Voetbal op tv (tv-tips)

Vandaag | 13:10 NOS Studio Sport

Vandaag onder andere in NOS Studio Sport: - Voetbal overzicht eredivisie - Wielrennen: WK: ploegentijdrit vrouwen - Hippische sport: Wereldruiterspelen - Judo: WK in Bakoe

Vandaag | 15:15 NOS Studio Sport

Vandaag onder andere in NOS Studio Sport: - Voetbal overzicht eredivisie - Wielrennen: WK: ploegentijdrit vrouwen - Hippische sport: Wereldruiterspelen - Judo: WK in Bakoe

Do 27 september 2018 | 20:25 Nieuw: Uit coma

27/09 - Wetenschappelijke documentaire, Elk jaar raken in Nederland tussen de 1000 en 3000 mensen in coma. Velen van ...

Elk jaar raken in Nederland tussen de 1000 en 3000 mensen in coma. Velen van hen komen daar niet meer uit, onder meer omdat op de intensive care vaak te snel de conclusie wordt getrokken dat de patiënt niet meer bij zal komen. Volgens de wereldvermaarde neuroloog Steven Laureys wordt er zelfs in een derde van de diagnoses ten onrechte van uitgegaan dat de patiënt vegetatief is. In het televisie-tweeluik 'Uit coma' onderzoekt Paul Witteman wat er de laatste jaren is veranderd aan ons begrip van wat coma is - en in het verlengde daarvan wat bewustzijn is. En wat hebben we geleerd over hoe we mensen uit coma kunnen halen? 'Uit Coma' is op de donderdagen 27 september en 4 oktober om 20:25 uur te zien op NPO 2. Paul Witteman: "In het tweeluik bezoek ik onder meer een revalidatiecentrum in Tilburg. Ze slagen er daar met het zogenaamde VIN-programma in om zo’n twee derde van de comapatiënten die worden binnengebracht, weer te doen ontwaken. En dat terwijl al die mensen door hun artsen al waren opgegeven. Ook bekijk ik in Luik hoe bij comapatiënten wordt geprobeerd om hun hersenen met elektriciteit en magnetisme weer op gang te brengen." Opgegeven patiënten overlijden of komen in een verpleeghuis terecht. Terwijl een deel van hen wel degelijk nog dingen meekrijgt. Zij zijn wat Laureys 'minimaal bewust' noemt. De voetballer Appie Nouri bevindt zich in zo'n toestand. Mensen die in coma hebben gelegen, vertellen Paul over de herinneringen die zij aan die tijd hebben, en hoe het voor hen was om er weer uit te ontwaken. En Paul bezoekt familieleden van mensen die nu in coma liggen.

Vandaag | 16:20 NOS Studio Sport

Vandaag onder andere in NOS Studio Sport: - Voetbal overzicht eredivisie - Wielrennen: WK: ploegentijdrit vrouwen - Hippische sport: Wereldruiterspelen - Judo: WK in Bakoe

Voetbal

Voetbal op tv

Voetbal is op veel verschillende tv-zenders te zien, zowel live als in samenvatting. Op deze pagina vind je een overzicht van alle tv-zenders met voetbalrechten voor live voetbal op tv en waar de samenvattingen van alle voetbalcompetities te zien zijn.

Op onderstaande pagina's is meer informatie beschikbaar over een aantal competities:

-Eredivisie op tv

-Jupiler League op tv

-KNVB Beker op tv

-Champions League op tv

-Europa League op tv

FOX Sports Eredivisie

De Nederlandse voetbalcompetitie, de eredivisie, is live op tv te zien bij FOX Sports. De betaalzender doet live verslag van alle eredivisieduels en de play-offs om Europees voetbal en promotie/degradatie. FOX Sports Eredivisie bestaat uit drie tv-zenders, waarop ook de Jupiler League, de Tweede Divisie, de KNVB Beker en de UEFA Europa League te zien is. Tijdens zowel de Jupiler League als de Europa League wordt een live schakelprogramma uitgezonden met de hoogtepunten van alle op dat moment gespeelde duels.

De oefenduels en kwalificatiewedstrijden van het Nederlands vrouwenelftal worden uitgezonden door FOX Sports. Sommige duels worden ook uitgezonden op het open kanaal van FOX.

