Voetbal op tv (tv-tips)

Overmorgen | 20:40 Live: Nederland - Frankrijk (Nations League)

Overmorgen - Voetbal, Live uitzending, Live verslag van Nederland Frankrijk in de UEFA Nations League. Na twee duels ...

Live verslag van Nederland - Frankrijk in de UEFA Nations League. Na twee duels staat het Nederlands elftal op de tweede plaats in Groep 1 van Divisie A. Frankrijk was met 2-1 te sterk, maar daarna won Oranje met 3-0 van Duitsland. In De Kuip is Frankrijk vanavond de tegenstander. De Fransen staan met 7 punten uit drie duels aan kop in de groep. Duitsland heeft nog maar één punt en speelt enkel nog tegen Nederland (maandag). Lees meer over Nederland - Frankrijk op gids.tv/3397/nederland-frankrijk.

Vandaag | 22:00 Nieuwsuur: o.a. Brits kabinetsberaad over brexit-akkoord

Actualiteitenmagazine, Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Brits kabinetsberaad over brexit akkoord De Britse premier ...

Vanavond onder andere in Nieuwsuur: - Brits kabinetsberaad over brexit-akkoord De Britse premier Theresa May hoopt vandaag haar ministers aan boord te krijgen voor het conceptakkoord dat er nu over de brexit is. Maar dat is slechts de eerste in een reeks van hindernissen die ze moet nemen om tot een definitieve deal te komen. Het Britse parlement moet nog instemmen met het voorstel. Binnen Mays Conservatieve Partij zijn er een aantal felle tegenstanders, zoals oud-minister van Buitenlandse Zaken Boris Johnson. Ook de Noord-Ierse coalitiepartij DUP is kritisch. De premier is dus deels afhankelijk van de rivaliserende partij Labour. Vervolgens moet ook Brussel nog groen licht geven voor het voorlopige brexit-akkoord. Eerst bespreken de ministers van Buitenlandse Zaken van alle EU-landen het voorstel. Daarna moeten de regeringsleiders het goedkeuren. En uiteindelijk moet ook het Europees Parlement een oordeel vellen. - Grote zorgen over politie en justitie: de rechters De Nederlandse rechtsstaat verkeert in zwaar weer, blijkt uit gesprekken met verschillende betrokkenen. De politie, het Openbaar Ministerie en de rechters kampen met grote problemen. Nieuwsuur zet deze week de crisis in de keten uiteen in een drieluik. Eerder gingen we al in op de Nationale Politie en het OM, vanavond op de rechters. Daar is onder meer de hoge werkdruk een van de problemen. Vorige week trok een groep rechters aan de bel en stuurde een brandbrief naar de Tweede Kamer. Ze zijn uiterst bezorgd over de omstandigheden waaronder ze moeten werken en spraken onder meer over structurele overbelasting. Dat werkt volgens hen fouten in de hand. - Nieuwsuur Sport Voetbal: reportage Marten de Roon

Voetbal

Voetbal op tv

Voetbal is op veel verschillende tv-zenders te zien, zowel live als in samenvatting. Op deze pagina vind je een overzicht van alle tv-zenders met voetbalrechten voor live voetbal op tv en waar de samenvattingen van alle voetbalcompetities te zien zijn.

Op onderstaande pagina's is meer informatie beschikbaar over een aantal competities:

-Eredivisie op tv

-Jupiler League op tv

-KNVB Beker op tv

-Champions League op tv

-Europa League op tv

FOX Sports Eredivisie

De Nederlandse voetbalcompetitie, de eredivisie, is live op tv te zien bij FOX Sports. De betaalzender doet live verslag van alle eredivisieduels en de play-offs om Europees voetbal en promotie/degradatie. FOX Sports Eredivisie bestaat uit drie tv-zenders, waarop ook de Jupiler League, de Tweede Divisie, de KNVB Beker en de UEFA Europa League te zien is. Tijdens zowel de Jupiler League als de Europa League wordt een live schakelprogramma uitgezonden met de hoogtepunten van alle op dat moment gespeelde duels.

De oefenduels en kwalificatiewedstrijden van het Nederlands vrouwenelftal worden uitgezonden door FOX Sports. Sommige duels worden ook uitgezonden op het open kanaal van FOX.

FOX Sports International

Naast de drie tv-kanalen met Nederlands voetbal heeft FOX Sports ook drie zenders voor internationale sporten, waaronder buitenlands voetbal. Via FOX Sports International zijn de Duitse Bundesliga, de buitenlandse Europa League-wedstrijden, de Duitse DFB-Pokal en Engelse FA Cup te zien. Aan het eind van het seizoen zijn ook vele andere buitenlandse bekerfinales te zien, zoals die van Turkije en Zweden.

