Zenders op Tvgids.tv

Voetbal op tv (tv-tips)

Morgen | 20:30 Nieuw: Marble Mania

Morgen - Amusement, In het nieuwe programma Marble Mania spelen bekende Nederlanders knikkerspellen onder begeleiding ...

In het nieuwe programma Marble Mania spelen bekende Nederlanders knikkerspellen onder begeleiding van het enthousiaste commentaar van Jack van Gelder. Elke donderdag om 20:30 uur op SBS6. Voetballers In de eerste afleveringen nemen oud-voetballers Wesley Sneijder, Giovanni van Bronckhorst en Ronald de Boer het tegen elkaar op. Ze spelen behendigheidsspellen met knikkers om voordelen te pakken voor de knikkerrace. Winston Gerschtanowitz presenteert de boel aan elkaar. Behendigheidsspel Wekelijks spelen andere bekende knikkeraars tegen elkaar. Ze hebben allemaal een eigen kleur knikker. Ze spelen in elke ronde eerst een behendigheidsspel, zoals mini-bowlen of penaltyschieten. Daarna volgt de geluksrace op een knikkerbaan. Finale De BN'er die het beste presteert op de geluksbanen, verdient de meeste punten en start met de meeste knikkers in de grote finale waarin 6000 knikkers rollen over een gigantische finalebaan. De winnaar verdient geldt voor een zelfgekozen goed doel. Je kunt alle afleveringen van Marble Mania terugkijken op KIJK.nl of via gids.tv/programma/marble-mania.

Za 23 januari 2021 | 22:30 Docu: What Killed Maradona

23/01 - Documentaire, Als een van de beste voetballers aller tijden, was Maradona vooral ook berucht om zijn ...

Als een van de beste voetballers aller tijden, was Maradona vooral ook berucht om zijn controversiële leven vol verslavingen. De documentaire What Killed Maradona onderzoekt het niet eerder vertelde verhaal van Maradona’s verslavende levensstijl. Bekijk op welk kanaal Discovery bij jouw tv-aanbieder te zien is op gids.tv/4311/kanaal-discovery. Groeien Van een jonge en getalenteerde voetballer die voor het eerst kennismaakt met de 'medische hulp' om hem te laten groeien tot zijn extreme afhankelijkheid naar cocaïne, alcohol en eten. Negatieve weerslag Zijn faam als meest gewaardeerde als meest verguisde voetballer heeft uiteindelijk een negatieve weerslag gekregen op zijn mentale en fysieke gesteldheid. Deze documentaire brengt alles tezamen wat uiteindelijk leidde tot zijn noodlottige einde.

Voetbal

Voetbal op tv

Voetbal is op veel verschillende tv-zenders te zien, zowel live als in samenvatting. Op deze pagina vind je een overzicht van alle tv-zenders met voetbalrechten voor live voetbal op tv en waar de samenvattingen van alle voetbalcompetities te zien zijn.

Op onderstaande pagina's is meer informatie beschikbaar over een aantal competities:

-Eredivisie op tv

-Jupiler League op tv

-KNVB Beker op tv

-Champions League op tv

-Europa League op tv

FOX Sports Eredivisie

De Nederlandse voetbalcompetitie, de eredivisie, is live op tv te zien bij FOX Sports. De betaalzender doet live verslag van alle eredivisieduels en de play-offs om Europees voetbal en promotie/degradatie. FOX Sports Eredivisie bestaat uit drie tv-zenders, waarop ook de Jupiler League, de Tweede Divisie, de KNVB Beker en de UEFA Europa League te zien is. Tijdens zowel de Jupiler League als de Europa League wordt een live schakelprogramma uitgezonden met de hoogtepunten van alle op dat moment gespeelde duels.

De oefenduels en kwalificatiewedstrijden van het Nederlands vrouwenelftal worden uitgezonden door FOX Sports. Sommige duels worden ook uitgezonden op het open kanaal van FOX.

FOX Sports International

Naast de drie tv-kanalen met Nederlands voetbal heeft FOX Sports ook drie zenders voor internationale sporten, waaronder buitenlands voetbal. Via FOX Sports International zijn de Duitse Bundesliga, de buitenlandse Europa League-wedstrijden, de Duitse DFB-Pokal en Engelse FA Cup te zien. Aan het eind van het seizoen zijn ook vele andere buitenlandse bekerfinales te zien, zoals die van Turkije en Zweden.

