Zenders op Tvgids.tv

Voetbal op tv (tv-tips)

Vandaag | 21:15 Nieuw: Voetbaldroom

Documentaire, De vierdelige documentaireserie Voetbaldroom volgt jonge voetbaltalenten elke stap op weg naar het ...

De vierdelige documentaireserie Voetbaldroom volgt jonge voetbaltalenten elke stap op weg naar het heilige doel: profvoetballer worden. Elke zondag om 21:15 uur op NPO 3. Droom Trainers, ouders, scouts en zaakwaarnemers dromen met de jonge voetballers mee. Maar, hoe realistisch is die droom eigenlijk en welke prijs moeten ze ervoor betalen? Slagen De kans van slagen is klein, maar dat weerhoudt de spelers en hun families er niet van om er alles voor te doen en te laten om die droom te verwezenlijken. Kritisch De succesvolle profvoetballers Wout Weghorst en Marten de Roon zijn in de docuserie kritisch over de huidige manier van opleiden, die volgens de profs ook vele slachtoffers kent.

Wo 19 mei 2021 | 20:30 Nieuw: Molukkers in Nederland - 70 jaar op weg naar huis

19/05 - Documentaire, Geschiedenis, In deze nieuwe vierdelige documentaireserie interviewt journalist en historicus ...

In deze nieuwe vierdelige documentaireserie interviewt journalist en historicus Coen Verbraak veertien Molukkers uit verschillende generaties. Elke woensdag om 20:30 uur op NPO 2. Ballingschap In het voorjaar van 1951 kwamen de Molukkers naar Nederland. De Molukse gemeenschap begon aan een ongewilde ballingschap in het verre, vreemde land, waarvoor veel Molukse militairen in het Koninklijk Nederlands-Indisch Leger hadden gevochten. Generaties Coen Verbraak vertelt via interviews met veertien Molukkers het aangrijpende verhaal van de eerste generatie die uiteindelijk dof berustte in zijn lot, van de tweede generatie die zich juist fel verzette en van de generaties daarna die zich vervolgens schijnbaar moeiteloos lijken aan te passen. Tahamata Enkele van de geïnterviewden voor deze docuserie zijn Massada-bandlid Johnny Manahutu, oud-politicus Sam Pormes en oud-voetballer Simon Tahamata. Bekijk wat Coen Verbraak over de docuserie vertelde in Op1 op gids.tv/v333402/coen-verbraak.

Voetbal

Voetbal op tv

Voetbal is op veel verschillende tv-zenders te zien, zowel live als in samenvatting. Op deze pagina vind je een overzicht van alle tv-zenders met voetbalrechten voor live voetbal op tv en waar de samenvattingen van alle voetbalcompetities te zien zijn.

Op onderstaande pagina's is meer informatie beschikbaar over een aantal competities:

-Eredivisie op tv

-Jupiler League op tv

-KNVB Beker op tv

-Champions League op tv

-Europa League op tv

FOX Sports Eredivisie

De Nederlandse voetbalcompetitie, de eredivisie, is live op tv te zien bij FOX Sports. De betaalzender doet live verslag van alle eredivisieduels en de play-offs om Europees voetbal en promotie/degradatie. FOX Sports Eredivisie bestaat uit drie tv-zenders, waarop ook de Jupiler League, de Tweede Divisie, de KNVB Beker en de UEFA Europa League te zien is. Tijdens zowel de Jupiler League als de Europa League wordt een live schakelprogramma uitgezonden met de hoogtepunten van alle op dat moment gespeelde duels.

De oefenduels en kwalificatiewedstrijden van het Nederlands vrouwenelftal worden uitgezonden door FOX Sports. Sommige duels worden ook uitgezonden op het open kanaal van FOX.

