Zenders op Tvgids.tv

Voetbal op tv (tv-tip)

Vandaag | 19:20 Live: Nederland - Estland

Sport, Voorbeschouwing en vanaf 19:30 uur live verslag van de EK kwalificatiewedstrijd Nederland Estland van het ...

Voorbeschouwing en vanaf 19:30 uur live verslag van de EK-kwalificatiewedstrijd Nederland - Estland van het Nederlands vrouwenelftal. De Oranje Leeuwinnen zijn bijna zeker van het EK voetbal in 2022 in Engeland. Als ze vandaag in Groningen winnen van Estland, is het ticket al binnen. Anders kan het in de volgende duels tegen Kosovo alsnog, omdat Rusland als nummer twee op grote achterstand in de groep staat. Lees meer over Nederland - Estland op gids.tv/11012/nederland-estland. (Foto's: Sander Chamid/SCS/ANP)

Voetbal

Voetbal op tv

Voetbal is op veel verschillende tv-zenders te zien, zowel live als in samenvatting. Op deze pagina vind je een overzicht van alle tv-zenders met voetbalrechten voor live voetbal op tv en waar de samenvattingen van alle voetbalcompetities te zien zijn.

Op onderstaande pagina's is meer informatie beschikbaar over een aantal competities:

-Eredivisie op tv

-Jupiler League op tv

-KNVB Beker op tv

-Champions League op tv

-Europa League op tv

FOX Sports Eredivisie

De Nederlandse voetbalcompetitie, de eredivisie, is live op tv te zien bij FOX Sports. De betaalzender doet live verslag van alle eredivisieduels en de play-offs om Europees voetbal en promotie/degradatie. FOX Sports Eredivisie bestaat uit drie tv-zenders, waarop ook de Jupiler League, de Tweede Divisie, de KNVB Beker en de UEFA Europa League te zien is. Tijdens zowel de Jupiler League als de Europa League wordt een live schakelprogramma uitgezonden met de hoogtepunten van alle op dat moment gespeelde duels.

De oefenduels en kwalificatiewedstrijden van het Nederlands vrouwenelftal worden uitgezonden door FOX Sports. Sommige duels worden ook uitgezonden op het open kanaal van FOX.

FOX Sports International

Naast de drie tv-kanalen met Nederlands voetbal heeft FOX Sports ook drie zenders voor internationale sporten, waaronder buitenlands voetbal. Via FOX Sports International zijn de Duitse Bundesliga, de buitenlandse Europa League-wedstrijden, de Duitse DFB-Pokal en Engelse FA Cup te zien. Aan het eind van het seizoen zijn ook vele andere buitenlandse bekerfinales te zien, zoals die van Turkije en Zweden.

Naast internationaal clubvoetbal zijn er ook interlandwedstrijden te zien bij FOX Sports International. De zender heeft de rechten van de WK-kwalificatie voor Zuid-Amerika en van de continentale eindtoernooien Copa América, Gold Cup en Afrika Cup. Daarnaast zijn regelmatig oefeninterlands van grote voetballanden op FOX Sports te zien.

Ziggo Sport

De populairste buitenlandse voetbalcompetities zijn live op tv te zien bij Ziggo Sport. Abonnees van Ziggo krijgen bij hun abonnement toegang tot het open kanaal van Ziggo Sport. Daarop zijn de belangrijkste sportevenementen, samenvattingen en praatprogramma's van Ziggo Sport te zien.

Voor alle sportevenementen die Ziggo Sport uitzendt is een abonnement op Ziggo Sport Totaal nodig. Iedere tv-kijker in Nederland heeft de mogelijkheid dat pakket aan te schaffen voor livewedstrijden van de Engelse Premier League, de Spaanse Primera División, , de Italiaanse Serie A, de Portugese Primeira Liga, de Belgische Jupiler Pro League, de Engelse Championship, de Scottish Premiership en de Griekse Super League. Naast deze nationale competities heeft Ziggo Sport Totaal ook de uitzendrechten van de bekercompetities van Spanje, Italië, België, Schotland en de Engelse League Cup.

