Zenders op Tvgids.tv

Voetbal op tv (tv-tips)

Vandaag | 20:30 Terug: Veronica Inside

Sportpraatprogramma, Vanaf vanavond is de voetbaltalkshow Veronica Inside, met Wilfred Genee, René van der Gijp en ...

Vanaf vanavond is de voetbaltalkshow Veronica Inside, met Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derksen, weer terug op televisie. De winterstop in de Eredivisie zit er weer op. Elke maandag en vrijdag nemen Wilfred, Johan, René en wisselende (vaste) gasten vanaf 20:30 uur de opvallendste ontwikkelingen op de Nederlandse en buitenlandse voetbalvelden. Daarnaast behandelen ze van alles uit de actualiteit. Bekijk de hoogtepunten van Veronica Inside op gids.tv/programma/veronica-inside.

Overmorgen | 20:00 Nieuw: VTBL

Overmorgen - Vanaf vanavond is het nieuwe voetbalpraatprogramma VTBL elke zondag om 20:00 uur te zien op RTL 7. ...

Vanaf vanavond is het nieuwe voetbalpraatprogramma VTBL elke zondag om 20:00 uur te zien op RTL 7. Humberto Tan presenteert de nieuwe talkshow. De vaste gasten, die wisselend aanschuiven, zijn Jimmy Floyd Hasselbaink, Theo Janssen, Simon Zijlemans en Bart Nolles. Daarnaast schuiven wekelijks actuele gasten aan bij VTBL. Van (oud-)voetballers tot voetbaljournalisten en -analisten. Simon Zijlemans neemt de hoogtepunten van voetballers op sociale media door en Bart Nolles bespreekt het laatste voetbalnieuws. Lees meer over VTBL op gids.tv/programma/vtbl.

Morgen | 13:30 Live: Oefeninterland Zuid-Afrika - Nederland

Morgen - Voetbal, Voorbeschouwing en vanaf 14:00 uur live verslag van de oefeninterland Zuid Afrika Nederland voor ...

Voorbeschouwing en vanaf 14:00 uur live verslag van de oefeninterland Zuid-Afrika - Nederland voor vrouwen. De voetbalsters zijn op trainingskamp, in aanloop naar het WK voetbal deze zomer in Frankrijk. Zuid-Afrika staat 48ste op de FIFA-wereldranglijst, waar Nederland zevende op staat. In 2016 speelden Zuid-Afrika en Nederland voor het laatste tegen elkaar. Vivianne Miedema scoorde toen beide doelpunten (2-0). Lees meer over deze wedstrijd op gids.tv/3570/oefeninterland-zuid-afrika-nederland.

Overmorgen | 22:00 Andere Tijden Sport: Frans Derks' broekje

Overmorgen - Sportreportage, In Andere Tijden Sport vanavond een reportage over Frans Derks, de scheidsrechter met het ...

In Andere Tijden Sport vanavond een reportage over Frans Derks, de scheidsrechter met het strakste broekje van de Eredivisie. In de gouden jaren van het Nederlandse voetbal was Derks tussen grootheden als Willem van Hanegem en Johan Cruijff een opvallende verschijning. Volgens vriend en vijand een uitstekend arbiter. Populair bij voetballers en trainers. Door zijn lange haren, zijn korte broekjes, zijn ongezouten meningen en zijn eigengereide gedrag was Frans Derks niet geliefd bij de bobo's van de KNVB. Dik in de tachtig is hij inmiddels, maar het broekje past nog en hij fluit nog steeds. Lees meer over alle reportages van dit seizoen op gids.tv/3508/andere-tijden-sport.

Voetbal

Voetbal op tv

Voetbal is op veel verschillende tv-zenders te zien, zowel live als in samenvatting. Op deze pagina vind je een overzicht van alle tv-zenders met voetbalrechten voor live voetbal op tv en waar de samenvattingen van alle voetbalcompetities te zien zijn.

