Zenders op Tvgids.tv

Voetbal op tv (tv-tip)

Morgen | 20:30 Kinderen kopen een huis: nu wel enthousiast

Morgen - Amusement, Als de kinderen de kans krijgen om zelf op zoek te gaan naar een huis voor hen en hun ouders, ...

Als de kinderen de kans krijgen om zelf op zoek te gaan naar een huis voor hen en hun ouders, worden ze plots wel enthousiast om te gaan verhuizen. Dat blijkt ook in deze aflvering van Kinderen kopen een huis. Talentenprogramma De familie Cobben met kinderen Mike (13) en Marit (16) woont in Oosteind. De kinderen zitten beiden op school in Tilburg waar zij een speciaal talentenprogramma volgen (voetbal en dans). Dichterbij Dagelijks zitten zij ruim twee uur in de bus naar en van school. De ouders willen meer rust voor de kinderen en dus dichterbij school wonen, maar de kinderen willen niet weg uit hun vertrouwde omgeving. Bovendien hebben ze nu grote slaapkamers én een enorme tuin. Vriendinnen Voetballer Mike is bang dat hij daarop in zal moeten leveren en puber Marit wil echt niet weg bij haar vriendinnen. Ook voor hen geldt dat ze wel enthousiast worden nu ze zelf mogen zoeken. Vooral de oudste, Marit, maakt tijdens dit hele huizen zoeken-proces een enorme verandering door. Je kunt alle afleveringen van Kinderen kopen een huis terugkijken op KIJK.nl en via gids.tv/programma/kinderen-kopen-een-huis. (Foto: William Rutten/Talpa)

Voetbal

Voetbal op tv

Voetbal is op veel verschillende tv-zenders te zien, zowel live als in samenvatting. Op deze pagina vind je een overzicht van alle tv-zenders met voetbalrechten voor live voetbal op tv en waar de samenvattingen van alle voetbalcompetities te zien zijn.

Op onderstaande pagina's is meer informatie beschikbaar over een aantal competities:

-Eredivisie op tv

-Jupiler League op tv

-KNVB Beker op tv

-Champions League op tv

-Europa League op tv

FOX Sports Eredivisie

De Nederlandse voetbalcompetitie, de eredivisie, is live op tv te zien bij FOX Sports. De betaalzender doet live verslag van alle eredivisieduels en de play-offs om Europees voetbal en promotie/degradatie. FOX Sports Eredivisie bestaat uit drie tv-zenders, waarop ook de Jupiler League, de Tweede Divisie, de KNVB Beker en de UEFA Europa League te zien is. Tijdens zowel de Jupiler League als de Europa League wordt een live schakelprogramma uitgezonden met de hoogtepunten van alle op dat moment gespeelde duels.

De oefenduels en kwalificatiewedstrijden van het Nederlands vrouwenelftal worden uitgezonden door FOX Sports. Sommige duels worden ook uitgezonden op het open kanaal van FOX.

FOX Sports International

Naast de drie tv-kanalen met Nederlands voetbal heeft FOX Sports ook drie zenders voor internationale sporten, waaronder buitenlands voetbal. Via FOX Sports International zijn de Duitse Bundesliga, de buitenlandse Europa League-wedstrijden, de Duitse DFB-Pokal en Engelse FA Cup te zien. Aan het eind van het seizoen zijn ook vele andere buitenlandse bekerfinales te zien, zoals die van Turkije en Zweden.

Naast internationaal clubvoetbal zijn er ook interlandwedstrijden te zien bij FOX Sports International. De zender heeft de rechten van de WK-kwalificatie voor Zuid-Amerika en van de continentale eindtoernooien Copa América, Gold Cup en Afrika Cup. Daarnaast zijn regelmatig oefeninterlands van grote voetballanden op FOX Sports te zien.

Ziggo Sport

De populairste buitenlandse voetbalcompetities zijn live op tv te zien bij Ziggo Sport. Abonnees van Ziggo krijgen bij hun abonnement toegang tot het open kanaal van Ziggo Sport. Daarop zijn de belangrijkste sportevenementen, samenvattingen en praatprogramma's van Ziggo Sport te zien.

