Zenders op Tvgids.tv

Voetbal op tv (tv-tips)

Vandaag | 23:41 Fernando Ricksen - De Finale Strijd

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Documentaire over voetballer Fernando Ricksen. In 2013 werd bij hem officieel de diagnose ALS gesteld. Regisseur Ronald Top heeft Fernando vanaf de zomer van 2016 acht maanden lang gevolgd en gefilmd. Bijzondere gebeurtenissen, zoals de ontmoeting met Cristiano Ronaldo, komen in beeld, maar ook de pijnlijke momenten. Te zien is hoe hij wordt gewassen, aangekleed en gevoed. Niet eerder liet een voetballer zich zo indringend filmen. Het is een intens, emotioneel, maar vooral ook indrukwekkend portret van een strijdbare man in de meest oneerlijke strijd van zijn leven.

Overmorgen | 20:25 Live: Uitreiking FIFA-awards

Overmorgen - Sportshow, Live uitzending van het FIFA voetbalgala waarop de Best FIFA Football Awards worden uitgereikt. ...

Live-uitzending van het FIFA-voetbalgala waarop de Best FIFA Football Awards worden uitgereikt. Prijzen In Milaan worden de prijzen voor de beste wereld-voetbalprestaties van het afgelopen jaar uitgereikt. Drie Nederlanders maken kans op een prijs. Van Dijk Liverpool-speler en aanvoerder van het Nederlands elftal Virgil van Dijk is genomineerd voor beste voetballer van het jaar. Hij werd onlangs al gekroond tot Europees voetballer van het jaar. Opnieuw zijn Cristiano Ronaldo en Lionel Messi de mede-genomineerden. Vrouwen Oranje-doelvrouw Sari van Veenendaal maakt kans om verkozen te worden tot beste keepster van de wereld. Bondscoach Sarina Wiegman is voor het derde jaar op rij genomineerd in de categorie beste coach in het vrouwenvoetbal. Jury Wie de prijzen winnen, wordt bepaald door alle bondscoaches, aanvoerders van nationale elftallen, een groep geselecteerde journalisten en de supporters, die kunnen stemmen via een online poll. Presentatie Het voetbalgala wordt gepresenteerd door Ruud Gullit en de Italiaanse tv-presentatrice Ilaria d'Amico. De uitzending wordt live ondertiteld.

Voetbal

Voetbal op tv

Voetbal is op veel verschillende tv-zenders te zien, zowel live als in samenvatting. Op deze pagina vind je een overzicht van alle tv-zenders met voetbalrechten voor live voetbal op tv en waar de samenvattingen van alle voetbalcompetities te zien zijn.

Op onderstaande pagina's is meer informatie beschikbaar over een aantal competities:

-Eredivisie op tv

-Jupiler League op tv

-KNVB Beker op tv

-Champions League op tv

-Europa League op tv

FOX Sports Eredivisie

De Nederlandse voetbalcompetitie, de eredivisie, is live op tv te zien bij FOX Sports. De betaalzender doet live verslag van alle eredivisieduels en de play-offs om Europees voetbal en promotie/degradatie. FOX Sports Eredivisie bestaat uit drie tv-zenders, waarop ook de Jupiler League, de Tweede Divisie, de KNVB Beker en de UEFA Europa League te zien is. Tijdens zowel de Jupiler League als de Europa League wordt een live schakelprogramma uitgezonden met de hoogtepunten van alle op dat moment gespeelde duels.

De oefenduels en kwalificatiewedstrijden van het Nederlands vrouwenelftal worden uitgezonden door FOX Sports. Sommige duels worden ook uitgezonden op het open kanaal van FOX.

FOX Sports International

Naast de drie tv-kanalen met Nederlands voetbal heeft FOX Sports ook drie zenders voor internationale sporten, waaronder buitenlands voetbal. Via FOX Sports International zijn de Duitse Bundesliga, de buitenlandse Europa League-wedstrijden, de Duitse DFB-Pokal en Engelse FA Cup te zien. Aan het eind van het seizoen zijn ook vele andere buitenlandse bekerfinales te zien, zoals die van Turkije en Zweden.

