Je vindt hier de programma's van Vreemde op tv We hebben de volgende programma's voor Vreemde Zack & Quack: Seizoen 2 Aflevering 2 Chagrijn in Pop Up Land / Pop Fu Eend: Zack en Quack vallen in een konijnenhol en komen uit in. Paddington 2: IMDB * 7.9 - Komedie, Paddington 2 is een Brits Franse productie uit 2017, geregisseerd door Paul King. De film is het succesvolle vervolg op Paddington uit 2014 en gebaseerd op het boek Beertje Paddington van Michael Bond uit het jaar 1958.. Les experts : Manhattan: Misdaadserie, 'Dernier combat.' (s 6/ep 20) De ruzie tussen een arbeider en zijn ploegbaas neemt een vreemde wending. Radius: Morgen - IMDB * 6.2 - Science fiction, Een jonge man ontwaakt na een auto ongeluk met geen herinnering over wie hij is. Terwijl hij zijn weg naar de stad zoekt voor hulp, komt hij alleen maar dode lichamen tegen. Allemaal hebben ze vreemde, lichte. Welkom in de Wayne toren: Morgen - Seizoen 1 Aflevering 1 Wakker worden Slaapkop: De Wayne wordt overspoelt door vreemde wezens. Ansi, Olly en. Grantchester: Morgen - Misdaadserie, '5/6.' (s 4/ep 5) Will en Georgie onderzoeken de vreemde omstandigheden waarin Eddie om het. Grantchester: Morgen - Misdaadserie, '5/6.' (s 4/ep 5) Will en Georgie onderzoeken de vreemde omstandigheden waarin Eddie om het. Aftermath: Morgen - Thriller, De levens van twee vreemden komen met elkaar in botsing na een vreselijk vliegtuigaccident. The Commuter: Morgen - IMDB * 6.3 - Actie, The Commuter is een actiiethriller gemaakt in 2017 en in 2018 in premiere gegaan. In de film spelen de acteurs Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson, Jonathan Banks en Sam Neill. De film gaat over een man die. Welkom in de Wayne toren: Morgen - Seizoen 1 Aflevering 1 Wakker worden Slaapkop: De Wayne wordt overspoelt door vreemde wezens. Ansi, Olly en.

Vreemde op tv (overige uitzendingen NL)

Overmorgen | 16:50 Will & Grace

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Amerikaanse sitcom. Love Plus One. Grace weigert het aanbod van een ex-vriend om samen met hem en zijn huidige vriendin een romantisch avondje te beleven. Ondertussen probeert Will zijn vriend Jack de knepen van het verkopersvak te leren. Hij geeft het goede voorbeeld door een wildvreemde klant in een kledingzaak te overdonderen met scherpzinnige oneliners.

Di 23 juli 2019 | 07:15 Maya de bij

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Belgische animatieserie. De vreemdeling. Maja en haar vriendjes ontdekken een groot slijmspoor en Shelby's paddestoelen zijn allemaal verdwenen. Barry denkt honderd procent zeker te weten wat er aan de hand is: er zit een monster in de wei! Maja besluit de zaak verder te onderzoeken en ontdekt dat het monster eigenlijk een dikke naaktslak is.

Wo 24 juli 2019 | 08:30 Will & Grace

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Amerikaanse sitcom. Love Plus One. Grace weigert het aanbod van een ex-vriend om samen met hem en zijn huidige vriendin een romantisch avondje te beleven. Ondertussen probeert Will zijn vriend Jack de knepen van het verkopersvak te leren. Hij geeft het goede voorbeeld door een wildvreemde klant in een kledingzaak te overdonderen met scherpzinnige oneliners.

Wo 24 juli 2019 | 11:30 Wickie de Viking

Seizoen 1 - Belgisch-Duits-Japanse animatieserie. Een vreemde in een vreemd land, deel 1. Het stormt op zee. Een zwerm eenden zoekt beschutting op de drakkar. Er steekt een tornado op, de drakkar wordt meegevoerd. De drakkar landt op een berg. De Vikingen zien een draak, schrikken. Door toedoen van de meegebrachte eenden glijden ze van de berg, met drakkar en al. In het dal ontdekken ze dat de draak een vlieger is, van het meisje Mingzhu. Zij vertelt hun dat haar dorpje de beste vliegers van China maakt. De Vikingen zijn geschokt dat ze in China zijn. De oom van Mingzhu is boos: de drakkar heeft zijn kar met medicijnen kapot gemaakt. De medicijnen waren voor de zieke vader van Mingzhu. Halvar belooft te helpen.

