Volwassen op tv (tv-tip)

Vandaag | 21:30 Nieuw: Home Alone

Reality-show, In het nieuwe programma Home Alone leven kinderen volledig zelfstandig, zonder hulp van ouders. De ...

In het nieuwe programma Home Alone leven kinderen volledig zelfstandig, zonder hulp van ouders. De afleveringen zijn elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Drie dagen Elke aflevering is een nieuwe groep van vijf kinderen tussen de acht en twaalf jaar te zien. Ze moeten drie dagen zelfstandig leven en voor zichzelf zorgen in een compleet ingericht huis. Boodschappen De kinderen zullen moeten leven als volwassenen en alles zelf regelen. Van het boodschappen doen en koken tot het schoonmaken van de wc's en bepalen hoe laat ze naar bed gaan. Uitdagingen Ook krijgen ze te maken met een paar speciale uitdagingen en onverwachte situaties. Daarmee kunnen ze laten zien hoe verantwoordelijk en betrouwbaar de kinderen zijn.

Je vindt hier de programma's van Volwassen op tv We hebben de volgende programma's voor Volwassen Nieuw: Home Alone: Reality-show, In het nieuwe programma Home Alone leven kinderen volledig zelfstandig, zonder hulp van ouders. De. The Year Dolly Parton Was My Mom: Het is 1976 en Elizabeth is een doodgewoon meisje van elf jaar oud. Sinds kort bidt ze echter elke dag voor de overgang naar volwassenheid, omdat ze heeft ontdekt dat haar hele leven uit één grote leugen bestaat; ze blijkt geadopteerd. Met alleen. W817: Jonge, snelle sitcom over 5 jonge volwassenen die samenwonen en elk hun weg zoeken in de wereld. W817: Jonge, snelle sitcom over 5 jonge volwassenen die samenwonen en elk hun weg zoeken in de wereld. Mijn ridder en ik: Tekenfilm, Seizoen 1 Aflevering 131 Frans Belgische animatieserie. Mijn vader en ik. Als Jimmy klaagt dat Henri hem. Becca's Bunch: Seizoen 1 Aflevering 14 Gevonden voorwerpen / Met een kind naar je werk dag: Na een vluchtje met Mams waarbij loopings. De regels van Floor: Nederlandse fictiereeks over de eigenzinnige Floor en haar gedachtes. Want In Floors wereld bedenken kinderen, net als. Grown Ups 2: Lenny is met zijn familie teruggekeerd naar het dorp waar hij en zijn vrienden zijn opgegroeid. Op een stressvolle laatste schooldag blijkt het juist dat de ouders nog niet volwassen zijn en leren zij onverwachte lessen van hun kinderen. Teen Mom 2: Seizoen 9 Aflevering 20 Welcome to the Jungle: Teen Mom is een spin off van de documentaireserie 16 & Pregnant van MTV.. SpongeBob: Seizoen 8 Aflevering 5 Patrick Wordt Volwassen / De Spreekbeurt: Octo leert Patrick hoe hij zich als een volwassen man. Fairly Odd Parents: Gisteren - Seizoen 6 Aflevering 11 Wensenwasje / Poefs speelafspraakje: Wanneer Timmy zijn vaders auto moet wassen,. Mary Poppins Returns: Gisteren - Familiefilm, Mary Poppins Returns is een Amerikaanse fantasy musicalfilm uit 2018 onder regie van Rob Marshall. Een Disney productie met Emily Blunt in de titelrol, is het officiële vervolg van Walt Disney van de in 1964 uitgebrachte. Saint-Saëns - Introduction et Rondo capriccioso: Eergisteren - Toen het vijftienjarige Spaanse vioolwonder Pablo de Sarasate, Camille Saint Saëns benaderde voor een. Tieners achter de tralies: Eergisteren - Reportage. In de Wahbash Valley Correctional Facility zitten 2100 volwassenen opgesloten voor misdaden. Grown Ups 2: Eergisteren - Lenny is met zijn familie teruggekeerd naar het dorp waar hij en zijn vrienden zijn opgegroeid. Op een stressvolle laatste schooldag blijkt het juist dat de ouders nog niet volwassen zijn en leren zij onverwachte lessen van hun. Modern Family: Eergisteren - Seizoen 1 Aflevering 1 Pilot: Jay heeft volwassen kinderen, kleinkinderen en een prachtige jonge vrouw.