FOX Sports International

Naast de drie tv-kanalen met Nederlands voetbal heeft FOX Sports ook drie zenders voor internationale sporten, waaronder buitenlands voetbal. Via FOX Sports International zijn de Duitse Bundesliga, de buitenlandse Europa League-wedstrijden, de Duitse DFB-Pokal en Engelse FA Cup te zien. Aan het eind van het seizoen zijn ook vele andere buitenlandse bekerfinales te zien, zoals die van Turkije en Zweden.

Naast internationaal clubvoetbal zijn er ook interlandwedstrijden te zien bij FOX Sports International. De zender heeft de rechten van de WK-kwalificatie voor Zuid-Amerika en van de continentale eindtoernooien Copa América, Gold Cup en Afrika Cup. Daarnaast zijn regelmatig oefeninterlands van grote voetballanden op FOX Sports te zien.

Ziggo Sport

De populairste buitenlandse voetbalcompetities zijn live op tv te zien bij Ziggo Sport. Abonnees van Ziggo krijgen bij hun abonnement toegang tot het open kanaal van Ziggo Sport. Daarop zijn de belangrijkste sportevenementen, samenvattingen en praatprogramma's van Ziggo Sport te zien.

Voor alle sportevenementen die Ziggo Sport uitzendt is een abonnement op Ziggo Sport Totaal nodig. Iedere tv-kijker in Nederland heeft de mogelijkheid dat pakket aan te schaffen voor livewedstrijden van de Engelse Premier League, de Spaanse Primera División, , de Italiaanse Serie A, de Portugese Primeira Liga, de Belgische Jupiler Pro League, de Engelse Championship, de Scottish Premiership en de Griekse Super League. Naast deze nationale competities heeft Ziggo Sport Totaal ook de uitzendrechten van de bekercompetities van Spanje, Italië, België, Schotland en de Engelse League Cup.

Ziggo Sport Totaal zendt ook internationaal voetbal uit. Via het betaalkanaal zijn alle Champions League-wedstrijden live te zien in het schakelprogramma en worden iedere avond meerdere wedstrijden in zijn geheel live uitgezonden. In diezelfde vorm worden ook de WK- en EK-kwalificatiewedstrijden uitgezonden door Ziggo Sport en Ziggo Sport Totaal.

NOS Studio Sport

In NOS Studio Sport Eredivisie zijn ieder weekend alle samenvattingen van de eredivisie op tv te zien. Op vrijdag- en zaterdagavond rond 22.30 uur en op zondagavond met het bord op schoot om 19.00 uur op NPO 1. Daarnaast zijn de doelpunten van de belangrijkste bekerwedstrijden en Europese duels in de Sportjournaals en bij NOS Studio Sport te zien.

De NOS zendt iedere WK- en EK-kwalificatiewedstrijd van het Nederlands Elftal live uit op NPO 1 of NPO 3. De eindtoernooien worden volledig live uitgezonden bij de NOS, de kwalificatieduels van de overige Europese landen zijn in samenvatting te zien.

RTL 7

De UEFA Europa League is voor heel Nederland live te zien op RTL 7. Iedere speeldag worden twee wedstrijden rechtstreeks uitgezonden, om 19.00 en 21.05 uur. Voor en na de wedstrijden wordt er geanalyseerd en ook alle samenvattingen zijn te zien bij RTL 7.

SBS6

De oefeninterlands van het Nederlands Elftal worden live door SBS6 uitgezonden. Daarnaast zijn ook de finale van de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal live te zien op SBS6.

Veronica

Een andere zender uit de zendergroep van SBS, Veronica, heeft de rechten voor één livewedstrijd in de UEFA Champions League per speeldag. De kampioen van Nederland, Feyenoord, zal net als de grootste clubs van Europa live in actie komen in het Champions League-toernooi. Na de livewedstrijd worden de samenvattingen van de overige duels getoond. Veronica brengt ook de samenvattingen van de gespeelde wedstrijden in de Jupiler League (zaterdag om 18.00 uur) en de KNVB Beker.

Eurosport

Enkele buitenlandse competities zijn te volgen via Eurosport. Ieder weekend wordt een aantal duels uit de Franse Ligue 1 en de Amerikaanse MLS live uitgezonden. Voor het bekijken van meer duels uit de Franse competitie is een abonnement op de online Eurosport Player benodigd.