Do 25 juli 2019 | 11:35 Wickie de Viking

Seizoen 1 - Belgisch-Duits-Japanse animatieserie. Een vreemde in een vreemd land, deel 2. Dankzij het zeil landt de drakkar veilig op de grond. De generaal wil nog steeds het geheim van de Vikingen weten. Hij wil vliegen! Halvar besluit dat de drakkar naar de zee geduwd moet worden. De generaal probeert de Vikingen te paaien met een maaltijd. Daarna wil hij leren vliegen.

Do 25 juli 2019 | 20:05 CSI

Seizoen 2 - Aflevering 9 - Amerikaans-Canadese misdaadserie. And Then There Were None. Grissom en zijn team onderzoeken een roofoverval in een casino waarbij enkele mensen werden neergeschoten. Catherine en Sara worden intussen opgeroepen om in een afgelegen stuk van de woestijn een moord in een plaatselijk winkeltje te onderzoeken. Het bewijsmateriaal dat op de beide locaties wordt teruggevonden, vertoont een paar vreemde gelijkenissen.

Vr 26 juli 2019 | 08:10 Nils Holgersson

Seizoen 1 - Aflevering 42 - Japanse animatieserie. Een vreemde nachtuil. Nils ontmoet een vleermuis die muziek maakt. Hij neemt Nils mee naar een feestje, maar daar blijkt hij een deal te hebben gesloten met de Zwarte Elf.

Vr 26 juli 2019 | 19:30 24 uur in de politiecel UK

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Britse realityreeks over de politie van de stad Luton. In Plain Sight. Tijdens de carnavalsperiode worden in Luton twee kinderen thuis aangerand door een man. Met behulp van camerabeelden zet de politie alles in het werk om de man snel te identificeren voor hij nieuwe slachtoffers kan maken. De politie van Bedfordshire krijgt trouwens steeds vaker te maken met seksueel geweld: van aanrandingen door vreemden tot 'online grooming'.

Vreemde op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 12:50 Zack & Quack

Seizoen 2 - Aflevering 2 - Chagrijn in Pop-Up Land / Pop Fu Eend: Zack en Quack vallen in een konijnenhol en komen uit in een vreemde wereld, waar een chagrijnige koningin een hofnar zoekt...// Zack, Quack en Kira gaan naar het Pop Fu Festival, maar wanneer een draak het festival aanvalt moeten ze zo snel mogelijk pop fu meesters worden om de draak weg te jagen. Zack & Quack is een animatie serie die de avonturen volgt van de dappere Zack en zijn beste vriend Quack, een impulsieve en nieuwsgierige jonge eend. Ze wonen in een prachtig papieren land.

Vandaag | 17:10 Paddington 2 IMDb: 7.9

IMDB * 7.9 - Komedie, Paddington 2 is een Brits Franse productie uit 2017, geregisseerd door Paul King. De film is het succesvolle vervolg op Paddington uit 2014 en gebaseerd op het boek Beertje Paddington van Michael Bond uit het jaar 1958. ...

Paddington 2 is een Brits-Franse productie uit 2017, geregisseerd door Paul King. De film is het succesvolle vervolg op Paddington uit 2014 en gebaseerd op het boek Beertje Paddington van Michael Bond uit het jaar 1958. Filmrecensies waren dol enthousiast over deze film met beroemde beer. Beertje Paddington voelt zich diep gelukkig bij de familie Brown in Windsor Gardens, waar hij een populair lid van de gemeenschap is geworden. Tijdens een zoektocht naar het perfecte cadeau voor zijn geliefde tante Lucy's honderdste verjaardag ontdekt Paddington een bijzonder boek in Mr. Gruber's antiekwinkel. Om het boek te kunnen kopen neemt hij een reeks vreemde baantjes aan. Maar wanneer het boek brutaal wordt gestolen is het aan Paddington en de familie Brown om de dief te ontmaskeren. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/paddington-2

Vandaag | 19:05 Les experts : Manhattan

'Dernier combat.' (s 6/ep 20) De ruzie tussen een arbeider en zijn ploegbaas neemt een vreemde wending wanneer een levenloos lichaam wordt ontdekt op de werf. Het onderzoek leidt het team naar de wereld van illegale gevechten.

