Zenders op Tvgids.tv

Voetbal op tv (tv-tip)

Overmorgen | 20:15 NOS Voetbal EK-kwalificatie Noord-Ierland - Nederland voorbeschouwing

Aflevering 6 - Voetbalmagazine met een voorbeschouwing bij de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Noord-Ierland en Nederland

Voetbal

Voetbal op tv

Voetbal is op veel verschillende tv-zenders te zien, zowel live als in samenvatting. Op deze pagina vind je een overzicht van alle tv-zenders met voetbalrechten voor live voetbal op tv en waar de samenvattingen van alle voetbalcompetities te zien zijn.

Op onderstaande pagina's is meer informatie beschikbaar over een aantal competities:

-Eredivisie op tv

-Jupiler League op tv

-KNVB Beker op tv

-Champions League op tv

-Europa League op tv

FOX Sports Eredivisie

De Nederlandse voetbalcompetitie, de eredivisie, is live op tv te zien bij FOX Sports. De betaalzender doet live verslag van alle eredivisieduels en de play-offs om Europees voetbal en promotie/degradatie. FOX Sports Eredivisie bestaat uit drie tv-zenders, waarop ook de Jupiler League, de Tweede Divisie, de KNVB Beker en de UEFA Europa League te zien is. Tijdens zowel de Jupiler League als de Europa League wordt een live schakelprogramma uitgezonden met de hoogtepunten van alle op dat moment gespeelde duels.

De oefenduels en kwalificatiewedstrijden van het Nederlands vrouwenelftal worden uitgezonden door FOX Sports. Sommige duels worden ook uitgezonden op het open kanaal van FOX.

FOX Sports International

Naast de drie tv-kanalen met Nederlands voetbal heeft FOX Sports ook drie zenders voor internationale sporten, waaronder buitenlands voetbal. Via FOX Sports International zijn de Duitse Bundesliga, de buitenlandse Europa League-wedstrijden, de Duitse DFB-Pokal en Engelse FA Cup te zien. Aan het eind van het seizoen zijn ook vele andere buitenlandse bekerfinales te zien, zoals die van Turkije en Zweden.

Naast internationaal clubvoetbal zijn er ook interlandwedstrijden te zien bij FOX Sports International. De zender heeft de rechten van de WK-kwalificatie voor Zuid-Amerika en van de continentale eindtoernooien Copa América, Gold Cup en Afrika Cup. Daarnaast zijn regelmatig oefeninterlands van grote voetballanden op FOX Sports te zien.

Ziggo Sport

De populairste buitenlandse voetbalcompetities zijn live op tv te zien bij Ziggo Sport. Abonnees van Ziggo krijgen bij hun abonnement toegang tot het open kanaal van Ziggo Sport. Daarop zijn de belangrijkste sportevenementen, samenvattingen en praatprogramma's van Ziggo Sport te zien.

Voor alle sportevenementen die Ziggo Sport uitzendt is een abonnement op Ziggo Sport Totaal nodig. Iedere tv-kijker in Nederland heeft de mogelijkheid dat pakket aan te schaffen voor livewedstrijden van de Engelse Premier League, de Spaanse Primera División, , de Italiaanse Serie A, de Portugese Primeira Liga, de Belgische Jupiler Pro League, de Engelse Championship, de Scottish Premiership en de Griekse Super League. Naast deze nationale competities heeft Ziggo Sport Totaal ook de uitzendrechten van de bekercompetities van Spanje, Italië, België, Schotland en de Engelse League Cup.

Ziggo Sport Totaal zendt ook internationaal voetbal uit. Via het betaalkanaal zijn alle Champions League-wedstrijden live te zien in het schakelprogramma en worden iedere avond meerdere wedstrijden in zijn geheel live uitgezonden. In diezelfde vorm worden ook de WK- en EK-kwalificatiewedstrijden uitgezonden door Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

NOS Studio Sport

In NOS Studio Sport Eredivisie zijn ieder weekend alle samenvattingen van de eredivisie op tv te zien. Op vrijdag- en zaterdagavond rond 22.30 uur en op zondagavond met het bord op schoot om 19.00 uur op NPO 1. Daarnaast zijn de doelpunten van de belangrijkste bekerwedstrijden en Europese duels in de Sportjournaals en bij NOS Studio Sport te zien.

