Zenders op Tvgids.tv

Voetbal op tv (tv-tip)

Vandaag | 20:34 Volle Zalen: Nasrdin Dchar

Informatief, Deze aflevering van Volle Zalen gaat Cornald Maas mee met acteur Nasrdin Dchar, die de afgelopen anderhalf ...

Deze aflevering van Volle Zalen gaat Cornald Maas mee met acteur Nasrdin Dchar, die de afgelopen anderhalf jaar zonder het theater weleens somber was. Trilogie Maar in zijn ouderlijk dorp Steenbergen ziet hij vol enthousiasme uit naar de trilogie die hij gaat spelen, een compilatie van zijn eerdere drie zeer persoonlijke voorstellingen, over zijn vader, moeder en echtgenote. Voetbalclub Nasrdin Dchar neemt Cornald Maas mee naar zijn oude voetbalclub en zijn voormalige middelbare school, waar zijn liefde voor het theater ontstond. Drive Ook spreekt Cornald Maas met zijn ouders over de keuze van hun zoon voor het theatervak en zijn drive zich uit te willen spreken bij actuele kwesties. (Foto: Piroschka van de Wouw/ANP)

Voetbal

Voetbal op tv

Voetbal is op veel verschillende tv-zenders te zien, zowel live als in samenvatting. Op deze pagina vind je een overzicht van alle tv-zenders met voetbalrechten voor live voetbal op tv en waar de samenvattingen van alle voetbalcompetities te zien zijn.

Op onderstaande pagina's is meer informatie beschikbaar over een aantal competities:

-Eredivisie op tv

-Jupiler League op tv

-KNVB Beker op tv

-Champions League op tv

-Europa League op tv

FOX Sports Eredivisie

De Nederlandse voetbalcompetitie, de eredivisie, is live op tv te zien bij FOX Sports. De betaalzender doet live verslag van alle eredivisieduels en de play-offs om Europees voetbal en promotie/degradatie. FOX Sports Eredivisie bestaat uit drie tv-zenders, waarop ook de Jupiler League, de Tweede Divisie, de KNVB Beker en de UEFA Europa League te zien is. Tijdens zowel de Jupiler League als de Europa League wordt een live schakelprogramma uitgezonden met de hoogtepunten van alle op dat moment gespeelde duels.

De oefenduels en kwalificatiewedstrijden van het Nederlands vrouwenelftal worden uitgezonden door FOX Sports. Sommige duels worden ook uitgezonden op het open kanaal van FOX.

FOX Sports International

Naast de drie tv-kanalen met Nederlands voetbal heeft FOX Sports ook drie zenders voor internationale sporten, waaronder buitenlands voetbal. Via FOX Sports International zijn de Duitse Bundesliga, de buitenlandse Europa League-wedstrijden, de Duitse DFB-Pokal en Engelse FA Cup te zien. Aan het eind van het seizoen zijn ook vele andere buitenlandse bekerfinales te zien, zoals die van Turkije en Zweden.

Naast internationaal clubvoetbal zijn er ook interlandwedstrijden te zien bij FOX Sports International. De zender heeft de rechten van de WK-kwalificatie voor Zuid-Amerika en van de continentale eindtoernooien Copa América, Gold Cup en Afrika Cup. Daarnaast zijn regelmatig oefeninterlands van grote voetballanden op FOX Sports te zien.

Ziggo Sport

De populairste buitenlandse voetbalcompetities zijn live op tv te zien bij Ziggo Sport. Abonnees van Ziggo krijgen bij hun abonnement toegang tot het open kanaal van Ziggo Sport. Daarop zijn de belangrijkste sportevenementen, samenvattingen en praatprogramma's van Ziggo Sport te zien.

Voor alle sportevenementen die Ziggo Sport uitzendt is een abonnement op Ziggo Sport Totaal nodig. Iedere tv-kijker in Nederland heeft de mogelijkheid dat pakket aan te schaffen voor livewedstrijden van de Engelse Premier League, de Spaanse Primera División, , de Italiaanse Serie A, de Portugese Primeira Liga, de Belgische Jupiler Pro League, de Engelse Championship, de Scottish Premiership en de Griekse Super League. Naast deze nationale competities heeft Ziggo Sport Totaal ook de uitzendrechten van de bekercompetities van Spanje, Italië, België, Schotland en de Engelse League Cup.