Ziggo Sport Totaal zendt ook internationaal voetbal uit. Via het betaalkanaal zijn alle Champions League-wedstrijden live te zien in het schakelprogramma en worden iedere avond meerdere wedstrijden in zijn geheel live uitgezonden. In diezelfde vorm worden ook de WK- en EK-kwalificatiewedstrijden uitgezonden door Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

NOS Studio Sport

In NOS Studio Sport Eredivisie zijn ieder weekend alle samenvattingen van de eredivisie op tv te zien. Op vrijdag- en zaterdagavond rond 22.30 uur en op zondagavond met het bord op schoot om 19.00 uur op NPO 1. Daarnaast zijn de doelpunten van de belangrijkste bekerwedstrijden en Europese duels in de Sportjournaals en bij NOS Studio Sport te zien.

De NOS zendt iedere WK- en EK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands Elftal live uit op NPO 1 of NPO 3. De eindtoernooien worden volledig live uitgezonden bij de NOS, de kwalificatieduels van de overige Europese landen zijn in samenvatting te zien.

RTL 7

De UEFA Europa League is voor heel Nederland live te zien op RTL 7. Iedere speeldag worden twee wedstrijden rechtstreeks uitgezonden, om 19.00 en 21.05 uur. Voor en na de wedstrijden wordt er geanalyseerd en ook alle samenvattingen zijn te zien bij RTL 7.

SBS6

De oefeninterlands van het Nederlands Elftal worden live door SBS6 uitgezonden. Daarnaast zijn ook de finale van de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal live te zien op SBS6.

Veronica

Een andere zender uit de zendergroep van SBS, Veronica, heeft de rechten voor één livewedstrijd in de UEFA Champions League per speeldag. De kampioen van Nederland, Feyenoord, zal net als de grootste clubs van Europa live in actie komen in het Champions League-toernooi. Na de livewedstrijd worden de samenvattingen van de overige duels getoond. Veronica brengt ook de samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de Jupiler League (zaterdag om 18.00 uur) en de KNVB Beker.

Eurosport

Enkele buitenlandse competities zijn te volgen via Eurosport. Ieder weekend wordt een aantal duels uit de Franse Ligue 1 en de Amerikaanse MLS live uitgezonden. Voor het bekijken van meer duels uit de Franse competitie is een abonnement op de online Eurosport Player benodigd.

Naast enkele buitenlandse competities worden op Eurosport ook veel internationale jeugdtoernooien uigezonden. EK's en WK's voor nationale jeugdelftallen zijn vrijwel altijd op Eurosport te zien. Daarnaast zendt Eurosport ook (jeugd)toernooien in het vrouwenvoetbal uit. Behalve vrouweninterlands is ook de UEFA Women's Champions League bij Eurosport te zien.

Voetbal op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 21:30 Veronica Inside

Seizoen 20202021 - Aflevering 13 van 30 In de bekende opstelling bespreken Wilfred, Johan, René en wisselende (vaste) gasten de opvallendste ontwikkelingen op de Nederlandse en buitenlandse voetbalvelden. Maar ook voor andere zaken die ter sprake komen mag de kijker een uitgesproken analyse verwachten, met hier en daar een knipoog en altijd met een sausje van voetbalhumor overgoten.

Vandaag | 22:10 Tiki Taka Touzani

Seizoen 2020 - Aflevering 3 van 8 - NTR Trucs met de bal. Straatvoetballer en presentator Soufiane Touzani gaat langs bij Lieke Martens voor een een-tweetje met én zonder bal.

Morgen | 04:30 Tiki Taka Touzani

Seizoen 2020 - Aflevering 3 van 8 - NTR Trucs met de bal. Straatvoetballer en presentator Soufiane Touzani gaat langs bij Lieke Martens voor een een-tweetje met én zonder bal.