Voor alle sportevenementen die Ziggo Sport uitzendt is een abonnement op Ziggo Sport Totaal nodig. Iedere tv-kijker in Nederland heeft de mogelijkheid dat pakket aan te schaffen voor livewedstrijden van de Engelse Premier League, de Spaanse Primera División, , de Italiaanse Serie A, de Portugese Primeira Liga, de Belgische Jupiler Pro League, de Engelse Championship, de Scottish Premiership en de Griekse Super League. Naast deze nationale competities heeft Ziggo Sport Totaal ook de uitzendrechten van de bekercompetities van Spanje, Italië, België, Schotland en de Engelse League Cup.

Ziggo Sport Totaal zendt ook internationaal voetbal uit. Via het betaalkanaal zijn alle Champions League-wedstrijden live te zien in het schakelprogramma en worden iedere avond meerdere wedstrijden in zijn geheel live uitgezonden. In diezelfde vorm worden ook de WK- en EK-kwalificatiewedstrijden uitgezonden door Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

NOS Studio Sport

In NOS Studio Sport Eredivisie zijn ieder weekend alle samenvattingen van de eredivisie op tv te zien. Op vrijdag- en zaterdagavond rond 22.30 uur en op zondagavond met het bord op schoot om 19.00 uur op NPO 1. Daarnaast zijn de doelpunten van de belangrijkste bekerwedstrijden en Europese duels in de Sportjournaals en bij NOS Studio Sport te zien.

De NOS zendt iedere WK- en EK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands Elftal live uit op NPO 1 of NPO 3. De eindtoernooien worden volledig live uitgezonden bij de NOS, de kwalificatieduels van de overige Europese landen zijn in samenvatting te zien.

RTL 7

De UEFA Europa League is voor heel Nederland live te zien op RTL 7. Iedere speeldag worden twee wedstrijden rechtstreeks uitgezonden, om 19.00 en 21.05 uur. Voor en na de wedstrijden wordt er geanalyseerd en ook alle samenvattingen zijn te zien bij RTL 7.

SBS6

De oefeninterlands van het Nederlands Elftal worden live door SBS6 uitgezonden. Daarnaast zijn ook de finale van de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal live te zien op SBS6.

Veronica

Een andere zender uit de zendergroep van SBS, Veronica, heeft de rechten voor één livewedstrijd in de UEFA Champions League per speeldag. De kampioen van Nederland, Feyenoord, zal net als de grootste clubs van Europa live in actie komen in het Champions League-toernooi. Na de livewedstrijd worden de samenvattingen van de overige duels getoond. Veronica brengt ook de samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de Jupiler League (zaterdag om 18.00 uur) en de KNVB Beker.

Eurosport

Enkele buitenlandse competities zijn te volgen via Eurosport. Ieder weekend wordt een aantal duels uit de Franse Ligue 1 en de Amerikaanse MLS live uitgezonden. Voor het bekijken van meer duels uit de Franse competitie is een abonnement op de online Eurosport Player benodigd.

Naast enkele buitenlandse competities worden op Eurosport ook veel internationale jeugdtoernooien uigezonden. EK's en WK's voor nationale jeugdelftallen zijn vrijwel altijd op Eurosport te zien. Daarnaast zendt Eurosport ook (jeugd)toernooien in het vrouwenvoetbal uit. Behalve vrouweninterlands is ook de UEFA Women's Champions League bij Eurosport te zien.

Voetbal op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 14:28 Bernard

Seizoen 3 - Aflevering 37 van 52 - Voetbal 2 - KRO-NCRV Animatieserie over de ijsbeer Bernard.

Morgen | 17:15 Checkpoint

Seizoen 2018 - Aflevering 11 van 84 - EO Schiet je een voetbal verder als er helium in zit? Hoe kom je veilig uit een hoge boom? En wie zijn er beter op het dak, de jongens of de meiden? Rachel en het testteam zoeken het voor je uit.