Op onderstaande pagina's is meer informatie beschikbaar over een aantal competities:

-Eredivisie op tv

-Jupiler League op tv

-KNVB Beker op tv

-Champions League op tv

-Europa League op tv

FOX Sports Eredivisie

De Nederlandse voetbalcompetitie, de eredivisie, is live op tv te zien bij FOX Sports. De betaalzender doet live verslag van alle eredivisieduels en de play-offs om Europees voetbal en promotie/degradatie. FOX Sports Eredivisie bestaat uit drie tv-zenders, waarop ook de Jupiler League, de Tweede Divisie, de KNVB Beker en de UEFA Europa League te zien is. Tijdens zowel de Jupiler League als de Europa League wordt een live schakelprogramma uitgezonden met de hoogtepunten van alle op dat moment gespeelde duels.

De oefenduels en kwalificatiewedstrijden van het Nederlands vrouwenelftal worden uitgezonden door FOX Sports. Sommige duels worden ook uitgezonden op het open kanaal van FOX.

FOX Sports International

Naast de drie tv-kanalen met Nederlands voetbal heeft FOX Sports ook drie zenders voor internationale sporten, waaronder buitenlands voetbal. Via FOX Sports International zijn de Duitse Bundesliga, de buitenlandse Europa League-wedstrijden, de Duitse DFB-Pokal en Engelse FA Cup te zien. Aan het eind van het seizoen zijn ook vele andere buitenlandse bekerfinales te zien, zoals die van Turkije en Zweden.

Naast internationaal clubvoetbal zijn er ook interlandwedstrijden te zien bij FOX Sports International. De zender heeft de rechten van de WK-kwalificatie voor Zuid-Amerika en van de continentale eindtoernooien Copa América, Gold Cup en Afrika Cup. Daarnaast zijn regelmatig oefeninterlands van grote voetballanden op FOX Sports te zien.

Ziggo Sport

De populairste buitenlandse voetbalcompetities zijn live op tv te zien bij Ziggo Sport. Abonnees van Ziggo krijgen bij hun abonnement toegang tot het open kanaal van Ziggo Sport. Daarop zijn de belangrijkste sportevenementen, samenvattingen en praatprogramma's van Ziggo Sport te zien.

Voor alle sportevenementen die Ziggo Sport uitzendt is een abonnement op Ziggo Sport Totaal nodig. Iedere tv-kijker in Nederland heeft de mogelijkheid dat pakket aan te schaffen voor livewedstrijden van de Engelse Premier League, de Spaanse Primera División, , de Italiaanse Serie A, de Portugese Primeira Liga, de Belgische Jupiler Pro League, de Engelse Championship, de Scottish Premiership en de Griekse Super League. Naast deze nationale competities heeft Ziggo Sport Totaal ook de uitzendrechten van de bekercompetities van Spanje, Italië, België, Schotland en de Engelse League Cup.

Ziggo Sport Totaal zendt ook internationaal voetbal uit. Via het betaalkanaal zijn alle Champions League-wedstrijden live te zien in het schakelprogramma en worden iedere avond meerdere wedstrijden in zijn geheel live uitgezonden. In diezelfde vorm worden ook de WK- en EK-kwalificatiewedstrijden uitgezonden door Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

NOS Studio Sport

In NOS Studio Sport Eredivisie zijn ieder weekend alle samenvattingen van de eredivisie op tv te zien. Op vrijdag- en zaterdagavond rond 22.30 uur en op zondagavond met het bord op schoot om 19.00 uur op NPO 1. Daarnaast zijn de doelpunten van de belangrijkste bekerwedstrijden en Europese duels in de Sportjournaals en bij NOS Studio Sport te zien.

De NOS zendt iedere WK- en EK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands Elftal live uit op NPO 1 of NPO 3. De eindtoernooien worden volledig live uitgezonden bij de NOS, de kwalificatieduels van de overige Europese landen zijn in samenvatting te zien.