FOX Sports International

Naast de drie tv-kanalen met Nederlands voetbal heeft FOX Sports ook drie zenders voor internationale sporten, waaronder buitenlands voetbal. Via FOX Sports International zijn de Duitse Bundesliga, de buitenlandse Europa League-wedstrijden, de Duitse DFB-Pokal en Engelse FA Cup te zien. Aan het eind van het seizoen zijn ook vele andere buitenlandse bekerfinales te zien, zoals die van Turkije en Zweden.

Naast internationaal clubvoetbal zijn er ook interlandwedstrijden te zien bij FOX Sports International. De zender heeft de rechten van de WK-kwalificatie voor Zuid-Amerika en van de continentale eindtoernooien Copa América, Gold Cup en Afrika Cup. Daarnaast zijn regelmatig oefeninterlands van grote voetballanden op FOX Sports te zien.

Ziggo Sport

De populairste buitenlandse voetbalcompetities zijn live op tv te zien bij Ziggo Sport. Abonnees van Ziggo krijgen bij hun abonnement toegang tot het open kanaal van Ziggo Sport. Daarop zijn de belangrijkste sportevenementen, samenvattingen en praatprogramma's van Ziggo Sport te zien.

Voor alle sportevenementen die Ziggo Sport uitzendt is een abonnement op Ziggo Sport Totaal nodig. Iedere tv-kijker in Nederland heeft de mogelijkheid dat pakket aan te schaffen voor livewedstrijden van de Engelse Premier League, de Spaanse Primera División, , de Italiaanse Serie A, de Portugese Primeira Liga, de Belgische Jupiler Pro League, de Engelse Championship, de Scottish Premiership en de Griekse Super League. Naast deze nationale competities heeft Ziggo Sport Totaal ook de uitzendrechten van de bekercompetities van Spanje, Italië, België, Schotland en de Engelse League Cup.

Ziggo Sport Totaal zendt ook internationaal voetbal uit. Via het betaalkanaal zijn alle Champions League-wedstrijden live te zien in het schakelprogramma en worden iedere avond meerdere wedstrijden in zijn geheel live uitgezonden. In diezelfde vorm worden ook de WK- en EK-kwalificatiewedstrijden uitgezonden door Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

NOS Studio Sport

In NOS Studio Sport Eredivisie zijn ieder weekend alle samenvattingen van de eredivisie op tv te zien. Op vrijdag- en zaterdagavond rond 22.30 uur en op zondagavond met het bord op schoot om 19.00 uur op NPO 1. Daarnaast zijn de doelpunten van de belangrijkste bekerwedstrijden en Europese duels in de Sportjournaals en bij NOS Studio Sport te zien.

De NOS zendt iedere WK- en EK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands Elftal live uit op NPO 1 of NPO 3. De eindtoernooien worden volledig live uitgezonden bij de NOS, de kwalificatieduels van de overige Europese landen zijn in samenvatting te zien.

RTL 7

De UEFA Europa League is voor heel Nederland live te zien op RTL 7. Iedere speeldag worden twee wedstrijden rechtstreeks uitgezonden, om 19.00 en 21.05 uur. Voor en na de wedstrijden wordt er geanalyseerd en ook alle samenvattingen zijn te zien bij RTL 7.

SBS6

De oefeninterlands van het Nederlands Elftal worden live door SBS6 uitgezonden. Daarnaast zijn ook de finale van de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal live te zien op SBS6.

Veronica

Een andere zender uit de zendergroep van SBS, Veronica, heeft de rechten voor één livewedstrijd in de UEFA Champions League per speeldag. De kampioen van Nederland, Feyenoord, zal net als de grootste clubs van Europa live in actie komen in het Champions League-toernooi. Na de livewedstrijd worden de samenvattingen van de overige duels getoond. Veronica brengt ook de samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de Jupiler League (zaterdag om 18.00 uur) en de KNVB Beker.