Overmorgen | 13:55 Kinderen kopen een huis

Herhaling. Als de kinderen de kans krijgen om zelf op zoek te gaan naar een huis voor hen en hun ouders, worden ze plots wel enthousiast om te gaan verhuizen. Dat blijkt ook in deze aflvering van Kinderen kopen een huis. Talentenprogramma De familie Cobben met kinderen Mike (13) en Marit (16) woont in Oosteind. De kinderen zitten beiden op school in Tilburg waar zij een speciaal talentenprogramma volgen (voetbal en dans). Dichterbij Dagelijks zitten zij ruim twee uur in de bus naar en van school. De ouders willen meer rust voor de kinderen en dus dichterbij school wonen, maar de kinderen willen niet weg uit hun vertrouwde omgeving. Bovendien hebben ze nu grote slaapkamers én een enorme tuin. Vriendinnen Voetballer Mike is bang dat hij daarop in zal moeten leveren en puber Marit wil echt niet weg bij haar vriendinnen. Ook voor hen geldt dat ze wel enthousiast worden nu ze zelf mogen zoeken. Vooral de oudste, Marit, maakt tijdens dit hele huizen zoeken-proces een enorme verandering door. Je kunt alle afleveringen van Kinderen kopen een huis terugkijken op KIJK.nl en via gids.tv/programma/kinderen-kopen-een-huis. (Foto: William Rutten/Talpa)

Vr 23 april 2021 | 05:28 Chillen met de Ronks

Een potje voetballen / Stormachtig weer Flash introduceert voetbal aan de Ronks. Walter neemt het op tegen gebroeders Kraak. / Flash lanceert een luchtreiniger voor het weer, met chaos als gevolg.

Voetbal op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 19:00 Voetbal: Leeds United - Liverpool

Voetbal: Leeds United - Liverpool. samenvatting van de voetbalwedstrijd Leeds United - Liverpool, gespeeld in de Engelse Premier League.

Vandaag | 19:00 Voetbal: Leeds United - Liverpool

Voetbal: Leeds United - Liverpool. samenvatting van de voetbalwedstrijd Leeds United - Liverpool, gespeeld in de Engelse Premier League.

Vandaag | 19:15 Voetbal: FA Cup Hoogtepunten

Voetbal: FA Cup Hoogtepunten. van de halve finale wedstrijden, gespeeld in de Engelse FA Cup.

Vandaag | 19:15 Voetbal: FA Cup Hoogtepunten

Voetbal: FA Cup Hoogtepunten. van de halve finale wedstrijden, gespeeld in de Engelse FA Cup.

Vandaag | 19:45 Talkshow: Rondo

Aflevering 31 - herhaling waarin Jack van Gelder met vaste gasten Marco van Basten, Youri Mulder en andere prominenten uit de voetbalwereld de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Vandaag | 19:45 Talkshow: Rondo

Aflevering 31 - herhaling waarin Jack van Gelder met vaste gasten Marco van Basten, Youri Mulder en andere prominenten uit de voetbalwereld de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Vandaag | 20:50 Voetbal: Chelsea - Brighton & Hove Albion

Voetbal: Chelsea - Brighton & Hove Albion. van de wedstrijd Chelsea - Brighton & Hove Albion, gespeeld in de Engelse Premier League.

Vandaag | 20:50 Voetbal: Chelsea - Brighton & Hove Albion

Voetbal: Chelsea - Brighton & Hove Albion. van de wedstrijd Chelsea - Brighton & Hove Albion, gespeeld in de Engelse Premier League.

Vandaag | 22:55 Talkshow: Ziggo TopSport

Aflevering 3 Ziggo TopSport is het nieuwe programma van Ziggo Sport over de Nederlandse sport. We hebben bijna in elke sport wereldtoppers en ze doen overal mee om de hoofdprijzen. Op Ziggo Sport geven we al die sterren het grote podium dat ze verdienen om hun verhaal te vertellen. Hoe groot zijn hun opofferingen? Waaruit halen zij hun plezier? Hoe gaan ze om met verlies? Met stress en spanningen? Waar en wanneer is het zaadje voor hun passie ooit geplant? Elke week gaat Frank Evenblij aan de hand van bijzondere fragmenten in gesprek met een topsporter en kijken volleybalsters Knip & Plak of ze ook talent hebben voor een andere sport. Iedere uitzending vertelt een voetballer ons welke internationale ster hij bewondert, maken we kennis met een spectaculaire olympische sport, proberen sporters met hun hersenen een Formule 1-auto te laten bewegen en sluiten handbalsters Estavana Polman & Tess Wester af met een duivels dilemma.