De NOS zendt iedere WK- en EK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands Elftal live uit op NPO 1 of NPO 3. De eindtoernooien worden volledig live uitgezonden bij de NOS, de kwalificatieduels van de overige Europese landen zijn in samenvatting te zien.

RTL 7

De UEFA Europa League is voor heel Nederland live te zien op RTL 7. Iedere speeldag worden twee wedstrijden rechtstreeks uitgezonden, om 19.00 en 21.05 uur. Voor en na de wedstrijden wordt er geanalyseerd en ook alle samenvattingen zijn te zien bij RTL 7.

SBS6

De oefeninterlands van het Nederlands Elftal worden live door SBS6 uitgezonden. Daarnaast zijn ook de finale van de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal live te zien op SBS6.

Veronica

Een andere zender uit de zendergroep van SBS, Veronica, heeft de rechten voor één livewedstrijd in de UEFA Champions League per speeldag. De kampioen van Nederland, Feyenoord, zal net als de grootste clubs van Europa live in actie komen in het Champions League-toernooi. Na de livewedstrijd worden de samenvattingen van de overige duels getoond. Veronica brengt ook de samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de Jupiler League (zaterdag om 18.00 uur) en de KNVB Beker.

Eurosport

Enkele buitenlandse competities zijn te volgen via Eurosport. Ieder weekend wordt een aantal duels uit de Franse Ligue 1 en de Amerikaanse MLS live uitgezonden. Voor het bekijken van meer duels uit de Franse competitie is een abonnement op de online Eurosport Player benodigd.

Naast enkele buitenlandse competities worden op Eurosport ook veel internationale jeugdtoernooien uigezonden. EK's en WK's voor nationale jeugdelftallen zijn vrijwel altijd op Eurosport te zien. Daarnaast zendt Eurosport ook (jeugd)toernooien in het vrouwenvoetbal uit. Behalve vrouweninterlands is ook de UEFA Women's Champions League bij Eurosport te zien.

Voetbal op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 11:00 DWDD: o.a. Jeroen Dijsselbloem

Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: The Crown seizoen 3 Vanaf 17 november begint ...

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: The Crown seizoen 3 Vanaf 17 november begint het derde seizoen van ‘The Crown’. De populaire Netflix-serie vertelt het intrigerende verhaal van het Britse koningshuis. Jeroen Dijsselbloem keek voor ons alvast de eerste afleveringen. Mega succes 'Drugslab' stopt op hoogtepunt De online serie Drugslab is mega succes geworden. Toch stopt de serie die informatie geeft aan jonge mensen over o.a het gebruikt van drugs, op haar hoogtepunt. Maar wel na het bereiken van de indrukwekkende mijlpaal van 1 miljoen abonnees op YouTube. Aan tafel zitten Nellie Benner, Bastiaan Rosman en Dzifa Kusenuh, die samen meer dan 80 verschillende soorten drugs uitprobeerden. Kortom, de makers van Drugslab! Johan Cruijff: De biografie - Auke Kok De biografie over voetballer Johan Cruijff, de volksjongen die uitgroeide tot een mondiaal fenomeen, is klaar. Schrijver Auke Kok sprak klasgenoten, jeugdvrienden en -vriendinnen, medespelers, zakenpartners en familieleden. Dit alles om erachter te komen wie Johan Cruijff écht was. Vanavond deelt hij zijn bevindingen. Nico Dijkshoorn is onze huisdichter! Simone Weimans is tafeldame vanavond.

Voetbal op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 09:00 Voetbalpraat

Voetbalpraat. Voetbalpraat

Vandaag | 10:25 Temples of Sports Camp Nou

Temples of Sport is een negendelige serie over de meest iconische stadions en plekken in de wereld van de topsport. Met historische momenten en unieke opnames verkennen we het verleden, het heden en de toekomst om te ontdekken wat deze plekken betekenen voor degenen die hen het meest aanbidden: de fans. In deze aflevering staat de voetbaltempel Camp Nou centraal.

Vandaag | 10:30 Voetbalpraat

Voetbalpraat. Voetbalpraat

Vandaag | 10:40 Ziggo Sport Goals

Ziggo Sport Goals. Alle hoogtepunten van de wedstrijden van het afgelopen weekend uit de verschillende voetbalcompetities.

