Volgende Week op tv (tv-tip)

Overmorgen | 21:35 Helden van Het Máxima: onderzoek naar kanker

Overmorgen - Documentaire, In de tweede aflevering van Helden van Het Máxima, de documentaireserie over het reilen en ...

In de tweede aflevering van Helden van Het Máxima, de documentaireserie over het reilen en zeilen achter de schermen van het Prinses Máxima Centrum, een nieuw kinderoncologisch centrum, wordt onderzoeker Jan Molenaar gevolgd. Research Het draait in het Centrum niet alleen om zorg, ook om research. Een nauwe samenwerking tussen zorg en research zal leiden tot meer genezing van kinderen met kanker. Het doel van Molenaar is om in ieder geval één kindje met neuroblastoom te genezen. Biopt Ook is deze uitzending patiënt Koen opnieuw te zien. Hij krijgt een belangrijke biopt die Molenaar gaat onderzoeken. Nog één deel Volgende week donderdag is rond 21:30 uur het derde en laatste deel van deze documentaireserie te zien.

Volgende week

Wat is er volgende week op tv?

Op deze pagina zie je niet wat er volgende week op tv is. Wil je weten wat op volgende week op tv komt? Ga naar het primetime overzicht van volgende week. Je kunt ook naar NPO 1 volgende week gaan en vanuit daar doorklikken naar NPO 2 volgende week door op het pijltje naar rechts te klikken. Zo kun je helemaal verder klikken naar alle andere zenders zoals RTL 4 volgende week en Eurosport volgende week.

In onze app voor iPhone, iPad en voor Android kun je per tv-zender 14 dagen vooruit kijken. Ook kun je in het filmoverzicht 14 dagen vooruit kijken. Download de app door te zoeken in de app store naar "tvgids.tv", of je kunt de volgende links klikken:

Veel plezier met het de apps!