Naast enkele buitenlandse competities worden op Eurosport ook veel internationale jeugdtoernooien uigezonden. EK's en WK's voor nationale jeugdelftallen zijn vrijwel altijd op Eurosport te zien. Daarnaast zendt Eurosport ook (jeugd)toernooien in het vrouwenvoetbal uit. Behalve vrouweninterlands is ook de UEFA Women's Champions League bij Eurosport te zien.

Voetbal op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 17:20 NOS Studio Sport

Vandaag onder andere in NOS Studio Sport: - Voetbal overzicht eredivisie - Wielrennen: WK: ploegentijdrit vrouwen - Hippische sport: Wereldruiterspelen - Judo: WK in Bakoe

Vandaag | 17:58 Voetbal Inside Legends

Seizoen 1 - Aflevering 21 - Magazine over de beste 100 voetballers aller tijden

Vandaag | 18:10 NOS Studio Sport

Vanavond onder andere in NOS Studio Sport: - Motorsport: GP Aragón - Tennis: Bertens winnares in Seoul - Hockey: Kampong-Rotterdam - Wielrennen: WK:ploegentijdrit (m+v) - Volleybal: reportage Oranje op WK - Voetbal: vooraf:PSV-Ajax - Hippische sport: Wereldruiterspelen - Judo: WK in Bakoe

Vandaag | 22:20 NOS Studio Voetbal

Praatprogramma waarin Tom Egbers met gasten het voorbije voetbalweekend nabeschouwt. Te gast zijn Frank de Boer en Pierre van Hooijdonk.

Morgen | 01:05 NOS Studio Sport

Vanavond onder andere in NOS Studio Sport: - Motorsport: GP Aragón - Tennis: Bertens winnares in Seoul - Hockey: Kampong-Rotterdam - Wielrennen: WK:ploegentijdrit (m+v) - Volleybal: reportage Oranje op WK - Voetbal: vooraf:PSV-Ajax - Hippische sport: Wereldruiterspelen - Judo: WK in Bakoe

Morgen | 13:20 NOS Studio Voetbal

Praatprogramma waarin Tom Egbers met gasten het voorbije voetbalweekend nabeschouwt. Te gast zijn Frank de Boer en Pierre van Hooijdonk.

Morgen | 13:26 Straatvoetbal

Kinderprogramma

Voetbal op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 13:50 Real Madrid - RCD Espanyol (samenvatting)

Real Madrid - RCD Espanyol (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Real Madrid - RCD Espanyol, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Vandaag | 14:05 Live: West Ham United - Chelsea

Live: West Ham United - Chelsea. Live: Verslag van West Ham United - Chelsea uit de Engelse Premier League

Vandaag | 14:30 Liverpool - Southampton (samenvatting)

Liverpool - Southampton (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Liverpool - Southampton, gespeeld in de Engelse Premier League.

Vandaag | 14:45 Real Madrid - RCD Espanyol (samenvatting)

Real Madrid - RCD Espanyol (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Real Madrid - RCD Espanyol, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Vandaag | 15:00 Aston Villa - Sheffield Wednesday (samenvatting)

Aston Villa - Sheffield Wednesday (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Aston Villa - Sheffield Wednesday, gespeeld in de Engelse Championsship.

Vandaag | 15:10 Sampdoria - Inter (samenvatting)

Sampdoria - Inter (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Sampdoria - Inter, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Vandaag | 15:20 Getafe CF - Atlético Madrid (samenvatting)

Getafe CF - Atlético Madrid (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Getafe CF - Atlético Madrid, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Vandaag | 15:30 Brighton - Tottenham Spur (samenvatting)

Brighton - Tottenham Spur (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Brighton - Tottenham Spur, gespeeld in de Engelse Premier League.

Vandaag | 15:40 Levante - Sevilla (samenvatting)

Levante - Sevilla (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Levante - Sevilla, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Vandaag | 15:50 Liverpool - Southampton (samenvatting)

Liverpool - Southampton (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Liverpool - Southampton, gespeeld in de Engelse Premier League.

Vandaag | 16:00 Getafe CF - Atlético Madrid (samenvatting)

Getafe CF - Atlético Madrid (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Getafe CF - Atlético Madrid, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Vandaag | 16:25 Liverpool - Southampton (samenvatting)

Liverpool - Southampton (samenvatting). Voetbal

Vandaag | 16:30 Liverpool - Southampton (samenvatting)

Liverpool - Southampton (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Liverpool - Southampton, gespeeld in de Engelse Premier League.