Eurosport

Enkele buitenlandse competities zijn te volgen via Eurosport. Ieder weekend wordt een aantal duels uit de Franse Ligue 1 en de Amerikaanse MLS live uitgezonden. Voor het bekijken van meer duels uit de Franse competitie is een abonnement op de online Eurosport Player benodigd.

Naast enkele buitenlandse competities worden op Eurosport ook veel internationale jeugdtoernooien uigezonden. EK's en WK's voor nationale jeugdelftallen zijn vrijwel altijd op Eurosport te zien. Daarnaast zendt Eurosport ook (jeugd)toernooien in het vrouwenvoetbal uit. Behalve vrouweninterlands is ook de UEFA Women's Champions League bij Eurosport te zien.

Voetbal op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 16:20 NOS Studio Sport

Sport, Onderwerpen van deze uitzending Voetbal: vooraf slotdag eredivisie Mountainbiken: WB in Nové Mesto Motorsport: ...

Onderwerpen van deze uitzending - Voetbal: vooraf slotdag eredivisie - Mountainbiken: WB in Nové Mesto - Motorsport: MotoGP Frankrijk - Basketbal: live 16.00: Den Bosch-Donar - Wielrennen: negende etappe Giro

Vandaag | 17:20 NOS Studio Sport

Sport, Onderwerpen van deze uitzending Voetbal: vooraf slotdag eredivisie Mountainbiken: WB in Nové Mesto Motorsport: ...

Onderwerpen van deze uitzending - Voetbal: vooraf slotdag eredivisie - Mountainbiken: WB in Nové Mesto - Motorsport: MotoGP Frankrijk - Basketbal: live 16.00: Den Bosch-Donar - Wielrennen: negende etappe Giro

Vandaag | 18:10 NOS Studio Sport

Sport, Onderwerpen van deze uitzending Mountainbiken: WB in Nové Mesto Motorsport: MotoGP Frankrijk Basketbal: Den ...

Onderwerpen van deze uitzending - Mountainbiken: WB in Nové Mesto - Motorsport: MotoGP Frankrijk - Basketbal: Den Bosch-Donar - Waterpolo: De Zaan-Donk - Wielrennen: negende etappe Giro - Badminton: reportage Selena Piek - Paralympisch: vier paralympiërs strijden voor drie tickets Spelen - Roeien: OKT in Luzern - Voetbal: Ajax-coach Ten Hag blikt terug - Zwemmen: vooruitblik op de EK

Vandaag | 23:05 NOS Studio Voetbal

Aflevering 21 van 42 Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met vaste tafelgasten Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.

Morgen | 01:15 NOS Studio Voetbal

Aflevering 21 van 42 Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met vaste tafelgasten Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.

Morgen | 02:15 NOS Studio Sport

Sport, Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending Mountainbiken: WB in Nové Mesto Motorsport: MotoGP Frankrijk ...

Herhaling. Onderwerpen van deze uitzending - Mountainbiken: WB in Nové Mesto - Motorsport: MotoGP Frankrijk - Basketbal: Den Bosch-Donar - Waterpolo: De Zaan-Donk - Wielrennen: negende etappe Giro - Badminton: reportage Selena Piek - Paralympisch: vier paralympiërs strijden voor drie tickets Spelen - Roeien: OKT in Luzern - Voetbal: Ajax-coach Ten Hag blikt terug - Zwemmen: vooruitblik op de EK

Morgen | 07:20 Kindertijd

Seizoen 2020 - Aflevering 55 van 334 - KRO-NCRV In vijf afleveringen geven we een beeld van de passie en de bevlogenheid van hele jonge fanatieke voetballertjes (m/v). Ze oefenen penalty's, scoren maar ook wat betekent winnen en verliezen...en. In Kijk mij nou mogen kleuters laten zien wat zij belangrijk of leuk vinden.

Morgen | 13:25 NOS Studio Voetbal

Aflevering 21 van 42 Voetbalprogramma waarin Sjoerd van Ramshorst met vaste tafelgasten Pierre van Hooijdonk en Rafael van der Vaart de laatste gebeurtenissen in het voetbal doorneemt.