RTL 7

De UEFA Europa League is voor heel Nederland live te zien op RTL 7. Iedere speeldag worden twee wedstrijden rechtstreeks uitgezonden, om 19.00 en 21.05 uur. Voor en na de wedstrijden wordt er geanalyseerd en ook alle samenvattingen zijn te zien bij RTL 7.

SBS6

De oefeninterlands van het Nederlands Elftal worden live door SBS6 uitgezonden. Daarnaast zijn ook de finale van de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal live te zien op SBS6.

Veronica

Een andere zender uit de zendergroep van SBS, Veronica, heeft de rechten voor één livewedstrijd in de UEFA Champions League per speeldag. De kampioen van Nederland, Feyenoord, zal net als de grootste clubs van Europa live in actie komen in het Champions League-toernooi. Na de livewedstrijd worden de samenvattingen van de overige duels getoond. Veronica brengt ook de samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de Jupiler League (zaterdag om 18.00 uur) en de KNVB Beker.

Eurosport

Enkele buitenlandse competities zijn te volgen via Eurosport. Ieder weekend wordt een aantal duels uit de Franse Ligue 1 en de Amerikaanse MLS live uitgezonden. Voor het bekijken van meer duels uit de Franse competitie is een abonnement op de online Eurosport Player benodigd.

Naast enkele buitenlandse competities worden op Eurosport ook veel internationale jeugdtoernooien uigezonden. EK's en WK's voor nationale jeugdelftallen zijn vrijwel altijd op Eurosport te zien. Daarnaast zendt Eurosport ook (jeugd)toernooien in het vrouwenvoetbal uit. Behalve vrouweninterlands is ook de UEFA Women's Champions League bij Eurosport te zien.

Voetbal op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 07:37 Kiwi & Strit

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Deense animatieserie. Voetbal. Op een open plek in het bos wonen twee grappige, pluizige wezentjes: Kiwi en Strit. Ze zijn nieuwsgierig en willen alles uitproberen. Maar wat ze ook doen het loopt steevast verkeerd af en daar moeten ze zelf heel erg om lachen.

Vandaag | 08:55 Ziggy en de Zootram

Seizoen 1 - Aflevering 10 - Komische animatieserie over de krokodil Ziggy en zijn vrienden. Toestanden in de tunnel. Brian kan hard trappen, maar niet zo goed mikken met voetbal. Wanneer de tram in de problemen komt in de tunnel zal hij zijn kracht en behendigheid moeten leren combineren.

Vandaag | 18:00 De Mooiste Goals van de Week

Aflevering 20 - Voetbalmagazine

Vandaag | 22:20 NOS Studio Sport Eredivisie

Aflevering 1 - Voetbalmagazine (2019). Speelronde 18: Vitesse - Excelsior.

Vandaag | 23:00 FOX Sports DOC

Aflevering 40 - Sportdocumentaire. DOC: Jaap Stam, the perfect centre-half. Jaap Stam is een van de beste verdedigers die het Nederlands voetbal ooit gekend heeft. Als middenvelder begonnen bij DOS Kampen, naam gemaakt als verdediger van FC Zwolle en groot geworden in het buitenland. Eerst bij Manchester United en later maakte hij faam in Italie bij Lazio Roma en AC Milan. Na drie eindtoernooien als basisspeler van Oranje te hebben meegemaakt vond hij het genoeg. In 2007 sloot Stam bij Ajax, geheel onverwacht en midden in het seizoen, zijn carrière af. In deze documentaire kijken Jaap Stam en oud-collega's als Ryan Giggs, Paolo Maldini, Klaas-Jan Huntelaar, Dick Advocaat en Clarence Seedorf terug.