Naast internationaal clubvoetbal zijn er ook interlandwedstrijden te zien bij FOX Sports International. De zender heeft de rechten van de WK-kwalificatie voor Zuid-Amerika en van de continentale eindtoernooien Copa América, Gold Cup en Afrika Cup. Daarnaast zijn regelmatig oefeninterlands van grote voetballanden op FOX Sports te zien.

Ziggo Sport

De populairste buitenlandse voetbalcompetities zijn live op tv te zien bij Ziggo Sport. Abonnees van Ziggo krijgen bij hun abonnement toegang tot het open kanaal van Ziggo Sport. Daarop zijn de belangrijkste sportevenementen, samenvattingen en praatprogramma's van Ziggo Sport te zien.

Voor alle sportevenementen die Ziggo Sport uitzendt is een abonnement op Ziggo Sport Totaal nodig. Iedere tv-kijker in Nederland heeft de mogelijkheid dat pakket aan te schaffen voor livewedstrijden van de Engelse Premier League, de Spaanse Primera División, , de Italiaanse Serie A, de Portugese Primeira Liga, de Belgische Jupiler Pro League, de Engelse Championship, de Scottish Premiership en de Griekse Super League. Naast deze nationale competities heeft Ziggo Sport Totaal ook de uitzendrechten van de bekercompetities van Spanje, Italië, België, Schotland en de Engelse League Cup.

Ziggo Sport Totaal zendt ook internationaal voetbal uit. Via het betaalkanaal zijn alle Champions League-wedstrijden live te zien in het schakelprogramma en worden iedere avond meerdere wedstrijden in zijn geheel live uitgezonden. In diezelfde vorm worden ook de WK- en EK-kwalificatiewedstrijden uitgezonden door Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

NOS Studio Sport

In NOS Studio Sport Eredivisie zijn ieder weekend alle samenvattingen van de eredivisie op tv te zien. Op vrijdag- en zaterdagavond rond 22.30 uur en op zondagavond met het bord op schoot om 19.00 uur op NPO 1. Daarnaast zijn de doelpunten van de belangrijkste bekerwedstrijden en Europese duels in de Sportjournaals en bij NOS Studio Sport te zien.

De NOS zendt iedere WK- en EK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands Elftal live uit op NPO 1 of NPO 3. De eindtoernooien worden volledig live uitgezonden bij de NOS, de kwalificatieduels van de overige Europese landen zijn in samenvatting te zien.

RTL 7

De UEFA Europa League is voor heel Nederland live te zien op RTL 7. Iedere speeldag worden twee wedstrijden rechtstreeks uitgezonden, om 19.00 en 21.05 uur. Voor en na de wedstrijden wordt er geanalyseerd en ook alle samenvattingen zijn te zien bij RTL 7.

SBS6

De oefeninterlands van het Nederlands Elftal worden live door SBS6 uitgezonden. Daarnaast zijn ook de finale van de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal live te zien op SBS6.

Veronica

Een andere zender uit de zendergroep van SBS, Veronica, heeft de rechten voor één livewedstrijd in de UEFA Champions League per speeldag. De kampioen van Nederland, Feyenoord, zal net als de grootste clubs van Europa live in actie komen in het Champions League-toernooi. Na de livewedstrijd worden de samenvattingen van de overige duels getoond. Veronica brengt ook de samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de Jupiler League (zaterdag om 18.00 uur) en de KNVB Beker.

Eurosport

Enkele buitenlandse competities zijn te volgen via Eurosport. Ieder weekend wordt een aantal duels uit de Franse Ligue 1 en de Amerikaanse MLS live uitgezonden. Voor het bekijken van meer duels uit de Franse competitie is een abonnement op de online Eurosport Player benodigd.

Naast enkele buitenlandse competities worden op Eurosport ook veel internationale jeugdtoernooien uigezonden. EK's en WK's voor nationale jeugdelftallen zijn vrijwel altijd op Eurosport te zien. Daarnaast zendt Eurosport ook (jeugd)toernooien in het vrouwenvoetbal uit. Behalve vrouweninterlands is ook de UEFA Women's Champions League bij Eurosport te zien.