Volwassen op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 12:48 Mijn ridder en ik

Seizoen 1 - Aflevering 131 - Frans-Belgische animatieserie. Mijn vader en ik. Als Jimmy klaagt dat Henri hem behandelt alsof hij een klein kind is, laat Henri hem alleen "volwassen" dingen doen. Maar als Jimmy erop staat zijn eerste queeste alleen te voltooien, komt hij erachter dat om Gargantua de Reus te pakken te krijgen, hij wellicht hulp nodig heeft van zijn vader en Cat.

Morgen | 14:55 Home Alone

Herhaling. In het nieuwe programma Home Alone leven kinderen volledig zelfstandig, zonder hulp van ouders. De afleveringen zijn elke dinsdag om 21:30 uur te zien op SBS6. Drie dagen Elke aflevering is een nieuwe groep van vijf kinderen tussen de acht en twaalf jaar te zien. Ze moeten drie dagen zelfstandig leven en voor zichzelf zorgen in een compleet ingericht huis. Boodschappen De kinderen zullen moeten leven als volwassenen en alles zelf regelen. Van het boodschappen doen en koken tot het schoonmaken van de wc's en bepalen hoe laat ze naar bed gaan. Uitdagingen Ook krijgen ze te maken met een paar speciale uitdagingen en onverwachte situaties. Daarmee kunnen ze laten zien hoe verantwoordelijk en betrouwbaar de kinderen zijn.

Overmorgen | 08:55 Ziggy en de Zootram

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Belgische komische animatieserie. Flora raakt de weg kwijt. Flora vindt dat ze volwassen genoeg is om zelf de weg naar huis te vinden. Ze heeft toch een navigatie-app op haar telefoon! Maar wanneer zij en Brian verdwalen en haar telefoon uitvalt, moet ze toch leren op zichzelf te vertrouwen.

Vr 25 oktober 2019 | 16:35 MAX Minicollege

Seizoen 1 - Aflevering 29 - Wetenschappelijk magazine over de werking van de hersenen. Bewegen wij volwassenen wel!

Za 26 oktober 2019 | 01:00 De nachtzoen

Aflevering 99 - Talkshow waarin een bekende of minder bekende gast Nederland op bed legt. Nadia de Vries. Haar bloedziekte gaf haar als puber een identiteit: volwassen en mysterieus. Nadat ze genas, doemde een grote vraag op: wie ben ik in gezonde doen en laten? Een nachtzoen van Nadia de Vries.

Za 26 oktober 2019 | 23:40 Big Daddy IMDb: 6.4

26/10 - IMDB * 6.4 - Komedie, Big Daddy is een Amerikaanse komedie dramafilm uit het jaar 1999. Deze film is geregisseerd door Dennis Dugan. De hoofdrollen worden vertolkt door Adam Sandler, Joey Lauren Adams en Jon Stewart. De 32 jarige Sonny ...

Big Daddy is een Amerikaanse komedie- dramafilm uit het jaar 1999. Deze film is geregisseerd door Dennis Dugan. De hoofdrollen worden vertolkt door Adam Sandler, Joey Lauren Adams en Jon Stewart. De 32-jarige Sonny Koufax is advocaat van opleiding, maar lummelt maar wat rond. Zijn vriendin Layla is het zat en dreigt hem te verlaten als hij niet volwassen wordt. Sonny beseft dat hij iets aan zijn imago moet doen. Hij krijgt daartoe een uitgelezen kans wanneer een vijfjarig kind wordt afgeleverd bij zijn buurman en vriend Kevin. Julian blijkt Kevins zoontje te zijn en zijn moeder wil dat zijn vader hem verder opvoedt. Maar Kevin is ondertussen op zakenreis naar China vertrokken. Sonny biedt grootmoedig aan om Julian een tijdje bij te houden. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/big-daddy

Volwassen op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 11:40 The Year Dolly Parton Was My Mom

Het is 1976 en Elizabeth is een doodgewoon meisje van elf jaar oud. Sinds kort bidt ze echter elke dag voor de overgang naar volwassenheid, omdat ze heeft ontdekt dat haar hele leven uit één grote leugen bestaat; ze blijkt geadopteerd. Met alleen ...