Vandaag | 23:00 Talkshow: Ziggo TopSport

Aflevering 3 Ziggo TopSport is het nieuwe programma van Ziggo Sport over de Nederlandse sport. We hebben bijna in elke sport wereldtoppers en ze doen overal mee om de hoofdprijzen. Op Ziggo Sport geven we al die sterren het grote podium dat ze verdienen om hun verhaal te vertellen. Hoe groot zijn hun opofferingen? Waaruit halen zij hun plezier? Hoe gaan ze om met verlies? Met stress en spanningen? Waar en wanneer is het zaadje voor hun passie ooit geplant? Elke week gaat Frank Evenblij aan de hand van bijzondere fragmenten in gesprek met een topsporter en kijken volleybalsters Knip & Plak of ze ook talent hebben voor een andere sport. Iedere uitzending vertelt een voetballer ons welke internationale ster hij bewondert, maken we kennis met een spectaculaire olympische sport, proberen sporters met hun hersenen een Formule 1-auto te laten bewegen en sluiten handbalsters Estavana Polman & Tess Wester af met een duivels dilemma.

Morgen | 03:30 Mijn History Moment

Seizoen 2 - Aflevering 11 - WK Finale 2010 Op 11 juli 2010 zat heel Nederland op het puntje van z'n stoel. Eindelijk zouden ‘we’ wereldkampioen voetbal worden! Sportjournalist Willem Vissers analyseert de pijnlijk verloren finale in Zuid-Afrika. Wat ging er mis en was het verdiend?

Morgen | 15:00 Voetbal: Leeds United - Liverpool

Voetbal: Leeds United - Liverpool. samenvatting van de voetbalwedstrijd Leeds United - Liverpool, gespeeld in de Engelse Premier League.

Morgen | 15:00 Voetbal: Leeds United - Liverpool

Voetbal: Leeds United - Liverpool. samenvatting van de voetbalwedstrijd Leeds United - Liverpool, gespeeld in de Engelse Premier League.

Morgen | 15:10 Voetbal: Chelsea - Brighton and Hove Albion

Voetbal: Chelsea - Brighton and Hove Albion. samenvatting van de voetbalwedstrijd Chelsea - Brighton and Hove Albion, gespeeld in de Engelse Premier League.

Morgen | 15:10 Voetbal: Chelsea - Brighton and Hove Albion

Voetbal: Chelsea - Brighton and Hove Albion. samenvatting van de voetbalwedstrijd Chelsea - Brighton and Hove Albion, gespeeld in de Engelse Premier League.

Morgen | 17:55 Talkshow: Ziggo TopSport

Aflevering 3 Ziggo TopSport is het nieuwe programma van Ziggo Sport over de Nederlandse sport. We hebben bijna in elke sport wereldtoppers en ze doen overal mee om de hoofdprijzen. Op Ziggo Sport geven we al die sterren het grote podium dat ze verdienen om hun verhaal te vertellen. Hoe groot zijn hun opofferingen? Waaruit halen zij hun plezier? Hoe gaan ze om met verlies? Met stress en spanningen? Waar en wanneer is het zaadje voor hun passie ooit geplant? Elke week gaat Frank Evenblij aan de hand van bijzondere fragmenten in gesprek met een topsporter en kijken volleybalsters Knip & Plak of ze ook talent hebben voor een andere sport. Iedere uitzending vertelt een voetballer ons welke internationale ster hij bewondert, maken we kennis met een spectaculaire olympische sport, proberen sporters met hun hersenen een Formule 1-auto te laten bewegen en sluiten handbalsters Estavana Polman & Tess Wester af met een duivels dilemma.

Morgen | 17:55 Talkshow: Ziggo TopSport

Aflevering 3 Ziggo TopSport is het nieuwe programma van Ziggo Sport over de Nederlandse sport. We hebben bijna in elke sport wereldtoppers en ze doen overal mee om de hoofdprijzen. Op Ziggo Sport geven we al die sterren het grote podium dat ze verdienen om hun verhaal te vertellen. Hoe groot zijn hun opofferingen? Waaruit halen zij hun plezier? Hoe gaan ze om met verlies? Met stress en spanningen? Waar en wanneer is het zaadje voor hun passie ooit geplant? Elke week gaat Frank Evenblij aan de hand van bijzondere fragmenten in gesprek met een topsporter en kijken volleybalsters Knip & Plak of ze ook talent hebben voor een andere sport. Iedere uitzending vertelt een voetballer ons welke internationale ster hij bewondert, maken we kennis met een spectaculaire olympische sport, proberen sporters met hun hersenen een Formule 1-auto te laten bewegen en sluiten handbalsters Estavana Polman & Tess Wester af met een duivels dilemma.

