Zenders op Tvgids.tv

Voetbal op tv (tv-tip)

Vandaag | 20:30 Veronica Inside

Aflevering 75 - Voetbaltalkshow met Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen. In de bekende opstelling bespreken Wilfred, Johan, René en wisselende (vaste) gasten de opvallendste ontwikkelingen op de Nederlandse en buitenlandse voetbalvelden.

Voetbal

Voetbal op tv

Voetbal is op veel verschillende tv-zenders te zien, zowel live als in samenvatting. Op deze pagina vind je een overzicht van alle tv-zenders met voetbalrechten voor live voetbal op tv en waar de samenvattingen van alle voetbalcompetities te zien zijn.

Op onderstaande pagina's is meer informatie beschikbaar over een aantal competities:

-Eredivisie op tv

-Jupiler League op tv

-KNVB Beker op tv

-Champions League op tv

-Europa League op tv

FOX Sports Eredivisie

De Nederlandse voetbalcompetitie, de eredivisie, is live op tv te zien bij FOX Sports. De betaalzender doet live verslag van alle eredivisieduels en de play-offs om Europees voetbal en promotie/degradatie. FOX Sports Eredivisie bestaat uit drie tv-zenders, waarop ook de Jupiler League, de Tweede Divisie, de KNVB Beker en de UEFA Europa League te zien is. Tijdens zowel de Jupiler League als de Europa League wordt een live schakelprogramma uitgezonden met de hoogtepunten van alle op dat moment gespeelde duels.

De oefenduels en kwalificatiewedstrijden van het Nederlands vrouwenelftal worden uitgezonden door FOX Sports. Sommige duels worden ook uitgezonden op het open kanaal van FOX.

FOX Sports International

Naast de drie tv-kanalen met Nederlands voetbal heeft FOX Sports ook drie zenders voor internationale sporten, waaronder buitenlands voetbal. Via FOX Sports International zijn de Duitse Bundesliga, de buitenlandse Europa League-wedstrijden, de Duitse DFB-Pokal en Engelse FA Cup te zien. Aan het eind van het seizoen zijn ook vele andere buitenlandse bekerfinales te zien, zoals die van Turkije en Zweden.

Naast internationaal clubvoetbal zijn er ook interlandwedstrijden te zien bij FOX Sports International. De zender heeft de rechten van de WK-kwalificatie voor Zuid-Amerika en van de continentale eindtoernooien Copa América, Gold Cup en Afrika Cup. Daarnaast zijn regelmatig oefeninterlands van grote voetballanden op FOX Sports te zien.

Ziggo Sport

De populairste buitenlandse voetbalcompetities zijn live op tv te zien bij Ziggo Sport. Abonnees van Ziggo krijgen bij hun abonnement toegang tot het open kanaal van Ziggo Sport. Daarop zijn de belangrijkste sportevenementen, samenvattingen en praatprogramma's van Ziggo Sport te zien.

Voor alle sportevenementen die Ziggo Sport uitzendt is een abonnement op Ziggo Sport Totaal nodig. Iedere tv-kijker in Nederland heeft de mogelijkheid dat pakket aan te schaffen voor livewedstrijden van de Engelse Premier League, de Spaanse Primera División, , de Italiaanse Serie A, de Portugese Primeira Liga, de Belgische Jupiler Pro League, de Engelse Championship, de Scottish Premiership en de Griekse Super League. Naast deze nationale competities heeft Ziggo Sport Totaal ook de uitzendrechten van de bekercompetities van Spanje, Italië, België, Schotland en de Engelse League Cup.

Ziggo Sport Totaal zendt ook internationaal voetbal uit. Via het betaalkanaal zijn alle Champions League-wedstrijden live te zien in het schakelprogramma en worden iedere avond meerdere wedstrijden in zijn geheel live uitgezonden. In diezelfde vorm worden ook de WK- en EK-kwalificatiewedstrijden uitgezonden door Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

NOS Studio Sport

In NOS Studio Sport Eredivisie zijn ieder weekend alle samenvattingen van de eredivisie op tv te zien. Op vrijdag- en zaterdagavond rond 22.30 uur en op zondagavond met het bord op schoot om 19.00 uur op NPO 1. Daarnaast zijn de doelpunten van de belangrijkste bekerwedstrijden en Europese duels in de Sportjournaals en bij NOS Studio Sport te zien.