Vandaag | 12:25 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Een leugentje om bestwil: De vierling neemt wraak op een ander voetbal team door hun mascotte te stelen; een big. Ze zijn echter gedwongen om te doen alsof ze deze gekocht hebben voor hun moeder, die jarig is.

Vandaag | 13:00 Voetbalpraat

Voetbalpraat. Voetbalpraat

Vandaag | 13:05 EK Kwalificatie 2020 Preview

EK Kwalificatie 2020 Preview. Vooruitblik op de Kwalificatiewedstrijden gespeeld voor het EK Voetbal 2020.

Vandaag | 13:35 Football Greatest Baggio

Binnen de voetbalwereld zijn vele topspelers, maar sommigen weten zich nog meer te onderscheiden. In deze 4e reeks van de serie Football Greatest kijken we naar de prestaties, hoogtepunten en dieptepunten van een aantal exceptionele voetballers. In deze aflevering staat Baggio centraal.

Vandaag | 14:05 Football Greatest Cafu

Binnen de voetbalwereld zijn vele topspelers, maar sommigen weten zich nog meer te onderscheiden. In deze 4e reeks van de serie Football Greatest kijken we naar de prestaties, hoogtepunten en dieptepunten van een aantal exceptionele voetballers. In deze aflevering staat Cafu centraal.

Vandaag | 14:15 The Immortals: Maradona, Eusebio & George Best

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering: de ongenaakbare Diego Maradona, de grootste voetballer van Argentinië, Eusebio, de koning van het Portugese voetbal en de verontruste superster van Noord-Ierland, de geweldige George Best.

Vandaag | 14:35 Football Greatest Desailly

Binnen de voetbalwereld zijn vele topspelers, maar sommigen weten zich nog meer te onderscheiden. In deze 4e reeks van de serie Football Greatest kijken we naar de prestaties, hoogtepunten en dieptepunten van een aantal exceptionele voetballers. In deze aflevering staat Desailly centraal.

Vandaag | 14:40 The Immortals: Ronaldo, Platini, Cannavaro & Yashin

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering: de grootsheid van Cristiano Ronaldo bij Portugal en Real Madrid, de grote en vooruitstrevende Franse voetballer Michel Platini, de man die de Italiaanse Wereldbeker omhoog hield, Fabio Cannavaro en misschien wel de grootste doelman aller tijden, de Russische Lev Yashin.

Vandaag | 15:00 LaLiga Hoogtepunten

LaLiga Hoogtepunten. Voetbal

Vandaag | 15:05 Homage The Unconventionals Voetbal

Homage The Unconventionals Voetbal. Een eerbetoon aan grote sporticonen. In deze aflevering: The Unconventionals. Gerard Piqué, Cristiano Ronaldo en René Higuita.

Vandaag | 16:00 Voetbalpraat

Voetbalpraat. Voetbalpraat

Vandaag | 16:20 Temples of Sports Camp Nou

Temples of Sport is een negendelige serie over de meest iconische stadions en plekken in de wereld van de topsport. Met historische momenten en unieke opnames verkennen we het verleden, het heden en de toekomst om te ontdekken wat deze plekken betekenen voor degenen die hen het meest aanbidden: de fans. In deze aflevering staat de voetbaltempel Camp Nou centraal.

Vandaag | 16:50 EK Kwalificatie 2020 Preview

EK Kwalificatie 2020 Preview. Vooruitblik op de Kwalificatiewedstrijden gespeeld voor het EK Voetbal 2020.

Vandaag | 16:55 Real Betis - Sevilla (samenvatting)

Real Betis - Sevilla (samenvatting). Voetbal

Vandaag | 16:55 Real Betis - Sevilla (samenvatting)

Real Betis - Sevilla (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Real Betis - Sevilla, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Vandaag | 17:00 Voetbalpraat

Voetbalpraat. Voetbalpraat

Vandaag | 17:00 Crimes That Shook Britain

De ouders van de onschuldige 11 jaar oude Rhys Jones, die werd doodgeschoten toen hij in 2007 in Liverpool terugkwam van voetballen, praten over de vreselijke dag waarop ze hun zoon kwijtraakten.

