Volgende Week op tv (tv-tip)

Overmorgen | 20:30 Zembla: Morgan, de verloren orka

Overmorgen - Documentaire, Overig, In een tweedelige aflevering van Zembla onderzoekt het programma deze en volgende ...

In een tweedelige aflevering van Zembla onderzoekt het programma deze en volgende week donderdag hoe het met orka Morgan gaat en hoe de toekomst van dolfinaria zal zijn. Opgevangen In juni 2010 verdwaalt een jonge orka in de Waddenzee. Ze wordt opgevangen in het dolfinarium Harderwijk, waar ze haar Morgan noemen. Strijd Ze sterkt aan en een hevige strijd breekt los tussen de overheid, het dolfinarium en dierenactivisten. Moet Morgan weer terug naar de vrije zee of is ze beter af in een dolfinarium? Exporteren Voormalig staatssecretaris Henk Bleker besluit om Morgan te exporteren naar Loro Parque, een dierenpark op Tenerife met dagelijkse orkashows. Beslissing Nu, tien jaar later, zoekt Zembla haar daar op. Nam de Nederlandse overheid de juiste beslissing? Zembla onderzoekt het leven van Morgan en de toekomst van dolfinaria. Je kunt alle afleveringen van Zembla terugkijken via gids.tv/programma/zembla.

Volgende week

Wat is er volgende week op tv?

Op deze pagina zie je niet wat er volgende week op tv is. Wil je weten wat op volgende week op tv komt? Ga naar het primetime overzicht van volgende week. Je kunt ook naar NPO 1 volgende week gaan en vanuit daar doorklikken naar NPO 2 volgende week door op het pijltje naar rechts te klikken. Zo kun je helemaal verder klikken naar alle andere zenders zoals RTL 4 volgende week en Eurosport volgende week.

In onze app voor iPhone, iPad en voor Android kun je per tv-zender 14 dagen vooruit kijken. Ook kun je in het filmoverzicht 14 dagen vooruit kijken. Download de app door te zoeken in de app store naar "tvgids.tv", of je kunt de volgende links klikken:

Veel plezier met het de apps!


Volgende Week op tv (overige uitzendingen NL)

Do 4 november 2021 | 09:35 Zembla: Morgan, de verloren orka

Herhaling. In een tweedelige aflevering van Zembla onderzoekt het programma deze en volgende week donderdag hoe het met orka Morgan gaat en hoe de toekomst van dolfinaria zal zijn. Opgevangen In juni 2010 verdwaalt een jonge orka in de Waddenzee. Ze wordt opgevangen in het dolfinarium Harderwijk, waar ze haar Morgan noemen. Strijd Ze sterkt aan en een hevige strijd breekt los tussen de overheid, het dolfinarium en dierenactivisten. Moet Morgan weer terug naar de vrije zee of is ze beter af in een dolfinarium? Exporteren Voormalig staatssecretaris Henk Bleker besluit om Morgan te exporteren naar Loro Parque, een dierenpark op Tenerife met dagelijkse orkashows. Beslissing Nu, tien jaar later, zoekt Zembla haar daar op. Nam de Nederlandse overheid de juiste beslissing? Zembla onderzoekt het leven van Morgan en de toekomst van dolfinaria. Je kunt alle afleveringen van Zembla terugkijken via gids.tv/programma/zembla.