Je vindt hier de programma's van Vreemde op tv We hebben de volgende programma's voor Vreemde ALVINNN!!! en de Chipmunks: Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 41 Theozilla Alvin en Simon moeten samen een scheikundeproject doen, maar wanneer Alvin er. Tashi: Jeugd, Aflevering 28 Animatieserie. Het leven van Jack wordt op zijn kop gezet als hij door zijn ouders naar zijn neef. Tashi: Jeugd, Aflevering 29 Animatieserie. Het leven van Jack wordt op zijn kop gezet als hij door zijn ouders naar zijn neef. Inside Llewyn Davis: IMDB * 7.5 - Film, New York, begin jaren 60. Folkmuzikant Llewyn Davis staat op een moeilijk kruispunt in zijn leven. Hij wil het maken als muzikant, maar de weg naar de roem ligt bezaaid met obstakels en problemen, waarvan een aantal van eigen. Peppa Pig: Jeugd, Seizoen 2 Aflevering 43 Schoolkamp De hele klas Van Peppa gaat op schoolkamp! Dolle pret natuurlijk en ook wel. Rapunzels Wilde Avontuur: Jeugd, Spiegeltje spiegeltje Rapunzel en haar vrienden komen in een oud huis terecht. Er gebeuren vreemde dingen als ze. Tashi: Jeugd, Aflevering 46 Animatieserie. Het leven van Jack wordt op zijn kop gezet als hij door zijn ouders naar zijn neef. De Raket - Rommel in de ruimte!: Film, ge Pottan is acht jaar oud. Ze was eigenlijk onderweg naar een zomerkamp, maar door een samenloop van omstandigheden komt ze bij een afvalverwerkingsbedrijf terecht. Daar lopen vreemde figuren rond, die zich met tegenzin over het meisje. Vranckx: Documentaire, Seizoen 2020 Zwart bloedt Wat nu gebeurt in Amerika, komt niet onverwacht. De steden die nu in brand. Vranckx: Morgen - Documentaire, Seizoen 2020 Zwart bloedt Wat nu gebeurt in Amerika, komt niet onverwacht. De steden die nu in.

Vreemde op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 15:04 Tashi

Aflevering 46 Animatieserie. Het leven van Jack wordt op zijn kop gezet als hij door zijn ouders naar zijn neef Tashi wordt gestuurd. Tashi woont in een afgelegen dorp dat hij beschermt tegen vreemde wezens en vreselijke schurken. Jacks intelligente aanpak en Tashi's impulsieve avontuurlijkheid maken dat ze samen een sterk team vormen. Ze beleven de gekste avonturen samen met de vrolijke Lotus. Het drietal neemt het op tegen reuzen, spoken, heksen, bandieten, demonen, draken en ander onguur gezelschap.

Morgen | 00:53 War of the Worlds

Seizoen 1 - Aflevering 5 van 8 Er ontstaan barstjes als de overlevenden verschillende manieren ontwikkelen om zich staande te houden. Jonathan is in de war van Sacha's vreemde gedrag. Emily is een prikkelend raadsel voor Bill.

Morgen | 01:56 War of the Worlds

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 8 De connectie van sommige overlevenden met de aliens roept moeilijke vragen op. Bill doet een verrassende ontdekking. Sacha gedraagt zich steeds vreemder, en Toms verjaardag moet gevierd worden.

Morgen | 14:58 Tashi

Aflevering 47 Animatieserie. Het leven van Jack wordt op zijn kop gezet als hij door zijn ouders naar zijn neef Tashi wordt gestuurd. Tashi woont in een afgelegen dorp dat hij beschermt tegen vreemde wezens en vreselijke schurken. Jacks intelligente aanpak en Tashi's impulsieve avontuurlijkheid maken dat ze samen een sterk team vormen. Ze beleven de gekste avonturen samen met de vrolijke Lotus. Het drietal neemt het op tegen reuzen, spoken, heksen, bandieten, demonen, draken en ander onguur gezelschap.

Morgen | 15:10 Tashi

Aflevering 48 Animatieserie. Het leven van Jack wordt op zijn kop gezet als hij door zijn ouders naar zijn neef Tashi wordt gestuurd. Tashi woont in een afgelegen dorp dat hij beschermt tegen vreemde wezens en vreselijke schurken. Jacks intelligente aanpak en Tashi's impulsieve avontuurlijkheid maken dat ze samen een sterk team vormen. Ze beleven de gekste avonturen samen met de vrolijke Lotus. Het drietal neemt het op tegen reuzen, spoken, heksen, bandieten, demonen, draken en ander onguur gezelschap.