Naast internationaal clubvoetbal zijn er ook interlandwedstrijden te zien bij FOX Sports International. De zender heeft de rechten van de WK-kwalificatie voor Zuid-Amerika en van de continentale eindtoernooien Copa América, Gold Cup en Afrika Cup. Daarnaast zijn regelmatig oefeninterlands van grote voetballanden op FOX Sports te zien.

Ziggo Sport

De populairste buitenlandse voetbalcompetities zijn live op tv te zien bij Ziggo Sport. Abonnees van Ziggo krijgen bij hun abonnement toegang tot het open kanaal van Ziggo Sport. Daarop zijn de belangrijkste sportevenementen, samenvattingen en praatprogramma's van Ziggo Sport te zien.

Voor alle sportevenementen die Ziggo Sport uitzendt is een abonnement op Ziggo Sport Totaal nodig. Iedere tv-kijker in Nederland heeft de mogelijkheid dat pakket aan te schaffen voor livewedstrijden van de Engelse Premier League, de Spaanse Primera División, , de Italiaanse Serie A, de Portugese Primeira Liga, de Belgische Jupiler Pro League, de Engelse Championship, de Scottish Premiership en de Griekse Super League. Naast deze nationale competities heeft Ziggo Sport Totaal ook de uitzendrechten van de bekercompetities van Spanje, Italië, België, Schotland en de Engelse League Cup.

Ziggo Sport Totaal zendt ook internationaal voetbal uit. Via het betaalkanaal zijn alle Champions League-wedstrijden live te zien in het schakelprogramma en worden iedere avond meerdere wedstrijden in zijn geheel live uitgezonden. In diezelfde vorm worden ook de WK- en EK-kwalificatiewedstrijden uitgezonden door Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

NOS Studio Sport

In NOS Studio Sport Eredivisie zijn ieder weekend alle samenvattingen van de eredivisie op tv te zien. Op vrijdag- en zaterdagavond rond 22.30 uur en op zondagavond met het bord op schoot om 19.00 uur op NPO 1. Daarnaast zijn de doelpunten van de belangrijkste bekerwedstrijden en Europese duels in de Sportjournaals en bij NOS Studio Sport te zien.

De NOS zendt iedere WK- en EK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands Elftal live uit op NPO 1 of NPO 3. De eindtoernooien worden volledig live uitgezonden bij de NOS, de kwalificatieduels van de overige Europese landen zijn in samenvatting te zien.

RTL 7

De UEFA Europa League is voor heel Nederland live te zien op RTL 7. Iedere speeldag worden twee wedstrijden rechtstreeks uitgezonden, om 19.00 en 21.05 uur. Voor en na de wedstrijden wordt er geanalyseerd en ook alle samenvattingen zijn te zien bij RTL 7.

SBS6

De oefeninterlands van het Nederlands Elftal worden live door SBS6 uitgezonden. Daarnaast zijn ook de finale van de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal live te zien op SBS6.

Veronica

Een andere zender uit de zendergroep van SBS, Veronica, heeft de rechten voor één livewedstrijd in de UEFA Champions League per speeldag. De kampioen van Nederland, Feyenoord, zal net als de grootste clubs van Europa live in actie komen in het Champions League-toernooi. Na de livewedstrijd worden de samenvattingen van de overige duels getoond. Veronica brengt ook de samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de Jupiler League (zaterdag om 18.00 uur) en de KNVB Beker.

Eurosport

Enkele buitenlandse competities zijn te volgen via Eurosport. Ieder weekend wordt een aantal duels uit de Franse Ligue 1 en de Amerikaanse MLS live uitgezonden. Voor het bekijken van meer duels uit de Franse competitie is een abonnement op de online Eurosport Player benodigd.

Naast enkele buitenlandse competities worden op Eurosport ook veel internationale jeugdtoernooien uigezonden. EK's en WK's voor nationale jeugdelftallen zijn vrijwel altijd op Eurosport te zien. Daarnaast zendt Eurosport ook (jeugd)toernooien in het vrouwenvoetbal uit. Behalve vrouweninterlands is ook de UEFA Women's Champions League bij Eurosport te zien.

Voetbal op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 18:45 NOS Sportjournaal

Vanavond onder andere in het NOS Sportjournaal: - Voetbal: vrouwen Oranje naar WK - Voetbal: reportage Marten de Roon - Tennis: ATP Finals

