Zenders op Tvgids.tv

Voetbal op tv (tv-tips)

Vandaag | 19:30 Live: Nederland - Slovenië (EK-kwalificatie)

Voetbal, Samenvatting en vanaf 20:00 uur live verslag van de EK kwalificatiewedstrijd Nederland Slovenië. De ...

Samenvatting en vanaf 20:00 uur live verslag van de EK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Slovenië. De Nederlandse vrouwen staan er goed voor op weg naar het EK voetbal in 2021 in Engeland. Alle vijf tot nu toe gespeelde wedstrijden wonnen ze. Daarmee staat Nederland met vijftien punten ruim bovenaan de groep. Naaste achtervolgers Rusland (6 uit 3), Slovenië (6 uit 4) en Kosovo (6 uit 3) volgen op negen punten. In stadion GelreDome in Arnhem blikt presentatrice Hélène Hendriks met analist Anouk Hoogendijk vanaf 19:30 uur vooruit op de wedstrijd. In de rust en na afloop staan zij langs het veld voor de analyse. Lees meer over Nederland - Slovenië op gids.tv/6037/nederland-slovenie

Vandaag | 22:00 Nieuwsuur: o.a. de stikstofmaatregelen van het kabinet

Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in Nieuwsuur: De stikstofmaatregelen van het kabinet De maximumsnelheid ...

Vanavond onder andere in Nieuwsuur: De stikstofmaatregelen van het kabinet De maximumsnelheid wordt op alle snelwegen 100 kilometer per uur. Wel mag tussen 19.00 en 06.00 uur nog 130 worden gereden, waar het nu overdag ook al mag. De coalitie heeft vanochtend een akkoord bereikt over stikstofmaatregelen die ertoe moeten leiden dat de bouw op korte termijn wordt vlotgetrokken. Veel bouwprojecten liggen stil door de stikstofcrisis of dreigen stil te vallen. Het kabinet gaat de plannen vandaag verder uitwerken en wil ze morgenochtend presenteren, zei premier Rutte. Totale chaos in Bolivia na opstappen president Morales Bolivia verkeert in een machtsvacuüm na het aftreden van president Evo Morales. Die legde zijn functie neer na wekenlange felle protesten. Zijn mogelijke plaatsvervangers hebben ook hun functie neergelegd. Ook na het vertrek van Morales zijn er nog steeds confrontaties op verschillende plekken in Bolivia. Bolivianen in Nederland maken zich zorgen over hun familie. Wij spreken met hen. Nieuwsuur Sport Voetbal: Oranje-Slovenië (v) Waterpolo: reportage Nederland-Servië

Vandaag | 18:50 NOS Sportjournaal

Sportmagazine, Vanavond onder andere in het NOS Sportjournaal: Voetbal: vooraf: Oranje Slovenië (v) Voetbal: Oranje ...

Vanavond onder andere in het NOS Sportjournaal: Voetbal: vooraf: Oranje-Slovenië (v) Voetbal: Oranje bereidt zich voor op Noord-Ierland Tennis: Davis Cup-team komt bijeen

Morgen | 01:15 EenVandaag: huiskatten richten massale slachtpartijen aan in natuur

Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in EenVandaag: Onze huiskatten richten massale slachtpartijen ...

Herhaling. Vanavond onder andere in EenVandaag: Onze huiskatten richten massale slachtpartijen aan in natuur: 'Hou je kat 's nachts binnen!' Staatsbosbeheer en de vogelbescherming maken zich zorgen over de slachtingen die de kat aanricht. Jaarlijks zijn zeker 40 miljoen muizen, vogels, konijnen, eekhoorns en andere kleine zoogdieren slachtoffer van het jachtinstinct van onze huiskatten. En hierdoor staan kwetsbare diersoorten in bepaalde natuurgebieden onder druk. "Denk bijvoorbeeld aan weidevogels zoals de grutto. Die broedt op de grond. Als er dan een kat langskomt, dan is het heel makkelijk voor hem om een jong te pakken", vertelt Marieke Dijksman van de Vogelbescherming. Nierpatiënt Marijn zoekt via Facebook een orgaandonor: 'Met mijn bloedgroep moet je 4 tot 5 jaar wachten' De donornier die Marijn Rijkse al 16 jaar heeft, wordt nu door zijn lichaam afgestoten. Wachtlijsten zijn lang en binnen zijn familie is niemand geschikt als nieuwe donor. Daarom probeert hij het nu via Facebook. Toen Marijn nog maar een baby was, ontdekten doktoren dat zijn nieren niet naar behoren werken. "En op mijn 16de waren ze zo slecht dat ik moest gaan dialyseren. Toen kwam ik op de lijst voor donatie te staan", vertelt hij. Prijsstijging zorgpremies lijkt mee te vallen, maar je gaat waarschijnlijk toch behoorlijk meer betalen De prijsstijging van de zorgpremies 2020 lijkt mee te vallen, maar juich niet te vroeg. Als je meedoet aan een collectieve verzekering ga je waarschijnlijk alsnog behoorlijk wat meer betalen. Uiterlijk vandaag maken zorgverzekeringen hun premies voor 2020 bekend. De grootste zorgverzekeraars laten een lichte prijsstijging of prijsdaling zien, maar de onafhankelijke vergelijkingssite Zorgkiezer.nl maakt zich zorgen over verkapte kosten en zorg die alleen voor de rijken beschikbaar is. Jonge voetbaltalenten maken gewoon hun school af, want 'geen opleiding doen is echt van vroeger' 'Basketballers hebben allemaal gestudeerd, kunnen hun zinnen afmaken. In tegenstelling tot andere sporters. De meeste voetballers hebben hun school toch niet afgemaakt', zei basketbal-verslaggever Leon Kersten dit weekend in Langs de Lijn. Klopt dat? Leon Kersten was stellig afgelopen wekend. 'Dat durf ik wel te zeggen', voegde hij nog aan zijn uitspraak toe. Presentator Hugo Borst vroeg zich al af of het wel zou kloppen en verwachtte al dat verhaal een staartje zou krijgen. In de rubriek Feit of fictie? wagen we ons eraan.