Voetbal op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 19:00 NOS Studio Sport Eredivisie

Voetbalmagazine met samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de Eredivisie. Speelronde 7: sc Heerenveen - FC Utrecht, FC Emmen - Feyenoord, PSV - Ajax en ADO - AZ.

Morgen | 22:10 NOS Studio Voetbal

Aflevering 26 - Voetbalmagazine met een terugblik op het voorbije voetbalweekend

Morgen | 23:55 NOS Studio Sport Eredivisie

Voetbalmagazine met samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de Eredivisie. Speelronde 7: sc Heerenveen - FC Utrecht, FC Emmen - Feyenoord, PSV - Ajax en ADO - AZ.

Overmorgen | 01:40 NOS Studio Sport Eredivisie

Voetbalmagazine met samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de Eredivisie. Speelronde 7: sc Heerenveen - FC Utrecht, FC Emmen - Feyenoord, PSV - Ajax en ADO - AZ.

Overmorgen | 11:05 DWDD: o.a. Sierd de Vos en Jeroen Grueter

Overmorgen - Praatprogramma, Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Commentaar FIFA20: Sierd de Vos ...

Herhaling. Vanavond onder andere in De Wereld Draait Door: Commentaar FIFA20: Sierd de Vos en Jeroen Grueter Volgende week komt de nieuwe editie van de bestverkochte voetbalgame ooit uit: FIFA20. 14 jaar lang verzorgden Youri Mulder en Evert ten Napel het commentaar in het digitale spel. Dit seizoen zijn er nieuwe commentatoren: Sierd de Vos en Jeroen Grueter. Daniël Lohues en Holland Baroque Daniël Lohues ken je natuurlijk van die prachtige pop-hits met Skik. Maar de zanger groeide op achter het orgel en heeft een voorliefde voor klassiek: Händel, Sweelinck en vooral: Johann Sebastian Bach. Om die liefde te eren staat hij in de theaters met Holland Baroque. Tafelheer: Marc-Marie Huijbregts Vrijdag, dus Marc-Marie is de sidekick van Matthijs!

Voetbal op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 20:40 Live: Granada - FC Barcelona

Live: Granada - FC Barcelona. Live: Verslag van Granada - FC Barcelona uit de Primera Division

Morgen | 03:36 How Do They Do It?

Seizoen 8 - Aflevering 12 - Episode 12: Hoe wordt steur gekweekt voor de kostbare kaviaar? Hoe wordt eeuwen geschiedenis in het mooiste Japanse porselein gegoten? En hoe worden professionele voetbalschoenen gemaakt?

Morgen | 05:00 Homage The Unconventionals Voetbal

Homage The Unconventionals Voetbal. Sportdocumentaire

Morgen | 07:30 Vice World of Sports

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Reportagereeks over sporten overal ter wereld. Luzira Upper Prison. Luzira, een zwaarbewaakte gevangenis in Oeganda, is overbevolkt en ondergesubsidieerd, maar hun voetbalcompetitie is nooit gezien en stelt de huidige gevangeniscultuur zwaar op de proef.

Morgen | 08:30 Granada - FC Barcelona (samenvatting)

Granada - FC Barcelona (samenvatting). Voetbal

Morgen | 08:40 Leicester City - Tottenham Hotspur (samenvatting)

Leicester City - Tottenham Hotspur (samenvatting). Voetbal

Morgen | 08:50 Atlético Madrid - Celta de Vigo (samenvatting)

Atlético Madrid - Celta de Vigo (samenvatting). Voetbal

Morgen | 12:05 Granada - FC Barcelona (samenvatting)

Granada - FC Barcelona (samenvatting). Voetbal

Morgen | 12:15 Leicester City - Tottenham Hotspur (samenvatting)

Leicester City - Tottenham Hotspur (samenvatting). Voetbal

Morgen | 13:14 How Do They Do It?

Seizoen 8 - Aflevering 12 - Episode 12: Hoe wordt steur gekweekt voor de kostbare kaviaar? Hoe wordt eeuwen geschiedenis in het mooiste Japanse porselein gegoten? En hoe worden professionele voetbalschoenen gemaakt?