Voetbal op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 05:15 Manchester City - Wolverhampton (samenvatting)

Manchester City - Wolverhampton (samenvatting). Voetbal

Vandaag | 06:00 Voetbalpraat

Voetbalpraat. Voetbalpraat

Vandaag | 06:15 Atlético Madrid - Levante UD (samenvatting)

Atlético Madrid - Levante UD (samenvatting). Voetbal

Vandaag | 06:30 Florida Cup: Ajax - São Paulo (samenvatting)

Florida Cup: Ajax - São Paulo (samenvatting). Verslag van de voetbalwedstrijd Ajax - São Paulo.

Vandaag | 07:00 Voetbalpraat

Voetbalpraat. Voetbalpraat

Vandaag | 08:15 The Immortals: Xavi, Zlatan, Keane

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering de magie van Barcelona's middenvelder Xavi. De omkomst en opkomst van voetbal's meest controversionele figuur, Zlatan Ibrahimovic. En Roy Keane, de harde aanvoerder die Manchester United inspireerde.

Vandaag | 08:30 Voetbalpraat

Voetbalpraat. Voetbalpraat

Vandaag | 09:00 Voetbalpraat

Voetbalpraat. Voetbalpraat

Vandaag | 09:10 Football Countdowns

Voetbal is een spel van getallen. Gescoorde goals, gewonnen punten, transfersommen of zelfs de betekenis van bepaalde shirtnummers, ze passen allemaal in het fascinerende verhaal van de voetbalcultuur. In deze reeks kijken we in elk programma naar de vijftig beste en slechtste momenten, waarbij een aantal ongelooflijke verhalen wordt vastgelegd. Of het nu gaat om de mooiste goals, de grootste misserts of de slechtst opgeleide spelers, honderden fascinerende momenten en verhalen worden vastgelegd.

Vandaag | 09:35 Voetbalpraat

Voetbalpraat. Voetbalpraat

Vandaag | 11:00 Voetbalpraat

Voetbalpraat. Voetbalpraat

Vandaag | 11:30 Voetbalpraat

Voetbalpraat. Voetbalpraat

Vandaag | 12:30 Voetbalpraat

Voetbalpraat. Voetbalpraat

Vandaag | 13:00 Voetbalpraat

Voetbalpraat. Voetbalpraat

Vandaag | 14:00 Tottenham Hotspur - Manchester United (samenvatting

Tottenham Hotspur - Manchester United (samenvatting. Samenvatting van de voetbalwedstrijd Tottenham Hotspur - Manchester United, gespeeld in de Engelse Premier League.

Vandaag | 14:00 Voetbalpraat

Voetbalpraat. Voetbalpraat

Vandaag | 14:15 The Immortals: Xavi, Zlatan, Keane

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering de magie van Barcelona's middenvelder Xavi. De omkomst en opkomst van voetbal's meest controversionele figuur, Zlatan Ibrahimovic. En Roy Keane, de harde aanvoerder die Manchester United inspireerde.

Vandaag | 14:15 FC Barcelona - Eibar (samenvatting)

FC Barcelona - Eibar (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd FC Barcelona - Eibar, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Vandaag | 14:30 Real Betis - Real Madrid (samenvatting)

Real Betis - Real Madrid (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Real Betis - Real Madrid, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Vandaag | 14:45 Leeds United - Derby County (samenvatting)

Leeds United - Derby County (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Leeds United - Derby County, gespeeld in de Engelse Championship.

Vandaag | 14:55 West Ham United - Arsenal (samenvatting)

West Ham United - Arsenal (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd West Ham United - Arsenal, gespeeld in de Engelse Premier League.

Vandaag | 15:05 Brighton - Liverpool (samenvatting)

Brighton - Liverpool (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Brighton - Liverpool, gespeeld in de Engelse Premier League.

Vandaag | 15:05 Football Countdowns

Voetbal is een spel van getallen. Gescoorde goals, gewonnen punten, transfersommen of zelfs de betekenis van bepaalde shirtnummers, ze passen allemaal in het fascinerende verhaal van de voetbalcultuur. In deze reeks kijken we in elk programma naar de vijftig beste en slechtste momenten, waarbij een aantal ongelooflijke verhalen wordt vastgelegd. Of het nu gaat om de mooiste goals, de grootste misserts of de slechtst opgeleide spelers, honderden fascinerende momenten en verhalen worden vastgelegd.