Ziggo Sport Totaal zendt ook internationaal voetbal uit. Via het betaalkanaal zijn alle Champions League-wedstrijden live te zien in het schakelprogramma en worden iedere avond meerdere wedstrijden in zijn geheel live uitgezonden. In diezelfde vorm worden ook de WK- en EK-kwalificatiewedstrijden uitgezonden door Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

NOS Studio Sport

In NOS Studio Sport Eredivisie zijn ieder weekend alle samenvattingen van de eredivisie op tv te zien. Op vrijdag- en zaterdagavond rond 22.30 uur en op zondagavond met het bord op schoot om 19.00 uur op NPO 1. Daarnaast zijn de doelpunten van de belangrijkste bekerwedstrijden en Europese duels in de Sportjournaals en bij NOS Studio Sport te zien.

De NOS zendt iedere WK- en EK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands Elftal live uit op NPO 1 of NPO 3. De eindtoernooien worden volledig live uitgezonden bij de NOS, de kwalificatieduels van de overige Europese landen zijn in samenvatting te zien.

RTL 7

De UEFA Europa League is voor heel Nederland live te zien op RTL 7. Iedere speeldag worden twee wedstrijden rechtstreeks uitgezonden, om 19.00 en 21.05 uur. Voor en na de wedstrijden wordt er geanalyseerd en ook alle samenvattingen zijn te zien bij RTL 7.

SBS6

De oefeninterlands van het Nederlands Elftal worden live door SBS6 uitgezonden. Daarnaast zijn ook de finale van de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal live te zien op SBS6.

Veronica

Een andere zender uit de zendergroep van SBS, Veronica, heeft de rechten voor één livewedstrijd in de UEFA Champions League per speeldag. De kampioen van Nederland, Feyenoord, zal net als de grootste clubs van Europa live in actie komen in het Champions League-toernooi. Na de livewedstrijd worden de samenvattingen van de overige duels getoond. Veronica brengt ook de samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de Jupiler League (zaterdag om 18.00 uur) en de KNVB Beker.

Eurosport

Enkele buitenlandse competities zijn te volgen via Eurosport. Ieder weekend wordt een aantal duels uit de Franse Ligue 1 en de Amerikaanse MLS live uitgezonden. Voor het bekijken van meer duels uit de Franse competitie is een abonnement op de online Eurosport Player benodigd.

Naast enkele buitenlandse competities worden op Eurosport ook veel internationale jeugdtoernooien uigezonden. EK's en WK's voor nationale jeugdelftallen zijn vrijwel altijd op Eurosport te zien. Daarnaast zendt Eurosport ook (jeugd)toernooien in het vrouwenvoetbal uit. Behalve vrouweninterlands is ook de UEFA Women's Champions League bij Eurosport te zien.

Voetbal op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 13:05 Jinek: Rico Verhoeven over gevecht tegen Jamal Ben Saddik

Amusement, Herhaling. De gasten bij Jinek van maandag 25 oktober * Het was een heroïsch gevecht afgelopen zaterdag. ...

Herhaling. De gasten bij Jinek van maandag 25 oktober * Het was een heroïsch gevecht afgelopen zaterdag. Kickbokser Rico Verhoeven won de strijd om de wereldtitel tegen Jamal Ben Saddik en bleef wereldkampioen. Maar Verhoeven kwam er wel behoorlijk gehavend uit. Hoe gaat het met hem, twee dagen na de legendarische wedstrijd? Vanavond schuift Rico aan bij Jinek. * Al weken zijn we in de ban van Zuid-Korea, het land waar de ongekende hype rondom de Squid Game ontstond. Maar dat is niet de enige hit van Zuid-Koreaanse komaf. De film Parasite, de populariteit van K-pop, The Masked Singer, de verkoop van Kimchi in de supermarkt: Korea is hot and happening. Ook in Nederland kunnen we er niet omheen en daarom is zelfs in Leeuwarden vanaf deze week een expositie te zien over Zuid-Korea. Voormalig voetbaltrainer Guus Hiddink en radiopresentator Mischa Blok zijn vanavond te gast.