Morgen | 01:30 Nieuwsuur: o.a. Brits kabinetsberaad over brexit-akkoord

Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Brits kabinetsberaad over brexit akkoord De ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: - Brits kabinetsberaad over brexit-akkoord De Britse premier Theresa May hoopt vandaag haar ministers aan boord te krijgen voor het conceptakkoord dat er nu over de brexit is. Maar dat is slechts de eerste in een reeks van hindernissen die ze moet nemen om tot een definitieve deal te komen. Het Britse parlement moet nog instemmen met het voorstel. Binnen Mays Conservatieve Partij zijn er een aantal felle tegenstanders, zoals oud-minister van Buitenlandse Zaken Boris Johnson. Ook de Noord-Ierse coalitiepartij DUP is kritisch. De premier is dus deels afhankelijk van de rivaliserende partij Labour. Vervolgens moet ook Brussel nog groen licht geven voor het voorlopige brexit-akkoord. Eerst bespreken de ministers van Buitenlandse Zaken van alle EU-landen het voorstel. Daarna moeten de regeringsleiders het goedkeuren. En uiteindelijk moet ook het Europees Parlement een oordeel vellen. - Grote zorgen over politie en justitie: de rechters De Nederlandse rechtsstaat verkeert in zwaar weer, blijkt uit gesprekken met verschillende betrokkenen. De politie, het Openbaar Ministerie en de rechters kampen met grote problemen. Nieuwsuur zet deze week de crisis in de keten uiteen in een drieluik. Eerder gingen we al in op de Nationale Politie en het OM, vanavond op de rechters. Daar is onder meer de hoge werkdruk een van de problemen. Vorige week trok een groep rechters aan de bel en stuurde een brandbrief naar de Tweede Kamer. Ze zijn uiterst bezorgd over de omstandigheden waaronder ze moeten werken en spraken onder meer over structurele overbelasting. Dat werkt volgens hen fouten in de hand. - Nieuwsuur Sport Voetbal: reportage Marten de Roon

Morgen | 02:20 Nieuwsuur: o.a. Brits kabinetsberaad over brexit-akkoord

Actualiteitenmagazine, Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: Brits kabinetsberaad over brexit akkoord De ...

Herhaling. Vanavond onder andere in Nieuwsuur: - Brits kabinetsberaad over brexit-akkoord De Britse premier Theresa May hoopt vandaag haar ministers aan boord te krijgen voor het conceptakkoord dat er nu over de brexit is. Maar dat is slechts de eerste in een reeks van hindernissen die ze moet nemen om tot een definitieve deal te komen. Het Britse parlement moet nog instemmen met het voorstel. Binnen Mays Conservatieve Partij zijn er een aantal felle tegenstanders, zoals oud-minister van Buitenlandse Zaken Boris Johnson. Ook de Noord-Ierse coalitiepartij DUP is kritisch. De premier is dus deels afhankelijk van de rivaliserende partij Labour. Vervolgens moet ook Brussel nog groen licht geven voor het voorlopige brexit-akkoord. Eerst bespreken de ministers van Buitenlandse Zaken van alle EU-landen het voorstel. Daarna moeten de regeringsleiders het goedkeuren. En uiteindelijk moet ook het Europees Parlement een oordeel vellen. - Grote zorgen over politie en justitie: de rechters De Nederlandse rechtsstaat verkeert in zwaar weer, blijkt uit gesprekken met verschillende betrokkenen. De politie, het Openbaar Ministerie en de rechters kampen met grote problemen. Nieuwsuur zet deze week de crisis in de keten uiteen in een drieluik. Eerder gingen we al in op de Nationale Politie en het OM, vanavond op de rechters. Daar is onder meer de hoge werkdruk een van de problemen. Vorige week trok een groep rechters aan de bel en stuurde een brandbrief naar de Tweede Kamer. Ze zijn uiterst bezorgd over de omstandigheden waaronder ze moeten werken en spraken onder meer over structurele overbelasting. Dat werkt volgens hen fouten in de hand. - Nieuwsuur Sport Voetbal: reportage Marten de Roon

Morgen | 07:40 Will & Grace

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Amerikaanse sitcom. Field of Queens. Elliott heeft maar weinig plezier in voetbal, zijn nieuwe hobby. Will en Jack besluiten hem een hart onder de riem te steken door zelf een elftal te vervoegen. Terwijl Jack de pannen van het dak speelt, bakt Will er niets van. Toch mag hij niet opgeven. Hij wil namelijk een rolmodel zijn voor Elliott. Ondertussen zijn Karens verwachtingen hoog gespannen na een afspraakje met een aantrekkelijke restaurantuitbater. Wanneer de man niets meer van zich laat horen, begint ze zich zorgen te maken.

Morgen | 10:56 Chillen met de Ronks

Franse animatieserie. Een potje voetballen

Morgen | 13:25 The Simpsons

Seizoen 9 - Aflevering 6 - Amerikaanse animatieserie. Bart Star. Uit de resultaten van een gezondheidstest in het stadje Springfield blijkt dat het erg gesteld is met de fysieke conditie van de inwoners. Marge en Homer maken zich zorgen over hun kinderen en schrijven Bart meteen in in het voetbalteam van de school. De coach, Ned Flanders, slaagt erin om van zijn ploeg, met Bart als reservespeler, een winning team te maken.