Morgen | 09:25 Radius IMDb: 6.2

Morgen - IMDB * 6.2 - Science fiction, Een jonge man ontwaakt na een auto ongeluk met geen herinnering over wie hij is. Terwijl hij zijn weg naar de stad zoekt voor hulp, komt hij alleen maar dode lichamen tegen. Allemaal hebben ze vreemde, lichte ...

Een jonge man ontwaakt na een auto-ongeluk met geen herinnering over wie hij is. Terwijl hij zijn weg naar de stad zoekt voor hulp, komt hij alleen maar dode lichamen tegen. Allemaal hebben ze vreemde, lichte ogen. In eerste instantie denkt hij dat er een dodelijk virus in de lucht zit, maar al snel komt hij achter de gruwelijke waarheid die een reeks aan gebeurtenissen in gang zet.

Morgen | 09:30 Welkom in de Wayne toren

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Wakker worden Slaapkop: De Wayne wordt overspoelt door vreemde wezens. Ansi, Olly en Saraline gaan op zoek naar de oorzaak. Saraline gaat op zoek naar de geheime bibliotheek, en Olly en Ansi komen oog in oog te staan met een spion.

Morgen | 10:30 Grantchester

'5/6.' (s 4/ep 5) Will en Georgie onderzoeken de vreemde omstandigheden waarin Eddie om het leven kwam. De man was een zakenpartner van de vader van Will.

Morgen | 11:25 Grantchester

'5/6.' (s 4/ep 5) Will en Georgie onderzoeken de vreemde omstandigheden waarin Eddie om het leven kwam. De man was een zakenpartner van de vader van Will.

Morgen | 14:05 Aftermath

Morgen - Thriller, De levens van twee vreemden komen met elkaar in botsing na een vreselijk vliegtuigaccident.

De levens van twee vreemden komen met elkaar in botsing na een vreselijk vliegtuigaccident.

Morgen | 15:45 The Commuter IMDb: 6.3

Morgen - IMDB * 6.3 - Actie, The Commuter is een actiiethriller gemaakt in 2017 en in 2018 in premiere gegaan. In de film spelen de acteurs Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson, Jonathan Banks en Sam Neill. De film gaat over een man die ...

The Commuter is een actiiethriller gemaakt in 2017 en in 2018 in premiere gegaan. In de film spelen de acteurs Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson, Jonathan Banks en Sam Neill. De film gaat over een man die ongewild is gerekruteerd in een moordcomplot, nadat hij een mysterieuze vrouw heeft ontmoet terwijl hij op zijn dagelijkse trein pendelt. Michael is een verzekeringsagent die zoals elke dag heen en weer reist tussen zijn woonplaats en de plaats waar hij werkt. Een mysterieuze vreemdeling dwingt hem echter de identiteit te onthullen van een verborgen passagier in zijn trein, vóór deze de laatste halte bereikt. Michael probeert het mysterie zo snel mogelijk op te lossen, maar beseft dat een dodelijk plan wordt gesmeed en raakt verwikkeld in een criminele samenzwering, die het leven op het spel zet van Michael en de andere passagiers. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-commuter

Morgen | 17:05 Welkom in de Wayne toren

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Wakker worden Slaapkop: De Wayne wordt overspoelt door vreemde wezens. Ansi, Olly en Saraline gaan op zoek naar de oorzaak. Saraline gaat op zoek naar de geheime bibliotheek, en Olly en Ansi komen oog in oog te staan met een spion.

Overmorgen | 01:05 Fargo

'Le dilemme du crocodile.' (s 1/ep 1) Minnesota. Een genadeloze, manipulatieve vreemdeling maakt per toeval kennis met een onzekere verzekeringsmakelaar en zet hem op het pad naar destructie.

Overmorgen | 04:30 Salvage Hunters

Seizoen 9 - Aflevering 12 - Edinburgh Zoo: Drew bekijkt vreemde dierenobjecten in de Edinburgh Zoo, zoekt naar industriële meubels in een oude textielfabriek in het Schotse grensgebied en gaat langs bij vrienden in Bristol.