Morgen | 09:00 UEFA Champions League Magazine

Seizoen 20202021 Volop aandacht voor de gespeelde UEFA Champions League-wedstrijden, voetbalclubs, interessante gasten en interviews met spelers.

Morgen | 17:56 Bij Andy In De Auto! Classic

Seizoen 1 - Aflevering 11 Programma waarin de beste en interessantste gesprekken met profvoetballers, BN'ers en artiesten uit het archief van Andy van der Meijde voorbijkomen.

Morgen | 18:24 Bij Andy In De Auto!

Seizoen 1 - Aflevering 11 Programma waarin profvoetballers, BN'ers en artiesten bij Andy van der Meijde in de auto stappen voor een goed gesprek! Elke week is er een nieuwe gast en krijgen we nieuwe verhalen te horen.

Morgen | 21:25 Nachtdieren

Seizoen 3 - Aflevering 2 van 6 - Apeldoorn - BNNVARA Ryanne trekt er op uit in Apeldoorn en omstreken. De sfeer zit er in Apeldoorn meteen lekker in als Ryanne een groepje vrouwen tegen het opvallend lange lijf loopt. Net buiten het centrum van de stad ligt een voetbalveld er nog verlicht bij. Droneracer Wim en zijn vrienden zijn er aan het oefenen voor een belangrijke wedstrijd. En iets verderop in een buitenwijk van Apeldoorn is de schaarsgeklede Kees wakker omdat hij nog aan een beeldhouwwerk werkt. Het huis van Kees staat vol met zijn eigen werk, met als voornaamste inspiratie: de piemel. Ryanne en Kees raken in gesprek over de erotische uitlaatklep van Kees. Ryanne rijdt vervolgens de stad uit en komt op de Veluwe terecht waar ze een groep jongeren ontmoet die een week zomerkamp genieten in een dorpje dat volledig is gebouwd zoals in de IJzertijd. Bij het kampvuur spreekt ze hen over hun passie voor geschiedenis en archeologie. Tijdens het tanken ontmoet Ryanne overledeneverzorgers Paul en Michiel. De mannen hebben net een overledene thuis verzorgd en opgebaard. Ryanne mag met hen mee naar het uitvaartcentrum waar ze verder praten over hun bijzondere werk en de dood. Terug in het hart van Apeldoorn brandt er nog licht bij de seksshop van Edwin en Bob. Het echtpaar runt niet alleen een winkel maar ook een besloten seksbioscoop achterin het pand, en die moet elke nacht weer goed worden schoongemaakt. Tot slot belandt Ryanne in de studio van muzieklabel TrenteTrois waar rapper Dani Apeldoorn de laatste hand legt aan zijn autobiografische track over overwonnen verslavingen.

Voetbal op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 06:10 Documentaire: Football Greatest Rivaldo

Binnen de voetbalwereld zijn vele topspelers, maar sommigen weten zich nog meer te onderscheiden. In deze 4e reeks van de serie Football Greatest kijken we naar de prestaties, hoogtepunten en dieptepunten van een aantal exceptionele voetballers. In deze aflevering staat Rivaldo centraal.

Vandaag | 06:15 Documentaire: Football Greatest Rivaldo

Binnen de voetbalwereld zijn vele topspelers, maar sommigen weten zich nog meer te onderscheiden. In deze 4e reeks van de serie Football Greatest kijken we naar de prestaties, hoogtepunten en dieptepunten van een aantal exceptionele voetballers. In deze aflevering staat Rivaldo centraal.

Vandaag | 11:05 Voetbal: Bayern München - Atlético Madrid

Voetbal: Bayern München - Atlético Madrid. samenvatting van de voetbalwedstrijd Bayern München - Atlético Madrid, gespeeld in de UEFA Champions League.

Vandaag | 11:05 Voetbal: Bayern München - Atlético Madrid

Voetbal: Bayern München - Atlético Madrid. samenvatting van de voetbalwedstrijd Bayern München - Atlético Madrid, gespeeld in de UEFA Champions League.

