Je vindt hier de programma's van Viering op tv We hebben de volgende programma's voor Viering Geloofsgesprek: Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 25 van 34 Mgr. Gerard de Korte KRO De bisschop van Den Bosch maakt de balans op. Eucharistieviering: Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 25 van 33 Helmond KRO Rechtstreekse eucharistieviering vanuit de St. Jozefkerk in. Mozart Celebration vanuit Berlijn: 09/07 - Muziek, Deze Mozartviering vindt plaats in de Staatsoper Unter den Linden, Berlijns meest prestigieuze. Death in Paradise: 10/07 - Serie/soap, Seizoen 9 Aflevering 1 van 8 Oudejaarsavondvieringen worden afgebroken wanneer een gemaskerde man. The Last Kingdom: 10/07 - Serie/soap, Seizoen 3 Aflevering 8 van 10 Winchester bereidt zich voor op de viering van het koninklijk. The Last Kingdom: 11/07 - Serie/soap, Seizoen 3 Aflevering 8 van 10 Winchester bereidt zich voor op de viering van het koninklijk. Eucharistieviering: 12/07 - Informatief, Seizoen 2020 Aflevering 26 van 33 Waubach KRO Rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Sint. Erediensten: 12/07 - Religieus, Seizoen 2020 R.K. eredienst Eucharistieviering met zeezegening. De viering heeft als thema. NOS Het koninkrijk: Suriname: 12/07 - Informatief, Tweeluik over Indonesië en Suriname met kleine verhalen uit de grote geschiedenis van 200 jaar. Fairly Odd Parents: 14/07 - Jeugd, Seizoen 8 Aflevering 122 Timmy's Geheime Wens Timmy wordt er tijdens de viering van zijn miljoenste wens.

Viering op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 09:45 Geloofsgesprek

Seizoen 2020 - Aflevering 25 van 34 - Mgr. Gerard de Korte - KRO De bisschop van Den Bosch maakt de balans op van de kerk in deze tijden van corona en spreekt over de uitdagingen van de kerk in de nabije toekomst. Over het besef van sterfelijkheid en kwetsbaarheid en de troostende rol van de kerk bij het afscheid. Over de ontdekking dat we juist in deze tijden alleen maar konden leven dankzij de steun van de anderen. Over de waarde van stilte en luisteren naar de Geest en de opdracht om deze houding voort te zetten. Over het belang van hoop dat de kerk heeft gegeven en de uitdaging om die hoop ook te blijven verkondigen als bevrijdend perspectief. Over de missionaire opdracht van de kerk om meer mensen te bereiken, zoals gebeurd is bij de onlinevieringen.

Vandaag | 10:00 Eucharistieviering

Seizoen 2020 - Aflevering 25 van 33 - Helmond - KRO Rechtstreekse eucharistieviering vanuit de St. Jozefkerk in Helmond. Celebrant: Pastoor Erik Seidel.

Zo 12 juli 2020 | 10:00 Eucharistieviering

Seizoen 2020 - Aflevering 26 van 33 - Waubach - KRO Rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Sint-Jozefkerk te Waubach. Celebrant: Pastoor Harry Notermans.

Zo 12 juli 2020 | 18:05 NOS Het koninkrijk: Suriname

Tweeluik over Indonesië en Suriname met kleine verhalen uit de grote geschiedenis van 200 jaar koninkrijk. Vertellers Waldemar Torenstra, zelf een nazaat van Willem van Oranje, en voormalig Amerika-correspondent Eelco Bosch van Rosenthal schetsen een beeld van de geschiedenis van het Koninkrijk der Nederlanden. Het duo duikt op serieuze én ludieke wijze in de historie van ons koninkrijk. Suriname werd in 1975 onafhankelijk, maar pas sinds kort zijn de inwoners van het land ook actief zelf bezig met hun geschiedenis. Er is een groeiende belangstelling onder Surinamers voor de eigen geschiedenis. Het 'zwarte' perspectief op het verleden wordt te vaak gemist. Met de faculteit geschiedenis op de Anton de Kom Universiteit van Suriname wordt met de Surinaamse geschiedschrijving een begin gemaakt. Een onderdeel daarvan is het vastleggen van de 'oral history', de verhalen die met name de Afro-Surinamers elkaar al honderden jaren vertellen, een rijke bron. Eelco Bosch van Rosenthal reist naar Suriname en gaat mee de binnenlanden in om een verhaal vast te leggen. Hij bezoekt onder meer een plantage en spreekt met de vice-president tijdens Keti Koti, de viering van de afschaffing van de slavernij. Waldemar Torenstra is in Nederland en spreekt onder anderen met Glenn de Randamie (Typhoon) over zijn Surinaamse roots en de manier waarop Nederland met het slavernijverleden omgaat.

Viering op tv (overige uitzendingen)

Do 9 juli 2020 | 02:57 Mozart Celebration vanuit Berlijn

Deze Mozartviering vindt plaats in de Staatsoper Unter den Linden, Berlijns meest prestigieuze operahuis. Het eenmalige concertgala staat volledig in het teken van de werken van Wolfgang Amadeus Mozart. Vele pareltjes uit zijn oeuvre worden uitgevoerd door ‘s werelds beste klassieke musici, waaronder violist Nicolaj Znaider, bariton Thomas Quasthoff en sopraan Sylvia Schwartz. De Staatskapelle Berlin staat onder leiding van dirigent Julien Salemkour. Op het programma staan de ouverture uit Clemenza di Tito (KV. 621), het Vijfde Vioolconcert (KV. 219), "Chi sà, chi sà, qual sia” (KV.582), Pianoconcert Nr. 23 (KV. 488), "Per questa bella mano" (KV. 612) en enkele aria’s uit Die Zauberflöte. Er wordt afgelosten met Symfonie Nr. 40 (KV. 550).

Vr 10 juli 2020 | 12:30 Death in Paradise

Seizoen 9 - Aflevering 1 van 8 Oudejaarsavondvieringen worden afgebroken wanneer een gemaskerde man een vrouw in haar huis steekt. Jack en het team moeten de identiteit van de moordenaar ontdekken.

Vr 10 juli 2020 | 23:15 The Last Kingdom

Seizoen 3 - Aflevering 8 van 10 Winchester bereidt zich voor op de viering van het koninklijk huwelijk maar het machtsvacuüm dat volgt op Alfreds overlijden leidt tot verdeling.

Za 11 juli 2020 | 03:00 The Last Kingdom

Seizoen 3 - Aflevering 8 van 10 Winchester bereidt zich voor op de viering van het koninklijk huwelijk maar het machtsvacuüm dat volgt op Alfreds overlijden leidt tot verdeling.

Zo 12 juli 2020 | 10:00 Erediensten

Seizoen 2020 - R.K. eredienst Eucharistieviering met zeezegening. De viering heeft als thema 'Honderdvoudig vruchtbaar'.

Di 14 juli 2020 | 18:53 Fairly Odd Parents

Seizoen 8 - Aflevering 122 - Timmy's Geheime Wens Timmy wordt er tijdens de viering van zijn miljoenste wens op betrapt dat hij een geheime wens heeft gedaan. En dat is de ergste doodzonde in de Feeënwereld. Daarvoor wordt hij berecht en bestraft.

Wo 15 juli 2020 | 18:31 Fairly Odd Parents

Seizoen 8 - Aflevering 123 - Timmy's Geheime Wens - Deel 2 Timmy wordt er tijdens de viering van zijn miljoenste wens op betrapt dat hij een geheime wens heeft gedaan. En dat is de ergste doodzonde in de Feeënwereld. Daarvoor wordt hij berecht en bestraft.