Voetbal

Voetbal op tv

Voetbal is op veel verschillende tv-zenders te zien, zowel live als in samenvatting. Op deze pagina vind je een overzicht van alle tv-zenders met voetbalrechten voor live voetbal op tv en waar de samenvattingen van alle voetbalcompetities te zien zijn.

Op onderstaande pagina's is meer informatie beschikbaar over een aantal competities:

-Eredivisie op tv

-Jupiler League op tv

-KNVB Beker op tv

-Champions League op tv

-Europa League op tv

FOX Sports Eredivisie

De Nederlandse voetbalcompetitie, de eredivisie, is live op tv te zien bij FOX Sports. De betaalzender doet live verslag van alle eredivisieduels en de play-offs om Europees voetbal en promotie/degradatie. FOX Sports Eredivisie bestaat uit drie tv-zenders, waarop ook de Jupiler League, de Tweede Divisie, de KNVB Beker en de UEFA Europa League te zien is. Tijdens zowel de Jupiler League als de Europa League wordt een live schakelprogramma uitgezonden met de hoogtepunten van alle op dat moment gespeelde duels.

De oefenduels en kwalificatiewedstrijden van het Nederlands vrouwenelftal worden uitgezonden door FOX Sports. Sommige duels worden ook uitgezonden op het open kanaal van FOX.

FOX Sports International

Naast de drie tv-kanalen met Nederlands voetbal heeft FOX Sports ook drie zenders voor internationale sporten, waaronder buitenlands voetbal. Via FOX Sports International zijn de Duitse Bundesliga, de buitenlandse Europa League-wedstrijden, de Duitse DFB-Pokal en Engelse FA Cup te zien. Aan het eind van het seizoen zijn ook vele andere buitenlandse bekerfinales te zien, zoals die van Turkije en Zweden.

Naast internationaal clubvoetbal zijn er ook interlandwedstrijden te zien bij FOX Sports International. De zender heeft de rechten van de WK-kwalificatie voor Zuid-Amerika en van de continentale eindtoernooien Copa América, Gold Cup en Afrika Cup. Daarnaast zijn regelmatig oefeninterlands van grote voetballanden op FOX Sports te zien.

Ziggo Sport

De populairste buitenlandse voetbalcompetities zijn live op tv te zien bij Ziggo Sport. Abonnees van Ziggo krijgen bij hun abonnement toegang tot het open kanaal van Ziggo Sport. Daarop zijn de belangrijkste sportevenementen, samenvattingen en praatprogramma's van Ziggo Sport te zien.

Voor alle sportevenementen die Ziggo Sport uitzendt is een abonnement op Ziggo Sport Totaal nodig. Iedere tv-kijker in Nederland heeft de mogelijkheid dat pakket aan te schaffen voor livewedstrijden van de Engelse Premier League, de Spaanse Primera División, , de Italiaanse Serie A, de Portugese Primeira Liga, de Belgische Jupiler Pro League, de Engelse Championship, de Scottish Premiership en de Griekse Super League. Naast deze nationale competities heeft Ziggo Sport Totaal ook de uitzendrechten van de bekercompetities van Spanje, Italië, België, Schotland en de Engelse League Cup.

Ziggo Sport Totaal zendt ook internationaal voetbal uit. Via het betaalkanaal zijn alle Champions League-wedstrijden live te zien in het schakelprogramma en worden iedere avond meerdere wedstrijden in zijn geheel live uitgezonden. In diezelfde vorm worden ook de WK- en EK-kwalificatiewedstrijden uitgezonden door Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

NOS Studio Sport

In NOS Studio Sport Eredivisie zijn ieder weekend alle samenvattingen van de eredivisie op tv te zien. Op vrijdag- en zaterdagavond rond 22.30 uur en op zondagavond met het bord op schoot om 19.00 uur op NPO 1. Daarnaast zijn de doelpunten van de belangrijkste bekerwedstrijden en Europese duels in de Sportjournaals en bij NOS Studio Sport te zien.

De NOS zendt iedere WK- en EK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands Elftal live uit op NPO 1 of NPO 3. De eindtoernooien worden volledig live uitgezonden bij de NOS, de kwalificatieduels van de overige Europese landen zijn in samenvatting te zien.

RTL 7

De UEFA Europa League is voor heel Nederland live te zien op RTL 7. Iedere speeldag worden twee wedstrijden rechtstreeks uitgezonden, om 19.00 en 21.05 uur. Voor en na de wedstrijden wordt er geanalyseerd en ook alle samenvattingen zijn te zien bij RTL 7.

SBS6

De oefeninterlands van het Nederlands Elftal worden live door SBS6 uitgezonden. Daarnaast zijn ook de finale van de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal live te zien op SBS6.

Veronica

Een andere zender uit de zendergroep van SBS, Veronica, heeft de rechten voor één livewedstrijd in de UEFA Champions League per speeldag. De kampioen van Nederland, Feyenoord, zal net als de grootste clubs van Europa live in actie komen in het Champions League-toernooi. Na de livewedstrijd worden de samenvattingen van de overige duels getoond. Veronica brengt ook de samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de Jupiler League (zaterdag om 18.00 uur) en de KNVB Beker.

Eurosport

Enkele buitenlandse competities zijn te volgen via Eurosport. Ieder weekend wordt een aantal duels uit de Franse Ligue 1 en de Amerikaanse MLS live uitgezonden. Voor het bekijken van meer duels uit de Franse competitie is een abonnement op de online Eurosport Player benodigd.

Naast enkele buitenlandse competities worden op Eurosport ook veel internationale jeugdtoernooien uigezonden. EK's en WK's voor nationale jeugdelftallen zijn vrijwel altijd op Eurosport te zien. Daarnaast zendt Eurosport ook (jeugd)toernooien in het vrouwenvoetbal uit. Behalve vrouweninterlands is ook de UEFA Women's Champions League bij Eurosport te zien.