Naast internationaal clubvoetbal zijn er ook interlandwedstrijden te zien bij FOX Sports International. De zender heeft de rechten van de WK-kwalificatie voor Zuid-Amerika en van de continentale eindtoernooien Copa América, Gold Cup en Afrika Cup. Daarnaast zijn regelmatig oefeninterlands van grote voetballanden op FOX Sports te zien.

Ziggo Sport

De populairste buitenlandse voetbalcompetities zijn live op tv te zien bij Ziggo Sport. Abonnees van Ziggo krijgen bij hun abonnement toegang tot het open kanaal van Ziggo Sport. Daarop zijn de belangrijkste sportevenementen, samenvattingen en praatprogramma's van Ziggo Sport te zien.

Voor alle sportevenementen die Ziggo Sport uitzendt is een abonnement op Ziggo Sport Totaal nodig. Iedere tv-kijker in Nederland heeft de mogelijkheid dat pakket aan te schaffen voor livewedstrijden van de Engelse Premier League, de Spaanse Primera División, , de Italiaanse Serie A, de Portugese Primeira Liga, de Belgische Jupiler Pro League, de Engelse Championship, de Scottish Premiership en de Griekse Super League. Naast deze nationale competities heeft Ziggo Sport Totaal ook de uitzendrechten van de bekercompetities van Spanje, Italië, België, Schotland en de Engelse League Cup.

Ziggo Sport Totaal zendt ook internationaal voetbal uit. Via het betaalkanaal zijn alle Champions League-wedstrijden live te zien in het schakelprogramma en worden iedere avond meerdere wedstrijden in zijn geheel live uitgezonden. In diezelfde vorm worden ook de WK- en EK-kwalificatiewedstrijden uitgezonden door Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

NOS Studio Sport

In NOS Studio Sport Eredivisie zijn ieder weekend alle samenvattingen van de eredivisie op tv te zien. Op vrijdag- en zaterdagavond rond 22.30 uur en op zondagavond met het bord op schoot om 19.00 uur op NPO 1. Daarnaast zijn de doelpunten van de belangrijkste bekerwedstrijden en Europese duels in de Sportjournaals en bij NOS Studio Sport te zien.

De NOS zendt iedere WK- en EK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands Elftal live uit op NPO 1 of NPO 3. De eindtoernooien worden volledig live uitgezonden bij de NOS, de kwalificatieduels van de overige Europese landen zijn in samenvatting te zien.

RTL 7

De UEFA Europa League is voor heel Nederland live te zien op RTL 7. Iedere speeldag worden twee wedstrijden rechtstreeks uitgezonden, om 19.00 en 21.05 uur. Voor en na de wedstrijden wordt er geanalyseerd en ook alle samenvattingen zijn te zien bij RTL 7.

SBS6

De oefeninterlands van het Nederlands Elftal worden live door SBS6 uitgezonden. Daarnaast zijn ook de finale van de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal live te zien op SBS6.

Veronica

Een andere zender uit de zendergroep van SBS, Veronica, heeft de rechten voor één livewedstrijd in de UEFA Champions League per speeldag. De kampioen van Nederland, Feyenoord, zal net als de grootste clubs van Europa live in actie komen in het Champions League-toernooi. Na de livewedstrijd worden de samenvattingen van de overige duels getoond. Veronica brengt ook de samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de Jupiler League (zaterdag om 18.00 uur) en de KNVB Beker.

Eurosport

Enkele buitenlandse competities zijn te volgen via Eurosport. Ieder weekend wordt een aantal duels uit de Franse Ligue 1 en de Amerikaanse MLS live uitgezonden. Voor het bekijken van meer duels uit de Franse competitie is een abonnement op de online Eurosport Player benodigd.

Naast enkele buitenlandse competities worden op Eurosport ook veel internationale jeugdtoernooien uigezonden. EK's en WK's voor nationale jeugdelftallen zijn vrijwel altijd op Eurosport te zien. Daarnaast zendt Eurosport ook (jeugd)toernooien in het vrouwenvoetbal uit. Behalve vrouweninterlands is ook de UEFA Women's Champions League bij Eurosport te zien.

Voetbal op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 08:50 Ringel Singel 19

Seizoen 1 - Aflevering 14 van 26 - Toen ze een nieuwe voetbal nodig hadden - NTR De kinderen die in het flatgebouw aan de Ringel Singel 19 wonen beleven samen de leukste avonturen.