Vandaag | 19:27 NOS WK-kwalificatie Voetbal voorbeschouwing

NOS WK-kwalificatie Voetbal (v) Wit-Rusland - Nederland voorbeschouwing - v

Vandaag | 19:50 NOS WK-kwalificatie Voetbal Wit-Rusland - Nederland voorbeschouwing en eerste helft

Aflevering 4 van 5 - v Voorbeschouwing en rechtstreeks verslag van de eerste helft van deze WK-kwalificatiewedstrijd vrouwen. Dinamostadion in Minsk, Wit-Rusland.

Vandaag | 20:50 NOS WK-kwalificatie Voetbal Wit-Rusland - Nederland wedstrijdanalyse

Aflevering 4 van 5 - v Wedstrijdanalyse van deze WK-kwalificatiewedstrijd vrouwen.

Vandaag | 20:59 NOS WK-kwalificatie Voetbal Wit-Rusland - Nederland tweede helft

Aflevering 4 van 5 - v Rechtstreeks verslag van de tweede helft van een WK-kwalificatiewedstrijd.

Vandaag | 21:55 NOS WK-kwalificatie Voetbal Wit-Rusland - Nederland nabeschouwing

Aflevering 4 van 5 - v Nabeschouwing van de WK-kwalificatiewedstrijd vrouwen.

Morgen | 17:15 Zappsport

Seizoen 2021 - Aflevering 62 van 81 - Kantine: Halloween - AVROTROS Tess Wester, handbalkeepster van het Nederlands team, helpt Zenna met shoot-outs tegenhouden. Ron ontvangt de Nederlands kampioen skaten Diego. Een verslag van de wedstrijd tussen de G-voetbalteams van Ajax en ADO Den Haag. En in een nieuwe competitie moeten dit keer zoveel mogelijk voetballen in Theo's Tonnie worden gegooid. Verder wordt in de Zappsport Kantine Halloween gevierd. Gerda is er van overtuigd dat het echt spookt in de kantine.

Overmorgen | 06:08 Chillen met de Ronks

Een potje voetballen / Stormachtig weer Flash introduceert voetbal aan de Ronks. Walter neemt het op tegen gebroeders Kraak. / Flash lanceert een luchtreiniger voor het weer, met chaos als gevolg.

Overmorgen | 10:15 Olivia

Seizoen 1 - Aflevering 20 van 50 - Dokter Olivia - NTR Julian heeft erge jeuk aan zijn voet. Dit kan hij niet gebruiken, want die middag heeft hij een voetbalwedstrijd. Dokter Olivia gaat Julian proberen te genezen. Dit doet zij samen met zuster Francine en zuster Ian. Uiteindelijk komt ze tot het ultieme recept tegen jeuk: gewoon opstaan en dansen! Omdat Julian niet zo'n danser is, krijgt hij een krabbelsok.

Voetbal op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 07:00 Voetbal: Ziggo Sport Goals

Voetbal: Ziggo Sport Goals. van de wedstrijden van het afgelopen weekend uit de verschillende voetbalcompetities.

Vandaag | 07:55 Voetbal: LaLiga Hoogtepunten

Voetbal: LaLiga Hoogtepunten. van de laatste speelronde in de LaLiga.

Vandaag | 08:45 Voetbal: Premier League Hoogtepunten

Voetbal: Premier League Hoogtepunten. van de wedstrijden uit de Premier League, gespeeld in het afgelopen weekend.

Vandaag | 09:40 Talkshow: Rondo

Aflevering 12 - herhaling waarin Wytse de Groot met vaste gasten Marco van Basten, Youri Mulder en andere prominenten uit de voetbalwereld de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Vandaag | 10:35 Voetbal: Barcelona – Real Madrid

Voetbal: Barcelona – Real Madrid. Match of the Day van de wedstrijd Barcelona – Real Madrid, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Vandaag | 11:00 Talkshow: Rondo

Aflevering 12 - herhaling waarin Wytse de Groot met vaste gasten Marco van Basten, Youri Mulder en andere prominenten uit de voetbalwereld de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Vandaag | 11:00 Talkshow: Rondo

Aflevering 12 - herhaling waarin Wytse de Groot met vaste gasten Marco van Basten, Youri Mulder en andere prominenten uit de voetbalwereld de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Vandaag | 12:15 Voetbal: Atletico Madrid - Real Sociedad

Voetbal: Atletico Madrid - Real Sociedad. van de wedstrijd Atletico Madrid - Real Sociedad, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Vandaag | 13:55 Voetbal: Premier League Hoogtepunten

Voetbal: Premier League Hoogtepunten. van de wedstrijden uit de Premier League, gespeeld in het afgelopen weekend.