Voetbal op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 21:50 Nabeschouwing EK kwalificatie vrouwen: Nederland - Slovenië

Nabeschouwing op de kwalificatiewedstrijd Nederland - Slovenië voor het EK voetbal 2021 voor vrouwen

Morgen | 00:05 Nieuwsuur: o.a. de stikstofmaatregelen van het kabinet

Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: De stikstofmaatregelen van het kabinet De ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: De stikstofmaatregelen van het kabinet De maximumsnelheid wordt op alle snelwegen 100 kilometer per uur. Wel mag tussen 19.00 en 06.00 uur nog 130 worden gereden, waar het nu overdag ook al mag. De coalitie heeft vanochtend een akkoord bereikt over stikstofmaatregelen die ertoe moeten leiden dat de bouw op korte termijn wordt vlotgetrokken. Veel bouwprojecten liggen stil door de stikstofcrisis of dreigen stil te vallen. Het kabinet gaat de plannen vandaag verder uitwerken en wil ze morgenochtend presenteren, zei premier Rutte. Totale chaos in Bolivia na opstappen president Morales Bolivia verkeert in een machtsvacuüm na het aftreden van president Evo Morales. Die legde zijn functie neer na wekenlange felle protesten. Zijn mogelijke plaatsvervangers hebben ook hun functie neergelegd. Ook na het vertrek van Morales zijn er nog steeds confrontaties op verschillende plekken in Bolivia. Bolivianen in Nederland maken zich zorgen over hun familie. Wij spreken met hen. Nieuwsuur Sport Voetbal: Oranje-Slovenië (v) Waterpolo: reportage Nederland-Servië

Morgen | 00:55 Nieuwsuur: o.a. de stikstofmaatregelen van het kabinet

Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: De stikstofmaatregelen van het kabinet De ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: De stikstofmaatregelen van het kabinet De maximumsnelheid wordt op alle snelwegen 100 kilometer per uur. Wel mag tussen 19.00 en 06.00 uur nog 130 worden gereden, waar het nu overdag ook al mag. De coalitie heeft vanochtend een akkoord bereikt over stikstofmaatregelen die ertoe moeten leiden dat de bouw op korte termijn wordt vlotgetrokken. Veel bouwprojecten liggen stil door de stikstofcrisis of dreigen stil te vallen. Het kabinet gaat de plannen vandaag verder uitwerken en wil ze morgenochtend presenteren, zei premier Rutte. Totale chaos in Bolivia na opstappen president Morales Bolivia verkeert in een machtsvacuüm na het aftreden van president Evo Morales. Die legde zijn functie neer na wekenlange felle protesten. Zijn mogelijke plaatsvervangers hebben ook hun functie neergelegd. Ook na het vertrek van Morales zijn er nog steeds confrontaties op verschillende plekken in Bolivia. Bolivianen in Nederland maken zich zorgen over hun familie. Wij spreken met hen. Nieuwsuur Sport Voetbal: Oranje-Slovenië (v) Waterpolo: reportage Nederland-Servië

Morgen | 07:00 Zin in Zappelin

Aflevering 3 - Kleuterprogramma. Voetbal 1. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Morgen | 07:15 Zin in Zappelin

Aflevering 3 - Kleuterprogramma. Voetbal 4 Zapp Extra. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Morgen | 07:42 Zin in Zappelin

Aflevering 3 - Kleuterprogramma. Voetbal 4. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Morgen | 08:00 Zin in Zappelin

Aflevering 3 - Kleuterprogramma. Voetbal 6. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Morgen | 09:42 Voetballen op het dak

Kinderprogramma

Voetbal op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 18:30 Rondo (herhaling)

Rondo (herhaling). Voetbaltalkshow waarin Jack van Gelder met vaste gast Youri Mulder en andere prominenten uit de voetbalwereld de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Vandaag | 18:45 Liverpool - Manchester City (samenvatting)

Liverpool - Manchester City (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Liverpool - Manchester City, gespeeld in de Engelse Premier League.

Vandaag | 19:25 Ziggo Sport Goals

Ziggo Sport Goals. Alle hoogtepunten van de wedstrijden van het afgelopen weekend uit de verschillende voetbalcompetities.

Vandaag | 20:10 Voetbal - Red Flames EK21 Qualifier: België - Litouwen

Vandaag | 21:10 Homage The Unconventionals Voetbal

Homage The Unconventionals Voetbal. Een eerbetoon aan grote sporticonen. In deze aflevering: The Unconventionals. Jurgen Klopp, Sergio Ramos en Mesut Özil.

Vandaag | 21:50 EK Kwalificatie 2020 Preview

EK Kwalificatie 2020 Preview. Vooruitblik op de Kwalificatiewedstrijden gespeeld voor het EK Voetbal 2020.

Vandaag | 22:00 Rondo (herhaling)

Rondo (herhaling). Herhaling van deze voetbaltalkshow

Vandaag | 22:05 Rondo (herhaling)

Rondo (herhaling). Voetbaltalkshow waarin Jack van Gelder met vaste gast Youri Mulder en andere prominenten uit de voetbalwereld de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Vandaag | 22:50 Rondo (herhaling)

Rondo (herhaling). Voetbaltalkshow waarin Jack van Gelder met vaste gast Youri Mulder en andere prominenten uit de voetbalwereld de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Vandaag | 23:45 Liverpool - Manchester City (samenvatting)

Liverpool - Manchester City (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Liverpool - Manchester City, gespeeld in de Engelse Premier League.

Vandaag | 23:55 EK Kwalificatie 2020 Preview

EK Kwalificatie 2020 Preview. Voetbal

Morgen | 01:50 LaLiga Hoogtepunten

LaLiga Hoogtepunten. Voetbal

Morgen | 02:45 Sampdoria - Atalanta (samenvatting)

Sampdoria - Atalanta (samenvatting). Voetbal

Morgen | 02:50 Tottenham Hotspur - Sheffield United (samenvatting)

Tottenham Hotspur - Sheffield United (samenvatting). Voetbal

Morgen | 03:05 Rondo (herhaling)

Rondo (herhaling). Herhaling van deze voetbaltalkshow

Morgen | 07:30 EK Kwalificatie 2020 Preview

EK Kwalificatie 2020 Preview. Voetbal

Morgen | 07:55 Chelsea - Crystal Palace (samenvatting)

Chelsea - Crystal Palace (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Chelsea - Crystal Palace, gespeeld in de Engelse Premier League.

