Vleuten op tv (tv-tip)

Morgen | 20:25 De Eindexamen Geschiedenis Quiz

Morgen - Informatief, Nu eindexamenscholieren de centrale examens hebben moeten missen vanwege de coronacrisis, zendt ...

Nu eindexamenscholieren de centrale examens hebben moeten missen vanwege de coronacrisis, zendt de NTR een feestelijk alternatief uit: een kennisquiz vol leuke filmfragmenten, veelzeggende schilderijen en 'vreemde' objecten onder leiding van Jeroen Pauw. Eindexamenstof De vrolijke eindexamenquiz gaat over het vak geschiedenis en vindt plaats in de Eregalerij van het Rijksmuseum. Verschillende tijdvakken uit de eindexamenstof van dit jaar komen aan bod, zoals de 17e eeuw en de tijd van de wereldoorlogen. Deelnemers Fragmenten uit het rijke omroeparchief en objecten uit het Rijksmuseum komen voorbij en zijn onderdeel voor de vragen die een aantal eindexamenleerlingen en drie BN'ers (oud-politicus Alexander Pechtold, presentatrice Daphne Bunskoek en rapper Donnie) moeten beantwoorden. Experts Tijdens de pittige geschiedenisquiz vraagt presentator Jeroen Pauw experts Diederik van Vleuten, Astrid Sy en Maarten Prak voor extra informatie. Lees meer over deze quiz op gids.tv/8838/geschiedenis-quiz.

Je vindt hier de programma's van Vleuten op tv We hebben de volgende programma's voor Vleuten De Eindexamen Geschiedenis Quiz: Morgen - Informatief, Nu eindexamenscholieren de centrale examens hebben moeten missen vanwege de coronacrisis, zendt. Droomkamers: 07/06 - Overige, Seizoen 3 Aflevering 9 Shahed Shahed woont met haar ouders in Vleuten maar eigenlijk komt het gezin.

Vleuten op tv (overige uitzendingen)

Zo 7 juni 2020 | 09:41 Droomkamers

Seizoen 3 - Aflevering 9 - Shahed Shahed woont met haar ouders in Vleuten maar eigenlijk komt het gezin uit Syrie. In Syrie heeft Shahed veel gezien van de oorlog en ellende in haar land. Nu woont ze sinds een paar jaar veilig in Nederland.