Je vindt hier de programma's van Verwoest op tv We hebben de volgende programma's voor Verwoest Furiki: Jeugd, Chillax Chobado / Het einde van Brenda? André jaagt Chobado op en verliest zijn beste vriend. / André zorgt. Furiki: Jeugd, Chillax Chobado / Het einde van Brenda? André jaagt Chobado op en verliest zijn beste vriend. / André zorgt. Beestjes Hotel: Jeugd, Een ander beestje / Sterren zien Wilberforce begint te vermoeden dat hij misschien wel geen insect is. / Een. Transformers Rescue Bots: Jeugd, Aflevering 14 Animatieserie. De Rescue Bots, Heatwave, Chase, Blades en Boulder, hebben van Optimus Prime de. Chappie: IMDB * 6.8 - Film, Chappie is een Amerikaanse en Mexicaanse actie en sciencefictionfilm uit het jaar 2015. Deze productie is geregisseerd door Neill Blomkamp (bekend van films als 'Elysium' en 'District 9'). Met acteurs Hugh Jackman en Dev Patel in. Teen Mom 2: Amusement, Seizoen 7 Aflevering 3 Breaking Apart Leah krijgt de uitspraak in haar voogdijzaak. Een enorme ruzie. Kung Fu Panda: Animatie, Seizoen 1 Aflevering 19 Meester Ping Meneer Ping's noedelzaak is verwoest. Po vraagt hem om in het Jade. Hurricane: The Battle of Britain: Morgen - Film, Tijdens de Tweede Wereldoorlog ontvluchten Poolse gevechtspiloten de verwoesting van hun vaderland om verder te vechten in Engeland. Hoewel de Britse RAF zware verliezen lijdt tegen de Duitse Luftwaffe, worden de Polen belachelijk. Nazi Megastructures 5: America's War: Morgen - History, Seizoen 5 Aflevering 4 van 6 Pearl Harbor Het verhaal achter de verrassingsaanval van Japan op de US. Mini Ninja's: Morgen - Jeugd, De Bonsai Methode Als de Mini Ninja's de verwoesting van de bomen op het eiland door Ashida, die ruimte.

Verwoest op tv (overige uitzendingen NL)

Vandaag | 09:48 Furiki

Chillax Chobado / Het einde van Brenda? André jaagt Chobado op en verliest zijn beste vriend. / André zorgt voor de verwoesting van Brenda.

Morgen | 13:25 Mini Ninja's

De Bonsai Methode Als de Mini Ninja's de verwoesting van de bomen op het eiland door Ashida, die ruimte wil maken voor zijn standbeelden zien, treffen ze een veranderde Shoko aan.

Morgen | 19:40 Broeders in Berlijn

Seizoen 1 - Aflevering 3 van 4 - NTR Dresden, tijdens de Tweede Wereldoorlog verwoest, werd in de DDR-tijd deels herbouwd, in socialistische stijl. Sinds de val van de Muur lijkt de stad weer in oude glorie herrezen, maar bij de bevolking is de wond van het gedeelde en weer herenigde Duitsland nog diep.

Overmorgen | 07:05 Babar en de belevenissen van Badou

Seizoen 2 - Aflevering 9 van 52 - De zip-zap - NTR Professor Wozikiwak is een fossiel aan het opgraven met haar nieuwe Zip-Zap apparaat. Daarmee schiet ze de grote rotsen weg. Maar daarna moet het precisiewerk worden gedaan met klein gereedschap en geduld. Dat vindt Badou allemaal veel te lang duren en als de professor weg is, besluit hij het Zip-Zap apparaat in te schakelen. Dat gaat uiteraard mis en het halve ravijn wordt verwoest. Uiteindelijk krijgen Badou, Munroe en Chiku het voor elkaar het ding uit te schakelen. Het is één grote puinhoop, maar gelukkig is het fossiel nog intact gebleven en gelukkig heeft Badou nu wel geleerd dat geduld het belangrijkste gereedschap is voor een archeoloog... en ook voor een Prins.