Overmorgen | 04:30 Salvage Hunters

Seizoen 9 - Aflevering 12 - Edinburgh Zoo: Drew bekijkt vreemde dierenobjecten in de Edinburgh Zoo, zoekt naar industriële meubels in een oude textielfabriek in het Schotse grensgebied en gaat langs bij vrienden in Bristol.

Overmorgen | 06:25 Wild Russia: Earth's Last Great Wilderness

Seizoen 2 - Aflevering 2 - East of Eden: Het Baikalmeer en de oostelijke delta van de Kaspische Zee vormen een schatkamer van biodiversiteit en vreemde, raadselachtige wezens. Hier worden Ruslands diepte geheimen onthuld.

Overmorgen | 09:00 The Watcher (aka Looking Glass)

Overmorgen - Thriller, Een koppel koopt een motel te midden van de woestijn. Al snel blijken er allerlei vreemde dingen te gebeuren.

Een koppel koopt een motel te midden van de woestijn. Al snel blijken er allerlei vreemde dingen te gebeuren.

Overmorgen | 09:00 Henry Danger

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Win en steel: Om een serie vreemde inbraken te onderzoeken, gaat Henry meedoen aan een tv-programma. Hij wint en blijkt gehypnotiseerd te zijn om zijn prijzen weer af te staan. Piper breekt Jasper zijn neus in de tv-studio.

Overmorgen | 10:15 Wild Russia: Earth's Last Great Wilderness

Seizoen 2 - Aflevering 2 - East of Eden: Het Baikalmeer en de oostelijke delta van de Kaspische Zee vormen een schatkamer van biodiversiteit en vreemde, raadselachtige wezens. Hier worden Ruslands diepte geheimen onthuld.

Overmorgen | 12:20 Sanjay & Craig

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Fliploppers / Chille Bill: Hector heeft vreemde snoepjes gepikt, die het leven van ons viertal totaal op z’n kop zetten. Wat eerst smerig is, smaakt nu heerlijk, en wat eerst waanzinnig smaakte, is nu niet meer te vreten. // Sanjay & Craig ontmoeten Chille Bill, een coole zanger.

Overmorgen | 14:05 Odd Squad

'Bizarre Epidemie.' Dokter O neemt de leiding over een vreemde medische zaak en die zaak zorgt voor grote verwarring op het hoofdkwartier.

Overmorgen | 14:10 The Commuter IMDb: 6.3

Overmorgen - IMDB * 6.3 - Misdaaddrama, The Commuter is een actiiethriller gemaakt in 2017 en in 2018 in premiere gegaan. In de film spelen de acteurs Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson, Jonathan Banks en Sam Neill. De film gaat over een man ...

The Commuter is een actiiethriller gemaakt in 2017 en in 2018 in premiere gegaan. In de film spelen de acteurs Liam Neeson, Vera Farmiga, Patrick Wilson, Jonathan Banks en Sam Neill. De film gaat over een man die ongewild is gerekruteerd in een moordcomplot, nadat hij een mysterieuze vrouw heeft ontmoet terwijl hij op zijn dagelijkse trein pendelt. Michael is een verzekeringsagent die zoals elke dag heen en weer reist tussen zijn woonplaats en de plaats waar hij werkt. Een mysterieuze vreemdeling dwingt hem echter de identiteit te onthullen van een verborgen passagier in zijn trein, vóór deze de laatste halte bereikt. Michael probeert het mysterie zo snel mogelijk op te lossen, maar beseft dat een dodelijk plan wordt gesmeed en raakt verwikkeld in een criminele samenzwering, die het leven op het spel zet van Michael en de andere passagiers. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-commuter

Overmorgen | 18:00 Extreme Forensics

Seizoen 2 - Aflevering 21 - Episode 21: Drie bouwvakkers worden dood aangetroffen in een schuur op een landgoed. De autoriteiten staan voor een raadsel. Is dit een uit de hand gelopen inbraak of iets veel vreemders?

Di 23 juli 2019 | 03:30 Extreme Forensics

Seizoen 2 - Aflevering 21 - Episode 21: Drie bouwvakkers worden dood aangetroffen in een schuur op een landgoed. De autoriteiten staan voor een raadsel. Is dit een uit de hand gelopen inbraak of iets veel vreemders?