De NOS zendt iedere WK- en EK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands Elftal live uit op NPO 1 of NPO 3. De eindtoernooien worden volledig live uitgezonden bij de NOS, de kwalificatieduels van de overige Europese landen zijn in samenvatting te zien.

RTL 7

De UEFA Europa League is voor heel Nederland live te zien op RTL 7. Iedere speeldag worden twee wedstrijden rechtstreeks uitgezonden, om 19.00 en 21.05 uur. Voor en na de wedstrijden wordt er geanalyseerd en ook alle samenvattingen zijn te zien bij RTL 7.

SBS6

De oefeninterlands van het Nederlands Elftal worden live door SBS6 uitgezonden. Daarnaast zijn ook de finale van de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal live te zien op SBS6.

Veronica

Een andere zender uit de zendergroep van SBS, Veronica, heeft de rechten voor één livewedstrijd in de UEFA Champions League per speeldag. De kampioen van Nederland, Feyenoord, zal net als de grootste clubs van Europa live in actie komen in het Champions League-toernooi. Na de livewedstrijd worden de samenvattingen van de overige duels getoond. Veronica brengt ook de samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de Jupiler League (zaterdag om 18.00 uur) en de KNVB Beker.

Eurosport

Enkele buitenlandse competities zijn te volgen via Eurosport. Ieder weekend wordt een aantal duels uit de Franse Ligue 1 en de Amerikaanse MLS live uitgezonden. Voor het bekijken van meer duels uit de Franse competitie is een abonnement op de online Eurosport Player benodigd.

Naast enkele buitenlandse competities worden op Eurosport ook veel internationale jeugdtoernooien uigezonden. EK's en WK's voor nationale jeugdelftallen zijn vrijwel altijd op Eurosport te zien. Daarnaast zendt Eurosport ook (jeugd)toernooien in het vrouwenvoetbal uit. Behalve vrouweninterlands is ook de UEFA Women's Champions League bij Eurosport te zien.

Voetbal op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 22:38 VTBL

Seizoen 1 - Aflevering 18 - Voetbalprogramma waarin presentator Humberto Tan het laatste voetbalnieuws doorneemt

Vandaag | 23:40 Paradijsvoetballers

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Sportdocumentaire. In deze documentaire krijgen we een zeldzaam kijkje in het leven van de Nederlandse voetballers Melvin Platje, Nick van der Velden, Wiljan Pluim, Marc Klok en PSM-trainer Robert Alberts in Indonesië. We zien hoe ze zich voorbereiden op dé wedstrijd van het Indonesische voetbalseizoen: PSM Makassar tegen Bali United en hoe ze genieten van alle luxe die het spelen bij deze voetbalclubs hen biedt. Het levert naast mooie ook hilarische momenten op want het is vooral Platje die de lachers op zijn hand heeft.

Voetbal op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 13:15 Sassuolo - AS Roma (samenvatting)

Sassuolo - AS Roma (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Sassuolo - AS Roma, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Vandaag | 13:30 Juventus - Atalanta (samenvatting)

Juventus - Atalanta (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Juventus - Atalanta, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Vandaag | 13:45 Racing Genk - Standard Luik (samenvatting)

Racing Genk - Standard Luik (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Racing Genk - Standard Luik, gespeeld in de Belgische Pro League.

Vandaag | 14:00 Manchester City - Watford Finale FA Cup (samenvatting)

Manchester City - Watford Finale FA Cup (samenvatting). Voetbal

Vandaag | 14:00 Olympique Lyonnais - FC Barclona (samenvatting)

Olympique Lyonnais - FC Barclona (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Olympique Lyonnais - FC Barcelona, gespeeld in de UEFA Women's Champions League.