Morgen | 08:10 FC Barcelona - Celta de Vigo (samenvatting)

FC Barcelona - Celta de Vigo (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd FC Barcelona - Celta de Vigo, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Morgen | 08:15 The Immortals: Cruijff, Cantona & Baggio

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering: de man die het voetbal voor altijd heeft veranderd, het opmerkelijke Nederlandse genie Johan Cruijff, 'enfant terrible' Eric Cantona wiens erfenis voortleeft bij Manchester United en Roberto Baggio, de Italiaanse grootheid die zijn magie tentoonspreidde bij drie Wereldbekers.

Morgen | 08:25 Liverpool - Manchester City (samenvatting)

Liverpool - Manchester City (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Liverpool - Manchester City, gespeeld in de Engelse Premier League.

Morgen | 08:40 Juventus - AC Milan (samenvatting)

Juventus - AC Milan (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Juventus - AC Milan, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Morgen | 08:55 Nowich - Watford (samenvatting)

Nowich - Watford (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Norwich - Watford, gespeeld in de Engelse Premier League.

Morgen | 09:05 Tottenham Hotspur - Sheffield United (samenvatting)

Tottenham Hotspur - Sheffield United (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Tottenham Hotspur - Sheffield United, gespeeld in de Engelse Premier League.

Morgen | 09:15 Leicester City - Arsenal (samenvatting)

Leicester City - Arsenal (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Leicester City - Arsenal, gespeeld in de Engelse Premier League.

Morgen | 09:25 Valencia - Granada (samenvatting)

Valencia - Granada (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Valencia - Granada, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Morgen | 09:35 Eibar - Real Madrid (samenvatting)

Eibar - Real Madrid (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Eibar - Real Madrid, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Morgen | 09:45 Manchester United - Brighton and Hove Albion (samenvatting)

Manchester United - Brighton and Hove Albion (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Manchester United - Brighton and Hove Albion, gespeeld in de Engelse Premier League.

Morgen | 09:55 Sampdoria - Atalanta (samenvatting)

Sampdoria - Atalanta (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Sampdoria - Atalanta, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Morgen | 10:05 Real Betis - Sevilla (samenvatting)

Real Betis - Sevilla (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Real Betis - Sevilla, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Morgen | 10:15 Atlético Madrid - Espanyol (samenvatting)

Atlético Madrid - Espanyol (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Atlético Madrid - Espanyol, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Morgen | 10:25 Rondo (herhaling)

Rondo (herhaling). Voetbaltalkshow waarin Jack van Gelder met vaste gast Youri Mulder en andere prominenten uit de voetbalwereld de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Morgen | 13:50 EK Kwalificatie 2020 Preview

EK Kwalificatie 2020 Preview. Voetbal

Morgen | 14:05 Ziggo Sport Goals

Ziggo Sport Goals. Alle hoogtepunten van de wedstrijden van het afgelopen weekend uit de verschillende voetbalcompetities.

Morgen | 14:15 The Immortals: Cruijff, Cantona & Baggio

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering: de man die het voetbal voor altijd heeft veranderd, het opmerkelijke Nederlandse genie Johan Cruijff, 'enfant terrible' Eric Cantona wiens erfenis voortleeft bij Manchester United en Roberto Baggio, de Italiaanse grootheid die zijn magie tentoonspreidde bij drie Wereldbekers.

Morgen | 14:20 Sampdoria - Atalanta (samenvatting)

Sampdoria - Atalanta (samenvatting). Voetbal

Morgen | 16:30 Temples of Sports Camp Nou

Temples of Sport is een negendelige serie over de meest iconische stadions en plekken in de wereld van de topsport. Met historische momenten en unieke opnames verkennen we het verleden, het heden en de toekomst om te ontdekken wat deze plekken betekenen voor degenen die hen het meest aanbidden: de fans. In deze aflevering staat de voetbaltempel Camp Nou centraal.

Morgen | 17:00 EK Kwalificatie 2020 Preview

EK Kwalificatie 2020 Preview. Voetbal

Morgen | 17:30 LaLiga Hoogtepunten

LaLiga Hoogtepunten. Voetbal

Morgen | 18:25 Leicester City - Arsenal (samenvatting)

Leicester City - Arsenal (samenvatting). Voetbal

Morgen | 18:45 EK Kwalificatie 2020 Preview

EK Kwalificatie 2020 Preview. Vooruitblik op de Kwalificatiewedstrijden gespeeld voor het EK Voetbal 2020.

Morgen | 19:15 Temples of Sports Maracanã

Temples of Sport is een negendelige serie over de meest iconische stadions en plekken in de wereld van de topsport. Met historische momenten en unieke opnames verkennen we het verleden, het heden en de toekomst om te ontdekken wat deze plekken betekenen voor degenen die hen het meest aanbidden: de fans. In deze aflevering staat de voetbaltempel Maracanã centraal.

Morgen | 19:35 Rondo (herhaling)

Rondo (herhaling). Herhaling van deze voetbaltalkshow

 Meer

Voetbal gemist

Eerder Vandaag | 18:15 EenVandaag: huiskatten richten massale slachtpartijen aan in natuur

Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in EenVandaag: Onze huiskatten richten massale slachtpartijen aan in ...