Morgen | 18:35 NCIS

Seizoen 10 - Aflevering 19 van 24 - Squall Na de dood van Eli David en Jackie Vance, komen Leon en Ziva er al snel achter dat Mossad Deputy Director Ilan Bodnar achter de aanval zit en op wraak uit is. Tegen orders van Homeland Security in, gaat Ziva op onderzoek uit. Dit heeft een groot onderzoek tot gevolg door de Department of Defense. Haar methoden zorgen ervoor dat het team haar intenties in twijfel trekt. In deze aflevering brengt een grote storm het team aan boord van de USS Borealis, waar een dode al gauw vermoord blijkt te zijn. De spanning stijgt wanneer blijkt dat McGee's vervreemde vader ook aan boord was ten tijde van het incident.

Overmorgen | 12:33 Tashi

Aflevering 49 Animatieserie. Het leven van Jack wordt op zijn kop gezet als hij door zijn ouders naar zijn neef Tashi wordt gestuurd. Tashi woont in een afgelegen dorp dat hij beschermt tegen vreemde wezens en vreselijke schurken. Jacks intelligente aanpak en Tashi's impulsieve avontuurlijkheid maken dat ze samen een sterk team vormen. Ze beleven de gekste avonturen samen met de vrolijke Lotus. Het drietal neemt het op tegen reuzen, spoken, heksen, bandieten, demonen, draken en ander onguur gezelschap.

Di 9 juni 2020 | 08:34 Kiwi & Strit

Seizoen 1 - Aflevering 18 van 26 - Vreemde doos - VPRO Op een open plek in het bos leven twee grappige, pluizige wezentjes: Kiwi is toegewijd, netjes en geel, Strit is een paarse losbol en sloddervos. Ze zijn nieuwsgierig en maken altijd veel lol.

Di 9 juni 2020 | 12:33 Tashi

Aflevering 50 Animatieserie. Het leven van Jack wordt op zijn kop gezet als hij door zijn ouders naar zijn neef Tashi wordt gestuurd. Tashi woont in een afgelegen dorp dat hij beschermt tegen vreemde wezens en vreselijke schurken. Jacks intelligente aanpak en Tashi's impulsieve avontuurlijkheid maken dat ze samen een sterk team vormen. Ze beleven de gekste avonturen samen met de vrolijke Lotus. Het drietal neemt het op tegen reuzen, spoken, heksen, bandieten, demonen, draken en ander onguur gezelschap.

Di 9 juni 2020 | 16:10 Lucas etc.

Seizoen 1 - Aflevering 19 van 25 - Het medaillon - NTR Lucas en Nathan volgen het spoor van de legende van Rombrant. Onderweg hebben ze vreemde ontmoetingen.

Vreemde op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 06:37 ALVINNN!!! en de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 41 - Theozilla Alvin en Simon moeten samen een scheikundeproject doen, maar wanneer Alvin er mee gaat spelen maken ze per ongeluk verschillende vreemde goedjes…

Vandaag | 10:35 Tashi

Aflevering 28 Animatieserie. Het leven van Jack wordt op zijn kop gezet als hij door zijn ouders naar zijn neef Tashi wordt gestuurd. Tashi woont in een afgelegen dorp dat hij beschermt tegen vreemde wezens en vreselijke schurken. Jacks intelligente aanpak en Tashi's impulsieve avontuurlijkheid maken dat ze samen een sterk team vormen. Ze beleven de gekste avonturen samen met de vrolijke Lotus. Het drietal neemt het op tegen reuzen, spoken, heksen, bandieten, demonen, draken en ander onguur gezelschap.

Vandaag | 10:47 Tashi

Aflevering 29 Animatieserie. Het leven van Jack wordt op zijn kop gezet als hij door zijn ouders naar zijn neef Tashi wordt gestuurd. Tashi woont in een afgelegen dorp dat hij beschermt tegen vreemde wezens en vreselijke schurken. Jacks intelligente aanpak en Tashi's impulsieve avontuurlijkheid maken dat ze samen een sterk team vormen. Ze beleven de gekste avonturen samen met de vrolijke Lotus. Het drietal neemt het op tegen reuzen, spoken, heksen, bandieten, demonen, draken en ander onguur gezelschap.