Vandaag | 14:10 Getafe - Villarreal (samenvatting)

Getafe - Villarreal (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Getafe - Villarreal, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Vandaag | 14:21 Real Valladolid - Valencia FC (samenvatting)

Real Valladolid - Valencia FC (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Real Valladolid - Valencia FC, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Vandaag | 14:30 Real Madrid - Real Betis (samenvatting)

Real Madrid - Real Betis (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Real Madrid - Real Betis, gespeeld in de Italiaanse Spaanse LaLiga.

Vandaag | 14:30 Rondo

Rondo. Voetbaltalkshow waarin Jack van Gelder o.a. met vaste gasten Youri Mulder en Wim Kieft de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Vandaag | 14:40 Benfica - CD Santa Clara (samenvatting)

Benfica - CD Santa Clara (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Benfica - CD Santa Clara, gespeeld in de Liga Portugal.

Vandaag | 14:45 Peppa Pig

Seizoen 2 - Aflevering 48 - Spelen met de Bal: Peppa en George spelen met de bal, tot Suzie komt en ze ermee gaan tennisen. Maar daar vindt George niks aan. Gelukkig komen de vriendjes langs en spelen ze een potje voetbal. Maar daar moet een scheidsrechter aan te pas komen!

Vandaag | 14:50 Eibar - FC Barcelona (samenvatting)

Eibar - FC Barcelona (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Eibar - FC Barcelona, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Vandaag | 15:00 Club Brugge - Antwerp (samenvatting)

Club Brugge - Antwerp (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Club BRugge - Antwerp, gespeeld in de Belgische Pro League.

Vandaag | 15:10 Napoli - Internazional (samenvatting)

Napoli - Internazional (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Napoli - Internazionale, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Vandaag | 15:15 Football 90s

De jaren 90 was een belangrijke en inspirerende periode in de geschiedenis van het voetbal. Van de lancering van de Premier League tot de opkomst van supersterren zoals Ronaldo en Zidane. In deze serie kijken we naar deze periode, waarin in elke aflevering een aantal memorable momenten uit de voetbalwereld in de jaar centraal staan. In deze aflevering de hoogtepunten uit 1992 en 1993.

Vandaag | 15:20 Rondo

Rondo. Voetbaltalkshow waarin Jack van Gelder o.a. met vaste gasten Youri Mulder en Wim Kieft de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Vandaag | 17:24 Voetbal Viral

Voetbal Viral. Voetbal Viral

Vandaag | 18:00 Sassuolo - AS Roma (samenvatting)

Sassuolo - AS Roma (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Sassuolo - AS Roma, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Vandaag | 18:15 Juventus - Atalanta (samenvatting)

Juventus - Atalanta (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Juventus - Atalanta, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Vandaag | 18:25 Manchester City - Watford Finale FA Cup (samenvatting)

Manchester City - Watford Finale FA Cup (samenvatting). Voetbal

Vandaag | 18:30 Racing Genk - Standard Luik (samenvatting)

Racing Genk - Standard Luik (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Racing Genk - Standard Luik, gespeeld in de Belgische Pro League.

Vandaag | 18:55 Olympique Lyonnais - FC Barcelona (samenvatting)

Olympique Lyonnais - FC Barcelona (samenvatting). Voetbal

Vandaag | 19:00 Olympique Lyonnais - FC Barclona (samenvatting)

Olympique Lyonnais - FC Barclona (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Olympique Lyonnais - FC Barcelona, gespeeld in de UEFA Women's Champions League.

Vandaag | 19:10 Getafe - Villarreal (samenvatting)

Getafe - Villarreal (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Getafe - Villarreal, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Vandaag | 19:20 How Do They Do It?

Seizoen 8 - Aflevering 12 - Episode 12: Hoe wordt steur gekweekt voor de kostbare kaviaar? Hoe wordt eeuwen geschiedenis in het mooiste Japanse porselein gegoten? En hoe worden professionele voetbalschoenen gemaakt?