Het is 1976 en Elizabeth is een doodgewoon meisje van elf jaar oud. Sinds kort bidt ze echter elke dag voor de overgang naar volwassenheid, omdat ze heeft ontdekt dat haar hele leven uit één grote leugen bestaat; ze blijkt geadopteerd. Met alleen haar verbeelding als gids, besluit ze te vertrekken, op zoek naar haar eigen identiteit. Marion, haar adoptiemoeder, voelt zich al snel gedwongen om alle waarheden rondom Elizabeth bekend te maken.

Vandaag | 12:20 W817

Jonge, snelle sitcom over 5 jonge volwassenen die samenwonen en elk hun weg zoeken in de wereld.

Vandaag | 12:35 W817

Jonge, snelle sitcom over 5 jonge volwassenen die samenwonen en elk hun weg zoeken in de wereld.

Vandaag | 15:20 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Gevonden voorwerpen / Met een kind naar je werk-dag: Na een vluchtje met Mams waarbij loopings worden gemaakt is Sylvia haar tas kwijt. Bas blijkt een doos met in het meer gevonden voorwerpen te hebben, maar daar zit van alles in behalve de tas. // De volwassenen nemen de kinderen een dagje mee om te kijken op hun werk. Maar ze zijn allemaal een beetje vergeten waarom ze ooit voor deze baan hebben gekozen. Aan de kinderen om ze te laten zien dat ze het leukste werk hebben dat bestaat.

Vandaag | 19:45 De regels van Floor

Nederlandse fictiereeks over de eigenzinnige Floor en haar gedachtes. Want In Floors wereld bedenken kinderen, net als volwassenen, hun eigen regels en dat leidt tot bijzondere inzichten. Gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Marjon Hoffman.

Vandaag | 20:00 Grown Ups 2

Lenny is met zijn familie teruggekeerd naar het dorp waar hij en zijn vrienden zijn opgegroeid. Op een stressvolle laatste schooldag blijkt het juist dat de ouders nog niet volwassen zijn en leren zij onverwachte lessen van hun kinderen.

Lenny is met zijn familie teruggekeerd naar het dorp waar hij en zijn vrienden zijn opgegroeid. Op een stressvolle laatste schooldag blijkt het juist dat de ouders nog niet volwassen zijn en leren zij onverwachte lessen van hun kinderen.

Vandaag | 20:30 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 20 - Welcome to the Jungle: Teen Mom is een spin-off van de documentaireserie 16 & Pregnant van MTV. We volgen de verhalen van vier meisjes uit het eerste seizoen van 16 & Pregnant, die met de eerste jaren van het moederschap om moeten gaan. In elke aflevering volgen we vier tienermeisjes die te maken hebben met de problemen van de pubertijd, groeipijn en volwassen worden, boven op de verantwoordelijkheden van het moederschap. Elk verhaal biedt een uniek kijkje in de vele uitdagingen voor jonge moeders: het huwelijk, relaties, steun van familie of juist geen steun, adoptie, financiën, roddels in de samenleving, schoolexamens, studeren, een baan vinden of ontslagen worden en de spannende stap om uit huis te gaan en een eigen gezin te stichten.

Vandaag | 20:55 SpongeBob

Seizoen 8 - Aflevering 5 - Patrick Wordt Volwassen / De Spreekbeurt: Octo leert Patrick hoe hij zich als een volwassen man moet gedragen. // SpongeBob moet een spreekbeurt houden en is bloednerveus.

Vandaag | 21:15 SpongeBob

Seizoen 8 - Aflevering 5 - Patrick Wordt Volwassen / De Spreekbeurt: Octo leert Patrick hoe hij zich als een volwassen man moet gedragen. // SpongeBob moet een spreekbeurt houden en is bloednerveus.

Vandaag | 21:30 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 21 - Direct Message: Teen Mom is een spin-off van de documentaireserie 16 & Pregnant van MTV. We volgen de verhalen van vier meisjes uit het eerste seizoen van 16 & Pregnant, die met de eerste jaren van het moederschap om moeten gaan. In elke aflevering volgen we vier tienermeisjes die te maken hebben met de problemen van de pubertijd, groeipijn en volwassen worden, boven op de verantwoordelijkheden van het moederschap. Elk verhaal biedt een uniek kijkje in de vele uitdagingen voor jonge moeders: het huwelijk, relaties, steun van familie of juist geen steun, adoptie, financiën, roddels in de samenleving, schoolexamens, studeren, een baan vinden of ontslagen worden en de spannende stap om uit huis te gaan en een eigen gezin te stichten.