Vandaag | 11:05 Inside Llewyn Davis IMDb: 7.5

IMDB * 7.5 - Film, New York, begin jaren 60. Folkmuzikant Llewyn Davis staat op een moeilijk kruispunt in zijn leven. Hij wil het maken als muzikant, maar de weg naar de roem ligt bezaaid met obstakels en problemen, waarvan een aantal van eigen ...

New York, begin jaren 60. Folkmuzikant Llewyn Davis staat op een moeilijk kruispunt in zijn leven. Hij wil het maken als muzikant, maar de weg naar de roem ligt bezaaid met obstakels en problemen, waarvan een aantal van eigen makelij. Hij overleeft met de hulp van vrienden en vreemden en neemt links en rechts tijdelijke jobs aan. Llewyn droomt van een auditie bij de legendarische Bud Grossman. Met zijn gitaar in de hand reist hij hartje winter naar Chicago in een ultieme poging om Grossmans aandacht te trekken. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/inside-llewyn-davis

Vandaag | 13:08 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 43 - Schoolkamp De hele klas Van Peppa gaat op schoolkamp! Dolle pret natuurlijk en ook wel een beetje spannend. Vooral 's nachts, als ze vreemde geluiden horen…maar gelukkig is mevrouw Gazelle er met het Bing Bong Lied!

Vandaag | 14:10 Rapunzels Wilde Avontuur

Spiegeltje spiegeltje Rapunzel en haar vrienden komen in een oud huis terecht. Er gebeuren vreemde dingen als ze in de spiegel kijken...

Vandaag | 15:25 De Raket - Rommel in de ruimte!

Film, ge Pottan is acht jaar oud. Ze was eigenlijk onderweg naar een zomerkamp, maar door een samenloop van omstandigheden komt ze bij een afvalverwerkingsbedrijf terecht. Daar lopen vreemde figuren rond, die zich met tegenzin over het meisje ...

ge Pottan is acht jaar oud. Ze was eigenlijk onderweg naar een zomerkamp, maar door een samenloop van omstandigheden komt ze bij een afvalverwerkingsbedrijf terecht. Daar lopen vreemde figuren rond, die zich met tegenzin over het meisje ontfermen. Al gauw ontdekt Pottan wat ze te verbergen hebben: achter een hoge omheining zijn ze een zelfgemaakt ruimteschip in elkaar aan het knutselen. Wat volgt is een avontuur vol humor en onverwachte vriendschappen. Pottan wordt zelfs de eerste achtjarige ruimtevaarder in de geschiedenis!

Vandaag | 20:10 Vranckx

Seizoen 2020 - Zwart bloedt Wat nu gebeurt in Amerika, komt niet onverwacht. De steden die nu in brand stonden, waren toen al aan het smeulen. Dat merkte Rudi Vranckx toen hij er enkele jaren geleden op reportage was voor de reeks 'Kleine helden'. In de buitenwijken van de Amerikaanse grootsteden broeit iets dat wij in Europa zelf ook maar al te goed kennen. De Brusselse concentratiewijken en de Parijse banlieues zie je daar in de vorm van echte getto's op de maat van steden. Jongeren groeien op zonder ouders en zonder toekomst. Ze zwerven maar wat rond door de straten, raken aan de drugs, en belanden daardoor al te makkelijk in de kleine en grotere criminaliteit. Vaak zijn ze al tienerouders wanneer ze achter de tralies belanden, kunnen ze vervolgens hun kinderen niet opvoeden... en dan herhaalt de hele cyclus zich. Zowel bij ons als in de VS vervreemden die jongeren in snel tempo van een samenleving die geen plaats voor hen lijkt te hebben, een proces dat hand in hand gaat met een diepgeworteld gevoel van wantrouwen tegenover het symbool bij uitstek van die samenleving: de politie. Hun huidskleur verschilt, net als de achterliggende oorzaken van hun problemen, maar de problemen zelf lijken wel erg goed op elkaar. In deze reportage volgen we drie Amerikaanse kleine helden die proberen uit alle macht die vicieuze cirkel te doorbreken. In Baltimore bouwde Ericka Alston, zelf ooit een tienermoeder en drugsverslaafde, een wassalon uit tot een dagcentrum waarin ze kinderen opvangt die anders op straat zouden belanden. En ze helpt drugsverslaafden in een afkickcentrum. Michael Brown Sr. moest vier uur lang toekijken terwijl zijn zoon dood op straat lag, doodgeschoten door de politie. Hij probeert de jeugd van Ferguson, St.-Louis, nu uit alle macht te behoeden voor hetzelfde lot. En in Brooklyn, New York, richtte Pat Russo een boksschool op die risicojongeren een positief doel geeft in het leven. O ja, Pat is blank. En een voormalige politieman. Kunnen wij iets opsteken van hun werk? (Oorspronkelijk: 'Kleine Helden: VS' © 2016)