Vr 5 juni 2020 | 07:20 Joe & Jack

Seizoen 1 - Aflevering 15 van 39 - Feeënbloemen - NTR Joe en Jack denken dat er feeën in de bloemen van oma wonen. Als ze de bloemen per ongeluk verwoesten, zijn ze bang dat de feeën geen huis meer hebben.

Za 6 juni 2020 | 19:05 Islands of America

Seizoen 2018 - Aflevering 1 van 4 - EO Martin bezoekt het weelderige, tropische Hawaï. Hij kijkt verder dan het imago van toeristenparadijs met louter zonovergoten stranden en toplocaties om te surfen, en belicht de verwoestingen die aangroeiende lavavelden en rokende kraters aanrichten. Na Hawaï vliegt Martin 4000 kilometer noordwaarts, naar de eilanden voor de kust van Alaska. Het contrast had niet groter kunnen zijn: van tropische regenwouden naar besneeuwde gletsjers, van volgepakte stranden naar een van de dunst bevolkte gebieden van Amerika.

Ma 8 juni 2020 | 12:30 Red de Orang-Oetan

EO De afgelopen tien jaar heeft een team deskundigen zich ingezet om de ernstig bedreigde Borneose orang-oetan te redden. International Animal Rescue heeft die strijd op beeld vastgelegd. Ze halen de apen uit het verwoeste oerwoud, verlenen eerste hulp, helpen bij het herstel en zetten de gezondste orang-oetans weer uit in het wild. Dit verhaal gaat over hun levensreddende werk en over hoe het zover heeft kunnen komen dat een dier dat zo nauw verwant is aan de mens met uitsterven wordt bedreigd. In deze documentaire worden beelden van echte reddingsacties gecombineerd met bijdragen van deskundigen. Hoe ziet de toekomst eruit en is er nog hoop voor de orang-oetan?

Verwoest op tv (overige uitzendingen)

Vandaag | 09:48 Furiki

Chillax Chobado / Het einde van Brenda? André jaagt Chobado op en verliest zijn beste vriend. / André zorgt voor de verwoesting van Brenda.

Vandaag | 14:04 Beestjes Hotel

Een ander beestje / Sterren zien Wilberforce begint te vermoeden dat hij misschien wel geen insect is. / Een onverwoestbaar insect, Eddie, is het ideale stuntbeestje.

Vandaag | 17:01 Transformers Rescue Bots

Aflevering 14 Animatieserie. De Rescue Bots, Heatwave, Chase, Blades en Boulder, hebben van Optimus Prime de taak gekregen om de mensheid te bestuderen én te beschermen. Dat doen ze op het eiland Griffin Rock, een plek waar van alles gebeurt. Of het nou verwoestende Dinobots zijn of vulkanen die plots tot leven komen, de Rescue Bots twijfelen nooit één seconde: ze rijden om te redden! Terwijl Cody de bots leert hoe ze tussen de mensen kunnen leven, leert hij ondertussen een aantal wijze dingen over zichzelf.

Vandaag | 19:00 Chappie IMDb: 6.8

IMDB * 6.8 - Film, Chappie is een Amerikaanse en Mexicaanse actie en sciencefictionfilm uit het jaar 2015. Deze productie is geregisseerd door Neill Blomkamp (bekend van films als 'Elysium' en 'District 9'). Met acteurs Hugh Jackman en Dev Patel in ...

