Je vindt hier de programma's van Vliegers op tv We hebben de volgende programma's voor Vliegers Wickie de Viking: Morgen - Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 52 van 78 Een vreemde in een vreemd land (1) KRO NCRV Het stormt op zee. Een zwerm. Avatar: De Legende Van Aang: 29/05 - Animatie, Seizoen 1 Aflevering 17 De Noordelijke Luchttempel Als Aang, Katara en Sokka aankomen bij de Noorder. Pieter Konijn: 02/06 - Jeugd, Seizoen 1 Aflevering 26 van 50 Het verhaal van de losgeslagen vliegers KRO NCRV Terwijl Pieter en Lily. Chillen met de Ronks: 06/06 - Jeugd, Geen gevaar te zien/Denk na, Walter, denk na! Als Mormagnon de holotent van Flash steelt verstoot hij. Chillen met de Ronks: 06/06 - Jeugd, Geen gevaar te zien/Denk na, Walter, denk na! Als Mormagnon de holotent van Flash steelt verstoot hij.

Vliegers op tv (overige uitzendingen NL)

Morgen | 12:15 Wickie de Viking

Seizoen 1 - Aflevering 52 van 78 - Een vreemde in een vreemd land (1) - KRO-NCRV Het stormt op zee. Een zwerm eenden zoekt beschutting op de drakkar. Er steekt een tornado op, de drakkar wordt meegevoerd. De drakkar landt op een berg. De Vikingen zien een draak, dat is schrikken. Door toedoen van de meegebrachte eenden glijden ze van de berg, met drakkar en al. In het dal ontdekken ze dat de draak een vlieger is, van het meisje Mingzhu. Zij vertelt hun dat haar dorpje de beste vliegers van China maakt. De Vikingen zijn geschokt dat ze in China zijn. De oom van Mingzhu is boos: de drakkar heeft zijn kar met medicijnen kapot gemaakt. De medicijnen waren voor de zieke vader van Mingzhu. Halvar belooft te helpen. De drakkar is gezien door wachters op de Chinese muur. Zij lichten hun generaal in. De generaal is blij: een vliegend schip! Hij wil het geheim van de luchtpiraten weten. De generaal suggereert dat de Vikingen Mingzhu en oom hebben ontvoerd. De generaal neemt de Vikingen gevangen. De Vkingen weten te ontsnappen, Mingzhu en haar oom maken vliegers vast aan de drakkar. Met Mingzhu aan boord vliegen de Vikingen weg. De generaal en zijn mannen schieten de vliegers kapot, de Vikingen storten neer.

Za 6 juni 2020 | 15:07 Chillen met de Ronks

Geen gevaar te zien/Denk na, Walter, denk na! Als Mormagnon de holotent van Flash steelt verstoot hij Walter als grootste jager van zijn troon. / Flash geeft les over vliegers. Walter vindt het maar saai en bouwt een vlieger.

Vliegers op tv (overige uitzendingen)

Vr 29 mei 2020 | 21:06 Avatar: De Legende Van Aang

Seizoen 1 - Aflevering 17 - De Noordelijke Luchttempel Als Aang, Katara en Sokka aankomen bij de Noorder Luchttempel, zien ze allerlei mensen vliegen met vliegers. Aang vindt het maar niks, want het zijn geen echte Luchtmeesters. Ze ontmoeten daar Teo, wiens vader werkt voor de Vuurnatie.

Di 2 juni 2020 | 19:20 Pieter Konijn

Seizoen 1 - Aflevering 26 van 50 - Het verhaal van de losgeslagen vliegers - KRO-NCRV Terwijl Pieter en Lily ruzie maken over wie de beste vlieger heeft, vliegt Benjamin plotseling samen met de vliegers de lucht in. Nu moeten ze hem zien te redden. Maar daarvoor moeten ze de vlieger-discussie loslaten en gaan samenwerken.

Za 6 juni 2020 | 15:07 Chillen met de Ronks

Geen gevaar te zien/Denk na, Walter, denk na! Als Mormagnon de holotent van Flash steelt verstoot hij Walter als grootste jager van zijn troon. / Flash geeft les over vliegers. Walter vindt het maar saai en bouwt een vlieger.