Morgen | 19:15 The Simpsons

Seizoen 9 - Aflevering 6 - Amerikaanse animatieserie. Bart Star. Uit de resultaten van een gezondheidstest in het stadje Springfield blijkt dat het erg gesteld is met de fysieke conditie van de inwoners. Marge en Homer maken zich zorgen over hun kinderen en schrijven Bart meteen in in het voetbalteam van de school. De coach, Ned Flanders, slaagt erin om van zijn ploeg, met Bart als reservespeler, een winning team te maken.

Overmorgen | 04:00 Will & Grace

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Amerikaanse sitcom. Field of Queens. Elliott heeft maar weinig plezier in voetbal, zijn nieuwe hobby. Will en Jack besluiten hem een hart onder de riem te steken door zelf een elftal te vervoegen. Terwijl Jack de pannen van het dak speelt, bakt Will er niets van. Toch mag hij niet opgeven. Hij wil namelijk een rolmodel zijn voor Elliott. Ondertussen zijn Karens verwachtingen hoog gespannen na een afspraakje met een aantrekkelijke restaurantuitbater. Wanneer de man niets meer van zich laat horen, begint ze zich zorgen te maken.

Voetbal op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 18:15 FC Barcelona - Real Betis (samenvatting)

FC Barcelona - Real Betis (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd FC Barcelona - Real Betis, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Vandaag | 18:30 Manchester United - Mancheter City (samenvatting)

Manchester United - Mancheter City (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Manchester United - Mancheter City, gespeeld in de Engelse Premier League.

Vandaag | 18:30 Major League Soccer (USA)

Major League Soccer (USA). Verslag. Sporting Kansas City (Verenigde Staten) - Real Salt Lake (Verenigde Staten)

Vandaag | 18:45 AC Milan - Juventus (samenvatting)

AC Milan - Juventus (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd AC Milan - Juventus, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Vandaag | 19:00 RC Celta - Real Madrid (samenvatting)

RC Celta - Real Madrid (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd RC Celta - Real Madrid, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Vandaag | 19:15 Sheffield United - Sheffield Wednesday (samenvatting)

Sheffield United - Sheffield Wednesday (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Sheffield United - Sheffield Wednesday, gespeeld in de Engelse Championship.

Vandaag | 19:20 UEFA Nations League

UEFA Nations League. Rechtstreeks verslag

Vandaag | 19:25 Crystal Palace - Tottenham Hotspur (samenvatting)

Crystal Palace - Tottenham Hotspur (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Crystal Palace - Tottenham Hotspur, gespeeld in de Engelse Premier League.

Vandaag | 19:45 Live: WK onder 17 (Uruguay)

Live: WK onder 17 (Uruguay). Live: Verslag. Groepswedstrijd: 1e speelronde Noord Korea - Duitsland

Vandaag | 20:35 Live Vriendschappelijk Voetbal: Zwitserland - Qatar

Live Vriendschappelijk Voetbal: Zwitserland - Qatar. Verslag van de vriendschappelijke voetbalwedstrijd Zwitserland - Qatar.

Vandaag | 22:45 Manchester United - Mancheter City (samenvatting)

Manchester United - Mancheter City (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Manchester United - Mancheter City, gespeeld in de Engelse Premier League.

Vandaag | 23:00 FC Barcelona - Real Betis (samenvatting)

FC Barcelona - Real Betis (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd FC Barcelona - Real Betis, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Vandaag | 23:15 AC Milan - Juventus (samenvatting)

AC Milan - Juventus (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd AC Milan - Juventus, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Vandaag | 23:30 Sheffield United - Sheffield Wednesday (samenvatting)

Sheffield United - Sheffield Wednesday (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Sheffield United - Sheffield Wednesday, gespeeld in de Engelse Championship.

Vandaag | 23:40 Crystal Palace - Tottenham Hotspur (samenvatting)

Crystal Palace - Tottenham Hotspur (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Crystal Palace - Tottenham Hotspur, gespeeld in de Engelse Premier League.

Vandaag | 23:50 Atlético Madrid - Athletic Bilbao (samenvatting)

Atlético Madrid - Athletic Bilbao (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Atlético Madrid - Athletic Bilbao, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Morgen | 00:15 Live: Voetbal: Major League Soccer (USA)

Live: Voetbal: Major League Soccer (USA). Live: Verslag. Sporting Kansas City (Verenigde Staten) - Real Salt Lake (Verenigde Staten)

Morgen | 01:30 Voetbal: Major League Soccer (USA)

Voetbal: Major League Soccer (USA). Verslag. Atlanta United (Verenigde Staten) - New York City FC (Verenigde Staten)

Morgen | 02:05 UEFA Nations League

UEFA Nations League. Rechtstreeks verslag

Morgen | 04:25 RC Celta - Real Madrid (samenvatting)

RC Celta - Real Madrid (samenvatting). Voetbal

Morgen | 05:00 Voetbal: WK onder 17 (Uruguay)

Voetbal: WK onder 17 (Uruguay). Verslag. Groepswedstrijd: 1e speelronde Noord Korea - Duitsland

Morgen | 07:00 Ziggo Sport Goals

Ziggo Sport Goals. Alle hoogtepunten uit de verschillende voetbalcompetities, gespeeld het afgelopen weekend.