Vandaag | 19:20 Real Valladolid - Valencia FC (samenvatting)

Real Valladolid - Valencia FC (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Real Valladolid - Valencia FC, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Vandaag | 19:25 Rondo

Rondo. Voetbaltalkshow waarin Jack van Gelder o.a. met vaste gasten Youri Mulder en Wim Kieft de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Vandaag | 19:30 Real Madrid - Real Betis (samenvatting)

Real Madrid - Real Betis (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Real Madrid - Real Betis, gespeeld in de Italiaanse Spaanse LaLiga.

Vandaag | 19:40 Benfica - CD Santa Clara (samenvatting)

Benfica - CD Santa Clara (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Benfica - CD Santa Clara, gespeeld in de Liga Portugal.

Vandaag | 20:00 Vrouwenvoetbalpraat

Vrouwenvoetbalpraat. Vrouwenvoetbalpraat

Vandaag | 20:00 Voetbal Viral

Voetbal Viral. Voetbal Viral

Vandaag | 20:30 Gek van Oranje IMDb: 5.2

IMDB * 5.2 - Romantische komedie, Gek van Oranje is een mozaïekfilm, die zich afspeelt tijdens die paar weken dat Nederland zijn 'doe maar gewoon mentaliteit' van zich afschudt en helemaal opgaat in de oranjegekte. Het is 2010 en Nederland scoort ...

Gek van Oranje is een mozaïekfilm, die zich afspeelt tijdens die paar weken dat Nederland zijn 'doe-maar-gewoon-mentaliteit' van zich afschudt en helemaal opgaat in de oranjegekte. Het is 2010 en Nederland scoort onverwacht hoge ogen tijdens het WK voetbal in Zuid Afrika. De liefhebbers dromen met elke gewonnen wedstrijd van een plek in de finale, terwijl zij die niks met voetbal hebben de verlaten straten voor zichzelf hebben. In deze licht verhitte gemoedstoestand worden mensen naar elkaar toe of juist verder van elkaar af gedreven, om na vier weken - als het carnaval van het WK voorbij is - nooit meer dezelfde te zijn.

Vandaag | 20:50 Ziggo Sport Goals

Ziggo Sport Goals. Alle hoogtepunten uit de verschillende voetbalcompetities, gespeeld het afgelopen weekend.

Vandaag | 21:00 Vrouwenvoetbalpraat

Vrouwenvoetbalpraat. Vrouwenvoetbalpraat

Vandaag | 21:20 Rondo

Rondo. Voetbaltalkshow waarin Jack van Gelder o.a. met vaste gasten Youri Mulder en Wim Kieft de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Vandaag | 21:20 Football 90s

De jaren 90 was een belangrijke en inspirerende periode in de geschiedenis van het voetbal. Van de lancering van de Premier League tot de opkomst van supersterren zoals Ronaldo en Zidane. In deze serie kijken we naar deze periode, waarin in elke aflevering een aantal memorable momenten uit de voetbalwereld in de jaar centraal staan. In deze aflevering de hoogtepunten uit 1992 en 1993.

Vandaag | 21:25 Ziggo Sport Goals

Ziggo Sport Goals. Hoogtepunten uit de verschillende voetbalcompetities

Vandaag | 21:25 Ziggo Sport Goals

Ziggo Sport Goals. Alle hoogtepunten uit de verschillende voetbalcompetities, gespeeld het afgelopen weekend.

Vandaag | 22:15 Sassuolo - AS Roma (samenvatting)

Sassuolo - AS Roma (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Sassuolo - AS Roma, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Vandaag | 22:25 Rondo

Rondo. Voetbaltalkshow waarin Jack van Gelder o.a. met vaste gasten Youri Mulder en Wim Kieft de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Vandaag | 22:40 How Do They Do It?

Seizoen 8 - Aflevering 12 - Episode 12: Hoe wordt steur gekweekt voor de kostbare kaviaar? Hoe wordt eeuwen geschiedenis in het mooiste Japanse porselein gegoten? En hoe worden professionele voetbalschoenen gemaakt?

Vandaag | 23:00 Ziggo Sport Goals

Ziggo Sport Goals. Alle hoogtepunten uit de verschillende voetbalcompetities, gespeeld het afgelopen weekend.

