Volgende Week op tv (tv-tip)

Morgen | 15:00 Live: Formule 1 GP van Bahrein

Morgen - Sport, Voorbeschouwing en om 15:10 uur live verslag op RTL Duitsland van de Formule 1 GP van Bahrein, gereden ...

Voorbeschouwing en om 15:10 uur live verslag op RTL Duitsland van de Formule 1 GP van Bahrein, gereden op het Bahrein International circuit in Sakhir, Bahrein. RTL Duitsland is bij veel tv-aanbieders in Nederland onderdeel van het zenderpakket. Het commentaar is in het Duits. Voor het Nederlandse verslag kun je terecht bij Ziggo Sport of betaalzender Ziggo Sport Select. Bekijk op welk kanaal RTL Duitsland bij jouw tv-aanbieder te vinden is op gids.tv/3783/kanaal-rtl-duitsland. Na de vorige race in Turkije is Lewis Hamilton al zeker van het wereldkampioenschap van dit seizoen. Er zijn nog drie races te gaan: deze en volgende week in Bahrein en de laatste in Abu Dhabi. Max Verstappen staat derde, maar kan Valtteri Bottas nog inhalen. Het tijdschema van de Formule 1 Grand Prix van Bahrein 2020: - Zaterdag 28 november: - 14:15 uur: voorbeschouwing kwalificatie op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select - 14:45 uur: voorbeschouwing kwalificatie op RTL Duitsland - 15:00 uur: kwalificatie op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland - Zondag 29 november: - 14:00 uur: voorbeschouwing race op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland - 15:10 uur: race op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland Bekijk alle actuele video's over de Formule 1 op gids.tv/onderwerp/formule-1. (Foto's: dpa Picture-Alliance/ANP)

Volgende week

Wat is er volgende week op tv?

Op deze pagina zie je niet wat er volgende week op tv is. Wil je weten wat op volgende week op tv komt? Ga naar het primetime overzicht van volgende week. Je kunt ook naar NPO 1 volgende week gaan en vanuit daar doorklikken naar NPO 2 volgende week door op het pijltje naar rechts te klikken. Zo kun je helemaal verder klikken naar alle andere zenders zoals RTL 4 volgende week en Eurosport volgende week.

In onze app voor iPhone, iPad en voor Android kun je per tv-zender 14 dagen vooruit kijken. Ook kun je in het filmoverzicht 14 dagen vooruit kijken. Download de app door te zoeken in de app store naar "tvgids.tv", of je kunt de volgende links klikken:

Veel plezier met het de apps!


Volgende Week op tv (overige uitzendingen)

Za 5 december 2020 | 21:30 Matroesjka's 2

Seizoen 2 Waar is Ray Van Mechelen? Niemand heeft hem nog gezien in Thailand en hij neemt zijn telefoon niet op. Feit is wel dat Jan Verplancke en Eddy Stoefs halsoverkop zijn teruggekeerd naar Antwerpen. Verplancke geeft Bob Sels de helft van zijn voorschot terug en vertelt dat hij er niet op moet rekenen dat er tegen volgende week Thaise meisjes geleverd worden. Maar dat is buiten Carlo Dubois gerekend, die Thip en Pat naar België begeleidt. Bob Sels vindt dat Sveta te lastig is geworden na haar bezoekje aan de politie en hij verkoopt haar aan de Brusselse pooier Jean-Paul. Haar vriendin Nastya blijft achter in de Pussycat.

Volgende Week gemist

Eerder Vandaag | 14:45 Live Formule 1: kwalificatie GP Bahrein

Sport, Voorbeschouwing en om 15:00 uur live verslag op RTL Duitsland van de kwalificatie voor de Formule 1 GP van ...

Voorbeschouwing en om 15:00 uur live verslag op RTL Duitsland van de kwalificatie voor de Formule 1 GP van Bahrein, gereden op het Bahrein International circuit in Sakhir, Bahrein. RTL Duitsland is bij veel tv-aanbieders in Nederland onderdeel van het zenderpakket. Het commentaar is in het Duits. Voor het Nederlandse verslag kun je terecht bij Ziggo Sport of betaalzender Ziggo Sport Select. Bekijk op welk kanaal RTL Duitsland bij jouw tv-aanbieder te vinden is op gids.tv/3783/kanaal-rtl-duitsland. Na de vorige race in Turkije is Lewis Hamilton al zeker van het wereldkampioenschap van dit seizoen. Er zijn nog drie races te gaan: deze en volgende week in Bahrein en de laatste in Abu Dhabi. Max Verstappen staat derde, maar kan Valtteri Bottas nog inhalen. Het tijdschema van de Formule 1 Grand Prix van Bahrein 2020: - Zaterdag 28 november: - 14:15 uur: voorbeschouwing kwalificatie op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select - 14:45 uur: voorbeschouwing kwalificatie op RTL Duitsland - 15:00 uur: kwalificatie op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland - Zondag 29 november: - 14:00 uur: voorbeschouwing race op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland - 15:10 uur: race op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland Bekijk alle actuele video's over de Formule 1 op gids.tv/onderwerp/formule-1. (Foto's: AP Photo/ANP)