Morgen | 07:00 WK onder 17 (Uruguay)

WK onder 17 (Uruguay). Verslag. Groepswedstrijd: 1e speelronde Noord Korea - Duitsland

Morgen | 10:30 Voetbal: WK onder 17 (Uruguay)

Voetbal: WK onder 17 (Uruguay). Verslag. Groepswedstrijd: 1e speelronde Noord Korea - Duitsland

Morgen | 11:30 WK onder 17 (Uruguay)

WK onder 17 (Uruguay). Verslag. Groepswedstrijd: 1e speelronde Noord Korea - Duitsland

Morgen | 13:00 Major League Soccer (USA)

Major League Soccer (USA). Verslag. Sporting Kansas City (Verenigde Staten) - Real Salt Lake (Verenigde Staten)

Morgen | 15:30 WK onder 17 (Uruguay)

WK onder 17 (Uruguay). Verslag. Groepswedstrijd: 1e speelronde Noord Korea - Duitsland

Morgen | 16:30 FC Barcelona - Real Betis (samenvatting)

FC Barcelona - Real Betis (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd FC Barcelona - Real Betis, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Morgen | 17:00 UEFA Nations League

UEFA Nations League. Rechtstreeks verslag

Morgen | 18:00 Voetbal: Major League Soccer (USA)

Voetbal: Major League Soccer (USA). Verslag. Sporting Kansas City (Verenigde Staten) - Real Salt Lake (Verenigde Staten)

Morgen | 19:00 Major League Soccer (USA)

Major League Soccer (USA). Verslag. Sporting Kansas City (Verenigde Staten) - Real Salt Lake (Verenigde Staten)

Morgen | 19:30 FC Barcelona - Real Betis (samenvatting)

FC Barcelona - Real Betis (samenvatting). Voetbal

Morgen | 19:30 FC Barcelona - Real Betis (samenvatting)

FC Barcelona - Real Betis (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd FC Barcelona - Real Betis, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Morgen | 19:45 UEFA Nations League

UEFA Nations League. Rechtstreeks verslag

Morgen | 20:15 Live: UEFA Nations League Switch

Live: UEFA Nations League Switch. Live: Voetbal

Morgen | 20:15 Live: UEFA Nations League Switch

Vanuit de Ziggo Sport Studio ziet u direct alle hoogtepunten en doelpunten van de wedstrijden die vanavond gespeeld worden in de UEFA Nations League. De UEFA Nations League 2018–19 is de eerste editie van dit voetbalkampioenschap. Een toernooi dat om de twee jaar zal worden gespeeld tussen de 55 lidstaten van de UEFA. Op dit toernooi zijn plekken te verdienen voor het Europees kampioenschap voetbal 2020.

Morgen | 20:30 WK onder 17 (Uruguay)

WK onder 17 (Uruguay). Verslag. Groepswedstrijd: 1e speelronde Noord Korea - Duitsland

Overmorgen | 00:00 Voetbal: Major League Soccer (USA)

Voetbal: Major League Soccer (USA). Verslag. Atlanta United (Verenigde Staten) - New York City FC (Verenigde Staten)

Overmorgen | 00:40 UEFA Nations League (samenvatting)

UEFA Nations League (samenvatting). Voetbal

Overmorgen | 01:30 Live: Voetbal: Major League Soccer (USA)

Live: Voetbal: Major League Soccer (USA). Live: Verslag. Sporting Kansas City (Verenigde Staten) - Real Salt Lake (Verenigde Staten)

Overmorgen | 02:00 WK onder 17 (Uruguay)

WK onder 17 (Uruguay). Verslag. Groepswedstrijd: 1e speelronde Noord Korea - Duitsland

Overmorgen | 02:10 FIFA Football

FIFA Football. Voetbalmagazine

 Meer

Voetbal gemist

Gisteren 20:30 Waar is De Mol?: Ronald Koeman

Gisteren - Toeristisch magazine, In deze aflevering van Waar is De Mol? gaat Johnny de Mol op reis met Ronald Koeman. ...