Vandaag | 11:15 Tijd voor MAX

Informatief, Herhaling. Op donderdag 21 januari gaat de nieuwe spelshow Marble Mania van start op SBS6. Een aantal ...

Herhaling. Op donderdag 21 januari gaat de nieuwe spelshow Marble Mania van start op SBS6. Een aantal BN'ers betreedt hierin de knikkerarena voor de spannendste knikkerwedstrijd van hun leven. Mediaondernemer John de Mol komt dinsdag 19 januari over zijn nieuwe format vertellen in Tijd voor MAX. Spectaculaire banen In elke aflevering gaan drie bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan op een aantal spectaculaire knikkerbanen, die speciaal voor het programma zijn gemaakt. Hun behendigheid wordt daarbij flink op de proef gesteld, maar ze moeten ook een dosis geluk hebben op de zogenaamde "geluksbanen". John de Mol zal in Tijd voor MAX alles over het spel uitleggen. Andere gasten John de Mol is uiteraard niet de enige gast in deze uitzending. Hij krijgt gezelschap van: - Over precies een jaar start in de Ziggo Dome in Amsterdam het Europees Kampioenschap Zaalvoetbal. Soufiane Touzani, ambassadeur Futsal Euro 2022, schuift aan. - OG3NE komt optreden om de verjaardag van Dolly Parton te vieren. Ook Henkjan Smits schuift aan. - Parlementair verslaggever Kees Boonman vertelt over de situatie in politiek Den Haag.

Vandaag | 14:05 Elke minuut een baby

Seizoen 5 - Aflevering 4 van 20 Een gehandicapte aanstaande moeder toont ongelooflijke moed bij het doorstaan van een dramatische bevalling. Er is een strijd in de geboortekamer tussen tegenovergestelde voetbalfans en een vruchtbaarheidsreis van vijf jaar is bijna voorbij, wanneer deze moeder voor de eerste keer bevalt.

Voetbal op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 07:25 Cabaret

Seizoen 1 - Aflevering 4 van 5 - René van Meurs - Voor de storm - BNNVARA Met een gedeelte uit zijn programma Voor de storm won René van Meurs overtuigend zowel de jury- als de publieksprijs van Cameretten (2012). Zijn ervaring deed hij op als lid van het toonaangevende comedy-collectief Comedytrain. René schrijft voor verschillende radio- en televisieprogramma's. Wat zou dat toch lekker zijn; even helemaal niets. Geen geschreeuw, geen meningen, niet hoeven duwen of trekken. Eerst rustig nadenken, dan praten. Op normaal volume, over zaken die er toe doen. Voetbal, boodschappen doen, Isaac Newton, je afkomst en de invloed hiervan op allerlei, televisiekijken en Nederland bijvoorbeeld.

Vandaag | 08:30 Voetbal: Cagliari - AC Milan

Voetbal: Cagliari - AC Milan. samenvatting van de voetbalwedstrijd Cagliari - AC Milan, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Vandaag | 08:40 Voetbal: Cagliari - AC Milan

Voetbal: Cagliari - AC Milan. samenvatting van de voetbalwedstrijd Cagliari - AC Milan, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Vandaag | 08:45 Voetbal: Arsenal - Newcastle United

Voetbal: Arsenal - Newcastle United. samenvatting van de voetbalwedstrijd Arsenal - Newcastle United, gespeeld in de Engelse Premier League.

Vandaag | 08:55 Voetbal: Arsenal - Newcastle United

Voetbal: Arsenal - Newcastle United. samenvatting van de voetbalwedstrijd Arsenal - Newcastle United, gespeeld in de Engelse Premier League.

Vandaag | 09:00 Voetbal: Manchester City - Crystal Palace

Voetbal: Manchester City - Crystal Palace. samenvatting van de voetbalwedstrijd Manchester City - Crystal Palace, gespeeld in de Engelse Premier League.

Vandaag | 09:05 Voetbal: Leicester City - Chelsea

Voetbal: Leicester City - Chelsea. samenvatting van de voetbalwedstrijd Leicester City - Chelsea, gespeeld in de Engelse Premier League.

Vandaag | 09:05 Voetbal: Leicester City - Chelsea

Voetbal: Leicester City - Chelsea. samenvatting van de voetbalwedstrijd Leicester City - Chelsea, gespeeld in de Engelse Premier League.

Vandaag | 09:20 Voetbal: Anderlecht - Charleroi

Voetbal: Anderlecht - Charleroi. samenvatting van de voetbalwedstrijd Anderlecht - Charleroi, gespeeld in de Belgische Pro League .