Vandaag | 23:20 UEFA Champions League Magazine

Voetbalmagazine. Dit magazine brengt portretjes van topvoetballers en topclubs, markante feiten, voorbeschouwingen op wedstrijden, interviews met spelers en trainers, wedstrijdanalyses en hoogtepunten uit het rijke verleden van de Champions League.

Vandaag | 23:32 Vrouwenvoetbalpraat

Vrouwenvoetbalpraat. Vrouwenvoetbalpraat

Vandaag | 23:50 FA Cup Review

FA Cup Review. Voetbal

Morgen | 01:15 Napoli - Internazional (samenvatting)

Napoli - Internazional (samenvatting). Voetbal

Morgen | 01:25 Ziggo Sport Goals

Ziggo Sport Goals. Hoogtepunten uit de verschillende voetbalcompetities

Morgen | 04:24 How Do They Do It?

Seizoen 8 - Aflevering 12 - Episode 12: Hoe wordt steur gekweekt voor de kostbare kaviaar? Hoe wordt eeuwen geschiedenis in het mooiste Japanse porselein gegoten? En hoe worden professionele voetbalschoenen gemaakt?

 Meer

Voetbal gemist

Eerder Vandaag | 09:20 Rondo

Rondo. Voetbaltalkshow waarin Jack van Gelder o.a. met vaste gasten Youri Mulder en Wim Kieft de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Eerder Vandaag | 09:10 Football 90s

De jaren 90 was een belangrijke en inspirerende periode in de geschiedenis van het voetbal. Van de lancering van de Premier League tot de opkomst van supersterren zoals Ronaldo en Zidane. In deze serie kijken we naar deze periode, waarin in elke aflevering een aantal memorable momenten uit de voetbalwereld in de jaar centraal staan. In deze aflevering de hoogtepunten uit 1992 en 1993.

Eerder Vandaag | 09:10 Napoli - Internazional (samenvatting)

Napoli - Internazional (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Napoli - Internazionale, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Eerder Vandaag | 09:00 Club Brugge - Antwerp (samenvatting)

Club Brugge - Antwerp (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Club BRugge - Antwerp, gespeeld in de Belgische Pro League.

Eerder Vandaag | 08:50 Eibar - FC Barcelona (samenvatting)

Eibar - FC Barcelona (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Eibar - FC Barcelona, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Eerder Vandaag | 08:40 Benfica - CD Santa Clara (samenvatting)

Benfica - CD Santa Clara (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Benfica - CD Santa Clara, gespeeld in de Liga Portugal.

Eerder Vandaag | 08:30 Real Madrid - Real Betis (samenvatting)

Real Madrid - Real Betis (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Real Madrid - Real Betis, gespeeld in de Italiaanse Spaanse LaLiga.

Eerder Vandaag | 08:20 Real Valladolid - Valencia FC (samenvatting)

Real Valladolid - Valencia FC (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Real Valladolid - Valencia FC, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Eerder Vandaag | 08:10 Getafe - Villarreal (samenvatting)

Getafe - Villarreal (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Getafe - Villarreal, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Eerder Vandaag | 08:00 Olympique Lyonnais - FC Barclona (samenvatting)

Olympique Lyonnais - FC Barclona (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Olympique Lyonnais - FC Barcelona, gespeeld in de UEFA Women's Champions League.

Eerder Vandaag | 07:45 Racing Genk - Standard Luik (samenvatting)

Racing Genk - Standard Luik (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Racing Genk - Standard Luik, gespeeld in de Belgische Pro League.

Eerder Vandaag | 07:30 Juventus - Atalanta (samenvatting)

Juventus - Atalanta (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Juventus - Atalanta, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Eerder Vandaag | 07:30 Rondo

Rondo. Voetbaltalkshow waarin Jack van Gelder o.a. met vaste gasten Youri Mulder en Wim Kieft de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Eerder Vandaag | 07:15 Sassuolo - AS Roma (samenvatting)

Sassuolo - AS Roma (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Sassuolo - AS Roma, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Eerder Vandaag | 07:00 UEFA Champions League Magazine

Voetbalmagazine. Dit magazine brengt portretjes van topvoetballers en topclubs, markante feiten, voorbeschouwingen op wedstrijden, interviews met spelers en trainers, wedstrijdanalyses en hoogtepunten uit het rijke verleden van de Champions League.