Morgen | 00:41 Vranckx

Seizoen 2020 - Zwart bloedt Wat nu gebeurt in Amerika, komt niet onverwacht. De steden die nu in brand stonden, waren toen al aan het smeulen. Dat merkte Rudi Vranckx toen hij er enkele jaren geleden op reportage was voor de reeks 'Kleine helden'. In de buitenwijken van de Amerikaanse grootsteden broeit iets dat wij in Europa zelf ook maar al te goed kennen. De Brusselse concentratiewijken en de Parijse banlieues zie je daar in de vorm van echte getto's op de maat van steden. Jongeren groeien op zonder ouders en zonder toekomst. Ze zwerven maar wat rond door de straten, raken aan de drugs, en belanden daardoor al te makkelijk in de kleine en grotere criminaliteit. Vaak zijn ze al tienerouders wanneer ze achter de tralies belanden, kunnen ze vervolgens hun kinderen niet opvoeden... en dan herhaalt de hele cyclus zich. Zowel bij ons als in de VS vervreemden die jongeren in snel tempo van een samenleving die geen plaats voor hen lijkt te hebben, een proces dat hand in hand gaat met een diepgeworteld gevoel van wantrouwen tegenover het symbool bij uitstek van die samenleving: de politie. Hun huidskleur verschilt, net als de achterliggende oorzaken van hun problemen, maar de problemen zelf lijken wel erg goed op elkaar. In deze reportage volgen we drie Amerikaanse kleine helden die proberen uit alle macht die vicieuze cirkel te doorbreken. In Baltimore bouwde Ericka Alston, zelf ooit een tienermoeder en drugsverslaafde, een wassalon uit tot een dagcentrum waarin ze kinderen opvangt die anders op straat zouden belanden. En ze helpt drugsverslaafden in een afkickcentrum. Michael Brown Sr. moest vier uur lang toekijken terwijl zijn zoon dood op straat lag, doodgeschoten door de politie. Hij probeert de jeugd van Ferguson, St.-Louis, nu uit alle macht te behoeden voor hetzelfde lot. En in Brooklyn, New York, richtte Pat Russo een boksschool op die risicojongeren een positief doel geeft in het leven. O ja, Pat is blank. En een voormalige politieman. Kunnen wij iets opsteken van hun werk? (Oorspronkelijk: 'Kleine Helden: VS' © 2016)

Morgen | 10:43 Tashi

Aflevering 30 Animatieserie. Het leven van Jack wordt op zijn kop gezet als hij door zijn ouders naar zijn neef Tashi wordt gestuurd. Tashi woont in een afgelegen dorp dat hij beschermt tegen vreemde wezens en vreselijke schurken. Jacks intelligente aanpak en Tashi's impulsieve avontuurlijkheid maken dat ze samen een sterk team vormen. Ze beleven de gekste avonturen samen met de vrolijke Lotus. Het drietal neemt het op tegen reuzen, spoken, heksen, bandieten, demonen, draken en ander onguur gezelschap.

Morgen | 10:55 Tashi

Aflevering 31 Animatieserie. Het leven van Jack wordt op zijn kop gezet als hij door zijn ouders naar zijn neef Tashi wordt gestuurd. Tashi woont in een afgelegen dorp dat hij beschermt tegen vreemde wezens en vreselijke schurken. Jacks intelligente aanpak en Tashi's impulsieve avontuurlijkheid maken dat ze samen een sterk team vormen. Ze beleven de gekste avonturen samen met de vrolijke Lotus. Het drietal neemt het op tegen reuzen, spoken, heksen, bandieten, demonen, draken en ander onguur gezelschap.

Morgen | 17:14 Amphibia

Vervloekt! / Sprig op viool Nadat Anne het uitmaakt met Maddie voor Sprig, beginnen er vreemde dingen te gebeuren met Anne en Sprig. / Tijdens een talentenjacht, gaat Hop Pop een beetje te ver in het trainen van Sprig.

Morgen | 17:54 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 2 - Vreemde eend in de bijt De vierling speelt elk jaar in de commercial voor de winkel van Eerlijke Abe. Maar ze zijn het zat en besluiten te stoppen. Als ze worden vervangen besluiten ze dat ze dit baantje toch weer terug willen.