Vandaag | 14:50 Talkshow: Rondo

Aflevering 12 - herhaling waarin Wytse de Groot met vaste gasten Marco van Basten, Youri Mulder en andere prominenten uit de voetbalwereld de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Vandaag | 15:30 Head-To-Head

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Platini v Zidane Zidane of Platini? Ons panel met experts past het nieuwste toe op het gebied van wetenschap, data-analyse en hun eigen ervaringen, zelfs tot op het voetbalveld.

Vandaag | 15:45 Voetbal: Barcelona – Real Madrid

Voetbal: Barcelona – Real Madrid. Match of the Day van de wedstrijd Barcelona – Real Madrid, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Vandaag | 18:00 Voetbal: AS Roma - Napoli

Voetbal: AS Roma - Napoli. samenvatting van de voetbalwedstrijd AS Roma - Napoli, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Vandaag | 18:00 Voetbal: AS Roma - Napoli

Voetbal: AS Roma - Napoli. samenvatting van de voetbalwedstrijd AS Roma - Napoli, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Vandaag | 18:10 Voetbal: Olympique Marseille - Paris Saint-Germain

Voetbal: Olympique Marseille - Paris Saint-Germain. samenvatting van de voetbalwedstrijd Olympique Marseille - Paris Saint-Germain, gespeeld in de Franse Lique 1.

Vandaag | 18:10 Voetbal: Olympique Marseille - Paris Saint-Germain

Voetbal: Olympique Marseille - Paris Saint-Germain. samenvatting van de voetbalwedstrijd Olympique Marseille - Paris Saint-Germain, gespeeld in de Franse Lique 1.

Vandaag | 18:25 Voetbal: Spezia - Genoa

Voetbal: Spezia - Genoa. van de wedstrijd Spezia - Genoa, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Vandaag | 18:25 Voetbal: Spezia - Genoa

Voetbal: Spezia - Genoa. van de wedstrijd Spezia - Genoa, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Vandaag | 20:30 Voetbal: AS Roma - Napoli

Voetbal: AS Roma - Napoli. samenvatting van de voetbalwedstrijd AS Roma - Napoli, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Vandaag | 20:30 Voetbal: AS Roma - Napoli

Voetbal: AS Roma - Napoli. samenvatting van de voetbalwedstrijd AS Roma - Napoli, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Morgen | 03:30 Voetbal: AC Milan - Torino

Voetbal: AC Milan - Torino. van de wedstrijd AC Milan - Torino, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Morgen | 03:30 Voetbal: AC Milan - Torino

Voetbal: AC Milan - Torino. van de wedstrijd AC Milan - Torino, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Morgen | 06:55 Head-To-Head

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Platini v Zidane Zidane of Platini? Ons panel met experts past het nieuwste toe op het gebied van wetenschap, data-analyse en hun eigen ervaringen, zelfs tot op het voetbalveld.

Morgen | 18:00 Talkshow: Ziggo TopSport Seizoen 2

Aflevering 6 Ziggo TopSport is het nieuwe programma van Ziggo Sport over de Nederlandse sport. We hebben bijna in elke sport wereldtoppers en ze doen overal mee om de hoofdprijzen. Op Ziggo Sport geven we al die sterren het grote podium dat ze verdienen om hun verhaal te vertellen. Hoe groot zijn hun opofferingen? Waaruit halen zij hun plezier? Hoe gaan ze om met verlies? Met stress en spanningen? Waar en wanneer is het zaadje voor hun passie ooit geplant? Elke week gaat Frank Evenblij aan de hand van bijzondere fragmenten in gesprek met een topsporter en kijken volleybalsters Knip & Plak of ze ook talent hebben voor een andere sport. Iedere uitzending vertelt een voetballer ons welke internationale ster hij bewondert, maken we kennis met een spectaculaire olympische sport, proberen sporters met hun hersenen een Formule 1-auto te laten bewegen en sluiten handbalsters Estavana Polman & Tess Wester af met een duivels dilemma.