Vandaag | 09:20 Voetbal: Anderlecht - Charleroi

Voetbal: Anderlecht - Charleroi. samenvatting van de voetbalwedstrijd Anderlecht - Charleroi, gespeeld in de Belgische Pro League .

Vandaag | 11:00 Murder Loves Company

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Friends To The End De medewerkers van een restaurant lijken allemaal goed bevriend met elkaar te zijn, totdat een van hen dood wordt aangetroffen op een voetbalveld aan de rand van de stad.

Vandaag | 12:05 Tijd voor MAX

Herhaling. Op donderdag 21 januari gaat de nieuwe spelshow Marble Mania van start op SBS6. Een aantal BN'ers betreedt hierin de knikkerarena voor de spannendste knikkerwedstrijd van hun leven. Mediaondernemer John de Mol komt dinsdag 19 januari over zijn nieuwe format vertellen in Tijd voor MAX. Spectaculaire banen In elke aflevering gaan drie bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan op een aantal spectaculaire knikkerbanen, die speciaal voor het programma zijn gemaakt. Hun behendigheid wordt daarbij flink op de proef gesteld, maar ze moeten ook een dosis geluk hebben op de zogenaamde "geluksbanen". John de Mol zal in Tijd voor MAX alles over het spel uitleggen. Andere gasten John de Mol is uiteraard niet de enige gast in deze uitzending. Hij krijgt gezelschap van: - Over precies een jaar start in de Ziggo Dome in Amsterdam het Europees Kampioenschap Zaalvoetbal. Soufiane Touzani, ambassadeur Futsal Euro 2022, schuift aan. - OG3NE komt optreden om de verjaardag van Dolly Parton te vieren. Ook Henkjan Smits schuift aan. - Parlementair verslaggever Kees Boonman vertelt over de situatie in politiek Den Haag.

Vandaag | 19:10 Voetbal: Manchester City - Aston Villa

Voetbal: Manchester City - Aston Villa. van de wedstrijd Manchester City - Aston Villa, gespeeld in de Engelse Premier League.

Vandaag | 19:15 Voetbal: Manchester City - Aston Villa

Voetbal: Manchester City - Aston Villa. van de wedstrijd Manchester City - Aston Villa, gespeeld in de Engelse Premier League.

Vandaag | 20:10 How to Build... Everything

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Inside a Super Stadium Een doe-het-zelfgids waarmee je de grootste uitvindingen nabouwt. Hoe bouw je een melkmachine voor koeien, een voetbalstadion en een stoomwals?

Vandaag | 20:55 Voetbal: Anderlecht - Charleroi

Voetbal: Anderlecht - Charleroi. samenvatting van de voetbalwedstrijd Anderlecht - Charleroi, gespeeld in de Belgische Pro League .

Vandaag | 20:55 Voetbal: Anderlecht - Charleroi

Voetbal: Anderlecht - Charleroi. samenvatting van de voetbalwedstrijd Anderlecht - Charleroi, gespeeld in de Belgische Pro League .

Vandaag | 21:05 Voetbal: Fulham - Manchester United

Voetbal: Fulham - Manchester United. van de wedstrijd Fulham - Manchester United, gespeeld in de Engelse Premier League.

Vandaag | 21:05 Voetbal: Fulham - Manchester United

Voetbal: Fulham - Manchester United. van de wedstrijd Fulham - Manchester United, gespeeld in de Engelse Premier League.

Morgen | 04:00 Voetbal: Fulham - Manchester United

Voetbal: Fulham - Manchester United. van de wedstrijd Fulham - Manchester United, gespeeld in de Engelse Premier League.

Morgen | 04:00 Voetbal: Fulham - Manchester United

Voetbal: Fulham - Manchester United. van de wedstrijd Fulham - Manchester United, gespeeld in de Engelse Premier League.

Morgen | 06:00 Documentaire: Gary Neville's Soccerbox

Documentaire: Gary Neville's Soccerbox. Gary Neville en bekende Premier League-voetballer Ian Wright gaan in gesprek over twee memorable wedstrijden van Wright.

Morgen | 06:00 Documentaire: Gary Neville's Soccerbox

Documentaire: Gary Neville's Soccerbox. Gary Neville en bekende Premier League-voetballer Ian Wright gaan in gesprek over twee memorable wedstrijden van Wright.