Morgen | 14:30 Atlético Madrid - Celta de Vigo (samenvatting)

Atlético Madrid - Celta de Vigo (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd, Atlético Madrid - Celta de Vigo gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Morgen | 17:15 Live: Chelsea - Liverpool

Live: Chelsea - Liverpool. Live: Verslag van Chelsea - Liverpool uit de Premier League

Morgen | 20:50 The Immortals: Maradona, Eusebio & George Best

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering: de ongenaakbare Diego Maradona, de grootste voetballer van Argentinië, Eusebio, de koning van het Portugese voetbal en de verontruste superster van Noord-Ierland, de geweldige George Best.

Morgen | 20:55 Live: Sevilla - Real Madrid

Live: Sevilla - Real Madrid. Live: Verslag van Sevilla - Real Madrid uit de Primera Division

Morgen | 21:40 Football Greatest Desailly

Binnen de voetbalwereld zijn vele topspelers, maar sommigen weten zich nog meer te onderscheiden. In deze 4e reeks van de serie Football Greatest kijken we naar de prestaties, hoogtepunten en dieptepunten van een aantal exceptionele voetballers. In deze aflevering staat Desailly centraal.

Morgen | 23:40 Rondo (herhaling)

Rondo (herhaling). Herhaling van deze voetbaltalkshow

Overmorgen | 01:40 Chelsea - Liverpool (samenvatting)

Chelsea - Liverpool (samenvatting). Samenvatting van deze wedstrijd uit de Engelse Premier League

Overmorgen | 01:50 Leicester City - Tottenham Hotspur (samenvatting)

Leicester City - Tottenham Hotspur (samenvatting). Voetbal

Overmorgen | 02:05 Rondo (herhaling)

Rondo (herhaling). Herhaling van deze voetbaltalkshow

Overmorgen | 02:10 ALVINNN!!! En de Chipmunks

Seizoen 1 - Aflevering 8 - Familiespirit: Alvin probeert onder de jaarlijkse familiedag-picknick uit te komen, omdat hij kaartjes heeft voor de grote voetbalfinale.

Overmorgen | 07:00 The Immortals: Beckenbauer, Ronaldinho & Romario en Sir Bobby Charlton

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering: de grootste van alle Duitse voetballers, Franz Beckenbauer, Ronaldinho en Romario de twee Braziliaanse tovenaars en Engeland's beste ooit uit het enige winnende team van het land, Sir Bobby Charlton.

Overmorgen | 07:00 Manchester City - Watford (samenvatting)

Manchester City - Watford (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Manchester City - Watford, gespeeld in de Engelse Premier League.

Overmorgen | 07:15 Granada - FC Barcelona (samenvatting)

Granada - FC Barcelona (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Granada - FC Barcelona, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Overmorgen | 07:30 Chelsea - Liverpool (samenvatting)

Chelsea - Liverpool (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Chelsea - Liverpool, gespeeld in de Engelse Premier League.

Overmorgen | 07:45 Sevilla - Real Madrid (samenvatting)

Sevilla - Real Madrid (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Sevilla - Real Madrid, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Overmorgen | 08:00 Southampton - Bournemouth (samenvatting)

Southampton - Bournemouth (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Southampton - Bournemouth , gespeeld in de Engelse Premier League.

Overmorgen | 08:10 Leicester City - Tottenham Hotspur (samenvatting)

Leicester City - Tottenham Hotspur (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Leicester City - Tottenham Hotspur, gespeeld in de Engelse Premier League.

Overmorgen | 08:20 Atlético Madrid - Celta de Vigo (samenvatting)

Atlético Madrid - Celta de Vigo (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd, Atlético Madrid - Celta de Vigo gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Overmorgen | 08:30 Juventus - Hellas Verona (samenvatting)

Juventus - Hellas Verona (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Juventus - Hellas Verona, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Overmorgen | 08:40 AC Milan - Internazionale (samenvatting)

AC Milan - Internazionale (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd AC Milan - Internazional, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Overmorgen | 08:40 The Immortals: Ronaldo, Platini, Cannavaro & Yashin

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering: de grootsheid van Cristiano Ronaldo bij Portugal en Real Madrid, de grote en vooruitstrevende Franse voetballer Michel Platini, de man die de Italiaanse Wereldbeker omhoog hield, Fabio Cannavaro en misschien wel de grootste doelman aller tijden, de Russische Lev Yashin.