Vandaag | 17:05 Sampdoria - Atalanta (samenvatting)

Sampdoria - Atalanta (samenvatting). Voetbal

Vandaag | 17:05 Sampdoria - Atalanta (samenvatting)

Sampdoria - Atalanta (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Sampdoria - Atalanta, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Vandaag | 17:15 EK Kwalificatie 2020 Preview

EK Kwalificatie 2020 Preview. Vooruitblik op de Kwalificatiewedstrijden gespeeld voor het EK Voetbal 2020.

Vandaag | 17:15 EK Kwalificatie 2020 Preview

EK Kwalificatie 2020 Preview. Voetbal

Vandaag | 17:20 Rondo (herhaling)

Rondo (herhaling). Voetbaltalkshow waarin Jack van Gelder met vaste gast Youri Mulder en andere prominenten uit de voetbalwereld de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Vandaag | 17:45 Live: EK Voetbal: Turkije - IJsland

Live: EK Voetbal: Turkije - IJsland. Live: Voetbal

Vandaag | 17:45 Live EK Voetbal: Turkije - IJsland

Live EK Voetbal: Turkije - IJsland. Verslag van Turkije - IJsland, een duel in Groep H in het kader van de kwalificatie voor het EK Voetbal 2020.

Vandaag | 19:15 Ziggo Sport Goals

Ziggo Sport Goals. Alle hoogtepunten van de wedstrijden van het afgelopen weekend uit de verschillende voetbalcompetities.

Vandaag | 19:45 Real Betis - Sevilla (samenvatting)

Real Betis - Sevilla (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Real Betis - Sevilla, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Vandaag | 19:55 Atlético Madrid - Espanyol (samenvatting)

Atlético Madrid - Espanyol (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Atlético Madrid - Espanyol, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Vandaag | 20:05 EK Kwalificatie 2020 Preview

EK Kwalificatie 2020 Preview. Vooruitblik op de Kwalificatiewedstrijden gespeeld voor het EK Voetbal 2020.

Vandaag | 20:05 Tottenham Hotspur - Sheffield United (samenvatting)

Tottenham Hotspur - Sheffield United (samenvatting). Voetbal

Vandaag | 20:05 Tottenham Hotspur - Sheffield United (samenvatting)

Tottenham Hotspur - Sheffield United (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Tottenham Hotspur - Sheffield United, gespeeld in de Engelse Premier League.

Vandaag | 20:10 The Immortals: Maradona, Eusebio & George Best

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering: de ongenaakbare Diego Maradona, de grootste voetballer van Argentinië, Eusebio, de koning van het Portugese voetbal en de verontruste superster van Noord-Ierland, de geweldige George Best.

Vandaag | 20:15 Live: EK Switch

Vanuit de Ziggo Sport Studio ziet u direct alle hoogtepunten en doelpunten van de wedstrijden die vanavond gespeeld worden in het kader van de kwalificatie voor het EK Voetbal 2020, met oa Engeland - Montenegro, Portugal - Litouwen en Frankrijk - Moldavië.

Vandaag | 20:15 Live: EK Switch

Live: EK Switch. Live: Voetbal

Vandaag | 20:35 The Immortals: Ronaldo, Platini, Cannavaro & Yashin

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering: de grootsheid van Cristiano Ronaldo bij Portugal en Real Madrid, de grote en vooruitstrevende Franse voetballer Michel Platini, de man die de Italiaanse Wereldbeker omhoog hield, Fabio Cannavaro en misschien wel de grootste doelman aller tijden, de Russische Lev Yashin.

Vandaag | 20:35 Live EK Voetbal: Frankrijk - Moldavië

Live EK Voetbal: Frankrijk - Moldavië. Verslag van Frankrijk - Moldavië, een duel in Groep H in het kader van de kwalificatie voor het EK Voetbal 2020.

Vandaag | 20:35 Live EK Voetbal: Tsjechië - Kosovo

Live EK Voetbal: Tsjechië - Kosovo. Verslag van Tsjechië - Kosovo, een duel in Groep A in het kader van de kwalificatie voor het EK Voetbal 2020.

Vandaag | 21:05 Homage The Unconventionals Voetbal

Homage The Unconventionals Voetbal. Een eerbetoon aan grote sporticonen. In deze aflevering: The Unconventionals. Gerard Piqué, Cristiano Ronaldo en René Higuita.

