen exploiteren. Met behulp van de familie worden bandjes geproduceerd met daarop de gebruikelijke, opwindende teksten. Buurman Neuteboom wil op de begrafenis van z'n overleden chef een afscheidswoord voorlezen, vergezeld van een stuk klassieke muziek waarvoor hij thuis een bandopname maakt. Een waardig afscheid zou eindelijk zijn langverwachte promotie kunnen betekenen. Intussen wordt Sjakie op het gemeentehuis beschuldigd van het bellen naar geldverslindende sekslijnen. Dat doet een trouwe ambtenaar natuurlijk niet.

Gisteren 15:55 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Gisteren 15:50 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Gisteren 13:35 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Gisteren 13:25 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Gisteren 11:30 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Gisteren 11:25 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Gisteren 09:58 Telekids Mini's: Sprookjesboom Show

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Jeugdserie. Vlinder. Draak is zijn vriend Fladdertje de vlinder kwijt. Geitje Benjamin helpt hem met zoeken. Geitje Benjamin kan niet slapen en Wolf, verkleed als de Chinese Nachtegaal, probeert hem in slaap te zingen. Assepoester, Langnek en Ezel strijden om de gouden beker bij een wedstrijdje limbodansen. Ezel is er zeker van dat hij zal winnen.

Gisteren 09:20 Wickie de Viking

Seizoen 1 - Belgisch-Duits-Japanse animatieserie. De druïde heeft een lift nodig. Faxe ligt huilend op het dek: hij heeft buikpijn. Urobe kan hem niet helpen, hij wil zijn oude vriend Eboru de druïde inschakelen.

Gisteren 08:45 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Gisteren 08:40 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Gisteren 08:00 The Simpsons

Seizoen 25 - Aflevering 4 - Amerikaanse animatieserie. Yolo. Marge overtuigt Homer ervan om een oude vriend uit te nodigen en Lisa vindt dat het hoog tijd is voor nieuwe gedragsregels op school.

Gisteren 07:58 Zin in Zappelin

Aflevering 15 - Kleuterprogramma. Dromen 6. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Gisteren 07:48 Zin in Zappelin

Aflevering 15 - Kleuterprogramma. Dromen 5. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Gisteren 07:38 Zin in Zappelin

Aflevering 15 - Kleuterprogramma. Dromen 4. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Gisteren 07:29 Zin in Zappelin

Aflevering 15 - Kleuterprogramma. Dromen 3. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Gisteren 07:16 Zin in Zappelin

Aflevering 15 - Kleuterprogramma. Dromen 2. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Gisteren 07:00 Zin in Zappelin

Aflevering 15 - Kleuterprogramma. Dromen 1. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Gisteren 06:00 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Gisteren 06:00 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Gisteren 05:55 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Gisteren 04:15 Rules of Engagement

Gisteren - Kolonel Terry Childers (Samuel L. Jackson) is een onderscheiden militair die wordt opgedragen om een bedreigde Amerikaanse ambassadeur in Jemen te bevrijden. Hoewel de gewelddadige actie slaagt heeft het bloederige gevolgen voor de ...

Kolonel Terry Childers (Samuel L. Jackson) is een onderscheiden militair die wordt opgedragen om een bedreigde Amerikaanse ambassadeur in Jemen te bevrijden. Hoewel de gewelddadige actie slaagt heeft het bloederige gevolgen voor de inheemse bevolking. Thuis aangekomen wordt Childers voor zijn daden verantwoordelijk gesteld. Hij schakelt de hulp in van een alcoholische advocaat die zijn vriend was in Vietnam.

Gisteren 03:15 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Gisteren 03:10 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Gisteren 00:00 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Eergisteren 23:40 Pixels

Eergisteren - De aarde wordt aangevallen door buitenaardse wezens die zich vermomd hebben als old school videogame figuren, zoals Pac man, Donkey Kong en Centipede. President Will Cooper vraagt zijn vriend Sam Brenner om hulp, omdat hij kampioen ...

