Volleybal op tv (tv-tip)

Vandaag | 23:20 NOS Studio Sport

Sportmagazine, Vanavond onder andere in NOS Studio Sport: Volleybal: EK: Nederland Duitsland Autosport: kwalificatie ...

Vanavond onder andere in NOS Studio Sport: Volleybal: EK: Nederland-Duitsland Autosport: kwalificatie Formule 1 Honkbal: OKT: Nederland-Zuid-Afrika Turnen: interland tegen Australië Rugby: WK: Nieuw Zeeland-Zuid Afrika Beachvolleybal: OKT met Brouwer/Meeuwsen

Volleybal

Volleybal op tv

De belangrijkste wedstrijden in de Nederlandse competitie van het volleybal worden live op tv uitgezonden door Ziggo Sport en de ontknoping van het seizoen krijgt ieder jaar aandacht van de NOS, waar de finales in het volleybal live of met een uitgebreide samenvatting worden uitgezonden.

Live Champions League Volleybal

Ziggo Sport doet live verslag op tv van de Nederlandse volleybalteams in de Champions League Volleybal.

Olympische Spelen

Tijdens de Olympische Spelen zullen de wedstrijden van de Nederlandse volleybalteams op tv worden uitgezonden door de NOS en Eurosport.

EK en WK Volleybal

De interlandtoernooien van de Nederlandse volleybalteams, dames en heren, worden door de NOS of Ziggo Sport live op tv of internet uitgezonden. 

World League / World Grand Prix Volleybal

De interlandwedstrijden van de Nederlandse mannen tijdens de FIVB World League en de vrouwen in de FIVB World Grand Prix worden door Ziggo Sport (Totaal) live op tv uitgezonden.

Volleybal op tv (overige uitzendingen)

Morgen | 23:00 Van Hier Tot Tokio

In de zomer van 2020 vinden de Olympische Spelen plaats in Tokio. Voor vele sporters is dit het doel waar jaren naar toe wordt gewerkt. In de documentaire serie "Van Hier Tot Tokio" volgen we 4 sporters en teams: de Nederlandse 3x3 basketballers, de Nederlandse volleybaldames, wielrenner Mathieu van der Poel en atlete Susan Krumins. We zien hun voorbereidingen, hun twijfels, hun vorderingen en hun dromen. We volgen ze Van Hier Tot Tokio.

Overmorgen | 17:45 Volleybal: EK Mannen

Volleybal: EK Mannen. Verslag. Achtste finale

Overmorgen | 21:15 Volleybal: EK Mannen

Volleybal: EK Mannen. Verslag. Achtste finale

Wo 25 september 2019 | 20:10 Volleybal: EK Mannen

Volleybal: EK Mannen. Verslag. Kwartfinale

Wo 25 september 2019 | 22:30 Volleybal: EK Mannen

Volleybal: EK Mannen. Verslag. Kwartfinale

Za 28 september 2019 | 12:20 Volleybal: EK Mannen

Volleybal: EK Mannen. Verslag. Halve Finales

Za 28 september 2019 | 17:50 Volleybal: EK Mannen

Volleybal: EK Mannen. Verslag. Halve Finales

Zo 29 september 2019 | 17:25 Live: Sporza: EK Volleybal

Live: Aflevering 8 - Liveverslag van een wedstrijd op het EK Volleybal voor mannen in België, Nederland, Frankrijk en Slovenië. Finale. Verslag van de finale van het EK Volleybal voor mannen. Achtste finale: België - Oekraïne. Commentaar: Marc Willems en Koen Hoeyberghs. Interviews: Sammy Neyrinck.

Ma 30 september 2019 | 20:05 Volleybal: EK Mannen

Volleybal: EK Mannen. Verslag. Finale

Ma 30 september 2019 | 21:45 Volleybal: EK Mannen

Volleybal: EK Mannen. Verslag. Finale

Do 3 oktober 2019 | 22:00 Van Hier Tot Tokio

Van Hier Tot Tokio. Magazine. Nederlandse basketballers, volleybalsters, Mathieu van der Poel en Suzanne Krummings worden gevolgd onderweg naar de Olympische Spelen.

 Meer

Volleybal gemist

Eerder Vandaag | 18:50 NOS Sportjournaal

Sportmagazine, Vanavond onder andere in het NOS Sportjournaal: Volleybal: EK: Nederland Duitsland Autosport: ...

Vanavond onder andere in het NOS Sportjournaal: Volleybal: EK: Nederland-Duitsland Autosport: kwalificatie Formule 1 Honkbal: OKT: Nederland-Zuid-Afrika

Eerder Vandaag | 17:00 NOS Sport: EK Volleybal

Seizoen 1 - Aflevering 245 - Verslag van het Europees kampioenschap volleybal voor mannen, dat wordt georganiseerd in België, Frankrijk, Nederland en Slovenië. Liveverslag van een wedstrijd uit de achtste finale.

Eerder Vandaag | 15:55 NOS Sport: EK Volleybal

Seizoen 1 - Aflevering 243 - Verslag van het Europees kampioenschap volleybal voor mannen, dat wordt georganiseerd in België, Frankrijk, Nederland en Slovenië. Liveverslag van een wedstrijd uit de achtste finale.

Eerder Vandaag | 12:20 Volleybal: EK Mannen

Volleybal: EK Mannen. Verslag. Groepsfase

Eerder Vandaag | 11:50 Volleybal: EK Mannen

Volleybal: EK Mannen. Verslag. Groepsfase