Vandaag | 16:35 Live: Arsenal - Everton

Live: Arsenal - Everton. Live: Verslag van Arsenal - Everton uit de Premier League

Vandaag | 17:45 Mijn History Moment

Reportagereeks. Overlijden Johan Cruijff. Overal ter wereld kent men zijn naam: Johan Cruijff. Oud-voetballer Wim Jonk deelt zijn herinneringen aan Johan: van het moment dat hij door Cruijff werd gescout voor Ajax tot zijn laatste bezoek aan hem in Barcelona vlak voor zijn dood.

Vandaag | 18:15 Liverpool - Southampton (samenvatting)

Liverpool - Southampton (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Liverpool - Southampton, gespeeld in de Engelse Premier League.

Vandaag | 18:30 Real Madrid - RCD Espanyol (samenvatting)

Real Madrid - RCD Espanyol (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Real Madrid - RCD Espanyol, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Vandaag | 18:45 Aston Villa - Sheffield Wednesday (samenvatting)

Aston Villa - Sheffield Wednesday (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Aston Villa - Sheffield Wednesday, gespeeld in de Engelse Championsship.

Vandaag | 18:55 West Ham United - Chelsea (samenvatting)

West Ham United - Chelsea (samenvatting). Samenvatting van deze wedstrijd uit de Engelse Premier League

Vandaag | 18:55 Sampdoria - Inter (samenvatting)

Sampdoria - Inter (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Sampdoria - Inter, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Vandaag | 19:00 West Ham United - Chelsea (samenvatting)

West Ham United - Chelsea (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd West Ham United - Chelsea, gespeeld in de Engelse Premier League.

Vandaag | 19:05 Getafe CF - Atlético Madrid (samenvatting)

Getafe CF - Atlético Madrid (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Getafe CF - Atlético Madrid, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Vandaag | 19:50 Live: Rondo

Live: Rondo. Voetbaltalkshow waarin Jack van Gelder o.a. met vaste gasten Youri Mulder en Wim Kieft de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Vandaag | 20:40 Live: Barcelona - Girona / WK Volleybal Nederland - Italië

Live: Barcelona - Girona / WK Volleybal Nederland - Italië. Live: Voetbal

Vandaag | 22:45 Rondo (herhaling)

Rondo (herhaling). Voetbaltalkshow waarin Jack van Gelder o.a. met vaste gasten Youri Mulder en Wim Kieft de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Vandaag | 22:45 Rondo (herhaling)

Rondo (herhaling). Herhaling van deze voetbaltalkshow

Morgen | 00:45 FC Barcelona - Girona FC (samenvatting)

FC Barcelona - Girona FC (samenvatting). Voetbal

Morgen | 01:00 UEFA Champions League Magazine

Voetbalmagazine. Wekelijks magazine met actuele gebeurtenissen, extra informatie en nostalgische terugblikken rond de belangrijkste clubcompetitie ter wereld. Dit magazine brengt portretjes van topvoetballers en topclubs, markante feiten, voorbeschouwingen op wedstrijden, interviews met spelers en trainers, wedstrijdanalyses en hoogtepunten uit het rijke verleden van de Champions League.

Morgen | 01:25 Premier League Preview

Premier League Preview. Voetbalmagazine

Morgen | 01:55 Rondo (herhaling)

Rondo (herhaling). Herhaling van deze voetbaltalkshow

Morgen | 04:00 Voetbal: Major League Soccer (USA)

Voetbal: Major League Soccer (USA). Verslag. Speelronde 30 New York Red Bulls - Toronto FC

Morgen | 05:20 Gary Neville's Soccerbox - Thierry Henry

Gary Neville's Soccerbox - Thierry Henry. Voetbal

Morgen | 05:50 Gary Neville's Soccerbox - Robbie Fowler

Gary Neville's Soccerbox - Robbie Fowler. Voetbal

Morgen | 06:30 Gary Neville's Soccerbox - Paul Scholes

Gary Neville's Soccerbox - Paul Scholes. Gary Neville en bekende Premier League-voetballer Paul Scholes gaan in gesprek over twee memorable wedstrijden van Scholes.

Morgen | 07:45 Rondo (herhaling)

Rondo (herhaling). Voetbaltalkshow waarin Jack van Gelder o.a. met vaste gasten Youri Mulder en Wim Kieft de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnnenlandse voetbalvelden bespreekt.