Chappie is een Amerikaanse en Mexicaanse actie- en sciencefictionfilm uit het jaar 2015. Deze productie is geregisseerd door Neill Blomkamp (bekend van films als 'Elysium' en 'District 9'). Met acteurs Hugh Jackman en Dev Patel in de hoofdrol. In de nabije toekomst wordt de misdaad bedwongen door een onderdrukkende gemechaniseerde politiemacht. Maar nu vecht de bevolking terug. Als één politierobot (met de naam Chappie) wordt gestolen en opnieuw wordt geprogrammeerd, is hij de eerste robot die zelf kan denken en voelen. Wanneer de machtige, verwoestende overheid de bijzondere robot als een gevaar voor de orde en mensheid gaan zien, laten ze zich door niets tegenhouden om de status quo te waarborgen en om ervoor te zorgen dat Chappie de laatste van zijn soort zal zijn. Kijk waar je deze film kunt streamen op gids.tv/film/chappie

Vandaag | 19:08 Teen Mom 2

Seizoen 7 - Aflevering 3 - Breaking Apart Leah krijgt de uitspraak in haar voogdijzaak. Een enorme ruzie verwoest Kailyns hernieuwde vriendschap met Jo. Jenelle stelt haar nieuwe vriend voor aan Barb. Chelsea is woest over iets wat Adam online post.

Vandaag | 21:53 Kung Fu Panda

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Meester Ping Meneer Ping's noedelzaak is verwoest. Po vraagt hem om in het Jade Paleis te komen wonen.

Morgen | 01:40 Hurricane: The Battle of Britain

Morgen - Film, Tijdens de Tweede Wereldoorlog ontvluchten Poolse gevechtspiloten de verwoesting van hun vaderland om verder te vechten in Engeland. Hoewel de Britse RAF zware verliezen lijdt tegen de Duitse Luftwaffe, worden de Polen belachelijk ...

Tijdens de Tweede Wereldoorlog ontvluchten Poolse gevechtspiloten de verwoesting van hun vaderland om verder te vechten in Engeland. Hoewel de Britse RAF zware verliezen lijdt tegen de Duitse Luftwaffe, worden de Polen belachelijk gemaakt door Britse commando's en collega-piloten. Ondanks hun gevechtservaring blijven ze aan de grond. Maar de situatie wordt wanhopig voor de RAF en de charismatische Jan Zumbach overtuigt uiteindelijk het commando om zijn eskader in de lucht te krijgen. In oude, afgeranselde Hurricane vliegtuigen vechten de Poolse piloten met fanatisme, geen rekening houdend met hun eigen leven.

Morgen | 13:06 Nazi Megastructures 5: America's War

Seizoen 5 - Aflevering 4 van 6 - Pearl Harbor Het verhaal achter de verrassingsaanval van Japan op de US Navy op Hawaii. Van het plan van Admiraal Yamamoto tot de verwoestende aanval op de Amerikaanse Pacifische Vloot op 7 december 1941.

Morgen | 13:25 Mini Ninja's

De Bonsai Methode Als de Mini Ninja's de verwoesting van de bomen op het eiland door Ashida, die ruimte wil maken voor zijn standbeelden zien, treffen ze een veranderde Shoko aan.

Morgen | 14:33 Kung Fu Panda

Seizoen 1 - Aflevering 19 - Meester Ping Meneer Ping's noedelzaak is verwoest. Po vraagt hem om in het Jade Paleis te komen wonen.

Morgen | 14:50 What Happened Next?

Seizoen 2 - Aflevering 5 Twee extreme fietsers laten zich met ongelofelijke snelheid van grote hoogtes vallen. Hoe kunnen ze het overleven? En de verwoestende kracht van het kielwater van een boot.

Morgen | 16:58 Transformers Rescue Bots

Aflevering 15 Animatieserie. De Rescue Bots, Heatwave, Chase, Blades en Boulder, hebben van Optimus Prime de taak gekregen om de mensheid te bestuderen én te beschermen. Dat doen ze op het eiland Griffin Rock, een plek waar van alles gebeurt. Of het nou verwoestende Dinobots zijn of vulkanen die plots tot leven komen, de Rescue Bots twijfelen nooit één seconde: ze rijden om te redden! Terwijl Cody de bots leert hoe ze tussen de mensen kunnen leven, leert hij ondertussen een aantal wijze dingen over zichzelf.

Morgen | 22:35 Alien Tornado

Morgen - Film, Een ongewone, groene tornado verwoest een plattelandsdorpje waardoor de 15 jarige Judd zijn vader verliest en dakloos wordt. Dertig jaar later wordt de wereld opnieuw geteisterd door dergelijke groene tornado's, en dit keer zijn het ...