In deze aflevering van Waar is De Mol? gaat Johnny de Mol op reis met Ronald Koeman. Met de bondscoach van het Nederlands elftal, Ronald Koeman, en zijn oudste zoon Tim reist Johnny af naar Argentinië. Dat deze reis in het teken staat van voetbal zal geen verrassing zijn. Vader en zoon Koeman zijn helemaal gek van het spelletje en op hun bucketlist staat het bijwonen van de super classico: de derby Boca Junior-River Plate in het Bombonera Stadion in hoofdstad Buenos Aires. Een fantastische reis, die Ronald - Het Kanon- Koeman van een heel openhartige kant laat zien.

Gisteren 18:30 Live: WK-play-off Zwitserland - Nederland

Gisteren - Voetbal, Voorbeschouwing en vanaf 19:00 uur live verslag van Zwitserland Nederland in de play offs voor het ...

Voorbeschouwing en vanaf 19:00 uur live verslag van Zwitserland - Nederland in de play-offs voor het WK voetbal voor vrouwen in 2019. Na de 3-0 in Utrecht zijn de Oranje Leeuwinnen zo goed als zeker geplaatst voor het WK. In deze finale mag Nederland zelfs met 2-0 of 3-1 verliezen in Zwitserland om zich te plaatsen voor de eindronde. Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk blikken vanaf 18:30 uur vooruit op de wedstrijd. Wytse van der Goot geeft het commentaar.

Eerder Vandaag | 15:00 Waar is De Mol?

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Johnny de Mol vertrekt met bekende gasten naar het buitenland. Ronald Koeman. Met de bondscoach van het Nederlands elftal; Ronald Koeman en zijn oudste zoon Tim, reist Johnny af naar Argentinië. Dat deze reis in het teken staat van voetbal zal geen verrassing zijn. Vader en zoon Koeman zijn helemaal gek van het spelletje en op hun bucketlist staat het bijwonen van de super classico: de derby Boca Junior-River Plate in het Bombonera Stadion in hoofdstad Buenos Aires. Een fantastische reis, die Ronald - Het Kanon- Koeman van een heel openhartige kant laat zien.

Eerder Vandaag | 15:00 Ziggo Sport Goals

Ziggo Sport Goals. Alle hoogtepunten uit de verschillende voetbalcompetities, gespeeld het afgelopen weekend.

Eerder Vandaag | 14:55 Ziggo Sport Goals

Ziggo Sport Goals. Hoogtepunten uit de verschillende voetbalcompetities

Eerder Vandaag | 13:38 How Do They Do It?

Seizoen 8 - Aflevering 12 - Episode 12: Hoe wordt steur gekweekt voor de kostbare kaviaar? Hoe wordt eeuwen geschiedenis in het mooiste Japanse porselein gegoten? En hoe worden professionele voetbalschoenen gemaakt?

Eerder Vandaag | 13:35 How It's Made

Seizoen 7 - Aflevering 1 - Footballs/Amps/Marbles/Airplanes: Voetballen, gitaarversterkers, knikkers en vliegtuigpropellers; hoe zijn ze ontstaan en hoe worden ze gemaakt? We bezoeken de ontwerpers en de makers om erachter te komen.

Eerder Vandaag | 12:05 Rondo (herhaling)

Rondo (herhaling). Herhaling van deze voetbaltalkshow

Eerder Vandaag | 12:05 Rondo (herhaling)

Rondo (herhaling). Voetbaltalkshow waarin Jack van Gelder o.a. met vaste gasten Youri Mulder en Wim Kieft de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Eerder Vandaag | 12:00 Rondo (herhaling)

Rondo (herhaling). Voetbaltalkshow waarin Jack van Gelder o.a. met vaste gasten Youri Mulder en Wim Kieft de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Eerder Vandaag | 11:50 Genoa - Napoli (samenvatting)

Genoa - Napoli (samenvatting). Voetbal

Eerder Vandaag | 11:30 Ziggo Sport Goals

Ziggo Sport Goals. Alle hoogtepunten uit de verschillende voetbalcompetities, gespeeld het afgelopen weekend.

Eerder Vandaag | 09:00 Ziggo Sport Goals

Ziggo Sport Goals. Alle hoogtepunten uit de verschillende voetbalcompetities, gespeeld het afgelopen weekend.

Eerder Vandaag | 08:50 AS Roma - Sampdoria (samenvatting)

AS Roma - Sampdoria (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd AS Roma - Sampdoria, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Eerder Vandaag | 08:50 How Do They Do It?

Seizoen 8 - Aflevering 12 - Episode 12: Hoe wordt steur gekweekt voor de kostbare kaviaar? Hoe wordt eeuwen geschiedenis in het mooiste Japanse porselein gegoten? En hoe worden professionele voetbalschoenen gemaakt?