Di 23 juli 2019 | 05:30 ALVINNN!!! en de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 41 - Theozilla: Alvin en Simon moeten samen een scheikundeproject doen, maar wanneer Alvin er mee gaat spelen maken ze per ongeluk verschillende vreemde goedjes…

Di 23 juli 2019 | 10:35 Extreme Forensics

Seizoen 2 - Aflevering 21 - Episode 21: Drie bouwvakkers worden dood aangetroffen in een schuur op een landgoed. De autoriteiten staan voor een raadsel. Is dit een uit de hand gelopen inbraak of iets veel vreemders?

Di 23 juli 2019 | 11:40 The Nutcracker and the Four Realms IMDb: 5.5

23/07 - IMDB * 5.5 - Fantasy-familiefilm, Alles wat Clara (gespeeld door 17 jarige Mackenzie Foy) wil is een sleutel – een unieke sleutel die een doos ontgrendelt dat een onbetaalbaar geschenk van haar overleden moeder bevat. Een gouden draad, ...

Alles wat Clara (gespeeld door 17-jarige Mackenzie Foy) wil is een sleutel – een unieke sleutel die een doos ontgrendelt dat een onbetaalbaar geschenk van haar overleden moeder bevat. Een gouden draad, gegeven op het jaarlijkse feest van peetvader Drosselmeyer (gespeeld door Morgan Freeman), leidt haar naar de sleutel. Die daarop deze plots veranderd in een vreemde en mysterieuze wereld. Hier ontmoet de jonge Clara soldaat Phillip, een bende muizen en de regenten die over drie Koninkrijken heersen: Land van de Sneeuwvlokken, Land van Bloemen en Land van Snoepgoed. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-nutcracker-and-the-four-realms

Di 23 juli 2019 | 11:40 Star Wars : the Clone Wars

'Huurmoordenaar.' (s 3/ep 7) Nu ze senator Padmé moet beschermen, wordt Ahsoka achtervolgd door vreemde visioenen.

Di 23 juli 2019 | 13:40 Nature's Strangest Mysteries: Solved

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Unscrambling Eggs: Experts proberen vreemde natuurverschijnselen te verklaren, zoals de vraag of kwallen inderdaad een aardbeving kunnen voorspellen. En waarom hebben eieren de vorm die ze hebben?

Di 23 juli 2019 | 13:40 Nature's Strangest Mysteries: Solved

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Unscrambling Eggs: Experts proberen vreemde natuurverschijnselen te verklaren, zoals de vraag of kwallen inderdaad een aardbeving kunnen voorspellen. En waarom hebben eieren de vorm die ze hebben?

Di 23 juli 2019 | 14:25 L'esprit d'une autre

23/07 - Tv-horrorfilm, De alleenstaande moeder Rachel verhuist samen met haar twee dochters naar een prachtig oud huis in een buitenwijk van Detroit. Kort nadat ze hun intrek hebben genomen in het huis, doen er zich enkele vreemde voorvallen voor.

De alleenstaande moeder Rachel verhuist samen met haar twee dochters naar een prachtig oud huis in een buitenwijk van Detroit. Kort nadat ze hun intrek hebben genomen in het huis, doen er zich enkele vreemde voorvallen voor.

Di 23 juli 2019 | 14:50 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 43 - Schoolkamp: De hele klas Van Peppa gaat op schoolkamp! Dolle pret natuurlijk en ook wel een beetje spannend. Vooral 's nachts, als ze vreemde geluiden horen…maar gelukkig is mevrouw Gazelle er met het Bing Bong Lied!

Di 23 juli 2019 | 17:35 Nuances

'Hamachi met tomaten.' Iedereen die van lekker eten houdt en die zijn/haar kookskills graag wil aanscherpen, weet ondertussen dat Thierry Theys telkens weer verrassend uit de hoek kan komen. Vandaag bereidt hij vis van vreemde origine en combineert hij de smaken van verschillende soorten tomaten.