Vandaag | 15:15 Chelsea - Newcastle United (samenvatting)

Chelsea - Newcastle United (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Chelsea - Newcastle United, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Vandaag | 15:25 Atlético Madrid - Levante UD (samenvatting)

Atlético Madrid - Levante UD (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Atlético Madrid - Levante UD, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Vandaag | 15:35 Manchester City - Wolverhampton (samenvatting)

Manchester City - Wolverhampton (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Manchester City - Wolverhampton, gespeeld in de Engelse Premier League.

Vandaag | 17:05 Last Man Standing

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Wherefore Art Thou, Mike Baxter: Als Mike en Ed Kyle bij het team halen voor de jaarlijkse sportdag van The Outdoor Man krijgen ze snel bedenkingen. Vanessa probeert uit te leggen waarom ze niet bij Eve's voetbalwedstrijd en Mandy's schooltoneelstuk wilde zijn.

Vandaag | 17:30 Florida Cup: Ajax - São Paulo (samenvatting)

Florida Cup: Ajax - São Paulo (samenvatting). Verslag van de voetbalwedstrijd Ajax - São Paulo.

Vandaag | 18:00 FIFA Football

FIFA Football. Wekelijks voetbalmagazine met nieuws en achtergronden vanuit alle uithoeken van de voetbalwereld.

Vandaag | 18:20 Vollenbak voetbal

Vandaag | 18:40 Premier League World

Premier League World. Een blik achter de schermen van de Premier League. Unieke reportages over clubs, trainers en spelers, die ons een inzicht geven in het functioneren van de sterren van de Premier League.

Vandaag | 19:10 Inside Ajax

Exclusief voor Ziggo Sport, het laatste nieuws vanuit de Arena en vanaf De Toekomst over de 33-voudige landskampioen: Ajax. Er wordt teruggekeken op de wedstrijden van afgelopen week en we kijken vooruit naar de komende wedstrijden

Vandaag | 19:40 PSV Uitgelicht

PSV Uitgelicht. Voetbal

Vandaag | 19:50 Manchester City - Wolverhampton (samenvatting)

Manchester City - Wolverhampton (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Manchester City - Wolverhampton, gespeeld in de Engelse Premier League.

Vandaag | 20:00 Inside Serie A

Inside Serie A. Voetbal

Vandaag | 20:10 The Immortals: Xavi, Zlatan, Keane

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering de magie van Barcelona's middenvelder Xavi. De omkomst en opkomst van voetbal's meest controversionele figuur, Zlatan Ibrahimovic. En Roy Keane, de harde aanvoerder die Manchester United inspireerde.

Vandaag | 20:25 Live: STVV - KRC Genk

Live: STVV - KRC Genk. Live: Voetbal

Vandaag | 21:05 Football Countdowns

Voetbal is een spel van getallen. Gescoorde goals, gewonnen punten, transfersommen of zelfs de betekenis van bepaalde shirtnummers, ze passen allemaal in het fascinerende verhaal van de voetbalcultuur. In deze reeks kijken we in elk programma naar de vijftig beste en slechtste momenten, waarbij een aantal ongelooflijke verhalen wordt vastgelegd. Of het nu gaat om de mooiste goals, de grootste misserts of de slechtst opgeleide spelers, honderden fascinerende momenten en verhalen worden vastgelegd.