Een ongewone, groene tornado verwoest een plattelandsdorpje waardoor de 15-jarige Judd zijn vader verliest en dakloos wordt. Dertig jaar later wordt de wereld opnieuw geteisterd door dergelijke groene tornado's, en dit keer zijn het er een pak meer. Judd is ondertussen weerdeskundige en samen met meteoroloog Gail Curtis ontdekt hij dat de tornado's eigenlijk een dekmantel zijn voor een buitenaardse invasie. Samen proberen ze de invasie een halt toe te roepen.

Overmorgen | 02:24 What Happened Next?

Seizoen 2 - Aflevering 5 Twee extreme fietsers laten zich met ongelofelijke snelheid van grote hoogtes vallen. Hoe kunnen ze het overleven? En de verwoestende kracht van het kielwater van een boot.

Overmorgen | 08:30 Teen Titans Go!

Aflevering 81 van 309 - Super Robin Omdat hij jaloers is op de superkrachten van de andere Titans wil Robin zelf ook superkrachten hebben. Nadat het dramatisch mis gaat met een experiment, overtuigd hij Raven ervan dat zij haar toverkunst moet gebruiken om hem die krachten te geven, ondanks dat ze hem waarschuwt dat het zijn leven kan verwoesten. Robin gebruikt zijn krachten om in één keer alle problemen in de wereld op te lossen waardoor ze allemaal geen werk meer hebben en zijn leven voorbij is./Vocht zorgt ervoor dat Cyborg kortsluiting krijgt, en de anderen halen hem uit elkaar om hem te laten drogen. Omdat ze niet goed meer weten hoe ze hem weer in elkaar moeten zetten, uploaden ze Cyborg in de computer van de Toren. Cyborg kan de macht niet aan en zet alle huishoudapparaten op tegen de Titans.

Overmorgen | 08:39 Teen Titans Go!

Aflevering 82 van 309 - Toren van Kracht Omdat hij jaloers is op de superkrachten van de andere Titans wil Robin zelf ook superkrachten hebben. Nadat het dramatisch mis gaat met een experiment, overtuigd hij Raven ervan dat zij haar toverkunst moet gebruiken om hem die krachten te geven, ondanks dat ze hem waarschuwt dat het zijn leven kan verwoesten. Robin gebruikt zijn krachten om in één keer alle problemen in de wereld op te lossen waardoor ze allemaal geen werk meer hebben en zijn leven voorbij is./Vocht zorgt ervoor dat Cyborg kortsluiting krijgt, en de anderen halen hem uit elkaar om hem te laten drogen. Omdat ze niet goed meer weten hoe ze hem weer in elkaar moeten zetten, uploaden ze Cyborg in de computer van de Toren. Cyborg kan de macht niet aan en zet alle huishoudapparaten op tegen de Titans.

Overmorgen | 17:00 Transformers Rescue Bots

Aflevering 16 Animatieserie. De Rescue Bots, Heatwave, Chase, Blades en Boulder, hebben van Optimus Prime de taak gekregen om de mensheid te bestuderen én te beschermen. Dat doen ze op het eiland Griffin Rock, een plek waar van alles gebeurt. Of het nou verwoestende Dinobots zijn of vulkanen die plots tot leven komen, de Rescue Bots twijfelen nooit één seconde: ze rijden om te redden! Terwijl Cody de bots leert hoe ze tussen de mensen kunnen leven, leert hij ondertussen een aantal wijze dingen over zichzelf.

Overmorgen | 17:10 Kitchen Nightmares USA

Seizoen 6 - Chappy's Restaurant Chappy's wordt gerund door John Chapman en zijn vrouw Starr. Het koppel had ooit al een succesvolle zaak in Mississippi, maar die werd door de orkaan Katrina verwoest. John en Starr verhuisden toen naar Nashville en stampten Chappy's uit de grond, maar ook daar staat iets hun succes in de weg. Volgens Chapman blijven de klanten weg omdat ze zijn New Orleans Cuisine niet lusten...