Voetbal op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 14:55 Voetbal: Tottenham Hotspur - Wolverhampton Wanderers

Voetbal: Tottenham Hotspur - Wolverhampton Wanderers. van de wedstrijd Tottenham Hotspur - Wolverhampton Wanderers, gespeeld in de Engelse Premier League.

Vandaag | 14:55 Voetbal: Tottenham Hotspur - Wolverhampton Wanderers

Voetbal: Tottenham Hotspur - Wolverhampton Wanderers. van de wedstrijd Tottenham Hotspur - Wolverhampton Wanderers, gespeeld in de Engelse Premier League.

Vandaag | 17:00 NOS Journaal/RegioNed/herhalingen NOS Journaal

- Maandag besluit over versoepelingen * Mogelijk eind aan negatief reisadvies * Sleutelrol CDA in de formatie * "Bedrijfsarts onzeker over corona" * Tijdelijke Suurhoffbrug in Rotterdam * RIVM meldt vertrek vaccinatiebaas * Onrust Jeruzalem:honderden gewonden * Ruim 422.000 coronadoden in Brazilië * Pensioenwet pas in 2023 van kracht * Zeer zeldzame app gezien in Congo * Wielrennen:vd.Hoorn schittert in Giro * Ook kinderen PSV-spits vastgebonden * Het weer * Vaccinatiecampagne in Utrecht * Onrust op de Paardenmarkt in Alkmaar * Alle huizen Lelystad weer veilig * Website tegen verspilling van vaccins * Lesauto belandt op geparkeerde auto * Steeds meer testplekken nabij grens * Voetbalveld onbruikbaar door ganzen * Oehoe in Zeeland zorgt voor overlast

Vandaag | 17:00 Voetbal: Southampton - Fulham

Voetbal: Southampton - Fulham. samenvatting van de voetbalwedstrijd Southampton - Fulham, gespeeld in de Engelse Premier League.

Vandaag | 17:05 Voetbal: Southampton - Fulham

Voetbal: Southampton - Fulham. samenvatting van de voetbalwedstrijd Southampton - Fulham, gespeeld in de Engelse Premier League.

Vandaag | 17:10 Voetbal: Chelsea - Leicester City

Voetbal: Chelsea - Leicester City. samenvatting van de voetbalwedstrijd Chelsea - Leicester City, gespeeld in de finale van de Engelse FA Cup.

Vandaag | 17:15 Voetbal: Chelsea - Leicester City

Voetbal: Chelsea - Leicester City. samenvatting van de voetbalwedstrijd Chelsea - Leicester City, gespeeld in de finale van de Engelse FA Cup.

Vandaag | 17:20 Voetbal: AS Roma - Lazio

Voetbal: AS Roma - Lazio. samenvatting van de voetbalwedstrijd AS Roma - Lazio, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Vandaag | 17:30 Talkshow: Rondo

Aflevering 35 waarin Jack van Gelder met vaste gasten Marco van Basten, Youri Mulder en andere prominenten uit de voetbalwereld de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Vandaag | 17:30 Talkshow: Rondo

Aflevering 35 waarin Jack van Gelder met vaste gasten Marco van Basten, Youri Mulder en andere prominenten uit de voetbalwereld de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Vandaag | 18:20 De TV show

Seizoen 2021 - Aflevering 2 van 5 - AVROTROS Het wonder van de 101-jarige Benjamin Ferencz. Hij doet nog elke dag zijn push-ups, werkt als advocaat en is 1 meter 49. Deze vader van vier kinderen schreef geschiedenis. Hij zorgde er op zijn 27e in zijn eentje voor dat nazi-kopstukken als Hess, Göring en Von Ribbentrop hun straf niet ontlopen. Een uniek document. En Ivo Niehe is thuis bij de minst bekende speler van het Nederlands elftal dat deelnam aan de twee verloren finales van de WK's van 1974 en 1978. Rijsbergen, een buitenbeentje in de voetbalwereld door zijn belangstelling voor archeologie en moderne kunst.