Morgen | 00:45 Moms' Night Out

Allyson en haar vriendinnen zijn enorm toe aan een etentje met elkaar om eindelijk weer eens wat bij te kletsen. Om te genieten van een avondje uit op hoge hakken met een volwassenen gesprek en avondeten dat niet in een papieren zak wordt ...

Allyson en haar vriendinnen zijn enorm toe aan een etentje met elkaar om eindelijk weer eens wat bij te kletsen. Om te genieten van een avondje uit op hoge hakken met een volwassenen gesprek en avondeten dat niet in een papieren zak wordt geserveerd, zijn ze alleen maar afhankelijk van hun echtgenoten die drie uur lang op de kinderen moeten letten. Wat kan er in vredesnaam misgaan?

Morgen | 11:55 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 19 - Hey Girl Hey: Teen Mom is een spin-off van de documentaireserie 16 & Pregnant van MTV. We volgen de verhalen van vier meisjes uit het eerste seizoen van 16 & Pregnant, die met de eerste jaren van het moederschap om moeten gaan. In elke aflevering volgen we vier tienermeisjes die te maken hebben met de problemen van de pubertijd, groeipijn en volwassen worden, boven op de verantwoordelijkheden van het moederschap. Elk verhaal biedt een uniek kijkje in de vele uitdagingen voor jonge moeders: het huwelijk, relaties, steun van familie of juist geen steun, adoptie, financiën, roddels in de samenleving, schoolexamens, studeren, een baan vinden of ontslagen worden en de spannende stap om uit huis te gaan en een eigen gezin te stichten.

Morgen | 12:20 W817

Jonge, snelle sitcom over 5 jonge volwassenen die samenwonen en elk hun weg zoeken in de wereld.

Morgen | 12:35 W817

Jonge, snelle sitcom over 5 jonge volwassenen die samenwonen en elk hun weg zoeken in de wereld.

Morgen | 12:50 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 20 - Welcome to the Jungle: Teen Mom is een spin-off van de documentaireserie 16 & Pregnant van MTV. We volgen de verhalen van vier meisjes uit het eerste seizoen van 16 & Pregnant, die met de eerste jaren van het moederschap om moeten gaan. In elke aflevering volgen we vier tienermeisjes die te maken hebben met de problemen van de pubertijd, groeipijn en volwassen worden, boven op de verantwoordelijkheden van het moederschap. Elk verhaal biedt een uniek kijkje in de vele uitdagingen voor jonge moeders: het huwelijk, relaties, steun van familie of juist geen steun, adoptie, financiën, roddels in de samenleving, schoolexamens, studeren, een baan vinden of ontslagen worden en de spannende stap om uit huis te gaan en een eigen gezin te stichten.

Morgen | 13:45 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 21 - Direct Message: Teen Mom is een spin-off van de documentaireserie 16 & Pregnant van MTV. We volgen de verhalen van vier meisjes uit het eerste seizoen van 16 & Pregnant, die met de eerste jaren van het moederschap om moeten gaan. In elke aflevering volgen we vier tienermeisjes die te maken hebben met de problemen van de pubertijd, groeipijn en volwassen worden, boven op de verantwoordelijkheden van het moederschap. Elk verhaal biedt een uniek kijkje in de vele uitdagingen voor jonge moeders: het huwelijk, relaties, steun van familie of juist geen steun, adoptie, financiën, roddels in de samenleving, schoolexamens, studeren, een baan vinden of ontslagen worden en de spannende stap om uit huis te gaan en een eigen gezin te stichten.

Morgen | 16:40 Sadie Sparks S1

Bewogen poëzie / Oh word volwassen: Een warrig gedicht. / Sadie moet een spreuk verzinnen.

Morgen | 17:10 Upside Down

Morgen - Adam is een gewone jongen in een buitengewoon universum, waarin twee gescheiden versies van de wereld recht tegenover elkaar staan. Hij leidt een bescheiden bestaan, maar koestert romantische ideeën. Adam droomt van een meisje dat hij lang ...