Morgen | 07:45 Rondo (herhaling)

Rondo (herhaling). Herhaling van deze voetbaltalkshow

Morgen | 08:40 UEFA Champions League Magazine

Voetbalmagazine. Wekelijks magazine met actuele gebeurtenissen, extra informatie en nostalgische terugblikken rond de belangrijkste clubcompetitie ter wereld. Dit magazine brengt portretjes van topvoetballers en topclubs, markante feiten, voorbeschouwingen op wedstrijden, interviews met spelers en trainers, wedstrijdanalyses en hoogtepunten uit het rijke verleden van de Champions League.

Morgen | 09:10 Premier League World

Premier League World. Een blik achter de schermen van de Premier League. Unieke reportages over clubs, trainers en spelers, die ons een inzicht geven in het functioneren van de sterren van de Premier League.

Morgen | 09:40 Getafe CF - Atlético Madrid (samenvatting)

Getafe CF - Atlético Madrid (samenvatting). Voetbal

Morgen | 09:40 Getafe CF - Atlético Madrid (samenvatting)

Getafe CF - Atlético Madrid (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Getafe CF - Atlético Madrid, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Morgen | 12:40 Rondo (herhaling)

Rondo (herhaling). Herhaling van deze voetbaltalkshow

Morgen | 12:40 Football Countdowns

Voetbal is een spel van getallen. Gescoorde goals, gewonnen punten, transfersommen of zelfs de betekenis van bepaalde shirtnummers, ze passen allemaal in het fascinerende verhaal van de voetbalcultuur. In deze reeks kijken we in elk programma naar de vijftig beste en slechtste momenten, waarbij een aantal ongelooflijke verhalen wordt vastgelegd. Of het nu gaat om de mooiste goals, de grootste misserts of de slechtst opgeleide spelers, honderden fascinerende momenten en verhalen worden vastgelegd.

Morgen | 12:40 Rondo (herhaling)

Rondo (herhaling). Voetbaltalkshow waarin Jack van Gelder o.a. met vaste gasten Youri Mulder en Wim Kieft de laatste ontwikkelingen op de buitenlandse en binnnenlandse voetbalvelden bespreekt.

 Meer

Voetbal gemist

Eerder Vandaag | 12:10 Sampdoria - Inter (samenvatting)

Sampdoria - Inter (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Sampdoria - Inter, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Eerder Vandaag | 12:05 Sampdoria - Inter (samenvatting)

Sampdoria - Inter (samenvatting). Voetbal

Eerder Vandaag | 11:45 PSV Uitgelicht

PSV Uitgelicht. Voetbal

Eerder Vandaag | 11:40 Liverpool - Southampton (samenvatting)

Liverpool - Southampton (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Liverpool - Southampton, gespeeld in de Engelse Premier League.

Eerder Vandaag | 11:30 Brighton - Tottenham Spur (samenvatting)

Brighton - Tottenham Spur (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Brighton - Tottenham Spur, gespeeld in de Engelse Premier League.

Eerder Vandaag | 11:30 Mijn History Moment

Reportagereeks. Overlijden Johan Cruijff. Overal ter wereld kent men zijn naam: Johan Cruijff. Oud-voetballer Wim Jonk deelt zijn herinneringen aan Johan: van het moment dat hij door Cruijff werd gescout voor Ajax tot zijn laatste bezoek aan hem in Barcelona vlak voor zijn dood.

Eerder Vandaag | 11:20 Getafe CF - Atlético Madrid (samenvatting)

Getafe CF - Atlético Madrid (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Getafe CF - Atlético Madrid, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Eerder Vandaag | 11:10 Sampdoria - Inter (samenvatting)

Sampdoria - Inter (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Sampdoria - Inter, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Eerder Vandaag | 11:00 Aston Villa - Sheffield Wednesday (samenvatting)

Aston Villa - Sheffield Wednesday (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Aston Villa - Sheffield Wednesday, gespeeld in de Engelse Championsship.

Eerder Vandaag | 10:45 Real Madrid - RCD Espanyol (samenvatting)

Real Madrid - RCD Espanyol (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Real Madrid - RCD Espanyol, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Eerder Vandaag | 08:50 Getafe CF - Atlético Madrid (samenvatting)

Getafe CF - Atlético Madrid (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Getafe CF - Atlético Madrid, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Eerder Vandaag | 08:45 Liverpool - Southampton (samenvatting)

Liverpool - Southampton (samenvatting). Voetbal

Eerder Vandaag | 08:45 Liverpool - Southampton (samenvatting)

Liverpool - Southampton (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Liverpool - Southampton, gespeeld in de Engelse Premier League.