Morgen | 18:00 Talkshow: Ziggo TopSport Seizoen 2

Aflevering 6 Ziggo TopSport is het nieuwe programma van Ziggo Sport over de Nederlandse sport. We hebben bijna in elke sport wereldtoppers en ze doen overal mee om de hoofdprijzen. Op Ziggo Sport geven we al die sterren het grote podium dat ze verdienen om hun verhaal te vertellen. Hoe groot zijn hun opofferingen? Waaruit halen zij hun plezier? Hoe gaan ze om met verlies? Met stress en spanningen? Waar en wanneer is het zaadje voor hun passie ooit geplant? Elke week gaat Frank Evenblij aan de hand van bijzondere fragmenten in gesprek met een topsporter en kijken volleybalsters Knip & Plak of ze ook talent hebben voor een andere sport. Iedere uitzending vertelt een voetballer ons welke internationale ster hij bewondert, maken we kennis met een spectaculaire olympische sport, proberen sporters met hun hersenen een Formule 1-auto te laten bewegen en sluiten handbalsters Estavana Polman & Tess Wester af met een duivels dilemma.

Morgen | 18:30 Voetbal: Rayo Vallecano - FC Barcelona

Voetbal: Rayo Vallecano - FC Barcelona. van de wedstrijd Rayo Vallecano - FC Barcelona, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Morgen | 18:30 Voetbal: Rayo Vallecano - FC Barcelona

Voetbal: Rayo Vallecano - FC Barcelona. van de wedstrijd Rayo Vallecano - FC Barcelona, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Morgen | 21:00 Voetbal: Real Madrid - CA Osasuna

Voetbal: Real Madrid - CA Osasuna. van de wedstrijd Real Madrid - CA Osasuna, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Morgen | 21:00 Voetbal: Real Madrid - CA Osasuna

Voetbal: Real Madrid - CA Osasuna. van de wedstrijd Real Madrid - CA Osasuna, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Overmorgen | 01:30 Documentaire: Maradona & Charlto

Against the Odds We groeten de twee contrasterende voetballegenden. Eerst is er de vluchtige en controversiële Argentijnse superster Diego Maradona, en vervolgens de staatsman Bobby Charlton. Twee WK-winnaars, twee heel verschillende verhalen.

Overmorgen | 01:30 Documentaire: Maradona & Charlto

Against the Odds We groeten de twee contrasterende voetballegenden. Eerst is er de vluchtige en controversiële Argentijnse superster Diego Maradona, en vervolgens de staatsman Bobby Charlton. Twee WK-winnaars, twee heel verschillende verhalen.

Overmorgen | 02:00 Voetbal: League Cup:West Ham United - Manchester City

Voetbal: League Cup:West Ham United - Manchester City. van de wedstrijd West Ham United - Manchester City, gespeeld in de Engelse League Cup.

Overmorgen | 02:00 Voetbal: League Cup:West Ham United - Manchester City

Voetbal: League Cup:West Ham United - Manchester City. van de wedstrijd West Ham United - Manchester City, gespeeld in de Engelse League Cup.

Overmorgen | 03:45 Voetbal: Rayo Vallecano - FC Barcelona

Voetbal: Rayo Vallecano - FC Barcelona. van de wedstrijd Rayo Vallecano - FC Barcelona, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Overmorgen | 03:45 Voetbal: Rayo Vallecano - FC Barcelona

Voetbal: Rayo Vallecano - FC Barcelona. van de wedstrijd Rayo Vallecano - FC Barcelona, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Overmorgen | 06:00 Documentaire: Sports Women

In deze editie van Sports Woman voetballer Megan Rapinoe, de ster van de show op het WK 2019. Lizzie Armanto, Sakura Yosozumi en Jordyn Barrett maken deel uit van de vele vrouwen die skateboarden naar de mainstream brachten en mountainbiker Jenny Rissveds werd de jongste gouden medaillewinnaar van de Olympische Spelen in haar sport. Shelly-Ann Fraser-Pryce keerde terug naar de atletiek nadat ze op onberispelijke wijze haar zoon had gebaard.

Overmorgen | 06:00 Documentaire: Sports Women

In deze editie van Sports Woman voetballer Megan Rapinoe, de ster van de show op het WK 2019. Lizzie Armanto, Sakura Yosozumi en Jordyn Barrett maken deel uit van de vele vrouwen die skateboarden naar de mainstream brachten en mountainbiker Jenny Rissveds werd de jongste gouden medaillewinnaar van de Olympische Spelen in haar sport. Shelly-Ann Fraser-Pryce keerde terug naar de atletiek nadat ze op onberispelijke wijze haar zoon had gebaard.