Overmorgen | 18:00 Nate & Jeremiah By Design

Seizoen 1 - Aflevering 4 - New Traditionalist Terwijl hun jonge dochter aan kanker lijdt, wordt het huis van Azadeh en Moshen verwoest door een overstroming. Nate en Jerome zorgen voor een nieuw huis en een nieuw leven.

Vr 5 juni 2020 | 06:00 Nate & Jeremiah By Design

Seizoen 1 - Aflevering 4 - New Traditionalist Terwijl hun jonge dochter aan kanker lijdt, wordt het huis van Azadeh en Moshen verwoest door een overstroming. Nate en Jerome zorgen voor een nieuw huis en een nieuw leven.

Vr 5 juni 2020 | 11:25 Nate & Jeremiah By Design

Seizoen 1 - Aflevering 4 - New Traditionalist Terwijl hun jonge dochter aan kanker lijdt, wordt het huis van Azadeh en Moshen verwoest door een overstroming. Nate en Jerome zorgen voor een nieuw huis en een nieuw leven.

Vr 5 juni 2020 | 12:10 Kitchen Nightmares USA

Seizoen 6 - Chappy's Restaurant Chappy's wordt gerund door John Chapman en zijn vrouw Starr. Het koppel had ooit al een succesvolle zaak in Mississippi, maar die werd door de orkaan Katrina verwoest. John en Starr verhuisden toen naar Nashville en stampten Chappy's uit de grond, maar ook daar staat iets hun succes in de weg. Volgens Chapman blijven de klanten weg omdat ze zijn New Orleans Cuisine niet lusten...

Vr 5 juni 2020 | 14:26 What Happened Next?

Seizoen 2 - Aflevering 14 Serie waarin gezocht wordt naar de wetenschappelijke verklaring achter een aantal grappige en verbijsterende filmpjes van ongelukken, verwoestingen en mislukte stunts.

Vr 5 juni 2020 | 14:50 What Happened Next?

Seizoen 2 - Aflevering 15 Serie met grappige en verbijsterende clips van ongelukken, verwoestingen en mislukte stunts, die aan de hand van wetenschappelijke theorieën nader worden verklaard.

Vr 5 juni 2020 | 17:00 Transformers Rescue Bots

Aflevering 17 Animatieserie. De Rescue Bots, Heatwave, Chase, Blades en Boulder, hebben van Optimus Prime de taak gekregen om de mensheid te bestuderen én te beschermen. Dat doen ze op het eiland Griffin Rock, een plek waar van alles gebeurt. Of het nou verwoestende Dinobots zijn of vulkanen die plots tot leven komen, de Rescue Bots twijfelen nooit één seconde: ze rijden om te redden! Terwijl Cody de bots leert hoe ze tussen de mensen kunnen leven, leert hij ondertussen een aantal wijze dingen over zichzelf.

Vr 5 juni 2020 | 22:45 Monsters Inside Me

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Hijackers We onderzoeken de verwoestende effecten van parasieten op het lichaam, waaronder een geval van parasitaire meningitis en een jongen die blind werd door zijn hond.

Za 6 juni 2020 | 02:00 What Happened Next?

Seizoen 2 - Aflevering 14 Serie waarin gezocht wordt naar de wetenschappelijke verklaring achter een aantal grappige en verbijsterende filmpjes van ongelukken, verwoestingen en mislukte stunts.

Za 6 juni 2020 | 02:24 What Happened Next?

Seizoen 2 - Aflevering 15 Serie met grappige en verbijsterende clips van ongelukken, verwoestingen en mislukte stunts, die aan de hand van wetenschappelijke theorieën nader worden verklaard.

Za 6 juni 2020 | 12:25 War Flowers

06/06 - Film, Sarabeth (Christina Ricci) is een jonge vrouw uit North Carolina wiens man haar en hun dochter verlaat om te vechten voor het Zuiden in de Amerikaanse Burgeroorlog. De oorlog creëert voor Sarabeth en haar dochter ontberingen en ...