Morgen | 19:10 Vranckx

Seizoen 2020 - Zwart bloedt Wat nu gebeurt in Amerika, komt niet onverwacht. De steden die nu in brand stonden, waren toen al aan het smeulen. Dat merkte Rudi Vranckx toen hij er enkele jaren geleden op reportage was voor de reeks 'Kleine helden'. In de buitenwijken van de Amerikaanse grootsteden broeit iets dat wij in Europa zelf ook maar al te goed kennen. De Brusselse concentratiewijken en de Parijse banlieues zie je daar in de vorm van echte getto's op de maat van steden. Jongeren groeien op zonder ouders en zonder toekomst. Ze zwerven maar wat rond door de straten, raken aan de drugs, en belanden daardoor al te makkelijk in de kleine en grotere criminaliteit. Vaak zijn ze al tienerouders wanneer ze achter de tralies belanden, kunnen ze vervolgens hun kinderen niet opvoeden... en dan herhaalt de hele cyclus zich. Zowel bij ons als in de VS vervreemden die jongeren in snel tempo van een samenleving die geen plaats voor hen lijkt te hebben, een proces dat hand in hand gaat met een diepgeworteld gevoel van wantrouwen tegenover het symbool bij uitstek van die samenleving: de politie. Hun huidskleur verschilt, net als de achterliggende oorzaken van hun problemen, maar de problemen zelf lijken wel erg goed op elkaar. In deze reportage volgen we drie Amerikaanse kleine helden die proberen uit alle macht die vicieuze cirkel te doorbreken. In Baltimore bouwde Ericka Alston, zelf ooit een tienermoeder en drugsverslaafde, een wassalon uit tot een dagcentrum waarin ze kinderen opvangt die anders op straat zouden belanden. En ze helpt drugsverslaafden in een afkickcentrum. Michael Brown Sr. moest vier uur lang toekijken terwijl zijn zoon dood op straat lag, doodgeschoten door de politie. Hij probeert de jeugd van Ferguson, St.-Louis, nu uit alle macht te behoeden voor hetzelfde lot. En in Brooklyn, New York, richtte Pat Russo een boksschool op die risicojongeren een positief doel geeft in het leven. O ja, Pat is blank. En een voormalige politieman. Kunnen wij iets opsteken van hun werk? (Oorspronkelijk: 'Kleine Helden: VS' © 2016)

Morgen | 19:35 No Good Deed IMDb: 5.6

Morgen - IMDB * 5.6 - Film, No Good Deed is een Amerikaanse thriller uit het jaar 2014. Met Idris Elba, Taraji P. Henson en Leslie Bibb in de hoofdrol. Hoofdpersoon in deze film is Terri (Taraji P. Henson). Zij is een toegewijde vrouw en moeder van ...

No Good Deed is een Amerikaanse thriller uit het jaar 2014. Met Idris Elba, Taraji P. Henson en Leslie Bibb in de hoofdrol. Hoofdpersoon in deze film is Terri (Taraji P. Henson). Zij is een toegewijde vrouw en moeder van twee prachtige kinderen, en leeft een ideaal leven. Haar leven krijgt echter een dramatische wending wanneer haar huis en kinderen worden bedreigd door Colin (Idris Elba), een charmante vreemdeling die beweert autopech te hebben en zich bij haar naar binnen praat. Deze onverwachte uitnodiging zorgt er voor dat haar familie wordt geterroriseerd en ze zullen moeten vechten om te overleven. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/no-good-deed-2014

Morgen | 21:25 The Curse of Oak Island

Seizoen 7 - Aflevering 20 - Springing The Trap Voor de kust van Nova Scotia ligt een klein in raadselen gehuld eiland, waar mensen in de 18e eeuw 's nachts vreemde lichten opmerkten.

Morgen | 23:30 Ouija IMDb: 4.5

Morgen - IMDB * 4.5 - Film, Horror: Als kind al speelden Laine Morris en Debbie Galardi met het Ouija bord. Ze respecteerden daarbij steeds de regels: speel het spel nooit alleen, speel het nooit op een begraafplaats en zeg altijd 'tot ziens'. ...