Vanavond onder andere in EenVandaag: Onze huiskatten richten massale slachtpartijen aan in natuur: 'Hou je kat 's nachts binnen!' Staatsbosbeheer en de vogelbescherming maken zich zorgen over de slachtingen die de kat aanricht. Jaarlijks zijn zeker 40 miljoen muizen, vogels, konijnen, eekhoorns en andere kleine zoogdieren slachtoffer van het jachtinstinct van onze huiskatten. En hierdoor staan kwetsbare diersoorten in bepaalde natuurgebieden onder druk. "Denk bijvoorbeeld aan weidevogels zoals de grutto. Die broedt op de grond. Als er dan een kat langskomt, dan is het heel makkelijk voor hem om een jong te pakken", vertelt Marieke Dijksman van de Vogelbescherming. Nierpatiënt Marijn zoekt via Facebook een orgaandonor: 'Met mijn bloedgroep moet je 4 tot 5 jaar wachten' De donornier die Marijn Rijkse al 16 jaar heeft, wordt nu door zijn lichaam afgestoten. Wachtlijsten zijn lang en binnen zijn familie is niemand geschikt als nieuwe donor. Daarom probeert hij het nu via Facebook. Toen Marijn nog maar een baby was, ontdekten doktoren dat zijn nieren niet naar behoren werken. "En op mijn 16de waren ze zo slecht dat ik moest gaan dialyseren. Toen kwam ik op de lijst voor donatie te staan", vertelt hij. Prijsstijging zorgpremies lijkt mee te vallen, maar je gaat waarschijnlijk toch behoorlijk meer betalen De prijsstijging van de zorgpremies 2020 lijkt mee te vallen, maar juich niet te vroeg. Als je meedoet aan een collectieve verzekering ga je waarschijnlijk alsnog behoorlijk wat meer betalen. Uiterlijk vandaag maken zorgverzekeringen hun premies voor 2020 bekend. De grootste zorgverzekeraars laten een lichte prijsstijging of prijsdaling zien, maar de onafhankelijke vergelijkingssite Zorgkiezer.nl maakt zich zorgen over verkapte kosten en zorg die alleen voor de rijken beschikbaar is. Jonge voetbaltalenten maken gewoon hun school af, want 'geen opleiding doen is echt van vroeger' 'Basketballers hebben allemaal gestudeerd, kunnen hun zinnen afmaken. In tegenstelling tot andere sporters. De meeste voetballers hebben hun school toch niet afgemaakt', zei basketbal-verslaggever Leon Kersten dit weekend in Langs de Lijn. Klopt dat? Leon Kersten was stellig afgelopen wekend. 'Dat durf ik wel te zeggen', voegde hij nog aan zijn uitspraak toe. Presentator Hugo Borst vroeg zich al af of het wel zou kloppen en verwachtte al dat verhaal een staartje zou krijgen. In de rubriek Feit of fictie? wagen we ons eraan.

Eerder Vandaag | 15:55 Pauw: o.a. Gerard Cox

Actuele talkshow - herhaling, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Gerard Cox over zijn eerste en laatste ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Gerard Cox over zijn eerste en laatste soloprogramma 'De Grote Grijze Belofte' Gerard Cox mag dan wel bijna tachtig zijn, maar de éminence grise van het populaire entertainment neemt nog steeds geen blad voor de mond. Hij staat vanaf 24 november met zijn eerste solovoorstelling De Grote Grijze Belofte op de Nederlandse bühne. Hij blikt daarin op geheel eigen wijze terug op zijn carrière, en kijkt met leden ogen naar het veranderende Nederland. Bij PAUW schuift hij vanavond aan Thijs Meeuwsen en Joep ten Hove over Singles Days Het is vandaag 11-11, de datum met de meeste éénen. En dat betekent ook dat het Singles Day is, een internationale dag speciaal voor vrijgezellen. En dat is hard nodig, want ondanks datingapps als Tinder en Happn, zijn er steeds meer vrijgezellen in Nederland. Zo ook Bucketboys Thijs Meeuwsen en Joep ten Hove, die hier een podcast over beginnen. Samen met twee vrijgezelle vrouwen bespreken we hoe het is om vrijgezel te zijn in dit digitale tijdperk. Want is dat nou eigenlijk wel zo erg? John de Wolf schreef het boek 'De Tweede Helft' over de tweede fase van het leven De eerste helft van John de Wolf zijn leven vond plaats in de jaren 80 en 90 van de vorige eeuw, toen hij een van de meest beruchte verdedigers van het Nederlandse voetbal was. Nu is de oud-profvoetballer in de tweede helft beland: hij is trotste grootvader, zijn rechterknie draait steeds lastiger mee, directe tegenstanders hoeven niet meer uitgeschakeld te worden, maar hij is nog even fanatiek als vroeger! De Wolf schreef het boek 'De Tweede Helft', waarin hij vertelt dat deze fase van het leven net zo belangrijk is als de eerste. Bij PAUW is hij te gast om over het boek te praten en over zijn droombaan als assistent-trainer bij Feyenoord.

Eerder Vandaag | 10:55 DWDD: o.a. Wim Kieft

Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Boek: 'Hoi papa De herrijzenis van Michel ...

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Boek: 'Hoi papa - De herrijzenis van Michel Boerebach' Michel Boerebach is oud-voetballer. Hij speelde voor Jong Oranje, Go Ahead Eagles, Roda JC, PSV en FC Twente. Maar zijn naam is voor veel mensen vooral verbonden aan een drama: in 2003 komen bij een auto-ongeluk zijn twee zoons Lesley (12) en Sven (9) om het leven. Het begin van een donkere periode in Michels leven. Nu gaat het beter met hem, de weg naar boven is beschreven in het boek ‘Hoi papa’. Waarin duidelijk wordt hoe belangrijk vrienden zijn geweest. Vrienden als Wim Kieft en Hugo Borst bijvoorbeeld. 20 jaar DI-RECT DI-RECT bestaat 20 jaar! Ooit de benjaminnen van de Nederlandse muziek, ondertussen volwassen geworden. Twee decennia waarin veel is veranderd; o.a. een nieuwe frontman en wisselende muzikale koers. Maar één ding is hetzelfde gebleven: hun liefde voor muziek. Luister maar naar ‘Nothing to lose’ dat ze vanavond op ons podium spelen. Hugo Borst is tafelheer!