Di 23 juli 2019 | 22:25 Chicago Fire

'L'âme du 51.' (s 4/ep 10) De brandweermannen wachten gespannen op nieuws wanneer één van hen na een steekpartij zwaargewond in het ziekenhuis terechtkomt. Ondertussen werkt Cruz samen met de politie om de vermiste Freddie terug te vinden en verrast Mouch Trudy. Brett en Jimmy maken zich zorgen om het vreemde gedrag van Chili.

Di 23 juli 2019 | 23:35 iCarly

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Hier is Fred: Sam en Carly zijn helemaal enthousiast over ene Fred die vreemde internetfilmpjes maakt. Freddie vindt er weinig aan, maar wanneer hij dit voor de camera zegt, krijgt iCarly veel negatieve reacties. Het groepje wordt door "Fred" uitgenodigd om te praten.

Wo 24 juli 2019 | 03:25 Teenage Mutant Ninja Turtles

Seizoen 4 - Aflevering 1 - Voorbij de Sterren: Het team ontmoet de vreemde robot Fugitoid.

Wo 24 juli 2019 | 11:18 Plus belle la vie

Seizoen 13 - Aflevering 3178 - Franse soap. Sacha moet twee jonge meisjes helpen. Valentin wil op een vreemde manier het respect van zijn vader afdwingen.

Do 25 juli 2019 | 07:05 ALVINNN!!! en de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 41 - Theozilla: Alvin en Simon moeten samen een scheikundeproject doen, maar wanneer Alvin er mee gaat spelen maken ze per ongeluk verschillende vreemde goedjes…

Do 25 juli 2019 | 19:00 The Incredible Dr. Pol 8

Seizoen 8 - Aflevering 12 - Jack Russell The Ripper: Dr. Pol en z'n team krijgen te maken met bizarre zaken. Van een kalf met zes poten tot een wallaby met een vreemde zwelling. Ze komen zelfs een paard tegen met een gemummificeerde foetus.

Vr 26 juli 2019 | 13:40 Nature's Strangest Mysteries: Solved

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Unscrambling Eggs: Experts proberen vreemde natuurverschijnselen te verklaren, zoals de vraag of kwallen inderdaad een aardbeving kunnen voorspellen. En waarom hebben eieren de vorm die ze hebben?

Vr 26 juli 2019 | 13:40 Nature's Strangest Mysteries: Solved

Seizoen 1 - Aflevering 4 - Unscrambling Eggs: Experts proberen vreemde natuurverschijnselen te verklaren, zoals de vraag of kwallen inderdaad een aardbeving kunnen voorspellen. En waarom hebben eieren de vorm die ze hebben?

Vr 26 juli 2019 | 16:30 Pawn Stars

Seizoen 19 - Realityreeks. Funny Money. Laat je niet misleiden door het pandjeshuis als een verkoper Chumlee een briefje van dertig dollar overhandigt. Trekt Chum zijn portemonnee voor dit vreemde geld of blijkt het een kostbare valuta te zijn die een deal niet waard is?

Vr 26 juli 2019 | 21:00 Intruders

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Breaking And Entering: Een jong stel in Boston wordt 's nachts wakker gehouden door vreemde geluiden in het plafond. En de leden van een gezin werken samen om hun huis tegen grizzlyberen te beschermen.

Vr 26 juli 2019 | 21:00 Intruders

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Breaking And Entering: Een jong stel in Boston wordt 's nachts wakker gehouden door vreemde geluiden in het plafond. En de leden van een gezin werken samen om hun huis tegen grizzlyberen te beschermen.

 Meer

Vreemde gemist

Eerder Vandaag | 03:50 Takeshi's Castle

Seizoen 4 - Aflevering 10 - Naast sushi en karate is Japan ook zeer bekend om haar gameshows. Takeshi's Castle is de koning onder de gameshows. Woorden kunnen deze show eigenlijk niet omschrijven, kijken dus! Te Land ter Zee en in de Lucht, op z'n Japans... De Japanse ster Takeshi Kitano is kasteelheer en hij daagt 100 gewillige Japanners uit om de meest vreemde fysieke spellen tegen elkaar te spelen. Het is de droom van menig man; rennen over een hindernisbaan alsof je in je eigen computerspel zit. Het is bijna onmogelijk om ooit een spel te winnen, maar daar gaat het bij Takeshi's Castle niet om. Een gedeukt lichaam en eeuwige roem!