Eerder Vandaag | 08:40 Sampdoria - Inter (samenvatting)

Sampdoria - Inter (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Sampdoria - Inter, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Eerder Vandaag | 08:30 Aston Villa - Sheffield Wednesday (samenvatting)

Aston Villa - Sheffield Wednesday (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Aston Villa - Sheffield Wednesday, gespeeld in de Engelse Championsship.

Eerder Vandaag | 08:15 Real Madrid - RCD Espanyol (samenvatting)

Real Madrid - RCD Espanyol (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Real Madrid - RCD Espanyol, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Eerder Vandaag | 08:00 Liverpool - Southampton (samenvatting)

Liverpool - Southampton (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Liverpool - Southampton, gespeeld in de Engelse Premier League.

Eerder Vandaag | 07:50 Getafe CF - Atlético Madrid (samenvatting)

Getafe CF - Atlético Madrid (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Getafe CF - Atlético Madrid, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Eerder Vandaag | 07:40 Sampdoria - Inter (samenvatting)

Sampdoria - Inter (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Sampdoria - Inter, gespeeld in de Italiaanse Serie A.

Eerder Vandaag | 07:30 Aston Villa - Sheffield Wednesday (samenvatting)

Aston Villa - Sheffield Wednesday (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Aston Villa - Sheffield Wednesday, gespeeld in de Engelse Championsship.

Eerder Vandaag | 07:15 Real Madrid - RCD Espanyol (samenvatting)

Real Madrid - RCD Espanyol (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Real Madrid - RCD Espanyol, gespeeld in de Spaanse LaLiga.

Eerder Vandaag | 07:00 Liverpool - Southampton (samenvatting)

Liverpool - Southampton (samenvatting). Samenvatting van de voetbalwedstrijd Liverpool - Southampton, gespeeld in de Engelse Premier League.

Eerder Vandaag | 06:25 Gary Neville's Soccerbox - Paul Scholes

Gary Neville's Soccerbox - Paul Scholes. Voetbal

Eerder Vandaag | 03:40 Een Dag Met Henry en...

Seizoen 1 - Aflevering 1 - Een Dag Met Henry en...Een Voetbal: Henry ontmoet een voetbal. Voetbal vindt alles leuk, zeker wanneer ze twee voetbalschoenen ontmoet die een wedstrijd willen spelen. Henry wordt de scheidsrechter en hij bepaalt uiteindelijk wie er wint.

Eerder Vandaag | 01:40 Liverpool - Southampton (samenvatting)

Liverpool - Southampton (samenvatting). Voetbal

Eerder Vandaag | 00:35 PSV Uitgelicht

PSV Uitgelicht. Voetbal

Gisteren 23:06 Live: Voetbal: Major League Soccer (USA)

Live: Voetbal: Major League Soccer (USA). Live: Verslag. Speelronde 30 New York Red Bulls - Toronto FC

Gisteren 22:45 Aston Villa - Sheffield Wednesday (samenvatting)

Aston Villa - Sheffield Wednesday (samenvatting). Voetbal

Gisteren 21:26 Tijd voor avontuur

Biemo en Voetbal ruilen van plek, maar krijgen daar al snel genoeg spijt van

Gisteren 20:45 F.C. De Kampioenen

Seizoen 1 - Aflevering 3 - Komische serie. Vogelvrij. Doortje maakt ruzie met Pico omdat hij teveel tijd steekt in het voetbal, zodat de tv-herstellingen blijven wachten en zij dan de ontevreden klanten moet opvangen. Xavier krijgt het aan de stok met Carmen, want hij is alweer gezakt voor zijn bevorderingsexamen bij het leger. Pico en Xavier gaan samen doorzakken in café De Kampioen. Van daaruit zien ze dat DDT een groot reclamebord voor zijn garage langs het veld plaatst.

Gisteren 20:30 Live: Real Madrid - RCD Espanyol

Live: Real Madrid - RCD Espanyol. Live: Voetbal

Gisteren 18:11 Voetbal Inside Legends

Seizoen 1 - Aflevering 20 - Magazine over de beste 100 voetballers aller tijden

Gisteren 18:05 Live: Brighton and Hove Albion - Tottenham Hotspur

Live: Brighton and Hove Albion - Tottenham Hotspur. Live: Voetbal

Gisteren 17:45 Mijn History Moment

Reportagereeks. WK Finale 2010. Op 11 juli 2010 zat heel Nederland op het puntje van z'n stoel. Eindelijk zouden 'we' wereldkampioen voetbal worden! Sportjournalist Willem Vissers analyseert de pijnlijk verloren finale in Zuid-Afrika. Wat ging er mis en was het verdiend?