Morgen | 06:30 Documentaire: Valencia

Documentaire: Valencia. LaLiga Clubs Een serie van 6 afleveringen waarbij de kijker door heel Spanje zal reizen om meer te leren over de verschillende Spaanse voetbalclubs en hun geschiedenis.

Morgen | 06:30 Documentaire: Valencia

Documentaire: Valencia. LaLiga Clubs Een serie van 6 afleveringen waarbij de kijker door heel Spanje zal reizen om meer te leren over de verschillende Spaanse voetbalclubs en hun geschiedenis.

Morgen | 07:00 Voetbal: Leicester City - Chelsea

Voetbal: Leicester City - Chelsea. samenvatting van de voetbalwedstrijd Leicester City - Chelsea, gespeeld in de Engelse Premier League.

Morgen | 07:00 Voetbal: Leicester City - Chelsea

Voetbal: Leicester City - Chelsea. samenvatting van de voetbalwedstrijd Leicester City - Chelsea, gespeeld in de Engelse Premier League.

Morgen | 07:15 Voetbal: Fulham - Manchester United

Voetbal: Fulham - Manchester United. samenvatting van de voetbalwedstrijd Fulham - Manchester United, gespeeld in de Engelse Premier League.

Morgen | 07:15 Voetbal: Fulham - Manchester United

Voetbal: Fulham - Manchester United. samenvatting van de voetbalwedstrijd Fulham - Manchester United, gespeeld in de Engelse Premier League.

Morgen | 07:36 How to Build... Everything

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Inside a Super Stadium Een doe-het-zelfgids waarmee je de grootste uitvindingen nabouwt. Hoe bouw je een melkmachine voor koeien, een voetbalstadion en een stoomwals?

Morgen | 17:15 Voetbal: Leicester City - Chelsea

Voetbal: Leicester City - Chelsea. samenvatting van de voetbalwedstrijd Leicester City - Chelsea, gespeeld in de Engelse Premier League.

Morgen | 17:15 Voetbal: Leicester City - Chelsea

Voetbal: Leicester City - Chelsea. samenvatting van de voetbalwedstrijd Leicester City - Chelsea, gespeeld in de Engelse Premier League.

Morgen | 17:30 Voetbal: Manchester City - Aston Villa

Voetbal: Manchester City - Aston Villa. samenvatting van de voetbalwedstrijd Manchester City - Aston Villa, gespeeld in de Engelse Premier League.

Morgen | 17:30 Voetbal: Manchester City - Aston Villa

Voetbal: Manchester City - Aston Villa. samenvatting van de voetbalwedstrijd Manchester City - Aston Villa, gespeeld in de Engelse Premier League.

Morgen | 17:40 Voetbal: Fulham - Manchester United

Voetbal: Fulham - Manchester United. samenvatting van de voetbalwedstrijd Fulham - Manchester United, gespeeld in de Engelse Premier League.

Morgen | 17:40 Voetbal: Fulham - Manchester United

Voetbal: Fulham - Manchester United. samenvatting van de voetbalwedstrijd Fulham - Manchester United, gespeeld in de Engelse Premier League.

Morgen | 18:30 De vloer op

Seizoen 2017 - Aflevering 8 van 10 - Voetbalmoeders, Omgebouwd, Fucking terrorist - HUMAN 'Voetbalmoeders' met Margôt Ros en Eva Van der Gucht. Hun puberzoon heeft liever niet dat zijn beide moeders samen naar het voetbal komen kijken. Ze begrijpen dat, maar geven ze gehoor aan zijn wens? 'Omgebouwd' met Anna Raadsveld en Teun Luijkx. Anna werd geboren als Boris. Aan die gedachte moet kersverse minnaar Teun even wennen. 'Fucking terrorist' met Achmed Akkabi en Yannick van de Velde. Achmed heeft veel moeite met de argwanende blikken die hij krijgt van mensen om hem heen. Zijn beste vriend Yannick vindt dat ontzettend overdreven.

Morgen | 19:25 Outraged

UEFA Documentaire In de documentaire ''Outraged'' wordt gekeken naar discriminatie in het hedendaagse voetbal, waarin enkele van de grootste namen in de sport hun persoonlijke mening geven over racisme, seksisme en homofobie. Onder anders Ruud Gullit, José Mourinho en Paul Pogba komen hierbij aan het woord.

Morgen | 19:25 Outraged

UEFA Documentaire In de documentaire ''Outraged'' wordt gekeken naar discriminatie in het hedendaagse voetbal, waarin enkele van de grootste namen in de sport hun persoonlijke mening geven over racisme, seksisme en homofobie. Onder anders Ruud Gullit, José Mourinho en Paul Pogba komen hierbij aan het woord.