Adam is een gewone jongen in een buitengewoon universum, waarin twee gescheiden versies van de wereld recht tegenover elkaar staan. Hij leidt een bescheiden bestaan, maar koestert romantische ideeën. Adam droomt van een meisje dat hij lang geleden ontmoette: Eden. Zij woont in die andere wereld; een wereld met een eigen zwaartekracht, recht boven de zijne, maar in alles tegenovergesteld en onherroepelijk buiten bereik. Wanneer hij op televisie een glimp opvangt van de volwassen Eden, laait zijn passie hoog op. Hij wil haar terug en noch de wet, noch de wetenschap kunnen hem tegenhouden.

Morgen | 18:43 Teen Titans Go!

Beast Boy ontdekt dat hij zich kan transformeren in een volwassen man.

Morgen | 19:45 De regels van Floor

Nederlandse fictiereeks over de eigenzinnige Floor en haar gedachtes. Want In Floors wereld bedenken kinderen, net als volwassenen, hun eigen regels en dat leidt tot bijzondere inzichten. Gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Marjon Hoffman.

Morgen | 20:40 Miss You Already

Morgen - Milly en Jess zijn al van kleins af aan beste vriendinnen en hebben altijd alles gedeeld: geheimen, kleding, humor en vriendjes. De vriendinnen zijn nu volwassen en hebben een verschillend leven. Milly heeft een goede job en woont samen met ...

Milly en Jess zijn al van kleins af aan beste vriendinnen en hebben altijd alles gedeeld: geheimen, kleding, humor en vriendjes. De vriendinnen zijn nu volwassen en hebben een verschillend leven. Milly heeft een goede job en woont samen met haar man Kit en hun twee kinderen in een authentiek herenhuis. Jess is stedenbouwkundige en woont samen met haar vriend in een woonboot. Hun vriendschap wordt echter zwaar op de proef gesteld wanneer Jess moeilijk zwanger kan worden en Milly ontdekt dat ze borstkanker heeft. Zal hun vriendschap standhouden?

Morgen | 22:30 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 21 - Direct Message: Teen Mom is een spin-off van de documentaireserie 16 & Pregnant van MTV. We volgen de verhalen van vier meisjes uit het eerste seizoen van 16 & Pregnant, die met de eerste jaren van het moederschap om moeten gaan. In elke aflevering volgen we vier tienermeisjes die te maken hebben met de problemen van de pubertijd, groeipijn en volwassen worden, boven op de verantwoordelijkheden van het moederschap. Elk verhaal biedt een uniek kijkje in de vele uitdagingen voor jonge moeders: het huwelijk, relaties, steun van familie of juist geen steun, adoptie, financiën, roddels in de samenleving, schoolexamens, studeren, een baan vinden of ontslagen worden en de spannende stap om uit huis te gaan en een eigen gezin te stichten.

Overmorgen | 12:20 W817

Jonge, snelle sitcom over 5 jonge volwassenen die samenwonen en elk hun weg zoeken in de wereld.

Overmorgen | 12:35 W817

Jonge, snelle sitcom over 5 jonge volwassenen die samenwonen en elk hun weg zoeken in de wereld.

Overmorgen | 18:20 Moms' Night Out

Overmorgen - Allyson en haar vriendinnen zijn enorm toe aan een etentje met elkaar om eindelijk weer eens wat bij te kletsen. Om te genieten van een avondje uit op hoge hakken met een volwassenen gesprek en avondeten dat niet in een papieren zak ...

Allyson en haar vriendinnen zijn enorm toe aan een etentje met elkaar om eindelijk weer eens wat bij te kletsen. Om te genieten van een avondje uit op hoge hakken met een volwassenen gesprek en avondeten dat niet in een papieren zak wordt geserveerd, zijn ze alleen maar afhankelijk van hun echtgenoten die drie uur lang op de kinderen moeten letten. Wat kan er in vredesnaam misgaan?

Overmorgen | 19:40 De regels van Floor

Nederlandse fictiereeks over de eigenzinnige Floor en haar gedachtes. Want In Floors wereld bedenken kinderen, net als volwassenen, hun eigen regels en dat leidt tot bijzondere inzichten. Gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Marjon Hoffman.