Vandaag | 22:25 Inside Ajax

Exclusief voor Ziggo Sport, het laatste nieuws vanuit de Arena en vanaf De Toekomst over de 33-voudige landskampioen: Ajax. Er wordt teruggekeken op de wedstrijden van afgelopen week en we kijken vooruit naar de komende wedstrijden

Vandaag | 22:55 PSV Uitgelicht

PSV Uitgelicht. Voetbal

Vandaag | 23:15 Manchester City - Wolverhampton (samenvatting)

Manchester City - Wolverhampton (samenvatting). Voetbal

Vandaag | 23:20 Manchester City - Wolverhampton (samenvatting)

Manchester City - Wolverhampton (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Manchester City - Wolverhampton, gespeeld in de Engelse Premier League.

Vandaag | 23:30 LaLiga Preview Show

LaLiga Preview Show. Voetbal

Morgen | 00:00 Inside Serie A

Inside Serie A. Voetbal

Morgen | 00:30 Premier League World

Premier League World. Een blik achter de schermen van de Premier League. Unieke reportages over clubs, trainers en spelers, die ons een inzicht geven in het functioneren van de sterren van de Premier League.

 Meer

Voetbal gemist

Eerder Vandaag | 00:35 Football Countdowns

Football Countdowns. Voetbal

Gisteren 21:25 Live: Copa del Rey: FC Barcelona - Levante UD

Live: Copa del Rey: FC Barcelona - Levante UD. Live: Voetbal

Gisteren 21:15 Football Countdowns

Voetbal is een spel van getallen. Gescoorde goals, gewonnen punten, transfersommen of zelfs de betekenis van bepaalde shirtnummers, ze passen allemaal in het fascinerende verhaal van de voetbalcultuur. In deze reeks kijken we in elk programma naar de vijftig beste en slechtste momenten, waarbij een aantal ongelooflijke verhalen wordt vastgelegd. Of het nu gaat om de mooiste goals, de grootste misserts of de slechtst opgeleide spelers, honderden fascinerende momenten en verhalen worden vastgelegd.

Gisteren 21:05 FC Barcelona - Eibar (samenvatting)

FC Barcelona - Eibar (samenvatting). Voetbal

Gisteren 20:55 Atlético Madrid - Levante UD (samenvatting)

Atlético Madrid - Levante UD (samenvatting). Voetbal

Gisteren 20:50 The Immortals: Rooney,Figo, Iniesta, Dalglish

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering de opkomst en afgang naar de top van de Engelse voetbal van Wayne Rooney. De wisselende wegen naar de grootheid van Barcelona duo Luis Figo en Andres Iniesta. En de liefdes affaire met Liverpool van de Schot Kenny Dalglish.

Gisteren 19:00 Football Countdowns

Voetbal is een spel van getallen. Gescoorde goals, gewonnen punten, transfersommen of zelfs de betekenis van bepaalde shirtnummers, ze passen allemaal in het fascinerende verhaal van de voetbalcultuur. In deze reeks kijken we in elk programma naar de vijftig beste en slechtste momenten, waarbij een aantal ongelooflijke verhalen wordt vastgelegd. Of het nu gaat om de mooiste goals, de grootste misserts of de slechtst opgeleide spelers, honderden fascinerende momenten en verhalen worden vastgelegd.

Gisteren 19:00 Football Countdowns

Football Countdowns. Voetbal

Gisteren 17:30 Ziggo Sport Goals

Ziggo Sport Goals. Hoogtepunten uit de verschillende voetbalcompetities

Gisteren 15:10 Football Countdowns

Voetbal is een spel van getallen. Gescoorde goals, gewonnen punten, transfersommen of zelfs de betekenis van bepaalde shirtnummers, ze passen allemaal in het fascinerende verhaal van de voetbalcultuur. In deze reeks kijken we in elk programma naar de vijftig beste en slechtste momenten, waarbij een aantal ongelooflijke verhalen wordt vastgelegd. Of het nu gaat om de mooiste goals, de grootste misserts of de slechtst opgeleide spelers, honderden fascinerende momenten en verhalen worden vastgelegd.