Vandaag | 22:00 Voetbalpraat

Voetbalpraat. Voetbalpraat

Vandaag | 22:20 Temples of Sports Camp Nou

Temples of Sport is een negendelige serie over de meest iconische stadions en plekken in de wereld van de topsport. Met historische momenten en unieke opnames verkennen we het verleden, het heden en de toekomst om te ontdekken wat deze plekken betekenen voor degenen die hen het meest aanbidden: de fans. In deze aflevering staat de voetbaltempel Camp Nou centraal.

Vandaag | 22:45 Juventus - AC Milan (samenvatting)

Juventus - AC Milan (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Juventus - AC Milan, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Vandaag | 23:30 EK Voetbal 2020 (samenvatting)

EK Voetbal 2020 (samenvatting). Samenvatting van de wedstrijden gespeeld op donderdag 14 november in het kader van de kwalificatie voor het EK Voetbal 2020.

Vandaag | 23:30 Voetbalpraat

Voetbalpraat. Voetbalpraat

Morgen | 00:35 EK Voetbal 2020 (samenvatting)

EK Voetbal 2020 (samenvatting). Voetbal

Morgen | 03:35 EK Voetbal 2020 (samenvatting)

EK Voetbal 2020 (samenvatting). Voetbal

Morgen | 04:05 Rondo (herhaling)

Rondo (herhaling). Herhaling van deze voetbaltalkshow

 Meer

Voetbal gemist

Eergisteren 19:30 Live: Nederland - Slovenië (EK-kwalificatie)

Eergisteren - Voetbal, Samenvatting en vanaf 20:00 uur live verslag van de EK kwalificatiewedstrijd Nederland ...

Samenvatting en vanaf 20:00 uur live verslag van de EK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Slovenië. De Nederlandse vrouwen staan er goed voor op weg naar het EK voetbal in 2021 in Engeland. Alle vijf tot nu toe gespeelde wedstrijden wonnen ze. Daarmee staat Nederland met vijftien punten ruim bovenaan de groep. Naaste achtervolgers Rusland (6 uit 3), Slovenië (6 uit 4) en Kosovo (6 uit 3) volgen op negen punten. In stadion GelreDome in Arnhem blikt presentatrice Hélène Hendriks met analist Anouk Hoogendijk vanaf 19:30 uur vooruit op de wedstrijd. In de rust en na afloop staan zij langs het veld voor de analyse. Lees meer over Nederland - Slovenië op gids.tv/6037/nederland-slovenie

Eerder Vandaag | 09:05 Homage The Unconventionals Voetbal

Homage The Unconventionals Voetbal. Een eerbetoon aan grote sporticonen. In deze aflevering: The Unconventionals. Gerard Piqué, Cristiano Ronaldo en René Higuita.

Eerder Vandaag | 08:40 The Immortals: Ronaldo, Platini, Cannavaro & Yashin

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering: de grootsheid van Cristiano Ronaldo bij Portugal en Real Madrid, de grote en vooruitstrevende Franse voetballer Michel Platini, de man die de Italiaanse Wereldbeker omhoog hield, Fabio Cannavaro en misschien wel de grootste doelman aller tijden, de Russische Lev Yashin.

Eerder Vandaag | 08:15 The Immortals: Maradona, Eusebio & George Best

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering: de ongenaakbare Diego Maradona, de grootste voetballer van Argentinië, Eusebio, de koning van het Portugese voetbal en de verontruste superster van Noord-Ierland, de geweldige George Best.

Eerder Vandaag | 08:00 Rondo (herhaling)

Rondo (herhaling). Voetbaltalkshow waarin Jack van Gelder met vaste gast Youri Mulder en andere prominenten uit de voetbalwereld de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Eerder Vandaag | 07:30 Voetbalpraat

Voetbalpraat. Voetbalpraat

Eerder Vandaag | 07:00 EK Kwalificatie 2020 Preview

EK Kwalificatie 2020 Preview. Vooruitblik op de Kwalificatiewedstrijden gespeeld voor het EK Voetbal 2020.