Vandaag | 11:10 Voetbal: Manchester City - FC Porto

Voetbal: Manchester City - FC Porto. samenvatting van de voetbalwedstrijd Manchester City - FC Porto, gespeeld in de UEFA Champions League.

Vandaag | 11:10 Voetbal: Manchester City - FC Porto

Voetbal: Manchester City - FC Porto. samenvatting van de voetbalwedstrijd Manchester City - FC Porto, gespeeld in de UEFA Champions League.

Vandaag | 15:00 Voetbal: FC Barcelona - Ferencváros

Voetbal: FC Barcelona - Ferencváros. samenvatting van de voetbalwedstrijd FC Barcelona - Ferencváros, gespeeld in de UEFA Champions League.

Vandaag | 15:05 Voetbal: Chelsea - Sevilla FC

Voetbal: Chelsea - Sevilla FC. samenvatting van de voetbalwedstrijd Chelsea - Sevilla FC, gespeeld in de UEFA Champions League.

Vandaag | 15:05 Voetbal: FC Barcelona - Ferencváros

Voetbal: FC Barcelona - Ferencváros. samenvatting van de voetbalwedstrijd FC Barcelona - Ferencváros, gespeeld in de UEFA Champions League.

Vandaag | 15:10 Voetbal: Chelsea - Sevilla FC

Voetbal: Chelsea - Sevilla FC. samenvatting van de voetbalwedstrijd Chelsea - Sevilla FC, gespeeld in de UEFA Champions League.

Vandaag | 18:30 Voetbal: The Movie

El Clásico El Clásico is het grootste sportevenement ter wereld, een evenement dat miljoenen trekt over de hele wereld. Het is een spektakel waarin 22 mannen 90 minuten lang centraal staan, maar tegelijkertijd een spektakel dat niet kan plaatsvinden zonder het talent en de toewijding van de vrouwen die het mogelijk maken, van tv-productie tot facilitaire opstelling, van digitaal strategische taken om als cameraman te dienen. Deze film geeft een stem aan de vrouwen die het grootste sportevenement ter wereld mogelijk maken. Een vrouwelijke kijk op een evenement dat geen geslacht kent. Voetbal is voor iedereen: voor degenen die ervan genieten vanaf de tribune en voor degenen die het mogelijk maken.

Vandaag | 18:30 Voetbal: The Movie

El Clásico El Clásico is het grootste sportevenement ter wereld, een evenement dat miljoenen trekt over de hele wereld. Het is een spektakel waarin 22 mannen 90 minuten lang centraal staan, maar tegelijkertijd een spektakel dat niet kan plaatsvinden zonder het talent en de toewijding van de vrouwen die het mogelijk maken, van tv-productie tot facilitaire opstelling, van digitaal strategische taken om als cameraman te dienen. Deze film geeft een stem aan de vrouwen die het grootste sportevenement ter wereld mogelijk maken. Een vrouwelijke kijk op een evenement dat geen geslacht kent. Voetbal is voor iedereen: voor degenen die ervan genieten vanaf de tribune en voor degenen die het mogelijk maken.

Vandaag | 19:30 Voetbal: Inside Ajax

Inside Ajax geeft je iedere vrijdagavond een uniek kijkje in de Ajax-keuken. Host David Butler laat je zien wat er achter de schermen speelt bij de Godenzonen. Wat kun je verwachten? Opvallende interviews die je nergens anders ziet, grappige challenges en items die je écht dichterbij jouw Ajax-helden brengen. Wat er ook speelt bij de club, je ziet het als eerst in Inside Ajax.

Vandaag | 19:35 Voetbal: Inside Ajax

Inside Ajax geeft je iedere vrijdagavond een uniek kijkje in de Ajax-keuken. Host David Butler laat je zien wat er achter de schermen speelt bij de Godenzonen. Wat kun je verwachten? Opvallende interviews die je nergens anders ziet, grappige challenges en items die je écht dichterbij jouw Ajax-helden brengen. Wat er ook speelt bij de club, je ziet het als eerst in Inside Ajax.