Gisteren 15:35 Live: Liverpool - Southampton

Live: Liverpool - Southampton. Live: Voetbal

Gisteren 15:15 Atomic Puppet

Seizoen 1 - Canadees-Franse animatieserie. Absorbovent / Atomic Voetbal

Gisteren 15:13 Atomic Puppet

Absorbo-Lad/Bend It Like Joey: Superkrachten-slurper. / Voetbal in Mega City.

Gisteren 13:20 Live: Fulham - Watford

Live: Fulham - Watford. Live: Voetbal

Gisteren 11:30 Mijn History Moment

Reportagereeks. WK Finale 2010. Op 11 juli 2010 zat heel Nederland op het puntje van z'n stoel. Eindelijk zouden 'we' wereldkampioen voetbal worden! Sportjournalist Willem Vissers analyseert de pijnlijk verloren finale in Zuid-Afrika. Wat ging er mis en was het verdiend?

Gisteren 08:23 FC Rijnmond

Iedere week schuift een bekende naam uit de voetbalwereld aan bij presentatoren Etienne Verhoeff en Jan Dirk Stouten om het voetbal in de regio te bespreken.

Gisteren 08:00 LaLiga Preview Show

LaLiga Preview Show. Voetbal

Gisteren 07:50 Wolves - Burnley (samenvatting)

Wolves - Burnley (samenvatting). Voetbal

Gisteren 07:30 PSV Uitgelicht

PSV Uitgelicht. Voetbal

Gisteren 07:23 FC Rijnmond

Iedere week schuift een bekende naam uit de voetbalwereld aan bij presentatoren Etienne Verhoeff en Jan Dirk Stouten om het voetbal in de regio te bespreken.

Gisteren 07:00 Inside Ajax

Exclusief voor Ziggo Sport, het laatste nieuws vanuit de Arena en vanaf De Toekomst over de 33-voudige landskampioen: Ajax. Er wordt teruggekeken op de wedstrijden van afgelopen week en we kijken vooruit naar de komende wedstrijden

Gisteren 01:50 Premier League World

Premier League World. Een blik achter de schermen van de Premier League. Unieke reportages over clubs, trainers en spelers, die ons een inzicht geven in het functioneren van de sterren van de Premier League.

Gisteren 00:00 PSV Uitgelicht

PSV Uitgelicht. Voetbal

Eergisteren 23:30 Inside Ajax

Exclusief voor Ziggo Sport, het laatste nieuws vanuit de Arena en vanaf De Toekomst over de 33-voudige landskampioen: Ajax. Er wordt teruggekeken op de wedstrijden van afgelopen week en we kijken vooruit naar de komende wedstrijden

Eergisteren 23:23 FC Rijnmond

Iedere week schuift een bekende naam uit de voetbalwereld aan bij presentatoren Etienne Verhoeff en Jan Dirk Stouten om het voetbal in de regio te bespreken.

Eergisteren 22:23 FC Rijnmond

Iedere week schuift een bekende naam uit de voetbalwereld aan bij presentatoren Etienne Verhoeff en Jan Dirk Stouten om het voetbal in de regio te bespreken.

Eergisteren 21:23 FC Rijnmond

Iedere week schuift een bekende naam uit de voetbalwereld aan bij presentatoren Etienne Verhoeff en Jan Dirk Stouten om het voetbal in de regio te bespreken.

Eergisteren 21:00 Inside Serie A

Inside Serie A. Voetbal

Eergisteren 20:30 LaLiga Preview Show

LaLiga Preview Show. Voetbal

Eergisteren 20:23 FC Rijnmond

Iedere week schuift een bekende naam uit de voetbalwereld aan bij presentatoren Etienne Verhoeff en Jan Dirk Stouten om het voetbal in de regio te bespreken.