Eerder Vandaag | 03:30 Takeshi's Castle

Seizoen 4 - Aflevering 9 - Naast sushi en karate is Japan ook zeer bekend om haar gameshows. Takeshi's Castle is de koning onder de gameshows. Woorden kunnen deze show eigenlijk niet omschrijven, kijken dus! Te Land ter Zee en in de Lucht, op z'n Japans... De Japanse ster Takeshi Kitano is kasteelheer en hij daagt 100 gewillige Japanners uit om de meest vreemde fysieke spellen tegen elkaar te spelen. Het is de droom van menig man; rennen over een hindernisbaan alsof je in je eigen computerspel zit. Het is bijna onmogelijk om ooit een spel te winnen, maar daar gaat het bij Takeshi's Castle niet om. Een gedeukt lichaam en eeuwige roem!

Eerder Vandaag | 03:00 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 43 - Schoolkamp: De hele klas Van Peppa gaat op schoolkamp! Dolle pret natuurlijk en ook wel een beetje spannend. Vooral 's nachts, als ze vreemde geluiden horen…maar gelukkig is mevrouw Gazelle er met het Bing Bong Lied!

Gisteren 20:30 Behind enemy lines IMDb: 6.4

Gisteren - IMDB * 6.4 - Oorlogsfilm, Behind Enemy Lines is een Amerikaanse oorlogsfilm uit 2001 onder regie van John Moore. Het basisgegeven van het verhaal is losjes gebaseerd op ware gebeurtenissen, maar de plot is fictief. De film won een Taurus ...

Behind Enemy Lines is een Amerikaanse oorlogsfilm uit 2001 onder regie van John Moore. Het basisgegeven van het verhaal is losjes gebaseerd op ware gebeurtenissen, maar de plot is fictief. De film won een Taurus World Stunt Awards voor beste luchtstunts en werd genomineerd voor een Political Film Society Award. De oorlog in Bosnië-Herzegovina is bijna voorbij, maar het Amerikaanse leger blijft aanwezig in de regio met een vliegdekschip. De missies van de piloten beperken zich echter tot eentonige verkenningsvluchten. Gevechtspiloot Chris Burnett krijgt met zijn co-piloot Stackhouse de opdracht om te patrouilleren boven de veilige zone van het oorlogsgebied. Burnett kan zijn collega echter ompraten om af te wijken van hun koers en beelden te maken van vreemde troepenbewegingen op de grond. De twee piloten worden er met afweergeschut onthaald en hun vliegtuig wordt geraakt. Ze slagen erin gebruik te maken van hun schietstoel, maar al snel staat Burnett er alleen voor want Stackhouse valt in handen van de vijandelijke troepen en hij wordt meteen geëxecuteerd. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/behind-enemy-lines

Gisteren 19:55 Blazing Team

'Hoogvlieger.' Scott komt in contact met een vreemde scherf, waardoor hij plots kan vliegen. Om te bewijzen dat hij nog steeds goedaardig is, wil hij Johnny verslaan.

Gisteren 19:35 Shed And Buried

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Herefordshire: Henry en Sam zijn in Herefordshire, waar ze in schuren vol met machines, autogiro's en andere vreemde voertuigen uiteindelijk ook een Britse klassieker aantreffen.

Gisteren 19:30 Shed And Buried

Seizoen 1 - Aflevering 17 - Herefordshire: Henry en Sam zijn in Herefordshire, waar ze in schuren vol met machines, autogiro's en andere vreemde voertuigen uiteindelijk ook een Britse klassieker aantreffen.

Gisteren 14:20 Nuances

'Hamachi met tomaten.' Iedereen die van lekker eten houdt en die zijn/haar kookskills graag wil aanscherpen, weet ondertussen dat Thierry Theys telkens weer verrassend uit de hoek kan komen. Vandaag bereidt hij vis van vreemde origine en combineert hij de smaken van verschillende soorten tomaten.

Gisteren 14:15 Radius IMDb: 6.2

Gisteren - IMDB * 6.2 - Science fiction, Een jonge man ontwaakt na een auto ongeluk met geen herinnering over wie hij is. Terwijl hij zijn weg naar de stad zoekt voor hulp, komt hij alleen maar dode lichamen tegen. Allemaal hebben ze vreemde, lichte ...