Morgen | 18:25 Voetbal: AC Milan - Sassuolo

Voetbal: AC Milan - Sassuolo. van de wedstrijd AC Milan - Sassuolo, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Morgen | 18:25 Voetbal: AC Milan - Sassuolo

Voetbal: AC Milan - Sassuolo. van de wedstrijd AC Milan - Sassuolo, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Morgen | 20:40 Voetbal: Spezia - Internazionale

Voetbal: Spezia - Internazionale. van de wedstrijd Spezia - Internazionale, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Morgen | 20:40 Voetbal: Spezia - Internazionale

Voetbal: Spezia - Internazionale. van de wedstrijd Spezia - Internazionale, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Morgen | 22:30 Press

Aflevering 1 van 6 - Death knock - BNNVARA Ed Washburn is nieuw bij The Post en wordt ingeschakeld om een interview los te peuteren bij de ouders van een voetballer die zelfmoord heeft gepleegd. James Edwards van The Herald wordt benaderd door een MI5-medewerker, die informatie kwijt wil over een geheim project. Holly onderzoekt de dood van Andrea Reed. De bestuurder die haar dood reed stopte niet. De camerabeelden zijn in het bezit van The Post.

Morgen | 22:45 Voetbal: Chelsea - Brighton and Hove Albion

Voetbal: Chelsea - Brighton and Hove Albion. samenvatting van de voetbalwedstrijd Chelsea - Brighton and Hove Albion, gespeeld in de Engelse Premier League.

Morgen | 22:45 Voetbal: Chelsea - Brighton and Hove Albion

Voetbal: Chelsea - Brighton and Hove Albion. samenvatting van de voetbalwedstrijd Chelsea - Brighton and Hove Albion, gespeeld in de Engelse Premier League.

Morgen | 23:00 Voetbal: Cádiz CF - Real Madrid

Voetbal: Cádiz CF - Real Madrid. van de wedstrijd Cádiz CF - Real Madrid, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Morgen | 23:00 Voetbal: Cádiz CF - Real Madrid

Voetbal: Cádiz CF - Real Madrid. van de wedstrijd Cádiz CF - Real Madrid, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Overmorgen | 02:50 Mijn History Moment

Seizoen 2 - Aflevering 12 - Overlijden Johan Cruijff Overal ter wereld kent men zijn naam: Johan Cruijff. Oud-voetballer Wim Jonk deelt zijn herinneringen aan Johan: van het moment dat hij door Cruijff werd gescout voor Ajax tot zijn laatste bezoek aan hem in Barcelona vlak voor zijn dood.

Overmorgen | 02:50 Press

Aflevering 1 van 6 - Death knock - BNNVARA Ed Washburn is nieuw bij The Post en wordt ingeschakeld om een interview los te peuteren bij de ouders van een voetballer die zelfmoord heeft gepleegd. James Edwards van The Herald wordt benaderd door een MI5-medewerker, die informatie kwijt wil over een geheim project. Holly onderzoekt de dood van Andrea Reed. De bestuurder die haar dood reed stopte niet. De camerabeelden zijn in het bezit van The Post.

Overmorgen | 03:30 Voetbal: Chelsea - Brighton and Hove Albion

Voetbal: Chelsea - Brighton and Hove Albion. samenvatting van de voetbalwedstrijd Chelsea - Brighton and Hove Albion, gespeeld in de Engelse Premier League.

Overmorgen | 03:30 Voetbal: Chelsea - Brighton and Hove Albion

Voetbal: Chelsea - Brighton and Hove Albion. samenvatting van de voetbalwedstrijd Chelsea - Brighton and Hove Albion, gespeeld in de Engelse Premier League.

Overmorgen | 03:45 Voetbal: Aston Villa - Manchester City

Voetbal: Aston Villa - Manchester City. samenvatting van de voetbalwedstrijd Aston Villa - Manchester City, gespeeld in de Engelse Premier League.

Overmorgen | 03:45 Voetbal: Aston Villa - Manchester City

Voetbal: Aston Villa - Manchester City. samenvatting van de voetbalwedstrijd Aston Villa - Manchester City, gespeeld in de Engelse Premier League.