Eerder Vandaag | 08:40 Atalanta - Internazionale (samenvatting)

Atalanta - Internazionale (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Atalanta - Internazionale, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Eerder Vandaag | 08:30 Genoa - Napoli (samenvatting)

Genoa - Napoli (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Genoa - Napoli , gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Eerder Vandaag | 08:25 Will & Grace

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Amerikaanse sitcom. Field of Queens. Elliott heeft maar weinig plezier in voetbal, zijn nieuwe hobby. Will en Jack besluiten hem een hart onder de riem te steken door zelf een elftal te vervoegen. Terwijl Jack de pannen van het dak speelt, bakt Will er niets van. Toch mag hij niet opgeven. Hij wil namelijk een rolmodel zijn voor Elliott. Ondertussen zijn Karens verwachtingen hoog gespannen na een afspraakje met een aantrekkelijke restaurantuitbater. Wanneer de man niets meer van zich laat horen, begint ze zich zorgen te maken.

Eerder Vandaag | 08:20 Atlético Madrid - Athletic Bilbao (samenvatting)

Atlético Madrid - Athletic Bilbao (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Atlético Madrid - Athletic Bilbao, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Eerder Vandaag | 08:10 Crystal Palace - Tottenham Hotspur (samenvatting)

Crystal Palace - Tottenham Hotspur (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Crystal Palace - Tottenham Hotspur, gespeeld in de Engelse Premier League.

Eerder Vandaag | 08:00 Sheffield United - Sheffield Wednesday (samenvatting)

Sheffield United - Sheffield Wednesday (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Sheffield United - Sheffield Wednesday, gespeeld in de Engelse Championship.

Eerder Vandaag | 07:45 RC Celta - Real Madrid (samenvatting)

RC Celta - Real Madrid (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd RC Celta - Real Madrid, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Eerder Vandaag | 07:30 AC Milan - Juventus (samenvatting)

AC Milan - Juventus (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd AC Milan - Juventus, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Eerder Vandaag | 07:15 Manchester United - Mancheter City (samenvatting)

Manchester United - Mancheter City (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Manchester United - Mancheter City, gespeeld in de Engelse Premier League.

Eerder Vandaag | 07:10 B.O.Z.: Inazuma 11

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Animatieserie. Verschrikkelijke voetbalcyborgs

Eerder Vandaag | 07:00 FC Barcelona - Real Betis (samenvatting)

FC Barcelona - Real Betis (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd FC Barcelona - Real Betis, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Eerder Vandaag | 06:45 Atalanta - Internazionale (samenvatting)

Atalanta - Internazionale (samenvatting). Voetbal

Eerder Vandaag | 06:35 AC Milan - Juventus (samenvatting)

AC Milan - Juventus (samenvatting). Samenvatting van deze wedstrijd uit de Italiaanse Serie A

Eerder Vandaag | 02:40 Manchester United - Mancheter City (samenvatting)

Manchester United - Mancheter City (samenvatting). Voetbal

Gisteren 23:50 UEFA Nations League

UEFA Nations League. Rechtstreeks verslag

Gisteren 23:20 Ziggo Sport Goals

Ziggo Sport Goals. Hoogtepunten uit de verschillende voetbalcompetities

Gisteren 21:40 Crystal Palace - Tottenham Hotspur (samenvatting)

Crystal Palace - Tottenham Hotspur (samenvatting). Voetbal

Gisteren 21:10 UEFA Nations League

UEFA Nations League. Rechtstreeks verslag

Gisteren 20:55 WK Kwalificatie Vrouwen: Zwitserland - Nederland Nabeschouwing

Nabeschouwing van Zwitserland - Nederland in de play-offs voor het WK voetbal voor vrouwen in 2019. De wedstrijd begin om 19:00 uur. Hélène Hendriks en Anouk Hoogendijk blikken kort terug op de wedstrijd.

Gisteren 19:58 Voetbal Inside Legends

Seizoen 1 - Aflevering 72 - Magazine over de beste 100 voetballers aller tijden. Kort voetbalprogramma waarin de 100 beste voetballers aller tijden voorbijkomen. Het is een eerbetoon aan spelers als Pelé, Diego Maradona, Lionel Messi, George Best, Cristiano Ronaldo, Johan Cruijff, Zinédine Zidane en nog vele anderen. Aan bod komen hun mooiste spelmomenten, hun betekenis voor het voetbal en de prijzen die ze in de wacht hebben gesleept.