Eerder Vandaag | 06:20 Voetbalpraat

Voetbalpraat. Voetbalpraat

Eerder Vandaag | 03:00 EK Kwalificatie 2020 Preview

EK Kwalificatie 2020 Preview. Voetbal

Gisteren 23:05 EK Kwalificatie 2020 Preview

EK Kwalificatie 2020 Preview. Vooruitblik op de Kwalificatiewedstrijden gespeeld voor het EK Voetbal 2020.

Gisteren 22:00 EK Kwalificatie 2020 Preview

EK Kwalificatie 2020 Preview. Voetbal

Gisteren 20:10 The Immortals: Cruijff, Cantona & Baggio

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering: de man die het voetbal voor altijd heeft veranderd, het opmerkelijke Nederlandse genie Johan Cruijff, 'enfant terrible' Eric Cantona wiens erfenis voortleeft bij Manchester United en Roberto Baggio, de Italiaanse grootheid die zijn magie tentoonspreidde bij drie Wereldbekers.

Gisteren 18:45 EK Kwalificatie 2020 Preview

EK Kwalificatie 2020 Preview. Vooruitblik op de Kwalificatiewedstrijden gespeeld voor het EK Voetbal 2020.

Gisteren 18:20 Leicester City - Arsenal (samenvatting)

Leicester City - Arsenal (samenvatting). Voetbal

Gisteren 17:30 LaLiga Hoogtepunten

LaLiga Hoogtepunten. Voetbal

Gisteren 17:00 EK Kwalificatie 2020 Preview

EK Kwalificatie 2020 Preview. Voetbal

Gisteren 14:15 The Immortals: Cruijff, Cantona & Baggio

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering: de man die het voetbal voor altijd heeft veranderd, het opmerkelijke Nederlandse genie Johan Cruijff, 'enfant terrible' Eric Cantona wiens erfenis voortleeft bij Manchester United en Roberto Baggio, de Italiaanse grootheid die zijn magie tentoonspreidde bij drie Wereldbekers.

Gisteren 14:15 Sampdoria - Atalanta (samenvatting)

Sampdoria - Atalanta (samenvatting). Voetbal

Gisteren 13:50 EK Kwalificatie 2020 Preview

EK Kwalificatie 2020 Preview. Voetbal

Gisteren 08:15 The Immortals: Cruijff, Cantona & Baggio

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering: de man die het voetbal voor altijd heeft veranderd, het opmerkelijke Nederlandse genie Johan Cruijff, 'enfant terrible' Eric Cantona wiens erfenis voortleeft bij Manchester United en Roberto Baggio, de Italiaanse grootheid die zijn magie tentoonspreidde bij drie Wereldbekers.

Gisteren 08:05 Zin in Zappelin

Aflevering 3 - Kleuterprogramma. Voetbal 6. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Gisteren 07:47 Zin in Zappelin

Aflevering 3 - Kleuterprogramma. Voetbal 4. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Gisteren 07:30 EK Kwalificatie 2020 Preview

EK Kwalificatie 2020 Preview. Voetbal

Gisteren 07:17 Zin in Zappelin

Aflevering 3 - Kleuterprogramma. Voetbal 4 Zapp Extra. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Gisteren 07:01 Zin in Zappelin

Aflevering 3 - Kleuterprogramma. Voetbal 1. Fenna Ramos woont samen met haar beste vriend en knuffel Zappie in een zappelin. Overal waar Fenna is, is Zappie ook. De hele dag door beleeft Fenna avonturen, vertelt ze verhalen, speelt ze spelletjes en kookt, knutselt en zingt ze vanuit haar woonkamer, slaapkamer of moestuin voor de allerkleinste kijkers.

Gisteren 02:50 Tottenham Hotspur - Sheffield United (samenvatting)

Tottenham Hotspur - Sheffield United (samenvatting). Voetbal

Gisteren 02:45 Sampdoria - Atalanta (samenvatting)

Sampdoria - Atalanta (samenvatting). Voetbal

Gisteren 01:50 LaLiga Hoogtepunten

LaLiga Hoogtepunten. Voetbal

Eergisteren 23:55 EK Kwalificatie 2020 Preview

EK Kwalificatie 2020 Preview. Voetbal

Eergisteren 21:50 Nabeschouwing EK kwalificatie vrouwen: Nederland - Slovenië

Nabeschouwing op de kwalificatiewedstrijd Nederland - Slovenië voor het EK voetbal 2021 voor vrouwen

Eergisteren 21:50 EK Kwalificatie 2020 Preview

EK Kwalificatie 2020 Preview. Vooruitblik op de Kwalificatiewedstrijden gespeeld voor het EK Voetbal 2020.