Overmorgen | 19:45 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 33 - Een Eigen Kamer: Dave belooft Alvin dat hij een eigen kamer krijgt als hij zich volwassen gedraagt, maar wil Alvin dat eigenlijk wel?

Vr 25 oktober 2019 | 05:50 Saint-Saëns - Introduction et Rondo capriccioso

Toen het vijftienjarige Spaanse vioolwonder Pablo de Sarasate, Camille Saint-Saëns benaderde voor een stuk was de componist vereerd. Hij pakte de opdracht met beide handen aan en schreef zijn Eerste Vioolconcert voor hem. De Sarasate was zelfs op die jonge leeftijd al een grootheid en gaf optredens over de hele wereld. Saint-Saëns, die zoals wel meer Franse componisten uit de Romantiek erg geïnteresseerd was in Spaanse volksmuziek, schreef vier jaar later nog een stuk voor de vioollegende: Introduction et Rondo Capriccioso voor viool en orkest. In dit werk zijn niet alleen verschillende Spaanse dansen te herkennen, ook heeft Saint-Saëns het opzettelijk moeilijk gemaakt. Hij wilde de inmiddels volwassen violist een ware uitdaging geven. De Sarasate was blij met het stuk en voerde het regelmatig uit waardoor het snel aan populariteit won: zowel George Bizet als Claude Debussy hebben het bewerkt.

Vr 25 oktober 2019 | 12:20 W817

Jonge, snelle sitcom over 5 jonge volwassenen die samenwonen en elk hun weg zoeken in de wereld.

Vr 25 oktober 2019 | 12:35 W817

Jonge, snelle sitcom over 5 jonge volwassenen die samenwonen en elk hun weg zoeken in de wereld.

Vr 25 oktober 2019 | 18:25 The Year Dolly Parton Was My Mom

25/10 - Het is 1976 en Elizabeth is een doodgewoon meisje van elf jaar oud. Sinds kort bidt ze echter elke dag voor de overgang naar volwassenheid, omdat ze heeft ontdekt dat haar hele leven uit één grote leugen bestaat; ze blijkt geadopteerd. Met ...

Het is 1976 en Elizabeth is een doodgewoon meisje van elf jaar oud. Sinds kort bidt ze echter elke dag voor de overgang naar volwassenheid, omdat ze heeft ontdekt dat haar hele leven uit één grote leugen bestaat; ze blijkt geadopteerd. Met alleen haar verbeelding als gids, besluit ze te vertrekken, op zoek naar haar eigen identiteit. Marion, haar adoptiemoeder, voelt zich al snel gedwongen om alle waarheden rondom Elizabeth bekend te maken.

Vr 25 oktober 2019 | 19:30 W817

Jonge, snelle sitcom over 5 jonge volwassenen die samenwonen en elk hun weg zoeken in de wereld.

Vr 25 oktober 2019 | 19:45 De regels van Floor

Nederlandse fictiereeks over de eigenzinnige Floor en haar gedachtes. Want In Floors wereld bedenken kinderen, net als volwassenen, hun eigen regels en dat leidt tot bijzondere inzichten. Gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Marjon Hoffman.

Za 26 oktober 2019 | 00:55 SpongeBob

Seizoen 8 - Aflevering 5 - Patrick Wordt Volwassen / De Spreekbeurt: Octo leert Patrick hoe hij zich als een volwassen man moet gedragen. // SpongeBob moet een spreekbeurt houden en is bloednerveus.

Za 26 oktober 2019 | 10:40 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Gevonden voorwerpen / Met een kind naar je werk-dag: Na een vluchtje met Mams waarbij loopings worden gemaakt is Sylvia haar tas kwijt. Bas blijkt een doos met in het meer gevonden voorwerpen te hebben, maar daar zit van alles in behalve de tas. // De volwassenen nemen de kinderen een dagje mee om te kijken op hun werk. Maar ze zijn allemaal een beetje vergeten waarom ze ooit voor deze baan hebben gekozen. Aan de kinderen om ze te laten zien dat ze het leukste werk hebben dat bestaat.