Sarabeth (Christina Ricci) is een jonge vrouw uit North Carolina wiens man haar en hun dochter verlaat om te vechten voor het Zuiden in de Amerikaanse Burgeroorlog. De oorlog creëert voor Sarabeth en haar dochter ontberingen en verwoesting en ze moeten om zien te gaan met de hoop en overtuiging dat de man die ze lief hebben weer terug zal keren. Ondertussen moeten ze beslissen over het lot van een Yankee soldaat (Jason Gedrick) waar ze mee geconfronteerd worden.

Za 6 juni 2020 | 17:00 Transformers Rescue Bots

Aflevering 18 Animatieserie. De Rescue Bots, Heatwave, Chase, Blades en Boulder, hebben van Optimus Prime de taak gekregen om de mensheid te bestuderen én te beschermen. Dat doen ze op het eiland Griffin Rock, een plek waar van alles gebeurt. Of het nou verwoestende Dinobots zijn of vulkanen die plots tot leven komen, de Rescue Bots twijfelen nooit één seconde: ze rijden om te redden! Terwijl Cody de bots leert hoe ze tussen de mensen kunnen leven, leert hij ondertussen een aantal wijze dingen over zichzelf.

Zo 7 juni 2020 | 16:30 The Lost Evidence

Seizoen 2 - Aflevering 3 - Battle of Berlin Hitler wist dat de nazi's waren verslagen, maar liet de Russen toch de Duitse hoofdstad verwoesten. Luchtfoto's tonen de slachting van de laatste verdediging.

Zo 7 juni 2020 | 17:00 Transformers Rescue Bots

Aflevering 19 Animatieserie. De Rescue Bots, Heatwave, Chase, Blades en Boulder, hebben van Optimus Prime de taak gekregen om de mensheid te bestuderen én te beschermen. Dat doen ze op het eiland Griffin Rock, een plek waar van alles gebeurt. Of het nou verwoestende Dinobots zijn of vulkanen die plots tot leven komen, de Rescue Bots twijfelen nooit één seconde: ze rijden om te redden! Terwijl Cody de bots leert hoe ze tussen de mensen kunnen leven, leert hij ondertussen een aantal wijze dingen over zichzelf.

Zo 7 juni 2020 | 20:15 Reizen Waes: Japan

Aflevering 3 In het derde deel van zijn roadtrip komt Tom alweer in een heel ander deel van Japan terecht. Zo maakt Tom een uitgebreide stop in het rampgebied rond de verwoeste kerncentrale van Fukushima. Hij zoekt er uit hoe veilig het er nu is en waar het naartoe moet met deze geplaagde streek. Maar Waes gooit het er ook over een iets minder serieuze boeg. Even buiten Fukushima neemt Tom deel aan een noedel-eetwedstrijd. Na meer dan 4000 kilometer door Japan eindigt Toms reis in het hoge noorden, in de verlaten natuurpracht van Hokkaido.

Zo 7 juni 2020 | 20:42 Henry Danger

Seizoen 4 - Aflevering 8 - Terug naar het gevaar: deel 2 Drex weet in het verleden te voorkomen dat Ray ooit onverwoestbaar is geworden. Henry en Ray moeten heen en weer reizen tussen toen en nu om dit recht te zetten.

Zo 7 juni 2020 | 20:45 De mooiste afstandsschoten van de Bundesliga

Seizoen 2019-2020 - Aflevering 19 van 40 Aan de hand van oud-voetballer Martin Kree, ooit bekend om zijn verwoestende afstandsschot, worden de mooiste goals van afstand in de geschiedenis van de Bundesliga besproken.

Zo 7 juni 2020 | 23:15 MegaQuake: Hour that Shook Japan

Op 11 maart 2011 werd Japan getroffen door een verwoestende natuurramp. Hoe is de aardbeving ontstaan en wat zijn de gevolgen voor de wetenschap, de wereld en de toekomst?