Eergisteren 21:10 Homage The Unconventionals Voetbal

Homage The Unconventionals Voetbal. Een eerbetoon aan grote sporticonen. In deze aflevering: The Unconventionals. Jurgen Klopp, Sergio Ramos en Mesut Özil.

Eergisteren 20:10 Voetbal - Red Flames EK21 Qualifier: België - Litouwen

Eergisteren 18:40 Leicester City - Arsenal (samenvatting)

Leicester City - Arsenal (samenvatting). Voetbal

Eergisteren 18:30 Liverpool - Manchester City (samenvatting)

Liverpool - Manchester City (samenvatting). Samenvatting van deze wedstrijd uit de Engelse Premier League

Eergisteren 18:15 EK Kwalificatie 2020 Preview

EK Kwalificatie 2020 Preview. Vooruitblik op de Kwalificatiewedstrijden gespeeld voor het EK Voetbal 2020.

Eergisteren 18:00 EK Kwalificatie 2020 Preview

EK Kwalificatie 2020 Preview. Vooruitblik op de Kwalificatiewedstrijden gespeeld voor het EK Voetbal 2020.

Eergisteren 18:00 EK Kwalificatie 2020 Preview

EK Kwalificatie 2020 Preview. Voetbal

Eergisteren 16:18 FC Rijnmond

Peter van Drunen en Bart Nolles bespreken alles wat met voetbal te maken heeft in de beste (regionale) voetbaltalkshow van Nederland.

Eergisteren 15:18 FC Rijnmond

Peter van Drunen en Bart Nolles bespreken alles wat met voetbal te maken heeft in de beste (regionale) voetbaltalkshow van Nederland.

Eergisteren 15:10 Homage The Unconventionals Voetbal

Homage The Unconventionals Voetbal. Een eerbetoon aan grote sporticonen. In deze aflevering: The Unconventionals. Jurgen Klopp, Sergio Ramos en Mesut Özil.

Eergisteren 14:18 FC Rijnmond

Peter van Drunen en Bart Nolles bespreken alles wat met voetbal te maken heeft in de beste (regionale) voetbaltalkshow van Nederland.

Eergisteren 13:18 FC Rijnmond

Peter van Drunen en Bart Nolles bespreken alles wat met voetbal te maken heeft in de beste (regionale) voetbaltalkshow van Nederland.

Eergisteren 12:18 FC Rijnmond

Peter van Drunen en Bart Nolles bespreken alles wat met voetbal te maken heeft in de beste (regionale) voetbaltalkshow van Nederland.

Eergisteren 11:18 FC Rijnmond

Peter van Drunen en Bart Nolles bespreken alles wat met voetbal te maken heeft in de beste (regionale) voetbaltalkshow van Nederland.

Eergisteren 10:18 FC Rijnmond

Peter van Drunen en Bart Nolles bespreken alles wat met voetbal te maken heeft in de beste (regionale) voetbaltalkshow van Nederland.

Eergisteren 09:25 LaLiga Hoogtepunten

LaLiga Hoogtepunten. Voetbal

Eergisteren 09:18 FC Rijnmond

Peter van Drunen en Bart Nolles bespreken alles wat met voetbal te maken heeft in de beste (regionale) voetbaltalkshow van Nederland.

Eergisteren 09:05 Homage The Unconventionals Voetbal

Homage The Unconventionals Voetbal. Een eerbetoon aan grote sporticonen. In deze aflevering: The Unconventionals. Jurgen Klopp, Sergio Ramos en Mesut Özil.

Eergisteren 08:55 Ziggo Sport Goals

Ziggo Sport Goals. Hoogtepunten uit de verschillende voetbalcompetities

Eergisteren 08:18 FC Rijnmond

Peter van Drunen en Bart Nolles bespreken alles wat met voetbal te maken heeft in de beste (regionale) voetbaltalkshow van Nederland.

Eergisteren 07:18 FC Rijnmond

Peter van Drunen en Bart Nolles bespreken alles wat met voetbal te maken heeft in de beste (regionale) voetbaltalkshow van Nederland.

 Meer