Vandaag | 18:25 Voetbal: LaLiga Switch

Vanuit de Ziggo Sport Studio ziet u direct alle hoogtepunten en doelpunten van de wedstrijden die vanavond gespeeld worden met oa: de een na laatste speelronde in de Spaanse LaLiga en een speelronde in de Engelse Premier League en Italiaanse Serie A.

Vandaag | 18:25 Voetbal: LaLiga Switch

Vanuit de Ziggo Sport Studio ziet u direct alle hoogtepunten en doelpunten van de wedstrijden die vanavond gespeeld worden met oa: de een na laatste speelronde in de Spaanse LaLiga en een speelronde in de Engelse Premier League en Italiaanse Serie A.

Vandaag | 20:30 Talkshow: Rondo

Aflevering 35 waarin Jack van Gelder met vaste gasten Marco van Basten, Youri Mulder en andere prominenten uit de voetbalwereld de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Vandaag | 20:30 Talkshow: Rondo

Aflevering 35 waarin Jack van Gelder met vaste gasten Marco van Basten, Youri Mulder en andere prominenten uit de voetbalwereld de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Vandaag | 21:55 Het Uur van de Wolf: Pavarotti

NTR Luciano Pavarotti (1935-2007) debuteert in 1961 als tenor in Puccini's La Bohème en verovert daarmee Italië en de wereld. Met zijn stem, techniek en muzikaliteit weet hij de mensenziel te raken. 'Nessun Dorma' uit Puccini's Turandot wordt zijn 'lijflied', dat hij ook zingt bij de openingsceremonie van het WK Voetbal in 1990, met Plácido Domingo en José Carreras. Zijn omgang met Elton John, Stevie Wonder, Bono en Lady Diana en zijn inzet voor goede doelen maken zijn sterrenstatus compleet. Regisseur Ron Howard vond filmpjes en sprak met zijn dochters, zijn eerste en zijn tweede vrouw, zijn managers en collega's als sopraan Angela Gheorghiu.

Vandaag | 23:15 Talkshow: Rondo

Aflevering 35 - herhaling waarin Jack van Gelder met vaste gasten Marco van Basten, Youri Mulder en andere prominenten uit de voetbalwereld de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Vandaag | 23:15 Talkshow: Rondo

Aflevering 35 - herhaling waarin Jack van Gelder met vaste gasten Marco van Basten, Youri Mulder en andere prominenten uit de voetbalwereld de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Morgen | 02:10 Voetbal: AS Roma - Lazio

Voetbal: AS Roma - Lazio. samenvatting van de voetbalwedstrijd AS Roma - Lazio, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Morgen | 02:20 Talkshow: Rondo

Aflevering 35 - herhaling waarin Jack van Gelder met vaste gasten Marco van Basten, Youri Mulder en andere prominenten uit de voetbalwereld de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Morgen | 02:20 Talkshow: Rondo

Aflevering 35 - herhaling waarin Jack van Gelder met vaste gasten Marco van Basten, Youri Mulder en andere prominenten uit de voetbalwereld de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Morgen | 04:55 Voetbal: FC Barcelona - Celta de Vigo

Voetbal: FC Barcelona - Celta de Vigo. van de wedstrijd FC Barcelona - Celta de Vigo, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Morgen | 04:55 Voetbal: FC Barcelona - Celta de Vigo

Voetbal: FC Barcelona - Celta de Vigo. van de wedstrijd FC Barcelona - Celta de Vigo, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Morgen | 07:00 Voetbal: Chelsea - Leicester City

Voetbal: Chelsea - Leicester City. samenvatting van de voetbalwedstrijd Chelsea - Leicester City, gespeeld in de finale van de Engelse FA Cup.