Gisteren 14:45 The Immortals: Rooney,Figo, Iniesta, Dalglish

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering de opkomst en afgang naar de top van de Engelse voetbal van Wayne Rooney. De wisselende wegen naar de grootheid van Barcelona duo Luis Figo en Andres Iniesta. En de liefdes affaire met Liverpool van de Schot Kenny Dalglish.

Gisteren 10:20 Chillen met de Ronks

Take it to the Field/Stormy Weather: De Ronks ontdekken voetbal. / Flash verandert het weer.

Gisteren 09:10 Football Countdowns

Voetbal is een spel van getallen. Gescoorde goals, gewonnen punten, transfersommen of zelfs de betekenis van bepaalde shirtnummers, ze passen allemaal in het fascinerende verhaal van de voetbalcultuur. In deze reeks kijken we in elk programma naar de vijftig beste en slechtste momenten, waarbij een aantal ongelooflijke verhalen wordt vastgelegd. Of het nu gaat om de mooiste goals, de grootste misserts of de slechtst opgeleide spelers, honderden fascinerende momenten en verhalen worden vastgelegd.

Gisteren 08:40 The Immortals: Rooney,Figo, Iniesta, Dalglish

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering de opkomst en afgang naar de top van de Engelse voetbal van Wayne Rooney. De wisselende wegen naar de grootheid van Barcelona duo Luis Figo en Andres Iniesta. En de liefdes affaire met Liverpool van de Schot Kenny Dalglish.

Gisteren 05:50 Manchester City - Wolverhampton (samenvatting)

Manchester City - Wolverhampton (samenvatting). Voetbal

Gisteren 05:40 Atlético Madrid - Levante UD (samenvatting)

Atlético Madrid - Levante UD (samenvatting). Voetbal

Gisteren 05:30 Chelsea - Newcastle United (samenvatting)

Chelsea - Newcastle United (samenvatting). Voetbal

Gisteren 02:20 Atlético Madrid - Levante UD (samenvatting)

Atlético Madrid - Levante UD (samenvatting). Voetbal

Gisteren 02:10 Chelsea - Newcastle United (samenvatting)

Chelsea - Newcastle United (samenvatting). Voetbal

Gisteren 01:55 Real Betis - Real Madrid (samenvatting)

Real Betis - Real Madrid (samenvatting). Samenvatting van de wedstrijd Real Betis - Real Madrid, gespeeld in de Primera Division

Eergisteren 21:25 Live: Copa del Rey: Leganés - Real Madrid

Live: Copa del Rey: Leganés - Real Madrid. Live: Verslag van de heenwedstrijd Leganés - Real Madrid, gespeeld in de kwart finales van de Copa del Rey

Eergisteren 21:10 Football Countdowns

Voetbal is een spel van getallen. Gescoorde goals, gewonnen punten, transfersommen of zelfs de betekenis van bepaalde shirtnummers, ze passen allemaal in het fascinerende verhaal van de voetbalcultuur. In deze reeks kijken we in elk programma naar de vijftig beste en slechtste momenten, waarbij een aantal ongelooflijke verhalen wordt vastgelegd. Of het nu gaat om de mooiste goals, de grootste misserts of de slechtst opgeleide spelers, honderden fascinerende momenten en verhalen worden vastgelegd.

Eergisteren 19:30 First Dates

Seizoen 7 - Aflevering 13 - Datingshow. De van voetbal bezeten kapper Matt neemt de aftrap. Hij is op zoek naar een 'glamoureus meisje-meisje'. Zijn date is ook kapster: de knappe brunette Adele, die een goed gekapte man met mooi haar zoekt. Het lijkt een perfecte match, maar dan schiet Matt in eigen doel als hij onthult dat het zijn liefde voor FC Liverpool was waardoor zijn huwelijk stukliep. De 23-jarige Max is dol op taalkunde, maar vindt de juiste woorden nooit als het om daten gaat, zodat hij telkens het verkeerde zegt. Zijn date, de mede-woordkunstenaar en studente Esther, zoekt een man 'met wie ze abstracte gesprekken kan voeren'.