Eerder Vandaag | 06:45 How to Build... Everything

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Inside a Super Stadium: Een doe-het-zelfgids waarmee je de grootste uitvindingen nabouwt. Hoe bouw je een melkmachine voor koeien, een voetbalstadion en een stoomwals?

Gisteren 23:05 Football 90s

De jaren 90 was een belangrijke en inspirerende periode in de geschiedenis van het voetbal. Van de lancering van de Premier League tot de opkomst van supersterren zoals Ronaldo en Zidane. In deze serie kijken we naar deze periode, waarin in elke aflevering een aantal memorable momenten uit de voetbalwereld in de jaar centraal staan. In deze aflevering de hoogtepunten uit 1991 en 1992.

Gisteren 22:15 Dit was het Weekend

Aflevering 35 - Voetbalmagazine. Een analytische round-up van de afgelopen speelronde in de Eredivisie. Wat waren de belangrijkste momenten, welke spelers vielen op en welke trends zijn te ontdekken in het Eredivisievoetbal?

Gisteren 20:45 Live: Juventus - Atalanta

Live: Juventus - Atalanta. Live: Verslag van Juventus - Atalanta uit de Serie A

Gisteren 20:00 Keuken Kampioen Divisie

Aflevering 132 - Verslag. SC Cambuur - De Graafschap

Gisteren 19:05 Benfica - CD Santa Clara (samenvatting)

Benfica - CD Santa Clara (samenvatting). Voetbal

Gisteren 18:40 Olympique Lyonnais - FC Barcelona (samenvatting)

Olympique Lyonnais - FC Barcelona (samenvatting). Voetbal

Gisteren 18:10 Manchester City - Watford Finale FA Cup (samenvatting)

Manchester City - Watford Finale FA Cup (samenvatting). Voetbal

Gisteren 16:45 Keuken Kampioen Divisie

Aflevering 19 - Verslag. TOP Oss - Sparta Rotterdam

Gisteren 16:40 Football 90s

De jaren 90 was een belangrijke en inspirerende periode in de geschiedenis van het voetbal. Van de lancering van de Premier League tot de opkomst van supersterren zoals Ronaldo en Zidane. In deze serie kijken we naar deze periode, waarin in elke aflevering een aantal memorable momenten uit de voetbalwereld in de jaar centraal staan. In deze aflevering de hoogtepunten uit 1991 en 1992.

Gisteren 16:10 Live: Eibar - FC Barcelona

Live: Eibar - FC Barcelona. Live: Verslag van Eibar - Barcelona uit de Primera Division

Gisteren 14:30 Keuken Kampioen Divisie

Aflevering 130 - Verslag. RKC Waalwijk - Excelsior

Gisteren 14:10 Manchester City - Watford Finale FA Cup (samenvatting)

Manchester City - Watford Finale FA Cup (samenvatting). Voetbal

Gisteren 12:15 Keuken Kampioen Divisie

Aflevering 62 - Verslag. Go Ahead Eagles - FC Den Bosch

Gisteren 12:05 Getafe - Villarreal (samenvatting)

Getafe - Villarreal (samenvatting). Voetbal

Gisteren 12:00 Olympique Lyonnais - FC Barclona (samenvatting)

Olympique Lyonnais - FC Barclona (samenvatting). Voetbal

Gisteren 11:45 Manchester City - Watford Finale FA Cup (samenvatting)

Manchester City - Watford Finale FA Cup (samenvatting). Voetbal

Gisteren 09:10 Football 90s

De jaren 90 was een belangrijke en inspirerende periode in de geschiedenis van het voetbal. Van de lancering van de Premier League tot de opkomst van supersterren zoals Ronaldo en Zidane. In deze serie kijken we naar deze periode, waarin in elke aflevering een aantal memorable momenten uit de voetbalwereld in de jaar centraal staan. In deze aflevering de hoogtepunten uit 1991 en 1992.