Za 26 oktober 2019 | 19:30 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Gevonden voorwerpen / Met een kind naar je werk-dag: Na een vluchtje met Mams waarbij loopings worden gemaakt is Sylvia haar tas kwijt. Bas blijkt een doos met in het meer gevonden voorwerpen te hebben, maar daar zit van alles in behalve de tas. // De volwassenen nemen de kinderen een dagje mee om te kijken op hun werk. Maar ze zijn allemaal een beetje vergeten waarom ze ooit voor deze baan hebben gekozen. Aan de kinderen om ze te laten zien dat ze het leukste werk hebben dat bestaat.

Zo 27 oktober 2019 | 10:40 Becca's Bunch

Seizoen 1 - Aflevering 14 - Gevonden voorwerpen / Met een kind naar je werk-dag: Na een vluchtje met Mams waarbij loopings worden gemaakt is Sylvia haar tas kwijt. Bas blijkt een doos met in het meer gevonden voorwerpen te hebben, maar daar zit van alles in behalve de tas. // De volwassenen nemen de kinderen een dagje mee om te kijken op hun werk. Maar ze zijn allemaal een beetje vergeten waarom ze ooit voor deze baan hebben gekozen. Aan de kinderen om ze te laten zien dat ze het leukste werk hebben dat bestaat.

Zo 27 oktober 2019 | 12:45 The Lakeshore Killers

The Lakeshore Killers: Diep in het hart van Afrika ligt de Zambezi-vallei. Te midden van deze wildernis ligt een groot meer, een Hof van Eden zoals nergens anders op aarde. Hier ontmoeten we drie mannetjes leeuwen; Takunda, Gombwe en Zindoga. Ze worden volwassen, maar hebben nog veel te bewijzen.

Zo 27 oktober 2019 | 22:55 The Lakeshore Killers

The Lakeshore Killers: Diep in het hart van Afrika ligt de Zambezi-vallei. Te midden van deze wildernis ligt een groot meer, een Hof van Eden zoals nergens anders op aarde. Hier ontmoeten we drie mannetjes leeuwen; Takunda, Gombwe en Zindoga. Ze worden volwassen, maar hebben nog veel te bewijzen.

Ma 28 oktober 2019 | 07:15 The Lakeshore Killers

The Lakeshore Killers: Diep in het hart van Afrika ligt de Zambezi-vallei. Te midden van deze wildernis ligt een groot meer, een Hof van Eden zoals nergens anders op aarde. Hier ontmoeten we drie mannetjes leeuwen; Takunda, Gombwe en Zindoga. Ze worden volwassen, maar hebben nog veel te bewijzen.

Ma 28 oktober 2019 | 10:00 My Super Sweet 16

Seizoen 10 - Aflevering 2 - Sweet 16 In De Spotlights: Kindacteur Noah Urrea wil zijn jongensimago verruilen voor een nieuwe volwassen look en sound. Er staat veel op het spel bij de lancering van zijn popmuziekcarrière op zijn eigen Sweet 16-feest met klassiek Hollywoodthema.

Ma 28 oktober 2019 | 11:55 The Lakeshore Killers

The Lakeshore Killers: Diep in het hart van Afrika ligt de Zambezi-vallei. Te midden van deze wildernis ligt een groot meer, een Hof van Eden zoals nergens anders op aarde. Hier ontmoeten we drie mannetjes leeuwen; Takunda, Gombwe en Zindoga. Ze worden volwassen, maar hebben nog veel te bewijzen.

Ma 28 oktober 2019 | 19:35 The Lakeshore Killers

The Lakeshore Killers: Diep in het hart van Afrika ligt de Zambezi-vallei. Te midden van deze wildernis ligt een groot meer, een Hof van Eden zoals nergens anders op aarde. Hier ontmoeten we drie mannetjes leeuwen; Takunda, Gombwe en Zindoga. Ze worden volwassen, maar hebben nog veel te bewijzen.

Di 29 oktober 2019 | 20:30 Teen Mom 2

Seizoen 9 - Aflevering 21 - Direct Message: Teen Mom is een spin-off van de documentaireserie 16 & Pregnant van MTV. We volgen de verhalen van vier meisjes uit het eerste seizoen van 16 & Pregnant, die met de eerste jaren van het moederschap om moeten gaan. In elke aflevering volgen we vier tienermeisjes die te maken hebben met de problemen van de pubertijd, groeipijn en volwassen worden, boven op de verantwoordelijkheden van het moederschap. Elk verhaal biedt een uniek kijkje in de vele uitdagingen voor jonge moeders: het huwelijk, relaties, steun van familie of juist geen steun, adoptie, financiën, roddels in de samenleving, schoolexamens, studeren, een baan vinden of ontslagen worden en de spannende stap om uit huis te gaan en een eigen gezin te stichten.