Gisteren 15:55 Pauw: o.a. Annie Schreijer-Pierik en Lamyae Aharouay

Gisteren - Actuele talkshow - herhaling, Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Annie Schreijer Pierik en Lamyae ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Pauw: Annie Schreijer-Pierik en Lamyae Aharouay over het CDA Het discussiestuk ‘Zij aan zij’ van het wetenschappelijk bureau van het CDA is Europarlementariër Annie Schreijer-Pierik rauw op het dak gevallen. Ze vindt het onvoorstelbaar dat uitgerekend haar CDA de boeren minder wil laten exporteren. De kiezers op het platteland zullen op deze manier afhaken, waarschuwt ze. Aan de vooravond van het grote najaarscongres van het CDA schuift Annie Schreijer-Pierik aan bij PAUW. Ook te gast is politiek redacteur Lamyae Aharouay van NRC. Hoe kijkt zij aan tegen deze opvallende koerswijziging van het CDA en hoe verwacht zij dat dit morgen zal worden ontvangen op het partijcongres? Britt Dekker over haar nieuwe serie 'Opgezadeld met Britt' In de nieuwe SBS6-serie Opgezadeld met Britt krijgt Nederland een kijkje achter de schermen van het drukke leven van Britt Dekker. Ze staat voor een grote uitdaging: ze moet de trainingen met paard George voor het Nederlands Kampioenschap Dressuur en een drukke tv-carrière combineren. Haar fans zijn lyrisch, televisierecensent Angela de Jong een stuk minder. Vanavond reageert Britt in PAUW. Jan Willem Poot, Floris Verdoes en Lotte Asveld over gameverslaving Zo’n miljoen Nederlanders vermaken zich met computerspelletjes. De keerzijde is dat gameverslaving de snelst stijgende vorm van verslaving is onder jongeren. Jan Willem Poot is oprichter van de Yes We Can Clinics, een jeugdkliniek waar veel jongeren in behandeling zijn voor een gameverslaving. Alleen dit jaar hebben al 500 jongeren zich hier voor aangemeld. Floris Verdoes was 2,5 jaar zwaar gameverslaafd en richtte na zijn afkicken een praatgroep op voor jongeren. Tot slot schuift ook Lotte Asveld aan. Haar zoon van 12 jaar vertoont zorgelijk gedrag als het op gamen aankomt. Zij wil dat de politiek zich ermee gaat bemoeien en verslavende elementen in games gaat verbieden. De tv-week van Martijn Koning Deze week in de tv-rubriek van Pauw: cabaretier Martijn Koning. Nu bezig met de try-outs van zijn eindejaarsvoorstelling, maar hij maakte ook tijd om te kijken naar films, voetbal (Ajax!) en het nieuws.

Eerder Vandaag | 18:40 Leicester City - Arsenal (samenvatting)

Leicester City - Arsenal (samenvatting). Voetbal

Eerder Vandaag | 18:30 Liverpool - Manchester City (samenvatting)

Liverpool - Manchester City (samenvatting). Samenvatting van deze wedstrijd uit de Engelse Premier League

Eerder Vandaag | 18:15 EK Kwalificatie 2020 Preview

EK Kwalificatie 2020 Preview. Vooruitblik op de Kwalificatiewedstrijden gespeeld voor het EK Voetbal 2020.

Eerder Vandaag | 18:00 EK Kwalificatie 2020 Preview

EK Kwalificatie 2020 Preview. Vooruitblik op de Kwalificatiewedstrijden gespeeld voor het EK Voetbal 2020.

Eerder Vandaag | 18:00 EK Kwalificatie 2020 Preview

EK Kwalificatie 2020 Preview. Voetbal

Eerder Vandaag | 17:50 Atlético Madrid - Espanyol (samenvatting)

Atlético Madrid - Espanyol (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Atlético Madrid - Espanyol, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Eerder Vandaag | 17:40 Real Betis - Sevilla (samenvatting)

Real Betis - Sevilla (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Real Betis - Sevilla, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Eerder Vandaag | 17:30 Sampdoria - Atalanta (samenvatting)

Sampdoria - Atalanta (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Sampdoria - Atalanta, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Eerder Vandaag | 17:20 Rondo (herhaling)

Rondo (herhaling). Voetbaltalkshow waarin Jack van Gelder met vaste gast Youri Mulder en andere prominenten uit de voetbalwereld de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Eerder Vandaag | 17:20 Manchester United - Brighton and Hove Albion (samenvatting)

Manchester United - Brighton and Hove Albion (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Manchester United - Brighton and Hove Albion, gespeeld in de Engelse Premier League.

Eerder Vandaag | 17:10 Eibar - Real Madrid (samenvatting)

Eibar - Real Madrid (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Eibar - Real Madrid, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Eerder Vandaag | 17:05 Rondo (herhaling)

Rondo (herhaling). Herhaling van deze voetbaltalkshow

Eerder Vandaag | 17:00 Valencia - Granada (samenvatting)

Valencia - Granada (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Valencia - Granada, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Eerder Vandaag | 16:50 Leicester City - Arsenal (samenvatting)

Leicester City - Arsenal (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Leicester City - Arsenal, gespeeld in de Engelse Premier League.

Eerder Vandaag | 16:40 Tottenham Hotspur - Sheffield United (samenvatting)

Tottenham Hotspur - Sheffield United (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Tottenham Hotspur - Sheffield United, gespeeld in de Engelse Premier League.

Eerder Vandaag | 16:30 Nowich - Watford (samenvatting)

Nowich - Watford (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Norwich - Watford, gespeeld in de Engelse Premier League.

Eerder Vandaag | 16:18 FC Rijnmond

Peter van Drunen en Bart Nolles bespreken alles wat met voetbal te maken heeft in de beste (regionale) voetbaltalkshow van Nederland.

Eerder Vandaag | 16:15 Juvenus - AC Milan (samenvatting)

Juvenus - AC Milan (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Juventus - AC Milan, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Eerder Vandaag | 16:00 Liverpool - Manchester City (samenvatting)

Liverpool - Manchester City (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Liverpool - Manchester City, gespeeld in de Engelse Premier League.

Eerder Vandaag | 15:45 FC Barcelona - Celta de Vigo (samenvatting)

FC Barcelona - Celta de Vigo (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd FC Barcelona - Celta de Vigo, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Eerder Vandaag | 15:30 Chelsea - Crystal Palace (samenvatting)

Chelsea - Crystal Palace (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Chelsea - Crystal Palace, gespeeld in de Engelse Premier League.