Gisteren 08:15 The Immortals: Rooney, Figo, Iniesta, Dalglish

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering de opkomst en afgang naar de top van de Engelse voetbal van Wayne Rooney. De wisselende wegen naar de grootheid van Barcelona duo Luis Figo en Andres Iniesta. En de liefdesaffaire met Liverpool van de Schot Kenny Dalglish.

Gisteren 08:00 Samenvattingen Bundesliga

Aflevering 167 - Verslag. Bayern - Frankfurt (samenvatting)

Gisteren 05:50 Een Dag Met Henry en...

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Een Dag Met Henry en...Een Voetbal: Henry ontmoet een voetbal. Voetbal vindt alles leuk, zeker wanneer ze twee voetbalschoenen ontmoet die een wedstrijd willen spelen. Henry wordt de scheidsrechter en hij bepaalt uiteindelijk wie er wint.

Gisteren 03:55 Een Dag Met Henry en...

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Een Dag Met Henry en...Een Voetbal: Henry ontmoet een voetbal. Voetbal vindt alles leuk, zeker wanneer ze twee voetbalschoenen ontmoet die een wedstrijd willen spelen. Henry wordt de scheidsrechter en hij bepaalt uiteindelijk wie er wint.

Eergisteren 22:50 Football 90s

De jaren 90 was een belangrijke en inspirerende periode in de geschiedenis van het voetbal. Van de lancering van de Premier League tot de opkomst van supersterren zoals Ronaldo en Zidane. In deze serie kijken we naar deze periode, waarin in elke aflevering een aantal memorable momenten uit de voetbalwereld in de jaar centraal staan. In deze aflevering de hoogtepunten uit 1990 en 1991.

Eergisteren 22:25 Olympique Lyonnais - FC Barcelona (samenvatting)

Olympique Lyonnais - FC Barcelona (samenvatting). Voetbal

Eergisteren 21:30 Live: Sassuolo - AS Roma

Live: Sassuolo - AS Roma. Live: Voetbal

Eergisteren 20:30 Live: Benfica - CD Santa Clara

Live: Benfica - CD Santa Clara. Live: Voetbal

Eergisteren 19:45 Married... with Children

'If I could See Me Now.' (s 6/ep 7) Al rijdt bijna van een brug met de kinderen. Bud eist dat hij een bril koopt, maar dat ziet de schoenverkoper niet zitten. Maar zodra hij merkt dat het voetbal volgen op tv moeilijk wordt, gaat hij met tegenzin naar de opticien.

Eergisteren 17:30 Live: FA Cup: Manchester City - Watford (Finale)

Live: FA Cup: Manchester City - Watford (Finale). Live: Voetbal

Eergisteren 10:50 Premier League World

Premier League World. Een blik achter de schermen van de Premier League. Unieke reportages over clubs, trainers en spelers, die ons een inzicht geven in het functioneren van de sterren van de Premier League.

Eergisteren 10:20 LaLiga Preview Show

LaLiga Preview Show. Voetbal

Eergisteren 09:10 Football 90s

De jaren 90 was een belangrijke en inspirerende periode in de geschiedenis van het voetbal. Van de lancering van de Premier League tot de opkomst van supersterren zoals Ronaldo en Zidane. In deze serie kijken we naar deze periode, waarin in elke aflevering een aantal memorable momenten uit de voetbalwereld in de jaar centraal staan. In deze aflevering de hoogtepunten uit 1990 en 1991.

Eergisteren 07:20 Inside Ajax

Exclusief voor Ziggo Sport, het laatste nieuws vanuit de Arena en vanaf De Toekomst over de 33-voudige landskampioen: Ajax. Er wordt teruggekeken op de wedstrijden van afgelopen week en we kijken vooruit naar de komende wedstrijden

Eergisteren 07:00 PSV Uitgelicht

PSV Uitgelicht. Voetbal

 Meer