Overmorgen | 09:15 Football Godfathers

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Louis van Gaal Louis van Gaal is een voetbalgrootheid die als trainer 20 hoofdprijzen heeft gewonnen. Hij vertelt over z'n unieke visie en hoe hij in drie verschillende landen de landstitel wist te winnen.

Overmorgen | 18:35 Voetbal: Atlético Madrid - SD Huesca

Voetbal: Atlético Madrid - SD Huesca. van de wedstrijd Atlético Madrid - SD Huesca, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Overmorgen | 18:35 Voetbal: Atlético Madrid - SD Huesca

Voetbal: Atlético Madrid - SD Huesca. van de wedstrijd Atlético Madrid - SD Huesca, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Vr 23 april 2021 | 06:30 Documentaire: Football Greatest Xabi Hernandez

Binnen de voetbalwereld zijn vele topspelers, maar sommigen weten zich nog meer te onderscheiden. In deze 4e reeks van de serie Football Greatest kijken we naar de prestaties, hoogtepunten en dieptepunten van een aantal exceptionele voetballers. In deze aflevering staat Xavi Hernandez centraal.

Vr 23 april 2021 | 06:30 Documentaire: Football Greatest Xabi Hernandez

Binnen de voetbalwereld zijn vele topspelers, maar sommigen weten zich nog meer te onderscheiden. In deze 4e reeks van de serie Football Greatest kijken we naar de prestaties, hoogtepunten en dieptepunten van een aantal exceptionele voetballers. In deze aflevering staat Xavi Hernandez centraal.

Vr 23 april 2021 | 07:00 Voetbal: Aston Villa - Manchester City

Voetbal: Aston Villa - Manchester City. samenvatting van de voetbalwedstrijd Aston Villa - Manchester City, gespeeld in de Engelse Premier League.

Vr 23 april 2021 | 07:00 Voetbal: Aston Villa - Manchester City

Voetbal: Aston Villa - Manchester City. samenvatting van de voetbalwedstrijd Aston Villa - Manchester City, gespeeld in de Engelse Premier League.

Vr 23 april 2021 | 07:15 Voetbal: FC Barcelona - Getafe

Voetbal: FC Barcelona - Getafe. samenvatting van de voetbalwedstrijd FC Barcelona - Getafe, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Vr 23 april 2021 | 07:15 Voetbal: FC Barcelona - Getafe

Voetbal: FC Barcelona - Getafe. samenvatting van de voetbalwedstrijd FC Barcelona - Getafe, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Vr 23 april 2021 | 07:30 Voetbal: Cádiz CF - Real Madrid

Voetbal: Cádiz CF - Real Madrid. samenvatting van de voetbalwedstrijd Cádiz CF - Real Madrid, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Vr 23 april 2021 | 07:30 Voetbal: Cádiz CF - Real Madrid

Voetbal: Cádiz CF - Real Madrid. samenvatting van de voetbalwedstrijd Cádiz CF - Real Madrid, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Vr 23 april 2021 | 07:40 Voetbal: Spezia - Internazionale

Voetbal: Spezia - Internazionale. samenvatting van de voetbalwedstrijd Spezia - Internazionale, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Vr 23 april 2021 | 07:40 Voetbal: Spezia - Internazionale

Voetbal: Spezia - Internazionale. samenvatting van de voetbalwedstrijd Spezia - Internazionale, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Vr 23 april 2021 | 07:50 Voetbal: Atlético Madrid - SD Huesca

Voetbal: Atlético Madrid - SD Huesca. samenvatting van de voetbalwedstrijd Atlético Madrid - SD Huesca, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

 Meer

Voetbal gemist

Eerder Vandaag | 10:10 Football: A Brief History By Alfie Allen

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Part 2 Alfie Allen blijft nieuwe ontdekkingen doen over de populairste sport ter wereld. Zoals het bijzondere verbod voor vrouwen om te mogen voetballen in de jaren twintig. Ook krijgen we een uniek inkijkje in de organisatie van de Premier League.