Eerder Vandaag | 15:18 FC Rijnmond

Peter van Drunen en Bart Nolles bespreken alles wat met voetbal te maken heeft in de beste (regionale) voetbaltalkshow van Nederland.

Eerder Vandaag | 15:10 Homage The Unconventionals Voetbal

Homage The Unconventionals Voetbal. Een eerbetoon aan grote sporticonen. In deze aflevering: The Unconventionals. Jurgen Klopp, Sergio Ramos en Mesut Özil.

Eerder Vandaag | 14:18 FC Rijnmond

Peter van Drunen en Bart Nolles bespreken alles wat met voetbal te maken heeft in de beste (regionale) voetbaltalkshow van Nederland.

Eerder Vandaag | 13:18 FC Rijnmond

Peter van Drunen en Bart Nolles bespreken alles wat met voetbal te maken heeft in de beste (regionale) voetbaltalkshow van Nederland.

Eerder Vandaag | 12:18 FC Rijnmond

Peter van Drunen en Bart Nolles bespreken alles wat met voetbal te maken heeft in de beste (regionale) voetbaltalkshow van Nederland.

Eerder Vandaag | 11:18 FC Rijnmond

Peter van Drunen en Bart Nolles bespreken alles wat met voetbal te maken heeft in de beste (regionale) voetbaltalkshow van Nederland.

Eerder Vandaag | 10:20 Ziggo Sport Goals

Ziggo Sport Goals. Alle hoogtepunten van de wedstrijden van het afgelopen weekend uit de verschillende voetbalcompetities.

Eerder Vandaag | 10:18 FC Rijnmond

Peter van Drunen en Bart Nolles bespreken alles wat met voetbal te maken heeft in de beste (regionale) voetbaltalkshow van Nederland.

Eerder Vandaag | 09:25 LaLiga Hoogtepunten

LaLiga Hoogtepunten. Voetbal

Eerder Vandaag | 09:25 Rondo (herhaling)

Rondo (herhaling). Voetbaltalkshow waarin Jack van Gelder met vaste gast Youri Mulder en andere prominenten uit de voetbalwereld de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Eerder Vandaag | 09:18 FC Rijnmond

Peter van Drunen en Bart Nolles bespreken alles wat met voetbal te maken heeft in de beste (regionale) voetbaltalkshow van Nederland.

Eerder Vandaag | 09:05 Homage The Unconventionals Voetbal

Homage The Unconventionals Voetbal. Een eerbetoon aan grote sporticonen. In deze aflevering: The Unconventionals. Jurgen Klopp, Sergio Ramos en Mesut Özil.

Eerder Vandaag | 08:55 Ziggo Sport Goals

Ziggo Sport Goals. Hoogtepunten uit de verschillende voetbalcompetities

Eerder Vandaag | 08:55 Ziggo Sport Goals

Ziggo Sport Goals. Alle hoogtepunten van de wedstrijden van het afgelopen weekend uit de verschillende voetbalcompetities.

Eerder Vandaag | 08:18 FC Rijnmond

Peter van Drunen en Bart Nolles bespreken alles wat met voetbal te maken heeft in de beste (regionale) voetbaltalkshow van Nederland.

Eerder Vandaag | 08:00 Rondo (herhaling)

Rondo (herhaling). Voetbaltalkshow waarin Jack van Gelder met vaste gast Youri Mulder en andere prominenten uit de voetbalwereld de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Eerder Vandaag | 08:00 Rondo (herhaling)

Rondo (herhaling). Herhaling van deze voetbaltalkshow

Eerder Vandaag | 07:18 FC Rijnmond

Peter van Drunen en Bart Nolles bespreken alles wat met voetbal te maken heeft in de beste (regionale) voetbaltalkshow van Nederland.

Eerder Vandaag | 07:00 Ziggo Sport Goals

Ziggo Sport Goals. Alle hoogtepunten van de wedstrijden van het afgelopen weekend uit de verschillende voetbalcompetities.

Eerder Vandaag | 02:15 Ziggo Sport Goals

Ziggo Sport Goals. Hoogtepunten uit de verschillende voetbalcompetities

Eerder Vandaag | 00:45 Anthony Bourdain: No Reservations

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Brazil: Anthony Bourdain reist naar Sao Paolo om de mortadellasandwich te proeven. Daarna verjaagt hij in Bar Desanta zijn kater met 'Poneshapa' en speelt hij voetbal met het barpersoneel.

Gisteren 22:35 Juventus - AC Milan (samenvatting)

Juventus - AC Milan (samenvatting). Samenvatting van deze wedstrijd uit de Italiaanse Serie A

Gisteren 22:24 FC Rijnmond

Peter van Drunen en Bart Nolles bespreken alles wat met voetbal te maken heeft in de beste (regionale) voetbaltalkshow van Nederland.

Gisteren 22:20 FC Barcelona - Celta de Vigo (samenvatting)

FC Barcelona - Celta de Vigo (samenvatting). Voetbal

Gisteren 22:10 Liverpool - Manchester City (samenvatting)

Liverpool - Manchester City (samenvatting). Samenvatting van deze wedstrijd uit de Engelse Premier League

Gisteren 21:40 Ziggo Sport Goals

Ziggo Sport Goals. Hoogtepunten uit de verschillende voetbalcompetities

Gisteren 21:24 FC Rijnmond

Peter van Drunen en Bart Nolles bespreken alles wat met voetbal te maken heeft in de beste (regionale) voetbaltalkshow van Nederland.

Gisteren 20:45 LaLiga Hoogtepunten

LaLiga Hoogtepunten. Voetbal

Gisteren 20:40 The Immortals: Antonio Conte, Cesc Fabregas, Yaya Toure & Kazuyoshi Miura

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering 4 grootheden uit de voetbalwereld; Antonio Conte, de coach met de gouden aanraking. De Spaanse middenvelder Cesc Fàbregas. Een van de fijnste spelers die ooit uit Afrika is gekomen, Yaya Toure. En de Japanse voetbal legende Kazuyoshi Miura.