Horror: Als kind al speelden Laine Morris en Debbie Galardi met het Ouija-bord. Ze respecteerden daarbij steeds de regels: speel het spel nooit alleen, speel het nooit op een begraafplaats en zeg altijd 'tot ziens'. Wanneer Debbie zich voor een keer toch aan een individuele sessie waagt, wordt ze meteen vreemde dingen gewaar, welke haar uiteindelijk zelfs de dood in jagen. Laine besluit vervolgens een nieuwe seance te organiseren waarin ze Debbie om uitleg vraagt. Maar is het wel Debbie die antwoordt? Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/ouija

Overmorgen | 00:40 The Cable Guy IMDb: 6.1

Overmorgen - IMDB * 6.1 - Film, The Cable Guy is een zwarte komedie uit 1996 onder regie van Ben Stiller. Het was de eerste film waarin Jim Carrey een serieuzere hoofdrol speelt, na zijn typetjes uit The Mask, Ace Ventura: Pet Detective en Dumb ...

The Cable Guy is een zwarte komedie uit 1996 onder regie van Ben Stiller. Het was de eerste film waarin Jim Carrey een serieuzere hoofdrol speelt, na zijn typetjes uit The Mask, Ace Ventura: Pet Detective en Dumb & Dumber. De kabelmonteur Chip komt niet alleen de kabel aansluiten. Hij sluit ook vriendschap met zijn klanten. Wanneer Steven de kabelmonteur om een aansluiting vraagt, denkt Chip dat hij een nieuwe beste vriend heeft gevonden. Maar hoe Steven ook probeert om de kabelmonteur uit zijn buurt te houden, hij aanvaardt geen afwijzing. Langzaamaan neemt deze vriendschap vreemde vormen aan en Steven komt erachter dat een gratis kabelaansluiting niet bestaat. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/the-cable-guy

Overmorgen | 00:55 Deception

Seizoen 1 - Pilot Een jaar geleden werd Jonathan, de broer van goochelaar-illusionist Cameron Black, ten onrechte veroordeeld voor doodslag. Nu ziet Cameron een kans om zijn broer te helpen: de FBI doet een beroep op hem om een vreemde zaak op te lossen. Het vliegtuig van een gezochte drugskoning is in rook opgegaan en de manier waarop het vliegtuig is verdwenen, is een bijna perfecte replica van een oude truc van Cameron. In ruil voor zijn assistentie wil Cameron dat FBI-agente Kay Daniels helpt om de onschuld van Jonathan aan te tonen.

Overmorgen | 01:30 The Curse of Oak Island

Seizoen 7 - Aflevering 20 - Springing The Trap Voor de kust van Nova Scotia ligt een klein in raadselen gehuld eiland, waar mensen in de 18e eeuw 's nachts vreemde lichten opmerkten.

Overmorgen | 03:20 Bassie & Adriaan En Het Geheim Van De Schatkaart

Een vreemde schat Kinderserie waarin clown Bassie en acrobaat Adriaan op zoek gaan naar een schat. Bij een bezoekje aan de rommelmarkt stuiten Bassie en Adriaan op een schatkaart. Adriaan weet de cryptische beschrijvingen op de kaart te ontcijferen en het duo gaat naar Lanzarote om de schat te zoeken. Ze merken niet dat de Baron, B2 en Vlugge Japie hen zijn achtervolgd. Een spannend avontuur volgt: wie vindt als eerste de schat?

Overmorgen | 08:10 Twenty Twenty-Four

Overmorgen - Film, De eenzame wetenschapper Roy zit opgesloten in Plethura, een ondergrondse bunker die bedoeld is als bescherming voor een wereldwijde kernramp. Zijn enige gezelschap is de intelligente computerconsole 'Arthur'. Na enkele vreemde en ...

De eenzame wetenschapper Roy zit opgesloten in Plethura, een ondergrondse bunker die bedoeld is als bescherming voor een wereldwijde kernramp. Zijn enige gezelschap is de intelligente computerconsole 'Arthur'. Na enkele vreemde en onverklaarbare gebeurtenissen begint een steeds meer paranoïde Roy de confrontatie aan te gaan met het angstaanjagende vooruitzicht dat hij mogelijk niet alleen in de bunker zal zijn. Roy wordt gedwongen zijn eigen geestelijke gezondheid in twijfel te trekken maar heeft uiteindelijk geen andere keuze dan de werkelijke terreur van Plethura het hoofd te bieden.

Overmorgen | 10:05 Wat Beren Leren

Aflevering 51 van 148 - Yuri en de Beer Panda vindt via een app een nieuwe vriend waarmee hij heel veel overeenkomsten heeft. Maar de vriendschap krijgt ineens een vreemde wending, als blijkt dat die jongen nogal bezitterig is.