Een jonge man ontwaakt na een auto-ongeluk met geen herinnering over wie hij is. Terwijl hij zijn weg naar de stad zoekt voor hulp, komt hij alleen maar dode lichamen tegen. Allemaal hebben ze vreemde, lichte ogen. In eerste instantie denkt hij dat er een dodelijk virus in de lucht zit, maar al snel komt hij achter de gruwelijke waarheid die een reeks aan gebeurtenissen in gang zet.

Gisteren 12:00 Bid & Destroy

Seizoen 1 - Aflevering 5 - Haunted House Treasures: Brian en Lee gaan naar een verlaten huis waar een vreemde sfeer hangt. In de kelder krijgen ze de schrik van hun leven.

Gisteren 05:36 Escape to Chimp Eden

Seizoen 2 - Aflevering 5 - A New Home For Suzie And Lily - Part 1: Eugene is in Angola om de twee vrouwtjes-chimpansees Lily en Suzie op te halen. Maar Suzie heeft een vreemde infectieziekte die de reddingsoperatie danig in de war kan sturen.

Gisteren 05:36 Escape to Chimp Eden

Seizoen 2 - Aflevering 5 - A New Home For Suzie And Lily - Part 1: Eugene is in Angola om de twee vrouwtjes-chimpansees Lily en Suzie op te halen. Maar Suzie heeft een vreemde infectieziekte die de reddingsoperatie danig in de war kan sturen.

Gisteren 03:50 Takeshi's Castle

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Naast sushi en karate is Japan ook zeer bekend om haar gameshows. Takeshi's Castle is de koning onder de gameshows. Woorden kunnen deze show eigenlijk niet omschrijven, kijken dus! Te Land ter Zee en in de Lucht, op z'n Japans... De Japanse ster Takeshi Kitano is kasteelheer en hij daagt 100 gewillige Japanners uit om de meest vreemde fysieke spellen tegen elkaar te spelen. Het is de droom van menig man; rennen over een hindernisbaan alsof je in je eigen computerspel zit. Het is bijna onmogelijk om ooit een spel te winnen, maar daar gaat het bij Takeshi's Castle niet om. Een gedeukt lichaam en eeuwige roem!

Gisteren 03:30 Takeshi's Castle

Seizoen 4 - Aflevering 7 - Naast sushi en karate is Japan ook zeer bekend om haar gameshows. Takeshi's Castle is de koning onder de gameshows. Woorden kunnen deze show eigenlijk niet omschrijven, kijken dus! Te Land ter Zee en in de Lucht, op z'n Japans... De Japanse ster Takeshi Kitano is kasteelheer en hij daagt 100 gewillige Japanners uit om de meest vreemde fysieke spellen tegen elkaar te spelen. Het is de droom van menig man; rennen over een hindernisbaan alsof je in je eigen computerspel zit. Het is bijna onmogelijk om ooit een spel te winnen, maar daar gaat het bij Takeshi's Castle niet om. Een gedeukt lichaam en eeuwige roem!

Eergisteren 19:35 Shed And Buried

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Cotswolds: Henry en Sam zijn in de Cotswolds, waar ze schuren vol met grote machines, vreemde landbouwwerktuigen en een paar verrassende memorabiliaverzamelingen ontdekken.

Eergisteren 19:30 Shed And Buried

Seizoen 1 - Aflevering 15 - Cotswolds: Henry en Sam zijn in de Cotswolds, waar ze schuren vol met grote machines, vreemde landbouwwerktuigen en een paar verrassende memorabiliaverzamelingen ontdekken.

Eergisteren 06:00 Escape to Chimp Eden

Seizoen 2 - Aflevering 5 - A New Home For Suzie And Lily - Part 1: Eugene is in Angola om de twee vrouwtjes-chimpansees Lily en Suzie op te halen. Maar Suzie heeft een vreemde infectieziekte die de reddingsoperatie danig in de war kan sturen.

Eergisteren 06:00 Escape to Chimp Eden

Seizoen 2 - Aflevering 5 - A New Home For Suzie And Lily - Part 1: Eugene is in Angola om de twee vrouwtjes-chimpansees Lily en Suzie op te halen. Maar Suzie heeft een vreemde infectieziekte die de reddingsoperatie danig in de war kan sturen.

 Meer