Morgen | 20:20 Voetbal: Arsenal - Newcastle United

Voetbal: Arsenal - Newcastle United. samenvatting van de voetbalwedstrijd Arsenal - Newcastle United, gespeeld in de Engelse Premier League.

Morgen | 20:25 Voetbal: Manchester City - Aston Villa

Voetbal: Manchester City - Aston Villa. samenvatting van de voetbalwedstrijd Manchester City - Aston Villa, gespeeld in de Engelse Premier League.

Morgen | 20:25 Voetbal: Manchester City - Aston Villa

Voetbal: Manchester City - Aston Villa. samenvatting van de voetbalwedstrijd Manchester City - Aston Villa, gespeeld in de Engelse Premier League.

Morgen | 20:35 Voetbal: Fulham - Manchester United

Voetbal: Fulham - Manchester United. samenvatting van de voetbalwedstrijd Fulham - Manchester United, gespeeld in de Engelse Premier League.

Morgen | 20:35 Voetbal: Fulham - Manchester United

Voetbal: Fulham - Manchester United. samenvatting van de voetbalwedstrijd Fulham - Manchester United, gespeeld in de Engelse Premier League.

Morgen | 20:50 Voetbal: Liverpool - Burnley

Voetbal: Liverpool - Burnley. van de wedstrijd Liverpool - Burnley, gespeeld in de Engelse Premier League.

Morgen | 20:50 Voetbal: Liverpool - Burnley

Voetbal: Liverpool - Burnley. van de wedstrijd Liverpool - Burnley, gespeeld in de Engelse Premier League.

Overmorgen | 03:00 Voetbal: Liverpool - Burnley

Voetbal: Liverpool - Burnley. van de wedstrijd Liverpool - Burnley, gespeeld in de Engelse Premier League.

 Meer

Voetbal gemist

Eerder Vandaag | 06:10 Tijd voor MAX

Informatief, Herhaling. Op donderdag 21 januari gaat de nieuwe spelshow Marble Mania van start op SBS6. Een aantal ...

Herhaling. Op donderdag 21 januari gaat de nieuwe spelshow Marble Mania van start op SBS6. Een aantal BN'ers betreedt hierin de knikkerarena voor de spannendste knikkerwedstrijd van hun leven. Mediaondernemer John de Mol komt dinsdag 19 januari over zijn nieuwe format vertellen in Tijd voor MAX. Spectaculaire banen In elke aflevering gaan drie bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan op een aantal spectaculaire knikkerbanen, die speciaal voor het programma zijn gemaakt. Hun behendigheid wordt daarbij flink op de proef gesteld, maar ze moeten ook een dosis geluk hebben op de zogenaamde "geluksbanen". John de Mol zal in Tijd voor MAX alles over het spel uitleggen. Andere gasten John de Mol is uiteraard niet de enige gast in deze uitzending. Hij krijgt gezelschap van: - Over precies een jaar start in de Ziggo Dome in Amsterdam het Europees Kampioenschap Zaalvoetbal. Soufiane Touzani, ambassadeur Futsal Euro 2022, schuift aan. - OG3NE komt optreden om de verjaardag van Dolly Parton te vieren. Ook Henkjan Smits schuift aan. - Parlementair verslaggever Kees Boonman vertelt over de situatie in politiek Den Haag.

Eerder Vandaag | 06:30 Documentaire: Catalonië & Majorca

Documentaire: Catalonië & Majorca. LaLiga Clubs Een serie van 6 afleveringen waarbij de kijker door heel Spanje zal reizen om meer te leren over de verschillende Spaanse voetbalclubs en hun geschiedenis.

Eerder Vandaag | 06:15 Documentaire: Catalonië & Majorca

Documentaire: Catalonië & Majorca. LaLiga Clubs Een serie van 6 afleveringen waarbij de kijker door heel Spanje zal reizen om meer te leren over de verschillende Spaanse voetbalclubs en hun geschiedenis.

Eerder Vandaag | 06:10 De Wasstraat

Seizoen 2020 - Aflevering 5 van 5 - Go Ahead - HUMAN Patrick laat zijn voetbalclub zien, na zijn zoontje het belangrijkste in zijn leven. Martins droom komt eindelijk uit. Krijgt Abdul dan toch zijn ID terug? Martin brengt kerstpakketten rond.