Gisteren 19:45 Ziggo Sport Goals

Ziggo Sport Goals. Hoogtepunten uit de verschillende voetbalcompetities

Gisteren 18:50 LaLiga Hoogtepunten

LaLiga Hoogtepunten. Voetbal

Gisteren 18:38 Major League Soccer (USA)

Major League Soccer (USA). Verslag. Atlanta United (Verenigde Staten) - New York City FC (Verenigde Staten)

Gisteren 17:25 Will & Grace

Seizoen 5 - Aflevering 12 - Amerikaanse sitcom. Field of Queens. Elliott heeft maar weinig plezier in voetbal, zijn nieuwe hobby. Will en Jack besluiten hem een hart onder de riem te steken door zelf een elftal te vervoegen. Terwijl Jack de pannen van het dak speelt, bakt Will er niets van. Toch mag hij niet opgeven. Hij wil namelijk een rolmodel zijn voor Elliott. Ondertussen zijn Karens verwachtingen hoog gespannen na een afspraakje met een aantrekkelijke restaurantuitbater. Wanneer de man niets meer van zich laat horen, begint ze zich zorgen te maken.

Gisteren 16:45 AS Roma - Sampdoria (samenvatting)

AS Roma - Sampdoria (samenvatting). Voetbal

Gisteren 15:02 Major League Soccer (USA)

Major League Soccer (USA). Verslag. Sporting Kansas City (Verenigde Staten) - Real Salt Lake (Verenigde Staten)

Gisteren 10:45 Ziggo Sport Goals

Ziggo Sport Goals. Hoogtepunten uit de verschillende voetbalcompetities

Gisteren 08:55 LaLiga Hoogtepunten

LaLiga Hoogtepunten. Voetbal

Gisteren 04:40 Sheffield United - Sheffield Wednesday (samenvatting)

Sheffield United - Sheffield Wednesday (samenvatting). Voetbal

Gisteren 01:25 Ziggo Sport Goals

Ziggo Sport Goals. Hoogtepunten uit de verschillende voetbalcompetities

Gisteren 01:00 Dit was het Weekend

Aflevering 12 - Voetbalmagazine. Een analytische round-up van de afgelopen speelronde in de Eredivisie. Wat waren de belangrijkste momenten, welke spelers vielen op en welke trends zijn te ontdekken in het Eredivisievoetbal?

Gisteren 00:30 LaLiga Hoogtepunten

LaLiga Hoogtepunten. Voetbal

Eergisteren 22:45 Genoa - Napoli (samenvatting)

Genoa - Napoli (samenvatting). Voetbal

Eergisteren 22:32 Major League Soccer (USA)

Major League Soccer (USA). Verslag. Atlanta United (Verenigde Staten) - New York City FC (Verenigde Staten)

Eergisteren 21:45 Ziggo Sport Goals

Ziggo Sport Goals. Hoogtepunten uit de verschillende voetbalcompetities

Eergisteren 21:00 Samenvatting -

Aflevering 172 - Samenvatting. Dortmund - Bayern (samenvatting). Samenvatting van een wedstrijd gespeeld in het afgelopen weekend.

Eergisteren 20:59 Major League Soccer (USA)

Major League Soccer (USA). Verslag. Sporting Kansas City (Verenigde Staten) - Real Salt Lake (Verenigde Staten)

Eergisteren 20:50 LaLiga Hoogtepunten

LaLiga Hoogtepunten. Voetbal

Eergisteren 19:58 Voetbal Inside Legends

Seizoen 1 - Aflevering 71 - Magazine over de beste 100 voetballers aller tijden. Kort voetbalprogramma waarin de 100 beste voetballers aller tijden voorbijkomen. Het is een eerbetoon aan spelers als Pelé, Diego Maradona, Lionel Messi, George Best, Cristiano Ronaldo, Johan Cruijff, Zinédine Zidane en nog vele anderen. Aan bod komen hun mooiste spelmomenten, hun betekenis voor het voetbal en de prijzen die ze in de wacht hebben gesleept.

Eergisteren 16:35 AS Roma - Sampdoria (samenvatting)

AS Roma - Sampdoria (samenvatting). Voetbal

Eergisteren 16:30 Atalanta - Internazionale (samenvatting)

Atalanta - Internazionale (samenvatting). Voetbal

Eergisteren 14:29 Major League Soccer (USA)

Major League Soccer (USA). Verslag. Atlanta United (Verenigde Staten) - New York City FC (Verenigde Staten)

Eergisteren 13:20 NOS Studio Voetbal

Arno Vermeulen, Rafael van der Vaart en Pierre van Hooijdonk schuiven aan bij Tom Egbers om de afgelopen voetbalweek door te nemen.

Eergisteren 12:54 Major League Soccer (USA)

Major League Soccer (USA). Verslag. Sporting Kansas City (Verenigde Staten) - Real Salt Lake (Verenigde Staten)

Eergisteren 07:00 Voetbal: Major League Soccer (USA)

Voetbal: Major League Soccer (USA). Verslag. New York Red Bulls - Columbus Crew SC

Eergisteren 06:50 AS Roma - Sampdoria (samenvatting)

AS Roma - Sampdoria (samenvatting). Voetbal

Eergisteren 06:40 Genoa - Napoli (samenvatting)

Genoa - Napoli (samenvatting). Voetbal

 Meer