Overmorgen | 08:50 West Ham United - Manchester United (samenvatting)

West Ham United - Manchester United (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd West Ham United - Manchester United, gespeeld in de Engelse Premier League.

Overmorgen | 09:00 UEFA Champions League Magazine

Voetbalmagazine in het kader van de Champions League. Dit magazine brengt portretjes van topvoetballers en topclubs, markante feiten, voorbeschouwingen op wedstrijden, interviews met spelers en trainers, wedstrijdanalyses en hoogtepunten uit het rijke verleden van de Champions League.

Overmorgen | 09:00 Atalanta - Fiorentina (samenvatting)

Atalanta - Fiorentina (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Atalanta - Fiorentina, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Overmorgen | 09:10 Rondo (herhaling)

Rondo (herhaling). Voetbaltalkshow waarin Jack van Gelder met vaste gast Youri Mulder en andere prominenten uit de voetbalwereld de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Overmorgen | 09:35 Football Greatest Eto'o

Binnen de voetbalwereld zijn vele topspelers, maar sommigen weten zich nog meer te onderscheiden. In deze 4e reeks van de serie Football Greatest kijken we naar de prestaties, hoogtepunten en dieptepunten van een aantal exceptionele voetballers. In deze aflevering staat Eto'o centraal.

Overmorgen | 10:25 Temples of Sports Maracanã

Temples of Sport is een negendelige serie over de meest iconische stadions en plekken in de wereld van de topsport. Met historische momenten en unieke opnames verkennen we het verleden, het heden en de toekomst om te ontdekken wat deze plekken betekenen voor degenen die hen het meest aanbidden: de fans. In deze aflevering staat de voetbaltempel Maracanã centraal.

Overmorgen | 10:40 Rondo (herhaling)

Rondo (herhaling). Herhaling van deze voetbaltalkshow

Overmorgen | 10:40 Rondo (herhaling)

Rondo (herhaling). Voetbaltalkshow waarin Jack van Gelder met vaste gast Youri Mulder en andere prominenten uit de voetbalwereld de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Overmorgen | 12:20 Manchester City - Watford (samenvatting)

Manchester City - Watford (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Manchester City - Watford, gespeeld in de Engelse Premier League.

Overmorgen | 12:35 Granada - FC Barcelona (samenvatting)

Granada - FC Barcelona (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Granada - FC Barcelona, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Overmorgen | 12:50 Chelsea - Liverpool (samenvatting)

Chelsea - Liverpool (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Chelsea - Liverpool, gespeeld in de Engelse Premier League.

Overmorgen | 13:05 Sevilla - Real Madrid (samenvatting)

Sevilla - Real Madrid (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Sevilla - Real Madrid, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Overmorgen | 13:15 The Immortals: Beckenbauer, Ronaldinho & Romario en Sir Bobby Charlton

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering: de grootste van alle Duitse voetballers, Franz Beckenbauer, Ronaldinho en Romario de twee Braziliaanse tovenaars en Engeland's beste ooit uit het enige winnende team van het land, Sir Bobby Charlton.

Overmorgen | 13:20 Southampton - Bournemouth (samenvatting)

Southampton - Bournemouth (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Southampton - Bournemouth , gespeeld in de Engelse Premier League.

 Meer

Voetbal gemist

Eergisteren 21:00 Live: Rangers - Feyenoord (Europa League)

Eergisteren - Voetbal, Live verslag van Rangers Feyenoord in de groepsfase van de UEFA Europa League. Het is de eerste ...

Live verslag van Rangers - Feyenoord in de groepsfase van de UEFA Europa League. Het is de eerste groepswedstrijd in Groep G, waar ook FC Porto en Young Boys in zitten. Het lijkt een vrij gelijkwaardige groep te zijn. RTL 7 blikt in de voorbeschouwing tussen 18:00 en 18:50 uur ook vooruit op Rangers - Feyenoord. Daarna is eerst PSV - Sporting te zien, gevolgd door het duel van Feyenoord. Na afloop wordt een samenvatting van Partizan Belgrado - AZ uitgezonden. Lees meer over deze wedstrijd op gids.tv/5394/rangers-feyenoord.