 Meer

Volwassen gemist

Gisteren 14:45 Fairly Odd Parents

Seizoen 6 - Aflevering 11 - Wensenwasje / Poefs speelafspraakje: Wanneer Timmy zijn vaders auto moet wassen, wenst hij een autowasplaats. Als hij ook zijn peetouders laat wassen gaat het mis. // Poef verveeld zich omdat er geen andere feeen baby's zijn. Als hij een aantal volwassen in baby's verandert gaat het mis.

Gisteren 09:50 Mary Poppins Returns

Gisteren - Familiefilm, Mary Poppins Returns is een Amerikaanse fantasy musicalfilm uit 2018 onder regie van Rob Marshall. Een Disney productie met Emily Blunt in de titelrol, is het officiële vervolg van Walt Disney van de in 1964 uitgebrachte ...

Mary Poppins Returns is een Amerikaanse fantasy-musicalfilm uit 2018 onder regie van Rob Marshall. Een Disney productie met Emily Blunt in de titelrol, is het officiële vervolg van Walt Disney van de in 1964 uitgebrachte musicalfilm Mary Poppins. Het verhaal speelt zich af 25 jaar na de gebeurtenissen van de oorspronkelijke film. Het Engelse Londen ten tijden van crisis en depressie in regenachtige duisternis. Een inmiddels volwassen geworden Jane en Michael Banks hebben samen drie kinderen. Na een tragisch en groot verlies krijgen ze bezoek van de raadselachtige Mary Poppins. Door haar unieke magische vaardigheden, en met de hulp van haar vriend Jack, helpt ze de familie in nood, om de vreugde en bewondering in hun leven te herontdekken. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/mary-poppins-returns

Eergisteren 23:50 Saint-Saëns - Introduction et Rondo capriccioso

Toen het vijftienjarige Spaanse vioolwonder Pablo de Sarasate, Camille Saint-Saëns benaderde voor een stuk was de componist vereerd. Hij pakte de opdracht met beide handen aan en schreef zijn Eerste Vioolconcert voor hem. De Sarasate was zelfs op die jonge leeftijd al een grootheid en gaf optredens over de hele wereld. Saint-Saëns, die zoals wel meer Franse componisten uit de Romantiek erg geïnteresseerd was in Spaanse volksmuziek, schreef vier jaar later nog een stuk voor de vioollegende: Introduction et Rondo Capriccioso voor viool en orkest. In dit werk zijn niet alleen verschillende Spaanse dansen te herkennen, ook heeft Saint-Saëns het opzettelijk moeilijk gemaakt. Hij wilde de inmiddels volwassen violist een ware uitdaging geven. De Sarasate was blij met het stuk en voerde het regelmatig uit waardoor het snel aan populariteit won: zowel George Bizet als Claude Debussy hebben het bewerkt.

Eergisteren 22:40 Tieners achter de tralies

Reportage. In de Wahbash Valley Correctional Facility zitten 2100 volwassenen opgesloten voor misdaden van verkrachting tot moord. Tussen al die volwassen criminelen zitten ook 53 kinderen.

Eergisteren 16:35 Grown Ups 2

Eergisteren - Lenny is met zijn familie teruggekeerd naar het dorp waar hij en zijn vrienden zijn opgegroeid. Op een stressvolle laatste schooldag blijkt het juist dat de ouders nog niet volwassen zijn en leren zij onverwachte lessen van hun ...

Lenny is met zijn familie teruggekeerd naar het dorp waar hij en zijn vrienden zijn opgegroeid. Op een stressvolle laatste schooldag blijkt het juist dat de ouders nog niet volwassen zijn en leren zij onverwachte lessen van hun kinderen.

Eergisteren 09:30 Modern Family

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Pilot: Jay heeft volwassen kinderen, kleinkinderen en een prachtige jonge vrouw die al een zoontje heeft. Met z'n allen moeten ze generatiekloven en culturele en sociale verschillen overbruggen.