Eergisteren 20:10 PSV Uitgelicht

PSV Uitgelicht. Voetbal

Eergisteren 19:40 Inside Ajax

Exclusief voor Ziggo Sport, het laatste nieuws vanuit de Arena en vanaf De Toekomst over de 33-voudige landskampioen: Ajax. Er wordt teruggekeken op de wedstrijden van afgelopen week en we kijken vooruit naar de komende wedstrijden

Eergisteren 19:23 FC Rijnmond

Iedere week schuift een bekende naam uit de voetbalwereld aan bij presentatoren Etienne Verhoeff en Jan Dirk Stouten om het voetbal in de regio te bespreken.

Eergisteren 19:00 Sevilla FC - Getafe CF (samenvatting)

Sevilla FC - Getafe CF (samenvatting). Voetbal

Eergisteren 18:23 FC Rijnmond

Iedere week schuift een bekende naam uit de voetbalwereld aan bij presentatoren Etienne Verhoeff en Jan Dirk Stouten om het voetbal in de regio te bespreken.

Eergisteren 17:16 FC Rijnmond

Iedere week schuift een bekende naam uit de voetbalwereld aan bij presentatoren Etienne Verhoeff en Jan Dirk Stouten om het voetbal in de regio te bespreken.

Eergisteren 16:40 Everton - West Ham United (samenvatting)

Everton - West Ham United (samenvatting). Voetbal

Eergisteren 14:40 UEFA Champions League Hoogtepunten

UEFA Champions League Hoogtepunten. Hoogtepunten uit de Champions League

Eergisteren 14:30 Everton - West Ham United (samenvatting)

Everton - West Ham United (samenvatting). Voetbal

Eergisteren 12:40 Football 90s

De jaren 90 was een belangrijke en inspirerende periode in de geschiedenis van het voetbal. Van de lancering van de Premier League tot de opkomst van supersterren zoals Ronaldo en Zidane. In deze serie kijken we naar deze periode, waarin in elke aflevering een aantal memorable momenten uit de voetbalwereld in de jaar centraal staan. In deze aflevering de hoogtepunten uit 1995 en 1996.

Eergisteren 12:15 Football 90s

De jaren 90 was een belangrijke en inspirerende periode in de geschiedenis van het voetbal. Van de lancering van de Premier League tot de opkomst van supersterren zoals Ronaldo en Zidane. In deze serie kijken we naar deze periode, waarin in elke aflevering een aantal memorable momenten uit de voetbalwereld in de jaar centraal staan. In deze aflevering de hoogtepunten uit 1994 en 1995.

Eergisteren 12:00 Football 90s

De jaren 90 was een belangrijke en inspirerende periode in de geschiedenis van het voetbal. Van de lancering van de Premier League tot de opkomst van supersterren zoals Ronaldo en Zidane. In deze serie kijken we naar deze periode, waarin in elke aflevering een aantal memorable momenten uit de voetbalwereld in de jaar centraal staan. In deze aflevering de hoogtepunten uit 1993 en 1994.

Eergisteren 11:30 Football 90s

De jaren 90 was een belangrijke en inspirerende periode in de geschiedenis van het voetbal. Van de lancering van de Premier League tot de opkomst van supersterren zoals Ronaldo en Zidane. In deze serie kijken we naar deze periode, waarin in elke aflevering een aantal memorable momenten uit de voetbalwereld in de jaar centraal staan. In deze aflevering de hoogtepunten uit 1992 en 1993.

Eergisteren 11:00 Football 90s

De jaren 90 was een belangrijke en inspirerende periode in de geschiedenis van het voetbal. Van de lancering van de Premier League tot de opkomst van supersterren zoals Ronaldo en Zidane. In deze serie kijken we naar deze periode, waarin in elke aflevering een aantal memorable momenten uit de voetbalwereld in de jaar centraal staan. In deze aflevering de hoogtepunten uit 1991 en 1992.

Eergisteren 10:30 Football 90s

De jaren 90 was een belangrijke en inspirerende periode in de geschiedenis van het voetbal. Van de lancering van de Premier League tot de opkomst van supersterren zoals Ronaldo en Zidane. In deze serie kijken we naar deze periode, waarin in elke aflevering een aantal memorable momenten uit de voetbalwereld in de jaar centraal staan. In deze aflevering de hoogtepunten uit 1990 en 1991.

Eergisteren 08:00 UEFA Champions League Hoogtepunten

UEFA Champions League Hoogtepunten. Hoogtepunten uit de Champions League

Eergisteren 07:00 Voetbal: Major League Soccer

Voetbal: Major League Soccer. Voetbal

 Meer