Eergisteren 18:55 Live: PSV - Sporting Portugal (Europa League)

Eergisteren - Voetbal, Live verslag van de wedstrijd tussen PSV en Sporting Portugal in de groepsfase van de UEFA ...

Live verslag van de wedstrijd tussen PSV en Sporting Portugal in de groepsfase van de UEFA Europa League. De voorbeschouwing op deze eerste groepswedstrijd begint om 18:00 uur. Dan wordt er ook vooruitgeblikt op Rangers - Feyenoord. Die wedstrijd is om 21:00 uur te zien op RTL 7. PSV speelt in Groep D tegen Sporting Portugal, LASK Linz en Rosenborg. Lees meer over deze wedstrijd op gids.tv/5392/psv-sporting.

Eerder Vandaag | 18:05 Live: Atlético Madrid - Celta de Vigo

Live: Atlético Madrid - Celta de Vigo. Live: Verslag van Atlético Madrid - Celta de Vigo uit de Primera Division

Eerder Vandaag | 17:15 Homage The Unconventionals Voetbal

Homage The Unconventionals Voetbal. Een eerbetoon aan grote sporticonen. In deze aflevering: The Unconventionals. Zlatan Ibrahimovic, Sir Alex Ferguson en Roy Keane.

Eerder Vandaag | 16:40 Live: Manchester City - Watford

Live: Manchester City - Watford. Live: Voetbal

Eerder Vandaag | 09:14 How Do They Do It?

Seizoen 8 - Aflevering 12 - Episode 12: Hoe wordt steur gekweekt voor de kostbare kaviaar? Hoe wordt eeuwen geschiedenis in het mooiste Japanse porselein gegoten? En hoe worden professionele voetbalschoenen gemaakt?

Eerder Vandaag | 07:55 Vice World of Sports

Seizoen 1 - Aflevering 2 - Reportagereeks over sporten overal ter wereld. The Eternal Derby. De Eeuwige Derby in Servië is sowieso een van de heftigste voetbalwedstrijden ter wereld. Ben Ferguson kijkt toe hoe Rode Ster Belgrado en FK Partizan het uitvechten op het veld en in de tribunes.

Eerder Vandaag | 03:15 UEFA Champions League: Club Brugge - Galatasaray (samenvatting)

UEFA Champions League: Club Brugge - Galatasaray (samenvatting). Voetbal

Eerder Vandaag | 03:05 UEFA Champions League: Atlético Madrid - Juventus (samenvatting)

UEFA Champions League: Atlético Madrid - Juventus (samenvatting). Voetbal

Gisteren 22:50 Voetbal Viral

Voetbal Viral. Voetbal Viral

Gisteren 22:00 FOX Sports DOC

Aflevering 19 - Documentairereeks met de mooiste verhalen uit de rijke historie van het Nederlandse voetbal en andere sportverhalen. DOC: Ode aan De Kromme. Op 20 februari 2019 werd Willem van Hanegem 75 jaar. In deze FOX Sports DOC brengen oud-teamgenoten en -tegenstanders een ode aan de voetballer. Met onder meer Ove Kindvall, Rinus Israel, Johan Neeskens en Ben Wijnstekers.

Gisteren 21:55 Voetbal op Vrijdag: Samenvattingen

Voetbal op Vrijdag: Samenvattingen. Voetbal op Vrijdag

Gisteren 21:05 Inside Ajax

Exclusief voor Ziggo Sport, het laatste nieuws vanuit de Arena en vanaf De Toekomst over de 33-voudige landskampioen: Ajax. Er wordt teruggekeken op de wedstrijden van afgelopen week en we kijken vooruit naar de komende wedstrijden

Gisteren 20:30 Veronica Inside

Aflevering 12 - Voetbaltalkshow waarin de opvallendste ontwikkelingen in het Nederlandse en buitenlandse voetbal aan bod komen. In de bekende opstelling bespreken Wilfred Genee, Johan Derksen, René van der Gijp en wisselende (vaste) gasten de opvallendste ontwikkelingen op de Nederlandse en buitenlandse voetbalvelden.