Vandaag | 20:00 Paniekvoetbal

In deze coronatijden missen Jack van Gelder, Youri Mulder, Jan van Halst en Bas van Veenendaal het voetbal, maar ook zeker elkaar. Om de pijn wat te verzachten hebben de mannen bedacht om twee keer per week vanuit huis paniekvoetbal te spelen, waarin zij de ontwikkelingen en het laatste nieuws in de voetbalwereld met elkaar doornemen.

Vandaag | 20:00 Paniekvoetbal

In deze coronatijden missen Jack van Gelder, Youri Mulder, Jan van Halst en Bas van Veenendaal het voetbal, maar ook zeker elkaar. Om de pijn wat te verzachten hebben de mannen bedacht om twee keer per week vanuit huis paniekvoetbal te spelen, waarin zij de ontwikkelingen en het laatste nieuws in de voetbalwereld met elkaar doornemen.

Vandaag | 20:30 Voetbal: Take Us Home

afl. 1 Aflevering 1: El Loco. Andrea Radrizzani, de nieuwe eigenaar van Leeds United, heeft een missie: Leeds United terugbrengen naar de Premier League. Maar eerst moet hij een nieuwe hoofdtrainer vinden, die de dromen van de supporters van de club kan waarmaken.

Vandaag | 20:30 Voetbal: Take Us Home

afl. 1 Aflevering 1: El Loco. Andrea Radrizzani, de nieuwe eigenaar van Leeds United, heeft een missie: Leeds United terugbrengen naar de Premier League. Maar eerst moet hij een nieuwe hoofdtrainer vinden, die de dromen van de supporters van de club kan waarmaken.

Vandaag | 21:15 Voetbal: Ajax - Liverpool

Voetbal: Ajax - Liverpool. samenvatting van de voetbalwedstrijd Ajax - Liverpool, gespeeld in de UEFA Champions League.

Vandaag | 21:15 Voetbal: Ajax - Liverpool

Voetbal: Ajax - Liverpool. samenvatting van de voetbalwedstrijd Ajax - Liverpool, gespeeld in de UEFA Champions League.

Vandaag | 21:30 Voetbal: LaLiga Preview Show

Voetbal: LaLiga Preview Show. Vooruitblik op de wedstrijden in de LaLiga van dit weekend.

Vandaag | 21:30 Voetbal: LaLiga Preview Show

Voetbal: LaLiga Preview Show. Vooruitblik op de wedstrijden in de LaLiga van dit weekend.

Morgen | 01:05 Voetbal: Inside Ajax

Inside Ajax geeft je iedere vrijdagavond een uniek kijkje in de Ajax-keuken. Host David Butler laat je zien wat er achter de schermen speelt bij de Godenzonen. Wat kun je verwachten? Opvallende interviews die je nergens anders ziet, grappige challenges en items die je écht dichterbij jouw Ajax-helden brengen. Wat er ook speelt bij de club, je ziet het als eerst in Inside Ajax.

Morgen | 01:05 Voetbal: Inside Ajax

Inside Ajax geeft je iedere vrijdagavond een uniek kijkje in de Ajax-keuken. Host David Butler laat je zien wat er achter de schermen speelt bij de Godenzonen. Wat kun je verwachten? Opvallende interviews die je nergens anders ziet, grappige challenges en items die je écht dichterbij jouw Ajax-helden brengen. Wat er ook speelt bij de club, je ziet het als eerst in Inside Ajax.

Morgen | 01:30 Paniekvoetbal

In deze coronatijden missen Jack van Gelder, Youri Mulder, Jan van Halst en Bas van Veenendaal het voetbal, maar ook zeker elkaar. Om de pijn wat te verzachten hebben de mannen bedacht om twee keer per week vanuit huis paniekvoetbal te spelen, waarin zij de ontwikkelingen en het laatste nieuws in de voetbalwereld met elkaar doornemen.