Morgen | 07:00 Voetbal: Chelsea - Leicester City

Voetbal: Chelsea - Leicester City. samenvatting van de voetbalwedstrijd Chelsea - Leicester City, gespeeld in de finale van de Engelse FA Cup.

Morgen | 07:10 Voetbal: Juventus - Internazionale

Voetbal: Juventus - Internazionale. samenvatting van de voetbalwedstrijd Juventus - Internazionale, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Morgen | 07:15 Voetbal: Juventus - Internazionale

Voetbal: Juventus - Internazionale. samenvatting van de voetbalwedstrijd Juventus - Internazionale, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Morgen | 07:30 Voetbal: FC Barcelona - Celta de Vigo

Voetbal: FC Barcelona - Celta de Vigo. samenvatting van de voetbalwedstrijd FC Barcelona - Celta de Vigo, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Morgen | 07:30 Voetbal: FC Barcelona - Celta de Vigo

Voetbal: FC Barcelona - Celta de Vigo. samenvatting van de voetbalwedstrijd FC Barcelona - Celta de Vigo, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Morgen | 07:40 Voetbal: AS Roma - Lazio

Voetbal: AS Roma - Lazio. samenvatting van de voetbalwedstrijd AS Roma - Lazio, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Morgen | 07:45 Voetbal: AS Roma - Lazio

Voetbal: AS Roma - Lazio. samenvatting van de voetbalwedstrijd AS Roma - Lazio, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Morgen | 07:50 Voetbal: Southampton - Fulham

Voetbal: Southampton - Fulham. samenvatting van de voetbalwedstrijd Southampton - Fulham, gespeeld in de Engelse Premier League.

Morgen | 07:55 Voetbal: AC Milan - Cagliari

Voetbal: AC Milan - Cagliari. samenvatting van de voetbalwedstrijd AC Milan - Cagliari, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Morgen | 08:00 Voetbal: AC Milan - Cagliari

Voetbal: AC Milan - Cagliari. samenvatting van de voetbalwedstrijd AC Milan - Cagliari, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Morgen | 08:05 Voetbal: West Bromwich Albion - Liverpool

Voetbal: West Bromwich Albion - Liverpool. samenvatting van de voetbalwedstrijd West Bromwich Albion - Liverpool, gespeeld in de Engelse Premier League.

Morgen | 08:10 Voetbal: West Bromwich Albion - Liverpool

Voetbal: West Bromwich Albion - Liverpool. samenvatting van de voetbalwedstrijd West Bromwich Albion - Liverpool, gespeeld in de Engelse Premier League.

Morgen | 08:15 Chelsea - FC Barcelona

Chelsea - FC Barcelona. samenvatting van de voetbalwedstrijd Chelsea - FC Barcelona, gespeeld in de finale van de UEFA Woman Champions League.

Morgen | 08:20 Chelsea - FC Barcelona

Chelsea - FC Barcelona. samenvatting van de voetbalwedstrijd Chelsea - FC Barcelona, gespeeld in de finale van de UEFA Woman Champions League.

Morgen | 08:25 Talkshow: Rondo

Aflevering 35 - herhaling waarin Jack van Gelder met vaste gasten Marco van Basten, Youri Mulder en andere prominenten uit de voetbalwereld de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Morgen | 08:30 Talkshow: Rondo

Aflevering 35 - herhaling waarin Jack van Gelder met vaste gasten Marco van Basten, Youri Mulder en andere prominenten uit de voetbalwereld de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Morgen | 08:45 NOS Jeugdjournaal

- Aanslag bij meisjesschool Afghanistan * Voetbalwedstrijd Feyenoord-Ajax * Vreemde geur uit riool in Lelystad * Protest tegen energiecentrale Diemen * Komen er meer versoepelingen aan? * Rusland viert Dag van de Overwinning * Delen van Chinese raket in zee beland * Bijzondere vondsten in Italië * Een interview met zangeres Bebe Rexha * CheckDitDan! * Vandaag is het Moederdag * Het weer