Eergisteren 19:25 Live: Copa del Rey: Atlético Madrid - FC Girona

Live: Copa del Rey: Atlético Madrid - FC Girona. Live: Voetbal

Eergisteren 17:00 Gek van Oranje IMDb: 5

Eergisteren - IMDB * 5 - Romantische komedie, Gek van Oranje is een mozaïekfilm, die zich afspeelt tijdens die paar weken dat Nederland zijn 'doe maar gewoon mentaliteit' van zich afschudt en helemaal opgaat in de oranjegekte. Het is 2010 en ...

Gek van Oranje is een mozaïekfilm, die zich afspeelt tijdens die paar weken dat Nederland zijn 'doe-maar-gewoon-mentaliteit' van zich afschudt en helemaal opgaat in de oranjegekte. Het is 2010 en Nederland scoort onverwacht hoge ogen tijdens het WK voetbal in Zuid Afrika. De liefhebbers dromen met elke gewonnen wedstrijd van een plek in de finale, terwijl zij die niks met voetbal hebben de verlaten straten voor zichzelf hebben. In deze licht verhitte gemoedstoestand worden mensen naar elkaar toe of juist verder van elkaar af gedreven, om na vier weken - als het carnaval van het WK voorbij is - nooit meer dezelfde te zijn.

Eergisteren 15:10 Football Countdowns

Voetbal is een spel van getallen. Gescoorde goals, gewonnen punten, transfersommen of zelfs de betekenis van bepaalde shirtnummers, ze passen allemaal in het fascinerende verhaal van de voetbalcultuur. In deze reeks kijken we in elk programma naar de vijftig beste en slechtste momenten, waarbij een aantal ongelooflijke verhalen wordt vastgelegd. Of het nu gaat om de mooiste goals, de grootste misserts of de slechtst opgeleide spelers, honderden fascinerende momenten en verhalen worden vastgelegd.

Eergisteren 15:00 Een Dag Met Henry en...

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Een Dag Met Henry en...Een Voetbal: Henry ontmoet een voetbal. Voetbal vindt alles leuk, zeker wanneer ze twee voetbalschoenen ontmoet die een wedstrijd willen spelen. Henry wordt de scheidsrechter en hij bepaalt uiteindelijk wie er wint.

Eergisteren 14:30 LaLiga Hoogtepunten

LaLiga Hoogtepunten. Voetbal

Eergisteren 14:15 Real Betis - Real Madrid (samenvatting)

Real Betis - Real Madrid (samenvatting). Samenvatting van de wedstrijd Real Betis - Real Madrid, gespeeld in de Primera Division

Eergisteren 14:05 Brighton - Liverpool (samenvatting)

Brighton - Liverpool (samenvatting). Voetbal

Eergisteren 09:05 Football Countdowns

Voetbal is een spel van getallen. Gescoorde goals, gewonnen punten, transfersommen of zelfs de betekenis van bepaalde shirtnummers, ze passen allemaal in het fascinerende verhaal van de voetbalcultuur. In deze reeks kijken we in elk programma naar de vijftig beste en slechtste momenten, waarbij een aantal ongelooflijke verhalen wordt vastgelegd. Of het nu gaat om de mooiste goals, de grootste misserts of de slechtst opgeleide spelers, honderden fascinerende momenten en verhalen worden vastgelegd.

Eergisteren 08:45 Een Dag Met Henry en...

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Een Dag Met Henry en...Een Voetbal: Henry ontmoet een voetbal. Voetbal vindt alles leuk, zeker wanneer ze twee voetbalschoenen ontmoet die een wedstrijd willen spelen. Henry wordt de scheidsrechter en hij bepaalt uiteindelijk wie er wint.

Eergisteren 07:29 B.O.Z.: Inazuma 11

Seizoen 1 - Aflevering 16 - Animatieserie. Voetbal in ninjastijl

 Meer