Ma 8 juni 2020 | 07:30 Amanda To The Rescue

Seizoen 1 - Aflevering 6 - Mission To Puerto Rico Na de verwoesting door orkaan Maria raakten veel huisdieren gescheiden van hun eigenaren. Amanda gaat naar Puerto Rico om zoveel mogelijk honden te redden.

Ma 8 juni 2020 | 13:30 Serengeti

Seizoen 2019 - Aflevering 5 van 6 - Uittocht - EO Voor de dieren van de Serengeti breekt nu de droge tijd aan. Voor sommige is die heel zwaar, maar voor andere betekent het een overvloed aan voedsel. Door de aanhoudende droogte verandert de waterplaats in een levensgevaarlijke val voor de kuddes. Voor de leeuwen is het juist een uitkomst en Kali en haar jongen zijn eindelijk weer opgenomen in de geborgenheid van de groep. Jasari en zijn wildehondenfamilie worden belaagd door Zalika en haar hyenaclan. Ze moeten hun jongen leren om terug te vechten als ze dit soort aanvallen willen overleven. De mannetjesleeuwen met hun zwarte manen keren terug en doden twee jongen van Zalika's clan. Dit is nog maar het begin van hun moordpartij. Baviaan Bakari is uit zijn groep verbannen, maar bespioneert de leider terwijl die zijn aangenomen jong treitert. Als er door hevig onweer een verwoestende brand uitbreekt, worden de wilde honden van hun jongen gescheiden en hebben ze de grootste moeite om hen te redden. Als de brand ook de groep bavianen bedreigt, gaat Bakari terug om het jong te redden.

Ma 8 juni 2020 | 13:38 What Happened Next?

Seizoen 2 - Aflevering 16 Serie met grappige en verbijsterende clips van ongelukken, verwoestingen en mislukte stunts, die aan de hand van wetenschappelijke theorieën nader worden verklaard.

Ma 8 juni 2020 | 17:00 Transformers Rescue Bots

Aflevering 20 Animatieserie. De Rescue Bots, Heatwave, Chase, Blades en Boulder, hebben van Optimus Prime de taak gekregen om de mensheid te bestuderen én te beschermen. Dat doen ze op het eiland Griffin Rock, een plek waar van alles gebeurt. Of het nou verwoestende Dinobots zijn of vulkanen die plots tot leven komen, de Rescue Bots twijfelen nooit één seconde: ze rijden om te redden! Terwijl Cody de bots leert hoe ze tussen de mensen kunnen leven, leert hij ondertussen een aantal wijze dingen over zichzelf.

Ma 8 juni 2020 | 21:00 Britain's Darkest Taboos

Seizoen 6 - Aflevering 5 - He Trapped Our Sons In The Attic, Then Set Fire To The House Op 22 oktober 2014 lokte Darren Sykes z'n zoons Jack en Paul naar de zolder en stak het huis in brand. De moeder van de jongens, Claire Throssell, onthult hoe Darrens gedrag steeds vreemder werd en vertelt over de verwoestende impact van z'n daad.

Ma 8 juni 2020 | 22:35 Crank: High Voltage

08/06 - Misdaad, Film, Chev Chelios (Jason Statham) wordt geconfronteerd met een Chinese gangster die zijn bijna onverwoestbare hart heeft gestolen en vervangen door een tikker op batterijen die regelmatig elektrische schokken nodig heeft om te ...

Chev Chelios (Jason Statham) wordt geconfronteerd met een Chinese gangster die zijn bijna onverwoestbare hart heeft gestolen en vervangen door een tikker op batterijen die regelmatig elektrische schokken nodig heeft om te blijven werken.

Di 9 juni 2020 | 01:10 What Happened Next?

Seizoen 2 - Aflevering 16 Serie met grappige en verbijsterende clips van ongelukken, verwoestingen en mislukte stunts, die aan de hand van wetenschappelijke theorieën nader worden verklaard.

 Meer