Morgen | 17:00 NOS Journaal/RegioNed/herhalingen NOS Journaal

- Maandag besluit over versoepelingen * Mogelijk eind aan negatief reisadvies * Sleutelrol CDA in de formatie * "Bedrijfsarts onzeker over corona" * Tijdelijke Suurhoffbrug in Rotterdam * RIVM meldt vertrek vaccinatiebaas * Onrust Jeruzalem:honderden gewonden * Ruim 422.000 coronadoden in Brazilië * Pensioenwet pas in 2023 van kracht * Zeer zeldzame app gezien in Congo * Wielrennen:vd.Hoorn schittert in Giro * Ook kinderen PSV-spits vastgebonden * Het weer * Vaccinatiecampagne in Utrecht * Onrust op de Paardenmarkt in Alkmaar * Alle huizen Lelystad weer veilig * Website tegen verspilling van vaccins * Lesauto belandt op geparkeerde auto * Steeds meer testplekken nabij grens * Voetbalveld onbruikbaar door ganzen * Oehoe in Zeeland zorgt voor overlast

 Meer

Voetbal gemist

Eerder Vandaag | 15:15 NOS Studio Sport

Sport, Onderwerpen van deze uitzending Voetbal: vooraf slotdag eredivisie Mountainbiken: WB in Nové Mesto Motorsport: ...

Onderwerpen van deze uitzending - Voetbal: vooraf slotdag eredivisie - Mountainbiken: WB in Nové Mesto - Motorsport: MotoGP Frankrijk - Basketbal: live 16.00: Den Bosch-Donar - Wielrennen: negende etappe Giro

Eerder Vandaag | 13:10 NOS Studio Sport

Sport, Onderwerpen van deze uitzending Voetbal: vooraf slotdag eredivisie Mountainbiken: WB in Nové Mesto Motorsport: ...

Onderwerpen van deze uitzending - Voetbal: vooraf slotdag eredivisie - Mountainbiken: WB in Nové Mesto - Motorsport: MotoGP Frankrijk - Basketbal: live 16.00: Den Bosch-Donar - Wielrennen: negende etappe Giro

Eerder Vandaag | 12:10 Voetbal: Newcastle United - Manchester City

Voetbal: Newcastle United - Manchester City. samenvatting van de voetbalwedstrijd Newcastle United - Manchester City, gespeeld in de Engelse Premier League.

Eerder Vandaag | 12:05 Voetbal: Newcastle United - Manchester City

Voetbal: Newcastle United - Manchester City. samenvatting van de voetbalwedstrijd Newcastle United - Manchester City, gespeeld in de Engelse Premier League.

Eerder Vandaag | 12:00 Voetbal: Southampton - Fulham

Voetbal: Southampton - Fulham. samenvatting van de voetbalwedstrijd Southampton - Fulham, gespeeld in de Engelse Premier League.

Eerder Vandaag | 11:55 Voetbal: Southampton - Fulham

Voetbal: Southampton - Fulham. samenvatting van de voetbalwedstrijd Southampton - Fulham, gespeeld in de Engelse Premier League.

Eerder Vandaag | 11:45 Voetbal: Chelsea - Leicester City

Voetbal: Chelsea - Leicester City. samenvatting van de voetbalwedstrijd Chelsea - Leicester City, gespeeld in de finale van de Engelse FA Cup.

Eerder Vandaag | 11:45 Voetbal: Chelsea - Leicester City

Voetbal: Chelsea - Leicester City. samenvatting van de voetbalwedstrijd Chelsea - Leicester City, gespeeld in de finale van de Engelse FA Cup.