De aarde wordt aangevallen door buitenaardse wezens die zich vermomd hebben als old-school videogame figuren, zoals Pac-man, Donkey Kong en Centipede. President Will Cooper vraagt zijn vriend Sam Brenner om hulp, omdat hij kampioen arcade gaming was in de jaren '80. Samen met een team van retro gamers moet hij de aliens verslaan en de wereld redden. Ze krijgen speciale wapens uit het Witte Huis van wapenspecialiste luitenant kolonel Violet Van Patten.

Eergisteren 23:40 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Eergisteren 22:05 Just Tattoo of Us USA

Seizoen 2 - Aflevering 10 - Once a Cheater, Always a Cheater: Dit jonge stel komt met tegenstrijdige ideeën naar de studio en de vreemdgaande vriend krijgt te maken met een ultimatum dat verkeerd uitpakt. Twee broers zijn woedend wanneer hun tattoos te pijnlijk zijn.

Eergisteren 21:00 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Eergisteren 20:55 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Eergisteren 20:00 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 40 - De Onzichtbare Vriend: Suzie Schaap komt spelen bij Peppa, samen met haar onzichtbare vriend Leo de Leeuw. Peppa moet even wennen, maar al gauw speelt ze Suzie's spel mee, net als Papa en Mama Big. Alleen George vindt 't maar lastig…

Eergisteren 19:45 Zin in Zappelin Voor het slapen - Hergebruiken (AVROTROS)

Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Eergisteren 19:19 Zin in Zappelin Voor het slapen - Hergebruiken (AVROTROS)

Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Eergisteren 18:57 Zin in Zappelin Voor het slapen - Hergebruiken (AVROTROS)

Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Eergisteren 18:30 Zin in Zappelin Voor het slapen - Hergebruiken (AVROTROS)

Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Eergisteren 18:13 Zin in Zappelin Voor het slapen - Hergebruiken (AVROTROS)

Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Eergisteren 18:00 Zin in Zappelin Voor het slapen - Hergebruiken (AVROTROS)

Vrolijk programma voor kleuters. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Eergisteren 15:55 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Eergisteren 15:50 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Eergisteren 13:30 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Eergisteren 13:25 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Eergisteren 11:45 The End of the Affair

Eergisteren - Tragisch romantisch drama met Julianne Moore en Ralph Fiennes over een driehoeksverhouding aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog. Nadat een jonge Engelse schrijver een affaire is aangegaan met de vrouw van zijn vriend, stopt zij ...

Tragisch romantisch drama met Julianne Moore en Ralph Fiennes over een driehoeksverhouding aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog. Nadat een jonge Engelse schrijver een affaire is aangegaan met de vrouw van zijn vriend, stopt zij om onduidelijke redenen met de gepassioneerde relatie.

Eergisteren 11:25 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Eergisteren 11:20 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Eergisteren 11:15 The Simpsons

Seizoen 25 - Aflevering 4 - Amerikaanse animatieserie. Yolo. Marge overtuigt Homer ervan om een oude vriend uit te nodigen en Lisa vindt dat het hoog tijd is voor nieuwe gedragsregels op school.

Eergisteren 08:40 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Eergisteren 08:35 Sarah en Eend (NTR)

Animatieserie over het jonge meisje Sara en haar beste vriend Eend.

Eergisteren 07:58 Zin in Zappelin

Aflevering 13 - Kleuterprogramma. PickNick 6. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Eergisteren 07:48 Zin in Zappelin

Aflevering 13 - Kleuterprogramma. PickNick 5. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Eergisteren 07:39 Zin in Zappelin

Aflevering 13 - Kleuterprogramma. PickNick 4. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Eergisteren 07:30 Zin in Zappelin

Aflevering 13 - Kleuterprogramma. PickNick 3. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Eergisteren 07:17 Zin in Zappelin

Aflevering 13 - Kleuterprogramma. PickNick 2. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Eergisteren 07:00 Zin in Zappelin

Aflevering 13 - Kleuterprogramma. PickNick 1. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

 Meer