Gisteren 20:00 Voetbal op Vrijdag: Schakelprogramma

Voetbal op Vrijdag: Schakelprogramma. Voetbal op Vrijdag

Gisteren 19:50 NAC Breda - Excelsior

Aflevering 17 - Verslag van NAC Breda - Excelsior uit de Eredivisie. Keuken Kampioen Divisie

Gisteren 19:30 Voetbal op Vrijdag: Voorbeschouwing

Voetbal op Vrijdag: Voorbeschouwing. Voetbal op Vrijdag

Gisteren 19:05 Teamgenoten

Eerste aflevering. Sportmagazine waarin Jan Joost van Gangelen met de hoofdrolspelers herinneringen ophaalt aan een bijzonder Eredivisieseizoen. AZ (2006-2007). Terug naar 29 april 2007. De laatste speelronde in de Eredivisie. AZ, Ajax en PSV kunnen alle drie kampioen worden, maar AZ heeft de beste papieren. Met Simon Cziommer, Danny Koevermans en Khalid Sinouh blikken we terug op het seizoen dat het AZ van Louis van Gaal net geen kampioen wordt. En dat blijkt bij de betrokkenen nog steeds pijn te doen.

Gisteren 18:30 Premier League World

Premier League World. Een blik achter de schermen van de Premier League. Unieke reportages over clubs, trainers en spelers, die ons een inzicht geven in het functioneren van de sterren van de Premier League.

Gisteren 12:40 Nicky, Ricky, Dicky & Dawn

Seizoen 3 - Aflevering 6 - Een leugentje om bestwil: De vierling neemt wraak op een ander voetbal team door hun mascotte te stelen; een big. Ze zijn echter gedwongen om te doen alsof ze deze gekocht hebben voor hun moeder, die jarig is.

Gisteren 08:55 UEFA Champions League Hoogtepunten

UEFA Champions League Hoogtepunten. Hoogtepunten uit de Champions League

Gisteren 07:55 UEFA Champions League Hoogtepunten

UEFA Champions League Hoogtepunten. Hoogtepunten uit de Champions League

Gisteren 06:30 Homage The Unconventionals Voetbal

Homage The Unconventionals Voetbal. Een eerbetoon aan grote sporticonen. In deze aflevering: The Unconventionals. Gerard Piqué, Cristiano Ronaldo en René Higuita.

Gisteren 06:00 Homage The Unconventionals Voetbal

Homage The Unconventionals Voetbal. Sportdocumentaire

Gisteren 05:30 Homage The Unconventionals Voetbal

Homage The Unconventionals Voetbal. Sportdocumentaire

Gisteren 05:28 Chillen met de Ronks

Take it to the Field/Stormy Weather: De Ronks ontdekken voetbal. / Flash verandert het weer.

Gisteren 04:45 UEFA Champions League: Club Brugge - Galatasaray (samenvatting)

UEFA Champions League: Club Brugge - Galatasaray (samenvatting). Voetbal

Gisteren 04:35 UEFA Champions League: Olympiakos - Tottenham Hotspur (samenvatting)

UEFA Champions League: Olympiakos - Tottenham Hotspur (samenvatting). Voetbal

Gisteren 04:20 UEFA Champions League: Atlético Madrid - Juventus (samenvatting)

UEFA Champions League: Atlético Madrid - Juventus (samenvatting). Voetbal

Gisteren 03:25 LaLiga Hoogtepunten

LaLiga Hoogtepunten. Voetbal

Gisteren 00:37 Voetbal Viral

Voetbal Viral. Voetbal Viral

Eergisteren 23:40 UEFA Europa League Samenvattingen

Seizoen 20 - Aflevering 2 - Samenvattingen van de wedstrijden die vandaag gespeeld werden in de UEFA Europa League

Eergisteren 23:35 UEFA Champions League Hoogtepunten

UEFA Champions League Hoogtepunten. Hoogtepunten uit de Champions League

Eergisteren 23:20 UEFA Europa League Partizan - AZ

Seizoen 20 - Aflevering 1 - Samenvatting van de wedstrijd Partizan - AZ in de groepsfase van de Europa League. Partizan - AZ

Eergisteren 22:35 UEFA Champions League Hoogtepunten

UEFA Champions League Hoogtepunten. Hoogtepunten uit de Champions League

Eergisteren 22:35 Catacombe IMDb: 5.6

Eergisteren - IMDB * 5.6 - Drama, Profvoetballer Jermaine Slagter slijt zijn laatste dagen bij een Nederlandse club in de kelder van het betaalde voetbal. Het fanatisme waarmee hij de verdedigingslinie aanvoert kan echter steeds minder verhullen dat ...