Gisteren 20:30 Veronica Inside

Aflevering 27 - Voetbaltalkshow waarin de opvallendste ontwikkelingen in het Nederlandse en buitenlandse voetbal aan bod komen. In de bekende opstelling bespreken Wilfred Genee, Johan Derksen, René van der Gijp en wisselende (vaste) gasten de opvallendste ontwikkelingen op de Nederlandse en buitenlandse voetbalvelden.

Gisteren 20:24 FC Rijnmond

Peter van Drunen en Bart Nolles bespreken alles wat met voetbal te maken heeft in de beste (regionale) voetbaltalkshow van Nederland.

Gisteren 19:24 FC Rijnmond

Peter van Drunen en Bart Nolles bespreken alles wat met voetbal te maken heeft in de beste (regionale) voetbaltalkshow van Nederland.

Gisteren 18:45 Anthony Bourdain: No Reservations

Seizoen 3 - Aflevering 8 - Brazil: Anthony Bourdain reist naar Sao Paolo om de mortadellasandwich te proeven. Daarna verjaagt hij in Bar Desanta zijn kater met 'Poneshapa' en speelt hij voetbal met het barpersoneel.

Gisteren 18:24 FC Rijnmond

Peter van Drunen en Bart Nolles bespreken alles wat met voetbal te maken heeft in de beste (regionale) voetbaltalkshow van Nederland.

Gisteren 17:24 FC Rijnmond

Peter van Drunen en Bart Nolles bespreken alles wat met voetbal te maken heeft in de beste (regionale) voetbaltalkshow van Nederland.

Gisteren 14:40 The Immortals: Antonio Conte, Cesc Fabregas, Yaya Toure & Kazuyoshi Miura

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering 4 grootheden uit de voetbalwereld; Antonio Conte, de coach met de gouden aanraking. De Spaanse middenvelder Cesc Fàbregas. Een van de fijnste spelers die ooit uit Afrika is gekomen, Yaya Toure. En de Japanse voetbal legende Kazuyoshi Miura.

Gisteren 14:35 Atlético Madrid - Espanyol (samenvatting)

Atlético Madrid - Espanyol (samenvatting). Voetbal

Gisteren 14:25 Juventus - AC Milan (samenvatting)

Juventus - AC Milan (samenvatting). Samenvatting van deze wedstrijd uit de Italiaanse Serie A

Gisteren 14:05 Liverpool - Manchester City (samenvatting)

Liverpool - Manchester City (samenvatting). Samenvatting van deze wedstrijd uit de Engelse Premier League

Gisteren 13:55 FC Barcelona - Celta de Vigo (samenvatting)

FC Barcelona - Celta de Vigo (samenvatting). Voetbal

Gisteren 13:20 NOS Studio Voetbal

Aflevering 33 - Voetbalmagazine met een terugblik op het voorbije voetbalweekend

Gisteren 08:40 The Immortals: Antonio Conte, Cesc Fabregas, Yaya Toure & Kazuyoshi Miura

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering 4 grootheden uit de voetbalwereld; Antonio Conte, de coach met de gouden aanraking. De Spaanse middenvelder Cesc Fàbregas. Een van de fijnste spelers die ooit uit Afrika is gekomen, Yaya Toure. En de Japanse voetbal legende Kazuyoshi Miura.

Gisteren 06:50 Leicester City - Arsenal (samenvatting)

Leicester City - Arsenal (samenvatting). Voetbal

Gisteren 06:40 Liverpool - Manchester City (samenvatting)

Liverpool - Manchester City (samenvatting). Samenvatting van deze wedstrijd uit de Engelse Premier League

Gisteren 06:05 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 48 - Spelen met de Bal: Peppa en George spelen met de bal, tot Suzie komt en ze ermee gaan tennisen. Maar daar vindt George niks aan. Gelukkig komen de vriendjes langs en spelen ze een potje voetbal. Maar daar moet een scheidsrechter aan te pas komen!

Gisteren 05:28 Chillen met de Ronks

Een potje voetballen / Stormachtig weer: De Ronks ontdekken voetbal. / Flash verandert het weer.

Gisteren 03:15 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 48 - Spelen met de Bal: Peppa en George spelen met de bal, tot Suzie komt en ze ermee gaan tennisen. Maar daar vindt George niks aan. Gelukkig komen de vriendjes langs en spelen ze een potje voetbal. Maar daar moet een scheidsrechter aan te pas komen!

Gisteren 02:50 Liverpool - Manchester City (samenvatting)

Liverpool - Manchester City (samenvatting). Samenvatting van deze wedstrijd uit de Engelse Premier League

Eergisteren 22:25 NOS Studio Voetbal

Aflevering 33 - Voetbalmagazine met een terugblik op het voorbije voetbalweekend

Eergisteren 20:45 Victor en Valentino

Vic daagt Val uit voor een potje voetbal. Val wendt zich– met behulp van Charlene - tot duistere krachten om te kunnen winnen.

Eergisteren 20:40 Live: Juventus - AC Milan

Live: Juventus - AC Milan. Live: Verslag van deze wedstrijd uit de Italiaanse Serie A

Eergisteren 16:55 Live: Liverpool - Manchester City

Live: Liverpool - Manchester City. Live: Verslag van Liverpool - Manchester City uit de Premier League

Eergisteren 14:50 Live: Manchester United - Brighton and Hove Albion

Live: Manchester United - Brighton and Hove Albion. Live: Verslag van de wedstrijd Manchester United - Brighton and Hove Albion, gespeeld in de Engelse Premier League

Eergisteren 14:35 FC Barcelona - Celta de Vigo (samenvatting)

FC Barcelona - Celta de Vigo (samenvatting). Voetbal

Eergisteren 06:50 Ziggy en de Zootram

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Belgische komische animatieserie. Toestanden in de tunnel. Brian kan hard trappen, maar niet zo goed mikken met voetbal. Wanneer de tram in de problemen komt in de tunnel zal hij zijn kracht en behendigheid moeten leren combineren.

 Meer