Eerder Vandaag | 11:20 Talkshow: Ziggo TopSport

Aflevering 7 Ziggo TopSport is het nieuwe programma van Ziggo Sport over de Nederlandse sport. We hebben bijna in elke sport wereldtoppers en ze doen overal mee om de hoofdprijzen. Op Ziggo Sport geven we al die sterren het grote podium dat ze verdienen om hun verhaal te vertellen. Hoe groot zijn hun opofferingen? Waaruit halen zij hun plezier? Hoe gaan ze om met verlies? Met stress en spanningen? Waar en wanneer is het zaadje voor hun passie ooit geplant? Elke week gaat Frank Evenblij aan de hand van bijzondere fragmenten in gesprek met een topsporter en kijken volleybalsters Knip & Plak of ze ook talent hebben voor een andere sport. Iedere uitzending vertelt een voetballer ons welke internationale ster hij bewondert, maken we kennis met een spectaculaire olympische sport, proberen sporters met hun hersenen een Formule 1-auto te laten bewegen en sluiten handbalsters Estavana Polman & Tess Wester af met een duivels dilemma.

Eerder Vandaag | 11:20 Talkshow: Ziggo TopSport

Aflevering 7 Ziggo TopSport is het nieuwe programma van Ziggo Sport over de Nederlandse sport. We hebben bijna in elke sport wereldtoppers en ze doen overal mee om de hoofdprijzen. Op Ziggo Sport geven we al die sterren het grote podium dat ze verdienen om hun verhaal te vertellen. Hoe groot zijn hun opofferingen? Waaruit halen zij hun plezier? Hoe gaan ze om met verlies? Met stress en spanningen? Waar en wanneer is het zaadje voor hun passie ooit geplant? Elke week gaat Frank Evenblij aan de hand van bijzondere fragmenten in gesprek met een topsporter en kijken volleybalsters Knip & Plak of ze ook talent hebben voor een andere sport. Iedere uitzending vertelt een voetballer ons welke internationale ster hij bewondert, maken we kennis met een spectaculaire olympische sport, proberen sporters met hun hersenen een Formule 1-auto te laten bewegen en sluiten handbalsters Estavana Polman & Tess Wester af met een duivels dilemma.

Eerder Vandaag | 07:20 Voetbal: UEFA Champions League Magazine

Voetbal: UEFA Champions League Magazine. Nieuws, achtergronden en interviews uit de UEFA Champions League.

Eerder Vandaag | 07:20 Voetbal: UEFA Champions League Magazine

Voetbal: UEFA Champions League Magazine. Nieuws, achtergronden en interviews uit de UEFA Champions League.

Eerder Vandaag | 07:00 Documentaire: Voetbalgrondleggers van de 21ste eeuw.

Documentaire: Voetbalgrondleggers van de 21ste eeuw. De 14 van Ziggo Sport Bekijk hier de 14 voetbalgrondleggers van de 21ste eeuw.

Eerder Vandaag | 07:00 Documentaire: Voetbalgrondleggers van de 21ste eeuw.

Documentaire: Voetbalgrondleggers van de 21ste eeuw. De 14 van Ziggo Sport Bekijk hier de 14 voetbalgrondleggers van de 21ste eeuw.

Eerder Vandaag | 06:50 Voetbal: Southampton - Fulham

Voetbal: Southampton - Fulham. samenvatting van de voetbalwedstrijd Southampton - Fulham, gespeeld in de Engelse Premier League.

Eerder Vandaag | 06:45 Voetbal: Southampton - Fulham

Voetbal: Southampton - Fulham. samenvatting van de voetbalwedstrijd Southampton - Fulham, gespeeld in de Engelse Premier League.

Eerder Vandaag | 06:40 Voetbal: AS Roma - Lazio

Voetbal: AS Roma - Lazio. samenvatting van de voetbalwedstrijd AS Roma - Lazio, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Eerder Vandaag | 06:40 Voetbal: AS Roma - Lazio

Voetbal: AS Roma - Lazio. samenvatting van de voetbalwedstrijd AS Roma - Lazio, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

 Meer