Profvoetballer Jermaine Slagter slijt zijn laatste dagen bij een Nederlandse club in de kelder van het betaalde voetbal. Het fanatisme waarmee hij de verdedigingslinie aanvoert kan echter steeds minder verhullen dat hij buiten het veld volledig aan de grond zit. Wanneer zijn gokschuld wordt opgeëist door een matchfixingsyndicaat, moet Slagter alles op alles zetten om zijn leven overeind te houden. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/catacombe

Eergisteren 20:35 Live: Sporza: Europa League

Live: Aflevering 3 - Rechtstreeks verslag van een wedstrijd uit de UEFA Europa League. AA Gent - AS Saint-Étienne. Verslag van de eerste wedstrijd van AA Gent in groep I van de Europa League, live vanuit de Ghelamco Arena in Gent. Commentaar: Filip Joos. Interviews: Eddy Demarez. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Maarten Vangramberen. Studiogasten: Imke Courtois en Wesley Sonck.

Eergisteren 19:55 Sporza: UEFA Europa League

Eergisteren 19:00 The Immortals: Cruijff, Cantona & Baggio

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering: de man die het voetbal voor altijd heeft veranderd, het opmerkelijke Nederlandse genie Johan Cruijff, 'enfant terrible' Eric Cantona wiens erfenis voortleeft bij Manchester United en Roberto Baggio, de Italiaanse grootheid die zijn magie tentoonspreidde bij drie Wereldbekers.

Eergisteren 18:35 Live: Sporza: Europa League

Live: Aflevering 2 - Rechtstreeks verslag van een wedstrijd uit de UEFA Europa League. Standard - Vitória Guimarães. Verslag van de eerste wedstrijd van Standard in groep F van de Europa League, live vanuit het Maurice Dufrasnestadion in Luik. Commentaar: Peter Vandenbempt. Met voor- en nabeschouwing gepresenteerd door Maarten Vangramberen. Studiogasten: Imke Courtois en Wesley Sonck. (vanaf 19.55 uur gaat de tweede helft verder op het kanaal van Ketnet)

Eergisteren 17:30 Voetbal Viral

Voetbal Viral. Voetbal Viral

Eergisteren 15:15 Voetbal Viral

Voetbal Viral. Voetbal Viral

Eergisteren 13:25 Voetbal Viral

Voetbal Viral. Voetbal Viral

Eergisteren 12:55 The Immortals: Cruijff, Cantona & Baggio

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering: de man die het voetbal voor altijd heeft veranderd, het opmerkelijke Nederlandse genie Johan Cruijff, 'enfant terrible' Eric Cantona wiens erfenis voortleeft bij Manchester United en Roberto Baggio, de Italiaanse grootheid die zijn magie tentoonspreidde bij drie Wereldbekers.

Eergisteren 08:00 UEFA Champions League Hoogtepunten

UEFA Champions League Hoogtepunten. Hoogtepunten uit de Champions League

Eergisteren 07:00 The Immortals: Cruijff, Cantona & Baggio

Een ode aan de carrière van de grootste sporticonen uit de geschiedenis. In deze aflevering: de man die het voetbal voor altijd heeft veranderd, het opmerkelijke Nederlandse genie Johan Cruijff, 'enfant terrible' Eric Cantona wiens erfenis voortleeft bij Manchester United en Roberto Baggio, de Italiaanse grootheid die zijn magie tentoonspreidde bij drie Wereldbekers.

Eergisteren 07:00 UEFA Champions League Hoogtepunten

UEFA Champions League Hoogtepunten. Hoogtepunten uit de Champions League

Eergisteren 06:30 Voetbal Viral

Voetbal Viral. Voetbal Viral

Eergisteren 06:30 Homage The Unconventionals Voetbal

Homage The Unconventionals Voetbal. Sportdocumentaire

 Meer