Overmorgen | 10:33 Tashi

Aflevering 32 Animatieserie. Het leven van Jack wordt op zijn kop gezet als hij door zijn ouders naar zijn neef Tashi wordt gestuurd. Tashi woont in een afgelegen dorp dat hij beschermt tegen vreemde wezens en vreselijke schurken. Jacks intelligente aanpak en Tashi's impulsieve avontuurlijkheid maken dat ze samen een sterk team vormen. Ze beleven de gekste avonturen samen met de vrolijke Lotus. Het drietal neemt het op tegen reuzen, spoken, heksen, bandieten, demonen, draken en ander onguur gezelschap.

Overmorgen | 12:45 Nature's Strangest Mysteries: Solved

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Disco Spider Experts verklaren waarom sommige spinnen dansen. Wat is het vreemde, bubbelende schuim dat een hele stad overspoelt? En welk mysterieus wezen jaagt in Europa op schapen?

Overmorgen | 13:30 Elementary

Seizoen 1 - Lesser Evils Holmes krijgt de opdracht om enkele vreemde sterfgevallen in een ziekenhuis te onderzoeken. Hij vermoedt dat de patiënten werden omgebracht door één van de verplegers. Daarnaast ontdekt Holmes waarom Joan haar vorige job opgaf.

Overmorgen | 15:20 Doctor Proctor's Schetenpoeder

Overmorgen - Film, De verstrooide dokter Proktor heeft per ongeluk 's werelds krachtigste schetenpoeder uitgevonden. Het toevallige bezoek van twee kinderen is het begin van een vreemde vriendschap. De nette Lisa met haar vlechtjes en de roodharige ...

De verstrooide dokter Proktor heeft per ongeluk 's werelds krachtigste schetenpoeder uitgevonden. Het toevallige bezoek van twee kinderen is het begin van een vreemde vriendschap. De nette Lisa met haar vlechtjes en de roodharige Bulle gaan helpen om van dokter Proctors schetenpoeder een commercieel succes te maken. De kwade genius meneer Thrane ziet ook wel mogelijkheden met het poeder.

Overmorgen | 15:46 Wild South Africa

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 3 - Killers Of The Kalahari Zuid-Afrika herbergt grootse jagers, zoals de serval en het vreemde schubdier. Een probleem in dit gebied is het gebrek aan water, tot het regenseizoen aanbreekt en alle bloemen in één keer uitkomen.

Overmorgen | 20:30 Sophie and the Rising Sun IMDb: 6.5

Overmorgen - IMDB * 6.5 - Film, Terwijl in Europa de Tweede Wereldoorlog woedt, krijgt het Amerikaanse vissersdorpje Salty Creek in de herfst van 1941 bezoek van een gewonde vreemdeling, de Aziatische Grover Ohta. Dorpsbewoonster Sophie raakt ...

Terwijl in Europa de Tweede Wereldoorlog woedt, krijgt het Amerikaanse vissersdorpje Salty Creek in de herfst van 1941 bezoek van een gewonde vreemdeling, de Aziatische Grover Ohta. Dorpsbewoonster Sophie raakt gefascineerd door Ohta. Hun gezamenlijke liefde voor kunst schept een band en er ontstaat een verboden verhouding tussen de twee. Na het bombardement op Pear Harbor, wordt Ohta van allerlei kanten bedreigd. Door zich te verzetten tegen de inwonders van Salty Creek, zet Sophie haar eigen leven op het spel. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/sophie-and-the-rising-sun

Overmorgen | 21:00 Britain's Darkest Taboos

Seizoen 6 - Aflevering 5 - He Trapped Our Sons In The Attic, Then Set Fire To The House Op 22 oktober 2014 lokte Darren Sykes z'n zoons Jack en Paul naar de zolder en stak het huis in brand. De moeder van de jongens, Claire Throssell, onthult hoe Darrens gedrag steeds vreemder werd en vertelt over de verwoestende impact van z'n daad.

Di 9 juni 2020 | 01:02 Chasing UFOs

Seizoen 1 - Aflevering 6 van 8 - Game of Drones In de tijd van de spaceshuttles zagen inwoners van Florida na de lancering een stel vreemde lichtgevende bollen in het spoor van de shuttle. Ryder, Ben en James onderzoeken of ruimtewezens meekijken.

Di 9 juni 2020 | 04:29 Wild South Africa

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 3 - Killers Of The Kalahari Zuid-Afrika herbergt grootse jagers, zoals de serval en het vreemde schubdier. Een probleem in dit gebied is het gebrek aan water, tot het regenseizoen aanbreekt en alle bloemen in één keer uitkomen.