Overmorgen | 06:30 Documentaire: Sports Women

In deze editie van Sports Woman Carissa Moore die dapper een jaar vrij nam van de tour nadat ze voor de vierde keer tot wereldkampioen surfen was gekroond. Gevechtsjager Stamp Fairtex werd de eerste dubbele wereldkampioen van ONE Championships en Engelse voetballers laten het spel groeien. Billie Jean King blijft het landschap voor vrouwen veranderen en esports Scarlett werd de eerste esports-kampioen op PyeongChang 2018.

Overmorgen | 06:30 Documentaire: Sports Women

In deze editie van Sports Woman Carissa Moore die dapper een jaar vrij nam van de tour nadat ze voor de vierde keer tot wereldkampioen surfen was gekroond. Gevechtsjager Stamp Fairtex werd de eerste dubbele wereldkampioen van ONE Championships en Engelse voetballers laten het spel groeien. Billie Jean King blijft het landschap voor vrouwen veranderen en esports Scarlett werd de eerste esports-kampioen op PyeongChang 2018.

Overmorgen | 09:00 Talkshow: Ziggo TopSport Seizoen 2

Aflevering 6 Ziggo TopSport is het nieuwe programma van Ziggo Sport over de Nederlandse sport. We hebben bijna in elke sport wereldtoppers en ze doen overal mee om de hoofdprijzen. Op Ziggo Sport geven we al die sterren het grote podium dat ze verdienen om hun verhaal te vertellen. Hoe groot zijn hun opofferingen? Waaruit halen zij hun plezier? Hoe gaan ze om met verlies? Met stress en spanningen? Waar en wanneer is het zaadje voor hun passie ooit geplant? Elke week gaat Frank Evenblij aan de hand van bijzondere fragmenten in gesprek met een topsporter en kijken volleybalsters Knip & Plak of ze ook talent hebben voor een andere sport. Iedere uitzending vertelt een voetballer ons welke internationale ster hij bewondert, maken we kennis met een spectaculaire olympische sport, proberen sporters met hun hersenen een Formule 1-auto te laten bewegen en sluiten handbalsters Estavana Polman & Tess Wester af met een duivels dilemma.

Overmorgen | 09:00 Talkshow: Ziggo TopSport Seizoen 2

Aflevering 6 Ziggo TopSport is het nieuwe programma van Ziggo Sport over de Nederlandse sport. We hebben bijna in elke sport wereldtoppers en ze doen overal mee om de hoofdprijzen. Op Ziggo Sport geven we al die sterren het grote podium dat ze verdienen om hun verhaal te vertellen. Hoe groot zijn hun opofferingen? Waaruit halen zij hun plezier? Hoe gaan ze om met verlies? Met stress en spanningen? Waar en wanneer is het zaadje voor hun passie ooit geplant? Elke week gaat Frank Evenblij aan de hand van bijzondere fragmenten in gesprek met een topsporter en kijken volleybalsters Knip & Plak of ze ook talent hebben voor een andere sport. Iedere uitzending vertelt een voetballer ons welke internationale ster hij bewondert, maken we kennis met een spectaculaire olympische sport, proberen sporters met hun hersenen een Formule 1-auto te laten bewegen en sluiten handbalsters Estavana Polman & Tess Wester af met een duivels dilemma.

 Meer

Voetbal gemist

Eerder Vandaag | 06:00 Documentaire: Mourinho & Trautmann

Against the Odds De Special One, Jose Mourinho, die veel van de beste clubs in het voetbal heeft geleid en trofeeën heeft gewonnen waar hij ook is, en een van Manchester City's all-time grootheden, doelman Bert Trautmann, en zijn moedige optreden in de FA Cup-finale van 1956.

Eerder Vandaag | 06:00 Documentaire: Mourinho & Trautmann

Against the Odds De Special One, Jose Mourinho, die veel van de beste clubs in het voetbal heeft geleid en trofeeën heeft gewonnen waar hij ook is, en een van Manchester City's all-time grootheden, doelman Bert Trautmann, en zijn moedige optreden in de FA Cup-finale van 1956.