Morgen | 01:30 Paniekvoetbal

In deze coronatijden missen Jack van Gelder, Youri Mulder, Jan van Halst en Bas van Veenendaal het voetbal, maar ook zeker elkaar. Om de pijn wat te verzachten hebben de mannen bedacht om twee keer per week vanuit huis paniekvoetbal te spelen, waarin zij de ontwikkelingen en het laatste nieuws in de voetbalwereld met elkaar doornemen.

Morgen | 02:30 Voetbal: Inside Serie A

Voetbal: Inside Serie A. Vooruitblik op de wedstrijden in de Serie A van dit weekend.

Morgen | 02:30 Voetbal: Inside Serie A

Voetbal: Inside Serie A. Vooruitblik op de wedstrijden in de Serie A van dit weekend.

Morgen | 03:00 Voetbal: LaLiga Preview Show

Voetbal: LaLiga Preview Show. Vooruitblik op de wedstrijden in de LaLiga van dit weekend.

Morgen | 03:00 Voetbal: LaLiga Preview Show

Voetbal: LaLiga Preview Show. Vooruitblik op de wedstrijden in de LaLiga van dit weekend.

Morgen | 10:00 Voetbal: LaLiga Preview Show

Voetbal: LaLiga Preview Show. Vooruitblik op de wedstrijden in de LaLiga van dit weekend.

Morgen | 10:00 Voetbal: LaLiga Preview Show

Voetbal: LaLiga Preview Show. Vooruitblik op de wedstrijden in de LaLiga van dit weekend.

Morgen | 15:25 Voetbal: FC Barcelona - Real Madrid

Voetbal: FC Barcelona - Real Madrid. van de wedstrijd FC Barcelona - Real Madrid (El Clásico), gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Morgen | 15:25 Voetbal: FC Barcelona - Real Madrid

Voetbal: FC Barcelona - Real Madrid. van de wedstrijd FC Barcelona - Real Madrid (El Clásico), gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Morgen | 17:03 Top 40 Hitdossier

Aflevering 6 - Erik de Zwart presenteert in het programma Top 40 Hitdossier de leukste hits en clips uit de befaamde Top 40. In elke aflevering staat de Top 40 van een bijzondere datum uit de geschiedenis centraal. In deze aflevering: 1988, het jaar waarin Nederland Europees Kampioen voetbal werd.

Morgen | 18:10 Voetbal: Manchester United - Chelsea

Voetbal: Manchester United - Chelsea. van de wedstrijd Manchester United - Chelsea, gespeeld in de Engelse Premier League.

Morgen | 18:10 Voetbal: Manchester United - Chelsea

Voetbal: Manchester United - Chelsea. van de wedstrijd Manchester United - Chelsea, gespeeld in de Engelse Premier League.

Morgen | 20:35 Voetbal: Liverpool - Sheffield United

Voetbal: Liverpool - Sheffield United. van de wedstrijd Liverpool - Sheffield United, gespeeld in de Engelse Premier League.

Morgen | 20:35 Voetbal: Liverpool - Sheffield United

Voetbal: Liverpool - Sheffield United. van de wedstrijd Liverpool - Sheffield United, gespeeld in de Engelse Premier League.

Overmorgen | 01:15 Voetbal: FC Barcelona - Real Madrid

Voetbal: FC Barcelona - Real Madrid. van de wedstrijd FC Barcelona - Real Madrid (El Clásico), gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Overmorgen | 01:15 Voetbal: FC Barcelona - Real Madrid

Voetbal: FC Barcelona - Real Madrid. van de wedstrijd FC Barcelona - Real Madrid (El Clásico), gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Overmorgen | 03:00 Voetbal: Manchester United - Chelsea

Voetbal: Manchester United - Chelsea. van de wedstrijd Manchester United - Chelsea, gespeeld in de Engelse Premier League.

Overmorgen | 03:00 Voetbal: Manchester United - Chelsea

Voetbal: Manchester United - Chelsea. van de wedstrijd Manchester United - Chelsea, gespeeld in de Engelse Premier League.

 Meer