Eerder Vandaag | 09:25 De Vooravond: Tom Egbers, Hélène Hendriks en meer

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Grote onrust in de voetbalwereld: twaalf topclubs leggen een bom onder de Champions League en beginnen hun eigen Super League. Aan tafel: Tom Egbers en Hélène Hendriks. - Het nieuws over advocaat en inmiddels ex-Kamerlid Sidney Smeets zorgt voor een bredere maatschappelijke discussie over mannen in machtsposities en kwetsbare jongens op zoek naar hun seksualiteit. Een discussie die zowel binnen als buiten de gayscene gevoerd moet worden, vindt D66'er Rob Jetten. - Dertien jaar geleden sloot Yab Yum, het roemruchte en legendarische bordeel aan het Amsterdamse Singel, haar deuren. Het was een plek waar niets te gek was, volop bezocht door royals, filmsterren en voetballers. Ook grote criminelen kwamen regelmatig langs, wat uiteindelijk voor de definitieve sluiting heeft gezorgd. Regisseur Anna Maria van 't Hek maakte er een documentaire over. Ze schuift vanavond aan met Tonnie, die als barman in het bordeel werkte, en met oud-politiewoordvoerder Klaas Wilting.

Eerder Vandaag | 08:50 Talkshow: Rondo

Aflevering 31 - herhaling waarin Jack van Gelder met vaste gasten Marco van Basten, Youri Mulder en andere prominenten uit de voetbalwereld de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Eerder Vandaag | 08:50 Talkshow: Rondo

Aflevering 31 - herhaling waarin Jack van Gelder met vaste gasten Marco van Basten, Youri Mulder en andere prominenten uit de voetbalwereld de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Eerder Vandaag | 08:45 NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

- Meer tekenbeten op hoofd en in nek * Zelftesten beschikbaar voor onderwijs * 538-feest in Breda gaat niet door * Actieplan huidkanker:meer schaduw * Salamandertelling in Lelystad * Dolfinarium wordt diervriendelijker * Grote brand universiteit Kaapstad * Helikoptervlucht op Mars geslaagd * Reisbubbel Australië,Nieuw-Zeeland * Gedoe in het Europese topvoetbal * CheckDitDan! * Utrechtse cavia's gaan viral * Het weer

Eerder Vandaag | 07:55 Voetbal: LaLiga Hoogtepunten

Voetbal: LaLiga Hoogtepunten. van de laatste speelronde in de LaLiga.

Eerder Vandaag | 07:55 Voetbal: LaLiga Hoogtepunten

Voetbal: LaLiga Hoogtepunten. van de laatste speelronde in de LaLiga.

Eerder Vandaag | 07:25 Voetbal: FA Cup Hoogtepunten

Voetbal: FA Cup Hoogtepunten. van de halve finale wedstrijden, gespeeld in de Engelse FA Cup.

Eerder Vandaag | 07:25 Voetbal: FA Cup Hoogtepunten

Voetbal: FA Cup Hoogtepunten. van de halve finale wedstrijden, gespeeld in de Engelse FA Cup.

Eerder Vandaag | 07:10 Voetbal: Leeds United - Liverpool

Voetbal: Leeds United - Liverpool. samenvatting van de voetbalwedstrijd Leeds United - Liverpool, gespeeld in de Engelse Premier League.

Eerder Vandaag | 07:05 Voetbal: Leeds United - Liverpool

Voetbal: Leeds United - Liverpool. samenvatting van de voetbalwedstrijd Leeds United - Liverpool, gespeeld in de Engelse Premier League.

Eerder Vandaag | 07:00 Voetbal: Atalanta - Juventus

Voetbal: Atalanta - Juventus. samenvatting van de voetbalwedstrijd Atalanta - Juventus, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Eerder Vandaag | 07:00 Voetbal: Atalanta - Juventus

Voetbal: Atalanta - Juventus. samenvatting van de voetbalwedstrijd Atalanta - Juventus, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Eerder Vandaag | 06:15 Voetbal: Chelsea - Manchester City

Voetbal: Chelsea - Manchester City. samenvatting van de voetbalwedstrijd Chelsea - Manchester City, gespeeld in de halve finale van de Engelse FA Cup.

Eerder Vandaag | 06:10 Voetbal: Chelsea - Manchester City

Voetbal: Chelsea - Manchester City. samenvatting van de voetbalwedstrijd Chelsea - Manchester City, gespeeld in de halve finale van de Engelse FA Cup.

 Meer