Di 9 juni 2020 | 04:49 Nature's Strangest Mysteries: Solved

Seizoen 1 - Aflevering 13 - Disco Spider Experts verklaren waarom sommige spinnen dansen. Wat is het vreemde, bubbelende schuim dat een hele stad overspoelt? En welk mysterieus wezen jaagt in Europa op schapen?

Di 9 juni 2020 | 10:33 Tashi

Aflevering 33 Animatieserie. Het leven van Jack wordt op zijn kop gezet als hij door zijn ouders naar zijn neef Tashi wordt gestuurd. Tashi woont in een afgelegen dorp dat hij beschermt tegen vreemde wezens en vreselijke schurken. Jacks intelligente aanpak en Tashi's impulsieve avontuurlijkheid maken dat ze samen een sterk team vormen. Ze beleven de gekste avonturen samen met de vrolijke Lotus. Het drietal neemt het op tegen reuzen, spoken, heksen, bandieten, demonen, draken en ander onguur gezelschap.

Di 9 juni 2020 | 13:45 Possessing Piper Rose

09/06 - Misdaad, Film, Joanna heeft het moeilijk na het overlijden van haar vader en haar zieke moeder kwijnt weg in een rusthuis. Bovendien doet ze met haar man Ben al heel lang verwoede pogingen om een kind te adopteren, zonder succes. Dan ...

Joanna heeft het moeilijk na het overlijden van haar vader en haar zieke moeder kwijnt weg in een rusthuis. Bovendien doet ze met haar man Ben al heel lang verwoede pogingen om een kind te adopteren, zonder succes. Dan verschijnt adoptiebemiddelaar Lydia ten tonele. Zij voelt mee met het echtpaar en slaagt erin de bureaucratie te omzeilen. Joanna en Ben krijgen Piper toegewezen, een meisje van vier. Haar natuurlijke moeder zit in de gevangenis en het kind heeft behoefte aan een echt gezin. Maar al gauw gebeuren er vreemde dingen.

Di 9 juni 2020 | 13:55 Ouija IMDb: 4.5

09/06 - IMDB * 4.5 - Film, Horror: Als kind al speelden Laine Morris en Debbie Galardi met het Ouija bord. Ze respecteerden daarbij steeds de regels: speel het spel nooit alleen, speel het nooit op een begraafplaats en zeg altijd 'tot ziens'. ...

Horror: Als kind al speelden Laine Morris en Debbie Galardi met het Ouija-bord. Ze respecteerden daarbij steeds de regels: speel het spel nooit alleen, speel het nooit op een begraafplaats en zeg altijd 'tot ziens'. Wanneer Debbie zich voor een keer toch aan een individuele sessie waagt, wordt ze meteen vreemde dingen gewaar, welke haar uiteindelijk zelfs de dood in jagen. Laine besluit vervolgens een nieuwe seance te organiseren waarin ze Debbie om uitleg vraagt. Maar is het wel Debbie die antwoordt? Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/ouija

Di 9 juni 2020 | 20:30 The Curse of Oak Island

Seizoen 7 - Aflevering 21 - A Leaf Of Faith Voor de kust van Nova Scotia ligt een klein in raadselen gehuld eiland, waar mensen in de 18e eeuw 's nachts vreemde lichten opmerkten.

Di 9 juni 2020 | 20:35 NCIS

Seizoen 17 - Someone Else's Shoes Het NCIS-team bijt zich vast in een vreemde zaak. Er lijkt een verband te zijn tussen hun laatste crime scene en een reeks van gewelddadigheden tegen dakloze veteranen.

Wo 10 juni 2020 | 00:45 The Curse of Oak Island

Seizoen 7 - Aflevering 21 - A Leaf Of Faith Voor de kust van Nova Scotia ligt een klein in raadselen gehuld eiland, waar mensen in de 18e eeuw 's nachts vreemde lichten opmerkten.

Wo 10 juni 2020 | 01:00 Bassie & Adriaan En De Geheimzinnige Opdracht

Een vreemde opdracht Kinderserie waarin clown Bassie en acrobaat Adriaan allerlei avonturen in Europa beleven. Een geheimzinnige opdrachtgever daagt hen uit om in verschillende landen pakjes te verzamelen. Bassie en Adriaan worden tijdens hun reis achtervolgd door de Baron, Handige Harry en B100.

 Meer